Η άλωση της Πόλης. Έπεσε από την Κερκόπορτα, την οικονομική και πολιτική παρακμή ή από την εκκλησιαστική κρίση; Μύθοι και πραγματικότητα (βίντεο)

Τα «παιδιά» τής Πόρνης Βαβυλώνας προσπαθούν να εκπορνεύσουν ΟΛΕΣ τις χριστιανικές πόλεις !!!

Οι πόλεις μας !!! …Το τελευταίο «οχυρό» τού ανθρώπινου πολιτισμού, που επιχειρεί ν’ «αλώσει» η Νέα Τάξη !!!

Airbnb …η «Πέμπτη Φάλαγγα», η οποία επινοήθηκε, για να μπορέσουν να αλωθούν οι πόλεις μας !!!

 

Στο ίδιο έργο θεατές !!!…

…Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελειώνει και κάποιοι θέλουν να τακτοποιήσουν οριστικά τα θέματα ΟΛΩΝ των λαών με τον τρόπο που ξεκίνησαν να τα τακτοποιούν από την εποχή που άρχισαν ν’ «ανατέλλουν» ως κυρίαρχοι του κόσμου …Από την εποχή που ακολούθησε μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκόσμιου Πόλεμου, καταστρέφοντας τους ανθρώπους και υποδουλώνοντάς τους σε νέους απάνθρωπους σχεδιασμούς …Μια καταστροφή, η οποία πάντα ξεκινάει από τις εστίες των ανθρώπων, είτε μιλάμε για τις πόλεις τους σε επίπεδο λαών είτε μιλάμε για τα σπίτια τους σε επίπεδο ανθρώπων.

Από την εποχή των μεγάλων επιδρομών των βαρβάρων στον πολιτισμένο κόσμο, μέχρι τις ημέρες μας, πάντα ακολουθείται η ίδια πολιτική, γιατί πάντα οι άνθρωποι —κι ο τρόπος που θέλουν να ζουν τις ζωές τους— είναι ίδιοι. Οι κατακτητές πάντα είχαν ως στόχο τις πόλεις, για να «κλέψουν» τις ζωές και τις «επιτυχίες» των εχθρών τους. Αυτό άλλωστε ήταν και το κέρδος των κατακτητών από τις κατακτήσεις τους. Το κέρδος τους ήταν να εκμεταλλεύονται οι ίδιοι τις παραγωγικές εκείνες «μηχανές», οι οποίες ονομάζονταν «πόλεις» και οι οποίες παρήγαγαν πλούτο, τόσο για το κράτος στο οποίο ανήκαν όσο και για τους κατοίκους τους. Αυτές οι πολύτιμες «μηχανές» ήταν ο κατακτητικός στόχος των βαρβάρων.

Στην πραγματικότητα η ιστορία τής ανθρωπότητας είναι η ιστορία των πόλεών της και βέβαια των ιδρυτών των πόλεων αυτών …Η ιστορία τής Βαβυλώνας, των Θηβών, της Αθήνας, της Ρώμης, της Νέας Ρώμης, τού Παρισιού, τού Λονδίνου και τώρα της Ουάσιγκτον. Ο άνθρωποι λάτρεψαν τις πόλεις κι αποθέωσαν τους ιδρυτές τους. Τις λάτρεψαν απολύτως δικαιολογημένα, γιατί «είδαν» μέσα σ’ αυτές έναν κόσμο μαγικό, μέσα στον οποίο η ζωή ήταν πολύ πιο εύκολη και διασκεδαστική απ’ αυτήν που μέχρι τότε γνώριζαν …«Είδαν» για πρώτη φορά το μέλλον τους …«Είδαν» το πώς θα είναι ο κόσμος τους όταν το ανθρώπινο είδος αναπτυχθεί στον βαθμό που αρμόζει στην ευφυία του …«Είδαν» έναν κόσμο, ο οποίος —με μία μικρή τους συμμετοχή στα κοινά— τούς έδινε ό,τι επιθυμούσαν …και ανάμεσα σ’ όλα τ’ άλλα και το αίσθημα της ασφάλειας …«Είδαν» έναν κόσμο ο οποίος τους διασκέδαζε και τους μόρφωνε με τις δραστηριότητές του …«Είδαν» έναν κόσμο, ο οποίος δεν έμοιαζε με την αφιλόξενη φύση και η οποία απαιτούσε τρομερό κόπο κι αγώνα ακόμα και για την απλή επιβίωση.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έκαναν ποτέ «οικονομία» στο θέμα των πόλεων …Τις στόλιζαν ακόμα κι όταν τα οικονομικά κόστη μιας τέτοιας επιλογής τους τούς έφερναν στο χείλος τής οικονομικής καταστροφής …Τις περιτείχιζαν, για να μην τους τις πάρουν οι εχθροί …Τις «προίκιζαν» με ό,τι πολυτιμότερο άρπαζαν από τον περίγυρό τους μέσω μεγάλων κι αιματηρών πολέμων …Τις ύμνησαν, σαν να ήταν θεότητες. Οι ίδιοι οι αυτοκράτορες επεδίωκαν να εξασφαλίσουν την αθανασία τους, επενδύοντας στις πόλεις που ίδρυαν ή απλά ανακαίνιζαν. Οι ίδιοι οι αυτοκράτορες γίνονταν πολεοδόμοι κι αρχιτέκτονες, προκειμένου να προσφέρουν την καλύτερη εκδοχή των οραμάτων τους στους πολίτες τους…

…Αλεξάνδρεια, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Τραϊανούπολη, Αδριανούπολη, Ουάσιγκτον, Πετρούπολη ήταν πόλεις, οι οποίες «κουβαλούσαν» μέσα στον χρόνο τα ονόματα των ιδρυτών τους. Δεν μπορούσες να είσαι καλός αυτοκράτορας —και άρα να επεκτείνεις ή να διατηρήσεις την αυτοκρατορία σου—, εάν δεν είχες βαθιά γνώση και σωστή αντίληψη επάνω σε θέματα χωροταξίας και πολεοδόμησης. Δεν αρκούσαν οι στρατιωτικές γνώσεις και οι θρίαμβοι στα πεδία των μαχών. Αυτά εκκένωναν απλά έναν χώρο, αλλά δεν εξασφάλιζαν τον έλεγχό του. Έπρεπε οι αυτοκράτορες να βρουν τρόπο, ώστε οι ίδιοι οι άνθρωποι που κατακτούσαν να δεχθούν να «κατακτηθούν». Έπρεπε οι ίδιοι οι άνθρωποι ν’ «ακολουθήσουν» οικειοθελώς το πολιτισμικό μοντέλο που τους πρόσφεραν, γιατί ακόμα και τα σκληρότερα μαστίγια κάποτε σπάνε. Έπρεπε να προσφέρουν κάτι «πολύτιμο» στους «κατακτημένους», για να πάρουν ως «αντιπαροχή» τούς χώρους που εκείνοι έλεγχαν.

Book series - Centre for Late Antique Archaeology - Research at Kent Αυτό το «πολύτιμο», που έδιναν οι αυτοκράτορες στους ανθρώπους, ήταν οι πόλεις …Πόλεις έχτιζαν οι αυτοκράτορες, για να φιλοξενήσουν τους ανθρώπους, οι οποίοι θα επέτρεπαν στην αυτοκρατορία να επεκταθεί …Υδροφόρα δίκτυα κατασκεύαζαν, για να κάνουν αυτές τις πόλεις λειτουργικές και άρα ν’ αγαπηθούν εύκολα από τους κατοίκους τους …Οδικά δίκτυα κατασκεύαζαν, ώστε οι πόλεις να επικοινωνούν εύκολα μεταξύ τους και η «άποψη» των αυτοκρατόρων να «διαχέεται εύκολα στον χώρο και να γίνεται «κοινή άποψη» όλων των πολιτών τής αυτοκρατορίας. Γιατί τα έκαναν όλα αυτά; …Για την «αντιπαροχή» που περίμεναν από τους πολίτες στη δωρεά που τους έκαναν …«Καλομάθαιναν» τους ανθρώπους στη ζωή των πόλεων και από την εξάρτησή τους σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής —και άρα στην πρόοδο— κέρδιζε η αυτοκρατορία.

Οι αυτοκράτορες έχτιζαν πόλεις με θέατρα, για να τις κατοικήσουν άνθρωποι, οι οποίοι, μέχρι να τους «συναντήσουν», δεν γνώριζαν τι σημαίνει θέατρο. Εκεί γινόταν η «εξάρτηση» με το αυτοκρατορικό κέντρο, το οποίο έχτιζε την όποια πόλη, προκειμένου ν’ αυτοδιαφημιστεί και να προβάλει τον εαυτό της ως πολιτισμική «επιλογή» των υποψηφίων πολιτών της. Η Ρώμη φρόντιζε να στέλνει ηθοποιούς, για να βλέπουν οι άνθρωποι τη θεατρική παράσταση. Η Ρώμη φρόντιζε να στέλνει μονομάχους, για να δείξει στους νέους υπηκόους της πόσο διασκεδαστικό είναι το αμφιθέατρο που τους είχε χτίσει. Η Ρώμη φρόντιζε να στείλει μηχανικούς, για να χτίσουν υδραγωγεία, για να τους απαλλάξει από το άγχος και την κούραση της εύρεσης και μεταφοράς πόσιμου νερού. Η Ρώμη φρόντιζε να στείλει αρχιτέκτονες, για να χτίσουν ναούς στους «προστάτες» θεούς όλων αυτών των «καλών», τα οποία για πρώτη φορά απολάμβαναν στη ζωή τους οι νέοι πολίτες των νέων πόλεων. Η αξία αυτών που πρόσφερε η Ρώμη την έκαναν επιλογή αυτών που κατακτούσε εφήμερα, ώστε να τους «κατακτήσει» μόνιμα.

Αέναη επΑνάσταση: Η αγιότητα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και οι Προφητείες σχετικές με τον Άγιο Κωνσταντίνο Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωναν την επικράτεια τους οι αυτοκράτορες και όχι με τους πολέμους. Με τους πολέμους απλά νικούσαν εκείνους, οι οποίοι «διαφωνούσαν» με τις πολιτισμικές δωρεές τους, οι οποίες παρέχονταν στα «πακέτα» των πόλεων …Εκείνους, οι οποίοι έβλεπαν να χάνουν λαούς κι εξουσίες εξαιτίας τής προόδου που «μοίραζαν» οι αυτοκράτορες. Αυτό ήταν το σύστημα επέκτασης της αυτοκρατορίας. Οι πόλεις ήταν τα «άρματα μάχης» τής αυτοκρατορίας κι αυτά ήταν που «κατακτούσαν» χώρους και «κατάπιναν» πληθυσμούς …Όπου έφταναν οι πόλεις, έφτανε και η αυτοκρατορία αυτών που τις έχτιζαν. Οι αυτοκράτορες επένδυαν στο ότι η αγάπη των ανθρώπων για τις πόλεις τους θα γινόταν αγάπη προς την αυτοκρατορία τους …Επένδυαν στο ότι ο μόνιμος αγώνας των ανθρώπων για την προστασία των πολύτιμων πόλεών τους θα γινόταν η μόνιμη άμυνα της αυτοκρατορίας.

Αυτές οι πόλεις, οι οποίες εξέφραζαν το «μεγαλείο» και βέβαια την ισχύ τής κυρίαρχης κατάστασης, ήταν πάντα ο στόχος εκείνων που ήθελαν να την ανατρέψουν …Εκείνων, που, όπως είπαμε, «διαφωνούσαν» με τη Ρώμη …Εκείνων, οι οποίοι ήθελαν να κυβερνήσουν τον κόσμο στη θέση της …Εκείνων, οι οποίοι ήθελαν ν’ ανατρέψουν τους προηγούμενους κυρίαρχους και να επιβάλουν τη δική τους Τάξη Πραγμάτων.

Για ν’ «ανατείλει» λοιπόν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, δεν αρκούσε ένα «βουνό» από πτώματα και μια τεράστια πολεμική «λεία». Οι «Ταμερλάνοι» τής ιστορίας μόνον καμένες πόλεις άφηναν πίσω τους και γι’ αυτό δεν άφησαν πίσω τους τίποτε …Δεν είχαν τις γνώσεις να ιδρύσουν νέες πόλεις ή να μεταλλάξουν αυτές που κατακτούσαν και να τις προσαρμόσουν σ’ ένα δικό τους πολιτισμικό «σύστημα», εφόσον δεν είχαν τέτοιο …Δεν είχαν τις γνώσεις να «καταπιούν» λαούς και χώρους, ώστε να τα κάνουν όλα δικά τους σε μια κατάσταση αιώνιου win-win. Γι’ αυτόν τον λόγο και η παρουσία τους στον κόσμο δεν είχε καμία διάρκεια.

Όλα αυτά τα είδαμε να συμβαίνουν στην ιστορία. Για να μετατραπεί δηλαδή ένας —ζωικού τύπου— στρατιωτικός θρίαμβος σε Νέα Τάξη Πραγμάτων, θα έπρεπε να «τακτοποιηθεί» το θέμα των πόλεων, οι οποίες θα φιλοξενούσαν τους ανθρώπους που θα ζούσαν μέσα σ’ αυτήν τη Νέα Τάξη. Αυτή η Τάξη θα έπρεπε να «καταπιεί» και να «ενσωματώσει» τις κατακτημένες πόλεις μέσα στον δικό της «κορμό» …Να τις προσαρμόσει στη δική της νοοτροπία …Να τις εντάξει στη δική της οικονομική λειτουργία …Να τις παραδώσει στην εξουσία των δικών της ανθρώπων …Να τις «μαρκάρει» με πολιτισμικά «αξεσουάρ», ώστε ν’ «αποκαλύπτουν» στον οποιονδήποτε παρατηρητή την «ταυτότητά» τους και βέβαια το πού αυτές ανήκουν.

Αυτό ήταν που γινόταν πάντα μετά τους πολέμους κι αυτό είναι που βλέπουμε να γίνεται και σήμερα μετά το τέλος τού πιο μυστηριώδους πολέμου στην ανθρώπινη ιστορία. Όταν λοιπόν —όλοι μας— μιλάμε για μια μυστηριώδη «Νέα Τάξη», η οποία προσπαθεί σήμερα να επιβληθεί στον κόσμο, θα πρέπει να γνωρίζουμε το πού θ’ αναζητήσουμε τις «μάχες» της …Στις πόλεις θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε την προσπάθειά της για την παγκόσμια επιβολή …Τις πόλεις των ανθρώπων θα προσπαθήσει να κατακτήσει κι εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας …Τις πόλεις των ανθρώπων θα προσπαθήσει ν’ αλλάξει και να τις «φέρει» στα δικά της «πολιτισμικά μέτρα». Το «μέλλον» μας, δηλαδή, θα το «δούμε» στο «παρελθόν» κάποιων άλλων, οι οποίοι μπήκαν ήδη στη Νέα Τάξη πριν από εμάς. Το «μέλλον» τής Ευρώπης, δηλαδή, θα το δούμε στο «παρελθόν» των σημερινών ΗΠΑ !!!

Όταν λοιπόν γνωρίζουμε ότι αυτή η Νέα Τάξη αποτελεί συνέχεια της μεταπολεμικής Τάξης Πραγμάτων, ευνόητο είναι ότι επάνω στο θέμα αυτό ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη πολιτική …Μια πετυχημένη πολιτική, για να φτάσει σήμερα —σχεδόν έναν αιώνα μετά— να συνεχίζει να «καλπάζει». Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι θα γίνουμε μάρτυρες ενός έργου, το οποίο είναι προφανές ότι έχει «παιχτεί» ξανά από τους ίδιους ανθρώπους. Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν κατανοητά, απαιτείται εκ μέρους μας ένα μίνιμουμ γνώσης …Γνώσης ιστορικής, αλλά και γνώσης γενικής, ώστε να καταλάβουμε πώς λειτουργούν όλα αυτά μέσα στον χρόνο. Η ιστορία μας λοιπόν ξεκινάει εκεί απ’ όπου οι σημερινοί κυρίαρχοι ανέβηκαν στην «κορυφή» τού κόσμου —μετά από έναν στρατιωτικό θρίαμβο, ο οποίος τους έδωσε τη δυνατότητα ν’ ασκήσουν αυτό το οποίο πιο πάνω περιγράψαμε ως «αυτοκρατορική πολιτική»—.

Μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου άρχισε ν’ «ανατέλλει» η σημερινή παγκόσμια Νέα Τάξη. Άρα; …Άρα, πρέπει να ξέρουμε πού ν’ αναζητήσουμε την τακτική της στην «κατάκτηση» και την ενσωμάτωσή των κατακτημένων πόλεων στον δικό της «κορμό». Το «μαρκάρισμά» της με τη δική της πολιτισμική «σφραγίδα», δηλαδή, θα το αναζητήσουμε εκεί όπου μπορεί αυτό να συμβεί και άρα στις ενεργές πόλεις —και όχι στ’ «αποκαΐδια» ενός πολέμου—. Την εφαρμοσμένη τακτική της θα την αναζητήσουμε στις μεταπολεμικές ΗΠΑ και όχι στην κατεστραμμένη Ευρώπη τής εποχής. Οι πόλεις τής Ευρώπης είχαν ισοπεδωθεί και οι λαοί της είχαν αναλάβει το βάρος να τις χτίσουν εκ νέου …Θα άφηναν τους Ευρωπαίους να τις ξαναχτίσουν και, όταν θα ολοκληρωνόταν αυτή η φάση, τότε θα ασχολούνταν ξανά μ’ αυτές οι νικητές τής Νέας Τάξης …Θα άφηναν τους Ευρωπαίους να βάλουν κόπο και χρήμα και μετά θα τους τις «άρπαζαν», όπως αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν.

Σελίδες Ιστορίας και Επιστήμης: Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης

…Στις νικήτριες ΗΠΑ αναζητούμε λοιπόν τη μέθοδο με την οποία η σημερινή Νέα Τάξη «καταπίνει» τις πόλεις …Στις ΗΠΑ, των οποίων οι πόλεις δεν είχαν καταστραφεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και άρα θ’ αποτελούσαν τον κύριο στόχο των νικητών, προκειμένου αυτοί να «χτίσουν» τη δική τους Τάξη Πραγμάτων. «Μα…, θα πει κάποιος, …εδώ υπάρχει μια αντίφαση. Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι οι ΗΠΑ ανέλαβαν την εξουσία και ταυτόχρονα στράφηκαν εναντίον των πόλεών τους; Δεν ήταν δικές τους οι πόλεις αυτές;» …Όχι βέβαια. Πριν ανέβουν οι ΗΠΑ στην κορυφή τού κόσμου δεν υπήρχε η Αμερικανική Τάξη Πραγμάτων …Δεν υπήρχε Pax American. Μέχρι τότε οι πόλεις τους λειτουργούσαν συμβατικά χριστιανικά, όπως συνέβαινε σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη …Τα κέντρα εξουσίας τού Χριστιανισμού ήταν εκείνα, τα οποία είχαν αποφασίσει για το «λειτουργικό» αυτού του συστήματος και έτσι λειτουργούσαν και οι αμερικανικές πόλεις.

Όμως, η πρωτοφανής επιτυχία των ΗΠΑ, η οποία τις ανέβασε στην κορυφή τού κόσμου, το δεδομένο αυτό το άλλαξε. Οι ΗΠΑ είχαν πλέον αυτοκρατορική εξουσία μέσα στον Χριστιανισμό. Η ιδιαιτερότητά τους όμως ήταν πολύ σημαντική και πρωτοφανής. Δεν ήταν μόνοι τους στην κορυφή …Είχαν και «συνεταίρους» …«Συνεταίρους», οι οποίοι όμως δεν ήταν Χριστιανοί …Ήταν Ιουδαίοι. Για πρώτη φορά στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου στην κορυφή του υπήρχαν και μη-Χριστιανοί. Αυτοί οι «συνέταιροι» θα επέβαλαν την πολιτική τους στον «ελεύθερο» κόσμο κι αυτό πλέον δήλωνε μια νέα αυτοκρατορία …Μια αυτοκρατορία απολύτως νέα, η οποία —πλέον— δεν ήταν αμιγώς χριστιανικής ιδεολογίας …Ήταν μια μίξη Χριστιανισμού, Μαρξισμού, αλλά και Ιουδαϊσμού —με δεδομένο τη μεγάλη συμμετοχή των Εβραίων στην κεντρική αμερικανική διοίκηση—. Άρα; …Άρα, πριν αρχίσουν να μεταλλάσσουν τις πόλεις των άλλων, θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τις δικές τους. Οι δικές τους πόλεις θα έπρεπε να ευθυγραμμιστούν με το δικό τους «δόγμα», το οποίο πλέον θα γινόταν κυρίαρχο.

Με την εξουσία που θα είχε η νέα αμερικανική ηγεσία, δηλαδή, θα προσάρμοζε και τις αμερικανικές πόλεις στις δικές της ανάγκες, εφόσον εκείνες μέχρι τότε λειτουργούσαν με το χριστιανικό «λειτουργικό». Αυτές οι πόλεις θα γίνονταν το «πρότυπο» του νέου «κέντρου», το οποίο «πρότυπο» θα υιοθετούνταν στη συνέχεια από την «περιφέρεια» …Άλλο πρωτοφανές πράγμα αυτό !!! …Να μετατραπεί η Ευρώπη σε «περιφέρεια» με τις Ρώμες της. Άρα, στις αμερικανικές πόλεις θα δούμε τις «διορθωτικές» επεμβάσεις και άρα θα εντοπίσουμε και ποια είναι η πραγματική άποψη της Νέας Τάξης για τις δικές της πόλεις …Σε αυτές τις πόλεις θα δούμε το πώς επιθυμεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να είναι στη μορφή και να λειτουργούν ΟΛΕΣ οι πόλεις τού κόσμου …Του δικού τους κόσμου …Στις ΗΠΑ θα δούμε πώς είναι οι «τέλειες» πόλεις για τη σημερινή Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το ότι το στρατιωτικό σκέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου δεν «άγγιξε» τις ΗΠΑ, δεν σημαίνει ότι ο λαός τους και οι πόλεις τους θα γλίτωναν την «κατάκτηση» από τους νέους κυρίαρχους.

Άρα, από εκείνο το σημείο κι έπειτα θα βλέπαμε τη «μεταμόρφωσή» τους. Εάν μέχρι εκείνη την εποχή ήταν καθαρά χριστιανικές, από εκεί κι έπειτα θα έπρεπε να γίνουν καί μαρξιστικές καί ιουδαϊκές. Για να γίνει αυτό, δεν είναι τόσο απλό. Στην πολιτική, όπως και στη φύση, υπάρχει η έννοια της «αδράνειας» …Υπάρχει η αντίσταση στις αλλαγές, ειδικά όταν αυτές οι αλλαγές θίγουν κατεστημένα συμφέροντα. Άρα, εκ των δεδομένων μέσα στις ΗΠΑ θα ξεκινούσε μια σύγκρουση, η οποία από τη φύση της θα ήταν βίαιη, είτε καταγραφόταν στην ιστορία ως εσωτερική εμφυλιοπολεμικού τύπου σύγκρουση είτε όχι. Στην πραγματικότητα μετά τον Πόλεμο κάποιοι «επιτέθηκαν» στις πόλεις των ΗΠΑ για να τις «κατακτήσουν» και στην πραγματικότητα τις κατέστρεψαν. Μάλιστα τις κατέστρεψαν σε μεγαλύτερο βαθμό από τις ευρωπαϊκές, γιατί απλούστατα τους προκάλεσαν μόνιμη «αναπηρία». Οι ευρωπαϊκές πόλεις είχαν «τραυματιστεί» από τον Πόλεμο, αλλά αφέθηκαν ν’ «αυτοθεραπευτούν» και οι λαοί τους να τις χτίσουν ακόμα πιο όμορφες και σύγχρονες. Αντίθετα στις ΗΠΑ οι πόλεις «αρρώστησαν» κι έμειναν «ανάπηρες»!!!

Η «αναπηρία» τους προέρχεται από την άγνοια και τη βιασύνη αυτών, οι οποίοι ήθελαν ν’ αλλάξουν τον κόσμο —και μάλιστα μέσα σε ελάχιστο χρόνο—. Μιλάμε για τρομερή αλλαγή, την οποία απλά δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχει συμβεί. Οι πόλεις τής Νέας Τάξης δεν είναι απλά διαφορετικές από τις προηγούμενες χριστιανικές —ή ελληνοχριστιανικές— επειδή απλά δέχθηκαν κάποιες επεμβάσεις νέων κυρίαρχων …Είναι διαφορετικές, γιατί —εκτός όλων των άλλων— είναι «ανάπηρες». Ήταν άσχετοι κι εγκληματίες αυτοί που επενέβησαν στη δομή τους, καθώς δεν σεβάστηκαν ούτε καν τις «σταθερές» αυτές, οι οποίες κάνουν τις ίδιες τις πόλεις λειτουργικές ως μηχανισμούς και άρα χρήσιμες για τους πολίτες τους. Έκαναν δηλαδή αλλαγές, οι οποίες προκαλούν γενικές δυσλειτουργίες και δεν πρόσθεσαν απλώς στοιχεία, τα οποία εκφράζουν μια διαφορετική πολιτισμική άποψη —όπως έκαναν ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι κυρίαρχοι, οι οποίοι απλά «άλλαζαν», αλλά δεν «κατέστρεφαν» τις πόλεις—. Απλά πράγματα …Άλλο πράγμα είναι ν’ αλλάζεις το ρούχο κάποιου και να φαίνεται αυτός διαφορετικός και άλλο πράγμα να είναι διαφορετικός, επειδή του έκοψες τα χέρια …Το ένα είναι αλλαγή και το άλλο αναπηρία !!!

Για να τα καταλάβει όλα αυτά ο αναγνώστης και πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, χρήσιμο είναι ν’ αναφέρουμε —ή μάλλον να «θυμίσουμε» στους αναγνώστες— λίγα πράγματα περί πόλεων …Να καταλάβει ο αναγνώστης απολύτως το πώς αυτές «λειτουργούν» και άρα πότε είναι «υγιείς», ώστε ταυτόχρονα ν’ αντιληφθεί και το πότε αυτές αποκτούν «αναπηρίες». Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει ν’ αποδείξουμε …Να αποδείξουμε ότι οι πόλεις τής Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι απλά διαφορετικές —όπως πάντα είναι οι νέες πόλεις των εκάστοτε νέων κυρίαρχων— …Δεν είναι απλά διαφορετικές από τις χριστιανικές, όπως ήταν για παράδειγμα οι ελληνιστικές σε σχέση με τις χριστιανικές. Οι πόλεις τής Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι «ανάπηρες» και η διαφορετικότητά τους αφορά άλλο «επίπεδο» αλλαγής !!! …Δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε καν υπέρ των συμφερόντων των πολιτών τους …Δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε καν ως πόλεις τής εποχής τής Βαβυλώνας !!!

Αυτό —και μόνον να το σκεφτεί ο αναγνώστης— είναι το λιγότερο τραγικό. Έκαναν ζημιά ανεπανόρθωτη, γιατί ήταν παντελώς άσχετοι κι εγκληματίες. Δεν γνώριζαν ούτε τα βασικά περί πόλεων και της σχέσης τους με το κοινωνικό σύστημα στο οποίο είναι ενταγμένες. Οι ανθρώπινες πόλεις είναι τα «σαλόνια» των πολιτισμών …Των πραγματικών πολιτισμών …Των πολιτισμών αυτών, οι οποίοι παράγουν «καρπούς», θέλοντας να τους προσφέρουν στα μέλη τους και βέβαια να τους «επιδείξουν» και στους υπόλοιπους ανθρώπους …«Καρπούς», οι οποίοι εκφράζουν την ευφυΐα των δημιουργών τους κι έχουν ως στόχο τους να προσφέρουν υπηρεσίες ή απλά ευχαρίστηση στους κατοίκους τους …Υπηρεσίες, όπως η αγορά, η θεραπεία, αλλά και η ψυχαγωγία …Ένα θέατρο, το οποίο ψυχαγωγεί τους ανθρώπους, ένα νοσοκομείο, που τους θεραπεύει, μια βιβλιοθήκη, που τους μορφώνει. Όλα αυτά —στη «δοσολογία» που πρέπει— συγκεντρώνονται στις πόλεις και γι’ αυτόν τον λόγο αποτελούν αυτές πραγματικά «κριτήρια» για την ποιότητα των εκάστοτε πολιτισμών —και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα—…

…Οι πόλεις, οι οποίες στην κυριολεξία αποτελούν «βιτρίνες» των πολιτισμών …Ζωντανές «βιτρίνες», εφόσον η ζωή εκεί μοιάζει με ένα «θεατρικό δρώμενο» …Ένα «δρώμενο», στο οποίο συμμετέχουν οι κάτοικοί τους ως «ηθοποιοί» …«Ποιούν το ήθος» τού πολιτισμού τους …Τον επιδεικνύουν στους επισκέπτες τους …Χαίρονται να δείχνουν στους επισκέπτες τους τον δικό τους τρόπο ζωής, μέσα στο «σκηνικό» που οι ίδιοι έχουν φτιάξει με τα χέρια τους για την «παράστασή» τους …Ένα «σκηνικό», το οποίο περιγράφει απόλυτα την αισθητική τους και βέβαια και την ευφυία τους, εφόσον αυτό από τη φύση του αποτελεί συνδυασμό καί των δύο αυτών στοιχείων.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο για έναν κάτοικο είναι «αγορά», για έναν επισκέπτη είναι «αποκάλυψη». Τα καταστήματα ένδυσης μιας πόλης είναι «επίδειξη» αυτών που οι κάτοικοί της φοράνε. Το νοσοκομείο μιας πόλης είναι «επίδειξη» της οργάνωσης και της υποδομής των κατοίκων της. Το εστιατόριο μιας πόλης είναι «επίδειξη» αυτών που οι κάτοικοί της γεύονται. Το θέατρό της είναι «επίδειξη» των «ανώτερων» προβληματισμών και οραμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της. Τα κέντρα διασκέδασης είναι οι χώροι, όπου γίνεται «επίδειξη» του τρόπου με τον οποίον οι κάτοικοι ψυχαγωγούνται. Όλα έχουν διπλή λειτουργία, εφόσον για κάποιους έχουν χρηστική λειτουργία και για κάποιους άλλους «διδακτική».

Γι’ αυτόν τον λόγο οι πόλεις ταυτίζονται άμεσα με τους πολιτισμούς με τους οποίους συνδέονται …Άμεσα και στον απόλυτο βαθμό !!! Στην κυριολεξία αποτελούν μικρογραφίες τού πολιτισμικού «κέντρου» που «ακολουθούν». Αρκεί να δεις μια πόλη και γνωρίζεις πώς είναι το «κέντρο» που αυτή «ακολουθεί» και βέβαια και οι όμοιές της. Η ελληνιστική Ρώμη, για παράδειγμα, αντέγραψε την Αθήνα —γιατί αυτήν «ακολουθούσε»— και πρόσθεσε στην πόλη της και τα δικά της στοιχεία …Στους ναούς, στα θέατρα, στις βιβλιοθήκες και στα γυμναστήρια των Ελλήνων πρόσθεσε αμφιθέατρα, ιπποδρόμια, λουτρά κλπ.. Όλες οι ελληνορωμαϊκές πόλεις, εκφράζοντας τον πολιτισμό τους και την άποψή τους για τον άνθρωπο, ήταν μικρογραφίες τής Ρώμης και άρα είχαν ναούς, θέατρα, γυμναστήρια, λουτρά κλπ.. Σε έναν κόσμο, ο οποίος χωριζόταν σε ελληνικό και βαρβαρικό, οι διαφορές των πόλεών τους ήταν «ορατές».

Στη συνέχεια —με την αλλαγή τής θρησκείας— η χριστιανική πλέον Ρώμη «ξήλωσε» τα ελληνικά της στοιχεία και το ίδιο έκαναν κι όλες οι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσίν της χριστιανικές πόλεις. Ναοί εγκαταλείφθηκαν, λουτρά σφραγίστηκαν, θέατρα γκρεμίστηκαν κλπ.. Λεηλατήθηκαν όλα τα κτίσματα της προηγούμενης εποχής και τα υλικά τους χρησιμοποιήθηκαν για να χτιστούν νέα κτίσματα, τα οποία θα εξέφραζαν τη Νέα Τάξη. Μάρμαρα αφαιρέθηκαν από το Κολοσσαίο κι έγιναν υποστυλώματα για τον Άγιο Πέτρο. Οι ρωμαιοχριστιανικές πόλεις δεν είχαν τίποτε απ’ όλα αυτά που περιγράψαμε για την ελληνιστική εποχή. Μπορούσες να τις ξεχωρίσεις από μακριά και να καταλάβεις πού «ανήκαν». Λογικό είναι αυτό. Δεν θα μπορούσαν να έχουν κοινά στοιχεία με τις ελληνορωμαϊκές πόλεις, γιατί είχαν διαφορετική άποψη περί κοινωνικοποίησης του ανθρώπου και βέβαια του σώματός του.

Ο κόσμος —και πάλι— είχε χωριστεί με βάση τα νέα δεδομένα, τα οποία αφορούσαν τους νέους κυρίαρχούς του, κι αυτό ήταν φυσικό να περάσει και στις πόλεις τής επικράτειάς τους. Απλά, εντός τού Χριστιανισμού —ο οποίος είχε «καταπιεί» ολόκληρο τον ελληνορωμαϊκό κόσμο— ο νέος αυτός διαχωρισμός ήταν εσωτερικός …Ο μεγαλύτερος νέος κόσμος, που είχε «καταπιεί» τον προηγούμενο, δεν ήταν απλά μια αντίθεση μεταξύ Ελλήνων και βαρβάρων …Είχε γίνει μια αντίθεση μεταξύ των Χριστιανικών Δογμάτων. Και πάλι, όμως, οι πόλεις ήταν εκείνες, οι οποίες «σηματοδοτούσαν» τις διαφορές τους κι οριοθετούσαν τις ζώνες επιρροής των δογμάτων αυτών. Απλά, έχοντας ενταχθεί όλοι τους σ’ ένα κοινό πολιτισμικό και θρησκευτικό πλαίσιο, ήταν λιγότερα τα στοιχεία εκείνα, τα οποία τούς έδιναν την ευκαιρία να προβάλουν τη μεταξύ τους διαφορετικότητα. Το κυριότερο στοιχείο ήταν η αρχιτεκτονική των ναών τους, που χαρακτήριζε και τις ίδιες τις πόλεις …Διαφορετικές ήταν οι ορθόδοξες πόλεις από εκείνες των Καθολικών ή των Προτεσταντών κι αυτό φαινόταν άμεσα στους ναούς τους.

Η ελληνική κριτική στη Γαλλική Επανάσταση (1797-1814) – Cognosco Team Η Αναγέννηση «έφερε» στη χριστιανική Ρώμη ξανά τα ελληνικά στοιχεία κι αυτό μεταφέρθηκε εκ νέου σε όλες τις πόλεις τής Ευρώπης. Η Αναγέννηση, η οποία «πυρπόλησε» και πάλι τον Χριστιανισμό μέσω των Ναπολεόντειων Πολέμων —όπως αντιλαμβανόμαστε—, ήταν κι αυτή μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Και πάλι, ως Τάξη Πραγμάτων, έπρεπε να κατορθώσει να «δηλώσει» την κυριαρχία της στις πόλεις που θα ενσωματώνονταν σ’ αυτήν …Ξαναχτίστηκαν στις πόλεις στάδια, γυμναστήρια, θέατρα, βιβλιοθήκες και ό,τι αποτελούσε «ταμπού» για την προηγούμενη αμιγώς Χριστιανική Τάξη Πραγμάτων. Αυτό, όμως, δεν έγινε αναίμακτα …Ποτέ δεν «πέφτουν» οι προηγούμενοι κυρίαρχοι χωρίς αντίσταση, και άρα χωρίς αίμα. Η Ελληνοχριστιανική Αναγέννηση απαίτησε πόλεμο για να επιβληθεί —έστω κι αν αυτός ήταν εσωτερικός των κοινωνιών και άρα ταξικός— …Χύθηκε ξανά αίμα, για να επιβληθεί η Μεταχριστιανική Νέα Τάξη Πραγμάτων …Αποκεφαλίστηκαν βασιλείς …Παλάτια παραδόθηκαν στις φλόγες. Η νίκη της όμως φάνηκε στις πόλεις κι αυτό ήταν το «σφράγισμά» της.

Αυτή η νέα Ελληνοχριστιανική Τάξη Πραγμάτων, η οποία προέκυψε από την Αναγέννηση, είναι εκείνη που πολεμάει σήμερα απέναντι στη Νέα Τάξη. Αυτές οι δύο Τάξεις Πραγμάτων ξεκίνησαν να συγκρούονται μετά τον γενικό στρατιωτικό «θρίαμβο» της Νέας Τάξης Πραγμάτων το 1945. Όπως συμβαίνει πάντα, μετά τη στρατιωτική νίκη δίνεται η πιο δύσκολη μάχη …αυτή τής «κατάκτησης» και της «ενσωμάτωσης» των μελών τού νικημένου …Η πολιτική και πολιτισμική επιβολή τού νικητή στον χώρο όπου αυτός έχει στρατιωτικά επικρατήσει. Η Ελληνοχριστιανική Τάξη Πραγμάτων πολεμάει, για να κρατήσει τις πόλεις της —και άρα την κυριαρχία της— κι αυτό είναι που προσπαθεί ν’ ανατρέψει η Νέα Τάξη …Η Νέα Τάξη, η οποία ΔΕΝ είναι χριστιανική …Η Νέα Τάξη, η οποία έχει επιβάλει επιτυχώς το μοντέλο της μόνον εκεί όπου είναι πανίσχυρη κι έχει άμεση πολιτική εξουσία …και αυτός ο χώρος είναι οι ΗΠΑ.

Όμως, πριν ξεκινήσουμε να περιγράψουμε τον πόλεμο αυτόν, ο οποίος θα είναι τρομερός και μέχρις εσχάτων, θα πρέπει ν’ αναλύσουμε και κάποια άλλα πράγματα …Κάποια πολύ βασικά πράγματα για τις ίδιες τις πόλεις και το «λειτουργικό» τους, ώστε να καταλάβει ο αναγνώστης το πώς αυτές λειτουργούν και πού τις «χτυπούν» εκείνοι που τις επιτίθενται …κι επομένως πού αμύνονται αυτοί που τις υπερασπίζονται. Η μάχη, η οποία διεξάγεται στις μέρες μας, θα είναι τρομερή, γιατί θα είναι μια μάχη για την παγκόσμια επικράτηση …και, αυτός, που θα νικήσει, θα τα πάρει ΟΛΑ …και, αυτός, που θα χάσει, θα τα χάσει ΟΛΑ. Είναι τέτοια η φύση τής σύγκρουσης των μεγάλων δυνάμεων για τον έλεγχο των πόλεων, που «θα πέσουν —στην κυριολεξία— κορμιά» έξω από τα «τείχη» τους. Η Γαλλική Επανάσταση μπροστά στη μάχη αυτή είναι πυροτέχνημα μπροστά σε πυρηνική έκρηξη. Εάν χάσει τις πόλεις του ο ελληνοχριστιανισμός, θα «εξαφανιστεί» …κι αυτό δεν θα γίνει χωρίς «αίμα»!!!

 

 

Γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τόσο πολύ τις πόλεις τους;

Τι είναι αυτό που τους προσφέρουν;

Γιατί είναι έτοιμοι ακόμα και να θυσιαστούν γι’ αυτές;

 

Οι πόλεις, πέρα από το γεγονός ότι είναι φυσικές συγκεντρώσεις ανθρώπινων πληθυσμών —που ένα κοινωνικό ον, όπως είναι ο άνθρωπος, το κάνουν να νιώθει ασφαλές—, έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στη ζωή τού ανθρώπου, που τις συνδέει με την έννοια του ΧΡΟΝΟΥ. Η πόλη, εκτός από την ασφάλεια που του παρέχει, «ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ» τη ζωή του …Έχει έναν πολύ ουσιαστικό και πρακτικό ρόλο για τον θνητό άνθρωπο. Οι πόλεις, πριν φτάσουν —μέσω της εξέλιξής τους— στο σημείο να εξυπηρετούν «ανώτερες» ανάγκες των κατοίκων τους, ξεκίνησαν εξ αρχής να χαρίζουν ΧΡΟΝΟ. Μέσω των συλλογικών λειτουργιών τους εξοικονομείται χρόνος για τον άνθρωπο. Όσο πιο πολιτισμένο κι ανεπτυγμένο είναι ένα σύστημα, τόσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο εξασφαλίζει στα μέλη του, γιατί απλούστατα γίνεται πιο εύκολη η επιβίωσή τους. Όσο πιο εξελιγμένη είναι μια πόλη, τόσο πιο λειτουργική γίνεται και άρα τόσο περισσότερο ΧΡΟΝΟ προσφέρει σ’ αυτούς που την απολαμβάνουν.

Η εξέλιξη μιας πόλης, δηλαδή —και κατά συνέπεια η ποιότητά της—, φαίνεται στο κατά πόσο καταφέρνει να μειώσει τον χρόνο στην καθημερινότητα του ανθρώπου στην προσπάθειά του για επιβίωση …Μειώνει έναν «άχρηστο» χρόνο και άρα αυξάνει τον χρόνο που θεωρεί ο άνθρωπος «χρήσιμο» για ν’ απολαύσει τη ζωή του …Μειώνει τον χρόνο που ο άνθρωπος ψάχνει για τροφή …Μειώνει τον χρόνο που κουβαλάει το νερό που έχει ανάγκη, για να επιβιώσει η οικογένειά του. Με τον τρόπο αυτόν «μεγαλώνει» η ζωή του, χωρίς απαραίτητα να μεγαλώνει η διάρκειά της. Αυτό είναι που προσφέρει η πόλη …Δεν εξαναγκάζει τον κάτοικό της να γίνει ο ίδιος γεωργός, έμπορος, γιατρός ή μηχανικός, για να καλύψει τις αντίστοιχες ανάγκες, όπως πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος, ο οποίος ζει μόνος του στην ύπαιθρο και μακριά από την πόλη …Προσφέρει ο κάτοικος της πόλης την ειδικότητά του σ’ αυτήν και ως «αντιπαροχή» εισπράττει πίσω —ως υπηρεσίες απ’ αυτήν— ΟΛΕΣ τις ειδικότητες των υπολοίπων κατοίκων.

Ο άνθρωπος της πόλης δεν χρειάζεται να ξυπνήσει απ’ το πρωί και να κυνηγάει ένα θήραμα, το οποίο, ακόμα κι αν το σκοτώσει, θα πρέπει να το γδάρει και να το τεμαχίσει, για να φάει το απόγευμα —και μάλιστα κατάκοπος— ένα κομμάτι κρέας …Στην πόλη υπάρχει κάποιος άλλος, ο οποίος παριστάνει τον κρεοπώλη και το κάνει αυτό για λογαριασμό του και για λογαριασμό των υπολοίπων. Δεν χρειάζεται στη συνέχεια να μαζεύει λαχανικά και να τα ποτίζει, για να έχει και την επόμενη ημέρα να βάλει μια σαλάτα στο τραπέζι του …Υπάρχει κάποιος άλλος, ο οποίος παριστάνει τον μανάβη και το κάνει αυτό. Άρα μπορεί κάποιος μόνον να «μπαλώνει» τα παπούτσια των άλλων και να μην ανησυχεί για το αν θα είναι γεμάτο ή άδειο το τραπέζι του …Να μην ανησυχεί που δεν έχει όπλο για κυνήγι ή μποστάνι για να κάνει μια σαλάτα.

Απλά πράγματα, τα οποία όλα τους συνδέονται με την έννοια του «χρόνου» στη ζωή τού ανθρώπου. Ο άνθρωπος, ο οποίος δεν κατοικούσε στην πόλη, πλήρωνε μεγάλο τίμημα χρόνου για την επιβίωσή του …«Πλήρωνε» με χρόνο τής ζωής του κάτι, το οποίο ο κάτοικος της πόλης απολάμβανε δωρεάν …«Σκορπούσε» τη ζωή του για υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορούσε να παρακάμψει. Ο αστός δεν χρειάζεται να «ταξιδέψει», για ν’ αγοράσει τις προμήθειες που του χρειάζονται …Δεν χρειάζεται να «ταξιδέψει» για να βρει τον γιατρό του ή τον ράφτη του. Όλα αυτά στην πόλη είναι άμεσα προσβάσιμα …Είναι οι διπλανές πόρτες. Αυτό από μόνο του εξασφαλίζει χρόνο στον άνθρωπο …Το πολυτιμότερο αγαθό για τον θνητό άνθρωπο …Αυτό, το οποίο δεν του φτάνει ποτέ …Χρόνο, για να περάσει τη ζωή του ξεκούραστα κι ευχάριστα …Να μην καταπονείται, είτε από σωματικό είτε από ψυχολογικό κόπο, λόγω τής αγωνίας τής επιβίωσης.

Ο καθένας μέσα στην πόλη κάνει αυτό το οποίο προβλέπεται ξεχωριστά για τον ίδιο να κάνει …και, αυτό, το οποίο τελικά αποτελεί το κέρδος και «μοιράζεται» σε όλους, είναι ο ΧΡΟΝΟΣ. Γι’ αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι των πόλεων είχαν πάντα μεγαλύτερο προσδόκιμο ηλικίας από τους ανθρώπους τής υπαίθρου …Είχαν καλύτερη καθημερινότητα και προπάντων πιο ξεκούραστη …Είχαν περισσότερο χρόνο να διαβάσουν και να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους …Είχαν περισσότερο χρόνο να φροντίσουν τα κορμιά τους. Όλα αυτά «αποτυπώνονταν» επάνω στο σώμα τού κατοίκου τους, ο οποίος είχε πολύ μικρότερη φθορά στο πέρασμα του χρόνου. Όλα αυτά τα καταφέρνουν οι πόλεις και τα «δίνουν» στους κατοίκους τους, γιατί έχουν σχεδιαστεί με τον τρόπο που γνωρίζουμε. Εάν κάτι αλλάξει σ’ αυτόν τον βασικό σχεδιασμό, ευνόητο είναι ότι καταστρέφονται, γιατί απλούστατα δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά για τα οποία προορίζονται.

Όταν λοιπόν γνωρίζεις ποιο είναι το κέρδος από τη λειτουργία μιας «υγιούς» πόλεως, γνωρίζεις και πότε υπάρχει πρόβλημα. Όταν δεν έχεις το κέρδος τού ΧΡΟΝΟΥ που προσφέρει μια υγιής πόλη, τότε είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά με την πόλη …Σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει λάθος και δεν «δίνει» αυτό το οποίο περιμένεις από μια υγιή πόλη να «δώσει». Όταν βλέπεις ότι μια πόλη δεν έχει σωστό σχεδιασμό, ξέρεις ότι στο θέμα τού ΧΡΟΝΟΥ πρέπει να περιμένεις τη ζημιά. Απ’ όποια φορά δηλαδή και να εξετάσεις το πρόβλημα, πάλι στο ίδιο σωστό συμπέρασμα θα καταλήξεις, γιατί πάντα ξέρεις ποιο είναι το ζητούμενο της σωστής λειτουργίας της …Θα καταλάβεις πότε γίνονται σωστά τα πράγματα και πότε λάθος.

Εάν, για παράδειγμα, η αγορά «βγει» έξω από το κέντρο τής πόλης, υπάρχει πρόβλημα, γιατί αυτή η αλλαγή «ζητάει» χρόνο από τον άνθρωπο και άρα του παίρνει πίσω μέρος αυτού, το οποίο τον ώθησε να πάει στην πόλη για να ζήσει. Εάν η «κατοικία» τού ανθρώπου είναι αυτήν, που θα μετακινηθεί έξω από την πόλη, συμβαίνει το ανάλογο, γιατί απομακρύνεται ο κάτοικος χρονικά από την αγορά. Εάν οι επισκέπτες μιας πόλης αρχίσουν και υπερτερούν των κατοίκων σε αριθμό, και πάλι η πόλη χάνει τη λειτουργικότητά της. Γιατί; …Γιατί ο τουρισμός αυξάνει το κόστος ζωής εντός της …Γιατί οι επισκέπτες εκ των δεδομένων —για να είναι ταξιδιώτες— έχουν μπει ήδη σε προγραμματισμό έκτακτης περίστασης» και δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν λίγο παραπάνω για την εμπειρία τους, την περιέργειά τους ή την επιμόρφωσή τους …Να πληρώσουν περισσότερα χρήματα γι’ αγαθά και υπηρεσίες απ’ ό,τι θα πλήρωναν στις δικές τους πόλεις.

Όμως, όταν οι ανάγκες αυτών των ιδιόμορφων κι εφήμερων κατοίκων τής πόλης γίνονται για τους οικοδεσπότες τους «πρώτης προτεραιότητας», τότε υπάρχει πρόβλημα …Ανατρέπεται η δημογραφική σύνθεση της πόλης …Ανατρέπονται οι ισορροπίες τής πόλης …Η ακρίβεια, η οποία προκαλείται από τις ανάγκες των λίγων, μεταφέρεται αυτόματα και στους πολλούς …Ένα φαινόμενο, το οποίο προκλήθηκε από τους λίγους ξένους, προκαλεί προβλήματα στους ντόπιους κάτοικους …Και πάλι το πρόβλημα αυτό καταλήγει στη «λεκάνη» τού ΧΡΟΝΟΥ…

…Η ακρίβεια σου ζητάει επιπλέον χρόνο εργασίας, εάν επιθυμείς να κάνεις τα ίδια πράγματα που έκανες και προηγουμένως …Η ακρίβεια αυξάνει τα ενοίκια και άρα σε «διώχνει» από το κέντρο …και άρα σου ζητάει ακόμα περισσότερο ΧΡΟΝΟ …Σου ζητάει περισσότερες ώρες εργασίας κι επιπλέον χρόνο μετακίνησης, εφόσον ο τουρισμός μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί ν’ αυξήσει τις τιμές τής αγοράς, χωρίς ν’ αλλάζει τη λειτουργία τής οικονομίας και άρα και τη μισθολογική πολιτική τής πόλης.

Γιατί τα γράφουμε αυτά; …Γιατί απλούστατα, εάν γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τής πόλης, μπορούμε να καταλάβουμε και το πού θα γίνει η «μάχη» μεταξύ των αντιπάλων …Να καταλάβουμε πού θα «χτυπήσουν» οι εχθροί και πού θα «αμυνθούν» οι υπερασπιστές τής πόλης …Μπορούμε να καταλάβουμε πού θα στηθούν για κάποιους οι «Θερμοπύλες» και πού θα στηθούν οι «καταπέλτες» για τους αντιπάλους τους. Ό,τι βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει, είναι «μάχες» έξω από τα «τείχη» των πόλεών μας. Όλα αυτά, τα οποία περιγράφουμε, συμβαίνουν σήμερα εις βάρος των πόλεων μας, και μάλιστα ταυτόχρονα.

Από τους στόχους των σφετεριστών μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το «όραμα» της Νέας Τάξης για τις πόλεις της …Να καταλάβουμε τι είδους αλλαγές προσπαθεί να επιβάλει και σε ποιο πολιτισμικό μοντέλο εντάσσονται οι αλλαγές αυτές …Να καταλάβουμε εάν αυτές οι αλλαγές διατηρούν μια στοιχειώδη «υγεία» για τις πόλεις ή εάν είναι τόσο βίαιες και λανθασμένες, που προκαλούν «αναπηρίες» …Να καταλάβουμε ποιες είναι οι συνέπειες αυτών που βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι χρήσιμες στη μελέτη μας οι πόλεις των ΗΠΑ …Είναι οι πρώτες πόλεις που μπήκαν στη «μη-χριστιανική» Νέα Τάξη Πραγμάτων και άρα μπορούν ν’ αποτελέσουν για εμάς αντικείμενο μελέτης. Οι «αναπηρίες» εκείνων των πόλεων θα μας «αποκαλύψουν» το μέλλον των δικών μας πόλεων, εφόσον εκείνες είναι που ήδη εκφράζουν την οικιστική άποψη της Νέας Τάξης.

Αυτή η άποψη, όπως θα δούμε, είναι εφιαλτική για τους κατοίκους των πόλεων. Οι πόλεις σήμερα «εκκενώνονται» από τους πληθυσμούς τους στο όνομα ενός υποτιθέμενου τουριστικού «κέρδους» γι’ αυτούς τους πληθυσμούς. Τα κέντρα των πόλεων χάνουν την εθνική τους ταυτότητα κι αλλάζουν οι κάτοικοί τους. Ξένοι αντικαθιστούν τους ντόπιους σε όλα τα επίπεδα. Τα κέντρα παραδίδονται βορά στους επισκέπτες τους για τα δήθεν «κέρδη» τού τουρισμού, τα οποία τις περισσότερες φορές εκμαυλίζουν τις κοινωνίες και διαλύουν τα πάντα. Στους ξένους αυτούς προστίθενται και οι επίσης ξένοι λαθρομετανάστες. Στο όνομα ενός απολύτως υποκριτικού ανθρωπισμού, τα κέντρα αυτά παραδίδονται βορά στις ορδές των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα την «παραμόρφωσή» τους. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία κι ούτε προέκυψαν από τυχόν λάθη των κατοίκων …Αποτελούν κεντρικές πολιτικές τής εξουσίας. Η εξουσία τής Νέας Τάξης βρίσκεται πάντα από την πλευρά των καταστροφικών αλλαγών και οι κάτοικοι των πόλεων βρίσκονται πάντα «απέναντι» …Η εξουσία τής Νέας Τάξης ανοίγει «πόρτες» εκεί όπου οι κάτοικοι στέκονται αμετακίνητοι …Η εξουσία τής Νέας Τάξης δίνει εντολή «εκκένωσης» στους κατοίκους των πόλεων την ώρα που αυτοί αντιστέκονται !!!

 

 

Οι Εβραίοι και οι πόλεις.

Η άλωση των πόλεων !!!

Γιατί ασχολούμαστε με τους Εβραίους ;;;

 

Με βάση τα όσα περιγράφουμε υπάρχει ένα πρόβλημα …Υπάρχει μια αντίθεση σ’ αυτά τα οποία λέμε. Ενώ θεωρούμε πως όλοι οι μεγάλοι κατακτητές κι αυτοκράτορες λάτρευαν τις πόλεις τους αυτό, το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα, είναι το αντίθετο. Ενώ όλοι οι προηγούμενοι κυρίαρχοι —για να επεκταθούν και να επιβληθούν— στόχευαν τις πόλεις και ήθελαν να τις κάνουν δικές τους με κάθε κόστος, σήμερα βλέπουμε μια συμπεριφορά, η οποία δεν είναι της ίδιας φύσεως …Βλέπουμε τους σημερινούς κυρίαρχους να μην λατρεύουν πραγματικά τις πόλεις …Να μην τις βλέπουν σαν «γυναίκες» που τις ερωτεύτηκαν και θέλουν να τις κάνουν δικές τους …Τις «βλέπουν» περισσότερο σαν «πόρνες», που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν κέρδη …Έτοιμοι να τις παραδώσουν σε όποιον μπορεί να τους πληρώσει.

Γι’ αυτόν τον λόγο τις προκαλούν «αναπηρίες» …Για να έχουν τη δυνατότητα να τις «νοικιάζουν» κατά βούληση …Να τις «αποσυνδέσουν» από τους μόνιμους κατοίκους τους …Απ’ αυτούς που τις «έχτισαν» και τις λατρεύουν. Εκεί βρίσκεται η δυσαρμονία και βέβαια η διαφωνία μεταξύ των νέων κυρίαρχων και των λαών …Μεταξύ των νεοταξιτών και των λαών αυτών, οι οποίοι έχουν μείνει στις παλιές τους αντιλήψεις. Οι κυρίαρχοι προτείνουν στους λαούς να φύγουν από τις πόλεις για να επιβιώσουν, όταν οι κάτοικοι θέλουν να μείνουν σ’ αυτές και να πολεμήσουν …Οι κυρίαρχοι προτείνουν ν’ ανοίξουν τις «πύλες» των πόλεων στους ξένους, όταν οι κάτοικοι θέλουν να τις «θωρακίσουν» …Οι κυρίαρχοι προτείνουν να μετατραπούν οι Εκκλησίες σε «καφετέριες-μουσεία» και οι λαοί θέλουν να τις διατηρήσουν ως χώρους λατρείας. Όλα αυτά είναι πρωτοφανή, αλλά έχουν την εξήγησή τους. Εάν γνωρίζουμε ποιοι είναι σήμερα οι κυρίαρχοι, μπορούμε να λύσουμε πολλές από τις απορίες μας …Μπορούμε να εξηγήσουμε πολλά από τ’ ανεξήγητα και τα πρωτοφανή που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν …Μπορούμε να εξηγήσουμε ποιοι και γιατί έστελναν πέρσι την αστυνομία να εκκενώνει δια της βίας οικισμούς στη μεγάλη πυρκαγιά τού καλοκαιριού.

Forget the Great Reset. Embrace the Great Escape. - YouTube Όλα αυτά έχουν την εξήγησή τους. Είναι προφανές ότι γίνεται παγκοσμίως ένα «great reset» τού συστήματος κι αυτό το κάνουν εκείνοι, οι οποίοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη λειτουργία του. Ποιοι είναι όμως αυτοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τόσο μεγάλο; Ποιοι είναι σήμερα παγκοσμίως κυρίαρχοι σε όλα τα θέματα; Κυρίαρχοι της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά και της πολιτικής;Οι «συνέταιροι» των Αμερικανών …Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι αυτήν τη στιγμή στον κόσμο είναι Εβραίοι, ανεξαρτήτως «εθνικής» καταγωγής. Την αμερικανική πολιτική την καθορίζουν απόλυτα οι Εβραίοι. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα το ελέγχουν οι Εβραίοι. Το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα το τυπώνουν οι Εβραίοι τής FED. Η Wall Street είναι δική τους. Το παγκόσμιο δίκτυο πολυεθνικών παραγωγής και διακίνησης ανθρώπινης τροφής τούς ανήκει. Τελευταία εμφανίζονται και ως οι μεγαλύτεροι επενδυτές τού παγκόσμιου real estate και άρα οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας. Εάν δηλαδή υπήρχε ποτέ εποχή, που η έννοια της ιδιωτικοποίησης του πλανήτη ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα, αυτή η εποχή είναι η δική μας.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; …Γιατί, για πρώτη φορά στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου αλλάζει η κοσμοαντίληψη αυτών, οι οποίοι κατέχουν την πραγματική εξουσία τού Κόσμου αυτού …Την εξουσία τού Χριστιανικού Κόσμου στο σύνολό του, ο οποίος —καλώς ή κακώς— έχει ενσωματωμένη επάνω του την κοσμοαντίληψη του «Κέντρου» του, που είναι η Ρώμη. Το «Κέντρο» τής Ελληνορωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το «Κέντρο» αυτό, που, είτε στην «παγανιστική» είτε στη χριστιανική του μορφή, διατηρούσε ΟΛΟΥΣ αυτούς τους αιώνες την ίδια σταθερή αντίληψη περί των πόλεων και της λειτουργίας τους. Αυτά, τα οποία βλέπει αυτήν τη στιγμή ο κόσμος, είναι πρωτοφανή σε μια ιστορία πολλών αιώνων …Δεν τα έχει δει ο Δυτικός ούτε στην εποχή των βαρβάρων …Ούτε στην εποχή των απολίτιστων και βίαιων λαών τής πατριαρχίας στην προ Ρώμης εποχή.

Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία περιγράψαμε πιο πάνω για τις πόλεις, έχουν σχέση με την ελληνική αντίληψη περί πόλεων …Την αντίληψη αυτή, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα και η οποία πέρασε στη Ρώμη και διατηρήθηκε αμετάβλητη σ’ όλη τη διάρκεια του Χριστιανισμού. Αυτό είναι που σήμερα αλλάζει και είναι τρομακτικό. Είναι η πρώτη φορά που στον Δυτικό Κόσμο δεν υπάρχει απλά μια «αλλαγή σκυτάλης» από έναν κυρίαρχο Χριστιανό σ’ έναν άλλο …Δεν υπάρχει «αλλαγή σκυτάλης» από τη Ρώμη στη Νέα Ρώμη ή από τον Λατίνο Καθολικό στον Γερμανό Προτεστάντη. Τώρα η «σκυτάλη» τού Χριστιανισμού πήγε σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι καν Χριστιανοί.

Αυτό είναι το πρωτοφανές με τους Εβραίους. Χωρίς ο Χριστιανισμός να χάσει τη δύναμή του, οι Χριστιανοί έχασαν τη διαχείρισή του. Είναι πρωτοφανές ότι, χωρίς να κατακτηθεί ο Χριστιανισμός, οι Χριστιανοί έχασαν τον έλεγχό του. Είναι πρωτοφανές ότι, χωρίς να «ηττηθεί» ο Χριστιανισμός, χάνει τη μία πόλη του πίσω από την άλλη. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι έχει γίνει «πειρατεία» στον Χριστιανισμό. Κάποιοι πήραν το «τιμόνι» από τους φερόμενους ως κυρίαρχους Χριστιανούς και τώρα κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στον Χριστιανισμό. Αυτοί οι «ιδιόμορφοι» κατακτητές τού Δυτικού Κόσμου ανήκουν σε μια συγκεκριμένη πολιτισμική επιλογή, η οποία δεν είναι ούτε ελληνική ούτε χριστιανική. Οι σημερινοί κυρίαρχοι έχουν τη δική τους νοοτροπία, που είναι η εβραϊκή.

Όπως ο Έλληνας Αλέξανδρος —εξαιτίας της νοοτροπίας του— έχτιζε ή μετάλλασσε τις πόλεις που κατακτούσε σε ελληνικές ή οι οπαδοί τού Ιησού σε χριστιανικές, έτσι κι αυτοί θα χτίσουν ή θα μεταλλάξουν τις υπάρχουσες πόλεις που θα κατακτήσουν σε εβραϊκές. Εδώ όμως βρίσκεται και το μέγα πρόβλημα. Τι ακριβώς είναι αυτές οι εβραϊκές πόλεις; Υπάρχουν «δείγματα» πόλεων των νέων κυρίαρχων; Στην ελληνική περίπτωση, για παράδειγμα, υπήρχε το «πατρόν» τής Αθήνας και μπορούσε κάποιος να υποθέσει το πώς θα είναι η Ρώμη και τα «αντίγραφά» της στην PAX ROMANA. Στη χριστιανική περίπτωση υπήρχε η Νέα Ρώμη και τα «αντίγραφά» της στην PAX CRISTIANA. Στην εβραϊκή περίπτωση υπάρχει κάποιο αντίστοιχο «πατρόν» πόλης; Πώς ακριβώς θα είναι αυτές οι πόλεις, μιας εξουσίας που είναι φανατικά ιουδαϊκή, αλλά δηλώνει άθεη, για να κυβερνά όσο το δυνατόν ανενόχλητα τους αλλόθρησκους Χριστιανούς; Πώς ακριβώς θα είναι αυτές οι πόλεις, που στη θέση τού πατριωτισμού βάζουν τον διεθνισμό; Πώς ακριβώς θα είναι αυτές οι πόλεις, που στη θέση τής θρησκείας τοποθετούν την ιδεολογία τού Μαρξισμού; Πώς ακριβώς είναι οι «πόλεις» των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι ποτέ δεν έχτισαν πόλεις παρά μόνον καταυλισμούς; …Ανθρώπων, οι οποίοι ποτέ δεν έπεσαν μαχόμενοι μπροστά σε τείχη, παρά έτρεχαν πάντα με τις βαλίτσες να σωθούν;

Εδώ βρίσκεται δηλαδή και η δυσαρμονία μεταξύ αυτών που κυβερνούν κι αυτών που κυβερνώνται …Διαφορετική κοσμοαντίληψη έχουν αυτοί οι οποίοι πλέον κυβερνούν τον Χριστιανισμό και διαφορετική αυτοί που κυβερνώνται απ’ αυτούς, και άρα οι Χριστιανοί. Ως εκ τούτου, διαφορετική άποψη περί πόλεων έχουν αυτοί οι οποίοι κυβερνούν και διαφορετική αυτοί που κυβερνώνται. Η αντίληψη των Χριστιανών σήμερα είναι η αντίληψη της ελληνοχριστιανικής Ρώμης, η οποία προέκυψε από το «κράμα» τής «καμίνου» τής Γαλλικής Επανάστασης. Είναι η αντίληψη του σύγχρονου Χριστιανισμού, που έδινε τον ανάλογο χαρακτήρα στις πόλεις τους …Ένα «κράμα» ελληνοχριστιανικών αντιλήψεων, το οποίο «σφράγιζε» τις πόλεις …Ήταν —κι ευτυχώς εξακολουθεί να είναι— η αντίληψη εκείνου, ο οποίος υπερασπιζόταν «Θερμοπύλες» …Εκείνου, ο οποίος δεν έφευγε από την εστία του …Εκείνου, ο οποίος πλήρωνε μεγάλο τίμημα για τον καλλωπισμό της.

Οι Εβραίοι από την άλλη πλευρά έχουν παντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στα θέματα κοινωνικής διαχείρισης και οικονομίας. Είναι κατά βάση μαρξιστές, οι οποίοι κινούνται ανάμεσα στα όρια του απόλυτου φιλελευθερισμού και του κομμουνισμού …«Ό,τι συμφέρει», ανάλογα με τον ποιον ξένο έχουν απέναντί τους και ποια είναι η μεταξύ τους σχέση ισχύος. Εάν είναι πιο ισχυροί, είναι Φιλελεύθεροι, που πιστεύουν ότι στο όνομα της δημοκρατίας ΟΛΑ επιτρέπονται στον ισχυρό. Εάν είναι πιο αδύναμοι, είναι Κομμουνιστές, που πιστεύουν ότι, για να είναι όλοι ίσοι στο όνομα της κοινωνικής «δικαιοσύνης» τού κομμουνισμού, ΤΙΠΟΤΕ δεν επιτρέπεται στον ισχυρό. Εάν έχουν πλεονέκτημα, δηλαδή, έχουν την άποψη που τους ευνοεί, ώστε να διατηρούν το πλεονέκτημα αυτό …αλλά, όταν έχουν μειονέκτημα, θέλουν —με μέσον την ιδεολογία— να εξισώνονται αυτόματα με τους άλλους. Οι Εβραίοι, δηλαδή, έχουν το δικό τους μαρξιστικό «κρεβάτι τού Προκρούστη» …«Πτυσσόμενο», για να προσαρμόζεται αυτό στα «μέτρα» τους και όχι οι ίδιοι στα δικά του. Όταν τα δικά τους «πόδια» εξέχουν, τα αφήνουν ν’ αναπτύσσονται «δημοκρατικά». Όταν εξέχουν τα «πόδια» των άλλων, μικραίνουν το ίδιο το κρεβάτι τόσο, ώστε να το φέρουν στα «μέτρα» τους και «κόβουν» κομουνιστικά ό,τι περισσεύει …δηλαδή τα «πόδια» των άλλων.

Αυτό είναι ο μαρξισμός ως μεθοδολογία σκέψης …Είναι η μεθοδολογία τής διαχείρισης των «άλλων» …Είτε αυτοί οι «άλλοι» είναι πολίτες είτε συνάδελφοι είτε αντίπαλοι είτε πρόσφυγες κλπ. …Τι μας συμφέρει να κάνουμε για να επωφεληθούμε !!! Ως αιωνίως απάτριδες έχουν εφεύρει την ιδεολογία που τους συμφέρει να «πλασάρουν» στους λαούς που τους «φιλοξενούν» …Έχουν παράγει την ιδεολογία που ταιριάζει με τη νοοτροπία τους και τις δραστηριότητές τους, πέρα απ’ οποιοδήποτε θρησκευτικό στοιχείο, το οποίο μπορεί να τους χαρακτηρίζει τους ίδιους ως πιστούς μιας συγκεκριμένης θρησκείας. Είναι παντελώς διαφορετικό το ένα από το άλλο …Οι ιδεολογίες και τα δόγματά τους είναι για τους άλλους και όχι για τους ίδιους …Τους ενδιαφέρει πάντα οι άλλοι να είναι εκείνοι που θα πρέπει ν’ αλλάξουν τον τρόπο που «βλέπουν» τα πράγματα και όχι οι ίδιοι, οι οποίοι πάντα παραμένουν οι ίδιοι …Απολύτως ίδιοι, είτε είναι πάμπλουτοι τοκογλύφοι σε κάποιο πολυτελές ρετιρέ τής Πέμπτης Λεωφόρου είτε είναι πανίσχυροι «σύντροφοι» σε κάποιο πολίτμπιρο του κομμουνισμού. Είναι άλλο πράγμα το πώς λειτουργούν ως κοινωνικά όντα ανάμεσα σε άλλους —αλλόθρησκους— ανθρώπους —και με βάση κάποια ιδεολογία— και άλλο πράγμα το πώς είναι οι ίδιοι εξαιτίας της θρησκείας τους μέσα στη δική τους κοινότητα.

Οι κατά κανόνα «χαλαροί» για ό,τι αφορά τους άλλους είναι «σκληροπυρηνικοί» σ’ ό,τι αφορά τα δικά τους. Ως εκ τούτου —και εξαιτίας τής θρησκείας τους, είναι οι πιο σκληροπυρηνικοί εκπρόσωποι της πατριαρχίας …Της πατριαρχίας τής Βαβυλώνας, η οποία δεν «νοθεύτηκε» ποτέ από την ελληνική αντίληψη των πραγμάτων …Της πιο σκληρής μορφής τής πατριαρχίας, η οποία προκαλεί έναν «φιλοτομαρισμό» σε βαθμό ψυχικής «αναπηρίας» …Μιας πατριαρχίας, η οποία δημιουργεί ένα «πρότυπο» ανθρώπου, ο οποίος, εκτός από τον εαυτό του, δεν αγαπάει τίποτε άλλο …Ένα «πρότυπο» ανθρώπου, το οποίο μπορεί να θυσιάσει και να εγκαταλείψει τα πάντα με υπέρτατο στόχο την προσωπική του επιβίωση και σωτηρία …Ένα «κτήνος» τής επιβίωσης, το οποίο —απλά και μόνον για να «σωθεί»— μπορεί να θυσιάσει οικογένεια, σπίτι, πόλη, πατρίδα κλπ. …Ένας άνθρωπος, ο οποίος, επειδή ποτέ δεν «στέκεται» να πολεμήσει γι’ αυτά που αγαπά, είναι μονίμως «κινούμενος». Ως εκ τούτου, ως άτομο, δεν έχει σπίτι «πέτρινο», αλλά «τέντα» …Ως λαός δεν δημιουργεί πόλη, αλλά «καταυλισμό» …Δεν έχει σύντροφο γυναίκα, αλλά «δοχείο» ανακούφισης …Δεν έχει παιδιά, αλλά τους πιο φτηνούς δούλους …Τίποτε μόνιμο κι ΟΛΑ ανταλλάξιμα !!!

Η θεά Ρώμη στοκ εικόνες. εικόνα από acadia - 76705856

Αυτός λοιπόν ο σκληρός εκπρόσωπος της πατριαρχίας χαρακτηρίζεται από έναν τρομερό μισογυνισμό. Τι σημασία έχει αυτό το οποίο λέμε με τη θεματολογία μας; …Έχει, και μάλιστα μεγάλη, γιατί από εκεί μπορούμε να εξάγουμε ερμηνείες επάνω σε συμπεριφορές, οι οποίες δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά. Οι Έλληνες τις πόλεις τους τις αντιλαμβάνονται σαν γυναίκες. Γι’ αυτόν τον λόγο τις έδιναν και θηλυκή μορφή, ως θεές. Γι’ αυτόν τον λόγο τις έδιναν θηλυκά ονόματα. Δεν έδιναν σε μια πόλη ανδρικό όνομα, για να δείξουν πόσο τρομερή και «macho» είναι …«Macho» για τους Έλληνες ήταν αυτοί που την αγαπούσαν και άρα οι κάτοικοί της …Αυτοί που την αγκάλιαζαν …Αυτοί που τη σέβονταν …Αυτοί που την προστάτευαν …Αυτοί, που δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτήν …Αυτοί, που στις πύλες της έστηναν τις «Θερμοπύλες» τους και ήταν πάντα έτοιμοι να θυσιαστούν γι’ αυτήν.

Οι Εβραίοι είναι μισογύνηδες. Δεν μπορούν να τις αντιληφθούν με τον τρόπο αυτόν, γιατί γενικά δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τρόπο που οδηγεί σε κόστη και θυσίες …Μόνον τα κέρδη τούς ενδιαφέρουν κι εκεί είναι που μένουν. Όπου υπάρχουν κόστη, φεύγουν. Τα «θηλυκά» πρέπει να τα φροντίζεις, για να καταφέρουν να «γεννήσουν» το ποθούμενο. Επειδή οι «γυναίκες», εξαιτίας τού ρόλου τους, έχουν κόστη, στους Εβραίους δεν αρέσει να τα πληρώνουν …Το αντίθετο μάλιστα …Θέλουν και κέρδος απ’ αυτές. «Καλές» είναι γι’ αυτούς όποιες τούς αποδίδουν κέρδος …Τις εκμεταλλεύονται και δεν τις εκτιμούν …Τις βλέπουν σαν πόρνες …Να «ανακουφίζονται» αυτοί, και, εάν μπορούν, δεν θα διστάσουν να βγάλουν κέρδος κι απ’ την «ανακούφιση» των άλλων. Όλα τα «θηλυκά» στη ζωή ενός ανθρώπου έτσι τα αντιλαμβάνονται …Έχουν αξία μόνον όταν φέρνουν κέρδος …Πρόσφορα προς εκμετάλλευση. Οι Εβραίοι δεν έχουν πατρίδα, πόλη, οικία ή γυναίκα —και όλα αυτά είναι «θηλυκά»—. Ο Εβραίος δεν αγαπάει το σπίτι του. Αν του κάνει κάποιος μια καλή πρόταση, βγαίνει απ’ αυτό και του το παραδίδει …Το τίμημα είναι ο στόχος. Ακόμα και τη γυναίκα του να ζητήσεις, δεν θα σφίξει ενστικτωδώς τις γροθιές του, μαινόμενος από την προσβολή …Θα περιμένει ν’ ακούσει την πρότασή σου. Έτσι είναι μεγαλωμένοι οι Εβραίοι, κι αυτή είναι η παιδεία τους …Οι πιο σκληροί τής πατριαρχίας.

Η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι πολύ εύκολη: …Σε τόσες χιλιετίες ιστορίας, ποιες είναι οι πόλεις που δημιούργησαν; …Απλά, αυτές δεν υπάρχουν …Οι Γύφτοι και οι Εβραίοι δεν είχαν ΠΟΤΕ δικές τους πόλεις, οι οποίες ν’ αντιπροσωπεύουν τους πολιτισμούς τους …Σε καταυλισμούς κατοικούσαν όταν ήταν μόνοι τους και ως «παράσιτα» τρύπωναν στις πόλεις των άλλων, για να εκμεταλλευτούν τους κόπους τους, χωρίς να χρειαστεί να πληρώνουν τα κόστη τους …Να απολαμβάνουν τα πάντα, αλλά χωρίς να πληρώνουν τίποτε …Χωρίς να πληρώνουν ούτε με κόπο ούτε με αίμα το δικαίωμα να «υψώνουν» τις πόλεις τους μέσα στον κόσμο …Άλλοι πλήρωναν τα κόστη αυτά …Αυτοί απλά μετακινούνταν εκεί όπου υπήρχε «λεία».

ΠΟΤΕ και σε καμία περίπτωση δεν «δέθηκαν» με κάποια πόλη. ΠΟΤΕ δεν υπερασπίστηκαν μια πόλη. ΠΟΤΕ δεν έγιναν ευεργέτες μιας πόλης. Εάν μια πόλη «έπεφτε» σε παρακμή, την εγκατέλειπαν και πήγαιναν σε κάποια άλλη. Εάν η πόλη στην οποία κατοικούσαν δεχόταν επίθεση, είχαν έτοιμες τις βαλίτσες τους να φύγουν νύχτα από κάποιο άνοιγμα των τειχών της. Αναπολούν τις πόλεις, στις οποίες κάποτε έζησαν, όπως αναπολεί κάποιος μια καλή νύχτα με μια πόρνη, επειδή απλά πέρασε καλά. «Μα…, θα πει κάποιος, …η Ιερουσαλήμ; …Κάποιοι, κάπου, κάποτε, «γράφτηκε» στην ιστορία ότι την υπερασπίστηκαν με πάθος …Τη λατρεύουν οι Εβραίοι την Ιερουσαλήμ» …Περίπου !!! …Η Ιερουσαλήμ για τους Εβραίους ήταν επί αιώνες ό,τι είναι για έναν μισογύνη η πεθαμένη του γυναίκα …Η δικαιολογία του για την κακή του συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες …Δεν μπορεί να την «ξεπεράσει» και γι’ αυτό δεν μπορεί να φέρεται σε καμία γυναίκα καλά …Δεν μπορεί να δώσει τίποτε καλό σε καμία γυναίκα, γιατί απλούστατα «πενθεί» τη μακαρίτισσα…

…Αυτή ήταν η Ιερουσαλήμ για έναν λαό, ο οποίος, εξαιτίας τής «αγάπης» του για την Ιερουσαλήμ, δεν άφησε πόλη για πόλη στον κόσμο, που να μην πάει να την κατοικήσει στους αιώνες που πέρασαν …Στην Ιερουσαλήμ, όμως, δεν επέστρεφε ποτέ …Την είχε στην «καρδιά» του τη «μακαρίτισσα», αλλά ποτέ δεν έδωσε ούτε ένα δολάριο για να «γυαλίσει» λίγο τον «τάφο» της …Τη χρησιμοποιούσε μόνον για λόγους εσωτερικής εξουσίας και προκειμένου να διατηρεί την εσωτερική του συνοχή ως λαός. Γιατί δεν «επέστρεφαν» στην πατρίδα τους οι Εβραίοι; Τόσες ευκαιρίες είχαν. Μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν η Παλαιστίνη και οι Εβραίοι βρίσκονταν παντού στην αυτοκρατορία αυτήν. «Πλημμύρισαν» τη Θεσσαλονίκη και δεν πήγαν στην «αγαπημένη» τους πόλη; Ακόμα και τώρα με το ζόρι και με απειλές «επιστρέφουν» οι Εβραίοι στη δική τους πόλη. Οι περισσότεροι τη χρησιμοποιούν ως «καταφύγιο», όταν έχουν προβλήματα με τον νόμο εκεί όπου κατοικούν …Τόσο πολύ την «αγαπούν» …«Καταφύγιο», μέχρι να ξαναφύγουν !!!

Οι πόλεις λοιπόν γι’ αυτούς τους «περιπλανώμενους» Ιουδαίους αποτελούσαν «στόχους» προς εκμετάλλευση και όχι για κατάκτηση. Επειδή δεν είχαν δικές τους πόλεις και ως λαός ήταν αδύναμοι, στόχοι τους ήταν πάντα οι πόλεις των άλλων …Στόχοι πολύτιμοι και μεγάλοι, γιατί οι πόλεις —εκτός όλων των άλλων— είναι «μηχανές» παραγωγής πλούτου. Είτε εξαιτίας τής ομορφιάς τους είτε εξαιτίας κάποιας παραγωγής τους —που ήταν κι ο λόγος δημιουργίας τους—, παράγουν πλούτο. Αυτήν τη «μηχανή» έχουν βάλει ως στόχο τα πιο ισχυρά «παράσιτα» της ανθρώπινης ιστορίας. Απλά, όταν οι συνήθεις λαοί επιθυμούν να κατακτήσουν τις πόλεις των άλλων και ν’ αρπάξουν τον πλούτο τους, επιτίθονται ανοικτά, ενώ οι Γύφτοι και οι Εβραίοι ακολουθούν άλλες τακτικές, με τον ίδιο στόχο βέβαια …Τακτικές «πλάγιες» κι εύκολα αντιμετωπίσιμες όταν υπάρχει γνώση, αλλά δύσκολα αντιμετωπίσιμες όταν οι καιροί είναι «ύποπτοι».

Gypsy ghetto sofia bulgaria High Resolution Stock Photography and Images - Alamy Τι σημαίνει αυτό; Αυτό γίνεται κατανοητό με ένα παράδειγμα. Ο κατακτητής είναι αυτός, που, ως ισχυρός, πολιορκεί μια πόλη κι απειλεί με τη βία τού σπαθιού του τους πολίτες της, εάν αυτοί του αντισταθούν. Ο κατακτητής έχει σκοπό ν’ αρπάξει μια πόλη από τους ιδιοκτήτες της και, αφού κάνει στο κεφάλαιό της νέα «μοιρασιά» υπέρ των δικών του ανθρώπων, αλλάζει παράλληλα και τη μορφή της, για να «σφραγίσει» την αλλαγή αυτή …Για να ευθυγραμμίσει την πόλη με τη νέα της «διεύθυνση».

Οι Εβραίοι, αντίθετα, δεν έχουν τέτοιες φιλοδοξίες …Δεν είναι ούτε στρατηγοί ούτε πολεμιστές, για να διεκδικήσουν μια πόλη και να την εντάξουν σ’ ένα δικό τους σύστημα …Δεν έχουν δικό τους σύστημα και άρα δεν διεκδικούν τις πόλεις των άλλων …Δεν έχουν «ξίφος» κι ούτε δύναμη για ν’ απειλήσουν κάποιους άλλους …Δεν έχουν καμία επιθυμία ή απαίτηση να «σφραγίσουν» κάποια πόλη ως δική τους. Ακριβώς επειδή διαφέρουν σε όλα αυτά, είναι και διαφορετικοί οι στόχοι τους, παρά το γεγονός ότι αποβλέπουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Ποια είναι η διαφορά εξαιτίας αυτής της στρατηγικής; …Αυτό, το οποίο διεκδικούν, είναι να «αφαιμάζουν» τις πόλεις των άλλων και όχι απαραίτητα να τις κατακτήσουν. …Διεκδικούν το κέρδος που διεκδικεί ένα «παράσιτο» και όχι τη λεία που διεκδικεί ένα «θηρίο».

Οι Γύφτοι ή οι Εβραίοι παρουσιάζονται πάντα σαν αδύναμοι και θύματα …Είναι λαοί «κινούμενοι». Η διαφορά που έχουν μεταξύ τους είναι ποιοτική κι όχι ουσιαστική …Είναι όμοιοι, απλά οι Εβραίοι είναι πολύ πιο έμπειροι κι ως εκ τούτου ισχυροί …Η «ελίτ» των Γύφτων. Η εμπειρία τους και η ισχύς τους φαίνεται από τον τρόπο που ζουν ανάμεσα στα θύματά τους …Οι Γύφτοι ζουν δίπλα στα θύματά τους, ενώ οι Εβραίοι ανάμεσα σ’ αυτά …Οι Γύφτοι ζουν σε καταυλισμούς στις παρυφές των πόλεων, ενώ οι Εβραίοι ζουν σε γκέτο μέσα στα κέντρα των πόλεων. Το γκέτο είναι η απόλυτη εξέλιξη του «καταυλισμού» των ομοίων, που καταφέρνει και ζει ανάμεσα σε διαφορετικούς, χωρίς να επηρεάζεται απ’ αυτούς. Οι Εβραίοι, δηλαδή, μέσα στα γκέτο ζουν σαν να βρίσκονται σε απομονωμένους καταυλισμούς ακόμα κι όταν μοιράζονται τα ίδια κτίρια με τους διαφορετικούς.

Οι Εβραίοι, όπως και οι Γύφτοι, έχουν συγκεκριμένη στρατηγική. Μελετημένη και δουλεμένη μέσα στους αιώνες. Δεν οργανώνουν την πολιορκία της πόλης που επιθυμούν να «αλώσουν». Δεν την πλησιάζουν με το θάρρος και το θράσος τού ισχυρού. Δεν ζητάνε «γη και ύδωρ» από τους κατοίκους τους …Λίγο «νεράκι» για να «ξεδιψάσουν» και μια «πέτρα» για να «ξαποστάσουν» ζητάνε …Εν καιρώ βέβαια το «νεράκι» θα γίνει «ύδωρ» και η «πέτρα» θα γίνει «γη» …Αυτό είναι που θα γίνει, όταν την «πατήσουν» οι λαοί και στο όνομα του πολιτισμού και τους ανθρωπισμού τους τούς «βοηθήσουν», ρίχνοντας τις «άμυνές» τους. Με τον τρόπο αυτόν τρυπώνουν στις πόλεις όπως η αρρώστια …Λίγοι-λίγοι, και, ανάλογα με την αξία τής πόλης, πολλαπλασιάζονται. Δεν απειλούν απευθείας τα θύματά τους, γιατί δεν είναι ισχυροί. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι απειλητικοί …Απλά είναι διαφορετικά απειλητικοί. Ένας θανατηφόρος ιός δεν έχει τα δόντια μιας τίγρης, αλλά είναι πιο επικίνδυνος από την τίγρη και πιο μαζικός φονιάς τελικώς …Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους λαούς.

Inside the Warsaw Ghetto: Summer 1941 | Dangerous Minds Ο κάθε λαός, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, ενεργεί διαφορετικά όταν θέλει να κατακτήσει έναν στόχο. Ένας ισχυρός κατακτητής, για παράδειγμα, θα βγάλει με το όπλο του τούς κατοίκους μιας πόλης από τα σπίτια τους, για να τα πάρει για λογαριασμό των δικών του ανθρώπων. Ο Γύφτος ή ο Εβραίος δεν έχει αυτήν τη δύναμη, γιατί δεν ήταν ποτέ ισχυρός. Έχει όμως άσχημα χαρακτηριστικά κι αυτά μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να επιτύχει το ίδιο πράγμα, χωρίς να χρειαστεί κάποιο όπλο. Πώς; …Ένα δωμάτιο δεν αδειάζει μόνον από κάποιον, ο οποίος απειλεί τους πάντες με το όπλο του …Αδειάζει κι αν μπει ανάμεσα στους ανθρώπους κι ένας «συφιλιδικός». Αυτός δεν χρειάζεται να πυροβολεί …Αρκεί να βήχει, να φτύνει και να ουρεί αδιακρίτως, και το δωμάτιο θ’ αδειάσει. Αυτό είναι που κάνουν οι Εβραίοι μέσα στις πόλεις των άλλων.

Εάν ο ισχυρός, δηλαδή, χρειάζεται να κάνει μια εκστρατεία εναντίον των κατοίκων τής πόλης, για να τους διώξει από τα σπίτια τους, οι Εβραίοι και οι Γύφτοι το κάνουν χωρίς καθόλου διώξεις …Γίνονται γείτονές τους και οι κάτοικοι απλά φεύγουν από μόνοι τους. Είναι τόσο βρωμιάρηδες —κυριολεκτικά και μεταφορικά— όσο χρειάζεται για να κάνουν τη δουλειά τους και άρα να υποβαθμίσουν τον χώρο που τους ενδιαφέρει …και εν τέλει να τον «εξαγοράσουν» στην πλήρη απαξίωσή του, η οποία βέβαια οφείλεται αποκλειστικά στους ίδιους. Σαν να «ξεράσει» ένας βρομιάρης επάνω σου και μετά να σου ζητήσει ν’ αγοράσει τα ρούχα σου, για να σ’ «αποζημιώσει» δήθεν …Του τα χαρίζεις, επειδή απλά σιχαίνεσαι να τα φορέσεις ξανά …Του τα χαρίζεις, αρκεί να εξαφανιστεί από μπροστά σου. Η βρωμιά για τους Γύφτους και —παλαιότερα— για τους Εβραίους, δηλαδή, ήταν «κεφάλαιο», το οποίο, υπό συνθήκες που γνώριζαν οι «κάτοχοί» του, είχε απόδοση !!!

Με τη μύτη μπορούσες να εντοπίσεις τα εβραϊκά γκέτο μέσα στις πόλεις …Υπαίθριες τουαλέτες ήταν, γιατί έτσι βόλευε τους ίδιους να είναι αυτά …Μόνοι τους βρόμιζαν τα σοκάκια των γκέτο τους, για να μην διανοείται άνθρωπος να πλησιάσει εκεί και τους επηρεάσει στη λειτουργία τους …Να φοβάται μήπως, μαζί με μια βόλτα στα σοκάκια τους, κολλήσει τύφο και χολέρα. Μόνοι τους αποπατούσαν μπροστά στις εξώπορτές τους, για να μην πλησιάζει κανείς την τρώγλη τους. Η βρωμιά και η δυσωδία γίνονταν τα «τείχη» που περίκλειαν τους καταυλισμούς τους …Τη δική τους «άποψη» περί πόλης. Όλα αυτά γίνονταν εκ του πονηρού. Είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο παρέμεναν βρομιάρηδες για λόγους άμυνας …Η βρόμα προστάτευε το σπίτι τους από εισβολείς …Η βρόμα προστάτευε τη γυναίκα τους από τη διεκδίκηση των άλλων …Η βρόμα γινόταν η σιδερένια «ζώνη αγνότητας» των θυγατέρων τους …Πλενόταν κανένας και προκαλούσε «υποψίες» …Η μυρωδιά από το σαπούνι «αποκάλυπτε» προθέσεις, οι οποίες ήταν «μυστικές». Όλους αυτούς δεν τους συνέφερε να ευθυγραμμίζονται με τους «συγκάτοικούς» τους στην πόλη, γιατί απλούστατα μειωνόταν κάθετα η απόδοση του «κεφαλαίου» τους …Χαλάρωνε η συνοχή τους κι έχαναν μέλη τους…

INTRODUCTION …«Δουλεμένες» τακτικές μέσα στους αιώνες. Εάν, εξαιτίας των χαρακτηριστικών σου, μετατρέψεις μια περιοχή αρχικά σε αφοδευτήριο και ουρητήριο, γιατί δεν έχεις κατοικία και ζεις σε συνθήκες καταυλισμού και γκέτο, σε κάθε περίπτωση η περιοχή θα υποβαθμιστεί. Εάν στη συνέχεια η περιοχή αυτή —εξαιτίας σου κι εξαιτίας της εξειδίκευσής σου— μετατραπεί σε πορνείο και χώρο πώλησης ναρκωτικών, είναι θέμα χρόνου η μετακίνηση και η φυγή των μόνιμων κατοίκων από εκεί …Είναι θέμα χρόνου η απαξίωση των περιουσιών τους και άρα η «αρπαγή» τους από τους «εισβολείς» τής βρόμας και της παραβατικότητας. Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σήμερα, που οι Γύφτοι —για παράδειγμα— είναι εξαιρετικά παραβατικοί και προκλητικοί, αυτό οφείλεται στο ότι έχουν αναλάβει ρόλους, οι οποίοι παλαιότερα ανήκαν στους Εβραίους και οι οποίοι σήμερα απλά δεν μπορούν να τους ασκήσουν, λόγω τής παγκόσμιας «επιτυχίας» τους. Η διακίνηση ναρκωτικών στο βασικό επίπεδο, η φτηνή πορνεία, το παράνομο εμπόριο όπλων κλπ. είναι ρόλοι, τους οποίους «κληρονόμησαν» οι σημερινοί Γύφτοι από το «κενό» που άφησαν πίσω τους οι Εβραίοι.

Εάν καταλάβει κάποιος το παράδειγμα αυτό, θα καταλάβει και τη στρατηγική που ακολουθήθηκε …πρώτα στις μεταπολεμικές ΗΠΑ και σήμερα στην Ευρώπη. Εάν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ισχυροί τής Νέας Τάξης, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα της στρατηγικής τους …Μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνουν και ποιοι το κάνουν. Εάν οι Εβραίοι επιτέλους πλύθηκαν, δεν σημαίνει ότι άλλαξαν και οι γνώσεις τους …Αυτό το οποίο κάνουν είναι πάντα αυτό το οποίο γνώριζαν !!! …Είναι οι ίδιοι, είτε κυκλοφορούν με τα πόδια στα βρόμικα σοκάκια είτε με σοφέρ στις μεγάλες λεωφόρους. Όταν λοιπόν λέμε ότι στόχος τους είναι να κατακτήσουν τις πόλεις τού Χριστιανισμού, δεν πάει να πει ότι τους βλέπουμε ξαφνικά σαν στρατηγούς …Πάλι σαν κλέφτες τους βλέπουμε και τις τακτικές τους στις τακτικές των κλεφτών τις αναζητούμε. Τις πόλεις τις βλέπουν ως κλέφτες και άρα ως λείες. Στόχος τους είναι να τις αρπάξουν από τα χέρια των άλλων, όχι βέβαια ως κατακτητές, αλλά ως εκμεταλλευτές …Να τις «ξεζουμίζουν», αλλά όχι να τις λειτουργούν οι ίδιοι. Δεν μπορούν να είναι κατακτητές, γιατί, ως εμφανείς κατακτητές, θα πρέπει ν’ αναλάβουν τις ευθύνες των ιδιοκτητών …κι αυτοί δεν θέλουν τέτοιου είδους ευθύνες …Δεν θέλουν «έρωτες» με τα θηλυκά …Αυτές οι ευθύνες συνεπάγονται πολέμους, φόρους, υποχρεώσεις, κόπο, απαλλοτριώσεις για το κοινό καλό κλπ. …κι αυτοί θέλουν μόνον το «κρέας» τής πόλης κι όχι το «κόκκαλο» …Το «κόκκαλο» είναι προφανώς για τους άλλους.

Με την ύπουλη αυτήν τακτική αλώνουν τις πόλεις, για να τις μετατρέψουν από «σπίτια» ανθρώπων και λαών σε «θεματικά πάρκα», τα οποία σε κάποια στιγμή θα προσφέρουν υπηρεσίες σε πελάτες …Ιδιόκτητα «θεματικά πάρκα» συγκεκριμένα …Μεγάλες Disneyland. Θα καπηλευτούν δηλαδή την ιστορία, την παράδοση, τη φήμη, την ομορφιά και ό,τι άλλο μπορεί να χαρακτηρίζει μια πόλη, η οποία μπορεί ν’ αναπτυχθεί τουριστικά και θα την εκμεταλλεύονται …Δεν υπάρχει ανάγκη ν’ αγοράσεις τον Παρθενώνα ή το Κολοσσαίο, για να εκμεταλλεύεσαι την αρχαία ιστορία είτε της Αθήνας είτε της Ρώμης. Αρκεί να ελέγχεις τα διαμερίσματα και τα καταστήματα στις πόλεις αυτές κι επιτυγχάνεις το ίδιο, εφόσον εσύ εισπράττεις τα κέρδη εκείνα, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα ανήκαν στους κατοίκους τους. Ελάχιστα σ’ απασχολούν τα εισιτήρια του Παρθενώνα, όταν εισπράττεις ενοίκια απ’ ΟΛΑ τα Airbnb διαμερίσματα, τα οποία βρίσκονται γύρω απ’ αυτόν και σε «βάθος» πολλών ομόκεντρων «κύκλων».

Ποιο είναι το νόημα όλων αυτών που περιγράψαμε; …Ότι απλούστατα οι Εβραίοι δεν έχουν «πατρόν» πόλης …Δεν έχουν μια δική τους «Ιερουσαλήμ», ώστε να την κάνουν «πατρόν» για τις νέες πόλεις τής δικής τους Νέας Τάξης …Δεν έχουν καν «πατρόν» πόλης. Θέλουν ν’ αρπάξουν τις πόλεις, αλλά μόνον στο κομμάτι που προσφέρει κέρδος. Θέλουν ν’ αρπάξουν τα «φιλέτα» των πόλεων και να τα εκμεταλλεύονται κατ’ αποκλειστικότητα. Αυτό, όμως, δεν γίνεται με τους κατοίκους τους μέσα σ’ αυτές …Με αυτούς τους κατοίκους μέσα σ’ αυτές δεν μπορούν να τις κάνουν δικές τους. Άρα; …Άρα, γνωρίζοντας να στήνουν «καταυλισμούς», το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να «βγάλουν» τους κατοίκους από τις πόλεις τους και να τους βάλουν να κατοικούν σε καταυλισμούς. Αυτό, που θα κάνουν, δηλαδή, είναι να επιχειρήσουν να τις εκκενώσουν, έστω κι αν αυτό τις «σκοτώσει» …Δεν έχουν άλλες γνώσεις …Αυτές είναι οι γνώσεις τους …Θα μοιραστούν με τους φίλους τους και τους συμμάχους τους τις ιδιοκτησίες των κέντρων των πόλεων και ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους θα τους βγάλουν έξω απ’ αυτά.

Θα κρατήσουν τα κέντρα των πόλεων σαν «μούμιες» —που μοιάζουν ζωντανές, αλλά δεν είναι— και θα τις κάνουν ιδιόκτητα «Mall», για να πουλάνε τις «πραμάτειές» τους και να νοικιάζουν «θέσεις» σε εμπόρους. Ως εκ τούτου δεν αναζητάμε κάποια ιδιαίτερη «σφραγίδα» τους στις πόλεις τους …Δεν αναζητούμε τους ναούς τους ή το αρχιτεκτονικό και πολεοδομικό τους «ύφος». Όποια κι αν είναι αυτή η πόλη, τα ίδια θα κάνουν …Όπως τη βρήκαν, έτσι θα την αφήσουν. Δεν τους ενδιαφέρει εάν στο κέντρο της έχει τον Παρθενώνα ή την Παναγία των Παρισίων, ένα Τζαμί ή έναν ναό τού Βούδα …Δεν θα τα γκρεμίσουν αυτά, για να κάνουν τα δικά τους «αντίγραφα» του Ναού τού Σολομώντα …Δεν τους ενδιαφέρει καν αυτό …Ίσα-ίσα, που έχει περισσότερο ενδιαφέρον τα θεματικά τους «πάρκα» να έχουν ποικιλία «πολιτισμών» και «θρησκειών» …«Αυτοκρατορία» Λας Βέγκας !!! …που δίπλα-δίπλα συνυπάρχουν μια «Πυραμίδα», μια Αψίδα τού Θριάμβου, μια αραβική «τέντα» και μια ρωμαϊκή έπαυλη…

…«Πειρατές» ξένων πλοίων είναι και όχι «ναυπηγοί» …Αρπάζουν ό,τι βρουν !!! Είναι σαν τους γύφτους που κλέβουν αυτοκίνητα. Μπορεί να μην γνωρίζουν να κατασκευάζουν αυτοκίνητα, αλλά γνωρίζουν να τα οδηγούν. Δεν τους ενδιαφέρει εάν είναι γερμανικά, κορεάτικα ή γαλλικά. Επειδή δεν τα έχουν αγοράσει και άρα δεν τα έχουν «πονέσει», τα χειρίζονται με τρόπο απολύτως βάναυσο. Δεν τους ενδιαφέρει εάν το αυτοκίνητο σπάσει, εάν χαλάσει ή απλά γρατσουνιστεί …Τους ενδιαφέρει να τους δώσει όσο περισσότερο κέρδος μπορεί και μετά δεν τους πειράζει να το κάψουν ή να το πετάξουν σε κανένα χωράφι …Μετά θα ψάξουν να βρουν άλλο να κλέψουν.

Άρα, εάν κάποιος αναζητά την επέμβασή τους ως «κατακτητών», οι οποίοι θέλουν να βάλουν τη «σφραγίδα» τους στις πόλεις, ξέρει τι έχει να περιμένει …Θα περιμένει να δει τι θα κάνουν μετά την κλοπή, προκειμένου να μπορούν να τις «οδηγούν» ανενόχλητα στην αναζήτηση του κέρδους …Δεν θα επιχειρήσουν «τεχνικές» επεμβάσεις, γιατί δεν ξέρουν από τέτοιες και δεν ρισκάρουν να «χαλάσουν» τις πόλεις, οι οποίες αποδεδειγμένα λειτουργούν κερδοφόρα …Το μόνο που θα δει ο παρατηρητής είναι το πώς θα μεθοδεύσουν τις εκκενώσεις των πόλεων της «αυτοκρατορίας» τους, για να καθίσουν οι ίδιοι στη θέση τού «οδηγού», βγάζοντας από τη θέση του τον προηγούμενο …Θα περιμένει να δει τον τρόπο με τον οποίο θα προκαλέσουν την τρομερή «αναπηρία» στις πόλεις αυτές …Πώς θα προσπαθήσουν να τις προσαρμόσουν στις ανάγκες τους, για να τους βάλουν «καρότσα», η οποία θα τους φέρνει το μέγιστο κέρδος με την «πραμάτειά» τους …Πώς θα μετατρέψουν το μεγαλύτερο μέρος τής πόλης σε αγορά, εφόσον το «σαλόνι» τής κατοικίας δεν τους ενδιαφέρει …Αυτοί οι ίδιοι έτσι κι αλλιώς και στην καρότσα κοιμούνται …Επάνω στα εμπορεύματά τους. Έτσι κάπως είναι οι «πόλεις» των Εβραίων …Σαν τα αυτοκίνητα των γύφτων, οι οποίοι περιφέρονται «θορυβωδώς» μέσα στους «καταυλισμούς». Μέσα στις «πόλεις» τους βρίσκονται μόνον οι «οδηγοί» τής διοίκησης και η «καρότσα» όλων των εμπορευμάτων …Όλοι οι άλλοι στους «καταυλισμούς».

 

 

Το αμερικανικό μεταπολεμικό «παράδειγμα».

 

Χωρίς να εμβαθύνουμε ιδιαίτερα, εφόσον σε άλλα κείμενά μας έχουμε αναλύσει τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο —και στα οποία ο αναγνώστης μπορεί ν’ ανατρέξει—, θα αναφερθούμε σ’ αυτόν μόνον επιγραμματικά, για να τον «συνδέσουμε» με το θέμα μας. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια τεράστια συνωμοσία των Προτεσταντικών Δυνάμεων και του Σιωνιστικού Συστήματος εις βάρος όλου του Χριστιανισμού και όχι μόνον. Σε έναν ψευδοπόλεμο μεταξύ τής Βρετανίας και της Γερμανίας, τον οποίο χρηματοδότησε το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα, ενέπλεξαν ολόκληρη την Ευρώπη με έναν και μόνον στόχο: …Να την ισοπεδώσουν …Να ισοπεδώσουν τις πόλεις της …Να καταστρέψουν τις υποδομές της.

Επειδή το συνωμοτικό τους σχέδιο προέβλεπε πολύ αίμα και πολύ πόνο για τους λαούς, δεν εξαίρεσαν κανέναν από τα κόστη τού πολέμου …Ούτε καν τους εαυτούς τους εξαίρεσαν οι Εβραίοι. Γιατί; …Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με αφανισμό, εάν αποκαλυπτόταν ότι ξένοι δρομολόγησαν ένα ενδοχριστιανικό «μακελειό», το οποίο δεν έχει προηγούμενο σε ένταση και αριθμό θυμάτων. Εάν δεν πλήρωναν και οι ίδιοι έναν στοιχειώδη «φόρο»-αίματος, κινδύνευαν να αφανιστούν σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε βάση τού σχεδίου τους. Τα πάντα ήταν επικίνδυνα, γιατί ο κόσμος την εποχή εκείνη «έβλεπε» τι συνέβαινε. Είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι οι Εβραίοι είχαν ξεκινήσει τα βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του. Η εμπλοκή τους στο θέμα τής «ρωσικής» επανάστασης, η χρηματοδότηση του παγκόσμιου κομμουνισμού, τα «Αρχεία των Σοφών τής Σιών» κλπ., ήταν όλα φήμες —φοβερές και τρομερές— εις βάρος των Εβραίων …Ήταν ενδείξεις συμμετοχής τους σε εγκλήματα, τα οποία εύκολα γίνονταν αποδείξεις. Μια απευθείας σύνδεση και εμπλοκή τους στη συνωμοσία τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και στο πανχριστιανικό «μακελειό» μπορεί να σήμαινε το τέλος τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο «σκηνοθέτησαν» την παράσταση του «Ολοκαυτώματος» …«Αυτοτραυματίστηκαν», για να μπουν κι αυτοί ανάμεσα στα θύματα του Πολέμου, ώστε μέσα στον πανικό να χαθούν τα «ίχνη» τους, άσχετα αν τα φανερά κέρδη που θα εισέπρατταν —εξαιτίας αυτού— θα ήταν μυθικά. Υποτίθεται θα ήταν «αποζημιώσεις» θυμάτων τού Πολέμου. Η «παράσταση» του «Ολοκαυτώματος», δηλαδή, έγινε, για να προστατευτεί ο εβραϊκός λαός από πράξεις αντεκδίκησης και όχι για να εξοντωθεί. Ακόμα και τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» ήταν χρηματοδοτούμενα από τις σιωνιστικές τράπεζες των ΗΠΑ …Ήταν όμοια με τα ελληνικά «ξερονήσια», όπου το «παραμύθι» των δωσίλογων συνεργατών των κομμουνιστών προσπαθούσε να πείσει τον λαό ότι αυτά ήταν «μέσο τιμωρίας» των εγκληματιών τού Εμφυλίου, ενώ στην πραγματικότητα ήταν «μέσο οργανωμένης προστασίας» τους, εφόσον σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να φύγουν από την Ελλάδα, για να μην πέσουν θύματα αντεκδίκησης των θυμάτων τους.

Κάτι ανάλογο έγινε και με το «Ολοκαύτωμα», μέσω του οποίου οι Εβραίοι απέκτησαν «άλλοθι» για την τεράστια ευθύνη τους στο τεράστιο αυτό «μακελειό». Στα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» —τα οποία ήταν ακριβώς αυτό το οποίο περιγράφουν— συγκεντρώθηκαν οι Εβραίοι, για να σωθούν από το πανευρωπαϊκό μακελειό και όχι το αντίθετο …Για να βρίσκονται κατά τον χρόνο τής γερμανικής επίθεσης στα ασφαλή μετόπισθεν του πολέμου και όχι στα «μέτωπά» του …Καθ’ όλη τη διάρκεια του «στημένου» Πολέμου «πίσω» από τους Ναζί και μέσα σε μια ασφαλή Γερμανία …και, όταν έχασαν οι Ναζί, «πίσω» από τους Αμερικανούς και μέσα σε μια ασφαλή Ευρώπη …Ούτε μία μέρα απροστάτευτοι. Όλο το μυστικό τους ήταν η προστασία που απολάμβαναν από τους Ναζί, οι οποίοι παρίσταναν δήθεν τους θανάσιμους εχθρούς τους. Οι Ναζί ήταν «υπάλληλοι» των Σιωνιστών και με τα στρατόπεδα αυτά προστάτευσαν τους Εβραίους, και όχι το αντίθετο. Εάν οι Εβραίοι αφήνονταν στις εστίες τους, θα έπεφταν θύματα αντεκδίκησης των λαών, οι οποίοι ήδη ήταν «υποψιασμένοι» για τον ρόλο τους και τις σχέσεις τους τόσο με τον κομμουνισμό όσο και με τον ναζισμό. Όπως καταλαβαίνουμε καί στις δύο αυτές «παραστάσεις», τις οποίες περιγράψαμε με το «Ολοκαύτωμα» και τα ελληνικά «ξερονήσια», ακολουθήθηκε το ίδιο «σενάριο», γιατί απλούστατα οι «σκηνοθέτες» ήταν οι ίδιοι…

…Ήταν οι «σκηνοθέτες» τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και της δημιουργίας τού Ανατολικού «Μπλοκ» …Του ιδιόκτητου —για τους Εβραίους κομμουνιστές— κομμουνισμού. Αυτό το «Μπλοκ» ήταν που έδωσαν ως «αντιπαροχή» στους Αμερικανούς, για να γίνουν συνέταιροι σε μια «κοσμοκρατορία», η οποία στηριζόταν στην αντιπαλότητα αυτών των δύο ιδεολογικών πόλων. Εδώ εύλογα θ’ αναλογιστεί κάποιος τον λόγο που οι πανίσχυροι Προτεστάντες —είτε ως Βρετανοί είτε ως Αμερικανοί είτε ως Γερμανοί— έκαναν συνέταιρούς τους τούς Εβραίους …Τον λόγο που είχαν ανάγκη τους Εβραίους και την τεχνογνωσία τους, για να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά τους. Τι σχέση μπορεί να είχαν κάποιοι πανίσχυροι άνθρωποι, οι οποίοι κατείχαν στρατιωτικά ένα μεγάλο μέρος τού Πλανήτη, με τα «παράσιτα» εκείνα, τα οποία επί αιώνες λαθροβιούσαν στα γκέτο των μεγάλων χριστιανικών πόλεων;

Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι το εξής: Οι Προτεστάντες πράγματι είχαν υπό τον έλεγχό τους ένα μεγάλο μέρος τού πλανήτη, αλλά δεν είχαν το «φιλέτο» του …Το «φιλέτο» του ήταν η Ευρώπη και το «φιλέτο» τής Ευρώπης ήταν το μερίδιο του Καθολικισμού και βέβαια και της Ορθοδοξίας …Το «φιλέτο» τής Ευρώπης ήταν εκείνο που «ακουμπούσε» στη Μεσόγειο …Το «φιλέτο» του ήταν μια τεράστια και ποθητή ακτογραμμή τύπου « Promenade Des Anglais», στην οποία λάτρευαν να «ξεχειμωνιάζουν» οι πλούσιοι Άγγλοι, Αμερικανοί και Γερμανοί, κι αυτό το «φιλέτο» το έλεγχαν άλλοι …Το «Άγιο Δισκοπότηρο» για τους Προτεστάντες, εφόσον εκεί «εδράζονταν» τόσο η Ρώμη όσο και η Νέα Ρώμη …Η διπλή «καρδιά» τού Χριστιανισμού …Η «καρδιά» των πάντων για τους Χριστιανούς …Το «διαβατήριο» για την απόλυτη εξουσία εντός του Χριστιανισμού και ο «δρόμος» για την κορυφή τού Κόσμου.

Ο βομβαρδισμός του Λονδίνου από τη Λουφτβάφε. Η βόμβα άνοιξε κρατήρα που «ρούφηξε» ένα λεωφορείο. Δεκάδες άμαχοι πνίγηκαν από τα νερά κατεστραμένου αγωγού - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Οι Προτεστάντες στον έλεγχο και την εκμετάλλευση του «φιλέτου» αυτού είχαν πρόβλημα με τα υπόλοιπα Χριστιανικά Δόγματα …Με τα δόγματα όμως αυτά δεν μπορούσαν να κάνουν απ’ ευθείας πόλεμο και να τα κατακτήσουν ως κατακτητές …Δεν μπορούσαν σ’ αυτά να φερθούν όπως φέρθηκαν στους Ινδιάνους, στους Αφρικανούς ή στους Ινδούς, για παράδειγμα, και ν’ αφαιρέσουν το κεφάλαιο από τους λαούς τους. Άρα έπρεπε να το κάνουν μ’ έναν πιο ύπουλο τρόπο …κι εκεί τούς ήταν χρήσιμοι οι Εβραίοι …Οι Εβραίοι θα τους έδιναν την «τεχνογνωσία» να τους «κατακτήσουν», χωρίς να τους κατακτήσουν …Οι Εβραίοι, οι οποίοι ήταν έμπειροι στις αλητείες τού δρόμου και των γκέτο.

Στην εβραϊκή γνώση αναζητούμε τα μυστικά τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Προτεστάντες —υπό την καθοδήγηση των έμπειρων αλητών τού δρόμου— θα έστηναν μεταξύ τους —και άρα χωρίς έλεγχο— έναν πόλεμο και θα προσπαθούσαν να παρασύρουν σ’ αυτόν —ως συμμάχους ομοϊδεάτες ή αντιπάλους— κι όλους τους υπόλοιπους Χριστιανούς —ανεξαρτήτως δόγματος—, οι οποίοι δεν θα γνώριζαν τι έκαναν …και στην πραγματικότητα θα έβαζαν μέσα στις πατρίδες τους έναν πόλεμο, του οποίου το ζητούμενό ούτε καν που υποπτευόταν ποιο θα μπορούσε να ήταν. Οι Προτεστάντες θα έστηναν έναν «καυγά» μεταξύ τους και —είτε έμπαιναν στα κράτη ως καταστροφείς είτε ως σύμμαχοι— θα τα ισοπέδωναν. Σαν τη δήθεν φασαρία που κάνουν μεταξύ τους κάποιοι πληρωμένοι αλήτες, για να καταστρέψουν ένα μαγαζί υπέρ των συμφερόντων κάποιου ανταγωνιστή του …Η δήθεν φασαρία, η οποία μπορεί να γίνει, για να επωφεληθούν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι θα τον δανείσουν χρήματα για να την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών. …Ζημιών, οι οποίες, εάν δεν υπήρχαν, δεν θα υπήρχε και ανάγκη για δανεισμό. Απλά πράγματα …Όταν κάποιοι αλήτες χαλάνε το μαγαζί ενός νοικοκύρη, πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι επωφελούνται απ’ αυτήν την καταστροφή …Από τους τοκογλύφους μέχρι τους εμπόρους οικοδομικών υλικών και τους εργολάβους. Κάποιοι επωφελούνται τόσο πολύ, που δεν θα τους ήταν πρόβλημα να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι τη φασαρία.

Μια τέτοια αλητεία —κόστους εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών για την ανθρωπότητα— ήταν ο Πόλεμος μεταξύ τής Αμερικανοβρετανίας και της Γερμανίας —που ήταν δήθεν ο πυρήνας τής σύγκρουσης του Πολέμου— …Ο πιο ύπουλος κι αιματηρός πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία. Μια αλητεία, η οποία «σκηνοθετήθηκε» από τους Εβραίους με μεγάλο ρίσκο και γι’ αυτόν τον λόγο συγκέντρωσαν τον λαό τους στην «καρδιά» τού Προτεσταντισμού ως την πιο καλή εγγύηση ασφαλείας. Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτής της πρωτοφανούς πολεμικής επιχείρησης; …Να χρηματοδοτήσουν τη γενική ανοικοδόμηση των ισοπεδωμένων από τον πόλεμο ευρωπαϊκών κρατών και να χρηματοδοτήσουν την εκ νέου ανάπτυξη της οικονομίας τους …Να μετατρέψουν δηλαδή την Ευρώπη και τα κράτη της σε αποικίες χρέους …Να μετατρέψουν την Ευρώπη σε έναν τρομοκρατημένο «όμηρο» χρέους, τον οποίο θα τον απειλούσαν μέρα-νύχτα με το φόβητρο της δικής τους Σοβιετικής Ένωσης …Χρέους απέναντι στους Σιωνιστές τοκογλύφους …Χρέος σε δολάρια, τα οποία έγιναν το υποχρεωτικό αποθεματικό νόμισμα για ολόκληρη την Ευρώπη και ταυτόχρονα έγιναν το αποκλειστικό νόμισμα για την εξασφάλιση του «ζωοδότου» για τις ευρωπαϊκές οικονομίες πετρελαίου.

Το Σχέδιο Μάρσαλ που απέτυχε Η νεκρή σχεδόν Ευρώπη «αλυσοδέθηκε» με συνοπτικές διαδικασίες με τις αμερικανικές «βοήθειες», οι οποίες γρήγορα μετατράπηκαν σε αμερικανικά «δάνεια» από τις σιωνιστικές τράπεζες. Αυτό ήταν το ζητούμενο του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, που μετέτρεψε την πιο πλούσια περιοχή τού κόσμου σε μια κατεστραμμένη αποικία χρέους. Όμως, το γεγονός ότι ο «πυρήνας» τού νέου ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ είχε να κάνει με τα χρέη —και άρα με την τραπεζική λειτουργία—, δημιουργούσε νέα δεδομένα. Υποβάθμιζε κατά πολύ τη στρατιωτική τεχνογνωσία, η οποία ήταν το δυνατό «χαρτί» των στρατοκρατών Προτεσταντών σε σχέση με τους Εβραίους συνεταίρους τους. Στην πραγματικότητα τοποθέτησε τους Προτεστάντες «κάτω» από τους Εβραίους, γιατί αυτοί θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι πραγματικά θα τον διαχειρίζονταν. Οι Προτεστάντες μπορεί να ήταν κυρίαρχοι —πολιτικά και στρατιωτικά— στον κόσμο, αλλά ο ιμπεριαλισμός τους ήταν τραπεζικός και άρα τον λόγο δεν τον είχαν οι στρατηγοί ή οι πολιτικοί, αλλά οι Σιωνιστές τραπεζίτες …Με επιτόκια και όχι με βόμβες θα απειλούσαν τα θύματά τους !!!

Όμως, αυτό σημαίνει ότι τον σχεδιασμό και στην πραγματικότητα τον έλεγχο εκείνης της μεταπολεμικής Τάξης Πραγμάτων θα τον είχαν οι Εβραίοι τού «παρασκηνίου» και όχι οι θριαμβευτές Προτεστάντες. Αυτό δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές γι’ αυτούς κι ούτε εκείνη την ώρα τους προβλημάτιζε …Δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που ένας «ταπεινός» διευθυντής αναλάμβανε ως CEO μια τεράστια επιχείρηση, και στην ουσία την «έτρεχε» μόνος του, αγνοώντας παντελώς την ιδιοκτησία …Η «ιδιοκτησία» κέρδη θέλει, κι αυτά είναι που ένας CEO τής υπόσχεται να φέρει …Οι εξειδικευμένοι CEO τής PAX AMERICANA έγιναν οι Εβραίοι …Οι CEO αυτοί, οι οποίοι όμως στη διοίκηση είχαν άσχετους «συνεταίρους-αφεντικά» και άρα ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν μεταξύ τους πολυεπίπεδες συγκρούσεις συμφερόντων. Αρχικά, όμως, όλα ξεκίνησαν σε «κλίμα» απόλυτης εμπιστοσύνης, εφόσον ο Σιωνιστής «διευθυντής» φαινόταν ότι γνώριζε πολύ καλά τη δουλειά του. Άλλωστε, από την εποχή τού Ρούσβελτ αυτός ο CEO είχε και τον έλεγχο του «ταμείου» της επιχείρησης, εφόσον οι Εβραίοι έλεγχαν απόλυτα τη FED και άρα τύπωναν δολάρια κατά βούληση.

Την ώρα λοιπόν που η Ευρώπη «επούλωνε» τις πληγές της με τα ψεύτικα «δολάρια», οι Εβραίοι ξεκινούσαν τη φάμπρικα μέσα από τις ΗΠΑ …Ξεκινούσαν τον δικό τους «πόλεμο» για την «κατάκτηση» της κορυφής και θα ξεκινούσαν από εκεί που τους ήταν εύκολο, γιατί έλεγχαν την εξουσία …και άρα από τις ΗΠΑ …Εκεί θα έκαναν το «πείραμα» του απόλυτου ελέγχου τής κοινωνίας, γιατί το θεωρούσαν πιο εύκολο και ασφαλές. Θα ξεκινούσαν από τις ΗΠΑ των «αφελών» και «άπειρων» Αμερικανών και, αποκτώντας την απαραίτητη εμπειρία —όταν θα ερχόταν η ώρα—, θα δοκίμαζαν να κάνουν το ίδιο και στην Ευρώπη των έμπειρων και πολύ πιο πονηρών και υποψιασμένων στα παιχνίδια τής εξουσίας λαών.

Με τους συνέταιρούς Αγγλοσάξονες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Δεν ήταν δύσκολο να «ρίξουν» τους νικητές τού Πολέμου στη μοιρασιά. Έχοντας το «πάνω χέρι» —από πλευράς γνώσης και ρόλου— από τους Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ, ξεκίνησαν την πονηρή τους πορεία προς την «κορυφή» …Τη δική τους «κορυφή», την οποία την ήθελαν μόνον για τους εαυτούς τους και δεν επιθυμούσαν να τη μοιραστούν με κανέναν άλλο …Η απόλυτη δικαίωση …Οι «Γύφτοι» τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας θα έκαναν τη μεγάλη «πειρατεία» και θα την άρπαζαν από τους αφελείς νέους κυρίαρχούς της …Οι «Γύφτοι», τους οποίους επί αιώνες τούς υποτιμούσαν και τους περιέπαιζαν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, θα έπαιρναν τελικά την εκδίκησή τους …Θα τα έπαιρναν όλα και θα άφηναν όλους τους Χριστιανούς «ξεβράκωτους» …Το απόλυτο όνειρο του Σιωνισμού …Ένα όνειρο, το οποίο η ισχύς των Προτεσταντών —γενικά— και η αφέλεια των Αγγλοσαξόνων —ειδικά— το έκανε εφικτό.

Πριν λοιπόν φτάσουν στο σημείο να «ρίξουν» τους ισχυρούς Αμερικανούς, θα έπρεπε να τους «παγιδεύσουν» …Να τους δώσουν κάποιο «καρότο» σαν κέρδος, ώστε να τους εμπιστευτούν και να μην αντιδρούν σε επεμβάσεις, οι οποίες μέχρι εκείνη την ώρα απαγορεύονταν από το χριστιανικό «λειτουργικό» και οι οποίες δεν αφορούσαν μόνον το Προτεσταντικό Δόγμα …Θα ξεκινούσαν από τον λαό των ΗΠΑ και μετά θα κατέληγαν στους WASP συνεταίρους τους …Θα «έριχναν» πρώτα τον λαό και μετά τους συνεταίρους τους. Ποιος ήταν ο στόχος τους σ’ εκείνη την πρώτη φάση τού μεταπολεμικού σχεδιασμού; …Να «καταστρέψουν» τις πόλεις των ΗΠΑ. Αυτό, το οποίο είχαν κάνει κυριολεκτικά με τον Πόλεμο στην Ευρώπη, θα το έκαναν μεταφορικά στις ΗΠΑ. Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτού του στόχου; …Να μην επωφεληθούν οι απλοί πολίτες των ΗΠΑ από την «επιτυχία» τού κράτους τους …Να μην καρπωθούν σε πλούτο οι κάτοικοι των πόλεων την τρομερή και παγκόσμια ανάπτυξη των ΗΠΑ …Να μην γίνουν καταθέσεις τα απίστευτα για την εποχή «μεροκάματά» τους …σε μια εποχή που παγκοσμίως μόνον η αμερικανική βιομηχανία είχε επιβιώσει του πολέμου …Να μην γίνουν κεφάλαιο τα υπάρχοντα σπίτια και οι περιουσίες τους στις πόλεις τους …Την επιτυχία να την «καρπωθούν» εξ’ ολοκλήρου οι Προτεστάντες Αγγλοσάξονες βιομήχανοι και οι Σιωνιστές Εβραίοι τραπεζίτες.

Τη στιγμή λοιπόν που οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ξαναχτίσουν τα γκρεμισμένα σπίτια τους, οι Εβραίοι έψαχναν τρόπους να βάλουν καί τους Αμερικανούς στον ίδιο «παρονομαστή». Θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να ξαναφτιάξουν σπίτια καί οι Αμερικανοί —τους οποίους η καταστροφή εκείνη τη στιγμή δεν τους αφορούσε—. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος να τους «φορτώσουν» κι αυτούς με νέα δάνεια …Δάνεια για ανάγκες τεχνητές, εφόσον οι Αμερικανοί δεν είχαν πραγματικές ανάγκες να καλύψουν …Δεν είχαν ν’ αποκαταστήσουν πολεμικές καταστροφές …Δεν είχαν ανάγκη από στεγαστικά δάνεια, γιατί δεν είχαν γκρεμιστεί τα σπίτια τους από τις βόμβες …Δεν είχαν ν’ αντικαταστήσουν κατεστραμμένες —λόγω πολέμου— οικοσκευές. Όλα στα σπίτια τους και στις γειτονιές τους ήταν όπως ακριβώς ήταν πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

The Pace, and Face, of Gentrification: Population Change in Five Brooklyn Neighborhoods — Center for New York City Affairs Αυτοί οι Αμερικανοί ήταν που έπρεπε να «παγιδευτούν» σε τεχνητές ανάγκες μεγάλου κόστους, σαν να επρόκειτο γι’ ανθρώπους, οι οποίοι υπήρξαν θύματα πολεμικών καταστροφών. Αυτός ήταν ο «πόλεμος» στις ΗΠΑ …Ο «πόλεμος» αυτός, ο οποίος θα τοποθετούσε καί τον αμερικανικό λαό ανάμεσα στα θύματά του και ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει «απώλειες». Γιατί θα τους κήρυτταν τον «πόλεμο» οι Εβραίοι; …Για να δώσουν τρομερά κέρδη στους Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ εις βάρος τού αμερικανικού λαού και ταυτόχρονα οι ίδιοι να «επιτεθούν» στις πόλεις τους. Στόχος τους ήταν ο έλεγχος και η οικειοποίηση όλου εκείνου του οικονομικού κέρδους, το οποίο θα πρόκυπτε από τον θρίαμβο που είχαν πραγματοποιήσει και τους έδωσε την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία …Αυτός ήταν «πόλεμος», ο οποίος θα γινόταν μέσα στις ΗΠΑ για το ποιος θα εισέπραττε το κέρδος τής αμερικανικής «πλανηταρχίας»;

Εάν οι αμερικανικές πόλεις στην πλανηταρχική «θητεία» των ΗΠΑ γίνονταν οι νέες Ρώμες, τα Λονδίνα τής Βικτώριας, τα Παρίσια τού Ναπολέοντα ή οι Βαρκελώνες τής Ισαβέλλας, οι κάτοικοί τους θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα εισέπρατταν την υπεραξία τής PAX AMERICANA στο real-estate …Οι δικές τους γειτονιές θα γίνονταν Belgravia ή Champs-Élysées ή La Rambla. Έτσι έγινε σε όλες τις πόλεις των ισχυρών κρατών στην περίοδο που αυτά κυριαρχούσαν στον κόσμο και έτσι θα γινόταν και στις ΗΠΑ …εάν βέβαια ήταν αυτές φυσιολογικό κράτος. Οι ΗΠΑ, όμως, δεν ήταν φυσιολογικό κράτος …Είχε κάποιους, οι οποίοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους ιδιοκτήτες του και τον αμερικανικό λαό επέμεναν να τον βλέπουν σαν «φιλοξενούμενη φτωχολογιά» απ’ όλον τον κόσμο. Άρα; …Άρα, την «υπεραξία» από το real-estate —ολόκληρη— δεν ήθελαν να τη μοιραστούν με ΚΑΝΕΝΑΝ. Θα σχεδίαζαν την κατάσταση έτσι, ώστε να την εισέπρατταν μόνοι τους.

Εκεί κάπου τους «δούλεψαν» οι Εβραίοι. Τους έδωσαν το «καρότο» τού κέρδους και τους πήραν τις πόλεις. Ενεργοποίησαν την απληστία τους και κι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Αγγλοσάξονες υποτιμούσαν όλες τις άλλες μειονότητες των ΗΠΑ και άρα δεν τους θεωρούσαν πολίτες πρώτης κατηγορίας. Οι Εβραίοι τούς υποσχέθηκαν να εισπράξουν όλο το κέρδος τού real-estate τής μεταπολεμικής εποχής και αυτοί δέχθηκαν. Όμως, δεν γνώριζαν ότι οι Εβραίοι είχαν τη δική τους ατζέντα …Δεν γνώριζαν ότι οι Εβραίοι θα τους έδιναν μερικά «πέτσινα» δολάρια από αυτά που τύπωναν μόνοι τους στη FED και σταδιακά θα τους άρπαζαν όλο το «κεφάλαιο»-κράτος …Αυτό ήταν το μεγάλο κόλπο. Η απόλυτη ειρωνεία. Οι Εβραίοι αρχικά θα τους έδιναν ΠΟΛΛΑ, για να τους τα πάρουν ΟΛΑ στο τέλος …Θα «έριχναν» τους Αγγλοσάξονες, στηριζόμενοι στα δικά τους μέσα και στη δική τους συνεργασία …Θα τους υπόσχονταν τεράστια κέρδη με την «εκκένωση» των πόλεων και την ανάπτυξη των suburbs, αλλά οι ίδιοι στην ουσία θα «κατακτούσαν» τις αμερικανικές πόλεις εις βάρος των συνεταίρων τους …Των συνεταίρων αυτών, οι οποίοι ούτε καν υποπτεύονταν τι σημαίνει —πολιτικά και στρατηγικά— η εκκένωση των πόλεων …Τι σημαίνει η «αναπηρία» τους και ποιος τελικά θα επωφελούνταν απ’ αυτήν, γιατί είχε τις γνώσεις να επωφεληθεί. Οι Αγγλοσάξονες το είχαν «καταπιεί» το «δόλωμα». Θα στόχευαν στο μεγάλο μέρος τού real-estate και οι Εβραίοι έκαναν πρόβες τής στολής τού «αυτοκράτορα» …Μιλάμε για «δούλεμα» …Με τις δυνάμεις και την ισχύ των Αγγλοσαξόνων άρχισαν οι Εβραίοι το «ξήλωμα» όλων των αστικών πληθυσμών των ΗΠΑ!!!

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Εβραίοι απομόνωσαν τα κέντρα ΟΛΩΝ των πόλεων και τα «πάγωσαν» στην ανάπτυξή τους. Πώς το κατάφεραν αυτό; …Με πολύ απλό τρόπο …Με τον τρόπο που πάντα γνώριζαν οι Εβραίοι, και επιταχύνεται όταν υπάρχει τραπεζική χρηματοδότηση: …Δημιούργησαν τη «μόνωση» της εγκληματικότητας, η οποία δεν επέτρεπε στην πόλη να «ζει» και ν’ αναπτύσσεται με φυσιολογικό τρόπο …Αγόραζαν ολόκληρες γειτονιές στις παρυφές των μεγάλων αμερικανικών πόλεων και, αφού τις υποβάθμιζαν, αγόραζαν και τις διπλανές τους περιοχές, μέχρι να περικυκλώσουν το κέντρο. Κουβαλούσαν όπου τους βόλευε μερικούς μαύρους Αμερικανούς κι έδιωχναν τα λευκά «πρόβατα» έξω από τα όρια του down-town. Στην κυριολεξία έδιωξαν με τις «κλωτσιές» από τις γειτονιές τους στις πόλεις τούς λευκούς πληθυσμούς. Αγοράζοντας ολόκληρα μπλοκ απολύτως απαξιωμένων πολυκατοικιών, μπορούσαν να τα διαχειρίζονται όπως βόλευε τα συμφέροντά τους.

Η εβραϊκή τεχνογνωσία είχε βρει τον χώρο να κάνει την απόλυτη εφαρμογή της. Εφόσον τα συμφέροντά τους ήταν να φύγουν οι λευκοί πληθυσμοί από μια συγκεκριμένη περιοχή, γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν. Παραχωρούσαν σε φτωχούς μαύρους διαμερίσματα στα όρια των πόλεων και τα υποβάθμιζαν …Πάντα η φτώχεια υποβαθμίζει τα πάντα και δυστυχώς αυτή η υποβάθμιση χρεώνεται στους φτωχούς. Ανάμεσα στους πολλούς αυτούς φτωχούς —και άρα «ενοχλητικούς» μαύρους— «φύτεψαν» και κάποιους βίαιους ομοίους τους …Μαύρους, οι οποίοι ενθαρρύνονταν —με χρήματα— να είναι εχθρικοί κι επιθετικοί απέναντι στους λευκούς γείτονές τους. Κοντά σ’ αυτούς τοποθετούσαν και όλους τους μικροεγκληματίες, οι οποίοι δημιουργούσαν τη «ελαφριά» εγκληματικότητα, η οποία όμως «λερώνει» μια περιοχή και ενοχλεί τους κατοίκους της …Νταβατζήδες, «βαποράκια», πορτοφολάδες κλπ., δημιουργούν ένα «μίγμα» βρομιάς, την οποία δεν την αντέχει ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Κανένας δεν θέλει να μένει σ’ ένα σπίτι, στο πεζοδρόμιο του οποίου κάνει «πιάτσα» μια πόρνη. Κανένας δεν θέλει να γυρνάνε τα παιδιά του στο σπίτι και να περνάνε ανάμεσα από ναρκομανείς κι εμπόρους ναρκωτικών. Κανένας δεν θέλει να γυρίζει στο σπίτι και τις περισσότερες φορές να του λείπει το πορτοφόλι του. Μπορεί να μην κινδυνεύει να τον σκοτώσουν, αλλά δεν μπορεί να ζει συνέχεια κάτω από αυτήν την πίεση και τον εκνευρισμό που προκαλεί η «ελαφριά» εγκληματικότητα …Δεν μπορεί κάποιος να ζει με την αγωνία τού «τι άλλο θα συμβεί», είτε στον ίδιο είτε στα μέλη τής οικογένειάς του …Φεύγει από εκεί και ησυχάζει.

Οι Εβραίοι όλα αυτά τα γνωρίζουν, γιατί αυτές ήταν οι δουλειές που έκαναν επί αιώνες στην Ευρώπη …Είναι αυτό που είπαμε με τον «συφιλιδικό», ο οποίος «διώχνει» τον κόσμο από κοντά του. Έχοντας την υποστήριξη των Αγγλοσαξόνων και των κρατικών μηχανισμών, άφησαν τη «ελαφριά» εγκληματικότητα ν’ «ανθίσει» …Έδωσαν «γραμμή» στην αστυνομία να μην κυνηγάει με ιδιαίτερο πάθος το «ελαφρύ» έγκλημα και να παίρνουν και κάποιοι του «χαρτζιλίκι» τους, για να μπορούν να εκβιάζονται και οι ίδιοι. Υπό συνθήκες ατιμωρησίας συγκέντρωσαν στα κοντινά τού κέντρου προάστια όλη την κοινωνική «σαβούρα» …Εβραίοι ήταν οι πολιτικοί εκείνοι, οι οποίοι έδιναν «γραμμή» στην αστυνομία και Εβραίοι ήταν κι όλοι οι δικηγόροι των πορνών, των εμπόρων ναρκωτικών κλπ. …Δικό τους το «καρπούζι» τής παρανομίας και δικό τους και το «μαχαίρι» τού νόμου. Με τον τρόπο αυτόν μετέτρεπαν τις παρυφές τής πόλης σε «Ελντοράντο» των εγκληματιών και των μικροεγκληματιών.

Έχοντας απόλυτη εξοικείωση με το έγκλημα αυτού του είδους, «επένδυαν» οι ίδιοι στην υποβάθμιση αυτών των περιοχών …Γνώριζαν ΤΙ έπρεπε να κάνουν ΠΟΥ και ΠΟΤΕ. Απ’ όπου έφευγαν οι λευκοί κάτοικοι, αυτοί πήγαιναν κι αγόραζαν για «ψίχουλα» τα εγκαταλειμμένα κι άρα απαξιωμένα κτίρια …ΟΛΕΣ οι πόρνες, οι έμποροι ναρκωτικών, οι μαχαιροβγάλτες κλπ., ήταν ενοικιαστές των Εβραίων. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς έμεναν στους χώρους εκείνους χωρίς ενοίκιο, εφόσον πήγαιναν εκεί όπου βόλευε τους Εβραίους. Άδειαζαν μερικά διαμερίσματα σε μια πολυκατοικία και οι Εβραίοι έβαζαν χωρίς ενοίκιο μέσα σ’ αυτά πόρνες, ναρκομανείς και πορτοφολάδες …και μέσα σε λίγους μήνες άδειαζε ολόκληρη η οικοδομή. Ποιος θ’ αγοράσει μια εγκαταλειμμένη οικοδομή σε μια τέτοια γειτονιά, εκτός από αυτόν που ελέγχει την κατάσταση;

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο γνωρίζουμε …Οι λευκοί Αμερικανοί εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και τις πόλεις τους, οι οποίες μέχρι εκείνη την ώρα ήταν φυσιολογικές …Κλασσικές χριστιανικές πόλεις, όπως όλες οι πόλεις τού ανεπτυγμένου κόσμου …«Μεγαλειώδες» !!! …Παγκόσμιο ρεκόρ των ΗΠΑ και του λαού τους !!! Ούτε που κατάλαβαν οι Αμερικανοί ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους «δούλευαν» τόσο πολύ και τόσο απροσχημάτιστα …Αυτοί, οι οποίοι τους φέρονταν σαν «Ινδιάνους» —που ξεγελιούνταν με «χάντρες» και «καθρεφτάκια»—. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι ανάλογο στην παγκόσμια ιστορία. Αντί οι «ανώτεροι» λευκοί να περιορίσουν τους «κατώτερους» μαύρους σε καταυλισμούς, προκειμένου ν’ απολαύσουν μόνοι τους και με ασφάλεια την πόλη τους, έκαναν το αντίθετο …Παρέδωσαν την πόλη στους φτωχούς μαύρους, στα βαποράκια και στις πόρνες και οι ίδιοι έφυγαν στους καταυλισμούς.

Σαν να μπει κάποιος εισβολέας στο σπίτι σου και, αντί να τον διώξεις —ή για λόγους ανθρωπισμού να τον φιλοξενήσεις στο σπιτάκι τού κήπου σου—, τού επιτρέπεις να κάνει κατάληψη στο σαλόνι σου κι εσύ πηγαίνεις να ζήσεις με αντίσκηνο στην αυλή σου …Για την ασφάλειά σου …Για να μην τον πετύχεις μεθυσμένο και σε μαχαιρώσει στη μέση του σαλονιού, το οποίο το έχει καταλάβει …Να μην πέσει γυμνός επάνω στη γυναίκα σου, γιατί του αρέσει να κυκλοφορεί και γυμνός μέσα στο σπίτι. Σαν ν’ αποφασίσουν οι Λονδρέζοι να φέρουν τους μαύρους στο Kensington και στο Knightsbridge και να πάνε οι ίδιοι να κατοικήσουν σε καταυλισμούς στο Brixton. Αυτό είναι που έκαναν οι Αμερικανοί σε όλες τις πόλεις τους …Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο εγκατέλειψαν ΟΛΕΣ τις πόλεις τους και πήγαν να κατοικήσουν σε καταυλισμούς με ξύλινα σπίτια.

Στην πραγματικότητα παρέδωσαν στους μαύρους τούς τύπους εκείνων των αστικών κατοικιών, οι οποίοι χαρακτήριζαν τις μεγαλουπόλεις όλων των ανεπτυγμένων κρατών των αρχών τού προηγούμενου αιώνα …Τους τύπους εκείνων των αστικών κατοικιών, τους οποίους μισό αιώνα μετά οι Αμερικανοί ζηλεύουν στην Ευρώπη …Τους τύπους εκείνων των αστικών κατοικιών, οι οποίοι έδιναν πολιτισμικό χαρακτήρα στις αμερικανικές πόλεις. «Βομβάρδισαν» στην κυριολεξία τις κατοικήσιμες περιοχές των πόλεων, για να διώξουν τους λευκούς «πελάτες» τους. Προκαλούσαν πυρκαγιές σε ολόκληρες συνοικίες, χωρίς ν’ αποκαθιστούν τις ζημιές, προκειμένου να τις υποβαθμίσουν και να μην τολμάει κανένας λευκός να κατοικεί κοντά στα χαλάσματα, τα οποία Blighted Buildings on Ninth Avenue Slated for Demolition, City Says - Hell's Kitchen & Clinton - New York - DNAinfo προσέλκυαν φτωχούς μαύρους κι όλα τα περιθωριακά στοιχεία των μεγαλουπόλεων.

Με τον τρόπο αυτόν ταύτισαν τη διαβίωση εντός των πόλεων με τους φτωχούς και τους μαύρους κι έτσι «θωράκισαν» τον αστικό ιστό από κάθε διεκδίκηση …Και να ήθελαν δηλαδή οι Αμερικανοί να επιστρέψουν στις πόλεις τους, δεν μπορούσαν. Απαξίωσαν παντελώς όλες τις αστικές περιοχές, οι οποίες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν κατοίκους και στη συνέχεια τις εξαγόρασαν οι ίδιοι για «ψίχουλα», προκειμένου να ελέγχουν απόλυτα τους κατοίκους τους. Αυτό ήταν το σχέδιό τους. Τον λαό τον «έβγαλαν» με τη βία από τις πόλεις, στέλνοντάς τον στα «λιβάδια» των suburbs, που στην πραγματικότητα ήταν ένας τύπος «καταυλισμών». Τα suburbs δεν είναι προάστια, γιατί δεν «ακουμπούν» το άστυ …Δεν «ακουμπούν» τα κέντρα των πόλεων. Διαχωρίζονται από τις πόλεις με μια «ζώνη» υψηλής επικινδυνότητας, μη-κατοικήσιμης για τους απλούς πολίτες. Τα suburbs είναι καθαροί «καταυλισμοί» …«Καταυλισμοί», που έπεισαν τους αγράμματους και τους άσχετους πως ήταν για το «καλό» τους να μένουν εκεί …Να μην κάθονται μαζί με μαύρους γείτονες στις εγκαταλειμμένες οικοδομές των φτωχογειτονιών των πόλεων, όπου —εκτός όλων των άλλων— κινδύνευε και η ζωή τους.

Όλα για το «καλό» τους έγιναν από τους «καλούς» «ιδιοκτήτες» των ΗΠΑ, οι οποίοι «νοιάζονταν» για τον λαό τους !!! …Τόσο «καλοί», που τους έδιναν και δάνεια, για ν’ αποκτήσουν το σπίτι για τη νέα τους ζωή …«Ευεργετικά» δάνεια με μόνη εγγύηση το ίδιο τους το σπίτι …Να πάνε στον καθαρό αέρα τής υπαίθρου και να μένουν σε δικό τους «εξοχικό» —για την υγεία τους— !!! …Να πάνε να κατοικήσουν στους «καταυλισμούς» για την ασφάλειά τους …Τους συνέφερε να κατοικούν με ομοίους τους …Με όμοιούς τους θρησκευτικά και κυρίως φυλετικά. Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκαν «εξειδικευμένοι» καταυλισμοί …Αλλού να κατοικούν οι «χρυσοθήρες», αλλού οι «γελαδάρηδες» κι αλλού οι «εργάτες» και οι «αγρότες» …Έγιναν «καταυλισμοί» λευκών, μαύρων, κίτρινων πολιτών, που —εκτός όλων των άλλων— συντηρούσαν όλους τους κοινωνικούς διαχωρισμούς και «τάιζαν» τον κοινωνικό ρατσισμό …«Καταυλισμοί», οι οποίοι θ’ αντιπροσώπευαν το «αμερικανικό όνειρο» των φτωχών, που θα τους εξασφάλιζε «μίνι-έπαυλη» στην αμερικανική «εξοχή» …Θα τους εξασφάλιζε ένα «κομμάτι» γης με γκαζόν …Ένας σχεδιασμός, που, όπως καταλαβαίνουμε, ήταν εξ’ αρχής υστερόβουλος και βέβαια ρατσιστικός !!!…

…Ένας σχεδιασμός, τον οποίο τον σκέφτηκε και τον επέβαλε ο πιο διάσημος developer των suburbs …Ο περίφημος Γουίλιαμ Λέβιτ …Αυτός, ο οποίος —σύμφωνα με το περιοδικό Time— ήταν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους τού 20 αιώνα, γιατί ήταν ο «πατέρας» των suburbs …Ο «εμπνευστής» αυτού, το οποίο στη συνέχεια ονομάστηκε «αμερικανικό όνειρο». Αυτός ήταν από τους πρωταγωνιστές αυτού του τρομερού οικιστικού εγκλήματος εις βάρος των Αμερικανών. Αυτός ήταν που επέβαλε την υποχρεωτική χρήση τού γκαζόν. Αυτός ήταν που έστελνε την αστυνομία στην πόρτα τού πολίτη εκείνου, ο οποίος δεν συντηρούσε το γκαζόν όπως προβλεπόταν κι απ’ τα ίδια τα συμβόλαια αγοράς των σπιτιών. Κατά «σύμπτωση» αυτός ο ρατσιστής ήταν Εβραίος. Πόσο ρατσιστής; …Τόσο, ώστε να βάζει τους λευκούς πελάτες του να υπογράφουν στα συμβόλαια αγορών των σπιτιών τους ότι: …δεν θα τα μεταπουλήσουν ΠΟΤΕ σε μαύρους …Τέτοια συμβόλαια συνέτασσε αυτός ο «σημαντικός» Εβραίος —και μάλιστα γερμανικής καταγωγής— λίγα χρόνια μετά το υποτιθέμενο —για ρατσιστικούς λόγους— «Ολοκαύτωμα των Εβραίων».

Manhattan Bridge Seen Narrow Alley Enclosed Stock Photo 317400725 | Shutterstock Το καλό μ’ αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι ότι όλα φαίνονται, καθώς έχουν μικρό ιστορικό «βάθος» …Ακόμα βρίσκονται εν ζωή κάποιοι από τους πρωταγωνιστές αυτής της κατάστασης. Ας ψάξει κάποιος να δει σε ποιους ανήκουν ΟΛΕΣ οι ιδιοκτησίες των αμερικανικών αστικών κέντρων …Σε ποιους ανήκουν οι ουρανοξύστες και τα παλιά ακίνητα των αμερικανικών αστικών κέντρων. Στην κυριολεξία ανήκουν μόνον σε WASP και Εβραίους …Ανήκουν σ’ αυτούς, οι οποίοι επέβαλαν τον νέο τότε μεταπολεμικό σχεδιασμό και άρα ήξεραν εκ των προτέρων πώς και πού έπρεπε να επενδύσουν …«Πετυχημένοι» με «σκονάκια» μόνον αυτοί, οι οποίοι γνώριζαν εκ των προτέρων αυτό, το οποίο ΟΛΟΙ οι άλλοι αγνοούσαν …και, οι υπόλοιποι Αμερικανοί «τακτοποιημένοι» στα λιβάδια των «καταυλισμών» τού «οne family, one house» !!!

Καθόλου δύσκολο δεν ήταν για τους έμπειρους Εβραίους να παρασύρουν τους —νεοεισελθόντες στο παγκόσμιο προσκήνιο— αφελείς Αμερικανούς …«Piece of cake», που θα έλεγε κάποιος Αμερικανός. Οι Εβραίοι στη μακραίωνη —έστω και άδοξη ιστορία τους—επιβίωσαν ως παράσιτα στην τρομερή Ρώμη, την πονηρή Κωνσταντινούπολη, το συνωμοτικό Λονδίνο και θα είχαν πρόβλημα στη Νέα Υόρκη των αγράμματων μεταναστών, οι οποίοι πανηγύριζαν που τους επέτρεψαν απλά να περάσουν από τον έλεγχο του Ellis island; …Για πλάκα τούς είχαν τους μετανάστες, οι οποίοι παρίσταναν τους «νεοφώτιστους» Αμερικανούς …Τα θηρία των ευρωπαϊκών γκέτο για πλάκα είχαν την αγράμματη φτωχολογιά, η οποία συνέρρεε με τρομερούς ρυθμούς στις νεόπλουτες ΗΠΑ.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε κουβάλησαν μεταπολεμικά στις ΗΠΑ «κάθε καρυδιάς καρύδι» απ’ όλον τον κόσμο. Θα χρησιμοποιούσαν τους πληθυσμούς των φτωχών μεταναστών, για να «σπρώξουν» τους Αμερικανούς στα suburbs. Κατέβαιναν από τα πλοία οι μετανάστες κι αρχικά τούς στοίβαζαν στα υποβαθμισμένα «μαύρικα» προάστια …Να υπάρχει μεγάλη «μάζα» λευκών, που να υποβαθμίζει επίσης τα αστικά προάστια των μεγάλων πόλεων …Μια «μάζα», της οποίας οι ανάγκες τη μετέτρεπαν αναγκαστικά σε εστία μόλυνσης. Απελπισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν στην ανάγκη να πάνε στην άλλη άκρη τού κόσμου για να επιβιώσουν …Απολύτως απελπισμένοι, όπως είναι σήμερα οι άστεγοι του Λος Άντζελες και του Σαν Φραντζίσκο, οι οποίοι στήνουν τους πάνινους «καταυλισμούς» τους στα πολυτελή προάστια των πόλεων.

Άσχετα όμως με την απελπισία τους ή με το δίκιο τους, δεν έπαυαν —και μόνον με την ύπαρξή τους— να υποβαθμίζουν τους χώρους στους οποίους πρόχειρα φιλοξενούνταν. Όταν μετατρέπεις ολόκληρες γειτονιές σε υπαίθρια ουρητήρια κι αφοδευτήρια, ευνόητο είναι ότι κάποιοι δεν το αντέχουν αυτό κι απομακρύνονται. Αυτοί, οι οποίοι απομακρύνονταν, ήταν οι Αμερικανοί …κι εκείνοι, που τους έδιωχναν —έστω κι άθελά τους— ήταν οι φτωχοί μετανάστες, τους οποίους οι Εβραίοι τούς επέβαλαν ως αναγκαστικούς γείτονες. Έτσι χειρίστηκαν το μεγάλο μεταπολεμικό μεταναστευτικό ρεύμα προς τις ΗΠΑ, το οποίο το προκάλεσαν οι ίδιοι, χωρίς να υπάρχει λόγος. Η τοπική εγκληματικότητα «υποδέχθηκε» τη φτώχεια των μεταναστών και οι πρώην κάτοικοι των πόλεων έφυγαν τρέχοντας.

Από εκεί αυτούς τους μετανάστες τούς έπαιρναν «πακέτο» οι Εβραίοι και τους έστελναν στα suburbs, για να γευτούν άμεσα το «American dream» …Να μην «καθυστερούν» στις πόλεις …Στις πόλεις «κινδύνευαν» από τους μαύρους …Έτσι τους έλεγαν …«Κινδύνευε» ο σκληρός Σικελός ή ο αγροίκος μετανάστης από τη Ρωσία από τον φουκαρά τον μαύρο, ο οποίος δεν τολμούσε καν να τον κοιτάξει στα μάτια, γιατί ακόμα υπήρχαν νόμοι που το απαγόρευαν. Αυτό ήταν όμως το «παραμύθι» …Όλοι αυτοί πίστευαν ότι τους τους συνέφερε να πάνε στα suburbs …Να πάνε στους «καταυλισμούς» των ομοίων τους …Εκεί όπου υπάρχουν κι άλλοι συμπατριώτες τους από την Ευρώπη …Εκεί όπου μιλάνε την ίδια γλώσσα …Έχουν το ίδιο Χριστιανικό Δόγμα …Μιλάνε ελληνικά ή ιταλικά ή πολωνικά κι έχουν τις εκκλησίες τους …Τόσο «καλοί» άνθρωποι ήταν αυτοί, οι οποίοι τους «στοίβαζαν» στα προάστια !!! Οι λευκοί μετανάστες με τον τρόπο αυτόν έγιναν άθελά τους οι «λαγοί», οι οποίοι θα «παράσερναν» και τους λευκούς Αμερικανούς μακριά από τις πόλεις τους. Μιλάμε για μεγάλο «δούλεμα» !!!

Αυτήν την «τεχνογνωσία» ελέγχου απελπισμένων «κινούμενων» μειονοτήτων «πούλησαν» οι Εβραίοι στους Αγγλοσάξονες και τους «δούλεψαν» μετά τον Πόλεμο …Υποσχέθηκαν στους WASP να τους παραδώσουν ΟΛΑ τα κέρδη τού αμερικανικού ιμπεριαλισμού εις βάρος όλων των υπολοίπων εθνικών μειονοτήτων των πολυεθνικών ΗΠΑ …Τους υποσχέθηκαν να τους πουλήσουν εκατομμύρια νέα σπίτια σε νέους καταυλισμούς …Τους υποσχέθηκαν να γεμίζουν ΟΛΑ τα προάστια με αυτοκίνητα …Να μην χωράνε τα γκαράζ τους από τα αυτοκίνητα …Όχι ένα για κάθε οικογένεια, αλλά τρία και τέσσερα !!! …Τους υποσχέθηκαν φαραωνικού τύπου οδικά έργα, για να επικοινωνούν οι καταυλισμοί με τα κέντρα και να περνάνε οι κάτοικοί τους με γέφυρες «πάνω» από τις «μονωτικές» ζώνες τής εγκληματικότητας.

10 states in America with the best infrastructure

Με τον τρόπο αυτόν θα πήγαιναν όλα τα κέρδη τής μεταπολεμικής επιτυχίας των ΗΠΑ στις «τσέπες» των ισχυρών τους. Θα σχεδίαζαν επάνω σε «λευκό χαρτί» μια κατάσταση, η οποία θα έθετε υπό την ομηρία τους τον αμερικανικό λαό, ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Θα ήταν όλοι μόνιμα εξαρτώμενοι από τις δικές τους υπηρεσίες και τα δικά τους προϊόντα. Έτσι εξηγείται και η χρονική αφετηρία τής καταστροφής των αμερικανικών πόλεων και η κολοσσιαία αλλαγή στον οικιστικό τους σχεδιασμό. Όλα έγιναν μετά τον Πόλεμο και με τους πονηρούς Εβραίους να πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την αλλαγή …Οι Εβραίοι τής κλάψας άρχισαν να γίνονται κυρίαρχοι της αμερικανικής κοινωνίας …Άρχισαν να μη φοβούνται τίποτε και να αυτονομιμοποιούνται σε οτιδήποτε κι αν έκαναν με το άλλοθι του «Ολοκαυτώματος». Χωρίς κανέναν έλεγχο μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν εις βάρος όποιου ήθελαν. Εάν τολμούσε κάποιος να τους αμφισβητήσει, θα γινόταν αυτόματα «αντισιωνιστής» και «ρατσιστής» και θα έμπαινε σε «μαύρα» κατάστιχα.

Αυτοί ήταν που κατέστρεψαν την αμερικανική κοινωνία και τη «γκετοποίησαν» μέσα στην ίδια της την πατρίδα. Αυτοί αφαίμαξαν την αμερικανική κοινωνία μέχρι θανάτου. Αυτοί διέλυσαν την αμερικανική οικογένεια, εφόσον δεν της επέτρεψαν ποτέ να ζήσει συγκεντρωμένη σ’ ένα οίκημα. Ο Αμερικανός πάντα θα έφτιαχνε το σπίτι του χιλιόμετρα μακριά απ’ αυτά των συγγενών του. Η «απόσταση» και ο αμερικανικός τρόπος ζωής «χαλάρωναν» παντελώς τις οικογενειακές σχέσεις και τους δεσμούς κι αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα του «one family home». Δεν υπήρχε η γιαγιά από δίπλα ή κάτω από το σπίτι, που θα έκανε babysitting στα εγγόνια της. Οι Αμερικανοί θα πλήρωναν κάποιον ξένο άνθρωπο να το κάνει αυτό. Οι συγγενείς ούτε που θα γνωρίζονταν μεταξύ τους.

«Σπάζοντας» οι Εβραίοι τους οικογενειακούς δεσμούς των Αμερικανών, στην πραγματικότητα «έσπαζαν» τη χριστιανική νοοτροπία, η οποία ήταν η «κεντρομόλος» δύναμη που δημιουργούσε και συντηρούσε τις χριστιανικές πόλεις. Το «σπάσιμο» των οικογενειακών δεσμών δημιουργούσε φυγόκεντρες τάσεις κι απομάκρυνε τους ανθρώπους μεταξύ τους …Τους έκανε «κινούμενους», όπως τους Εβραίους και όχι «στατικούς», όπως τους Χριστιανούς …Τους έκανε ν’ αναζητούν «καταυλισμούς» και όχι πόλεις …Τους έστελνε μόνιμα στα suburbs. Αυτή η «κίνηση» της κοινωνίας ήταν το ζητούμενο του σχεδιασμού, και αυτό ήταν που επιθυμούσαν. Με την αναγκαστική μετακίνηση του Αμερικανού από το σπίτι των δικών του ξεκινούσε μια ασταμάτητη «πορεία» ζωής. Οι Αμερικανοί στην πραγματικότητα με την πολιτική τού «one family home» δεν είχαν ποτέ «δεσμούς» με την οικογένειά τους, το σπίτι τους, τη γειτονιά τους ή τους γείτονές τους.

Ως εκ τούτου είχαν μια σχέση «χαλαρή» με τον «καταυλισμό» όπου μεγάλωσαν και την πόλη όπου υποτίθεται βρισκόταν ο «καταυλισμός» αυτός …Την Πολιτεία όπου βρισκόταν αυτή η πόλη και τελικά την πατρίδα …Όλα «χαλαρά» κι αφηρημένα, γιατί ο πυρήνας τής αγάπης για την πατρίδα ξεκινάει από τον τοπικισμό …Αγαπάμε το σπίτι μας, τη γειτονιά μας και την πόλη μας κι όλα αυτά είναι η Πατρίδα στο μέρος που μας αφορά. Αυτό, το οποίο προσπάθησαν να «περάσουν» στους Αμερικανούς οι «πατέρες» των ΗΠΑ, τους το «αφαίρεσαν» οι Εβραίοι.

High prices in America's cities are reviving the suburbs | The Economist Από εκεί και πέρα ήταν εύκολο οι Εβραίοι —ως έμπειροι στην «κίνηση»— να ελέγξουν πληθυσμούς «κινούμενων» «ερασιτεχνών». Έτσι ξεκίνησαν τον έλεγχο της αμερικανικής κοινωνίας και με τον τρόπο αυτόν μονιμοποίησαν το χαρακτηριστικό τής κίνησης, ακόμα κι όταν τα δεδομένα δεν ευνοούσαν έναν τέτοιο χειρισμό. Ξεκίνησαν, ελέγχοντας τους «κινούμενους» πληθυσμούς των ξένων μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σ’ ένα ξένο μέρος και σε κατάσταση φόβου και συναγερμού επιβίωσης …και στη συνέχεια μετέτρεψαν μόνιμα σε «μετανάστες» τούς Αμερικανικούς μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Αυτόν, ο οποίος έφτανε στη Νέα Υόρκη από την Ιταλία ή την Πολωνία κι έψαχνε να βρει πού θ’ «ακουμπήσει», τον διαδέχθηκε εκείνος, ο οποίος έφτανε στη Νέα Υόρκη από το Μπρούκλιν ή το Λόνγκ Άιλαντ. Όλοι έφευγαν από το «one family home» όπου γεννήθηκαν —και το οποίο πλέον δεν τους «χωρούσε»— κι αναζητούσαν το μέρος όπου θα πάνε να «εγκατασταθούν» …Οι νέοι settlers, οι οποίοι αναπαράγονται αιωνίως μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Από εκεί και πέρα μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα. Οι ειδικοί τής κίνησης —«περιπλανώμενοι» Εβραίοι— θα έβαζαν τον αμερικανικό λαό να «κινείται» σε όλη του τη ζωή μέχρι εξαντλήσεως. Όποια κι αν ήταν η «προέλευσή» του —και άρα η «αφετηρία» του—, θα «κινούνταν» …Θα «κινούνταν», γιατί, κάθε φορά που θα το έκανε αυτό, οι Εβραίοι θα τον «άρμεγαν» …Θα του «πουλούσαν» νέο σπίτι, νέο αυτοκίνητο ή θα του έδιναν νέο δάνειο. «Κίνηση» σημαίνει «έξοδα» για κάποιους και «έσοδα» για κάποιους άλλους. Ο Αμερικανός, επειδή αυτό βόλευε τους Εβραίους τοκογλύφους, συνεχώς βρισκόταν σε «κίνηση». Όταν δεν θα έψαχνε για ένα παράπηγμα —για να κοιμηθεί απλά ως άνεργος λαθρομετανάστης—, θα έψαχνε για σπίτι, επειδή βρήκε νόμιμη δουλειά ως νόμιμος εργάτης. Στη συνέχεια θα έψαχνε για νέο σπίτι, επειδή βρήκε καλύτερη δουλειά και μετά για ακόμα καλύτερο, επειδή έγινε επιχειρηματίας. Αναζητώντας την ατομική επιτυχία, πάντα θα «κινείται», γιατί αυτό προκαλεί ο σχεδιασμός των καταυλισμών των ομοίων …Όταν «προχωράς» με βάση την οικονομική σου κατάσταση, οι «όμοιοί» σου είναι συνεχώς διαφορετικοί και άρα διαφορετικά είναι και τα μέρη όπου θα τους «συναντήσεις». Αυτό είναι που κάνει ο Αμερικανός σε όλη του τη ζωή.

Οι ειδικοί των γκέτο και των καταυλισμών, εφόσον κατόρθωναν κι έβαζαν τους Αμερικανούς στους καταυλισμούς των suburbs, δεν φοβούνταν καμία αντίδραση …Δεν υπάρχει αντίδραση στα γκέτο, γιατί εκεί ισχύει κι ακούγεται μόνον ό,τι θέλουν τ’ αφεντικά τους …Ακούγεται μόνον ό,τι θέλουν τα εβραϊκά αφεντικά τύπου Ζούγκεμπεργκ. Με τον τρόπο αυτόν οι Αγγλοσάξονες και οι Εβραίοι τα πήραν ΟΛΑ και δεν άφησαν ούτε «ψίχουλο» στον αμερικανικό λαό να εκμεταλλευτεί από την παγκόσμια «επιτυχία» των ΗΠΑ …Μια «επιτυχία», η οποία αναγκαστικά θα «αποτυπωνόταν» —εκτός όλων των άλλων— και στις πόλεις τους, οι οποίες όμως πλέον είχαν «χαθεί» …ΔΕΝ υπάρχουν πλέον πόλεις στις ΗΠΑ !!! Στην κυριολεξία οι Αμερικανοί δεν έχουν πόλεις …Ο λαός τους δεν κατοικεί σε πόλεις …Στη συντριπτική του πλειοψηφία κατοικεί σε «καταυλισμούς»…

Where Are the Best Suburbs for City-Like Living? | Builder Magazine …«Καταυλισμούς», όπως αυτοί στους οποίους κατοικούσαν οι Ινδιάνοι, οι έποικοι, οι χρυσοθήρες, οι πρόσφυγες, αλλά και οι γύφτοι στις παρυφές των πραγματικών πόλεων …«Καταυλισμούς» γύρω από κάποια κέντρα, τα οποία παριστάνουν τις πόλεις αλλά δεν είναι τέτοιες, γιατί δεν έχουν το σύνολο των λειτουργιών που χαρακτηρίζουν μια πόλη …Δεν έχουν το βασικότερο χαρακτηριστικό μιας πόλης, που είναι οι κάτοικοι …Οι μόνιμοι κάτοικοι …Αυτοί, οι οποίοι κατοικούν στις γειτονιές της …Αυτοί, οι οποίοι περπατάνε στους δρόμους της, γιατί απλά ζούνε εκεί …Γιατί εκεί είναι η αγορά τους …Γιατί εκεί πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά τους …Γιατί εκεί γυμνάζονται. Όλα αυτά δεν υπάρχουν στο «κέντρο», το οποίο ονομάζουν «πόλη» οι Αμερικανοί.

Οι «πόλεις» των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μια συστάδα ουρανοξυστών, που απλά αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν τη γενική λειτουργία τής τεράστιας κατοικημένης περιοχής που τις περιβάλει στον τομέα των υπηρεσιών …Υπηρεσιών ΟΛΩΝ των ειδών, είτε νόμιμων είτε παράνομων …Συστάδα μεταλλικών κατασκευών με ελάχιστη συμμετοχή στο θέμα τής αστικής κατοικίας …Μια ολιγομελής «παρέα» σιδερένιων «γιγάντων» στη μέση ενός τεράστιου «κοπαδιού» ξύλινων «νάνων» …Μια υψηλή «νησίδα» υπηρεσιών στη μέση ενός «ωκεανού» «γυμνών» από πλευράς υπηρεσιών καταυλισμών …Ένα τεράστιο Mall μέσα σ’ ένα χάος κατοικιών. Αυτές είναι οι κατ’ ευφημισμό «αμερικανικές πόλεις»…

…Όλες ίδιες μεταξύ τους και διαφέρουν μόνον στο Skyline, που τις κάνει αναγνωρίσιμες …Το Skyline, που είναι για να το βλέπουν από δεκάδες χιλιόμετρα μακριά οι υποτιθέμενοι πολίτες τους …Να τις βλέπουν όπως οι χωρικοί βλέπουν ένα Λούνα-Παρκ, το οποίο εγκαταστάθηκε έξω από το χωριό τους και θέλουν να το επισκεφτούν …Να το βλέπουν όπως έβλεπαν οι χρυσοθήρες την πόλη τής άγριας Δύσης …Εκεί όπου είναι η τράπεζα, ο σερίφης, το ουίσκι, οι πόρνες και οι πράσινες τσόχες των χαρτοπαικτών …Εκεί όπου είναι το «fun». Οι Αμερικανοί, δηλαδή, αυτό, το οποίο ονομάζουν «πόλη», είναι κάτι διαφορετικό απ’ αυτό το οποίο αντιλαμβάνονται ως όρο όλοι οι υπόλοιποι λαοί …Πολύ διαφορετικό απ’ αυτό το οποίο έχουμε περιγράψει έως τώρα.

10 Famous USA cities Skylines | City skyline silhouette, Skyline silhouette, City skyline

Έχουν δημιουργήσει ένα αστικό κέντρο, για να στεγάσουν τις υπηρεσίες τους και από εκεί και πέρα τον κόσμο τον σκορπίζουν σε «καταυλισμούς» γύρω από το αυτό …«Καταυλισμούς», οι οποίοι εκτείνονται σε απόσταση και «βάθος» δεκάδων χιλιομέτρων από το κέντρο αυτό …Τα λεγόμενα down-towns έγιναν φωτεινά «Mall», για να εξυπηρετούν τους πολίτες των «καταυλισμών», οι οποίοι έγιναν «πελάτες» των φωτισμένων «Mall» …«Φάροι», οι οποίοι τους κατευθύνουν προς το μέρος τους, όπως τα φώτα έλκουν τα έντομα …«Φάροι», οι οποίοι «οδηγούν» προς τη δουλειά ή προς την «απόλαυση» …Εκεί βρίσκονται τα γραφεία τους, τα μαγαζιά τους, αλλά και τα πορνεία, οι έμποροι ναρκωτικών κλπ. …Εκεί όπου κάνεις ό,τι θέλεις —όσο «βρόμικο» κι αν είναι— και μετά γυρίζεις πίσω στον καθαρό «καταυλισμό» …Εκεί όπου συνυπάρχεις με τους «διαφορετικούς» μέχρι να γυρίσεις στον «καταυλισμό» με τους «ομοίους».

Αυτή είναι η «πόλη» με τη «σφραγίδα» των Εβραίων. Αυτή είναι η «πόλη» τής Νέας Τάξης Πραγμάτων …Της εβραϊκής Τάξης Πραγμάτων, η οποία «κατάκτησε» τις πρώην χριστιανικές πόλεις των ΗΠΑ και τις μετάλλαξε …Ένα τεράστιο γύφτικο «Λούνα-Παρκ» στο κέντρο ενός τεράστιου «καταυλισμού» …Ένα «Λούνα-Παρκ», το οποίο έχει τα πάντα …Ό,τι μπορεί να εξυπηρετήσει ή να ευχαριστήσει τους κατοίκους των γύρω «καταυλισμών». Αυτό, όμως, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι πόλη και έτσι είναι ΟΛΕΣ οι αμερικανικές «πόλεις» …Όλες τους είναι «ανάπηρες», γιατί ήταν άσχετοι κι εγκληματίες αυτοί που τις σχεδίασαν ως πόλεις της Νέας Τάξης.

Chicago Skyline At Night Free Stock Photo - Public Domain Pictures Τώρα πρέπει να θυμηθεί ο αναγνώστης τι είπαμε πιο πάνω για την «αναπηρία» των πόλεων. Πότε είναι «ανάπηρες» οι πόλεις; …Όταν δεν προσφέρουν στους κατοίκους τους το υπερπολύτιμο αγαθό τού ΧΡΟΝΟΥ. Η παράμετρος του ΧΡΟΝΟΥ είναι αυτή, η οποία αποκαλύπτει την «αναπηρία» τού αστικού σχεδιασμού των άσχετων τοκογλύφων. Έβγαλαν τους Αμερικανούς από τις πόλεις κι αυτό τούς κοστίζει σε ΧΡΟΝΟ. Δεν φτάνει που τους έβαλαν σε όλη τους τη ζωή να εργάζονται σαν δούλοι, για να ξεπληρώσουν τα σπίτια που ουσιαστικά δεν είχαν ανάγκη, τους έβαλαν να οδηγούν κι ένα μεγάλο μέρος τής ημέρας τους. Το χειρότερο που τους έκαναν με τον απάνθρωπο αυτόν σχεδιασμό, δηλαδή, ήταν που τους έβαζαν συνέχεια μέσα στο αυτοκίνητο.

Στην κυριολεξία οι Αμερικανοί ένα μεγάλο μέρος τής ζωής τους το περνάνε μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο, επάνω σε τεράστιους αυτοκινητόδρομους, που ούτε τα χάμστερ στους περιστρεφόμενους τροχούς δεν αντέχουν να το κάνουν αυτό για μια ολόκληρη ζωή. Ακόμα κι αυτά, όταν βαριούνται, τον παρατάνε τον τροχό. Οι Αμερικανοί ούτε αυτό μπορούν να κάνουν …Θέλουν δεν θέλουν, καταλαβαίνουν δεν καταλαβαίνουν, θα ανέβουν στον «τροχό» των αυτοκινητόδρομων, για να επαναλάβουν την ίδια κίνηση μέχρι να πεθάνουν. Ούτε μία ημέρα σε όλη τους τη ζωή δεν μπορούν να σταματήσουν. Δεν μπορούν να σταματήσουν, γιατί, ακόμα κι αν δεν έχουν πρόβλημα με το μεροκάματο —και άρα το χρήμα— μένουν σε καταυλισμούς, από τους οποίους πρέπει να βγουν για τις «προμήθειες» της ημέρας.

Αυτό ήταν το χειρότερο που τους έκαναν οι Εβραίοι με τον σχεδιασμό τους …Τους έβαλαν να εργάζονται σαν δούλοι μέρα-νύχτα, για να ξεπληρώσουν τα «καθρεφτάκια» που οι ίδιοι τους πούλησαν, αλλά ταυτόχρονα τους «έφαγαν» κι ένα σοβαρό μέρος τής ζωής τους στο «πήγαινε-έλα» …Τους έβαζαν να εργάζονται μέρα-νύχτα για να τους ξεπληρώσουν και μετά τους κρατούσαν ως δούλους σ’ ένα «κελί» με δερμάτινα καθίσματα και κλιματισμό, για να τους «φάνε» κάθε ημέρα κι ένα τεράστιο «ποσό» χρόνου από τη ζωή τους …Με την «κατάκτηση» των αμερικανικών πόλεων «έφαγαν» από τους Αμερικανούς το πιο πολύτιμο αγαθό για έναν θνητό άνθρωπο, που είναι ο ΧΡΟΝΟΣ του !!!

Έτσι την «πάτησαν» οι Αγγλοσάξονες, χάνοντας ένα «παιχνίδι» με «αυτογκόλ» εντός έδρας …«Τζάμπα» τα Χάρβαρντ και τα Γέιλ που πλήρωναν «χρυσάφι» …Οι πιο ΑΧΡΗΣΤΟΙ κι ΑΝΙΚΑΝΟΙ των Χριστιανών …Οι πιο άσχετοι «Ρωμαίοι» διαχειριστές τής κεντρικής εξουσίας τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας έχασαν τη «μάχη» με τους «γύφτους» …Οι «στρατηγοί», που τους πήραν τα όπλα οι γύφτοι, για να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα. Έχασαν με συνοπτικές διαδικασίες τον έλεγχο και την ιδιοκτησία τής δικής τους επικράτειας …Είχαν γίνει «συνέταιροι» με αλλόθρησκους απατεώνες κι έχασαν το «σκάφος» τους από «πειρατεία». Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα κινδύνευε —εξαιτίας τους— όλος ο Χριστιανισμός. Ήταν θέμα χρόνου οι «πειρατές» να στραφούν εναντίον των υπόλοιπων κρατών και ν’ αρπάξουν την εξουσία στο σύνολο του Χριστιανισμού. Ήταν θέμα χρόνου να επαναλάβουν την επιτυχημένη τακτική τους στο σύνολο των πόλεων. Άλλωστε το δικό τους Χόλυγουντ είχε εξοικειώσει την παγκόσμια κοινωνία με τις νέες εβραϊκού τύπου μεγαλουπόλεις …Εκεί όπου δήθεν τα «όνειρα» γίνονται πραγματικότητα …Τα όνειρα βέβαια των γύφτων και των απατεώνων …Εκεί όπου μπορούσες να «τρυπώσεις» σαν ξένος μικροεγκληματίας και να γίνεις μεγιστάνας !!!

 

 

ΣΤΟΧΟΣ τής Νέας Τάξης είναι η Ευρώπη !!!

Η Νέα Τάξη θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το «αμερικανικό μοντέλο»

σε ολόκληρο τον Παλαιό Κόσμο…

…Στις ΗΠΑ πρέπει να δουν οι Ευρωπαίοι το μέλλον τους.

Οι Εβραίοι επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική !!!

 

Στο χρονικό διάστημα που οι Εβραίοι είχαν μετατρέψει τις αμερικανικές πόλεις σε «καζίνο» «καταυλισμών» τής δικής τους νοοτροπίας, η Ευρώπη είχε αποκαταστήσει τις ζημιές τού πολέμου. Οι ευρωπαϊκές πόλεις ήταν πλέον καλύτερες και πιο όμορφες από ποτέ. Η κατασκευαστική τεχνολογία, σε συνδυασμό με την τεράστια αρχιτεκτονική παράδοση και κληρονομιά, είχε δώσει καταπληκτικά αποτελέσματα. Μεσαιωνικές πόλεις έδιναν στους κατοίκους τους ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η σύγχρονη εποχή. Οι κάτοικοί τους περήφανοι για τη δουλειά τους …Δουλειά σκληρή, η οποία διήρκησε πολλές δεκαετίες, αλλά επέτρεψε στην Ευρώπη ν’ «αυτοθεραπευτεί» και ν’ αποκαταστήσει τη ζημιά που της προκάλεσε ο μεγαλύτερος Πόλεμος στην ιστορία τής ανθρωπότητας.

Η Ευρώπη μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν «παρακολουθούσε» τις αλλαγές που οι Νεοταξίτες είχαν επιχειρήσει και είχαν καταφέρει να επιβάλουν στις ΗΠΑ. Έχοντας αποκαταστήσει ζημιές τεράστιας κλίμακας, είχε «κολλήσει» επάνω στη γη της. Η Ευρώπη είχε «μείνει» ακόμα στο ελληνοχριστιανικό μοντέλο τής Αναγέννησης …Η Ευρώπη των λαών, που αυτοί ήταν «διακριτοί» μεταξύ τους …Η Ευρώπη των εθνών, όπου ο εθνικισμός εξακολουθούσε ν’ αποτελεί ένα ισχυρό χαρακτηριστικό της …Η Ευρώπη τής ιστορίας, όπου ο κάθε λαός θεωρούσε ότι είχε βάλει το δικό το «λιθαράκι» στην ευρωπαϊκή «πορεία» …Η Ευρώπη, όπου ο πατριωτισμός είχε ακόμα νόημα και η έννοια της «πατρίδας» ήταν ακόμα με θετικό πρόσημο …Η Ευρώπη, που ο τοπικισμός των κατοίκων της τής έδινε τα «χρώματά» της…

The 20 Most Beautiful Cities in Europe | Condé Nast Traveler

…Η Ευρώπη των Ευρωπαίων, οι οποίοι ήταν υπερήφανοι για τις πατρίδες τους, τις πόλεις τους και βέβαια για τους εαυτούς τους και γι’ αυτά τα οποία είχαν καταφέρει μετά από έναν τρομερό Πόλεμο, ο οποίος είχε ισοπεδώσει τα πάντα. Αυτή λοιπόν η Ευρώπη και οι λαοί της θα έμπαιναν στο στόχαστρο της Νέας Τάξης …Της εβραϊκής Νέας Τάξης, η οποία είχε πετύχει τον στόχο της στις ΗΠΑ, αλλά στην Ευρώπη δεν είχε ακόμα δοκιμάσει να πετύχει το ίδιο …Μια Νέα Τάξη, η οποία γνώριζε ότι απέναντι στην Ευρώπη τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα όπως στις ΗΠΑ, γιατί οι Ευρωπαίοι ήταν «κολλημένοι» στις πατρίδες τους και τις πόλεις τους …Δεν ήταν παιδιά εποίκων ή μεταναστών, όπως οι Αμερικανοί, ώστε να τους «ξεκολλήσουν» εύκολα από τις πόλεις τους και να τους στείλουν σε «καταυλισμούς».

Η Ευρώπη τούς γνώριζε τους Εβραίους και δεν θα παρέδιδε εύκολα τα «κλειδιά» της σ’ αυτούς, τους οποίους επί αιώνες υποτιμούσε. Οι Ευρωπαίοι δεν ήταν Αμερικανοί, οι οποίοι μπήκαν στην πατρίδα τους ως μετανάστες με την άδεια των Αγγλοσαξόνων. Οι Ευρωπαίοι δεν ήταν Αμερικανοί, που δεν μπορούσαν ν’ αντισταθούν και ν’ αμφισβητήσουν εκείνους, οι οποίοι τους έδωσαν χαριστικά μια πατρίδα …Εκείνους, οι οποίοι νομιμοποίησαν την αρπαγή τής γης των Ινδιάνων …Εκείνους, οι οποίοι τους έδωσαν άδεια μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ. Οι Ευρωπαίοι ήταν παιδιά εκείνων, οι οποίοι πολέμησαν για τις πατρίδες τους …Ήταν παιδιά ανθρώπων, οι οποίοι θυσιάστηκαν, για να τις «ξαναχτίσουν» από τα συντρίμμια …Ήταν παιδιά ανθρώπων, των οποίων οι οικογένειες κατοικούσαν τα συντρίμμια αυτά για πολλές γενιές. Αυτούς έπρεπε να τους «ξεκολλήσουν», κι αυτό δεν ήταν εύκολο.

The New World Order 25 Years Later: Success or Failure? | Alochonaa (Dialogue)

Τότε ξεκίνησε ο «πόλεμος» αυτός, που ως πραγματικό του στόχο είχε την αλλαγή τής Ευρώπης. Ξεκίνησε με την «επίθεση» του Εβραίου Γκρίνσπαν το 1989, ο οποίος, με την «πλημμύρα» τού «φτηνού» χρήματος της FED, επιχείρησε να «χαλαρώσει» σε πρώτη φάση τα κοινωνικά θεμέλια των ευρωπαϊκών κρατών. Όταν το 1990 ο Μπους ανακοίνωνε την έναρξη της Νέας Τάξης, η ανακοίνωσή του αφορούσε την ανεπτυγμένη Ευρώπη και όχι τις ΗΠΑ —οι οποίες ήταν ήδη ευθυγραμμισμένες μ’ αυτήν— …Το Ιράκ «πυροβολούσε», αλλά την Ευρώπη «σημάδευε». Πώς έγινε αυτό; …Με πολύ απλό τρόπο …Το Ιράκ «πυροβολούσε», αλλά οι πρόσφυγες από το Ιράκ θα πήγαιναν εκεί όπου «σημάδευε», και άρα στην Ευρώπη.

Τότε ξεκίνησε μια πρωτοφανούς εντάσεως προπαγάνδα, που στόχο είχε να «χαλαρώσει» τη σχέση των λαών με τις πατρίδες τους και των πολιτών με τις πόλεις τους …Μια εκστρατεία προπαγάνδας, η οποία «χτυπούσε» ό,τι «έδενε» τους λαούς με τις πατρίδες τους …Μια εκστρατεία, η οποία στο όνομα του ανθρωπισμού —κι εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσης την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν με τον πόλεμο στο Ιράκ— στρεφόταν εναντίον των Χριστιανών τής Ευρώπης …Μια εκστρατεία, η οποία την ενστικτώδη αντίδραση των λαών την εμφάνιζε σαν ρατσισμό, φασισμό κλπ. …Μια εκστρατεία, η οποία γινόταν από επαγγελματίες «επιμορφωτές» τής Νέας Τάξης …Μαρξιστές και διεθνιστές τού χειρίστου είδους, εφόσον επρόκειτο για πληρωμένους ψεύτες …Μαρξιστές, που για πρώτη φορά στην ιστορία «εφεύραν» το «δικαίωμα» του λαθρομετανάστη να εγκαθίσταται όπου ήθελε, χωρίς καν να ρωτήσει εκείνους που θα τον «φιλοξενούσαν».

Black Lives Matter protestor says he vandalised Churchill statue | Daily Mail Online Τότε ξεκίνησε μια τρομερή προσπάθεια «νόθευσης» της ίδιας της ιστορίας και των γεγονότων που θεωρούμε ως ιστορικά. Τότε —με χρήματα των Εβραίων τύπου Σόρος— ξεκίνησε μια πρωτοφανής και φαινομενικά άνευ λόγου «αναθεωρητική» προσπάθεια σε μείζονα θέματα της ιστορίας. Πληρωμένα από τους Εβραίους «σκουπίδια» τύπου Antifa, που, όταν δεν προκαλούσαν με τις gay-parade, γκρέμιζαν ή μουτζούρωναν αγάλματα επιφανών ιστορικών προσώπων μέσα σε όλα τα κράτη …Στόχος τους; …να ξαναγράψουν την ιστορία τής Ευρώπης όπως συμφέρει τους Εβραίους, και όχι τους Χριστιανούς …Όπως συμφέρει τους «πειρατές», και όχι τα θύματά τους …«Είμαστε όλοι μετανάστες» έγραφαν στους τοίχους, και ο νοών νοείτω.

Επιδίωξή τους ήταν ν’ «αποχριστιανίσουν» την ευρωπαϊκή ιστορία, για να μην φαίνεται προκλητική η διαφορά στη θρησκεία μεταξύ των κυβερνώντων και των κυβερνωμένων …Για να μην φαίνεται η διαφορά μεταξύ των λίγων Ιουδαίων μεγιστάνων και των πολλών φτωχών Χριστιανών …Να γίνει η Ευρώπη ένας «αχταρμάς» θρησκειών κι εθνών, για να φαίνεται φυσιολογική η εβραϊκή παρουσία και κυριαρχία …Να μην φαίνονται οι κλέφτες σαν τις μύγες μέσα στο γάλα. Γι’ αυτόν τον λόγο παίχτηκε —κι εξακολουθεί να παίζεται— ένα ύπουλοι «παιχνίδι» εις βάρος τής χριστιανικής θρησκείας. Στόχος τους έγινε ο Χριστιανισμός και η λευκή φυλή, η οποία τον υιοθέτησε και τον διέδωσε στον κόσμο.

Στόχος τους ήταν να «νοθεύσουν» θρησκευτικά την ευρωπαϊκή «καρδιά» τού Χριστιανισμού …Την «καρδιά» αυτήν, στην οποία βρίσκονταν τα κέντρα όλων των δογμάτων του. Ο Χριστιανισμός, ο οποίος «τάισε» πολλούς αιώνες τους Εβραίους ως παράσιτα, τους είχε τώρα απέναντί του και μάλιστα στην απόλυτη ισχύ τους. Ξαφνικά ΟΛΟΙ οι διάσημοι Χριστιανοί ιστορικοί ηγέτες παρουσιάζονταν σαν ιμπεριαλιστές και μισαλλόδοξοι …Εκφραστές τού ιμπεριαλισμού των λευκών. Οι πατριώτες έγιναν στο σύνολό τους «ρατσιστές» και ενίοτε «δολοφόνοι» των στρατοπέδων συγκέντρωσης …«Άξιοι» μόνον τα θύματα του ρατσισμού με «πρώτους» και «καλύτερους» τους ίδιους —και άρα τα θύματα του «Ολοκαυτώματος»— …Οι περιφερόμενοι γύφτοι, οι οποίοι εμφανίζονται σαν διεθνιστές κι εκφραστές τής «προόδου»…Οι αυτοδιορισμένοι κριτές των πάντων…

…Πάντα έτοιμοι να «κατακεραυνώσουν» τους «κατώτερους» Χριστιανούς, οι οποίοι εκφράζουν τον «λευκό» ρατσισμό. Ξέχασαν όμως όλα τα καλά που πρόσφεραν οι λευκοί στον κόσμο …Τη «λευκή» επιστήμη …Τη «λευκή» τέχνη …Τη «λευκή» τεχνολογία κλπ. …Μόνον τον «λευκό» ρατσισμό «θυμούνται». Δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να κατηγορήσουν τους λευκούς για τα πάντα …Να «μαστιγώνουν» ακόμα και τις δικές τους ΗΠΑ, για να «εκπαιδεύουν» τους Ευρωπαίους …Με την πρώτη ευκαιρία «μαστιγώνουν» εκείνους που έχουν υποτάξει απόλυτα, για να φοβηθούν αυτοί, οι οποίοι θα πρέπει να υποταχθούν. Ακόμα και στην τελευταία εθνική γιορτή των ΗΠΑ βγήκαν τα «τέρατα» της προπαγάνδας και του Χόλυγουντ να πουν σε ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανούς που γιόρταζαν —και σε ΟΛΟ τον κόσμο που ήταν «καλεσμένος» στην γιορτή τους— ότι ντρέπονταν για τις ΗΠΑ …Ντρέπονταν για το κράτος που τους ταΐζει …Κατά «σύμπτωση» όλοι τους Εβραίοι …Μίντλερ, Στρέιζαντ, Πέρλμαν.

Από το στόχαστρο αυτών των αχρείων δεν θα μπορούσε να λείψει και η βασική «μήτρα» όλων των «κακών». Η αρχαία Ελλάδα, η οποία επί αιώνες θαυμάζεται, ως το λίκνο τού Δυτικού Πολιτισμού, δεν μπορούσε να ξεφύγει από το «στόχαστρό» τους …Ήταν «κακό» πρότυπο για τους λαούς κι επιπλέον οι Έλληνες ήταν από τους πιο περήφανους Ευρωπαίους για την καταγωγή τους. Αυτή η Ελλάδα παρουσιάζεται από αυτούς πλέον σαν μια υπερτιμημένη ιστορική «παρένθεση» λευκών «ανώμαλων», οι οποίοι ήταν «υπέρ» τής δουλείας …και που προφανώς εκμεταλλεύονταν την «υπεραξία» τού κόπου των δούλων …Δεν ήταν οι Έλληνες «καλοί» μαρξιστές, όπως οι Εβραίοι …Ήταν «ρατσιστές» κι «αριστοκράτες» …«Κλέφτες» τού πνευματικού έργου των Αφρικανών «σοφών», τους οποίους τους «εξαφάνισαν», επειδή ήταν μαύροι !!! Ακόμα και η Μακεδονία έπαψε να είναι «ελληνική», γιατί οι «απόγονοί» τους, οι οποίοι κατοικούν σε κάτι «καταυλισμούς» έξω από τα Σκόπια, δεν το δέχονται ως ιστορική «πραγματικότητα». Έδωσαν τη μακεδονική ιδιότητα σε κομμουνιστές και γύφτους …Σε «διεθνιστές» κολλητούς των Εβραίων …Σε κολλητούς τού Σόρος, του Χόλμπρουκ, της Ολντμπράιτ και του Νίμιτς …Παντού Εβραίοι και κομμουνιστές υπάλληλοι, οι οποίοι παριστάνουν τους μαρξιστές-«διανοούμενους»-«ανθρωπιστές» …«Ανθρωπιστές» ομοϊδεάτες τού Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Κιμ Γιονγκ Ουν !!!

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Προσπαθούν να «ξηλώσουν» τους λαούς από τις πατρίδες τους. Προσπαθούν ν’ αλλάξουν τη δημογραφική σύνθεση των ευρωπαϊκών κρατών, για να μην φαίνονται οι ίδιοι ως «διαφορετικοί» και αυτό προκαλέσει σε κάποια στιγμή την αντίδραση των Χριστιανών, οι οποίοι μέσα στους αιώνες δεν έχουν δείξει ότι είναι και τα «καλύτερα» παιδιά. Προσπαθούν να γεμίσουν όλα τα κράτη με ξένους και «κινούμενους» πληθυσμούς, για να μπορούν κι αυτοί —ως «κινούμενοι» και ξένοι— να περιφέρονται με ασφάλεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής «αυτοκρατορίας» τους …Δισεκατομμυριούχοι, που τα γραφεία τους μπορεί να είναι στη Νέα Υόρκη, να μένουν στο Λονδίνο και οι επιχειρήσεις τους να βρίσκονται στη Ρωσία. Όλοι αυτοί τρέμουν στην ιδέα ότι κάποιος απ’ αυτούς τους «κρίκους» μπορεί να «σπάσει» και ν’ αντιδράσει στην παρουσία τους.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι από τους βασικούς τους στόχους, γιατί εκφράζουν αυτό, το οποίο απεχθάνονται κι εχθρεύονται οι περιπλανώμενοι Εβραίοι. Οι Έλληνες και η Ελλάδα εκφράζουν τη φιλοπατρία, η οποία —στο όριο— δικαιολογεί μέχρι και την αυτοθυσία …Είναι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν διαπαιδαγωγηθεί με τις «Θερμοπύλες» και τον υπέρ πάντων αγώνα υπέρ βωμών και εστιών, που προσφέρει την αθανασία …Είναι ένας λαός, ο οποίος —ακόμα και σήμερα— «επηρεάζει» με τη συμπεριφορά του τούς άλλους λαούς. Πολλοί είναι οι λαοί, οι οποίοι «βλέπουν» το πώς αντιδρά η ελληνική κοινωνία επάνω σ’ ένα μείζον κοινωνικό φαινόμενο και το λαμβάνουν υπ’ όψιν τους. Πολλοί λαοί είναι σήμερα, οι οποίοι δεν αντιδρούν, γιατί από τη στάση τής Ελλάδας κρίνουν ότι δεν υπάρχει λόγος αντίδρασης. Αυτή η ελληνική νοοτροπία ήταν εχθρική για τους Εβραίους και γι’ αυτό ανέλαβαν να την «εξαφανίσουν». Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι όχι μόνον κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα, αλλά στην κυριολεξία έκαναν μια παγκόσμια εκστρατεία «δυσφήμησης» εις βάρος της, που όμοιά της δεν έχει αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος λαός.

Όλα αυτά τα κάνουν, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα «καρφί» απ’ αυτά που κρατάνε τους χριστιανικούς λαούς «καρφωμένους» στις πατρίδες τους …κι αυτοί θέλουν αυτό το «καρφί» να το «ξηλώσουν» και —εάν μπορούν— να το «σπάσουν» …Θέλουν να «ξεκαρφώσουν» τους ευρωπαϊκούς λαούς από τη γη τους και για να γίνει αυτό πρέπει να «σπάσουν» το πιο ισχυρό από τα «καρφιά», που είναι η Ελλάδα. Οι περιπλανώμενοι προσπαθούν ν’ αλλάξουν τη νοοτροπία των λαών …Να κλονίσουν την πίστη τους στη λογική τής υπεράσπισης των βωμών και εστιών. Όλη η προπαγάνδα περί «κοσμοπολιτισμού» έχει ως στόχο να χτυπήσει τη λογική εκείνη, η οποία απειλεί τον εβραϊκό σχεδιασμό …Να χτυπήσει την τάση τού ανθρώπου να ταυτίζεται με την εστία του …Να χτυπήσει τον πατριωτισμό των ανθρώπων …Την αγάπη τους για τα δικά τους πράγματα …Την αγάπη τους για τους δικούς τους ανθρώπους …Την αγάπη τους για την οικογένεια …Την αγάπη τους για τους προγόνους τους. Μέσω της προπαγάνδας προσπαθούν να τους «ξεκαρφώσουν» από τις εστίες τους.

Μιλάμε για μια προπαγάνδα, η οποία φτάνει στο επίπεδο της πλύσης εγκεφάλου και η οποία διαχέεται ανεξέλεγκτα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής χριστιανικής επικράτειας …Μια αυθαίρετη προπαγάνδα, η οποία από μόνη της αποδεικνύει ότι τα θρησκευτικά Κέντρα τού Χριστιανισμού έχουν «εξουδετερωθεί» πλήρως …Δεν υπάρχουν θρησκευτικοί «ποιμένες», οι οποίοι να ελέγχουν τι ακριβώς επιβάλλεται στα «ποίμνιά» τους ως προπαγάνδα. Περί αυτού πρόκειται …«Ανοχύρωτος» παντελώς έχει μείνει ο Χριστιανισμός. Ο ένας ποιμενάρχης ασχολείται με το περιβάλλον και ο άλλος με τους gay, κι εκεί «τελειώνει» ο ρόλος τους. Στο μεταξύ όμως η προπαγάνδα των Εβραίων «τρέχει». Αυτά, τα οποία μέχρι σήμερα προκαλούσαν θλίψη κι έκαναν τα δάκρυα να τρέχουν ασταμάτητα από τα μάτια των ανθρώπων, τώρα προσπαθούν να τα εμφανίζουν σαν δήθεν αιτίες χαράς. Η μετανάστευση, η οποία μέχρι τώρα ήταν «κατάρα» για τις κοινωνίες και τις οικογένειες, τώρα εμφανίζεται με δήθεν «θετικό» πρόσημο, επειδή αυτό συμφέρει τον σχεδιασμό των Εβραίων και βέβαια ταιριάζει με τη νοοτροπία τους.

Η αρχή τού «αφηγήματος» έγινε με την τεράστια γραφειοκρατία, η οποία στήθηκε στις Βρυξέλες. Τότε άρχισε μια τεράστια ενδοευρωπαϊκή εσωτερική μετανάστευση «πετυχημένων», που της προσάψανε ένα δήθεν «θετικό» πρόσημο. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να χάσει το αρνητικό της «φορτίο» η έννοια της «μετανάστευσης», η οποία γίνεται για λόγους εργασίας …Οι πρώτοι «αξιοζήλευτοι» μετανάστες. Προσπάθησαν να περάσουν στην Ευρώπη την αμερικανική λογική τού ευρωπαϊκού «υπερκράτους» —μέσα στο οποίο οι πολίτες «κινούνται» δήθεν ελεύθερα—. Αυτό το νόημα είχε η χρηματοδότηση κάτι «εκπαιδευτικών» προγραμμάτων τύπου «Έρασμος», που είχαν ως στόχο μόνον την προπαγάνδα και την αλλαγή τής νοοτροπίας της νέας γενιάς των Ευρωπαίων. Στόχος τους ήταν να τους «πείσουν» ότι «πατρίδα» τους είναι η Ε.Ε. και η «κίνηση» μέσα σ’ αυτήν είναι «ακίνδυνη» για όλους. Όπως ένας Αμερικανός φεύγει —χωρίς να προκαλεί κάποιο αρνητικό συναίσθημα στους οικείους του— από τη Νέα Υόρκη για να πάει στο Λος Άντζελες για λόγους καριέρας, έτσι προσπάθησαν να εμφανίσουν και τις «μετακινήσεις» των εργαζομένων μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όλοι αυτοί οι «κινούμενοι» εργαζόμενοι ήταν οι πρώτοι μετανάστες «πολυτελείας» …Όλοι τους με ένα «πέρασμα» της Ευρώπης μέσω του «Έρασμος» …Πολυδιαφημισμένοι σαν δήθεν πρότυπα κοσμοπολιτισμού κι επιτυχίας …Έλληνες, οι οποίοι κατοικούν στις Βρυξέλες, εργάζονται στην Ε.Ε. με υψηλό μισθό κι «ανεβοκατεβαίνουν» όποτε θέλουν στη «φτωχή» Ελλάδα …Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι σε μια «κοσμοπολίτικη» ζωή με βαλίτσες, πολυτελή ξενοδοχεία και πολύβουα αεροδρόμια …Έναν εσπρέσο από τα εβραϊκά Starbucks στο χέρι, και …«τρέξιμο» προς την «επιτυχία» …WoW!!!!! Από αυτούς τους «προνομιούχους» σιγά-σιγά άρχισε να «πέφτει» το επίπεδο της μετανάστευσης, χωρίς όμως να χάνει το δήθεν «θετικό» της πρόσημο.

5 Types of Travelers You'll Find at an Airport and How to Satisfy Their Needs | Arconas Μετά τους ακριβοπληρωμένους γραφειοκράτες των Βρυξελών ακολούθησαν επιστήμονες μετανάστες και σταδιακά και κοινοί εργάτες, οι οποίοι έφευγαν στην Ευρώπη για ένα απλό μεροκάματο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η προπαγάνδα όλα αυτά τα πρόβαλε σαν δήθεν θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός ανθρώπου …Κι ο εργάτης με καφέ από τα Starbucks στο χέρι πήγαινε για την «επιτυχία» της φάμπρικας …Όλα τα δικαιολογούσε η προπαγάνδα. Τα εμφάνιζε σαν «ευκαιρία», για να βελτιωθεί η ζωή τού πολίτη τής Ε.Ε. …Τα εμφάνιζε σαν «κέρδη» των πολιτών, εξαιτίας τής Ένωσης της Ευρώπης. Ο νέος μετανάστης δεν ήταν ο φτωχός εργάτης, ο οποίος έκλεγε στον σταθμό τού Μονάχου πριν τον βάλουν στη φάμπρικα …Ήταν μετανάστης πολυτελείας, που έφευγε μαζί με την οικογένειά του αεροπορικώς …Ήταν Ευρωπαίος, που είχε κάνει άπειρες φορές check-in …Ήταν Ευρωπαίος, που έψαχνε στην Ευρώπη καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής …«Δεν» πήγαινε σε κάποια άλλη χώρα ως φτωχός μετανάστης, αλλά σαν imitation «Εβραίος», που αναζητούσε την επιτυχία σε ξένο μέρος —προφανώς βέβαια εις βάρος των γηγενών— …Αυτό ήταν πλέον το «παραμύθι» !!!…

…Το «παραμύθι» τής «επιβράβευσης» και της «επιτυχίας» στο εξωτερικό. Οι Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι φεύγουν στο εξωτερικό, «δεν» είναι εθνική «καταστροφή» —για να κλαίμε-. Οι Έλληνες γιατροί, οι οποίοι φεύγουν για τη Γερμανία, εμφανίζονται σαν «μεγάλη» εθνική και προσωπική τους «επιτυχία». «Αναγνωρίζεται» στο εξωτερικό η επιστημονική τους αξία …Θα βγάλουν χρήματα …Θα πληρωθούν όπως τους «αξίζει». Η «αιμορραγία» τής ελληνικής κοινωνίας περνάει σε δεύτερη μοίρα …Δεν γίνεται καν θέμα συζήτησης …Οι μισθοί και τα κέρδη είναι το ζητούμενο !!!

Την ίδια ώρα εμφανίζεται σαν εξίσου «θετικό» και το αντίθετο «ρεύμα» …Το «ρεύμα» των ξένων προς την Ελλάδα. Πάλι το κέρδος και τα χρήματα πρωταγωνιστούν. Οι Γερμανοί συνταξιούχοι, οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα για να ζήσουν και άρα σ’ αυτήν θα αφήνουν τη σύνταξή τους …Θα φέρουν «λεφτά» …Πολλά «λεφτά» …γιατί βέβαια θα είναι και πολλοί …Μια ηλιόλουστη και πλούσια Florida θα γίνουμε …«Μεγάλη επιτυχία» …Να κλείσει κι ο «κύκλος» τέλος πάντων …Οι νεαροί Έλληνες γιατροί, οι οποίοι έφυγαν για τη Γερμανία, μπορούν, όταν γεράσουν, να επιστρέψουν στην Ελλάδα σαν «Γερμανοί» συνταξιούχοι …«Τέλεια» !!! …Όλα τα προβλήματα θα βρουν τη «λύση» τους μέσα στο «κοσμοπολίτικο» περιβάλλον τής Νέας Τάξης και η κοινωνία πρέπει να προετοιμαστεί ανάλογα για να την δεχτεί.

Τα παιδιά στο σχολείο πρέπει να μάθουν ξένη γλώσσα, για να είναι «ανταγωνιστικά» …Να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή να «φύγουν» από την πατρίδα τους …Να γίνουν σαν τα Εβραιόπουλα. Η χώρα θα γίνει ένας τεράστιος «βατήρας», όπου οι νέες γενιές θα εκπαιδεύονται για να «φύγουν» μακριά από την πατρίδα και την οικογένειά τους. Η Ελλάδα αλλάζει, αλλά η δημογραφική της «αιμορραγία» «δεν» είναι πρόβλημα …Το δημογραφικό της πρόβλημα θα «λυθεί» από τους λαθρομετανάστες κατά τη γνώμη και με τις ευχές τού Μητσοτάκη …Αυτό, που, εάν λίγα χρόνια πριν το έλεγε ένας ασήμαντος Έλληνας πολιτικός, θα τον κρεμούσαν στου Γουδή, τώρα το είπε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός !!! …Ο εθνικός «ηγέτης», που δηλώνει ότι είναι υπερήφανος που είναι «αντινατιβιστής» και «συμφωνεί» με τ’ «αφεντικά» του που διαλύουν την πατρίδα μας …Θαυμαστής κι αυτός τού Great reset.

…Ο ίδιος αυτός Πρωθυπουργός, ο οποίος στις μεγάλες πυρκαγιές —όταν ο γενναίος κόσμος έστηνε «Θερμοπύλες» στους οικισμούς του, για να μπορέσει ν’ «αμυνθεί»— αυτός έστελνε εκεί την αστυνομία, για να «εκκενωθεί» ο χώρος ακόμα και δια της βίας …Ο ίδιος αυτός Πρωθυπουργός, που θέλει να μας κάνει «κινούμενους», γιατί αυτό «είναι» «πρόοδος» …Να γίνουμε όλοι «περιπλανώμενοι» «Εβραίοι», γιατί το «κενό» μας στην πατρίδα θα το καλύψουν οι «αναπληρωματικοί» πρόσφυγες …Αυτοί, τους οποίους τους φέρνουν εδώ με «καραβιές» οι Εβραίοι και οι πληρωμένες απ’ αυτούς ΜΚΟ. Αυτοί είναι πλέον που καθορίζουν τις «αρχές» τής λειτουργίας τής Νέας Τάξης. Έννοιες όπως «πατρίδα», «οικογένεια» και «πατριωτισμός» παραδίδονται στο πυρ το εξώτερο, γιατί η Νέα Τάξη μάς θέλει «κοσμοπολίτες» !!!…

…«Κοσμοπολίτες», όμως, όπως το αντιλαμβάνονται αυτό οι Γύφτοι και οι Εβραίοι …«Κοσμοπολίτες», οι οποίοι απλά δεν έχουν πατρίδα …Περιφερόμενοι «κοσμοπολίτες» των καταυλισμών και των τρωγλών …«Κοσμοπολίτες» με μια «βαλίτσα» στο χέρι …«Κοσμοπολίτες» των ενοικίων και «κυνηγοί» τής εργασίας σαν τους εποχιακούς εργάτες …«Κοσμοπολίτες» με ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, αλλά νοικάρηδες σε επιπλωμένα διαμερίσματα. Δεν είναι τυχαία τα νεοταξίτικα συνθήματα του τύπου: …«Είμαστε όλοι μετανάστες» …«Πατρίδα μας είναι η Γη» …«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Όλα αυτά τα πολύ «διδακτικά» είναι εκ του πονηρού και εκπορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας κι ακριβοπληρωμένους μαρξιστές, οι οποίοι είναι μεγάλοι «ανθρωπιστές» !!!

Αυτήν τη στιγμή —με επικεφαλής το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ— γίνεται μια πρωτοφανούς εντάσεως προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου, προκειμένου ν’ αλλάξουν τα «πρότυπα» των πετυχημένων στην Ευρώπη …Να μεταφερθούν στη «Γηραιά Ήπειρο» τα «πρότυπα» που επιβλήθηκαν στις ΗΠΑ, ενώ αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την ευρωπαϊκή λογική και νοοτροπία …«Πρότυπα», τα οποία κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν «χωράνε» στην Ευρώπη. Όπως και να το δει κανείς, δεν «χωράνε» «πετυχημένοι» των τεσσάρων αυτοκινήτων ανά οικογένεια μέσα στις ευρωπαϊκές πόλεις …Κι όμως, αυτό ακριβώς προσπαθούν να περάσουν στη νέα γενιά των Ευρωπαίων …Το πρότυπο της «επιτυχίας» των ΗΠΑ …Το σπίτι μακριά από την πόλη και τα πολλά αυτοκίνητα, τα οποία μόνον εκεί «χωράνε» κι έχουν νόημα να τα κατέχει κάποιος. Αυτό, το οποίο επινοήσαν οι Εβραίοι, οι οποίοι έστειλαν τους Αμερικανούς να κατοικούν στους «καταυλισμούς».

Στην Ευρώπη κάποιος αισθάνεται —κι αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες του— ως πετυχημένος, όταν κατοικεί σε ρετιρέ σε αρχοντικό τής πλατείας τής πόλης του και όχι σε ξύλινο σπίτι στα λιβάδια μακριά από την πόλη. Ο πετυχημένος Γάλλος κατοικεί στην Avenue Foch και όχι στο «πουθενά» με μεγάλη αυλή και πάρκινγκ μεσοτοιχία με το σαλόνι του. Ο πετυχημένος Ιταλός κατοικεί σε ρετιρέ στην Piazza di Spagna και όχι σε κάποιον βάλτο των εκβολών τού Τίβερη. Τι να τα κάνουν αυτοί και οι οικογένειές τους τα τέσσερα αυτοκίνητα; Βγαίνουν από τα σπίτια τους κι όλα βρίσκονται γύρω τους. Όλα είναι προσβάσιμα με τα πόδια κι όλα μικρές «ευκαιρίες» για καθημερινή άσκηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Avenue Foch in Paris, France Editorial Photography - Image of roof, balcony: 108111942

Ένας τέτοιος άνθρωπος κατοικεί εκεί όπου πηγαίνουν οι άνθρωποι να φωτογραφηθούν και το θεωρούν από τα High-light της ζωής τους. Είναι δυνατόν να φύγει αυτός από εκεί, για να πάει στα χωράφια και να μείνει στις ξύλινες τρώγλες των εργολάβων; Φεύγει αυτός από εκεί, για να «σκορπάει» τη ζωή του σε ατελείωτα πήγαινε-έλα μέσα σε «μποτιλιαρίσματα»; Είναι άλλος «κόσμος» η Ευρώπη κι αυτό είναι που προσπαθούν ν’ αλλάξουν οι Εβραίοι, γιατί δεν τους «βολεύει» …Δεν πουλάει αυτός ο κόσμος τα σπίτια του, τα οποία τα έχει κληρονομήσει από τους γονείς του …Δεν ανοίγει τις πόλεις του σε ξένους, για να διώξουν τους αγαπημένους γείτονές του στους «καταυλισμούς».

Αυτό το γνώριζε η Νέα Τάξη, γιατί οι Εβραίοι ζούσαν επί αιώνες ανάμεσα στους Ευρωπαίους. Έπρεπε όμως αναγκαστικά να κάνει αυτήν την προετοιμασία, γιατί δεν υπήρχε πιθανότητα οι Ευρωπαίοι να υιοθετήσουν τον τρόπο ζωής που τη συνέφερε. Οι Ευρωπαίοι δεν είχαν την προϋπάρχουσα κοσμοαντίληψη των Αμερικανών, που βόλεψε τους Εβραίους …Δεν είχαν την κινητική «προδιάθεση» και άρα έπρεπε με κάποιον τρόπο να την αποκτήσουν …Δεν ήταν ούτε παιδιά εποίκων ούτε μετανάστες όπως οι Αμερικανοί …Ήταν παιδιά ανθρώπων, οι οποίοι κατοικούσαν επί αιώνες στους ίδιους χώρους. Ήταν κύριοι των πατρίδων τους και δεν εννοούσαν να «ξεκολλήσουν» απ’ αυτήν. Τη γη τους την απέκτησαν με αίμα και την πότισαν με ιδρώτα και δεν εννοούσαν να την αντιληφθούν σαν «ανήκουσα» στα δένδρα ή στα ψάρια …Ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν για κάτι, το οποίο πραγματικά το απέκτησαν με αίμα και κόπο και όχι επειδή «έσπρωχναν» άοπλους Ινδιάνους ή περνούσαν με επιτυχία τα ιατρικά τεστ τού Ellis Island.

Ακόμα κι αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ολλανδία, είναι «προάγγελοι» εξελίξεων και πολιτικών, οι οποίες σταδιακά θα επιβληθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τι κάνουν στην Ολλανδία; …Προσπαθούν να «ξεκολλήσουν» ακόμα και με τη βία τούς αγρότες από τη γη τους, με στόχο ν’ αλλάξουν ακόμα και την ίδια τη χρήση της γης. Κάνουν κάτι, το οποίο δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι πιο σκληροί κατακτητές. Γιατί επιχειρούν να το κάνουν αυτό; …Για να «ξεκολλήσουν» από τη γη του το πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι τής κοινωνίας, που είναι οι αγρότες …Για να εξασφαλίσουν εκτάσεις και να στήσουν τους «καταυλισμούς» τού μέλλοντος …Για να δημιουργήσουν υπερκέρδη στις πολυεθνικές των τροφίμων και να χρηματοδοτήσουν αυτήν τη βίαιη δράση. Ξεκινούν από την Ολλανδία, όπου η γη είναι πραγματικά πολύτιμη και σε μεγάλο βαθμό την έχουν δημιουργήσει οι Ολλανδοί αγρότες με τα ίδια τους τα χέρια. Προφανώς κάποιοι ονειρεύονται «καταυλισμούς» δίπλα στα ολλανδικά κανάλια.

Ο ακήρυκτος «πόλεμος» κατά τής Ευρώπης βρίσκεται σήμερα στο πιο κρίσιμο σημείο του. Οτιδήποτε «δένει» τον άνθρωπο με την πατρίδα του είναι εχθρός τους και μπαίνει στο στόχαστρο της προπαγάνδας τους. Οτιδήποτε ενισχύει την έννοια της «πατρίδας» είναι εχθρός τους. Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια της «προπαρασκευής» πέρασαν διεθνείς νόμους —οι οποίοι έχουν σχέση με τη φορολογία των εταιρειών—, που ευνοούν το τραπεζικό σύστημα των Εβραίων και στερούν πόρους από τα κράτη. Εταιρείες-«σημαίες» για λαούς και κράτη αλλάζουν τις έδρες τους για φορολογικούς λόγους, στερώντας από τις οικονομίες των πατρίδων τους τεράστιους οικονομικούς πόρους …Χρήματα, τα οποία προστίθενται στα κεφάλαια των «διεθνών» τραπεζών των Εβραίων και τα οποία πλέον δεν γίνονται σχολεία ή νοσοκομεία στα κράτη που τα παράγουν.

How to Learn from Travelers to Plan the Future of Airports | The TIBCO Blog Το ίδιο γίνεται και στο προσωπικό επίπεδο. Το «όπου γη και πατρίς» έχει γίνει το μοντέλο ζωής που διαφημίζεται καθημερινά. Το «όπου συμφέρει» έχει γίνει η «σύγχρονη μαγκιά». Μεγιστάνες μιμούνται τους «περιπλανώμενους» Εβραίους κι αλλάζουν εθνικότητες μόνο και μόνο για λόγους φορολογικούς. Φτάσαμε στο σημείο να «πουλάνε» τα κράτη υπηκοότητες κι αυτό να εμφανίζεται σαν «έξυπνη» κίνηση εθνικού συμφέροντος. Όποιος έχει χρήματα γίνεται ό,τι θέλει μέσα σε λίγες ώρες. Όλα αυτά έχουν επιβληθεί από τους Εβραίους τής Νέας Τάξης, για να «χτυπήσουν» τις εθνικές οικονομίες και η προπαγάνδα έχει αναλάβει την απενοχοποίησή τους, γιατί οι λαοί θα «τιμωρούσαν» τις εταιρείες που τους λεηλατούσαν, χωρίς ν’ αποδίδουν την οφειλόμενη κοινωνική «αντιπαροχή». Οι λαοί θα αντιδρούσαν βίαια εναντίον όλων αυτών των «έξυπνων», οι οποίοι λίγες δεκαετίες πριν θα θεωρούνταν προδότες.

Σκληροί πυρήνες Ιμάμηδων προσπαθούν να προσηλυτίσουν νέους της ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο | Greek National Pride Όλα αυτά γίνονται, για να ευθυγραμμίσουν τους «στατικούς» Ευρωπαίους με τους «κινούμενους» Αμερικανούς των «καταυλισμών». Από τη στιγμή λοιπόν που —έστω και θεωρητικά— «πέρασαν» στην Ευρώπη την αμερικανική «νοοτροπία» τού «κινούμενου» ανθρώπου, θα έπρεπε να δρομολογήσουν το σύνολο του «επιτυχημένου» σχεδιασμού που εφάρμοσαν στις ΗΠΑ και παγίδευσε τους «κινούμενους» Αμερικανούς. Τώρα πλέον έχει αρχίσει η επίθεση κατά των πόλεων της Ευρώπης και των λαών της …Έχει αρχίσει η επίθεση στην «καρδιά» τού Χριστιανισμού. Οι Ιουδαίοι «πειρατές» είναι αποφασισμένοι να «αλώσουν» τον Χριστιανισμό και γι’ αυτόν τον λόγο ακόμα και οι επιλογές των «εργαλείων» τους είναι τέτοιες, ώστε να τους εξασφαλίσουν τη γενική «αποθρησκευτικοποίηση» του Χριστιανικού Κόσμου.

Δεν είναι τυχαίο που συστηματικά τα «κύματα» των προσφύγων που «πλημμυρίζουν» την Ευρώπη είναι μουσουλμάνοι. Συμφέρει τους μη-χριστιανούς Εβραίους να έχουν στον «πόλεμό» τους εναντίον των χριστιανικών κοινωνιών τη συμμαχία μη-χριστιανών. Συμφέρει τους μη-χριστιανούς Εβραίους να έχουν τη συμμαχία πληθυσμών εξοικειωμένων με τη βία τού πολέμου και άρα έτοιμους να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ακόμα και με τη βία. Συμφέρει τους ξένους «πειρατές» να εξασφαλίσουν ξένους «λαθρεπιβάτες» εναντίον των ιδιοκτητών τού «σκάφους» …Να «κρύβονται» πίσω απ’ αυτούς …Να έχουν το άλλοθι να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και ανεξιθρησκεία, στοχεύοντας όμως μόνον στη θρησκεία αυτών που θέλουν ν’ αδικήσουν.

Σε όλα θέματα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μόνον ό,τι αφορά τον Χριστιανισμό είναι επιλήψιμο, αναχρονιστικό και ρατσιστικό. Ο πατριωτισμός όλων των χριστιανικών λαών είναι «φασισμός» και «ρατσισμός», αλλά ο πατριωτισμός των ισραηλιτών είναι υπεράνω κριτικής ιερό τους καθήκον. Τα κράτη, τα οποία δεν επιτρέπουν αγορές ακινήτων από ξένους στις πόλεις τους, σέρνονται στα διεθνή δικαστήρια και συκοφαντούνται παγκοσμίως, αλλά αποτελεί μέρος της κρατικής πολιτικής τού Ισραήλ να ανακτήσει την ιδιοκτησία τού κέντρου τής Ιερουσαλήμ ακόμα και με τη βία. Στα κράτη, τα οποία δεν δέχονταν πρόσφυγες, επιβάλλονταν πρόστιμα από διεθνείς οργανισμούς, αλλά το Ισραήλ δεν δέχεται ούτε έναν, χωρίς ποτέ να κατηγορηθεί γι’ αυτό. Τα χριστιανικά ήθη αποτελούν «αναχρονιστική τροχοπέδη» για τον πολιτισμό, αλλά τα αντίστοιχα ιουδαϊκά ή ισλαμικά είναι «πλούτος» και «χρώμα» στην πολυπολιτισμική κοινωνία. Τα χριστουγεννιάτικα δένδρα δεν πρέπει να «φωτίζονται» στις πόλεις, αλλά δεν πειράζει ν’ ανάβουν στις πλατείες τις επτάφωτες λυχνίες τής Χανουκά ή να βγαίνουν οι μουσουλμάνοι στους δρόμους για προσευχές.

Ακόμα και στα βλέμματα των Χριστιανών αναζητούν «απειλές» για την «ουρανιο-τοξική» κοινότητα, αλλά δεν «βλέπουν» που στο Ισλάμ τους ομοφυλόφιλους τους πετάνε από τις ταράτσες. Αναγκάζουν τους Χριστιανούς γονείς ν’ αποδεχθούν την απόφαση ενός ανεύθυνου κι ανώριμου παιδιού για αλλαγή φύλου, αλλά δεν «βλέπουν» τον φασισμό αυτών, οι οποίοι εκτελούν ακόμα και σήμερα επεμβάσεις κλειτοριδεκτομής. Είναι δείγμα «προόδου» να μετατρέπονται οι Εκκλησίες σε νυκτερινά κλαμπ, αλλά ταυτόχρονα ψάχνουν και οικόπεδα για να χτίσουν τζαμιά, για να εκτελούν οι μουσουλμάνοι τα ιερά τους καθήκοντα …Μόνον οι Χριστιανισμός και οι λευκοί άνθρωποι έχουν μπει στο στόχαστρο των Εβραίων και μόνον αυτοί είναι που δέχονται τα χτυπήματά τους.

Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Μπήκαν υβριστές στην επί αιώνες πιο ισχυρή θρησκεία τού Κόσμου. Όλοι «τρώνε» από τον πλούτο τού Χριστιανισμού, αλλά μόνον αυτόν συκοφαντούν. Μόνον αυτός πρέπει να «εξευτελιστεί» ως θρησκεία, για να υπάρξει «πρόοδος» της ανθρωπότητας Όποιος θέλει μπορεί να κάνει ατιμώρητα ό,τι θέλει εις βάρος των χριστιανικών συμβόλων. Μπορεί να βρίζει τον Χριστό, να μουτζουρώνει την Παναγία κι όλα αυτά να πηγαίνουν σε έναν «λογαριασμό» υπέρ τής ανθρώπινης «προόδου».

Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε για το βλάσφημο πάρτι στο Ναύπλιο και η Ιερά Σινδόνη - Αρχείο anagnostis.org

Μόνον η βλασφημία κατά του Χριστού είναι «πρόοδος» και προσπάθεια χειραφέτησης της ανθρωπότητας …Όμως, αρκεί ένα σκίτσο τού Προφήτη, για να εκδοθεί φετφά εξόντωσης αυτού που το σχεδίασε. Τη Βίβλο μπορείς να τη χρησιμοποιείς για «πατσαβούρα», χωρίς κανένα πρόβλημα …Όμως, το Κοράνι, εάν το σκίσεις, «δικαίως» οι Ισλαμιστές θα σ’ εκδικηθούν. Εάν τολμήσεις να πεις κάτι για τη Χανουκά, είσαι «Ναζιστής» και φασίστας …Μόνον τους λευκούς Χριστιανούς μπορείς να κατηγορείς για ό,τι θέλεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; …Γιατί απλούστατα τους Χριστιανούς θέλουν ν’ αδικήσουν οι Ιουδαίοι και αυτών τις πόλεις θέλουν ν’ αρπάξουν …Τον Ιησού στοχοποίησαν οι Εβραίοι και Αυτόν «πετάνε» στην «αρένα», για να Τον «κατασπαράξουν» οι «προοδευτικοί» και οι αλλόθρησκοι …Αυτόν στοχοποίησαν, γιατί Αυτού τον Οίκο θέλουν ν’ «αποχαρακτηρίσουν», για να τον «φάνε» …Τα «παιδιά» Αυτού στοχοποίησαν, για να τα «βγάλουν» από τη διαχείριση του Οίκου αυτού …Να τους κόψουν εξ αρχής κάθε σκέψη για αντίδραση απέναντι στους ξένους εισβολείς, οι οποίοι πάνε να οικειοποιηθούν τη δική τους «κληρονομιά».

Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης το σύνολο των δεδομένων που αφορούν τον σχεδιασμό τους …Να γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η «κερκόπορτα», που, εάν ανοίξει, μπορεί να οδηγήσει μια πόλη σε «πτώση» …Να γνωρίζει επακριβώς το αμερικανικό οικιστικό «μοντέλο», γιατί αυτό είναι που επαναλαμβάνεται με τις ανάλογες προσαρμογές και στην Ευρώπη. Ποια λοιπόν ήταν τα «εργαλεία» τους στις ΗΠΑ; …Κατά πρώτον οι μετανάστες, οι οποίοι —στο όνομα του ανθρωπισμού και της περίφημης αμερικανικής «βοήθειας»— έμπαιναν κατά κοπάδια στις μεταπολεμικές ΗΠΑ …και οι μαύροι, οι οποίοι θ’ αναλάμβαναν τον προβοκατόρικο ρόλο και τη «στεγανοποίηση» των κέντρων των πόλεων.

Στην Ευρώπη —με την προσφυγική κρίση που προκάλεσαν στη Μέση Ανατολή— μπόρεσαν και δημιούργησαν το πρώτο «εργαλείο», που είναι οι «μετανάστες», αλλά τους έλειπαν τα άλλα δύο στοιχεία, τα οποία μπορούν αυτό το «εργαλείο» να το κάνουν χρήσιμο κι αποδοτικό …Τους έλλειπαν οι «μαύροι», οι οποίοι θα έμπαιναν ανεμπόδιστα στα κέντρα των πόλεων και θα έλκυαν ως «πέμπτη φάλαγγα» τους πρόσφυγες σ’ αυτά …και, τους έλειπαν επίσης και οι διαθέσιμες ιδιοκτησίες, ώστε να «σπιτώσουν» «μαύρους» και «μετανάστες», προκειμένου να υποβαθμίσουν τη «ζώνη» γύρω από τα κέντρα αυτά. Τους «μετανάστες» —με την ίδια ανθρωπιστική δικαιολογία— τους οποίους κάποτε μετέφεραν από την Ευρώπη στις ΗΠΑ, κατάφεραν και τους έφεραν στην Ευρώπη …Ως θύματα πολέμου καί στις δύο περιπτώσεις. Τα κτήνη, δηλαδή, που προκαλούσαν τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και την πείνα στην Αφρική, είναι οι ίδιοι που ελέγχουν τις ΜΚΟ τού «ανθρωπισμού».

Τι ειναι κάβος; Αυτό, όμως —όπως βλέπουμε—, δεν αρκούσε, για να μπορέσει να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός. «Πλημμύρισαν» την Ευρώπη με παράνομους λαθρομετανάστες, οι οποίοι παρίσταναν τους «πρόσφυγες» —δεκαπέντε κράτη μακριά από τα δικά τους—, αλλά δεν είχαν τη δύναμη να τους βάλουν μέσα στις πόλεις …Δεν τις είχαν εκκενώσει —έστω και σ’ έναν μικρό βαθμό—, ώστε να έχουν διαθέσιμα διαμερίσματα …Δεν είχαν τους «μαύρους», οι οποίοι θα «τραβούσαν» μέσα στα κράτη τους λαθρομετανάστες. Αυτό ήταν το πρόβλημα των «πειρατών». Ήθελαν ν’ «ακινητοποιήσουν» το χριστιανικό «σκάφος» για να το λεηλατήσουν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν ρεσάλτο …Δεν μπορούσαν να πετάξουν τον χοντρό και βαρύ «κάβο» των «μεταναστών» επάνω στο «σκάφος». Ήθελαν να «δέσουν» τις πόλεις, αλλά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνον τον βαρύ «κάβο» που διέθεταν …Έπρεπε να εξασφαλίσουν και το λεπτό «σκοινί» των «μαύρων», το οποίο θα τους επέτρεπε να τραβήξουν επάνω τον βαρύ «κάβο» των «μεταναστών» επάνω στο «σκάφος», για να το δέσουν με τρόπο ανίκητο.

Χωρίς «μαύρους», οι οποίοι να κινούνται χωρίς πρόβλημα επάνω στο «σκάφος», δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Χωρίς τους «μαύρους» δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν κενές κατοικίες, ώστε ν’ αρχίσουν συστηματικά να εγκαθίστανται οι «πρόσφυγες» και οι «μετανάστες» στις χριστιανικές πόλεις. Αυτοί οι «μαύροι» θα ήταν αυτοί, οι εκείνοι, οι οποίοι θα άνοιγαν τις «ρωγμές» στις γειτονιές τού Χριστιανισμού, για να «δέσουν» το «σκάφος» με τους λαθρομετανάστες. Ο σχεδιασμός τους δεν θα προχωρούσε, εάν δεν εξασφάλιζαν ιδιοκτησίες, ώστε να βάλουν τους «πρόσφυγες» μέσα στα διαμερίσματα των κέντρων και ν’ αρχίσει η διαδικασία «σπρωξίματος» των κατοίκων προς τα «έξω». Η ικανότητά τους χωρίς αυτούς έφτανε έως του σημείου να μεταφέρουν «μετανάστες» στα κράτη και να τους στοιβάζουν σε «καταυλισμούς» πολύ μακριά από τις πόλεις, σε απομακρυσμένες τοποθεσίες …Ώρες βαδίσματος μακριά από τα όρια των πόλεων.

Προκηρύχθηκαν 20 θέσεις εργασίας για την Δομή μεταναστών στο Κλειδί > Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών Έπρεπε λοιπόν να βρουν τρόπο να «τρυπώσουν» στις ευρωπαϊκές πόλεις …Να βρουν μια πρακτική, για ν’ «ανοίξουν» τις πόλεις …Να δημιουργήσουν ένα «άνοιγμα», για να βάλουν συστηματικά αυτούς τους ανθρώπους μέσα στις πόλεις …Να καταφέρουν να τους βάλουν εκεί όπου οι κάτοικοι αντιδρούν, γιατί θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτόν υποβαθμίζεται η ζωή τους …Να τους βάλουν εκεί όπου οι κάτοικοι απλά αρνούνται να δώσουν «χώρο» σε ξένους και οι λίγοι που το κάνουν να μην επαρκούν.

Από τη στιγμή που τους έλειπαν οι φτωχοί «μαύροι», έπρεπε να τους δημιουργήσουν. Από τη στιγμή που δεν τους διέθετε η κοινωνία την οποία στόχευαν, θα έπρεπε να τους «εισάγουν» …Να εισάγουν δηλαδή ξένους, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο να φιλοξενούνται στα κέντρα των πόλεων, χωρίς ν’ αντιδρούν οι κάτοικοι. Τέτοιοι «μαύροι» μπορούσαν να γίνουν μόνον οι τουρίστες …και επάνω στον τουρισμό θα έκαναν την «επένδυσή» τους, ώστε να τους δημιουργήσουν. Οι τουρίστες, δηλαδή, θα γίνονταν το λεπτό «σκοινί», το οποίο θα τους επέτρεπε να τραβήξουν τον βαρύ κι ασήκωτο «κάβο» επάνω στο «σκάφος» για να το «δέσουν» …Γι’ αυτόν τον λόγο επένδυσαν σ’ έναν τουρισμό με πολύ ειδικά χαρακτηριστικά, ώστε να είναι σε θέση αυτός να τους εξυπηρετήσει στον σχεδιασμό …Έναν τουρισμό ανθρώπων, οι οποίοι έμοιαζαν με πρόσφυγες και δεν ήταν οι συνηθισμένοι πλούσιοι και καλλιεργημένοι «περιηγητές», που μέχρι τότε γνώριζε ο κόσμος.

Μόνον αυτού του είδους ο τουρισμός θα μπορούσε να γίνει η «κερκόπορτα» που είχαν ανάγκη …και εκεί θα εστίαζαν το ενδιαφέρον τους …Θα εστίαζαν σ’ έναν μαζικό και φτηνό τουρισμό, ο οποίος να υποβαθμίζει και όχι ν’ αναβαθμίζει τα κέντρα τής πόλης …Έναν τουρισμό, ο οποίος θα πλημμύριζε με «φτωχολογιά» τα κέντρα των πόλεων …Έναν τουρισμό, ο οποίος με ένα σάντουιτς στο χέρι θα «γέμιζε» τα πάρκα και τα παγκάκια των ευρωπαϊκών πόλεων …Έναν τουρισμό, ο οποίος, επειδή απλά θα βόλευε κάποιους από τους κατοίκους των πόλεων, θα ανάγκαζε όλους τους υπόλοιπους να τον ανέχονται …Έναν τουρισμό με πρωτοφανή για την ιστορία χαρακτηριστικά.

Blackbeard and his pirates attack Painting by Peter Jackson | Pixels Για την ανάπτυξη αυτού του ιδιόμορφου και μαζικού τουρισμού θα εκμεταλλεύονταν όλα τα τεχνολογικά μέσα που είχαν στη διάθεσή τους και κυρίως το ίντερνετ …Θα εκμεταλλευόταν τα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία τους ανήκαν σχεδόν στο σύνολό τους. Με «ναυαρχίδα» το Facebook τού Εβραίου Ζούγκεμπεργκ, θα πυροδοτούσαν έναν τουρισμό, ο οποίος εξ’ αρχής επιδιωκόταν να είναι τουρισμός φτωχών κι αμόρφωτων …Έναν τουρισμό τής λογικής τού «πάω όπου να ‘ναι, αρκεί να έχω κάτι ν’ «ανεβάσω» στο Facebook» …«Πάω όπου να ‘ναι, για να μην με θεωρούν οι «ακόλουθοί» μου φτωχό και δυστυχή που κάθομαι σπίτι μου». Θα εκμεταλλεύονταν τις δικές τους αεροπορικές εταιρείες και τις άδειες θέσεις των αεροπλάνων θα γέμιζαν μ’ αυτό το τουριστικό «φορτίο». Όλα ήταν έτοιμα, για να γεμίσουν τα κέντρα των ευρωπαϊκών πόλεων με τους «μαύρους» τού τουρισμού !!!

 

 

Η τρομερή «Κερκόπορτα» των πόλεων.

Η μόνη ευκαιρία των «πολιορκητών» να τις αλώσουν.

 

Η «κερκόπορτα», η οποία μπορεί να οδηγήσει αρχικά στην άλωση των πόλεων και στη συνέχεια στον «θάνατό τους, είναι ο ανεξέλεγκτος τουρισμός. Ο ανεξέλεγκτος τουρισμός καταστρέφει τις πόλεις και τους κατοίκους τους !!! Ο ανεξέλεγκτος τουρισμός είναι ένας «καρκίνος», που —όπως κι ο πραγματικός καρκίνος— είναι αποτέλεσμα μιας υπερδραστηριότητας, η οποία εξελίσσεται σε πρόβλημα και τελικά σε θανατηφόρο νόσο για τον οργανισμό !!! Κανένα πρόβλημα για τους Εβραίους. Από τη στιγμή που θέλουν να «αλώσουν» τις πόλεις, δεν τους πειράζει να τις «καταλάβουν» έστω και «νεκρές» …Το επιτρέπει αυτό ο σχεδιασμός τους για στον έλεγχό τους. Μάλιστα αυτό θα ήταν και το καλύτερο σενάριο γι’ αυτούς, γιατί θα τις εκμεταλλεύονταν μόνοι τους. Όχι απλά θα «ξεφορτώνονταν» τους κατοίκους τους, αλλά —κι όσους απέμεναν— θα τους μετέτρεπαν σε πιστούς υπαλλήλους τους.

Δεν χρειάζεται μεγάλη φιλοσοφία, για να καταλάβει κάποιος το πονηρό τους σχέδιο. Από τη στιγμή που ήθελαν να εκτοπίσουν τους κατοίκους από τις πόλεις τους, γνώριζαν τις επιλογές που είχαν. Γνώριζαν ποιους θα έβαζαν πρώτα μέσα σ’ αυτές, για να «σπρώξουν» προς τα έξω τους κατοίκους τους. Είχαν σχέδιο, για να εκτοπίσουν τους κατοίκους των κέντρων των πόλεων. Πώς μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από το σπίτι του, όταν δεν μπορείς και δεν έχεις τα μέσα να το κάνεις δια της βίας ή της απέχθειας; …Με το χρήμα. Εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρήμα ως «καρότο» και τρέξει ξοπίσω σου το αφελές σου θύμα, εγκαταλείποντας το σπίτι του, τότε καταφέρνεις τον στόχο σου.

Εάν συνδυάσει κάποιος το χρήμα, το οποίο μοιράζεται στους κατοίκους των πόλεων από τη δήθεν τουριστική «ανάπτυξη» και τη δημιουργία «ζωνών» διαθέσιμων καταλυμάτων μέσα και γύρω από τα κέντρα των πόλεων, τι έχει; …Τον ορισμό τού Airbnb. Ο αστικός τουρισμός έγινε γι’ αυτούς ένα επιθυμητό αναπτυξιακό μοντέλο των πόλεων αυτών. Με το χρήμα τού Airbnb θα «έβγαζαν» τους κατοίκους από τα κέντρα των πόλεών τους και ταυτόχρονα θα εξασφάλιζαν έναν τεράστιο αριθμό διαθέσιμων καταλυμάτων, για να τα μοιράσουν την κατάλληλη στιγμή σ’ εκείνους, οι οποίοι είχαν επιλεγεί ν’ αντικαταστήσουν τους λευκούς πληθυσμούς των πόλεων και οι οποίοι βέβαια δεν θα ήταν οι τουρίστες. Με το χρήμα θα έβαζαν στο «σκάφος» το λεπτό «σκοινί» των τουριστών και την κατάλληλη στιγμή θα τραβούσαν μ’ αυτό τον βαρύ «κάβο» των «μεταναστών». Από τη στιγμή που το λεπτό «σκοινί» έμπαινε στην πόλη, ήταν θέμα χρόνου η παγίδευσή της και η λεηλασία της.

Όμως, πριν δούμε πώς λειτουργεί αυτό, θα πρέπει να πούμε μερικά πράγματα για τον τουρισμό, ώστε να μπορέσουμε ν’ αποκτήσουμε μεταξύ μας μια κοινή αντίληψη των πραγμάτων. Δεν είναι δυνατόν σε μια εποχή που η προπαγάνδα έχει αναδείξει τον τουρισμό σε «απόλυτη» αναπτυξιακή λύση των πόλεων, εμείς να ισχυριζόμαστε ότι αυτός —ως δραστηριότητα— «σκοτώνει» την πόλη και ν’ απαιτούμε μάλιστα να συμφωνήσουν και κάποιοι μαζί μας …Πρέπει να εξηγήσουμε τον λόγο που ο ανεξέλεγκτος τουρισμός πράγματι «σκοτώνει» τις πόλεις …Πρέπει να εξηγήσουμε το πώς οι «νεκρές» αυτές πόλεις γίνονται χρήσιμες στην εβραϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Εάν επισκεφτεί κάποιος τη Μόσχα, θα δει σ’ ένα μαυσωλείο τής Κόκκινης Πλατείας ως «αξιοθέατο» τη σωρό τού Λένιν …Θα δει το πτώμα ενός ανθρώπου, το οποίο συντηρείται με χημικά, για να μοιάζει με ζωντανό άνθρωπο …Μοιάζει βέβαια πολύ με ζωντανό, αλλά δεν είναι τέτοιος …Είναι νεκρός. Όταν ένας άνθρωπος πάψει να έχει τις ζωτικές του λειτουργίες και πλέον έχει αξία μόνον γι’ αυτούς που τον βλέπουν απ’ έξω —κι εκείνους που παίρνουν μεροκάματο, συντηρώντας το «θέαμα»— τότε ο άνθρωπος αυτός παραμένει να είναι νεκρός, όσο «ζωντανός» κι αν φαίνεται …Είναι ένα άχρηστο «λείψανο», το οποίο απλά επιτρέπει σε κάποιους να βγάζουν μεροκάματο, παρουσιάζοντάς το σαν «αξιοθέατο».

Το ίδιο συμβαίνει και με τις πόλεις. Όταν μια πόλη πάψει να έχει λειτουργική αξία για τους κατοίκους της και γίνει η ίδια ένα αξιοθέατο, τότε είναι «νεκρή». Όταν μια πόλη πάψει με τα «όργανά» της να εξυπηρετεί τους κατοίκους της —οι οποίοι βιοπορίζονται εντός της, απασχολούμενοι με πολλών ειδών και τύπων επιχειρήσεις— και μετατρέπεται η ίδια η πόλη στη «μοναδική» της επιχείρηση που απασχολεί κατοίκους, τότε είναι «νεκρή» …Είναι ένα άψυχο αξιοθέατο, το οποίο έχει τη «ζωή» που του «δίνουν» οι επισκέπτες του και όχι οι κάτοικοί του. Οι κάτοικοί του απλά συντηρούν το «λείψανο» αυτό για όσο διάστημα υπάρχουν τουρίστες που θέλουν να το δουν. Όταν δεν θα υπάρχει τουριστικό ενδιαφέρον, οι κάτοικοι αυτοί δεν θα μπορούν να επιβιώσουν στο «κουφάρι» τής «νεκρής» αυτής πόλης.

barcelona airbnb protest Image from buenosairesherald.com. | CILISOS - Current Issues Tambah Pedas! Οι πόλεις υπάρχουν, για να ζουν μέσα σ’ αυτές οι κάτοικοί τους …Να απολαμβάνουν τις ζωές τους με όλες τις ευκολίες που μπορεί να τους προσφέρει ο πολιτισμός. Στην ιδανική περίπτωση να διδάξουν με το καλό παράδειγμά τους και τους άλλους, ώστε να τους μιμηθούν στις δικές τους πόλεις …Να γίνουν οι ίδιες ζωντανές «μήτρες», που θα «γεννήσουν» νέες ζωντανές πόλεις και θα εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους με τη λειτουργία τους. Οι πόλεις ΔΕΝ είναι «θεματικά πάρκα», για να πηγαίνει εκεί κάποιος τουρίστας και να «ζει» για μερικές ημέρες τής ζωής του σαν «Λονδρέζος» ή σαν «Παριζιάνος» ή σαν «Αθηναίος» …Υπάρχουν ξενοδοχεία γι’ αυτόν τον σκοπό, ώστε να τις επισκεφτείς, χωρίς όμως να μπεις μέσα στη λειτουργία τους και με τη διαφορετικότητά σου τις καταστρέψεις, εφόσον ανατρέπεις τις ισορροπίες τους. Στις πόλεις αυτές μπαίνεις με τη δική σου ταυτότητα, για να δεις πώς ζει ο Λονδρέζος ή ο Παριζιάνος ή ο Αθηναίος …Δεν πηγαίνεις εκεί σαν φτηνή «απομίμησή» τους, για να καταστρέψεις τις ζωές τους.

Γιατί όμως ανατρέπεται η ισορροπία μιας πόλης από την εισβολή αυτών των «θαυμαστών-επισκεπτών», οι οποίοι δεν ξέρουν πού αρχίζει και πού σταματάει ο ρόλος τους; …Γιατί αλλάζει η λειτουργία της !!! Εάν ένα κέντρο μιας πόλης γεμίσει από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα —και άρα χάσει τον πληθυσμό της—, αλλάζει και η λειτουργία της. Σε έναν χώρο, όπου οι κάτοικοι είναι περαστικοί τουρίστες, δεν έχει νόημα να υπάρχει ένα κρεοπωλείο, γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται να μαγειρέψει …Δεν έχει νόημα —για τους ίδιους λόγους— να υπάρχει ένα μανάβικο, ένα ραφείο ή ένα βιβλιοπωλείο …Δεν έχει νόημα να υπάρχει μια παιδική χαρά, γιατί δεν υπάρχουν παιδιά να πάνε εκεί και να παίξουν …Δεν ενδιαφέρει τους «νέους κατοίκους» του κανένας χώρος αναψυχής ανηλίκων και κανένα από τα καταστήματα που προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες σε απλούς κατοίκους ενός χώρου.

Εκεί θα γεμίζει με μαγαζιά, τα οποία ενδιαφέρουν αυτούς τους περαστικούς επισκέπτες …Θα γεμίσει με φάστφουντ, εστιατόρια, μαγαζιά πώλησης αναμνηστικών δώρων κλπ.. Σε αυτόν τον χώρο, δηλαδή, ο οποίος θα προσαρμοστεί στα μέτρα των επισκεπτών, δεν μπορεί να ζήσει μια απλή οικογένεια κατοίκων με τις ανάγκες που έχει ως τέτοια …Θα πρέπει να πάει σε άλλο μέρος τής πόλης, για να ψωνίσει τα αναγκαία αγαθά και ν’ απολαύσει τις αναγκαίες υπηρεσίες …Θα πρέπει να πάει αλλού για να μεγαλώσει τα παιδιά της …μακριά από τους περιφερόμενους ενηλίκους, οι οποίοι παριστάνουν τους τουρίστες και στον χρόνο των διακοπών τους αναζητούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια.

Όμως, η πόλη στην περίπτωση αυτήν «πέθανε» …Γίνεται ένας «Λένιν», που φαίνεται ζωντανός και «ροδοκόκκινος», αλλά δεν είναι …Ένας «Λένιν», που φοράει το κοστούμι του, αλλά πλέον «λειτουργεί» ως αξιοθέατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με μια πόλη όταν αυτή «πεθάνει». Χωρίς ν’ αλλάξει η μορφή της ή να γκρεμιστεί το κέντρο της, απέκτησε άλλο ρόλο, ο οποίος όμως δεν είναι αυτός της «πόλης των ανθρώπων» …Τα διαμερίσματα δεν γκρεμίστηκαν, αλλά έγιναν τουριστικά καταλύματα και όχι κατοικίες ανθρώπων …Τα μαγαζιά δεν γκρεμίστηκαν, αλλά άλλαξε ο χαρακτήρας τους. Άρα; …Άρα, το κέντρο δεν μπορεί —ακόμα κι αν το θέλουν οι κάτοικοί του— ν’ αντισταθεί, σε περίπτωση που έρθει εύκολο και πολύ χρήμα απ’ έξω. Ακόμα κι αν κάποιοι αρνούνται να το εγκαταλείψουν, δεν μπορούν να του δώσουν «ζωή» …Δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν …Δεν υπάρχουν μαγαζιά να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Γι’ αυτόν τον λόγο επί αιώνες οι πόλεις φρόντιζαν να περιορίζουν τον αριθμό των φιλοξενούμενών τους σε έναν αριθμό, ο οποίος να μην επηρεάζει τη λειτουργία τους …Φρόντιζαν να περιορίζουν τη δραστηριότητα των φιλοξενούμενων σε χώρους τέτοιους, οι οποίοι δεν επηρέαζαν τη λειτουργία τους …Σε χώρους, όπου οι ξενύχτηδες τουρίστες δεν θα ενοχλούσαν τους πολίτες, οι οποίοι την επόμενη ημέρα εργάζονταν …Σε χώρους, όπου οι ξένοι δεν θα τρόμαζαν τα παιδιά των κατοίκων με τις «τρέλες» των διακοπών τους. Γίνεται αυτό; Είναι εφικτό να ελέγχεις πόσοι θα είναι οι επισκέπτες μιας πόλης και πού θα περιφέρονται; …Βεβαίως και γίνεται …Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα ξενοδοχεία …Δεν υπάρχει κανένα σύστημα, που να μην φρόντισε για το πού και μέχρι ποιο σημείο θα έχουν πρόσβαση στην κοινωνία του οι ξένοι επισκέπτες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο θεσμός των ξενοδοχείων λειτούργησε σε όλα τα πολιτισμικά μοντέλα με τον ίδιο απολύτως τρόπο. Γιατί; …Γιατί το κράτος και η πόλη όχι μόνον όριζε —με βάση τις δικές της ανάγκες— τον αριθμό των επισκεπτών της σε σχέση με τον πληθυσμό της, αλλά απαιτούσε να γνωρίζει και τις ταυτότητές τους !!!

Οι άδειες λειτουργίας των ξενοδοχείων, δηλαδή, ήταν σε αριθμό ανάλογες των κατοίκων μιας πόλης και δίνονταν για ανέγερση ξενοδοχείων σε επιλεγμένες τοποθεσίες, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία τής πόλης και βέβαια η ζωή των κατοίκων της. Για τον ίδιο λόγο που δεν τοποθετεί ένας άνθρωπος το κοινόχρηστο ψυγείο τού σπιτιού του στην κρεβατοκάμαρά του, έτσι και οι κάτοικοι δεν έστηναν τα ξενοδοχεία μέσα στις γειτονιές των ανθρώπων. Τα ξενοδοχεία ήταν όλα γύρω από το εμπορικό και διοικητικό κέντρο των πόλεων. Τα ξενοδοχεία λειτουργούσαν υπό τον απόλυτο έλεγχο της πόλης και των αρχών της. Γι’ αυτόν τον λόγο τα ξενοδοχεία παρέδιδαν τα στοιχεία των πελατών τους, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την προστασία των προσωπικών δεδομένων …Προείχε η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών και αυτό το αποδέχονταν ως όρο οι ταξιδιώτες.

Here's What You Need to Know About the Airbnb Protests in BCN Ως εκ τούτου απαγορευόταν στους κατοίκους ακόμα και η σκέψη για μίσθωση της ιδιωτικής τους κατοικίας σε ξένους. Θεωρούνταν ότι με τον τρόπο αυτόν απειλούνταν όχι μόνον η ασφάλεια και η λειτουργία τής πόλης, αλλά ακόμα και τα ίδια τα εθνικά συμφέροντα. Δεν υπήρχε πιθανότητα να φιλοξενηθεί κάποιος ξένος —και δεν μιλάμε για προσωπικό φιλοξενούμενο ή άνθρωπο ευρισκόμενο σε αδυναμία— σε μια πόλη εκτός ξενοδοχείου. Η γειτονιά καλούσε την αστυνομία κι αυτή έλεγχε τη νομιμότητα της δραστηριότητας εκείνου, ο οποίος παρίστανε αυθαίρετα τον «ξενοδόχο». Καταλαβαίνει κάποιος πόσο καταστροφικά είναι αυτά τα οποία βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν στη διπλανή μας πόρτα, επειδή κάποιοι παριστάνουν τους «εναλλακτικούς ξενοδόχους» τύπου Airbnb; …Πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα για μικρές πόλεις, οι οποίες μάλιστα αποτελούν τουριστικούς προορισμούς;

К юбилею Airbnb: европейские города наносят ответный удар по агрегатору | Туристический бизнес Санкт-Петербурга Είναι επικίνδυνα, γιατί οι πόλεις αρχίζουν κι αποκτούν «αναπηρίες», οι οποίες στο απώτατο όριο μπορούν να γίνουν θανατηφόρες …Γίνονται φιλόξενες για τους ξένους κι αφιλόξενες για τους κατοίκους τους. Γιατί; …Γιατί χάνουν τη λειτουργικότητά τους …Γιατί ανατρέπεται η δυναμική τής τοπικής οικονομίας, η οποία «καταλήγει» στις τιμές αγαθών και υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι κάτοικοί της και οι οποίοι ζουν στην πόλη. Η ακρίβεια μπαίνει στην πόλη όχι εξαιτίας κάποιων φυσικών παραγόντων —και άρα διαχειρίσιμη— αλλά εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων και άρα είναι τεχνητή …και πλέον μη-διαχειρίσιμη.

Οι ξένοι φιλοξενούμενοι ωθούν πάντα τις τιμές προς τα επάνω, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να είναι «φιλοξενούμενοι». Ως εκ τούτου αυξάνει το κόστος ζωής των κατοίκων. Άρα; …Άρα, η πόλη αρχίζει κι αποκτά «αναπηρία», που πλέον γνωρίζουμε πού οδηγεί. Η μετάλλαξη τής πόλης «ζητάει» περισσότερο ΧΡΟΝΟ από τον κάτοικό της για να ζήσει, εφόσον αυτός πρέπει να δουλέψει περισσότερο, ώστε να συνεχίσει να κάνει τα πράγματα που έκανε —είτε αυτό είναι ένας καφές είτε ένα γεύμα στην ταβέρνα τής κοντινής πλατείας—. Εάν κι αυτό δεν φτάνει, τότε η πόλη θα του «ζητήσει» κι άλλο ΧΡΟΝΟ. Εάν —για να επιβιώσει— πρέπει να ζήσει μακριά από το κέντρο της, προκειμένου να περιορίσει τα έξοδά του, θα «πληρώσει» επιπλέον τίμημα ΧΡΟΝΟΥ …Θα χαθεί κι άλλος χρόνος, για να κάνει αυτά τα οποία έκανε, εφόσον στον επιπλέον χρόνο εργασίας θα προστεθεί και περισσότερος χρόνος μετακίνησης.

Με την «έξοδο» των κατοίκων από τα κέντρα των πόλεων παύουν αυτά να είναι «κέντρα» πόλεων …Γίνονται «Mall» …με «κράχτη» το αρχιτεκτονικό «σκηνικό» τής «νεκρής» πόλης. Μέσα σ’ αυτό το «ανοικτού τύπου» «Mall» θα δεις ό,τι βλέπεις και σ’ ένα πραγματικό Mall, το οποίο έχει χτιστεί εξ’ αρχής ως τέτοιο. Δεν είναι παράξενο που σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα τής Ευρώπης έχει δημιουργηθεί μια τάση να προσφέρεται η διεθνής κουζίνα σε μια «ουδέτερή» της μορφή, ώστε να είναι ανεκτή απ’ όλους —έστω και χωρίς να διατηρεί την αυθεντικότητά της— …Μια διεθνής κουζίνα, η οποία μάλιστα προσφέρεται παντού κι απ’ τους ίδιους παρόχους…

…Παντού, δηλαδή, κάποιος τρώει τα ίδια και σε πολλές περιπτώσεις από τις ίδιες αλυσίδες καταστημάτων …Τις δικές τους αλυσίδες. Ακόμα δηλαδή και τα κέρδη των φάστφουντ δεν τα άφησαν στους κατοίκους των πόλεων. Οι κάτοικοι των πόλεων βρίσκονται εκεί μόνον για να δουλεύουν ασταμάτητα σ’ αυτά τα οργανωμένα «δουλοστάσια», που ταΐζουν με «σκουπίδια» τον κόσμο …Mac Donald’s, KFC, Pizza Hut, Pizza Domino’s και καφές στα Starbucks. Χάνεται δηλαδή και το νόημα του ταξιδιού, όταν τρως παντού τα ίδια —στην ίδια πάντα ελεεινή ποιότητα των κατεψυγμένων και των άπειρων συντηρητικών—. Δεν δοκιμάζεις κάτι φρέσκο, που παράγει η γη που επισκέπτεσαι. Δεν δοκιμάζεις κάτι που το έχουν επινοήσει και το γεύονται οι «οικοδεσπότες» σου. Πηγαίνουν τα «γίδια» τού μπατιροτουρισμού και τρώνε αυτά, τα οποία τρώνε και στη γειτονιά τους από τους ίδιους ανθρώπους …Τρως τάκος στη Βενετία …Πίτσα στο Λονδίνο, και χάμπουργκερ στο Τόκιο. Πόσο «αυθεντικό» μπορεί να είναι ένα ταξίδι, όταν εκεί όπου πηγαίνεις έχει ακριβώς τα ίδια πράγματα μ’ αυτά που βρίσκεις στη δική σου πόλη; …Στο δικό σου Down-Town, το οποίο είναι επίσης «νεκρό» από ζωή.

Το ίδιο γίνεται και στο επίπεδο της αγοράς …Δεν τρώμε μόνον τα ίδια πράγματα παντού, αλλά και ντυνόμαστε το ίδιο παντού. Η μόνη διαφορά που επιτρέπεται να υπάρχει στο ντύσιμο είναι εκείνη που διαχωρίζει τους πλούσιους από τους φτωχούς …ΟΛΟΙ οι πλούσιοι ντυμένοι με τα ίδια ρούχα και ΟΛΟΙ οι φτωχοί επίσης …Πλούσιοι και φτωχοί, όμως, είναι πελάτες των ίδιων ανθρώπων. Τα μονοπώλια της Νέας Τάξης έχουν κατακτήσει όλες τις αγορές. Έχουν «πετάξει» από τα κέντρα των πόλεων τους τοπικούς εμπόρους και με την τεράστια ρευστότητα που διαθέτουν έχουν «πιάσει» τα «φιλέτα» τους …Μια εμπορική «συμμορία», η οποία λυμαίνεται τα πάντα. Τα ίδια μαγαζιά Louis Vuitton, Dior, Prada, Gucci, Tod’s κλπ., τα οποία θα τα δεις στη Bond Street, θα τα δεις και στη Σανς Ελιζέ, στη Βία Κοντότι ή στην «ταπεινή» Βουκουρεστίου. Οι ίδιες πάλι «αλυσίδες» για τα φτωχότερα στρώματα παντού …Bershka, Η&Μ, ZARA, Marks & Spencer …Όλα ίδια. Εάν δεν «θυμάσαι» σε ποια πόλη βρίσκεσαι, δεν πρόκειται να το «θυμηθείς» βλέποντας τον χώρο στον οποίον κινείσαι …Πρέπει να «δεις» το αεροπορικό εισιτήριο που έχεις στα χέρια σου, για να βεβαιωθείς για το πού βρίσκεσαι, εφόσον το περιβάλλον δεν βοηθά …Ίδια μαγαζιά, ίδιο ντεκόρ, ίδια προϊόντα, ίδιοι πωλητές και τελικά …ίδιοι πελάτες !!!

Οι πόλεις με τον τρόπο αυτόν γίνονται ένα άψυχο ντεκόρ, το οποίο εξυπηρετεί μόνον τους ιδιοκτήτες τής Νέας Τάξης …Ένα άψυχο ντεκόρ, εφόσον δεν έχει μόνιμους κατοίκους και άρα δεν έχει κάτι που να τους αφορά και το οποίο να τους είναι χρήσιμο για να συντηρήσουν την οικογένειά τους —χωρίς απαραίτητα να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο για να το εξασφαλίσουν—. ΟΛΕΣ οι πόλεις γίνονται «μαγαζιά», των οποίων τα «ταμεία» τα έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι …Πολύ συγκεκριμένοι, εάν αναλογιστεί κάποιος ότι ΟΛΕΣ αυτές οι πολυεθνικές κατέκτησαν ΟΛΕΣ τις αγορές υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού —μέσω ευνοϊκού δανεισμού από εβραϊκές τράπεζές— …Πολυεθνικές, των οποίων οι μετοχές ανήκουν επίσης σε Εβραίους …Παντού βρίσκονται αυτοί «κρυμμένοι» ως επενδυτές …«Βοηθούν» την επιχειρηματικότητα !!!

Αυτά, όμως, είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας —γενικά— και κατά του Χριστιανισμού —ειδικότερα—. Καταστρέφοντας τα κέντρα και κάνοντας οικονομικά αποδοτική την ανθρώπινη κατοικία, η Νέα Τάξη μετατρέπει την ίδια την πόλη σε «επιχείρηση» και οι επιχειρήσεις —ως γνωστόν— εξαγοράζονται …Αυτό, δηλαδή, το οποίο η Νέα Τάξη είχε εξ’ αρχής ως στόχο να επιτύχει. Εφόσον κατάφερε να κάνει την κατοικία των πόλεων «προϊόν», το οποίο μπορεί να το αγοράσει ένας ξένος «επενδυτής», τότε είναι θέμα χρόνου να γίνει και η ίδια η πόλη ένα τέτοιο «προϊόν» …Να χάσει τον χαρακτήρα της ως «κοινωνικό αγαθό» —το οποίο το απολαμβάνουν οι πολίτες— και να μετατραπεί σε «επιχείρηση», η οποία ανήκει σε συγκεκριμένους ιδιοκτήτες.

Developers of Male's Style Apparel | Clothing brand logos, Fashion logo branding, Fashion logo

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τη Νέα Τάξη και σ’ αυτό θα την εξυπηρετούσε το Airbnb κι ο ανεξέλεγκτος τουρισμός, ο οποίος θα έδιωχνε τον κόσμο από τα κέντρα των πόλεων. Από τη στιγμή που η ανθρώπινη κατοικία μετατράπηκε σε χώρο με επενδυτικό ενδιαφέρον, οι πόλεις ήταν θέμα χρόνου να «πεθάνουν». Η αποβιομηχάνιση, την οποία επέβαλε η Νέα Τάξη στον Χριστιανισμό, βοήθησε στην «αρρώστια» αυτήν, εφόσον εξασθένησε τους πολίτες και οι πόλεις έχασαν τις «άμυνές» τους. Χρήματα, τα οποία έπρεπε να διοχετευτούν σε βιομηχανικές επενδύσεις — για να μπορέσει ο κόσμος να εργαστεί για να επιβιώσει— διοχετεύονται σε «επενδύσεις» κατοικιών. Αντί να δίνουν δουλειά στον κόσμο για να επιβιώσει, του παίρνουν από τα ενοίκια και τα λίγα «ψίχουλα» που του απέμειναν στον λογαριασμό του. Αντί να χτίζονται νέα εργοστάσια, εξαγοράζονται νέες πόλεις. Το Airbnb γι’ αυτόν τον λόγο είναι μια «μηχανή», η οποία ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τα πάντα !!!

Η ιδιότητά του να μετατρέπει την ανθρώπινη κατοικία σε «επένδυση» είναι αυτήν, η οποία καταστρέφει τα πάντα, γιατί έλκει το κεφάλαιο, ενώ αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει …εφόσον, η ανθρώπινη κατοικία ΔΕΝ πρέπει ΠΟΤΕ να γίνεται αντικείμενο επενδύσεων. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ το κεφάλαιο να «συγκρούεται με μια ανθρώπινη ανάγκη, γιατί πάντα το κεφάλαιο να νικάει και οι άνθρωποι θα δυστυχούν. Η ανθρώπινη κατοικία είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και θα πρέπει να προσφέρεται στον άνθρωπο με αφθονία και με την απόλυτη ευκολία. Η ανθρώπινη κατοικία θα πρέπει ν’ «ακολουθεί» τις δυνατότητες των κατοίκων και να μην συμβαίνει το αντίθετο …Τα ενοίκια θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στους μισθούς των κατοίκων και όχι στην «προσφορά» που κάνουν οι τουρίστες, όπως συμβαίνει με το Airbnb. Αυτή η «τιμολόγηση» είναι που καταστρέφει τα πάντα …Αυτή είναι που καταστρέφει πόλεις και ανθρώπους. Τα καταστρέφει όλα, γιατί δίνει στην κατοικία μια «απόδοση» κεφαλαίου κι αυτό έλκει τους επενδυτές εκεί όπου αυτοί δεν πρέπει να δραστηριοποιούνται, γιατί υπάρχει κίνδυνος για την κοινωνία.

Είναι σαν να νομιμοποιείς την πορνεία, αναδεικνύοντάς τη μάλιστα σε «έξυπνο μέσο» βιοπορισμού, το οποίο απευθύνεται σε όλους …Ένα «εξτραδάκι» …Μια «αρπαχτή», που εμείς οι υπόλοιποι θα κάνουμε πως «δεν» τη βλέπουμε. Είναι σαν να δίνεις σε ξένους —επίσημα— το «τοπικό δελτίο τιμών» για «σεξ» με τους τοπικούς κατοίκους τού τόπου που επισκέπτονται …Να «τιμολογείται» ο καθένας μας γι’ αυτήν την υπηρεσία, άσχετα εάν θα την προσφέρει ή όχι. Είναι σαν να σου λέει «επισήμως» ότι, εάν η αδερφή σου ή η μητέρα σου αποφασίσει να πουλήσει υπηρεσία σεξ, η τιμή της θα «κυμαίνεται» ανάμεσα σ’ αυτά τα όρια !!! …Όρια, τα οποία καθορίζουν και τη δανειοληπτική σου ικανότητα ανάλογα με τα «θηλυκά» που έχεις στο σπίτι σου και την «πελατεία» στην οποία προσβλέπεις και θέλεις ν’ απευθυνθείς. Εάν τα βάλεις στη «δουλειά», μπορείς να πάρεις και δάνειο με βάση κάποια μελλοντικά κέρδη …Δάνειο, για ν’ ανακαινίσεις το σπίτι σου και να ζητήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα από τους «πελάτες» σου. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εκπόρνευση των πόλεων. Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε στα ξενοδοχεία.

barcelona airbnb protest Image from buenosairesherald.com. | CILISOS - Current Issues Tambah Pedas! Τα ξενοδοχεία έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο στις πόλεις …Είναι τα «αμορτισέρ», τα οποία προστατεύουν την κοινωνία από τα «προβλήματα» εκείνα, τα οποία η είσοδος ξένων στους χώρους της για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να προκαλέσει στη λειτουργία της. Είναι οι νόμιμες «πόρνες» των πόλεων …Είναι αυτές, οι οποίες «πηγαίνουν» με ξένους, τους οποίους δεν τους γνωρίζουν, ώστε να προστατεύσουν ΟΛΕΣ τις άλλες …Είναι αυτές, οι οποίες καλύπτουν μια «ανάγκη», την οποία θεωρούμε αναπόφευκτη, αλλά —για λόγους προφανείς— δεν θέλουμε να την καλύπτουμε με τις δικές μας «γυναίκες» …Είναι οι νόμιμες «πόρνες», οι οποίες λειτουργούν με βάση τον νόμο …Με φορολόγηση, δελτίο παροχής υπηρεσιών, πιστοποιητικό υγείας κλπ.. Στο επίπεδο λοιπόν στο οποίο αναφερόμαστε, αυτές οι «πόρνες» είναι τα ξενοδοχεία …Είναι αυτά, τα οποία με τη λειτουργία τους δίνουν στους κατοίκους ως «αντιπαροχή» την καθαρότητα της πόλης τους. Είναι αυτά, τα οποία προστατεύουν τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας από την ξένη εισβολή. Στις αμοιβές αυτών των νόμιμων «πορνών» πρέπει να φτάνει η «προσφορά» των ξένων —και άρα των τουριστών— κι εκεί να σταματά …Αυτές είναι που πρέπει να γίνονται πιο ακριβές, όταν υπάρχει μεγάλη προσφορά ενδιαφερομένων …Αυτές είναι που πρέπει να γίνονται πιο πολλές, όταν υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση …Αυτές είναι που ασκούν το «επάγγελμά» τους και δεν συμπληρώνουν τις ανάγκες των πόλεων οι «μανάδες» μας και οι «αδερφές» μας …ΔΕΝ μπαίνουν τα δεδομένα που αφορούν τους ξένους και τους επισκέπτες μέσα στις γειτονιές μας και στα σπίτια μας. Η τουριστική «ζήτηση» της Αθήνας, για παράδειγμα, πρέπει ν’ αυξάνει τις τιμές των ξενοδοχείων της και όχι των ενοικίων της.

Airbnb and the so-called sharing economy is hollowing out our cities | Gaby Hinsliff | The GuardianΑυτό είναι που έκανε το Airbnb στις κατοικίες, και άρα στις πόλεις …Έβαλε την «αρρώστια» μέσα στις γειτονιές μας και στα σπίτια μας !!! Η οικονομική «απόδοση» της κατοικίας τη μετατρέπει σε προϊόν και, όταν αυτή η απόδοση είναι μεγάλη, τη μετατρέπει σε ελκυστική «επένδυση». Αυτό είναι η αρχή τού τέλους για την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτή η απόδοση ήταν το ζητούμενο των Εβραίων τοκογλύφων, οι οποίοι ήθελαν να τις «εξαγοράσουν», για να τις κάνουν «Mall». Η απόδοση έλκει τους «επενδυτές» κι αυτοί με τα χρήματά τους «διώχνουν» τους πολίτες από τις πόλεις. Ποιος πολίτης θα μπορέσει να συναγωνιστεί αυτές τις επιχειρήσεις σε μια κοινή αγορά, όταν θα θελήσει ν’ αποκτήσει το σπίτι του και να δημιουργήσει την οικογένειά του; Πάντα η μόνη του επιλογή θα είναι το ενοίκιο, γιατί πάντα, όποιος ιδιοκτήτης πουλάει, θα απευθύνεται στους πιο προσοδοφόρους αγοραστές, οι οποίοι θα δίνουν και τα περισσότερα —και άρα στους «επενδυτές»—. Ποιος φουκαράς ιδιώτης θα συναγωνιστεί τις εταιρείες αυτές, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα τής κατοικίας; …Εταιρείες, οι οποίες διαχειρίζονται έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο και «σκουπίζουν» τα πάντα στο «πέρασμά» τους;

Housing speculation in Berlin - Exploding Rents in San Francisco and in Berlin - The Big Ponder - Goethe-Institut Κανένας δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Οι εταιρίες στέγασης, αναζητώντας τα μέγιστα κέρδη, θα μικραίνουν συνέχεια την ανθρώπινη κατοικία και στο τέλος θα μας βάλουν όλους σε «συρτάρια» φτιαγμένα μάλιστα από γυψοσανίδες …«Συρτάρια», τα οποία δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες και άρα στο τέλος δεν θα υπάρχουν πολλές απ’ αυτές για τους αναπτυγμένους λαούς …Δεν θα υπάρχουν παιδιά των ανεπτυγμένων λαών, γιατί αυτοί δεν αναπαράγονται μαζικά στους «καταυλισμούς» όπως οι Γύφτοι. Η υπογεννητικότητα θα συνεχίσει να μαστίζει την κοινωνία και σ’ αυτό θα συντελεί και η αδυναμία των πολιτών να εξασφαλίσουν στέγη για τις οικογένειές τους.

Μέσα σε άγριες συνθήκες ελεύθερης αγοράς ποιος θα μπορέσει ν’ αποκτήσει σπίτι για τον εαυτό του και τα παιδιά του; Πού θα βρεθεί διαθέσιμο σπίτι με τους «επαγγελματίες» εμπόρους «στέγης» να έχουν βγει στην αγορά και να «σαρώνουν» τα πάντα; Ποιο διαμέρισμα θα βρεθεί αδιάθετο, όταν αυτές οι επιχειρήσεις θα «σκουπίσουν» τα διαμερίσματα, τα οποία διατίθενται προς αγορά. Εάν γίνει αυτό, τελείωσαν όλα με συνοπτικές διαδικασίες. Τα κέρδη φέρνουν κέρδη κι αυτά αναζητούν νέους «χώρους» επένδυσης …Θα «πέφτουν» οι πόλεις η μία μετά την άλλη στα χέρια των τοκογλύφων. Θα πάρουν οι εταιρείες «σβάρνα» όλες τις πόλεις και η Ευρώπη θα παραδοθεί σε μερικούς «επενδυτές» τής κατοικίας. Θα συνεχίσουν στα χωριά, στα νησιά και στις παραλίες και θα τα εξαγοράσουν ΟΛΑ. Τα «ολιγοπώλια» θα γίνουν «μονοπώλια» και θα φτάσουμε στην απόλυτη ιδιωτικοποίηση της ανθρώπινης κατοικίας. Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν έκαναν ούτε οι ίδιοι οι αυτοκράτορες, οι οποίοι κατασκεύαζαν τις πόλεις, το κάνουν τα λαμόγια και οι κερδοσκόποι, που τις αγοράζουν από την «πίσω πόρτα».

Αυτή είναι η πραγματική εκπόρνευση των πόλεων. Αυτό είναι το επίτευγμα των τραπεζιτών τής Νέας Τάξης, οι οποίοι μετέτρεψαν τις πόλεις σε επιχειρήσεις και τα σπίτια σε προϊόντα, για να μπορέσει να τα εξαγοράσει καί τα δύο μαζί. Η μεγάλη αγαπημένη των κατοίκων έγινε μια «πόρνη» …Μια «πόρνη», της οποίας η «απόδοση» μετριέται πλέον με τα χρήματα που φέρνει στους νέους «νταβατζήδες», εφόσον με τους κατοίκους της δεν έχει πλέον καμία σχέση. Τα κατάφεραν οι Εβραίοι. Μετέτρεψαν τις πόλεις των ανθρώπων στο αγαπημένο τους «οικοσύστημα». Οι κάτοικοι των γκέτο και ιδιοκτήτες των πορνείων μετέτρεψαν σε γκέτο και πορνεία όλες τις πόλεις. Τα πάντα προσαρμόστηκαν στις δικές τους ανάγκες και στις δικές τους γνώσεις. Αυτοί, οι οποίοι άρπαξαν τις πόλεις από τους κατοίκους τους, χαίρονται κι αισθάνονται ασφαλείς τώρα που σε όλες τις πόλεις δεν υπάρχουν γειτονιές κάτοικων. Αισθάνονται ασφαλείς που έδιωξαν τα θύματά τους από τις ιδιοκτησίες τους. Τώρα, που τα κέντρα των πόλεων μοιάζουν με «γκέτο», περιφέρονται εκεί μόνον οι ίδιοι και οι όμοιοί τους …Αυτοί και οι «πελάτες» τους …Ξένοι, τουρίστες και πρόσφυγες, οι οποίοι πληρώνουν για τις ανάγκες τους τις εβραϊκές πλέον ιδιοκτησίες.

Όλα τα εξαγόρασαν με «αέρα» …Με εταιρείες, οι οποίες προέκυψαν μέσα σε μία νύχτα και εγγυητικές επιστολές τής πλάκας …Μέσω χαριστικών ιδιωτικοποιήσεων κατοικιών, οι οποίες ανήκαν είτε στο κράτος είτε σε ειδικούς κλάδους εργαζομένων. Κατοικίες, οι οποίες έπρεπε να μοιραστούν στους πολίτες, παραδόθηκαν στα κτήνη τζάμπα —με εγγυητικές επιστολές—, για να δημιουργήσουν εκείνες τις εταιρείες-«τέρατα», οι οποίες εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Από εκεί και πέρα, μέσω του προνομιακού τραπεζικού δανεισμού, εξαγόρασαν και τα κέντρα των πόλεων. Μέσω των χρηματοδοτήσεων και της τοκογλυφίας μετέτρεψαν την ανθρώπινη κατοικία σε προϊόν. Παρέδωσαν την ανθρώπινη κατοικία σε μη-φυσικά πρόσωπα —όπως είναι οι εταιρείες— κι άρχισε ο «καρκίνος» να «κατατρώει» και να μεταλλάσσει τις πόλεις …Να τις μεταλλάσσει με αιώνιες προοπτικές, εφόσον οι εταιρείες είναι από τη φύση τους αθάνατες.

Πώς βρέθηκαν εταιρείες στη Γερμανία, όπως η Vonovia για παράδειγμα, να έχουν στην κατοχή τους μέχρι και 500.000 ανθρώπινες κατοικίες, 140.000 κτιριακούς χώρους πάρκινγκ και 6.500 εμπορικά καταστήματα; Πώς γίνεται σε εποχή οικονομικής κρίσης τα ενοίκια στο Βερολίνο να «καλπάζουν» και να οδηγούν τους κατοίκους του στην απελπισία και στην απόγνωση; Από ποια οικονομικά και κοινωνικά χρήσιμη δραστηριότητα προκύπτουν τα 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα της Vonovia —μόνον για το 2020—; Τι διαφορά έχουν αυτές οι «ύαινες», οι οποίες λυμαίνονται την ανθρώπινη «στέγη», από τους τοκογλύφους ;;;

Ποιος νομιμοποίησε μια τέτοια αντικοινωνική και αντιπαραγωγική δραστηριότητα; Πόσο τυχαίο είναι που ο ισχυρός άνδρας αυτής της εγκληματικής εταιρείας είναι o Jürgen Fitschen. Ποιος είναι αυτός o βάρβαρος «τίποτας»; …Ο πρώην CEO τής «αμαρτωλής» Deutsche Bank …Ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανικών Τραπεζών από το 2013 μέχρι το 2016. Άρα, γνωρίζουμε ποιος έβαλε αυτόν τον «βόθρο» στο γερμανικό Χρηματιστήριο, ώστε να βάλει κοινούς πολίτες στη «μπίζνα» και ν’ αποκτήσει συλλογική άμυνα …Ποιος έβαλε την εταιρεία στο Χρηματιστήριο, για να «βοηθηθεί» στη γρήγορη ανάπτυξη της από τα χρήματα του λαού, ο οποίος ψάχνει «χώρο» για να επενδύσει. Η Deutsche Bank, δηλαδή, η οποία κατηγορείται σε ολόκληρο τον κόσμο για διαφθορά ηγετών, είναι ο «παίκτης» πίσω από την Vonovia …Η ίδια τράπεζα, η οποία είναι ιδιοκτήτης τής θυγατρικής τής «Deutsche Wohnen» με 114.000 διαμερίσματα μόνον στο Βερολίνο …Η τράπεζα των Εβραίων τύπου Γιόζεφ Άκερμαν, που έβαλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο …H τράπεζα στην οποία ανήκει πλέον το ίδιο το Βερολίνο. Το ρεσάλτο των «πειρατών» Εβραίων «έπιασε» και το Βερολίνο δεν ανήκει πια στους Βερολινέζους …Το «ich bin ein Berliner» τού Κένεντυ έχει χάσει πλέον το νόημά του.

Το ερώτημα λοιπόν το οποίο τίθεται είναι το εξής απλό: Ποιο είναι το κέρδος τής κοινωνίας από μια τέτοιου είδους «επιχειρηματικότητα»; Ποιο είναι το αντικείμενό της, ποιος ο ανταγωνισμός της και πώς συνεισφέρει στην κοινωνική πρόοδο; Γιατί της έδωσαν τόση τραπεζική χρηματοδότηση και την έβαλαν και στο Χρηματιστήριο; Γιατί έδωσαν στα κερδοσκοπικά κτήνη τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν συλλογική άμυνα, αφήνοντας άπειρους μικρομετόχους να επενδύσουν επάνω τους; Αυτό είναι το πνεύμα τού Χρηματιστηρίου; Αυτού του είδους τις επενδύσεις υποβοηθά ένα Χρηματιστήριο με την άντληση κεφαλαίων από τη βάση τής κοινωνίας; Γιατί δεν νομιμοποιούν και το «χρυσοφόρο» εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων; …Να τους δώσουν χρήματα ν’ αγοράζουν περισσότερα όργανα από τους φτωχούς τού πλανήτη …Να τους δώσουν χρήματα ν’ αγοράζουν καλύτερα και μεγαλύτερα ψυγεία για τη μεταφορά περισσοτέρων οργάνων …Να τους δώσουν χρήματα να κάνουν ακόμα περισσότερα πειράματα σε φτωχούς, για να σώζονται οι πλούσιοι …Να τους δώσουν χρήματα να κάνουν πιο πολυτελή τα ιδιωτικά νοσοκομεία των μεταμοσχεύσεων.

Είναι αυτό επιχειρηματικότητα, που δικαιολογεί άντληση κεφαλαίων από την αγορά μέσω Χρηματιστηρίου; Τα Χρηματιστήρια έγιναν, για να βοηθάνε τις παραγωγικές επιχειρήσεις να χτίζουν εργοστάσια και να δίνουν εργασία στον κόσμο. Δεν έγιναν για να βοηθάνε τους εγκληματίες και τα παράσιτα ν’ αποκτούν περισσότερη δύναμη και να βγάζουν μεγαλύτερα κέρδη εις βάρος των θυμάτων τους. Γιατί δεν νομιμοποιούν και το δουλεμπόριο, για να ευνοήσουν την «ανταγωνιστικότητα»; …Να τους βοηθήσουν κι αυτούς να πάρουν μεγαλύτερα σκάφη, για να περνάνε πιο γρήγορα και με πιο πολλούς λαθρομετανάστες το Αιγαίο …Να τους πάρουν καλύτερα πιστόλια, για ν’ απειλούν πιο αποτελεσματικά αυτούς, οι οποίοι δεν τους πληρώνουν …Να τους πάρουν πανάκριβα γυαλιά νυχτερινής όρασης, για να μην έχουν προβλήματα με τις διωκτικές αρχές …Να τους επιδοτήσουμε να χτίσουν «καταυλισμούς»-αποθήκες για το «εμπόρευμα» που οι ίδιοι δημιουργούν …Τόσοι άνθρωποι πεινάνε σε ολόκληρο τον κόσμο, κι αυτοί οι «καλοί» άνθρωποι θέλουν να τους «ταΐσουν» μέσα στα «κλουβιά» τής Γερμανίας, της Γαλλίας κλπ. …Γιατί να μην τους βοηθήσουμε, βάζοντάς τους μέσα στο Χρηματιστήριο; …Να τους ενισχύσουμε με επιδοτήσεις με βάση τα «κεφάλια» που κουβαλάνε στην Ευρώπη απ’ όλον τον κόσμο …Να χτίσουν νέες «δομές φιλοξενίας», για να δώσουν εργασία στον κόσμο …Ν’ αναπτυχθούν και οι τοπικές οικονομίες !!!

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα αυτά είναι παράνομα και παράλογα. Είναι παράνομα, γιατί δεν έχουν σχέση με την ανάπτυξη —ούτε της οικονομίας ούτε της κοινωνίας—. Είναι παράλογα στην περίπτωση της εμπορευματοποίησης της ανθρώπινης κατοικίας, γιατί άφησαν τους τοκογλύφους των τραπεζών, οι οποίοι αρπάζουν τα σπίτια των πολιτών, να γίνουν ταυτόχρονα «έμποροι» της στέγης. Αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει, γιατί υπάρχει ασυμβίβαστο. Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεις σ’ αυτόν, ο οποίος με την τοκογλυφία «παράγει» αδιάθετη στέγη —λόγω χρεών—, να είναι ταυτόχρονα ο ίδιος που εμπορεύεται τέτοια; Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεις σ’ αυτόν, ο οποίος πουλάει τα σπίτια των δανειοληπτών που κατάσχεσε, να είναι πελάτης του εαυτού του; …Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει το «ασυμβίβαστο» …Με τη μία του δραστηριότητα «παράγει» με τρόπο αθέμιτο κεφάλαιο για την άλλη …Σαν να δίνεις τη δυνατότητα στον πρόεδρο των ποδοσφαιρικών διαιτητών να διατηρεί ταυτόχρονα και γραφείο ποδοσφαιρικών στοιχημάτων …Αυτό είναι το παράλογο !!!

Πάντα υπάρχουν «ασυμβίβαστα» στην αγορά κι αυτά —όπως αντιλαμβανόμαστε— οι Νεοταξίτες δεν τα σεβάστηκαν, προκειμένου να μονοπωλήσουν τα πάντα και να λεηλατήσουν τους πάντες. Παράκαμψαν νόμους και κανόνες αιώνιους, για να κάνουν τα εγκλήματά τους. Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που μια ανθρωπότητα, η οποία πέρασε μέσα από τον Μεσαίωνα της φεουδαρχίας —διατηρώντας απαραβίαστο τον σχεδιασμό των πόλεων της—, μόνον σήμερα κινδυνεύει πραγματικά να γίνει «κατοικίδιο» των τοκογλύφων; Όλα αυτά έγιναν, γιατί η ανθρωπότητα έπεσε στα χέρια κοινών κακοποιών —οι οποίοι μόνον κλέβουν— και όχι σκληρών εξουσιαστών —οι οποίοι γνωρίζουν πώς να χειρίζονται την κοινωνία—.

Όπως οι «Μένγκελε» των μεταμοσχεύσεων, οι δουλέμποροι, οι τοκογλύφοι, έτσι και οι έμποροι «στέγης» δεν πρέπει να υποβοηθούνται στις παράνομες δραστηριότητες τους …Παράνομες από τη φύση τους, γιατί αυτές οι δραστηριότητες στηρίζονται κι ευδοκιμούν επάνω σ’ έναν εκβιασμό, ο οποίος αφορά κάποια βασική ανθρώπινη ανάγκη. Στην περίπτωση της κατοικίας ίσως «στην πιο βασική συλλογική κοινωνική ανάγκη» θα μπορούσαμε να πούμε …Τόσο βασική, που επιτρέπει τον πιο ωμό εκβιασμό, που είναι αυτός της έξωσης. Πώς βοηθάς κοινούς εκβιαστές και κλέφτες να γίνουν πανίσχυρες εταιρείες του Χρηματιστηρίου —και για την ασφάλειά τους να μοιράζουν, ως μετοχικό μέρισμα σε μικρομετόχους, ένα μικρό μερίδιο της «λείας» τους—; Πρέπει για όλους μας να γίνει «δόγμα» ότι η ανθρώπινη κατοικία είναι «κοινωνικό αγαθό» και όχι «εμπορεύσιμο προϊόν». Όπως δεν μπορεί ο άνθρωπος να γίνει «εμπόρευμα», έτσι δεν μπορεί να γίνει και η κατοικία του, η οποία είναι «σάρκα» του.

Guide to Housing and Accommodation in Berlin (2022) - Berlin Startup Jobs Από πού προκύπτει λοιπόν ο σημερινός ανεξήγητος «καλπασμός» των ενοικίων σε όλες τις μεγάλες πόλεις; Μήπως από το γεγονός ότι τα μπόνους των CEO αυτών των εταιρειών εξαρτώνται από τις τιμές των ενοικίων και άρα από τα έσοδα των εταιρειών τους; Μήπως από το γεγονός ότι αυτοί οι CEO «στήνουν» μεταξύ τους παράνομα καρτέλ στην αγορά των ενοικίων; Μήπως από το γεγονός ότι διατηρούν χιλιάδες σπίτια και διαμερίσματα αδιάθετα, για να μην πέφτουν οι τιμές; Μήπως από το γεγονός ότι, κάνοντας χρήση τής τεράστιας ρευστότητάς τους, εξαγοράζουν τα πάντα, οδηγώντας την κατάσταση σε μονοπώλιο και σφίγγοντας με τον τρόπο αυτόν μια μόνιμη «θηλειά» γύρω από τον «λαιμό» των κατοίκων των πόλεων; Μήπως από το γεγονός ότι αποφασίζουν πλέον μόνοι τους για το πού θα κατοικούν οι κάτοικοι ανάλογα με τα εισοδήματά τους;

Τι είδους management προσφέρουν αυτοί οι CEO σε εταιρείες, οι οποίες—λόγω της μοναδικότητας του «προϊόντος» τους— δεν έχουν ανταγωνισμό, και, όταν θέλουν ν’ αυξήσουν τα έσοδά τους, απλά κάνουν αυξήσεις των ενοικίων, εκβιάζοντας κι απειλώντας τον φτωχό τον κόσμο; Από πού ο «δαιμόνιος» CEO τής Vonovia έβγαλε το μυθικό καθαρό κέρδος των 1,9 δις ευρώ; …Από τον ανταγωνισμό, από την αγορά ή από τον ωμό εκβιασμό των φουκαράδων που εκβιάζει με τα «καλπάζοντα» ενοίκια που μόνος του τ’ ανεβάζει; Εάν με γυψοσανίδες χωρίσει στη μέση τα διαμερίσματα, μπορεί να διπλασιάσει τα έσοδα της εταιρείας του και βέβαια το κεφάλαιό της; Τι ακριβώς σημαίνει επιχειρηματικότητα στην περίπτωση αυτήν και γιατί τα διαμερίσματα ολοένα και μικραίνουν και τείνουν να μοιάζουν με «ντουλάπες» γι’ ανθρώπους;

Μιλάμε για μια οργουελική κατάσταση …Μιλάμε για την Κόλαση επί της Γης …Μιλάμε για το πιο «αφιλόξενο» κι «εχθρικό» περιβάλλον, στο οποίο καλείται πλέον να κατοικήσει ο άνθρωπος και να δημιουργήσει την οικογένειά του. Ούτε η ίδια η έρημος δεν είναι τόσο εχθρική με τον άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους «νταβατζήδες» τής «στέγης» των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Φτάσαμε στο σημείο οι πόλεις, τις οποίες τις δημιούργησαν οι άνθρωποι, να στρέφονται εναντίον των ανθρώπων και να τους αφαιμάζουν μέχρι θανάτου. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα τραγικών κι απάνθρωπων αποφάσεων ανθρώπων, οι οποίοι είναι πραγματικά φασίστες και μισούν τον άνθρωπο …

Αποφάσεις, που, εάν το ψάξει κάποιος, θα εντοπίσει πίσω απ’ όλα αυτά τους γνωστούς ΝΑΖΙ και τους κομμουνιστές «μπράβους» των Εβραίων …Παράλογες αποφάσεις, όπως παράλογος είναι κι ο φασισμός …Αποφάσεις απολύτως άδικες. Από πού κι ως πού επιτρέπεις σε κάποιον, με μέσον τα χρήματα, να εκμεταλλεύεται την «υπεραξία» που έδωσαν στην πόλη τους οι ίδιοι της οι κάτοικοι μέσα στους αιώνες; Η Αθήνα, για παράδειγμα —και ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς ιστορίας, αλλά και υποδομών—, σε ποιον ανήκει σήμερα; …Θεωρητικά εξακολουθεί ν’ ανήκει στους Έλληνες, αλλά πρακτικά ανήκει στους τοκογλύφους, εφόσον ό,τι βγάζει ανήκει σ’ αυτούς, οι οποίοι με λίγα χρήματα «σκούπισαν» τα διαμερίσματα του κέντρου της …Ανήκει σ’ αυτούς, οι οποίοι θ’ αποφασίσουν μόνοι τους πού και με ποιους όρους θα εγκατασταθούν οι κάτοικοί της.

Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό; …Με την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του τουρισμού …Του «φτηνού τουρισμού», ο οποίος έβαλε «κοπάδια» ξένων μέσα στις γειτονιές μας …Του «φτηνού τουρισμού», ο οποίος εκπορνεύει τις πόλεις …Του τουρισμού τού Airbnb, το οποίο αρχικά τιμολογεί και μετά απαξιώνει κι ευτελίζει τα πάντα …Του εσκεμμένα κακού τουρισμού των αγράμματων και των άσχετων, που, όταν δεν κάνουν φασαρίες σε κάποιο γήπεδο, κοιμούνται μεθυσμένοι επάνω σε κάποιον σκουπιδοτενεκέ κάποιου κλαμπ ή ξενυχτούν έξω από κάποιο πολυκατάστημα, για να μπουν πρώτοι όταν ξεκινήσουν οι «εκπτώσεις» …Του τουρισμού των αγράμματων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ούτε καν την ιστορία τού προορισμού τους …Του τουρισμού των αποτυχημένων και των άφραγκων, οι οποίοι δεν περνάνε ούτε καν έξω απ’ τα ξενοδοχεία …Του αγράμματου τουρίστα, ο οποίος δεν ταξιδεύει με στόχο να δει ένα λαμπρό και μοναδικό αξιοθέατο ή ένα μουσείο —εφόσον δεν έχει την καλλιέργεια να έχει τις ανάλογες «ανησυχίες» και γνώσεις—, αλλά που «καταλήγει» εκεί όπου βρήκε το πιο φτηνό αεροπορικό εισιτήριο …Του αγράμματου τουρίστα, που όλη του η μόρφωση είναι μερικά κουτσοαγγλικά, για να μπορεί να εξυπηρετείται στα αεροδρόμια και να κάνει παραγγελίες στα μαγαζιά.

Αυτός είναι ο τουρισμός των βαρβάρων, ο οποίος αναπτύχθηκε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει «κύμα» ακρίβειας στην αγορά ακινήτων. Αυτός είναι ο τουρισμός τού «τυχαίου» περιφερόμενου, ο οποίος —χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο— έκανε όλες τις πόλεις τού κόσμου «τουριστικούς» του προορισμούς, γιατί αυτό βόλευε εκείνους που τον προκάλεσαν. Αυτός είναι ο ρόλος τού «τουρισμού» αυτού …Να ενεργοποιήσει τα «ένστικτα» όλων των πόλεων …Να βάλει όλες τις πόλεις στο «παιχνίδι» τού τουρισμού …Να δημιουργήσει προσδοκίες τουριστικής ανάπτυξης σε ΟΛΟΥΣ …Να ελπίζουν ΟΛΟΙ στην τουριστική ανάπτυξη …Να μπουν διεφθαρμένοι νεοταξίτες στα δημοτικά συμβούλια και να προωθούν εκεί τα «οράματά» τους —τα οποία έρχονται σε mail κατ’ ευθείαν από τα αφεντικά— …Οι διεφθαρμένοι δημοτικοί άρχοντες, οι οποίοι για το «καλό» τής τοπικής οικονομίας έκαναν «πλάτες» στους εγκληματίες τού Airbnb.

Όλοι αυτοί είχαν κέρδος να προωθήσουν τον πιο ελεεινό τύπο τουριστικής ανάπτυξης …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος δεν πήγε ένα ταξίδι επειδή το ονειρευόταν από την εποχή που μορφωνόταν, αλλά επειδή το βρήκε «τζάμπα» …Τον «τουρισμό τού βαρβάρου», ο οποίος πήγε κάπου μόνο και μόνο για να το «ανεβάσει» στο Facebook και να μπει κι αυτός στην κοινότητα των «ακολούθων» των «influencers» …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», που το μόνο που γνωρίζει και προβάλει είναι το τι τρώει εκεί όπου πήγε και πόσο του κόστισε …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος τα «ξέρει» όλα …από τη Google !!! …Τον «τουρισμό τού βαρβάρου», ο οποίος «μορφώνεται» από τo YouTube κι έκανε «μόδα» το street-food, με το οποίο γέμισαν τα κέντρα ΟΛΩΝ των πόλεων …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος «προσπερνάει» το Θησείο —το οποίο καταφανώς αγνοεί—, ψάχνοντας τους λουκουμάδες …τους «καλούς» !!! …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος βρομίζει μια πόλη και δεν τη σέβεται …Αυτού, ο οποίος πετάει τα σκουπίδια του στη Scalinata τής Piazza di Spagna και το «ανεβάζει» στο ίντερνετ σαν «εξυπνάδα» …Αυτού, που, αντί να κάνει «ουρές» έξω από τα μουσεία, κάνει «ουρές» έξω από τα φάστφουντ …Αυτού, που μπορεί να μην γνωρίζει τι αξιοθέατα έχει η Αθήνα ή η Φλωρεντία, αλλά ξέρει από το YouTube πού μπορεί να φάει τον πιο καλό γύρο στην Αθήνα και την πιο φτηνή φοκάτσια στην πόλη των Μεδίκων.

Florence, Italy: All'Antico Vinaio — I Just Want To Eat! |Food blogger|NYC|NJ |Best Restaurants|Reviews|Recipes Όλα αυτά —όπως βλέπουμε— δεν είναι τυχαία. Μέσω αυτού του είδους τουρισμού θα «άλωναν» τις πόλεις. Μόνον έτσι μπορούσαν να το κάνουν. Μέσω αυτού του τουρισμού —και του Airbnb που θα τον «κάλυπτε»— μπορούσαν να «τιμολογήσουν» ΟΛΕΣ τις πόλεις και μετά να πάνε με την τεράστια ρευστότητά τους και να τις «εξαγοράσουν». Με αυτού του είδους τον τουρισμό, ο οποίος «κινείται» με βάση τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, μπορούσαν να κάνουν το «παιχνίδι» τους, εφόσον μπορούσαν να «πυροβολούν» τις πόλεις κατά βούληση. Αυτό το «κύμα» των τουριστών μπορούσαν να στέλνουν όπου ήθελαν …Όπου τους βόλευε …Το «έστρεφαν» εκεί όπου τους ενδιέφερε να ενεργοποιήσουν ένστικτα κερδοσκοπίας …Το αποτραβούσαν εκεί όπου ήθελαν να ρίξουν αξίες και άρα τους ενδιέφερε ν’ απαξιώσουν πόλεις.

Κανένας δεν αντέδρασε, γιατί όλοι νόμιζαν ότι κάτι μπορούν να κερδίσουν. Οι διάσημες πόλεις επωφελούνταν, γιατί «ανακουφιζόταν» απ’ αυτήν την κατάσταση. «Ξεφορτώνονταν» τουριστικά «φορτία», τα οποία δεν τα ήθελαν και το «βάρος» μοιραζόταν και με άλλες πόλεις, πιο άσημες. Αυτές «έτριβαν» τα χέρια τους και παρακαλούσαν τ’ «αφεντικά» να τους δώσουν το κατιτίς τους. Υποτίθεται ότι έμπαιναν στο «παιχνίδι» πόλεις, οι οποίες επί αιώνες δεν αποτελούσαν προορισμούς. Αφού κάποιοι μπατιροτουρίστες μπορούσαν να πάνε σ’ αυτές με τζάμπα εισιτήριο —και, λόγω Airbnb, να τους κοστίσει ελάχιστα η παραμονή τους εκεί— γιατί να μην τις επισκεφτούν; Μέχρι να βρει φτηνό εισιτήριο για το Παρίσι, τη Ρώμη ή την Αθήνα, θα πάει στη Σόφια, στο Ελσίνκι ή στα Τίρανα, όπου δεν θα πήγαινε ποτέ εάν δεν ήταν τζάμπα. Όλα αυτά βόλευαν τους «πειρατές», εφόσον ο μόνιμος στόχος τους ήταν να «μπάσουν» ξένο κόσμο στα κέντρα ΟΛΩΝ των πόλεων. Ακόμα κι αν αυτές οι πόλεις δεν είχαν κάποια αξιοθέατα, θα είχαν κάποια fast-food για ν’ «ανεβάσουν» οι βάρβαροι διαφημιστικά βίντεο στο YouTube.

…«Να πάτε εκεί, γιατί είναι «must» για έναν «ψαγμένο» ταξιδιώτη …Σερβίρουν πατσά με σαντιγί σε τάρτα με γέμιση κεράσι !!! …Πρέπει να το φάει κάποιος αυτό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του !!!». Έτσι «ξεφυτρώνουν» κάθε μέρα νέοι «προορισμοί» και οι «επενδυτές» τρίβουν τα χέρια τους …Παντού νέες ευκαιρίες …Όλοι ευτυχείς, αφού κι αυτοί αναζητούσαν το «περίεργο» του τόπου τους να το αναδείξουν σε «ατραξιόν» τού ίντερνετ …Gallery Uffizi μπορεί να μην είχαν, αλλά είχαν μια διάσημη πιτσαρία στο YouTube, όπου …έφτιαχναν την πίτσα με τα πόδια και την έψηναν στα καπό των αυτοκινήτων !!! …Wow!!!!!! Awesome!!!!!! …««Πρέπει» να πάμε ΟΛΟΙ να τη δοκιμάσουμε και να την «ανεβάσουμε» σαν «must experience» στο ίντερνετ !!!». Σε αυτό επένδυε η Νέα Τάξη, για ν’ αλλάξει τη λογική και τη φιλοσοφία τού τουρισμού προς την κατεύθυνση που βόλευε τις επενδύσεις της …Να εμπλέξει ΟΛΕΣ τις πόλεις στη βρομιά, για να μην διακρίνονται τα εγκλήματά της μόνον στις διάσημες πόλεις, οι οποίες επί αιώνες αποτελούσαν τουριστικούς προορισμούς …Να μην ζηλεύουν οι «εκπορνευόμενες» πόλεις τις «καθαρές» κι αντιδράσουν !!!

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι τύπου «Ζούγκεμπεργκ» κι ολόκληρο το κύκλωμα των κοινωνικών δικτύων όχι μόνον ενθάρρυνε, αλλά και χρηματοδότησε αδρά τη δημιουργία τέτοιου «κύματος» …Χρηματοδότησε «πρόβατα» να «τρέξουν» μπροστά, για να παρασύρουν τα «κοπάδια» …Χρηματοδότησα «influencers», οι οποίοι ταξίδευαν τζάμπα και κατεύθυναν μαζικά την «πλέμπα» όπου βόλευε τις επενδύσεις τής Νέας Τάξης …«Τζάμπα να ‘ναι, κι όπου να ‘ναι». Είχαν μάλιστα και τις «ατάκες» τους: …«Όλα τα μέρη αξίζουν να είναι προορισμοί» …«Πατρίδα μας η Γη» …«Σημασία έχει το ταξίδι» …Η κακομοιριά «ντυμένη» με «σατέν» !!! Μέχρι και το πόσα βρακιά θα έπαιρναν μαζί τους, η Νέα Τάξη το αποφάσιζε …με τις βαλιτσούλες που τους επέτρεπε να πάρουν μαζί τους, προκειμένου να «φορτώνει» όσο περισσότερους μπορούσε στα αεροπλάνα-φορτηγά. Πάλι καλά που τους επέτρεπε να κάθονται και δεν τους έβαζε όρθιους να πιάνονται από κάποιο χερούλι …Έτσι κι αλλιώς ταξίδευαν σε συνθήκες «πλέμπας» με τα «καρότσια» των κακοπληρωμένων «αεροσυνοδών» να περνούν μπροστά τους, «διαλαλώντας» τις πραμάτειές τους.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Ήταν εξαρχής σχεδιασμένα να γίνουν με τον τρόπο αυτόν. Στόχος ήταν να δημιουργήσουν έναν τύπο μαζικού τουρισμού, ο οποίος κινείται προς όποια κατεύθυνση τον «οδηγεί» το οικονομικό κόστος τής «κίνησης» και όχι η γνώση του ή η επιθυμία του …Να δημιουργήσουν ένα «κύμα», το οποίο οι κυρίαρχοι της οικονομίας να το κατευθύνουν κατά βούληση όπου τους βολεύει …Ένα «κύμα» από τουρίστες άεργους κι αμόρφωτους, οι οποίοι με ελάχιστα χρήματα περιφέρονταν στις πόλεις ασκόπως μ’ ένα σάντουιτς στο «χέρι» …Άνθρωποι άεργοι και άνεργοι, οι οποίοι περισσότερο έμοιαζαν με πρόσφυγες παρά με τουρίστες. Οι Εβραίοι είχαν χτυπήσει «φλέβα». Βρήκαν έναν τεράστιο πληθυσμό ανθρώπων, ο οποίος έκανε τουρισμό, γιατί απλά δεν είχε ΤΙΠΟΤΕ άλλο να κάνει …Ένας πληθυσμός ανθρώπων, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να «πετάξει» στις τρεις τα ξημερώματα και να κοιμηθεί στα παγκάκια μέχρι ν’ αδειάσει το επιθυμητό Airbnb …Αυτοί ήταν η κύρια «μάζα» αυτού του τουρισμού και η οποία στην πραγματικότητα ήταν μια από τις πολλές συνέπειες της αποβιομηχάνισης της Δύσης. Όλοι αυτοί, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι εργαζόμενοι, είναι άνεργοι που απλά περιφέρονται, ξοδεύοντας —πολλοί απ’ αυτούς— επιδόματα φτώχειας και βοηθήματα γι’ ανέργους.

Αυτοί ήταν οι εισαγόμενοι «μαύροι», τους οποίους σε άλλο σημείο αναφέραμε …Αυτοί ήταν οι εισαγόμενοι «μαύροι», οι οποίοι ναι μεν ενοχλούσαν τους κατοίκους, αλλά δεν τους ωθούσαν στην αντίδραση …Αυτούς είχαν ως στόχο να εκμεταλλευτούν …Να μετατρέψουν αυτούς τους «ωφέλιμους» τουρίστες στο λεπτό εκείνο «σκοινί», το οποίο θα τους επέτρεπε να τραβήξουν τον βαρύ «κάβο» των μεταναστών …Την «πέμπτη φάλαγγα», η οποία, μπαίνοντας χωρίς αντιδράσεις μέσα στις πόλεις, θα άνοιγε τις «πόρτες» αυτών στους μετανάστες και θα επέτρεπε στους Εβραίους τοκογλύφους να τις εξαγοράσουν για «ψίχουλα».

Εάν γνωρίζει κάποιος τον τελικό τους στόχο, μπορεί να καταλάβει και όλα τα μυστικά αυτής της «πλημμύρας» των «επιδοτούμενων» τουριστών. Στόχος αυτών που τους βοηθούσαν ήταν να δημιουργήσουν «αγορά» για το Airbnb, το οποίο στη συνέχεια θα τους έδινε ό,τι ακριβώς τους χρειαζόταν. Γι’ αυτόν τον λόγο το Airbnb είναι το υπέρτατο «εργαλείο» τής Νέας Τάξης …Αυτό το «εργαλείο» τούς είναι απαραίτητο, γιατί τους προσφέρει λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα ταυτόχρονα. Αδειάζει τα κέντρα των πόλεων από τους κατοίκους τους και τα «νεκρώνει», δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες, ώστε αυτές να μην μπορέσουν να «ζωντανέψουν» ποτέ ξανά. Διώχνει τον κόσμο, εξαιτίας κάποιων αρνητικών κοινωνικών συνθηκών και ταυτόχρονα δεν του επιτρέπει να επιστρέψει ξανά, ακόμα κι αν αυτές οι συνθήκες αλλάξουν …Τρομερό κι εφιαλτικό ταυτόχρονα. Ενεργοποιεί τα ένστικτα της απληστίας των ανθρώπων και προκαλεί συγκρουόμενα συμφέρονται μέσα στις πόλεις.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «πέμπτη φάλαγγα». Επειδή οι τουρίστες —ακόμα και οι πιο ασήμαντοι— φέρνουν κάποια χρήματα σε μια πόλη, χαλαρώνουν τις άμυνες κι ενεργοποιούν τα ένστικτα …Τα ένστικτα εκείνων, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να επωφεληθούν απ’ αυτούς …Τα ένστικτα εκείνων, οι οποίοι αισθάνονταν προνομιούχοι που κατοικούσαν στα κέντρα των όμορφων πόλεών τους και θα αισθάνονταν ακόμα πιο προνομιούχοι εάν αυτό το πλεονέκτημά τους το έκαναν οικονομικά αποδοτικό. Εφόσον δεν θα έχαναν την περιουσία τους και ταυτόχρονα θα έβγαζαν ένα σοβαρό «εισόδημα», γιατί να μην έκαναν κάποιες «υποχωρήσεις» και άρα να έφευγαν και οι ίδιοι από το κέντρο; Εάν μπορεί το σπίτι τους στο κέντρο να τους ταΐζει και να μη δουλεύουν, γιατί να μην το επιχειρήσουν με μόνο κόστος τη μετακίνησή τους; Άλλωστε το κέντρο άρχιζε να γεμίζει με τουρίστες κι αυτό άλλαζε τη ζωή τους προς το χειρότερο …Εύκολη απόφαση για κάποιους πονηρούς να μετακινηθούν και άρα να δημιουργήσουν «τάση» …Να κάνουν ό,τι έκαναν για παράδειγμα οι Βενετοί στην πόλη τους, η οποία τώρα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ κάτοικο και είναι πλέον ένα τουριστικό «κουφάρι» …σαν να φτιάχτηκε για να γίνει καζίνο στο Λας Βέγκας των πορνών.

Barcelona and Airbnb reach deal after months of conflict Λοβέρδος: Υγειονομική Διάταξη για τη βόμβα-λαθρομετανάστες στο κέντρο - Aftodioikisi.gr Από τη στιγμή που η Νέα Τάξη προκάλεσε στις πόλεις —μέσω του Airbnb— αυτήν τη φυγόκεντρη «τάση», μπορούσε να λύσει κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του σχεδιασμού της. Μέσω αυτής της «κίνησης» θα εξασφάλιζαν τα διαθέσιμα καταλύματα, για να τα παραχωρήσουν σε κάποια στιγμή στους λαθρομετανάστες, προκειμένου να δρομολογήσουν τον σχεδιασμό τους. Έπρεπε οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν αυτά τα καταλύματα, προκειμένου να «μονώσουν» τα κέντρα των πόλεων με φιλικούς προς τους ίδιους πληθυσμούς και αντίστοιχα εχθρικούς προς τον τοπικό πληθυσμό …Να «περιφράξουν» τα νέα τους «Mall», για να τα προστατεύσουν από τους παλιούς τους ιδιοκτήτες.

Όμως, πώς θα γινόταν αυτό, χωρίς διαθέσιμα καταλύματα; Αυτό ήταν το μέγα πρόβλημα τους και αυτό τους το έλυνε το Airbnb. Διαθέσιμοι πληθυσμοί με τα επιθυμητά για τον σχεδιασμό χαρακτηριστικά υπήρχαν …Χώροι, όμως, για να εγκατασταθούν αυτοί, δεν υπήρχαν. Ποιος θα τους δεχθεί στη γειτονιά του και μάλιστα σε όγκο που να επηρεάζουν τη λειτουργία της; Ποιος θα δεχθεί ν’ ανοίξει μια «τρύπα», η οποία είναι θέμα χρόνου να μετατρέψει τη γειτονιά του σε «γκέτο» προσφύγων και μεταναστών; Το πρόβλημά τους, δηλαδή —εάν υποθέσουμε ότι η Νέα Τάξη ελέγχεται από τους τοκογλύφους—, δεν ήταν η ακρίβεια της στέγης …Το πρόβλημά τους ήταν η απροθυμία των κατοίκων να νοικιάσουν —έστω κι ακριβά— τα σπίτια τους σε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Ο πονηρός σχεδιασμός τού Airbnb αυτό το πρόβλημα το λύνει άμεσα. Θα άφηναν τους κουτοπόνηρους και τους πιο άπληστους πολίτες ν’ αναπτύξουν το Airbnb και μετά θα τους άρπαζαν μέσα απ’ τα χέρια όλα τα διαμερίσματα που τους βόλευαν …Με το «έτσι θέλω» στην κυριολεξία. Γιατί; …Γιατί το Airbnb ήταν εξαρχής «παγιδευμένο» από τους τοκογλύφους …Είχε μέσα του «ωρολογιακές βόμβες», οι οποίες ελέγχονταν με «τηλεχειρισμό» από τους τοκογλύφους …Γιατί ο σχεδιασμός του, έγινε με τραπεζικό δανεισμό …Έναν δανεισμό, τον οποίο ήταν δεδομένο ότι σε κάποια στιγμή δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν …Όταν θα ήταν καθαρά στο έλεος των τοκογλύφων, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα έκλειναν τον «διακόπτη». Ο δανεισμός τού Airbnb είναι πολύ εκτεταμένος σε σχέση με το μέγεθος της τουριστικής αγοράς που θεωρητικά επέτρεψε την ανάπτυξή του. Με την τεχνητή και πρόσκαιρη υπερπροσφορά τουρισμού οι πόλεις απέκτησαν ένα δυναμικό διαθέσιμων διαμερισμάτων προς βραχυπρόθεσμη μίσθωση πολύ μεγαλύτερο από τις πραγματικές τουριστικές ανάγκες που υποτίθεται ο σχεδιασμός αυτός θα κάλυπτε.

Με το τουριστικό «τσουνάμι», το οποίο με τα πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια προκάλεσαν οι τοκογλύφοι, δημιούργησαν ένα «κλίμα», το οποίο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα κι ούτε μπορεί να επαναληφθεί. ΟΛΕΣ οι πόλεις προετοιμάζονταν λες και θα περίμεναν εκατομμύρια τουριστών να ποδοπατούνται, για να βρουν φθηνό κατάλυμα για φθηνό τουρισμό. Επάνω σ’ αυτήν την ιδιαιτερότητα βασίστηκε η «παγίδευση» του Airbnb. Οι τοκογλύφοι γνώριζαν εξ αρχής ποια διαμερίσματά του θα κάλυπταν τον δανεισμό τους και ποια όχι …Ποια θα παρέμεναν υγιή στα χέρια των ιδιοκτητών —και άρα θα συνέχιζαν την τουριστική «υπηρεσία»— και ποια όχι. Γνώριζαν, δηλαδή, ποιοι από τους ιδιοκτήτες θα έπεφταν στα «πόδια» τους να τους παρακαλάνε, ώστε να τους δώσουν για εκμετάλλευση τα «ατυχή» διαμερίσματά τους.

Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα προνομιακά —και άρα τα ακριβά— Airbnb, τα οποία «στέκονται» απέναντι από τον Παρθενώνα ή το Κολοσσαίο, θα έχουν πάντα πελάτες, τι θα γίνει μ’ εκείνα, τα οποία είναι απομακρυσμένα και εκτός άμεσου τουριστικού ενδιαφέροντος; Ο περιορισμός του τουριστικού ενδιαφέροντος, δηλαδή, θα δημιουργήσει αναγκαστικά και διαβάθμιση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος και υπηρεσίας. Θα έχουμε δηλαδή εκ των δεδομένων μια «πρώτη ζώνη», η οποία θα έχει μόνιμα υψηλή απόδοση και δίπλα της θα έχουμε μια «δεύτερη» και πολύ φτηνότερη «ζώνη», η οποία στην κυριολεξία θα «χαροπαλεύει».

Η πτώση του τουριστικού «ρεύματος», δηλαδή, θα προκαλέσει κι επιχειρηματικές «αποτυχίες» στον κλάδο τού Airbnb …Έναν κλάδο, όμως, ο οποίος έχει να πληρώνει δόσεις τραπεζικών δανείων …Έναν κλάδο, που, εάν δεν έχει να πληρώσει, χάνει την ίδια την ιδιοκτησία. Άρα; …Άρα, το διαμέρισμα, το οποίο δήθεν προοριζόταν για τουρίστες —και άρα για βραχυχρόνια μίσθωση— εύκολα παραδίδεται σε μία ΜΚΟ των τοκογλύφων, η οποία με τη σειρά της θα το παραχωρήσει σε λαθρομετανάστες υπό τους όρους πλέον τής μακροχρόνιας μίσθωσης. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς το «παγιδευμένο» Airbnb τούς δίνει λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα; Διώχνει τους κατοίκους από το κέντρο και ταυτόχρονα τους δίνει χώρους να εγκαταστήσουν εντός των πόλεων τους ξένους πληθυσμούς που τους συμφέρουν.

Fed-up Spanish cities are bursting Airbnb's bubble

Το Airbnb, δηλαδή, δημιουργεί μια φυγόκεντρη κίνηση, την οποία στη συνέχεια τη μετατρέπει σε κίνηση της μίας φοράς …Ό,τι βγαίνει προς τα «έξω», μπορεί να κινείται μόνον προς τα «έξω». Δεν επιτρέπει δηλαδή στους πληθυσμούς τού κέντρου να επιστρέψουν ξανά πίσω, σε περίπτωση που ο τουρισμός υποχωρήσει στην πραγματική του δυναμική. Ακόμα δηλαδή κι αν η πτώση τού τουριστικού ενδιαφέροντος για μία πόλη «ρίξει» το κόστος διαβίωσης στο κέντρο, οι πληθυσμοί δεν μπορούν να επιστρέψουν. Γιατί; …Γιατί το Airbnb «θωρακίζει» την πρώτη ζώνη —όσο κι αν αυτή περιοριστεί— ως ζώνη μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος και ταυτόχρονα με τη δεύτερη ζώνη δημιουργεί μια «μόνωση», η οποία δεν επιτρέπει στον πληθυσμό να πλησιάσει το κέντρο εκ νέου …Μια δεύτερη ζώνη, της οποίας τα χαρακτηριστικά τα διαμορφώνει κατά το δοκούν το ίδιο το σύστημα —και άρα οι τοκογλύφοι που το ελέγχουν— …Μια ζώνη, την οποία το σύστημα με τις επιδοτήσεις των κατοικιών των προσφύγων μπορεί να την κάνει τόσο ακριβή όσο χρειάζεται, για να μην μπορεί ο ντόπιος να τη διεκδικήσει …Μια ζώνη, την οποία το σύστημα μπορεί να την κάνει απωθητική για τους ντόπιους. Πώς; …Με τον γνωστό εβραϊκό τρόπο …Με την εκνευριστική «ελαφριά» εγκληματικότητα.

Θα κουβαλήσουν δίπλα στους «δικούς» τους λαθρομετανάστες όλους τους μικροεγκληματίες τής πόλης. Στις γειτονιές, όπου κατοικούν λαθρομετανάστες, θα πάνε καί οι πόρνες καί τα «βαποράκια» καί οι πορτοφολάδες. Μια μικροεγκληματικότητα, η οποία θα συντηρείται πολύ εύκολα από τις ανάγκες των ξένων, οι οποίοι θα περιφέρονται «διασκεδάζοντας» στο κέντρο τής πόλης. Θα υποβαθμιστεί οργανωμένα —και με σύστημα— μια ολόκληρη ζώνη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα την εγκαταλείψουν και οι εναπομείναντες κάτοικοί της. Αυτή η ζώνη, η οποία θα είναι απολύτως ελεγχόμενη απ’ αυτούς που τη δημιούργησαν, θα δημιουργήσει στη συνέχεια τη «μόνωση» που απαιτεί ο σχεδιασμός …Ο εβραϊκός σχεδιασμός τής εβραϊκού τύπου πόλης …Το «περιφραγμένο» Λούνα-Παρκ, το οποίο εξυπηρετεί τους γύρω «καταυλισμούς». Έτσι στήνεται μια εβραϊκού τύπου πόλη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ελληνοχριστιανική.

Αυτός ο σχεδιασμός είναι που έδιωξε τους Βενετούς από τη Βενετία, η οποία «μονώνεται» με ένα απροσπέλαστο «κανάλι» και το οποίο τους περιορίζει μόνιμα στο Mestre. Μόνον ως «πελάτες» μπορούν πλέον να μπουν και οι ίδιοι στην Βενετία. Είτε πούλησαν είτε νοίκιασαν τα σπίτια τους, σημασία έχει ότι έχασαν την πόλη τους και τώρα είναι οι σερβιτόροι και οι καμαριέρες στις επιχειρήσεις των τοκογλύφων. Τώρα τους απέμεινε ένας διάδρομος, για να επισκέπτονται —σαν ξένοι πλέον κι αυτοί— την πόλη τους. Η Βενετία είναι η πρώτη πόλη στην Ευρώπη, που, λόγω των γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων που τη χαρακτηρίζουν, έπιασε το απόλυτο της «εκπόρνευσης» …Είναι η πόλη αυτή, η οποία, ακόμα και με τα «παιδιά» της, «πηγαίνει» μόνον επί πληρωμή !!! Ακόμα και οι Βενετοί, όταν δεν πηγαίνουν στη Βενετία ως εργαζόμενοι, πηγαίνουν στην πόλη τους υποχρεωτικά ως τουρίστες, εφόσον στη Βενετία δεν υπάρχει πλέον ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μόνιμος κάτοικος.

Αυτό είναι το δυστυχές παρόν τής Βενετίας κι αυτό σύντομα θα γίνει το παρόν όλων των κατοίκων όλων των πόλεων …Αυτό είναι που προβλέπει ο σχεδιασμός τους. Όταν μαζί με τα φτηνά εισιτήρια «τελειώσουν» και οι μπατιροτουρίστες τού Ζούγκεμπεργκ και του Facebook, οι ίδιοι οι πρώην κάτοικοι των πόλεων θα γίνουν οι τουρίστες στις πόλεις τους …Από πολίτες τους θα γίνουν «πελάτες» τους …Θα γίνουν «πελάτες» των νέων ιδιοκτητών των πόλεων. Θα αφήνουν τα σπίτια τους στα προάστια και θα περιφέρονται στο κέντρο μιας πόλης —το οποίο πλέον θα ανήκει σε άλλους— μ’ ένα παγωτό ή ένα σάντουιτς στο χέρι ως ξένοι. Αυτό είναι το «μέλλον» που ονειρεύονται οι νεοταξίτες για τα κέντρα ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών πόλεων !!!

Με τον τρόπο αυτόν εφαρμόζεται κι επιβάλλεται ο αμερικανικός σχεδιασμός για πάντα και στην Ευρώπη. Η Ευρώπη θ’ αποκτήσει μόνιμη «αναπηρία», γιατί η «ζώνη» αυτή μπορεί να γίνει αιώνια. Γιατί; …Γιατί οι περισσότεροι από τους μεταφερόμενους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες είναι μουσουλμάνοι. Τι σημασία έχει αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι αυτοί δεν θα ενσωματωθούν ΠΟΤΕ στην τοπική κοινωνία, όπως δεν ενσωματώθηκαν ποτέ οι μαύροι στην αμερικανική. Όπως οι μαύροι δεν «ασπρίζουν» με τη χρόνια επαφή με τους λευκούς, ώστε μέσα στο χρόνο να «χαθούν» ως παράμετρος του προβλήματος, έτσι συμβαίνει και με τους Μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς.

Uroligheder i Malmø: ”Jeg tør ikke gå udenfor om aftenen” | Kristeligt Dagblad Δεν θα γίνουν ποτέ όμοιοι μεταξύ ομοίων, όπως αφομοιώθηκαν για παράδειγμα οι Ευρωπαίοι μετανάστες στις ΗΠΑ. Αυτοί πάντα θα είναι διαφορετικοί, γιατί έχουν διαφορετική θρησκεία και άρα η «ζώνη» στην οποία θα κατοικούν θα έχει κι αυτή μόνιμα τα ίδια χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα είναι εύκολο για το σύστημα να της δώσει την εικόνα που θέλει. Το δύσκολο, δηλαδή, είναι να εξασφαλίσεις τη «διαφορετικότητα» και όχι το τι «εικόνα» θα τους δώσεις μέσω της προπαγάνδας και της πολιτικής.

Sweden shooting: Three dead in Malmo cafe attack : r/europe Για αυτόν τον λόγο είπαμε ότι τα πάντα είναι στα χέρια τού συστήματος εξουσίας. Εάν, για παράδειγμα, θέλει το σύστημα να κάνει αυτήν την αιώνια «ζώνη» των «διαφορετικών» απολύτως απροσπέλαστη, μπορεί να την κάνει ανά πάσα στιγμή …Αυτό είναι που ελέγχει την αστυνομία και άρα όπου θέλει επιτρέπει την εγκληματικότητα ν’ «ανθίσει» και όπου θέλει την εξαλείφει. Με μέσον αυτήν την εξουσία αντιγράφεται απόλυτα η αμερικανική «εφαρμογή». Την υποκινούμενη από τους Εβραίους εγκληματικότητα των μαύρων των ΗΠΑ εύκολα την εξασφαλίζουν οι ίδιοι άνθρωποι με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Όπως στις ΗΠΑ οι λίγοι πληρωμένοι και βίαιοι μαύροι εμφάνισαν ΟΛΟΥΣ τους μαύρους σαν επικίνδυνους, έτσι μπορεί να γίνει και με τους λαθρομετανάστες. Λίγοι υποκινούμενοι από την Antifa βίαιοι λαθρομετανάστες μπορούν να δώσουν εχθρική «εικόνα» σε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες. Εάν σ’ αυτήν την εχθρική για τους ντόπιους «περιοχή» βάλεις και την παρανομία, όλα «σφραγίστηκαν». Με την ανοχή τής αστυνομίας μπορείς να κάνεις αυτήν τη ζώνη κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, τράφικινγκ και παραεμπορίου και κανένας δεν θα τολμάει να πατήσει εκεί. Το είδαμε αυτό να συμβαίνει στο Μάλμο τής πρόθυμης να ενταχθεί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων Σουηδίας. Η «ελαφριά» εγκληματικότητα δεν ενοχλεί την εξουσία, αλλά ενοχλεί τούς κατοίκους. Κανένας δεν θέλει να κάθεται σ’ ένα «γκέτο», όπου η εγκληματικότητα θα τον κάνει να μένει μόνιμα κλειδωμένος στο σπίτι του.

Εάν το καταφέρουν αυτό, όλα τα άλλα θα γίνουν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των ΗΠΑ. Τα σημερινά προάστιά τους θα γίνουν «καταυλισμοί», γιατί κι αυτά, λόγω τής «μονωτικής» ζώνης, δεν θα «ακουμπούν» πλέον στο άστυ …Θα αρχίσουν και οι Ευρωπαίοι να κατοικούν σε «καταυλισμούς» λευκών και Χριστιανών, για να αισθάνονται ασφαλείς ανάμεσα σε ομοίους τους …Θα αρχίσουν κι αυτοί να πηγαίνουν στην «πόλη» με αυτοκίνητο, για να «διαπεράσουν» με κλειδωμένες ασφάλειες την επικίνδυνη «ζώνη» …Θα αρχίσουν κι αυτοί να κάνουν τις προμήθειές τους στα Mall.

Traffic Jam Vienna Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from Dreamstime Εάν αναγκάσεις και τους Ευρωπαίους να πηγαίνουν στα κέντρα των πόλεών τους με τα αυτοκίνητα —γιατί θα μένουν πίσω από τη «μονωτική» ζώνη—, τότε πολύ εύκολα δημιουργείς συμφόρηση, η οποία για τους μόνιμους κατοίκους γίνεται αφόρητη …Μια συμφόρηση πολύ εύκολη, γιατί ο σχεδιασμός των ευρωπαϊκών πόλεων είναι εχθρικός προς τα αυτοκίνητα και άρα με λίγα αυτοκίνητα μπορείς να προκαλέσεις μεγάλα προβλήματα. Εάν στις ΗΠΑ των τεράστιων αυτοκινητόδρομων χρειάζεσαι χιλιάδες αυτοκίνητα, για να προκαλέσεις κυκλοφοριακό πρόβλημα, στην Ευρώπη το καταφέρνεις αυτό με λίγες δεκάδες απ’ αυτά. Εάν θεσμοθετήσεις και μερικούς «φιλικούς» προς το περιβάλλον νόμους, μπορείς να τα περιορίσεις ακόμα πιο πολύ και άρα να περιορίσεις και τις δυνατότητες των ανθρώπων να προσεγγίσουν το κέντρο, για να καλύψουν τις ανάγκες τους από την αγορά του. Αυτό, όμως, είναι πολύ καλό για το σύστημα. Γιατί; …Γιατί η συμφόρηση θα απωθεί μόνιμα τους ανθρώπους από το ALEJA shopping center: A World of Experience with the Skin of a Dragon - ACROSS | The European Placemaking Magazine κέντρο.

Πού θα καλύπτουν μετά τις ανάγκες τους; …Στους ενδιάμεσους σταθμούς προμηθειών …Στα Mall. Άρα; …Άρα, το σχέδιο ολοκληρώθηκε επιτυχώς …Οι ντόπιοι θα είναι μόνιμα εκτός κέντρου. Με το Airbnb έβγαλαν τον κόσμο από το κέντρο τής πόλης και στη συνέχεια δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει ξανά …Του έφτιαξαν κι ένα Mall, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του και να μην γκρινιάζει και τον «ξεφορτώθηκαν». Τα Mall θα εξυπηρετούν τούς πρώην κάτοικους του κέντρου, οι οποίοι απομακρύνθηκαν απ’ αυτό και πήγαν στα προάστια να συνεχίσουν τις ζωές τους. Θα εξυπηρετεί κι αυτούς, οι οποίοι παρέμειναν στο κέντρο, για να εργαστούν στον τομέα τού τουρισμού και πρέπει κι αυτοί να εξυπηρετηθούν. Οι μισοί, δηλαδή, θα πηγαίνουν προς την πόλη για να βρουν τα Mall και οι άλλοι μισοί θα βγαίνουν απ’ αυτήν για τον ίδιο λόγο.

 

 

Οργανωμένο σχέδιο η «άλωση» των πόλεων !!!

 

Το Airbnb ξεκίνησε, όταν ξεκίνησε η επιβολή τής Νέας Τάξης στο γενικό επίπεδο …Όταν οι ευρωπαϊκές πόλεις είχαν θεραπεύσει τις «πληγές» τους από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Όταν είχαν ανοικοδομηθεί στο τέλειο επίπεδο και είχαν δημιουργήσει ξανά ΟΛΑ τα δίκτυα υποδομών, προκειμένου να εξυπηρετούν και να ευχαριστούν τους κατοίκους τους …Τους κατοίκους τους, οι οποίοι έβαλαν τον κόπο τους, το χρήμα τους και τον πολιτισμό τους, για να τις μεταμορφώσουν σε τέλειες «αγαπημένες» και να ζήσουν μαζί τους. Τότε άρχισε να «μεταφέρεται» στην Ευρώπη το αμερικανικό «μοντέλο» οικιστικής ανάπτυξης …Όταν τα αστικά κέντρα τής Ευρώπης άρχισαν να μιμούνται στη λειτουργία τους τις αμερικανικές πόλεις …Όταν κάποιοι άρχισαν να προσπαθούν να «πείσουν» τους Ευρωπαίους ότι «επιτυχία» είναι να μένουν σε σπίτι με γκαζόν και να έχουν παρκαρισμένα έξω απ’ αυτό όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούν.

Τίποτε να μην γνωρίζει κάποιος, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι κάτι κρύβεται «πίσω» από το Airbnb. Είναι φανερό ότι αυτό συμβαίνει με «άνωθεν» υποδείξεις και προστασία, εφόσον χαίρει τρομερής πολιτικής και οικονομικής στήριξης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καν ως φαινόμενο. Χωρίς στήριξη δεν θα μπορούσε καν να «ξεκινήσει», εφόσον, ως δραστηριότητα, είναι ο απόλυτος ορισμός τής αυθαιρεσίας και της παρανομίας. Το προστάτευαν από τον ίδιο τον νόμο, εφόσον ήταν μία καθαρά παράνομη δραστηριότητα …Παράνομη όχι μόνον στο απλό οικονομικό και φορολογικό επίπεδο …Παράνομη ακόμα και στο κοινό ποινικό επίπεδο !!!

Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει καθημερινά η αστυνομία, για να παραλαμβάνει τα δελτία των ονομάτων των πελατών των ξενοδοχείων και στην απέναντι οικοδομή να κοιμάται —χωρίς να έχει καν ελεγχθεί— ένας τζιχαντιστής …σε ένα διαμέρισμα Airbnb, το οποίο έχει ενοικιαστεί από κάποιον τρίτο με ψεύτικο όνομα και το οποίο το έχει πληρώσει με prepaid card από το Λονδίνο …Ούτε που ξέρουμε με ποιους δολοφόνους, βιαστές, τρομοκράτες κι απαγωγείς έχουμε κοιμηθεί δίπλα-δίπλα σε απόσταση ενός εσωτερικού τοίχου.

Γιάφκα Ποιος ξέρει πόσες «γιάφκες» —γεμάτες με όπλα και πυρομαχικά από τρομοκρατικές οργανώσεις— υπάρχουν σήμερα στις γειτονιές μας κι έχουν ενοικιαστεί ως Airbnb. Ποιος ξέρει πόσες τρομοκρατικές ενέργειες έχουν σχεδιαστεί κι έχουν ξεκινήσει από τη διπλανή μας πόρτα. Έλεγξε ποτέ η αστυνομία ποιος έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα και ποιος τελικά κοιμάται το βράδυ σ’ αυτό; Πού θα πάει ένας καταζητούμενος κακοποιός ή ένας διαβόητος τρομοκράτης, ο οποίος αναζητά ασφαλές κατάλυμα; Στο ξενοδοχείο, όπου θα πρέπει να δώσει ταυτότητα και τα στοιχεία του θα καταχωρηθούν στο δελτίο τής αστυνομίας; …Όχι βέβαια. Με το Airbnb έχει λυμένο το κύριο πρόβλημά του. Το πιο δύσκολο πρόβλημα, που είχαν πάντα ν’ αντιμετωπίσουν οι κακοποιοί και οι τρομοκράτες, είναι σήμερα απολύτως λυμένο με το Airbnb. Όποιον τον αναζητά η τοπική αστυνομία ή η interpol, σε κάποιο Airbnb έχει βρει αυτός κατάλυμα-καταφύγιο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται μέσα στην πόλη όπως θέλει. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει η αστυνομία ποιοι κινούνται ανάμεσα στους πολίτες, τους οποίους έχει αναλάβει να προστατεύει; Ντροπή δεν είναι να πηγαίνει το περιπολικό να παίρνει από ένα ξενοδοχείο το δελτίο «πόρτας» και από την απέναντι πολυκατοικία να το παρακολουθεί —πίνοντας καφέ— ένας διαβόητος καταζητούμενος;

Όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς να υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός. Αυτή η στήριξη είναι που αποκαλύπτει το πρόβλημα …Παντελώς παράνομα είναι όλα όσα κάνουν …Παράνομα ακόμα και στο επίπεδο του Συνταγματικού Νόμου. Δεν γίνεται σεβαστή η ισονομία και η ισοπολιτεία μεταξύ των πολιτών. Με ποιο δικαίωμα διαχωρίζεις μεταξύ τους τούς ανθρώπους και για την ίδια «υπηρεσία» από κάποιους ζητάς να παραχωρούν στις αστυνομικές αρχές τα προσωπικά τους στοιχεία και σε κάποιους άλλους όχι; Με ποιο δικαίωμα ζητάς από επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής υπηρεσίας να ζητούν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους —με κίνδυνο οικονομικών απωλειών— κι από κάποιους «πειρατές» τής «φιλοξενίας» δεν ζητάς τίποτε και δεν ελέγχεις τίποτε.

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε πως είναι αδύνατον να μην υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός και άρα και πολιτική «κάλυψη» γύρω απ’ αυτό το όργιο της παρανομίας. Όμως, «πολιτικός σχεδιασμός» στην περίπτωση αυτήν σημαίνει Διαφθορά. Κάποιοι πιέζουν από «ψηλά», και κάποιοι πολιτικοί υπακούν …κι αυτό σημαίνει ότι προδίδουν τους λαούς τους, εφόσον ανοίγουν τις «κερκόπορτες» της κοινωνίας. Αυτοί οι πολιτικοί πιέζουν επίορκους κρατικούς λειτουργούς κι εκείνοι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Όλα αυτά δεν γίνονται τζάμπα. Κάποιοι δίνουν πολλά χρήματα και κάποιοι άλλοι τα εισπράττουν. Κάποιοι έγιναν εκατομμυριούχοι απ’ αυτές τις προδοσίες, οι οποίες είναι πολλές. Πίεζε ο —κατά προσωπική του δήλωση Σιωνιστής— Μπάιντεν ή η Εβραία Μέρκελ, και, όποιος πρόδιδε την πατρίδα του, έπαιρνε την εξουσία και γινόταν πλούσιος. Αυτοί είχαν λόγους ν’ «ανοίξουν» όλες τις πόλεις και να καταστρέψουν τη λειτουργία τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο τής σιωνιστικής Νέας Τάξης εις βάρος ΟΛΩΝ των πόλεων. Δεν είναι βέβαια μόνον το Airbnb, που ανήκε σ’ αυτήν την κατηγορία των δραστηριοτήτων …Και το Uber στην ίδια κατηγορία ανήκει !!! …Με «άνωθεν» πιέσεις και με τρομερή διαφθορά μπήκε μέσα στα κράτη —όπως σύντομα θ’ αποδειχθεί με την υπόθεση που αφορά τον Εμμανουέλ Μακρόν— …Και το Uber είχε ως στόχο να διαλύσει την εσωτερική λειτουργία των πόλεων και να βάλει παράνομους εργαζόμενους μέσα σ’ αυτές. Όπως εύκολα φαντάζεται ο αναγνώστης, είναι κι αυτό μια «έξυπνη» επινόηση ενός Εβραίου με το όνομα Travis Kalanick …Και αυτή η «επινόηση» μόνον με διαφθορά μπορούσε να επιβληθεί, εφόσον, όπως και το Airbnb, αποτελεί κι αυτό έναν ορισμό τής παρανομίας. Κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές και την ασφάλεια των πολιτών, παραδίδοντας τη μεταφορά τους σε ανθρώπους, οι οποίοι εξυπακούεται ότι δεν είχαν εκπαιδευτεί επαρκώς και κανένας δεν τους είχε ελέγξει για την καταλληλότητά τους ή ακόμα και για την κατάσταση της υγεία τους —ψυχική και σωματική— …Δεν είχε ελέγξει ούτε καν τα οχήματά τους για τη σωστή συντήρησή τους.

Ποιος ξέρει πόσοι συμπολίτες μας έφτασαν από καθαρή τύχη στους προορισμούς τους, γιατί ο οδηγός που τους μετέφερε ήταν παντελώς άπειρος κι άσχετος με την οδήγηση …Γιατί ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ουσιών …Γιατί μπορεί να ήταν ένας ψυχοπαθής, που δεν πήρε τα χάπια του και καθαρά από τύχη δεν τον έπιασε κρίση μέσα στο αυτοκίνητο …Γιατί μπορεί να ήταν ένας λαθρομετανάστης στην πρώτη του δουλειά και ο οποίος μπορεί να ήταν άρρωστος και να είχε την οποιαδήποτε μεταδοτική αρρώστια. Ποιος ξέρει πόσοι φουκαράδες έχουν σκοτωθεί σε διαδρομές Uber και καταγράφηκαν σαν δυστυχήματα σε οχήματα όπου επέβαιναν «φίλοι», οι οποίοι επέστρεφαν από διασκέδαση. Ποιος ξέρει πόσες γυναίκες βιάστηκαν και, όταν συνήλθαν πεταμένες σε κάποια γωνιά τού δρόμου, δεν είχαν ούτε ένα στοιχείο τού βιαστή για να τον καταγγείλουν. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Οι διεφθαρμένοι «ηγέτες» άφησαν την κοινωνία μας απροστάτευτη, για να μπουν μέσα οι Νεοταξίτες και να τη διαλύσουν …Να καταστρέψουν όλους τους «δεσμούς» των κατοίκων με τις πόλεις τους. Δεν είναι μόνον οι τρομοκράτες, δηλαδή, αυτοί οι οποίοι μπορεί να κοιμούνται δίπλα στα παιδιά των πολιτών τής διπλανής πόρτας …Είναι και οι ψυχοπαθείς, οι οποίοι μπορεί να τα μετέφεραν στα σχολεία τους, επειδή κάποιος γονιός αδυνατούσε να το κάνει.

Όλα αυτά για το «καλό» μας …Να βρίσκουμε εμείς φτηνά τουριστικά καταλύματα και μεταφορικά μέσα και κάποιοι συμπολίτες μας να βγάζουν το «κατιτίς» τους. Πόση αλήθεια μπορεί να εμπεριέχεται σ’ αυτές τις αυθαίρετες και παράνομες ανοησίες; Παραβιάστηκαν όλοι οι νόμοι και οι κανόνες τής οργανωμένης κοινωνίας για το «καλό» μας; Κάποιοι μας επέστρεψαν πίσω στον «μεσαίωνα» για την «πρόοδό» μας; Σιγά να μην τους έπιασε ο «πόνος» για τους φτωχούς πολίτες των ευρωπαϊκών αστικών κέντρων και τους επέτρεψαν να παραστήσουν τους ερασιτέχνες ξενοδόχους ή τους ταξιτζήδες και να συμπληρώσουν το εισόδημά τους με λίγο «μαύρο» χρήμα. Αυτό και μόνον να σκεφτεί κάποιος, καταλαβαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ολοκληρωμένο σχέδιο …Σχέδιο, το οποίο έχει ως στόχο του την ιδιωτικοποίηση των κέντρων ΟΛΩΝ των πόλεων …Σχέδιο, το οποίο βασίζεται στο Airbnb και το οποίο υποβοηθήθηκε από την κατασκευή τεράστιων Mall, για να δημιουργηθούν συνθήκες ανάλογες του αμερικανικού «μοντέλου».

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, επειδή είναι τεχνητά —μέσα σε μια κοινωνία η οποία δεν τα είχε ανάγκη—, απαιτούν ειδική χρηματοδότηση. Δεν είναι φυσικά φαινόμενα, ώστε να αυτοχρηματοδοτούνται από τις ανάγκες των πολιτών. Αυτό σημαίνει ότι ο τραπεζικός τομέας έχει ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό …Χρηματοδοτείται ένας σχεδιασμός, ο οποίος εκείνη την ώρα δεν δικαιολογεί χρηματοδότηση. Σε μια καλά οργανωμένη πόλη —και με μια αντίστοιχη εμπορική αγορά— ποιος ο λόγος μια τράπεζα να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία ενός φαραωνικού Mall έξω από την πόλη; …Δεν έχει νόημα να υπάρχει Μall σε μια πόλη, η οποία έχει μια Via Condotti …Σε μια πόλη που έχει μια Bond Street ή μια Champs-Élysées.

Ποιους αφορά η δημιουργία του; Ποια ανάγκη διέγνωσαν οι τραπεζίτες κι «επένδυσαν» σ’ αυτό το μοντέλο ανάπτυξης; Εάν υποθέσουμε δηλαδή ότι οι τράπεζες γνωρίζουν το συμφέρον τους, τότε σ’ αυτήν τη περίπτωση έκαναν λάθη. Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; …Όχι βέβαια. Απλά αυτό αποδεικνύει ότι το τραπεζικό σύστημα, το οποίο ελέγχουν απόλυτα οι Εβραίοι, χρηματοδότησε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο ανάπτυξης, γιατί αυτό είχε αποφασίσει να επιβάλει στους ανθρώπους …Χρηματοδότησε το Airbnb τη στιγμή που η δραστηριότητά του ήταν απολύτως παράνομη και δεν υπήρχε καμία εγγύηση για τη νομιμοποίησή της …Χρηματοδότησε τη δημιουργία φαραωνικών Mall στην Ευρώπη, τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία ανάγκη για Mall.

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, χωρίς να υπάρχουν «πίσω» τους συμφέροντα και μυστικές συμφωνίες; Οι τράπεζες είναι αυτές, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την ανάπτυξη του Airbnb, εφόσον χωρίς τη χρηματοδότησή τους αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Χωρίς βοήθεια το Airbnb δεν θα μπορούσε ν’ αναπτυχθεί. Κάποιοι το βοήθησαν, ώστε σε αρχική φάση να επιβιώσει με τρόπο τεχνητό και στη συνέχεια να γιγαντωθεί. Πώς το βοήθησαν; …Με μια ανεξήγητη οικονομική βοήθεια, η οποία δεν είχε την επιχειρηματική της εξήγηση από την πλευρά των τραπεζών. Χρηματοδότησαν μια παράνομη δραστηριότητα, για την οποία υποτίθεται δεν γνώριζαν καν εάν ποτέ αυτή νομιμοποιηθεί και άρα εάν ποτέ θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Το βοήθησαν με τεράστια κι αναίτια χρηματοδότηση …και, για να του δώσουν ώθηση, το άφησαν επί χρόνια να κινείται στην «παρανομία» τής παραοικονομίας.

Οι τράπεζες δανειοδοτούσαν αγορές κατοικιών από ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήθελαν στεγαστικό δάνειο, παρά αναζητούσαν να κάνουν αγορές-επένδυση. Οι τράπεζες εκείνη την εποχή, δηλαδή, χρηματοδοτούσαν αγορές διαμερισμάτων, των οποίων οι δόσεις των δανείων ήταν πολύ μεγαλύτερες από το ενοίκιο που εκείνη τη στιγμή μπορούσε να δώσει η αγορά. Πλαισίωναν μάλιστα αυτόν τον δανεισμό με πρόσθετη χρηματοδότηση, η οποία αφορούσε μια άκρως απαραίτητη ανακαίνιση, αποδεχόμενες ως ασφαλή δόση αποπληρωμής ποσά, τα οποία εκείνη τη στιγμή η αγορά δεν έδινε ούτε στο περίπου. Προφανώς δέχονταν ως εξασφάλισή τους την απόδοση που θα είχε η επένδυση από μια μελλοντική λειτουργία Airbnb.

Αυτά, εάν δεν υπάρχει «άνωθεν» εντολή και κάλυψη, δεν γίνονται ούτε στα «παραμύθια». Είναι απολύτως βέβαιο ότι πολιτικοί έβαλαν «πλάτες», ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα δώσουν στο Airbnb τις δυνάμεις να «γεννηθεί» και να επιβιώσει. Το προστάτευσαν αυτοί μέχρι να ισχυροποιηθεί —υποτίθεται για να προστατευτεί και το τραπεζικό σύστημα που επένδυσε επάνω σ’ αυτό— …Το προστάτευσαν καί οι τράπεζες. Στο όνομα των δόσεων, που περίμεναν από την απόδοση των στεγαστικών κι ανακατασκευαστικών δανείων, πίεζαν όλους τους τοπικούς φορείς να μην ενοχλούν τους πελάτες τους και άρα να μην τεθεί σε κίνδυνο η «επένδυσή» τους. Πίεζαν τους κρατικούς μηχανισμούς να μην το κυνηγήσουν.

Οι ίδιες οι τράπεζες —και με δεδομένο ότι οι πληρωμές των Airbnb γίνονταν ηλεκτρονικά— ποτέ δεν κατήγγειλαν πληρωμές, οι οποίες ξεπερνούσαν τα όρια που είχε θέσει η εξουσία για τον εντοπισμό και την πάταξη της παραοικονομίας. Οι ίδιες οι τράπεζες διακίνησαν το «μαύρο» χρήμα των Airbnb επί χρόνια, χωρίς να το δηλώνουν ή να το καταγγέλλουν. Το σύστημα, που σχεδόν εμμονικά «κυνηγά» το μαύρο χρήμα, μόνον στην περίπτωση του Airbnb επέτρεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διακίνηση μαύρου χρήματος. Το σύστημα, το οποίο επιβάλει εξοντωτικές ποινές για έναν επαγγελματία που δεν κόβει απόδειξη για το πιο αστείο ποσό, επέτρεψε τη διακίνηση χιλιάδων ευρώ ετησίως από «επαγγελματίες», οι οποίοι δεν δήλωναν καν τέτοιοι; …«Επαγγελματίες» «γενναιόδωρους»-οικοδεσπότες, οι οποίοι διαρκώς «φιλοξενούσαν» «φίλους» τους απ’ όλο τον κόσμο, αλλά —ταυτόχρονα— υπήρχαν και πληρωμές εκ μέρους αυτών των «φίλων». Τόσες «γνωριμίες» σε όλον τον κόσμο και με οικονομικές δοσοληψίες τής μίας και μοναδικής φοράς που ήρθαν σε «φιλική» επαφή, δεν είναι παράξενο; …Μόνον οι ιδιοκτήτες Uber είχαν διεθνώς τόσους πολλούς «φίλους» —της μίας χρήσης— για να τους συναγωνιστούν. Όλα αυτά οι διωκτικές αρχές τα «έβλεπαν» σαν φυσιολογικά.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλη αυτή η «ολιγωρία» και η «αφέλεια» των διωκτικών αρχών έγινε με σκοπιμότητα. Προφανώς το σύστημα εξουσίας το επέτρεψε να συμβαίνει. Για να το «σταθεροποιήσει» ως κερδοφόρα πρακτική και να «πείσει» τον κόσμο των πόλεων ότι το Airbnb είναι μια «έξυπνη» επιλογή να βγάλει χρήμα, εκμεταλλευόμενος το σπίτι του ή το σπίτι κάποιου άλλου …Να «φουσκώσει» το φαινόμενο και να εξοικειώσει τον κόσμο στην ύπαρξή του …Να ενεργοποιήσει το ένστικτο της απληστίας των πονηρών …Να εξοικειώσει τον κόσμο στο να βλέπει άγνωστους ν’ ανοίγουν με δικά τους κλειδιά τις πόρτες των οικοδομών τους …Να εξοικειώσει τον κόσμο με μεθυσμένους τουρίστες, οι οποίοι σέρνονται γύρω από τις παιδικές χαρές όπου παίζουν τα παιδιά τής γειτονιάς. Επί χρόνια «εκπαιδεύεται» ο κόσμος, για να δεχθεί τη σημερινή «εκπόρνευση» των πόλεων.

Έτσι φτάσαμε εδώ όπου φτάσαμε. Σχεδόν σε κάθε οικοδομή υπάρχει κι ένα ενοικιαζόμενο Airbnb, το οποίο δεν το διαχειρίζεται καν ο ιδιοκτήτης του. Έχουν «ξεφυτρώσει» από το πουθενά «υπεργολάβοι» τού Airbnb, οι οποίοι με συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες —οι οποίες στερούνται κάθε νομιμότητας— έχουν στη διαχείρισή τους εκατοντάδες τέτοια διαμερίσματα …Υπεργολάβοι, τους οποίους δεν τους γνωρίζει κανένας …«Πειρατές» τού τουρισμού, οι οποίοι δεν έχουν καταθέσει το ποινικό τους μητρώο πουθενά για έλεγχο —όπως προβλέπεται για το προσωπικό των ξενοδοχείων— …Άνθρωποι, οι οποίοι δηλώνουν άεργοι κι ανασφάλιστοι και δεν έχουν κάνει καν έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, εφόσον δεν καταθέτουν πουθενά παραστατικά και δεν φορολογούνται καν…

…Άνθρωποι «φαντάσματα», οι οποίοι μπορεί να συνεργάζονται με τον οποιονδήποτε για την τέλεση της οποιασδήποτε παράνομης πράξης …Από τρομοκρατικές οργανώσεις για «φιλοξενία» τρομοκρατών μέχρι πορνογραφικές εταιρείες για τα γυρίσματα ταινιών …Από παιδεραστικές ομάδες, οι οποίες αναζητούν φτηνά κι ασφαλή μέρη για να κάνουν τις ανωμαλίες τους μέχρι «ματάκηδες», οι οποίοι τοποθετούν κρυφές κάμερες στα «φτηνά» διαμερίσματα, για να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις προσωπικές στιγμές των ανύποπτων πελατών τους —οι οποίοι το βρήκαν σχεδόν «τζάμπα» το διαμέρισμα—. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει σήμερα στις πόλεις με τα πάρα πολλά διαθέσιμα διαμερίσματα Airbnb κι αυτό είναι απολύτως μη αποδεκτό για μια οργανωμένη κοινωνία, η οποία θέλει να φροντίζει για την ασφάλεια των μελών της.

Τώρα, λοιπόν, που το σύστημα έχει εξασφαλίσει τον «όγκο» αυτής της επιθυμητής για το ίδιο δραστηριότητας, θα επιχειρήσει να το ελέγξει …Θα προσπαθήσει να το φέρει στα μέτρα του και να επιτύχει τον σχεδιασμό αυτόν, τον οποίο είχε εξ αρχής προγραμματισμένο. Και πάλι θα το κάνει εκ του πονηρού. Και πάλι θα το κάνει, χρησιμοποιώντας την εξουσία που διαχειρίζεται. Πώς θα συμβεί αυτό; Εάν όλοι αυτοί οι κουτοπόνηροι «επενδυτές» τής πλάκας βάλουν κάτω μολύβι και χαρτί κι αρχίσουν να πληρώνουν φόρους ή να ελέγχονται για τη δραστηριότητά τους, είναι βέβαιο ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν θ’ αντέξουν τη λειτουργία τους …Δεν θ’ αντέξουν το «ψάρεμα» πελατών, εάν τους επιβληθούν κάποιες «ελάχιστες» φορολογικές επιβαρύνσεις με κριτήρια που θα επιλέξουν οι γραφειοκράτες. Εάν δηλαδή επιβληθούν κάποια πάγια φορολογικά βάρη σ’ αυτούς τους «επιχειρηματίες», κάποιοι θα εγκαταλείψουν αυτήν την επιχειρηματικότητα και θ’ αναζητήσουν άλλη λύση για να σώσουν την επένδυσή τους…

…Αυτό ακριβώς, που —όπως είπαμε— είναι και το ζητούμενο για τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης …Αυτό είναι που θα τους βάλει στην τελική ευθεία τού σχεδιασμού τους. Ο αναγνώστης θα πρέπει να θυμηθεί αυτά, τα οποία είπαμε πιο πάνω περί «ζωνών». Τα Airbnb, τα οποία θα βρίσκονται γύρω από την Ακρόπολη, για παράδειγμα —και άρα στην πρώτη ζώνη—, εύκολα θα διατηρήσουν την πληρότητά τους και άρα την κερδοφορία τους, συνεχίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη βραχυχρόνια μίσθωση. Θα παραμείνουν στη διάθεση των τουριστών και άρα πολύ «μακριά» από τις δυνατότητες των πολιτών, οι οποίοι θα ήθελαν να επιστρέψουν στο κέντρο, αλλά δεν έχουν τις δυνατότητες.

Όμως, αντίθετα, τα Airbnb, τα οποία θα βρίσκονται στη δεύτερη ζώνη, με την πληρότητα που έχουν —και θα συνεχίσουν να έχουν—, δεν θα μπορούν να φέρουν σχεδόν κανένα φορολογικό βάρος. Αυτήν τη στιγμή επιβιώνουν απλά και μόνον γιατί δεν πληρώνουν φόρους. Εάν όμως τους επιβληθούν φόροι κι αναγκαστούν οι ιδιοκτήτες τους να πληρώνουν τα έξοδα που έχουν όλες οι νόμιμες επιχειρήσεις, θα «μπουν μέσα». Αναγκαστικά θα πρέπει να φύγουν από τη βραχυχρόνια μίσθωση, γιατί το αβέβαιο των εσόδων, σε συνδυασμό με το μικρό τους έσοδο, θα τους «βγάλει» από την αγορά …Θα τους κάνει ν’ αναζητήσουν την επιστροφή τους στη μακροχρόνια μίσθωση, γιατί το βάρος των τραπεζικών δόσεων θα τους καταστρέψει.

Πού και πώς χάθηκε ο έλεγχος στο μεταναστευτικό - Αντίβαρο Ό,τι και να κάνουν, θα πέσουν στα «χέρια» των τοκογλύφων. Εάν επιμείνουν στο λάθος, θα τους τα πάρουν οι τράπεζες τα διαμερίσματα και θα τα δώσουν στους «επενδυτές» τύπου Vonovia, οι οποίοι «σκουπίζουν» τα πάντα, εξαγοράζοντας ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στην αγορά. Εάν αντιληφθούν γρήγορα την αδυναμία τους, θ’ αναζητήσουν την καλύτερη οικονομικά —και όχι κοινωνικά— λύση. Σε ποιους θα επιλέξουν να νοικιάσουν τα διαμερίσματά τους; …Στις ΜΚΟ των τοκογλύφων. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει άφθονο χρήμα. Μπορεί να επιδοτεί ενοίκια λαθρομεταναστών και άρα θα μπορεί, χωρίς τίποτε να φαίνεται μεμπτό, να βρει «διαθέσιμα» χιλιάδες διαμερίσματα γύρω από τα κέντρα των πόλεων. Γιατί χιλιάδες; …Γιατί αυτοί, οι οποίοι θα νοικιάζουν πανάκριβα τα διαμερίσματα τους σε μετανάστες, θα ανοίξουν την αγορά …Θα παρασύρουν κι άλλους ιδιοκτήτες —Έλληνες και ξένους—, οι οποίοι δεν ανήκουν στο περιβάλλον τού Airbnb, αλλά είναι εξίσου άπληστοι …Ιδιοκτήτες, οι οποίοι σήμερα δεν θα τολμούσαν να το κάνουν μόνοι τους, για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τους γείτονές τους …Ιδιοκτήτες, οι οποίοι σήμερα —και μετά την καταστροφή των Μνημονίων— έχουν υπό την κατοχή τους εκατοντάδες διαμερίσματα, τα οποία έχουν πάρει για «ψίχουλα» από τις τράπεζες, οι οποίες «πουλάνε» τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Ούτε που φαντάζεται ο αναγνώστης πόσο μεγάλη είναι αυτή η «μερίδα» διαμερισμάτων στην Αθήνα …Διαμερισμάτων, τα οποία δεν διατίθενται στους Έλληνες οικογενειάρχες και στους φοιτητές και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις των ενοικίων των «προσφύγων» …Επιδοτήσεις «ευαισθησίας», οι οποίες θα έρχονται από τη «γενναιόδωρη» κι «ευαίσθητη» σιωνιστική Ε.Ε. …Επιδοτήσεις, τις οποίες θα τις «φέρουν» οι «ηγέτες» μας στην οικονομία μας και με την προπαγάνδα θα μας κάνουν να αισθανόμαστε και πολύ «έξυπνοι» εάν καταφέρουμε και τις «απορροφήσουμε» στο σύνολό τους και άρα εάν νοικιάσουμε τα πάντα στους λαθρομετανάστες. Γι’ αυτόν τον λόγο στην Αθήνα τής φτώχειας των Μνημονίων οι τιμές των ενοικίων διαρκώς αυξάνονται και δεν ευθυγραμμίζονται με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση. Ποιος ξέρει πόσοι φουκαράδες ενοικιαστές καθημερινά πέφτουν θύματα εκβιασμού των ιδιοκτητών, για να πληρώσουν αυξημένα ενοίκια, γιατί πάντα τους βάζουν στο «λαιμό» το «μαχαίρι» τού Airbnb.

Κίνηση Πολιτών Αθήνας: Η πρωτεύουσα «βουλιάζει» στους λαθρομετανάστες - Aftodioikisi.gr Όλα αυτά γίνονται, γιατί υποτίθεται όλοι περιμένουν να δουν πώς θα «βοηθήσει» τους «επιχειρηματίες» τού Airbnb η κυβέρνηση. Έχουν πάντα το «πιστόλι» τού εκβιασμού με απειλή τους μετανάστες και τις φλέγουσες ανάγκες τους για στέγη. Αυτό είναι που γίνεται στην Αθήνα και προφανώς το ίδιο γίνεται και σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, οι οποίες αποτελούν στόχο τής Νέας Τάξης …Με τα χρήματα των λαών θα καταστραφούν οι λαοί …Με τα χρήματα των Ευρωπαίων η Ε.Ε. θα χρηματοδοτήσει την καταστροφή των πόλεών τους. Σταδιακά θ’ απομακρυνθούν οι κάτοικοι των κέντρων από τα down-town των ευρωπαϊκών πόλεων και θα μεταβούν σε φτηνότερες συνοικίες. Θα γίνουν όλες οι πόλεις «Βενετίες» και οι κάτοικοί τους θα πάνε στις «Mestre». Η ζώνη τής τεχνητής εγκληματικότητας θα τους «χωρίζει» από το κέντρο, το οποίο θα λειτουργεί ως τουριστική ατραξιόν και θ’ αφορά μόνον τους τουρίστες. Οι ίδιοι οι πολίτες θ’ αρχίσουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους σαν τους Αμερικανούς και τους Βενετούς …Από τα ενδιάμεσα Mall …Από τα Mall, τα οποία θα «στηθούν» στις «άκρες» των «καναλιών» …Εκεί όπου θα πηγαίνουν υποχρεωτικά με τα αυτοκίνητα, εφόσον αυτά θα έχουν στηθεί σε οδικούς κόμβους, οι οποίοι εξυπηρετούν πολλές συνοικίες ταυτόχρονα και δεν είναι προσβάσιμα με τα πόδια.

Μετά θα έρθει και η ώρα των «πετυχημένων» τού Airbnb. Όταν η «ζώνη» των λαθρομεταναστών θ’ αρχίσει να «σφίγγει» γύρω από τα κέντρα των πόλεων, θα έρθει η ώρα και των «πετυχημένων». Και αυτοί θα χάσουν τα διαμερίσματά τους και θα τα πάρουν οι μεγάλες εταιρείες των τοκογλύφων. Είναι θέμα χρόνου ν’ αναγκαστούν να πουλήσουν. Γιατί; …Γιατί το Airbnb είναι θέμα χρόνου να καταστεί παράνομο. Δεν μπορεί να εξασφαλίσει καμία άδεια νόμιμης λειτουργίας. Είναι από τη φύση του παράνομο και δεν υπάρχει δυνατότητα να ελεγχθεί και να μπει σε κάποια «φόρμα» νόμιμης λειτουργίας. Δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί με το νομικό πλαίσιο του «επιχειρείν» τής κοινής ξενοδοχειακής λειτουργίας κι ούτε μπορεί να σεβαστεί το απλό εργατικό δίκαιο γι’ αυτούς που απασχολεί. Θέμα χρόνου είναι να το τραβήξουν από τη «πρίζα». Θέμα χρόνου είναι ο «ξαφνικός θάνατός» του.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα δούμε και να το εγκαταλείπουν οι σημερινοί προστάτες του. Ξαφνικά οι τοκογλύφοι θα δουν το «φως» το «αληθινό» και θα «καταλάβουν» δήθεν την παρανομία του …Θα «καταλάβουν» ότι δεν είναι «σωστό» ως εφαρμογή. Τότε θα είναι που θ’ αλλάξουν «στρατόπεδο» …Θα υποστηρίξουν τις σημερινές διαμαρτυρίες των κατοίκων, οι οποίοι όμως πλέον δεν είναι οι ιδιοκτήτες των κέντρων των πόλεων. Θα δικαιωθούν οι μελλοντικοί ενοικιαστές τους, οι οποίοι διαμαρτύρονται ως ενοικιαστές για την παρανομία των Airbnb που ανεβάζουν τα ενοίκια. Θα χρησιμοποιήσουν δηλαδή αυτούς που αδίκησαν, για ν’ αδικήσουν αυτήν τη φορά εκείνους που αρχικά ευνόησαν …Θα στηρίξουν όποιον μπορεί να «στριμώξει» τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων Airbnb, τα οποία πρέπει να σταματήσουν να έχουν οικονομική απόδοση, για να πέσει η αξία τους …Θα χρηματοδοτήσουν διαμαρτυρίες πολιτών …Θα χρηματοδοτήσουν στοχευμένα δημοσιεύματα …Θα αποκαλύψουν παρανομίες κι «εγκλήματα» …Θα «δαιμονοποιήσουν» αυτό το οποίο θέλουν ν’ απαξιώσουν …για να το εξαγοράσουν !!!

Έτσι θ’ αρπάξουν τα «φιλέτα» των κέντρων των πόλεων …Θα τα αγοράσουν όσο-όσο. Χρήματα έχουν με τον τόνο οι τοκογλύφοι. Τα χρήματα δεν τους λείπουν …Τα «φιλέτα» των πόλεων τους λείπουν. Αυτά είναι τα μοναδικά κι αναντικατάστατα, και όχι τα τυπωμένα «χαρτάκια» τής FED. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες αυτών των «φιλέτων» μπορεί να πουλήσουν «χρυσάφι» τα διαμερίσματά τους, αλλά …θα τα πουλήσουν …Θα φύγουν με κέρδος από το Airbnb, αλλά …θα φύγουν και οι ίδιοι από την πόλη …Θα πάρουν τα «καθρεφτάκια» τους και θα πάνε κι αυτοί στους «καταυλισμούς» με τους υπόλοιπους …Απλά πράγματα …Τέτοιο «μακελειό» δεν έχει ξαναγίνει …Θα έρχονται οι εταιρείες των τραπεζών των τοκογλύφων και θ’ αγοράζουν ολόκληρες πόλεις …Ό,τι καλύτερο έχουν και …σε όποια τιμή κι αν τους ζητηθεί …«Χρήματα υπάρχουν», όπως είπε κάποτε και κάποιος γνωστός μας Εβραίος, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο των Εβραίων.

Τα κέντρα όλων των πόλεων θα «λάμπουν» …Θα «λάμπουν», αλλά θα είναι «περιφραγμένα» με «σκοτεινές» γειτονιές μεγάλης εγκληματικότητας. Οι ευρωπαϊκές πόλεις θα γίνουν όμοιες με τις αμερικάνικες πόλεις, μόνο στο πιο «κοντό» τους …Θα τις βλέπουν οι πρώην κάτοικοί τους από τους «καταυλισμούς» να «λάμπουν» …Θα «λάμπουν», όπως «λάμπουν» οι πόρνες, οι οποίες θέλουν να προκαλέσουν τους πελάτες τους να τις πλησιάσουν …Θα «γυαλίζουν», για να κάνουν αυτήν την πρόκληση τεράστια. Έτσι λειτουργούν οι πόρνες και έτσι θα λειτουργεί και η κάθε πόλη που «εκπορνεύεται». Μόνον όποιος έχει χρήμα θα την απολαμβάνει …Θα απολαμβάνει όλα τα καλά της. Οι παλιοί «εραστές» της θα κλαίνε που την έχασαν, αλλά θα είναι πολύ αργά …Θα τη βλέπουν από τον «καταυλισμό» και θα αναπολούν τις παλιές καλές ημέρες …Δυστυχώς !!! Οι πόλεις των Ευρωπαίων πλέον ΔΕΝ τους ανήκουν. Από εδώ και πέρα τον «λόγο» θα τον έχουν οι «νταβατζήδες» …Οι «νταβατζήδες», οι οποίοι θα τις «στολίζουν», για να τους φέρνουν χρήματα …Οι «νταβατζήδες» των γκέτο, οι οποίοι «έκλεψαν» μια αυτοκρατορία.

 

 

Το ΤΕΛΟΣ έφτασε

Η Πόρνη η Μεγάλη θα τιμωρηθεί από τον Ίδιο τον Θεό.

 

Αποκάλυψη Ιωάννη:

Ζ’1 και ήρθε ένας από τους αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες και μου είπε: έλα να σου δείξω την αμαρτία της μεγάλης πόρνης που κάθεται πάνω σε άφθονα νερά

2. Και με αυτήν εκπόρνευσαν οι βασιλείς της γης και οι κάτοικοι της γης μέθυσαν με το κρασί της πορνείας της.

3. Και μεταφέρθηκα πνευματικά σε μιαν έρημο και είδα μια γυναίκα να κάθεται πάνω στο θηρίο το κόκκινο, το οποίο ήταν γεμάτο βλασφημίες, και επτά κεφάλια και δέκα κέρατα.

ΙΖ’4 και η γυναίκα που ήταν ντυμένη στα κόκκινα, πορφυρά, με χρυσάφια, μαργαριτάρια και κρατούσε χρυσό ποτήρι που ήταν γεμάτο με ακαθαρσίες της πορνείας της γης

5. Και στο μέτωπό της ήταν γραμμένο ένα μυστήριο όνομα. “Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα όλων των πόρνων και των αηδιαστικών έργων της γης”.

ΙΖ’6 και είδα την γυναίκα να μεθάει από το αίμα των αγίων και των μαρτύρων του Ιησού και θαύμασα εγώ βλέποντας την.

 

Η «πόρνη Βαβυλών» και η σύγχρονη εκκοσμικευμένη Εκκλησία | orthodoxia.online | ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Ορθοδοξία

Όλα πλέον δείχνουν ότι βαδίζουμε προς ένα τέλος. Ο Χριστιανισμός έχει στην πραγματικότητα «πέσει». Πλέον κι ο ίδιος «εκπορνεύεται» ως σύστημα, εφόσον ακολουθεί ξένους κι όχι ΑΥΤΟΝ που τον ίδρυσε. Υπακούει σ’ αυτούς, οι οποίοι «βρίζουν» και πολεμάνε καθημερινά τον Ιδρυτή και Κύριό του. Αυτό, όμως, δεν θ’ αφεθεί να περάσει έτσι. Δρομολογούνται εξελίξεις απ’ αυτήν την εξέλιξη. Η Πόρνη και τα έργα της έχουν αρχίσει να θυμώνουν τον Θεό. Τα παιδιά τής Βαβυλώνας, που είναι οι Εβραίοι, την έχουν «αλώσει» κι έχουν εκπορνεύσει ΟΛΕΣ τις πόλεις τού κόσμου και οι «αμαρτίες» τους έχουν ανέβει στον Ουρανό. ΤΩΡΑ είναι αναπόφευκτη πλέον η ΩΡΑ τής ΟΡΓΗΣ Τού Θεού και κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί. Κανένας δεν γνωρίζει ποια από αυτά που περιγράφονται στις Γραφές θα γίνουν κυριολεκτικά και ποια όχι. Το σίγουρο είναι ότι με εγκλήματα, που αφορούν ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, είναι αναπόφευκτη η τιμωρία …Η πιο σκληρή τιμωρία !!!

Το βέβαιο είναι ότι αυτήν τη στιγμή «πλέουμε» σε αχαρτογράφητα «ύδατα». Γιατί; …Γιατί, με επικεφαλής τού χριστιανικού «σκάφους» τους Εβραίους, κανένας δεν γνωρίζει πού πηγαίνουμε …Γιατί, απλούστατα, τέτοιου μεγέθους «πειρατεία» δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ανθρώπινη ιστορία. Τέτοιου μεγέθους αλητεία από «φιλοξενούμενους» δεν έχει ξανασυμβεί. Ποτέ την ηγεσία, αλλά και την ιδιοκτησία μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας, δεν την άρπαξαν από τα χέρια των ιδιοκτητών της ξένοι …Ξένοι, οι οποίοι συνθέτουν μια ασήμαντη πληθυσμιακή μειονότητα και οι οποίοι, ξεπερνώντας κάθε γνωστό όριο θράσους, έχουν εκπορνεύσει τα πάντα και τους πάντες …Ξένοι άρπαγες, οι οποίοι, όχι μόνον λεηλατούν, αλλά και καθυβρίζουν καθημερινά τα θύματα τους …Θύματα, τα οποία τα έχουν οδηγήσει στη φτώχεια, την απόγνωση και πολλά απ’ αυτά και στην αυτοκτονία …Θύματα, τα οποία προσπαθούν να τα κάνουν να αισθάνονται ενοχικά και με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση …Καί «κερατάδες» καί «δαρμένοι» —δηλαδή— οι Χριστιανοί …ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί …Ακόμα και οι θεωρητικά πιο ισχυροί.

Όλοι είδαμε τι έγινε λίγες μέρες πριν στην εθνική γιορτή των ΗΠΑ. Αυτοί, οι οποίοι έφτασαν στην Αμερική κατ’ ευθείαν από τα γκέτο τής Ευρώπης, έβριζαν τους Αμερικανούς …Αυτοί, οι οποίοι μπήκαν στις ΗΠΑ με «περιουσία» τους μόνον τις ψείρες τής κεφαλής τους, κι έγιναν μεγιστάνες εξαιτίας τής εθνικής επιτυχίας των ΗΠΑ, δηλώνουν ότι «ντρέπονται» γι’ αυτές …Ντρέπονται που ζουν —κατά τη γνώμη τους— σε μια τόσο φασιστική και «καθυστερημένη» χώρα. Τόλμησαν να το κάνουν αυτό την ημέρα τής μεγάλης γιορτής των ΗΠΑ. Όταν τολμάνε να το κάνουν αυτό στην «καρδιά» τής υπερδύναμης, θα φοβηθούν να το κάνουν απέναντι στα μικρότερα κι αδύναμα χριστιανικά κράτη, τα οποία δεν τα υπολογίζουν καθόλου; Αυτό είναι που κάνουν καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα δικά τους ΜΜΕ είναι που καθημερινά βρίζουν, προσβάλουν και συκοφαντούν τους Χριστιανούς …Τους Χριστιανούς, τους οποίους τους εμφανίζουν σαν «πηγή» κάθε κακού σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Οι νταβατζήδες, οι τοκογλύφοι, οι εκβιαστές και οι μαχαιροβγάλτες, οι οποίοι επί αιώνες κατοικούσαν στα βρωμερά «γκέτο», ασκώντας την εγκληματική επιχειρηματικότητά τους σε συγκεκριμένα «πεδία», έγιναν τώρα μεγιστάνες και βρίζουν αυτούς που τους φιλοξενούν. Στην κυριολεξία είναι «φιλοξενούμενοι», οι οποίοι μέχρι τώρα επιβίωναν σε μια ξένη γι’ αυτούς αυτοκρατορία ως αναξιοπαθούντες, οι οποίοι αναζητούσαν τη συμπάθεια, το έλεός της και υποτίθεται ένα κομμάτι «ψωμί» …Βδελυροί κι αχάριστοι όσο εκεί που δεν πάει !!! …Έφαγαν και ήπιαν σε ξένο «οίκο» και στο τέλος, ό,τι δεν κατάφεραν ν’ αρπάξουν, το «λέρωσαν», για να μην το απολαύσει κανένας άλλος. «Αποπάτησαν» εκεί όπου έτρωγαν, γιατί είναι ΖΩΑ. Μέθυσαν με την ισχύ που τους παραχώρησαν οι αφελείς συνέταιροί τους και νόμισαν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υποτιμούν όσο τίποτε άλλο τους Χριστιανούς και το δείχνουν καθημερινά. Έβγαλαν «άχτι» αιώνων εις βάρος των Ελλήνων, βάζοντάς τους στα Μνημόνια και λεηλατώντας τους σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι έγιναν ξαφνικά «γκοέμ», και, οι μόνοι «άνθρωποι» —που δικαιούνται τα ΠΑΝΤΑ— είναι οι Εβραίοι …Όλοι «έξυπνοι» και «πετυχημένοι» μεγιστάνες ανάμεσα σε «κακομοίρηδες». Ο —επί αιώνες— τιποτένιος λαός των νταβατζήδων και των τοκογλύφων «κατέκτησε» τις πόλεις των αρίστων, για να τις εκμεταλλευτεί, «εκπορνεύοντάς» τες. Οι —επί αιώνες— γύφτοι των «γκέτο» άρπαξαν με δόλο τα παλάτια των Χριστιανών κι εκπορνεύουν τα παιδιά τους. Τα κατάφεραν οι Εβραίοι …Κατάφεραν τα όνειρα του κάθε μεγάλου «νταβατζή» και «κλέφτη» …Έκλεψαν τα πάντα κι «εκπόρνευσαν» τους πάντες. Κατάφεραν αυτό, το οποίο δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος «συνάδερφός» τους στην κλίμακα αυτήν …«Ακύρωσαν» τις εντολές και τα δώρα των αυτοκρατόρων στους πολίτες τους κι έγιναν οι ίδιοι —έστω κι άτυπα— «αυτοκράτορες» …Ακύρωσαν τα δώρα τους, που ήταν οι πόλεις …Ακύρωσαν τις εντολές τους, που ήταν να τις αγαπούν, να τις φροντίζουν και να τις υπερασπίζονται. Οι Εβραίοι όλα αυτά τα άλλαξαν …«Εκπόρνευσαν» τις πόλεις !!!

Έπεισαν σε μεγάλο βαθμό τους κατοίκους τους να τις «εγκαταλείψουν», για να τις βάλουν οι ίδιοι σε «δουλειά». Έβαλαν τιμές στα σπίτια τους και τις ζωές τους. Με δόλο και παίζοντας με τα ψεύτικα χρήματα τής FED, έγιναν οι «βασιλιάδες» τού παγκόσμιου real-estate. Βρέθηκαν οι Ιουδαίοι να είναι ιδιοκτήτες εκατομμύριων διαμερισμάτων μέσα στις πόλεις τού Χριστιανισμού …Αυτοί, οι οποίοι στην Ιερουσαλήμ βγάζουν δια της βίας τούς μουσουλμάνους ιδιοκτήτες από τα σπίτια τους, επειδή βρίσκονται στην πόλη που θεωρούν θρησκευτικά δική τους. Όλα αυτά, για να μπορέσουν στο τέλος να εκμεταλλεύονται τις πόλεις των Χριστιανών …Τις πόλεις, των οποίων τα βρομερά γκέτο κατοικούσαν επί αιώνες. Κατόρθωσαν να τις φέρονται σαν «πόρνες», που είναι «καλές» μόνον εάν φέρνουν χρήμα και τίποτε άλλο.

Όλα αυτά, όμως, τα έκαναν εις βάρος ενός Χριστιανικού Κόσμου, ο οποίος δεν «φύτρωσε» απλά σ’ αυτόν τον κόσμο …ΚΑΠΟΙΟΣ τον ίδρυσε …ΚΑΠΟΙΟΣ τον δημιούργησε και τον «πονάει» ως Δημιούργημά ΤΟΥ …ΑΥΤΟΣ, που τον ίδρυσε, δεν είναι άγνωστος στους Εβραίους …Είναι ο «Αδερφός» τους από τον ίδιο ΠΑΤΕΡΑ …Είναι ΑΥΤΟΣ που ΤΟΝ σταύρωσαν μόλις υποπτεύτηκαν ότι μπορεί να ζητήσει το μερίδιό ΤΟΥ …Είναι ΑΥΤΟΣ που ΤΟΝ «απέβαλαν» από την κοινωνία τους, γιατί αυτό τους συνέφερε —όπως «ομολόγησε» ο ίδιος ο Καϊάφας— …Σε ΑΥΤΟΥ τον Οίκο μπήκαν σήμερα κι εγκληματούν …Τα «παιδιά» ΑΥΤΟΥ του ΠΑΤΕΡΑ σήμερα βιάζουν, βρίζουν κι εκπορνεύουν. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι ΤΟΝ «απέβαλαν» από τον Οίκο τού ΠΑΤΕΡΑ για λόγους συμφέροντος, ΤΟΝ «ακολούθησαν» και μπήκαν ως ικέτες μέσα στον Οίκο τον δικό ΤΟΥ …Μπήκαν μέσα στον Οίκο ΤΟΥ, για να κλέψουν και τελικά ούτε αυτό τους έφτασε. Στο τέλος υποδούλωσαν τους Υιούς ΤΟΥ και «εκπόρνευσαν» και τις Θυγατέρες ΤΟΥ …Δεν το έκαναν αυτό ούτε από σύμπτωση ούτε κατά λάθος …Απαιτήθηκαν δεκαετίες συνωμοσιών και προδοσιών !!!

Όμως, σε μια τέτοια κατάσταση ένα είναι το σίγουρο …Η Νέμεσις. Από την εποχή τού Ξένιου Δία οι αχάριστοι κι εγκληματίες φιλοξενούμενοι θεωρούνταν μιάσματα και τιμωρούνταν με θάνατο. Από την εποχή τού Οδυσσέα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κλέβουν κι εκμαυλίζουν, για να επωφεληθούν των οικοδεσποτών, «συναντούν» τον θάνατο. Δεν υπάρχει θρησκεία, η οποία να μην θεωρεί τη φιλοξενία ιερή …Που να μη θεωρεί την αχαριστία —και μάλιστα αυτή του ευεργετημένου— ως θανάσιμο αμάρτημα. Στο αμάρτημα αυτό έχουν υποπέσει οι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα εντός τού Χριστιανισμού και του ΚΥΡΙΟΥ του. Εάν κάποτε χρειαστεί ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΤΕΡΑΣ να εμφανιστεί, για να σώσει τα παιδιά ΤΟΥ, αυτή η στιγμή είναι ΤΩΡΑ !!!…

…Είναι ΤΩΡΑ, γιατί ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη ώρα …ΤΩΡΑ, που επιχειρούν να εκπορνεύσουν τη Ρώμη …Τη μεγάλη αγάπη τού ΚΥΡΙΟΥ …Την «Πηνελόπη» ΤΟΥ …ΤΩΡΑ είναι η καταλληλότερη στιγμή, γιατί θα πιάσει τους κλέφτες «με την κατσίκα στην πλάτη» που λένε και στα χωριά …Θα τους πιάσει να κάνουν ταμείο από την «εκπόρνευση» των θυμάτων τους. Αποκαλύφθηκαν με στοιχεία οι φαύλοι και οι βρομιάρηδες. ΤΩΡΑ δεν υπάρχει το «δεν γνώριζα» και το «δεν ήθελα». ΤΩΡΑ ολοκληρώθηκε ένας «κύκλος», ο οποίος έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα. ΤΩΡΑ μπορεί ο ΚΥΡΙΟΣ του Χριστιανισμού να πάρει πίσω τις πόλεις τού Χριστιανισμού και μάλιστα «γυαλισμένες» σαν τουριστικές ατραξιόν, για να τις ξαναδώσει στα παιδιά ΤΟΥ …Να τους ξαναδώσει τα σπίτια τους …ανακαινισμένα …Να κάνει το δίκιο και το σωστό υπέρ αυτών που αδικήθηκαν και εις βάρος εκείνων που αδίκησαν.

Είναι δυνατόν ΑΥΤΟΣ, που για τον Υιό τού Ανθρώπου είπε: ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ 9:58 «αἱ ἀλώπεκες φωλεούς ἔχουσι καί τά πετεινά τοῦ οὐρανοῦ κατασκηνώσεις, ὁ δέ υἱός τοῦ ἀνθρώπου οὐκ ἔχει ποῦ τήν κεφαλήν κλίνῃ…», να μην έχει αγωνία για τα δικά Του παιδιά επάνω στο θέμα αυτό; …Είναι δυνατόν να μην θυμώνει, όταν οι άνθρωποι σέρνονται στα ενοίκια και βρίσκονται στο έλεος των τεμπέληδων και των άχρηστων «εισοδηματιών», οι οποίοι ζουν από τα ενοίκια; ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ, για να δημιουργήσει έναν ανεπτυγμένο Κόσμο, για να γίνουν εισοδηματίες οι Εβραίοι και οι ΝΑΖΙ τής Deutsche Bank; Τα παιδιά ΤΟΥ δημιούργησαν μεγαλειώδεις πόλεις-«κοσμήματα», για να στήσουν οι γύφτοι τις «τέντες» τους γύρω τους και να τις εκμεταλλεύονται; Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να μην βρίσκουν ένα «κεραμίδι», για να βάλουν κάτω από αυτό τα παιδιά τους και τα άπληστα κτήνη τής Deutsche Bank με μία εταιρεία μόνον να έχουν «αρπάξει» πεντακόσιες χιλιάδες διαμερίσματα; Είναι δυνατόν αυτό το «παράσιτο» των άθεων ν’ αφεθεί να ρουφάει το «αίμα» των Χριστιανών μέσα στον Οίκο τού Πατέρα τους; Τα εκατομμύρια διαμερισμάτων των «εταιρειών» στέγασης θα περάσουν στην ιδιοκτησία των κατοίκων. Δεν θα αφεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Χριστιανός χωρίς ιδιόκτητη κατοικία στην πόλη ή στο χωριό του. Το τεμπελαριό, που εκμεταλλεύεται κατοικίες, θα περάσει «μαύρες» μέρες …Αυτοί οι κόπροι, οι οποίοι ταυτίστηκαν με τη Νέα Τάξη, για να πάρουν τα λίγα παραπάνω «ψίχουλα» από τους συμπολίτες τους, οι οποίοι παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Μαζί με τους Χριστιανούς, οι οποίοι θα πάρουν πίσω τις «ζωές» τους και την ηρεμία τους, θα επωφεληθούν και τα μεγάλα θύματα αυτού του σχεδιασμού, που είναι οι Μουσουλμάνοι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες …Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σαν ανθρώπινες «ασπίδες», για να παριστάνουν τους ισχυρούς οι γύφτοι τής ερήμου …Αυτοί, οι οποίοι έπεσαν θύματα εγκληματιών στις πατρίδες τους και στη συνέχεια έπεσαν στα χέρια των δουλεμπόρων των ΜΚΟ. Αυτοί οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν πολύ σκληρά από τους σύγχρονους δουλέμπορους, θα επιστρέψουν ειρηνικά στις πατρίδες τους τις οποίες στερήθηκαν, εφόσον τα κτήνη που τους έδιωξαν από εκεί, προκαλώντας εμφύλιους πολέμους, θα χάσουν την ισχύ τους. Αυτοί, θα βοηθηθούν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους να φτιάξουν από την αρχή τις πόλεις τους και τις ζωές τους στους τόπους που τους γέννησαν κι αγάπησαν, πριν τους «ξηλώσουν» βίαια από εκεί τα κτήνη.

Μετά όλο το βάρος θα πέσει σ’ αυτούς, οι οποίοι είναι οι μεγάλοι εγκληματίες τής εποχής μας. Η καλύτερη ώρα τής τιμωρίας τους είναι ΤΩΡΑ …Είναι ΤΩΡΑ, γιατί ΤΩΡΑ έχουν την «κατσίκα στην πλάτη» …και, ούτε μπορούν να την πάρουν μαζί τους ούτε να την «ξεφορτωθούν», για να εξαφανίσουν τα στοιχεία τού εγκλήματός τους …Είναι ΤΩΡΑ, γιατί οι Εβραίοι ΤΩΡΑ, που απέκτησαν τα ΠΑΝΤΑ, θα νιώσουν την απόλυτη τιμωρία, χάνοντας τα ΠΑΝΤΑ …ΤΩΡΑ, που χρησιμοποίησαν όλον τον πλούτο-λεία τους κι ανακαίνισαν τα σπίτια και τις πόλεις των Χριστιανών και, εάν τους αφαιρεθούν, δεν θα τους μείνει ΤΙΠΟΤΕ …Είναι ΤΩΡΑ, που ψηφιοποίησαν τα πάντα σε ένα παγκόσμιο περιουσιολόγιο και μπορεί κάποιος να τους κάνει «Delete» από τον Χριστιανικό Κόσμο, τον οποίο μόνοι τους τον έφεραν στο χείλος τής καταστροφής …Είναι ΤΩΡΑ, που, εάν τους αφαιρεθεί η «κατσίκα» των ακινήτων, θα φύγουν από τη χριστιανική επικράτεια μόνον με μια βαλιτσούλα στο χέρι —«μετρημένη» από τους ειδικούς τής Ryanair—. Μόνον που τώρα δεν θα έχει ούτε Ερυθρές Θάλασσες να περάσουν ούτε «μάννα» εξ’ ουρανού…

…Αεροπορικώς και με τα χέρια άδεια θα φύγουν, όπως αρμόζει στους καταδιωκόμενους κλέφτες …Από τα Penthouse της Νέας Υόρκης κατ’ ευθείαν στους καταυλισμούς των κιμπούτς στη Γη τής Επαγγελίας, την οποία τους έχει υποσχεθεί ο Θεός …και, όπως καταλαβαίνουμε, αυτές οι υποσχέσεις δεν είναι πάντα με κέρδος για τους απατεώνες …Από «κατά φαντασίαν κοσμοπολίτες» στα «κλεμμένα» παλάτια τού κόσμου, μέσα σε λίγες ώρες «κιμπούτσνικ» στο Ισραήλ !!! Αυτοί βέβαια θα είναι οι τυχεροί …Αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί άμεσα σε κάποια από τα τελευταία εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας …Οι άτυχοι δεν θα φύγουν από τον Χριστιανισμό μέχρι την Κρίση τους. Όλοι αυτοί οι μεγιστάνες με τις «έξυπνες» και τις «καλές» ιδέες δεν έχουν να πάνε ΠΟΥΘΕΝΑ. Όλοι αυτοί, οι οποίοι συνειδητά —και από θέσεις εξουσίας μέσα στον Χριστιανισμό— εγκλημάτησαν εις βάρος τού Χριστιανισμού και του κόσμου ολόκληρου, δεν θα πάνε ΠΟΥΘΕΝΑ …Αυτοί θα είναι οι «εκλεκτοί» τού Θεού, οι οποίοι θα πρέπει να εξηγήσουν τα ανεξήγητα …και αυτό είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς διάσημους εγκληματίες στο απυρόβλητο. ΟΛΟΙ μαζί —και συστηματικά— λειτούργησαν ως συμμορία, που με τη δράση τους έγιναν το αίτιο εκατοντάδων εκατομμυρίων θανάτων και μιας απίστευτης παγκόσμιας φτώχειας και μιζέριας. Οι Σιωνιστές πήραν μεγαλύτερο «κομμάτι» από αυτό που μπορούσαν να «φάνε» και τώρα θα το πληρώσουν. Σε λίγο θα κλείσουν οι «πόρτες» του Οίκου τού Χριστιανισμού και θα κριθούν αυτοί οι οποίοι —είτε νόμιμα είτε παράνομα— βρίσκονται μέσα σ’ αυτόν. Έτσι γινόταν πάντα με τους άθλιους φιλοξενούμενους και έτσι θα γίνει και τώρα …Αλίμονο σ’ αυτόν, ο οποίος βρίσκεται παράνομα σε ξένο οίκο και με τα «κλοπιμαία» επάνω του …Αλίμονο σ’ αυτόν, ο οποίος θα συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να εκμαυλίζει τους υιούς τού ΚΥΡΙΟΥ τού Οίκου αυτού …Αλίμονο σε αυτόν, ο οποίος θα συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να εκπορνεύει τις κόρες ΤΟΥ …Αλίμονο σ’ αυτόν, ο οποίος θα βρίσκεται στο λάθος μέρος να κάνει τα λάθος πράγματα, τη λάθος ώρα !!!

Σύντομα θ’ ακούσουμε τι «τραγούδια» θα έχουν να μας πουν οι «αυτοδημιούργητοι» μεγιστάνες …Οι θεομπαίχτες Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι στα βιογραφικά τους έχουν το θράσος να δηλώνουν «Philanthropists» !!! …Αυτοί, οι οποίοι με τις «πέτσινες» εγγυητικές επιστολές των τοκογλύφων τής FED εξαγόραζαν τα «ασημικά» των λαών και μέσα σε ένα απόγευμα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι …Οι «έξυπνοι» σ’ έναν κόσμο «κουτών» …Αυτοί, οι οποίοι τα κατάφεραν, ελέγχοντας διεφθαρμένα «σκουπίδια» σαν τον γιο τού Μπάιντεν. Όλοι αυτοί θα πρέπει να κριθούν …Να δούμε επιτέλους πώς αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους …Να δούμε πώς άνθρωποι σαν τον Γκέιτς ή τον Σόρος μιλάνε και φέρονται σαν να είναι «αφεντικά» των ανθρώπων, που αποφασίζουν μόνοι τους για την τύχη τής ανθρωπότητας …Να δούμε πώς θα εξηγήσουν τις αποφάσεις τους, που ανάγκασαν τους ανθρώπους με την απειλή τής κρατικής βίας να υποταχθούν σαν άβουλα πρόβατα. Πώς θα εξηγήσουν τα εμβόλια, που έκαναν αναγκαστικά στους ανθρώπους …Τα ιατρικά πειράματα, που κάνουν στην Αφρική …Τους πολέμους που προκαλούν, για να «τακτοποιήσουν» τους σχεδιασμούς τους …Τα εκατομμύρια των προσφύγων, που τα έχουν «σκορπίσει» σε όλες τις γωνιές τής Γης, για να τα εκμεταλλεύονται …Τα Μνημόνια που «φορτώνουν» στους λαούς και τους καταστρέφουν.

Μαζί μ’ αυτούς θα «τραγουδήσουν» και οι Χριστιανοί συνεργάτες τους …Οι γνωστοί ΝΑΖΙ και το alter-ego τους …οι κομμουνιστές …Οι πληρωμένοι μαρξιστές και αντιχριστιανοί «μπράβοι» των Εβραίων …Αυτοί, οι οποίοι με τις χρηματοδοτήσεις των Εβραίων «κατακρεουργούν» την ανθρωπότητα εδώ κι έναν αιώνα …Αυτοί, που τα «ξέρουν» όλα και μπορεί να μην πρόλαβαν να «σώσουν» τους λαούς τους, αλλά «πρόλαβαν» ΟΛΟΙ τους να γίνουν πλούσιοι …Οι προδότες των λαών τους, οι οποίοι νομίζουν ότι είναι ασφαλείς, κρύβοντας τα χρήματα της διαφθοράς τους σε σιωνιστικές τραπεζικές «γιάφκες» …Οι άθλιοι διαπλεκόμενοι εξουσιαστές, οι οποίοι έγιναν υποχείρια των τοκογλύφων και βύθισαν τον Χριστιανισμό στη φτώχεια και τη δυστυχία …Αυτοί, οι οποίοι πάντα χρησιμοποιούν κι εκμεταλλεύονται τις εξουσίες που τους παραδίδουν οι λαοί, για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους …Αυτοί, οι οποίοι —άκουσον-άκουσον— «θυμώνουν» όταν ο κόσμος αρνείται να εμβολιαστεί …Αυτοί, οι οποίοι στέλνουν την αστυνομία να τους βγάλει από τα σπίτια τους, όταν αυτό βολεύει τους τοκογλύφους …Αυτοί, οι οποίοι δίνουν στον λαό τη δυνατότητα να «μιλήσει» με δημοψηφίσματα μόνο και μόνο για να νομιμοποιήσουν ειλημμένες προδοτικές αποφάσεις …Αυτοί, οι οποίοι παραδίδουν τα «ασημικά» των λαών τους ως «λεία» στα αφεντικά τους …Γι’ αυτούς ΔΕΝ θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ έλεος !!!

Αυτοί θα μοιραστούν την «τύχη» που θα έχουν τα παιδιά τού Χερτσλ —οι Σιωνιστές— …Τα παιδιά των «Σοφών τής Σιών», τα οποία εκτέλεσαν κατά τα γράμμα τις «εντολές» των «Πρωτοκόλλων» τους και διέλυσαν τον Χριστιανισμό και την κοινωνία του …Τα κτήνη, που «βρόμισαν» τα πάντα …Τα κτήνη, που άρπαξαν τα πάντα …Οι νταβατζήδες και οι μαχαιροβγάλτες των γκέτο, οι οποίοι μπήκαν στα «σαλόνια» των λαών και τα μετέτρεψαν σε ανοικτά «αφοδευτήρια» των τουριστών …Οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι κι εκμαυλιστές στην ανθρώπινη ιστορία …Αυτοί, οι οποίοι με τους ναζιστοκομμουνιστές «μπράβους» τους προκάλεσαν ΟΛΟΥΣ τους Παγκόσμιους Πολέμους με τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών, για να «φορτώσουν» τον Πλανήτη με χρέη …Αυτοί, οι οποίοι με ένα πρωτοφανές θράσος επιχείρησαν ν’ αλλάξουν την ιστορία τού Χριστιανισμού μόνο και μόνο για να τον «αποκόψουν» από τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του …Αυτοί, οι οποίοι εφεύραν «Βόρειες» και «Δυτικές» Μακεδονίες, «βιάζοντας» —στην κυριολεξία— την ιστορία και τα θεμέλια του ανθρώπινου πολιτισμού.

Τυχεροί ανάμεσα στους Ιουδαίους θα είναι οι Ισραηλίτες εκείνοι, οι οποίοι, «ακούγοντας» τους Προφήτες και τους Ραβίνους, επέστρεψαν στο Ισραήλ, για να τους βρει η Κρίση εκεί όπου θα είναι ασφαλείς. Θα ανταμειφθούν οι Ραβίνοι, οι οποίοι συγκέντρωσαν τους Ισραηλίτες στη γη τους κι επιτέλους τούς «ευθυγράμμισαν» με τον αιώνα που ζούμε και μακριά από τις σκηνές έξω από τη Βαβυλώνα. Τους συγκέντρωσαν στο Ισραήλ και τους μεταμόρφωσαν σε έναν φυσιολογικό λαό, ο οποίος έχει τη γη του και το σπίτι του …Τους μεταμόρφωσαν σε πραγματικό λαό πολιτών με ονοματεπώνυμα και όχι με βολικά ψευδώνυμα, όπως κάνουν οι φυγάδες και οι κακοποιοί …Με πραγματικές δουλειές και όχι δουλειές τού «ποδαριού» …Που τους απάλλαξαν από την υποχρέωση να παραμένουν άπλυτοι και βρομεροί, για να διαφοροποιούνται από τους ξένους στα πέρατα της Γης …Που τους επέτρεψαν ν’ αγαπήσουν τις γυναίκες τους και να μην τις χρησιμοποιούν ως το ίστατο «μέσον» για να σωθούν οι ίδιοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης …Που τους προστάτευσαν από την αχαριστία τού φιλοξενούμενου εντός του Χριστιανισμού …Που τους απάλλαξαν από τον πειρασμό τής «αμαρτίας» και της «βλασφημίας», που αφορά τους όμοιούς τους, οι οποίοι παρέμεναν στη Διασπορά και συνέχισαν τα εγκλήματά τους.

Οι Εβραίοι αυτής της Διασποράς , όμως, οι οποίοι μόλυναν τον Πλανήτη με την αθλιότητά τους, θα «πληρώσουν» για όλα τα εγκλήματά τους, που είναι τερατώδη. ΤΩΡΑ, που είναι πιο ισχυροί από ποτέ, ΤΩΡΑ είναι που θα γευτούν τον απόλυτο πόνο. Θα «ανοίξουν» όλοι οι «φάκελοι» των μαζικών εγκλημάτων τους και των συνωμοσιών τους …Θα «ανοίξουν» όλα τα εγκλήματα κατά των Χριστιανών, τα οποία τους έκαναν αφύσικα πλούσιους σ’ έναν κόσμο που τους φιλοξένησε και οι ίδιοι τον φτωχοποίησαν !!! …Θα αποκαλυφθούν όλες οι εγκληματικές απάτες τους, οι οποίες έφεραν τον Κόσμο ακόμα και μπροστά στον κίνδυνο μιας πυρηνικής καταστροφής!!! Όπου και να ψάξεις, αυτούς θα βρεις. Ακόμα και οι διώξεις κατά των Εβραίων, από τους ίδιους μεθοδεύτηκαν —κατ’ ομολογία τού ηγέτη τού Σιωνισμού Χερτσλ—…

…«Φόρτιζαν» τις «μπαταρίες» τους, για να συνεχίσουν την «πορεία» τους. Δεν υπάρχει κάποιο κοινωνικό έγκλημα που να μην τους αφορά …Από το «Ολοκαύτωμα» της απάτης μέχρι τα σημερινά εμβόλια του Κόβιντ ‘19 και την απόλυτη καταστροφή της ανθρώπινης οικονομίας …Από τα ομόλογα της Διαφοράς, τα οποία οδηγούσαν τους λαούς στη χρεοκοπία, μέχρι τις επιχειρήσεις-«σκούπα» όλων των «φιλέτων» τού real-estate. ΟΛΑ τα «ερωτήματα» θα έρθουν στο «φως» και θα περιμένουμε τις αντίστοιχες απαντήσεις. Σαν τους «ποντικούς» θα κρύβονται στα «λαγούμια» τους, όταν μάθουν οι Χριστιανοί την αλήθεια και θα τους «αναζητούν». Πού να τολμήσουν να πάνε στις ιδιοκτησίες τους με τους Χριστιανούς μέσα σ’ αυτές …και πιθανόν οπλισμένους; …Αυτό κι αν είναι θέαμα να το δει κανείς …Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν πάθει τώρα φοβία με την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ …Χριστιανοί με όπλα είναι ο απόλυτος εφιάλτης των Εβραίων!!!

Προφήτες δεν είμαστε, αλλά δεν χρειάζεται σήμερα να είναι κάποιος Προφήτης, για να γνωρίζει το μέλλον. Αρκεί να έχει τα «μάτια» του ανοικτά και θα το «δει» το μέλλον αυτό. Αρκεί να «βλέπει» πόσο «χαμηλά» έχει «πέσει» το «ανθρώπινο είδος» και ταυτόχρονα να πιστεύει ότι αυτό το ταλαίπωρο πλάσμα είναι Δημιούργημα του Θεού. Εάν το πιστεύει αυτό, τότε είναι σίγουρος ότι το Δημιούργημα αυτό δεν θα αφεθεί στην κακή του τύχη …Είναι σίγουρος ότι η σημερινή υπέρτατη αδικία και ταπείνωση μόνον με Θεία Τιμωρία μπορεί ν’ αποκατασταθεί. Κάποιοι ταπείνωσαν το «ανθρώπινο είδος» και με τον τρόπο αυτόν πρόσβαλαν και ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ που το δημιούργησε. Κάποιοι υποδούλωσαν το «ανθρώπινο είδος» κι αυτό είναι ΥΒΡΙΣ γι’ ΑΥΤΟΝ που το δημιούργησε για να είναι ελεύθερο και να ζει ευτυχισμένο. Το παγίδευσαν, εκμεταλλευόμενοι τα ένστικτα που του έδωσε ο ΙΔΙΟΣ ο Θεός, και άρα ΤΟΝ εκμεταλλεύτηκαν και ΤΟΝ ΙΔΙΟ !!! Κάποιοι έχουν φορτώσει με τόση δυστυχία στην ανθρωπότητα, που είναι αδύνατον ν’ αφεθούν χωρίς τιμωρία. Είναι αδύνατον να μην έχουν προκαλέσει τον Θυμό τού Θεού, ταλαιπωρώντας μ’ αυτόν τον άσχημο τρόπο το Δημιούργημά του. Εύκολα λοιπόν μπορούμε να φανταστούμε τι θα πει «ΘΕΙΑ ΟΡΓΗ» όταν αυτή εκδηλωθεί. Εφόσον λοιπόν αυτή η αδικία έχει φτάσει στα όρια, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Προφήτης, για να δει ότι ΤΩΡΑ θα υπάρξει «άνωθεν» επέμβαση, εφόσον υπάρχει Θεός !!!

Το να χάσουν σε απόλυτο βαθμό τα κλοπιμαία τους οι Εβραίοι, το θεωρούμε μια βεβαιότητα. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους μετά από μια αποβολή από τον χριστιανικό Οίκο. Πάνω σ’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, εφόσον τα δικά τους κλοπιμαία αποτελούν τα «αναγκαία» των υπολοίπων …Εφόσον τα δικά τους κλοπιμαία είναι αυτά, τα οποία λείπουν από τους ανθρώπους. Από εκεί και πέρα είναι βέβαιο ότι κάποιοι από τους σημερινούς «μεγιστάνες», οι οποίοι παριστάνουν τους θεούς, θα πρέπει να παρακαλέσουν όχι για την περιουσία τους, αλλά για την απλή την επιβίωσή τους …Θα ζητούν έλεος απέναντι σε «ΚΟΥΦΟ». Κατέστρεψαν τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, για να μετατρέψουν τις κοινωνίες σε «πορνεία», γιατί αυτό τους διασκέδαζε και τους έκανε να αισθάνονται «παντοκράτορες». ΤΩΡΑ, όμως, φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ. Ο «λογαριασμός» εκ των δεδομένων θα είναι μεγάλος, εάν σκεφτεί κάποιος και την Ταυτότητα ΑΥΤΟΥ που θα τον ζητήσει. Τα Χριστιανόπουλα μπορεί να ήταν αφελή, αλλά όχι κι ο ΠΑΤΕΡΑΣ τους. Με ΑΥΤΟΝ θα κλείσουν τους λογαριασμούς τους, κι αυτό μάλλον δεν θα είναι καθόλου εύκολο…

…ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ !!!

Αποκάλυψη Ιωάννη:

ΙΖ’16 και αυτά τα δέκα κέρατα και το θηρίο θα μισήσουν την πόρνη και θα την ερημώσουν, θα την γυμνώσουν και θα φάνε τις σάρκες της και τέλος θα την κάψουν με φωτιά.

ΙΗ’1. Και είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και φώναξε με δυνατή φωνή,

2 “έπεσε, έπεσε , η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου

3 από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη της ηδυπάθειας της.

 

Volkuta: Coal hollows out the ice and snow, people go to the empty space like a ghost town, time is frozen into ice Το καλό είναι ότι στην εποχή τού Airbnb υπάρχουν λύσεις για όλες τις περιπτώσεις και όλα τα βαλάντια. Ευτυχώς που το εβραιοκρατούμενο Σοβιετικό Καθεστώς είχε χτίσει πολλές πολυκατοικίες στη Σιβηρία και πραγματικά δίνει λύσεις … Πολύ «μπροστά» ήταν οι φασίστες, οι οποίοι, αν και άθεοι, υπηρέτησαν —έστω και εν αγνοία τους— τα Σχέδια του Θεού. Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά διαμερίσματα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο και ο Θεός άνετα μπορεί να δρομολογήσει τα σχέδια εποικισμού αυτής της αραιοκατοικημένης περιοχής τού Πλανήτη …Έτοιμα διαμερίσματα, επιπλωμένα, ως Airbnb, που ο Θεός τα γνωρίζει και είναι διαθέσιμα για τους «εκλεκτούς» Του.

Freight Train Traveling Through Snow Stock Photo - Download Image Now - iStock Αυτό άλλωστε δεν είναι και το «πνεύμα» τού Airbnb; …Οι «φίλοι» «φιλοξενούν» «φίλους» …«Δεν» το κάνουν για τα χρήματα, αλλά —όπως και να το κάνεις— υπάρχουν κι έξοδα !!! …Γιατί ο Θεός να μην «φιλοξενήσει» τους δικούς Του «φίλους» σε Airbnb διαμερίσματα σοβιετικής προέλευσης, όπως αυτά που πήρε η Deutsche Bank κι έφτιαξε την Vonovia; …Λίγο το χιόνι και ο πάγος ν’ απομακρυνθεί απ’ αυτά και είναι έτοιμα προς χρήση. Ούτε με τα μεταφορικά θα υπάρξει πρόβλημα …Έχει κι ο Θεός το δικό του «Uber» να μεταφέρει τους «εκλεκτούς» Του …με δικά τους έξοδα βέβαια …«Uber» ιδανικό για μαζική μεταφορά …Με αυτό κάποιοι θα πάνε στη Σιβηρία !!!

Snow covers Russian ghost town | wthr.com

Υπάρχουν πολλές «άνεργες» πόλεις-«πόρνες» στη Σιβηρία και οι Εβραίοι εγκληματίες τής Νέας Τάξης μαζί με τους ΝΑΖΙ και τους κομμουνιστές συνεργάτες τους θα ήθελαν να τις «γνωρίσουν». …Μακρινή «βολτούλα» όλους μαζί χεράκι-χεράκι θα τους πάει εκεί ο Θεός τούς «σκληρούς» τής πατριαρχίας …Χωρίς γυναίκες και παιδιά να τους «ζαλίζουν» τον «έρωτα» …Σαν την «παρέα» των Μνηστήρων που οδηγούσε ο Ερμής στον Άδη …Κανονική «αντροπαρέα», που θα συναντηθεί και με άλλες …στο «ψάξιμο» για «πόρνες» …Άλλωστε δικές τους πόλεις είναι αυτές οι άνεργες «πόρνες» στη Σιβηρία …Αυτοί τις έχτισαν για τους ανθρώπους και δεν θα ήταν άσχημο να τις δοκιμάσουν …Ποιος «μάγειρας» αρνείται να δοκιμάσει τα «φαγητά» του; …«Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» …Επιπλωμένο διαμέρισμα πρόσφερες στα παιδιά Τού Θεού, το ίδιο θα πάρεις απ’ Αυτόν …Πόρνες πρόσφερες στα παιδιά Τού Θεού, στην αγκαλιά πορνών θα τελειώσει η ζωή σου !!! …Απόλυτη ηρεμία και ησυχία …Σχεδόν νεκρική …Πηγαίνεις στη Σιβηρία και «βρίσκεις» τον εαυτό σου, εφόσον ο Θεός θα σ’ έχει βρει νωρίτερα !!! …Κρίμα δεν είναι να σε «τρυπάει» η υγρασία στο Σούνιο ή να σε ξυπνάνε οι κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό;

Τελικά, «είχανε δεν είχανε» οι Εβραίοι, «κλόνισαν» τα θεμέλια του Σχεδιασμού τού Θεού …Αποκάλυψαν το καλά κρυμμένο «μυστικό» τού κοινού μας ΠΑΤΕΡΑ …Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι η Κόλαση δεν είναι καυτή —όπως νόμιζαν οι άνθρωποι επί αιώνες— …Παγωμένη είναι !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Share: