The Powerful Virgin Against Evil - Your Bible Verses Daily

Η μάχη μεταξύ Ιουδαίων και Ελλήνων

θα καθορίσει το μέλλον τής ανθρωπότητας…

…Αυτή είναι η «μητέρα ΟΛΩΝ των μαχών»

και αυτή θα οδηγήσει στο «Τέλος τού Κόσμου»!

 

Επιτέλους ολοκληρώνεται ο «κύκλος» τού Προπατορικού Αμαρτήματος. Το Σχέδιο του Θεού —να εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό την ανθρώπινη ευφυΐα, για να βγάλει τον άνθρωπο από τις λάσπες και τη φτώχεια τής Δημιουργίας, προκειμένου να του δώσει τη δυνατότητα να ζήσει αιωνίως σαν θεός στην απόλυτη αφθονία— βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του. Σήμερα βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη «καμπή» αυτού του Σχεδίου, η οποία όμως οδηγεί στην τελική ευθεία προς το ΤΕΛΟΣ …Η τελευταία «στροφή» πριν από το λυτρωτικό ΤΕΛΟΣ! Ο κόσμος μας ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ την «πορεία» του κι επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε …Επιστρέφει «έξω» από την «Πόρτα» τού Παραδείσου …Εκεί όπου έγινε η τελευταία «επαφή» τού ανθρώπου με τον Θεό κι εκεί όπου είναι «γραμμένο» ότι θα «ξανασυναντηθούν». Απλά τότε ένας Θεός Πατέρας, «εξοργισμένος», «καταριόταν» τον Υιό άνθρωπο κι έκλεινε με δύναμη την «Πόρτα» πίσω του, ενώ τώρα ετοιμάζεται να κάνει το αντίθετο …Ετοιμάζεται ν’ ανοίξει διάπλατα τις «Πόρτες» τού Παραδείσου για τον λατρεμένο Του Υιό.

Ο άνθρωπος, εξαιτίας εκείνης της «αποβολής», έκανε έναν τεράστιο «κύκλο» στον χώρο και τον χρόνο κι «επέστρεψε» εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την «πορεία» του …Εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την τρομερή αιματοχυσία —που ακολούθησε την «αποβολή» του— και ήταν εκείνη που του έδινε το «καύσιμο» να «κινείται» μόνιμα σαν «καταραμένος» επάνω στη Γη …«Επέστρεψε» εκεί όπου βρίσκεται το πιο «σκοτεινό» σημείο στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Η μεγάλη της «αμαρτία», η οποία την έκανε δολοφονική, αδίστακτη αλλά και παραγωγική …Η μεγάλη της «αμαρτία», που το πιο ευγενές Δημιούργημα στη Φύση το μετέτρεψε στο πιο τρομερό θηρίο που έχει εμφανιστεί ποτέ στον Πλανήτη. Στη Μέση Ανατολή έλαβε χώρα κάποτε το Προπατορικό Αμάρτημα και εκεί «ξανασυναντιούνται» σήμερα οι πρωταγωνιστές του …Εκεί όπου ο Θεός με την άπειρη Γνώση Του αποφάσισε να «εμφανιστεί» ως ΟΦΙΣ, για να παρα­σύρει τον άνθρωπο στην «αμαρτία», ώστε με δική του απόφαση —και άρα οικειοθελώς— να εγκαταλείψει τον Παράδεισο με στόχο τη θέωσή του…

Ο Αδάμ και η Εύα» …ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, εφόσον του δόθηκε μια Γνώση για την επίτευξη κάποιων μεγάλων στόχων και μόνος του επέλεξε να τους «κυνηγήσει». Απλά, επειδή ο Σχεδιασμός ήταν του Θεού και επειδή Αυτός γνώριζε τα κόστη τού Σχεδιασμού, αυτό το οποίο φαινόταν σαν «οργή» και «κατάρα» Του ήταν απλά οι αναπό­φευκτες συνέπειες μιας πολύ σοβα­ρής απόφασης. Όλες όμως οι πληρο­φορίες γι’ αυτές τις τρομα­κτι­κές συνέπειες στη ζωή τού ανθρώ­που δόθηκαν σ’ αυτόν ως Προφητεία για το μέλλον. Τι έλεγε αυτή η Προφη­τεία, η οποία απλά ήταν μια προ­ειδο­ποίηση για τα αναπόφευκτα μελλούμενα; …Ότι το ανθρώπινο είδος θα χάσει την «ανεμελιά» τής Δημι­ουρ­­γίας και θα βυθιστεί μέσα στη φτώχεια, στον φόβο, στη δυστυ­χία και στο αίμα …Ότι, ως ζωικό είδος, θα ΔΙΧΑΣΤΕΙ στη λειτουργία του και μέσα από τη φοβερή αντιπαλότητα των δύο μερών θα προκύψει ανθρωποκτόνα σύγκρουση. Αυτός ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ τού ανθρωπίνου είδους ήταν ο βασικός πυρήνας τού Θεϊκού Σχεδίου. Μέρος αυτού του Σχεδίου ήταν το «σπάσιμο» της ανθρωπότητας σε «ανδρικό» και «γυναικείο» τομέα!

Αυτό, δηλαδή, το οποίο περιγράφει η «εικόνα» που έχουμε στο μυαλό μας για το πώς διαδραματίστηκε το Προπατορικό Αμάρτημα —μέσα στις ειδυλλιακές συνθήκες τού Παραδείσου—, είναι πολύ πιο σύνθετο από αυτό το οποίο αρχικά δείχνει. Στην εικόνα αυτήν τα πάντα ξεκινάνε με ένα ζεύγος και με ένα παιδί, για το οποίο οι γονείς του πρέπει ν’ αποφασίσουν για το πώς θα το μεγαλώσουν και άρα προς ποιον στόχο θα το στρέψουν. Το ζεύγος είναι ο Όφις και η Εύα. Η Εύα, δηλαδή, είναι ζεύγος με τον Όφι —που είναι ο άνδρας— και όχι με τον Αδάμ! …Παιδί τους είναι ο Αδάμ! Μετά το «Αμάρτημα» χωρίζουν οι δρόμοι τους και τα ζεύγη γίνονται δύο! Το ένα ζεύγος είναι η Μητέρα με τον Υιό της τον Αδάμ και το άλλο είναι ο Πατέρας με τον δικό Του Υιό, που, λόγω φύλου, είναι ο ίδιος Του ο Εαυτός! Από το τέλειο ζεύγος με το παιδί Του πηγαίνουμε στα δύο ημιτελή ζεύγη, τα οποία πλέον ακολουθούν ξεχωριστές πορείες!

[2]

Αυτό ήταν στην ουσία το «Αμάρτημα»! …«Έσπασε» η πλήρης και άρα τέλεια Αγία Οικογένεια του Παραδείσου και στη θέση της μπήκαν δύο θεϊκές «μονογονεϊκές» οικογένειες με διαφορετική μεταξύ τους άποψη για το πώς θ’ αναθρέψει η κάθε μία το παιδί της …«Έσπασε» ο Θεός τον Εαυτό Του και αυτό παρέσυρε σε ΔΙΧΑΣΜΟ και την ανθρωπότητα! Η Μητέρα «ΓΕΝΝΑ» με φυσικό τρόπο τον λαό μέσα από τον οποίο θα γεννηθεί ο Υιός Της, ενώ ο Πατέρας «ΥΙΟΘΕΤΕΙ» ένα μικρό ανθρώπινο σύνολο για να κάνει το ίδιο! …Αυτό ήταν το «Αμάρτημα»! …και η «αμαρτία» εγκαταστάθηκε πλέον στη Γη! Στόχος ήταν να προκληθεί μίσος μεταξύ των «νέων» —οι οποίοι θα επωφελούνταν από την «αμαρτία»— και των «παλαιών» —οι οποίοι θα ενοχλούνταν από αυτήν— …Να προκληθεί το μίσος μεταξύ αυτών που ήθελαν να «φύγουν» μακριά από τον «Παράδεισο» —εξαιτίας των «κερδών» που έβλεπαν μπροστά τους— και εκείνων οι οποίοι ήθελαν να επιστρέψουν …εκεί όμως όπου οι «Πόρτες» ήταν πλέον ερμητικά κλειστές …Να προκληθεί το μίσος μεταξύ αυτών, οι οποίοι θα προσπαθούσαν να «φορτώσουν» στους άλλους το βάρος τής «αμαρτίας» τής «αποβολής».

Εξαιτίας αυτού του ΔΙΧΑΣΜΟΥ θα προέκυπταν τα όσα άσχημα θ’ ακολουθούσαν. Τότε ο Θεός προφήτευσε για τους ανθρώπους ότι τα «γεννήματά» τους —δηλαδή τα «παιδιά» αυτών των απολύτως διαφορετικών ανθρωπίνων κοινωνιών— θα έρχονταν σε μια τρομακτική και θανατηφόρα σύγκρουση μεταξύ τους …Σε μια αναπόφευκτη σύγκρουση! Οι «νέοι», διεκδικώντας τον ζωτικό τους χώρο εις βάρος των «παλιών», θα προκαλούσαν τους «παλιούς» και αυτοί —όπως ήταν φυσικό— θα αντιδρούσαν …Ο Υιός τής Γυναίκας θα πατούσε στο κεφάλι τον Υιό τού Άνδρα και αυτός θα τον «δηλητηρίαζε», δαγκώνοντάς του τη φτέρνα. Αυτή η σύγκρουση μεταξύ των βασικών «πυρήνων» των δύο διαφορετικών κοινωνικών προτύπων είναι εκείνη που περιγράφεται στην Προφητεία!

2,077 Adam Eve Apple Images, Stock Photos, 3D objects, & Vectors | Shutterstock Η κοινωνία τής Πατριαρχίας ήταν εκείνη που θα προκα­λούσε τη σύγκρουση, γιατί αυτή ήταν που θα ξεκιν­ού­σε ν’ αναπτύσ­σεται από το μηδέν για να διεκδικεί το όλον. Αυτήν τη σύγκρου­ση στην πρώτη μεγά­λη κορύφωσή της —έστω και πρόσκαιρα— θα την κέρδιζαν με θρίαμβο οι δυνάμεις τής Μητρι­­αρχίας …μέχρι να «ηττη­θούν» με έναν απολύτως άδοξο τρόπο.

Τώρα βρισκόμαστε στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΟΣ αυτής της Προφητείας. Ο λαμπερός και πανίσχυρος Υιός τής Γυναίκας, ο οποίος κάποτε νίκησε το πατριαρχικό σύστημα, κείται ημιθανής στο έδαφος και είναι έτοιμος να δεχθεί τη χαριστική βολή από τον αιώνιο αντίπαλό του. Ο θεογέννητος Υιός είναι έτοιμος να «πεθάνει» παντελώς άδοξα από τους «εκλεκτούς» τού Άνδρα. Τώρα οι δυνάμεις τής Πατριαρχίας είναι αυτές που έχουν το πλεονέκτημα. Ο «εκλεκτός» τού Άνδρα είναι αυτός που έχει το «πάνω χέρι». Μετά τη «δηλητηρίαση» του Υιού τής Γυναίκας από τον Υιό τού Άνδρα, έχουν αντιστραφεί οι όροι και έχουν έρθει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω. Τώρα ο Υιός τής Γυναίκας είναι αυτός που απειλείται με θάνατο. Ο μεγάλος του αντίπαλος είναι αυτός που θα επιχειρήσει πλέον να τον πατήσει στο «κεφάλι», για να τον εξοντώσει άπαξ και δια παντός …Είναι αυτός που θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στην αιώνια μάχη μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Αυτή είναι η κορύφωση του ανθρώπινου δράματος και αυτή είναι που οδηγεί στο ΤΕΛΟΣ των πάντων! …Στο οριστικό τέλος, εφόσον εξ’ αρχής γνωρίζουμε ότι όποιος από τους Υιούς και να νικήσει σ’ αυτήν τη μάχη η νίκη του θα σημάνει το ΤΕΛΟΣ τού Σχεδιασμού.

[3]

296,900+ Holy Book Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock | Bible, Religion, Priest

Όμως, για να τα καταλάβει ένας άνθρω­πος αυτά τα «ακατανόητα» και τα «μυστήρια», τα οποία αφορούν πρωτί­στως τους μυημένους στη λογική των Ιερών Κειμένων, θα πρέπει να τα μελε­τή­σουμε με τη σειρά, για να μην «χαθούμε» στα άπειρα δεδομένα τής ανθρώπινης ιστορίας, που μοιάζει με «ωκεανό». Ο κόσμος μας, μέσα στον οποίο εμείς οι άνθρωποι ζούμε, είναι ο κόσμος ο οποίος προέκυψε μετά το Προπατορικό Αμάρτη­μα. Είμαστε η γενιά των ανθρώπων τής «Αμαρτίας», αλλά και της Γνώσης …Είμα­στε η γενιά που έχασε έναν Παράδεισο, αλλά διεκδίκησε μια θέωση …Είμαστε αυτοί που βγήκαμε συνειδητά από τον Παράδεισο των ελαχίστων μέσων, για να μπούμε στην Κόλαση της γνώσης, η οποία όμως είναι η μεγάλη «υποθήκη» για τη θέωση! …Περί αυτού πρόκειται! …Ο Θεός έβαλε «υπο­θήκη» τον Παρά­δεισο, για να μπορέσει ο άνθρωπος να εκμεταλλευτεί την απίστευ­τη ευφυία του, ώστε με τον κόπο και τη θυσία του —σε ένα πολύ συγκε­κριμένο και πεπερασμένο χρονικό διάστημα— να παράξει «καρπούς», οι οποίοι θα του επέτρεπαν να ζήσει «αιώνια» ως ένας μικρός Θεός!…

Κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες ή κτηνοτρόφοι-γεωργοί; (μέρος Β΄) | Anarchy press gr …Από τις καλύβες και την πείνα δεν πηγαίνεις χωρίς κόπο και θυσία στα αεροπλάνα και στα ηλεκτρονικά δίκτυα. Απλά είναι τα πράγματα …Από τις αλάνες και τα καλντερίμια δεν πηγαίνεις κατ’ ευθείαν στο Πανεπιστήμιο …Πρέπει να στρωθείς στο διάβασμα! …Κόπο και προετοιμασία απαιτούν ΟΛΕΣ οι μεγάλες κατακτήσεις! Όλα αυτά, τα οποία σήμερα απολαμβάνει ο άνθρωπος, ΔΕΝ έγιναν ως δια μαγείας κι ούτε επειδή ο χρόνος έτυχε να «συσσωρεύσει» την πρόοδο —όπως μια πλημμύρα συγκεντρώνει «μπάζα»—. Όλα αυτά γίνονται με Σχέδιο!!! …Ούτε με «Μπινγκ» ούτε με «Μπανκ»! …Καλές οι ειδυλλιακές εικόνες που πλάθουμε για τους Πρωτόπλαστους, τον χαμένο Παράδεισο και τη φύση, αλλά τα πράγματα ΔΕΝ ήταν τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Ο άνθρωπος υπέφερε από την αδυναμία του μέσα σε μια φύση, εντός της οποίας ΔΕΝ ήταν ανταγωνιστικός σε σχέση με άλλα θηρία…

[4]

…Μόνον την ευφυία του είχε ως «όπλο» απέναντι σε «υπερεξοπλισμένα» ζώα. Δεν ήταν γρήγορος σαν κι αυτά. Δεν ήταν ανάλογα δυνατός. Ακόμα και η εξασφάλιση της τροφής ήταν δύσκολη. Πεινούσε και υπέφερε σε καθημερινή βάση …Ένας κακόμοιρος τροφοσυλλέκτης ήταν, που ήλπιζε στη «γενναιοδωρία» τής γης …Ένας περιπλανώμενος πεινασμένος, που έψαχνε οπωροφόρα δένδρα σε περίοδο καρποφορίας ή ρίζες φυτών για να φάει …Ήταν χορτάτος «όταν κι εφόσον»! …Έκανε κρύο και κρύωνε …Έχανε παιδιά από την οποιαδήποτε αιτία …Η παραμικρή αρρώστια ή μόλυνση μπορούσε να τον σκοτώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Η ατομική του ευφυία ως είδος, δηλαδή, δεν μπορούσε να λειτουργήσει οργανωμένα επάνω σε μια συλλογική βάση, ώστε να φέρει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Ήταν αρκετά ευφυής για να χρησιμοποιεί εργαλεία, αλλά σε ένα πολύ βασικό επίπεδο, το οποίο δεν ήταν μακριά από άλλα ζωικά είδη, που κι αυτά μπορούν να κάνουν το ίδιο. Αιώνες θα περνούσαν μέχρι να μάθει να «πιάνει» τυρί, αφού πρώτα θα περνούσαν άλλοι αιώνες για να μετατρέψει σε οικόσιτα και να εκμεταλλεύεται τα γαλακτοπαραγωγά ζώα.

Η ίδια η Γη στη μεγαλύτερη έκτασή της ήταν αφιλόξενη γι’ αυτό το είδος και άρα τον περιόριζε στην «κίνησή» του επάνω της …Μια τεράστια «Ανταρκτική», που «κύκλωνε» τον «παράδεισό» του, αλλά δεν του επέτρεπε να επιβιώσει στην έκτασή της. Με προβληματική την ίδια την επιβίωσή του τα πάντα ήταν δύσκολα. Η ευφυία του υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, εφόσον η μόνιμη και καθημερινή προτεραιότητα ήταν η επιβίωση …Η καθημερινή κοπιώδης και βέβαια χρονοβόρος «μάχη» τής επιβίωσης. Υπό αυτές τις συνθήκες η παραγωγή γνώσης γινόταν σε ρυθμούς τέτοιους, που η εξέλιξη του ανθρώπου ήταν στάσιμη και πρακτικά μηδενική. Ασήμαντες γνώσεις θα περνούσαν από γενιά σε γενιά παντελώς ανοργάνωτα και χωρίς καμία προοπτική συλλογικής προόδου. Νέες ασήμαντες γνώσεις θα παράγονταν και κάποιες άλλες επίσης ασήμαντες θα χάνονταν σε ένα διαρκές «σημειωτόν»! Οι αιώνες θα περνούσαν χωρίς καμία αλλαγή για το ανθρώπινο είδος. Ο «Παράδεισος» ήταν μεν υπαρκτός, αλλά ταυτόχρονα ήταν πολύ μικρός σε έκταση και ταυτόχρονα πολύ δύσκολος για την επιβίωση του κορυφαίου «Δημιουργήματος» του Θεού. Ο άνθρωπος ήταν μεν «τέλειος», αλλά ταυτόχρονα ήταν γυμνός, βρώμικος και μονίμως πεινασμένος.

Από αυτήν την αδυναμία ανέλαβε ο Θεός να βγάλει τον άνθρωπο! «Κλείδωσε» έναν «Παράδεισο», ο οποίος μπορούσε να «περιμένει» και έβγαλε τον άνθρωπο «έξω» απ’ αυτόν, για να τον βάλει σε «δουλειά»! Αποφάσισε να «μετατρέψει» την ευφυία του σε μια «μηχανή» και ο Ίδιος κατέστρωσε ένα Σχέδιο, με το οποίο θα μπορούσε να κάνει αυτήν τη «μηχανή» εξόχως παραγωγική …Ο Ίδιος θα σχεδίαζε το «πλαίσιο», τους «τροχούς» και το «κιβώτιο ταχυτήτων», ώστε αυτή η «μηχανή» να κινήσει το «όχημα» της ανθρωπό­τητας οργανωμένα προς το μέλλον. Ο Ίδιος θα δημιουργούσε τους λαούς με τα ειδικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα έδιναν τη μέγιστη απόδοση στην τεράστια και συλλογική προσπάθεια της ανθρωπότητας …Ένα Σχέδιο, για να μπορεί αυτό το «όχημα» να συγκεντρώ­νει και να πολλαπλασιάζει μέσα στους αιώνες όλες τις γνώσεις όλων των ανθρώπων, ώστε να γίνει ένα τεράστιο «ταμείο», το οποίο σε κάποια στιγμή θα μοιραζόταν ΔΩΡΕΑΝ σε όλους. Αυτή η πρόθεση του Θεού να υπηρετήσει τον άνθρωπο, χωρίς ν’ αναζητήσει το Προσωπικό Του ΚΕΡΔΟΣ, αποκαλύπτει και το ΑΓΑΘΟ των προθέσεών Του. Όμως, άλλο πράγμα είναι οι αγαθές προθέσεις και άλλο πράγμα το κόστος των στόχων των προθέσεων αυτών.

[5]

Immigrants have been 'moving and mixing' across Europe since ancient times, groundbreaking DNA research reveals | The Independent | The Independent Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλα αυτά τα μεγαλειώδη και τα απίστευτα που βλέπου­με σήμε­ρα να έχει επιτύχει ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι τυχαία! …ΔΕΝ έγιναν από τυχαίες συγκυρίες. Όλα αυτά απαιτούν Ανώτερο Σχεδια­σμό και ανώτερος απ’ αυτόν του Θεού ΔΕΝ υπάρχει! …Έναν Σχε­διασμό, ο οποίος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έχει και τα κόστη του …Έναν Σχεδιασμό ο οποίος, λόγω των μεγάλων προσ­δοκώμενων κερδών, συνεπαγό­ταν κι ένα επίσης ανάλογο και άρα μεγάλο κόστος «επένδ­υσης» …Έναν Σχεδιασμό, που για τη δρομο­λόγησή του απαίτησε να μπει μέσα στην κοινωνία των ανθρώ­πων η πιο σκληρή εξουσία …Η εξουσία που αφορά τους πάντες και με τις αποφάσεις της προκαλεί πόνο στους πάντες. Αυτός ο κόσμος τής θυσίας —αλλά και της τεράστιας τεχνο­λογικής εξέλιξης—, ήταν αυτός ο οποίος προέκυψε από την «αλλαγή» τής λειτουργίας τής κοινωνίας.

Αυτή η «αλλαγή» δεν είναι ούτε άγνωστη για τον άνθρωπο ούτε «ανώνυμη» …Αυτή η «αλλαγή» είναι η περίοδος της σκληρής Πατριαρχίας! Η Πατριαρχία είναι δημιούργημα του Θεού! …Είναι τεχνητό δημιούργημα! …ΔΕΝ είναι φυσική κατάσταση! …Μόνον ο Θεός μπορούσε να προκαλέσει τη δρομολόγησή της, γιατί απαιτείται τεραστίας ποιότητας και ποσότητας δωρεά Γνώσης, ώστε ν’ «αλλάξει» συνειδητά ο ευφυής άνθρωπος τη φυσική λειτουργία τής κοινωνίας του. Το περίφημο «μήλο» τού «Δένδρου τής Γνώσης» έπρεπε να είναι πραγματικά κάτι, το οποίο να ήταν σοκαριστικής αξίας. Η κοινή ανθρώ­πινη γνώση τής εποχής κατά την οποία η Πατριαρχία «ανέτειλε» δεν αρκεί για μια τέτοια αλλαγή! Όπως δεν μπορείς με ένα «σπίρτο» να προκα­λέσεις τεχνητό «ξημέρωμα», έτσι δεν μπορείς και με ένα κομμάτι πανί να προκα­λέσεις γενική «συσκό­τιση»! Τέτοια «σπίρτα» και «πανιά» ήταν οι γνώσεις των ανθρώπων εκείνης της εποχής …Αυτές ακριβώς ήταν οι αναλογίες στη διαφορά τής γνώσης που υπήρχε μεταξύ Θεού και ανθρώπων και ήταν το προαπαιτούμενο για την «Ανατολή» τής σκληρής Πατριαρχίας …Την «Ανατολή» τού σκότους!

Οι συνέπειες της αμαρτίαςΟ φυσικός ανθρώπινος κόσμος λει­τουργεί επάνω στη μητρι­αρχική λογι­κή! Έχει κι αυτός μέσα του έναν βασικό «πυρή­να» εξουσίας, αλλά αυτός ο πυρήνας, ενώ είναι ισχυρός κι ακατά­λυτος, είναι πολύ περιορι­σμένου «βεληνεκούς» …Είναι ένας «πυρήνας» όπου επίσης ένας άνθρω­­­πος έχει εξουσία ζωής και θανάτου επάνω σ’ έναν άλλο άνθρωπο, αλλά αυτό περιορίζεται στην πιο βασική και θεμελιώδη σχέση μεταξύ των ανθρώπων, που είναι η σχέση μητέρας και παιδιού …Είναι μια εξουσία που δεν παραβιάζεται κι αυτός που την ασκεί μπορεί να γίνει φονικός εάν κάποιος επιχει­ρήσει να την αμφισβητήσει. Τα πάντα σ’ αυτήν την κοινωνία λειτουργούν με βάση τη λογική και τα συμφέροντα του ισχυ­ρού αυτού του διδύμου —που είναι η μητέρα—, η οποία έχει απόλυτη εξου­σία επάνω στο παιδί της. Τα πάντα είναι στα χέρια αυτού που ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! …Αυτού που ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και με ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ εκείνον που εξουσιάζει!

[6]

Η Πατριαρχία αυτό το δεδομένο ήταν που άλλαξε …Από την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία αυτών που εξουσίαζαν πήγαμε στην ιδιοτέλεια των εξουσιαστών και τη θυσία των εξουσια­ζό­­μενων. Έβαλε μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία την εξουσία των δυναστών και όχι των υπηρετών. Από τη στέρηση που μέχρι τότε αφορούσε εκείνους που εξουσίαζαν πήγαμε στη στέρηση αυτών που εξουσιάζονται. Για να γίνει αυτό δυνατό, έπρεπε να γίνει επέμβαση στον βασικό πυρήνα τής ανθρώπινης κοινωνίας και άρα εκεί όπου υπήρχε η «ρίζα» τής φυσικής εξουσίας. Έδωσε την εξουσία, επάνω στα παιδιά τής γυναίκας, σε ανθρώπους οι οποίοι μέχρι τότε δεν είχαν καμία εξουσία επάνω σ’ αυτά …Έδωσε την εξουσία σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπηρετούν αυτούς που εξουσιάζουν, αλλά τους εκμεταλλεύονται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Έβαλε ανθρώπους με εξουσία «πάνω» από τις γυναίκες που γεννάνε τα παιδιά. Γι’ αυτόν τον λόγο στο «σκηνικό» τού Προπατορικού Αμαρ­τή­­ματος η Γυναίκα ήταν εκείνη που έπρεπε να «ξεγελαστεί», γιατί απλούστατα η ισχύς τού άνδρα δεν αρκούσε για την «Αλλαγή»!…

Did Eve really eat the Apple? - Quora …Η Γυναίκα έπρεπε να «φάει» το «Μήλο τής Γνώσης», για να το παρα­δώσει «μολυσμένο» στον «Αδάμ», ο οποίος είναι ο «γιος» της …εφόσον οι άνδρες γεννιούνται από τις γυναίκες και στον κόσμο αυτόν επι­βι­ώ­νουν υπό την εξουσία τους!!! Ο ισχυρός τής κοινωνίας είναι ΠΑΝΤΑ η γυναίκα, γιατί αυτή είναι που ελέγ­χει τον πιο βασικό πυρήνα τής εξου­σίας …Αυτή είναι που έχει τη φυσική εξουσία επάνω στα παιδιά και αυτή είναι που «απο­φασίζει» για το εάν θα τα παρα­δώσει ή όχι στην τεχνητή εξουσία τής Πατριαρχίας …Αυτή είναι που αποφα­σίζει για το εάν η επόμενη γενιά θα έχει τα ίδια ή διαφορετικά χαρα­κτη­ριστικά σε σχέση με την προηγού­μενη …Αυτή είναι που «γαλουχεί» κυριο­λεκτικά και μεταφορικά τις γενιές των ανθρώπων. Εάν αυτή δεν πειστεί να υποταγεί —η ίδια και μαζί μ’ αυτήν και τα παιδιά της— στην εξουσία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει η κοινωνία!

Η σκληρή Πατριαρχία, δηλαδή, απαιτεί πάνω απ’ όλα σκληρές, «πλανεμένες» κι αδίστακτες γυναίκες για να την υποστηρίξουν, εφόσον οι άνδρες είναι αδύναμοι να το επιτύχουν αυτό μόνοι τους. Απαιτεί γυναίκες, οι οποίες να είναι αποφασισμένες να παραδώσουν χωρίς όρους τα παιδιά τους στην εξουσία τού άνδρα. Απαιτεί γυναίκες αποφασισμένες να στηρίξουν τυφλά όλα τα δόγματα αυτής της εξουσίας. Όσο πιο πολύ πιστεύουν οι γυναί­κες στους «πατερούληδες» του συ­στή­ματος, τόσο πιο πολύ «δηλητη­ρι­ά­ζουν» οι ίδιες τους γιους τους και ισχυρο­ποιούν την Πατριαρχία. Όσο πιο πολύ πιστεύουν στους «πατερούληδες», τόσο πιο πολύ οι ίδιες γίνονται σκληρές απέναντι στις γυναίκες που τείνουν ν’ αμφισβητή­σουν αυτήν την εξουσία. Κάνει τεράστιο λάθος όποιος νομίζει ότι η Πατριαρχία είναι δημιούργημα των ανδρών …Η Πατριαρχία ΔΕΝ ταυτίζεται με την ανδροκρατία! …Η Πατριαρχία συνδέεται με την έννοια του «Πατέρα»! Είναι δημιούργημα του Αρσενικού Θεού και συνειδητή επιλογή των γυναικών οι οποίες «πείστηκαν» απ’ Αυτόν για να τη στηρίξουν. Μόνον αυτές είχαν αυτήν τη δυνατότητα, γιατί μόνον αυτές είχαν τη δύναμη να ελέγξουν τις άλλες γυναίκες —και όχι οι άνδρες— …Οι «Πιστές» στον Πατέρα μητέρες ανδρών και πεθερές των γυναικών είναι ο σκληρός πυρήνας τής Πατριαρχίας!

[7]

Close up of human hands holding burning earth planet. Global warming concept. ai generated pro photo 29549018 Stock Photo at Vecteezy Αυτό ήταν που άλλαξε με το «Αμάρτημα» και γι’ αυτόν τον λόγο «χρεώνεται» στη γυναίκα. Αυτή ήταν που άλλαξε τη συμπεριφορά της και «υψώθηκε» στον κόσμο η Πατρι­αρχία. Αυτή ήταν που πείστη­κε να φάει το «μήλο» τής Γνώσης και να το δώσει στον γιό της, ενώ γνώριζε την επικινδυνότητά του. Αυτήν ήταν που παρέ­δωσε τη δική της εξουσία στους «πατέρες», οι οποίοι αντιπροσώ­πευαν τον «Πατέρα». Η εξουσία τής γυναίκας μέχρι τότε προστάτευε τα παιδιά …Αντιδρούσε βίαια εάν κάποιος τρίτος τα απειλούσε με τα «σχέδιά» του …Αντιστεκόταν σαν θηρίο όταν κάποιος ήθελε να στείλει τα παιδιά της στον πόλεμο για τη θυσία τής επέκτασης, της αρπαγής και της ανάπτυξης …Δεν τα «χάριζε» στην εξουσία για τα «μεγάλα» και τα «λαμπρά» που πρέσβευαν οι άνδρες και την είχαν πείσει πως ήταν προς το μακροπρό­θεσμο συμ­φέ­ρον των παιδιών της …Δεν «θυσίαζε» η ίδια τον ρόλο της και άρα τον εαυτό της για λόγους που δεν καταλάβαινε. Αυτό ήταν το κατόρθωμα της Πατρι­αρ­χίας. Μέσω της «δηλη­τη­ριασμέ­νης» γνώσης η ανδρική εξουσία «ξεπέρασε» τα προη­γού­μενα όρια και «μετακί­νησε» την «επιρροή» της στην ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ υποταγμένη μητέρα και στον ανήλικο υιό της! …Για τα Σχέδια του Πατέρα —και άρα για το συμφέρον— η γυναίκα «θυσίαζε» τα αρσενικά παιδιά της στο όνομα «υψηλών» στόχων και τα θηλυκά τα ανάγκαζε ν’ «αυτοκτονήσουν» σε επιλογές ανάλογης σκοπιμότητας. Αυτή ήταν η Πατριαρχία και από εκεί ξεκίνησε ο Εφιάλτης τής ανθρωπότητας!

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμα­στε, ΔΕΝ γίνονται με γνώση κοινή! …Μόνον ο Θεός είχε τη Γνώση να «σπάσει» τα μέχρι τότε ακατάλυτα «δεσμά» τής ανθρώπινης κοινωνίας που της «επέβαλε» η Μητριαρχία! Έπρεπε ο Ίδιος ο Θεός ν’ αποκαλύψει την Ύπαρξή Του —και δεν Τον «επινόησε» ο άνθρωπος, όπως βλακωδώς ισχυρί­ζονται οι αγράμματοι του μαρξισμού—. Αυτό ακριβώς έγινε με το Προπατορικό Αμάρτημα και γι’ αυτό αποτελεί την πιο τραυματική «ανάμνηση» της ανθρωπότητας! Η Γνώση τού Θεού «έσκασε» στον κόσμο σαν πυρηνική «βόμβα» και τον «έσπασε» σε δύο κομμάτια …Ένα, το οποίο διαρκώς συρρικνωνόταν —και ήταν η Μητριαρχία— και ένα το οποίο είχε τα αντίθετα χαρακτηριστικά. Το πρώτο συρρικνωνόταν γιατί δεν μπορούσε να δημιουργήσει γνώση ανάλογη με τα αντίστοιχα πατριαρχικά συστήματα κι επιπλέον δεν μπορούσε να οργανώσει ισχυρή άμυνα απέναντι στα απολύτως οργανωμένα, βίαια κι αρπακτικά αυτά συστήματα …Συστήματα, τα οποία, εξαιτίας τής λειτουργίας τους, όχι μόνον θα παρήγαγαν διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα θα «γεννούσαν» και τελείως διαφορετικούς «απογόνους» …εξαιτίας τής διαφορετικής νοοτροπίας των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι θα «γαλουχούσαν» με διαφορετικό τρόπο και επάνω σε διαφορετικές βάσεις και αξίες τα παιδιά τους.

[8]

Αυτός ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ, όμως, δεν αφορά μόνον τον άνθρωπο και την κοινωνία του, αλλά και τον Ίδιο τον Θεό. Διχάστηκε ο κόσμος τού ανθρώπου, αλλά διχάστηκε και η «Φύση» τού Θεού! Ο Θεός «έσπασε» την ανθρώπινη κοινωνία, αλλά «έσπασε» κι ο Ίδιος τη «Φύση» Του! …Ο Αρσενικός Θεός «πήγε» με τις δυνάμεις τής Πατριαρχίας και ο Θηλυκός με τις δυνάμεις τής Μητριαρχίας! Αυτή η «ταύτισή» Του με τις αντιμαχόμενες «μερίδες» ήταν απαραίτητη, γιατί μέσω αυτών θα ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ κι ο Ίδιος στον κόσμο, για να ρυθμίσει τις εξελίξεις! Αυτό ήταν απαραίτητο, για να μη χαθεί ο έλεγχος του Σχεδίου και καταστραφεί η ανθρωπότητα στην άβυσσο μιας ανώφελης κι ατέρμονης αιματοχυσίας. Από τη στιγμή λοιπόν που η «πορεία» της, αλλά και το αίσιο τέλος της, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της «μονομαχίας» των «παιδιών» αυτών των αλληλοσυγκρουόμενων ανθρώπινων κοινωνιών, ο Θεός θα ήταν Αυτός που θ’ αναλάμβανε —ως ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΥΣΤΗΣ και ΓΝΩΣΤΗΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ— να «ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ» ο Ίδιος την πιο ισχυρή μορφή αυτών των «παιδιών» …καί για τις δύο πλευρές!!!

Αυτό ήταν απαραίτητο, για να μπορεί να ρυθμίζει τα αποτελέσματα της σύγκρου­σης, εφόσον, απ’ όποια πλευρά κι αν αποφάσιζε να εμφανιστεί ο Ίδιος, εκείνη θα ήταν που θα επιβάλλονταν κιόλας! Όταν λοιπόν η πορεία τής ανθρωπότητας εξαρτάται από τη σύγκρουση αυτών των «μερίδων» της, λογικό είναι την πορεία της να την ελέγχει Αυτός που καθορίζει μόνος Του την έκβαση της μάχης αυτής. Όμως, οι κλίμακες του χώρου και του χρόνου τού πανανθρώπινου Σχεδιασμού απαιτούσαν υποχρεωτικά ανάλογες προσαρμογές και στο επίπεδο του Υιού. Από τη στιγμή που οι κλίμακες αυτές ξεπερνούν τα «μέτρα» τής ζωής τού θνητού ανθρώπου, ευνόητο είναι πως όλα αυτά έπρεπε να προβλεφθούν σε έναν Σχεδιασμό διάρκειας χιλιάδων χρόνων! Ο ενσαρκωμένος Θεός έχει τη Γνώση ν’ αλλάξει μια κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να παραμένει σ’ αυτήν την κατάσταση αιωνίως ζωντανός! Σε αυτές τις κλίμακες οι «λαοί» είναι που αναλαμβάνουν τους ρόλους των αιωνόβιων «πρωταγω­νιστών», οι οποίοι με τις «μονομαχίες» τους θα δώσουν αιώνια χαρακτηριστικά στις νίκες και τις ήττες τους και θα κάνουν τον Σχεδιασμό να «δουλεύει» για το απαραίτητο χρονικό διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό το οποίο λέμε; …Ότι οι διαφορετικές «Φύσεις» τού Θεού, που ορίζουν τα «Άκρα» μιας διχασμένης ανθρώπινης κοινωνίας, δημιουργούν και διαφορετι­κούς λαούς να εκφράσουν τα «Άκρα» αυτά …Να εκφράσουν στο απόλυτο βαθμό τα διαφορετικά χαρακτηριστικά αυτών των κοινωνιών. Ο απόλυτα Αρσενικός Θεός, τής μερίδας που —έστω και ύπουλα κι άδοξα— θα επέβαλε την εξουσία της στην παγκόσμια κοινωνία, θα έπρεπε να έχει τον πλήρη έλεγχο του λαού που προβλεπόταν να το κάνει αυτό …Να ελέγχει απόλυτα τα χαρακτηριστικά τού λαού, που, λόγω του Σχεδιασμού, θα του παραδιδόταν ο έλεγχος του συνόλου τής πατριαρχικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα, από το άλλο «Άκρο», ως ο απόλυτα Θηλυκός Θεός, έπρεπε να ελέγχει εξίσου απόλυτα τον λαό εκείνον, ο οποίος θα συντηρούσε αιωνίως τη «σπίθα» τής Μητριαρχίας, ώστε να μην υπάρχει σε καμία περίπτωση η πιθανότητα αυτή να «σβήσει» και να χαθεί εντός της τεράστιας «πλημμύρας» τής Πατριαρχίας …Τον λαό που θα είχε πάντα τη δυνατότητα να πολεμήσει «στα ίσα» την Πατριαρχία και να μπορεί να τη νικήσει. Έπρεπε, δηλαδή, μόνιμα να προστατεύεται η «μήτρα» που θα «γεννά» τον Υιό Εκείνον, ο οποίος πάντα θα είναι έτοιμος να πάρει το «ξίφος» τού Θεού και να δώσει ΤΕΛΟΣ στον Σχεδιασμό όταν αυτό απαιτηθεί.

[9]

Στο σημείο αυτό εμφανίζεται και μια άλλη θεμελιώδης διαφορά, η οποία υπάρχει μεταξύ των λαών που ορίζουν τα «Άκρα» και η οποία προκύπτει εξαιτίας των διαφορετικών «Φύσεων» του Θεού. Ο Αρσενικός Θεός, επειδή δεν «γεννά» ο Ίδιος, «ΥΙΟΘΕΤΕΙ» τον λαό μέσω του οποίου θα επανεμφανιστεί! Εντός τής πατριαρχικής κοινωνίας απλά ΕΠΙΛΕΓΕΙ «εκλεκτούς», ανάμεσα στους οποίους θα «ενσαρκωθεί» ο Ίδιος. Αυτοί οι απλώς ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ «αμαρτω­λοί» —ανάμεσα σε όμοιούς τους «αμαρτωλούς» τής Πατριαρχίας— είναι οι «εκλεκτοί» Του και είναι οι Ιουδαίοι! Ο απόλυτα Θηλυκός Θεός δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Επειδή, ως Μητέρα, από τη φύση της «γεννά», δημιουργεί η Ίδια με τη Γνώση Της τον διαφορετικό λαό μέσα από τον οποίον θα «γεννηθεί» και ο Υιός Της. Οι φυσικοί Υιοί τού Θηλυκού Θεού είναι οι Έλληνες! Οι Έλληνες είναι «σάρκα από τη σάρκα» Του, γιατί τους «γεννά» από τη «μήτρα» Του, προκειμένου σε κάποια στιγμή να «γεννηθεί» ανάμεσά τους και ο Ίδιος ως Υιός! …Είναι «όμοιος» μ’ αυτούς με τη λογική τού «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν»! …Δεν είναι όπως στην περίπτωση του Πατέρα διαφορετικός ο Υιός από τους ετεροθαλείς αδερφούς Του, που είναι οι επιλεγμένοι και «υιοθετημένοι» Ιουδαίοι, τους οποίους ο Θεός τούς χρησιμοποιεί ως το μέσον που Του δίνει τη δυνατότητα να «τρυπώσει» ανάμεσά τους, όταν αυτό θα είναι απαραίτητο για τον Σχεδιασμό Του.

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; …Ο Υιός τής Γυναίκας είναι όμοιος με τους υπόλοιπους Έλληνες «αδερφούς» Του και όλοι τους, παρ’ όλη την ατομική τους διαφοροποίηση, λειτουργούν πανομοιότυπα και με ενιαίο τρόπο, λόγω κοινής γνώσης και κοινής νοοτροπίας. Αντίθετα, στο «άλλο» στρατόπεδο οι διαφορές μεταξύ τού Υιού τού Ανδρός και των «εκλεκτών» τού Ανδρός είναι διακριτές και τεράστιες! Στην κυριολεξία δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟ μεταξύ τους! …Οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες και τόσο θεμελιώδεις, που ο Υιός τούς ονομάζει «Τέκνα του Διαβόλου» κι αυτοί τον Σταυρώνουν …Ίδια «οικογένεια», τεράστιο «χάσμα» μεταξύ των ιδιοτήτων! Ο Υιός τού Ανδρός είναι ΕΝΑΣ …και είναι ο Ίδιος ο Θεός! …Είναι διαφορετικός από τον ανθρώπινο περίγυρό Του —και άρα από τους «εκλεκτούς»— κι απλά «φυτεύει» τον εαυτό Του ανάμεσά τους, για να εκμεταλλευτεί τα χαρακτηριστικά τους και να δρομολογήσει τις εξελίξεις εκείνες, οι οποίες ευνοούν το Σχέδιό Του. Ως εκ τούτου η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών λαών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και κατά κανόνα ΠΟΙΟΤΙΚΗ!

[10]

 Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Θεός ανάμεσα στους Ιουδαίους θα πρέπει να «ενσαρκωθεί» ο Ίδιος και να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ απ’ αυτούς! …με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ γνώση και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ νοοτροπία απ’ αυτούς! Αντίθετα με τους Έλληνες ο Υιός θα «γεννηθεί» ανάμεσα τους ως όμοιος με ομοειδή γνώση, εφόσον η «μήτρα» είναι κοινή και αυτή είναι του Θεού! Οι Έλληνες «γεννιούνται» απευθείας με την ίδια Γνώση που «γεννιέται» κι ο Θεός! Ο Υιός δεν γεννιέται με «θαύμα», ώστε να δηλώνεται η «διαφοροποίησή» Του από τους υπόλοιπους! …Δεν χρειάζονται «κρίνοι», για να γίνονται διακριτές οι διαφορές τους! Οι Έλληνες «γεννιούνται με την ίδια «τροφό»-Γνώση που γεννιέται κι ο Θεός! …Με τη Γνώση τής Μητέρας τους, που είναι ο Θηλυκός Θεός!

A Video Game Shows the True Colors of Ancient GreeceΑκόμα και η γλώσσα των Ελλήνων είναι η Γλώσσα τού Θεού, γιατί απλούστατα είναι η «ΜΗΤΡΙΚΗ» τους γλώσσα! Ως εκ τούτου ένας άνθρωπος είναι Έλληνας ΜΟΝΟΝ για όσο διάστημα εξακολουθεί να γεννιέται από τη Γνώση τού Θεού, η οποία είναι τα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ κι εξακολουθεί να μιλάει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, η οποία του δίνει την απόλυτη πρόσβαση σ’ αυτά. ΜΟΝΟΝ εάν χάσει κάτι από τα δύο αυτά στοιχεία, παύει να είναι Έλληνας. Αυτά τα δύο είναι τα προαπαιτούμενα γι’ αυτόν!!! …κι όχι απαραίτητα η εκάστοτε θρησκεία που ακολουθεί!!! …Είτε ο Έλληνας «ακολουθεί» δώδεκα θεούς είτε έναν είτε δεκαπέντε, η θεϊκή του «ΠΑΙΔΕΙΑ» είναι εκείνη που τον χαρακτηρίζει …Η ευσέβειά του και η νοοτροπία που παίρνει από τη «μητέρα» του είναι εκείνη που τον χαρακτηρίζει!!! …και όχι αυτή καθ’ αυτή η θρησκευτική του άποψη περί Θεού!!! …Είτε είναι Δωδεκαθεϊστής είτε Χριστιανός, εάν έχει τα ελληνικά εφόδια, παραμένει στον «πυρήνα» του Έλληνας! Άλλωστε, για έναν Θεό, ο οποίος μόνος Του «διασπάται» για την εξέλιξη του Σχεδίου Του, δεν υπάρχει διαφορά εάν ένας λαός λατρεύει τον Ίδιο στην ενιαία Του μορφή ή στην πολυδιάσπασή Του.

[11]

Γιατί όμως είναι απαραίτητο να υπάρχουν αυτοί οι λαοί στην «πορεία» τής ανθρωπότητας; …Γιατί μέσα απ’ αυτούς τους λαούς μπορεί ο Θεός να «επιστρέφει»! …Μέσω αυτών των λαών μπορεί να «ενσαρκωθεί» όταν θα χρειαστεί να ελέγξει, να αλλάξει κατεύθυνση ή να σταματήσει αυτήν την «πορεία»! …«Ενσαρκώνεται», για να δώσει τη δική Του νίκη —και άρα την ηγεσία τής παγκόσμιας κοινωνίας— σ’ αυτούς που πρέπει να διαχειριστούν τη νίκη αυτή, ώστε να οδηγήσουν —με βάση τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά— την ανθρωπότητα εκεί όπου απαιτεί το Σχέδιό Του! …Η «νίκη» Του κάνει νικηφόρα τα χαρακτηριστικά αυτών που ευνοούν τον Σχεδιασμό και η αθανασία των λαών κάνει αθάνατους και τους Διαχειριστές αυτής της νίκης. Όταν νικάει ως Αλέξανδρος, την ηγεσία τής ανθρωπότητας την παίρνουν στα χέρια τους οι Έλληνες, ενώ όταν Αυτός νικάει ως Ιησούς, την ηγεσία τής ανθρωπότητας την παίρνουν οι Ιουδαίοι. Αυτοί οι δύο λαοί αποτελούν το «τιμόνι» τού Θεού, μέσω των οποίων κατευθύνει την ανθρωπότητα! …Οι λαοί με τα προβλεπόμενα και μόνιμα ειδικά χαρακτηριστικά, που δίνουν μονιμότητα στη λειτουργία τής εξουσίας.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, οι λαοί αυτοί εμφανίζονται στο προσκήνιο όταν θα πρέπει η ανθρωπότητα ν’ αλλάξει «κατεύθυνση». Μπορούν να συνυπάρχουν στον κόσμο επί αιώνες, χωρίς ν’ αλληλοεπηρεάζονται μεταξύ τους. Στο διάστημα αυτό προστατεύονται από τον Θεό μέχρι να τους «επιστρατεύσει» για την αλλαγή αυτής της «κατεύθυνσης». Συμμετέχουν όμως κι αυτοί —όπως όλοι οι υπόλοιποι λαοί— στην «πορεία» που έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε το «τραυματικό» «Προπατορικό Αμάρτημα»! Προστα­τεύονται από τον Θεό, αλλά δεν απαλλάσσονται από τα κόστη αυτής της «πορείας». Από τη στιγμή λοιπόν που οι άνθρωποι έχουν αποβληθεί από τον Παράδεισο —λόγω της Γνώσης που έχουν λάβει— και συγκρούονται μεταξύ τους, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και η σύγκρουση των «άκρων». Οι συγκρούσεις μεταξύ των διαφορετικών ανθρωπίνων συστημάτων θα φέρουν αργά ή γρήγορα αυτούς τους «εξειδικευμένους» λαούς σε επαφή και άρα σε μια μεταξύ τους «τριβή» …Μια «τριβή», που, όταν ο Θεός αποφασίσει, θα ενεργοποιήσει τη μεγαλύτερη σύγκρουση που μπορεί να υπάρξει …Η σύγκρουση με τη μεγαλύτερη ένταση και τις μεγαλύτερες συνέπειες που μπορούν να υπάρξουν μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία είναι αυτή των Ελλήνων με τους Ιουδαίους.

The End-TimeMessage HomePage::. Προερχόμενοι αυτοί οι άνθρωποι από τις δύο διαμετρικά αντίθετες «Φύσεις» τού Θεού, είναι φυσικό να μισούνται μεταξύ τους και να προσπαθεί ο ένας να εξοντώσει τον άλλο, θεωρώντας ότι αυτός είναι το αίτιο της κακοδαιμονίας που πλήττει την ανθρωπότητα. Αλληλοσκοτώνονται, θεωρώντας μάλιστα ότι εκτελούν και τη Θεία Θέληση. Η μέγιστη ένταση αυτών των συγκρούσεων εμφανίζεται όταν συγκρούονται απευθείας οι απόλυτες ιδιότητες των εμπλεκομένων …Όταν στη σύγκρουση αυτή συμμετέχει ο Ίδιος ο Θεός! …Όταν συγκρούονται οι Υιοί, που εκφράζουν είτε τους Έλληνες είτε τους Ιουδαίους. Για όσο διάστημα δηλαδή οι συγκρουόμενοι της Πατριαρχίας είναι οι «ενδιάμεσοι» άνθρωποι των «ενδιάμεσων» λαών, δεν υπάρχουν θεαμα­τικές εξελίξεις. Οι μεγάλες εξελί­ξεις έρχονται όταν συγκρούονται οι δύο Υιοί τού Θεού μεταξύ Τους και στη συνέχεια αυτή η σύγκρουση μεταφέρεται στους λαούς που Τους εκφρά­ζουν …Επειδή αυτοί οι Υιοί δεν συνυπάρ­χουν χρονικά, στην πραγματικό­τητα, όταν εμφανίζονται, «χτυπάνε» τον «απέναντι» λαό. Οι εξελίξεις δηλαδή συμβαίνουν όταν ο ενσαρκωμένος Υιός τού ενός Θεού «χτυπά» τον λαό τού Άλλου. Τότε αλλάζει η «πορεία» τής ανθρωπό­τητας, εφόσον τη «σκυτάλη» των Υιών την παίρνουν οι λαοί που Τους εκφράζουν …και άρα όταν συγκρούονται οι κοινοί Έλληνες με τους κοινούς Ιουδαίους!

[12]

Το σύνολο της ιστορίας του ανθρώπου είναι η «μάχη» μεταξύ των δύο Υιών, οι οποίοι είναι όμοιοι και διαφορετικοί ταυτόχρονα …Η «μάχη» μεταξύ αυτών των δύο κόσμων, των οποίων ο βασικός κι αθάνατος «πυρήνας» είναι οι λαοί που συνδέονται με τους Υιούς αυτούς …Οι λαοί που διατηρούν ατόφιο το αρχικό DNA τόσο της Πατριαρχίας όσο και της Μητριαρχίας. Η πρόοδος αυτής της πορείας φαίνεται από την έκβαση της μάχης μεταξύ των δύο λαών που συνδέονται με αυτούς τους Υιούς!

Αυτό ακριβώς περιγράφει η Παγκόσμια Ιστορία. Η Ιστορία των ανθρώπων είναι η «πρόοδος» της Προφητείας τού Προπα­το­ρικού Αμαρτήματος …Η «πο­ρεί­α» που ξεκίνησε αμέσως μετά την αποβολή τού ανθρώπου από τον Παράδεισο …Μια «πορεία» με πολύ απότομη και βίαιη εκκί­νηση, γιατί αμέσως μετά το «Αμάρτημα», το οποίο «γέννησε» την Πατριαρχία, αυτή άρχισε να «καταπίνει» τούς λαούς …Να επεκτείνεται εις βάρος όλων των μητριαρχικού τύπου συστη­μάτων, τα οποία ήταν αδύναμα ν’ αντισταθούν.

Sin City's dark temples and the mystique of ancient Egyptian rituals. Deep blacks Στους αιώνες που ακολούθησαν η Πατριαρχία τελειοποίησε τα λει­τουργικά της χαρακτηριστικά κι έθεσε τους παγκόσμιους στόχους της. Ήταν η εποχή που η ανθρω­πότητα γνώρισε τις φοβερές και θεοσκότεινες αυτο­κρατορίες τής Βαβυλώνας και της Αιγύπτου. Η Περσική Αυτοκρα­τορία τού Ξέρξη ήταν η ένωση αυτών των αυτοκρα­τοριών και ήταν το μέγιστο σημείο στο οποίο η αυτοκρατορία αυτή θα μπορούσε να φτάσει μετά το «Αμάρτημα» και χωρίς κάποια επι­πλέον επέμβαση του Θεού-«Γονέα» —και άρα χωρίς την παρεμβολή των «Υιών» των διαφορετικών «Φύσεών» Του—. Μέσα σ’ αυτήν την πατριαρχική τεράστια και θεοσκότεινη δομή βρισκόταν πλήρως ευθυγραμ­μισμέ­νη και προ­­στα­­τευμένη η κοινωνία των «εκλεκτών» Ιουδαίων. Είτε στην Αίγυπτο είτε στη Βαβυλώνα, λόγω του καθαρά πατρι­αρχικού της DNA, εξασφάλιζε την άνετη επιβίωσή της και την εύκολη πρόσβασή της στην κορυφή τής εξουσίας.

[13]

Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η πατριαρχική δομή «σκούπισε» όλη την περιοχή στην οποία «γεννή­θηκε», ανα­ζη­τώντας νέους χώρους. Αναζη­τούσε μόνιμα νέους χώρους, γιατί από τη «λεία» της συντη­ρούνταν ο τερά­στιος οργανι­σμός της. Αύξανε τον πληθυσμό της κι αναζητούσε νέο κεφά­λαιο για να τον συντηρήσει. Ήθελε «λεία» για να διατηρεί τους λαούς υπό την εξουσία τής Πατρι­αρχίας. Άρα ήταν θέμα χρόνου μετά τα «μαλακά» μέρη τής υπό διάλυση μητριαρχικής μορφής τής κοινωνίας ν’ αρχίσει να πλησιά­ζει τα επικίνδυνα «σκληρά» της μέρη! …Ήταν θέμα χρόνου να «πλησιάσει» τα μέρη των Ελλήνων …Ήταν θέμα χρόνου να έρθει σε «τριβή» με τους Έλληνες …Να πλησιάσει δηλαδή αυτούς, οι οποίοι, χωρίς να έχουν καν τα χαρακτηριστικά των πατρι­αρχικών κοινωνιών, είχαν εξίσου σκληρά χαρακτηριστικά …Να απει­λήσει με βία εκείνους που, λόγω παιδείας, θα έκαναν ανιδιοτελώς αυτά τα οποία η Πατριαρχία έπρεπε να πληρώσει για να τα εξασφαλίσει από τους υπηκόους της …Να απειλήσει με κατάκτηση αυτούς, οι οποίοι θα εκδήλωναν βίαιη αντίδραση πολύ ισχυρότερη απ’ ό,τι θα περίμεναν τα «τέρατα» της Πατριαρχίας …Αυτούς, οι οποίοι στα μέρη τους ανέπτυσσαν τα ανεξάρτητα πολιτικά συστήματα των «μικροκοινωνιών» τους κατά βούληση.

Αυτός ο κατακερματισμένος και φαινομενικά αδύναμος «Ελληνικός Κόσμος» ήταν που συνέθετε ως σύνολο τη «Γυναίκα» …και όχι συγκε­κρι­μένα η Αθήνα ή η Σπάρτη, η Κόρινθος ή η Θήβα …Αυτό το σύνολο αποτελούσε τη «Γυναίκα» και οι πολλές και διαφορετικές «πόλεις» της ήταν «κόρες» της, οι οποίες επίσης «γεννούσαν». Η «Πόλις», ως μεγεθυ­μένη «οικο­γένεια», με φυσική εξουσία επάνω στα «παιδιά» τα οποία «γεννούσε», ήταν το χαρακτηριστικό που έδινε στον Ελληνισμό τη «θηλυκή» του μορφή …Η «Πόλις», η οποία δεν είχε μεγάλα και δαιδαλώδη πολιτικά συστήματα και οι εξουσιαστές της ήταν στην κυριολεξία οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας …Η «Πόλις», που, λόγω μεγέθους, δεν είχε πολλά «παιδιά», για να τα στέλνει σε μαζική θυσία, για να υπηρετήσει τα μεγαλόπνοα «οράματα» της εξουσίας …Η «Πόλις», η οποία ήταν σε μόνιμο ανταγωνισμό και σύγκρουση με τις άλλες πόλεις, προκειμένου προστατεύσει τον δικό της τρόπο λειτουργίας. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε οι μικρές αυτές «κόρες» αντι­στέ­­κονταν μόνιμα και με πάθος στην εξουσία για την ένωσή τους σε κάτι μεγα­λύ­τερο.

[14]

What do people from Greece think of the portrayal of Leonidas in 300 Sparta? - Quora Αυτόν τον περίεργο και ιδιόμορφο κόσμο έπρεπε ν’ αποφύγουν οι ηγέτες τής Πατριαρχίας ως ενιαίο σύνολο! …Αυτούς, που, χωρίς κεντρική εξουσία —εφάμιλλη του μεγάλου συστήματος της Πατριαρχίας—, θα μπορούσαν, λόγω παιδείας και νοοτροπίας, να ενωθούν μεταξύ τους έστω και εφήμερα για να το νικήσουν. Τότε έγιναν οι περίφημοι Περσικοί Πόλεμοι …Οι πόλεμοι τους οποίους ξεκίνησε ο Ξέρξης, ο οποίος είχε «ενημερωθεί» καταλλήλως και εγκαίρως από τον Δημάρατο για το αναπόφευκτο της γενναίας αντίστασής τους …Για το αναπόφευκτο της συσπείρωσής τους εναντίον τού κοινού εχθρού. Γνώριζε λοιπόν ο Βασιλεύς τής Βαβυλώνας και Φαραώ τής Αιγύπτου —και άρα ο ηγέτης τής Πατριαρχίας— τα ρίσκα τής σύγκρουσης με τους Έλληνες κι απλά τούς υποτίμησε λόγω μεγέθους. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει καταγραφεί από την ιστορία …Οι Έλληνες έκαναν τη μεγα­λύτερη «έκπληξη» όλων των εποχών!!! …Σταμάτησαν την επέκταση της πιο φοβερής αυτο­κρατορίας τού τότε Κόσμου! …Σταμά­τησαν τη «θεοκρατία» τής Ασίας. Η «Γυναίκα» είχε αντιστα­θεί σε πρώτη φάση και είχε ταπει­νώσει τους επίδοξους κατα­κτητές της! Η Πατριαρχία των βασιλέων θεών, των βδε­λυ­ρών αρχιερέων και των δεισι­δαιμόνων δούλων είχε πέσει σ’ ένα ανθρώπινο «τείχος» και είχε συντρι­βεί!!!

Ήταν τόσο σοκαριστική για ολό­κληρο τον κόσμο εκείνη η νίκη των Ελλήνων απέναντι στην πιο ισχυρή μορφή πατριαρχικού συστήματος —το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε υπάρξει στον κόσμο, που άλλαξε η πανανθρώπινη αντίληψη των πραγμάτων. Για πρώτη φορά στην ιστορία —που ακολούθησε του «Αμαρτήματος»— ο απλός άνθρω­πος νίκησε τους υποτιθέμενους «δούλους τού Θεού», οι οποίοι εκμηδένιζαν την ανθρώπινη ύπαρξη. Για πρώτη φορά η Πατριαρχία έδειχνε ότι δεν ήταν αήττητη …Έδειξε ότι μπορούσε να ηττηθεί ακόμα και σε πλήρη ισχύ! Για πρώτη φορά έχανε την «αυτοπεποίθησή» της και την αντίληψή της ότι ο Θεός της την προστατεύει στη «θεία» αποστολή της. Τα ιερατεία τής Γνώσης τού Όφεως τα είχαν χαμένα, βλέποντας τον τρομερό Βάαλ να ταπεινώνεται από δώδεκα «ενωμένους» μικρούς θεούς, οι οποίοι θριάμβευαν στην «Τιτανομαχία» των τεράτων.

Τα πράγματα όμως θα γίνονταν γι’ αυτούς ακόμα χειρότερα, γιατί η «Γυναίκα» αυτή ΔΕΝ ήταν τυχαία και άρα ΔΕΝ είχε «πει» την τελευταία Της «λέξη»! …Αυτή ήταν η Θηλυκή Μορφή τού Θεού και άρα είχε κι άλλα πολλά να «πει» μετά την τρομερή επίθεση που δέχθηκε! Άρα; …Άρα, μετά την επιτυχή άμυνα των «υιών» Της απέναντι στην τρομερή Πατριαρχία, θα ανταπέδιδε και η Ίδια με την αντεπίθεσή Της. Πώς όμως θα γινόταν αυτό; Με τη «γέννηση» του Ίδιου του Υιού Της …Με τη γέννηση του δικού Της μοναδικού Θεού από το δικό Της μοναδικό ελληνικό βασίλειο, που ήταν η «μήτρα» τού «κορμιού» τού Ελληνικού Κόσμου …«Μήτρα», η οποία ήταν ανάλογη του μεγέθους και της δύναμης του Υιού, εφόσον δεν μπορούσε Αυτός να είναι ηγέτης μιας απλής πόλης.

[15]

Δέκα πράγματα που λίγοι ξέρουν για τον Μέγα Αλέξανδρο - Hellenic Daily News

Αυτή η προδιαγραφή τής βασιλείας ήταν μονόδρομος για τον σχεδιασμό. Έπρεπε ο Υιός τής Γυναίκας να γεννηθεί βασιλεύς έστω και σε ένα μικρό βασίλειο, για να υπάρχει η επιθυμητή εξέλιξη …Βασιλεύς, για να έχει εξασφαλισμένη την εξουσία του και να μην έχει μόνιμα την υποχρέωση να την προστατεύει εις βάρος των στόχων του. Αυτήν τη δυνατότητα δεν μπορούσε να του την εξασφαλίσει μια κοινή ελληνική πόλη με αιρετούς άρχοντες, τους οποίους τούς άλλαζε τακτικά από φόβο να μην βρεθεί υπό την τυραννία τους. Ταυτόχρονα, το βασίλειο ήταν υποχρεωτική επιλογή, γιατί μια κοινή ελληνική πόλη δεν είχε το μέγεθος και τη δύναμη να επηρεάζει όλες τις υπόλοιπες και να τις προσδέσει στο «άρμα» της …Δεν μπορούσε μια κοινή ελληνική πόλη, ακόμα και στη μεγαλύτερη ακμή της, να ενώσει ακόμα και με τη βία όλους τους υπόλοιπους για την επίτευξη ενός μεγάλου Πανελλήνιου στόχου …Ενός μεγαλόπνοου στόχου εξουσίας και όχι απλά μια κοινή άμυνα υπέρ βωμών και εστιών …Στόχου ενεργητικού —με μεγάλο ανθρώπινο κόστος για την επίτευξή του— και όχι παθητικού, που απλά δεν μπορούσε ν’ αποφευχθεί το κόστος του. Τότε ήταν που άνοιξε η τρομερή «μήτρα» τής Μακεδονίας κι εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος. Ο Αλέξανδρος ήταν ο τρομερός Υιός τής Γυναίκας …Η Δύναμη της Φύσης …Η ανίκητη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης!

Η «κεφαλαιοποίηση» αυτής της Δύναμης ήταν η φοβερή και τρομερή Ρώμη. Η ελληνιστική παγκόσμια Ρώμη ήταν το αποτέλεσμα της εμφάνισης του Αλέξανδρου …Το τελικό «έργο» τής ύπαρξής Του. Ο Ελληνισμός στη Μακεδονία μπορεί να ήταν αυτός που «γέννησε» τον Αλέξανδρο, αλλά η Δύναμή Του ενσαρκώθηκε και εκφράστηκε από τη φοβερή και τρομερή «Ρώμη» —η οποία ως λέξη σημαίνει «Δύναμη»— …Η Ρώμη, η οποία στην πραγματικότητα ήταν το διοικητικό κέντρο τής Ελληνιστικής «Επαρχίας» Magna Grecia και σταδιακά «κατάπιε» τους ομοίους της! …Η δυτικότερη ελληνική «Επαρχία» τού Ελληνιστικού Κόσμου! …Άλλη μία πολύγλωσση «Επαρχία» με ελληνόφωνη «ελίτ»! Απλά η δύναμη και η φήμη τού κέντρου της επισκίασε το όνομα της περιφέρειας πράγμα όχι περίεργο ή πρωτοφανές, εάν σκεφτεί κάποιος ότι και η Βαβυλώνα με τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους επισκίασε τη Μεσοποταμία. Αυτή η Ρώμη σταδιακά μετέτρεψε όλη την επικράτεια της αυτοκρατορίας του Αλεξάνδρου σε ενιαία «Μεγάλη Ελλάδα» υπό τον τίτλο «Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία».

Οι πολιτισμικά και θρησκευτικά Έλληνες και μαζί τους και οι Εξελληνισμένοι πρώην «βάρβαροι» σε αυτήν την ρωμαϊκής πολιτικής διοίκησης Ελληνική Αυτοκρατορία —κι εξαιτίας της— απέκτησαν τη νέα πολιτική ιδιότητα του Ρωμαίου ή Ρωμιού. Αυτή λοιπόν η «απαστράπτουσα» Ρώμη, η οποία είχε ως δέκατο τρίτο Θεό της τον Αλέξανδρο, «κληρονόμησε» το σύνολο της παγκόσμιας υποδομής τής Ελληνιστικής Εποχής. Αυτή η Ρώμη των ελληνόφωνων Ρωμαίων ή Ρωμιών επιβλήθηκε —πέρα από κάθε προσδοκία— σε ολόκληρο τον χώρο των μεγάλων αυτοκρατοριών τής Πατριαρχίας. Στους αιώνες που ακολούθησαν επέβαλε —ακόμα και στους χώρους οι οποίοι αποτελούσαν την «καρδιά» τής Πατριαρχίας— τη γνώση των Ελλήνων και άρα τη Γνώση τής Γυναίκας. Οι Γραφές είχαν επιβεβαιωθεί κατά το ήμισυ!!! …Ο Υιός τής Γυναίκας είχε μπει στην Ασία και είχε πατήσει τον Υιό τού Ανδρός στο κεφάλι!

[16]

Όμως, όπως συνέβη και στην περίπτωση στην οποία η Πατριαρχία έκανε το μοιραίο λάθος, έτσι υπήρχε κίνδυνος να πάθει το ίδιο και η θηλυκή εκδοχή τού συστήματος. Όπως οι αυτοκράτορες της Πατριαρχίας δεν γνώριζαν ότι ο ελληνικός «πυρήνας» ήταν ανίκητος και άρα δεν έπρεπε να τον πλησιάζουν —και πολύ περισσότερο να τον απειλούν—, έτσι και οι αυτοκράτορες της Ρώμης δεν γνώριζαν πού έπρεπε να σταματήσουν …Δεν ήξεραν πού έπρεπε να σταματήσουν την «πίεσή» τους για αλλαγή των τοπικών κοινωνιών. Είχαν επιβληθεί σε ολόκληρο τον χώρο όπου κάποτε δέσποζε η σκληρή Πατριαρχία και ήταν θέμα χρόνου να έρθουν σε επαφή με το «εργαλείο» τού Θεού …Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν στα όρια του Ιουδαϊσμού. Τότε ήταν που έγινε το μοιραίο λάθος. Απλά στην περίπτωση αυτήν δεν περιμένουμε —όπως στην περίπτωση του Αλεξάνδρου— μια σύντομη και θεαματική νίκη. Στην περίπτωση αυτήν έχουμε «δηλητηρίαση» …Έχουμε μια αργή διαδικασία, η οποία οδηγεί σ’ ένα αναπόφευκτο θανατηφόρο αποτέλεσμα.

The Powerful Virgin Against Evil - Your Bible Verses Daily Ο Υιός τής Γυναίκας πήγε να πατήσει στο «κεφάλι» τούς «εκλεκτούς» τού Άνδρα και δεν κατάλαβε ότι εκεί βρι­σκό­­ταν πάνο­πλος και πανέ­τοιμος ο Ίδιος ο Άνδρας …Ο Όφις ο Αρχαί­ος! …Ο Όφις τού Προπατορικού Αμαρ­τή­μα­τος …Ο Υιός τού Ανδρός, που —όπως είπαμε—, λόγω «φύ­λου», ήταν ο Ίδιος ο Πατέρας …Ο τρομε­ρός Ιησούς! …Η Ρώμη αυτό δεν το κατάλαβε εγκαίρως! …Ο Αυτοκράτορας Βεσπασιανός αγνόησε τις ιδιαιτερότητες των «εκλεκτών» και πήγε στον χώρο τους να τους διαλύσει. Νομίζοντας ότι έχει να κάνει με έναν συμβατικό λαό, ο οποίος συνδέεται με τον χώρο του και αντλεί τη δύναμή του από αυτόν, νόμιζε ότι θα τους καταστρέψει. Αντί ν’ αφήσει τα τελευταία «φίδια» τής Βαβυλωνιακής Πατριαρχίας ν’ αλληλοφαγωθούν μόνα τους στην Παλαιστίνη, πήγε να τα ποδοπατήσει μέσα στη «φωλιά» τους. Το αποτέ­λεσμα ήταν να τα σκορπίσει στα πέρατα της αυτοκρατορίας. Αντί αυτά να φαγωθούν μεταξύ τους, «δάγκωσαν» τον ίδιο κι άρχισαν να «δαγκώνουν» και άρα να «δηλητηριάζουν» και τους λαούς τής αυτοκρατορίας. Εν αγνοία του έσπασε ένα δηλητηριώδες «απόστημα» και αυτό σκορπίστηκε στο «σώμα» τής αυτο­κρατορίας και το «δηλητηρίασε»!

Τραϊανός - Βικιπαίδεια

Όταν ο Τραϊανός ανέλαβε —σε δεύτερη φάση— να διαχειριστεί το λάθος τού προκατόχου του, ήταν ήδη πολύ αργά. Το «δηλητήριο» του Υιού τού Ανδρός είχε ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγ­χο μέσα στο αυτο­κρα­τορικό «σώμα». Οι «δηλη­τηριώδεις» Ιουδαίοι είχαν δια­σκορ­πιστεί σε όλη την αυτοκρατορία. Ο αυτο­κρά­τορας, ο οποίος ενσά­ρ­κωνε την πιο ισχυρή —πολιτικά, οικονομικά και στρατιω­τικά— μορφή τού Αλέξαν­δρου, απέτυχε να τους περιορίσει! Γι’ αυτόν τον λόγο ο Θεός τον «απέσυρε» στην επιστροφή του από την αποτυχη­μένη εκστρα­τεία στη Μεσοπο­ταμία τής Βαβυ­λώ­νας …Οι δυνά­μεις τής Πατρι­αρχίας «έτριβαν» τα χέρια τους …Ο θάνατος του Τραϊανού σήμαινε ότι η Προφη­τεία είχε ξεκινήσει την «πορεία» της για την ολοκλή­ρωσή της και κανένας από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν θα μπορούσε να τη σταμα­τήσει στην εξέλιξή της! …Ο Υιός τής Γυναίκας δεν είχε «αντισώματα» στο «δηλητήριο» που είχε μπει στη «φτέρνα» του και είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτόν. Ο βασικός πυρήνας τής Πατριαρχίας όχι μόνον είχε επιβιώσει μετά το σοκ τής ελληνικής επίθεσης, αλλά είχε αρχίσει να πολλαπλασιάζεται με μεγάλους ρυθ­μούς! …««Εμπρός» προς τα «πίσω»» ήταν η κατάσταση που πλέον βίωνε η πιο λαμπερή αυτοκρατορία που μέχρι τότε είχε γνωρίσει ο κόσμος κι αποτελούσε τη μεγαλύτερη ελπίδα του. Όταν ο Μέγας Κωνσταντίνος «έβαλε» τον Χριστιανισμό στα παλάτια τής ρωμαϊκής εξουσίας, απλά το «κορμί» τού Υιού είχε παραδοθεί ολοκληρωτικά στην «αρρώστια»!

[17]

Η Ρωμαϊκή Αυτοκρα­το­ρία των Ελλήνων είχε μπει πλέον στην τελική ευθεία για το τέλος της! Το «δηλη­τήριο» είχε αρχίσει να μολύνει την «κεφαλή» της και ο ίδιος ο αυτο­κράτοράς της δεν ήταν πλέον εκείνος που εν­σάρ­κωνε τον Αλέξαν­δρο! Ο Υιός τής Γυναί­κας ήταν πλέον σε «κωμα­τώδη» κατάσταση και δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει. Ο νέος αυτοκρά­τορας της νέας ιουδαιοχριστιανικής Ρώμης ενσάρ­κωνε πλέον τον «εκλεκτό» Πέτρο, ο οποίος είχε τα πνευματικά «δικαιώματα» του Υιού τού Αρσενικού Θεού! …Αυτό κι αν ήταν σοκαριστική «έκπληξη»! …Πιο σοκαριστική ακόμα ακόμα και από τη νίκη των Ελλήνων απέναντι στην Πατριαρχία. Ο Υιός τού Ανδρός, με λίγους «εκλε­κτούς» στη «δούλεψή» Του, έκανε «πειρατεία» στην πιο ισχυρή αυτοκρατορία τού κόσμου. Με «κλάματα», «κατάρες» και «υποσχέσεις» είχε αλώσει την πιο ισχυρή αυτοκρατορία που είχε γνωρίζει μέχρι τότε ο κόσμος. Η «πειρατεία» ήταν απόλυτη κι έφτασε στο σημείο ν’ αλλάξει και την Πρωτεύουσά της! …Η Νέα Ρώμη, η οποία «πατούσε» ταυτόχρονα σε Ευρώπη και Ασία έπαιρνε τα «σκήπτρα» τής εξουσίας τής νέας ιουδαιοχριστιανικής πλέον Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Ο Ιησούς μιλούσε ελληνικά! | Ελλάδα Ειδήσεις Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι με αυτήν Του τη νίκη ο Υιός τού Αρσενικού Θεού «έσερνε» πίσω Του και τους σταυρωτές Του. Πίσω Του «ακολουθούσαν» και οι πονηροί ομοεθνείς Του, διασκορπιζόμενοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής αυτοκρατορίας …Τον «ακολουθούσαν» οι «εκλεκτοί» Ιουδαίοι, οι οποίοι όχι μόνον δεν είχαν απειληθεί από την προηγούμενη επίθεση των Ελλήνων αυτοκρατόρων, αλλά αντίθετα —λόγω Χριστιανισμού— βρήκαν μπροστά τους ένα «φιλόξενο» πλέον περιβάλλον, το οποίο θα μπορούσε να τους ευνοήσει …Το ίδιο «φιλόξενο» με το περιβάλλον τής Αιγύπτου και της Βαβυλώνας, εφόσον η ιουδαιο­χρι­στια­νική αυτοκρατορία λειτουρ­γούσε με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε και η Βαβυλώνα και ασκούσε απόλυτη εξουσία επάνω σε λαούς …Λαούς, οι οποίοι, κάτω από την εξουσία τής χριστιανικής εκκλησίας, είχαν αποκτήσει την ίδια νοοτροπία! …Ιουδαίοι ήταν πλέον οι νέοι αυτοκράτορες των εξιουδαϊσμένων λαών και στην αυτοκρατορία τους οι αυθεντικοί Ιουδαίοι όχι μόνον επιβίωναν, αλλά προόδευαν με τρομερούς ρυθμούς!

[18]

Η Πατριαρχία με τον τρόπο αυτόν ανέκτησε τις δυνάμεις της και κατάφερε με την πονηριά τού Ιησού να κάνει αυτό το οποίο δεν μπόρεσε με τη δύναμη να κάνει ο Δαρείος …«Νίκησε» τον Υιό τής Γυναίκας! Πέρασε το Αιγαίο και μπήκε με δύναμη στην Ευρώπη. «Μετέφερε» ατόφιο και τον αυθεντικό βαβυλωνιακό «ιό» τής Πατριαρχίας εκεί όπου μέχρι τότε δεν μπορούσε να επιβιώσει. Τα «δάκρυά» Του αποδείχθηκαν πιο ισχυρά από τα πιο κοφτερά ξίφη των υιών τής Γυναίκας και τα «ράκη» του πιο αδιάτρητα από τις πιο λαμπρές τους πανοπλίες. Ο μεγάλος Υιός τού Ανδρός —και κύριος της Βαβυλώνας— ήταν πλέον ο απόλυτος Κυρίαρχος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας! …Της νέας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τής Νέας Ρώμης, η οποία πλέον ήταν χριστιανική και απόλυτα ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ.

Ο φοβερός και τρομερός Βάαλ τής Βαβυλώνας θυσίασε τον Υιό Του —όπως προβλεπόταν από τις προφη­τείες— και ανέκτησε την αυτο­κρα­τορία Του. Η Πατρι­αρ­χία κέρδισε τη μάχη τής επικράτησης απέναντι στις δυνά­μεις τής Γυναίκας. Ο αυτο­κρά­τορας Κωνσταντίνος απλά τακτο­ποίησε τα «τυπικά» …Παρέ­δωσε την αυτοκρατορία στον νέο Κύριό της. Πήρε τη Ρώμη από τα «χέρια» τής Γυναίκας και την έδωσε ξανά στον Άνδρα …Στον Υιό τού Άνδρα. Έστω και με «δανεικό» κορμί, ο Ιουδαιο­χρι­στια­νισμός ήταν η μεγαλύ­τερη και ισχυρό­τερη δύνα­μη της Πατρι­αρχίας μέσα σ’ έναν κόσμο ο οποίος στο σύνολό του ήταν πατρι­αρχικός. Πατρι­αρ­χικός με το αυθε­ντικό DNA της Βαβυ­λώνας τού «Προπατορικού Αμαρ­τή­μα­τος».

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα θα έπρεπε κι αυτοί —όπως και οι προκάτοχοί τους— να «τακτοποιή­σουν» τα θέματα των εχθρών τους …και άρα ν’ αποφύγουν όλες τις «κακο­­τοπιές» που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε παγίδα. Ο ένδοξος —αλλά ολιγόζωος— Υιός τής Γυναίκας είχε νικηθεί, όμως ο βασικός του «πυρήνας» ήταν αθάνατος! …Είχε νικηθεί, αλλά δεν είχε «πεθάνει» …Οι Έλληνες εξακο­λουθούσαν να υπάρχουν! «Ήσυχοι» θα παρέμεναν μόνον για όσο διάστημα ήλπιζαν στις υποσχέσεις τού Ιησού για «σωτηρία» και άρα για όσο διάστημα παρέμεναν Χριστια­νοί …Για όσο διάστημα θα υιοθετούσαν την ιουδαϊκή θρησκεία, χωρίς πραγματικά να είναι Ιουδαίοι …Θρησκευτικό «ένδυμα» είχαν αλλάξει, αλλά όχι τη «σάρκα» τους. Η «σάρκα» τους παρέμενε μόνιμα ελληνική, γιατί δεν είχαν αφαιρέσει από την παιδεία τους τα Ομηρικά Έπη τής Μητέρας!

[19]

Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο ο λαός των πιο γενναίων ηρώων τής ιστορίας έχει «αρχιστράτηγο» την Παναγία και όχι τον Χριστό …Την Παναγία και άρα τη Θηλυκή Αρχή εμπιστεύονται οι Έλληνες και όχι την Αρσενική, όποια κι αν είναι αυτή …Ούτε καν τον Ίδιο τον Θεό Πατέρα εμπιστεύονται, γιατί γνωρίζουν από τη Μητέρα τους ότι Αυτός και τα Σχέδιά Του είναι το αίτιο της ένδοξης αλλά και τραγικής τους «μοίρας» …Τη βοήθεια της Παναγίας —και παλαιότερα της Αθηνάς— ζητούν στα δύσκολα, γιατί αυτή είναι η Μητέρα που εμπιστεύεται ο Έλληνας …Ο τρομερός Αχιλλέας, ο οποίος ακόμα και στην απόλυτη ισχύ του αναζητά το ασφαλές «καταφύγιο» μόνον στην αγκαλιά τής μητέρας του …Αυτή ήταν η νοοτροπία τού Αχιλλέα και αυτή είναι η νοοτροπία των Ελλήνων! …Τα λιοντάρια, που γίνονται γατάκια μπροστά στη μητέρα τους.

Αυτός ο «πυρήνας» των ανδρών, που «πιστεύουν» στη Γυναίκα,, έπρεπε να περιοριστεί από τη σκληρή Πατριαρχία! Πώς περιορίζεται ο Ελληνισμός; …Όπως περίπου περιγράφει η έκφραση που έχει αποδοθεί στον Ιουδαίο Κίσινγκερ …Περιορίζοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία δίνουν δύναμη στα μέλη του και θέτουν τους συλλογικούς του στόχους. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα αναπτύσσει εξαιτίας τού ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ που έχει ως «προίκα» η θεϊκή Μητέρα του. Αυτό το κεφάλαιο είναι η Ελληνική Γλώσσα, που του δίνει πρόσβαση στη Γνώση τής Μητέρας του και τα Ομηρικά Έπη, τα οποία είναι η «οικογενειακή» του ιστορία και η περιγραφή τής ιστορικής του μοίρας. Όλο το «κλειδί» είναι η γλώσσα του, γιατί μέσω αυτής έχει «επαφή» με τη Μητέρα του και πρόσβαση στην «κληρονομιά» του …Η ελληνική γλώσσα είναι ο «ομφάλιος λώρος» τής Μητέρας με τον Υιό Της!

[20]

Ο αναγνώστης καταλαβαίνει ότι το «Ελληνικό Ζήτημα» ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα για τη χριστιανική Ρώμη, γιατί αποτελούσε μόνιμη απειλή γι’ αυτήν. Από τη στιγμή που η Πατριαρχία ανέκτησε τις δυνάμεις της και πέρασε στην Ευρώπη, θα έπρεπε υποχρεωτικά να τακτοποιήσει τους εχθρούς της και άρα να στραφεί εναντίον τού Ελληνισμού. Από τη στιγμή που ο Χριστιανισμός ήταν ο πιο ισχυρός κι απόλυτος εκφραστής τής Πατριαρχίας, ήταν θέμα χρόνου να τιμωρήσει, να ταπεινώσει και να εξουδετερώσει τους μισητούς αντιπάλους του. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να περιορίσει την ελληνοφωνία τής αυτοκρατορίας και άρα και την ανεξέλεγκτη διασπορά τής γνώσης …Να περιορίσει την «αναπαραγωγή» των Ελλήνων! Ειδικά στους νέους χώρους που κατακτούσε η χριστιανική Ρώμη στη Δύση, η ελληνοφωνία ήταν απολύτως απούσα. Όλα αυτά γίνονταν εσκεμμένα, ώστε να μην ισχυροποιούνται οι άνθρωποι και όχι επειδή η ελληνόφωνη ελίτ τής Ρώμης δεν γνώριζε την αξία τής ελληνικής γλώσσας.

Η χριστιανική Ρώμη, με το που απέκτησε δυνάμεις κι εξουσία, δαιμονοποίησε τους Έλληνες απέναντι στους αγράμματους Χριστιανούς …Τους στοχοποίησε, προκειμένου ν’ αρχίσει να τους απομονώνει και να τους «συρρικνώνει» ως μέγεθος …Τους εμφάνισε σαν αίτιο καθυστέ­ρησης της «σωτηρίας», την οποία ανέμεναν οι αγράμματοι και οι θρησκόληπτοι. Οι Έλληνες κατά τη γνώμη τους «προκαλούσαν» τον Θεό με τις απόψεις τους και, επειδή αυτός «θύμωνε», καθυστερούσε να σώσει τους υπόλοιπους «θεοσεβούμενους». Ο Χριστιανισμός «αποθέωσε» εκ νέου τη δεισιδαιμονία, τη θρησκοληψία και τη μοιρολατρία, επανα­φέροντας όλες εκείνες τις ασιατικές «αξίες», τις οποίες οι Έλληνες είχαν πολεμήσει …Οι αγράμ­ματοι πιστοί έγιναν θεάρεστα πρότυπα και οι μορφωμένοι άνθρωποι δαιμονο­ποιήθηκαν …Οι φιλόσοφοι παραδόθηκαν στους όχλους για να τους λιντσάρουν …Οι βιβλιοθήκες κάηκαν και οι Σχολές έκλεισαν. Τα «παράθυρα», τα οποία είχαν ανοίξει οι Έλληνες, για να εισέλθει το «φως» μέσα στο σύστημα εξουσίας, άρχισαν το ένα μετά το άλλο να «κλείνουν»! …Η Βαβυλώνα είχε περάσει οριστικά στην Ευρώπη!

[21]

Atreus Gives Birth To His Son World Serpent Jormungandr Scene God of War Ragnarok (PS5) 2022 - YouTube

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων που ακολούθησαν οι σκοταδιστές τής Βαβυλώνας και του Χριστιανισμού προσπαθούσαν να περιορίσουν —και στην ιδανική περίπτωση να εξοντώ­σουν— τον Ελληνισμό. Στην προσπάθειά τους αυτήν πάντα είχαν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία των —εκ της φύσεώς τους— μισελλήνων Εβραίων. Στην προσπάθειά της η Πατριαρχία τού Όφεως να εξο­ντώσει τους Έλληνες, πάντα είχε τη βοήθεια των πιο αυθε­ντικών κι αναλλοίωτων εκφρα­στών της …Τη βοήθεια του φανατικά πιο καθυστε­ρημένου κι οπισθο­δρο­μικού λαού τής Πατρι­αρχίας …Του λαού που ως «ιός» μόλυνε συνεχώς τον Χριστιανισμό κάθε φορά που πήγαινε να «αυτοθεραπευτεί» …Του λαού που διαφύλαγε το DNA τής Πατριαρχίας αναλ­λοίωτο μέσα στον χρόνο, έχοντας «παγώσει» τον χρόνο στην «εμπειρία» τού αστοιχείωτου και δεισιδαίμονα Αβραάμ. Χωρίς τον μόνιμο «πήχη» τού πατριαρχικού DNA των Εβραίων ο Χριστια­νισμός πολλές φορές —υπό την πίεση της ελληνικής γνώσης και της κοινωνικής εξέλιξης— θα έχανε τα «χαρακτη­ριστικά» του. Το «καλούπι» των Εβραίων γινόταν «καλούπι» των αγράμματων Χριστιανών και έτσι διατη­ρούνταν μόνιμα ο σκληρός πατρι­αρχικός χαρακτήρας τους. Αυτά τα αυθεντικά «φίδια» τής Ασίας —όποτε κι όπου μπο­ρού­σαν— «δάγκωναν» τον Ελληνι­σμό και κρύβονταν πίσω από τη Ρώμη τού Υιού τού Ανδρός.

Jewish Life in Medieval Spain – Penn Press Η Ρώμη τού Υιού τού Ανδρός γι’ αυτόν τον λόγο τούς συντη­ρούσε. Η Ρώμη τού Όφεως γι’ αυτόν τον λόγο συντηρούσε και κατέ­νειμε οργανω­μένα μέσα στο χριστιανικό κορμί τούς «εκλεκτούς» τού Ανδρός. Ο Βάαλ θυσίασε τον Υιό Του, για ν’ ανακτή­σει την αυτοκρατορία Του, αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να σώσει τους «υιοθετημένους» Του, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να επιβιώσουν μόνοι τους. Η Ρώμη τού Εσταυρω­μένου Υιού γι’ αυτόν τον λόγο διατη­ρούσε —με όλα τα μέσα— τους σταυ­ρωτές Του. Η αυτο­κρατο­ρία τής Πατρι­αρ­χίας, για να μπο­ρεί να επιβιώνει αναλ­λοίωτη μέσα στον χρόνο —και χωρίς να επηρεάζεται από τους ελληνικούς «ιούς»—, έπρεπε να «εμβο­λιάσει» το «κορμί» της με το πιο ισχυρό κι ανθεκτικό DNA τής Πατριαρχίας …και αυτό ήταν οι «εκλεκτοί»! …Οι αμετα­νόητοι κι αναλλοίωτοι δούλοι τής Πατριαρ­χίας! Είχαν ανάγκη αυτοί οι «εκλε­κτοί» να υπο­βοηθούνται από την εξουσία στην επιβίωσή τους, γιατί ήταν ο πιο πρωτόγονος λαός στην ιστορία και οι συνεχείς κοινω­νικές εξελίξεις τον απει­λούσαν μόνι­μα. Γι’ αυτόν τον λόγο η Ρώμη τούς «προί­κιζε» πάντα με «προνόμια».

[22]

ΟΛΟΙ οι διωγμοί των Εβραίων, δηλαδή, για την εξουσία τής χριστια­νικής Ρώμης ήταν στην πραγμα­τικότητα ένα «ξεκάρφωμα»! …Να φαίνεται ότι δήθεν η «πατερική» Ρώμη καταδίωκε αυτούς με τους οποίους στην πραγματικό­τητα συ­νερ­γαζόταν και οι οποίοι της ήταν πολύτιμοι! …Να φαίνεται ότι δήθεν τους καταδίωκε, για να μην κατα­λα­βαίνει κάποιος ποιοι ήταν οι πραγ­ματικοί της στόχοι! …Να φαί­νε­ται ότι δήθεν τους καταδίωκε, για να μπορεί να τους μετακινεί οργανω­μένα, χωρίς ν’ αποκαλύ­πτεται ο στόχος της! …Μεγαλο­φυές. Η αυτο­κρατορία αυτή, η οποία καταδίωκε συστηματικά τούς Έλληνες, έδωσε τον τίτλο τού «διωκόμενου» στους «συ­νερ­γάτες» της! …Σ’ αυτούς που, όπως μας «αποκάλυψε» αιώνες μετά ο Χερτσλ, εξαιτίας αυτών των διωγμών ευνοούνται!!!

Πριν προλάβουν λοιπόν οι διάσημοι και ευυπόληπτοι Έλληνες να εμφα­νι­­στούν ως «μάρτυρες» και διωκό­μενοι από τους θρησκό­λη­πτους «πατέρες» των Χριστιανών, τον «τίτλο» τού «διωκόμενου» τον έδωσαν στους ανυπόληπτους Εβραίους. Τους Έλληνες δεν τους «δίωκαν», αλλά τους «τιμωρούσαν», γιατί προηγουμένως ήταν οι «διώκτες» των Χριστιανών και άρα δεν δικαιούνταν τον τίτλο τού «διωκόμενου» ότι κι αν πάθαιναν, εφόσον το «δικαιούνταν». Τους Έλληνες τους έγδερ­ναν ζωντανούς οι βαρβαρικοί όχλοι γι’ αυτά τα οποία ως «ειδωλολάτρες» πίστευαν και πρέσβευαν …και οι Εβραίοι τοκογλύφοι και νταβα­τζήδες αισθά­νονταν «διωκόμε­νοι» όταν οι κοινοί Χρι­στια­νοί απλά τούς έφτυναν στο δρόμο για την ανηθικότητά τους.

Τα πάντα ήταν ένα «θέατρο» μεταξύ ομοίων. Στην πραγματικότητα όλους αυτούς τους αιώνες συνέταιροι ήταν η χριστιανική Ρώμη τού Εβραί­ου Πέτρου με τους κοινούς Εβραίους εις βάρος των λαών —και κυρίως των Ελλήνων—! …Πιστοί και μυστικοί «συνέταιροι» ήταν μεταξύ τους! …όπως «συνεταίροι» είναι μεταξύ τους το Κράτος με το δικό του Παρακράτος, που δήθεν «αλληλοκατηγορούνται», γιατί αυτό είναι που επιβάλουν οι «συγκρουόμενοι» ρόλοι τους. Αλληλο­βοη­θούνταν, γιατί ο ένας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει στη Δύση χωρίς τον άλλο! …Ο πατριαρχικός Χρι­στια­­νι­σμός μέσα στον χρόνο θα «απορυ­θμι­ζόταν» χωρίς το «μέτρο» των αυθεντικών Εβραίων και ο Ιουδαϊ­σμός δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να επιβιώσει μέσα στον χρόνο χωρίς το «πλιά­τσικο» από την τεράστια χριστιανική οικονομία! Απλά η Ρώμη έπρεπε να δείχνει ότι δήθεν τους «κυνηγά» για τις δραστηριότητές τους και οι Εβραίοι να δείχνουν ότι δήθεν «υποφέρουν».

Αυτό ήταν απαραίτητο, γιατί οι Εβραίοι πάντα ευνο­ούν­ταν από την εξουσία …και αυτό δεν έπρεπε να γίνεται αντιληπτό από τους αφελείς Χριστιανούς! Η εξουσία πάν­τα τους μετέφερε και τους τοποθετούσε εκεί όπου «έβλεπε» κίνδυνο αντί­δρα­σης κι έπρεπε να επιβάλει τις σκληρές πατριαρχικές νόρ­μες. Όλα αυτά απαιτούσαν εύνοια και η εύνοια των παρα­νόμων και των περιθω­ριακών γίνεται πάντα μέσω τής παραοι­κονομίας! Πάντα το παρακράτος συντηρείται με την «ασυλία» του στην παρανομία και άρα η «πληρωμή» του γίνεται μέσω της παραοικονομίας! Αυτό ήταν που έκανε η Ρώμη τού «εκλεκτού» Πέτρου με τους «εκλε­κτούς» τού Μωυσή, οι οποίοι ήταν όμοιοι μετα­ξύ τους. Γι’ αυτόν τον λόγο η Ρώμη στην πραγματικότητα παρέ­δωσε σ’ αυτούς τον έλεγχο όλων των παρά­νομων λειτουργιών τής χριστια­νικής κοινωνίας, οι οποίες όμως, όταν υπάρχει ατιμω­ρησία και «κάλυ­ψη» από πλευράς τής εξουσίας, είναι χρυσοφόρες!

[23]

The Jewish question in Austrian Galicia: assimilation, antisemitism, and attempts at coexistence - UJE - Ukrainian Jewish Encounter

Στους Εβραίους είχε παραδοθεί από την ίδια τη Ρώμη όλη η παρα­οικονομία τού Χριστια­νι­σμού …Το «μαύρο» χρήμα του …Τους είχε πα­ρα­δοθεί η τοκο­γλυφία, η πορ­νεία, τα ναρκω­τικά κλπ. …Ό,τι δήθεν «βρω­μί­ζει» τον άνθρωπο, γιατί η Ρώμη ήθελε τους πιστούς της και «καθα­ρούς» —εκτός από φτω­χούς—! Με τον τρόπο αυτόν οι πρωτό­γονοι Εβραίοι επιβίωναν εύκολα μέσα στον χρόνο, χωρίς ν’ αλλάζουν τα χαρα­κτη­­ριστικά τους και ταυτόχρονα εξυπη­ρε­τούσαν τη Ρώμη …Πλού­τιζαν οι Εβραίοι ως τοκογλύφοι, νταβατζήδες και μαχαιροβγάλτες, όταν οι Χρι­στια­νοί υπέφε­ραν από τη φτώ­χεια. Αυτήν την κάλυψη της παρά­νομης δραστη­ριό­ τητάς τους από τη Ρώμη τής την ανταπέ­διδαν με εξίσου παράνομες εξυπη­ρε­τήσεις …Αντα­πέ­­διδαν με το να λειτουργούν ως το μυστικό και βίαιο παρακράτος της …Το παρα­κρά­τος των χαφιέδων και των δολο­φόνων!…

…Εβραίοι αναλάμβαναν να παρα­κο­λου­θή­σουν, να συκοφαντή­σουν, ακό­μα και να δολοφο­νή­σουν όλους τους «εσωτε­ρικούς» κοινωνικούς εχθρούς των ιουδαιοχριστιανικών ιερα­τείων! …Όλους εκείνους τους οποίους ο Χριστιανισμός δεν μπορούσε ή δεν ήθελε ν’ αντι­με­τωπίσει φανερά ο ίδιος. Κυρίως όμως τον εξυπηρετούσαν με το «άσβεστο» μίσος τους απέναντι στους Έλληνες και την εμμονή τους απέναντι σ’ αυτούς. Με αυτό το χρήσιμο για τη Ρώμη μίσος τους οι Εβραίοι απο­κτού­σαν και οι ίδιοι εθνικό «προσανατολισμό» και γι’ αυτό επιβίωναν ως λαός. Χάρη στο ανθελληνικό τους μίσος επιβίωσαν όλους αυτούς τους αιώνες οι καθυστερημένοι Εβραίοι! Αυτό εξυπηρετούσε τη Ρώμη, γιατί τους «κολλούσε» επάνω στους Έλληνες, μετατρέποντάς τους σε «σκιά» τους. Ήταν οι χαφιέδες της, οι οποίοι παρακολουθούσαν τους κοινούς εχθρούς, εφόσον —ως αβρααμικές πατριαρχικού τύπου θρησκείες καί οι δύο— είχαν κοινό μίσος και φόβο για τους Έλληνες. Χριστιανοί και Εβραίοι ήταν ενωμέ­νοι σαν «αδέρφια», όταν είχαν απέναντί τους τούς Έλληνες!

Επί αιώνες αυτή ήταν η πολιτική τής Ρώμης τού Υιού τού Ανδρός, που εξυπηρετούνταν από τους «εκλε­κτούς» τού Ανδρός. Μέρος αυτής της πολιτικής ήταν κτήνη σαν τον Έρασμο, ο οποίος με την ηλιθιότητά του προσπάθησε —και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε—, μετά την Πτώση τής Κωνσταντινούπολης και τη φυγή πολλών Ελλήνων προς τη Δύση, να σταματήσει το ενδεχόμενο ενός εκτεταμένου εξελληνισμού τής Δύσης. Μέρος αυτής της πολιτικής ήταν και η μετεγκατάσταση των Εβραίων τής Ισπανίας στη Μακεδονία και όχι στην ιστορική τους κοιτίδα, την Παλαιστίνη, η οποία θεωρητικά ανήκε στην ίδια πολιτική διοίκηση! Μέρος της ίδιας πολιτικής ήταν και η «επινόηση» του όρου «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» τού Γερμανού Ιερώνυμου Γουλφ, προκειμένου ν’ «αποσυνδέσουν» το Ρωμαίικο από την ιστορική του «συνέχεια» και βέβαια από το κληρονομικό του «δικαίωμα» επάνω στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αυτό το «δικαίωμα» των ελληνόφωνων Ρωμιών ήταν που «έκαιγε» τους Δυτικούς και γι’ αυτόν τον λόγο «τα έβρισκαν» πάντα με τους Εβραίους …Τους απόλυτους «δολοφόνους» των νόμιμων κληρονόμων —αν σκεφτούμε ότι σταύρωσαν τον ίδιο τον Υιό και κληρονόμο τού Θεού τους—.

[24]

100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Κι έστειλ' εμάς στην προσφυγιά, στου κόσμου την ορφάνια...» | in.grΤο αποκορύφωμα αυτής της κοινής τους πολιτικής ήταν η Μικρασιατική Καταστροφή! Τι έκαναν εκεί και γιατί εκείνη η καταστροφή ήταν ίσως το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στους αιώνες που ακολούθησαν της γέννησης του Ιησού; Με αυτήν την καταστροφή «διαμέλισαν» τον Υιό τής Γυναίκας στους χώρους όπου αυτός γεννήθηκε και μεγαλούργησε. Με αυτήν την καταστροφή προκάλεσαν έναν τεράστιο διχασμό τού Ρωμαίικου της Ανατολής, προκειμένου να το περιορίσουν και να μπορέσουν να παγιδεύσουν το μέρος που τους  ενδιέφερε, με στόχο να το εξοντώ­σουν …Του πιο επικίν­δυνου τμήμα­τος του Ρωμαίικου του συνόλου τής Ρωμαϊκής Αυτοκρα­τορίας, που ήταν το ελληνόφωνο!

Τα δάνεια του 1821 - «Φως» στις άγνωστες πτυχές τους Το μεγαλύτερο μέρος του το εξουδετέρωσαν με την αντι­πα­ροχή πλούτου και περιου­σιών με αντάλ­λαγμα τη γλώσ­σα. Το μεγα­λύτερο μέρος τού Ρωμαί­ικου της Μικράς Ασίας «αντάλ­λαξε» τη γλώσσα του με την άδεια παραμονής του στην «εστία» του και διατή­ρηση της περι­ουσίας του. Οι περισσότεροι Κεμαλιστές και «Κρυπτο­χριστια­νοί» τής Τουρ­κίας είναι το πρώην ελληνό­φωνο Ρωμαίικο της Ανα­το­λικής Αυτοκρατορίας στην περιοχή …Το Ρωμαίικο, το οποίο έδωσε «αντιπαροχή» τη γλώσσα του, για να εξασφαλίσει την περιουσία του! Το μικρότερο μέρος του το «ξερίζω­σαν» και το μετέφεραν στην Ελλάδα —μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί λόγω της Ελληνικής Επανάστασης και την οποία οι ίδιοι την είχαν χρηματο­δοτήσει εκ του πονηρού—! …Το μετέφεραν στην Ελλάδα, την οποία εξ αρχής την είχαν σχεδιάσει για να λειτουργήσει ως η «μαύρη τρύπα» που θα «ρουφούσε» τον Ελληνισμό, προκειμένου να τον «εξαφανίσουν» από το πρόσωπο της Γης.

Επέτρεψαν την ελληνοφωνία αυτού του κράτους όχι για να βοηθήσουν τον Ελληνικό Κόσμο τής Ανατολής να επιβιώσει, αλλά για να δώσουν μέγιστη αξία στο μέρος που «εξαγόρασαν» στη Μικρά Ασία και στα Βαλκάνια. Επέτρεψαν την ελληνοφωνία των ελαχίστων, για να έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την εθνικιστική λογική και να την απαγορεύσουν στους πολλούς. Από τη στιγμή που η ελληνική γλώσσα έγινε επίσημη γλώσσα ενός συγκεκριμένου εθνικού κράτους, έπαψε να τους απειλεί στο γενικό πανχριστιανικό επίπεδο. Επέτρεψαν την ελληνοφωνία στους ελάχιστους πολίτες αυτού του μικρού εθνικού κράτους, για να τους «απομονώσουν» και να τους εξοντώσουν μέσα από συνεχείς πολεμικές περιπέτειες, οικονομικές κρίσεις κι αλλεπάλληλες μεταναστευτικές «εξόδους». Οι Έλληνες μετανάστες τής Αμερικής, της Αυστραλίας ή της Γερμανίας, οι οποίοι μετά από μία γενιά δεν μιλούν τα ελληνικά, είναι τα «χαμένα» παιδιά εκείνης της εσκεμμένης εθνοκαθαρτικής πολιτικής …Είναι η απόδειξη της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού τους.

[25]

Όλα αυτά γίνονταν βάση οργανωμένου σχεδίου, για να αφανίσουν τον Υιό τής Γυναίκας. Δεν το φοβούνταν το Ρωμαίικο της Ελλάδας που παρέμενε στην εστία του, γιατί θεωρούσαν ότι το μικρό μέγεθος του εναπομείναντος ελληνόφωνου κόσμου θα τους επέτρεπε να το ελέγχουν απόλυτα. Δεν φοβούνταν την αντίδ­ρασή του, γιατί ήταν πολύ μικρό και πολύ φτωχό για ν’ αντιδράσει στις πολιτικές των τεράστιων κρατών τού Χριστιανισμού. Εξ’ αρχής το κράτος αυτό ήταν απόλυτα ελεγχόμενο από τη χριστιανική Δύση …Απολύτως ελεγχόμενο με μόνιμους μηχανισμούς ελέγχου, όπως αρμόζει στα «προτεκτοράτα». Έφτιαξαν και τα Κολέγια, τα οποία θα «παρήγαγαν» τους δικούς τους χαφιέδες και προδότες —για να ελέγχουν μόνιμα την ηγεσία τού νεογέννητου ελληνικού κράτους— και θεώρησαν ότι ελέγχουν την κατάσταση.

Όπως αποδείχθηκε μέσα στον χρόνο, η πολιτική τους ήταν σωστή και ο έλεγχος ήταν εύκολος. Η ελληνική γλώσσα που τους τρόμαζε έπαψε να είναι η γλώσσα τής χριστιανικής ελίτ των μορφωμένων. Υποχώρησε σε σχέση με τη λατινική και τις γαλλικές ή αγγλικές εκδοχές της. Όμως, το ρίσκο ήταν και παρέμενε μεγάλο. Γιατί; …Γιατί, ναι μεν περιόρισαν το μέγεθος του παγκόσμιου Ελληνισμού, αλλά δημιούργησαν μια «βόμβα», που, εάν δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί, θα «σκάσει» στα μούτρα σου. Το ελληνόφωνο Ρωμαίικο, διάσπαρτο μέσα στην αχανή Οθωμανική Αυτοκρατορία, δεν τους απειλούσε. Όταν το Ρωμαίικο βολεύεται, όχι μόνον δεν αντιδρά, αλλά υποστηρίζει κι όλες τις επιλογές τής εξουσίας! Αλλάζει όχι μόνον τη γλώσσα του, αλλά και τη θρησκεία του! …Όπως για το συμφέρον του έγινε χριστιανικό και ακολούθως ισλαμικό, έτσι θα γινόταν και «νεοταξίτικο» και ό,τι άλλο θα μπορούσε να του αποφέρει κέρδος από την άσκηση της εξουσίας.

Όμως, το να στριμώξεις έστω κι ένα μικρό μέρος του «πάνοπλο» σε μια φτωχή γωνιά τού Πλανήτη, είναι επι­κίν­δυνο. Γιατί; …Γιατί με τον τρόπο αυτόν δημιουργείς ξανά τη «Γυναίκα» …και οι γυναίκες —ως γνωστόν— γεν­νούν! Το σύγχρονο ελληνικό κράτος, ακόμα και με τη διαφθορά που το διακρίνει σήμερα, δεν διαφέρει ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ από τον αρχαίο Ελληνικό Κόσμο, όπου τα πράγματα ήταν περίπου στα ίδια …Τον κόσμο που βρήκε τις δυνάμεις ν’ αντισταθεί στην Πατριαρχία σε εποχές πολύ πιο δύσκολες για ήρωες …Σε εποχές που σε έτρωγε το μαύρο το σκοτάδι και δεν θα μάθαινε ούτε η μάνα σου σε ποιο χαντάκι σ’ έχουν πετάξει. Σήμερα, στην εποχή τής άμεσης επικοινωνίας και των κοινωνικών δικτύων, οι καιροί είναι πολύ πιο εύκολοι για ήρωες …Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι ήρωες είναι πραγματικοί κι έχουν «πίστωση» από τους λαούς εξαιτίας τού παρελθόντος τους. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό το οποίο λέμε; …Ότι πράγματι ήταν «έξυπνη» κίνηση η συρρίκνωση του ελληνόφωνου Ρωμαίικου σε μια μικρή συμπυκνωμένη «βόμβα», αλλά τις «βόμβες» πρέπει να ξέρεις πώς να τις «αποθηκεύεις»!

[26]

Τώρα, με τη Νέα Τάξη, τι συμβαίνει; Αυτό, το οποίο στον προηγούμενο σχεδιασμό φαινόταν έξυπνο, τώρα φαίνεται να είναι επικίνδυνο! Τώρα, με τις αλλαγές που δρομολογούν, προκειμένου να «υψώσουν» την παγκόσμια Νέα Τάξη, είναι σαν να πρέπει να κατεδαφίσουν όλες τις προηγούμενες εθνικές «κατασκευές» …κι ανάμεσά τους και την εθνική «αποθήκη» όπου βρίσκεται η ελληνική «βόμβα». Η παγκόσμια αλλαγή, την οποία τώρα μεθοδεύουν, θα  ήταν όχι απλά πιο εύκολη με το Ρωμαίικο διάσπαρ­το στον Χριστιανισμό, αλλά οι παγκο­σμιο­­ποιη­τές θα είχαν την από­λυτη υποστήριξή του, υποσχό­μενοι τεράστια κέρδη σε αυτό. Όπως βοηθάνε οι όπου Γης μορφωμένοι αστοί και κολεγιό­παιδες τους νεοταξίτες στην εφαρμογή τής πολιτικής τους, έτσι θα τους βοη­θού­σαν και οι ελληνό­φωνοι Ρωμιοί. Όμως, η παγκοσμιοποίηση τώρα τούς απειλεί, γιατί χτυπά τα εθνικά κράτη και άρα προκαλεί επικίνδυνους «κραδασμούς» στη «βόμβα» …Πολύ επικίνδυνους, εάν σκεφτεί κάποιος ποιοι είναι οι σημερινοί παγκοσμιοποιητές …Πολύ επικίνδυνους, εάν σκεφτεί κάποιος ότι το μίσος μεταξύ των Ελλήνων και των «εκλεκτών» είναι αμοιβαίο!…

…Αυτό είναι το πρόβλημα …Η Νέα Τάξη είναι εγχείρημα των «εκλε­κτών» Ιουδαίων και όχι των Χριστιανών! …Η Νέα Τάξη είναι εις βάρος τού Χριστια­νισμού και όχι το αντίθετο …Γίνεται από τους Εβραί­ους, γιατί αυτοί άρπα­ξαν συνω­μοτικά την εξουσία του! Η απόλυτη ειρωνεία τής παγκό­σμιας ιστο­ρίας! …Οι Ιου­δαίοι «πειρα­τές» τού Χριστια­νισμού έχα­σαν το «σκάφος» τους από άλλους «πειρατές» …επίσης Ιουδαίους! Γιατί κάνουν αυτήν την «αυτοκτονικά» επικίνδυνη κίνηση οι Εβραίοι; …Γιατί φοβούνται να μη χάσουν τη «λεία» τους! …Γιατί η παραοικονομία τού Χριστιανισμού, λόγω της διαφθοράς, ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο κι έκανε τους παράνομους και τους απατεώνες πιο ισχυρούς από τους κεφαλαιοκράτες τής αυτοκρατορίας! …Γιατί οι περιπλανώμενοι «γύφτοι» τής αυτοκρατορίας έγιναν πιο ισχυροί από τους «γαλαζο­αίματούς» της! …Γιατί αυτή η «συμμορία» των παράνομων τοκογλύφων και νταβατζήδων έγινε πιο ισχυρή απ’ όλα τα γνωστά «κονκλάβια» της ρωμαϊκής εξουσίας!

Έχοντας αυτοί οι «πειρατές» αρπάξει τα πάντα μέσα στον Χριστιανισμό, φοβούνται πλέον την αντίδραση των Χριστιανών. Γι’ αυτόν τον λόγο κάνουν την «κίνηση» του μεγίστου ρίσκου. Λειτουργούν σαν τα σκυλιά που κλέβουν τη λεία από τους ομοίους τους και για να την προστατεύσουν τη σέρνουν και πηγαίνουν σ’ ένα «ψηλότερο» σημείο, για να μην μπορούν οι ανταγωνιστές τους να τους πλη­σιά­σουν και τη διεκδικήσουν εκ νέου. Αυτό είναι που κάνουν σήμερα οι άσχετοι Εβραίοι …«Μετακινούν» την εξουσία σ’ ένα πιο υψηλό σημείο, ώστε να μην είναι άμεσα διεκδικήσιμη από τους Χριστιανούς. Φοβούνται μήπως οι Χριστια­νοί διεκδι­κή­σουν ξανά την αυτοκρα­τορία τους και τους την πάρουν μέσα από τα χέρια τους. Φοβούνται μήπως οι Χριστιανοί διεκδική­σουν ξανά τις περιουσίες τους, οι οποίες έχουν γίνει assets των μεγάλων εβραϊκών Funds.

[27]

Secret Societies and the New World Order by Robert Bauval, Philip Gardiner, Brian Allan, Steve Mitchell - Radio/TV Program - Audible.com.au

Με την επιλογή τής Νέας Τάξης αλλάζουν την κλίμακα του παγκό­σμιου σχεδιασμού τής Πατριαρχίας, ώστε μέσω αυτού του σχεδιασμού να υποβαθμιστεί ο Χριστια­νισμός και ν’ αποτελεί ένα απλό συνθετικό του στοιχείο, το οποίο ανήκει στους νέους ιδιοκτήτες …Ένα στοιχείο, το οποίο δεν θα έχει την ισχύ ν’ αλλάξει τη μοίρα του μόνο του …Ένα στοιχείο, του οποίου η συμπεριφορά θα ελέγ­χεται από εξω­τε­ρικούς παράγοντες, τους οποίους θα ελέγχουν οι «πειρατές».

Αυτή είναι η πορεία των πραγμάτων. Μετά την άλωση της Ελληνορωμαϊκής Αυτοκρα­τορί­ας —που ήταν το δύσκο­λο μέρος τού Σχεδίου και η οποία πραγμα­το­ποιήθηκε από τον Υιό τού Ανδρός— πήγαμε στο επό­με­νο βήμα …Πήγα­με στην άλωση της Ιουδαιοχριστια­νικής Αυτοκρατο­ρίας από τους «εκλεκτούς» τού Ανδρός. Τα «υιοθετημένα» άρπα­ξαν την αυτοκρατορία τού «ετερο­θαλούς» αδερφού τους και νόμιμου Κληρονόμου τού Πατέρα …Αυτού που —αιώνες πριν— για τους ίδιους λόγους είχαν Σταυρώσει. Στην πρώτη φάση Τού «έκλεψαν» την πατρική Κληρονο­μιά και στη συνέχεια Του «έκλεψαν» και τη δική Του προσωπική «περιου­σία»! …Σταύρωσαν τον Ίδιο και τώρα επιχειρούν να «Σταυρώσουν» και τα παιδιά Του τούς Χριστιανούς! Περί αυτού πρόκειται! Την εξουσία τού Υιού επάνω στην αυτοκρατορία Του —μετά από πολλές «ζυμώσεις» και συνωμοσίες— την ανέλαβαν οι «εκλεκτοί» τού Ανδρός …Την ανέλαβαν οι αυθεντικοί Ιουδαίοι τής Πατριαρχίας τής Βαβυλώνας και όχι οι εξιουδαϊσμένοι Χριστιανοί …Το σύνολο της εξουσίας!

Τώρα όμως αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα γι’ αυτούς, γιατί η ιστορία έχει αποδείξει ότι είναι πιο δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή παρά ν’ ανέβεις σ’ αυτήν. Οι «εκλεκτοί» τού Θεού, οι οποίοι τώρα διεκδικούν την παγκόσμια εξουσία στο σύστημα της Πατριαρχίας, θα πρέπει να «υπερβούν» τα όρια του Χριστιανισμού, εάν θέλουν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο των αντιδράσεών του. Για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να «υποβαθμίσουν» τον Χριστιανισμό …Να τον «αρρωστήσουν» και να τον εξουδετερώσουν. Αναπόφευκτα τώρα θα έρθουν σε σύγκρουση με τους «ιδρυτές» του. Άρα, τα «υιοθετημένα» ανοίγουν «λογαρια­σμούς» με τους Υιούς τού Θεού …Με τους δύο Υιούς Του! …Είτε μιλάμε για τον Υιό τής Γυναίκας είτε μιλάμε για τον Υιό τού Άνδρα! Αναγκαστικά θα έρθουν αντιμέτωποι μ’ αυτούς, γιατί θέλουν ακόμα κι αυτόν τον Σχεδιασμό τού Υιού τού Ανδρός να τον υποσκελίσουν!

[28]

Εβραϊκή Αστυνομία των Γκέτο - Βικιπαίδεια

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο σημείο τού εγχειρήματός τους. Αναγκαστικά φεύγουν από την ασφαλή «ζώνη» και στέκονται μόνοι τους «απέναντι» καί από τους δύο Υιούς! Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία οι δύο Υιοί βρίσκονται από την ίδια «πλευρά»! Οι πιο άχρηστοι και πρωτόγονοι άνθρωποι της αρχαιό­τητας προκαλούν τους δύο Υιούς μαζί! Αυτοί, οι οποίοι εξαιτίας τού Υιού τού Ανδρός ανέβηκαν με «ασανσέρ» την κορυφή τού Κόσμου, «ζαλί­στηκαν» και θέλησαν ν’ αρπά­ξουν την κληρονομιά τού Ευεργέτη τους —μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνεται κι αυτήν τού ηττημένου Υιού τής Γυναίκας—! …Ξέχασαν σε ποιον οφείλουν την ίδια τους την ύπαρξη!!! Αυτοί, οι οποίοι επωφελή­θηκαν από τον Υιό τού Ανδρός και κυριάρχησαν στον πιο προηγμένο ανθρώ­πινο πολιτισμό, επι­χει­ρούν τώρα να «ρίξουν» και τον Ίδιο τον Ευεργέτη τους! …Επιχειρούν να Του πάρουν τον Οίκο Του. Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους προ­σπαθούν να «σταυ­ρώ­­­σουν» τον Υιό τού Θεού τους, για να Του κλέψουν τη δική Του Κληρονομιά προς τα δικά Του «παιδιά»! …Ηλίθιοι και αμετροεπείς!!! …«Μέθυ­σαν» από τη δύναμη του θρόνου τής Ρώμης και την παντοδυναμία της, που τους επέτρεπε να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να ελέγχονται. Γιατί τους λέμε ηλίθιους; …Γιατί το γεγονός ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κάτι, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι σωστό και τους συμφέρει να το κάνουν! …Κι απ’ την ταράτσα μιας πολυκα­τοικίας μπορείς να πηδήξεις, αλλά ΔΕΝ το κάνεις!

Αυτό ακριβώς επιχειρούν τώρα οι «εκλεκτοί» τού Θεού. Ανέβηκαν στην κορυφή τού Χριστιανισμού κι επιχειρούν οι ίδιοι να «πετάξουν» στην κορυφή τού Κόσμου …Να πάνε με τη «λεία» τους στην απόλυτη κορυφή τού Κόσμου, ώστε να μην απειλούνται από κανέναν. Αντί δηλαδή να βοηθήσουν και να προστατεύσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Υιό τού Ανδρός, που εδώ και αιώνες τούς προστατεύει, δρομολό­γησαν έναν σχεδιασμό που Τον απειλεί και ταυτόχρονα είναι «αυτοκτονικός» για όλη την Πατριαρχία, επειδή απλούστατα είναι λάθος. Αυτό, το οποίο ο Μέγας Στρατηγός Υιός δεν το επιχείρησε με τις Γνώσεις Του, το κάνουν οι άσχετοι και οι άχρηστοι. Ο Ίδιος ο Υιός τού Ανδρός στον πόλεμό Του με τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν θέλησε να δημιουργήσει νέο σύστημα, παρά προτίμησε να «δανειστεί» το «κορμί» τού Υιού τής Γυναικός και οι άσχετοι «εκλεκτοί» θέλουν να στήσουν ένα νέο δικό τους σύστημα! …Παγκόσμιο σύστημα, το οποίο να «καταπιεί» ατόφιο το «κορμί» τού Υιού τού Θεού, εφόσον ο Χριστιανισμός αποτελεί συνδυασμό τόσο του «σώματος» του Υιού τής Γυναίκας όσο και του «σώματος» τού Υιού τού Άνδρα!

[29]

Υπερεκτίμησαν τη γνώση που τους επέτρεψε να «καταπιούν» το πιο πολύπλοκο σύστημα και θεώρησαν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα να εκμεταλλευτούν με τον ίδιο τρόπο τις υπόλοιπες θρησκείες τής Πατριαρχίας. Κατά τη γνώμη τους δεν θα ήταν δύσκολο να στήσουν το Υπερσύστημα της Νέας Τάξης …Το Υπερσύστημα της Πανθρησκείας …Να γίνουν θεοί των Θεών …Οι «εκλεκτοί» τού Θεού να γίνουν «αφεντικά» των Υιών Του και άρα του Ιδίου! …Να γίνουν «αφεντικά» τόσο του Υιού τής Γυναίκας όσο και του Υιού τού Άνδρα. Αυτό το οποίο ΔΕΝ κατάλαβαν ήταν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιτυχίας τους. Αυτό το οποίο πέτυχαν ήταν να «νικήσουν» τους όμοιούς τους Χριστιανούς …Οι αυθεντικοί Ιουδαίοι νίκησαν τους «ερασιτέχνες» Ιουδαίους! Αυτό, όμως, δεν είναι το σημαντικό! …Το σημαντικό ΔΕΝ είναι η «νίκη» στη μοιρασιά τής «λείας» μεταξύ ομοίων …Το σημαντικό είναι η πραγματική νίκη —που ήταν εκείνη που έφερε τη «λεία»— απέναντι στους επικίνδυνους «διαφορετικούς». Το σημαντικό ήταν η νίκη των Ιουδαίων απέναντι στους προκατόχους τους τούς Έλληνες και αυτό ήταν κάτι το οποίο το είχε πετύχει ο Υιός τού Ανδρός και όχι οι ίδιοι! Αυτό το ιδιαίτερα λεπτό «σημείο» δείχνουν να μην το κατανοούν οι σημερινοί επικυρίαρχοι!

Εξαιτίας αυτής της εσφαλμένης εκτίμησής τους επιχειρούν να κάνουν ένα «άλμα», χωρίς να έχουν καν εξασφαλίσει την ευστάθεια του «βατήρα». Κινδυνεύουν να βρεθούν στον «αέρα» κι αν αποτύχουν να μη βρουν ούτε το σταθερό σημείο απ’ όπου «πήδηξαν». Εάν αποτύχουν, δεν έχουν την επιλογή τής «επιστροφής»! Η επιλογή τους είναι «ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ»! Αυτό ακριβώς βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα …Έχουν αρχίσει τις «αψιμαχίες» με το εναπομείναν «ρωμαίικο» του Χριστιανισμού και με τους Έλληνες της Ελλάδας! …Έχουν αρχίσει να πολεμούν καί τους δύο Υιούς ταυτόχρονα!

A breeding ground. Hunger and poverty in the USA before the pandemic - Vía Socialista - RyR Στην Ουάσιγκτον οι «εκλεκτοί» δίνουν τη μάχη τής κορυφής με τον Υιό τού Ανδρός —και άρα με τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία—. Εκεί στην κυριολεξία προ­σπα­­θούν να επιβά­λουν —επάνω από τον χριστιανικό Ιουδαϊσμό τού Υιού τού Ανδρός— τον μαρξισμό των «εκλε­­κτών» τού Θεού …Προσπαθούν ν’ αντικαταστήσουν ένα πετυχημένο «λειτουρ­γικό» με ένα αμφιβόλου ποιότητας «λειτουργικό», του οποίου τις αντοχές ούτε καν γνωρίζουν. Για να το πετύχουν αυτό —και να το επιβάλουν σε ολόκληρο τον Χριστιανισμό—, πρέπει να το επιβάλουν πρώτα στις χριστιανικές ΗΠΑ. Για να περιορίσουν τις αντιστάσεις τού κράτους των ΗΠΑ έχουν καταστρέψει την οικονομία του, έχουν αλώσει την εξουσία του και το έχουν πλημμυρίσει με ΛΑΘΡΟμετανάστες, έτοιμους να αιματοκυλίσουν τον λαό τους. Ό,τι συμβαίνει σήμερα στην πιο ισχυρή χριστιανική δύναμη αφορά το σύνολο των χριστιανικών λαών, γιατί η υποβάθμισή των ΗΠΑ είναι ταυτόχρονα υποβάθμιση του συνόλου τού Χριστιανισμού.

[30]

Συμφωνία των Πρεσπών Ταυτόχρονα στην Ελλάδα δίνουν μια άλλη παράλληλη μάχη με διαφορετικούς στόχους και για διαφορετικούς λόγους. Εκεί πολεμούν τον Υιό τής Γυναίκας εμμέσως, εφόσον —θεωρητικά— αυτός δεν είναι πλέον ενεργός. Στην Ελλάδα θέλουν να «σακατέψουν» τη «Μήτρα» τής Γυναίκας …Την ελληνική «Μήτρα», η οποία γεννά τον Υιό Της …Να τη «σακατέψουν», για να μη μπορεί να «γεννήσει» εκ νέου! Αυτό το νόημα είχε η «Συμφωνία των Πρεσπών» τού Νίμιτς, η οποία παραδίδει σε μη-Έλληνες τη Μακεδονία! Γι’ αυτόν τον λόγο τούς «καίει» τόσο πολύ η αναγνώριση ξεχωριστής «μακεδονικής» γλώσσας. Σε αυτόν τον στόχο τους τούς εξυπηρετεί το «αλυσοδέσιμο» του Ελληνισμού με τα επαχθή Μνημόνια! Στην Ελλάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη η ένταση της προσπάθειάς τους να επιβάλουν με διαφθορά και προπαγάνδα τους δικούς τους εξουσιαστές, γιατί έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και τον πάντα υποβόσκοντα Ελληνισμό. Πρέπει να εξουδετερώσουν την ελληνική νοοτροπία, η οποία «φωλιάζει» στην ελληνική οικογένεια! Γι’ αυτόν τον λόγο πιέζουν τόσο πολύ με τους ΛΟΑΤΚΙ και τους «ΔΙΚΑΙΩΜΑτιστές» τού Σόρος! Προσπαθούν την αντιδραστικότητα και την αγωνιστικότητα των Ελλήνων να την κατευθύνουν εκεί όπου τους βολεύει, ώστε στο τέλος αυτή να στραφεί εις βάρος των ίδιων των Ελλήνων!

Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε εκπορεύονται από τα ίδια κέντρα εξουσίας! …Τα «παρά­κεντρα» της εξουσίας, των οποίων τις «κορυφές» βλέπουμε στα διάφορα Νταβός! …«Εκλεκτοί» κρύβονται πίσω από τις πολιτικές που «τσακίζουν» σήμερα τις ΗΠΑ και οι ίδιοι είναι που σήμερα διαλύουν την Ελλάδα …Οι ίδιοι Κίσινγκερ, Σόρος, Γκρίνσπαν, Μπενράνκε, Φινκ και το κακό συναπάντημα είναι που κρύβονται πίσω από τις εγκληματικές πολιτικές που ακολουθούνται ταυτόχρονα στα δύο αυτά «μέτωπα» …Στα «μέτωπα» που θεωρούν ότι από τη μία θα τους δώσουν τον έλεγχο του Οίκου τού Υιού τού Άνδρα και ταυτόχρονα θα καταστρέψουν την όποια «μήτρα» μπορεί να «γεννήσει» τον Υιό τής Γυναίκας. Όλα αυτά νομίζουν ότι τα κάνουν με ασφάλεια, γιατί θεωρούν ότι έχουν τα μέσα ν’ απειλούν τον πανίσχυρο Χριστιανισμό και να μπορούν με τον τρόπο αυτόν να ελέγχουν τον υπόλοιπο Πλανήτη.

[31]

Γιατί το νομίζουν αυτό; …Γιατί απλούστατα έχουν ένα «πατρόν» για τη Νέα Τάξη …Ένα «πατρόν», το οποίο επίσης ανήκει στους Έλληνες και όχι στους θλιβερούς τοκογλύφους των γκέτο. Στην πραγματικότητα ένα απλό copy-paste τού Ελληνιστικού Σχεδιασμού θέλουν να κάνουν …Θέλουν να εξασφαλίσουν για τους εαυτούς τους —σε μια δική τους αυτοκρα­τορία— τον ρόλο που είχαν οι Έλληνες στον σχεδιασμό τής Ελληνιστικής Εποχής. Τα πάντα είναι αντιγραφή, εφόσον τα κομπλεξικά «υιοθετημένα» —που σταύρωσαν τον Υιό τού Ανδρός— πάντα φθονούσαν και μισούσαν τον υπέρλαμπρο Υιό τής Γυναίκας και τον μελετούσαν απόλυτα …Τον σχεδιασμό των Ελλήνων θέλουν ν’ αντιγράψουν! Μέσω αυτού του σχεδιασμού κρατάνε οι ίδιοι για τους εαυτούς τους —σαν δήθεν «μάρτυρες»— τη θέση που είχαν οι Έλληνες στα Ελληνιστικά βασίλεια …Θέση ακλόνητη, την οποία οι Έλληνες είχαν κατακτήσει στις καρδιές των ανθρώπων ως «ευεργέτες». Απλά οι Έλληνες την είχαν κατακτήσει ως «αξιαγάπητοι», ενώ αυτοί τη διεκδικούν ως «αξιολύπητοι»! Οι Έλληνες μόνιμα χαμογελούσαν σ’ έναν κόσμο που τον έκαναν χαρούμενο κι αυτοί μόνιμα κλαψουρίζουν υποκριτικά, για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος ποιος τον έκανε δυστυχή.

Έχοντας ξεχωρίσει τους εαυτούς τους από τους υπόλοιπους λαούς, έχουν αναλάβει να τους «κατευθύνουν». Έχουν επινοήσει τους «συλλογικούς» στόχους τής Νέας Τάξης, ώστε να θέσουν τους εαυτούς τους «επικεφαλής» τής «σωτηρίας» τού Κόσμου και ταυτόχρονα έχουν βάλει στην «εξίσωση» και τους δικούς τους «βάρβαρους», οι οποίοι υποτίθεται όλα αυτά τα απειλούν. Μιμούμενοι τους Έλληνες της Ελληνιστικής Εποχής, προσπαθούν να εμφανίζονται κι αυτοί σαν «ευαίσθητοι» φωτοδότες τού νέου κόσμου, ο οποίος δήθεν απειλείται από τους «βαρβάρους» …«Στόχος» και «απειλή» …«Σωτήρες» και «βάρβαροι» …Αυτό είναι το «πατρόν» τής Νέας Τάξης που θέλουν να επιβάλουν κι αποτελεί καθαρά ένα copy-paste των Ελληνιστικών Βασιλείων.

Τολμούν να το επιχειρήσουν, γιατί θεωρούν ότι έχουν τα δύο βασικά «εργαλεία» για να το καταφέρουν …Τα ανίκητα και πανίσχυρα «εργαλεία», όπως οι ίδιοι αφελώς πιστεύουν …Τους BRICS και τον μαρξισμό! …Τους «βάρβαρους» —οι οποίοι απειλούν τους λαούς τους— και τη «σωτήρια» ιδεολογία που τους προστατεύει. Νομίζουν ότι μπορούν, μέσω των BRICKS, να διατηρούν τον Χριστιανισμό μόνιμα στην ομηρία τής απειλής τής «βαρβαρότητας» και ταυτόχρονα νομίζουν ότι κατέχουν το νέο «θρησκευτικού» τύπου «σωτήριο» μαρξιστικό «δόγμα», το οποίο θα τους επιτρέπει να ελέγχουν το σύνολο της Υπεραυτοκρατορίας τους …Να την ελέγχουν με το παγκόσμιο δίκτυο του ιδεολογικού τους «κατηχητήριου», που είναι το δίκτυο των social media, τα οποία ελέγχουν απόλυτα ως ιδιοκτήτες τους και άρα ως παγκόσμιοι διαμορφωτές γνώμης και βέβαια παγκόσμιοι «λογοκριτές»!

[32]

The BRICS Summit 2023: Seeking an Alternate World Order? | Council of Councils Όπως θα δούμε στη συνέχεια, όλα αυτά δεν έχουν ούτε την αξιοπιστία ούτε την ποιότητα που νομίζουν οι «εκλεκτοί». Οι BRICS, ως δύναμη, η οποία θα μπορούσε να θέσει υπό αιώνια απειλή τον Χριστιανισμό, είναι μια «χαρτοσακούλα» που παριστάνει το «θηρίο». Ακόμα κι ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος έγινε για να επιβληθεί αυτός ο εκβιαστικός σχεδιασμός, έγινε και πάλι με τη δύναμη και τα μέσα τού Χριστιανισμού …Στα χριστιανικά χαρακτηριστικά τής Ρωσίας επένδυσαν για να δώσουν «μορφή» στους BRICS, γιατί μόνον ένα τέτοιο σκληροτράχηλο σύστημα έχει την αντοχή να κάνει έναν τέτοιου είδους πόλεμο. Δεν θα μπορούσαν, δηλαδή, να «αναδείξουν» την «απειλή» εναντίον τού Χριστιανισμού με μέσον έναν πόλεμο με την Κίνα για παράδειγμα. Ένας τέτοιος πόλεμος θα διέλυε το καθεστώς τής Κίνας μέσα σε λίγες ημέρες. Μόνον η Ρωσία άντεχε να εμφανίζεται ότι απειλεί με «κατάκτηση» όλη τη Δύση. Άντεχε, γιατί απλούστατα είναι μια πανίσχυρη χριστιανική δομή, η οποία απλά κυβερνάται από μαρξιστές. Αυτός ήταν ο βασικότερος «ρόλος» που είχε ο εκφοβιστικός σχεδιασμός των Εβραίων. Γι’ αυτόν τον λόγο και όλοι οι πρωταγωνιστές τού πολέμου αυτού ήταν «εκλεκτοί» τού Ανδρός, οι οποίοι στηρίζουν με όλα τα μέσα αυτόν τον εκφοβιστικό σχεδιασμό τής ρωσικής «απειλής» …Ο Κίσινγκερ, ο Ζελένσκι, ο Μπλίνκεν, ο Σάλιβαν, η Νιούλαντ, ο Φινκ, ο Σόρος, η Σάρα και η Μάρα… Πεντακόσιες χιλιάδες νεαρούς Ουκρανούς θυσίασαν, για να «διδάξουν» τους Χριστιανούς πόσο πολύ «κινδυνεύουν» από τη Ρωσία και κατ’ επέκταση από τους BRICS!

Το ίδιο αδύναμο είναι και το ίδιο το «δόγμα» τής αστικής «θρησκείας» τους. Ο μαρξι­σμός των γύφτων και των τοκογλύφων απέχει πολύ από την ποιότητα που έχει είτε ο Λόγος τού Θεού είτε η Γνώση των Ελλή­νων. Αυτό το περι­γράφει άριστα και η ίδια η Αποκάλυψη! …Το περι­γράφει στο σημείο που ανά­μεσα στους Υιούς και τα πραγματικά «Θηρία» εμφανίζει και τον Ψευδο­προφήτη, ο οποίος μιλάει σαν θηρίο, ενώ ΔΕΝ είναι! …Τον Ψευδοπροφήτη των «εκλεκτών», που είναι ο Μαρξ! Επάνω στον «σωτήριο» λόγο τού Μαρξ θέλουν να θεμελιώσουν τη δική τους παγκόσμια τάξη …Έναν λόγο, ο οποίος έχει ήδη δείξει την ανεπάρκειά του …Έναν λόγο, που, με πολύ προπαγάνδα από τα social media, προσπά­θησαν να τον κάνουν «ιερό» …Social media, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να κουράζουν …και η «Ιερά Εξέταση» των politicaly Correct απόψεων που «ευαγ­γελίζονται» και διαχέουν έχει αρχίσει και προκαλεί αποστροφή στον κόσμο, ο οποίος ξεπέρασε την αρχική εντυπωσιακή τους «λάμψη». Οι influencers, ως νέοι «Απόστολοι» της «θρησκείας» τους, άρχισαν ν’ απαξιώνονται! H WOKE επιχειρηματολογία τους έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα όρια του «ορθού» και ν’ αγγίζει τα όρια του «παρανοϊκού»! Η προσωπική τους οικονομική «σωτηρία», που δεν γίνεται κοινή «σωτηρία» για όλους, έχει αρχίσει να γίνεται προκλητική …και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό ακόμα κι ανάμεσα στους πιο φανατικούς των social media.

[33]

Ό,τι βλέπουμε σήμερα ν’ «απειλεί» δήθεν τον Χριστιανισμό, είναι μια καλοστημένη παρά­σταση από τους ιδιοκτήτες τού Χόλυγουντ …Μια «παράσταση», την οποία τα social media προσπαθούν να την εμφανί­σουν σαν θρίλερ, αποδίδοντας τα πάντα σε ρωσικές συνωμοσίες, που στόχο έχουν την καταστροφή τής λειτουργίας τής Δύσης. Το μέγιστο της έντασης αυτής της «παράστασης» το βλέπουμε να συμβαίνει καθημερινά στις ΗΠΑ. Ό,τι εγκληματικό κάνουν οι ίδιοι στη μεγαλύτερη χριστιανική δύναμη του κόσμου το χρεώνουν στον Πούτιν και τη Ρωσία. Εβραίοι που παριστάνουν τους Αμερικανούς πολιτικούς είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει αυτήν την «εργολαβία» …Εβραίοι με διπλές υπηκοότητες, όπως ο Σούμερ, ο Ράσκιν, ο Γκάρλαντ, o Σιφ, η Σουλτς κλπ.. Οι ίδιοι που «κατασκεύασαν» τη συνωμοσία τής εισβολής στο Καπιτώλιο «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» της πυρπόλησης του Ράιχσταγκ από τους ΝΑΖΙ, για να ισχυροποιήσουν τη δική τους επιλογή ηγεσίας και να το αποδώσουν επίσης στη Ρωσία …Στη θέση τού Στάλιν βάζουν τον Πούτιν κι επανα­λαμβάνουν την ίδια προβοκάτσια με τους ίδιους στόχους.

2016 Election

Όλα αυτά είναι μια «παράσταση» άνευ πρα­γ­μα­τικής αξίας. Οι δήθεν πανί­σχυροι BRICS, οι οποίοι εμ­φα­­νίζονται σαν ανταγω­νιστές τού ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πανίσχυ­ρου Χρι­στια­­νισμού, είναι μια «κατασκευή» πολύ αδύναμη …Μια απολύ­τως πατριαρ­χικού τύπου συλλο­γική δομή μαρξι­στικών και μη δημο­κρα­τικών προσωπο­πα­γών καθε­στώτων, που κάνουν χωρίς καμία αντίρρηση ό,τι τους επιβάλουν τα αφεντικά τους! …Αφεντικά, που είναι οι τοκογλύφοι ιδιοκτήτες τού μαρξισμού …Αφεντικά, που με τα χρήματά τους τούς εξασφάλισαν τη βιομηχανική υποδομή —χάρη στην κλεμμένη από τους Χριστιανούς τεχνολογία—, για να επιβληθούν στους λαούς τους σαν «φωτισμένοι» ηγέτες, που τους χάρισαν την ανάπτυξη …Αφεντικά, που τους εξασφάλισαν πρόσβαση στις χριστιανικές αγορές, τις οποίες τα χριστιανικά κράτη αυτοκτονικά «άνοιξαν» μετά από δικές τους εντολές. Εάν λοιπόν γνωρίζει κάποιος ποιοι εξασφαλίζουν τα κέρδη των οικονομιών των BRICS —και άρα είναι τα πραγματικά αφεντικά τους—, μπορεί να καταλάβει και ποιοι είναι οι «θεοί» τους …και ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν.

[34]

Όπως τα ελληνιστικά βασίλεια του παρελθόντος —παρ’ όλο που συγκρούονταν μεταξύ τους— λειτουργούσαν υπό ενιαία ελληνική ιδεολογική πλατφόρμα, έτσι περίπου λειτουργούν κι αυτά των BRICS με «υπόγειες» μεταξύ τους «διασυνδέσεις», οι οποίες ξεκινάνε και καταλήγουν στα νέα «αφεντικά» τού Χριστιανισμού. Όλα αυτά είναι μαρξιστικά συστήματα και άρα λειτουργούν με «Ευαγγέλιο» καθαρά εβραϊκό …Μαρξιστικά καθεστώτα, όπως το καθεστώς τού μαρξιστή πραξικοπηματία Πούτιν, ο οποίος, με τη βοήθεια των Εβραίων ολιγαρχών που τον στηρίζουν, μετέτρεψε το ρωσικό Σύνταγμα σε «πατσαβούρα» και τη θητεία των δύο περιόδων τη μετέτρεψε σε μόνιμη «βασιλεία» …Μαρξιστικά καθε­στώτα διεφθαρμένων δικτατόρων, όπως το κινέζικο καθεστώς τού επίσης πραξικοπηματία Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος μετέτρεψε το κομματικό καταστατικό τού ΚΚΕ σε «πατσαβούρα» επίσης …Το καθεστώς τού διεφθαρμένου Βραζιλιάνου κομμουνιστή Λούλα …Το καθεστώς τού νοτιοαφρικανικού απαρτχάιντ …Το καθεστώς τής χαοτικής Ινδίας …Ανάμεσα σ’ αυτά —και δια τής «προσκολλήσεως»— και το Ιράν των ισλαμοσοσιαλιστών μουλάδων. Όλα αυτά τα αντιδημοκρατικά και αντιλαϊκά καθεστώτα είναι ελεγχόμενα από τις τράπεζες των «εκλεκτών»! …«Πιόνια», τα οποία οι «εκλεκτοί» τα βάζουν δήθεν ν’ «απειλούν» τον Χριστιανισμό, προκειμένου να υποτάξουν τους λαούς του στους «εκλεκτούς» …«Πιόνια», που —πλην της Ρωσίας, για άλλους λόγους— είναι όλα «χάρτινα».

Εντελώς αυθαίρετα —και άρα εσφαλμένα— θεωρούν ότι μέσω αυτών των «πιονιών» θα μπορούν να διατηρούν επ’ άπειρον τον Χριστιανισμό σε μια διαρκή «ομηρία» με τον εκβιασμό τής απειλής πολέμου …Θα εκβιάσουν οι μαρξιστές τούς Έλληνες με γνώση και τους Χριστιανούς, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, με πόλεμο. Είναι δυνατόν αυτό να μπορέσει ν’ αποδώσει αυτά που πιστεύουν; Εκ των δεδομένων οι BRICS δεν μπορεί να είναι ένας πραγματικός εχθρός και αντίπαλος του Χριστιανισμού. Πόσο πραγματικός είναι ένας εχθρός, ο οποίος παριστάνει τον αντίπαλο, όταν —ελέω Εβραίων τραπεζιτών— «βυζαίνει» από τον Χριστιανισμό; …Όταν στηρίζει τη λειτουργία του στην επιβίωση του Χριστιανισμού; …ΟΥΤΕ ΜΙΑ οικονομία απ’ αυτές δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη βοήθεια και τους πόρους τού Χριστιανισμού …ΟΥΤΕ ΕΝΑ καθεστώς αυτών των αντιπάλων δεν μπορεί ν’ αντέξει μια οικονομική κρίση, η οποία θα προέρχεται από την αποκοπή τής παραγωγής τού κράτους του από τον Χριστιανισμό και την οικονομία του.

[35]

Οι «εκλεκτοί» τής τοκογλυφίας σε αυτούς τους «χάρτινους» αντιπάλους τού Χριστιανισμού έχουν επενδύσει. Μέσω αυτών έχουν επιβάλει τον μαρξισμό ως τη νέα θρησκεία τής παγκόσμιας Πατριαρχίας …Τη «θρησκεία» που καθημερινά συκοφαντεί τη Δημοκρατία, τους Έλληνες και τη Μακεδονία …Τη «θρησκεία» που καθημερινά ταπεινώνει όλα τα χριστιανικά κράτη με τις αντιλαϊκές πολιτικές της. Από τις ΗΠΑ τού Σιωνιστή Μπάιντεν μέχρι τη Ρωσία τού Πούτιν και την Κίνα τού Σι Τζινπίνγκ παντού έχουν επιβάλει τον μαρξισμό ως τη νέα παγκόσμια «θρησκεία» …Τον δικό τους μαρξισμό τού δικού τους Μαρξ, του δικού τους Τρότσκι και τους δικού τους Μαρκούζε, οι οποίοι πλαισιώνονται από τους δικούς τους Φρίντμαν, Χαράρι, Ντέρσοβιτς και όλους τους συνεπιβάτες τού Lolita Express τού «εκλεκτού» Έπσταϊν …Την ιδεολογία των περιπλανώμενων γύφτων! …Αυτών, που θεό τους έχουν όποιον τους πληρώνει …Αυτών που δεν έχουν πατρίδα και κάθονται όπου βρουν «φαΐ» …Αυτών, οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα ακόμα και την οικογένειά τους να τη βγάλουν στο «κλαρί» —εάν αυτό αποφέρει κέρδος—.

Αυτός είναι ο μαρξισμός και στον πάτο τής κοινωνίας απευθύνεται για να βρει οπαδούς! Τα θολά «νερά» τού κοινω­νικού περιθω­ρίου και του υποκόσμου είναι ο «βιότοπος» του μαρξισμού και εκεί αναζητούμε τη «μήτρα» των πιο ισχυρών «παι­διών» του! Οι «βρωμιά­ρηδες» των γκέτο έψα­ξαν και βρήκαν τους «κουτσούς» και τους «στραβούς» τής κάθε κοινωνίας …Τους τεμπέ­λη­δες, τους άεργους και τους ανεπάγ­γελτους, για να «στήσουν» το σύστημά τους! …Ό,τι ακριβώς είχε διακρίνει ο Λένιν στην «πορεία» του προς τον «σοσια­λισμό»!!! Αυτοί οι κυρίαρχοι μαρ­ξι­στές έχουν επιβάλει παντού τα κομ­μου­­νιστικά κόμ­ματα ως «δε­κα­νίκια» τού σχε­δια­­σμού τους και «μήτρες» πα­ρα­γωγής επαγ­γελ­ματιών πολι­τικών, συνδι­κα­λιστών και χα­φιέ­δων και ελέγ­χουν τα πάντα. Ο μαρξισμός γι’ αυτόν τον λόγο είναι η πιο επικίνδυνη ιδεο­λογία που έχει ποτέ επινο­ήσει ο άνθρωπος. Περι­­γρά­φει με τον πιο απόλυτο τρόπο αυτό το οποίο ο Χριστός προειδο­ποιούσε τους πιστούς Του ότι είναι απολύτως επικίνδυνο να γίνει …Να παραδοθούν τα «μαργαρι­τάρια» στα «γουρούνια»!…

[36]

…Αυτό ακριβώς είναι ο μαρξισμός …Είναι οι γύφτοι που πήραν στα χέρια τους τα «μαργαριτάρια» τού ανθρωπίνου πολιτισμού …Είναι οι Εβραίοι, οι οποίοι λεηλάτησαν τον Ελληνισμό και τους «καρπούς» του και στη συνέχεια τους μετέ­τρεψαν σε εμπόρευμα …Είναι οι έμποροι που άρπαξαν το έργο των ευεργετών τής ανθρωπότητας και στο όνομα μιας δήθεν εκ μέρους τους ευεργεσίας λεηλατούν τα πάντα …Είναι οι απατεώνες που παριστάνουν τους «ευεργέτες» τού δωρεάν δείγματος και στη συνέχεια σε «γδέρνουν» …Μιλάνε σαν Έλληνες —και άρα σαν Υιοί τής Γυναίκας—, αλλά είναι όμοιοι με τους «εκλεκτούς» τού αρσενικού Θεού. Έχουν σχέση με τους Έλληνες όση σχέση έχει μ’ αυτούς ένας αστός που εκπαιδεύεται σ’ ένα πανάκριβο Κολέγιο επάνω στην ελληνική φιλοσοφία. Έχουν σχέση με τη «Δωρεά» τού Ευεργέτη όση το «τζάμπα» τού εμπόρου. Έχουν σχέση με την πραγματική γνώση όση ένας δικηγόρος, που, ανάλογα με τις ανάγκες τού πελάτη του, μιλάει σαν γιατρός, μηχανικός, εργάτης ή αγρότης, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα απλό και «κενό περιεχομένου» παράσιτο, που δανείζεται «ατάκες» από τους εντολοδότες του.

Αυτή είναι σήμερα η ιδεολογία τής παγκόσμιας Πατριαρχίας, η οποία έχει κατακλέψει τούς δύο Υιούς …Μεταμφιεσμένη σε δήθεν ελληνική και «προστατευμένη» από τη «Θεία Χάρη» που δήθεν φέρουν οι «εκλεκτοί» …Η ιδεολογία των φασιστών που «παριστάνουν» τους «υπερασπιστές» τής Δημοκρατίας …Η ιδεολογία των άθεων, οι οποίοι μιλάνε σαν αγνωστικιστές Έλληνες κι όμως —μυστηριωδώς— θεωρούν τους εαυτούς τους «εκλεκτούς» τού Θεού. Αυτή η ιδεολογία είναι επικίνδυνη —και άρα δύσκολο να νικηθεί—, γιατί απλού­στατα μετατρέπει τον Οίκο τού Θεού σε «παζάρι» των γύφτων …Σε ένα «γιουσουρούμ», το οποίο προέκυψε από το πλιάτσικο του «φορτίου» καί των δύο Υιών! Γι’ αυτόν τον λόγο έχει αξία σήμερα να γνωρίζει κάποιος τις «Γραφές», προκειμένου ν’ αντιληφθεί τα συμβαίνοντα με πληροφορίες που δόθηκαν από τον Θεό χιλιάδες χρόνια πριν …Τις πιο προσιτές στην κατανόησή τους Γραφές που έχουν δοθεί ποτέ στον άνθρωπο και είναι αυτές της Μητέρας!!! …Στα Ομηρικά Έπη αναζητούμε τα συμβαίνοντα!!!

[37]

Why did Achilles disguise himself as a girl and hide from the war in Troy? - YouTube

Τα Έπη περιγράφουν τις «ζωές» των Υιών και άρα την κοινή ιστορία όλης της ανθρωπότητας. Η Ιλιάδα περιγράφει τη «ζωή» τού Υιού τής Γυναίκας και η Οδύσσεια περιγράφει τη «ζωή» τού Υιού τού Άνδρα. Εκεί γνωρίζουμε τον ολιγόζωο Αχιλλέα με την άσχημη μοίρα του, η οποία τόσο πολύ στεναχωρούσε τη Μητέρα του. Εκεί βλέπουμε τον τρομερό πολεμιστή, ο οποίος «έπεσε» στη μάχη εξαιτίας ενός δηλητηριασμένου «βέλους» των εχθρών του. Στα ίδια Έπη γνωρίζουμε και τον πανέξυπνο Οδυσσέα, ο οποίος για τον ίδιο στόχο είχε διαφορετική άποψη στη στρατη­γική από τον Αχιλλέα …Τον παμπόνηρο Οδυσσέα, ο οποίος αναγνώρισε τον Αχιλλέα ακόμα κι όταν η τρομερή Μητέρα του τον έντυσε με γυναικεία ενδύματα …Τον σκληρό Οδυσσέα, ο οποίος παγίδευσε τον Αχιλλέα σ’ έναν πόλεμο στον οποίο ήταν «γραμ­μένο» ότι θα πεθάνει …Τον ταλαιπωρημένο Οδυσ­σέα, ο οποίος, μετά τον απόλυτο θρίαμβό Του στην ύπουλη άλωση της Τροίας, «περιπλα­νή­θη­κε» μέχρι θανάτου, κινδυνεύ­οντας να χάσει τον Οίκο Του από τους «συμπατριώτες» Του.

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας – ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΟ Μέσα από τα Έπη —και μόνον— μπορούμε να «δούμε» και να ερμη­νεύ­σουμε εύκολα τα όσα συμβαί­νουν σήμερα. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι, μόλις ο Αχιλλέας «έπεσε» στη μάχη, οι εχθροί του έτρεξαν για «πλιά­τσικο» κι έκλε­ψαν τα «όπλα» του …«Όπλα» επικίν­δυνα, τα οποία αρχι­κά βρέθηκαν στα χέρια τού πονη­ρού Οδυσσέα και αυτό «τρέλανε» τους Ελληνιστές-«Αίαντες» της Ρωμαϊκής Αυτοκρατο­ρίας, οι οποίοι θεω­ρούσαν ότι, ως «συγ­γενείς» των Ελλή­νων, τα δικαι­ούνται οι ίδιοι …«Αίαντες», οι οποίοι «τρελάθηκαν» από την απρόσμενη απώλεια και πραγ­ματοποίησαν τους άνευ λόγου διωγμούς κατά των ασήμαντων Χριστιανών που «ακολουθούσαν» τον Ιησού …και οι οποίοι από τους διωγμούς αυτούς ισχυρο­ποιή­θηκαν και όχι το αντίθετο. Αυτά τα «όπλα» έπεσαν στη συνέχεια στα χέρια των «εκλεκτών» Εβραίων, οι οποίοι, «μεθυσμένοι» από τη δύναμή τους, σκορπούν τον θάνατο επί Γης! Κουτορνίθια στην κυριολεξία —σαν τον Κίσινγκερ, τον Χαράρι ή τον Σβαμπ—, που δανείζονται τα οράματα και τα επιχειρήματα των Ελλήνων φιλοσόφων, για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στον όλεθρο. Την ίδια ώρα οι ίδιοι άνθρωποι χειρίζονται τον Χριστιανικό Οίκο σαν να ήταν ιδιοκτησία τους, ενώ είναι απλοί «μνηστήρες»! …Ο Οίκος ανήκει στον Οδυσσέα!!! Τα πάντα, δηλαδή, κλεμμένα! …Κλεμμένος ο λόγος που ακούγεται …μέσα σ’ έναν Οίκο που ανήκει σε άλλον!

[38]

Αυτοί είναι που «βασιλεύουν» σήμερα στη Νέα Τάξη, η οποία αποτελεί την ιουδαϊκή εκδοχή τής Πατριαρχίας και άρα τη χειρότερή της μορφή. Όλοι μιλάνε σαν «Έλληνες» και με την πρώτη ευκαιρία κλέβουν ως άπληστοι Εβραίοι. Όλοι «έμποροι» ιδανικών και έτοιμοι να διαφθαρούν από τα εβραϊκά διευθυντήρια της Πατριαρχίας. Όλοι «προστάτες» τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και Ελευθερίας και στην ουσία είναι οι ίδιοι που στηρίζουν όλα τα φασιστικά συστήματα και τους παρακρατικούς μηχανισμούς καταστολής. Όλοι «προστάτες» τής κλιματικής ισορροπίας, για να εξασφαλίσουν το άλλοθι να καταστρέψουν τη γεωργική παραγωγή, οδηγώντας τους ανθρώπους στα ράφια των δικών τους «παραγωγών». Όλοι «προστάτες» τής παγκόσμιας Υγείας, για να πουλήσουν «εμβόλια» που αντιμετωπίζουν αρρώστιες, τις οποίες οι ίδιοι έχουν επινοήσει κι έχουν σκορπίσει στον κόσμο. Όλοι «υπερασπιστές» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του «δικαιώματος της έκφρασης» κι έτοιμοι να επιβάλουν υποχρεωτικότητες, φιμώσεις, λογοκρισίες και τιμωρίες σ’ αυτούς που δεν συμφωνούν αποκλειστικά με το δικό τους αφήγημα.

Burping Cows Are Causing Climate Change – CEN – Climate Emergency Newsroom Όλα αυτά πάντα με τη δικαιολογία ενός «κατασκευασμένου» και άρα τεχνητού «κίνδυνου» που απειλεί την ανθρωπότητα και ο οποίος υπερβαίνει τα κοινά ανθρώπινα μέτρα …και μάλιστα υπό την πίεση του «υπερεπείγοντος». Έναν «κίνδυνο» τον οποίο οι ίδιοι πρώτοι «αντιλαμβάνονται», γιατί είναι «ευαίσθητοι» και «υπεύθυνοι» και βέβαια «οι μόνοι» «κατάλληλοι» να τον αντιμετωπίσουν! …Οι «κατάλληλοι» υπερεθνικοί παρά­γοντες, για ν’ «αντιμετωπίσουν» έναν «κίνδυνο» που ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια των εθνικών κρατών και βέβαια των επιμέρους θρησκειών. Γι’ αυτόν τον λόγο τρομοκρατούν τον κόσμο με τη δήθεν «Κλιματική Αλλαγή» κι έχουν γεμίσει ακτές και όρη με άχρη­στες κι επικίνδυνες για τα οικο­συ­στήματα ανεμογεν­νήτριες. Γι’ αυτόν τον λόγο τρομο­κρατούν τον κόσμο με ακόμα πιο επικίνδυνους «ιούς», οι οποίοι θα προκαλέσουν ακόμα χει­ρό­­τερες «πανδημίες». Γι’ αυτόν τον λόγο εξειδικεύτηκαν και στις μετρήσεις των περιβαλλοντικών συνεπειών από τα «καυσαέρια» των ταπεινών αγελάδων.

Τώρα, όμως, κινδυνεύουν στον απόλυτο βαθμό, γιατί έκαναν το άλμα προς την παγκοσμιοποίηση. Εξαιτίας τής άγνοιάς τους ξεπέρασαν κατά πολύ τους σχεδιαστικούς περιορισμούς τού Σχεδίου τού Θεού. Ο Ίδιος ο Θεός δεν επεδίωξε να «θεμελιώσει» την παγκόσμια θρησκεία και το επεδίωξαν τα κουτορνίθια! Ο Ίδιος ο Θεός γνώριζε ότι αυτό θα καθιστούσε αδύνατη την εφαρμογή τού Σχεδίου Του κι «αυτοπεριορίστηκε» και το δοκίμασαν οι βλάκες! Τώρα, όπως αντιλαμβανόμαστε, απομονώθηκαν κι έγιναν εχθροί τού Χριστιανισμού! …Έγιναν εχθροί τού δημιουργήματος των δύο Υιών ταυτόχρονα! Από τον Υιό τής Γυναίκας έκλεψαν τα «όπλα» και από τον Υιό τού Άνδρα επιχειρούν να κλέψουν τον «Οίκο». Τώρα αυτά «ενώθηκαν» και οι «εκλεκτοί» θα έχουν απέναντί τους τη Γυναίκα, η οποία ήδη βρίσκεται από την ίδια πλευρά με τους δύο τύπους των Υιών! Μπορεί να γεννήσει τον Υιό που έχει καί τις δύο τις ιδιότητες, εφόσον Μητέρα και Πατέρας μπορούν πλέον να γίνουν ΕΝΑ!!!

[39]

Στην πραγματικότητα διαπράττουν το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος όλων των αιώνων! Με την ηλιθιότητά τους «ανέστρεψαν» τη βασική προϋπόθεση που υπήρξε για τη δρομολόγηση του Προπατορικού Αμαρτήματος. Με την ηλιθιότητά τους «ένωσαν» και πάλι τις δύο «Φύσεις» τού Θεού …Ένωσαν το Θηλυκό με το Αρσενικό μέρος Του!!! Τα άπληστα και άχρηστα «υιοθετημένα» έφεραν στο ίδιο «στρατόπεδο» τους δύο Υιούς! …Έκαναν «συμμάχους» τούς δύο «μονομάχους»! Έκαναν «σύμμαχους» τους δύο Αρχαγγέλους τού Θεού. Αυτό, όμως, έχει και την «προβολή» του στο επίπεδο των ανθρώπων. Ενώνουν το σύνολο των λαών εντός τής Πατριαρχίας —και άρα και τους Έλληνες— εναντίον τής ηγεσίας της.

Στο όνομα της παγκοσμιοποίησης της Πατριαρχίας την εξασθενούν και τη φέρνουν ξανά απέναντι στον θανάσιμο εχθρό της, ο οποίος μπορεί να τη διαλύσει. Αυτό είναι και η πρακτική απόδειξη ότι φτάσαμε στο τέλος τού Σχεδιασμού …Ενός Σχεδιασμού, ο οποίος βασιζόταν στο γεγονός ότι μόνον η Γνώση τού Θεού είχε τη δυνατότητα να διασπάσει τον Ίδιο και την ανθρωπότητα σε δύο «κομμάτια» και είχε ως στόχο την παραγωγή τής ανθρώπινης γνώσης. Τώρα αυτή η ανθρώπινη Γνώση είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί κι αυτή να προκαλέσει ένα αντίστοιχο φαινόμενο …με το αντίστροφο όμως αποτέλεσμα!!! Αυτό ακριβώς είναι η απόδειξη ότι ο Σχεδιασμός τού Θεού απέδωσε αυτά τα οποία είχε ως στόχο ν’ αποδώσει και ταυτόχρονα ότι φτάσαμε πλέον στο τέλος του! …ΔΕΝ υπάρχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η τεράστια κοπιώδης «πορεία» τού ανθρώπου …ΔΕΝ υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η θυσία, γιατί ήδη οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει τη δική τους τεράστια Γνώση που ζητούσε ως προαπαιτούμενο ο Σχεδιασμός τής ανθρώπινης θέωσης.

Αυτήν την «έκρηξη» θα προκαλέσουν με τη βλακεία τους οι «εκλεκτοί». Απλά η «έκρηξη» και η «θερμοκρασία» που θ’ αναπτυχθεί εξαιτίας της, θα έχει αυτήν τη φορά «συγκολλητικό» χαρακτήρα και όχι το αντίθετο! Με το λάθος τους δίνουν σε αυθεντικούς Έλληνες τη δυνατότητα να ταυτιστούν με τους υπόλοιπους Ρωμαίους και άρα τους Χριστιανούς στο σύνολό τους …Τους δίνουν την ευκαιρία ν’ «αντιπροσωπεύσουν» όλους τους ανθρώπους στην κοινή μάχη υπέρ βωμών και εστιών και άρα να επαναλάβουν τις αυθεντικές συνθήκες των Περσικών Πολέμων, όπου το «φως» θ’ αντιστεκόταν στους σκοταδιστές τής Βαβυλώνας …Δίνουν τη δυνατότητα στον Υιό τής Γυναίκας ν’ αντισταθεί στον νέο «σαθρό» Πατριαρχικό Κόσμο, τον οποίο μόνοι τους και παντελώς αυθαίρετα έχουν «χτίσει» οι «εκλεκτοί».

Αυτό ακριβώς βλέπουμε να επαναλαμβάνεται σήμερα …Επαναλαμβάνονται οι Περσικοί Πόλεμοι! Εάν καταλάβουμε τις ομοιότητες των καταστάσεων, μπορούμε ν’ αντιληφθούμε στον απόλυτο βαθμό και τα λάθη τους σ’ ό,τι αφορά τη στρατηγική τους ..Να αντιληφθούμε από πού αντλούν τη σιγουριά τους για τις επιλογές τους. Θεωρώντας ότι έχουν «διδαχθεί» από το παρελθόν, δεν διστάζουν να επαναλάβουν αυτά τα οποία είχαν γίνει από τους προκατόχους τους και εμείς θεωρήσαμε ως λάθη. Αυτό, δηλαδή, το οποίο εμείς θεωρήσαμε στην αρχή τού κειμένου ως «Μέγα Λάθος» των αυτοκρατόρων τής «νεαρής» Πατριαρχίας —και ήταν οι Περσικοί Πόλεμοι—, αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να το επιχειρήσουν εκ νέου, γιατί έχουν τα «αντίμετρα» απέναντι στην όποια αντίσταση μπορεί να συναντήσουν. Θεωρούν ότι μπορούν να επαναλάβουν τους Περσικούς Πολέμους, γιατί απλούστατα μπορούν να τους «στήσουν» …Να τους «στήσουν» με την τεράστια διαφθορά τού χρήματος που ελέγχουν παγκοσμίως και το οποίο υποτίθεται ότι θα τους επιτρέψει να ελέγξουν τους «μονομάχους» τής σημερινής επανάληψης των Περσικών Πολέμων.

[40]

Honoring courageous anti-corruption champions | ShareAmerica

Όπως συνέβη και στην πρώτη «εκτέλεση» αυτής της επί­θε­σης, ξεκίνησαν πρώτα με τον αναίμακτο τρόπο …Πριν βγά­λουν τα ξίφη, την επίθεσή τους στον Δυτικό Κόσμο την ξεκί­νησαν με τη «διαβρω­τική» πρακτική τής δια­φθο­ράς. Πρώτα έδειξαν τα χρυσά τάλαντα και μετά έβγαλαν τα σιδε­ρένια ξίφη. Η σημερινή «αποσύνθεση» της διαφθοράς τής Δύσης δεν είναι τίποτε διαφορετικό από τη διαφθορά που είχαν προκαλέσει οι Πέρσες στον Ελληνικό Κόσμο τής εποχής των Περσικών Πολέμων. Η απειλή τής «επίθεσης» των δισεκατομμυρίων ανθρώπων των αυστηρά πατριαρχικών BRICS στον Χριστιανισμό —ο οποίος αποτελεί την τελική έστω κι «άρρωστη» μορφή τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας— δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μίμηση της τελικής περσικής επίθεσης στην αρχαία Ελλάδα. Μιλάμε για μίμηση, γιατί υπάρχει απόλυτη επανάληψη των ίδιων πρακτικών. Αυτό, το οποίο τούς κάνει τώρα πιο αισιόδοξους και σίγουρους για τη νίκη τους, είναι ότι φαινομενικά αυτήν τη φορά η διαφθορά έπιασε τόπο και δεν απέτυχε όπως την πρώτη φορά. Αυτήν τη φορά οι Πέρσες και οι μηδίσαντες συνεργάτες τους ελέγχουν την ίδια την «Αθήνα» κι απειλούν με «Πέρσες» ξένους, οι οποίοι όμως ποτέ δεν θα αφεθούν να της επιτεθούν …Μια παράσταση τρομο­κρατίας από τους «Βαβυλώνιους», οι οποίοι ήδη έχουν κατακτήσει τον Δυτικό Κόσμο!

Πέμπτη φάλαγγα του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα | Εργατικά | Eksegersi.gr

Αυτό είναι το δήθεν μυστικό τού σχεδιασμού τους. Ο «Ξέρξης» σήμερα ήδη ελέγ­χει τον Δυτικό Κόσμο ως «πει­ρα­τής» κι απλά τον απειλεί και τον εκβιάζει με τις δυνάμεις των «Περσών», οι οποίες δυνάμεις θα παραμέ­νουν έξω από τα «τείχη» του μόνον ως απειλή, εφόσον δεν έχουν την ανάλογη ισχύ κι ούτε θ’ αφεθούν ποτέ να επιτεθούν. Ο «Ξέρξης» βρίσκεται ήδη εντός των «τειχών» —συντροφιά με τους μαρξι­στές «πεμπτο­φαλαγγίτες»— και τρομο­κρατεί τους «πολιορκημένους» με την απειλή τής εισβολής των δικών του «Περσών». Κρατώντας ο ίδιος τα «κλειδιά» αυτών των «πυλών» των «τειχών», μπορεί να εκβιάζει και να απειλεί κατά βούληση …Να εκβιάζει τον Δυτικό Κόσμο ακόμα και με πείνα …Να τον εκβιάζει ακόμα και με την ίδια την επιβίωσή του. Με αυτήν την «παράσταση» τρόμου θεωρούν ότι θα ελέγξουν τον Δυτικό Κόσμο μέσα στον οποίο βρίσκεται κι ο Ελληνισμός. Θεωρητικά, εάν πετύχει αυτό το «τέχνασμά», θα αποτελέσει τον οριστικό θρίαμβο της Βαβυλώνας και των «εκλεκτών» τής Πατριαρ­χίας όχι μόνον εις βάρος των Υιών τής Γυναίκας, αλλά και εις βάρος τού Υιού τού Άνδρα. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι, οι οποίοι προέρχο­νται απ’ ευθείας από τη Βαβυλώνα, στην περίπτωση αυτήν θα νικήσουν τον Ίδιο τον Θεό και θα εκμεταλ­λευτούν για το προσω­πικό τους όφελος το Θεϊκό Σχέδιο.

[41]

Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε πιο πάνω ότι η Μικρασιατική Καταστροφή —την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν— μπορεί να τους γυρίσει «μπούμερανγκ», εάν δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν τη «βόμβα» που έφτιαξαν, προκειμένου να συλλέξουν τη διάχυτη «εκρηκτική ύλη». Αυτό το οποίο κάποτε φαινόταν έξυπνο, μπορεί σήμερα να τους καταστρέψει. Αυτό θα ήταν σήμερα ασφαλές μόνον εάν αυτοί σέβονταν τον Χριστιανισμό και τον Κύριό Του και άρα δεν επιχειρούσαν να τον διαλύσουν. Θα ήταν ασφαλές μόνον εάν διατηρούσαν τους Έλληνες απέναντι στον πανίσχυρο Υιό τού Ανδρός. Θα ήταν ασφαλές μόνον εάν σέβονταν τα εθνικά κράτη, τα οποία ήταν η τελειότερη μορφή λειτουργίας τού Χριστια­νισμού. Από τη στιγμή που τα εθνικά κράτη έπρεπε να καταστραφούν, αναπόφευκτα θα έρχονταν ξανά αντιμέτωποι με τους Έλληνες.

Μέχρι τώρα οι Ιουδαίοι ήταν ασφαλείς από τους Έλληνες —όσο και να τους προκαλούσαν—, γιατί κρύβονταν πίσω από τους εξιουδαϊσμένους Χριστιανούς. Τώρα όμως έχασαν αυτήν την προστασία, εφόσον έχουν πάει «απέναντι» όχι μόνον από τους Έλληνες, αλλά και από τους Χριστιανούς. Αυτό ήταν το απόλυτο στρατηγικό τους λάθος. Οι νέοι «Περσικοί Πόλεμοι» δεν έχουν «στηθεί», όπως αφελώς νόμιζαν με τον επιθυμητό γι’ αυτούς τρόπο. Θέτοντας τους εαυτούς τους «απέναντι» από τους Χριστιανούς, «ανασταίνουν» τον μεγάλο εχθρό τής Πατριαρχίας και στην πραγματικό­τητα έρχονται αντιμέτωποι με τους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στους Χριστιανούς. Εδώ πλέον αρχίζουμε κι αναζητούμε την επέμβαση του Θεού!!! Εάν ο Θεός θέλει να προστατεύσει το Σχέδιό Του και ν’ αλλάξει την «πορεία» τής ανθρωπότητας, αναγκαστικά θα τους οδηγήσει σ’ αυτήν τη μοιραία «σύγκρουση». Θα οδηγήσει στον όλεθρο αυτούς που «κατέκλεψαν» τον Υιό Του κι αυτός ο όλεθρος είναι εύκολος εάν τους «ρίξει» επάνω στον Υιό τής Γυναίκας. Απλά είναι τα πράγματα! …ΔΕΝ θα αφεθούν να καλύψουν το τεράστιο αυτό λάθος τους! Το ίδιο λάθος που κατέστρεψε την Πατριαρχία στους πρώτους Περσικούς Πολέμους θα επαναληφθεί και στους δεύτερους! …Θα φροντίσει ο Ίδιος ο Θεός γι’ αυτό! …Θα φροντίσει να μην αποφύγουν οι «εκλεκτοί» το  πικρό «ποτήρι» τής εκ νέου και τελειωτικής σύγκρουσής τους με τους Έλληνες!

[42]

Gaza's children are living in hell or buried beneath rubbleΤο σημερινό «μπλέξιμό» τους στη Γάζα είναι η αρχή τού τέλους τους! Το «αίμα» των παιδιών τής Παλαιστίνης «ξεπλένει» το καμουφλάζ των δολοφόνων! Ο Θεός στη Γάζα τούς στέρησε την «κάλυψη»! …Τους ξεσκέπασε! …Τους έκανε ευδιάκριτους! …Τους απομόνωσε και τους τοποθέτησε «απέναντι» τόσο από τους Χριστια­νούς όσο και από τους Έλληνες! …Ακύρωσε το «στημένο» τού «Περσικού Πολέμου» που ονειρεύ­ονταν!…Αποκάλυψε τον «Ξέρξη» που εξουσιάζει τους Δυτικούς κι απέδειξε σε όλους ότι τα «στρατεύματα» των «Περσών» είναι αδύναμα να κάνουν το παραμικρό εναντίον τού Ελεύθερου Κόσμου! Εξαιτίας τής Γάζας και των κραυγών των παιδιών της «ξύπνησε» η ανθρωπότητα! Εξαιτίας τής Γάζας ΔΕΝ μπορούν οι Ιουδαίοι —ως «Ξέρξης»— να κρύψουν τον ιμπεριαλισμό τους πίσω από τους Αμερι­κανούς και άρα πίσω από την πιο ισχυρή χριστιανική δύναμη. Ταυτόχρονα, ΔΕΝ μπορούν να συνεχίσουν να πουλάνε τη χρήσιμη γι’ αυτούς «λυκοφιλία» με τους Έλληνες, η οποία τους προστάτευε από μια απευθείας αντιπαράθεση.

Τώρα φαίνονται όλα! …Φαίνεται πόσο δουλικά τους είναι οι αχυράνθρωποι τύπου Μπάιντεν, οι οποίοι λειτουρ­γούν καθαρά σαν «μαριο­νέτες» των Μπλίνκεν και των Σάλιβαν, οι οποίοι δρο­μο­λο­γούν τις δολο­φονικές πολι­τικές τους είτε στην Ουκρανία είτε στη Γάζα. Φαίνεται επίσης πόσο αποκομ­μένη είναι η προδο­τική ηγεσία των Ελλή­νων από τον ελληνικό λαό Φαί­νεται πόσο αχυράν­θρω­πος είναι ο Μητσοτάκης, ο οποίος στηρίζει όλες τις πολιτι­κές τους και «δένει» τον λαό με «φορτία», που δεν αποτελούν δικές του επιλογές. Όλα αυτά τώρα αποκα­λύπτονται εξαιτίας τής Γάζας! …ΔΕΝ υπήρχε χειρότερη επιλογή γι’ αυτούς από το «μπλέξιμό» τους στη Γάζα! …«Μέθυ­σαν» οι ηλίθιοι κι έχασαν τα πάντα! Την πιο κρίσιμη ώρα τής μεγάλης μάχης —και τη στιγμή που ήθελαν να εξασφαλίσουν την ταύτισή τους με το παγκόσμιο πατριαρ­χικό σύστ­ημα, προκειμένου να δώσουν το τελικό χτύπημα στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την οποία σήμερα αντιπροσω­πεύουν οι ΗΠΑ— πήγαν κι έκαναν τη δολοφονική εισβολή στη Γάζα! Έγιναν μισητοί ακόμα κι απ’ αυτούς που, λόγω των κοινών τους οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, θα έπρεπε να τους είναι συμπαθείς.

[43]

Από την απληστία, την ηλιθιό­τητα και τη θρασυδειλία τους ρίσκα­ραν και τελικά έχασαν την παγκόσμια συμπάθεια. Ο λαός αυτός, ο οποίος ξόδεψε δισεκατομμύρια δολάρια σε προπαγάνδα, για να εξωραΐσει μια εικόνα που επί αιώνες ήταν άθλια κι απεχθής, την κατέστρεψε μέσα σε μία στιγμή. Ο λαός αυτός, ο οποίος χάρη στα δικά του διεθνή ΜΜΕ εμφανιζόταν εδώ και σχεδόν έναν αιώνα σαν «μάρτυρας» κι «αγωνιστής» τής παγκόσμιας Δημο­κρατίας κι Ελευθερίας, έγινε μέσα σε λίγες στιγμές ο πιο αιμοβόρος εγκληματίας τής σύγχρονης ιστορίας. Ο λαός αυτός, ο οποίος κέρδισε την παγκό­σμια συμπάθεια σαν «μάρτυ­ρας» του εγκληματικού εθνικοσοσια­λι­σμού, έγινε ο χειρότερος και δολο­φονικότερος εκφραστής του.

Israeli soldiers post Tiktok videos celebrating destruction in Gaza – Middle East Monitor Υπό την ηγεσία τού ψυχοπαθούς Νετανιάχου οι Σιωνιστές έκαναν ό,τι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν εις βάρος τής εικόνας τους. Ούτε καν στο επίπεδο της διαχείρισης της επικοινω­νίας δεν έκαναν κάτι σωστό. Τουλάχι­στον μέχρι τώρα ήταν αρκε­τά πονηροί ακόμα κι όταν «μαχαί­ρωναν» τους εχθρούς τους να «κλαίνε» και να «οδύρονται», για να μπερδεύουν τους αυτόπτες μάρτυ­ρες. Ακόμα όμως κι αυτό σήμερα το «ξέχασαν». Χωρίς κανέναν λόγο —και κανένα απολύτως κέρδος— έδειξαν μια τεράστια αλαζο­νεία, που αγγίζει την ύβρη! …όταν αυτή μάλιστα γίνεται επάνω σε πτώ­ματα αθώων παιδιών! Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, επέτρεψαν στους στρα­τιώτες τους ν’ ανεβάζουν στα social media βίντεο χαράς και πανηγυρισμών την ώρα που ο θρήνος για τα παιδιά τής Παλαι­στίνης συγκλόνιζε τον κόσμο ολό­κληρο! Πάνοπλοι στρατιώτες πανη­γυ­ρίζουν τον «θρίαμβο» επάνω σε πτώματα άοπλων αμάχων και παιδιών! Πιλότοι F16 πανηγυ­ρίζουν «αερο­μαχίες» με «περιστέ­ρια» αμά­χων. Με τον τρόπο αυτόν έδωσαν το δικαί­ωμα σε ανθρώπους, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν δεν θα τολμούσαν ν’ αναφερ­θούν σε Εβραίους —και στα προβλήματα που αυτοί προκα­λούν— να βγαίνουν ακόμα και στα διεθνή συστη­μικά ΜΜΕ και να τους χαρακτηρίζουν ως ΝΑΖΙ.

Αυτό ήταν το μέγα σφάλμα τους. Εκεί που πραγματικά έφτασαν στο σημείο να μπουν επικεφαλής τής παγκό­σμιας Πατριαρχίας, ξαφνικά θα γίνουν στόχος της. Τώρα, που έφτασαν στο σημείο να γίνουν οι «Ξέρξηδες» τής Νέας Τάξης, τούς μισούν ΟΛΟΙ …Όλοι οι λαοί «κόντρα» στις επιλογές των διεφθαρ­μένων από τους Σιωνιστές ηγεσιών τους …Οι Χριστιανοί, οι Έλληνες, αλλά και «Πέρσες» των BRICS. Γιατί το έκαναν αυτό τώρα, που η χρονική περίοδος είναι πολύ κρίσιμη γι’ αυτούς; …Γιατί απλούστατα τους παγίδευσε ο Θεός. Πώς τους παγίδευσε; …Με μια «χρονονάρκη»! Σε αυτού του είδους τους σχεδιασμούς το πιο σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία τους είναι ο αιφνιδιασμός τού αντιπάλου και άρα το βασικότερο στοιχείο για την επιτυχία τους είναι ο έλεγχος της παραμέτρου τού χρόνου. Εάν χάσουν το σωστό timing, το πιθανότερο είναι ν’ αποτύ­χουν. O καλύτερος πορτοφολάς των σταθμών να είσαι, δεν θα πετύχεις τίποτε εάν δεν γνωρίζεις τα δρομολόγια των τραίνων. Δεν μπορεί να σου αποδώσει κέρδη η ικανότητά σου, εάν δεν φροντίζεις να βρίσκεις συγκεντρωμένο το πλήθος των επιβατών λίγο πριν αναχωρήσει το τραίνο στο οποίο θα επιβιβαστούν. Δεν αποδίδει κέρδος ένας άδειος σταθμός και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει πρωτίστως να γνωρίζεις τα δρομολόγιά του.

[44]

Αυτό ακριβώς έπαθαν κι αυτοί …«Καθυστέρησαν», και τώρα βιάζονται …και, όποιος βιάζεται συνήθως αποτυγχά­νει, όταν αυτό το οποίο κάνει απαιτεί τη μέγιστη ακρίβεια! Ο Θεός έβαλε μπροστά τους τη «χρονοπαγίδα» τού Τραμπ! Την ώρα που ήταν πανίσχυροι και είχαν βάλει «φωτιά» στη Συρία και τη Λιβύη, «δουλεύ­οντας» τον κόσμο με τις «ψευδοευαι­σθησίες» τους περί ΛΑΘΡΟμετανά­στευ­σης, ο χρόνος «σταμάτησε». Η άχρηστη Χίλαρι έχασε «σίγουρες» εκλογές και όλος ο σχεδιασμός τους πήγε «πίσω» …Στη δική της θητεία ήταν που έπρεπε να εφαρμοστεί η πολιτική-Μπάιντεν …Τότε ήταν που έπρεπε να δρομολογηθεί η «πλημμύρα» των ΛΑΘΡΟμεταναστών στις ΗΠΑ …Τότε ήταν που έπρεπε να ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος θα «τακτο­ποιούσε» σχεδιαστικά τα «μπλοκ» τής Νέας Τάξης …Τότε ήταν που έπρεπε —και όσο είχαν ακόμα την οικονομική δύναμη οι ΗΠΑ, αλλά και η Ε.Ε.— να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία με τρόπο τέτοιο, που να μπορέσει το ΝΑΤΟ να δημιουργήσει μια ισορροπία τρόμου με τη Ρωσία …Τότε ήταν που έπρεπε να βάλει το «πιστόλι» τής χριστιανικής Ρωσίας στον «κρόταφο» του υπόλοιπου Χριστιανισμού.

Sean Penn loans his Oscar to Ukraine's president Zelenskiy | Movies | The Guardian Το έκαναν αυτό σε λάθος χρόνο κι όταν είχαν ήδη αλλά­ξει τα δεδομένα. Το έκαναν με καθυ­στέρηση τεσσά­ρων χρό­νων και στο μέσον μιας τερά­στιας οικο­νομικής κρί­σης. Οι λαοί δεν άντε­χαν οικονομικά να στηρίξουν έναν πόλεμο, για τον οποίο δεν ρωτήθηκαν κι ούτε καν κατα­λάβαιναν τον λόγο για τον οποίο αυτός διεξαγόταν. Ο ένας μετά τον άλλο τα μέλη τού ΝΑΤΟ κατέβαζαν τις «ασφάλειες» της αδυναμίας τους κι αφέθηκε η Ουκρανία να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Αυτή η πανάκριβη «κατάρρευση», επειδή συνο­δευόταν με μια τεράστια οικονομική αδυναμία των ΗΠΑ, έφερε στη δημο­σιότητα αυτά τα οποία έπρεπε να παραμείνουν κρυφά …Έφερε στη δημοσιότητα την καταγωγή τού διεφθαρμένου Εβραίου Ζελένσκι, ο οποίος με χρή­μα­τα του αμερικανικού λαού αγοράζει γιοτ και επαύλεις για την πολυτελή «συνταξιοδότησή» …Έφε­ρε στη δημο­σιότητα την καταγωγή τού Εβραίου Φινκ, ο οποίος με χρήματα του αμερι­κανικού λαού «εξαγόρασε» για δικό του λογαριασμό την υπερ­χρεω­μένη Ουκρα­νία, η οποία δήθεν «αγωνί­ζεται» για την παγκό­σμια Δημο­κρατία. Ακόμα και η καταγω­γή τού Εβραίου προπαγανδι­στή Σον Πεν δεν πέρασε απαρατήρητη.

[45]

Όλα αυτά έγιναν εξαιτίας τής θητείας-Τραμπ, ο οποίος έστειλε την Κλίντον στο σπίτι της. Όμως, το ακόμα χειρότερο ήταν ότι δεν είχαν τελειώσει ακόμα με τον Τραμπ. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί τώρα, που έχουν την εξουσία και μπορούν —έστω και με καθυστέρηση— να δρομολογήσουν τα πάντα χωρίς κάποιον ουσιαστικό έλεγχο, έρχεται και τους απειλεί εκ νέου ο Τραμπ με μια επόμενη θητεία. Στο προηγούμενο λάθος τής καθυστερημένης «κίνησης» ο φόβος των προσεχών εκλογών τούς ωθεί να κάνουν ένα ακόμα πιο φοβερό λάθος, το οποίο είναι αυτό της εσπευσμένης «κίνησης» τής «τακτοποίησης» και του Μεσανατολικού. Στο πρώτο «ραντεβού» τους πήγαν «αργά» και στο δεύτερο πηγαίνουν πιο «νωρίς»! Την πρώτη φορά ο «πορτοφολάς» πήγε αργά και δεν βρήκε κανέναν στον «σταθμό» και τη δεύτερη φορά πήγε πολύ νωρίς και ήταν πάλι μόνος του. Όμως, η μοναχική του παρουσία τον αποκαλύπτει, γιατί φαίνεται ότι εκεί πηγαίνει για άλλους λόγους και όχι για να «ταξιδεύσει». Έτσι όμως δεν γίνεται καμία σωστή στρατηγική και μάλιστα απ’ αυτές που βασίζονται επάνω στην έννοια του αιφνιδιασμού …Δεν στήνεις «ενέδρα» με τέτοιες αδυναμίες! Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να εξελίσσονται ταυτόχρονα τα εγκλήματα του Εβραίου Ζελένσκι με αυτά του Εβραίου Νετανιάχου. Η Ουκρανία έπρεπε να είναι σχεδόν «ξεχασμένη» υπόθεση όταν θα ξεκινούσε το θέμα τής Γάζας.

Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν έγινε στο σωστό timing, γιατί υπάρχει η παράμετρος-«Τραμπ»! Τους «καθυστέρησε» τέσσερα χρόνια να κάνουν την επέμβαση στην Ουκρανία και τους ανάγκασε να στηριχθούν στον άχρηστο Μπάιντεν, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί μια δεύτερη θητεία του, για να δρομολογήσουν το θέμα τής Γάζας με την επιθυμητή χρονική «απόσταση» …Δεν μπορεί ακόμα και σήμερα —και με όλα τα ΜΜΕ στη διάθεσή του— να τους εγγυηθεί ότι θα τους εξασφαλίσει ένα χρονικό διάστημα ικανό ν’ «απλώσουν» ομαλά τα «χαρτιά» τους επάνω στο «τραπέζι» τής διεθνούς πολιτικής. Από τη στιγμή που συμβαίνει αυτό, θα έχουμε νέα διακοπή τής «παρτίδας» και άρα άλλα τέσσερα χρόνια «καθυστέρησης» …«Καθυστέρησης», την οποία δεν την αντέχουν οι ίδιοι οι Εβραίοι ως απόλυτοι κυρίαρχοι των ΗΠΑ …και με έναν Νετανιάχου κουρασμένο και φθαρμένο, ο οποίος δεν έχει τα χρονικά περιθώρια να περιμένει.

[46]

Αυτήν τη δεύτερη θητεία τού Τραμπ είναι που φοβούνται τώρα …Δεν φοβούνται τον ίδιο τον Τραμπ —με τον γαμπρό που του έχουν «φυτέψει» δίπλα του— …Δεν τον φοβούνται, γιατί, όπως έχει δείξει και με τη στάση του σε όλα τα πολιτικά θέματα που αφορούν το Ισραήλ, θα έχουν την εξασφα­λισμένη τη συμμαχία του …Δεν τον φοβούνται, γιατί γνωρίζουν πως, εάν προλάβουν και δημιουργήσουν τετελεσμένα, θα τους εξυπηρετήσει και δεν θα τους οδηγήσει στην τιμωρία. Αυτό το οποίο ΔΕΝ μπορούν να εξασφαλίσουν —και είναι αυτό το οποίο τους τρομοκρατεί— είναι ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του σε αποφάσεις έναρξης …Δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τη συνενοχή του σε Εγκλήματα κατά τής Ανθρωπότητας, γιατί απλούστατα φοβάται!!! …Φοβάται τα Διεθνή Δικαστήρια και σε ανύποπτο χρόνο έχει πει την άποψή του για τη διεθνή νομιμότητα. Έχει «δείξει» με το «δάκτυλο» τους προκατόχους του, οι οποίοι θα είχαν πρόβλημα μ’ αυτά τα Δικαστήρια σε περίπτωση που εφαρμοζόταν ο Διεθνής Νόμος …Έχει «καταδικάσει» με τη στάση του εγκληματικές πολιτικές και άρα και τους προκατόχους του που τις έχουν εφαρμόσει.

Trump and his allies double down on election lies after indictments for trying to undo 2020 results - WHYY Σ’ αυτό το «κλαμπ» των εγκλημα­τιών προκατόχων του αρνείται να μπει. Αρνείται, γιατί ΜΠΟΡΕΙ να αρνηθεί …Δεν είναι επαγ­γελ­ματίας πολιτικός με «ιστο­ρικό» δια­φθο­ράς όπως ο Μπάιντεν …Δεν είναι ανώμαλος συνεπιβάτης τού Έπσταϊν, όπως ήταν ο Κλίντον ή ο Ομπάμα. Άρα δεν είναι εκβιάσιμος και άρα δεν μπορούν να τον πιέζουν πέρα από τα φυσιολογικά όρια της πολιτικής. Ταυτό­χρονα δεν μπο­ρούν να τον εξουδε­τερώσουν πολιτικά, γιατί υπόσχεται να εφαρμόσει την πολιτική που τους καταστρέφει και είναι αυτή που θέλουν κι έχουν ανάγκη οι Αμερικανοί για να επιβιώσουν ως λαός και ως κράτος …Υπόσχεται στο φανατικό πλέον κοινό του τη συμβατική ενστικτώδη πολιτική που ακολουθούν τα χριστιανικά κράτη όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης …Την κοινή εθνικιστική πολιτική των Χριστιανών. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορούν ούτε να τον εκβιάσουν αλλά ούτε και να τον νικήσουν, δεν μπορούν να του επιβάλουν τις εγκληματικές τους πολιτικές. Άρα, με Πρόεδρο τον Τραμπ δεν υπήρχε πιθανότητα ο Νετανιάχου να αφεθεί να κάνει την εθνοκάθαρση της Γάζας. Αυτά τα οποία συμβαίνουν στη Γάζα και τα οποία είναι χειρότερα Εγκλή­ματα κατά της Ανθρωπότητας ακόμα κι απ’ αυτά που έκαναν οι ΝΑΖΙ, μόνον με έναν εκβιάσιμο βρωμιάρη σαν τον Μπάιντεν μπορούσαν να τα δρομολογήσουν.

Ως εκ τούτου οι «εκλεκτοί» είχαν μπροστά τους δύο επιλογές …Είτε θα δοκίμαζαν να επιβάλουν τώρα τον σχεδιασμό τής Νέας Τάξης —υπό συνθήκες βιασύνης και πίεσης— είτε θα το ανέβαλαν επ’ αόριστον —με κίνδυνο μια μεγάλη οικονομική κρίση τού Χριστιανισμού να τους «γκρεμίσει» από τους θρόνους τους—. Αναγκαστικά, δηλαδή —λόγω της απειλής Τραμπ—, τα εγκλήματα της Ουκρανίας θα εξελισσόταν παράλληλα με εκείνα της Γάζας. Αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί παντού φαίνονται πλέον οι ίδιοι Εβραίοι πρωταγωνιστές —Κίσινγκερ, Μπλίνκεν, Σάλιβαν, Νιούλαντ κλπ.— …Οι ίδιοι Εβραίοι που δρομολογούν απίστευτες ανθρωποσφαγές! …Ανθρωποσφαγές των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων! Όλα αυτά όμως είναι επικίνδυνα, γιατί οι Εβραίοι είναι «πειρατές» τού Χριστιανισμού και όχι Κύριοί του! …«Λαθρεπιβάτες» είναι, που με δόλο και συνωμοσίες πήραν από τους ιδιοκτήτες του το «τιμόνι» του στα χέρια τους, με στόχο να το «εξοκείλουν» για να το ελέγχουν σαν ακινητοποιημένο «ναυάγιο». Αυτό, όμως, δεν είναι δυνατόν να γίνει τόσο εύκολα, σε περίπτωση που τα δισεκατομμύρια των Χριστιανών που θίγονται αντιδράσουν σε μια παρατεταμένη οικονομική κρίση.

[47]

Με δεδομένο λοιπόν ότι τα ένστικτα επιβίωσης του Χριστιανισμού θα «πυροδοτούσαν» εκ νέου τον εθνικισμό, ήταν θέμα χρόνου η καταστροφή των «πειρατών» Εβραίων. Είτε άμεσα είτε έμμεσα οι Εβραίοι θα ζημιώνονταν από την οποιαδήποτε αντίδραση των Χριστιανών. Ακόμα κι αν ο εθνικισμός των Χριστιανών δεν στρεφόταν απευθείας εναντίον των Εβραίων —όπως συμβαίνει και με την περίπτωση Τραμπ—, ήταν βέβαιο ότι θα στρεφόταν εναντίον τού σχεδιασμού εκείνου που τους έδινε την παντοδυναμία …Θα στρεφόταν εναντίον τού διεθνούς τραπεζικού συστήματος …Εναντίον τής μετατροπής των βασικών κοινωνικών αγαθών σε χρηματιστηριακά προϊόντα …Εναντίον των Funds, τα οποία έχουν εξαγοράσει τα δίκτυα των υποδομών τους …Εναντίον τού διεθνούς εμπορίου, που καταστρέφει τις εθνικές παραγωγές …Εναντίον των ανεξέλεγκτων αγοραπωλησιών ιδιωτικών κεφαλαίων και περιουσιών …Εναντίον τής ανεξέλεγκτης ΛΑΘΡΟμετανάστευσης …Εναντίον όλων των αντιχριστιανικών επιτευγμάτων των Εβραίων, τα οποία τους έκαναν κυρίαρχους. Εάν οι Χριστιανοί στρέφονταν εναντίον όλων αυτών, οι Εβραίοι ήταν «τελειωμένοι» ακόμα κι αν κανένας δεν έκανε αναφορά σ’ αυτούς.

Επιπλέον, μια μεγάλη οικο­νομική κρίση μπορεί να δρομο­λογήσει αποκα­λύψεις, οι οποίες δεν συμ­φέρουν εκείνους που έχουν λόγους να κρατούν μυστικά …Ειδικά τους συνω­μότες Εβραί­ους, οι οποίοι ευθύ­νονται για τις τεράστιες «χριστιανο­σφαγές» τού τε­λευ­ταίου αιώνα. Όλα αυτά «περι­μέ­νουν» την κατάλ­ληλη στιγμή για ν’ αποκαλυ­φθούν. Μέχρι τώρα δεν τολμούσε κανένας να έρθει σε σύγκρουση μ’ αυτούς και να επι­χει­ρήσει ν’ «ανοίξει» τα θέματα αυτά. Όμως, από τη στιγμή που —λόγω Γάζας— έχασες το «φωτοστέφανο» του «μάρτυρα», είναι εύκολο να σε πάρει η «κατηφόρα». Εάν κατηγορηθείς για εφαρμογή ναζιστικών πολιτικών, που οδήγησαν σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, δεν μπορείς να «κλαις» όταν κάποιοι θα χρησιμοποιούν τη δική σου παλαιότερη επιχειρηματολογία και άρα θα θελήσουν ν’ ανοίξουν και τον «φάκελο» του «Ολοκαυτώματος»…

…Αυτός είναι τώρα ο μεγάλος κίνδυνος για τους «εκλεκτούς» τού Θεού …Ο κίνδυνος ν’ αποκαλυφθούν οι συνωμοσίες τους, οι οποίες οδήγησαν στα μεγαλύτερα εγκλήματα και στις πιο ωμές ανθρωποσφαγές τής ιστορίας …Ο κίνδυνος ν’ αποκαλυφθεί ότι όλα αυτά έγιναν βάση σχεδίου, όπως αυτό περιγράφεται μέσα στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών». Δεν πρέπει κάποτε να μάθει η ανθρωπότητα τι συμμετοχή είχαν οι Ιουδαίοι τοκογλύφοι στη δημιουργία τού ναζισμού και του κομμουνισμού ταυτόχρονα;;; Πόσο συμμετείχαν στη χρηματοδότηση του Χίτλερ, που κόστισε στον Χριστιανισμό πάνω από εκατό εκατομμύρια μέλη του;;; Τι συμμετοχή είχαν οι Ιουδαίοι τοκογλύφοι στη χρηματοδότηση της «Ρωσικής» Επανάστασης, η οποία κόστισε πάνω από πενήντα εκατομμύρια νεκρών Ρώσων και βύθισε ολόκληρο των ρωσικό λαό στον κομμουνιστικό «βόθρο»;;; …Στον ίδιο «βόθρο» που έριξαν μέσα και τους Κινέζους!!!

[48]

Δεν υπάρχει μαζικό έγκλημα κατά των Χριστιανών —και όχι μόνον— στο οποίο να μην έχουν συμμετοχή! …Έχουν εγκληματήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη …Δεν είναι μόνον η συνωμοσία τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Δεν είναι μόνον η συνωμοσία στη δημιουργία των δολοφονικών κομμουνιστικών συστημάτων …Συνέχισαν και μεταπολεμικά τα εγκλήματά τους! …Βιετνάμ, Γιουγκοσλαβία, Συρία, Λιβύη, Ουκρανία, είναι μερικά απ’ αυτά. Ο διαβόητος Κίσινγκερ ήταν «καταζητούμενος» σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε λίγο καιρό στην ίδια κατηγορία «καταζητούμενων» θα ανήκουν και ο Μπλίνκεν, η Νιούλαντ, ο Νετανιάχου και δεκάδες άλλοι «Philanthropists», όπως αρέσκονται να συμπλη­ρώνουν στα βιογραφικά τους.

German Jews at the Eastern Front in WWI: Modernism Meets Tradition - Leo Baeck Institute Όρεξη να έχει κάποιος να ψάχνει τις ευθύνες των Εβραίων σε εγκλήματα …Μαζικά εγκλήματα! …Μαζικές δολοφονίες εις βάρος λαών και θρησκειών, εφόσον ο δόλος και η προμελέτη εύκολα αποκαλύπτονται μέσα στις σελίδες των περίφημων «Πρωτόκολλων των Σοφών τής Σιών». Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ως εθνικοσοσιαλισμός —και άρα ως ΝΑΖΙΣΜΟΣ— ενός συγκεκριμένου έθνους, έχει κοστίσει πάνω από εκατόν πενήντα εκατομμύρια νεκρών ανθρώπων …Ο πιο δολοφονικός εθνικισμός όλων των εποχών! Και όλα αυτά με το θεατρικό «άλλοθι» του «Ολοκαυτώματος» …Οι πιο μεγάλοι δολοφόνοι —εκτός από κλέφτες—!!! …Δολο­φονικές «ακρίδες» οι «μάρτυρες» του «Ολοκαυτώματος»! …«Πληγές», που κάνουν αυτές του Φαραώ να μοιάζουν απλά «εξανθήματα»! …«Πληγές» βαθιές, που σημάδεψαν κι εξακολουθούν να σημαδεύουν το ανθρώπινο και κυρίως το χριστιανικό «κορμί»!!!…

…ΚΑΝΕΝΑΣ Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν σταμάτησε ποτέ από τα «θύματα» του «Ολοκαυτώματος»! Μεταπολεμικά ρήμαξαν ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη και ειδικά τη Ρωσία με τους λεγόμενους «Ολιγάρχες», οι οποίοι είναι όλοι τους Ιουδαίοι. Τα ίδια έκαναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Ευρώπης. Εβραίοι ευθύνονται για όλα τα Μνημόνια στα οποία έβαλαν ΟΛΕΣ τις χώρες τού Ευρωπαϊκού Νότου!!! Ευθύνονται για τη λεηλασία τού αμερικα­νι­κού χρηματιστηρίου λίγες ημέρες μετά την «έκρηξη» της δικής τους «Πανδημίας», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μπουρλά τής Φάιζερ!!! Ευθύνονται για την τεράστια περιβαλ­λοντική καταστροφή που προκάλεσε η ανατίναξη του αγωγού Nordstream!!! Ευθύνονται για τη φωτιά που κατέστρεψε τους κατοίκους τού Μάουι!!! Ευθύνονται για την «πράσινη» πολιτική, η οποία έχει κατακάψει τα κράτη, για να τα γεμίσει με ανεμογεννήτριες!!! Ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη εισβολή των ΛΑΘΡΟμεταναστών στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη!!! Ευθύνονται για την προσπάθεια διάλυσης της χριστιανικής οικογένειας από τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!!! ΔΕΝ υπερβάλουμε λοιπόν όταν λέμε ότι δεν υπάρχει έγκλημα —θρησκευτικό, εθνικό, πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, παλαιότερο ή πρόσφατο— στο οποίο οι Εβραίοι να μην είναι οι εμπνευστές και οι άμεσα επωφελημένοι απ’ αυτό.

[49]

Το ανάλογο ενδιαφέρον για τον ύπουλο ρόλο τους υπάρχει και από την πλευρά των Ελλήνων …Των μισητών για τους Εβραίους Ελλήνων. Δεν πρέπει να μάθουν οι Ρωμιοί τι συμμετοχή είχαν οι Εβραίοι στη Μικρασιατική Καταστροφή, η οποία τους διέλυσε στην κυριολεξία;;; Δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες τι συμμετοχή είχαν οι Εβραίοι στον Ελληνικό Εμφύλιο, ο οποίος ρήμαξε την κοινωνία τους;;; …Τον ρόλο τους στο Παιδομάζωμα, που είναι το μυστικό «αίτιο» του δήθεν «μακεδονικού» ζητήματος, το οποίο απειλεί με «ακρωτηριασμό» τον Ελληνισμό;;; Δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες για τους εμπνευστές τής Κυπριακής Τραγωδίας;;; Δεν πρέπει να μάθουν ποιοι προδότες —και με ποια αμοιβή— μετέτρεψαν τα «πέτσινα» ομόλο­γα των Εβραίων τοκογλύφων σε ενυπόθηκα δάνεια;;; Δεν πρέπει να μάθουν οι Έλληνες ποιοι τους έβαλαν στα Μνημόνια και σήμερα τους πετάνε με τις κλωτσιές έξω από σπίτια τους;;; Δεν πρέπει να μάθουν ποιοι προδότες —και με ποια αμοιβή— υπέγραψαν την εβραϊκής εμπνεύσεως «Συμφωνία των Πρεσπών»;;;

Είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει μια πανχριστιανική —και όχι μόνον— «κίνηση» αποκατά­στασης της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! …Μέσα στα πλαίσια αυτής της απονομής τής Δικαιοσύνης πρέπει να ξεκινήσει επισήμως και η αποτίμηση της συνολικής οικονομικής ζημιάς που έχουν προκαλέσει οι Ιουδαίοι Εβραίοι Σιωνιστές στον Χριστιανισμό …Να γίνει μια έρευνα για το πως οι τοκογλύφοι με τη διαφθορά τής εξουσίας μπόρεσαν κι έβαλαν τους χριστιανικούς λαούς σ’ ένα παιχνίδι τύπου «Μονόπολη» και τους τα πήραν όλα …Στην κυριολεξία ΟΛΑ, γιατί —ως γνωστόν— στη Μονόπολη οι τραπεζίτες πάντα κερδίζουν την παρτίδα. Πρέπει να δούμε τι έχουν αρπάξει οι διαβόητοι Φινκ, Μπάφετ, Σόρος και λοιποί από την κινητή κι ακίνητη περιουσία των Χριστιανών. Δεν υπάρχει τίποτε πιο εύκολο απ’ αυτό στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών! …Ειδικά τώρα, που υπάρχει το πανχριστιανικό περιουσιολόγιο και όλα —εξαιτίας τους— έχουν καταγραφεί ηλεκτρονικά. Πλέον γνωρίζουμε πού βρίσκονται οι φορολογικοί «παράδεισοι» του Πλανήτη —στους οποίους κρύβουν τα πλούτη τους— και ξέρουμε τι ψάχνουμε και πού θα το βρούμε. Θα ανοίξουν τα —εξαιτίας τους— σφραγι­σμένα αρχεία των καταθετών στην Ελβετία. Θα ελεγχθούν όλα τα υποθηκοφυλακεία του Χριστιανισμού! …Τίποτε δεν θα μείνει δικό τους, που να μην καταγραφεί.

Στη συνέχεια όλα είναι εύκολα —και πάλι χάρη σ’ αυτούς— …Ένα DELETE «απόσταση» βρίσκονται από τον μεγάλο τους «θρήνο» …Μπορούν να μπλοκαριστούν οι τραπε­ζικές τους καταθέσεις όπως έκαναν —οι ίδιοι— στους Καναδούς φορτηγατζήδες …Μπορούν να πεταχτούν στον δρόμο με τις κλωτσιές, όπως έκαναν τα —δικά τους— Funds στους Έλληνες δανειολήπτες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς …Μπορούν να δεσμευτούν τα πλωτά «παλάτια» τους όπως έκαναν —οι ίδιοι— στους Ρώσους μεγιστάνες …Μπορούν να «μετακινηθούν» σε νέα πατρίδα με «τέντες», όπως επιχειρούν τώρα —οι ίδιοι— να κάνουν στους Παλαιστίνιους! …Τέλος, μπορούν να ελεγχθούν στην «κίνησή» τους, για να περιοριστούν απόλυτα εκεί όπου θα τοποθετηθούν —άφραγκοι— με τον τρόπο που —οι ίδιοι— προέβλεψαν να περιοριστούν οι αντιδραστικοί, οι οποίοι δεν ήθελαν να εμβολιαστούν με τα «εμβόλια» του Μπουρλά.

[50]

How to Prepare for a Financial Collapse | Economic Crisis Guide and Tips

Η τεχνολογία όλα αυτά τα προβλήματα τα κάνει πανεύ­κο­λα στην επίλυσή τους. Προσφέ­ρει τα μέσα στην εξουσία να κάνει πράγματα, τα οποία ακόμα και οι πιο ισχυροί αυτοκράτορες της Ρώμης δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν. Τα πάντα είναι στη διάθεση όποιου αναλάβει την εξουσία τού Χριστιανισμού …Την ίδια εξουσία την οποία σήμερα αυτοί διαχειρίζονται και την έχουν στρέψει εναντίον των πάντων. Υποφέρει ένας ολόκληρος Πλανήτης, επειδή τα κτήνη διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι «ψηλό­τερα» στη λίστα Forbes …Κτήνη, που με ένα απλό DELETE διαγράφονται από παντού …μαζί με τις λίστες τους!

«Δυστυχώς» την «πάτησαν» τα άσχετα κι αγράμματα παιδιά τής Βαβυλώνας. Η απληστία τους τούς παγί­δευσε! …όπως συμβαί­νει πάντα με την απλη­στία, η οποία είναι κακός σύμβου­λος των στρατηγών! «Μέθυ­σαν» με τη δύναμή τους —και την αδυναμία των Χριστιανών να τους ελέγξουν και να τους περιο­ρίσουν— κι έκαναν το μοιραίο λάθος. Ήταν λάθος η επίθεση στη Γάζα …Ήταν λάθος γι’ αυτούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα το μόνο αμυντικό «όπλο» που διέθεταν ήταν αυτό του αξιολύπητου «κακομοίρη» …Ήταν λάθος για τους δήθεν «μάρτυρες» και «θύματα» του χριστιανικού εθνικοσοσιαλισμού να δείξουν ότι είναι χειρότεροι από τους χειρότερους ΝΑΖΙ. Έπρεπε, ειδικά τώρα που είναι πάμπλουτοι, πανίσχυροι, αλλά και ολιγάριθμοι, να δείξουν μια στοιχειωδώς έστω και υποκριτική «μεγαλοσύνη» και «γενναιοψυχία», για να ρίξουν «στάχτη» στα μάτια τής ανθρωπότητας …Να βάλουν λίγο «νερό» στο «κρασί» τής απληστίας τους! Όμως, αυτοί έκαναν τα ακριβώς αντίθετα. Σ’ έναν κόσμο που «βράζει» από την αδικία αυτοί δυνάμωσαν ακόμα πιο πολύ τη «φωτιά» τής αδικίας. Αυτό το λάθος μέσα σε λίγες ημέρες τούς έκανε μισητούς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Παγκοσμίως όμως σημαίνει ότι απέναντί τους και μεταξύ όλων των υπολοίπων θα βρίσκονται και οι προαιώνιοι εχθροί τους …Αυτοί, που νομίζουν ότι τους έχουν του «χεριού» τους, επειδή έχουν «διορίσει» τους Μητσοτάκηδες και τις «αδερφές» να τους κυβερνάνε υπό την καθοδήγηση Εβραίων επικοινωνιολόγων. Τίποτε όμως δεν είναι όπως φαίνεται. Κάτω από την «καλοστρωμένη» και «μαλακή» γι’ αυτούς «επιφάνεια» της Ελλάδας κρύβονται εκπλήξεις. Τώρα θα την «πατήσουν» όπως την «πάτησαν» και οι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες με τους Ιουδαίους …Τότε, που πήγαν στην Παλαιστίνη και επιχείρησαν να πατήσουν το κεφάλι τού Όφεως κι αυτός τούς «δάγκωσε», καταστρέφοντάς τους. Τώρα το σκηνικό αλλάζει! Τώρα αυτοί πηγαίνουν στην Ελλάδα και επιχειρούν το ίδιο στη στιγμή τής μέγιστης ισχύος τους και θα την «πατήσουν» με έναν ανάλογο τρόπο. Οι Έλληνες μπορεί να μην είναι «δηλητηριώδεις», αλλά είναι σκληροί σαν ατσάλι. Τώρα, που ήρθε η σειρά των «εκλεκτών» τού Ανδρός να πατήσουν στο «κεφάλι» τούς προαιώνιους εχθρούς τους, θα σακατευτούν από το «ατσάλι».

[51]

Στη σημερινή φτωχοποιημένη Αθήνα των μνημονιακών δωσίλογων μπορεί να βρίσκεται συγκεντρωμένος όλος ο ελληνικός «οπλισμός» και να μην φαίνεται …Να μην τον βλέπουν και να βαδίζουν αμέριμνοι προς τον «θάνατο». Οι «μεθυσμένοι» από τη δύναμή τους «Ξέρξηδες» του WEF θα έπρεπε να ξαναδιαβάσουν τις συμβουλές τού Δημάρατου προς τον προκάτοχό τους και να καταλάβουν ότι δεν αρκούν ούτε τα «μνημόνια» ούτε οι «απειλές» για ν’ απαλλαγούν από το ελληνικό «πρόβλημα». Ήρθε η ώρα να γίνει το DNA τής Πατριαρχίας «σκόνη και θρύψαλα»! …Θα τα χάσουν όλα οι σημερινοί θεομπαίχτες, οι οποίοι βασανίζουν και κατακλέβουν την ανθρωπότητα. Ούτε κέρματα για πάρουν ταξί και να ξεφύγουν δεν θα τους αφεθούν στα χέρια τους. Θα βιώσουν την απόλυτη κατάρα τού Θεού τους, που είναι η «ευχή» ν’ αποκτήσει κάποιος τα ΠΑΝΤΑ για να τα χάσει ΟΛΑ!

The Last Judgment Fresco of the Sistine Chapel in the Vatican, 1536-1541. Έρχεται η Ώρα τής Κρίσης και αυτή θα αφορά τους πάντες …Ακόμα και τον Ίδιο τον Θεό! …Το ίδιο το Σχέδιό Του! Θα αξιολογηθούν και τα «εργαλεία» τού Θεού, τα οποία τα δημιούργησε για να φέρει εις πέρας το Σχέδιό Του …Θα αξιολογηθεί η τελειότητα των «εργαλείων» σ’ ό,τι αφορά το επιτυχές τής εξειδίκευσής τους και βέβαια της χρηστικότητάς τους! …Θα κριθούν οι λαοί των άκρων, ανάμεσα στα οποία κινείται η ανθρωπότητα …Ο λαός που δημιουργήθηκε για να «φωτίσει» τον Κόσμο κι ο λαός που δημιουργήθηκε για να τον «συσκοτίσει» …Ο πιο δοτικός λαός κι ο πιο αρπακτικός λαός …Ο πιο παραγωγικός λαός κι ο πιο παρασιτικός λαός …Ο πιο γενναίος λαός κι ο πιο δειλός …Ο καλύτερος κι ο χειρότερος …Αυτός που τίμησε τη Μητέρα του και πρόσφερε τα ΠΑΝΤΑ στον κόσμο δωρεάν κι αυτός που «εκμεταλλεύτηκε» τον θετό του Πατέρα κι έκλεψε τα ΠΑΝΤΑ από τον κόσμο …Αυτός που δικαιούται να είναι πρώτος και σήμερα είναι ανάμεσα στους τελευταίους κι αυτός που «έκλεψε» στο «παιχνίδι» κι από πρώτος θα πάει τελευταίος! Έτσι θα επιβεβαιωθεί και η Προφητεία των Έσχατων Ημερών, που θέλει τους πρώτους να γίνονται τελευταίοι και οι τελευταίοι πρώτοι!

Περί αυτού πρόκειται! Οι Εβραίοι θ’ αποδειχθούν ότι είναι ο χειρότερος λαός στην ιστορία τής ανθρωπότητας! …Ο «ανάπηρος» λαός ανάμεσα στους «αρρώστους»! …Ο «καταραμένος» ανάμεσα στους «αμαρτωλούς»! Ο λαός που Σταύρωσε τον Υιού τού δικού του Θεού και στη συνέχεια, επειδή γνώριζε ότι δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τον Υιό τής Γυναίκας, επιχείρησε να «ακρωτηριάσει» την Ίδια, για να μην Τον «γεννήσει»! Όλα αυτά για το κέρδος! …Οι απόλυτοι «θεομπαίχτες», που για το κέρδος τόλμησαν και στράφηκαν εναντίον καί των δύο «Φύλων» του Θεού! Όλα αυτά επειδή «τους συνέφερε ως λαό», όπως θα έλεγε κι ο Καϊάφας! …Ο απόλυτα χειρότερος λαός τού Πλανήτη! Τόσο κακός, που όμοιός του δεν υπάρχει άλλος!!! …Τόσο κακός, που μόνον ο Θεός μπορούσε να τους «καταραστεί» για να γίνουν τέτοιοι! …ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ από τον Θεό Πατέρα γι’ αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τους! …Για τη χρησιμότητά τους στο Σχέδιο! …Μα —θα πει κάποιος— αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» τού Θεού! …Έτερον εκάτερον …«Εκλεκτοί» σημαίνει ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ !!! …Επιλεγμένος, για να κάνει κάποιος μια δουλειά! …Το «επιλεγμένος» ΔΕΝ σημαίνει «όμοιος» μ’ αυτόν που τον επιλέγει!!! …Το «επιλεγμένος» ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα και «καλός», επειδή κάποιος που τον επιλέγει τυγχάνει να είναι κι ο ίδιος καλός!

[52]

…«Επιλεγμένος» σημαίνει «κατάλ­ληλος» για μια αποστολή! …«Κατάλληλος» για την περαίωση μιας συγκεκριμένης εργασίας! …«Κατάλληλος» για τη δουλειά που έχει επιλεγεί να φέρει εις πέρας! «Επιλεγμέ­νος» μπορεί να είναι κι ένας βίαιος μπράβος, ένας γελοίος κλόουν ή ακόμα κι ένας βαριά «άρρω­στος», εάν αυτό το απαιτεί ένας σχεδιασμός ή μια ανάγκη ενός καλού ανθρώπου. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο κατάλληλο για να καταλάβει κάποιος την περίπτωση των Εβραίων. Περί αυτού πρόκειται! …Οι Εβραίοι είναι «άρρωστοι»!!! …Είναι τραγικά «άρρω­στοι» με το κέρδος …Είναι άπληστοι κι αχάριστοι. Επιλέ­χθηκαν από τον Θεό —ο οποίος ήθελε να επιβάλει την Πατριαρχία— ως οι μόνιμα «άρρωστοι»!!! …«Άρρωστοι» σε βαθμό «αναπηρίας». Επιλέ­χθηκαν για την απληστία τους και την αχαριστία τους σε μια Πατριαρχία, η οποία αποδίδει τεράστια κέρδη εξαιτίας τής απληστίας της! …Επιλέχθηκαν για να Σταυρώσουν τον Υιό Του! …Επιλέχθηκαν, γιατί ήταν βέβαιο πως, όταν οι συνθήκες θα τους το επέτρεπαν, θα στρέφονταν με το απόλυτο μίσος στη Μητέρα Θεό!…

…Σε καμία περίπτωση δεν επιλέχθηκαν για την «ποιότητά» τους! Ο Ίδιος ο Υιός μάς αποκάλυψε την άποψή Του γι’ αυτούς, ονομάζοντάς τους «γεννήματα εχιδνών» και «παιδιά τού Διαβόλου»! …Μόνον αρπαγή, ψέματα και παρασιτισμός είναι η ιστορία τους …Ο μόνος από τους ιστορικούς λαούς τής ανθρωπότητας που στην κυριολεξία δεν έχει αφήσει ΤΙΠΟΤΕ «πίσω» του! …Ο λαός με τα χιλιάδες χρόνια ιστορικής παρουσίας, που, εάν κάποιος τον «διαγράψει» από τα «μητρώα» των λαών, απλά τον «εξαφανίζει», γιατί δεν έχει αφήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μεγάλο έργο που να τον μνημονεύει! …Να τον «μνημονεύει» όπως τους Έλληνες, τους Βαβυλώνιους, τους Ινδούς, τους Μάγιας, τους Ίνκας, τους Κινέζους ή τους Ιάπωνες …΄Έργο, το οποίο να «επιμένει» το ίδιο να τους διατηρεί στην αθανασία …Έργο, το οποίο να στέκει αθάνατο μέσα σε ζούγκλες, στις ερήμους ή ακόμα και στις «καρδιές» των μεγάλων σύγχρονων πόλεων …ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! …Ούτε καν στην ιστορική τους πατρίδα την Παλαιστίνη.

Η φρίκη στο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ | Πολωνία - Happy Traveller Δεν έχουν αφήσει πίσω τους Παρθενώνες, Πυραμίδες, Κρεμαστούς Κήπους, Ταζ Μαχάλ ή Σινικά τείχη, που να «μαρτυρά» το πέρασμά τους από τον κόσμο αυτόν …Έργα μεγάλα, που να δίνουν χαρά στους φίλους τους και «πίκρα» στους εχθρούς τους …Ένα μουσείο δεν μπορούν να γεμίσουν με το συλλογικό τους έργο …Τα μόνα μουσεία που οι ίδιοι φροντίζουν να χτίζουν σε όλο τον κόσμο είναι αυτά του δήθεν «Ολοκαυτώματος» …Μουσεία γεμάτα με σώβρακα, παπούτσια και βαλίτσες προγόνων, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι με τις αποζη­μιώσεις …Δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! …Η «ελίτ» των γύφτων που διεκδικεί την «αθανα­σία» της μόνον με τη «μαρτυ­ρία» τής λίστας Forbes! Ακόμα κι ο «μαντρό­τοι­χος» στον οποίο προσεύ­χονται είναι «δανει­κός», εφόσον άλλοι τον έχτισαν! …«Δανει­κός» ο «τοίχος» και «δανεικός» ο ρό­λος, εφόσον, «κλέβοντας» την ελληνική φιλοσοφία, παρι­στάνουν τούς «Έλληνες» στους αφε­λείς. Στην ιστορία παραμένουν μόνον εξαι­­τίας τού ρόλου που τους έχει αναθέσει ο Θεός και για ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

[53]

…Επιλέχθηκαν από τον Θεό ν’ ανέβουν στην κορυφή τής εξουσίας, γιατί ήταν σίγουρο ότι, εξαιτίας τής απληστίας τους, θα έκαναν το μοιραίο λάθος, όταν η εξουσία αυτή θα έπρεπε να καταλυθεί …Επιλέχθηκαν, γιατί με τη βλακώδη επίθεσή τους στην Ελλάδα —και άρα στη Γυναίκα— θα πίεζαν σε βαθμό τέτοιο, που θα την ανάγκαζαν να «γεννήσει». Ήταν μαθημα­τικά βέβαιο ότι, εξαιτίας τής «αρρώστιας» τους, θα έχαναν μέσα από τα χέρια τους ένα σίγουρο «παιχνίδι», το οποίο την ύστατη ώρα θα έπρεπε να λήξει εις βάρος τής εξουσίας και των εξουσιαστών. Απλά πράγματα! …Σε ένα σχέδιο, όπου απαιτείται ένα «όχημα» ν’ αναπτύξει τη μέγιστη ταχύτητα και στη συνέχεια ν’ ακινητοποιηθεί, το ιδανικότερο είναι να επιλέξεις «τυφλούς» για χειριστές τής τελευταίας ώρας! …Θα το «καρφώσουν» χωρίς καμία αμφιβολία! Επιλέγεις στην αρχή τούς καλύτερους «μηχανικούς» για να το φτιάξουν τέλειο και για το τέλος αφήνεις τους χειρότερους «οδηγούς», οι οποίοι θα το «καρφώσουν»! Οι ευφυείς Έλληνες έφτιαξαν το τέλειο «όχημα» της αυτοκρατορικής εξουσίας, οι επίμονοι Χριστιανοί το «οδήγησαν» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης και οι «τυφλοί» και πανάσχετοι Εβραίοι επιλέχθηκαν να το πάνε την τελευταία στιγμή στο αυτοκτονικό «τέρμα» για να το «εκτροχιάσουν», ώστε να μπορεί ο Θεός να τους το πάρει μέσα από τα «χέρια» τους.

Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο μυστήριο στην επιλογή τους …Η «αρρώστια» τους ήταν εκείνη που ήταν χρήσιμη για τον Θεό! …Τα απόλυτα χαρακτηριστικά τής «αρρώστιας» τους ήταν απαραίτητα, για να διατηρείται η γενική πανανθρώπινη «νόσος» στο επιθυμητό επίπεδο. Ο Θεός τούς «συντηρεί» και τους «κουβαλά» αναλλοίωτους μέσα στον χρόνο και «κόντρα» σε κάθε πολιτισμική εξέλιξη, γιατί ως «Μηχανικός» πρέπει να συντηρεί τα «εργαλεία» Του …Τους «κουβαλά» μέσα στον χρόνο και μέσα από τη «διαβρωτική» ανθρώπινη εξέλιξη όπως τους είχε περάσει μέσα από την Ερυθρά Θάλασσα χωρίς να βραχούν. Πάντα τους «συντηρούσε» ό Ίδιος, γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν οι «ανάπηροι» να επιβιώσουν χωρίς το «καρότσι» τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και τους «αναπνευστήρες» τού Θεού. Όλα αυτά τα έκανε για να μην «πεθάνουν» και άρα για να μην απαλλαγεί η ανθρωπότητα από την «παθογόνα» και μολυσματική παρουσία τους. Τους «συντηρούσε» για να μην «αυτοθεραπευτεί» μέσα στον χρόνο η «αρρώστια» τους. Τα έκανε, για να διατηρείται εντός του Ιουδαιοχριστιανισμού ακμαίος κι αναλλοίωτος ο πιο επικίνδυνος παθογόνος «ιός» τής Πατριαρχίας που τον «μόλυνε». Αυτό ήταν αναγκαίο, γιατί η «αρρώστια» ήταν απαραίτητη, για να δρομολογηθεί ένα Σχέδιο αιώνων, το οποίο απαιτούσε κάποια μόνιμα χαρακτηριστικά από την πλευρά των αρνητικών ηρώων, οι οποίοι συνδέονταν με την εξουσία.

Αυτό όμως το Σχέδιο, για να εξασφαλίσει τη σίγουρη λήξη του, απαιτούσε την κρίσιμη στιγμή να βρίσκονται στην κεντρική εξουσία οι απόλυτα αρνητικοί ήρωες με τα απόλυτα αρνητικά χαρακτηριστικά …Να βρίσκονται στη θέση των αυτοκρατόρων κοινοί βίαιοι, αρπακτικοί και δειλοί νταβατζήδες. Οι «ιοί» που δεν έχουν αυτοέλεγχο και στο τέλος αυτοκαταστρέφονται, γιατί απλούστατα οι «ανάπηροι» δεν θα μπορέσουν να κάνουν το «άλμα» τής επιβίωσης ακόμα και σε μια δική τους σχεδιαστική αλλαγή τού συστήματος. Πόσο μάλλον όταν ο δικός τους ο σχεδιασμός προέβλεπε το μεγαλύτερο «άλμα» που έχει δοκιμάσει ποτέ ο άνθρωπος και είναι αυτό της κοσμοκρατορίας. Ήταν δεδομένο ότι θα «αυτοκτονούσαν» αυτοί οι οποίοι θα οδηγούσαν την Πατριαρχία στο μοιραίο γι’ αυτήν λάθος. Λογικό είναι να υπάρχει μια τέτοια ασφαλιστική δικλείδα από τη στιγμή που η «αρρώστια» προκλήθηκε τεχνητά κι αποσκοπούσε σε κάποιο συγκεκριμένο όφελος.

[54]

Αυτός, ο οποίος επέβαλε την Πατριαρχία, επιθυμούσε αυτή η «αρρώστια» —που μόλυνε την ανθρωπότητα και την οποία επέβαλε ο Ίδιος— σε κάποια πολύ συγκεκριμένη στιγμή να «τελειώσει» οπωσδήποτε. Σε αυτό το ΤΕΛΟΣ ήταν απολύτως απαραίτητη η παρουσία των Εβραίων …Η παρουσία αυτών που θα μπορούσαν να «διαγραφούν» ανά πάσα στιγμή από την «εξίσωση» της πανανθρώπινης ιστορίας και μαζί μ’ αυτούς να εξαφανιστεί και η «παθογένεια» που κουβαλούσαν. Η «αρρώστια» θα «τελείωνε» οπωσδήποτε, γιατί η απληστία και η αχαριστία των Εβραίων θα δημιουργούσε τις συνθήκες να καταστραφούν όλοι οι «ιοί» τής Πατριαρχίας και μεταξύ αυτών και οι ίδιοι οι Εβραίοι …Τα δικά τους πάθη θα έδιναν στην Πατριαρχία τα χαρακτηριστικά «αρρώστιας με ημερομηνία λήξης» και δεν θα της επέτρεπαν να «εκφυλιστεί» ανεξέλεγκτα και να μετατραπεί σε μια μόνιμη ανθρώπινη «αναπηρία».

Αυτούς επέλεξε ο Θεός και τους «έριξε» στον Κόσμο, για να «νοσήσει» ο κόσμος από την επιθυμητή για το Σχέδιο «αρρώστια», αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει δυνατότητα «θεραπείας» …«Θεραπεία», η οποία θα ερχόταν όταν ο Θεός το αποφάσιζε. Πότε θα γινόταν αυτό; …Όταν θα αποφάσιζε να τους δώσει την απόλυτη εξουσία, προκειμένου να δώσει τέλος στον Σχεδιασμό Του. Αυτό θα ήταν το «θαύμα των θαυμάτων»! …Το «θαύμα» να πάρουν οι πιο άχρηστοι, δειλοί κι αδύναμοι άνθρωποι στα χέρια τους το «τιμόνι» ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μόνον με αυτούς στο «τιμόνι» αυτό θα έφτανε το Σχέδιο του Θεού στο ΤΕΛΟΣ του, εφόσον η μόνη επιλογή που θα απέμενε για ΟΛΟΥΣ θα ήταν η απόλυτη και γενική καταστροφή. Με «πιλότους» τους Εβραίους δεν υπήρχε άλλη επιλογή για το πανανθρώπινο «όχημα» …Ή «σωτηρία» ή «θάνατος»! Με αυτόν τον τρόπο ελεγχόταν η «αρρώστια» τής Πατριαρχίας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πλέον ποια είναι η λογική τού Θείου Σχεδια­σμού. Ο Θεός έκανε αυτό το οποίο έκαναν οι γονείς με τα υγιή παιδιά τους, όταν ήθελαν να τα «κολλή­σουν» ανεμο­βλο­γιά. Επέλεγαν ένα παιδί που ήταν «άρρωστο», για να «κολλήσει» και τα δικά τους, προκειμένου να επωφε­λη­θούν απ’ αυτήν την πράξη και να μην «ξανασυ­ναντή­­σουν» την αρρώστια αυτή στο μέλλον. Όταν ο Θεός αποφάσισε να βάλει τον άνθρωπο στην «άρρωστη» περίοδο της Πατριαρχίας, είχε εξ’ αρχής αποφα­σίσει για το Σχέδιό Του και τον τρόπο με τον οποίο θα το έλεγχε …Είχε τους «φο­ρείς» τής «αρρώ­στιας» και είχε και το «εμβόλιο» εναντίον της. Ως Πατέρας υιοθέ­τησε το πιο «άρρωστο» παιδί τής Πατριαρχίας, για να κάνει Chickenpox Party και να «μολύνει» το σύνολο της ανθρωπότητας …Ένα «πάρτι» εσκεμ­μένης μετάδοσης μιας αρρώ­στιας, η οποία αργά η γρήγορα θα «μόλυνε» και τον Υιό τής Γυναίκας …Μια υπο­χρεωτική «αρρώστια», η οποία όμως απο­σκοπεί στη μελλο­ντική υγεία και θωράκιση του οργανισμού τού παιδιού …Μια υπο­χρεωτική «αρρώ­­στια» για την ανθρωπό­τητα, η οποία θα της απέφερε την ανάπτυξη την οποία σήμερα όλοι βλέπουμε, εκτιμούμε κι απολαμβάνουμε.

[55]

Όταν λοιπόν η «αρρώστια» τής πιο ισχυρής μορφής τής Πατριαρχίας θα έφτανε εκ νέου απέναντι στον Υιό τής Γυναίκας, απλά θα τελείωνε ο «κύκλος» της. Όταν η «αρρώστια» που θα «κατέλυε» τον Χριστιανισμό θα ερχόταν πάλι στα «μέρη» των Ελλήνων, θα πλησίαζε το «τέλος» της. Γιατί; …Γιατί και πάλι θ’ αναγκαζόταν για λόγους επιβίωσης η Γυναίκα να «γεννήσει». Ο Υιός τής Γυναίκας θα ερχόταν εκ νέου σε σύγκρουση με τον Υιό τού Άνδρα, αλλά αυτήν τη φορά δεν θα βρίσκονταν ο ανίκητος Υιός απέναντί Του …Δεν θα ήταν ο Ίδιος ο Αρσενικός Θεός απέναντί στον Υιό τής Γυναίκας. Αυτήν την φορά θα ήταν απέναντί Του οι «εκλεκτοί» τού Ανδρός και αυτοί ΔΕΝ είναι ισχυροί! …Τα υπάρχοντα πλέον «αντισώματα» των Ελλήνων από την αρχική «νόσηση» επαρκούν για να νικήσουν την Πατριαρχία των κοινών Εβραίων! Αυτή είναι η ευφυής εξέλιξη του Σχεδίου και η εγγύηση για την ελεγχόμενη λειτουργία του μέχρι τη λήξη του …Επαναλαμβάνεται η «φασαρία» που έγινε έξω από την «Πόρτα» τού Παραδείσου! Η ίδια σύγκρουση των ίδιων πρωταγωνιστών, που όμως οδηγεί σε διαφορετικό αποτέλεσμα, θα αλλάξει τη «φορά» τής «κίνησης» της ανθρωπότητας! Μετά την «αποβολή» από τον Παράδεισου, η νίκη τού Υιού τού Ανδρός «απομάκρυνε» τον άνθρωπο αυτόν, ενώ μια νίκη τού Υιού τής Γυναίκας τον «επαναφέρει» και πάλι έξω από αυτήν την «Πόρτα».

Τώρα τα πάντα έχουν ολοκλη­ρωθεί και βαδίζουμε ολοταχώς προς το τέλος! Η «αρρώστια» τής Πατριαρχίας θα «λήξει», γιατί απλούστατα έκανε τον «κύκλο» της. Όσο και να επιθυμούν οι Εβραίοι να «στήσουν» αυτήν τη σύγκρουση —γιατί νομίζουν ότι είναι πονηροί— δεν θα τα καταφέρουν. Ως νέοι «Πέρσες» «χτύπησαν» στη Μακεδονία τη Γυναίκα και τώρα θα γευθούν την «απάντησή» Της. Τη «χτύπησαν» στις Πρέσπες και άνοιξαν τη «μήτρα» Της, χωρίς να γνωρίζουν τι θα βρουν «μέσα» σ’ αυτήν. Αναγκαστικά ήρθαν στα μέρη των Ελλήνων και τώρα θα «κλάψουν». Τώρα οι λαοί θα δουν τον τέλειο Υιό τού Θεού, που είναι ο ίδιος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ …Τον Τέλειο Υιό, που είναι ταυτόχρονα καί Υιός τής Μητέρας καί Υιός τού Πατέρα! …Τον άνθρωπο, που θα κάνει όμοιούς Του όλους τους ανθρώπους των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο Πρώτος «υγιής» Υιός που «άντεξε» την απόλυτη Γνώση τού Θεού …Ο Υιός που έχει γεννηθεί από τα Ομηρικά Έπη και άρα έχει τη θεϊκή «σάρκα» τής Μητέρας και γνωρίζει ταυτόχρονα και το Σχέδιο του Θεού, όπως συμβαίνει με τον Υιό τού Ανδρός.

Αυτός θα είναι ο Πρώτος τής νέας γενιάς ανθρώπων που θριαμβευτικά θ’ «ανοίξει» διάπλατα τις «πόρτες» στον νέο και «υπερσύγχρονο» Παράδεισο της Οικογένειάς Του …Της «ενωμένης» σε «σάρκα μία» οικογένειάς Του, η οποία θα κάνει πλέον γιορτή γύρω από το «Δένδρο τής Γνώσης»! …Αυτός, ο οποίος έχει την εξουσία να κάνει τους ανθρώπους των επόμενων γενεών όμοιούς Του …Να έχουν τον Θεό καί Μητέρα καί Πατέρα …Να «γεννιούνται» μέσα από τη «μήτρα» των Ελλήνων και, γνωρίζοντας τη γλώσσα τής Μητέρας τους, να γίνονται κοινωνοί τού Σχεδίου τού Πατέρα και γενικοί κληρονόμοι ΟΛΗΣ της περιουσίας Του. Η γιορτή τής ανθρωπότητας είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει γύρω από το «Δένδρο» που κάποτε της έδωσε τον «θάνατο» και σήμερα τη «θεραπεύει»! Ό,τι υποσχέθηκε ο Θεός στον άνθρωπο θα γίνει πραγματικότητα! Αυτά, τα οποία ονειρεύτηκαν άπειρες γενιές ανθρώπων, η δική μας γενιά θα τα δει και θα τα απολαύσει! Το «ξημέρωμα» της επόμενης «ημέρας» έχει ήδη ξεκινήσει και κανένας πλέον δεν μπορεί να το σταματήσει!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: