Paris attack suspect had expressed 'hard-core Islamic State ideology' - France 24

ΞΕΚΙΝΗΣΕ …η «ισραηλοποίηση» της Ευρώπης!!!

Ο Νετανιάχου κήρυξε τον πόλεμο στην παγκόσμια κοινωνία!!!…

…Ο Κίσινγκερ πέθανε …ζήτω ο Νετανιάχου

 

 …Ακόμα δεν έχει καθίσει η σκόνη από τα βομβαρδισμένα ερείπια της Γάζας και κάποιοι θέλουν να «μετακινήσουν» τον πόλεμό της στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο!!! …Αρκούσαν δηλαδή να περάσουν μόνον μερικές ημέρες, για ν’ ανοίξουν κάποιοι τα «χαρτιά» τους και ν’ αποκαλύψουν τα σχέδιά τους! …Σχέδια, τα οποία έχουν ως στόχο να μετατρέψουν ολόκληρο τον Χριστιανικό Κόσμο σε μια «φλεγόμενη» Μέση Ανατολή! …Σχέδια, τα οποία θα μπορούσαν να φέρουν τον τίτλο τής ««Ισραηλοποίησης» των χριστιανικών κρατών». Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι ο Νετανιάχου είναι μόνον διεφθαρμένος φασίστας, αλλά, μετά απ’ αυτά που ακούσαμε τις τελευταίες ώρες, μάλλον προσπαθεί να μας αποδείξει ότι είναι ΚΑΙ ψυχοπαθής εγκληματίας …Άξιος ομοεθνής και συνοδοιπόρος τού Κίσινγκερ!

Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά τα οποία λέμε; …Ότι αυτοί, οι οποίοι κινούν το πιόνι που λέγεται Νετανιάχου —και είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι— «προσπαθούν να «εξάγουν» τον πόλεμο της Γάζας στον πολιτισμένο κόσμο! Αυτά τα δολοφονικά «κτήνη», τα οποία σήμερα θρηνούν τον Κίσινγκερ, επιχειρούν να επαναλάβουν τους εαυτούς τους και σε άλλα κράτη, προκειμένου να κάνουν αποδοτικό το «Know-How» τους από το Ισραήλ …Το «Know-How» εκείνο, το οποίο τους επιτρέπει να ελέγχουν απόλυτα το βασανισμένο Ισραήλ και το οποίο θέλουν να το εφαρμόσουν ΚΑΙ στα κράτη τού Χριστιανισμού! Αυτό είναι το ζητούμενο!…Να βάλουν τη Χαμάς μέσα στην Ευρώπη και αυτό γίνεται «καταδιώκοντας» δήθεν τα στελέχη της εκτός Ισραήλ! Αυτό δεν το λέμε εμείς, επειδή είμαστε συνωμοσιολόγοι …αυτό το είπε ο ίδιος ο Νετανιάχου, δείχνοντας ότι ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! …Στην κυριολεξία!!! …γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την παγκόσμια κοινωνία και βέβαια τους διεθνείς νόμους!!! «Έχω δώσει οδηγίες στη Μοσάντ ν’ αναλάβει δράση κατά των κεφαλών τής Χαμάς ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ», δήλωσε στις 22 Νοεμβρίου ο Πρωθυπουργός τού Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Tι ακριβώς θα πει «όπου κι αν βρίσκονται»; Από πού κι ως πού —και με ποιο δικαίωμα— επιχειρεί ένας άθλιος φασίστας να μεταφέρει τη «βρωμιά» τού δικού του κρατικού συστήματος σε άλλα κράτη, μετατρέποντάς τα κι αυτά σε «βόθρους» βίας κι ανομίας; Γίναμε συνέταιροι στις πατρίδες μας με το Ισραήλ και δεν το καταλάβαμε; Με ποιο δικαίωμα ξεφορτώνεται τα δικά του «σκουπίδια» στις «αυλές» των γειτόνων του; Πού είναι ο σεβασμός στην παγκόσμια κοινωνία και στους θεσμούς της; Ο Νετανιάχου —και μόνον που ως αρχηγός κράτους τόλμησε να εκστομίσει τέτοιες «οδηγίες»— στην πραγματικότητα αμφισβητεί ευθέως τον πολιτισμό τής ανθρωπότητας, απειλώντας τη να τη βυθίσει σε έναν μεσαίωνα πρωτοφανή!!! …Ούτε στον Μεσαίωνα του κατοχυρωμένου «habeas corpus» η διοίκηση ενός κράτους δεν «εκτελούσε» ανθρώπους, χωρίς αυτοί να δικαστούν! …ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο —όποιο κι αν είναι αυτό— δεν αρκεί, για να καταδικάσει έναν άνθρωπο σε θάνατο, εάν αυτός δεν οδηγηθεί σε κάποιο νόμιμο δικαστήριο και να κριθεί από τους φυσικούς δικαστές του.

What is required from Palestinians to confront Netanyahu's fascist  government? – Middle East Monitor Ακόμα και στην περίπτωση του Άιχμαν —την εποχή που τα δήθεν δάκρυα των Εβραίων ήταν ακόμα ζεστά— ο εγκληματίας απήχθη, για να δικαστεί στο Ισραήλ! …Απήχθη και ΔΕΝ εκτελέστηκε επιτόπου και άνευ δίκης! Το Ισραήλ, ακόμα και στα «καλύτερα» του —και με την παγκόσμια κοινή γνώμη στο πλευρό του— παρανόμησε στο επίπεδο του εγκλήματος της απαγωγής —και μάλιστα εναντίον ενός διαβόητου εγκληματία— και ΔΕΝ τόλμησε να τον τιμωρήσει χωρίς δίκη! Τώρα ο Νετανιάχου ξεπερνάει ακόμα κι εκείνο το έγκλημα, για το οποίο απλά η προπαγάνδα των «μαρτύρων» δεν επέτρεψε στην παγκόσμια κοινωνία να τιμωρήσει το Ισραήλ εξαιτίας της αλητείας του —γιατί περί αλητείας πρόκειται!— …Εγκληματικής αλητείας!!! Εντολή εξουσίας σε κρατικό δολοφόνο είναι έγκλημα απεχθέστερο ακόμα κι απ’ αυτό του λιντσαρίσματος, γιατί σε αυτό δεν δικαιολογείται ούτε ο «βρασμός» ψυχής ούτε η «οχλοποίηση» των ανθρώπων!…

…Έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας είναι αυτό! …ακόμα κι όταν απλά εκστομίζεται από έναν παράγοντα της εξουσίας, γιατί ενσπείρει τον φόβο ανάμεσα στους πολίτες! …Πολίτες, οι οποίοι πρέπει να αισθάνονται δυνατοί και ασφαλείς, όταν πρέπει να εκφράσουν τις απόψεις τους και να λειτουργήσουν μέσα στην κοινωνία …Πολίτες, οι οποίοι πρέπει να αισθάνονται ότι το σύστημα εξουσίας τούς προστατεύει και διασφαλίζει τα δικαιώματά τους απέναντι ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό. Εάν οι πολίτες φοβούνται ότι κάποιοι ισχυροί παράγοντες της εξουσίας έχουν επάνω τους δικαιώματα ζωής και θανάτου, δεν λειτουργεί η Δημοκρατία! Εάν πιστεύουν ότι κάποιοι ισχυροί πολιτικοί παράγοντες μπορούν να δίνουν εντολές εξόντωσης όλων όσων οι ίδιοι αυθαίρετα αντιμετωπίζουν ως εχθρούς τους, τότε ΔΕΝ διαφέρουμε από τη «ζούγκλα» και αυτό είναι κάτι που τρομοκρατεί τους ανθρώπους! Αυτό είναι που έκανε ο ψυχοπαθής Νετανιάχου! …και αυτό είναι έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας. Λειτουργώντας σαν ένας φονταμενταλιστής «μουφτής», εξέδωσε «φετφά» εναντίον των «αλλόπιστων». Με τον τρόπο αυτόν προκάλεσε τον φόβο και την ανασφάλεια σε εκατομμύρια ανύποπτους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν ειρηνικά στις πατρίδες τους και ξαφνικά —εξαιτίας ενός ηλιθίου— βρέθηκαν μέσα στο πεδίο τής μάχης τής Γάζας.

Όμως, η στάση τού ψυχοπαθούς Νετανιάχου δεν προκαλεί μόνον την παγκόσμια δημοκρατική λειτουργία! …Δεν προκαλεί μόνον στο ανώτατο πολιτισμικό επίπεδο …Προκαλεί και στο κατώτερο επίπεδο, που αφορά τη λειτουργία τής Κοινωνίας των Εθνών …Στο επίπεδο της διπλωματίας και των διακρατικών σχέσεων. Με τη δήλωσή του προκαλεί τρομερά προβλήματα στις διακρατικές σχέσεις τού Ισραήλ! …Απειλεί τις διεθνείς σχέσεις ενός κράτους με ήδη προβληματική παρουσία στην Κοινωνία των Εθνών, εφόσον πάρα πολλές χώρες δεν αναγνωρίζουν καν τη νομιμότητα της ύπαρξής του! Γιατί συμβαίνει αυτό; …Γιατί με την εντολή αυτή ο Νετανιάχου φέρνει το Ισραήλ «απέναντι» σε ΟΛΑ τα κράτη! …Αμφισβητεί τα κυριαρχικά τους δικαιώματα, εφόσον με τις παράνομες πράξεις του ΔΕΝ σέβεται την ύπαρξή τους …ΔΕΝ σέβεται τη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας τους! Από τη στιγμή που με τις παράνομες πράξεις του θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών των κρατών αυτών —είτε αυτοί εμπλέκονται σε υποθέσεις τού Ισραήλ είτε δεν εμπλέκονται— και ως ανύποπτοι πολίτες κινδυνεύουν να πάθουν ζημιά, τίθεται —εξαιτίας του— θέμα κυριαρχικών δικαιωμάτων! Με την παράνομη και παράλογη επιλογή του ΔΕΝ σέβεται τους πολίτες ενός άλλου κράτους και τους «φιλοξενούμενους» του!!! …όποιοι κι αν είναι αυτοί!!! …ότι διαφορές κι αν έχουν με το Ισραήλ!!!

Σε ό,τι αφορά τους πρώτους, τα πράγματα είναι απλά. ΔΕΝ είναι δυνατόν —ακόμα κι από λάθος— να κινδυνεύσει ένας πολίτης από τις παράνομες κρατικές δραστηριότητες ενός ξένου κράτους! ΔΕΝ είναι δυνατόν, για θέματα τα οποία άπτονται της εσωτερικής ισραηλινής πολιτικής, να κινδυνεύει με θάνατο ένας Έλληνας στην Ελλάδα ή ένας Ιταλός στην Ιταλία! …Να κινδυνεύει με θάνατο ένας οποιοσδήποτε πολίτης μέσα στην πατρίδα του, επειδή αληταράδες δολοφόνοι τού ισραηλινού κράτους έβγαλαν τα «κουμπούρια» τους έξω από τα σπίτια των πολιτών, για να εκτελέσουν τη διαταγή τού Νετανιάχου! Αυτό από μόνο του είναι αιτία για διακοπή κάθε διπλωματικής σχέσης μεταξύ τού κράτους που θίγεται από την εβραϊκή αλητεία και του Ισραήλ!!!

Τα ίδια κυριαρχικά δικαιώματα απειλούνται ακόμα κι όταν οι ισραηλινές επιχειρήσεις είναι «χειρουργικές» και στέφονται με απόλυτη επιτυχία σ’ ό,τι αφορά την επίτευξη του «στόχου» τους! …Όταν δηλαδή το θύμα τέτοιων ενεργειών είναι εκείνο που έχει επιλεγεί από τη Μοσάντ να δολοφονηθεί και δεν είναι πολίτης τού κράτους στο οποίο έλαβε χώρα η δολοφονική επίθεση! Ο οποιοσδήποτε ξένος βρίσκεται σε ένα κράτος, θεωρείται εκ του νόμου και εκ του πολιτισμού «φιλοξενούμενος» και την ασφάλειά του την αναλαμβάνει το κράτος που τον «φιλοξενεί»! Αυτόν τον «φιλοξενούμενο» ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να τον απειλεί με εξόντωση! Εάν αυτός ο «φιλοξενούμενος» είναι ή δεν είναι εγκληματίας, ο οποίος πρέπει να λογοδοτήσει σε κάποιο άλλο κράτος που τον «διώκει» νομικά, αυτό είναι ένα θέμα που ΔΕΝ λύνεται με «κουμπούρια» δολοφόνων! …Αυτό είναι ένα θέμα, του οποίου η αντιμετώπιση προβλέπεται από τον νόμο! …Τον Διεθνή Νόμο και τις δεσμεύσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ κρατών απέναντι σ’ αυτόν!

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι με αυτήν την κτηνώδη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ του ψυχοπαθούς και διεφθαρμένου Νετανιάχου δρομολογούνται εξελίξεις! …Εξελίξεις εφιαλτικές για την παγκόσμια κοινωνία, η οποία κινδυνεύει από τη σιωνιστική «επιμόλυνση» της βίας και της αθλιότητας. Είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι αυτή η δήλωση ΔΕΝ έγινε στην τύχη κι ΟΥΤΕ εξαιτίας τής «οργής» τού βρομιάρη Νετανιάχου! …Αυτή η δήλωση αποτελεί μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου, που στόχο έχει να σώσει τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ τού Ισραήλ από τα σημερινά τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στη Γάζα και να μεταφέρει το πρόβλημα στη Δύση! …Να δημιουργήσει ομοειδείς συνθήκες ΚΑΙ στα χριστιανικά κράτη, ώστε να θέσει τους λαούς τους στην ίδια ομηρία τού εκβιασμού, η οποία σήμερα αφορά ΜΟΝΟΝ τους Ισραηλινούς! …Να βάλει τους Χριστιανούς «απέναντι» στους Ισλαμιστές και οι Σιωνιστές να «κρυφτούν» στις «σκιές» τής παγκόσμιας αναταραχής που θα προκληθεί, εξαιτίας μιας κολοσσιαίας σύγκρουσης θρησκειών …Το ίδιο πετυχημένο κόλπο που έκαναν και στη δική μας «Μικρασιατική Καταστροφή»!

Αυτό είναι το σχέδιο διαφυγής των Νεοναζί Σιωνιστών, οι οποίοι κυβερνούν το Ισραήλ εις βάρος τού λαού του και εις βάρος των Παλαιστινίων. Θεωρούν ότι μπορούν να εγκληματούν όσο θέλουν —ακόμα και με μια εις βάρος τους παγκόσμια κοινή γνώμη—, γιατί έχουν τον τρόπο ν’ αλλάξουν το αρνητικό «κλίμα» που δημιουργείται εις βάρος τους. Αυτό είναι εύκολο να γίνει, εάν με τεχνητό τρόπο —και με πληρωμένη τρομοκρατία— αναγκάσουν τους Χριστιανούς —της Ευρώπης κυρίως— να σκέφτονται όμοια με τους Ισραηλινούς πολίτες και να παγιδεύονται «μέσα» στα ισραηλινά διλήμματα! Μπορούν να τους εξοργίσουν με τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα, ώστε να τους φτάσουν σε ένα σημείο να πιστεύουν ότι «καλά κάνουν ό,τι κάνουν οι Σιωνιστές εξουσιαστές, για να «σώσουν» την κοινωνία τους!». Είναι ΒΕΒΑΙΟ λοιπόν τώρα ότι στο Τελ Αβίβ Εβραίοι σχεδιάζουν τα «ισλαμικά» χτυπήματα στην Ευρώπη! Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά τού ωφέλιμου, θα «χτυπήσουν» και καμιά Συναγωγή, για να αυτοθυματοποιηθούν και να εξασφαλιστούν απόλυτα οι ταυτίσεις …Να γίνουν «ένα» με τους Χριστιανούς και να εμφανιστούν ξανά με το «φωτοστέφανο» του «μάρτυρα». Με τον τρόπο αυτόν θα εξοργίσουν τους λαούς, εφόσον η βία —απ’ όπου κι αν προέρχεται— προκαλεί εξίσου βίαιη κοινωνική αντίδραση!

France attack: Three killed in 'Islamist terrorist' stabbings Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί, οι οποίοι επί χρόνια «παίζουν» με τη στοχευμένη κρατική βία και μόνοι τους δημιουργούν τους «αντιπάλους» τους. Ιδίως αυτοί, οι οποίοι ίδρυσαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν οργανώσεις όπως τη Χαμάς, για να πουλάνε «νταβατζηλίκι» στους λαούς τους. Αυτό το «Know-How» είναι που προσπαθεί τώρα ο Νετανιάχου να μεταφέρει στη Δύση. Στην πραγματικότητα με την εντολή αυτή απειλεί ΟΛΕΣ τις χριστιανικές κοινωνίες! …Τις απειλεί με το «περίστροφο» της βίας, γιατί αυτός είναι που θα επιλέγει μόνος του σε ποιο κράτος θα εγκληματήσει το «Ισλάμ» και άρα ποιο κράτος θα το οδηγήσει στην κοινωνική «έκρηξη». Αυτή η εντολή στην πραγματικότητα είναι μια «σκανδάλη», η οποία θα πυροδοτήσει πολλές «εκρήξεις» μαζί! Απλά είναι τα πράγματα! Όταν στέλνεις πράκτορες να δολοφονούν ανθρώπους —με ό,τι στοιχείο κι αν επικαλείσαι εις βάρος τους—, δεν είναι δυνατόν να μην προκαλέσεις τις βίαιες αντιδράσεις εκείνων, οι οποίοι θίγονται από τις δολοφονίες αυτές.

MixCollage-04-Dec-2023-01-18-AM-8566 Όταν αυτοί που θίγονται είναι οι μουσουλμανικές κοινότητες που ζουν μέσα στα χριστιανικά κράτη, ευνόητο είναι ότι θ’ αντιδράσουν —και μάλιστα βίαια— …Θα ξεσηκωθούν και θα διαδηλώσουν και αυτό αποτελεί άριστο περιβάλλον για δολοφόνους-προβοκάτορες να δημιουργήσουν εκρηκτικές συνθήκες. Απλά είναι τα πράγματα. Αυτοί, οι οποίοι θίγονται από τα εγκλήματα της Μοσάντ, έχουν κάθε δικαίωμα ν’ αντιδράσουν εναντίον δικαίων και αδίκων …Ακόμα κι εναντίον αυτών που τους «φιλοξενούν», επειδή απλούστατα δεν τους προστάτευσαν όπως όφειλαν! …Εναντίον αυτών, οι οποίοι δεν περιόρισαν τους ψυχοπαθείς τού Ισραήλ, όταν εκείνοι απειλούσαν ευθέως τον πανανθρώπινο πολιτισμό! …Εναντίον αυτών, οι οποίοι σήμερα δεν τράβηξαν το «αυτί» τού αληταρά Νετανιάχου. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για επικίνδυνες καταστάσεις, οι οποίες φαίνονται ότι είναι ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ!!! Εάν κάποιος γνωρίζει τη σχέση τής Μοσάντ με τη Χαμάς, δεν είναι καθόλου περίεργο να υποθέσει ότι ΟΛΟ αυτό είναι μια συνωμοσία, για να «νομιμοποιήσουν» τη Χαμάς να «χτυπάει» εβραϊκούς δήθεν στόχους στην Ευρώπη …με αποτέλεσμα όμως να διαχέεται ο φόβος σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κοινωνία!

Δεν υπάρχει πιο εύκολο κόλπο. Αυτά τα κόλπα των βρομιάρηδων του πεζοδρομίου και των καταγωγίων είναι που γνωρίζουν οι Εβραίοι και αυτά είναι που επαναλαμβάνουν ΠΑΝΤΑ. Θα πάνε με τους πληρωμένους «μπράβους» τους και θα κάνουν «φασαρία» σε ξένο «μαγαζί», για να του πουλήσουν «νταβατζηλίκι» και «τεχνογνωσία». Θα καταστρέψουν μόνοι τους τα «μαγαζιά» των γειτόνων, για να τους «αποδείξουν» ότι κινδυνεύει η «γειτονιά» από βίαιους εγκληματίες —οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι κρυφοί συνέταιροι των «νταβατζήδων»—! Θα μετατρέψουν την κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σε ανεξέλεγκτη «Βηρυτό» και θα την ελέγξουν απόλυτα …Αυτά είναι γνωστά σενάρια μέσα από την καθημερινή ζωή τού υποκόσμου, τον οποίο γνωρίζουν άριστα οι αλήτες των εβραϊκών γκέτο! …Θα σκορπίσουν τη βία και την αθλιότητα με τους πληρωμένους «κακούς» Ισλαμιστές και μετά θα πάει η Μοσάντ να παραστήσει την «καλή» …Θα έρθει σε επαφή με όλες τις εθνικές υπηρεσίες, να τους «πουλάει» πληροφορίες και «πολιτισμό», ενώ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ είναι που τα μεθοδεύει ΟΛΑ!…

Ιρλανδία: Εκτός ελέγχου το Δουβλίνο- Βίαιες συγκρούσεις μετά την επίθεση με  μαχαίρι …Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα διάφορα «πρέντατορ» —τα οποία απειλούν τη δημοκρατική μας λειτουργία— είναι στο σύνολό τους εβραϊκές «επινοήσεις», που, με πρόφαση την «έκτακτη ανάγκη» τής Μέσης Ανατολής, αναπτύσσονται, εξαιτίας των ειδικών νόμων τού μονίμως «εμπόλεμου» Ισραήλ! …Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα εκείνα τα λογισμικά, τα οποία έχουν παραχθεί για να «νοθεύουν» εκλογικά αποτελέσματα με «επιστολικές» και «άλλες» ψήφους, έχουν ισραηλινή προέλευση! …Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι —για έναν «μυστήριο» λόγο— αυτοί, οι οποίοι κυνηγάνε τους εχθρούς τους σε ΟΛΑ τα κράτη, είναι οι μόνοι που ΔΕΝ σέβονται το δικαίωμα αυτό και στους άλλους! …Είναι οι μόνοι που απειλούν και εκβιάζουν κράτη, όταν ομοεθνείς τους συλλαμβάνονται ΝΟΜΙΜΑ, επειδή εκκρεμούν εις βάρος τους διεθνή εντάλματα σύλληψης! …Παντού τα ίδια απειλητικά «παραμύθια» των εκβιασμών περί «αντισημιτισμού» και «αντισιωνισμού»! …Προφανώς οι «μάρτυρες» τού «Ολοκαυτώματος» θεωρούν ότι η ζωή, και μαζί μ’ αυτήν και η ανθρωπότητα, τούς «χρωστούν» και δεν δέχονται να ισχύουν για τους ίδιους οι νόμοι που ισχύουν για όλους τους υπολοίπους!

Η αντιμετώπιση όλων αυτών των φαινομένων είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι φαίνεται!!! Από τη στιγμή που ο φασίστας Νετανιάχου απείλησε την παγκόσμια κοινωνία ως σύνολο, αλλά και το κάθε κράτος ξεχωριστά, για να εξυπηρετήσει τα σιωνιστικά συμφέροντα, πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί ανάλογα! Εφόσον ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ, για να εξυπηρετήσει ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ευνόητο είναι ότι αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟΝ όταν απειλούνται με τον ίδιο άμεσο και καταλυτικό τρόπο και τα δικά του συμφέροντα!!! Αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί —ειδικά απέναντι στους Σιωνιστές—. Ο σιωνισμός έχει μια «αχίλλειο πτέρνα», η οποία τον κάνει ευάλωτο. Αυτή η «πτέρνα» είναι η εβραϊκή Διασπορά. Οι Σιωνιστές τού Τελ Αβίβ, οι οποίοι σήμερα απειλούν ΟΛΑ τα κράτη, μπορούν να πάθουν ζημιά σε ΟΛΑ τα κράτη! …ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ «ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ» ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! …ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ!!!

Με βάση αυτά τα δεδομένα μπορεί να στηθεί ΑΜΥΝΑ απέναντι σ’ αυτά τα κτήνη των συμφερόντων! Εάν σε οποιοδήποτε κράτος επιχειρηθεί δολοφονική επίθεση της Μοσάντ εναντίον κάποιου ανθρώπου, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος τής Χαμάς, η πρώτη σύλληψη να αφορά τον επικεφαλής τής τοπικής εβραϊκής κοινότητας! …Ο πρώτος που θα συλλαμβάνεται, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κατηγορίες περί κακουργήματος και όχι για συμβολικούς λόγους, να είναι ο επικεφαλής αυτής της κοινότητας, είτε αυτός είναι πρόεδρος κάποιου τοπικού εβραϊκού συμβουλίου είτε Ραβίνος! …Να συλλαμβάνεται και, εάν δεν δίνει τα στοιχεία των τρομοκρατών-υπαλλήλων τού Ισραήλ, να φυλακίζεται ο ίδιος για τις ίδιες κατηγορίες!!! Απλά πράγματα! Εάν τα μέλη τής κατά τόπου εβραϊκής κοινότητας δεν «κλείσουν» τις «πόρτες» στους δολοφόνους τής Μοσάντ, να τιμωρούνται ως συνένοχοι! Εάν δεν κάνουν αυτό που πρέπει υπέρ των «ξενιστών» τους, να τιμωρούνται με τον πιο σκληρό τρόπο!!! …αρχής γενομένης από τον τοπικό «φύλαρχο»!!!

Αυτό το οποίο λέμε δεν είναι ούτε άδικο ούτε άστοχο! Άδικο δεν είναι, γιατί είναι γνωστό ότι η Μοσάντ και οι κατά τόπους εβραϊκές κοινότητες αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία! …Επί δεκαετίες λειτουργούν ως τέτοια! …υποτίθεται για την ασφάλεια της κοινότητας! Έχει «καλλιεργηθεί» ανάμεσα στα μέλη αυτής της κοινότητας η «λογική» τής Μοσάντ, η οποία απαιτεί ο κάθε Εβραίος τής Διασποράς να είναι δυνάμει πράκτοράς της! …Απαιτεί η Μοσάντ και δεν προτείνει απλά!!! Αυτό σημαίνει ότι η οποιαδήποτε εγκληματική επιλογή τής εν λόγω υπηρεσίας είναι μαθηματικά ΒΕΒΑΙΟ ότι τυγχάνει της στήριξης και της προστασίας αυτών των κοινοτήτων και άρα υπάρχει νομική βάση για την απόδειξη της συνενοχής τους! Εδώ δεν μιλάμε για συλλογικές ευθύνες, πράγμα το οποίο είναι παράνομο κι απάνθρωπο …Εδώ μιλάμε για συνήθεις πρακτικές, εφόσον είναι γνωστό ότι —από την εποχή τού Βίζενταλ— όλοι οι δειλοί δολοφόνοι τής Μοσάντ —για την ασφάλειά τους— «φιλοξενούνται» και προστατεύονται από τις εβραϊκές κοινότητες στο κράτος εκείνο, όπου έχουν σχεδιάσει να δράσουν με εγκληματικό τρόπο.

Εφόσον λοιπόν αυτό είναι γνωστό —και μάλιστα με την εβραϊκή «ομολογία» τού Χόλυγουντ—, πρέπει να εξουδετερωθεί ως δεδομένο! Αυτοί, στους οποίους αναφερόμαστε, ακόμα και να μην γνωρίζουν τα στοιχεία των πρακτόρων-δολοφόνων, μπορούν να τα μάθουν. Εάν δεν θέλουν να «καρφώσουν» τους δολοφόνους, ας καθίσουν οι ίδιοι στη φυλακή στη θέση τους. Το ζητούμενο αυτής της τακτικής είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ, εφόσον, πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είναι βέβαιο ότι θ’ αναγκαστεί η τοπική εβραϊκή κοινότητα να ενημερώσει τη Μοσάντ ότι δεν πρέπει να υπολογίζει σ’ αυτούς, γιατί θέτει την ύπαρξη της κοινότητας σε κίνδυνο! …Να τους αφήσει «έξω» από τα «παιχνίδια» της! Αυτό είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα με την απευθείας απειλή τής τοπικής εβραϊκής κοινότητας! …Μια απειλή, που, επειδή μιλάμε για Εβραίους, θα πρέπει πάντα να στοχεύει στην οικονομική ζημιά, εφόσον αυτός είναι ο τομέας που «πονάει» τους Εβραίους περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Encyclopedia of the Jewish Diaspora [3 volumes]: Origins, Experiences, and  Culture [3 volumes]: M. Avrum Ehrlich: ABC-CLIO Εδώ βέβαια «ανοίγει» κι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Τώρα είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για ΟΛΟΥΣ τους λαούς να «ξεσκαρτάρουν» τούς νόμους, τους οποίους μεταπολεμικά είχαν εξαναγκαστεί από τους Αμερικανούς να θεσπίσουν υπέρ των Εβραίων …Πρέπει να στοχοποιηθεί και να απειληθεί ΟΛΟ το νομικό πλαίσιο που ισχύει εδώ και δεκαετίες —λόγω «Ολοκαυτώματος»— και το οποίο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και το οποίο ευνοεί τους Εβραίους εις βάρος των λαών που τους «φιλοξενούν»! …Να απειληθούν ΟΛΑ τα προνόμια και τα αφορολόγητα των εβραϊκών κοινοτήτων! Αυτή η ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ στοχοποίηση και απροκάλυπτη απειλή έχει μια αποτρεπτική και προληπτική στόχευση! …ΔΕΝ είναι μια ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ δράση με τιμωρητικό χαρακτήρα!!! …Προειδοποιείς!!! …και, όποιος δεν θέλει να καταλάβει «τζάμπα», θα το καταλάβει με μεγάλο οικονομικό κόστος! Πρέπει οι ίδιες οι εβραϊκές κοινότητες να στείλουν ένα μήνυμα στους αληταράδες φονιάδες τού Νετανιάχου να μην τολμήσουν να δράσουν στις χώρες όπου κατοικούν και πολύ περισσότερο να μην στηριχθούν στη δική τους βοήθεια!

Εάν τολμήσουν πράκτορες της Μοσάντ να δολοφονήσουν αντιπάλους τους σε ξένη χώρα και δεν πάνε οι τοπικοί Εβραίοι να καταθέσουν τα στοιχεία τους εις βάρος των δολοφόνων, να θεωρούνται συνένοχοι, εφόσον είναι αδύνατον να μην γνωρίζουν όλα όσα αφορούν τις εγκληματικές αυτές ενέργειες! Από εκεί και πέρα τα κράτη να αφεθούν ελεύθερα να κάνουν ό,τι προβλέπεται για δολοφονικές, παρασιτικές και μη-ενσωματούμενες κοινότητες μέσα στις κοινωνίες τους! …Να τις «αποβάλλουν» από τις τάξεις τους! …Να τις βάλουν σε ένα πλοίο και να τις στείλουν εκεί όπου δεν θα έχουν πρόβλημα ενσωμάτωσης! …και στην περίπτωσή μας στο Ισραήλ! …Σε ένα πλοίο όμοιο με αυτά που πρόσφατα είχαν ναυλώσει, για να διώξουν τους Παλαιστίνιους από τη Γάζα! Άλλωστε, τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα για τους λαούς για το πώς θα «ξεφορτωθούν» τους Εβραίους! …ΚΑΝΕΝΑΣ λαός δεν έχει το πρόβλημα της Ισπανίας τής Ισαβέλλας, η οποία έψαχνε κράτος να δεχθεί να τους «φιλοξενήσει»!…

…Τώρα ΥΠΑΡΧΕΙ το Ισραήλ!!! …και, εφόσον όλοι αυτοί θέλουν να ζουν σε συνθήκες Ισραήλ, να πάνε εκεί να ζήσουν και όχι να «ισραηλοποιήσουν» χριστιανικές κοινωνίες, οι οποίες δεν φταίνε σε τίποτε να πληρώνουν τα κόστη από την αρρώστια τους! Όλοι αυτοί, οι οποίοι βγαίνουν στα «Τικ-Τοκ», για να μας πουν το πόσο πολύ «συμπαραστέκονται» στο Ισραήλ —την ώρα που αυτό σκοτώνει χιλιάδες παιδιά— καλά θα κάνουν να ετοιμάζονται να κάνουν πιο ρεαλιστική αυτήν τη «στήριξή» τους! Μαζί μ’ αυτούς κι ο γιος τού Νετανιάχου, ο οποίος «λιάζεται» στο Μαϊάμι! Για όσο διάστημα ισχύει η «φετφά» τού φασίστα Νετανιάχου, ΚΑΜΙΑ εβραϊκή κοινότητα στον Κόσμο δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχη! …Πρέπει η βία κι ο τρόμος, που θέλει να μεταφέρει ο Νετανιάχου στη χριστιανική Δύση, όχι μόνον να μην ταυτίζει με αντι-ισλαμιστικά «ελατήρια» τους Χριστιανούς με τους Εβραίους τής Διασποράς, αλλά να τους απομακρύνει σε βαθμό που ν’ αρνούνται πλέον τη «συγκατοίκησή» τους!!!…

…Για όσο διάστημα αφήνεται να «επικρέμεται» αυτή η «φετφά» ως απειλή για τον πολιτισμένο Κόσμο, οι ηγέτες των εβραϊκών κοινοτήτων πρέπει να πιέζουν το Ισραήλ να την αποσύρει, γιατί θα τίθεται θέμα επιβίωσής τους! Ειδικά τώρα!!! …και με την παγκόσμια αντιπάθεια απέναντι στον δολοφονικό σιωνισμό να έχει αγγίξει το απίστευτο ποσοστό τού 95%!!! …Η μόνη φορά που ΟΛΕΣ οι θρησκείες βρίσκονται «απέναντι» σε έναν λαό! Δεν πρέπει να έχει υπάρξει προηγούμενο φαινόμενο, το οποίο να βρίσκει την ανθρωπότητα ΤΟΣΟ «σύμφωνη» απέναντι σε ένα θέμα, το οποίο θα μπορούσε θεωρητικά να τη διχάσει.

Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές καί στο πρακτικό επίπεδο. Στο διάστημα αυτό πρέπει ν’ αλλάξει το σύνολο της νομοθεσίας των χριστιανικών κρατών, που αφορά «εγκλήματα» κατ’ εντολήν κρατικών μυστικών υπηρεσιών! Πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να νομοθετηθεί ένα «Ιδιώνυμο», για να προστατευτεί η ίδια η ανθρωπότητα από τα κτήνη! ΔΕΝ έχουν θέση ανάμεσα στους ανθρώπους κτήνη, τα οποία σκοτώνουν μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα! …Ειδικά εκείνα τα κτήνη, που την ανθρωποκτόνα δράση τους την αντιλαμβάνονται σαν μέσον βιοπορισμού! Εάν οποιοσδήποτε υπάλληλος της Μοσάντ —ή άλλης κρατικής υπηρεσίας— συλληφθεί να εγκληματεί σ’ ένα ξένο κράτος, να δικάζεται και να τιμωρείται με την τιμωρία τού θανάτου, ακόμα και σε χώρες όπου η θανατική ποινή έχει καταργηθεί! …Ένα κτήνος πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται ως τέτοιο, γιατί μόνον ο φόβος τού θανάτου τρομάζει το «είδος» του!

PM Netanyahu and Henry Kissinger | PM Netanyahu meets with H… | Flickr Τώρα, που πέθανε κι ο Κίσινγκερ, είναι ευκαιρία να «μετρήσουμε» τα εγκλήματα του Σιωνισμού στην παγκόσμια κοινωνία! …Ευκαιρία είναι τώρα, γιατί πολλοί είναι αυτοί που «θυμήθηκαν» τα απίστευτα εγκλήματά του σ’ ολόκληρο τον Κόσμο —εγκλήματα όμοια μ’ αυτά που μας απειλεί ο Νετανιάχου ότι θα κάνει— και τα οποία «χρέωσε» στις ΗΠΑ, «ματώνοντας» αυτές στην κυριολεξία ολόκληρους λαούς! Γι’ αυτόν τον λόγο είναι ευκαιρία να «θανατώσουμε» αυτό το κτήνος ΚΑΙ πνευματικά!!! …Να πετάξουμε στον «βόθρο» τής ιστορίας το πιο «κάλπικο» Νόμπελ Ειρήνης του Πλανήτη! …Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ν’ αφήσουμε τη φονική σιωνιστική «Λερναία Ύδρα» ν’ αντικαταστήσει το «κεφάλι» τού Κίσινγκερ με αυτό του Νετανιάχου!

Jews Are Fleeing Russia Because Of Putin Ο σιωνισμός έκανε το μοιραίο «σφάλμα» στη Γάζα και θα το πληρώσει με «θάνατο»! Η περίοδος «χάριτος», λόγω της ΑΠΑΤΗΣ τού «Ολοκαυτώματος», έχει περάσει ανεπιστρεπτί και τώρα ξεκινάει η περίοδος της Κρίσης! …Βαλίτσες στα χέρια να κρατάνε οι κλέφτες των εθνών και να είναι έτοιμοι για τη «Μεγάλη Επιστροφή» στην πατρίδα! …Ισραήλ ζήτησαν από τον Θεό και Ισραήλ θα πάρουν!!! Στο Ισραήλ θα επιστρέψουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως επέστρεψαν και οι πρόγονοί τους, καταδιωκόμενοι από τους Αιγυπτίους! …ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!!! …«Υπόσχεση» ζήτησαν από τον Θεό για δική τους πατρίδα και αυτή θα εκτελεστεί!!! …ακόμα και τώρα, που δεν τους αρέσει και δεν τους βολεύει!!!

Το 2024 θα είναι μια χρονιά, που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τις αλλαγές που θα φέρει στην πορεία τής ανθρωπότητας!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Share: