Στις 6-6-2010 θα πεθάνει με βίαιο τρόπο ο …Ζαν Κλώντ Τρισέ..
Πάμε στοίχημα;
 
 
Φίλοι Μπλόγκερς και απλοί «ταξιδευτές» του internet.
  H πατρίδα μας έπεσε θύμα μιας εγκληματικής συμμορίας η οποία κατά βούληση καταστρέφει οικονομίες ολόκληρων κρατών. Μια συμμορίας η οποία με τρόπο παράνομο και εκμεταλλευόμενη τα μέσα που έχει στην διάθεσή της, οδηγεί τους λαούς που στοχεύει στην απόλυτη εξαθλίωση. Εμείς οι Έλληνες είμαστε το τελευταίο θύμα αυτής της συμμορίας. Το τελευταίο θύμα μιας μεθόδευσης τόσο ανήθικης και τόσο παράνομης που δεν επιτρέπεται να δρομολογείται ούτε στα πεζοδρόμια των γκέτο. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Τέτοια κτηνωδία δεν έχουν δει ούτε τα πεζοδρόμια των πιο κακόφημων γκέτο του Πλανήτη. Ούτε ο Αλ Καπόνε δεν τα έκανε αυτά. Τα απόλυτα κατακάθια όλων των γκέτο —όλων των αιώνων— φόρεσαν κουστούμια, αλλά δεν άλλαξαν συνήθειες. Παράσιτα των βόθρων παρέμειναν οι Εβραίοι, ακόμα και τώρα που κατοικούν παλάτια. Οι Εβραίοι θέλουν να επωφεληθούν ως δολοφόνοι από τη λεηλασία του θύματός τους και θέλουν να επωφεληθούν και ως “τζογαδόροι” από τη “σίγουρη” πληροφορία τους. Πιο σίγουρη πληροφορία δεν μπορεί να υπάρξει γι’ αυτούς τους δολοφόνους. Είναι σαν να έβαζε ο Μαρκ Τσάπμαν στοίχημα ότι το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 1980 ο Τζών Λένον θα πέθαινε και μάλιστα από βίαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα.

Η Ελλάδα κυριολεκτικά “σέρνεται” στο σφαγείο του ΔΝΤ, γιατί κάποιοι Εβραίοι κερδοσκόποι έχουν στοιχηματίσει ότι θα “σφαγεί” σε συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά είναι τα περίφημα “επενδυτικά” CDS. Οι τύχες ολόκληρων λαών παίζονται σε τέτοιου είδους στοιχήματα των κερδοσκόπων. Θύμα τέτοιου στοιχήματος είναι σήμερα η Ελλάδα. Ένα στοίχημα, το οποίο θα τους αποφέρει πολλά κέρδη, γιατί απλούστατα, όταν μπήκε αυτό το στοίχημα, η Ελλάδα δεν ήταν για “σφαγή”. Μπορεί να μην ήταν απόλυτα “υγιής”, αλλά δεν ήταν και του “θανατά”, ώστε να μην έχει καλή απόδοση το στοίχημα. Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ περίπου υπολογίζεται ότι θα βγάλουν οι εγκληματίες από αυτήν την αναίτια «δολοφονία». Ποσό του οποίου το μέγεθος από μόνο του αποκαλύπτει και το μέγεθος της αδικίας. 
Η Ελλάδα στην κυριολεξία σέρνεται στη “σφαγή”, χωρίς να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από πολλούς άλλους και άρα χωρίς να το δικαιούται. Δεν δικαιούται να έχει πρόβλημα δανεισμού μια μικρή χώρα των δέκα εκατομμυρίων με ένα τεράστιο δημόσιο κεφάλαιο. Ένας μικρός λαός του οποίου μόνον η αξία της ακίνητης περιουσίας ξεπερνά κατά πολύ τα 300 δις ευρώ. Ένας μικρός λαός με μεγάλο μερίδιο ιδιοκτησίας σε αμύθητης αξίας ΔΕΚΟ όπως είναι ο ΟΤΕ,  η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΛΠΕ κλπ..
Περιουσία, την οποία δεν διαθέτουν κράτη και λαοί, οι οποίοι σήμερα δανείζονται με καλύτερους όρους, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία. Δεν είναι δυνατόν τα ελληνικά spread να πλησιάζουν και να ξεπερνούν τις 500 μονάδες και τα πορτογαλικά ή τα ιρλανδικά να είναι 147 και 153 αντίστοιχα. Τι ακριβώς υποθηκεύουν αυτοί, για να δανείζονται πιο φτηνά; Την υγρασία τους; (Συγκριτικά στοιχεία υπάρχουν παντού διαθέσιμα, για να τα δει ο αναγνώστης).
Ήδη ο “δήμιος” με το όνομα ΔΝΤ κατέφτασε στην Αθήνα. Κάποιοι άρχισαν να κάνουν τις πρώτες εισπράξεις επειδή αυτός ο “δήμιος” πλησίασε το θύμα του. Το πλησίασε σε απόσταση αναπνοής. Σε απόσταση να μπορεί να του κάνει κακό. Ποιος τον έφερε έξω από την “πόρτα” μας και στην συνέχεια τον έβαλε μέσα στο “σπίτι” μας; Αυτό, για να το καταλάβει κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό. Όλα ξεκίνησαν από την αδυναμία της Ελλάδας να “δανειστεί”. Γιατί; Γιατί αυτοί, οι οποίοι δανείζουν στα κράτη —και άρα και στην Ελλάδα— μόνο για τη δική της περίπτωση έχουν “στοιχηματίσει” ότι δεν θα μπορεί να δανειστεί και άρα θα καταλήξει στα χέρια του “δημίου”.
Απλά πράγματα. Αυτοί που “πυροβολούν” έβαλαν στοίχημα ότι η Ελλάδα θα “πληγωθεί” θανάσιμα. Γι’ αυτόν τον λόγο τα spreads κατέγραψαν στις 20 Απριλίου και νέο ιστορικό ρεκόρ. Η ψαλίδα των 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών άνοιξε έως τις 483 μονάδες, ενώ και τα ασφάλιστρα κινδύνου των 5ετών ομολόγων εκτινάχθηκαν έως τις 471 μονάδες. Όμως, όλα αυτά είναι ένα καλά προσχεδιασμένο έγκλημα. Ένα έγκλημα, στο οποίο όλοι οι πρωταγωνιστές δολοφόνοι είναι Εβραίοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που πρωταγωνίστησε.
Η “κρίση” δανεισμού για την Ελλάδα ξεκίνησε από τον άθλιο Εβραίο Τρισέ. Από αυτό το σκουπίδι της ασιατικής ερήμου, που παριστάνει τον Ευρωπαίο τραπεζίτη. Τι έκανε αυτός και γιατί τον θεωρούμε υπεύθυνο για τα πάντα; Αυτός τράβηξε την προστατευτική “κουβέρτα” από την Ελλάδα. Αυτός την απομόνωσε από το ευρωπαϊκό “κοπάδι”, για να την αρπάξουν οι κερδοσκόποι. Βγήκε και δήλωσε ότι η ΚΕΤ δεν θ’ αγοράζει τα ομόλογα της Ελλάδας. Αυτό ήταν που περίμεναν οι “λύκοι” της κερδοσκοπίας.
Μέχρι τότε η Ελλάδα, όπως και όλα τα κράτη της Ε.Ε. είχαν εξασφαλισμένη την “ακριβή” αγορά της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και στην ελεύθερη αγορά έβγαιναν μόνον, για να βρουν “φτηνότερο” χρήμα. Στην κυριολεξία παρακαλούσε η ελεύθερη αγορά τα κράτη, για να την προτιμήσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο, όταν ζητούσες δέκα, σου προσέφεραν είκοσι. Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με αυτόν τον τρόπο ρύθμιζε —με βάση τη δυναμική της ευρωπαϊκής οικονομίας— τα spread δανεισμού. Προστάτευε τις εθνικές οικονομίες της ζώνης του ευρώ και άρα και το ίδιο το νόμισμα.
Με τη δήλωσή του ο Τρισέ άφησε “γυμνή” την Ελλάδα. Άλλαξε τα δεδομένα που αφορούν τον δανεισμό της. Στην πραγματικότητα αντέστρεψε τους όρους του δανεισμού. Ξαφνικά και ανεξήγητα η ελεύθερη αγορά έγινε “ακριβή” για την Ελλάδα και η αγωνία της ήταν να σωθεί από τη “φτηνή” Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα. Αυτήν την παράνομη, άδικη, ανήθικη και εγκληματική δήλωση του Τρισέ την έκαναν “σημαία” τους όλα τα ΜΜΕ του Εβραίου Μέρντοχ και βγήκαν και εξευτέλισαν το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό.
Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Ο ένας Εβραίος έκανε “πάσα” στον άλλο, προκειμένου να σπρώξουν την κατάσταση εκεί όπου τους βόλευε. Προκειμένου να σπρώξουν την Ελλάδα στη “σφαγή”. Τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την “υποβάθμιση” της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και η υποβάθμιση προκάλεσε νέα αρνητικά δημοσιεύματα, τα οποία “νομιμοποίησαν” τους κερδοσκόπους, οι οποίοι δήθεν “ανησυχούσαν” για τα χρήματά τους. Οι εβραϊκές εταιρείες των διεθνών κερδοσκόπων ξεκίνησαν να ξεσκίζουν τη “σάρκα” της Ελλάδας, για να “προστατεύσουν” τα συμφέροντά τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο.
Οι δηλώσεις τους Τρισέ ήταν αυτές, οι οποίες ξεκίνησαν τον κύκλο των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων. Εξαιτίας αυτών των δήθεν “αποκαλυπτικών” δημοσιευμάτων, προκαλούταν η δήθεν “ανησυχία” στο επενδυτικό κοινό. Αυτήν την ανησυχία ενστερνίζονταν οι εταιρείες, που αξιολογούν τα κράτη και τις οικονομίες τους, όπως η Moody’s και Fitch του Εβραίου Μπάφετ, που “υποβάθμισαν” την Ελλάδα.
Με αυτόν τον τρόπο την παρέδωσαν λεία στις “ύαινες” της κερδοσκοπίας. Οι εβραϊκές κερδοσκοπικές εταιρείες, όπως η Goldman Sachs και οι κερδοσκόποι ιδιώτες, όπως ο Εβραίος Σόρος, άρχισαν να σέρνουν τον χορό του θανάτου. Σ’ αυτόν τον χορό μπήκε και η FED του Εβραίου Μπενράνκε, προκειμένου να “επισημοποιήσει” την απειλή της παγκόσμιας οικονομίας από τα ελληνικά “ψίχουλα”. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έκαναν; Μόνοι τους προκαλούσαν την “ανησυχία” τους και κατόπιν “πυροβολούσαν” ως “ανήσυχοι”.
Μέσα σε λίγες ημέρες οι πάντες ασχολούνταν με την Ελλάδα. Η παγκόσμια οικονομία εξαρτιόταν από το 3% της ευρωπαϊκής οικονομίας. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τα τριάντα δις, τα οποία θα χρειαζόταν η Ελλάδα για να βγάλει τη χρονιά και όχι από το 1,5 τρις, το οποίο θα δανείζονταν τα κράτη της ευρωζώνης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τον δεκατοτρίτο μισθό του φτωχού Έλληνα εργαζομένου και όχι από τα δεκατρία τρις του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ.
Ήταν πλέον θέμα χρόνου να επέμβει ο “σωτήρας” της παγκόσμιας οικονομίας. Ο γνωστός “νεκροθάφτης” των κρατών …το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Έτσι απλά. Μερικοί ιδιώτες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή έναν ολόκληρο λαό. Θα βγάλουν άπειρα χρήματα εξαιτίας του στοιχήματος για τον θάνατο της Ελλάδας και στην συνέχεια θα μοιραστούν μεταξύ τους την άπειρης αξίας δημόσια περιουσία της. Αυτοί που στοιχημάτισαν υπέρ του ΔΝΤ θα επωφεληθούν και από την δουλειά του μέσα στην Ελλάδα.
Τα χρέη θα φέρουν νέα χρέη μέχρι ο «ασθενής» να αρχίσει να μοιράζει τα υπάρχοντά του. Τα χρέη σε κάποια στιγμή δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και τα ομόλογα που έχουν ήδη εκδοθεί θα αρχίσουν να «διαμαρτύρονται». Αυτό είναι το ζητούμενο. Τα ομόλογα θα μετατραπούν σε μετοχές των μεγάλων και χρυσοφόρων ΔΕΚΟ. Μετοχές της ΔΕΗ, των ΕΛΠΕ, της ΕΥΔΑΠ, της Εθνικής Κτηματικής Υπηρεσίας κτλ. Το μεγάλο «πλιάτσικο» θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες ημέρες.
Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές και ούτε προκύπτει από κάποια μεγάλη φαντασία. Έχει ξαναγίνει από τους ίδιους ανθρώπους σε βάρος άλλων λαών. Επανάληψη μεθόδευσης είναι αυτό που σήμερα γίνεται εις βάρος της Ελλάδας. Θα γίνει ότι στην Ρωσία του προδότη του Γέλτσιν. Η πλούσια Ρωσία που λεηλατήθηκε με τον απόλυτα ίδιο τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν να βλέπουμε σήμερα μια Ρωσία με κατεστραμμένη την κοινωνία της. Μια Ρωσία που τα παιδιά της είτε είναι αλκοολικά είτε εκπορνεύονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη.
Οι ίδιοι άνθρωποι που στήριξαν τον Γιέλτσιν εκείνης της εποχής είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα στηρίζουν τον Γιωργάκη. Όπως ο Γιέλτσιν άρπαξε την εξουσία «βλέποντας» Δημοκρατία έτσι έκανε και ο Γιωργάκης «βλέποντας» λεφτά. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που παρουσίαζαν τον μεθύστακα Γιέλτσιν ως αναμορφωτή της Ρωσίας είναι τα ίδια που σήμερα προσπαθούν να παρουσιάσουν τον βλάκα Γιωργάκη ως αναμορφωτή της Ελλάδας. Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την Ρωσία και τον ρώσικο λαό τώρα έχουν βάλει «στοίχημα» για τη καταστροφή του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού.
Μέλη αυτού του λαού ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αυτών των εγκληματιών είμαστε όλοι μας. Ρωτάμε λοιπόν εμείς …ως Έλληνες πολίτες. Ρωτάμε τις επίσημες νομικές υπηρεσίες του κράτους αλλά και τους χιλιάδες νομικούς που υπάρχουν στην χώρα μας. Υπάρχει τρόπος να προσβληθεί στα διεθνή δικαστήρια η νομιμότητα μιας “επενδυτικής” πράξης, όπως είναι τα CDS των δολοφόνων; Υπάρχει τρόπος να αμφισβητηθεί η νομιμότητα τέτοιων εγκληματικών πράξεων, οι οποίες συγκεντρώνουν συλλογικά συμφέροντα ιδιωτών εναντίον των συμφερόντων ολόκληρων λαών;
Είναι δυνατόν να είναι νόμιμο ένα στοίχημα για τον θάνατο κάποιου ανθρώπου και να ποντάρουν σ’ αυτό όλοι οι δολοφόνοι και οι πιστολάδες της πιάτσας; Μπορεί το κάθε άπληστο ζώον να εμφανίζει σαν επενδυτική πράξη ό,τι ηλιθιότητα σκέφτεται; Μπορεί το κάθε κουτορνίθι που θέλει να «προαχθεί» σε εγκληματικές συμμορίες να «εφευρίσκει» παιχνίδια καταστροφής για εκατομμύρια ανθρώπων; Μπορεί το κάθε άχρηστο υποκείμενο να κατηγορεί ολόκληρους λαούς για να «παίζει» το «στοίχημα»; 
Για όσο διάστημα διερευνάται η νομιμότητα αυτής της πράξης, εμείς μπορούμε σαν “επενδυτές” να ξεκινήσουμε ένα ανάλογο στοίχημα; Μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρώτο ελληνικό CDS; Μπορούμε, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουμε ότι στις 6-6-2010 θα πεθάνει ο Τρισέ και μάλιστα από βίαιο θάνατο; Ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό και ποια μπορεί να είναι τα αναμενόμενα κέρδη; Καλούμε όλους τους Έλληνες Blogers να το οργανώσουν και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες να ποντάρουν. Καλούμε και τους κακοποιούς και τους δολοφόνους και όποιον μπορεί να “διευκολύνει” στην αίσια κατάληξη του στοιχήματός μας. Όποιον μπορεί να δώσει απόδοση στο μεγάλο ρίσκο μας. Ρωτάμε ξανά τους νομικούς. Είναι νόμιμη μια τέτοια πράξη μας; Είμαστε επενδυτές ή κακοποιοί αν το κάνουμε;
Μέχρι να αποφανθούν οι νομικοί θεωρούμε ότι έχουμε το ηθικό δικαίωμα να καλέσουμε τους χιλιάδες Έλληνες Blogers να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι από αυτά που εμπνέονται οι «σοφοί» της Goldman Sachs. Τους προτρέπουμε να δημιουργήσουν μια virtual τρομοκρατική κατάσταση για αυτούς τους εγκληματίες. Να εκμεταλλευτούν το μέσον του Blog και να δημιουργήσουν μια κατάσταση τουλάχιστον αγχωτική για έναν από τους πιο προκλητικούς πρωταγωνιστές αυτού του εγκλήματος όπως είναι ο Τρισέ. Να δημιουργήσουν συνθήκες στοιχήματος εις βάρος ενός ανθρώπου. Συνθήκες CDS εις βάρος ενός κτήνους το οποίο συμμετείχε σε ένα πρωτοφανές έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού.
Ας δείξουν τα ελληνικά Blogs σε όλον τον κόσμο με αυτόν τον απλό και θεαματικό τρόπο πόσο εγκληματίες είναι αυτοί που δημιουργούν τα διάφορα CDS και πως παρασύρουν τον κόσμο στην «ανθρωποφαγία» εναντίον ολόκληρων λαών. Παρασύρουν ακόμα και ανθρώπους που μπορεί να μην είναι μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες αλλά φουκαράδες που ονειρεύονται μεγάλες αποδόσεις. Ποιος ξέρει δηλαδή πόσοι φουκαράδες από την Οκλαχόμα ή την Έσση προσδοκούν και αυτοί μεγάλα κέρδη εξαιτίας του «θανάτου» της Ελλάδας. Του δικού μας «θανάτου».
Από εκεί και πέρα οι blogers πρέπει να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν την πατρίδα τους. Μια πατρίδα η οποία σήμερα δέχεται μια άδικη και θανάσιμη πολεμική «επίθεση». Μια επίθεση η οποία μπορεί να μην έχει σφαίρες και βόμβες στην εκδήλωσή της αλλά τα τελικά αποτελέσματα της θα είναι εξίσου οδυνηρά. Χάνεται καθημερινά η κοινή μας περιουσία από εχθρούς που παριστάνουν τους «επενδυτές» όπως και ενίοτε χάνονται ανθρώπινες από «στοιχήματα» αυτών των επενδυτών.
Αυτήν η τρομερή επίθεση νέου τύπου της Νέας Τάξης είναι μια επίθεση από εχθρούς συγκεκριμένης εθνικότητας. Εβραίοι είναι όλοι αυτοί που επιτίθενται στην Ελλάδα και αυτό δεν πρέπει να το αγνοούμε ποτέ. Εβραίοι που μισούν τους Έλληνες σε σημείο να έχουν γιορτάζουν το μίσος τους για αυτούς στην μεγαλύτερη τους θρησκευτική γιορτή.
Από την στιγμή που εντοπίσαμε τους εχθρούς της πατρίδας μας ευνόητο είναι ότι θα πρέπει να γνωρίζουμε και πως να τους «χτυπήσουμε». Στον ιδιόμορφο «πόλεμο» που μας έχουν κηρύξει και  πρέπει να αντιδράσουμε. Να «χτυπήσουμε» τώρα που μας «χτυπάν» και πριν να είναι πολύ αργά για την αντίδρασή μας. Να χτυπήσουμε σκληρά τώρα που δεχόμαστε ανελέητα χτυπήματα. Για να «χτυπήσεις» όμως σε μια τόσο ιδιόμορφη «πολεμική» κατάσταση απαιτούνται γνώσεις.
Αν χτυπήσεις με λάθος τρόπο το πιο πιθανό είναι να έχεις ζημιά και όχι κέρδος. Ειδικά τους Εβραίους οι οποίοι μέσα στους αιώνες έχουν μάθει όχι μόνο να μην παθαίνουν ζημιά από τα χτυπήματα των αφελών αλλά να τα εκμεταλλεύονται για να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι. Είναι εγκληματικό λάθος να χτυπήσεις κάποιους δήθεν εβραϊκούς στόχους είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε εγκαταστάσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση τους διασκεδάζεις και δεν τους κάνεις ζημιά. Σε μια τέτοια περίπτωση σε βλέπουν ως καλό «πελάτη» και όχι ως σοβαρό εχθρό.
Το καλύτερο χτύπημα εναντίον των Εβραίων είναι να τους φέρεις απέναντι στους λαούς. Απέναντι σε αυτούς που εκμεταλλεύονται ασυστόλως. Μεγάλα θύματά τους είναι οι Ευρωπαίοι στο σύνολο τους. Οι Ευρωπαίοι οι οποίοι ακόμα «γλύφουν» τις «πληγές» τους από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τον πόλεμο που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ευρωπαϊκών ζωών. Εκεί κάπου όμως βρίσκονται και οι Εβραίοι. Ο «θάνατος» της Ευρώπης τι σχέση μπορεί να έχει με τους Εβραίους; Αυτός ο «θάνατος» μήπως ήταν ένας προμελετημένος «φόνος» όπως συμβαίνει σήμερα με την Ελλάδα;
Πως μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Πως μπορούν δηλαδή οι Ευρωπαίοι να μάθουν την αληθινή ιστορία τους. Που πρέπει να ψάξουν; Μήπως πρέπει να ψάξουν εκεί που δεν βολεύει τους Εβραίους; Μήπως πρέπει να ανοίξουν τα επτασφράγιστα μυστικά αυτού του πολέμου; Ο φόβος και ο τρόμος των Εβραίων είναι να μην ανοίξει ο “φάκελος” του “Ολοκαυτώματος” και αποκαλυφθεί η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων. Μέχρι τώρα διασφάλιζαν το απόρρητο αυτού του “φακέλου” με νόμους, οι οποίοι απέκλειαν κάθε έρευνα γύρω από αυτό. Ως Ευρωπαίοι πολίτες μπορούμε αυτό να το παρακάμψουμε. Με ένα εκατομμύριο υπογραφές μπορούμε ν’ απαιτήσουμε από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να ανοίξει ο “φάκελος Ολοκαύτωμα” και να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς έγινε τότε. Να μάθουμε ως Ευρωπαίοι την δική μας ιστορία.
Γιατί έχουμε ένα προαίσθημα ότι οι γονείς και οι συγγενείς των σημερινών Εβραίων “επενδυτών” του θανάτου ήταν επίσης τέτοιοι “επενδυτές”; Γιατί έχουμε το προαίσθημα ότι κάποιοι έγκλειστοι των στρατοπέδων μας “δούλευαν”; Σε ποιου τον θάνατο είχαν “επενδύσει” τότε; Οι Γερμανοί που σήμερα “επενδύουν” στον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας δεν θέλουν να μάθουν αν η καταστρεμμένη Γερμανία του 1945 ήταν αποτέλεσμα μιας ανάλογης “επένδυσης”; Δεν θέλουν να μάθουν αν από την ορφάνια τους κάποια τρωκτικά της ερήμου έγιναν βαθύπλουτοι;
Κατάλαβαν τώρα οι φίλοι Blogers πόση δύναμη έχουν στα χέρια τους και πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν υπέρ της πατρίδας; Μιας πατρίδας που όλα δείχνουν ότι παραδίδεται αμαχητί στους εχθρούς της. Μιας πατρίδας που την κυβερνούν προδότες και την «κοιμίζουν» δοσίλογοι προπαγανδιστές. Τα Blog έχουν την δύναμη να «ξυπνήσουν» τον κόσμο. Έχουν την δύναμη να «χτυπήσουν» εχθρούς εκεί που τα επίσημα κανάλια ενημέρωσης «γλείφουν» αφεντικά.  Μπορούν το Blog να δημιουργήσουν ένα «στοίχημα» εις βάρος του Τρισέ και των ομοίων του. Μπορούν τα Blog να ξεκινήσουν μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία υπέρ της άρσης του παράλογου απορρήτου που χαρακτηρίζει τον «φάκελο» Ολοκαύτωμα.
Το  internet έχει τεράστια δύναμη και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα από όλους αυτοί που ασχολούνται με αυτό. Το internet μπορεί να αποδειχθεί το μεγαλύτερο σφάλμα του συστήματος εξουσίας. Η «αχίλλειος πτέρνα» που θα τον οδηγήσει στο «θάνατο». Πάμε στοίχημα;  
 
Παναγιώτης Τραϊανού
Share: