“Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι”… λέει ο λαός. Οι προδότες παραμένουν πάντα προδότες. Οι παράγοντες, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης μάς έχουν καθηλώσει στην αθλιότητα και τη διαφθορά —και οι οποίοι είναι οι ίδιοι, που κάποτε μας είχαν οδηγήσει στην εμφύλια αιματοχυσία— δείχνουν ότι είναι πραγματικά αμετανόητοι. Το παρακράτος της Δεξιάς και των δωσίλογων μαζί και το ΚΚΕ δείχνουν ότι …ένας προδότης είναι πάντα προδότης. Βγήκαν ξανά από τους “τάφους” τους και προσπαθούν – ως αιμοδιψείς “βρικόλακες” – να ξαναβυθίσουν τον ελληνικό λαό στον τρόμο. Συνεργάζονται εκ νέου, για να τον οδηγήσουν στον τρόμο, ο οποίος οδηγεί στην υποταγή. Στον τρόμο, ο οποίος υποτάσσει στα αφεντικά των βρικολάκων.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης σε τι ακριβώς αναφερόμαστε. Αναφερόμαστε στον Αποστάτη και το ΚΚΕ, που —Πέμπτη, 29 Απριλίου, στο δελτίο ειδήσεων του Mega— συγκρούστηκαν για τα “μάτια” του λαού. Συγκρούστηκαν, για να μας αποδείξουν ποιος από τους δύο μάς “αγαπάει” περισσότερο και αγωνιά περισσότερο για τα συμφέροντά μας. Συγκρούστηκαν οι αυτόκλητοι εκφραστές του ελληνικού λαού. Τα “τίποτε”…, τα οποία αυθαίρετα εμφανίζονται να μας εκφράζουν. Το γνωστό “δίδυμο” των φασιστικών άκρων του πολιτικού μας συστήματος, που μας οδήγησε κάποτε στον εμφύλιο.
Ο Μητσοτάκης από την πλευρά των “νοικοκυραίων” δοσίλογων των ξένων ιμπεριαλιστών και το ΚΚΕ από την πλευρά των ξενοκίνητων αργυρώνητων “επαναστατών”. Τα “τίποτε” εμφανίστηκαν σαν εκφραστές του “όλου” του ελληνικού λαού. Ο Μητσοτάκης, του 40% της Νέας Δημοκρατίας, που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν παραπάνω από μερικές εκατοντάδες κρατικοδίαιτων μισθοφόρων χαφιέδων παραδικαστικών, παραεφοριακών, παραδημοσιο­ϋπαλ­λήλων, παραεπιχειρηματιών, “παραοτιδήποτε” υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και το ΚΚΕ του αμφισβητήσιμου 7%, το οποίο δήθεν εκφράζει την αχανή κοινωνική τάξη των εργατών, αλλά που μυστηριωδώς, όποτε κινητοποιείται, δεν γεμίζει ούτε ένα “ταξί”.
Αυτήν την “γιγαντομαχία” είδαμε στην τηλεόραση …ο γνωστός ηγέτης του παρακράτους “εναντίον” των παλιών και φθαρμένων “βρακολάστιχων” του Ζαχαριάδη. Από τη μία πλευρά ο μπαμπάς της Ντόρας και του Κυριάκου. Ο κολλητός της Siemens και “προστάτης” του Σανιδά. Ο Αποστάτης, που μας οδήγησε στη Χούντα. Ο Εφιάλτης της μεταπολίτευσης. Ο “δημοφιλής” Έλληνας, ο οποίος απασχολεί δεκάδες αστυνομικούς για τη φύλαξή του …από τους Έλληνες. Από την άλλη το ΚΚΕ. Το κρατικοδίαιτο ΚΚΕ. Το ΚΚΕ των χαφιέδων της βασιλοχουντικής κρατικής ασφάλειας. Το ΚΚΕ των μισθοφόρων “θαλαμοφυλάκων” των Μακρόνησων. Το ΚΚΕ των “αγωνιστών”, που επί δεκαετίες συντηρούνταν με ρωσικά ρούβλια και κινούνταν με ρωσικές εντολές. Το ΚΚΕ, το οποίο δεν θέλει να ελεγχθούν τα οικονομικά του. Το ΚΚΕ, το οποίο έχει καταγγελθεί ότι έχει πάρει χρήματα από τον Σόρος και άρα από τα αφεντικά του ίδιου του ΔΝΤ.
Τι έκανε πάλι αυτός ο “θαυμάσιος” Έλληνας; Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε και πάλι στον γνωστό του ρόλο. Στον ρόλο, που τον θέλει να βάζει “πλάτη” στα ανθελληνικά σχέδια όλων των εχθρών των Ελλήνων. Στον ρόλο, που γνωρίζει καλά και είναι να “τρομάζει” και να “απειλεί” τον λαό. Όπως έκανε και με το Σχέδιο Ανάν, όπου, μαζί με τον Giorgo Papandreou, “έσπρωχναν” τους Κυπρίους στο ανθελληνικό “ΝΑΙ”. Τραγικό και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι οι δύο μεγαλύτεροι πολιτικοί εκφραστές και προπαγανδιστές του ανθελληνικού Σχεδίου Ανάν πρωταγωνιστούν και σήμερα στην υπόθεση του ΔΝΤ.
Αυτοί, οι οποίοι “έσπρωχναν” τους Κυπρίους στην αποδοχή του καταστροφικού Σχεδίου Ανάν, είναι οι ίδιοι, που σήμερα “σπρώχνουν” τους Έλληνες στο Σχέδιο ΔΝΤ. Αλλάξανε κάποια από τα πόστα τους, αλλά τίποτε άλλο. Ο “τουρίστας” Giorgo κυβερνάει πλέον την Ελλάδα, “υπερασπιζόμενος” τα εθνικά συμφέροντά μας και ο Αποστάτης “βοηθάει” σ’ αυτήν τη διακυβέρνηση. Ο λαός πιέζεται να “εμπιστευτεί” αυτούς, που, επειδή ακριβώς την τελευταία φορά δεν τους εμπιστεύτηκε, σώθηκε.
Τι είδαμε λοιπόν χθες στο Megaλο κανάλι της διαπλοκής; Τη γνωστή παράσταση της Μεταπολίτευσης. Τη δήθεν “κόντρα” του αστικού κράτους με το ΚΚΕ. Είδαμε κάποιους αυθαίρετα να παρουσιάζονται σαν εκφραστές της δημοκρατικής νομιμότητας και το ΚΚΕ να εμφανίζεται προβοκατόρικα ως ένας δηλωμένος και φανατικός εχθρός αυτής της νομιμότητας. Εκφραστής της δημοκρατικής νομιμότητας ο Αποστάτης και “επαναστάτης” υπέρ του ελληνικού λαού το πρώην ιδιόκτητο “σκυλί” του Στάλιν και νυν ενοικιαζόμενο “κοπρόσκυλο” για κάθε χρήση.
Έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε άλλα κείμενά μας για τον ύπουλο ρόλο του ΚΚΕ. Συνοπτικά θα πούμε ότι το ΚΚΕ είναι χρήσιμο για το φασιστικό σύστημα, γιατί του δίνεται η αλήθεια, για να την “ακυρώσει”, αποκαλύπτοντάς την. Ό,τι λέει το ΚΚΕ είναι αλήθεια, αλλά, επειδή το λέει το ΚΚΕ, η αλήθεια παύει να έχει πρακτικό νόημα και βέβαια εφαρμογή.
Το φασιστικό ΚΚΕ δίνει τη δυνατότητα στα αστικά κόμματα να λειτουργούν απόλυτα φασιστικά. …”Αυτά τα λέει το ΚΚΕ …και άρα είναι κομμουνιστικά. Εμείς, οι “δημοκράτες”, πρέπει να ενεργήσουμε με διαφορετικό τρόπο” …Ξαφνικά εμφανίζονται σαν δημοκράτες —εμμέσως και από “σπόντα”— όλοι όσοι έχουν ιδεολογική διαφορά με το ΚΚΕ και άρα και οι αστοί φασίστες που μας κυβερνούν.
Στην καλοστημένη αυτήν “παράσταση” του Mega είδαμε ολόκληρο το ελληνικό παρακράτος σε πλήρη δράση. Είδαμε την αγωνία του να “πείσει” τον λαό να δεχθεί τη σφαγή του. Είδαμε τη “βία”, που χρησιμοποιεί το παρακράτος, προκειμένου να πείσει. Γιατί “βία”; Γιατί δεν είναι τυχαίο που ο Μητσοτάκης μίλησε για απειλή “εμφυλίου” πολέμου. Αυτό άφησε να εννοηθεί, αναφερόμενος στους Έλληνες, οι οποίοι αντιδρούν στο ΔΝΤ και τις πρακτικές του. Απείλησε ευθέως όλους όσους αντιδρούν στο ΔΝΤ. “Προφήτευσε” μάλιστα εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους “λογικούς” και τους “νοικοκυραίους” Έλληνες, που το αποδέχονται και στους “παράλογους” και τους “κοπρίτες”, οι οποίοι δεν το αποδέχονται.
Σ’ αυτήν την επίθεση τρομοκρατίας είδαμε όλα τα μέσα, που χρησιμοποιεί το ελληνικό παρακράτος. Τα υλικοτεχνικά του μέσα και τους “υπαλλήλους” του. Η εμφάνιση του Μητσοτάκη στην τηλεόραση αποκαλύπτει την αγωνία των κρατούντων να περάσουν τα μέτρα του ΔΝΤ. Βλέπουν ότι ο Giorgo είναι “λίγος” και προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Όμως, η εμφάνιση αυτή είναι αποκαλυπτική και για έναν άλλο λόγο. Δείχνει ότι υπάρχει “εναλλακτική” διέξοδος για τον λαό και οι σύγχρονοι δωσίλογοι τρέχουν να τη “σφραγίσουν” πριν αυτή αρχίσει να γίνεται γνωστή και άρα επικίνδυνη. Αυτή η αγωνία συνδέει όλους τους παράγοντες του “παρακράτους” μεταξύ τους. Συνδέει το μπομπολικό Mega της διαπλοκής με τον Μητσοτάκη του παρακράτους και το χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Αυτό είδαμε σ’ αυτήν την “παράσταση”.
 
 
Η Megaλη παράσταση τρομοκρατίας
και ο τεξανικός φράκτης.
 
Θα ξεκινήσουμε από τα απλά, για να πάμε στα πιο σύνθετα. Πώς αποκαλύπτεται ότι πρόκειται περί “στημένης” παράστασης; Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει περίπτωση σε “διάγγελμα” του Αποστάτη να δίνεται η δυνατότητα σε κάποιους θιγόμενους να “απαντήσουν”. Δεν έγινε ποτέ κάτι ανάλογο στο παρελθόν και δεν υπήρχε λόγος να γίνει εξαίρεση σ’ αυτήν την περίπτωση. Δεν δόθηκε σε κανέναν Κύπριο η δυνατότητα να “απαντήσει” στον Αποστάτη, όταν αυτός κατηγορούσε τους Κύπριους για την αντίστασή τους στο Σχέδιο Ανάν και δεν θα δινόταν σε κανέναν Έλληνα η δυνατότητα να απαντήσει στον ίδιο άνθρωπο όταν αυτός κατηγορούσε τους Έλληνες για την αντίστασή τους στο ΔΝΤ.
Ο Μητσοτάκης είναι ο αρχηγός του ελληνικού παρακράτους και όταν εμφανίζεται στα κανάλια υπάρχει σοβαρός λόγος για να το κάνει. Όταν αυτός ο σκοτεινός υπερπαράγοντας του παρακράτους μιλάει, κάνει “διαγγέλματα”, τα οποία δεν χωράνε αμφισβητήσεις. Ανακοινώσεις κάνει …και δεν συζητά. Άρα, όταν έχουμε μια ψευδοσυζήτηση, αυτό γίνεται εκ του πονηρού. Αυτό γίνεται, για να μεθοδευτούν “στημένες” συγκρούσεις. Η “νόμιμη” πλευρά, δηλαδή, να μεταβιβάσει τη “νομιμότητα” και σ’ αυτόν που θέλει να έχει απέναντί της σαν εχθρό. Ο αρχηγός του Παρακράτους να “συζητήσει” εγκαίρως με αυτόν που θέλει να έχει ο ίδιος απέναντί του σαν εχθρό και όχι όποιον τύχει και άρα είναι απρόβλεπτος.
Αντιλαμβανόμαστε ότι τέτοια δυνατότητα “αποκατάστασης” της “αλήθειας” δίνεται μόνον και εφόσον οι συμμετέχοντες στην “παράσταση” έχουν προσυνεννοηθεί μεταξύ τους γι’ αυτό το πράγμα. Είναι προφανές λοιπόν ότι είχε προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και του Αποστάτη. Μια συνεννόηση εύκολη, εφόσον στην πραγματικότητα πρόκειται περί “αφεντικού” Μητσοτάκη και “υπαλλήλου” ΚΚΕ. Σε άλλα κείμενά μας έχουμε αναφερθεί εκτενώς σ’ αυτήν την “ανίερη” σχέση μεταξύ του Αποστάτη και του γνωστού χαφιεδομάγαζου του Περισσού.
Ο αναγνώστης μπορεί, αν θέλει, να το ψάξει περισσότερο σε προηγούμενα κείμενά μας. Γι’ αυτούς, που γνωρίζουν τι συμβαίνει, ο Μητσοτάκης από το 1991 και εντεύθεν είναι το πραγματικό αφεντικό του ΚΚΕ. Γιατί; Γιατί αυτός το χρηματοδότησε —προκειμένου να επιβιώσει—, όταν οι μοσχοβίτες ιδιοκτήτες “πατερούληδες” το εγκατέλειψαν. Αυτός του εξασφάλισε “ύποπτες” χρηματοδοτήσεις και ως εκ τούτου μπορεί και το εκβιάζει, προκειμένου να το ελέγχει απόλυτα. Είναι βέβαιον ότι ο Μητσοτάκης έχει λόγο στα συμβαίνοντα στο ΚΚΕ. Είναι βέβαιον ότι αυτός επέβαλε στην ηγεσία του την κοντή “πάπισσα” με την κολεγιοκόρη.
Πάνω σ’ αυτά τα “δημοσιοποιημένα” μυστικά και ψέματα της μεταπολίτευσης στήθηκε η χθεσινή “παράσταση” του Mega. Μια παράσταση τρομοκρατίας, εφόσον έβαλαν σε “παράσταση” σύγκρουσης δύο παράγοντες, οι οποίοι, όταν συγκρούστηκαν στο παρελθόν, μας οδήγησαν στην αιματοχυσία. Θα δούμε παρακάτω γιατί έγινε αυτό και γιατί το “υπογράμμισε” ο Αποστάτης, μιλώντας απευθείας για εμφύλιο και εισπράττοντας από τους “απέναντι” προβοκάτορες τη βολική γι’ αυτόν θέση της “απείθειας” του ΚΚΕ ως προς τη συνταγματική τάξη και νομιμότητα.
Πριν όμως το εξετάσουμε αυτό και για την καλύτερη κατανόησή του, χρήσιμο είναι να δούμε μερικά άλλα πράγματα. Είδαμε ένα Mega να αγωνιά πραγματικά, για να “πείσει” τον λαό για την αναγκαιότητα της “παράδοσής” μας στο ΔΝΤ. Γιατί όμως τόση μεγάλη η αγωνία του Μπόμπολα και της Διαπλοκής για το ΔΝΤ; Γιατί τόση μεγάλη η αγωνία του μεγαλοδημοσιογράφου του ΔΟΛ για το ΔΝΤ; Για έναν πολύ απλό, αλλά επίσης πολύ σημαντικό, λόγο. Μόνον με την παράδοσή του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ όλοι οι κλέφτες της “διαπλοκής” διασφαλίζουν τα κλοπιμαία τους.
Στην αντίθετη περίπτωση τα πάντα είναι πιθανά γι’ αυτούς. Οι σημερινοί δισεκατομμυριούχοι και ψευδομεγιστάνες της μίας δεκαετίας δεν γνωρίζουν τι ακολουθεί. Οι μέχρι πρόσφατα βρομοπόδαροι νεομεγιστάνες τύπου Κογκό, Γουατεμάλας ή Αζερμπαϊτζάν, δεν γνωρίζουν αν το μέλλον τούς επιφυλάσσει κρεμάλες ή απλές νυχτερινές δραπετεύσεις από τη χώρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, μόνον αν συμφωνήσει ο λαός να δεχθεί το ΔΝΤ, μπορούν όλοι οι κλέφτες Μπομπολαίοι να κοιμούνται ήσυχοι και χωρίς τα διαβατήρια κάτω από τα μαξιλάρια τους. Γιατί; Γιατί τα δισεκατομμύρια, τα οποία τα εμφανίζουν σαν προσωπικές τους περιουσίες, οφείλονται στη λεηλασία του κράτους.
Όμως, τα δισεκατομμύρια αυτά δεν τα είχε το κράτος, για να τους τα παραδώσει. Τα δανείστηκε. Άρα; Άρα, η περιουσία του Μπόμπολα και των ομοίων του στην πραγματικότητα είναι μέρος του δημοσίου χρέους της χώρας. Μέχρι να “κλειδώσει” αυτό το χρέος και να εξυπηρετείται με κάθε δυνατό τρόπο αυτή η περιουσία, στην πραγματικότητα δεν τους ανήκει. Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Οι περιουσίες τους αποτελούν ιδιοκτησία τους μόνον για όσο διάστημα ο ελληνικός λαός εξυπηρετεί το χρέος του. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο αυτός δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα χρέη αυτά —όπως φαίνεται να συμβαίνει σήμερα— τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
Από αυτό το σημείο και μετά μόνον το ΔΝΤ τους διασφαλίζει ότι δεν θα πειραχθούν οι περιουσίες τους. Για όσο διάστημα λοιπόν ο κόσμος αρνείται να συμβιβαστεί με το ΔΝΤ, αρνείται ταυτόχρονα ν’ αποδεχθεί σαν αληθινό και το δημόσιο χρέος και άρα όλες οι περιουσίες, οι οποίες δημιουργήθηκαν σαν “λείες” της διαπλοκής, κινδυνεύουν. Οι περιουσίες του Μπόμπολα, του Κόκκαλη ή του Λάτση παραμένουν υπ’ ατμόν.
Το Mega, δηλαδή, με την “παράστασή” του δεν λειτουργεί μόνον υπέρ του Μπόμπολα. Ενεργεί υπέρ όλων των ομοίων του. Ενεργεί υπέρ του Μπόμπολα, ο οποίος θέλει να “κρατήσει” σαν “λεία” την Αττική Οδό, αλλά ενεργεί και υπέρ του Λάτση, ο οποίος θέλει να κρατήσει σαν “λεία” τα ΕΛΠΕ. Ενεργεί υπέρ του Κόκκαλη, ο οποίος θέλει να κρατήσει τη “λεία” του, αλλά ενεργεί και υπέρ της Deutsche Telekom, που θέλει να κρατήσει τη “λεία” του ΟΤΕ ή της Hoch-Τief, που θέλει να κρατήσει τη “λεία” του Αεροδρομίου Αθηνών.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε; Αν ο ελληνικός λαός αρνηθεί να αποδεχθεί το ΔΝΤ και ό,τι αυτό σημαίνει, υπάρχει πρόβλημα για όλους αυτούς. Μόνον αν ο λαός αποδεχθεί το ΔΝΤ, αυτοί σώζονται μαζί με τις περιουσίες τους. Γιατί; Γιατί το ΔΝΤ στην πραγματικότητα θα εξυπηρετήσει ένα δεδομένο διεθνές χρέος, ρευστοποιώντας μια δεδομένη δημόσια περιουσία. Από το δημόσιο χρέος δημιουργήθηκαν οι περιουσίες τους και από το δημόσιο κεφάλαιο περιμένουν να ξεπληρωθεί το χρέος αυτό, προκειμένου οι φερόμενες σαν περιουσίες τους να παραμείνουν στην κατοχή τους.
Γι’ αυτόν τον λόγο κάποιοι χαίρονται, που η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους καταγράφηκε και βρέθηκε να είναι περίπου ίση με το δημόσιο χρέος. Αν αυτή η περιουσία —και άρα η περιουσία του ελληνικού λαού— “ξεπληρώσει” το χρέος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περιουσίες της διαπλοκής, τότε αυτοί όλοι σώθηκαν.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός θα καταστραφεί, αλλά όλοι οι κλέφτες θα σωθούν. Ο λαός θα χάσει τη συλλογική του ιδιοκτησία, αλλά οι διαπλεκόμενοι θα γίνουν πραγματικοί ιδιοκτήτες των περιουσιών τους, εφόσον ούτε χρέος θα υπάρχει που να τους απειλεί ούτε λαός που να αρνείται να το πληρώσει και άρα να το μετακινεί προς τις περιουσίες τους. Σε μια τέτοια περίπτωση τα πάντα θα “πληρωθούν” από το κορόιδο. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι “λατρεύουν” το ΔΝΤ και προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν μονόδρομο. Τα πράγματα γι’ αυτούς γίνονται επικίνδυνα μόνον αν ο λαός αρνηθεί το ΔΝΤ.
Άρνηση σ’ αυτήν την περίπτωση σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους, εφόσον αυτό δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί στο σημερινό του μέγεθος. Αν όμως ο ελληνικός λαός αποφασίσει να επαναδιαπραγματευτεί το χρέος του, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επανεξετάσει το σύνολο της πορείας που το δημιούργησε. Άρα; Άρα θα πρέπει να επανεξετάσει το σύνολο των δανείων που σύνηψε το ελληνικό κράτος, αλλά και το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου ξόδεψε τα χρήματα αυτά. Εκεί κινδυνεύει ο Μπόμπολας και η υπόλοιπη Διαπλοκή.
Επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει ότι πρέπει να επανεξεταστούν όλες οι πράξεις δανειοδότησης. Όλοι οι όροι και οι προδιαγραφές αυτής της δανειοδότησης. Να γίνει έρευνα κατά πόσο τα δάνεια ήταν νόμιμα. Να γίνει έρευνα κατά πόσο οι εμπλεκόμενοι σ’ αυτά είχαν εμπλακεί σε παρανομίες, προκειμένου να τα εξασφαλίσουν. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για να “πείσεις” τους δανειστές σου ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσεις στο ύψος που κάποιοι “κακοποιοί” πολιτικοί τούς “υποσχέθηκαν”. Για να το κάνεις όμως αυτό, θα πρέπει να αποδείξεις ότι έπεσες θύμα εγκληματιών …Ότι ως λαός έπεσες θύμα κακοποιών και ότι δεν τα έφαγες τα χρήματά τους σε “λούσα” και κατόπιν ως “αλητήριος” αρνείσαι να τους πληρώσεις.
Θα πρέπει να αποδείξεις στους πιστωτές σου ότι διεφθαρμένοι και φασίστες πολιτικοί δανείζονταν χρήματα, για να τα μοιράζουν σε ομοίους τους κλέφτες, οι οποίοι παρίσταναν τους επιχειρηματίες. Αυτό είναι το όλο μυστικό για μια νόμιμη επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Να αποδείξεις ότι τα δάνεια, που έπαιρναν οι Έλληνες πολιτικοί, δεν συνέφεραν τον ελληνικό λαό και ότι στην πραγματικότητα αυτά δεν έφταναν ποτέ στον λαό. Γιατί αυτό είναι το μυστικό; Γιατί, όταν θέλεις να επαναδιαπραγματευτείς το εξωτερικό σου χρέος, χωρίς να έχεις προβλήματα με τη διεθνή κοινότητα, θα πρέπει να εξασφαλίσεις νομικά “πατήματα”.
Έχει ανάγκη ένα κράτος τέτοια “πατήματα”, προκειμένου να επαναδια­πραγμα­τευτεί το χρέος του, χωρίς να αποβληθεί δια παντώς από τη διεθνή κοινωνία. Χωρίς να οδηγηθεί στην απομόνωση και ό,τι αυτή η απομόνωση μπορεί να συνεπάγεται για τη λειτουργία ενός κράτους και την ευημερία του λαού του. Στο διεθνές δίκαιο υπάρχει ένας νομικός όρος, που λέγεται “Επαχθές Χρέος” ή στα αγγλικά “Odius Debt”. Τι σημαίνει αυτός ο όρος; Ότι ένα κράτος —και άρα ο λαός του— μπορεί νόμιμα να αρνηθεί να πληρώσει ένα χρέος του, το οποίο έχει συναφθεί από δάνεια κυβερνητών, οι οποίοι ήταν είτε τύραννοι είτε προδότες είτε κοινοί απατεώνες.
Ο αναγνώστης αρχίζει τώρα να καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αν μια νέα ηγεσία του ελληνικού κράτους αποδείξει ότι οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις ήταν κάτι από όλα αυτά —ή όλα μαζί—, υπάρχει πρόβλημα για όλους τους εμπλεκομένους στα δάνειά μας. Αν οι κυβερνήσεις του Μητσοτάκη ή του Σημίτη ή του Καραμανλή, οι οποίες δημιούργησαν το χρέος, ήταν διεφθαρμένες, υπάρχει πρόβλημα γι’ αυτούς. Αν αυτές οι κυβερνήσεις κατηγορηθούν για εγκληματική οικονομική πολιτική σε συνδυασμό με διαφθορά και “διαπλοκή”, είναι ό,τι πιο εύκολο να επικαλεστούμε τη νομική έννοια του “Επαχθούς Χρέους”.
Αν αυτοί όλοι οι πολιτικοί αποδειχθούν απατεώνες, που έπαιρναν παράνομα και άδικα δάνεια, για να δίνουν έργα στους “χορηγούς” Μπόμπολες, τότε αυτοί οι Μπόμπολες και οι περιουσίες τους κινδυνεύουν. Μαζί μ’ αυτούς κινδυνεύουν και οι πιστωτές του ελληνικού κράτους, εφόσον εύκολα μπορεί ν’ αποδειχθεί αν γνώριζαν ή δεν γνώριζαν τι πραγματικά συνέβαινε στο ελληνικό κράτος. Αν γνώριζαν σε ποιους δάνειζαν και τι έκαναν αυτοί τα χρήματα που δανείζονταν. Μπορεί μάλιστα να αποκαλυφθεί και δική τους εμπλοκή στις παρανομίες. Αν αποδειχθεί, για παράδειγμα, ότι οι δανειστές μας έδιναν “φιλοδωρήματα” σε φασίστες ή διεφθαρμένους πολιτικούς, προκειμένου να δανείζονται αφειδώς και άνευ λόγου. Υπάρχουν πιθανότατα ποινικές ευθύνες και από την πλευρά αυτών, οι οποίοι σε κανονικές συνθήκες επαναδιαπραγμάτευσης χρέους θα ήταν οι “χαμένοι” της υπόθεσης και άρα θύματα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε; Μπορεί το ελληνικό κράτος να εξετάσει από την αρχή τη συσσώρευση του χρέους του. Στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχει παραγραφή. Ακολουθείς το χρέος και προσπαθείς να δεις με ποιες πράξεις και επιλογές αυτό αυξήθηκε. Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας η “ανίχνευση” αυτή είναι πολύ εύκολη, γιατί δεν υπάρχει μεγάλο “βάθος” χρόνου. Η δανειοληπτική πολιτική του ελληνικού κράτους άλλαξε σχετικά πρόσφατα με δεδομένο πάντα ότι μελετάμε μια συμπεριφορά κράτους και άρα η έννοια του χρόνου αλλάζει κλίμακα. Μερικές δεκαετίες δεν είναι μεγάλο “βάθος” χρόνου, όταν εξετάζεται η πορεία ενός κράτους.
Τα πάντα ξεκίνησαν στην αρχή της δεκαετίας του 90. Στην αρχή της δεκαετίας που “χτιζόταν” η Νέα Τάξη και έπρεπε τα κράτη να προσαρμοστούν στον τραπεζικό της ιμπεριαλισμό και στη χρηματοδοτική της “τρομοκρατία”. Ποιος κυβερνούσε την Ελλάδα εκείνη την κρίσιμη εποχή; Από αυτόν ξεκινάμε τη μελέτη μας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δημιούργησε την πρώτη “έκρηξη” του χρέους. Ο Μητσοτάκης πήγε το χρέος από το 75% του ΑΕΠ στο 110%. Αυτήν την πρακτική συνέχισαν όλοι οι επόμενοι. Εξαιτίας των πιέσεων των ιδίων ιμπεριαλιστών οι κυβερνήσεις άλλαζαν, αλλά δεν άλλαζαν οι πολιτικές τους. Οι πολιτικές εκείνες, που “φούσκωναν” το κέρδος και συνέφεραν τους ιμπεριαλιστές, οι οποίοι επεδίωκαν μέσω του χρέους να ελέγχουν τα πάντα.
Από εκεί ξεκινάμε λοιπόν και φτάνουμε έως τις ημέρες μας. Μπορεί να ελεγχθεί ο Μητσοτάκης με τον Σουφλιά για τις Hoch-Τief, οι οποίες έγιναν πλούσιες με τα Αεροδρόμια που έπαιρναν τζάμπα από έναν λαό, ο οποίος φορτωνόταν χρέη για να τα φτιάξει. Μπορεί να ελεγχθεί ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου για την οικονομική τους πολιτική, που έκαναν πλούσιους τους Μπόμπολες με τις δανεικές επενδύσεις στην οδοποιία. Μπορεί να ελεγχθεί ο Καραμανλής με τον Αλογοσκούφη για την οικονομική τους πολιτική, που έκαναν πλούσιες τις Deutsche Telekom, δίνοντάς τους “κοψοχρονιά” τον ΟΤΕ. Μπορούν να πάνε όλοι φυλακή και να πάρει πίσω το κράτος τα κλοπιμαία.
Παντού, δηλαδή, μπορεί να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και να πάνε φυλακή όλοι όσοι διαχειρίστηκαν με μη-λογικό και φασιστικό τρόπο τους δημόσιους πόρους. Από αυτούς, οι οποίοι διαχειρίζονταν τους πόρους των δημοσίων ταμείων, αγοράζοντας “τοξικά”, μέχρι αυτούς, οι οποίοι μοίραζαν δημόσια έργα στους εθνικούς εργολάβους, δημόσια διαφήμιση στους εθνικούς διαφημιστές, δημόσια προμήθεια στους εθνικούς προμηθευτές. Είναι εύκολα εντοπίσημοι όσοι συμμετείχαν στο —δημοσία δαπάνη— “πάρτι” της τελευταίας εικοσαετίας.
Αυτόν τον έλεγχο φοβούνται τώρα όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες και μαζί τους και οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, οι οποίοι πλούτισαν από τη διαφθορά και το πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου. Αυτόν τον έλεγχο φοβούνται όλοι αυτοί που υπέγραφαν και αυτοί που επωφελούνταν από τις υπογραφές τους. Γι’ αυτόν τον λόγο —και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν— προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι πρέπει να αποδεχθεί το ΔΝΤ και τους όρους του. Προσπαθούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι “ΟΛΟΙ” φταίμε και άρα όλοι πρέπει να πληρώσουμε. ΟΛΟΙ επωφεληθήκαμε από τα φτηνά ευρωπαϊκά —και όχι μόνον— δάνεια, που έπαιρναν οι τράπεζες και το κράτος και άρα ΟΛΟΙ πρέπει να πληρώσουμε τις συνέπειες της σπατάλης.
Φταίει δηλαδή εξίσου ο κακομοίρης ο εργάτης, που, εξαιτίας των “σπάταλων” δανείων, αγόραζε Volkswagen Golf —και όχι Nissan Sunny, όπως θα αγόραζε στην εποχή της δραχμής—, με τον Μπόμπολα, ο οποίος απέκτησε την Αττική Οδό. Φταίει εξίσου ο κακομοίρης ο δημόσιος υπάλληλος, που, εξαιτίας των “σπάταλων” δανείων, αγόρασε ένα εξοχικό στην Λούτσα, με τον Λάτση, ο οποίος απέκτησε τα ΕΛΠΕ. ΟΛΟΙ συνένοχοι και άρα πρέπει να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, που σημαίνει ν’ αποδεχθούν τους όρους του ΔΝΤ.  Αυτό προσπαθούν να επιβάλουν τα ΜΜΕ του Μπόμπολα και του ΔΟΛ στους πολίτες, προκειμένου να τους πείσουν ότι το ΔΝΤ αποτελεί “μονόδρομο”.
Γι’ αυτήν την ψευδή προπαγάνδα αναφερόμαστε στον τεξανικό φράκτη. Προσπαθούν όλοι αυτοί με ψέματα να πείσουν το “θηρίο”, που λέγεται λαός, ότι δεν πρέπει ούτε καν να διανοηθεί να περάσει τον “φράχτη”, που λέγεται επαναδιαπραγμάτευση του χρέους ή αναγνώριση χρεοκοπίας. Όπως η αγελάδα φοβάται να πατήσει πάνω στη “σχάρα” που την τρομάζει, επειδή δεν γνωρίζει τι ακριβώς βρίσκεται κάτω από αυτήν, έτσι φιλοδοξούν κάποιοι να τρομάξουν τον ελληνικό λαό με ανάλογες “σχάρες”, για τις οποίες αφήνουν να εννοηθεί ότι κρύβουν επικίνδυνα χάσματα, τα οποία οδηγούν στο χάος.
Κανένας και πουθενά δεν εξηγεί στον λαό τι σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους και αν συμφέρει ή δεν συμφέρει τον λαό να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Κανένας και πουθενά δεν εξηγεί στον λαό τι σημαίνει κήρυξη πτώχευσης για ένα κράτος και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για τον λαό του. Κανένας δεν εξηγεί τίποτε από όλα αυτά, παρά τα δαιμονοποιούν όλοι. Οι πάντες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό με πιθανές χρεοκοπίες, οι οποίες θα οδηγήσουν στην καταστροφή και το χάος. Ωρύονται και κραυγάζουν κάθε ημέρα οι πολυεκατομμυριούχοι υπάλληλοι της διαπλοκής.
 
 
Δεν υπάρχουν “Εφιάλτες” χωρίς “Ξέρξεις”.
 
Αυτήν τη “σχάρα”, που στηρίζεται στην άγνοια του λαού, προσπαθούν να δημιουργήσουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες που τους στηρίζουν. Όμως, τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά χειρότερα γι’ αυτούς. Εφιαλτικά χειρότερα γι’ αυτούς. Γιατί; Γιατί, αν μέχρι τώρα μιλάμε για χρέη, εξαιτίας αθλίων οικονομικών πολιτικών σπατάλης και διαφθοράς, στην περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει και μια άλλη έννοια πολύ πιο επικίνδυνη γι’ αυτούς. Υπάρχει η έννοια της εθνικής προδοσίας.
Κάποιοι Έλληνες πολιτικοί, δηλαδή μπορεί ν’ αποδειχθεί, ότι δεν έπαιρναν τα καταστροφικά δάνεια μόνον επειδή ήταν διεφθαρμένοι ή σπάταλοι. Έπαιρναν δάνεια, για να “υποθηκεύσουν” το μέλλον της χώρας, γιατί ήταν προδότες και δωσίλογοι. Έπαιρναν δάνεια από τους ιμπεριαλιστές, για να υποδουλώσουν τους Έλληνες. Για να υποδουλώσουν στα ξένα αφεντικά τους τον λαό, ο οποίος τους ψήφισε, αγνοώντας τα σχέδιά τους.
Σε ποιον όμως να τον υποδουλώσουν; Όταν μιλάμε για προδότες “Εφιάλτες”, πρέπει να εντοπίσουμε και τους φιλόδοξους “Ξέρξεις”. Δεν μπορείς να τεκμηριώσεις κατηγορία προδοσίας, αν δεν μπορείς ν’ αποδείξεις ότι κάποιος ξένος επωφελείται από αυτήν εις βάρος του λαού. Κάποιος ξένος, ο οποίος έχει λόγο να την επιδιώξει και άρα να την πληρώσει, ανταμείβοντας προδότες. Η έννοια της προδοσίας, δηλαδή, συνοδεύεται από κάποια δεδομένα, τα οποία είναι πάντα τα ίδια. Για να δείξεις κάποιον ως προδότη, πρέπει να μπορείς να δείξεις και το ξένο “αφεντικό” του.
Ποιος “συνάδει” με αυτούς, οι οποίοι σήμερα προσπαθούν να τρομο­κρατήσουν τον ελληνικό λαό; Ποιος ισχυρός του ιμπεριαλισμού, δηλαδή, είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος μ’ αυτούς που μας λένε ψέματα; Ποιος ισχυρός ιμπεριαλιστικός παράγοντας προσπαθεί να μας πείσει ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες φταίνε για το χρέος τους, γιατί ΟΛΟΙ τους ήταν διεφθαρμένοι ή σπάταλοι; Ποιος ισχυρός ιμπεριαλιστικός παράγοντας, χρησιμοποιώντας όλα τα ΜΕΣΑ που διαθέτει, προσπάθησε να μας “σπρώξει” στο ΔΝΤ; Ποιος ισχυρός ιμπερια­λιστικός παράγοντας έχει από την εισαγωγή μας στο ΔΝΤ τα μεγαλύτερα συμφέροντα; Τι ψάχνουμε δηλαδή; Τον ισχυρό, ο οποίος βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τους προδότες.
Δεν χρειάζεται κανείς να σκεφτεί πολύ, για να βρει αυτόν τον ισχυρό. Οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι μας “σημαδεύουν” με το δάκτυλο στη σκανδάλη. Οι Έλληνες δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση από τους Ισπανούς ή τους Πορτογάλους ή τους Ιρλανδούς, αλλά οι Γερμανοί στους Έλληνες μόνον έδειξαν το “δάκτυλο” της Αφροδίτης. Τους Έλληνες δυσφήμησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη σαν άχρηστους και τεμπέληδες, που ζούσαν επί χρόνια εις βάρος των τίμιων Ευρωπαίων εργαζομένων. Αυτούς εμφάνισαν σαν τα παράσιτα, που απειλούν τον κόπο των υπολοίπων. Σ’ αυτούς πρότειναν να πουλήσουν μέρος της κυριαρχίας τους και όχι στους υπόλοιπους. Τη Μύκονο ή την Κέρκυρα πρότειναν στους Έλληνες να πουλήσουν, αλλά όχι τη Μαγιόρκα στους Ισπανούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.
Η γερμανική κυβέρνηση, δηλαδή, είναι ύποπτη σε πολλά πράγματα. Κατηγόρησε —παράνομα, άδικα και ανήθικα— έναν ολόκληρο λαό και μάλιστα προσπάθησε να τον κάνει αντιπαθητικό στον δικό της λαό. Προσπάθησε να πείσει τους απλούς Γερμανούς πολίτες ότι τους “προστατεύει” από τα “παράσιτα” του Αιγαίου. Μόνη της η γερμανική κυβέρνηση δημιουργούσε ανθελληνικό κλίμα και η ίδια εκμεταλλευόταν το κλίμα, το οποίο αποτύπωναν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, για να επανατροφοδοτήσει το ίδιο κλίμα σε σημείο να μιλάμε για λαϊκή κατακραυγή. Όλα αυτά γιατί; Για να δικαιολογήσει την εγκληματική οικονομική της πολιτική εις βάρος της Ελλάδας. Για να δικαιολογήσει την αντιευρωπαϊκή της πολιτική εις βάρος ενός ευρωπαϊκού λαού. Για να τρομοκρατήσει τους Έλληνες, οι οποίοι εξαιτίας της βρέθηκαν στο “στόχαστρο” ενός τεράστιου λαού, όπως είναι ο γερμανικός λαός.
Αυτή ακριβώς η πολιτική είναι εκείνη, που αποκαλύπτει την αλήθεια. Η γερμανική κυβέρνηση κατηγορήθηκε από όλους σχεδόν τους Ευρωπαίους όχι απλά για ανθελληνική πολιτική, αλλά για αντιευρωπαϊκή πολιτική. Η γερμανική ανθελληνική πολιτική της σημερινής “γερμανικής” κυβέρνησης οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Η γερμανική αντιευρωπαϊκή πολιτική της σημερινής “γερμανικής” κυβέρνησης έβαλε έναν αμερικανικό ιμπεριαλιστικό “μοχλό”, όπως είναι το ΔΝΤ, μέσα στην Ευρώπη.  Η ανθελληνική πολιτική της “γερμανικής” κυβέρνησης ήταν αυτήν, που διαχώρισε την Ελλάδα από ένα μεγάλο πλήθος “ομοίων” με αυτήν υπερχρεωμένων ευρωπαϊκών κρατών.
Αυτή η πολιτική της άρνησης επίδειξης αλληλεγγύης προς της Ελλάδα ήταν εκείνη, που οδήγησε την Ελλάδα στην κατακρεούργηση. Αυτή “φούντωσε” την κατάσταση εις βάρος της Ελλάδας. Ήταν αυτή, που οδήγησε στην έκρηξη των spreads. Η έκρηξη των spreads  ήταν αυτή, που οδήγησε την Ελλάδα στη δανειακή κρίση, χωρίς η Ελλάδα να είναι σε χειρότερη θέση από την Ιρλανδία ή την Πορτογαλία κλπ.. Αυτή η κρίση έσπρωξε την Ελλάδα στο ΔΝΤ. Άρα; Άρα η Γερμανία “έσπρωξε” την Ελλάδα στο ΔΝΤ και πρέπει να δούμε τα κέρδη της από αυτήν την κατάληξη.
Η απόδειξη ότι την “έσπρωξε”, αφού πρώτα την τρομοκράτησε, είναι πολύ απλή. Την Πέμπτη, 6 Μαΐου, η Ελληνική Βουλή, μετά την “τρομοκρατική” δράση των Γερμανών και της κυβέρνησης του Γιωργάκη, “ψήφισε” τη συμφωνία για τη συνδιαχείριση με το ΔΝΤ. Δύο ημέρες μετά η Γερμανία άλλαξε συμπεριφορά. Η Ευρώπη άλλαξε το σύνολο της πολιτικής της στο θέμα των υπερχρεωμένων κρατών, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται το ΔΝΤ για τους υπολοίπους.
Αυτό, το οποίο πρέπει να δούμε τώρα, είναι το γιατί οι Έλληνες προδότες πολιτικοί ή οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι “χορηγοί” τους έχουν κοινά συμφέροντα με τους Γερμανούς και πώς αυτά τα κοινά συμφέροντα εξυπηρετούνται από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Εδώ τίθεται η εξής απλή απορία. Έστω να πιστέψουμε ότι οι Γερμανοί πολίτες τώρα τελευταία έμαθαν ότι οι Έλληνες είναι παράσιτα ή απατεώνες ή διεφθαρμένοι τεμπέληδες και τώρα θύμωσαν μ’ αυτούς. Λογικό φαίνεται αυτό. Ως απλοί πολίτες δεν είχαν τα μέσα να το γνωρίζουν και το έμαθαν τώρα. Το γερμανικό κράτος όμως; Και αυτό τώρα το έμαθε;
Είναι δυνατόν ένα κράτος διεφθαρμένο, που “κατασκευάζει” ψευδή οικονομικά στοιχεία, να είναι αξιόπιστο; Όχι βέβαια. Ένα τέτοιο κράτος είναι αναξιόπιστο και άρα το αποφεύγουν όλοι οι σοβαροί επενδυτές. Ένα τέτοιο κράτος είναι αναξιόπιστο και άρα αναξιόπιστα είναι και τα ομόλογα που εκδίδει —και τα οποία εκφράζουν την αξιοπιστία του—. Τα ομόλογα για ένα κράτος είναι ό,τι οι επιταγές για έναν ιδιώτη. Ποιος παίρνει τις επιταγές ενός απατεώνα; Ποιος αγοράζει ομόλογα ενός κράτους-“απατεώνα”;
Γιατί λοιπόν το γερμανικό κράτος και οι οικονομικοί του “πνεύμονες” εμφανίζονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους αγοραστές της ομολογιακής “αναξιοπιστίας” αυτού του διεφθαρμένου κράτους; Πώς είναι δυνατόν μεγάλο μέρος των ελληνικών ομολόγων της “Μπανανίας” του Αιγαίου να το κατέχουν οι “σοβαρές” τράπεζες του Ρήνου; Η γερμανική Hypo Real Estate, στην οποία συμμετέχει το κράτος μετά τα πακέτα διάσωσής της, έχει στην ιδιοκτησία της ελληνικά ομόλογα αξίας 9,1 δις €, η Commerzbank, στην οποία επίσης συμμετέχει το γερμανικό δημόσιο, 4,6 δις €, η τοπική LBBW 2,7 δις € και η Bayern LB 1,5 δις €.
Ποιος δανείζει τόνους χρημάτων σε κάποιον που είναι απατεώνας; Σε κάποιον που δεν εργάζεται; Σε κάποιον που είναι παράσιτο; Πώς εξηγεί η Γερμανία τον τεράστιο όγκο των ελληνικών ομολόγων, που έχουν οι τράπεζές της στην κατοχή της; Γιατί η γερμανική κυβέρνηση δεν τις ενημέρωσε, προκειμένου να τις σώσει από τον κίνδυνο; Το χειρότερο όμως είναι άλλο. Πώς έσωσε η ίδια η γερμανική κυβέρνηση, με χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων, μια τράπεζα, η οποία έχει επενδύσει σχεδόν 10 δις ευρώ σε ελληνικά ομόλογα;  Ξόδεψε τόσα πολλά χρήματα Γερμανών πολιτών, για να σώσει μια τράπεζα, της οποίας το μεγαλύτερο ίσως περιουσιακό στοιχείο είναι “μετοχές” του κράτους των γύφτων;
Όμως, οι ύποπτες σχέσεις και “άγνοιες” δεν σταματούν εδώ. Πώς εξηγεί η Γερμανία των “αδιάφθορων” και “σοβαρών” Γερμανών τη στενή και απίστευτα μεγάλου εύρους συνεργασία τους με τους “διεφθαρμένους” και “γελοίους” Έλληνες;  Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι οι “σοβαροί” Γερμανοί, που δήθεν μας “κατηγορούν” για διαφθορά και για παραποίηση δημοσίων οικονομικών στοιχείων, είναι οι ίδιοι, που είχαν τα μεγαλύτερα κέρδη καί από τις δύο αυτές παράνομες δραστηριότητες. Ο ελληνικός λαός δεν είχε κέρδος από τις “απάτες” του, αλλά οι Γερμανοί είχαν τεράστιο κέρδος.
Η διαφθορά του ελληνικού κράτους επέτρεπε στις γερμανικές εταιρίες να λεηλατούν το κράτος με τους Χριστοφοράκους, καθιστώντας αυτό το κράτος ίσως τον πιο αποδοτικό πελάτη τους. Η παραποίηση των στοιχείων επέτρεψε την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ, η οποία συνέφερε μόνον τις γερμανικές εμπορικές εταιρείες —τύπου Lidl, Praktiker, Aldy κλπ.— αλλά και τα γερμανικά εργοστάσια, τα οποία βρήκαν άπειρους νέους πελάτες μακριά από τη Γερμανία. Όλα αυτά όμως απαιτούσαν χρήματα για να έρθουν εις πέρας και αυτά εξασφαλίστηκαν μέσα από τον αυτοκτονικό υπερδανεισμό της κυβέρνησης Σημίτη.
Η γερμανική οικονομία, δηλαδή, είχε τα μεγαλύτερα κέρδη από τον υπερδανεισμό της Ελλάδας. Η ίδια η Γερμανία δάνειζε στην Ελλάδα, για να της τα παίρνει. Της έβαζε στο ένα χέρι χρήματα, για να της τα παίρνει από το άλλο. Με ποιο εχέγγυο; Με το δημόσιο κεφάλαιό της. Αυτό, το οποίο ξεπούλησαν μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη, Σημίτη και Καραμανλή και ό,τι κατέγραψε ο Giorgo, μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας. Μας δάνεισαν δηλαδή χρήματα, τα οποία μας τα πήραν πίσω, πουλώντας μας υπερτιμημένα προϊόντα και στο τέλος θα έρθουν να μας πάρουν και τις “υποθήκες”, για τα χρέη, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον δανεισμό.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε τον λόγο που εκείνο το ανθρώπινο “κατακάθι”, που ονομάζεται Σημίτης, ήταν ο “καταλληλότερος” και “σοβαρότερος” Πρωθυπουργός για τους διαπλεκομένους απατεώνες του Αιγαίου και τους “σοβαρούς” τραπεζίτες του Ρήνου; Η κυβέρνηση αυτού του προδότη πρόσφερε τα υπερκέρδη στους Γερμανούς. Η κυβέρνηση, που, προκειμένου να κατασκευάσει καλούς πελάτες για τους Γερμανούς εργοστασιάρχες, έδινε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους για τον οποιονδήποτε λόγο. Με δανεικά “κατασκεύαζε” δείκτες ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης ψεύτικης, εφόσον συνδεόταν μόνον με την έννοια της κατανάλωσης. Την κατανάλωση, που βοηθούσε τους Γερμανούς και οδηγούσε την Ελλάδα στην “αποστέωση”.
Ακόμα γελάνε οι ελεγκτές του ΔΝΤ για τα επιδόματα που έδινε το σημιτικό κράτος στους υπαλλήλους του. Τα επιδόματα της “παραγωγικότητας”, της “εγκαίρου” άφιξης του υπαλλήλου στον χώρο εργασίας του κλπ.. Όλα αυτά τα έδινε ο Σημίτης με δύο στόχους. Να “ομορφαίνει” ο ίδιος την ασχημόφατσά του και να δικαιολογείται να ξαναπάρει δάνεια, προκειμένου να διαιωνίσει την “αγάπη” και την εύνοια των διεθνών τραπεζιτών. Ξόδευε μόνο και μόνο για να ξοδεύει δάνεια και να δημιουργεί προϋποθέσεις για να ξαναπάρει. Όλες δηλαδή οι “γελοιότητες” στην Ελλάδα έγιναν από αυτούς, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν “σοβαροί” και από τους ακόμα πιο “σοβαρούς”, οι οποίοι κρύβονταν πίσω τους. “Αγέλαστοι” τόσο οι δωσίλογοι όσο και τα αφεντικά τους.
Αυτά, τα οποία έγιναν με τις γερμανικές εταιρείες στην Ελλάδα, δεν έχουν γίνει ούτε στη Μποτσουάνα. Γερμανικά τραίνα παρελάμβανε ο ΟΣΕ, τα οποία δεν ήταν συμβατά με τις γραμμές του!!! Αναγκαζόταν να τα παραλάβει μετά από πιέσεις της γερμανικής πρεσβείας. Γερμανικά λεωφορεία πλημμύριζαν τους ελληνικούς δρόμους, χωρίς να γνωρίζει κανένας με ποιες διαδικασίες αυτά αγοράζονταν και πόσο κόστιζαν. Γερμανικά τζιπ αγόραζε ο ελληνικός στρατός, χωρίς επίσης να γνωρίζει κανένας τι γινόταν. Γερμανικές μοτοσικλέτες αγόραζε η ελληνική αστυνομία …με τους ίδιους μυστηριώδεις όρους. Γερμανικά φάρμακα αγόραζαν τα ελληνικά νοσοκομεία, σε τιμές που απλά δεν υπήρχαν πουθενά αλλού στον πολιτισμένο κόσμο.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς λέμε; Κατάλαβε τι μπορεί ν’ αποδειχθεί. Ότι η Γερμανία δεν αγόραζε τα ομόλογά μας επειδή την “ξεγελάσαμε”. Μας “δάνειζε”, σε συνεργασία με δωσίλογους, διεφθαρμένους και κάθε λογής  απατεώνες, μόνο και μόνο για να μας “κατακτήσει”. Μας πίεζε, για να μας δανείσει. Μας δωροδοκούσε, για να μας δανείσει. Γιατί; Για να έχουμε χρήματα να ξοδεύουμε —αγοράζοντας τα προϊόντα της— και στο τέλος να μας καταστρέψει με τα χρέη μας. Μας δημιουργούσε “επαχθές χρέος”. Οι ιμπεριαλιστές φασίστες, σε συνεργασία με προδότες φασίστες, δημιουργούσαν “odius debt” εις βάρος του ελληνικού λαού. Γιατί; Για να κάνει η σημερινή Γερμανία αυτό, το οποίο απέτυχε να κάνει υπό την εξουσία των Ναζί. Για ν’ αποκτήσει την ιδιοκτησία του ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου. Για να κατακτήσει την Ελλάδα.
Γι’ αυτόν τον λόγο αγόραζε η ίδια τα ελληνικά ομόλογα. Μεθόδευε από την αρχή να επαναλάβει στην Ελλάδα τη λεηλασία που πραγματοποίησαν οι Δυτικοί εις βάρος της Ρωσίας και του λαού της. Στόχος τους ήταν να φτάσουν το ελληνικό κράτος στα όρια, ώστε να το λεηλατήσουν, εξαιτίας της αδυναμίας του ν’ ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Να μετατραπούν, από κάποιον προδότη Γιωργάκη —σε ρόλο Τσουμπάις και Γέλτσιν—, τα ελληνικά ομόλογα σε μετοχές του εναπομείναντος ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου. Αυτό φιλοδοξούσαν οι Γερμανοί. Να μετατραπούν τα χρήματα των άχρηστων και παράνομων δανείων του Μητσοτάκη, του Σημίτη ή του Καραμανλή σε μετοχές των αμύθητης αξίας ελληνικών ΔΕΚΟ και όχι μόνον.
Αυτός ήταν ο στόχος τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μας σπρώχνουν τώρα στο ΔΝΤ. Μας έδιναν δάνεια, τα οποία “διασφάλιζαν” με τα ομόλογα, για ν’ αποκτήσουν κάποτε αυτά, τα οποία διεκδίκησαν με τα όπλα οι παππούδες τους. Να αποκτήσουν την ιδιοκτησία της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΣΕ, της Ελληνικής Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου. Γι’ αυτό αγόραζαν τα ομόλογα και όχι γιατί τους “ξεγέλασαν” οι πονηροί Έλληνες. Ήθελαν να έχουν τον πρώτο λόγο στο μεγάλο “πλιάτσικο”.
Τα πάντα ήθελαν να λεηλατήσουν στην Ελλάδα. Από χρυσοφόρες ΔΕΚΟ μέχρι ανεκμετάλλευτα βουνά, λόγγους και αμμουδιές. Γι’ αυτό βιάζονται τώρα να μπουν οι Έλληνες στο ΔΝΤ. Το ΔΝΤ τούς εξασφαλίζει τη λεηλασία. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχος ευρωπαϊκός μηχανισμός λεηλασίας, που να τους ευνοεί. Υπάρχει μόνον το ΔΝΤ και γι’ αυτό το στηρίζουν. Στο μεταξύ πιέζουν να ξεκινήσουν να “μετοχοποιούνται” τα ομόλογά τους. Θέλουν δήθεν “υποθήκες” για να “βοηθήσουν” την Ελλάδα και μάλιστα με νέα τοκογλυφικά δάνεια.
Αυτοί είναι οι …”ηθικοί” Γερμανοί, που “ξεγελάστηκαν” από τους “πονηρούς” Έλληνες. Οι Γερμανοί του Σόιμπλε και Βεστερβέλε. Οι Γερμανοί, που γνωρίζουν να ζητάνε τα χρεωστούμενα των άλλων, αλλά που δεν “θυμούνται” ποτέ να αποδώσουν τα δικά τους χρεωστούμενα. Ακόμα μας πληρώνουν τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί η Γερμανία και η κυβέρνησή της έχουν κοινά συμφέροντα με τους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς και τους κλέφτες της Διαπλοκής; Αν η Ελλάδα μπει στο ΔΝΤ, στην πραγματικότητα θα “αναγνωρίσει” το δημόσιο χρέος της. Θα “νομιμοποιήσει” όλον τον προηγούμενο “βομβαρδισμό” των Γερμανών και άρα θα αποδεχθεί τις “ζημιές” της.
Αυτό είναι το ζητούμενο της τρομερής πίεσης, που δέχεται η Ελλάδα. Να αποδεχθεί το χρέος της σαν νόμιμο. Σαν Νόμιμο ένα χρέος, το οποίο στην πραγματικότητα είναι “απεχθές χρέος”, που το δημιούργησαν τύραννοι, δωσίλογοι, κλέφτες και απατεώνες. Σε μια τέτοια περίπτωση σώθηκε όλος ο “θίασος”. Oι ιμπεριαλιστές πέτυχαν τους στόχους τους εις βάρος της Ελλάδας και ταυτόχρονα σώθηκαν και οι δωσίλογοι που τους εξυπηρετούν, κυβερνώντας την. Οι Γερμανοί θα πάρουν ό,τι θέλουν και θα εξασφαλίσουν και την επιβίωση των “Εφιαλτών” Σημίτηδων.
Αυτός είναι ο στόχος τους. Με την είσοδό μας στο ΔΝΤ πέτυχαν οι Γερμανοί τους στόχους τους και νίκησαν στον ιδιόμορφο πόλεμό τους εναντίον της Ελλάδας. Από τη στιγμή που τα “πέτσινα” χρήματα, που έδιναν στους Σημίτηδες, θα τα μετουσιώσουν σε ένα σοβαρό μέρος της ιδιοκτησίας της Ελλάδας, στην ουσία την κατάκτησαν. Κέρδη όμως δεν έχουν μόνον αυτοί. Αν αυτοί επικρατήσουν ως κατακτητές, θα σώσουν και όλους όσους τους εξυπηρέτησαν. Με την είσοδό μας στο ΔΝΤ θα σωθούν και οι δωσίλογοι, εφόσον με το δημόσιο κεφάλαιο, που θα αρπάξουν οι Γερμανοί, θα αποζημιωθούν και οι ίδιοι, καθώς θα νομιμοποιηθούν και οι δικές τους περιουσίες, οι οποίες προέκυψαν από το “πλιάτσικο” του ελληνικού πλούτου.
Όλα αυτά απειλούνται μόνον σε μία περίπτωση. Μόνον σε μια ενδεχόμενη άρνηση της Ελλάδας να εξυπηρετήσει το εξωτερικό της χρέος. Μόνον σ’ αυτήν την περίπτωση απειλούνται τα πάντα με ανατροπή. Θα συμβεί υποχρεωτικά αυτό, το οποίο είπαμε πιο πάνω. Θα πρέπει ν’ ανοίξουν όλοι οι ύποπτοι “φάκελοι” του αυτοκτονικού ελληνικού δανεισμού. Θα πρέπει εξ’ αρχής να ελεγχθούν όλα τα δάνεια και βέβαια οι όροι των δανείων των κυβερνήσεων, που δημιούργησαν το χρέος. Των κυβερνήσεων δωσίλογων τύπου Σημίτη, οι οποίες συνδέονται με ύποπτους δεσμούς με όλο το γερμανικό κράτος και παρακράτος.
Θα πρέπει επίσης να ελεγχθούν όλα αυτά τα δάνεια και για το πώς αυτά καταναλώθηκαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συνθήκες νέων δανεισμών με ακόμα πιο επαχθείς όρους. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε μια τέτοια περίπτωση ολόκληρο το παρακράτος της μεταπολίτευσης κινδυνεύει να πάει φυλακή. Από τους πιο σημαντικούς μέχρι τους πιο ασήμαντους. Από τους γόνους των “εθναρχών” μέχρι τους γόνους των “κουβάδων” των αφισοκολλήσεων. Από τα παλιά “τζάκια” του κεφαλαίου μέχρι τους πρόσφατους “ήρωες” της Δημοκρατίας. Από τα κρατικά δάνεια έτρωγαν οι πάντες. Από το “αγγελοπουλαίικο” μέχρι τη γυναίκα του “επαναστάτη” Φυντανίδη.
Αυτά τα δάνεια αποκαλύπτουν τους εγκληματίες. Τζάμπα ωρύονται κάποιοι Γερμανοί κατά της Ελλάδας. Τζάμπα αποκαλούν τους Έλληνες απατεώνες. Όταν υπάρχει “μολύβι” και “χαρτί”, εύκολα βρίσκεις ποιος είναι απατεώνας και ποιος όχι. Με τις κραυγές και τις υστερίες δεν αποδεικνύεις τίποτε απολύτως. Με το “χαρτί” και το “μολύβι” αποδεικνύεται ότι οι απλοί Έλληνες πολίτες ήταν θύματα και δεν ζούσαν εις βάρος κανενός. Οι Γερμανοί αντίθετα πλούτιζαν εξαιτίας των Ελλήνων. Είτε ισχυροί είτε όχι, όλοι οι Γερμανοί είχαν κέρδη από την ελληνική “σπατάλη”. Την από τις γερμανικές κυβερνήσεις και τράπεζες μεθοδευμένη ελληνική σπατάλη.
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, τα οποία προσβάλουν τη λογική ενός ανθρώπου. Είναι τυχαίο που, ενώ οι πάντες κατηγορούν τους φτωχούς Έλληνες πολίτες για απατεώνες, ταυτόχρονα ανταμείβουν τον κύριο υπεύθυνο για την εγκληματική οικονομική πολιτική της χώρας Παπαδήμο, βάζοντάς τον αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας; Απατεώνες εμφανίζονται οι φουκαράδες Έλληνες πολίτες και “σοβαροί” οι βασικοί υπεύθυνοι της απάτης; Μόνον οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι, τραπεζίτες και δωσίλογοι τύπου Σημίτη και Παπαδήμου είχαν κέρδη από την εγκληματική πολιτική στην Ελλάδα. Κανείς άλλος.
Αντίθετα στη Γερμανία ήταν πολλά και πλούσια τα κέρδη ανάμεσα στους Γερμανούς. Οι μεγάλες γερμανικές τράπεζες “επένδυαν” σε μελλοντική λεηλασία του ελληνικού κράτους, διατηρώντας την ιδιοκτησία των ελληνικών ομολόγων. Γερμανοί μεγαλοεπιχειρηματίες βρήκαν στην Ελλάδα —που ξεπουλιόταν— επενδυτικές “ευκαιρίες”. Κέρδη είχαν και οι απλοί Γερμανοί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Τα γερμανικά εργοστάσια δούλευαν διπλο­βάρδιες, για να καλύψουν “αναπάντεχες” εμπορικές αγορές των πλούσιων με δανεικά φτωχών του Νότου.
Τόνοι ελληνικού χρήματος έφυγαν και εξακολουθούν να φεύγουν σε “βαλίτσες” της Lidl, της Praktiker, της Mercedes, της Opel και να μπαίνουν στην πραγματική γερμανική οικονομία, δίνοντας μισθούς στους εργαζομένους της Γερμανίας και συντάξεις στους συνταξιούχους τους. Τα γερμανικά ασφαλιστικά ταμεία γέμιζαν, εξαιτίας της κλοπής των Ελλήνων καταναλωτών. Αυτά βγαίνουν με το “χαρτί” και το “μολύβι”. Οι πάντες στη Γερμανία είχαν κέρδη από τη “σπάταλη” ελληνική πολιτική. Μόνον οι Έλληνες δεν επωφελήθηκαν από την “κατασκευή” των στοιχείων, που μας οδήγησαν στο ευρώ. Μόνον οι Έλληνες δεν επωφελήθηκαν από τη Διαφθορά, που κατέστρεψε όλες τις ισορροπίες της ελληνικής αγοράς.
Συνέβη δηλαδή το αντίθετο από αυτό που καταλογίζουν στους Έλληνες. Οι Έλληνες, όχι απλά δεν επωφελήθηκαν, αλλά καταστράφηκαν από αυτήν τη Διαφθορά, γιατί η παράλογη ακρίβεια της ελληνικής αγοράς, εξαιτίας του εγκληματικού δανεισμού των σύγχρονων γερμανόφιλων δωσίλογων, οδήγησε τους Έλληνες καταναλωτές στην απόλυτη φτώχεια. Στη φτώχεια, που τους ανάγκαζε να δανείζονται από τις τράπεζες, όχι για να υψώσουν τον πήχη της ποιότητας της ζωής τους, αλλά απλά για να επιβιώσουν.
Δανείζονταν από ένα τραπεζικό σύστημα, το οποίο δανειζόταν και το ίδιο για να τους εξυπηρετήσει. Ξόδευαν γερμανικά χρήματα, εξαιτίας των γερμανικών κερδών στην ελληνική αγορά, τα οποία δεν τους επέτρεπαν να επιβιώσουν. Ξόδευαν γερμανικά χρήματα, για να καταναλώνουν γερμανικά προϊόντα, εφόσον με τα ίδια γερμανικά χρήματα, που είχαν δοθεί σε εμπόρους αντιπροσώπων γερμανικών εργοστασίων, είχαν καταστραφεί όλες οι ελληνικές παραγωγικές υποδομές. Τα φτηνά γερμανικά χρήματα έβαζαν λουκέτο στα ελληνικά εργοστάσια και στο τέλος παρέδιδαν την ελληνική αγορά στις γερμανικές εταιρείες. Κατάλαβε ο αναγνώστης —είτε Έλληνας είτε Γερμανός— τι γινόταν;
Αυτά τα δάνεια οδήγησαν στο “επαχθές χρέος”. Αυτά τα αναγκαστικά δάνεια. Τα δάνεια, που δίνονταν με πίεση, με δωροδοκίες ή ακόμα και με εκβιασμούς των πολιτικών παραγόντων στην Ελλάδα. Κάποιοι αναγκάζονταν να συνάψουν νέα δάνεια, για να τους “υποστηρίξουν” οι διαπλεκόμενοι δωσίλογοι, προκειμένου να διεκδικήσουν την εξουσία. Αυτά τα δάνεια μάς οδηγούν προς τη Γερμανία. Αν όλα αυτά τα οικονομικά εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού συνδεθούν κατά κύριο λόγο με τις γερμανικές εταιρείες, τι θα γίνει; Πόσο νόμιμη είναι η γερμανική κυβέρνηση στο να μας “βρίζει” νυχθημερόν, όπως κάνει τώρα; Η γερμανική κυβέρνηση, που δίνει “ασυλία” στους Χριστοφοράκους διαφθορείς του ελληνικού κράτους;
Αν αρνηθεί η Ελλάδα να εξυπηρετήσει το χρέος της, ποιος θα θιγεί περισσότερο απ’ όλους; Ποιος έχει στην κατοχή του πολλά από τα διάσπαρτα ελληνικά ομόλογα; Η γερμανική οικονομία δεν είναι αυτή που τα έχει; Γιατί; Γιατί μας δάνειζε, για να ξοδεύουμε. Δάνειζε σε απατεώνες, τον κόπο του γερμανικού λαού; Ή μήπως δάνειζε σε δωσίλογους Έλληνες για να υπερχρεώνουν αυτοί το ελληνικό κράτος και άρα τον ελληνικό λαό; Τους ανάγκαζε να δανείζονται, για να πάει στη συνέχεια και με άλλοθι το υπερχρέος να αρπάξει το υπερπολύτιμο ελληνικό κεφάλαιο;
 
 
 
Ποιοι είναι οι σύγχρονοι δωσίλογοι;
 
Εδώ φτάνουμε σε ένα άλλο κομβικό σημείο. Μιλάμε για γερμανικά κέρδη, για γερμανικό ιμπεριαλισμό και αυτό κατά τη γνώμη μας είναι άδικο για τη χώρα του Γκαίτε. Η Γερμανία από το 1945 δεν είναι ελεύθερη χώρα, ώστε να κρίνεται με αυτό το κριτήριο η εξωτερική της πολιτική. Η Γερμανία εδώ και πάνω από μισό αιώνα είναι μια κατακτημένη χώρα. Μια χώρα, που, ενώ σήμερα κατηγορείται για ιμπεριαλιστική συμπεριφορά, στην πραγματικότητα είναι η ίδια ένα από τα μεγαλύτερα θύματα του ιμπεριαλισμού στην ιστορία.
Είμαστε δηλαδή βέβαιοι ότι, ακόμα κι αυτά που λέμε εμείς οι ίδιοι περί γερμανικού ιμπεριαλισμού, θα μπορούσαν να θεωρηθούν άδικα για τον γερμανικό λαό. Για τον λαό του Γκαίτε και του Λούθηρου. Για τον λαό, ο οποίος ζήτησε ειλικρινά συγνώμη για τους παγκόσμιους πολέμους, όταν είναι γνωστό ότι δεν ήταν ο αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτούς. Γιατί τα λέμε λοιπόν όλα αυτά, εφόσον δεν τα πιστεύουμε; Αυτό ακριβώς θα εξηγήσουμε. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο αναγνώστης, για ν’ αρχίσει να σχηματίζει τη συνολική “εικόνα” της κατάστασης.
Βλέποντας κάποιος τη σημερινή γερμανική κυβέρνηση, διαπιστώνει πολύ ύποπτα πράγματα. Εκ των δεδομένων ύποπτα, εφόσον θεωρούμε ότι είναι μια κυβέρνηση ενός υποδουλωμένου κράτους και άρα εκ των δεδομένων είναι μια κυβέρνηση χαφιέδων και λακέδων των κατακτητών της. Μια κυβέρνηση, η οποία εξυπηρετεί ξένα προς τα γερμανικά συμφέροντα και στην πραγματικότητα στρέφει τη Γερμανία εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης. Μια κυβέρνηση, η οποία πολύ εύκολα λέει ψέματα στον γερμανικό λαό. Μια κυβέρνηση, η οποία απειλεί τα συμφέροντά του, εφόσον με τη στάση της απειλεί το ευρώ και άρα τα συλλογικά συμφέροντα του γερμανικού λαού. Μια κυβέρνηση, η οποία απειλεί την ευρωπαϊκή ενότητα, εφόσον διαδίδει φήμες εναντίον ευρωπαϊκών λαών, όπως είναι οι Έλληνες. Επιβάλλει ρατσιστικά στερεότυπα, προκειμένου να φέρει εις πέρας τους σχεδιασμούς της.
Η Ελλάδα έπεσε θύμα “επίθεσης” αυτής της κυβέρνησης. Θύμα επίθεσης τόσο στο λεκτικό επίπεδο όσο και στο οικονομικό επίπεδο, εφόσον εξαιτίας της Γερμανίας οδηγήθηκε στο ΔΝΤ. Όμως, από τη στιγμή που η Ελλάδα δέχθηκε πρώτη “επίθεση” από τη Γερμανία, έχει την ευκαιρία να “αντεπιτεθεί” και η ίδια. Τώρα είναι η ευκαιρία της Ελλάδας για “αντεπίθεση”. Να επιτεθεί στο ναζιστικό καθεστώς της Μέρκελ. Στο καθεστώς της πρώην χαφιέ της Στάζι. Στο καθεστώς, το οποίο συνεργάζεται και πάλι με τις “φίρμες” των δήθεν “Ολοκαυτωμάτων”. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να το ψάξει κάποιος και πολύ. Οι ίδιοι άνθρωποι, που στήριζαν οικονομικά τον Χίτλερ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα στηρίζουν και το καθεστώς της Μέρκελ. Ή μήπως δεν γνωρίζει η Μέρκελ ότι ο Τρισέ, ο Στρος, ο Άκερμαν ή ο Σόρος είναι Εβραίοι …όπως ήταν άλλωστε και οι χρηματοδότες του Χίτλερ;
Πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια τέτοια κυβέρνηση; Πόσο μπορεί να αντιπροσωπεύει τον γερμανικό λαό μια κυβέρνηση σαν αυτήν της Μέρκελ; Μια κυβέρνηση, η οποία είναι εμφανές ότι πάσχει σε επίπεδο προσώπων, εφόσον οι κορυφαίοι της παράγοντες όχι μόνο είναι του χείριστου επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα είναι και εκβιάσιμοι. Εκβιάσιμοι, είτε εξαιτίας προσωπικών τους επιλογών είτε εξαιτίας της αδυναμίας τους να “υπάρξουν” ως πρόσωπα μακριά από την εξουσία.
Πόσο διαφέρει η σημερινή κυβέρνηση της Γερμανίας από την κυβέρνηση του εκβιαζόμενου και αγράμματου δεκανέα Χίτλερ; Την κυβέρνηση του ομοφυλόφιλου Ρεμ; Την κυβέρνηση του κουτσού Γκαίμπελς; Την κυβέρνηση του κοτοπουλά Χίμλερ. Την κυβέρνηση των “τίποτε”, που “υπήρχαν” μόνον μέσα από τις θέσεις εξουσίας του Ράιχ; Την κυβέρνηση, που αιματοκύλισε την Ευρώπη και τη Γερμανία ακριβώς όταν εξέλειψαν από την εξουσία της Γερμανίας άνθρωποι της ποιότητας και της καλλιέργειας του Φον Χίντεμπουργκ και πολλών άλλων ευπατρίδιδων Γερμανών.
Τέτοια κυβέρνηση είναι η σημερινή κυβέρνηση της κατακτημένης Γερμανίας. Της υπό εβραϊκής κατοχής Γερμανίας. Μια κυβέρνηση κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της κυβέρνησης των Ναζί, όπου, ελλείψει “Χίντεμπουργκς”, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τούς έχουν αγράμματοι, ομοφυλόφιλοι, και ανάπηροι. Μια κυβέρνηση-ντροπή για τον περήφανο γερμανικό λαό. Καγκελάριος είναι μια χαφιές της Στάζι. Μια χαφιές, για την οποία είναι γνωστό στη Γερμανία ότι την “έσπρωξε” στην κορυφή της πολιτικής σκηνής ο προϊστάμενός της στη Στάζι Εβραίος κύριος Schnur
Υπουργός Εξωτερικών σ’ αυτήν την κυβέρνηση είναι μια τελειωμένη “αδερφή”. Υπουργός Οικονομικών ένας σακάτης. Αυτοί, δηλαδή, που στη σύγχρονη οικονομία διεξάγουν τον ιμπεριαλιστικό “πόλεμο” της Γερμανίας, έχουν “ιδιομορφίες”. Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί είμαστε τόσο ωμοί στους χαρακτηρισμούς μας και τόσο politically incorrect απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους, η αιτία είναι η οργή.
Είμαστε πολύ οργισμένοι μ’ αυτούς, για να σεβόμαστε τις πολιτικές “ορθότητες”. Είμαστε πολύ οργισμένοι μ’ αυτούς, για να είναι για εμάς απλοί ομοφυλόφιλοι ή άνθρωποι με ειδικές “ικανότητες”. Οι άνθρωποι αυτοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα και στους Έλληνες με τρόπο όχι μόνον άδικο, αλλά και ρατσιστικό. Αυτό είναι που δεν ανεχόμαστε. Δεν ανεχόμαστε μια “αδερφή” —που μπορεί να “διασκεδάζει” λαθρομετανάστες σε καμπινέδες του Βερολίνου— να κουνά απειλητικά το “δάκτυλό” του σε έναν λαό, που αν μη τι άλλο “τάισε” την ανθρωπότητα με το πνεύμα του.
Έναν λαό εργατικό και τον οποίον οι Γερμανοί τον γνωρίζουν καλά, γιατί έχει εργαστεί επί δεκαετίες στις ίδιες γερμανικές φάμπρικες. Έναν λαό, που, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, εργάζεται πολύ περισσότερο από τον γερμανικό. Έναν λαό περήφανο και νοικοκύρη, που έχει εφεύρει την έννοια του φιλότιμου. Αυτόν τον λαό ο Βεστερβέλε  τον κατηγόρησε σαν άχρηστο, που σαν τέτοιος πρέπει να παίρνει τα χρήματα με τρόπο τέτοιο, που να μην κακομαθαίνει. Αυτά είπε ο αυτόκλητος “δάσκαλος” των Ελλήνων. Η “αδερφή” του Ρήνου. Ο κίναιδος της Αλεξάντερ Πλατς. Ο ευτυχισμένος της “Λιμνούπολης”, εφόσον ήταν γκόμενος κάποιου “Μίκυ”.
Αυτό ακριβώς καταγγέλλουμε. Όλοι αυτοί οι εκβιάσιμοι άνθρωποι είναι υποχείρια του Σιωνισμού. Τραίνα θα έπρεπε να πλένει η Μέρκελ, αν η Γερμανία ήταν ελεύθερη και ως εκ τούτου βασίλευε σ’ αυτήν η αξιοκρατία. Φίρμα μόνον σε κάτι κλαμπ τύπου “γαλάζια συκιά” θα ήταν ο Βεστερβέλε μακριά από την εξουσία. Τι νόημα θα μπορούσε να δώσει στη ζωή του χωρίς εξουσία ο ανάπηρος και εμφανώς μισάνθρωπος πλέον Σόιμπλε; Για εμάς είναι βέβαιον ότι όλοι αυτοί εκβιάζονται από τους Εβραίους και εκτελούν εντολές τους. Για λόγους, που δεν είναι του παρόντος, οι Αμερικανοί “κατακτητές” της Γερμανίας έχασαν τον έλεγχό της και τον πήραν οι Εβραίοι. Αυτούς τους Εβραίους αναζητούμε στον σημερινό σχεδιασμό.
Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επείγουσα ανάγκη ν’ ανοίξει σύντομα ο φάκελος του “Ολοκαυτώματος”. Είναι επείγουσα ανάγκη, για να προστατευτούν τα συμφέροντα της Ευρώπης από ξένους εισβολείς και κατακτητές, οι οποίοι έχουν “διαβρώσει” και “αλώσει” τις δομές της. Πρέπει να μάθουμε ποιοι Γερμανοί σε συνεργασία με ποιους Εβραίους σκότωσαν είκοσι και πλέον εκατομμύρια Γερμανούς και πολύ περισσότερους Ευρωπαίους. Πρέπει άμεσα ν’ ανοίξει ο “φάκελος” του “Ολοκαυτώματος”, για να δούμε πώς σκορπίστηκε ο θάνατος πάνω από την ήπειρο του Αχιλλέα και του Ηρακλή. Να ανοίξει, για να φτάσουμε στα σημερινά καθεστώτα, που βασανίζουν εκ νέου την Ευρώπη.
Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί ο κόσμος σήμερα έχει αλλάξει και έχουν αλλάξει οι πρακτικές του ιμπεριαλισμού. Τα ναζιστικού τύπου καθεστώτα, όπως είναι αυτό της Μέρκελ, δεν βομβαρδίζουν με βόμβες, αλλά με χρήματα. “Βομβαρδίζουν” τα κράτη με “πέτσινα” χρήματα, για να τα οδηγήσουν στην ασφυξία του υπερχρέους και από εκεί στη λεηλασία. Μόνον αν γνωρίζεις την “καταγωγή” αυτών των καθεστώτων μπορείς ν’ αποδείξεις τη “φιλοδοξία” τους. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει ν’ ανοίξει ο φάκελος του “Ολοκαυτώματος”. Να δούμε ποιος ελέγχει το σημερινό καθεστώς της Γερμανίας, ώστε να καταλάβουμε τους στόχους του.
Αυτό το καθεστώς εξυπηρετεί συμφέροντα, τα οποία είναι φανερό ότι δεν είναι ευρωπαϊκά. Είναι υποχείριο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και της Ντόιτσε Μπανκ. Αυτές όμως οι Τράπεζες δεν είναι “ορφανές”. Από κάποιους διοικούνται και κάποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν. Αυτοί οι κάποιοι δεν έχουν μόνον συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο αλλά είναι και πολύ συγκεκριμένης εθνικής καταγωγής. Είναι συγκεκριμένης καταγωγής ο Τρισέ της ΚΕΤ και είναι ομοεθνής του Άκερμαν της Ντόιτσε Μπανκ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επίσης ομοεθνείς του Σρος Καν του ΔΝΤ.
Από την Ευρώπη, δηλαδή, υπάρχουν τραπεζικά κέντρα, τα οποία επιβάλουν αντιευρωπαϊκές πολιτικές μέσω της κυβέρνησης της Γερμανίας. Η Γερμανία χρεώνεται τον ιμπεριαλισμό και το μίσος των Ευρωπαίων, αλλά στην πραγματικότητα η Γερμανία λειτουργεί για λογαριασμό τρίτων. Λειτουργεί για λογαριασμό των “αφεντικών” της Μέρκελ. Αναζητώντας αυτά τα “αφεντικά”, εύκολα περνάμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί όπου βρίσκεται η FED του Εβραίου Μπενράνκε ή η Goldman Sachs του Εβραίου Μπλάκφεϊν.
Αυτοί οι Εβραίοι είναι οι εμπνευστές του ιμπεριαλισμού της Νέας Τάξης και απλά οι κυβερνήσεις των χωρών είναι οι “υπάλληλοι”, που εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς τους. Υπάρχει μια εβραϊκή παγκόσμια “υπερκυβέρνηση” και δωσίλογοι λακέδες της, οι οποίοι παριστάνουν τους ηγέτες των χωρών που παίζουν στην “παράσταση”. Κάποιος πρέπει να παραστήσει τον ιμπεριαλιστή και αυτόν τον ρόλο για την Ευρώπη τον έχουν δώσει στη Γερμανία. Η Γερμανία των χαφιέδων της κυβέρνησης Μέρκελ. Αυτή η Γερμανία ασκεί τον εσωτερικό ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό υποτίθεται μαζί με τη Γαλλία. Ποια Γαλλία όμως είναι αυτή, που αποτελεί το ένα σκέλος του περίφημου Γαλλογερμανικού άξονα; Η Γαλλία με το καθεστώς Σαρκοζί; Η Γαλλία με πρόεδρο τον Εβραίο Σαρκοζί; Η Γαλλία με Υπουργό Εξωτερικών τον Εβραίο Κουσνέρ;
Αυτός ο εβραϊκού ελέγχου “Γαλλογερμανικός” άξονας υποτίθεται ασκεί ηγεμονικό ρόλο στην Ευρώπη. Αυτόν τον “άξονα” οι πονηροί και παρασιτικοί Έλληνες τον “ξεγέλασαν” με τα “κατασκευασμένα” στοιχεία. Ποιοι τα “κατασκεύασαν”; Η κυβέρνηση του Σημίτη —ωραίο όνομα για Έλληνα πρωθυπουργό— η οποία κάλεσε για βοήθεια τη Goldman Sachs. Η εβραϊκή Goldman Sachs κλήθηκε από την κυβέρνηση του Εβραίου Σημίτη για να “ξεγελάσει” τον εβραϊκό μηχανισμό, που ελέγχει την οικονομία στην Ευρώπη.
“Ξεγελάστηκαν” αυτοί, οι οποίοι γνώριζαν την ελληνική οικονομία καλύτερα από τον πιο ειδικό Έλληνα. 300 εκατομμύρια ευρώ Ελλήνων πολιτών έδωσε ο Σημίτης στην Goldman Sachs, για να “κρύψει” δήθεν ένα χρέος ενός δισεκατομμυρίου. 100 δις δραχμές “έφαγαν” οι απατεώνες από τον ελληνικό λαό, για να κάνουν μια λογιστική απάτη και παρ’ όλο που αυτή έγινε γνωστή, κανένας από αυτούς δεν ανησυχεί μήπως βρεθεί κομμάτια σε κάποιον σκουπιδοτενεκέ. Εκεί φτάσαμε. Με αυτά τα χρήματα αγόραζε τον τίτλο “καταλληλότερος” Πρωθυπουργός το “ερπετό” της Αναγνωστοπούλου. Η άμορφη βιομάζα, με την οποία κάποτε οι αρχαίοι Έλληνες “μπάζωναν” Καιάδες.
Σήμερα αυτοί οι Εβραίοι, που “ξεγελάστηκαν” από Εβραίους, “θύμωσαν” με τους Έλληνες. “Θύμωσαν” και γι’ αυτό θέλησαν να παραδώσουν την Ελλάδα στον ΔΝΤ. “Θύμωσαν” οι Εβραίοι τραπεζίτες της Ευρώπης, που “ξεγελάστηκαν” από τους Εβραίους τραπεζίτες των ΗΠΑ, οι οποίοι “κατασκεύασαν” τα ελληνικά στοιχεία, τα οποία χρησιμοποίησαν οι Εβραίοι πολιτικοί που κυβερνάνε την Ελλάδα, για να “ξεγελάσουν” τους Εβραίους πολιτικούς που ελέγχουν τον εβραϊκό γαλλογερμανικό άξονα. Επειδή οι Εβραίοι “θύμωσαν” πολύ με τον “απατεώνα” ελληνικό λαό των εργαζομένων των 600 ευρώ, αποφάσισαν να παραδώσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ του Εβραίου Σρος Καν, για να τα κάνουν τα ευρώ 300.
Αυτοί όμως οι “τίμιοι” Εβραίοι, που “βοηθούσαν” την Ελλάδα των “απατεώνων” και ταυτόχρονα “πόνταραν” στη χρεοκοπία της, είχαν ένα πρόβλημα. Ένα μεγάλο πρόβλημα. Πώς θα παραδώσουν μια χώρα στο “σφαγείο” του ΔΝΤ, όταν τα οικονομικά της στοιχεία δεν είναι και τόσο άσχημα; Όταν το εξωτερικό της χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ της είναι πολύ καλύτερο από χώρες όπως η Γερμανία ή η Βρετανία; Όταν οι τόκοι, που πρέπει να πληρώσει, σε σχέση με τα κρατικά της έσοδα, είναι αρκετά μακριά από το “κόκκινο” της χρεοκοπίας; Όταν το έλλειμμά της —όσο μεγάλο αναλογικά κι αν είναι— είναι μικρό, γιατί είναι μικρή η οικονομία της;
Αυτό ήταν το πρόβλημά τους. Το πρόβλημά τους ήταν να βάλουν μια “ζωντανή” Ελλάδα στο “φέρετρο” του ΔΝΤ. Πώς θα το κατάφερναν; Με μια τεχνητή κρίση δανεισμού. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν, χωρίς να ελέγχονται από κανέναν και χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. “Ξεχώρισαν” την Ελλάδα με τα δικά τους ειδικά και άρα παράνομα κριτήρια και την οδήγησαν στην “ασφυξία”. Με το “έτσι θέλω”. Δικά τους ήταν τα χρήματα και θεώρησαν ότι είχαν δικαίωμα να δανείζουν σε όποιο κράτος θέλουν με όποιους όρους θέλουν. Επειδή όμως αυτό δεν είναι απλά μόνον παράνομο, αλλά δικαιολογεί ακόμα και αίμα, φρόντισαν να “δέσουν” τα χέρια της Ελλάδας. Φρόντισαν να ελέγχουν την ηγεσία της Ελλάδας, προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τη βία, την οποία μπορεί να εκδηλώσει νόμιμα ένα κράτος που βρίσκεται υπό απειλή.
Γι’ αυτόν τον λόγο τοποθέτησαν στην ηγεσία της Ελλάδας τον Εβραίο Γιωργάκη. Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πλέον τον λόγο που ήθελαν να τα κάνουν όλα αυτά στην περίοδο εκείνη, που την Ελλάδα την κυβερνά ο θλιβερός Γιωργάκης; Κατάλαβε γιατί τον έβγαλαν πάση θυσία νικητή των εκλογών, επιτρέποντάς του να λέει τα πιο μεγάλα ψέματα; Γιατί τον εμφάνισαν σαν τον “τυφλό” με το κληρονομικό “χάρισμα” να βλέπει λεφτά εκεί όπου κανένας άλλος δεν βλέπει; Τον Γιωργάκη ήθελαν για πρωθυπουργό, όταν θα μεθόδευαν την καταστροφή της Ελλάδας. Είναι καθαρή ευθύνη του Γιωργάκη η κρίση στη δανειακή μας ικανότητα και άρα εξαιτίας του Γιωργάκη σερνόμαστε στο ΔΝΤ.
Αυτό είναι το δεδομένο. Το ΔΝΤ το έφεραν συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ενέργειες. Ό,τι και να έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν ήταν αυτές που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Με όλα τους τα εγκλήματα δεν είχε υπάρξει πρόβλημα δανεισμού, εφόσον ποτέ δεν γίναμε χειρότεροι από πολλούς άλλους. Τα εγκλήματά τους έφταναν μέχρι του σημείου να κάνουν μια πλούσια Ελλάδα ίσα κι όμοια με τις Ιρλανδίες και τις Πορτογαλίες.
Για όσο διάστημα όμως υπήρχαν αυτές οι χώρες και κατόρθωναν και δανείζονταν, η Ελλάδα δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα και υπό τη διακυβέρνηση του γνωστού κοιλιόδουλου “τυροπιτά” με το playstation δανειζόμασταν πολύ εύκολα …με μόνον 1% πάνω από τη Γερμανία. Στο ΔΝΤ οδηγηθήκαμε από προδοσία και απλά σήμερα βλέπουμε τον τελευταίο προδότη να προσπαθεί να σωθεί. Βλέπουμε τον Εβραίο ν’ αναζητά συνενόχους.
Η απόδειξη αυτού που λέμε είναι η εξής: Στις 5-10-2009 —την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ— και στις 22-10-2009 (με αριθμούς πρωτοκόλλου 690 και 691 αντίστοιχα), η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, επιτρέποντας διακανονισμό από 3 σε 10 ημέρες μετά την πώληση. Κάποιοι, δηλαδή, περίμεναν τη “νίκη” του Εβραίου, για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, που θα “επιβεβαίωνε” το στοίχημά τους για χρεοκοπία της Ελλάδας.
Ο δικός τους άνθρωπος “νίκησε” —εξαιτίας τους— στις εκλογές και ως αντάλλαγμα τους εξυπηρέτησε. Τους βοήθησε εκ των “έσω” στο “ροκάνισμα” των ελληνικών αξιών και άρα στην έκρηξη των spreads. Αυτό το ροκάνισμα ήταν υπεύθυνο για την εμφάνιση του ΔΝΤ στη χώρα μας. Κάποιοι —και μάλιστα χωρίς χρήματα— έπαιξαν παιχνίδια εις βάρος των ελληνικών ομολόγων. Τα “σκότωναν” τζάμπα, για να τα υποβαθμίσουν και στη συνέχεια τα αγόραζαν επίσης τζάμπα, βγάζοντας τεράστια κέρδη. Οι αγοραπωλησίες ήταν χωρίς χρήματα, αλλά τα κέρδη ήταν πραγματικά χρήματα. Αυτά ήταν τα κέρδη των προδοτών και των χαφιέδων. Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς “άνωθεν” προστασία και καθοδήγηση.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλα αυτά ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας του Εβραίου; Κατάλαβε, γιατί αυτός ο “Έλληνας” πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Εβραίο διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs ελάχιστες ημέρες μετά τη “νίκη” του; Είναι φανερό ότι σ’ εκείνη την κρυφή συνάντηση στο “Πεντελικόν” οδηγίες “πλεύσης” πήρε. Οδηγίες από τα “αφεντικά”, τα οποία ελάχιστες ημέρες μετά το ραντεβού άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα ελληνικά ομόλογα και άρα να δρομολογούν το “ροκάνισμά” τους. Για τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν; Τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας Πρωθυπουργός σε ένα ξενοδοχείο; Οι ηγέτες έχουν γραφεία. Δεν συναντιούνται στα ξενοδοχεία. Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες και οι Εβραίοι μαστροποί και τοκογλύφοι.
Αυτοί τώρα θέλουν να μας βάλουν στο ΔΝΤ. Αυτοί τώρα μας “σπρώχνουν” με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Χρησιμοποιούν τα τηλεοπτικά κανάλια, για να πείσουν τους Έλληνες να μην αντιδρούν. Χρησιμοποιούν τις ελληνικές τράπεζες, για να δυσχεράνουν τη θέση της ελληνικής οικονομίας. Οι τραπεζίτες, που, αφού ρήμαξαν τον ελληνικό λαό την τελευταία δεκαετία, στηρίχθηκαν από το κράτος —και άρα από τα θύματά τους—, προκειμένου να μην καταρρεύσουν. Επειδή ήταν “ευγνώμονες”, συμμετείχαν και οι ίδιοι στο “άδειασμα” των ελληνικών ομολόγων, που οδήγησε στην έκρηξη των spreads και στο ΔΝΤ. Ας ψάξει να βρει κάποιος ποιοι επωφελήθηκαν από το σκάνδαλο με το Τ 10 στην Τράπεζα της Ελλάδας. Οι ελληνικές τράπεζες, που κατέκλεψαν τον κόσμο και σώθηκαν από χρήματα του κόσμου, οδήγησαν τον κόσμο στην καταστροφή.
Όλα αυτά έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στο ΔΝΤ. Θα τον σπρώχνουν μέχρι να κάνει την “πατάτα” και να πάρει στους ώμους του το σύνολο των βαρών. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να αναγκάσουν τον λαό ν’ “αναγνωρίσει” τα χρέη του σαν πραγματικά. Το πόσο αδίστακτοι είναι και το πόσο δεν μας υπολογίζουν το καταλαβαίνει κάποιος από τα πρόσωπα που χειρίζονται την κατάσταση. Ο Εβραίος Γιωργάκης, που παριστάνει τον πρωθυπουργό των Ελλήνων και υποτάσσεται στην εβραϊκή Goldman Sachs, τοποθέτησε ως υπεύθυνο χειρισμού του ελληνικού χρέους ένα πρώην στέλεχος της Goldman Sachs. Ο υπουργός εθνικής οικονομίας της προηγούμενης κυβέρνησης, ο οποίος θα μπορούσε εξ αντικειμένου να τον ελέγξει για τους χειρισμούς του, αποκαλύφθηκε ότι έχει βάλει τον γιο του στην Goldman Sachs.
Αυτά όλα, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι προδοσίες. Όλοι αυτοί, μέχρι να “αναγνωρίσει” ο λαός τα “χρέη” του, θα πρέπει να κοιμούνται με τα ρούχα τους, μήπως και χρειαστεί να φύγουν βράδυ από τη χώρα. Αυτοί “επένδυσαν” στον αρχηγό του παρακράτους για να σωθούν. Αυτοί έβαλαν τον Αποστάτη να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να δημιουργήσει τις συνθήκες τρομοκρατίας του λαού. Αυτοί έστησαν τη Μegaλη παράσταση και έδωσαν “πρωταγωνιστικό” ρόλο στον Εφιάλτη της μεταπολίτευσης. Πληρώνουν την εμπειρία ενός από τους χειρότερους ανθρώπους, που έχουν βγει από μήτρα γυναίκας.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί; Γιατί, όταν κινδυνεύουν αυτά τα αδίστακτα ιμπεριαλιστικά καθεστώτα, κινδυνεύουν σε όλες τις χώρες και οι τοπικοί δωσίλογοι. Αυτοί κινδυνεύουν σήμερα στην Ελλάδα. Αυτοί αναζητούν τη λύση, που τους σώζει μέσα από το ΔΝΤ. Μόνον με αυτό μπορούν να “μετακινηθούν” οι υποχρεώσεις από τις πλάτες των δωσίλογων απατεώνων στις “πλάτες” του λαού. Πρέπει ο λαός να “αναγνωρίσει” τα χρέη και να αναλάβει την αποπληρωμή τους, για να σωθούν όλοι αυτοί.
Μόνον έτσι γίνονται νόμιμες και μόνιμες οι γερμανικές ιμπεριαλιστικές κατακτήσεις στην Ελλάδα. Μαζί μ’ αυτές γίνονται επίσης νόμιμες και μόνιμες και οι περιουσίες των δωσίλογων τύπου Μπόμπολα, Λάτση και Κόκκαλη. Του Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με την Goldman Sachs στην αρπαγή των ελληνικών ορυχείων χρυσού. Του Λάτση, ο οποίος θα είναι από τους άμεσα ωφελημένους του ΔΝΤ, που θα πάρει από τους Έλληνες τις συντάξεις, αλλά θα δώσει στις Τράπεζες φρέσκο χρήμα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσα μεγάλα συμφέροντα ντόπια και ξένα κρύβονται πίσω από την είσοδό μας στο ΔΝΤ; Όλοι αυτοί είναι έτοιμοι ακόμα και σε εμφύλιο να μας βάλουν, προκειμένου να γλιτώσουν τα τομάρια τους και αυτό γίνεται μόνον με την είσοδό μας στο ΔΝΤ. Στην περίπτωση αυτήν δεν μιλάμε μόνον για τις περιουσίες τους, αλλά για τα ίδια τους τα τομάρια. Στοιχειωδώς αν αλλάξουν τα πράγματα, αυτοί κινδυνεύουν να πάνε φυλακή ισοβίως.
Κινδυνεύουν να πάνε φυλακή όλοι όσοι μας κυβέρνησαν, εξυπηρετώντας την Goldman Sachs, τη Citibank, τη Leman Bros ή την JP Morgan. Όλα τα εβραϊκά μαγαζιά της τοκογλυφίας. Τυχεροί θα είναι αν πάνε φυλακή, γιατί σε θέματα εθνικής προδοσίας προβλέπονται εκτελέσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι υπεύθυνοι όχι απλά ανησυχούν, αλλά “φλέγονται”. Φλέγονται ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης ή ο Καραμανλής να κλείσει το θέμα του χρέους. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Καρατζαφεροϋπάλληλο και γνωστό “μπαούλο” του Μητσοτάκη να μιλήσει για εθνικό “κεφάλαιο”, αναφερόμενος σ’ αυτούς.
Εθνικό “κεφάλαιο”, σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, είναι οι υπεύθυνοι, που μας οδήγησαν στην αθλιότητα της χρεοκοπίας. Εθνικό “κεφάλαιο” είναι οι “Εφιάλτες”, οι οποίοι πέρασαν τους “Πέρσες” μέσα από τις “Θερμοπύλες” και θέλουν μέσω ΔΝΤ να τους παραδώσουν την εξουσία της πατρίδας μας. Σ’ αυτό το εθνικό “κεφάλαιο” μας πρότεινε ο Καρατζαφεροϋπάλληλος να παραδώσουμε την εξουσία εκ νέου, για να “σωθούμε”. Να δώσουμε την εξουσία σε προδότες, οι οποίοι έχουν ανάγκη την εξουσία, για να σωθούν οι ίδιοι. Που έχουν ανάγκη την εξουσία, για να προστατεύονται από τον λαό και βεβαίως να αλλοιώνουν ή να αποκρύπτουν στοιχεία, που αποδεικνύουν την προδοσία τους.
Η συμμορία των τριών κακοποιών. Ο κοντός, ο ψηλός και ο χοντρός. Όλοι αυτοί είναι βέβαιον ότι δεν κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια. Όχι για λόγους συνείδησης —εφόσον τέτοια δεν έχουν—, αλλά εξαιτίας του φόβου τους. Φοβούνται μήπως τους θυμηθούν οι Έλληνες και τους κρεμάσουν στη Πλατεία Συντάγματος. Στρατιές αστυνομικών φυλάγουν τους τρεις “δημοφιλείς” ηγέτες κάθε βράδυ. Τόσο πολύτιμο είναι το εθνικό μας “κεφάλαιο”, που κινδυνεύει με εξόντωση από τους ίδιους τους Έλληνες.
 
Η γελοιότητα της “βοήθειας” του ΔΝΤ.
Δεν είναι μόνον ιμπεριαλιστές …αλλά και γύφτοι.
 
Κατ’ αρχήν να ξεκινήσουμε από το πιο βασικό πράγμα και το οποίο δεν θα το πούνε ποτέ τα κανάλια της Διαπλοκής. Το ΔΝΤ, όπου επεμβαίνει, δεν έχει ως στόχο τη σωτηρία του “ασθενούς”, αλλά τη σωτηρία εκείνων, που οδήγησαν το κράτος στην “ασθένεια”. Τη σωτηρία των ιμπεριαλιστών, των τοκογλύφων, των δωσίλογων συνεργατών τους και άλλων δημοκρατικών “δυνάμεων”. Το ΔΝΤ, δηλαδή, εξ αντικειμένου δεν έχει ως στόχο του να σώσει την Ελλάδα. Το ΔΝΤ έχει ως στόχο να προστατεύσει τα συμφέροντα των δικών του ιδιοκτητών και άρα τους πιστωτές της Ελλάδας. Τους τοκογλύφους, οι οποίοι “επένδυσαν” στην Ελλάδα.
Θα δώσει τις υποσχεθείσες από το ελληνικό κράτος ομολογιακές “αποδόσεις” στους κοινούς “επενδυτές” και θα κρατήσει για τα αφεντικά του το αμύθητης αξίας ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο. Θα μοιράσει τα “ιμάτια” του ελληνικού κράτους με τρόπο τέτοιο, που να εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα των αφεντικών του, αλλά ταυτόχρονα να τους εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ συνενόχων και συνεργατών μέσα στη λεηλατημένη χώρα. Θα δώσει τα “φιλέτα” στα αφεντικά του, αλλά θα δώσει και “ψίχουλα” στα γηγενή αποβράσματα να επιβιώσουν. Όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε στα “σκουπίδια”. Έτσι αντιλαμβάνεται το ΔΝΤ τους λαούς.
Αυτό, δηλαδή, που πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το ΔΝΤ δεν σε σώζει από καμία χρεοκοπία. Όσοι λένε ότι το ΔΝΤ θα μας σώσει από τη χρεοκοπία, λένε ψέματα. Το ΔΝΤ διαχειρίζεται την αναπόφευκτη χρεοκοπία σου με βάση τα δικά του συμφέροντα και όχι τα δικά σου. Δίνει ψευδοχρήματα της τελευταίας στιγμής, για να μπορεί στη συνέχεια να έχει λόγο στη λεηλασία του “νεκρού”. Δίνει χρήματα, για να συντηρηθεί ο “άρρωστος” μερικούς μήνες επιπλέον, για να μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στην “κληρονομιά” του.
Αυτός είναι ο ρόλος του. Σε έναν σύγχρονο ιμπεριαλισμό, ο οποίος λειτουργεί με “δηλητηριάσεις” των θυμάτων και όχι με “σκοτωμούς”, το ΔΝΤ είναι ο “παπάς” που σε “κοινωνεί”, για να μάθει πού κρύβεις τις “λίρες”. Το ΔΝΤ, δηλαδή, είναι έκφραση του νέου τύπου του ιμπεριαλισμού. Του τραπεζικού ιμπεριαλισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παλαιότερα ο ιμπεριαλιστής σκότωνε με πόλεμο το θύμα και άρπαζε με τη βία τη λεία του, ενώ σήμερα δηλητηριάζει ύπουλα και μετά κληρονομεί το θύμα του. Όλα αυτά το ΔΝΤ τα κάνει εκ του ασφαλούς και χωρίς καμία αντίδραση, εφόσον στην ουσία τις τελευταίες “ημέρες” του θύματος “συγκυβερνά”. Με την είσοδό του ΔΝΤ στη χώρα μας, μεταφέρθηκε στα χέρια του ένα μέρος της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας.
Έχοντας μερίδιο στη διακυβέρνηση και άρα κρατώντας στα χέρια του τις κρατικές μας “σφραγίδες”, θα δανείζεται στο όνομα των Ελλήνων χρήματα, τα οποία θα τα διαχειρίζεται όπως συμφέρει το ίδιο και τα αφεντικά του. Θα κρατά για λογαριασμό του τις “δόσεις”, που θεωρεί ότι οφείλονται στα αφεντικά του και τα ψίχουλα, που θα περισσεύουν, θα τα πετάει στους Έλληνες, για να ζήσουν στα όρια της φτώχειας. Για τους Έλληνες θα υπάρχει φτώχεια και “στενότητα”, αλλά για τους “δανειστές” της Ελλάδας θα υπάρχει πλούτος και “άπλα”. Αυτοί θα εισπράττουν αποδόσεις σαν η Ελλάδα να “πετάει”. Θα εισπράττουν τις αποδόσεις εκείνες, που τους υποσχόταν η “ισχυρή” Ελλάδα του Σημίτη.
Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε έβαλαν τον Γιωργάκη να την κυβερνά. Αυτές ήταν οι προϋποθέσεις, για να το κάνουν Πρωθυπουργό. Αυτά προφανώς συμφωνήθηκαν σε κάποια από τις κρυφές συσκέψεις της λέσχης Μπίλντε­μπεργκ. Ο Εβραίος Γιωργάκης υποστηρίχθηκε από αυτήν τη λέσχη, για να παραδώσει την Ελλάδα στα χέρια του Εβραίου Στρος Καν και των επίσης Εβραίων συνεταίρων του. Όλα έγιναν την επομένη της λήψης της εξουσίας από τον Εβραίο Γιωργάκη. Τι έγινε; Μας οδήγησαν στη σφαγή.
Μας οδήγησαν με τη “βία”, εφόσον αρνήθηκαν να μας δανείσουν, ώστε να προχωρήσουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα κράτη, που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μ’ εμάς. Μας οδήγησαν στην “κλίνη” του σύγχρονου διεθνούς νομισματικού “Προκρούστη”, που θα μας φέρει στα “μέτρα” του. Στα “μέτρα” της νέας Παγκόσμιας Κατάστασης, που επιβάλει το ΔΝΤ. Το είπε άλλωστε ο Γιωργάκης την επομένη της εκλογής του. Η Ελλάδα αναγκαστικά θα εκχωρήσει μέρος της ανεξαρτησίας της, για να επιβιώσει οικονομικά. Με αυτόν τον τρόπο —έστω και έμμεσα— προσδιόρισε τον ρόλο του, όπως τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος.
Δεν θα είναι ένας Πρωθυπουργός μιας ελεύθερης χώρας. Θα είναι “ολίγον” Πρωθυπουργός μιας “ολίγον” ανεξάρτητης χώρας. Θα είναι κάτι σαν διορισμένος ανεύθυνος “νομάρχης” σε ένα νέο υπεύθυνο παγκόσμιο “υπερκράτος”. Ένα κράτος υπό την εβραϊκή κηδεμονία της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των διεθνών τραπεζιτών. Απλά πράγματα. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει την εξουσία μιας χώρας ένας πραγματικός κρετίνος, όπως ο Giorgo. Θα αναλάμβανε, μόνον εάν του εγγυόνταν κάποιοι πανίσχυροι παράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας ότι αυτός θα ήταν πρωθυπουργός μόνον για τις φωτογραφίες της μάνας του. Μιλάμε για πραγματικό vlaka —το γράφουμε έτσι, για να το καταλάβει και ο ίδιος— που υποψιαζόμαστε ότι πραγματικά πάσχει από κάποιας μορφής κρετινισμό.
Αυτά δεν αποτελούν δικές μας επινοήσεις. Ο ίδιος μας αποκάλυψε τις απόψεις του. Αυτός δεν είναι, που λίγες ημέρες πριν —και σε εκδήλωση του Economist— μίλησε για παγκόσμια διακυβέρνηση; Πώς μπορεί ένας κυβερνήτης ενός ανεξάρτητου κράτους να διατυπώνει την ανάγκη και μάλιστα την επιτακτική ανάγκη για παγκόσμια διακυβέρνηση; Πώς μπορεί ένας κυβερνήτης ενός ελεύθερου κράτους να μιλάει για επιτακτική ανάγκη κηδεμονίας; Ενημέρωσε τον λαό ότι θέλει να τον κυβερνήσει συνεταιρικά με τους κηδεμόνες του; Όταν κατέβηκε στις εκλογές, “έδειξε” στον λαό τους παγκόσμιους “κυβερνήτες” που αντιπροσωπεύει ο ίδιος;
Ποιους αντιπροσωπεύει σε μια τέτοια περίπτωση; Αυτούς που τον ψήφισαν ή αυτούς που τον διόρισαν; “We need global governance, global financial governance, and we need it fast.” Μετάφραση: “Χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα”. Σιωνιστική δεν είναι η επινόηση του όρου της παγκόσμιας διακυβέρνησης; Εβραίος δεν είναι ο Γιώργος; Σιωνιστική δεν είναι η Goldman Sachs, που μας οδήγησε στην κρίση και από εκεί στο “σφαγείο” του Εβραίου Στρος Καν; Είναι πολλές οι “συμπτώσεις” ή μήπως έτσι μας φαίνεται εμάς, που είμαστε καχύποπτοι;
Η “σφαγή” δηλαδή της Ελλάδας ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στη οποία ανήκει ο Giorgo. Αυτήν τη σφαγή μάλιστα επιχειρούν να την κάνουν με τρόπο τέτοιο, ώστε να τους βγει τζάμπα. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα. Θα μας δώσουν “πακέτα” δισεκατομμυρίων ευρώ …λένε και ξαναλένε τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων. Αυτό είναι κατάντημα. Τις επιλογές της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων, εξαιτίας των “εγκλημάτων” της Goldman Sachs, έχει αναλάβει να το παρουσιάσει στον κόσμο το κανάλι του Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με την Goldman Sachs.
Οι Έλληνες ακούνε μόνον ψέματα. Γιατί; Γιατί οι ιμπεριαλιστές —εκτός από τέτοιοι— είναι και γύφτοι. Όχι μόνον ήθελαν να “κατακτήσουν” την Ελλάδα, αλλά ήθελαν να το κάνουν και τζάμπα. Με δικά μας χρήματα μάς κατακτούν. Με δικά μας χρήματα θα μας “αγοράσουν” την πατρίδα μας. Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος και το κόλπο με τα spreads. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ιμπεριαλιστές, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και γύφτοι.
Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Ούτε τα χρήματα της τελευταίας “ώρας” του “ασθενούς” είναι δικά τους. Ακόμα κι αυτά τα χρήματα, που “παρατείνουν” τη δοκιμασία του και τον βαστάνε στην “πρίζα”, είναι δικά του. Μιλάμε για θράσος. Το απόλυτο θράσος. Όλα αυτά όμως τα δοκιμάζουν, γιατί ελέγχουν τη χώρα. Αν υπήρχε μια ηγεσία ελληνική ή ελληνικά ΜΜΕ, δεν θα τολμούσαν να το κάνουν. Ελέγχοντας τους μηχανισμούς προπαγάνδας, προστατεύουν τις προδοτικές ηγεσίες και ταυτόχρονα “πείθουν” τον λαό, λέγοντάς του ψέματα.
Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι ο ελληνικός λαός είναι θύμα προπαγάνδας αυτήν τη στιγμή. Δεν γνωρίζει καν τι είναι αυτή η “βοήθεια” του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών κρατών. Εμφανίζουν, δηλαδή, τα νέα δάνεια σαν “πακέτα” βοήθειας τύπου Μάρσαλ. Αυτό είναι ψέμα. Βοήθεια με τόκο δεν υπάρχει. “Βοήθεια” με τόκο είναι μεταμφιεσμένα δάνεια. Αυτά τα χρήματα, που θα “δοθούν” στην Ελλάδα, είναι νέα δάνεια σε μια αγορά, της οποίας τα επιτόκια τα διαμόρφωσαν οι ίδιοι, προκειμένου να τους βγει τζάμπα.
Τα δάνεια, τα οποία, αν τα παίρναμε έναν χρόνο πριν με 5%, θα τα θεωρούσαμε τοκογλυφικά —εφόσον θα είχαν 200 μονάδες διαφορά από τα γερμανικά—, σήμερα τα θεωρούμε “δώρο”. Μας δανείζουν δηλαδή με 5% αυτά, τα οποία μέχρι πριν λίγους μήνες δανειζόμασταν μόνοι μας με 4%. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε; Προκάλεσαν την κρίση δανεισμού, για να μας “πουλήσουν” αυτά, τα οποία δεν τα παίρναμε ούτε τζάμπα. Τα “πακέτα”, τα οποία δήθεν θα μας “δώσουν”, είναι τα δάνεια που εμείς θα παίρναμε μόνοι μας με βάση τις πραγματικές πιστοληπτικές μας δυνατότητες.
Με απειλές, φήμες και βρισιές στον διεθνή τύπο έδωσαν “άλλοθι” στις δικές τους εταιρείες αξιολόγησης να “υποβαθμίσουν” την Ελλάδα και άρα να μειώσουν τις πιστωτικές μας δυνατότητες. Άλλαξαν τα επιτόκια στο εξωφρενικό 10% και άνω και σήμερα μας πουλάνε σαν “δώρο” αυτό, το οποίο λίγους μήνες πριν δεν θα το παίρναμε καθόλου αν ήταν κοντά στο 5%. Γι’ αυτόν τον λόγο διατηρούνται μόνιμα πλέον τα spread στις 800 περίπου μονάδες βάσης. Ενώ δηλαδή η Ελλάδα δεν βγαίνει για δανεισμό, τα spread παραμένουν υψηλά. Γιατί; Για να μην σκέφτονται οι Έλληνες την εναλλακτική λύση. Κάθεται ο “λύκος” έξω από το “μαντρί”, για να μην βγει το “σφάγιο” από το σφαγείο του ΔΝΤ.
Με αυτά τα δάνεια, που έχουν ως “αντίκρισμα” το ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο, θα κάνουν  το παιχνίδι της λεηλασίας της Ελλάδας ένα στημένο και εκ του ασφαλούς παιχνίδι. Με τα δάνεια, τα οποία παίρνουν εξαιτίας του ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου, θα ξεπληρώνουν τους εαυτούς τους στα σίγουρα, ενώ, όταν κι αυτό πλέον δεν θα τους φτάνει, θα δηλώσουν μια χρεοκοπία και θα ξεκοκαλίσουν μόνοι τους το ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο, εξαιτίας αυτών των δανείων. Μας “βοηθάνε” δηλαδή πιο ακριβά απ’ ό,τι θα “βοηθούσαμε” μόνοι μας τους εαυτούς τους.
Η αυτοκτονική πολιτική του υπερβολικού δανεισμού θα συνεχιστεί, αλλά μόνον για να εξυπηρετεί τις “υποχρεώσεις” μας απέναντι στους δανειστές μας και άρα στους ίδιους. Τα δάνεια απλά δεν θα “φτάνουν” για όσους Έλληνες καλώς ή κακώς επωφελούνταν μέχρι τώρα από την πολιτική της σπατάλης. Τα δάνεια αυτά θα μας οδηγήσουν στην καθυστερημένη “χρεοκοπία”, την οποία θα χειριστεί το ΔΝΤ σαν ο “δανειστής” της τελευταίας στιγμής και “εκλεκτός” συνδιαχειριστής του “νεκρού”.
Το ΔΝΤ, του Εβραίου Στρος Καν, θα φροντίσει να πληρωθούν οι “επενδυτές” της αναξιόπιστης Ελλάδας. Θα φροντίσει να κερδίσουν και όσοι από αυτούς πόνταραν ταυτόχρονα και στη χρεοκοπία της. Μονά-ζυγά δικά τους. Αναξιόπιστη η Ελλάδα, αλλά κερδισμένοι αυτοί, οι οποίοι αγόρασαν το μεγαλύτερο μέρος των ομολόγων της. Αξιόπιστη η Ελλάδα για να τους πληρώνει τους τόκους, αλλά αυτοί πόνταραν και στη χρεοκοπία της. Η αλητεία με κουστούμι. Οι Εβραίος Στρος Καν να φροντίσει να πληρωθεί ο Εβραίος Άκερμαν της Ντόιτσε Μπάνκ και ο Εβραίος Λόιντ της Goldman Sachs. Όλοι θα βγούνε κερδισμένοι εξαιτίας της λεηλασίας της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα εισπράξουν και αμύθητα κέρδη εξαιτίας του στοιχήματος εναντίον της Ελλάδας.
Όλοι αυτοί χάνουν σε μία και μόνον περίπτωση. Στην περίπτωση που ο ελληνικός λαός δηλώσει αδυναμία να εξυπηρετήσει το χρέος του και άρα δεν το “αναγνωρίσει”. Σε περίπτωση που δηλώσει το ελληνικό κράτος χρεοκοπία ή απειλή χρεοκοπίας μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση του χρέους του. Αυτό, το οποίο λέγαμε δηλαδή στην αρχή του κειμένου. Αρνείσαι να πληρώσεις το επόμενο ομόλογο, ζητώντας “παράταση”, εφόσον αφήνεις υπόνοιες για “απεχθές χρέος”.
Κάνεις μονομερώς μερική στάση πληρωμών και αναζητάς ευθύνες μέχρι να οδηγηθείς στην απλή επαναδιαπραγμάτευση του χρέους ή στη χρεοκοπία. Μπορεί δηλαδή και να μην χρεοκοπήσεις, αν τα νέα δεδομένα είναι ευνοϊκά. Μπορεί να μην χρειαστεί να βγεις από τη ζώνη του Ευρώ, αν τα χρέη διευθετηθούν με ποινικό τρόπο. Απλά είναι τα πράγματα. Διώχνεις με τις κλωτσιές το ΔΝΤ από την Ελλάδα και ζητάς το “υπόλοιπο” πακέτο στήριξης από την Ευρώπη. Αποσυνδέεις δηλαδή την ευρωπαϊκή “βοήθεια” από τη “βοήθεια” ενός μηχανισμού με εγκληματικό παρελθόν και έδρα την Ουάσιγκτον.
Αυτό το ευρωπαϊκό “πακέτο” το δικαιούσαι από όλες τις πλευρές. Το δικαιούσαι, γιατί είσαι Ευρωπαίος εταίρος και συμμέτοχος στο Ευρώ. Το δικαιούσαι, γιατί όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν κέρδος να μην σε εγκαταλείψουν βορά στα “σκυλιά” της κερδοσκοπίας. Το δικαιούσαι, γιατί το πληρώνεις. Το πληρώνεις μάλιστα πιο ακριβά απ’ ό,τι κάποιοι όμοιοί σου δανείζονται από την ελεύθερη αγορά. Κέρδη έχουν αυτοί, οι οποίοι σου δανείζουν με τόκο. Κάποτε οι έννοιες πρέπει να αποκτήσουν τα πραγματικά τους νοήματα. Να ξέρουμε τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για “βοήθεια”. “Βοήθεια” σ’ αυτήν την περίπτωση είναι μια αρκετά ακριβή εξυπηρέτηση. Έτσι… για να ξέρουμε τι λέμε
“αδέρφια” μας Ευρωπαίοι.
Από εκεί και πέρα μόνος σου παίρνεις τα σκληρά μέτρα, τα οποία θα σε σταθεροποιήσουν μακριά από την “κόκκινη ζώνη” της χρεοκοπίας. Δεν χρειάζεται να σου πει το ΔΝΤ ότι πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα του δημοσίου τομέα. Δεν χρειάζεται να σου πει το ΔΝΤ ότι πρέπει ν’ αλλάξεις τη μισθολογική πολιτική του δημοσίου. Δεν χρειάζεται να σου πει το ΔΝΤ να μην φέρεσαι σαν τον προδότη Σημίτη. Δεν χρειάζεται να σου πει το ΔΝΤ να μην κάνεις αυτά, τα οποία μέχρι τώρα σε ανάγκαζαν τα αφεντικά του να κάνεις με τη βία, για να υπερχρεωθείς. Στη συνέχεια ανοίγεις έναν “διάλογο” με τους κοινωνικούς εταίρους και βρίσκεις τη δικαιότερη λύση. Βρίσκεις έναν κοινό “τόπο” με τους πολίτες, ώστε να σε στηρίξουν στα πραγματικά πολεμικά “μέτρα”, τα οποία θα πάρεις εναντίον των αθλίων, που σε οδήγησαν στα πρόθυρα της καταστροφής.
Από εκεί και πέρα και έχοντας εξασφαλίσει τη συμμαχία του ελληνικού λαού, στρέφεσαι εναντίον των εχθρών του. Όλων των εχθρών του. Συμμετέχεις στον “μοντέρνο” πόλεμο με στις “μοντέρνες” μεθόδους. Το ελληνικό κράτος και οι νομικές του υπηρεσίες θα πρέπει να κινηθούν εναντίον όλων όσων έβλαψαν τον ελληνικό λαό. Αυτό όμως δεν είναι κάτι το αφηρημένο. Υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Ξεκινάς για παράδειγμα και στρέφεσαι εναντίον της Goldman Sachs, αναζητώντας τα 300 εκατομμύρια ευρώ που πληρώθηκε, για να κάνει μια λογιστική απάτη. Επειδή βλάκες, που να μοιράζουν χρήματα, δεν υπάρχουν, ευνόητο είναι ότι αναζητάς διεφθαρμένους. Ποιοι πολιτικοί ή υπηρεσιακοί παράγοντες “κάλεσαν” την Goldman Sachs και πόσα κέρδισαν από αυτήν την πρόσκληση; Ποιοι πολιτικοί ή υπηρεσιακοί παράγοντες “συμφώνησαν” την αμοιβή της και πόσα κέρδισαν από αυτήν την αμοιβή;
Δεν υπάρχουν δηλαδή δυσκολίες σε τέτοιες περιπτώσεις. Βάζεις στο σκαμνί τον Σημίτη και από εκεί και πέρα τον “πλαισιώνεις” με όλους τους οικονομικούς υπουργούς του. Ερευνάς όλες τις “υπογραφές”, που οδηγούν στην αμοιβή της Goldman Sachs. Όποιος τα έχει “πάρει” από αυτήν, πηγαίνει φυλακή και το κράτος στρέφεται νομικά εναντίον της Goldman Sachs. Η βλακεία είναι τζάμπα, τα χρήματα κοστίζουν φυλακή. Όποιος ενήργησε κατά του ελληνικού κράτους λόγω βλακείας, αφήνεται ελεύθερος, ενώ, όποιος τα “πήρε”, θα κλαίει στο διηνεκές. Από εκεί και πέρα το ελληνικό κράτος απαιτεί από την Goldman Sachs τόσο τα χρήματα που της πλήρωσε λόγω διαφθοράς όσο και αποζημιώσεις λόγω της διαφθοράς.
Ερευνάς όλες τις υποθέσεις μέχρι να φτάσεις στη σημερινή εποχή. Διερευνάς τα αίτια, που μας οδήγησαν στη σημερινή κρίση δανεισμού, η οποία ευθύνεται για τη σημερινή “κατοχή” του ΔΝΤ. Αναζητάς δηλαδή τις ευθύνες και τις παρανομίες όπου υπάρχουν σ’ αυτήν την κρίση. Υπάρχει ευθύνη και παρανομία του Τρισέ σ’ αυτήν; Υπάρχει ευθύνη της Τράπεζας την οποία διευθύνει; Να πληρώσουν για τις ευθύνες τους. Υπάρχει ευθύνη της Goldman Sachs; Η εταιρεία, που “πόνταρε” στη χρεοκοπία της Ελλάδας, έχει σχέση με την αδυναμία της να δανειστεί; Έχει σχέση με τις εταιρείες αξιολόγησης, που οδήγησαν σ’ αυτήν την αδυναμία; Έχει σχέση με τα ΜΜΕ, που προκάλεσαν “ανησυχία” στο παγκόσμιο επενδυτικό κοινό και έφεραν σε δυσχερή θέση τη χώρα. Όλα αυτά έχουν την “αξία” τους σε χρήμα και αυτό το χρήμα διεκδικείται από αυτόν, που αδίκως θίχθηκαν τα συμφέροντά του.
Από εκεί και πέρα η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια δημοσιότητα που σήμερα απολαμβάνει. Κάποιοι της έδωσαν άπειρη δημοσιότητα για να την καταστρέψουν, εμφανίζοντάς την σαν το “παράσιτο” του Πλανήτη. Αυτήν τη δημοσιότητα μπορεί η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί και να τη γυρίσει “μπούμερανγκ” σ’ αυτούς, οι οποίοι έκαναν το σφάλμα να της τη δώσουν. Γιατί ήταν σφάλμα; Γιατί είναι σφάλμα να δίνεις δημοσιότητα και άρα “βήμα” σε κάποιον, ο οποίος μπορεί ν’ αποδείξει με στοιχεία ότι είναι θύμα.
Η Ελλάδα μπορεί ν’ αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι έπεσε θύμα σκληρού ιμπεριαλισμού. Θύμα των πάντων. Θύμα των Εβραίων τραπεζιτών και κερδοσκόπων. Αν ανοίξει το “ζήτημα” του χρηματιστηρίου, όλοι αυτοί θα αποκαλυφθούν. Τριάντα και πλέον τρις δραχμές “έφαγαν” από τους Έλληνες αυτοί οι εγκληματίες. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν. Υπάρχουν τα στοιχεία και απλά σήμερα σκονίζονται σε κάποια γραφεία επίορκων “παραδικαστικών”, οι οποίοι δεν κάνουν το καθήκον τους.
Από εκεί και πέρα μπορούμε να “επιτεθούμε” στην “ηθική” Γερμανία του “ηθικολόγου” Σόιμπλε. Να εξεταστούν όλες οι προμήθειες του “ανήθικου” ελληνικού κράτους από τις “ηθικές” γερμανικές εταιρείες των διαφθορέων Χριστοφοράκων. Να συγκριθούν όλες οι τιμές με αντίστοιχες τιμές, που τα ίδια προϊόντα δόθηκαν σε άλλα κράτη. Να δούμε ποιοι ήταν οι κλέφτες, που ζούσαν εις βάρος άλλων. Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των γραφείων προμηθειών όλων των δημοσίων νοσοκομείων. Να δούμε εκεί την “ηθική” των τιμητών της Ελλάδας.
Ούτε όμως αυτά φτάνουν. Η Ελλάδα έπεσε θύμα βιασμού στο σύνολό της. Έγιναν τεράστια εγκλήματα εις βάρος του συνόλου του λαού της. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν στα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού χιλιάδες φάκελοι με καταγγελίες και υπηρεσιακές “διαπιστώσεις” περί καρτελοποίησης της ελληνικής αγοράς. Οι Έλληνες πληρώνουν πολλαπλάσια χρήματα για να αγοράσουν από τις ίδιες γερμανικές εταιρείες αυτά, τα οποία πουλάνε φτηνότερα όχι μόνον στη Γερμανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Όλα αυτά μπορούν να καταμετρηθούν και να βγει ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν θα αρέσει καθόλου στον Σόιμπλε, αν κοινοποιηθεί στο παγκόσμιο κοινό.
Εγκλημάτησε η Γερμανία στην Ελλάδα. Άρπαξε και λεηλάτησε ό,τι βρήκε μπροστά της. Επί σχεδόν τρεις δεκαετίες διέφθειρε και άρπαζε. Με διαφθορά απομύζησε τον πλούτο του ΟΤΕ, προκειμένου να τον “προμηθεύσει” και στη συνέχεια με τα χρήματα της κλοπής τον άρπαξε από τον ιδιοκτήτη του. Με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μέθοδο διεκδικεί σήμερα τη ΔΕΗ. Με ό,τι ασχολήθηκαν οι “ηθικοί” Γερμανοί στην Ελλάδα, το βρόμισαν. Παντού πλήρωναν και διέφθειραν. …Η “ηθική” Γερμανία του ναζιστικού καθεστώτος της Μέρκελ …Της συναδέρφου του προμηθευτή του ΟΤΕ Σωκράτη Κόκκαλη.
Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν συμφέρει κανέναν από αυτούς η δημοσιοποίηση των εγκλημάτων τους εις βάρος των Ελλήνων. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε σφάλμα τους, που έκαναν την Ελλάδα επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιότητας. Οι Γερμανοί κινδυνεύουν να φύγουν “κουρεμένοι” από την Ελλάδα. Γιατί; Γιατί, δεν φτάνει που με τις σημερινές τους παρανομίες, εξαιτίας των σύγχρονων ζημιών, νομιμοποιούν τους Έλληνες να μην τους πληρώσουν, ταυτόχρονα έχουν να πληρώνουν κι αυτά που χρωστάνε εξαιτίας των προγόνων τους. Καταλαβαίνει κάποιος τι λέμε; Η Ελλάδα, όχι μόνον μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί το χρέος της —τουλάχιστον απέναντι στη Γερμανία—, αλλά να μην πληρώσει ούτε ένα ευρώ, γιατί αυτοί, στους οποίους θα καταλήξει ότι χρωστάει, της χρωστάνε επίσης.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής προσπαθούν να “πείσουν” τον ελληνικό λαό ότι δεν τον “συμφέρει” αυτήν την ώρα ν’ ανοίξει τους “φακέλους” των προηγούμενων διακυβερνήσεων; Γιατί βγαίνουν τα “παπαγαλάκια” της διαπλοκής και δήθεν “…μεταξύ μας” μάς λένε συνωμοτικά ότι δεν συμφέρει τη χώρα ν’ ανοίξουν οι “πληγές” της; Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στην πραγματικότητα. Μόνον τους Έλληνες συμφέρει να ελεγχθούν τα “κατασκευασμένα” δημοσιονομικά στοιχεία, που μας έβαλαν στη ζώνη του Ευρώ, γιατί αυτό αποκαλύπτει τους Γερμανούς διαφθορείς και τους Εβραίους τοκογλύφους. Μόνον τους Έλληνες συμφέρει ν’ αποκαλυφθεί η διαφθορά του κρατικού μηχανισμού, γιατί αποκαλύπτει τους Γερμανούς “προμηθευτές” και τους Εβραίους τοκογλύφους.
Τον λαό δεν τον συμφέρει σήμερα να ρισκάρει τη διαμαρτυρία στους δρόμους, γιατί γίνεται ευάλωτος σε προβοκατόρικες ενέργειες. Για όσο διάστημα διαμαρτύρεται στους δρόμους, δίνει χώρο στους εχθρούς του να κάνουν προβοκάτσιες και να λειτουργούν εις βάρος του. Όπως έγινε με τους νεκρούς στην πρόσφατη λαϊκή κινητοποίηση. Τέσσερις νεκροί “σκέπασαν” τη διαμαρτυρία εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
Τον λαό τον συμφέρει να καθίσει ήσυχος και ν’ “ακούσει” όλες τις προτάσεις, που μπορούν να υπάρξουν μέσα από την κοινωνία. Να ξεφύγει επιτέλους από τις πάγιες κομματικές “αγκυλώσεις” του και να σκεφτεί με βάση τη λογική του σε πραγματικά δεδομένα. Να ξεφύγει από τα κομματικά γραφεία, τα οποία ήταν υπεύθυνα για τη σημερινή αθλιότητα και να δώσει νόημα στη συνταγματική λειτουργία της δημοκρατίας μας.
Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι όσοι μας “αγαπάνε” είτε προσπαθούν να μας “τρομάξουν” με τη δήθεν απειλή της χρεοκοπίας είτε με την έξοδό μας από το Ευρώ. Επειδή όμως κάποιοι Έλληνες δεν τρομάζουν με το άγνωστο και για να είναι καλυμμένοι οι κλέφτες από όλες τις πλευρές, αναλαμβάνουν οι ίδιοι να εκφράσουν και την αντίθετη πολιτική. Οι πιο προχωρημένοι από αυτούς “υπερασπίζονται” την Ελλάδα. Όπως ο Εβραίος Κον Μπετίτ, που θέλει να μας δώσουν χρόνο οι ομοεθνείς του. Όπως ο Εβραίος Κουσνέρ, που θέλει σαν “Γάλλος” να μας “προστατεύσει” από την χρεοκοπία.  Όπως ο ίδιος ο Εβραίος Τρισέ, που μας έβγαλε στο “σφυρί” και βγαίνει να δηλώσει δημοσίως ότι αποκλείει την πιθανότητα χρεοκοπίας.
Μιλάμε για τρομερή κοροϊδία. Οι Εβραίοι μάς “ματώνουν” και οι ίδιοι εμφανίζονται σαν “θεραπευτές”. Οι Εβραίοι μάς βρίζουν και οι ίδιοι εμφανίζονται σαν “υπερασπιστές” μας. Αυτό το παιχνιδάκι μόνον οι Έλληνες μπορούν να το τελειώσουν. Να φύγει αμέσως το ΔΝΤ από την Ελλάδα. Η Ελλάδα να “λύσει” μόνη της τα προβλήματά της …τουλάχιστον στον βαθμό που την “ευθυγραμμίζουν” με τα άλλα κράτη. Να καταγγελθούν οι ξένοι “ηθικολόγοι” διαφθορείς και οι κλέφτες του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού. Να πάνε φυλακή οι σύγχρονοι δωσίλογοι. Να “στηθούν” και μερικές παλαιού τύπου ξύλινες κατασκευές στην Πλατεία Συντάγματος, για να καμαρώσουμε τους πρώην ηγέτες μας.
Οι Έλληνες πρέπει να το πιστέψουν. Η Ελλάδα ΔΕΝ κινδυνεύει με χρεοκοπία. Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους προδότες της. Κινδυνεύει από τους “σκύλους”, που την έχουν αρπάξει και την απειλούν με “ακρωτηριασμούς”. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από πολλούς Ευρωπαίους και σίγουρα καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα κράτη του Πλανήτη, τα οποία σήμερα στην κυριολεξία πεινάνε. Μπορεί να βρει τη λύση τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται …Μέχρι να αποφασίσει η ανθρωπότητα να λύσει άπαξ τα προβλήματά της.
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από τη “σωτηρία” της Ελλάδας. Αν ήταν καταδικασμένη η Ελλάδα, δεν θα απέδιδαν τόσα πολλά κέρδη τα “στοιχήματα” της Goldman Sachs εναντίον της. Οι Έλληνες ενωμένοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να μην ακούνε τις ακριβοπληρωμένες “Σειρήνες” των διαπλεκομένων. Μόνοι τους μπορούν και πρέπει να “σωθούν”. Είναι υποχρεωμένοι να σωθούν. Το χρωστάνε στους εαυτούς τους αλλά και στην παγκόσμια κοινωνία, η οποία ελπίζει στους διάσημους για τους αγώνες τους και τις λύσεις τους “πολυμήχανους” Έλληνες.
 
 
Υπάρχει απειλή εμφυλίου πολέμου;
 
Πώς μας απειλεί ο Μητσοτάκης με εμφύλιο;
Πόσο προδότες μπορεί να είναι
οι αλήτες του δεξιού παρακράτους και του Περισσού;
 
Το πόσο αποφασισμένοι και αδίστακτοι είναι οι δωσίλογοι στην προσπάθειά τους να σωθούν εις βάρος του λαού, μπορεί να το καταλάβει κάποιος από τα “ψιλά” αυτής της Megaλης “παράστασης”. Όπως είπαμε πιο πάνω …η δημόσια “παράσταση” του Mega στήθηκε σε γνωστά πράγματα. Το πρωτοφανές όμως σ’ αυτήν την “παράσταση” της σύγκρουσης του Αποστάτη με το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ είναι άλλο. Το πρωτοφανές είναι ότι το ΚΚΕ —για πρώτη φορά— αμφισβητεί δημοσίως —και επισήμως, λόγω της κομματικής ιδιότητας του Μαΐλη— την “υπογραφή”, που του δίνει τη νομιμότητα. Την “υπογραφή”, που του δίνει τα εκατομμύρια του κρατικού χρήματος. Την “υπογραφή”, με την οποία δηλώνει ότι αναγνωρίζει το Σύνταγμα. Τι συμβαίνει με το ΚΚΕ; Γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας πολιτικής αυτοκτονικής “απόπειρας”;
Όχι βέβαια. Απλά αυτή είναι η μοίρα των “ηθοποιών”, όταν η παραγωγή κάνει αλλαγή στη διανομή των ρόλων. Αυτή είναι η “μοίρα” των υπαλλήλων και το ΚΚΕ είναι υπάλληλος του παρακράτους. Το παρακράτος τού έδωσε τη νομιμότητα με μια “υπογραφούλα” σε ένα “μπακαλόχαρτο” και το ίδιο το παρακράτος τού ζητάει σήμερα να την αμφισβητήσει. Τι να κάνει ο Μαΐλης; Να αμφισβητήσει την εντολή των αφεντικών του; Μέχρι χθες στον Περισσό παρίσταναν τους “νομοταγείς”, για να παίρνουν τα φραγκάκια και τώρα —για τους ίδιους λόγους— θα παριστάνουν τους “επαναστάτες”. “Επαναστάτης” ο “Μάκης ο φασιστούλης” του Περισσού. Ο “ανυπότακτος” του συστήματος, που προσκυνά τα βρακιά της “κοντοπάπισσας” του Περισσού.
Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτοί είναι έτοιμοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα ή τουλάχιστον να μας απειλούν ότι θα τη φτάσουν. Αφεντικά και υπάλληλοι του παρακράτους μάς απειλούν ευθέως με εμφύλιο. Εκ νέου με εμφύλιο, εφόσον και ο προηγούμενος πάλι δικός τους ήταν. Το είπε άλλωστε ευθέως και απροκάλυπτα ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Μας το ανακοίνωσε αυτοπροσώπως ο ίδιος ο αρχηγός του παρακράτους. Ο προστάτης των διαπλεκομένων, των παραδικαστικών, των παραεφοριακών και των “γνωστών-αγνώστων”.
Όποιος δεν δέχεται το ΔΝΤ και άρα είναι “ανυπάκουος” απέναντι προς το Σύνταγμα, θα βρεθεί απέναντι στους “υπάκουους”. Με ευθύνη των “ανυπάκουων” μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος εμφύλιος. “Και τι έγινε…” …θα πει ο αναγνώστης; Επειδή το είπε ο Μητσοτάκης, θα γίνει; Επειδή το είπε ο προσφάτως ατιμασμένος επίτιμος, θα πρέπει εμείς να το λάβουμε ως κάτι πολύ σοβαρό;
Τι εμφύλιος μπορεί να γίνει, όταν οι συγκρουόμενοι από τη μία πλευρά είναι οι λίγοι διεφθαρμένοι και κλέφτες —που “σώζονται” από το ΔΝΤ— και από την άλλη ο λαός, ο οποίος θίγεται στο σύνολό του και ο οποίος θα πρέπει να “πληρώσει” τον λογαριασμό; Μπορεί να γίνει πόλεμος ανάμεσα στο “όλον” και το “τίποτε”; Και όμως μπορεί να γίνει. Όπως έγινε και στο παρελθόν, όπου οι ελάχιστοι φασίστες δωσίλογοι και σταλινικοί μάς έβαλαν να σκοτωθούμε μεταξύ μας, παριστάνοντας οι ίδιοι τους “ήρωες” των δύο πλευρών.
Θα εξετάσουμε λίγο τα πράγματα και θα διαπιστώσει ο αναγνώστης ότι όλα γίνονται, όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Θα ξεκινήσουμε από αυτά, τα οποία είδαμε με έκπληξη να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας. Είναι δυνατόν ένα κρατικοδίαιτο κόμμα, όπως το ΚΚΕ, να κάνει δήλωση αμφισβήτησης του υπάρχοντος Συντάγματος; Αυτό δεν έκανε το ΚΚΕ μέσω του Μαΐλη; Τώρα θυμήθηκε το ΚΚΕ ότι είναι κομμουνιστικό και ότι το Σύνταγμά της Δημοκρατίας δεν έχει λόγο να το σέβεται; Επί δεκαετίες, που εισέπραττε τα δημοκρατικά χρήματα, δεν το θυμόταν αυτό;
Έστω όμως ότι τώρα κατάλαβε το λάθος του. Σημαίνει τίποτε αυτό; Θα πάψει να παίρνει τα χρήματα της Δημοκρατίας, τα οποία τα εξασφαλίζει μέσω αυτού του Συντάγματος; Μάλλον όχι. Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ έχει έρωτα με το χρήμα. Όποιο κι αν είναι αυτό. Είτε ρωσικό του Στάλιν είτε ελληνικό του Μητσοτάκη είτε εβραϊκό του Σόρος. Εφόσον όμως δεν έχει πρόθεση ν’ απαρνηθεί τον “έρωτά” του, γιατί άραγε να εμφανίζει σήμερα αυτήν τη “διαύγεια” πνεύματος; Δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν εισαγγελείς, οι οποίοι θα μπορούσαν να βλέπουν την εκπομπή και να του δημιουργήσουν πρόβλημα; Ή μήπως αυτό το γνωρίζει και παίζει το επικίνδυνο παιχνίδι, που συμφέρει τα αφεντικά του;
Τι θέλουμε να πούμε; Μήπως το σύστημα, φοβούμενο την αντίδραση του λαού, θέλει να “βγάλει” από τη νομιμότητα το ΚΚΕ, για να το αφήσει να “χαθεί” ανάμεσα στον λαό με τον τρόπο εκείνο, που “τρύπωσε” στον λαό στα Δεκεμβριανά; Μήπως δεν συμφέρει το σύστημα σήμερα να “απομονωθεί” το ΚΚΕ μαζί με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, τα οποία αργοπεθαίνουν μέσα στην απαξίωση; Μήπως από τώρα ετοιμάζουν οδό “σωτηρίας” για το ΚΚΕ, προκειμένου να το εντάξουν στην νέα κατάσταση; Στην επίσης δικιά τους νέα κατάσταση; Ένα τέτοιο χρήσιμο για τους παρακρατικούς φασίστες “εργαλείο” δεν είναι δυνατόν να αφεθεί στην τύχη του. Τα αστικά κόμματα χάνονται και ιδρύονται με την ίδια άνεση. Ένα “εργαλείο” όμως, όπως είναι το ΚΚΕ, πρέπει να προστατευτεί, γιατί, αν καταστραφεί μία φορά, δεν μπορεί να ξαναδημιουργηθεί.
Αυτό λοιπόν το σταλινικό ΚΚΕ είναι πολύ χρήσιμο “εργαλείο” για τους φασίστες. Ως “εργαλείο” τώρα το χρειάζονται και θέλουν να το χρησιμοποιήσουν και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να του εξασφαλίσουν και την επιβίωσή του. Μιλάμε για επικίνδυνα πράγματα, τα οποία θυμίζουν την εποχή του εμφυλίου. Και τότε υπήρχε ένα χαώδες λαϊκό κίνημα εναντίον των ξένων “αφεντικών” του ελληνικού κράτους. Οι Έλληνες έβγαιναν κατεστραμμένοι μετά από μια εθνική συμφορά κι αναζητούσαν την ελευθερία τους. Μισούσαν θανάσιμα τόσο τα ξένα αφεντικά όσο και τους τοπικούς λακέδες τους. Είτε αυτοί ήταν δωσίλογοι των Γερμανών είτε δούλοι των Εγγλέζων είτε σώβρακα των Ρώσων.
Τότε το σύστημα και τα “αφεντικά” έπαιξαν το κόλπο με το ΚΚΕ, που μας οδήγησε στον εμφύλιο. Εμφάνισαν ένα ψωριάρικο ΚΚΕ των λίγων χαφιέδων της Μόσχας να “εκφράζει” τη συντριπτική πλειοψηφία του δημοκρατικού λαού. Μέσα από συγκεκριμένη μεθοδολογία προβοκάτσιας δημιούργησαν συνθήκες μίσους και οι λίγοι τέθηκαν επικεφαλής των πολλών, οδηγώντας τον λαό στον εμφύλιο.
Το κόλπο, δηλαδή, ήταν απλό. Σκόρπισαν τη βία και τον θάνατο ανάμεσα στον λαό, ώστε να τον διχάσουν. Τα δύο οπλισμένα φασιστικά άκρα —της Δεξιάς και του ΚΚΕ— σκότωναν απροκάλυπτα, προκειμένου να εξοργίσουν τον λαό και να τον διχάσουν.
Αυτόν τον διχασμό επεδίωκαν, γιατί γνώριζε το οπλισμένο παρακράτος της Δεξιάς ότι θα μπορούσε να τεθεί επικεφαλής του ενός τμήματος του λαού, αφήνοντας το άλλο τμήμα του λαού στο επίσης οπλισμένο ΚΚΕ. Οι ελάχιστοι δωσίλογοι και χαφιέδες της Δύσης συνεννοήθηκαν με τους επίσης ελάχιστους δωσίλογους και χαφιέδες της Μόσχας και βύθισαν τον λαό στον εμφύλιο. “Υπάκουοι” και “ανυπάκουοι” απέκτησαν ηγεσίες φασιστών και αλληλοσφάχθηκαν. Δοσίλογοι μοναρχοφασίστες ηγούνταν της “δημοκρατίας” και δοσίλογοι ΚΚΕδες ηγούνταν της “επανάστασης”. Μια σιδηρά “σφύρα” και ένας σιδηρούς “άκμων” στήθηκαν, για να μπει ο λαός ανάμεσά τους και να τον λιώσουν.
Εμείς γνωρίζουμε αυτού του είδους τους σχεδιασμούς και γνωρίζουμε τα “αντίμετρα” που τους ακυρώνουν. Όλο το μυστικό είναι να μην παρασύρεται ο λαός στον σχεδιασμό τους. Να “θυμάται” πάντα τι έγινε παραμονές του εμφυλίου, ώστε να μην την ξαναπατήσει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει πάση θυσία να αποφύγει να τους εξυπηρετήσει και να τους διευκολύνει στις επιδιώξεις τους. Να μην τους δώσουν “τροφή” για αρνητική προπαγάνδα. Αυτό, το οποίο θα επιδιώξουν πρώτα απ’ όλα, είναι να εμφανίσουν το ΚΚΕ σαν τον απόλυτο εκφραστή όλων των Ελλήνων, που αντιδρούν στο ΔΝΤ.
Αυτό είναι το όλο μυστικό, που θα μας απειλεί με έναν νέο εμφύλιο. Θα επιχειρήσουν, δηλαδή, να εμφανίσουν τον κάθε Έλληνα πολίτη, που αντιδρά στο ΔΝΤ, σαν “ανυπάκουο” απέναντι στους νόμους, “ύποπτο” απέναντι στη Δημοκρατία …και δυνάμει “κομμουνιστή”, εφόσον θα αρχίσουν από τώρα να καλλιεργούν την άποψη ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο “κόμμα” που αντιδρά στο ΔΝΤ. Το ΚΚΕ είναι το “κόμμα” που αντιδρά και άρα οι Έλληνες, οι οποίοι θα βρίσκονται στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι, είναι “οπαδοί” του …Δεν είναι δημοκράτες, που διαμαρτύρονται για την επιβίωσή τους, αλλά κομμουνιστές, που “πολεμούν” για την ιδεολογία τους.
Απέναντί τους θα σταθούν οι “δημοκράτες”. Ποιοι “δημοκράτες”; Αυτοί, οι οποίοι στέκονταν οπλισμένοι απέναντι στον λαό και στα αυθεντικά Δεκεμβριανά. Οι βίαιοι “προστάτες” της “δημοκρατίας” και του παρακράτους. Οι μοναρχοφασίστες. Οι “ευαίσθητοι” απέναντι στο ΚΚΕ. Αυτοί, οι οποίοι μπορούν ακόμα και να εγκληματήσουν στο όνομα της “δημοκρατίας”. Αυτόν τον σχεδιασμό μιμείται ο Μητσοτάκης σήμερα. Προκαλεί ο ίδιος το ΚΚΕ, ώστε να το διαχωρίσει από τα υπόλοιπα κόμματα με τρόπο βολικό στα σχέδιά του. Από εκεί και πέρα θα δώσει τη “σκυτάλη” σε άλλους.
Ο Μητσοτάκης “παρέσυρε” το ΚΚΕ στη δήλωση “παρανομίας” και ο Μητσοτάκης θα δώσει τη “νομιμότητα” σ’ αυτόν που θέλει. Ο Μητσοτάκης ελέγχει τον “μποντιμπιλντερά” της Βουλής. Ελέγχει τον Καρατζαφέρη. Ελέγχει τον επικεφαλής των μοναρχοφασιστών της χώρας. Ελέγχει αυτόν, ο οποίος θα στήσει την “παράσταση” σύγκρουσης με το ΚΚΕ. Είναι δηλαδή μαθηματικά βέβαιον ότι μόνον το ΛΑΟΣ θα “καταλάβει” και πρώτο απ’ όλα τα κόμματα θα τρέξει να καταγγείλει το ΚΚΕ για το συνταγματικό “έγκλημά” του. Οι “ευαίσθητοι” βασιλόφρονες “προστάτες” της δημοκρατίας μας. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι σημαίνει παρακράτος; Ο αρχηγός του ελέγχει όλους τους “ακραίους” παράγοντες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να παρασύρουν τον δημοκρατικό λαό στη λογική της σύγκρουσής τους.
Αυτή είναι η μεθόδευση, προκειμένου να δημιουργήσουν τους πόλους, τους οποίους απαιτεί μια εμφύλια “σύρραξη”. Τους πόλους, οι οποίοι απαιτούνται, για να μας απειλούν ανά πάσα στιγμή με νέα Δεκεμβριανά. Άρα; Άρα, ο λαός πρέπει να απομονώσει το ΚΚΕ, πριν προλάβουν κάποιοι να δημιουργήσουν συνθήκες, που ευνοούν την προπαγάνδα τους. Πρέπει ο δημοκρατικός λαός να μην επιτρέπει στο ΚΚΕ να δρα από κοινού με τον ίδιο. Να αναγκάσει το ΚΚΕ να δρα μόνο του για να είναι διακριτό στις κινήσεις του.
Ο ίδιος ο δημοκρατικός λαός να απειλεί το σταλινικό ΚΚΕ ακόμα και με τη βία, όταν αυτό θα δρα και θα προσπαθεί —για “βοήθεια”— να παρεισφρήσει στις τάξεις του. Ο κανόνας είναι ένας και μοναδικός. Στο όνομα της Δημοκρατίας και της ελευθερίας το ΚΚΕ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά να το κάνει μόνο του. Αν προσπαθήσει ν’ “ανακατευτεί” με τους δημοκράτες, να κινδυνεύει με βία. Πρέπει οι δημοκράτες να περιφρουρούν σκληρά τις δράσεις τους από προβοκάτορες σταλινικούς χαφιέδες.
Αν σε μαζικές αντιδράσεις εναντίον του ΔΝΤ υψωθεί έστω και μία σημαία του ΚΚΕ ή του ΠΑΜΕ, την “πάτησε” ο λαός. Θα πάρουν αυτήν την εικόνα τα τοπικά και τα διεθνή ΜΜΕ και θα την κάνουν “σημαία” τους. Θα εμφανίζουν τους Έλληνες αντιδραστικούς σαν “κομμουνιστές”, οι οποίοι είναι έτοιμοι όχι μόνον στο ΔΝΤ ν’ αντισταθούν, αλλά και στην ίδια τη Δημοκρατία. Δημοκρατία και ΔΝΤ θα “ταυτιστούν” αυθαίρετα και θα δημιουργηθούν δύο “μονομάχοι”, οι οποίοι στα καλά καθούμενα μπορούν να μας οδηγήσουν στον εμφύλιο. Απλά πράγματα, τα οποία τα έχουμε ξαναδεί.
Αυτό είναι η “παγίδα” και αυτό πρέπει ν’ αποφευχθεί. Η “παγίδα”, που δεν κατάφεραν να αποφύγουν οι παππούδες μας μετά την αποχώρηση των Γερμανών. Τότε, που οι χαφιέδες του Στάλιν μπήκαν ανάμεσα στον λαό και τον οδήγησαν στον “μπαλτά” των δωσίλογων. Τότε, που οι χαφιέδες του Στάλιν έσπρωχναν τον λαό στην τυφλή αντίδραση υπό τα “σύμβολά” τους και άρα στη “νομιμοποίηση” των όπλων των δωσίλογων και των ταγματασφαλιτών. Τότε, που τα διεθνή ΜΜΕ δικαιολογούσαν τη σφαγή των Ελλήνων από τους Άγγλους σαν μάχη υπέρ της ελευθερίας και της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Αυτό ήταν τότε το επίτευγμα των αυτοχθόνων φασιστών και των αλλοδαπών αφεντικών τους. Οι φασίστες των δύο πλευρών είχαν βάλει τον λαό ανάμεσά τους και τον “μάτωναν”, υποτίθεται πολεμώντας ο ένας τον άλλο. Έσφαζαν τον ελληνικό λαό και στη διεθνή κοινή γνώμη εμφάνιζαν νίκες εις βάρος κομμουνιστών, οι οποίοι έκαναν ένοπλες επαναστάσεις εις βάρος της Δημοκρατίας. Όλα “στημένα” από τους φασίστες καί των δύο πλευρών. Υποτίθεται πολεμούσαν οι φασίστες μεταξύ τους και “ένας” από αυτούς δεν σκοτωνόταν. Ταγματασφαλίτες και Σταλινικοί ποτέ δεν πάθαιναν τίποτε. Αυτοί, οι οποίοι σκοτώνονταν ήταν οι άσχετοι δημοκράτες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί ανάμεσά τους. Αυτών των αθώων το αίμα εξόργιζε τον κόσμο, που σιγά-σιγά άρχισε να διχάζεται και να συμμετέχει στο πλευρό των “μονομάχων”. Έτσι ξεκίνησε ο εμφύλιος.
Η επανάληψη των συνθηκών είναι απολύτως ίδια. Και πάλι υπάρχει ένας ελληνικός λαός στα όρια της επιβίωσης ν’ αμφισβητεί τη “βοήθεια” των ξένων. Και τότε οι ξένοι υπόσχονταν “βοήθειες”, προκειμένου να τους παραδώσει ο λαός τη συγκυβέρνηση της χώρας. Η “σκιώδης” κυβέρνηση του Σκόμπυ δεν είναι διαφορετική από τη “σκιώδη” κυβέρνηση του Στρος, που μας περιμένει. Η κυβέρνηση του Σκόμπυ σε χρήματα και “βοήθειες” στηριζόταν, για την παραμονή της στη χώρα και το ίδιο κάνει και η κυβέρνηση του ΔΝΤ.
Απέναντι σ’ αυτήν την κυβέρνηση των ιμπεριαλιστών του ΔΝΤ επιχειρεί το παρακράτος να βάλει τον γνωστό χαφιέ. Τον χαφιέ του Περισσού, με τον οποίον είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Αν το καταφέρει αυτό σήμερα, το παιχνίδι είναι απόλυτα ίδιο με εκείνο, το οποίο είχε παιχτεί το 1944. Κάποιοι Έλληνες δημοκράτες θα “ανεχθούν” το ΔΝΤ, προκειμένου να σωθεί η Δημοκρατία μας από τους σταλινικούς “επαναστάτες” και κάποιοι επίσης Έλληνες δημοκράτες θα “ανεχθούν” το ΚΚΕ, προκειμένου να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης ως εργαζόμενοι.
Κάποιοι δημοκράτες Έλληνες στο όνομα της Δημοκρατίας θα ανεχθούν το μοναρχοφασιστικό ΛΑΟΣ να τους υπερασπίζεται βίαια και κάποιοι άλλοι Έλληνες θα ανέχονται το σταλινικό ΚΚΕ να κάνει το ίδιο. Το ΛΑΟΣ, που με την ψήφο του στη Βουλή θα μπει ανάμεσα στις τάξεις των “δημοκρατών” και των “νοικοκυραίων”, που υποστηρίζουν το ΔΝΤ του ιμπεριαλισμού της Δύσης. Το ίδιο “έργο” με το 1944. Ό,τι απόφαση και να πάρει κάποιος, θα την “πατήσει”, γιατί θα μπει αναγκαστικά σε ένα “στρατόπεδο”, το οποίο το ελέγχουν χαφιέδες, δωσίλογοι και προβοκάτορες. Δημοκράτες θα σκοτώνονται μεταξύ τους, οδηγούμενοι από φασίστες και προδότες. Οι επιλογές και οι προτεραιότητες της κάθε πλευράς θα τους διχάσουν και θα καταστρέψουν τα πάντα.
Μόνον με την απομόνωση του ΚΚΕ μπορεί ο λαός να στραφεί απερίσπαστος απέναντι στους χαφιέδες, στους δωσίλογους, στους διεφθαρμένους και στους διαπλεκόμενους της Νέας Τάξης. Στα κτήνη, που λεηλάτησαν τη χώρα και μας οδήγησαν στον σημερινό εφιάλτη. Μόνον με αυτόν τον τρόπο τούς στερεί τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς τού κράτους εναντίον τους. Τότε μόνον οι φασίστες γίνονται εμφανείς και διακρίνονται ως κοινοί εγκληματίες κατά του λαού και όχι σαν οπλισμένοι “προστάτες” και “καθοδηγητές” ενός μέρος του λαού εναντίον ενός άλλου επίσης οπλισμένου και οργανωμένου μέρους, που ελέγχεται από το ΚΚΕ.
Η σημερινή “παράσταση” του φασιστικού παρακράτους είναι τόσο προφανής, που καταντά εκνευριστική. Ακόμα και στην επιλογή του “τάιμινγκ” είναι εκνευριστικά “εύστοχη”. Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία, που δόθηκε η Megaλη “παράσταση” του Αποστάτη και του ΚΚΕ. Έγινε δύο ημέρες πριν την Πρωτομαγιά. Μια κλασική ημέρα έντονης κοινωνικής δράσης, στην οποία όμως —για λόγους που δεν είναι του παρόντος— το ΚΚΕ έχει μεγάλη συμμετοχή, χωρίς αντίδραση από τους δημοκράτες. Ίσως η μοναδική ημέρα όλο τον χρόνο όπου οι δημοκράτες δέχονται —έστω και από απόσταση— να “γιορτάζουν” τον κοινωνικό τους “αγώνα” μαζί με τους χαφιέδες του Στάλιν.
Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, ευνοεί τους σημερινούς συνωμότες. Γιατί; Γιατί το κυρίαρχο “θέμα” της φετινής πρωτομαγιάς θα είναι τα μέτρα του ΔΝΤ. Θα γίνουν πρόβες λαϊκής αντίδρασης και θα συμμετέχει και το ΚΚΕ. Σε μια Ελλάδα, η οποία έχει ήδη κατακλυστεί από ξένους πράκτορες και δημοσιογράφους, είναι εύκολες οι προβοκάτσιες και βέβαια οι φωτογράφοι. Είναι δηλαδή δεδομένο ότι έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα ειδικοί σε θέματα προπαγάνδας, ώστε να “κάψουν” τον ελληνικό λαό σε περίπτωση που αυτός θα θελήσει ν’ αντιδράσει. Να τον “κάψουν”, ώστε η αντίδρασή του να μην μπορεί να παρασύρει άλλους λαούς ή να του προσφέρει κάποιας μορφής συμπαράσταση στον αγώνα του.
Μέσα στα πλαίσια αυτών των αναγκών της παράστασης αυτής ήταν και η “κατάληψη” του “Βράχου” της Ακρόπολης. Τα βρομερά μισθοφορικά σταλινικά αποβράσματα έκαναν κατάληψη του συμβόλου της Ελλάδας. Προφανώς με τη βοήθεια του παρακράτους και των μηχανισμών του. Με ποιο στόχο; Να δώσουν παγκοσμίως μια “εικόνα”, που βολεύει το σύστημα και τα αφεντικά του. Να δει ο Πλανήτης ότι στην Ελλάδα αντιδρούν κάποιοι για το ΔΝΤ, αλλά αυτοί δεν είναι δημοκράτες αλλά σταλινικοί κομμουνιστές. Τα πανό, που υψώθηκαν στην Ακρόπολη, ήταν πολύ “σαφή”.
Είχαν ευανάγνωστη την “υπογραφή” του ΚΚΕ. Να καταλαβαίνουν οι πάντες περί τίνος πρόκειται. Άλλωστε μόνον η Ελλάδα, η Κορέα και κάποιες Banana Republics διατηρούν ακόμα σταλινικά κόμματα. Από εκεί και πέρα ήταν το ίδιο σαφές και το μήνυμα των πανό. Οι “Έλληνες” προσπαθούν να παρασύρουν και τους άλλους λαούς στον αγώνα τους. Οι κομμουνιστές προσπαθούν να παρασύρουν στην αντιδημοκρατική “επανάστασή” τους και κάποιους άλλους δημοκράτες. Οι φασίστες, οι οποίοι μολύνουν το ιερό της πόλης της Δημοκρατίας, προσπαθούν να κάνουν κακό στη Δημοκρατία παγκοσμίως. Αυτό ήταν το “μήνυμα”.
Το ΚΚΕ γι’ αυτόν τον λόγο δεν απεύθυνε από την Ακρόπολη μήνυμα στους Έλληνες. Προφανώς έχει “εξασφαλισμένο” τον ελληνικό λαό και του επέμεινε να παρασύρει και τους υπόλοιπους λαούς. Γι’ αυτό “ανέβηκε” στην Ακρόπολη. Τους “άλλους” επεδίωκε να παρασύρει και όχι τους Έλληνες, που είναι “δικοί” του στο σύνολό τους. Αυτό ήταν το “μήνυμα” του ΚΚΕ από την Ακρόπολη. Το κόμμα, που δεν μπορεί να παρασύρει πέντε άτομα μέσα σε ένα καφενείο, ανέλαβε να παρασύρει τους λαούς του Πλανήτη. Η κοντοπάπισσα του Περισσού σε ρόλο “Ζαν ντ’ Άρκ” εναντίον της παγκόσμιας εξουσίας.
Ένα πράγμα δεν γνωρίζει το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, των μονίμως αργυρώνητων και αγραμμάτων Ζαχαριάδηδων, Παπαρήγων ή Μαϊλιδων. Ενώ αυτοί παραμένουν ίδιοι, ο ελληνικός λαός έχει αλλάξει. Έχει μορφωθεί και είναι αρκετά έξυπνος, για να πάρει “αντίμετρα” στην προπαγάνδα τους. Ας προσέχουν και ας μην εκτίθενται πολύ, γιατί θα την πατήσουν και αυτήν τη φορά θα την πατήσουν άσχημα. Γνώσεις χρειάζονται για να νικηθούν και αυτές τις γνώσεις τις έχουν πλέον οι Έλληνες.
Αν σε μια από τις “επιχειρήσεις” τους απλοί εργαζόμενοι ξυλοκοπήσουν την “πάπισσα” του Περισσού και εξασφαλιστούν φωτογραφίες τύπου ξυλοκοπημένου Παναγόπουλου, το ΚΚΕ θα σβήσει από τον “χάρτη”. Ας την προστατεύουν σαν κόρη οφθαλμού, γιατί, αν κάποιοι τη σπάσουν στο “ξύλο”, το “κόμμα” της θ’ αναγκαστεί πραγματικά να αντιδράσει και δυνάμεις τέτοιες δεν διαθέτει. Αυτή η αδυναμία θα αποκαλύψει τον προβοκατόρικο ρόλο του. Θα αποκαλύψει ότι ακόμα και το 7%, που δήθεν αντιπροσωπεύει, είναι μια “δωρεά” του παρακράτους.
Μία φωτογραφία μιας ξυλοκοπημένης και αιμοραγούσας Παπαρήγα αρκεί, για να ακυρώσει ολόκληρο τον σχεδιασμό τους και να τους οδηγήσει στο απόλυτο αδιέξοδο από πλευράς μέσων και εφαρμογών. Αυτό το αδιέξοδο των φασιστών είναι το ζητούμενο για τους δημοκράτες, οι οποίοι αγωνίζονται στους δρόμους. Το όλο θέμα σ’ αυτόν τον πόλεμο προπαγάνδας μπροστά στο παγκόσμιο κοινό είναι να φανεί ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το ΔΝΤ, όχι μόνον δεν είναι “κομμουνιστές”, αλλά αντίθετα μισούν το ΚΚΕ.
Αυτό πρέπει να δείχνουν διαρκώς και με όλους τους τρόπους. Να διαδηλώνουν με τις ελληνικές σημαίες και να μην υπάρχει μέσα στις διαδηλώσεις τους ούτε ένα κόκκινο πουλόβερ. Να δείχνουν σε όλο τον κόσμο ότι δεν είναι κομμουνιστές, που απειλούν την παγκόσμια ελευθερία και Δημοκρατία στο όνομα κάποιων πατερούληδων. Να δείχνουν ότι μισούν το ΚΚΕ και δεν το θέλουν πλάι τους στον αγώνα τους εναντίον του ΔΝΤ. Πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι “στημένοι” προβοκάτορες, που μπήκαν από το ίδιο το ΔΝΤ —του αγαπημένου τους Σόρος— “απέναντί” του. Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν τη δική τους ιστορία και να γνωρίζουν ότι επιχειρείται μια επανάληψη των παλαιών Δεκεμβριανών με τους παλαιούς πρωταγωνιστές.
Όμως, οι συμπτώσεις δεν σταματάνε εδώ. Υπάρχει μια τραγική σύμπτωση, που καθιστά την επανάληψη της ιστορίας τραγική. Στα αυθεντικά Δεκεμβριανά, που μας οδήγησαν στον εμφύλιο, “διορισμένος” από τους ξένους Πρωθυπουργός των Ελλήνων ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και το ίδιο “διορισμένος” από τους ίδιους ξένους είναι και σήμερα ο συνονόματός του και εγγονός του. Πώς είναι δυνατόν να θεωρούμε “διορισμένο” έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος έλαβε τη λαϊκή εντολή μέσα από νόμιμες εκλογές; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι εκλογές ήταν πράγματι νόμιμες …αλλά αυτά, που έκαναν οι συμμετέχοντες σ’ αυτές, δεν ήταν νόμιμα.
Είναι “διορισμένος” ένας άνθρωπος, ο οποίος έγινε αρχηγός του κόμματός του από “ψήφους” χιλιάδων λαθρομεταναστών χωρίς πολιτικά δικαιώματα και στη συνέχεια αφέθηκε από τους ξένους να πει ως αρχηγός κόμματος ασύστολα ψέματα και να κλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού. Εκλάπη η ψήφος του ελληνικού λαού στις πρόσφατες εκλογές. Ακριβώς, επειδή επιτράπηκε σε κάποιον να την κλέψει, ευνόητο είναι ότι αυτός “διορίστηκε” από αυτούς, οι οποίοι του επέτρεψαν να το κάνει.
Απλά πράγματα. Ο Πρωθυπουργός, είναι αυτός, ο οποίος προεκλογικά υποσχόταν αυξήσεις μισθών, διαγραφή τραπεζικών χρεών και αυξημένα επιδόματα και …αφού έκλεψε την ψήφο των Ελλήνων, έφερε το ΔΝΤ. Από εκεί και πέρα όλα τα δικαιολογεί με το άλλοθι της άγνοιας …”Είχε άγνοια το “παιδί”. Δεν “ήξερε” τι γινόταν στο δημόσιο” …δήλωσε ο “ηγέτης” ενός κόμματος, το οποίο μονοπώλησε την εξουσία στα τελευταία τριάντα χρόνια. Δεν “ήξερε” τι γινόταν στο δημόσιο ο αρχηγός του κόμματος, που ελέγχει πάνω από το 70% της στελέχωσης αυτού του δημοσίου και βέβαια του συνδικαλισμού του. Δεν “ήξερε”… τη στιγμή που ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας δηλώνει παντού δημοσίως ότι τον είχε ενημερώσει για το θέμα.
Όλοι οι Έλληνες γνώριζαν και ο μόνος που δεν γνώριζε ήταν ο γιος της Μάργκαρετ. Ο “Έλληνας” της διασποράς, ο οποίος, ενώ είναι για πάνω από μία τριακονταετία έμμισθος αξιωματούχος του ελληνικού κράτους, κατορθώνει και μιλάει ελληνικά σαν τη μάνα του. Ούτε καν σαν έναν Αλβανό των δύο ή τριών ετών παρουσίας στη χώρα μας. Ο Έλληνας της συμφοράς. Αυτός ο “διεσπαρμένος” και συφοριασμένος είχε “άγνοια”, αλλά δεν παραιτήθηκε μόλις έγινε “γνώστης” της κατάστασης, εφόσον άλλαξαν τα δεδομένα και άρα δεν είχε ισχύ το “σχέδιό” του. Δεν κατέθεσε νέο σχέδιο, για να διεκδικήσει εκ νέου τη λαϊκή “εντολή” με βάση τα νέα δεδομένα. Πήρε την εξουσία με ψέματα και έκανε αυτά, τα οποία του επέβαλαν αυτοί, που του επέτρεψαν να πει ψέματα.
Αυτό, το οποίο σίγουρα δεν γνωρίζει ο αφελής Giorgo, είναι η μοίρα του. Κάποτε ο παππούς του έκλαιγε στα ξενοδοχεία, όταν έσφαζαν τα αφεντικά του τους Έλληνες. Έκλαιγε, γιατί γνώριζε ότι κινδύνευε από την οργή του ελληνικού λαού. Στη συνέχεια τη γλίτωσε όμως, γιατί τα αφεντικά του ήταν πανίσχυρα. Ο Giorgo δεν είναι βέβαιο ότι θα τη γλιτώσει, γιατί τα αφεντικά του είναι εξίσου δολοφονικά και άπληστα, αλλά δεν είναι πλέον τόσο ισχυρά. Αλίμονό του, αν χαθεί ο έλεγχος.
Ο έλεγχος θα χαθεί σίγουρα, γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια κυβέρνηση, η οποία εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα σε ξένους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του κόσμου. Μια κυβέρνηση, η οποία δεν νομιμοποιείται με απλή πλειοψηφία στη Βουλή να αγνοεί τους νόμιμους εντολοδότες της. Μια κυβέρνηση, η οποία υποσχέθηκε σώφρονα διακυβέρνηση και έδωσε οικονομικές υποσχέσεις, δεν μπορεί να κάνει τα ακριβώς αντίθετα χωρίς αντιδράσεις.
Ακόμα κι αν πιστέψουμε ότι ο Γιώργος είχε άγνοια, δεν νομιμοποιείται ν’ αποφασίσει μόνος του για ένα τέτοιο ζήτημα, που αφορά το παρόν και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Ο Γιώργος έπρεπε, είτε να πάει σε δημοψήφισμα για το ΔΝΤ είτε να ζητήσει νέες εκλογές, εφόσον αποδείχθηκε ότι οι προηγούμενες έδωσαν αποτελέσματα σε δεδομένα, τα οποία πλέον δεν ισχύουν. Οι αντιδράσεις είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν. Ήδη, με ελάχιστους μήνες διακυβέρνησης, ο Γιώργος μετράει τέσσερις νεκρούς. Μόνον ο παππούς του είχε καλύτερο “ρεκόρ” σε ανάλογο χρονικό διάστημα.
Πάντως, παρ’ όλη την τραγικότητα της σημερινής κατάστασης, εμείς βρίσκουμε λίγο χώρο να “διασκεδάζουμε”. Εκτός του “εξ απαλών ονύχων” αγράμματο σκουπιδοκαθαριστή Γιώργο, μάς “διασκεδάζει” και ο Μητσοτάκης. Ο μέγας αρχηγός του παρακράτους. Ο άνθρωπος, εκτός από αμετανόητος, είναι και τελείως άχρηστος. Μας θυμίζει έναν βιασμένο, ο οποίος, αφού σκουπιστεί και ταιριαστεί, εμφανίζεται φουριόζος, φωνάζοντας… “τι γίνεται εδώ;;; …μην “πηδήξω” κανέναν!!!”… Έτσι ακριβώς κάνει ο Μητσοτάκης. Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ημέρες από την ήττα της ζωής του και ξαναεμφανίζεται με το ύφος του “καρδιναλίου” της στρατηγικής τέχνης. Μιλάμε για ένα ύφος “Βοναπάρτη” από έναν άνθρωπο, ο οποίος σε στημένη “μάχη” κατόρθωσε και έχασε.
Με σημαδεμένα όλα τα “χαρτιά” της Νέας Δημοκρατίας, έχασε την “παρτίδα”. Δεν μπόρεσε να σώσει τη Ντόρα και τη μετέτρεψε στην πιο καταθλιπτική και γιγαντόσωμη αποτυχία του πολιτικού μας συστήματος.
Μια αποτυχία, η οποία, μετά την ψηφοφορία στη Βουλή είναι και επισήμως στο “ράφι” των αζήτητων. Η παντρεμένη χήρα, εξαιτίας του Μητσοτάκη, έπιασε το πόστο που της ταίριαζε. Και όμως…, ξεχνώντας αυτόν τον παρά φύση βιασμό του ο Μητσοτάκης, έρχεται και με ύφος μεγάλου “παίκτη” παίζει παιχνίδια εις βάρος των Ελλήνων. Αυτός, ο οποίος αποδεδειγμένα δεν μπόρεσε να βγάλει τα μάτια του, εξακολουθεί να “παίζει”. Μάλλον τα παιχνίδια με τα “σκονάκια” των αφεντικών είναι πιο σίγουρα και γι’ αυτό έχει αυτοπεποίθηση. Όπου χρειάστηκε να βάλει τη δική του εξυπνάδα, ακόμα ψάχνει τα αυγά και τις ντορούλες.
Το έχουμε γράψει και σε άλλο κείμενο και δεν μας πειράζει να το ξαναγράψουμε. …Ο Μητσοτάκης δεν ζει εξαιτίας της αγάπης του Θεού. Άποψή μας είναι ότι ζει εξαιτίας του σχεδιασμού του Θεού. Ο Θεός μάλλον τον κρατά ζωντανό, για να μην γλιτώσει αυτά, τα οποία πρέπει να υποστεί. …Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος στον Θεό και να Τον θεωρεί τόσο διεστραμμένο, ώστε να δίνει ζωή στον Μητσοτάκη!!!
Τα ανάλογα πιστεύουμε και για τους υπόλοιπους της διαπλοκής. Κανένας από αυτούς δεν πιστεύουμε ότι έχει τύχη στο μέλλον. Έχει πλάκα, δηλαδή, να νομίζει ο Μπόμπολας ότι θα αφήσει ως μεγιστάνας ανάλογη περιουσία στους κληρονόμους του. Έχει πλάκα να νομίζει ότι ο ελληνικός λαός θα του αφήσει στην ιδιοκτησία του την “Αττική Οδό”. Την ίδια πλάκα θα έχει και ο Λάτσης, αν νομίζει τα ίδια για την ΕΛΠΕ ή η Ντόιτσε Τέλεκομ με τον ΟΤΕ. Όλοι αυτοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική περίπτωση να συμβεί αυτό. Θα κλάψουν, όταν θα αρχίσουν να το καταλαβαίνουν.
Οι φασίστες και οι δωσίλογοι έπρεπε να γνωρίζουν ότι …”Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”. Τη γλίτωσαν μία φορά. Τότε, που πρόδωσαν και έκλεψαν και έβαλαν τον λαό να πληρώσει με εμφύλιο. Δεύτερη φορά όμως δεν έχει. Ας πρόσεχαν. Αυτό το λάθος τους σύντομα θα το καταλάβουν κάποιοι με τον χειρότερο τρόπο.
 
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Share: