Αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford: «Βλέπει» το Ισραήλ και είναι ετοιμοπόλεμο - Newsbomb - Ειδησεις - News

«Σφαγή» στη Γάζα !!!…

…Μάχη για την κατοχή ενός «θησαυρού» αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων!!!

Τι αγνοούν οι Παλαιστίνιοι για τη Γάζα και οι Σιωνιστές θέλουν ν’ αρπάξουν πάση θυσία…

…ακόμα και θυσιάζοντας παιδιά του Ισραήλ;

Εκεί ξεκινάει ή τελειώνει ο Αρμαγεδδών;

 

 Όταν κάθεται η «σκόνη» των βομβαρδισμών, των «αλαλαγμών» και των θρήνων φαίνεται καλύτερα μια κατάσταση. Τι μας δείχνει η εικόνα τής Λωρίδας τής Γάζας μερικές ημέρες μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων του Ισραήλ; Τι βλέπουμε λίγες ημέρες μετά τις βιαιότητες που συγκλόνισαν τον κόσμο; …Βλέπουμε, έξω από τη φτωχή Γάζα, τα δύο μεγαλύτερα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ! …Βλέπουμε έναν από τους πιο μοντέρνους και καλά εξοπλισμένους στρατούς τού Πλανήτη να είναι έτοιμος να εισβάλει μέσα στα ερείπια της Γάζας! …Βλέπουμε την κυβέρνηση του Ισραήλ να προσπαθεί να «πείσει» τους Παλαιστίνιους —για το «καλό» τους— να εγκαταλείψουν τη Γάζα! Περίεργα δεν είναι όλα αυτά; Τόση στρατιωτική, πολιτική και οικονομική δύναμη γύρω από τη θεόφτωχη Γάζα; Τόση στρατιωτική δύναμη και μάλιστα σε μια περιοχή σχεδόν δίπλα στο «Όρος τής Μεγιδδώ» —και σε καιρούς πολύ «ύποπτους»—; Τόση πολύ δύναμη πυρός στο βιβλικό «Όρος Σύναξης Στρατευμάτων»;

Αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford: «Βλέπει» το Ισραήλ και είναι ετοιμοπόλεμο -  Newsbomb - Ειδησεις - NewsΠαράξενα δεν είναι όλα αυτά; Πόση σχέση μπορεί να έχουν με την πραγματικότητα που αφορά την ανθρωπότητα σήμερα; Εάν ο «Αρμαγεδδών» των Γραφών αφορά μια παγκόσμια σύγκρουση, πώς θα μπορούσε μια τέτοια σύγκρουση να δρομολογηθεί γύρω από τα προβλήματα που αφορούν την «ταπεινή» Γάζα; Με ποια αιτία θα μαζεύονταν εκεί όλες οι Μεγάλες Δυνάμεις αυτού του Κόσμου; Τι ακριβώς θα μπορούσε να ενδιαφέρει στη Γάζα τα «Θηρία» αυτού του κόσμου; Υπάρχει εκεί κάτι πολύτιμο, το οποίο αγνoούν ακόμα και οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι;

Πριν φτάσουμε σε όλα αυτά τα μεγάλα και τα τεράστια, θα ξεκινήσουμε από τα μικρά και τα ασήμαντα. Θα εξηγήσουμε το πώς φτάσαμε στη «σκόνη» των βομβαρδισμών —την οποία περιμέναμε να «κάτσει»—. Όλα ξεκίνησαν από μια τρομοκρατική πράξη τής Χαμάς …Μιας οργάνωσης, η οποία υποτίθεται ότι αγωνίζεται για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης και για τα δίκαια του παλαιστινιακού λαού. Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο για τη Χαμάς, να ξεκινήσουμε από την κοινή παραδοχή ΟΛΩΝ ότι: …στο στρατηγικό επίπεδο ΔΕΝ δικαιολογείται η «πράξη» τής Χαμάς τη δεδομένη στιγμή …ΔΕΝ δικαιολογείται, γιατί ΔΕΝ συνέφερε τον παλαιστινιακό λαό ούτε πολιτικά ούτε οικονομικά ούτε στρατηγικά! Σε μια χρονική συγκυρία, κατά την οποία η εβραϊκή κοινωνία είναι βαθύτατα διχασμένη —σε σημείο κάποιοι να μιλάνε για απειλή εμφυλίου—, θα ήταν αφελές για κάποιον εχθρό της να δράσει με τόση ασχετοσύνη, ώστε να γίνει ο ίδιος η αιτία που η κοινωνία αυτή θα «ενωθεί», θα ανασυνταχθεί και άρα θα ισχυροποιηθεί με μέσον το «αναζωογονημένο» μίσος εναντίον του.

Σε μια τέτοια περίπτωση η λογική λέει ότι: …περιμένεις πρώτα να δεις τι θα συμβεί, εφόσον αυτός ο εμφύλιος σπαραγμός εξασθενεί τον αντίπαλό σου. Ταυτόχρονα —και με δεδομένη την παγκόσμια συγκυρία, η οποία δείχνει ιδιαίτερη «ευαισθησία» σε θέματα μειονοτικών δικαιωμάτων κλπ.— θα ήταν τραγικό λάθος για τους Παλαιστίνιους να «μαυρίσουν» μόνοι την «εικόνα» τους. ΔΕΝ είχαν λόγο αυτοί, οι οποίοι έχουν κερδίσει την παγκόσμια συμπάθεια ως θύματα του Ισραηλινού «νεοναζισμού», να πάνε με μια άνευ κέρδους τρομοκρατική ενέργεια και να εμφανιστούν ως δολοφόνοι …Και μάλιστα δολοφόνοι παιδιών! Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι παράλογο! …Παράλογο, αλλά το είδαμε να συμβαίνει! Πως δικαιολογείται; …Μόνον ως προβοκάτσια! Άρα, εντοπίσαμε τα δεδομένα αυτά, τα οποία μάς επιτρέπουν να μιλάμε με λογικά επιχειρήματα για προβοκάτσια. Το επόμενο πρόβλημα εδώ είναι άλλο. Η προβοκάτσια αυτή δεν ήταν «ορφανή» …Δεν ήταν αγνώστου προελεύσεως, όπως συμβαίνει συνήθως …Είχε «υπογραφή» …Την «υπογραφή» τής Χαμάς.

Τι μας λέει η Ιστορία; …Ότι η Χαμάς δεν είναι τόσο «καθαρή» όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Στην πραγματικότητα η Χαμάς —κατά πάσα βεβαιότητα— είναι όργανο της Μοσάντ! Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί αυτό είναι που λέει η ιστορία. Δεν το λέμε εμείς, επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι …Το λέει η επίσημη ιστορία …Η Χαμάς φτιάχτηκε ως το αντίπαλο δέος τής Φατάχ, η οποία ήταν η οργάνωση του Γιάσερ Αραφάτ …Η Φατάχ, της οποίας η έδρα δεν βρίσκεται στη Γάζα, αλλά στη Ραμάλα και άρα στη «Δυτική Όχθη». Το ίδιο το Ισραήλ, μέσω της Μοσάντ, βοήθησε στην ίδρυση της Χαμάς! Γιατί; …Γιατί το Ισραήλ φοβόταν την ισχύ, τη διεθνή επιρροή και τις διασυνδέσεις τού Αραφάτ —ο οποίος πέθανε «μυστηριωδώς»— και, για να μην φέρει πολιτικό αποτέλεσμα η δράση του, έστησε απέναντί του ένα αντίπαλο δέος, το οποίο να λειτουργεί «ακυρωτικά» σε όλες τις πολιτικές του προσπάθειες …Έστησε έναν φασαριόζο και θερμοκέφαλο «μπράβο», ο οποίος με τα «λάθη» του θα ακύρωνε τα επιτεύγματα της Παλαιστινιακής Αρχής στον διπλωματικό τομέα και θα χαλούσε μόνιμα τη διεθνή «εικόνα» των Παλαιστινίων και βέβαια τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στο Μεσανατολικό Πρόβλημα. Κάποιοι θησαύριζαν με τη βία που «ρύθμιζε» «προς τα πάνω» τις τιμές των πετρελαίων και προφανώς δεν ήθελαν ειρηνική λύση των προβλημάτων τής περιοχής. Το ανθρώπινο αίμα έφερνε τεράστια κέρδη και δεν ήθελαν να σταματήσουν τη «ροή» του.

Από τη στιγμή που η Μοσάντ συνετέλεσε στο στήσιμο της Χαμάς —και άρα ήταν εκείνη που αποφάσισε για την αρχική της ηγεσία— είναι δυνατόν αυτή η ηγεσία να ξέφυγε ποτέ από τον έλεγχό της; …Αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ! …Σε αυτές τις οργανώσεις η ηγεσία πηγαίνει από τον έναν στον άλλο σαν «σκυτάλη» …Η προηγούμενη ηγεσία προετοιμάζει και «νομιμοποιεί» τη διαδοχή τής επόμενης. Άρα, με βάση τη λογική, τον πρώτο αρχηγό της, ο οποίος ήταν «εκλεκτός» τής Μοσάντ, θα τον διαδεχόταν ένας δικός του «εκλεκτός» και όλοι όσοι θ’ ακολουθούσαν θα ήταν αυτής της λογικής …Θα ήταν επιλογές των πρώτων και άρα αυτών που «εφεύραν» τη Χαμάς. Όποιος αντιδρούσε σ’ αυτήν τη διαδικασία, απλά θα συναντούσε τον Δημιουργό του γρηγορότερα …χάρη στους «πρόθυμους» της Μοσάντ!

Εννοείται πως όλοι αυτοί, οι οποίοι κατά καιρούς εκτελούνται ως δήθεν αρχηγοί τής Χαμάς, είναι στην πραγματικότητα αυτοί, τους οποίους οι αρχηγοί τής Χαμάς με την καθοδήγηση της Μοσάντ θέλουν να εξοντώσουν με τη λογική τής εσωτερικής εκκαθάρισης. Άλλωστε σε μια τέτοια μυστική οργάνωση ποιος μπορεί να βεβαιώσει τον κόσμο ποιος είναι ο αρχηγός της και ποιος είναι απλά ένας αντιδραστικός ή ένας φουκαράς, ο οποίος απλά έτυχε να είναι ο εύκολος «αμνός» για τη θυσία; …Δεν υπάρχει «οργανόγραμμα» σε μια τέτοια οργάνωση …Όποιον θέλουν σκοτώνουν και τον εμφανίζουν σαν τον «μυστικό» αρχηγό που εξοντώθηκε …και όλοι κάνουν τη δουλειά τους. Οι χαφιέδες επιβιώνουν μόνιμα και η Μοσάντ παράγει «έργο» για την «ασφάλεια» του ισραηλινού λαού. Η Χαμάς γι’ αυτόν τον λόγο είναι μια μόνιμη «Πέμπτη Φάλαγγα» μέσα στον παλαιστινιακό λαό …Ένα θανατηφόρο «φίδι», το οποίο οι Εβραίοι πέταξαν ανάμεσα στα παιδιά τής Παλαιστίνης …Μια «σκιά», η οποία ακολουθεί τους Παλαιστινίους όπου κι αν βρεθούν.

Άρα, ξεκινάμε με δεδομένο ότι: …ΔΕΝ είναι και τόσο συνωμοτικό το να πούμε ότι το χτύπημα της Χαμάς ήταν προβοκατόρικο! …Ήταν προβοκατόρικο, εφόσον ΔΕΝ εξυπηρετούσε σε καμία περίπτωση τους στόχους και τα συμφέροντα του παλαιστινιακού λαού. Όταν όμως υπάρχει προβοκάτσια, θα πρέπει να υπάρχει κι ένας στόχος γι’ αυτήν. Δεν κάνεις προβοκάτσιες χωρίς λόγο —και μάλιστα αυτού του μεγέθους κι αυτού του κόστους— με κίνδυνο να σε μισήσει ο ίδιος ο λαός τον οποίον εκμεταλλεύεσαι …Πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος! …κυρίως για τα αφεντικά, τα οποία γνωρίζουν ότι με αυτήν την επισφαλή χρήση ρισκάρουν να χάσουν ένα «εργαλείο» τόσο πολύτιμο και «ισχυρό» σαν τη Χαμάς. Αυτό είναι το ζητούμενο της ανάλυσής μας …Η αναζήτηση του κέρδους εκείνου, το οποίο θα δικαιολογούσε αυτήν την προβοκάτσια …Να δούμε το «cui bono» τής υπόθεσης …Να δούμε ποιος επωφελείται απ’ αυτήν.

Η προβοκάτσια θα πρέπει, δηλαδή —με βάση τη λογική—, να δίνει την ευκαιρία στο Ισραήλ να κάνει κάτι ως «δικαιολογημένο», για να κερδίσει κάτι, το οποίο δεν θέλει να γνωρίζει ο κόσμος και το οποίο εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται. Αυτός είναι κι ο ορισμός τής προβοκάτσιας …Να μεθοδεύεις τις εξελίξεις προς την κατεύθυνση που σε συμφέρει, χωρίς οι άλλοι να καταλαβαίνουν τον στόχο σου. Η συγκεκριμένη προβοκάτσια —όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία— έδωσε το δικαίωμα στο Ισραήλ να στείλει στρατό στη Γάζα και να κάνει εκκαθαρίσεις …Φαίνεται ότι επιδιώκει να «διώξει» για ακόμα μία φορά τους Παλαιστίνιους από τα εδάφη τους! Η Χαμάς σε αυτό τούς εξυπηρέτησε! Με την τερατωδώς λανθασμένη ενέργειά της «κάλεσε» το Ισραήλ έξω από τους «φράχτες» τής ταπεινής Γάζας. Γιατί να θέλει να το κάνει αυτό; Οι ίδιοι οι Ισραηλινοί δεν ήταν αυτοί, οι οποίοι έστειλαν στην ταπεινή εκείνη «γωνία» τού Ισραήλ τούς Παλαιστίνιους; Έχει μήπως αποκτήσει απρόοπτα κάποια αξία αυτή η «γωνία» και θέλουν να την πάρουν πίσω; Για κάποιον λόγο, τον οποίο οι ίδιοι γνωρίζουν, θα αποκτήσει μεγάλη αξία αυτή η γη και θέλουν να την αρπάξουν πριν αποκαλυφθεί ο λόγος αυτός;

Εδώ πλέον μιλάμε για άλλα πράγματα. Αρχίζουμε και σκεπτόμαστε με κανόνες «real estate»! Τι σημαίνει αυτό; Είναι σαν να γνωρίζει κάποιος μια μυστική χάραξη αυτοκινητόδρομου και, πριν καν δημοσιοποιηθεί η είδηση, να πάει και ν’ αγοράσει όσο-όσο τη γη —απ’ όπου αυτός θα περάσει— από τους ανύποπτους ιδιοκτήτες. Εάν μαθευτεί αυτή η πληροφορία, χάθηκε κάθε ελπίδα να πιαστεί ο ιδιοκτήτης στον «ύπνο» και άρα δεν θα υπάρξει το κολοσσιαίο κέρδος που ονειρεύεται ο πονηρός. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να μοιραστεί το κέρδος με άλλους όρους κι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο με τη Λωρίδα τής Γάζας; Υπάρχει περίπτωση οι προβοκάτορες τής Χαμάς να έκαναν κάποια θεαματικά εγκλήματα εις βάρος των Ισραηλινών μόνο και μόνο για να δώσουν το άλλοθι στο κράτος τού Ισραήλ να στείλει σε ανύποπτο χρόνο τον στρατό του και να εκκενώσει το πολύτιμο «οικόπεδο» της Γάζας από τους ιδιοκτήτες του; …Αυτό είναι το ερώτημα των τρισεκατομμυρίων δολαρίων!!!

Πως θα σας φαίνονταν εάν το Ισραήλ κατασκεύαζε το δικό του «κανάλι του Σουέζ»; - e-Nautilia.gr | Το Ελληνικό Portal για την Ναυτιλία. Τελευταία νέα, άρθρα, Οπτικοακουστικό Υλικό Έχει κάποια αξία αυτό το «οικόπεδο» εξαιτίας μελλοντικών πολιτικών, οι οποίες είναι προς το παρόν άγνωστες; Θα αποκτήσει «υπεραξία», την οποία κάποιοι θέλουν ν’ αρπάξουν εις βάρος των φυσικών ιδιοκτητών του; Αυτό είναι το ερώτημα …Ένα ερώτημα, το οποίο προκύπτει εύλογα, βλέποντας τον χειρισμό των αντιποίνων τού Ισραήλ. Μάς φαίνεται τουλάχιστον περίεργη —αν όχι ύποπτη— η εμμονή του στην ισοπεδωτική πρακτική που ακολουθεί. Πιο πολύ κτίρια χτυπάει παρά «τρομοκράτες» …Πιο πολύ δείχνει να θέλει ν’ απωθήσει πληθυσμούς από τις εστίες τους, παρά να τιμωρήσει εγκληματίες …Πιο πολύ δείχνει να γίνεται εκεί πράξη απαλλοτρίωσης παρά στρατιωτική ενέργεια …Πιο πολύ χτυπάει πολυκατοικίες παρά πιθανές «γιάφκες» ή «εργαστήρια» τρομοκρατών …Στην κυριολεξία λειτουργεί σαν «εργολάβος» οικοδομών, ο οποίος βιάζεται να γκρεμίσει μια συνοικία, για να ξεκινήσει άμεσα τη δραστηριότητά του …Αλλού είναι οι τρομοκράτες κι αλλού «βαράνε» οι Σιωνιστές! …Περίεργο δεν είναι αυτό;;;

Βλέποντας ταυτόχρονα και τον χάρτη τού Ισραήλ, καταλαβαίνουμε ότι πίσω από την προσπάθεια «οικοπεδοποίησης» της Λωρίδας τής Γάζας μπορεί να κρύβονται κι άλλα συμφέροντα! …Συμφέροντα κρυφά προς το παρόν, αλλά ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ συμφέροντα …Συμφέροντα, τα οποία δεν φαίνονται τώρα, αλλά μπορούμε να υποψιαστούμε το μέγεθός τους από τους αριθμούς. Σχεδόν 60.000 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκι­βω­τίων πλέουν στις θάλασσες και τους ωκεανούς αυτού τού κόσμου, τα οποία αυτήν τη στιγμή αποτελούν το 80% του παγκόσμιου εμπορίου και μεταφέρουν 11 δισεκατομ­μύρια τόνους φορτίου κάθε χρόνο! Φαντάζεται κάποιος τα κέρδη —οικονομικά, πολιτικά και στρατηγικά— που αποφέρουν αυτές οι μεταφορές γι’ αυτούς που ελέγχουν τα «περάσματα», όπως είναι η Διώρυγα του Σουέζ; Είναι δυνατόν τέτοια κέρδη και τόση πολιτική και στρατηγική ισχύς ν’ αφήνει αδιάφορους τους άπληστους Σιωνιστές; …Τους Σιωνιστές, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει άπειρα χρήματα στα χέρια τους και πρέπει να βρουν νέους χώρους για επενδύσεις;

«Όλα αυτά είναι εικασίες και υποθέσεις συνωμοσιολόγων», θα έλεγε κάποιος. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Πολύ πρόσφατα θυμόμαστε τον «φλύαρο» Νετανιάχου ν’ αποκαλύπτει στην Ολομέλεια του ΟΗΕ το «όραμά» του για τη «Νέα Μέση Ανατολή» …Ένα «όραμα», το οποίο θα «ενώνει» τις μεγάλες δυνάμεις τής Ανατολής μ’ αυτές της Δύσης ΜΕΣΩ ΙΣΡΑΗΛ! …Ένα «όραμα», το οποίο θα δίνει στο Ισραήλ τη δυνατότητα να ελέγχει το σύνολο της διακίνησης των προϊόντων μεταξύ των γιγάντων αυτού του Πλανήτη! Από τη μία πλευρά η Κίνα, η Ινδία, η Κορέα και η Ιαπωνία και από την άλλη πλευρά Ολόκληρη η Δύση! …Όλα αυτά ΜΕΣΩ ΙΣΡΑΗΛ! …Το Ισραήλ θα ελέγχει την «αναπνευστική οδό» ολόκληρης της ανθρωπότητας και θα την απειλεί κατά βούληση με «ασφυξία».

Full text of Netanyahu's UN address: 'On the cusp of historic Saudi-Israel  peace' | The Times of Israel

Χωρίς πολλές λεπτομέρειες —και χωρίς ν’ αποκαλύπτει ειδικές στρατηγικές— ο Νετανιάχου τ’ αποκάλυψε όλα αυτά στη Νέα Υόρκη. Απλά «ένωσε» το Ισραήλ με τη Σαουδική Αραβία σε έναν χάρτη, αλλά δεν μας είπε κατά πού πέφτει το «ράμα» τού «οράματος». Μια κόκκινη γραμμή από το Ομάν μέχρι την Κύπρο δείχνει σαφώς ένα «όραμα», αλλά ΔΕΝ δείχνει τον τρόπο! …ΔΕΝ δείχνει το «πώς» και το «από πού»! Κατάλαβε ο αναγνώστης τη λογική τού «real estate»; Ο Νετανιάχου μάς αποκάλυψε ότι έχει «σχεδιαστεί» ένας μέγας «αυτοκινητόδρομος», ο οποίος, όταν θα κατασκευαστεί, θα ενώνει τη Δύση με την Ανατολή …και ευνόητο είναι ότι θα επωφεληθούν τα μέγιστα και οι ανύποπτοι «οικοπεδούχοι», από τις ιδιοκτησίες των οποίων περνάει ο «αυτοκινητό­δρομος» αυτός! Αυτό είναι που αναζητάμε πλέον …Να δούμε εάν πράγματι υπάρχουν τέτοια σχέδια και ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν «οικόπεδα» επάνω στη «γραμμή χάραξης».

USS Gerald R. Ford: Το πιο σύγχρονο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην πρώτη του  αποστολή | HuffPost Greece 22ος ΑΙΩΝΑΣ Οι Σιωνιστές δεν είναι εκείνοι, οι οποίοι θέλουν να κατασκευάσουν τη νέα θαλάσσια οδό, η οποία θα οδηγεί από την Ερυθρά θάλασσα στη Μεσόγειο; Αυτοί δεν είναι που θέλουν να κατασκευάσουν το «κανάλι» με το όνομα «Μπεν Γκουριόν»; Πού όμως «πέφτει» αυτό το «κανάλι» στην «επαφή» του με τη Μεσόγειο Θάλασσα; Το «πού ξεκινάει» το γνωρίζουμε …Ξεκινάει από την Ισραηλινή Άκαμπα! Πού το βγάζει όμως ο σχεδιασμός το «κανάλι» αυτό; …Μήπως επάνω στη «Λωρίδα τής Γάζας»; …Μήπως, χωρίς την κατοχή αυτής της περιοχής, καθίσταται απαγορευτική για τους «επενδυτές» η κατασκευή τού «καναλιού»; …Μήπως έκαναν λάθος οι Σιωνιστές που κάποτε τους παραχώρησαν εκείνο το «οικόπεδο» για να κατοικήσουν και όχι κάποιο άλλο; …Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο βιάζονται οι Σιωνιστές για την εκκένωσή του; …Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν τη Χαμάς να τους δώσει το «άλλοθι» της «απαλλοτρίωσης» και της αναγκαστικής μετακίνησης του πληθυσμού; …Μήπως κατά λάθος οι φουκαράδες οι Παλαιστίνιοι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή; …Μήπως οι Παλαιστίνιοι «καθυστερούν» τους «εργολάβους» και είπαν οι Σιωνιστές να βάλουν τη Χαμάς να κάνει μια προβοκάτσια, για να «σπρώξουν» λίγο νωρίτερα την κατάσταση; Έτσι δικαιολογείται και το αντιφατικό —σε βαθμό παραδόξου— τού φαινόμενου να εμφανίζεται ότι την αντίδραση των Παλαιστινίων την «πυροδότησε» μια στρατηγική συμφωνία τού Ισραήλ με τη Σαουδική Αραβία και ταυτόχρονα η Σαουδική Αραβία να χρηματοδοτεί ευθέως ακόμα κι αυτήν τη συγκεκριμένη αντιδραστική ενέργεια της Χαμάς.

Μόνον με τη γνώση όλων αυτών εξηγούνται όλα τα παράδοξα που βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα. Τα δύο αεροπλανοφόρα, τα οποία έστειλαν οι Αμερικανοί στην περιοχή, είναι για να κάνουν «πλάτες» στο Ισραήλ να εκκενώσει την περιοχή …Τι «πλάτες» όμως απαιτούνται, για να εκδιωχθεί ένας εξουθενωμένος πληθυσμός; …και μάλιστα ΔΥΟ αεροπλανοφόρα; …Δεν έφτανε το ένα; …Βεβαίως και ΔΥΟ! …και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΝΑΤΟ από κοντά! Γιατί; …Γιατί αυτά τα σκάφη ΔΕΝ «στοχεύουν» τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι μπορεί ν’ αντιδράσουν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν …Στοχεύουν το «περιβάλλον» που μπορεί ν’ αντιδράσει σε μια τέτοια επέμβαση, η οποία μπορεί ν’ αλλάξει τους συσχετισμούς δυνάμεων παγκοσμίως —και όχι μόνον της περιοχής— …Είναι όπως τα οπλισμένα ΜΑΤ, όταν πηγαίνουν να πετάξουν έξω από το σπίτι του κάποιον δανειολήπτη. Τα ΜΑΤ δεν τα στέλνουν εκεί γιατί φοβούνται έναν δανειολήπτη, ο οποίος μπορεί να είναι ένας ανάπηρος, μια χήρα ή ένας γέροντας …Τα στέλνουν εκεί γιατί φοβούνται το «περιβάλλον» που μπορεί ν’ αντιδράσει, προκειμένου να τους υπερασπιστεί …Φοβούνται τους γείτονες, τους άλλους δανειολήπτες ή τις οργανώσεις συμπαράστασης. Στην περίπτωση της «έξωσης» των Παλαιστινίων από τα εδάφη τους το «περιβάλλον» αυτό είναι το «Παγκόσμιο Περιβάλλον» και βέβαια —πρώτη απ’ όλους— η γειτονική Αίγυπτος!

Δύο είναι οι «παίκτες» που πρέπει στην περίπτωση αυτήν να ελεγχθούν απόλυτα και δικαιολογούν την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή. Γιατί; …Γιατί μόνον μέσω αυτών των «παικτών» μπορούν να μπουν και οι υπόλοιπες Μεγάλες Δυνάμεις στην «εξίσωση» του «Νέου Μεσανατολικού Προβλήματος» …Μόνον μέσω αυτών των «παικτών» μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ή η Ρωσία ή η Κίνα ή η Ινδία ή η Ιαπωνία κλπ. να επιχειρήσει ν’ αλλάξει την πολιτική στην περιοχή τής Μέσης Ανατολής. Δεν λέμε κάτι παράξενο. Είναι σαν να κάθονται σε ένα χαρτοπαικτικό τραπέζι μόνον τέσσερις παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στο «παιχνίδι», να έχουν ως επιλογή τους μόνον να ποντάρουν επάνω σε κάποιον από αυτούς τους παίκτες …Να ποντάρουν στους παίκτες, οι οποίοι θεωρητικά παίζουν «κόντρα» σ’ αυτούς που είναι αντίπαλοί τους και τους ζημιώνουν με τις αποφάσεις τους.

Εάν μια μεγάλη δύναμη, όπως για παράδειγμα η Κίνα, θίγεται από την αμερικανοσιωνιστική πολιτική, η οποία μπορεί ν’ αλλάξει εις βάρος της την παγκόσμια διακίνηση των προϊόντων της, μόνον μέσω Αιγύπτου ή του Ιράν μπορεί να «επέμβει» εμμέσως στην περιοχή …Μόνον επιχειρώντας να στηρίξει και ν’ αλλάξει τη συμπεριφορά των «παικτών» αυτών, οι οποίοι έχουν θέση στη «σκακιέρα» τής περιοχής. Οι «παίκτες» αυτοί —εκτός από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ— είναι μόνον δύο …Είναι αυτοί που αναφέραμε …Το Ιράν και η Αίγυπτος! …Κανένας άλλος! Εκ των δεδομένων λοιπόν, για να μπορούν οι ΗΠΑ και οι Σιωνιστές να ελέγξουν απόλυτα τις εξελίξεις, θα πρέπει να ελέγχουν τους «παίκτες» που παίζουν, προκειμένου να μην μπορούν κάποιοι «τρίτοι» να ποντάρουν ως θιγόμενοι επάνω τους την καταστροφή ή την αλλοίωση του σχεδιασμού τους.

Το «χρήσιμο» Ιράν με τα «πυρηνικά» του —τα οποία είναι όλα αποτέλεσμα αμερικανικής τεχνογνωσίας και χρηματοδότησης— έχει έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης ως παράμετρος …Με την προκλητικά ΑΝΤΙσιωνιστική ρητορική του και τη μόνιμα ΑΝΤΙαραβική πολιτική του δίνει «άλλοθι» στους Αμερικανούς να παραμένουν στην περιοχή ως «προστάτες» τού Ισραήλ. Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους Ισραηλινούς να «ταυτιστούν» με τους Άραβες ηγεμόνες τής περιοχής, οι οποίοι ηγεμόνες εξασφαλίζουν απέναντι στους λαούς τους το «άλλοθι» για την πλήρη υποταγή τους στους Σιωνιστές …Για το «καλό» τους! …Για να μην τους κάνει «κακό» το «διαβολικό» Ιράν! Το Ιράν με την ύπαρξή του, δηλαδή, και εξαιτίας τού γεγονότος ότι δεν είναι κράτος Αράβων, δίνει τη δυνατότητα στο Ισραήλ ν’ αλλάξει τα ιδρυτικά του «θεμέλια»! …Το Ισραήλ, το οποίο τη στρατηγική του αξία την αντλούσε από τον προβοκατόρικο ρόλο του απέναντι στον αραβικό κόσμο, θα αλλάξει τώρα «θεμέλια»! …Θα «ταυτιστεί» με τους Άραβες και θ’ αναλάβει «εργολαβικά» τον ρόλο να εκφράσει την παναραβική άμυνα και ασφάλεια απέναντι στους Ιρανούς!

Ξαφνικά δηλαδή —με τις «πλάτες» των ΗΠΑ και την αντιπαλότητα με το Ιράν— το Ισραήλ θα γίνει ο «πατερούλης» ολόκληρου του Αραβικού Κόσμου! …«Κηδεμόνας» τού Ισλάμ! Άτυπα, δηλαδή, το τέμενος του Ομάρ θα μετατραπεί το ίδιο σε «Τρίτο Ναό τού Σολομώντος» …Δεν χρειάζεται καν να το γκρεμίσουν, για να κτίσουν νέο. Θα το «απαλλοτριώσουν» μέσω της «κηδεμονίας» τού Ισλάμ. Εύκολος στόχος, εφόσον θα πάρουν ως «προίκα» τους τούς πορνοβοσκούς τής ερήμου …Τα δήθεν βασιλικά «χαϊβάνια» τής βρετανικής αποικιοκρατίας, τα οποία μεταπολεμικά τα «κληρονόμησαν» οι ΗΠΑ …Τους πορνοβοσκούς τής Ιορδανίας, των Εμιράτων, του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι είναι «αχυράνθρωποι» των ΗΠΑ. Όλοι οι πετρελαιοπελάτες των πορνείων τής Δύσης και της Λαμποργκίνι θα βρουν νέους «προστάτες», για να τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τη Dolce Vita στη Δύση, τη στιγμή που κυβερνούν τους θεόφτωχους λαούς τους με το «μαστίγιο» της Σαρία!

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Εβραίοι θα «κληρονομήσουν» και θα κυβερνήσουν την «Αυτοκρατορία τής Βαβυλώνας» …Το «αιώνιο όνειρο» των ξυπόλητων γιδοβοσκών, οι οποίοι τη θαύμαζαν από την εποχή τού Αβραάμ. Σε αυτόν τον στόχο τους τούς βοηθά το Ιράν. Χωρίς τη «στημένη» βεντέτα με το «φόβητρο»-Ιράν δεν θα είχαν τη δυνατότητα να πουλάνε «νταβατζηλίκι» στον Αραβικό Κόσμο. Μέσω αυτής της «βεντέτας» οι Εβραίοι θα διαχειριστούν σαν «κεφάλαιο» το μίσος μεταξύ Ιρανών και Αράβων …Το μίσος μεταξύ των Ιρακινών και των Ιρανών ή την «ένταση» μεταξύ των Εμίρηδων και των Ιρανών στα στενά τού Ορμούζ. Γι’ αυτόν τον λόγο άνοιξε «παρτίδες» αντιπαλότητας το Ισραήλ με το Ιράν …Γι’ αυτόν τον λόγο —με την άδεια των ΗΠΑ και των Σιωνιστών— το Ιράν απειλεί με «εξαφάνιση» τόσο τους Εβραίους ως πρόσωπα όσο και το Ισραήλ ως κράτος. Όλα αυτά είναι μια «παράσταση» για το διεθνές «κοινό»! Όλα γίνονται με στόχο να μπορέσει το Ισραήλ να «καπελώσει» όλες τις επιμέρους αντιπαλότητες του Ιράν με τον αραβικό κόσμο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι όλο το μυστικό τού σχεδιασμού τους βρίσκεται στο «στημένο» ΑΝΤΙισραηλινό δήθεν καθεστώς τού Ιράν, το οποίο ως κράτος είναι εγγενώς ΑΝΤΙαραβικό …Πρωτίστως ΑΝΤΙαραβικό και δευτερευόντως ΑΝΤΙσιωνιστικό! Γι’ αυτόν τον λόγο οι ίδιοι οι Αμερικανοί βιάστηκαν να το μετατρέψουν σε πυρηνική δύναμη, που έχει στο «βεληνεκές» της το Ισραήλ. Για τον ίδιο λόγο που μεταπολεμικά έκαναν τη Σοβιετική Ένωση πυρηνική δύναμη, που στο βεληνεκές της βρισκόταν ολόκληρη η Ευρώπη …Ισραήλ και Ιράν δήθεν «αντίπαλοι», οι οποίοι σε ένα «στημένο» παιχνίδι —παρασκηνιακά— θα στηρίζουν ο ένας τον άλλο …Ό,τι έγινε και στη μεταπολεμική Ευρώπη! …Οι ίδιοι άνθρωποι ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές …Η πυρηνική Σοβιετική Ένωση «έδωσε» στους Αμερικανούς την «ομηρία» τού ευρωπαϊκού Χριστιανισμού και το πυρηνικό Ιράν θα «δώσει» στους Σιωνιστές την «ομηρία» τού αραβικού Ισλάμ!

Εάν σκεφτεί κάποιος ότι με τον πόλεμο της Ουκρανίας «ενεργοποίησαν» την πυρηνική Ρωσία και άρα επικαιροποίησαν την «ομηρία» τού ευρωπαϊκού Χριστιανισμού από τους Ρώσους —υπό την ηγεσία τού σοβιετικής «κατασκευής» Πούτιν—, τώρα επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική, για να θέσουν υπό την «ομηρία» τους ολόκληρο το αραβικό Ισλάμ με μέσον το Ιράν …Να συνεχίσουν οι Άραβες και στις επόμενες δεκαετίες να είναι «όμηροι» των Σιωνιστών και βυθισμένοι στη φτώχεια και τη βία, για να κονομάνε οι Εβραίοι και να «γλεντάνε» οι «βασιλείς» τής ερήμου! …Να συνεχίσουν τα παιδιά των φτωχών Αράβων να κυλιούνται στο αίμα τής αντίδρασης ή να θαλασσοπνίγονται, αναζητώντας σωτηρία στα υπόγεια της Ευρώπης! …Να συνεχίσει το Ισλάμ να είναι το «εργοστάσιο» του Σόρος, που κάνει «εξαγωγές» στην Ευρώπη!

Γι’ αυτόν τον λόγο —και εξαιτίας τού αναγκαίου τού ρόλου αυτού— είναι «παίκτης» το Ιράν σ’ αυτήν την «παρτίδα» …6 δισεκατομμύρια πήρε από την Κυβέρνηση-Μπάιντεν λίγες ημέρες πριν το μακελειό τής Γάζας, για να «ράψει» το καινούργιο του «κουστούμι», που απαιτεί ο ρόλος του στο σχέδιο …Αυτοί, οι οποίοι σκοτώνουν γυναίκες εάν φοράνε στραβά τη μαντήλα τους! …Αυτοί, οι οποίοι στις τελευταίες εκλογές δεν ήθελαν τον Τραμπ —ο οποίος στη θητεία του δεν έκανε κανέναν πόλεμο—, αλλά υποστήριξαν ανοικτά τον Μπάιντεν τού Δημοκρατικού Κόμματος των Σιωνιστών, ο οποίος έχει διαλύσει ολόκληρα κράτη τού Ισλάμ και ήταν γνωστό ότι θα μεθοδεύσει και νέους πολέμους —από την Ουκρανία μέχρι τον Κόλπο—! …Αυτοί, οι οποίοι παίζουν «πάσες» απειλών με τον διεφθαρμένο Νετανιάχου! …ΤΟΣΟ «ΑΝΤΙαμερικανοί» και «ΑΝΤΙσιωνιστές» είναι οι «φανατικοί» μουλάδες τού Ιράν!

Το ίδιο χρήσιμος «παίκτης» είναι και η Αίγυπτος. Απλά αυτή —σε αντίθεση με τον «ηθοποιό» Ιράν— θίγεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και επίσης κινδυνεύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! …Κινδυνεύει, γιατί μόνον απ’ αυτήν υπάρχει «άνοιγμα», για να παρέμβουν κάποιοι στην «παρτίδα». Το Ιράν των υποτακτικών «μουλάδων» είναι «σφραγισμένο», ενώ η Αίγυπτος όχι. Γι’ αυτόν τον λόγο κινδυνεύει πραγματικά. Η Αίγυπτος των Φαραώ μετά από χιλιάδες χρόνια θα βρεθεί και πάλι απέναντι στους «ξυπόλητους» της ερήμου, μόνον που αυτήν τη φορά θα βρίσκεται από την πλευρά τού διωκόμενου και όχι του διώκτη. Όπως και στο παρελθόν, αυτή θα έρθει σε πολεμική σύγκρουση με την «Αυτοκρατορία τής Βαβυλώνας» στα εδάφη τής βιβλικής Παλαιστίνης.

Αυτή είναι η πραγματική αντίπαλος του Ισραήλ, εφόσον αυτήν είναι που θίγεται —απ’ όλες τις απόψεις— από τις σημερινές αλλαγές! Πρώτον, θίγεται, γιατί, σε περίπτωση που κατασκευαστεί αυτή η «δίοδος» προς τη Μεσόγειο, χάνει το μονοπώλιο του Σουέζ και άρα και τα απίστευτα κέρδη που αυτό αποφέρει! Επιπλέον, θίγεται από την «εκκένωση» της Γάζας, γιατί απλούστατα η ίδια είναι που θα δεχθεί άμεσα το «κύμα» των προσφύγων, το οποίο θα απειλεί ν’ «αναζωπυρώσει» την εσωτερική της πολιτική ένταση! Άρα, ΔΕΝ πρέπει να μας φανεί παράξενο εάν επιχειρήσουν ν’ αποσταθεροποιήσουν την Αίγυπτο με μέσον τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, οι οποίοι θα «σπρωχτούν» προς αυτήν …Με μέσον την ίδια προβοκατόρικη Χαμάς, η οποία θα συνεχίσει να επιβιώνει και στους μελλοντικούς προσφυγικούς καταυλισμούς των Παλαιστινίων στην Αίγυπτο.

Καθόλου περίεργο να έχει η Αίγυπτος την τύχη τής Λιβύης και να μετατραπεί σε μια «χωματερή» ανθρώπινων ψυχών, τις οποίες οι Ισραηλινοί θα «αποβάλουν» από τη Γάζα. Μια ακυβέρνητη «χωματερή», εφόσον συμφέρει τους συνωμότες να μην έχει ισχυρή εξουσία, ικανή ν’ υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα. ΔΕΝ είναι εκτός λογικής η Χαμάς —τής Μοσάντ— να κάνει προβοκάτσιες δήθεν υπέρ τού Ισλάμ και να φέρει ξανά στο προσκήνιο τους «Αδερφούς Μουσουλμάνους» και βέβαια τον Ερντογάν …Τον δήθεν «προστάτη» τού παλαιστινιακού λαού …Κάποιος πρέπει να κάνει και τη «βρόμικη» δουλειά και ο αγράμματος και διεφθαρμένος «βεζίρης» τού Βοσπόρου είναι ο καταλληλότερος …Να παριστάνει τον ΑΝΤΙαμερικανό και ΑΝΤΙσιωνιστή, για να «κηδεμονεύει» τους Παλαιστίνιους μέσω της Χαμάς, για να μην εκτίθεται το Ισραήλ. Αυτός είναι ο ρόλος τού δήθεν «ταραξία» Ερντογάν. Γι’ αυτόν τον λόγο θα βάλουν στο «παιχνίδι» καί αυτόν καί την Τουρκία, χωρίς να είναι «παίκτες».

Στόχος —με λίγα λόγια— είναι να μετατραπεί η ίδια η Αίγυπτος σε μια τεράστια «Λωρίδα τής Γάζας», ώστε το «Νέο Ισραήλ» τής νέας εποχής να την ελέγχει με τον ίδιο τρόπο που σήμερα ελέγχει τη Γάζα. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Αιγύπτιοι έχουν να κάνουν με Εβραίους …και αυτοί —εκτός από άπληστοι— είναι θρασείς κι αδίστακτοι. Εάν δηλαδή μπει σε λειτουργία η δική τους διώρυγα, δεν το έχουν σε τίποτε να πάνε μια νύχτα εντελώς απροειδοποίητα και να καταστρέψουν την ανταγωνίστρια διώρυγα του Σουέζ. Οι Εβραίοι έχουν δείξει ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε όταν πρόκειται για το κέρδος. Εάν μπορούν να καταστρέψουν έναν ανταγωνιστή για να του πάρουν το μερίδιο, δεν διστάζουν να το κάνουν. Είναι θρασείς σε βαθμό που να σε αιφνιδιάζουν!

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν την επιβίωση του ανταγωνισμού, εάν μπορούν να τον «σβήσουν» από το πρόσωπο της γης. Ειδικά οι Αιγύπτιοι πρέπει να το ξέρουν αυτό καλύτερα από τον καθένα, εφόσον το θράσος αυτό των Εβραίων το πλήρωσαν με μια μεγάλη στρατιωτική ήττα …Το πλήρωσαν με ήττα στον «Πόλεμο των έξι ημερών» και μάλιστα και πάλι για τον έλεγχο της Διώρυγας του Σουέζ. Άλλωστε —όπως αποδείχθηκε το 1956— με τη βύθιση μερικών πλοίων εύκολα «μπλοκάρεται» επ’ αόριστον η λειτουργία της, εάν έχεις τη δυνατότητα να μην επιτρέπεις την απόσυρση των ναυαγίων. Είναι μαθηματικά βέβαιον, δηλαδή, ότι το Σουέζ θα βομβαρδιστεί! …Ειδικά τώρα, που η Αίγυπτος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να συμμετάσχει στους BRICS. Απλά τώρα ΔΕΝ μπορούν να την βομβαρδίσουν, γιατί απλούστατα δεν έχουν άλλη επιλογή …ΔΕΝ είναι έτοιμοι να την αντικαταστήσουν στον ρόλο της με το δικό τους «υποκατάστατο».

Ακριβώς, επειδή όλοι στην περιοχή γνωρίζουν τους Εβραίους και άρα γνωρίζουν τη «μαύρη» μοίρα τής Διώρυγας του Σουέζ, καταλαβαίνουμε ότι η όποια αντίδραση πρέπει να γίνει —χωρίς να διαταραχθεί το παγκόσμιο εμπόριο και οι μεταφορές— πρέπει να γίνει τώρα …Πρέπει να γίνει πριν μπουν οι «μπουλντόζες», οι οποίες θ’ αρχίσουν τις εργασίες για την κατασκευή τής εβραϊκής διώρυγας. Βλέπουμε δηλαδή ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο —και βέβαια υπερβολικό— το γεγονός ότι κάποιοι κουβάλησαν δύο αεροπλανοφόρα στην περιοχή. Όλη τους η μέριμνα είναι να ελέγχουν την Αίγυπτο στο κρίσιμο διάστημα της «απαλλοτρίωσης» της Γάζας και της έναρξης των μεγάλων έργων …Με τη στρατιωτική ισχύ τής Αιγύπτου μετράνε τους συσχετισμούς δυνάμεων στην περιοχή και όχι με τους Παλαιστίνιους της Γάζας, οι οποίοι «εξοπλίζονται» κατασκευάζοντας ρουκέτες από σωλήνες αποχέτευσης. Εξαιτίας αυτών των συσχετισμών αποφάσισαν να στείλουν ΔΥΟ αεροπλανοφόρα και ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!

Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, οι αδίστακτοι Σιωνιστές δεν έχουν ενδοιασμό να βάλουν ολόκληρη την ανθρωπότητα σε «τροχιά» σύγκρουσης, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους …Συμφέροντα, τα οποία λίγο έως πολύ έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι κατά καιρούς. Δεν είναι μόνον ο «φλύαρος» Νετανιάχου …Το ίδιο έκανε σε ανύποπτο χρόνο και ο Κίσινγκερ …Κι αυτός μίλησε για τον «Νέο Παγκόσμιο Σχεδιασμό» …Τον ψυχροπολεμικού τύπου σχεδιασμό, ο οποίος στηρίζεται στην ύπαρξη των δύο μπλοκ …Του μπλοκ τής Δύσης και του μπλοκ τής Ρωσίας και της Κίνας. Εάν μέχρι τώρα υπήρχε ο άγνωστος-«χ», ο οποίος αφορούσε τον ρόλο τού «ενδιάμεσου»-Ισλάμ, τώρα ο «γρίφος» αυτός λύνεται …Τον κρίσιμο ρόλο αυτού του «ενδιάμεσου», ο οποίος θα «ρυθμίζει» τις εντάσεις μεταξύ των «αντιπάλων» μπλοκ, θα τον ελέγχει απόλυτα το Ισραήλ! Μέσω του Ισραήλ σκοπεύουν οι Σιωνιστές να ελέγχουν τον Κόσμο! …Μέσω του απολύτως «απορυθμισμένου» αραβικού Ισλάμ, το οποίο θα τελεί υπό την «ομηρία» τους!

Γιατί αποκαλύπτουν τα μυστικά τους; …Γιατί αυτό είναι μια τακτική απόκρυψης! …Η δική τους τακτική απόκρυψης! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίποτε δεν είναι καλύτερα «κρυμμένο» από το «φανερό». Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πολυτιμότερο διαμάντι στον κόσμο μπορεί να είναι ασφαλές, εάν πείσεις αυτούς που μπορούν να το αρπάξουν ότι είναι «ψεύτικο» κι επιπλέον «άχρηστο βάρος» γι’ αυτόν που το κουβαλά …Αυτό, δηλαδή, το οποίο είναι μια πάγια τακτική των Σιωνιστών από την εποχή των «Πρωτοκόλλων των Σοφών τής Σιών»! Αποτελεί δική τους μόνιμη πολιτική η αποκάλυψη των σχεδιασμών τους και το «κάψιμο» αυτών με τη λογική τής «συνωμοσιολογίας». Οι Εβραίοι είναι εκείνοι που εφεύραν τον πολιτικό αυτόν όρο. Από την επιβεβαίωση αυτών των σχεδιασμών —και άρα όταν πλέον είναι πολύ αργά— καταλαβαίνει κάποιος ότι ΔΕΝ ήταν απλές θεωρίες συνωμοσίας των «αντισιωνιστών» και των «αντισημιτών» που τα λένε αυτά, γιατί δήθεν τους μισούν και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Όλα αυτά τα μεγαλόπνοα σχέδια —όπως αντιλαμβανόμαστε— γίνονται από τους Εβραίους με τη δύναμη του Χριστιανισμού και εις βάρος τού Χριστιανισμού. Ένας πληθυσμιακά μικρός λαός έχει πάρει τον έλεγχο του «κτήνους» και σχεδιάζει έναν νέο κόσμο με τη δύναμη του «κτήνους» αυτού και εις βάρος των συμφερόντων του. Ο Χριστιανισμός, δηλαδή, ο οποίος έχει την απόλυτη δύναμη στον Πλανήτη, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ στηρίζει έναν παγκόσμιο σχεδιασμό «παλιάτσων» τύπου Σι Τζινπίνγκ και Κιμ Γιονγκ Ουν, για να παριστάνουν τους «κοσμοκράτορες» οι Ιουδαίοι; Θυμίζει τίποτε αυτό στον αναγνώστη; …Μήπως τους «Ιουδαϊκούς Πολέμους» τού Τραϊανού και της Ρώμης; …Μήπως την εκστρατεία του εναντίον τής Βαβυλώνας, την οποία άφησε ημιτελή εξαιτίας τού αιφνιδιαστικού θανάτου του;

Ο Χριστιανισμός δεν είναι αυτός, ο οποίος στην πραγματικότητα αποτελεί την τελική μορφή τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας; Ο Σταυρός δεν είναι το σύμβολο αυτής της Αυτοκρατορίας; Οι Ρωμαίοι —ή Ρωμιοί— δεν ήταν οι κυρίαρχοι εκείνης της αυτοκρατορίας; Αυτοί δεν είναι τώρα που χάνουν την παγκόσμια ισχύ τους —με τα δικά τους «όπλα»— εξαιτίας τής συνωμοσίας των Ιουδαίων; Τα αεροπλανοφόρα των Ρωμαίων δεν είναι αυτά που σήμερα κάνουν «πλάτες» στους Εβραίους; Τα χρήματα και η τεχνογνωσία των Ρωμαίων δεν είναι αυτά, τα οποία μετέτρεψαν το Ιράν σε πυρηνική δύναμη; Στις «αυλές» των Ρωμαίων δεν γλεντοκοπάνε τα χαϊβάνια τού πετρελαίου; Τρεις Ρώμες «κοιμούνται», γιατί τους «δουλεύουν» οι ξυπόλητοι της ερήμου! Αυτή η «ναρκωμένη» Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έρχεται πλέον σε σύγκρουση με την ιουδαϊκή «παράγκα» τής Βαβυλώνας —και μάλιστα με τη συμμαχία τής παρηκμασμένης Αιγύπτου των Φαραώ— για την Κοσμοκρατορία, εφόσον από την έκβασή της θα επηρεαστούν όλοι οι μεγάλοι «παίκτες» τού Πλανήτη.

Επιβεβαιώνονται ή όχι οι Προφητείες, οι οποίες αναφέρουν ότι στο «Τέλος τού Κόσμου» ΟΛΑ τα στρατεύματα ΟΛΩΝ των αυτοκρατοριών θα συγκεντρωθούν γύρω από τη Όρος τής Μεγιδδώ; …Γύρω από το «όρος τής σύναξης των στρατευμάτων»; ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ λοιπόν αυτά, τα οποία λίγες ημέρες πριν θα φάνταζαν σε κάποιον υπερβολικά κι αποτελέσματα θρησκευτικής «λογοτεχνικής» προσέγγισης, για ν’ αναδειχθεί υποτίθεται το «μεγαλείο» τού Θεϊκού Σχεδίου. Τώρα, όμως, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει γραφεί «ποιητική αδεία». Η Προφητεία ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ ακόμα και στις κλίμακές της …Η ανθρωπότητα «βαδίζει» τα τελευταία της «βήματα» σε μια πορεία αιώνων προς τον Θεό και το Σχέδιό Του …Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ»!!! …και όπου πολεμάει η αυτοκρατορία, ΕΚΕΙ βρίσκεται κι ο Αυτοκράτοράς της!!! Ο Δράκων, το Θηρίον κι ο Ψευδοπροφήτης βρίσκονται ήδη στην Παλαιστίνη κι απλά ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να τους «διακρίνει», γιατί μπερδεύεται με τα «είδωλα». Βλέπει τους πανίσχυρους Χριστιανούς και τους συνωμότες Εβραίους, αλλά δεν «βλέπει» τι κρύβεται πίσω απ’ αυτούς.

Ο Αρμαγεδδών έχει μπει στην τελική του φάση και δεν θα έχει το τέλος που φαντάζονται τα ανθρωποκτόνα κτήνη! Θα την «πατήσει» ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ, ο οποίος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα ΘΗΡΙΑ …Θα την «πατήσουν» ο Ψευδοπροφήτης και οι πιστοί του, εξαιτίας τού θράσους τους. Από τη Γάζα θα ξεκινήσει η ήττα τους, εφόσον το σύνολο του σχεδιασμού τους εξαρτάται από την επιτυχή «απαλλοτρίωσή» της από τους Σιωνιστές. Εάν όμως οι Παλαιστίνιοι ενημερωθούν για την «υπεραξία» τού «οικοπέδου» τους, ΟΛΑ τελείωσαν …Τελείωσαν, γιατί οι Παλαιστίνιοι δεν πρόκειται ν’ αφήσουν να ξεκινήσει το έργο, εάν δεν τους δώσουν το μερίδιο που τους αντιστοιχεί …και, επειδή οι Εβραίοι δεν πρόκειται να τους δώσουν μερίδιο που θα τους ισχυροποιεί, δεν θα ξεκινήσει ΠΟΤΕ το έργο. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις τύπου «real estate». Αρκεί να διαρρεύσει ακόμα κι ένα «ίχνος» πληροφορίας που δεν πρέπει και κατέρρευσε ολόκληρος ο σχεδιασμός! Ο ιδιοκτήτης «στηλώνει» τα πόδια και δεν τον κουνάς με τίποτε εάν δεν του δώσεις αυτό που ζητάει ως αντάλλαγμα. Μόνον εάν τον πιάσεις στον «ύπνο» μπορείς να τον εκμεταλλευτείς …και από τον «ύπνο» σε «ξυπνάει» ακόμα κι ένας «ψίθυρος»!!!

Αυτό είναι το επικίνδυνο τώρα με τον πονηρό αλλά εξαιρετικά ευάλωτο σχεδιασμό των Σιωνιστών. Εάν τους πάρουν «είδηση» οι Παλαιστίνιοι, πήγε όλο το μεγαλόπνοο σχέδιό τους στα σκουπίδια. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι δύσκολα γι’ αυτούς. Εάν αντιδράσουν οι Παλαιστίνιοι —και όλοι όσοι ανά τον κόσμο τούς συμπαραστέκονται—, θα γίνει «φασαρία» πρωτοφανής. Εάν οι Παλαιστίνιοι αρνηθούν να εγκαταλείψουν τη Γάζα και οι Εβραίοι αποφασίσουν να «κόψουν» νερό, τροφή και ρεύμα στη Λωρίδα τής Γάζας, αυτό είναι έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας και δεν μπορεί να γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα …Είναι θέμα χρόνου ολόκληρος ο Πλανήτης να ενημερωθεί ότι η δολοφονική Χαμάς είναι όργανο του Σιωνισμού και δεν έχει σχέση με τους Παλαιστίνιους! …Ολόκληρος ο Πλανήτης θα ενημερωθεί ότι η Χαμάς με εντολές Σιωνιστών σκότωσε, απήγαγε και βασάνισε Ισραηλινούς! …Άλλη μία φορά, μετά τον Ιησού, που οι Εβραίοι έβαλαν άλλους να σκοτώσουν Εβραίους, γιατί αυτό «ΣΥΜΦΕΡΕΙ» το έθνος! …Να εμφανίζονται άλλοι ως δολοφόνοι Εβραίων, για να κονομάνε οι υπόλοιποι «κλαίγοντας»!

Εάν αυτά μαθευτούν στον Κόσμο, τότε ΟΛΑ θ’ αλλάξουν …Θα αλλάξουν, γιατί επιτέλους θα «ξυπνήσουν» και οι βαριά «κοιμώμενοι» Χριστιανοί …θα «ξυπνήσουν» οι Ρωμαίοι! …Θα θυμηθούν όλους τους «Καϊάφες», οι οποίοι έκαναν «πάσες» θανάτου σε ξένους! …Θα θυμηθούν τον Ιησού τού Πόντιου Πιλάτου, αλλά και το «Ολοκαύτωμα» του πληρωμένου Χίτλερ! …Μετά ξεκινάει η κατάρρευση του σιωνιστικού «πύργου» με τα τραπουλόχαρτα …Μετά αλλοίμονο στους προδότες τού Χριστιανισμού, οι οποίοι με την ισχύ τού Λευκού Οίκου αποφάσισαν την καταστροφή του και επίσης αλλοίμονο στους Σιωνιστές δολοφόνους τού παλαιστινιακού λαού! Η συμμορία τού Μπάιντεν, του Κίσινγκερ και του Σβαμπ είναι θέμα χρόνου να πάρει αυτό που της αξίζει! Μέχρι τότε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Κάθονται επάνω σε έναν «θησαυρό» και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν στους Εβραίους να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια τους!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: