Τα θερινά camps του OHE επιτρέπουν στα παιδιά στην Γάζα

…Τα παιδιά τής Γάζας θα νικήσουν τον παγκόσμιο Σιωνισμό!!!

…Το αίμα τους θ’ αποδειχθεί πιο «ακριβό» από τα τρισεκατομμύρια δολάρια των Σιωνιστών!!!

 

Όταν μέσα στο σπίτι σου έχεις έναν ΞΕΝΟ —ο οποίος ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ εξομοιώνεται με εσένα και την οικογένειά σου, για να μην ακολουθεί τούς κοινούς οικογενειακούς κανόνες— είναι βέβαιο ότι μέσα σ’ αυτό θα υπάρχει μόνιμα ένταση! Ειδικά όταν αυτός ο ΞΕΝΟΣ είναι αγενής και κακοπροαίρετος …Όταν δεν σέβεται ούτε έναν —γνωστό από την αρχαιότητα— κανόνα σωστής συμπεριφοράς! …Ένας ΞΕΝΟΣ «τοξικός», ο οποίος μόνον κρίνει, σχολιάζει κι απαιτεί, χωρίς να συνεισφέρει ΤΙΠΟΤΕ στο κοινό «σπίτι»! …Ένας ΞΕΝΟΣ, ο οποίος ΔΕΝ εργάζεται, παραμένοντας όλη μέρα «αραχτός» στον καναπέ τού σαλονιού ΣΟΥ …Ένας ΞΕΝΟΣ, ο οποίος τρώει —εις βάρος όλων των υπολοίπων— ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ψυγείο ΣΟΥ …Ένας ΞΕΝΟΣ, ο οποίος συστηματικά παρενοχλεί τη γυναίκα ΣΟΥ …Ένας ΞΕΝΟΣ, ο οποίος έχει πιαστεί επανειλημμένως να κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά ΣΟΥ!!! Αυτός ο προκλητικός ΞΕΝΟΣ, όσο κι αν φαινομενικά με το πέρασμα του χρόνου έχει «θωρακίσει» την παρουσία του μέσα στο ξένο σπίτι όπου φιλοξενείται, φυσικό είναι να ΦΟΒΑΤΑΙ …Φυσικό είναι να φοβάται, γιατί σε κάποια στιγμή οι τρόποι του και η συμπεριφορά του θα σε οδηγήσουν στην ΕΚΡΗΞΗ !!!

Αυτό είναι αναπόφευκτο! …και το ξέρεις ΕΣΥ που υποφέρεις, αλλά το ξέρει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, γιατί καταλαβαίνει ότι η στάση του είναι εκείνη που προκαλεί!!! Ακριβώς επειδή το ξέρει, λαμβάνει προκαταβολικά τα μέτρα του …Μέτρα, τα οποία θα αναβάλουν αυτήν την έκρηξη …Προκαταβολικά μέτρα, όπως η μόνιμη αυτοθυματοποίησή του! Πολύ πριν προλάβει κάποιο θύμα του να τον καταγγείλει, παίζει παιχνίδια απειλών και υπονοουμένων …Κλαίει ο ίδιος γοερά πριν κάποιο από τα θύματά του ξεκινήσει το κλάμα κι αρχίσει η «κατηφόρα» για τον ίδιο. Με «δουλεμένα» ψέματα και υπο­νοού­μενα αφήνει πάντα να εννοηθεί ότι οι αντιδράσεις των μελών τής οικογένειας εναντίον του οφεί­λονται σε ρατσιστικά κίνητρα και όχι στις δικές του παραβατικές συμ­πε­ρι­­φορές και δραστηριότητες. Παρα­­κο­λουθεί τους πάντες, για να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει και τι ακριβώς συζη­τάνε μέσα στο σπίτι. Χαφιεδίζει τους πάντες στους πάντες για να τους διχάζει …πάντα με κύριο θέμα τη δική του παρουσία.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι προ­σπα­θεί να ελέγξει την οικογένεια μέσω τρίτων. Για τη δική του ασφάλεια βάζει κι άλλους να παρακολουθούν την οικογένεια. Συστηματικά υποσκά­πτει την κοινωνική εικόνα των ξενι­στών του στη γειτονιά και άρα στην κοινωνία! Αυτό το κάνει για να διατηρεί την οικογένεια σε μια μόνιμη ομηρία …Σε έναν μόνιμο φόβο για τη δημόσια εικόνα της …Σε έναν μόνιμο εκβιασμό —με τις πληροφορίες που διαρρέει για τα όσα δήθεν «ρατσιστικά» ή «ανώμαλα» συμβαίνουν μέσα στον «οίκο» όπου διαμένει και τα οποία δεν τα γνωρίζει ο «δήμος»— …Μια μόνιμη απειλή για τη δημοσιοποίηση των δήθεν «άπλυτων» της οικογένειας! Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΞΕΝΟΣ αυτός αποτελεί μια μόνιμη «πληγή» για το σύνολο της λειτουργίας τής οικογένειας, η οποία δεν έχει «αντί­μετρα» απέναντί του. Γι’ αυτόν τον λόγο αναγκάζεται να τον αφήνει να λειτουργεί όπως εκείνος επιθυμεί, προκειμένου η ίδια να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Από εκεί και πέρα το σύνολο της δραστηριότητάς του και της συνεισφοράς του στην κοινή λειτουργία περιορίζεται στην κλάψα, τη γκρίνια και την τοξικότητα …την ίδια ώρα που απλώνει τα «χέρια» του στα πάντα

Η καλύτερη άμυνα που έχει αυτός ο ΞΕΝΟΣ —για να ισχυροποιηθεί μέσα στο σπίτι στο οποίο παράνομα «τρύπωσε» και το οποίο με την ύπουλη τακτική του κατέλαβε— είναι να «εισάγει» στο σπίτι κι άλλους ΞΕΝΟΥΣ σαν κι αυτόν, ώστε ν’ αυξήσει το μέγεθος της δικής του παρουσίας!!! …Να αλλάξει την εις βάρος του αριθμητική υπεροχή αυτών που τον φιλοξενούν …Να φέρει νέους ΞΕΝΟΥΣ και να τους μετατρέψει σε δικές του απομιμήσεις, ώστε, μέσω της συλλογικής άμυνας, να ισχυροποιήσει τη δική του θέση!!! …Να τους διδάξει να διατηρούν μόνιμα τη «διαφορο­ποίησή» τους, για να μην τον απειλεί η δική του «διαφορετικότητα» …Να τους εκπαιδεύσει ν’ ακολουθούν εγκληματικές συμπεριφορές, για να «χάνεται» η ΔΙΚΗ ΤΟΥ εγκληματική συμπεριφορά!!! …Να τους ενθαρρύνει να είναι προκλητικοί, για να μπορεί κάθε φορά ο ίδιος να βρίσκεται με την «πλευρά» που τον συμφέρει!!! …Στην καθημερινότητα με τους ξένους εισβολείς και στην ώρα τής σύγκρουσης με τους «νοικοκυραίους»!!!

Θυμίζουν κάτι όλα αυτά στον αναγνώστη;…

…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ»

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ !!!…

…Εκατομμύρια Εβραίων ζουν πολυτελώς —και χωρίς να εργάζονται— ως παράσιτα των «αποζημιώσεων» μέσα σε ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη, είτε αυτά εγκλημάτησαν εις βάρος τους είτε όχι. Στην κυριολεξία «τζάμπα»! Απολαμβάνουν χωρίς κόπο ό,τι όλοι οι υπόλοιποι μοχθούν ν’ αποκτήσουν και δεν μπορούν! Απολαμβάνουν, μέσα στις πατρίδες των άλλων, όλα εκείνα που οι πατρίδες αυτές δεν προσφέρουν ούτε καν στα δικά τους τα «παιδιά»! …Ούτε που μπορεί να φανταστεί ένα Ελληνόπουλο πόσα προνόμια και πλεονεκτήματα δίνει το ελληνικό κράτος στα παιδιά των Εβραίων τής Ελλάδας! …Ζούνε χωρίς να πληρώνουν φόρους! …Σπουδάζουν με ποσοστώσεις στις υποτροφίες! …Απολαμβάνουν «επιτυχίες» σε χώρους, οι οποίοι αποτελούν προνομιακά «πεδία» ΜΟΝΟΝ για τους ίδιους! …Πλουτίζουν με δωρεές ακινήτων! Τα εκατομμύρια αυτών των παρασιτικών Εβραίων —σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Χριστια­νισμού— τα χρυσοπληρώνουν ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί και όχι μόνον οι Γερμανοί, οι οποίοι υποτίθεται εγκλημάτησαν εναντίον τους. Εντός τού Χριστιανισμού αυτοί οι άπληστοι ΞΕΝΟΙ έχουν πιάσει τα «σαλόνια» του και ζουν πολυτελώς σ’ έναν κόσμο που κοπιάζει και τελευταία στερείται ακόμα και τα βασικά αγαθά για τη διαβίωσή του!

FTX Founder Bankman-Fried Allowed $250M Bond, House Arrest Όμως, επειδή εκτός από άπληστοι είναι και αχάριστοι, δεν αρκούνται σ’ αυτά! …Δεν τους αρκούσε η απλή πολυτελής διαβίωση εις βάρος των κορόιδων —…των κορόιδων που όμως ήταν οι ιδιοκτήτες της πιο πλούσιας αυτοκρατορίας στην ανθρώπινη ιστορία—! …Ήθελαν και ν’ αρπάξουν τα πάντα από τα «χέρια» αυτών των κορόιδων! Τα πλούτη τού Χριστιανισμού ήταν πολύ μεγάλα για ν’ αφεθούν στα χέρια των «κατώτε­ρων» Γκοέμ! Εφόσον όμως αυτό δεν γινόταν με νόμιμο τρόπο, δεν δίστασαν να κάνουν απατεωνιές και τοκο­γλυ­φίες. Αυτοί, οι οποίοι έκλαι­γαν συ­στη­ματικά σαν «μάρτυ­ρες», έκλε­βαν κιόλας το ίδιο συστη­ματικά!!! Οι ίδιοι, που —ως απόγονοι θυμάτων— είναι μονί­μως τα τιμώμενα πρόσω­πα σε εκδηλώ­σεις κατά τού φασι­σμού, είναι οι ίδιοι πάλι που ως άπληστοι «Μπάφετ», «Μπλανκφάιν», «Μάντοφ», «Μπάνκμαν», «Κούσνερ» κλπ. «κατακλέβουν» εδώ κι έναν αιώνα την «κρέμα» τής χριστιανικής οικονομίας! …Κλέβουν, σκοτώνουν και βιάζουν ομαδικά, χωρίς όμως να χάνεται ποτέ η «λάμψη» τού «φωτοστέφανου» του «μάρτυρα».

Dominique Strauss-Kahn: Rise and fall of a political star – DW – 02/02/2015 Επειδή βέβαια ταυτόχρονα είναι και «λιγούρια», δεν τους αρκούν μόνον τα πλούτη. Υποτιμώντας τους Χριστιανούς, δεν διστάζουν να βάζουν «χέρι» και στις γυναίκες αυτών που τους φιλοξενούν. Δεν είχαν ποτέ κανένα ηθικό πρό­βλη­μα να τα πράξουν αυτά με τις «κατώτε­ρες» γκοέμ, τις οποίες τις αντι­λαμβά­νονται περίπου σαν ζώα. Οι μεγαλύτεροι νταβατζήδες στην ιστορία τού Χριστιανισμού ήταν εβραϊκής καταγωγής! …Οι μεγαλύτεροι δια­κι­νητές ανθρώπινης σάρκας στη χριστιανική ιστορία! Επειδή τα «χούγια» —ως γνωστόν— δεν κόβονται —ακόμα και μετά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες—, Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι εξευτε­λίζονται ακόμα και σήμερα σε δραστηριότητες αυτού του είδους. Ανάμεσα στους ίδιους θα δει κάποιος τα πιο προκλητικά των αρσενικών «αρπακτικών», που στην κυριολεξία έχουν κάνει χόμπι τους τη σεξουαλική κακοποίηση των Χριστιανών …Πάμπλουτα «αρπακτικά», όπως ο Στρος Καν, ο Γουάινσταϊν, ο Δαυίδ …των οποίων ακόμα και τη μεγαλύτερη οικονομική και επαγγελμα­τική «επιτυχία» την έχουν επισκιάσει τα τρομερά σεξουαλικά τους εγκλήματα.

epstain Επειδή στο «βαρέλι» τής αθλιό­τητας ΔΕΝ υπάρχει σχεδόν ποτέ «πάτος», ανάμεσα στους ίδιους διακρίνουμε και τους πιο διάση­μους πρωταγω­νιστές τής τελευ­ταίας μεγάλης «αρρώ­στιας» που πλήττει τη χριστιανική κοινωνία! …Εκτός από «λιγούρια» είναι ΚΑΙ ανώμαλοι!!! …Είναι οι πιο διάσημοι παιδεραστές και διακι­νητές παιδιών με στόχο την εκπόρνευσή τους! Με πιο διάσημο τον Επστάιν, ποιος ξέρει πόσοι άλλοι είναι μέσα στο «κύκλωμα» …Στο δικό τους «κύκλωμα» —εάν σκεφτεί κάποιος ότι όμοιοί τους ήταν οι παιδεραστές τύπου Γούντι Άλεν και Ρομάν Πολάνσκι πολύ πριν η παιδεραστία μετατραπεί σε «μάστιγα» των «εκλεκτών» των διαφόρων Lolita Express—.

Αυτοί οι εγκληματίες είναι που —σαν τον «ήρωα»-ΞΕΝΟ τού παραδείγ­ματός μας— γνωρίζουν το ρίσκο που συνεπάγονται οι επιλογές τους …Γνωρίζουν ότι ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ να βρεθούν προ τής γενικευμένης αντίδρασης αυτών που τους φιλοξενούν. Αυτοί, οι οποίοι ανά τους αιώνες έφυγαν με τις «κλωτσιές» απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη, γνωρίζουν ότι μια τέτοια «κλωτσιά» δεν είναι απίθανη στις ημέρες μας! …Το «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» τής προπαγάνδας εύκολα γίνεται «ΕΩΣ ΕΔΩ» τής σκληρής πραγματικότητας!!! …Μια νέα «Ισαβέλλα» χρειάζεται ο Χριστιανισμός και θ’ ανέβουν ξανά στα καράβια να ψάχνουν για προορισμό σωτηρίας …Θα αφήσουν τα κλοπιμαία τους σ’ αυτούς που ανήκουν και θα αρκεστούν στη βαλίτσα τού καταδιωκόμενου εγκληματία …Θα ξαναέρθουν αντιμέτωποι με τον ΕΘΝΙΚΟ τους ΕΦΙΑΛΤΗ! Έχοντας λοιπόν εμπειρία από τη ΜΟΝΙΜΗ αντίδραση των λαών επάνω στη δική τους ΜΟΝΙΜΗ εγκληματική συμπεριφορά, έχουν αναπτύξει επίσης μια ΜΟΝΙΜΗ τακτική άμυνας. Μέρος αυτής της προσπάθειάς τους για άμυνα είναι η κλάψα τής αυτοθυματοποίησης! …Η αυτοθυματοποίηση του θύτη πριν καν αντιδράσει το θύμα! «Κορωνίδα» αυτής της πολιτικής τους είναι το «Ολοκαύτωμα» …Το «Άγιο Δισκοπότηρο» της εθνικής τους πολιτικής, εφόσον αυτό είναι που τους μετέτρεψε σε υπεράνω κρίσης «ιερές αγελάδες» τού Χριστιανισμού.

Στο όνομα αυτού του «Ολοκαυ­τώματος» θεωρούν ότι δικαι­ούνται τα ΠΑΝΤΑ και για ΠΑΝΤΑ …Ενός «Ολοκαυτώματος», του οποίου την αλήθεια δεν τη γνωρίζει κανένας, γιατί δεν έχει επιτραπεί σε κανέναν να τη γνω­ρίζει! …Το μόνο ιστορικό γεγο­νός στην ανθρώπινη ιστορία, το οποίο έχει «σφραγιστεί» νομικά και δεν επιτρέπεται στους ιστο­ρικούς να το μελετήσουν με τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτεί η επιστήμη τής ιστορίας! …Η μόνη περίπτωση όπου η ιστορία «ταυτίζεται» μόνον με τις διηγήσεις της μίας πλευράς, η οποία HOPE not hate on X: κατά σύμπτωση επωφελή­θηκε τα μέγιστα! …Η μόνη περί­πτωση στην ιστορία, όπου οι Εβραίοι «μάρτυ­ρες» και οι Γερμανοί «θήτες» είναι τόσο αγαπημένοι και «σφιχταγκα­λια­­σμέ­νοι» μεταξύ τους, που ο ένας λειτουργεί απόλυτα προστατευτικά για τον άλλο εναντίον ΟΛΩΝ των υπολοί­πων! Οι Εβραίοι φρόντισαν για τη μεταπολεμική πρόοδο και ευημερία τής ναζιστικής Γερμανίας και οι Γερμανοί ανταποδίδουν με τη μόνιμη —άνευ όρων— «ομολογία» τους, η οποία λειτουργεί «παραδειγματικά» και «διδακτικά» για όλους τους άλλους. Οι Εβραίοι φρόντισαν για την πρωτοφανούς «γενναιο­δωρίας» χρηματοδότηση της ανάπτυξης των «ηττημένων» ΝΑΖΙ και οι ΝΑΖΙ φρόντισαν ν’ αποζημιωθούν σαν «θύ­μα­τα» μέχρι και οι σκύλοι των Εβραίων.

Έχοντας συμφωνήσει μεταξύ τους —«θύματα» και «θύτες»— για τα πάντα, δεν αφήνουν κανέναν να ερευνήσει αυτά τα οποία «κατήγγειλε» ο ένας κι αυτά τα οποία «ομολόγησε» ο άλλος! …Απόλυτη «ομερτά» και στο «βάθος» πολύ μεγάλο οικονομικό κέρδος καί για τους δύο! Από εκεί και πέρα όλα έχουν «θωρακιστεί» νομικά! Στην κυριολεξία «απαγορεύουν» την οποιαδήποτε κριτική όχι μόνον απέναντι σ’ ένα «σκοτεινό» ιστορικό γεγονός, αλλά και απέναντι στους ίδιους. Απαγορεύεται να κρίνεις το «Ολοκαύτωμα», αλλά και τους ίδιους τους Εβραίους. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ΠΟΤΕ στον κόσμο! Όποιος αμφισβητεί τη δική τους «αλήθεια», η οποία δεν έχει ΠΟΤΕ επιβεβαιωθεί από ΚΑΜΙΑ επιστημονική ιστορική έρευνα, είναι εκ των προτέρων ρατσιστής, φασίστας και εχθρός τής ανθρωπότητας. Όποιος δηλαδή αμφισβητεί την «ιερότητα» των κτηνών τύπου Νετανιάχου, Γκάρλαντ, Νιούλαντ ή Ζελένσκι, είναι «εχθρός» τής ανθρωπότητας …Είναι «αρνητής» τού «Ολοκαυ­τώματος» …Είναι «αντισημίτης», όταν Σημίτες είναι σχεδόν ΟΛΟΙ οι Άραβες, οι οποίοι στην κυριολεξία «ματώνουν» από τους Σιωνιστές!

Αυτοί λοιπόν οι «καλοί» και «δημο­κράτες» άνθρωποι έχουν μπει μέσα στον Χριστιανισμό και στην κυριο­λεξία τον έχουν ρημά­ξει …Τον έχουν λεηλατήσει, τον έχουν βασανίσει και τον έχουν κακοποιήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους —και για όλους τους λόγους—. Επειδή λει­τουρ­­γούν συστηματικά κι οργα­νω­­μένα ως συμμορία ΞΕΝΩΝ, αδικούν, κλέβουν, βρομίζουν και ενίοτε προδί­δουν τους λαούς που τους φιλοξενούν στους εχθρούς αυτών, προκει­μένου να επωφε­λη­θούν από τις συγκρούσεις αυτές. Τώρα, στην εποχή τής παγκοσμιοποίησης —και επειδή ο κόσμος είναι πολύ «μικρός» και τα πάντα φαίνονται— οι Εβραίοι έχουν αρχίσει να φοβούνται! …Ειδικά τώρα που για τους λαούς υπάρχει και η επιλογή τού υπαρκτού κράτους τού Ισραήλ! …Η επιλογή των λαών να «ξεφορτωθούν» στη γη τής Παλαιστίνης για πάντα τους παρασιτικούς και επικίνδυνους φιλοξενούμενούς τους!!! …Η επιλογή τού προορισμού για τα καράβια της όποιας νέας «Ισαβέλλας»!

Θα σταματήσει η Μεσόγειος να είναι θάλασσα θανάτου για μετανάστες; - ΤΟ ΒΗΜΑ Γι’ αυτόν τον λόγο ακολου­θούν την τακτική που αναλύ­σαμε στο επίπεδο του άπληστου «φιλοξενούμενου». Πέρα από τη μόνιμη γκρίνια και την τοξικότητα, δεν διστάζουν να επιχει­ρούν και ενέργειες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια αυτών που τους φιλοξενούν. Για ν’ αποκτήσουν συλλογικές άμυνες απέναντι στους λαούς που αδικούν, «επένδυσαν» στη ΛΑΘΡΟμετανά­στευ­ση, η οποία διαλύει τις κοινω­νίες! Πριν φύγουν οι ίδιοι ως ΞΕΝΟΙ με τα καράβια, φέρνουν με καράβια άλλους ΞΕΝΟΥΣ! Πριν προλάβουν οι λαοί να τους διώξουν από τις πατρίδες τους, προσπαθούν αυτές τις πατρίδες να τις μετατρέψουν σε «no man’s land», οι οποίες διεκδικούνται από τον πιο ισχυρό. Ως οι πιο ισχυροί οικονομικά παράγοντες, επιδιώκουν τη συμμαχία κάποιων πολλών, για να ισχυροποιηθούν στους χώρους όπου εγκληματούν …Τη συμμαχία κάποιων πολλών, οι οποίοι εκ των δεδομένων θα έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα με τους λαούς και άρα με τα θύματα των Σιωνιστών.

Αυτό το γνώριζαν οι Σιωνιστές και αυτό είναι που επεδίωξαν να πετύχουν, για να ισχυρο­ποιήσουν τις θέσεις τους ανάμεσα στα θύματά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μόνοι τους προκάλεσαν τα τεράστια μεταναστατευτικά ρεύματα, τα οποία «έπνιξαν» την Ευρώπη και τις ΗΠΑ!!! Γι’ αυτόν τον λόγο κτήνη σαν τον Κίσινγκερ, την Κλίντον, την Ολντμπράιτ, τον Μπλίνκεν, τον Σάλιβαν ή τη Νιούλαντ διέλυσαν ολόκληρα κράτη!!! Γι’ αυτόν τον λόγο οι «μη-κυβερνητικές» οργανώσεις τύπου «Open Society» του τοκογλύφου Σόρος είναι τόσο «ευαίσθητες» στην υποδοχή των «προσφύγων» και την οργανωμένη κατανομή αυτών μέσα στα κράτη-στόχους τους! …Μόνοι τους κάνουν «πάσες» στους εαυτούς τους, για να «σκοράρουν» εις βάρος των λαών!

Για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις «λείες» τους, επιδιώκουν να αλώσουν ολόκληρο τον Χριστιανισμό. Αυτό, όμως, γίνεται μόνον με τον πολιτικό του έλεγχο! …Μόνον με τον έλεγχο του πιο ισχυρού του «μηχανισμού» —και ο οποίος είναι το κράτος των ΗΠΑ—. Μέσω των ΗΠΑ —και εξαιτίας των μέ­σων που αυτό το πανίσχυρο κράτος έχει στη διάθεσή του— προσπαθούν να ελέγξουν όλα τα υπόλοιπα κράτη τού Χριστιανισμού. Ό,τι κερδίζουν οι Σιωνιστές στη «μάχη» τους μέσα στις ΗΠΑ, στη συνέχεια το «επιβάλουν» —μέσω των αμερικανικών πρεσβειών— ως «γραμμή» τους σε όλα τα κράτη τού Χριστιανισμού. Για να υποτάξουν αυτό το θηριώδες κράτος, προσπά­θησαν και κατάφεραν να «εξουδετε­ρώσουν» όλες τις άμυνές του. Στην κυριολεξία σήμερα έχουν ΔΙΑΛΥΣΕΙ το πιο ισχυρό χριστιανικό κράτος τής ιστορίας! Αυτήν τη στιγμή οι ΗΠΑ είναι ένα «κουφάρι», έρμαιο στα χέρια των Σιωνιστών …Ένα «πτώμα», το οποίο απλά υπάρχει και κατασπαράζεται από τους πιο άπληστους ανθρώπους που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία …Ένα «πτώμα», το οποίο προετοιμάζεται να γίνει το «πατρόν» για όλα τα χριστιανικά κράτη τής Νέας Τάξης! …ΔΕΝ υπάρχει σήμερα «Κράτος των ΗΠΑ»!!! …Στην κυριολεξία μιλάμε για «καμένη γη»! …Πέρασαν οι ακρίδες και δεν άφησαν τίποτε όρθιο! …Εγκαταλειμμένο κράτος σε όλα τα επίπεδα και μ’ έναν λαό στα πρόθυρα της απόγνωσης, που δεν μπορεί να επιβιώσει!!!…

…Οι «Γέλεν» μπήκαν στα «ταμεία» τους και παρέδωσαν τον κόπο αλλά και την επιτυχία τού αμερικανικού λαού στους Εβραίους ομοίους τους! …Οι «Μπάφετ» λεηλάτησαν την οικονομία τους! …Οι «Γκάρλαντ» εργαλειοποίησαν τη Δικαιοσύνη και τους διωκτικούς τους μηχανισμούς, προκειμένου να τους στρέφουν εναντίον των Χριστιανών! Έφτασαν στο σημείο να «χαρακτηρίσουν» την Καθολική Κοινότητα των χριστιανικών ΗΠΑ σαν «εγκληματική οργάνωση»! «Σέρνουν» σε δίκες τούς πολιτικούς τους αντιπάλους! Τρομοκρατούν πολίτες, οι οποίοι αντιδρούν στην εκπόρνευση των παιδιών τους! Νοθεύουν εκλογικά αποτελέσματα! Νομιμοποιούν «ΛΑΘΡΟψήφους» ΛΑΘΡΟμεταναστών! Αθωώνουν ανώμαλους παιδεραστές, για να εκβιάζουν τους πελάτες τους! Φυλακίζουν εις γνώση τους αθώους ανθρώπους, για να δημιουργούν «ορόσημα» προπαγάνδας, όπως η δήθεν εισβολή στο Καπιτώλιο! Στηρίζουν έναν διεφθαρμένο Πρόεδρο, ο οποίος εκβιάζεται οικογενειακώς! Αθωώνουν κτήνη, όπως η Χίλαρι Κλίντον, που κανονικά αυτήν τη στιγμή έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.

Όλα αυτά για το «καλό» των ΗΠΑ …Για να τις «σώσουν» από τις «αρρώστιες» και από τον φασισμό των ΑΝΤΙσιωνιστών! …Οι «Μπουρλάδες», που δηλητηρίασαν τον πληθυσμό τους, για να μπορέσουν να επι­βά­λουν υποχρεωτικότητες και φασι­στι­κούς νόμους, οι οποίοι «θωρακίζουν» ακόμα πιο πολύ την άμυνα του Σιωνισμού μέσα στις ΗΠΑ! …Οι «Μπλούμπεργκ», που καθημερινά κάνουν πλύση εγκεφάλου σε εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών! …Οι «Ζούγκεμπεργκ», που λογοκρίνουν την αμερικανική κοινωνία, για να μην έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί προς όφελός της την τεχνο­λογία και τα κοινωνικά μέσα! …Οι «Σούμερ», που έσπευσαν απροκάλυπτα ν’ απαγορεύσουν το «Τικ-Τοκ», γιατί «έσπαζε» το μονοπώλιό τους στην πλύση εγκεφάλου των θυμάτων τους! …Οι «Λεβίν», που μπήκαν εισέβαλαν στα σχολεία με την «ατζέντα» των ανώμαλων και προσπα­θούν, μέσω των «ακρωτηριασμών» των παιδιών, να δημιουργήσουν μια νέα τάξη ευνούχων δούλων, οι οποίοι θα τους υπηρετούν απόλυτα! …Οι «Μαγιόρκας», που άνοιξαν τα σύνορα, για να «πλημμυρίσουν» τις ΗΠΑ με επικίνδυνο για την ασφάλειά τους πληθυσμό νεαρών ΛΑΘΡΟ­μεταναστών! …Οι «Σιφ», που συκοφαντούν «Ρώσους, Γάλλους, Πορτο­γάλους» για ό,τι κακό συμβαίνει σήμερα στις ΗΠΑ! …Οι «Ράσκιν», που τρέχουν για να προλάβουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες στις επόμενες εκλογές!

Αυτοί είναι που σήμερα «ρημάζουν» τις ΗΠΑ σαν τις «ακρίδες» τής εποχής τού Φαραώ. Η διαφθορά, η ανωμαλία, η φτώχεια και η σήψη είναι σήμερα τα φαινόμενα που χαρακτη­ρίζουν τις ΗΠΑ. Εκατομμύρια αστέγων έχουν κατακλύσει τα κέντρα των πόλεων, μετατρέποντάς τες σε ανοικτές «τουαλέτες». Εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα περιφέρονται σαν τα «ζόμπι», εξαιτίας των νέων ναρκωτικών που επέτρεψε η CIA των «Κοέν» να πνίξουν τις πόλεις των ΗΠΑ —οι οποίες έχουν μετατραπεί σε ανοιχ­τούς «βόθρους»—! …Των ΗΠΑ, των οποίων το απώτερο μέλλον υπονο­μεύεται από τους «Σάντερς», οι οποίοι προσπαθούν να διαλύσουν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια εκπαίδευση με επιδοτήσεις αγράμματων φοιτητών. Με έναν Πρόεδρο στα όρια του Αλτσχάιμερ κάνουν ό,τι θέλουν …Έναν Πρόεδρο διεφθαρμένο μέχρι το κόκαλο, τον οποίον —μέσω του εκβιασμού— τον έχουν μετατρέψει σε μαριονέτα …Έναν Πρόεδρο, ο οποίος το μόνο που πρέπει να θυμάται είναι το χαρτί που του βάζουν στα χέρια του, για να διαβάζει τις εντολές τους.

Happy holiday from Philly! Depressing sight as drug users and homeless  blight city | Daily Mail Online Αυτήν την αμερικανική «σήψη» προσπαθούν τώρα να την επιβά­λουν στο σύνολό του Χριστιανισμού. Οι «Μπλίνκεν» προσπαθούν την «επι­τυχία» τους μέσα στις ΗΠΑ να τη μεταφέρουν ως «αμερικανική» πο­λι­τική στο σύνολο των χριστιανικών κρατών. Την ίδια ώρα προσπαθούν, χύνοντας κυρίως χριστιανικό αίμα, να σχεδιάσουν τον Σιωνιστικό Νέο Κόσμο. Κρυπτόμενοι πίσω από το Προτεσταντικό ΝΑΤΟ, χρησιμο­­ποιούν την Ουκρανία τού Ζελένσκι, για να προκαλέσουν την Ορθόδοξη Ρωσία! Κρυπτόμενοι πίσω από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιούν το Ισραήλ τού Νετανιάχου, για να προκαλέσουν την αντίδραση του Ισλάμ! Κρυπτό­μενοι πίσω από την καπιταλιστική Ταϊβάν, επιχειρούν να προκαλέ­σουν την κομμουνιστική Κίνα. Όλα αυτά γίνονται για να επιβάλουν παγκοσμίως μια νέα «δυναμική» τρόμου, η οποία θα καθηλώσει τους λαούς στον εκβιασμό τους. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της πολιτικής! …Να δημιουργήσουν τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης, προκειμένου να ελέγχουν το σύνολο του Πλανήτη!

Οι Σιωνιστές είναι αδίστακτοι και δεν υπολογίζουν κανέναν. Στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας βλέπουμε τεράστιες ανθρωποσφαγές και ΟΛΟΙ οι αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι Εβραίοι! …ΜΟΝΟΝ Εβραίοι!!! Μέσα σε ελάχιστους μήνες έχουν εξοντώσει βιολογικά εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, για να επιβά­λουν τον εκφοβιστικό παγκόσμιο σχεδιασμό τους …Οι «Νιούλαντ», που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος εξόντωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε Ουκρανία και Ρωσία και «αφαίμαξε» οικονομικά τόσο τις ΗΠΑ όσο και την Ε.Ε. …Οι «Νετανιάχου», που μέσα σε λίγες εβδομάδες έχουν διαπράξει στη Γάζα συνολικά περισσότερα πιστοποιημένα εγκλή­ματα κατά της ανθρωπό­τητας απ’ όσα είχαν διαπράξει οι ΝΑΖΙ σε πέντε χρόνια πολέμου!

…ΔΕΝ υπάρχει έγκλημα αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, το οποίο να μην φέρει τις υπογραφές τους! …Που να μην αποδίδει τεράστια οικο­νομικά κέρδη στους άπληστους «Φινκ»! …ΔΕΝ υπάρχει έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας ή κατά τού περιβάλλοντος, που να μην τους βολεύει! Από την τεράστια περιβαλλοντική και οικονομική καταστροφή που προκάλεσε η ανατίναξη του Νορτ Στριμ μέχρι και την τρομοκρατική ενέργεια στο κέντρο τής Μόσχας ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ θα βρεις αν το ψάξεις! …Τους ίδιους θα βρεις και στις πυρκαγιές, στις οποίες έκαψαν τα παιδιά στη Χαβάη. Ακόμα και στα «βουβά» εγκλήματα κατά τής κοινωνίας έχουν τεράστια συμμετοχή! …Τζόγος, πορνογραφία, τοκογλυφία ή ναρκωτικά, είναι δικά τους προνομιακά πεδία δράσης …Δικές τους επιλογές έχουν οδηγήσει τις κοινωνίες στη δημογραφική κατάρρευση, την κατάθλιψη, αλλά και την παχυσαρκία! …ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΟΔΙΟΙ φαίνονται αναμεμιγμένοι!!!

Όλα αυτά ΔΕΝ γίνονται τυχαία! …ΔΕΝ μπορούν να γίνουν έτσι τυχαία, γιατί απλούστατα ακυρώνουν όλους τους βασικούς κανόνες τής στατιστικής. Ό,τι είναι επικίνδυνο και το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει έναν κοινό άνθρωπο γι’ αυτούς αποτελεί ακίνδυνο τρόπο πλουτισμού. Είναι προφανές ότι οι «κλαψιάρηδες» δολοφόνοι απολαμβάνουν κάποιας μορφής ασυλίας! Δεν φοβούνται την τιμωρία, γιατί προφανώς «ξοδεύουν» την «πίστωση» που έχουν σαν «θύματα» του «Ολοκαυτώματος». Γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπολογίζουν κανέναν! Ακόμα κι όταν σκοτώνουν, παραμένουν «θύματα» και όχι «θήτες»! Βάζουν μπροστά τους το κράτος των ΗΠΑ και με την τεράστια πολιτική ισχύ του εξασφαλίζουν την ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα. Ως άτομα που εγκληματούν, έχοντας διπλή υπηκοότητα, εξασφαλίζουν μόνιμα τα «ακαταδίωκτα» με μέσον την προστασία τού κράτους τού Ισραήλ —και το ίδιο το Ισραήλ, επίσης, έχει εξασφαλίσει μια μόνιμη προστασία για τα δικά του εγκλήματα—! Όλα αυτά με τις «πλάτες» τής μεγαλύτερης εταιρίας «δολοφόνων» στην ιστορία! …Με τις πλάτες τού ΟΗΕ! Με τα «βέτο» τού ΟΗΕ προστατεύουν οι Σιωνιστές ΟΛΑ τα φονικά τους «όργανα»!!! Με αυτά τα «βέτο» οι σύγχρονοι «Κίσινγκερ» εμποδίζουν στα κράτη να τιμωρήσουν διεθνείς εγκληματίες αλλά και να σταματήσουν τις ανθρωποσφαγές.

Όπως φαίνεται, η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στην κορύφωσή της. Τίποτε δεν φαίνεται στον ορίζονται ότι είναι ικανό να τους σταματήσει και τίποτε δεν απέμεινε ν’ αρπάξουν! Φαινομενικά έχουν καταφέρει στο απόλυτο όλους τους στόχους τους! …Διέλυσαν τον Χριστιανισμό και τον λεηλάτησαν! …Τον «αρρώστησαν», τον έφεραν στα πρόθυρα του «θανάτου» και τον «σκύλεψαν» στον απόλυτο βαθμό! Μέσω αυτού του εξουθενωμένου Χριστιανισμού έλεγξαν κι όλες τις υπόλοιπες θρησκείες και έγιναν «αφεντικά» ολόκληρου του Πλανήτη. Τα πλούτη όλου του Κόσμου έπεσαν στα χέρια τους! Αυτοί ήταν οι στόχοι τους και αυτούς κατάφεραν επιτέλους να φέρουν εις πέρας μετά από αιώνες προσπάθειας. Τα παιδιά τού γιδοβοσκού Αβραάμ έγιναν οι βασιλείς τού Κόσμου …Ενός Κόσμου, που, για να τον «κατακτήσουν», έπρεπε να τον «αρρωστήσουν» και να τον φέρουν στα όρια του «θανάτου». Αυτό ακριβώς έγινε! …Η ανωμαλία διέλυσε τον Χριστιανισμό και οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. Αυτοί, οι οποίοι εσκεμμένα προκάλεσαν αυτήν την τρομερή «αρρώστια», είναι οι ίδιοι που επωφελήθηκαν απ’ αυτήν!

Αυτά ΔΕΝ τα λέμε εμείς, επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι ή ρατσιστές!!!…

…Αυτά τα λένε οι ΙΔΙΟΙ τους στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών»!!!

Τώρα, όμως, αυτά τα κτήνη έκαναν το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! …Έριξαν την επιπλέον «σταγόνα» σ’ ένα «ποτήρι», το οποίο δεν άντεχε το παραμικρό νέο «φορτίο»! Η εισβολή και η κτηνωδία τους στη Γάζα είναι που θα τους καταστρέψει! …Το απόλυτο «αυτογκόλ» τής παγκόσμιας ιστορίας! …Οι επαγγελματίες «μάρτυρες» αποκαλύφθηκαν! Σ’ έναν κόσμο όπου η εικόνα μεταφέρεται με ταχύτητες φωτός, εγκλημάτησαν μπροστά σε μάρτυρες! Επέδειξαν μπροστά στο παγκόσμιο κοινό τόση κτηνωδία και παλιανθρωπιά, που ακόμα και οι ΝΑΖΙ μπροστά τους φαντάζουν σαν άτακτα «προσκοπάκια»! Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πάμπλουτοι, «κλαίγοντας» για το δικαίωμά τους να επιβιώσουν ως «διαφορετικοί», έδειξαν πόσο «σέβονται» τους «διαφορετικούς»! …Βομβάρδισαν νοσοκομεία, κατοικίες, εκκλησίες, τζαμιά, σχολεία, Πανε­πι­στήμια! …Κατέστρεψαν δίκτυα υποδο­μών, τα οποία θεωρούνται ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα για την ίδια την επιβίωση των ανθρώπων! ΔΕΝ υπάρχει έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας, το οποίο να είναι καταγεγραμμένο ως τέτοιο στις λίστες τού Διεθνούς Δικαστηρίου και το οποίο να μην το έχουν πραγματοποιήσει στη Γάζα —και μάλιστα υπό τους πανηγυρισμούς και τους αλαλαγ­μούς των εγκληματιών—.

Αυτά τα ΚΤΗΝΗ θα νικηθούν από το αίμα των παιδιών τής Γάζας!!!

Επιτέλους «έφαγαν» την «πίστωση» τού δήθεν «Ολοκαυτώματος» και τώρα βρίσκονται εκτεθειμένοι απέναντι στα θύματά τους! …Σε λίγο ξεκινάει μια «Κρίση»!!! …Μια «Κρίση», η οποία θα ξεκινήσει από εκεί που θεωρητικά είναι δυνατοί —και είναι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ— …Εκεί είναι που κινδυνεύουν περισσότερο οι Σιωνιστές, γιατί εκεί έκαναν τα περισσότερα αίσχη! …Εκεί καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη αυτών, οι οποίοι τους έδωσαν τη δύναμη να υπάρχουν και να προοδεύουν …Στις ΗΠΑ, τις οποίες τις διέλυσαν, υποσχόμενοι πρόοδο στους πολίτες τους! …Στο Ισραήλ, το οποίο το εκμεταλλεύτηκαν μέχρι θανάτου, υποσχόμενοι πατρίδα στους πολίτες του! ΔΕΝ υπάρχει κοινωνικό έγκλημα που να πραγματοποίησαν και το οποίο να μην το διέπραξαν στη μέγιστη έντασή του στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ! ΔΕΝ υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, το οποίο να μπορεί να συγκριθεί με τη σιωνιστική κτηνωδία, απληστία αλλά και αυτοκαταστροφική μανία! …Μανία πραγματική, η οποία εξηγείται ΜΟΝΟΝ με όρους τής ψυχιατρικής!

Protocols of the Elders of Zion: Key Dates | Holocaust Encyclopedia

Η ειρωνεία είναι ότι κινδυνεύουν να πέσουν θύματα των δικών τους νόμων! Αυτοί, οι οποίοι επέβαλαν νόμους για να τρομοκρατήσουν εκείνους που αντι­δρού­σαν στην προπαγάνδα τους, κινδυ­νεύουν τώρα να έρθουν αντιμέτωποι μ’ αυτούς! Αυτοί, οι οποίοι επέβαλαν τον έλεγχο και τη λογοκρισία των δημο­σιεύσεων και των σχολιασμών εκατομ­μυρίων πολιτών μέσα στο διαδίκτυο, τι θα κάνουν σήμερα που οι ίδιοι βρίσκονται στην «απέναντι» πλευρά τής ιστορίας; Άραγε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ social media έχουν «στοχοποιήσει» όλους εκείνους τους Εβραίους, οι οποίοι έχουν «πλημμυρίσει» το διαδίκτυο με ρητο­ρική μίσους απέναντι στα θύματα της σιωνιστικής θηριωδίας στη Γάζα; …Έχουν στιγματίσει αυτούς τους Εβραίους ως «αρνητές» τού Ολοκαυτώ­ματος του παλαιστινιακού λαού; …Έχουν «κλείσει» στο Facebook τους «λογαρια­σμούς» των Εβραίων αυτών, οι οποίοι διακινούν τέτοιες ρατσιστικές απόψεις στο διαδίκτυο; …Έχουν δώσει τη δυνατότητα σε όσους πολίτες εντοπίζουν τους Εβραίους αυτούς να τους καταγγέλλουν; …Δεν είναι δυνατόν «ρητορική μίσους» να υπάρχει μόνον σ’ ό,τι αφορά τους Εβραίους! …Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιείται η «άρνηση» ΜΟΝΟΝ για τα «Ολοκαυτώματα» των Εβραίων!

Αργά αλλά σταθερά η κατάσταση φτάνει προς ένα ΤΕΛΟΣ! Δυστυχώς γι’ αυτούς, τώρα, που τα απέκτησαν ΟΛΑ, κινδυνεύουν να χάσουν τα ΠΑΝΤΑ! Οι «Σοφοί τής Σιών» όλα τα προέβλεψαν στα Πρωτόκολλά τους, αλλά ξέχασαν να συμπεριλάβουν το σημαντικότερο …Ξέχασαν να προειδοποιήσουν πόσο κινδυνεύουν οι Εβραίοι σε περίπτωση που πετύχουν όλους τους στόχους τους, αλλά τους αντιληφθούν τα θύματά τους! …Αυτά είναι που θα έπρεπε πρωτίστως να είχαν απασχολήσει τους «Σοφούς» —μήπως κι έβαζαν μυαλό και αυτοπεριορίζονταν— …Αυτά είναι που έπρεπε να καταγράψουν πρώτα απ’ όλα, γιατί το ρίσκο θα ήταν μεγάλο και αφορούσε ολόκληρο τον Εβραϊσμό τής Διασποράς. Δυστυχώς γι’ αυτούς ΔΕΝ τα κατέγραψαν και σύντομα θα δούμε να γίνονται τα «άγραφα»!!! Το κλάμα των παιδιών τής Γάζας θα «ξυπνήσει» τις «Ερινύες» και αυτές θα καταδιώξουν επιτέλους τους δολοφόνους!

Ολόκληρη η «πίστωση» του «Ολοκαυτώματος» ξοδεύτηκε στη Γάζα !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: