Vision de l'Antichrist – La Voix de Dieu Magazine

Ο Αντίχριστος «παγιδεύτηκε» στην Παλαιστίνη!…

…Η Γάζα θα γίνει ο «τάφος» του!…

…Ο Αρμαγεδδών σε πλήρη εξέλιξη!…

…Η «Πόλη» ξανά στα «χέρια» των Ρωμιών!

 

Καθημερινά βλέπουμε τον εκφυλισμό τής κοινωνίας να καταστρέφει και να «καταπίνει» ό,τι θεωρούμε «καρπό» τού ανθρώπινου πολιτισμού …Η κατάσταση έφτασε στο απόλυτο αδιέξοδο! Πιο «κάτω» δεν πάει! Οι άνθρωποι είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποπροσανατολισμένοι! Υπήρξαν εποχές «σκοτεινές» και δύσκολες, κατά τις οποίες οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο φτωχοί, αλλά, ποτέ δεν ήταν τόσο δυστυχισμένοι. Ήταν πολύ πιο αμόρφωτοι, αλλά ποτέ δεν ήταν τόσο «μπερδεμένοι» …Ποτέ δεν ήταν τόσο άπληστοι κι αχόρταγοι, παγιδευμένοι σε μια κατάσταση, η οποία στην κυριολεξία τούς τα έχει πάρει ΟΛΑ! …Σε μια κατάσταση, μέσα στην οποία οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους άπληστους κι αχόρταγους, πέρα από χρέη, δεν έχουν απολύτως τίποτε άλλο στην κατοχή τους…

…Ειδικά η τελευταία γενιά δεν μπορεί να βγει από το «παιδικό» της δωμάτιο και να ξεκινήσει μια κανονική ζωή ενηλίκου …Δεν μπορεί καν ν’ αναπαραχθεί! …Πορεύεται χωρίς σπίτι και οικογένεια, λόγω οικονομικής αδυναμίας …Πιο μοναχικοί κι απ’ τα «κρίνα τού αγρού» και πιο φτωχοί κι απ’ τα «πετεινά τού ουρανού», όπως θα έλεγε κι ο Ιησούς …Με ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο —που θα τους «ξεφορτώσει» χαράματα σε κάποιο «απίστευτο» αεροδρόμιο— και ένα σάντουιτς στο χέρι, παριστάνουν τους «κοσμοπολίτες», που δήθεν ζουν τη «μεγάλη» ζωή …Όλοι wannabe «influencers»! …Όλοι «celebrities», που ζουν σ’ ένα σπίτι-«ντουλάπα», του οποίου το ενοίκιο με μεγάλη δυσκολία πληρώνουν και με όλη τους την περιουσία να χωράει μέσα σε μία βαλίτσα …Τις λίγες φορές που θα γευτούν κάτι της προκοπής, θα το φωτογραφίσουν, για να το θυμούνται και βέβαια για να «ενημερώσουν» τον Πλανήτη, γιατί αυτό άλλωστε νομίζουν ότι ενδιαφέρει τους followers τους.

[1]

New Year's 2008 -- Drunk Girl Stumbles Home Ακόμα και στο προσωπικό επίπεδο έχουν χάσει κάθε έλεγχο. Το «παιχνίδι» των σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων έπαψε να είναι τέτοιο και «σκεπά­στηκε» από κανονι­σμούς δικαστικών αποφά­σε­ων! …Τα δικαστήρια είναι πλέον αυτά, τα οποία αποφα­σί­ζουν τι ακριβώς είναι «φλερτ», τι είναι «συναίνεση» και πόσα δευτερό­λεπτα επιτρέπεται κάποιος να πιάσει τα οπίσθια μιας γυναίκας, για να μην θεωρηθεί η πράξη του «σεξουαλική παρενόχληση»! …Η «φλόγα» τού έρωτα έσβησε κάτω από την «κουβέρτα» τού «politicaly correct»! …Ο έρωτας νικήθηκε από την ανωμαλία! …Οι γυναίκες έχουν χάσει τον «ρόλο» τους κι έχουν γίνει αδίστακτοι «κυνηγοί» κεφαλών, που βρίσκονται σε μόνιμη περίοδο «προσφορών» και «εκπτώσεων»!

Πολλές απ’ αυτές μπέρδεψαν τη γυναικεία «χειραφέτηση» με την άνευ όρων «ανδροποίησή» τους …Μπέρδεψαν την «εξίσωση» με την «εξομοίωση»! …Καπνίζουν σαν αχθοφόροι τής λαχαναγοράς! …Πίνουν σαν ξέμπαρκοι ναύτες στα λιμάνια, βρίζουν σαν νταβατζήδες και την «πέφτουν» στους άνδρες σαν «ξαναμμένα» αλάνια τού δρόμου! Οι άντρες, σε όλη αυτήν την αλλαγή των ρόλων, δεν δείχνουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν. Απλά «κρύφτηκαν», αδιαφορώντας για ένα «παιχνίδι», του οποίου οι κανόνες δεν τους ικανοποιούν. Δεν έχει νόημα για έναν άντρα-«κυνηγό» ένα «παιχνίδι», στο οποίο τον «κυνηγάνε» τα «θηράματα» …Δεν έχει αξία να «πυροβολεί» ο ίδιος σε ένα «κοτέτσι» με μόνιμα διαθέσιμα «θηράματα»!

How long should adults play video games? - Quora «Δεν υπάρχουν άντρες» —ισχυρίζονται οι «δαιμονισμένες» γυναίκες—, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ υπάρχουν πλέον γυναίκες! …ΔΕΝ υπάρχουν αυτές, οι οποίες θα παίξουν τον ρόλο που προβλέπει το «σενάριο» του έρωτα, για να «κυλίσει» φυσιολογικά η κατάσταση. Από τη στιγμή που φτάσαμε στο σημείο οι γυναίκες να καμαρώνουν για τα «σκορ» τους, φυσικό είναι οι άντρες ν’ αναζητούν το «σκορ» στο Play-Station …Προτιμούν ν’ απολαμ­βά­νουν την ηρεμία, την ειλικρίνεια και τη συντροφικό­τητα της ανδρικής φιλίας, παρά να μπαίνουν στην «αγορά» τής ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ πλέον δοσο­ληψίας, που λέγεται «φλερτ» και ο ένας κοιτάζει τι φοράει ο άλλος, για να δει —σαν πονη­ρός έμπορος— εάν η «αγορά» αξίζει σαν «επένδυση».

[2]

Αυτό είναι πλέον που γίνεται στις εξόδους τής δήθεν διασκέδασης …Ένα «αλισβερίσι» μεταξύ «επενδυτών» με πολλά περιθώρια «διευκολύνσεων» …Με μια «προκαταβολή» εξόδου τού τύπου «δοκίμασέ το κι αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις», πληρώνοντας απλά το ταξί, το οποίο θα επιστρέψει τη —συνήθως μεθυσμένη— «επενδύτρια» στο σπίτι της …Μια διαρκής «Black Friday» «κρεαταγοράς»! Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν «εκτοξευτεί» οι αξίες των brand τής ένδυσης και των αξεσουάρ, που απλά «διευκολύνουν» αυτές τις συναλλαγές στην ταχύτητά τους και τους «επενδυτές» στις αποφάσεις τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μια γυναίκα «δεν βλέπει» άντρες ακόμα κι όταν βρίσκεται μέσα σε έναν «ωκεανό» από τέτοιους. Όταν βλέπεις τα πράγματα ως «επενδύτρια», φυσικό είναι σε ένα φτωχό μέρος να «μην βλέπεις» επενδυτικές «ευκαιρίες» και άρα να «μην βλέπεις» άνδρες, ακόμα κι αν βρίσκεσαι στις κερκίδες ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου …Φυσική είναι η τεράστια αστυφιλία που διακρίνει τον γυναικείο πληθυσμό, προκειμένου να βρει τη μεγάλη «ευκαιρία»! …Μια «ευκαιρία», την οποία τη «μυρίζεται» σαν «λαγωνικό», ψάχνοντας στα ρούχα των ανδρών τις μάρκες των πλουσίων.

Η ανάλογη προβληματικότητα —και συνεπώς υπολειτουργία— χαρακτηρίζει και το άλλο «στρατόπεδο» …Το «στρατόπεδο» των ανδρών. Εκεί όπου έπρεπε να υπάρχει η κινητικότητα, το πάθος και η ένταση των «κυνηγών», υπάρχει απόλυτη ηρεμία και ακινησία και αυτό αφορά εξίσου τόσο τους «έχοντες» όσο καί τους «μη-έχοντες». Είναι απολύτως δικαιολογημένο ένας άνδρας, που ο ίδιος αισθάνεται ότι δεν είναι καλή «επένδυση» —και άρα έχει ελάχιστες ελπίδες επιτυχίας—, να μην μπαίνει καν στον κόπο να «μπει» σε ένα «παζάρι», όπου θα απορριφθεί από τα «δοκιμα­στικά», επειδή φοράει ένα «no-name» πουκάμισο …Δεν θέλει να παρι­στάνει το φυσικό «ντεκόρ» ενός μαγαζιού, που απλά λικνίζεται με ένα ποτήρι στο χέρι, την ώρα που γύρω του «διαδραματίζεται» ένα «παιχνίδι» μόνον για λίγους.

[3]

Το ίδιο όμως ισχύει και για τους λίγους, οι οποίοι υποτίθεται επωφελούνται από αυτήν τη «λειτουργία» …Τους λίγους, που είναι οι «έχοντες». Το «παιχνίδι» τού φλερτ και της νυχτερινής διασκέδασης έχει χάσει το ενδιαφέρον του ακόμα και γι’ αυτούς οι οποίοι έχουν μεγάλες πιθανότητες να το απολαύσουν —καθώς, για κάποιες γυναίκες, εκπληρώνουν τα κριτήρια μιας καλής «επένδυσης»— …Γιατί να ταλαιπωρηθούν με ξενύχτια, ποτά και τσιγάρα, για να «παίξουν»; …Έχουν μια ολόκληρη λίστα από «επενδύ­τριες» και αρκεί ένα τηλεφώνημα, για να πάει η επιλογή τους στο σπίτι τους πιο γρήγορα κι απ’ τον ντελιβερά με τις πίτσες.

Οι σημερινοί άνδρες —έστω και για διαφορετικούς λόγους— δεν είναι κινητικοί και αυτό είναι μέγα πρόβλημα …Κάθονται στα σπίτια τους και διασκεδάζουν με τους φίλους τους, πίνοντας μπύρες και τρώγοντας πίτσες. Γιατί να κάνουν βραδινές εξόδους και να «μπουν» σε ένα άνευ νοήματος «παζάρι», το οποίο την επόμενη ημέρα δεν θα έχει καμία αξία …και με το ρίσκο κάποιου αφροδίσιου «παρασήμου»; Κανένας δεν θέλει να τον «μετράνε» σαν επένδυση …και ειδικά εκείνος που τον απορρίπτουν απροκάλυπτα, όταν δεν έχει την «απόδοση» που κάποιες «επενδύτριες» αναζητούν. Οι νύχτες έχουν «αγριέψει», όχι εξαιτίας των επικίνδυνων αρσενικών, αλλά εξαιτίας των απελπισμένων θηλυκών, που ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις «προσφορές»!

Τα πάντα έχουν αλλάξει και ισορροπίες αιώνων έχουν διασαλευτεί! Η εκπόρνευση των γυναικών έγινε κοινωνικά ανεκτή, όπως έγινε ανεκτός και ο κιναιδισμός των αντρών! Οι πόρνες —με το αυτοφερόμενο «κεφάλαιό» τους— έγιναν νόμιμες και διάσημες «επιχειρηματίες» και οι «sugar daddies» έγιναν υπερήφανοι «χορηγοί»! Οι κίναιδοι βγήκαν από τις «σκιές» και παρελαύνουν «υπερήφανοι» στις λεωφόρους και στις πλατείες! Γυναίκες τής διπλανής πόρτας κάνουν πράγματα, τα οποία θα έκαναν τις πόρνες τού παρελθόντος να ντρέπονται …και «συνδικα­λι­στές» τής ανωμαλίας εκφράζουν απαιτήσεις «μητρότητας», που κάποτε σε έβαζαν κατ’ ευθείαν στο τρελάδικο! Πορνοταινίες «γυρίζονται» για μερικά ευρώ, για ν’ αγοράσουν κάποιες μια «επώνυμη» τσάντα ή να πάνε ένα φτηνό ταξίδι επιπέδου Airbnb!

Η υπογεννητικότητα των χριστιανικών λαών έχει φτάσει σε επίπεδα, που καθιστούν προβληματική ακόμα και τη βιολογική τους επιβίωση! …Οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί! …Δεν έχουν κοινωνική ζωή! …Δεν έχουν φυσιολογικές συναναστροφές! …Δεν δημιουργούν οικογένειες! …Ζούνε μόνοι τους μέσα στην ψευδαίσθηση των social media! …Κάθονται μόνιμα μπροστά σε μια οθόνη και ο ένας παρακολουθεί τον άλλο! …Έχουν χιλιάδες «φίλους» να τους κάνουν «like», αλλά δεν έχουν έναν φίλο να πάνε μαζί να πιούν έναν καφέ! Αυτό, όμως, δεν είναι τυχαίο κι ούτε προέκυψε ως πρωτόγνωρο φαινόμενο σε μια ανθρώπινη ιστορία «βάθους» χιλιάδων χρόνων …Αυτό γίνεται με ευθύνη κάποιου! Αυτήν την ευθύνη την αναζητούμε στην αλλαγή τής συμπεριφοράς των γυναικών. Οι γυναίκες άλλαξαν κι αυτό με τη σειρά του άλλαξε την κοινωνική λειτουργία. Κάποιος «έσπρωξε» τις γυναίκες σε αυτές τις επιλογές και εκεί είναι που δημιουργείται το πρόβλημα.

[4]

New Year's Eve photo of drunken Manchester spawns a string of 'artistic'  memes | Daily Mail Online

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη γυναικεία συμπεριφορά, γιατί εκεί μπορούμε να εντοπίσουμε τα πραγματικά αίτια όλων των προβλημάτων. Δεν το κάνουμε για να κατηγορήσουμε τις γυναίκες, επειδή είμαστε ρατσιστές ή φαλλοκράτες. Τις γυναίκες τις αγαπάμε και τις σεβόμαστε, γιατί αυτές είναι το «θεμέλιο» του κόσμου μας …Είναι ο βασικός θεμέλιος «λίθος» επάνω στον οποίο «χτίζεται» ολόκληρη η κοινωνία και βέβαια ο πολιτισμός μας. Εστιάζουμε στη γυναικεία συμπεριφορά, γιατί οι γυναίκες είναι αυτές που καθορίζουν τους όρους διεξαγωγής τού πιο σημαντικού «παιχνιδιού» που υπάρχει μέσα στην κοινωνία …Του πιο όμορφου «παιχνιδιού» στην ανθρώπινη ζωή …Του «παιχνιδιού» που δίνει ομορφιά σ’ αυτήν τη ζωή …Του «παιχνιδιού» τού έρωτα, που απ’ αυτόν αρχίζει και χτίζεται το «κύτταρό» της κοινωνίας, το οποίο είναι η οικογένεια. Εάν υπάρχει πρόβλημα στη «χορογραφία» τού έρωτα, υπάρχει πρόβλημα στην οικογένεια και αυτό απειλεί ευθέως ολόκληρη την κοινωνία. Πρόβλημα στο «παιχνίδι» τής ένωσης των δύο φύλων σημαίνει αυτόματα προβληματική οικογένεια και αυτό με τη σειρά του σημαίνει προβληματική κοινωνία.

Αυτό λοιπόν το «παιχνίδι», το οποίο αφορά καί τα δύο φύλα —και ονομάζεται «έρωτας»— στηρίζεται στη λειτουργία τής γυναίκας. Όμως, παρ’ όλο που αφορά εξίσου τα δύο φύλα, δεν μοιράζεται ισομερώς η ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του …Δεν μοιράζεται ισομερώς, όχι επειδή υπάρχει αδικία, αλλά επειδή αυτό είναι το τέλειο για τον σχεδιασμό τής ανθρώπινης κοινωνίας, που πρέπει να λειτουργήσει με τον ιδανικό τρόπο και να εξασφαλίσει την επιβίωσή της.. Όπως δεν μοιράζεται εξίσου το μέγεθος της ταχύτητας ανάμεσα στα μέρη που συνθέτουν το «άτομο», έτσι γίνεται και με τον έρωτα …ΔΕΝ υπάρχει «αδικία», επειδή ο «πυρήνας» παραμένει σταθερός, την ώρα που το «ηλεκτρόνιο» κινείται με «δαιμονισμένη» ταχύτητα γύρω από αυτόν! Στο όνομα της «ισότητας» και της «χειραφέτησης» ΔΕΝ μπορεί ν’ αποκτήσει ταχύτητα ο «πυρήνας», γιατί θα έχουμε πυρηνική έκρηξη και καταστροφή!

Police fine 200 drunken women in Lancashire | The Westmorland Gazette Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στις σχέσεις των δύο φύλων …Ό,τι είναι θεμιτό και πλεονέκτημα για το ένα φύλο, αποτελεί μειονέκτημα για το άλλο. Η «σταθερή φύση» τής γυναίκας είναι αυτό που προσδίδει τα ιδανικά χαρακτηριστικά λειτουργίας σε μια δυναμική και ρευστή κατά­σταση, όπως είναι ο έρωτας. Ο αυτο­σεβα­σμός της, η εγκράτειά της, η υπο­μ­ονή της, τα μητρικά της ένστι­κτα, είναι βασικά στοιχεία που απαιτούνται για να έρθει εις πέρας ο ρόλος της …Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ρόλος αυτού του «παιχνιδιού»! Απλά πράγματα. Εάν αυτή δεν σέβεται τον εαυτό της —και άρα τον ρόλο της— ακυρώνει και τον ρόλο τού «συμπαίκτη» της, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αυτός …Το παιχνίδι τού «κρυφτού» το «χαλάει» αυτός, ο οποίος έχει τον ρόλο εκείνου που «φυλάγει» και αρνείται να «κλείσει» τα μάτια του. Οι υπόλοιποι, ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να «χαλάσουν» το παιχνίδι. Μπορούν στο προσωπικό επίπεδο να «χάσουν», αλλά το «παιχνίδι» δεν μπορούν να το χαλάσουν. Το παιχνίδι μπορεί να το «χαλάσει» μόνον εκείνος, ο οποίος έχει τον βασικό ρόλο που απαιτεί το παιχνίδι για τη διεξαγωγή του. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο «παιχνίδι» τού Έρωτα …ΜΟΝΟΝ οι γυναίκες μπορούν να το «χαλάσουν»!!! …Οι άντρες —και να θέλουν— ΔΕΝ μπορούν! …Το «παιχνίδι» «χαλάει» ΜΟΝΟΝ όταν οι γυναίκες αρχίσουν και φέρονται σαν άντρες! …Όταν αρχίσουν να «κινούνται» σαν άντρες!

[5]

New Year's Eve photo of drunken Manchester spawns a string of 'artistic'  memes | Daily Mail Online Αυτό είναι το ΜΕΓΑ «φάουλ» που μπορούν να κάνουν, γιατί αυτά, τα οποία για έναν άντρα μπορούν να θεωρηθούν κωμικά, βλακώδη, γραφικά ή ακόμα και «χαριτωμένα», όταν τα κάνει μια γυναίκα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ! Η τεράστια αξία τής γυναίκας —και του ρόλου της— κάνει την ξεφτίλα της ΤΡΑΓΙΚΗ, ενώ μια τέτοια γελοία κατάσταση για τον άντρα είναι για να γελάνε οι φίλοι του. Η γυναίκα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι «βλάκας»! …ενώ ο άντρας μπορεί να είναι όσο «βλάκας» θέλει! Στην πραγματικότητα η «βλακεία» τού άνδρα είναι αυτή που δίνει ταχύ­τητα εκεί όπου απαιτείται κίνηση και άρα «ζωή» στον «μηχανισμό» αυτόν. Η διαρκής κίνηση των ανδρών γύρω από τις γυναίκες είναι αυτή, η οποία επιτρέπει σ’ αυτές να επιλέγουν —ανάμεσα στους πολλούς που θα «παρελάσουν» μπροστά τους— εκείνον, που θεωρούν καταλληλό­τερο για τις ίδιες και να τον «ενσωματώνουν» επάνω τους. Όταν θέλεις να διαλέξεις το καλύτερο ρούχο ανάμεσα σε όλες τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου, θα πρέπει είτε εσύ να στέκεσαι ακίνητος και τα ρούχα να περνάνε από μπροστά σου είτε το αντίθετο. Δεν μπορεί καί τα δύο μέρη να κινούνται, γιατί απλούστατα δεν θα δεις ποτέ το σύνολο απ’ αυτά που σου προσφέρονται ως επιλογές.

Η σταθερότητα του ενός μέλους δίνει αξία στην κίνηση του άλλου και έτσι λειτουργούν οι μηχανισμοί. Δεν είναι δυνατόν καί τα δύο μέλη να κινούνται και να παράγεται «έργο». Η ταχύτητα, η οποία είναι ανεπιθύμητη για έναν «πυρήνα» ή ένα ωάριο, είναι απολύτως απαραίτητη για ένα ηλεκτρόνιο ή ένα σπερματοζωάριο. Έτσι κάπως λειτουργεί και ο «μηχανισμός» τού έρωτα, εφόσον αφορά δύο διαφορετικά φύλα, τα οποία μέσα από προσωπικές επιλογές πρέπει να «ενωθούν». Το να θέλει, για παράδειγμα, ένας άνδρας να «κοιμηθεί» με ΟΛΕΣ τις γυναίκες τού περιβάλλοντός του, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί απλούστατα ΔΕΝ μπορεί! …ΔΕΝ τον αφήνουν! …ΔΕΝ είναι στο χέρι του! …Εκεί όπου μπορεί να το κάνει είναι εκεί όπου τον θέλουν και άρα θα τον επιλέξουν …και εκεί κάπου πρέπει να τελειώσει το ερωτικό «παιχνίδι». Άρα, αυτό το χαρακτηριστικό του είναι χρήσιμο για το «παιχνίδι» τής επιλογής, εφόσον θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση και άρα στη διάθεση ΟΛΩΝ των ενδιαφερομένων. Απλά πράγματα …ΟΛΑ τα ρούχα «αυτοπροτείνονται» σε ΟΛΟΥΣ, αλλά, αυτός που διαλέγει, ΕΝΑ θα φορέσει!

[6]

drunk-woman - Manchester Users Network

Όμως, το να θέλει μια γυναίκα —μιμούμενη για λόγους ισότητας τους άντρες— να κάνει το ίδιο, αποτελεί ΜΕΓΑ πρόβλημα! …γιατί απλούστατα ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει! …γιατί τα πάντα βρίσκονται στη δική της βούληση! …Αυτή δεν «αυτοπροτείνεται» απλά …Αυτή μπορεί και «φοράει» ό,τι βρίσκεται μπροστά της. Αυτό, όμως, είναι πρόβλημα, γιατί εάν δεν σεβαστεί τον ρόλο της, θα παγιδευτεί στο «δοκιμαστήριο», μόνιμα «ημίγυμνη», δοκιμάζοντας συνέχεια ρούχα που θα πρέπει ν’ αλλάζει, γιατί αυτά θα την «εγκαταλείπουν»! …Μόνιμα «ημί­γυμνη» εργένισσα, γιατί οι άντρες θα την παρασύρουν στα συνεχή λάθη …Θα την παρα­σύρουν, γιατί, λόγω της κινητικότητάς τους, είναι πάντα δια­θέσιμοι να «δοκιμάζονται», είτε η συγκεκριμένη γυναίκα θα μπορούσε ν’ αποτελεί πραγματική επιλογή τους είτε όχι. Αυτό όμως παγιδεύει τη γυναίκα σε έναν αδιέξοδο κύκλο λανθασμένων επιλο­γών, οι οποίες της «τρώνε» το «φιλέτο» τής αναπαραγωγικής ηλικίας, ενώ για τον άντρα δεν έχει κόστος. Για τον άντρα αυτό είναι απλά ένα μέρος τού ρόλου του μέχρι να καταλήξει εκεί όπου τον επιθυμούν και του αρέσει και του ίδιου …Εκεί όπου «κολλάει» και δεν φεύγει! Αυτό, όμως, είναι επιθυμητό για τον «σχεδιασμό» τού έρωτα, προκειμένου να επιτευχθεί το γενικό «πάντρεμα» των πληθυσμών των δύο φύλων …Προκειμένου να σκορπιστούν οι άντρες ανάμεσα στις γυναίκες όπως ο ρευστός Οίνος στα κομμάτια τού στερεού Άρτου στη Θεία Κοινωνία!

Bank Holiday: Booze-fuelled revellers hit the town for Friday night fun as  weekend begins with a bang | The Sun Το πόσο διαφορετικό μπορεί είναι το αποτέλεσμα για όμοιες συμπεριφορές μεταξύ των δύο φύλων, μπορεί και το διαπιστώνει κάποιος όταν παρατηρεί μια γυναίκα, η οποία για τον οποιονδήποτε λόγο «απορυθμίζε­ται» και δεν φέρεται φυσιολογικά. Το να μεθύσει για παράδειγμα ο άντρας —και να σέρνεται δεξιά κι αριστερά— δεν είναι πρόβλημα, γιατί ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν θα ενδιαφερθεί να παρανομήσει, για να τον «αποπλανήσει» ! Το να κάνει το ίδιο η γυναίκα είναι επικίνδυνο, γιατί θα υπάρξουν πολλοί που θα σκεφτούν να τη βιάσουν …και άρα γεννιούνται συνθήκες διάπραξης εγκληματικής ενέργειας κακουργη­ματικού επιπέδου! …Το ένα είναι «βλακεία» και το άλλο «αντικοινωνική συμπεριφορά».

[7]

Δεν λέμε κάτι παράξενο, το οποίο απαιτεί ειδικές γνώσεις κοινωνιο­λογίας. Με τον ίδιο νόμο περί «δημοσίας αιδούς» μπορεί ένας άντρας να περιφέρεται γυμνό­στηθος στη γειτονιά του, χωρίς αυτό να ενδιαφέρει κανέναν και με τον ίδιο νόμο «πλακώνουν» αστυνο­μίες, ψυχίατροι κοινωνικοί λειτουργοί και δημοσιογράφοι, σε περίπτωση που κάποια γυναίκα κάνει το ίδιο. Ο λόγος είναι απλός: …Υπάρχει διαφορετική βαρύτητα σ’ ό,τι αφορά τις επιλογές που μπορεί το κάθε φύλο ν’ ακολουθήσει και αυτό είναι φυσικό και ΚΑΘΟΛΟΥ ρατσιστικό! …Άλλη είναι η σημαντικότητα του μεθυσμένου πιλότου και άλλη εκείνη του μεθυσμένου συνεπιβάτη του! …άσχετα εάν καί οι δύο βρίσκονται στο ίδιο αεροπλάνο με τον ίδιο προορισμό. Έτσι είναι η φύση! …Άλλη βαρύτητα έχει στη διαδικασία τής αναπαραγωγής ένα νεκρό ωάριο και άλλη ένα παντελώς ασήμαντο νεκρό σπερματοζωάριο! Ο άνδρας, στο επίπεδο αυτό, στο οποίο αναφερόμαστε, είναι παντελώς ασήμαντος!!!…

Scantily-clad drunk girls brawl in Texas street resulting in police  swooping in with pepper spray | The Irish Sun …Οι γυναίκες είναι αυτές που δίνουν «χαρακτήρα» στις κοινω­νίες!!! Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο σήμερα, στην εποχή τής πιο σκληρής πατριαρχίας, γυναί­κες να ορίζουν τους «ρυθμούς» της!!! …Γυναίκες να είναι υπεύ­θυνες για την πιο άγρια μορφή τής πατρι­αρχίας!!! …Να κάνουν ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ αυτά, τα οποία επί αιώνες —και με την απειλή βίας— τις ανάγκαζαν οι εξουσίες να κάνουν! Φτάσαμε στο σημείο οι άνδρες να είναι πιο «καθαροί» πνευματικά και σωματικά από τις γυναίκες, οι οποίες επί αιώνες ήταν θύματα στον σκληρό ανδροκρατού­μενο κόσμο! Φτάσαμε στο σημείο οι γυναίκες να περιφέρονται τα βράδια μεθυσμένες σε επιθετικές αγέλες και οι άντρες να είναι σπίτια τους αραχτοί στους καναπέδες! Φτάσαμε στο σημείο να μιλάνε οι γυναίκες μεταξύ τους για τις σεξουαλικές τους «καταχρήσεις» τής προηγούμενης βραδιάς και οι άντρες ν’ ανταλ­λάσσουν συνταγές μαγειρικής! Φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε στα αστυνομικά δελτία περισ­σότερες καταγραφές περιστατικών βίαιων συγκρούσεων μεταξύ μεθυσμένων γυναικών, παρά μεταξύ ανδρών …Να βλέπουμε γυναίκες να «αυτολερώνονται» στους «βούρκους» και οι άνδρες να μην «πλησιάζουν» καν σ’ αυτούς! …Να φοβούνται οι άνδρες να μην κολλήσουν αρρώστιες από τις γυναίκες και όχι το αντίθετο, όπως συνέβαινε για χιλιάδες χρόνια! …Να υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν καν συμπληρώσει τα τριάντα χρόνια ζωής και να έχουν κοιμηθεί με εκατό και πλέον εραστές …Να έχουν κάνει πάνω από πέντε εκτρώσεις κι έχουν «περάσει» άπειρες φορές από τα νοσοκομεία για ενέσεις καφεΐνης, προκειμένου να ξεμεθύσουν …Γυναίκες, οι οποίες γνωρίζουν όλων των τύπων τα συμπτώματα και τις θεραπείες στα αφροδίσια νοσήματα!

[8]

This NSFW Girl Fight Video Shot In Austin Is Seriously Intense - Entertainment News

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι κοινωνιολόγος, για να καταλάβει πως όλα αυτά οδηγούν την κοινωνία σε υπολειτουργία και εκφυλισμό. Δεν χρειάζεται να είναι «προφήτης», για να πει ότι «πάμε κατά διαόλου»! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος θρησκόληπτος, για να πει ότι το «τέλος του Κόσμου βρίσκεται προ των θυρών»! Δεν χρειάζεται να διαβάζει την Παλαιά Διαθήκη, για να καταλάβει τι ακριβώς ήταν τα «Σόδομα» και τα «Γόμορρα», όταν μπορεί να βγει μια βραδιά στις χριστιανικές μεγαλουπόλεις και να το εμπεδώσει απόλυτα! Δεν χρειάζεται καν να διαβάζει τις εσχατολογικές Προφητείες, για να θεωρεί δεδομένη την τιμωρία τού εκφυλισμού τής κοινωνίας, όταν με τα μάτια του βλέπει ότι η κατάσταση αυτή βασανίζει καθημερινά τον άνθρωπο! Το να δει τώρα μια τεράστια ανθρωποσφαγή στη Γάζα, στην οποία συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι μεγάλες δυνάμεις τού Κόσμου, δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να τη συνδέσει με τον βιβλικό «Αρμαγεδδώνα» τού Τέλους, που περιγράφει η Αποκάλυψη.

Όλα αυτά ΔΕΝ συμβαίνουν τυχαία! …Τα πάντα είναι επιλογές τής ανώτατης ηγεσίας αυτού του Κόσμου …Ενός Κόσμου, ο οποίος ΔΕΝ είναι ακέφαλος, ούτε πορεύεται χωρίς γνώση! Κάπου εδώ αρχίζουν και τα προβλήματα να γίνονται πιο συγκεκριμένα. Για εμάς τους Χριστιανούς τα προβλήματα αυτά έχουν «ονοματεπώνυμο» …και «διεύθυνση κατοικίας»! Όταν ο Πάπας τής Ρώμης ή ο Πατριάρχης τής Νέας Ρώμης καλύπτουν σκάνδαλα παιδεραστίας, σημαίνει ότι ΚΑΙ οι δύο τους λειτουργούν κάτω από ένα πλαίσιο εκβιασμών. Όταν αυτοί σπεύδουν να νομι­μο­­ποιήσουν «γάμους»-παρωδίες μεταξύ ομο­φυλό­φιλων ή το δικαίωμα αυτών στην υιοθεσία παιδιών, ευνόητο είναι ότι αυτοί οι εκβιασμοί έχουν πιάσει «τόπο». Όταν επιτρέπουν στους τοκογλύ­φους να καταστρέφουν ολόκληρες κοινω­νίες και να μετατρέπουν την «απλή επι­βίωση» σ’ έναν «αγώνα ζωής και θανάτου», εύλογο είναι ότι επιτρέπουν στους ανθρώπους να βγάλουν τα πιο άγρια ένστικτά τους …Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις κοινωνίες! Πετάνε οικογένειες στους δρόμους, απειλούν τους πάντες με πείνα και έφτασαν στο σημείο να ιδιωτικοποιήσουν μέχρι και το ζωογόνο νερό! ΠΟΥ είναι οι «ποιμένες» να προστατεύσουν τους απλούς ανθρώπους από τα κτήνη τής κερδοσκοπίας;;; …Από τα κτήνη που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να επιλέγουν μόνοι τους ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν, εφόσον η ιδιωτικοποίηση των συστημάτων υγείας παρέχει την «υπηρεσία» τής επιστήμης μόνον στους έχοντες και κατέχοντες!

[9]

Όταν η απλή επιβίωση του ανθρώπου γίνεται η πρώτη προτεραιότητά του, ευνόητη είναι η αλλαγή συμπεριφοράς του. Όταν η κοινωνία «φλέγεται» από τις ανάγκες της και το κυρίαρχο σύνθημα γίνεται «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», τότε τα πράγματα γίνονται άγρια …Πολύ άγρια …Αλλάζουν οι άνθρωποι …Αλλάζουν οι συμπεριφορές τους. Χρησιμοποιούν τα προσόντα τους ή τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους σαν «όπλα» για την αναζήτηση της επιβίωσης. Σε καταστάσεις τέτοιας μεγάλης ανάγκης όλα τα θετικά χαρακτηριστικά τού ανθρώπου γίνονται «αδυναμίες» …Η ευγένεια, η αγάπη, η εμπιστοσύνη, ο αλτρουισμός, η αλληλεγγύη, είναι αιτίες να χάσει κάποιος τη «μάχη» τής επιβίωσης. Όλα αυτά «κόβονται» και τα ισχυρά χαρακτηριστικά τού ανθρώπου γίνονται «όπλα» …Γίνεται «όπλο» η μόρφωση, η πονηριά, η αναισθησία, η αναλγησία …«Όπλα» χρήσιμα μέσα στον χαμό και την αγωνία τής επιβίωσης σε μια κοινωνία η οποία έχει πάρει «φωτιά».

Worried Desperate Woman Asking Help Paying Debts Loan Calculating Bills  Stock Photo by ©sbartsmediagmail.com 231804996 Τη μεταμόρφωση της γυναίκας σε αυτήν την κατάσταση την αναζη­τούμε! Κάποιοι, με τις εξουσίες που διαχειρίζονται, έβαλαν «φωτιά» στην κοινωνία και «πέταξαν» μέσα σ’ αυτήν τους ανθρώπους και άρα και τη γυναίκα. Για να είναι σίγουροι ότι αυτό θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι’ αυτούς κατάσταση, φρόντισαν να δημιουργήσουν εξ’ αρχής τις συνθή­κες που τους ευνοούσαν. Στο όνομα της δήθεν ισότητας, της χειραφέ­τησης και της ελευθερίας τής γυναίκας, την έβαλαν σε συστήματα παι­δείας, τα οποία είχαν φτιαχτεί για άνδρες. Έβαλαν τις γυναίκες σε ρυθμούς εκπαίδευσης ανδρικού τύπου, που βασίζονται σε μια πολεμική λογική και στον άνευ όρων ανταγωνισμό …Συστήματα παιδείας, που, ναι μεν ωφελούν τους άνδρες στα χαρακτηριστικά τους, αλλά «ανδροποιούν» τις γυναίκες …Ενισχύουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία τις εξομοιώνουν με τους ανταγωνιστές τους και αυτό είναι επικίνδυνο.

Τρία πράγματα που ελπίζω να μάθουν τα παιδιά μου στο σχολείο φέτος - The  Mamagers.gr

Είναι άλλο πράγμα τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και άλλο πράγμα οι «ανθρώπινες συμπεριφορές», οι οποίες —θεωρητικά— εξαιτίας των δικαιωμάτων αυτών επιτρέπονται. Είναι άλλο πράγμα η «εξίσωση» των φύλων στο θέμα των δικαιωμάτων και άλλο πράγμα η «εξομοίωσή» τους στο θέμα των ρόλων! …Το 1+4 είναι ίσο με 10-5, αλλά δεν είναι όμοια μεταξύ τους! Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με τα δύο φύλα …Είναι ίσοι μεταξύ τους άνθρωποι, αλλά όχι όμοιοι, για να λειτουργούν με τον ίδιο απολύτως τρόπο. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να σκέφτεται η γυναίκα με τρόπο ανδρικό και να έχει ανδρικές φιλοδοξίες, γιατί αυτό, το οποίο πρέπει να μένει σταθερό κι «ακίνητο», αρχίζει και «κινείται» …Αρχίζει και μπαίνει σε λογικές ξένες προς τη φύση της. Είναι τόσο λάθος όσο λάθος είναι να προπονείς με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα μαραθωνο­δρόμους και αρσιβαρίστες.

[10]

Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η μεταμόρφωση είναι βέβαιη! Όταν στην κοινωνία η κατάσταση αρχίσει και γίνεται προβληματική και ο άνθρωπος θέτει υποχρεωτικά ως βασική του προτεραιότητα την επιβίωση, ανάλογες θα είναι και οι αποφάσεις του …Θα πολεμήσει με ΟΛΑ τα μέσα και ΟΛΑ τα όπλα! Μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από μια λανθασμένου τύπου εκπαί­δευση, μπορεί σε συνθήκες πανικού ή έντονου ανταγωνισμού να συμπεριλάβει ακόμα και το σώμα της στο «οπλοστάσιό» της. Σε μια τέτοια περίπτωση, που το ισχυρό φύλο —που είναι η γυναίκα— καλείται αναγκαστικά με όλα τα «όπλα» να δώσει τον αγώνα τής επιβίωσης, τα πράγματα αγριεύουν πάρα πολύ. Αυτή η κατάσταση θα σημάνει το τέλος όχι μόνον το δικό της, αλλά και της κοινωνίας. Όταν για κάποιες γυναίκες το κορμί τους και η ομορφιά τους γίνεται το βασικό τους «όπλο» σ’ αυτήν τη μάχη της επιβίωσης, τότε η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ! Όταν στην αγωνία της να επιβιώσει αρχίζει τις «εκπτώσεις», τότε την τραγικότητα την ακολουθεί ο όλεθρος! Η εθελούσια εκπόρνευση των γυναικών —άσχετα το πώς την ονομάζουν ή το κατά πόσο είναι ανεκτή— είναι εκείνη που βάζει «ταφόπλακα» στην κοινωνία.

Τι καταλαβαίνουμε μέσα απ’ όλη αυτή την περιγραφή; …Ότι δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι γυναίκες κι άρχισαν τις «εκπτώσεις» …Δεν τρελάθηκαν κι άρχισαν να μεθούν ή να καταπίνουν με τις χούφτες τα ψυχοφάρμακα, για ν’ αντέξουν τις πιέσεις που τις ωθούν να λειτουργούν «κόντρα» στη φύση τους …Οι γυναίκες πανικοβλήθηκαν μέσα σε μια κοινωνία, η οποία πλέον απειλεί τα μέλη της με θάνατο! Στις αποφάσεις που οδήγησαν σ’ αυτήν την καταστροφή αναζητούμε τα αίτια της αλλαγής τής γυναίκας! …Στις αποφάσεις που άλλαξαν τη διαπαιδαγώγηση και την αγωγή τής γυναίκας αναζητούμε τα αίτια αυτής της αλλαγής! …Εκεί αναζητούμε και τις ευθύνες αυτών που την προκάλεσαν …Αυτών, οι οποίοι, υποτίθεται ως πνευματικοί ηγέτες τού Χριστιανισμού, αποφασίζουν για τον τρόπο ζωής των πιστών του και άρα και για τα συστήματα παιδείας που θ’ αναλάβουν από την αρχή τής ζωής τους να τους διαπαιδαγωγήσουν. Φτάσαμε στο σημείο να είναι τυχερές οι αγράμματες και οι ανεκπαίδευτες μαμάδες και πρωταθλήτριες δυστυχίας οι άγαμες μεσόκοπες «πετυχημένες» με τις μεγάλες καριέρες στον κόσμο των ανδρών! …Οι γυναίκες με τα «βαριά» πτυχία και τα «βαριά» αντικαταθλιπτικά!

Όταν λοιπόν γνωρίζουμε από πού προέρχεται το πρόβλημα, εύκολα εντοπίζουμε και τους υπεύθυνους …Εύκολα αντιλαμβανόμαστε την υστεροβουλία εκείνων, οι οποίοι έλαβαν τις καταστροφικές —ΜΟΝΟΝ για τον υπεργηρασμένο πλέον Χριστιανισμό— αποφάσεις. Το θέμα είναι να καταλάβει κάποιος ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από εκείνους, οι οποίοι αποφασίζουν για την κοινωνία μας …Να δούμε ποιοι μπορούν να εκβιάζουν τους υποτιθέμενους «αλάθητους» «ποιμένες» των ανθρώπων —οι οποίοι αποφασίζουν για θέματα ζωής τού «ποιμνίου» τους— και τι ακριβώς επιδιώκουν. Δεν είναι δυνατόν ο Χριστιανισμός να έχει —στην κυριολεξία— καταρρεύσει και οι «αλάθητες» κεφαλές του ν’ ασχολούνται μόνον με τα δήθεν «δικαιώματα» των gay και τη δήθεν «σωτηρία» τού περιβάλλοντος! Ο Χριστιανισμός «φλέγεται» και οι ηγέτες του έχουν πάρει τις «απόχες» και κυνηγάνε «πεταλούδες». Εδώ μιλάμε για καταστροφή και εκφυλισμό τής χριστιανικής κοινωνίας και οι «ποιμένες» μας λειτουργούν σαν «μεθυσμένοι»! …Κυρίως όμως μιλάμε για «αναισθησία» ηγετών απέναντι σε έναν υποτίθεται —με βάση τις Ιερές Γραφές της θρησκείας αυτής —ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ εκφυλισμό! …Πλησιάζουμε λογικά σε μια τιμωρία, εφόσον μόνοι μας αποφασίσαμε να μετατρέψουμε την κοινωνία σε «αμαρτωλά» «Σόδομα» και «Γόμορρα».

[11]

Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με τρανς άτομα - Ειδησεισ - Ενωση Ορθοδοξων  Δημοσιογραφων

Ο Χριστιανισμός και οι αβρααμικές θρησκείες γενικότερα, υποτίθεται ότι αυτόν τον εκφυλισμό όχι μόνον τον περίμεναν, αλλά τον θεωρούσαν και ως το αλάθητο «σημάδι» ότι πλησιάζουμε στο «Τέλος τού Κόσμου». Στο «σημάδι» αυτό, το οποίο συνδέει το αναμενόμενο ΤΕΛΟΣ με την προστυχιά και την εκπόρνευση των ανθρώπων, συμφωνούν μεταξύ τους ΟΛΕΣ οι αβρααμικές θρησκείες! …Συμφωνούν επίσης και στο γεγονός ότι περιμένουν ΕΝΑ πρόσωπο! …ΕΝΑ πρόσωπο, το οποίο θα πάρει την εξουσία και θ’ αλλάξει την πορεία τού Κόσμου! Όμως, στο σημείο αυτό παύουν οι συμφωνίες. Γιατί; …Γιατί από εκεί και πέρα ο καθένας απ’ αυτούς πιστεύει διαφορετικά πράγματα για το πρόσωπο αυτό, είτε σ’ ό,τι αφορά την ταυτότητά του είτε σ’ ό,τι αφορά τον στόχο του.

Ο καθένας απ’ αυτούς έχει ΜΟΝΟΝ ένα «κομμάτι» από το «παζλ» τής Αλήθειας του Θεού …ΔΕΝ «βλέπει» ολόκληρη την «εικόνα» και άρα ΔΕΝ βλέπει και την «εικόνα» αυτού του προσώπου! …Βλέπει ΜΟΝΟΝ «κομ­μάτια» αυτής της εικόνας! Διαφορετικά «κομμάτια» σημαίνει διαφορετική άποψη και, λόγω της σημαντικότητας του θέματος, προκύπτει μια μεγάλη διαφωνία. Ποιος θα είναι ο «Αναμενόμενος» και από πού θα προέρχεται; Θα είναι Ιουδαίος όπως ο Ιησούς ή θα έχει κάποια άλλη καταγωγή; Έρχεται για να κάνει τα πράγματα καλύτερα ή χειρότερα; Δίκιο έχουν οι Χριστιανοί, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Αντίχριστος —τον οποίο φοβούνται— θα γίνει «Άρχων τού Κόσμου» και θα είναι επικεφαλής των Εβραίων. Απλά δεν γνωρίζουν ποιος είναι και την εμφάνισή του τη μεταθέτουν διαρκώς προς το μέλλον, ενώ αυτός μπορεί και να έχει ΗΔΗ εμφανιστεί!!! Δίκιο έχουν επίσης και οι Ιουδαίοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Ιησούς δεν ήταν ο Μεσσίας, γιατί αυτοί θ’ αναγνωρίσουν τον Μεσσία από τις παροχές που Αυτός θα προσφέρει στους ίδιους. Απλά δεν γνωρίζουν ότι δεν είναι ο Μεσσίας Αυτός, ο οποίος θα γίνει ο δικός τους Βασιλεύς και θα τους παραδώσει τον Κόσμο! Μπορεί δηλαδή Χριστιανοί και Ιουδαίοι να μιλάνε ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο και να μην αντιλαμβάνονται τη διαφορά, γιατί ο ένας το βλέπει «ανφάς» κι ο άλλος «προφίλ» …καθώς αυτή η «θολή» εικόνα είναι που τους έχει δοθεί.

[12]

Αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι πιστοί καί των δύο θρησκειών, είναι ότι η ανθρωπότητα «προχωράει» στον χρόνο προς έναν «προορισμό», τον οποίο τον γνωρίζει μόνον Αυτός που τον έθεσε ως στόχο. Το κύριο λάθος τους προέρχεται από το γεγονός ότι δεν κατορθώνουν να «συνδέσουν» την πραγματικότητα που ζουν —και η οποία διαρκώς εξελίσσεται— με τις Γραφές, οι οποίες έχουν δοθεί χιλιάδες χρόνια πριν —και άρα σε συνθήκες που πλέον ΔΕΝ ισχύουν—. Εκεί κάπου μπερδεύονται, γιατί, προσκολλώμενοι στη δογματική λογική των αρτηριοσκληρωτικών ιερατείων, «παγώνουν» τον χρόνο, ενώ ο χρόνος ΔΕΝ «παγώνει»! …Ο χρόνος «τρέχει» και μαζί μ’ αυτόν η εξέλιξη, η τεχνολογία, η επιστήμη. Όταν όμως ο χρόνος «τρέχει», σημαίνει ότι και ο στόχος τής πορείας αυτής έχει πλησιάσει πιο κοντά!

Αυτό, το οποίο κάποτε μπορούσες να το φανταστείς μόνον με το μυαλό σου, τώρα το βλέπεις με τα μάτια σου μπροστά σου, γιατί μέσα στον χρόνο «βάδισες» προς αυτό. Αυτό, το οποίο κάποτε ήθελες να πλησιάσεις, σήμερα το «ακουμπάς». Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να ερμηνεύεις τις Γραφές σαν να ζεις στην εποχή που αυτές δόθηκαν. Το πιο πιθανό για εμάς τους ανθρώπους είναι να έχουμε επιτύχει αυτά τα οποία έπρεπε να επιτύχουμε και να μην έχουμε καταλάβει τι έχουμε καταφέρει, γιατί δεν γνωρίζουμε τι επιδίωκε να κάνουμε Αυτός που μας έβαλε σε «κίνηση». Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν ΗΔΗ αλλάξει! …Δεν ΘΑ αλλάξουν! …ΕΧΟΥΝ αλλάξει! Είναι πλέον προφανές πως ό,τι φοβούνταν οι Χριστιανοί ότι θα πάθουν το έχουν ΗΔΗ πάθει! …και οι Ιουδαίοι, ό,τι ήταν να πάρουν, το πήραν ΗΔΗ …και με το παραπάνω!

Φοβούνται οι Χριστιανοί αυτόν που θα τους «σφραγίσει» και που, χωρίς το «σφράγισμα» αυτό, ΤΙΠΟΤΕ δεν θα μπορούν ν’ αγοράσουν ή να πουλήσουν. Φοβούνται αυτοί που —και «ασφράγιστοι» που είναι τώρα— δεν έχουν φράγκο ν’ αγοράσουν ΤΙΠΟΤΕ και δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ στην κατοχή τους για να το πουλήσουν …Αυτοί, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν σε τρεις δουλειές και δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμα και το ενοίκιό τους! …Αυτοί, οι οποίοι ζουν μόνοι τους, γιατί δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν οικογενειακή ζωή! …Αυτοί, τους οποίους τους ανάγκασαν να εμβολιαστούν ακόμα κι όταν δεν το επιθυμούσαν, φοβούμενοι το «εμβόλιο» πιο πολύ κι απ’ το «σφράγισμα» του «Θηρίου»! Αυτοί είναι που φοβούνται το «σφράγισμα» των Γραφών, γιατί υποτίθεται «βλέπουν» μπροστά τους τα χειρότερα! ΠΟΙΑ μπορεί να είναι τα χειρότερα; ΠΟΙΟΣ μπορεί να τους κάνει χειρότερη τη ζωή απ’ αυτή που ΗΔΗ ζουν; Εάν υπήρχε σήμερα ζωντανός ο Αντίχριστος, ΔΕΝ θα εμφανιζόταν καθόλου, γιατί δεν θα μπορούσε να τους βασανίσει περισσότερο απ’ όσο βασανίζουν ΜΟΝΟΙ τους τους εαυτούς οι Χριστιανοί!

[13]

Το ίδιο αφελείς είναι και οι Ιουδαίοι! …Περιμένουν κι αυτοί τον Μεσσία τους …Περιμένουν Αυτόν, ο οποίος στις Γραφές υπόσχεται ότι θα τους κάνει πλούσιους. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ δηλαδή;;; …Θα δώσει στους δισεκατομμυριούχους μερικά δις παραπάνω; …Ο Μπάφετ ή ο Φινκ περιμένουν με λαχτάρα τον Μεσσία να τους «σώσει», δίνοντάς τους κάποιο επιπλέον δισεκατομμύριο; Οι «φτωχότεροι» Ιουδαίοι τής Διασποράς για ποιον λόγο να περιμένουν τον Μεσσία; …Για να νομοθετήσει προνομιακούς νόμους υπέρ τους σε όλες τις χώρες; …ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥΣ νόμους απ’ αυτούς που οι ίδιοι πρόσφεραν στους εαυτούς τους;;; Τι μπορεί να κάνει γι’ αυτούς ο Μεσσίας τους; …Να τους εξασφαλίσει το «αφορολόγητο» και το «ακαταδίωκτο»; …Μόνοι τους τα έχουν πάρει αυτά παντού και εις βάρος των πάντων!!! Εάν υπήρχε σήμερα ζωντανός ο Ιουδαίος Μεσσίας και Αυτός ΔΕΝ θα εμφανιζόταν, γιατί δεν θα μπορούσε να δώσει στους Ιουδαίους κάτι παραπάνω από αυτά που μια χαρά κατάφεραν να πάρουν και ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι λέμε; …Οι Χριστιανοί φοβούνται ότι έρχονται τα χειρότερα, ενώ τα χειρότερα τα ζούνε ΗΔΗ!!! …Οι Ιουδαίοι περιμένουν τα καλύτερα, ενώ τα καλύτερα τα ζούνε ΗΔΗ!!! Στην πραγματικότητα ο ένας έχει να περιμένει μόνον τα καλύτερα και ο άλλος μόνον τα χειρότερα, γιατί έχουν αγγίξει τα απώτατα όρια αυτού που φοβούνταν ή ονειρεύονταν. Από εκεί και πέρα —επάνω στην αγωνία τής παγίδευσης ή της απώλειας— ο ένας υποπτεύεται και φοβάται τον άλλο και περιμένει την απειλή από εκεί που δεν υπάρχει, ενώ ζει ΗΔΗ αυτό που είτε φοβάται είτε εύχεται!!! Ανάποδα βλέπουν τον κόσμο και οι δύο, γιατί μόνον έτσι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο σημείο αυτό που είμαστε …Να περπατάμε «ανάποδα» και άρα με την «πλάτη» προς τον προορισμό μας, μέχρι να «συναντηθούμε» μεταξύ μας …Να φτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο κοινό αυτό σημείο, όπου είτε θα σωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είτε θα καταστραφούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

The Pink Panther Strikes Again (1/12) Movie CLIP - Cato Attacks (1976) HD -  YouTube

Άρα, κάτι μυστήριο συμβαίνει κι έχουμε αυτήν την τόσο εσφαλμένη αντίληψη του χώρου και του χρόνου. Όμως, εδώ υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα. Ό,τι γνωρίζουμε για το μέλλον μας και είτε μας τρομάζει είτε μας χαροποιεί, αποτελεί Δωρεά Γνώσης τού Θεού που λατρεύουμε! …ΔΕΝ μπορεί αυτά, τα οποία γνωρίζουμε από τις Ιερές Γραφές, να είναι ψέματα! …ΔΕΝ μπορεί ο Θεός να μας είπε ψέματα!!! Άρα; …Άρα, το πιο πιθανό είναι εμείς να καταλάβαμε λάθος αυτά τα οποία ακούσαμε! …Αυτό είναι που «υπαγορεύει» η λογική!!! …Εμείς είμαστε που παρανοήσαμε εκείνα που μας προφητεύτηκαν και η παρανόηση αυτή, υπό τις παρούσες συνθήκες, ΔΕΝ φαίνεται και τόσο απίθανη! ΤΙΠΟΤΕ δεν θα λειτουργούσε χωρίς αυτήν την αναπόφευκτη για τον άνθρωπο παρανόηση! Γιατί; …Είναι δυνατόν ο Θεός να έχει δρομολογήσει Σχέδιο, για το οποίο —μέσω των Προφητειών— να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους και το Σχέδιο αυτό να «μην» πραγματοποιηθεί, επειδή ακριβώς δόθηκαν οι Προφητείες αυτές;;;

[14]

Σύνταγμα: Διαδήλωση-ανάθεμα στις νέες ταυτότητες (φωτογραφίες)

Είναι δυνατόν στο Θεϊκό Σχέδιο να προβλέπεται η εμφάνιση και η κυριαρχία τού Αντίχριστου και αυτήν να αναβλήθηκε, επειδή κάποιοι παπάδες και κάποιες γριές βγήκαν στους δρόμους με τα λάβαρα να τον νικήσουν; Είναι δυνατόν ο Θεός να «υποσχέθηκε» σε φτωχούς κι αγράμματους γιδοβοσκούς τής αρχαίας Μεσο­ποταμίας την Κοσμο­κρατορία και να μην μπόρεσε —σε πείσμα όλων των πιθανοτήτων— να τους την προ­σφέρει; Άρα; …Άρα, είτε μιλάμε για τους Χριστιανούς είτε για τους Ιουδαίους, το πιθανότερο είναι ακόμα και οι ίδιες αυτές οι Προφη­τείες —οι οποίες εξ αρχής τούς παραδόθηκαν— να υπηρετούν τον Θείο Σχεδιασμό! …Το πιθανό­τερο είναι να έχουμε να κάνουμε με αυτοεκπληρού­μενες Προφητείες, οι οποίες αποδεικνύουν την τελειότητα του Θείου Σχεδιασμού και το «αήττητο» της Θείας Ευφυΐας!!! …Το πιθανότερο είναι Χριστιανοί και Ιουδαίοι να είναι —με πλήρη γνώση— ΠΑΝΤΕΛΩΣ εκτός τόπου και χρόνου σε ένα Σχέδιο αιώνων, το οποίο τελικά —και πάλι σε πείσμα όλων των πιθανοτήτων— θα υπηρετήσει τον άνθρωπο, όπως ακριβώς υποσχέθηκε ο Θεός!

Εφόσον λοιπόν είτε η σωτηρία είτε η καταστροφή αναμένεται από έναν «θηριώδη» άνθρωπο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας με βάση τα δεδομένα που μας δίνει η ιστορική καταγραφή. Από πού μπορεί να προέρχεται ένας τέτοιος άνθρωπος; Ποιος λαός μπορεί να «γεννήσει» ένα τέτοιο πρόσωπο; Ποιοι λαοί έχουν ήδη «γεννήσει» τέτοιους άντρες με βάση την επιστήμη τής ιστορίας και όχι με βάση τους θρύλους και τις παραδόσεις; …ΔΥΟ είναι οι λαοί αυτοί, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν καταφέρει να «γεννήσουν» Κοσμοκράτορες …Να γεννήσουν ανθρώπους, οι οποίοι λατρεύτηκαν σαν Υιοί Θεού, Θεοί και οι Ίδιοι!!! …Που λατρεύτηκαν ως Τέτοιοι όχι μόνον από τους λαούς που Τους γέννησαν —και άρα θα είχαν συμφέρον από την «επιτυχία» Τους— αλλά από ΟΛΟΥΣ τους λαούς. Οι λαοί αυτοί είναι οι Έλληνες και οι Εβραίοι! …Οι λαοί αυτοί, οι οποίοι αποτελούν το «τιμόνι» τού Θεού! …Οι λαοί αυτοί, μέσω των οποίων ο Θεός αλλάζει κατά βούληση την «πορεία» τής ανθρωπότητας!…

[15]

…Οι λαοί αυτοί, που, ανάλογα με την ισχύ που τους προσδίδει το Σχέδιο του Θεού στην κάθε φάση του, «έλκουν» τους ανθρώπους προς το μέρος τους …Προς το «άκρο» που οι ίδιοι αντιπροσωπεύουν …Προς την άποψή τους ..Προς την κοσμοαντίληψή τους. Τραβάνε με τη βία την ανθρωπότητα προς την πλευρά τους, όπως τραβάνε ένα «πάπλωμα» δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ανάγκη να σκεπαστούν και να μην πεθάνουν από το κρύο. Το τραβάνε ακόμα και με τον κίνδυνο να το σχίσουν στα δύο …Οι Έλληνες, που «γέννησαν» τον Αλέξανδρο και οι Εβραίοι τον Ιησού. Οι Έλληνες και οι Ιουδαίοι αντιπροσωπεύουν τα ΑΠΟΛΥΤΑ άκρα ανάμεσα στα οποία μπορούν να «κινηθούν» οι ανθρώπινες κοινωνίες …Τα «παιδιά» τού Θεού από τη μία πλευρά και οι «εκλεκτοί» τού Θεού από την άλλη! …Τα «παιδιά» που ΓΕΝΝΑ ο Θηλυκός Θεός και τα «παιδιά» που ΕΠΕΛΕΞΕ ο Αρσενικός Θεός! …Οι δύο «δυνάμεις» των άκρων μιας ανθρωπότητας, η οποία αποβλήθηκε συλλήβδην από τον Παράδεισο! …Οι Έλληνες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και την αντίληψη της «θηλυκής» Αρχής και οι Ιουδαίοι τής αντίστοιχης «αρσενικής» Αρχής! …Οι Έλληνες, που, ως λαός, «γεννάνε» τον «Υιό τής Γυναίκας» και οι Ιουδαίοι, που, ως «εκλεκτός» λαός, είναι αυτός που ανάμεσα στα μέλη του «ενσαρκώνεται» ο «Υιός τού Ανδρός»!

A World Apart Next Door-Glimpses into the Life of Hasidic Jews | The Israel  Museum Jerusalem Οι Έλληνες είναι αυτοί, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις ανθρώπινες κοινωνίες, οι οποίες ακόμα διατηρούν τις «αναμνήσεις» τού Χαμένου Παραδείσου και της εποχής τής Μητριαρχίας …και οι Εβραίοι, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν την πιο ακραία και σκληρή μορφή τής Πατριαρχίας. Οι Έλληνες είναι αυτοί που διατηρούν, ενισχύουν και προστατεύουν τα δικαιώματα των γυναικών και οι Ιουδαίοι είναι αυτοί που, όταν δεν τις υποτάσσουν απόλυτα, τις εκπορνεύουν. Οι Έλληνες θέλουν τις γυναίκες τους «γενναίες» και ακέραιες «Ασπασίες», «Κλεοπάτρες» και «Υπατίες», ενώ οι Ιουδαίοι τις θέλουν άβουλες «Σάρες», «Δαλιδάδες», «Εσθήρ» και «Σαλώμες», «τρόπαια» ή «όργανα» πλούσιων γερόντων. Οι Έλληνες θέλουν τις γυναίκες τους θεές με τη σοβαρότητα της Αθηνάς, τη θηλυκότητα της Αφροδίτης και τη φρεσκάδα τής Αρτέμιδος, ενώ οι Ιουδαίοι δεν τις «ανεβάζουν» καν στο επίπεδο του «θείου»! …Γιορτάζουν και γλεντάνε μόνοι τους οι άνδρες στα σαλόνια και οι «κατώτερες» γυναίκες «μαραζώνουν» στα υπόγεια, περιμένοντας να τελειώσει η γιορτή, για να πάνε να συμμαζέψουν και να καθαρίσουν!

[16]

Για τους Έλληνες είναι φυσιολογικό ότι, ακόμα κι ο ίδιος ο Δίας να είσαι, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ —και πολλές φορές, ακόμα και με «μεταμόρφωση», να υπερβάλεις εαυτόν—, για να κερδίσεις τη γυναίκα που επιθυμείς, ακόμα κι αν αυτή είναι μια κοινή θνητή. Για τους Ιουδαίους, οι οποίοι, εξαιτίας μιας θείας εντολής, είναι έτοιμοι να σφάξουν ακόμα και τα παιδιά τους, αυτό είναι παράλογο. Δεν φαντάζονται ότι μια κοινή γυναίκα θα τολμούσε ν’ αντισταθεί και ν’ αρνηθεί ν’ αυτοπροσφερθεί στον τρομερό και εκδικητικό Βάαλ. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες τους είναι να υποταχθούν σε εντολές, οι οποίες για κάποιους άλλους μπορεί να είναι θανατηφόρες. Αυτά ΔΕΝ υπάρχουν στην ελληνική λογική και άρα αυτό αφορά και τις γυναίκες. Οι Έλληνες ΔΕΝ τις επιθυμούν σαν «εργαλεία», που, μέσω της εκπόρνευσής τους, ικανοποιούν πάθη, σχεδιασμούς ή φιλοδοξίες ανδρών …ΔΕΝ τις θέλουν «επενδύτριες», που κάποιοι με ένα Ρόλεξ-«μαϊμού» θα τις εκμεταλλευτούν.

Από αυτές τις διαφορές στις αντιλήψεις προκύπτει η φανατική πίστη των Ελλήνων για την Παναγία και η επίσης φανατική πίστη των Εβραίων για τον Βάαλ, που, ανάμεσα στις κατσίκες και στα άλλα ζωντανά, δίνει και μερικές γυναίκες «δώρο», για να τις «αρμέγουν» με όλους τους τρόπους οι Ιουδαίοι Πατριάρχες. Αυτοί οι δύο λαοί είναι άσπονδοι εχθροί μεταξύ τους, εφόσον ο θάνατος του ενός είναι η ζωή τού άλλου. Τα παιδιά αυτών των λαών συγκρούονται εδώ και αιώνες μεταξύ τους! …Αυτό ακριβώς που περιγράφουν οι μυστηριώδεις και «κλειδωμένες» Ιερές Γραφές! Ο «Υιός τής Γυναίκας» είναι Αυτός που πατάει στο «κεφάλι» τον «Υιό τού Άνδρα», αλλά που στο τέλος «δηλητηριάζεται» από Εκείνον! …Ο Αλέξανδρος, που αρχικά θριαμβεύει στον Κόσμο και στη συνέχεια χάνει τα πάντα από τον τρομερό Ιησού! …Ο Αλέξανδρος, που το υλικό μέρος τού θριάμβου Του είναι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ο Ιησούς, που Του την «κλέβει»! …Αυτή είναι η βασική και αιώνια σύγκρουση εντός τής ανθρωπότητας!

Αυτούς τους Θεανθρώπους τούς ενσαρκώνουν στους ρόλους Τους οι λαοί που Τους αντιπροσωπεύουν, καθιστώντας Τους αθάνατους μέσα στον χρόνο! Αθάνατη όμως καθίσταται και η σύγκρουσή Τους. Όποιος από τους δύο λαούς επικρατεί στην κορυφή τής εξουσίας, «έλκει» την ανθρωπότητα προς τη δική του πλευρά, εφόσον αυτό αποτελεί τον στόχο του. Γι’ αυτόν τον λόγο και το πρώτο που κάνει, μόλις ισχυροποιηθεί, είναι να στραφεί εναντίον τού προαιώνιου εχθρού του, εφόσον και μόνον που αυτός υπάρχει, αντιπροσωπεύει μια απειλή, η οποία είναι θανάσιμη. Το έκαναν κάποτε οι Έλληνες εναντίον των Ιουδαίων με τους διαδόχους τού Αλεξάνδρου —τον Αντίοχο, τον Τίτο ή τον Τραϊανό—, όταν ήταν πανίσχυροι στην αυτοκρατορία τους και το κάνουν και σήμερα οι Ιουδαίοι εναντίον των Ελλήνων με τους Χερτσλ, Μαρξ, Γκουριόν ή Κίσινγκερ.

[17]

Για να καταλάβουμε όμως το πώς λειτουργούν οι αυτοκρατορίες τους, θα πρέπει να γνωρίζουμε το πώς λειτουργούν οι αυτοκρατορίες ΓΕΝΙΚΑ και οι αυτοκράτορές τους ΕΙΔΙΚΑ. Οι αυτοκρατορίες συνδέονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ με την έννοια της «Γνώσης» και δευτερευόντως με την έννοια της «Επικράτειας». Μπορούν, ως οργανωμένα συστήματα ανθρώπων, που διαχειρίζονται υλικό κεφάλαιο και υποδομές, να αλωθούν από στρατούς, αλλά η «άλωση» αυτή μπορεί να επιτευχθεί και με τη χρήση —αποκλειστικά και μόνον— της Γνώσης!!! …Μπορείς δηλαδή μια αυτοκρατορία να την αρπάξεις με τη βία τού «ξίφους» από τον κάτοχό της, αλλά υπάρχει και η περίπτωση η ίδια να σου παραδοθεί μόνη της, λόγω της υπεροχής τής γνώσης σου, την οποία θα θελήσει να «υιοθετήσει»! Διαφορετικοί αυτοκράτορες με διαφορετικά «στρατεύματα» ακολουθούν διαφορετικές στρατηγικές, οι οποίες όμως έχουν τον ίδιο στόχο …Τον στόχο που πάντα έχει μια αυτοκρατορία …Τον στόχο τής κατάκτησης της παγκόσμιας εξουσίας! Αυτός είναι πάντα ο στόχος μιας αυτοκρατορίας! …Ο Αλέξανδρος έγινε Αυτοκράτορας νικώντας τον Δαρείο και ο Ιησούς έγινε Αυτοκράτορας «πείθοντας» τον Μέγα Κωνσταντίνο! Διαφορετική ήταν η στρατηγική τού Αλεξάνδρου, που, επικεφαλής των οπλισμένων Ελλήνων, ανέβηκε στην «κορυφή» τού Κόσμου και διαφορετική ήταν αυτή του Ιησού, που, επίσης ως επικεφαλής των ξυπόλητων ομοεθνών Του, ανέβηκε στην ίδια κορυφή. Απλά ο Ένας ήταν επισήμως αρχηγός των ομοεθνών Του και ο Άλλος «αλληλοκαταριόταν» με τους δικούς Του ομοεθνείς!

Η στρατηγική τού Αλεξάνδρου έχει ορατή στρατιωτική «εκκίνηση» και είναι άμεσα ορατή! …Τυφλός να είσαι, θα τη δεις! …Κουφός να είσαι, θα την ακούσεις! Ξεκινάει με ένα χτύπημα «ξίφους», που στόχο έχει τον θανάσιμο τραυματισμό τού αντιπάλου. Ξεκινάει με πολεμική ενέργεια και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η στρατηγική αυτή —στη διαχείριση της νίκης της— είναι «εμπροσθοβαρής» και άρα εύκολα γίνεται αντιληπτή σ’ ό,τι αφορά τόσο την εφαρμογή όσο και τους στόχους της. Ορατά είναι δηλαδή όλα τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν! …Έλληνας ήταν ο νικητής και Έλληνες ήταν οι «επιτελείς» και διάδοχοί Του. Κοινός στόχος όλων αυτών ήταν η επιβολή τής ελληνικής κοσμοαντίληψης και αυτό ήταν το ζητούμενο της νίκης! Η περσική αυτοκρατορία, η οποία αλώθηκε, άλλαξε «διεύθυνση» και σταδιακά έγινε ελληνική, εξαιτίας των Ελλήνων διαδόχων τού Αλεξάνδρου, οι οποίοι δρομολόγησαν τον μεγάλο εξελληνισμό τής κοινωνικής της βάσης …ΟΛΑ ορατά και ΑΠΟΛΥΤΩΣ αντιληπτά!!!

Αντίθετα, η στρατηγική τού Ιησού είναι «βουβή»! …Είναι αργή στην «εκκίνησή» της και είναι «δηλητηριώδης»! …Δεν φαίνεται απειλητική στην εκδήλωσή της και, όταν εμφανιστούν τα συμπτώματά της, είναι πλέον αργά! Η στρατηγική τού Ιησού δεν ξεκινάει με μάχη, αλλά με ένα γενικό κι αφηρημένο μήνυμα «ειρήνης», το οποίο «υπνωτίζει» και «μουδιάζει» τον αντίπαλο σε σημείο που αυτός να μην αντιδρά. Επειδή δεν έχει βίαια συμπτώματα, μπορεί να επικαλείται τα ακριβώς αντίθετα από αυτά τα οποία ουσιαστικά επιδιώκει και κάνει …Μπορεί να λειτουργεί χωρίς άμεσες «συγκρούσεις», γιατί «παρακάμπτει» με μεγάλη «ταπεινότητα» τις αντιδράσεις …Μπορεί ν’ αυξάνει την εξουσία τής αυτοκρατορίας με αντιεξουσιαστικό λόγο, όπως πολύ καλά τα «λέει» ο «αλάνθαστος» Πάπας από το μπαλκόνι τού Παλατιού των Αποστόλων! …Μπορεί και να σκοτώνει στο όνομα της «αγάπης», όπως μας διαβεβαιώνουν οι Κονκισταδόρες! …Μπορεί και να τιμωρεί σκληρά στο όνομα της «συγχώρεσης», όπως μας διαβεβαιώνουν οι «Ιεροεξεταστές»! Σ’ ό,τι αφορά τη διαχείρισή της, είναι «οπισθοβαρής» και άρα πολύ δύσκολα ανιχνεύεται —τόσο για την εφαρμογή της όσο και για τους στόχους της—…

[18]

…Δεν δείχνει καθαρά τα δεδομένα που την αφορούν …Ο Αυτοκράτορας δεν δείχνει άμεσα τις επιλογές ή τις προτιμήσεις Του …Μοιάζουν οι τακτικές τους, αλλά δεν είναι ίδιες …Ιουδαίος είναι ο νικητής —και, όπως είναι φυσικό, η επιβολή τής ιουδαϊκής κοσμοαντίληψης ήταν το ζητούμενο της νίκης Του—, αλλά οι «επιτελείς» Του δεν φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι είναι! Είναι Ιουδαίοι σαν κι Αυτόν, όπως στην περίπτωση των Ελλήνων; Είναι τυχαίοι βάρβαροι ή αλλόθρησκοι που εκχριστιανίστηκαν; Τι ακριβώς είναι; …Θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος ν’ αποκαλυφθούν, ώστε να δούμε ποιοι ακριβώς είναι. Αυτό είναι το «οπισθοβαρές» τής στρατηγικής Του Ιησού. Γιατί συμβαίνει αυτό; …Γιατί ο νικητής Ιησούς, στην περίπτωση της δικής Του μάχης, δεν συνοδευόταν από τα στρατεύματα των ομοεθνών Του. Ο εξιουδαϊσμός τής κοινωνικής βάσης ήταν «βουβός» κι «αδήλωτος» τη στιγμή που ο ίδιος ο Ιησούς «έβριζε» τους Ιουδαίους. Μόνον στο τέλος —και μετά από χιλιάδες χρόνια— εμφανίζονται οι Ιουδαίοι ως κυρίαρχοι νικητές, που πλαισιώ­νουν τον Ιουδαίο Ιησού σε μια καθαρά ιουδαϊκή αυτοκρατορία.

Vision de l'Antichrist – La Voix de Dieu Magazine Έτσι εξηγείται και το πώς ένας άνθρωπος, που όλη Του η Διδα­σκαλία ήταν ο διαχωρισμός τού μεριδίου τού Θεού από εκείνο του Καίσαρα, κατόρθωσε τελικά και πήρε ΟΛΗ την εξουσία τού Καίσαρα ο Ίδιος. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι, χιλιάδες χρόνια μετά τη νίκη τού Ιουδαίου Ιησού εις βάρος τής Ελληνικής Αυτοκρα­τορίας, οι «επιτελείς» Του μόνον στις ημέρες μας είναι «επιτέλους» Ιουδαίοι. Δεν υπέπεσε ο Ίδιος στον «πειρασμό» τού Διαβόλου, αλλά έδωσε Δικαιώματα και Εξουσίες σ’ αυτούς που εις γνώση Του ήταν αδύνατον να Τον αποφύγουν και ήταν οι ομοεθνείς μαθητές Του. Ζωντανός απέφυγε την αμαρτία, αλλά νεκρός, μέσω των Αποστόλων, την πήρε όλη επάνω Του, όπως προβλεπόταν για τον ρόλο Του. Αυτός δεν είναι που είπε ότι θα πάρει ΟΛΕΣ τις αμαρτίες των ανθρώπων επάνω Του;;;!!! …Ψέματα ΔΕΝ είπε!!! …και, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Όλη η στρατηγική τού Ιησού είναι μυστήρια και γι’ αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνη …Είναι θανάσιμα επικίνδυνη, γιατί «ανεβάζει» —με το «ασανσέρ» τού «χρίσματος» και των «δικαιωμάτων»— στην κορυφή τής εξουσίας ανθρώπους, οι οποίοι δεν είχαν κανένα αντικειμενικό προσόν και ως εκ τούτου δεν δικαιούνταν τη θέση αυτή …Δεν τη δικαιούνταν, γιατί δεν τη γνώριζαν και δεν θα κρίνονταν για τα λάθη τους, γιατί τους «κάλυπτε» ο Κύριός τους. Γιατί, όποιος τους αμφισβητούσε, αμφισβητούσε τη Θεία Επιφοίτηση και άρα και τον Θεό. Μαζί μ’ αυτούς «ανέβασε» από την «πίσω πόρτα» και τους υπόλοιπους Ιουδαίους, οι οποίοι όχι απλά δεν είχαν «δηλωθεί» ως «συναγωνιστές» Του, αλλά εμφανίζονταν ως «ψευδοεχθροί» Του. Όλα αυτά ήταν επιλογές τού Ιησού, γιατί η στρατηγική Του στηριζόταν στην παραπλάνηση και τον αιφνιδιασμό και ως εκ τούτου είχε συγκεκριμένες ανάγκες για την εφαρμογή της. Ο Αλέξανδρος και οι Έλληνες δεν είχαν πρόβλημα με την «ορατότητα», γιατί στηρίζονταν στην απίστευτη ισχύ τους, ενώ ο Ιησούς και οι Ιουδαίοι είχαν πρόβλημα με την «ορατότητα», γιατί στηρίζονταν μόνον στην απίστευτη πονηριά τους.

[19]

Γι’ αυτόν τον λόγο αναφέραμε πιο πάνω ότι μια αυτοκρατορία —σε αντίθεση με ένα κοινό βασίλειο— μπορεί να κατακτηθεί και μόνον με τη γνώση. Το «ξίφος» στην περίπτωση της αυτοκρατορίας είναι το προαιρετικό εκείνο μέσο, το οποίο απλά επιταχύνει μια κατάσταση! …Η γνώση είναι το ΑΠΟΛΥΤΩΣ υποχρεωτικό «όπλο» και ΜΟΝΟΝ μέσω αυτής υπάρχει «άλωση». Το «ξίφος» διευκόλυνε τον Αλέξανδρο, αλλά η ελληνική γνώση ήταν εκείνη που χρησιμοποιήθηκε ως «όπλο» και του επέτρεψε να «κατακτήσει» τη μεγάλη αυτοκρατορία τής Βαβυλώνας. Αλέξανδρος και Ιησούς, λοιπόν, μπορεί να διέφεραν στο δευτερεύον, που είναι το «ξίφος», αλλά ήταν «πάνοπλοι» καί οι δύο, γιατί είχαν τις ανάλογες Γνώσεις …«Κουβαλούσαν» καί οι δύο, εκτός από τις προσωπικές Τους γνώσεις και το επιπλέον «κεφάλαιο» των λαών στους οποίους ανήκαν. Στόχος καί των δύο ήταν ο θρίαμβος και η παγκόσμια επικράτηση!

Ο Αλέξανδρος «άρπαξε» την αυτοκρατορία τής Βαβυλώνας από τον Δαρείο και ο Ιησούς έκανε το ίδιο εις βάρος τού Αλεξάνδρου. Η ΜΑΧΗ μεταξύ αυτών των Θεανθρώπων για την εξουσία στην αυτοκρατορία —την οποία έστησε ο Ίδιος ο Θεός στη Βαβυλώνα— είναι αυτή που βλέπουμε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων όλους αυτούς τους αιώνες! …Ο θρίαμβος και η τελική παγκόσμια επικράτηση! …Η ΜΑΧΗ μεταξύ τού «Υιού τής Γυναίκας», που ίδρυσε τη ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και του «Υιού τού Ανδρός», που τη διεκδίκησε και τελικά Του την πήρε μέσα από τα χέρια! …Η ΜΑΧΗ για τον έλεγχο της Αυτοκρατορίας, που κυριαρχεί στον Κόσμο τις τελευταίες δύο και πλέον χιλιετίες.

制限する お別れ 容量 ιησουσ ο ναζωραιοσ ταινια 魅了する 結紮 オーナメント H τακτική τού Ιησού ήταν τόσο επικίνδυνη και περίπλοκη, που δεν την κατάλαβαν ούτε οι Έλληνες που τους απειλούσε, αλλά ούτε και οι Ιουδαίοι που τους ευνοούσε. Οι Έλληνες έφτα­σαν σε σημείο να λατρεύουν έναν Θεάνθρωπο, που στον Σταυρό Του ανέγραφε «Βασιλεύς των Ιουδαίων» και έτρεμαν έναν Αντίχριστο —ο οποίος θα τους «σφράγιζε» και θα τους κατέστρεφε— γνωρίζοντας ότι θα ήταν «εκλεκτός» των Ιουδαίων! Οι Ιουδαίοι από την άλλη πλευρά έφτασαν σε σημείο να μισούν τον Ιησού, χάρη στον οποίο όχι μόνον επιβίωσαν ως λαός —χωρίς καμία προδιαγραφή και με χαρακτηριστικά νομάδων γιδοβοσκών—, αλλά κατά­φε­ραν και επικράτησαν στον Κόσμο …Πλούτισαν όσο κανένας άλλος λαός στην ιστορία τού Κόσμου και κατέκτησαν τα πάντα με κλάψες, πορνείες, εκβια­σμούς και συκοφαντίες …Κατακτη­τές, με μόνα μουσεία στον κόσμο κάτι υπόστεγα στο Άουσβιτς, με βρακιά, παπούτσια και βαλίτσες! Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε φυσιολογικά να Τον μισούν, Τον λάτρευαν και εκείνοι, οι οποίοι έπρεπε να Τον λατρεύουν, Τον μισούσαν!

[20]

Εάν καταλάβουμε το πώς λειτουργούν αυτές οι στρατηγικές, θα καταλάβουμε και ό,τι άλλο μάς φαίνεται σήμερα ως μυστήριο …Θα συνδέσουμε μεταξύ τους πράγματα, τα οποία φαινομενικά δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση. Όλα αυτά, τα οποία εμείς σήμερα τα βλέπουμε και τα «ψαχουλεύουμε» με την ασφάλεια της γνώσης τής ιστορίας, οι Γραφές τα περιγράφουν αιώνες πριν συμβούν! Αυτήν την κολοσσιαία ΜΑΧΗ μεταξύ των Θεανθρώπων περιγράφει η Αποκάλυψη …Τη ΜΑΧΗ των Αρχαγγέλων! …Τη ΜΑΧΗ τού Αρχάγγελου Μιχαήλ με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ο οποίος είχε «πέσει» πρώτος στη Γη! …Ο Αρχάγγελος του Πατέρα στη ΜΑΧΗ με τον Αρχάγγελο της Μητέρας! Αυτοί οι δύο Αρχάγγελοι με την εμφάνισή Τους στη Γη πήραν την «κληρονομιά» Τους και την πολλαπλασίασαν …Πήραν τις αυτοκρατορίες και «κάλπασαν»! …«Κάλπασαν» επάνω στους «Ίππους», οι οποίοι περιγράφονται στην Αποκάλυψη.

Οι «Ίπποι» αυτοί, όπως συμβαίνει και με τους «Ιππείς» τους, ΔΕΝ είναι όμοιοι μεταξύ τους …Όχι μόνον στο χρώμα, αλλά δεν έχουν καν το ίδιο μέγεθος …Εμφανίζονται με μια πολύ συγκεκριμένη σειρά εμφάνισης, η οποία εξυπηρετεί τον Θείο Σχεδιασμό! Η κάθε νέα εμφάνιση «Ίππου» δίνει συνέχεια στην προηγούμενη εμφάνιση και αυξάνει το μέγεθος τους, αλλάζοντας την κλίμακα, με απώτερο στόχο την παγκόσμια «κάλυψη» σ’ ό,τι αφορά την επιρροή τους. Αυτοί είναι οι «Ιππείς» τής Αποκάλυψης! Οι άνθρωποι γνώριζαν γι’ αυτούς αιώνες πριν ολοκληρωθεί η εικόνα που περιγράφει η Αποκάλυψη. Είχαν «δει», για παράδειγμα, τον «Χλωρό Ίππο», τον οποίο «βλέπουμε» εμείς σήμερα να εμφανίζεται στον Κόσμο!

Γιατί όμως οι «Ίπποι» της κοσμοκρατορίας είναι τέσσερεις και όχι δύο —όσοι είναι και οι Θεάνθρωποι «Ιππείς»—; Η απάντηση είναι απλή: Οι Θεάνθρωποι είναι Αθάνατοι! Από τη στιγμή που εμφανίζονται στη Γη με τη μορφή τού θνητού ανθρώπου, μπορούν και «λειτουργούν» τόσο ως ζωντανοί όσο και ως νεκροί! Επειδή η εξουσία Τους είναι διαρκής και της ίδιας εντάσεως μέσα στον άπειρο χρόνο, αλλά οι Ίδιοι δεν είναι ζωντανοί, ώστε να τη χειριστούν προσωπικά, σημαίνει ότι λειτουργούν ΚΑΙ ως νεκροί με τελείως όμως διαφορετικό τρόπο, εξαιτίας τής διαφορετικής γνώσης, νοοτροπίας ή λογικής των εκάστοτε ζωντανών διαχειριστών τους! …Λειτουργούν οι Ίδιοι μέσω της εξουσίας που ασκούν οι «ΑΝΤ’ ΑΥΤΩΝ» επιτελάρχες τους!!!

[21]

Ας σκεφτεί κάποιος το παράδειγμα του Πάπα. Ο εκάστοτε Πάπας εντός τού «ποιμνίου» του ασκεί την εξουσία που θα ασκούσε ο Ίδιος ο Ιησούς εάν ζούσε. Ο Πάπας, όμως, ΔΕΝ είναι ο Ιησούς!!! …Έχει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ το «αλάθητο», αλλά ΔΕΝ είναι αλάνθαστος, όπως θα ήταν ο ζωντανός Ιησούς! Ένας Πάπας μπορεί να έχει γνώσεις, αλλά όχι τις Γνώσεις τού Ιησού! Ένας Πάπας μπορεί να είναι ανώμαλος, διεφθαρμένος, κακός κλπ. …Επιλογή ενός «κονκλαβίου» ομοίων του είναι και όχι επιλογή τού Θεού, ώστε να είναι ΤΕΛΕΙΟΣ. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι ο Πάπας —στην καλύτερη περίπτωση— είναι ένας κακός Ιησούς. Άρα, ο Ιησούς μέσα στον χρόνο έχει ΜΟΝΙΜΑ δύο διαφορετικά πρόσωπα: …Το τέλειο, της εποχής που ζούσε ο Ίδιος —και περιγράφεται στο Ευαγγέλιο— και το ατελές, εκείνου που κατά καιρούς Τον αντιπροσωπεύει μέσα στον χρόνο και είναι ο εκάστοτε ο διάδοχός Του, ο οποίος —στο όνομά Του— ασκεί την εξουσία του μέσω του δικού Του Θρόνου.

Έτσι ΓΙΝΕΤΑΙ ο Θεάνθρωπος Ιησούς, ενώ είναι ΕΝΑΣ και μοναδικός, να έχει ΔΥΟ διαφορετικά πρόσωπα και αναγκαστικά ΔΥΟ διαφορετικούς «Ίππους», εφόσον με διαφορετικούς ανθρώπους ξεκίνησε το έργο Του και διαφορετικοί προέκυψαν στη συνέχεια. Το ανάλογο γινόταν και με τον Αλέξανδρο σε σχέση με τους διαδόχους Του …Του Έλληνα Θεανθρώπου σε σχέση με τον εκάστοτε αυτοκράτορα της Ρώμης …Ήταν όμοιοι οι αυτοκράτορες με τον Αλέξανδρο στην ισχύ, αλλά όχι ίδιοι μ’ Αυτόν στη γνώση και την προσωπική ποιότητα!!! …Γι’ αυτόν τον λόγο ο κάθε Θεάνθρωπος λειτουργεί ΚΑΙ ως ζων ΚΑΙ ως νεκρός!!! …και αυτήν την αλλαγή την ακολουθεί και ο «Ίππος», γιατί το σύστημα εξουσίας αλλάζει χαρακτηριστικά ανάλογα με τα χαρα­κτηριστικά εκείνων που εκάστοτε το «ιππεύουν» και κυβερνούν τον Κόσμο στο όνομα του Κυρίου τους!

Γνωρίζοντας κάποιος αυτά τα οποία περιγράφουμε, μπορεί να «ξετυλίξει» τα ιστορικά δεδομένα και μέσω των ταυτίσεων ν’ αποκαλυφθούν όλα μπρο­στά του. Εφόσον ο θηλυκός κόσμος είναι αυτός που «γεννά», αναζητούμε την πρώτη «κίνηση» από το «στρατόπεδο» των Ελλήνων. Ο Ευρωπαίος «Υιός τής Γυναίκας» είναι Αυτός ο οποίος κάνει πρώτος την κίνηση να πατήσει τον «Υιό τού Άνδρα» στο «κεφάλι»! …Να νικήσει δηλαδή την Ασιατική Αυτοκρα­τορία τής πατρι­αρχίας. Ο «Λευκός Ίππος» είναι ο «φορέας» επάνω στον οποίο «ίππευε» ο Αλέξανδρος και αυτός ήταν ο Ελληνικός Κόσμος! …Αυτός είναι ο «Ίππος» τού «Υιού τής Γυναίκας»! «Ιππέας» τού «Ίππου» αυτού είναι ο Αλέξανδρος ΕΝ ΖΩΗ!!! Στη σύντομη ζωή Του η δραστηριότητά Του μοιάζει με ένα «βέλος», το οποίο από μακριά στόχευσε την «καρδιά» τής Βαβυλώνας …Ένα «βέλος», το οποίο, ακόμα κι αυτοί που τους «χτύπησε», δεν κατάλαβαν από πού τους «ήρθε». Γι’ αυτόν τον λόγο ο «Ιππέας» αυτού του «Ίππου» είναι Τοξότης. Μετά τον θάνατό Του αναλαμβάνουν οι διάδοχοί Του να διαχειριστούν με τη βία τού «ξίφους» τον Θρόνο Του. Αυτή όμως η αλλαγή σκυτάλης στη θέση τής εξουσίας φυσικό ήταν να αλλοιώσει και τα χαρακτηριστικά τού «Ίππου».

[22]

Holy Roman Empire

Αυτό, το οποίο μετά από λίγους αιώνες ακολουθεί, είναι ο «Πυρρός Ίππος», ο οποίος είναι το τελικό αποτέλεσμα της παρουσίας τού Αλεξάνδρου στη Γη …Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! …Η πιο τρομερή πολεμική μηχανή στην ανθρώπινη ιστορία! …Η αυτοκρατορία των βίαιων «επιτελών» του! …Η αυτοκρατορία που βρισκόταν σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση! …με έναν «Ιππέα» μονίμως μ’ ένα «ξίφος» στο χέρι! …Η αυτοκρα­τορία στην οποία ο Αλέξανδρος ήταν επισήμως ο Θεάνθρωπος Αυτοκράτοράς της! …Ο «Αετός» της, που, ως Δίας, επέβλεπε τα πάντα στην επικράτειά Του! …Ο «πατέρας» των αυτοκρατόρων της και δέκατος τρίτος θεός της! …Ο πρώτος με «γαλάζιο» αίμα, ο οποίος έκανε όλους τους διαδόχους Του «γαλαζοαίματους»! …ΕΠΙΣΗΜΩΣ είχε ο Αλέξανδρος αυτές τις ιδιότητες στη Ρώμη και όχι υποθετικά!!! «Ιππείς» αυτού του «Πυρρού Ίππου» —και οι «αντ’ Αυτού» τού ΑΠΟΝΤΟΣ Αλεξάνδρου— ήταν αποκλειστικά Έλληνες! …είτε φυσικοί από τον ελλαδικό χώρο είτε εξελληνισμένοι βαρβαρικής καταγωγής! Ο «Ίππος» αυτός είναι τεράστιος σε μέγεθος σε σχέση με τον μικρόσωμο λευκό, ο οποίος αφορούσε αποκλει­στικά τον Ελληνικό Κόσμο τής εποχής τού Αλεξάνδρου. Είναι ένας «Ίππος» που το «κεφάλι» του άγγιζε το τείχος τού Αδριανού στα όρια της Σκωτίας και η «ουρά» του έφτανε πέρα από τη Βαβυλώνα.

Από άλλη «αφετηρία» ακολουθεί ο «Υιός τού Άνδρα». Αυτός ξεκινάει από την Ασία, για ν’ ανακτήσει την αυτοκρατορία για λογαριασμό τού Άνδρα και άρα για λογαριασμό τής σκληρής πατριαρχίας …Να ανακτήσει αυτό το οποίο έχασε ο Δαρείος. Ξεκινάει με ένα ταπεινό «γαϊδουράκι» και αυτό είναι που περιγράφεται ως «Μέλας Ίππος»! …Ένα «γαϊδουράκι», το οποίο σε μέγεθος δεν είναι κάτι παραπάνω από τους παντελώς αμόρφωτους και άσχετους Δώδεκα Αποστόλους συνεργάτες Του. Αυτό το ιουδαϊκό «γαϊδουράκι» θα περιοριζόταν για πάντα στην Ιουδαία —στο επίπεδο μιας κοινής αίρεσης του Ιουδαϊσμού—, εάν δεν έκανε το λάθος ο «Πυρρός Ίππος» —σε πλήρη ισχύ— να πάει στην Παλαιστίνη για να «ποδοπατήσει» τους Ιουδαίους. Τότε «σκόρπισε» τους Ιουδαίους στα πέρατα της αυτοκρατορίας και μαζί μ’ αυτούς μπόρεσε και το «γαϊδουράκι» μαζί με τον «Ιππέα» του —παρ’ όλο το μικρό του μέγεθος— να απλωθεί και να «γαντζωθεί» επάνω στον τεράστιο «Πυρρό Ίππο». Ο «Πυρρός Ίππος» «έσπασε» ένα «απόστημα» του στην Παλαιστίνη, το οποίο «μόλυνε» τελικά ολόκληρο το «σώμα» του. Ο «λοιμός», στον οποίο αναφέρεται η Αποκάλυψη, ήταν αναπόφευκτος!

[23]

Επί τρεις αιώνες η «μόλυνση» αυτή δηλητηρίαζε τον μέγα «Ίππο» τής Ρώμης σε όλη την επικράτεια της αυτοκρατορίας και αυτό εξαιτίας τού λάθους τού Τίτου. Μάταια προσπάθησε ο Τραϊανός να τον «θεραπεύσει», επιχειρώντας να περιορίσει εκ νέου τη «μόλυνση» στην Παλαιστίνη …Το λάθος είχε γίνει και ήταν πλέον ανεπανόρθωτο. Ο «Πυρρός Ίππος», εξαιτίας τής «μόλυνσης» αυτής, είχε «μελανιάσει»! …Είχε πάρει το χρώμα τού «γαϊδουριού» και είχε γίνει «Μέλας»! …Θεωρητικά το «γαϊδουράκι» για πρώτη φορά είχε πάρει το μέγεθος ενός κανονικού αυτοκρατορικού «Ίππου» —έστω και με παρασιτικό τρόπο— επάνω σε ξένο «κορμί»! Έτσι φτάσαμε στα χρόνια τού Μεγάλου Κωνσταντίνου, για να μπορέσει να μετακινηθεί ο «Ιππέας» τού αρχικού ασιατικού «γαϊδουριού» στη «σέλλα» τού «Πυρρού Ίππου» και να πάρει τα «γκέμια» του. Τότε ήταν που στην πραγματικότητα έγινε η «πειρατεία»! Για πρώτη φορά το ταπεινό «γαϊδουράκι» είχε μορφή κανονικού «Ίππου», έστω και με «δανεικό» κορμό …Μόνος Του ο ΑΠΩΝ Ιησούς «ανέβηκε» στον «Πυρρό Ίππο» —αρχικά ως «συνέταιρος» του «δηλητηριασμένου» πλέον Έλληνα Αυτοκράτορα της Ρώμης—! Η αυτοκρατορία συνέχισε να είναι η ρωμαϊκή, όμως με νέα μικτή ηγεσία.

Αυτή η τεράστια αλλαγή, όμως, προϋπέθετε Νέα Έδρα. Ο «Ίππος» παρέμεινε στο σύστημα του «Πυρρός», αλλά με νέα κιτρινόμαυρη «απόχρωση» του «θανάτου», εφόσον οι «Ιππείς» άλλαξαν …Προστέθηκε νέος Αυτοκράτορας κι αυτό σήμαινε νέους συνεργάτες. Ποιοι όμως θα ήταν αυτοί; Ιουδαίοι αυτού του επιπέδου μόρφωσης δεν υπήρχαν κι αναγκαστικά επιλέχθηκαν στελέχη από το παλιό ανθρώπινο δυναμικό που κυβερνούσε την αυτοκρατορία …Έλληνες ήταν εκείνοι που άλλαξαν θρησκεία για να στελεχώσουν τους μηχανισμούς τού νέου «Ίππου» και ΔΕΝ εμφανίστηκαν νέοι ομοεθνείς «Ιππείς» τού νέου Αυτοκράτορα!!! Οι νέοι «Ιππείς» τού Ιουδαίου ΣΥΝ-αυτοκράτορα ήταν στην πλειοψηφία τους εκχριστιανισμένοι Έλληνες και άρα υπήρχε ένας άτυπος συνεταιρισμός μεταξύ τού Αλεξάνδρου και του Ιησού! …Αυτό ήταν που έγινε με τον αυτοκρά­τορα Κωνσταντίνο! …Αυτό είναι που συμβολίζει και ο Δικέφαλος Αετός! ….Ο Δικέφαλος Αετός συμβόλιζε τη συγκατοίκηση στη Νέα Ρώμη των δύο Θεανθρώπων!!!

Η Ελληνοχριστιανική Ρώμη ήταν εκείνη που δέσποζε στον Κόσμο για μιάμιση περίπου χιλιετία! Με ΣΥΝ-αυτοκράτορα του Αλεξάνδρου τον Ιησού, το ιερατείο των εξιουδαϊσμέ­νων Ελλήνων έλεγχε την ιουδαΐζουσα πλέον Νέα Ρώμη. Τίποτε όμως δεν είχε πάρει την τελική του μορφή. Γιατί; …Γιατί ακόμα ο Ιησούς εξουσίαζε τη «δανεική» αυτοκρατορία τού Αλεξάν­δρου …Γιατί τον Ιουδαίο Αυτο­κρά­τορα δεν Τον πλαισίωναν ακόμα οι ομο­εθ­νείς «επιτελείς» Του …Η πραγματική Αυτοκρατορία τού Ιησού δεν είχε πάρει την τελική της μορφή και τις τελικές της διαστάσεις, οι οποίες θα ήταν πραγματικά παγκόσμιες και πραγματικά δικές Του …με την εξουσία στα χέρια των ομοεθνών Του! Σε αυτήν την «ωρίμανση» της κατάστασης οφείλεται η παρανόηση σ’ ό,τι αφορά τον ρόλο τού Ιησού και τη σχέση Του με τους Ιουδαίους. Ενώ δηλαδή τη μετάλλαξη του «Λευκού Ίππου» σε «Πυρρό» την είδαμε άμεσα, γιατί τον Έλληνα Αυτοκράτορα τον διαδέχθηκαν Έλληνες στη θέση Του, στην περίπτωση του Ιησού δεν είδαμε αυτήν τη μετάλλαξη να συμβαίνει με έναν ανάλογο τρόπο …Δεν μπορούσε να είναι άμεση η αντικατάσταση του Ιουδαίου Αυτοκράτορα από Ιουδαίους διαδόχους διαχειριστές.

[24]

Η αυτοκρατορία τού «Υιού τού Ανδρός» θα λειτουργούσε για πολλούς αιώνες ακόμα με «δανεικό» «Ίππο» …Δεν είχε πάρει την παγκόσμια μορφή της, που την καθιστούσε πολύ μεγαλύτερη από την ελληνικής «καταγωγής» Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, στην οποία μέχρι τότε οι «επιτελείς» εξακολουθούσαν να είναι Έλληνες, που απλά υπηρετούσαν τον «πειρατή» Ιουδαίο Αυτοκράτορα …Δεν είχαν ανέβει στον «Ίππο» οι αυθεντικοί Ιουδαίοι «επιτελείς» τού Ιουδαίου Αυτοκράτορα, ώστε ο «Ίππος» αυτός να πάρει το πραγμα­τικό του «χρώμα» και να μην είναι απλά ο «μελανιασμένος» «Πυρρός Ίππος»! Αυτό αναγκαστικά θα απαιτούσε πολύ χρόνο, γιατί οι Ιουδαίοι δεν κατάκτησαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όπως οι Έλληνες την αντίστοιχη περσική. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος ν’ ανέβουν στην «κορυφή» τής εξουσίας και αυτό απαιτούσε μεγάλη συνωμο­σία, εφόσον δεν γινόταν με τα «ξίφη»! Το μεγάλο άλμα των Ιουδαίων έγινε το 1922! Τι έγινε τότε; …Η μεγάλη συνωμοσία των Ιουδαίων εναντίον των Ρωμιών! …Η περίφημη Μικρασιατική Καταστροφή! …Οι Ρωμιοί «γκρεμί­στηκαν» από τη θέση τους! …Αφού αρχικά «δηλητηριά­στηκαν», «ζαλίστη­καν» και τελικά «έπεσαν» από τον «Ίππο»! …Έχασαν τη Νέα Ρώμη!

Concussion in horse riders — how to recognise it - Horse & Hound

Μιλάμε για κοσμογονική εξέ­λιξη, που αφορούσε ολό­κληρο τον Πλα­νήτη. Μέσα σ’ έναν γενικότερο «χαμό», ο οποίος περι­ελάμβανε έναν Παγκό­σμιο Πόλεμο, μια Κομμου­νιστική Επανά­σταση και έναν αυτο­κτονικό Εμφύ­λιο στην πρώην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτο­κρα­το­ρία, ο Ελληνι­σμός «κατα­στρά­φηκε»! …«Κρύ­φτη­κε»! …«Αλλα­­­ξο­­­­πί­στησε»! …«Ξηλώ­θηκε»! …«Ανταλ­­­λάχθηκε»! …Η πανίσχυρη Ρωμιοσύνη τής Ανατολής «διαμελίστηκε»! Είτε για να σώσει τη ζωή της είτε για να σώσει τις περιουσίες της, έκανε στην «άκρη» κι εγκατέλειψε το «προσκήνιο» στο οποίο πρωταγωνιστούσε για δυόμιση χιλιετίες! …Ούτε καν την «έδρα» της δεν έσωσε! Κρύφτηκε πίσω από τον Κεμάλ Ατατούρκ, άλλαξε ταυτότητες και θρήσκευμα κι αφέθηκε στο έλεος των καιρών …Οι Ρωμιοί οι οποίοι ήταν Χριστιανοί δήλωσαν «Μωαμεθανοί» και οι Ρωμιοί οι οποίοι ήταν Μωαμεθανοί δήλωσαν «άθεοι» κεμαλιστές.

Ο «Υιός τής Γυναίκας» είχε ηττηθεί και είχε «πέσει» στο «χώμα»! …Η «Πόλη» «αλώθηκε» αυτήν τη φορά οριστικά! Το νεκρό του «κομμάτι» αφέθηκε στη Μικρά Ασία να «σαπίσει». Το μόνο ορατό μέρος τού «κορμιού» τής Ρωμιοσύνης, το οποίο εξακολουθούσε να ζει και το οποίο μετέφερε το ελληνικό «σπέρμα», έγινε η μικρή Ελλάδα! Η μικρή της κοινωνία έγινε η «έγκυος» Μητέρα, που μπορούσε —υπό συνθήκες— να Τον «ξαναγεννήσει»! …Το μόνο μέρος στον Κόσμο όπου διασώθηκε η ελληνοφωνία και μαζί μ’ αυτήν και το αρχικό «κύτταρο» του «τραυματισμένου» «Υιού τής Γυναίκας» …Το μόνο μέρος στον Κόσμο όπου ομιλείται πλέον η «μητρική» Γλώσσα τού Θεού! Από το 1922 μέχρι το 1989 —και χωρίς πλέον το εμπόδιο των Ελλήνων— έγινε όλη η προεργασία, για να μετακινηθεί ο Ιουδαίος Αυτοκράτορας και οι αυθεντικοί Ιουδαίοι «επιτελάρχες» Του σε δικό τους «Ίππο» και άρα να επιβληθούν στο παγκόσμιο επίπεδο! Τότε φάνηκε το «οπισθοβαρές» τής στρατηγικής τού Ιησού. Τότε ήταν η πρώτη φορά που οι Ιουδαίοι πραγματικά λειτουργούσαν ως αυτοκρατορική δύναμη υπό την εξουσία Ιουδαίου Αυτοκράτορα. Ο ιουδαϊκός Χριστιανισμός ήταν πλέον υπό την απόλυτη ιουδαϊκή εξουσία!

[25]

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα λειτουργούσαν από κοινού, όπως οι Έλληνες στα ελληνιστικά βασίλεια. Απλά το έκαναν με άλλα μέσα και αναγκαστικά ετεροχρονισμένα. Οι Ιουδαίοι άρχισαν τότε να κατακτούν τον κόσμο που τους ενδιέφερε …όχι με το «ξίφος», αλλά με το χρήμα! Η ειρωνεία είναι πως ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο Αυτοκράτοράς τους …Μετακινήθηκαν αυτοί στη «σέλλα» τού νέου «Ίππου» και ΔΕΝ κατάλαβαν ότι στην πραγματικότητα «μετακινούσαν» μαζί τους και τον Ιουδαίο Αυτοκράτορα! Ενώ μισούσαν τον Χριστιανισμό και τον Ιησού, ό,τι έκαναν —ακόμη και άθελά τους— αύξανε την ισχύ και την παγκόσμια επιρροή τού Ιησού. Τον «μετακινούσαν» υποχρεωτικά, εφόσον δεν μπορούσαν να ασκήσουν καμία παγκόσμια στρατηγική, χωρίς να χρησιμοποιούν τις μεγάλες χριστιανικές δυνάμεις και άρα τα «όργανα» του Ιησού …«Έσερναν» ένα «άρμα», που δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο «ηνίοχός» του! …ΔΕΝ μπόρεσαν ΠΟΤΕ να καταλάβουν τη σχέση τους μ’ Αυτόν, γιατί, λόγω των Γραφών τους, εξακολουθούσαν να «περιμένουν» τον δικό τους Αυτοκράτορα να κυβερνήσει επισήμως κι εμφανώς τον Κόσμο! …ΔΕΝ αξιολόγησαν σωστά το γεγονός ότι τη δυνατότητά τους να υπάρχουν και να καταφέρουν να διεκδικήσουν τη σημερινή υψηλή τους θέση στον Κόσμο τη «χρωστούσαν» στον Ιησού! …Τη «χρωστούσαν» στη θρησκεία Του, η οποία τους διέσωσε ως λαό μέσα στους αιώνες! …Τη «χρωστούσαν» σ’ Αυτόν που «υψώθηκε» ΝΕΚΡΟΣ με τον τίτλο «Βασιλεύς των Ιουδαίων»!

Εδώ ακριβώς βρίσκεται το μυστήριο, το οποίο τους παγιδεύει όλους! …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει τι κάνει ο Ιησούς, γιατί με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν μοιράζεται τη «μάχη» Του! Ο Ιησούς «πολεμάει» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! …Κανένας δεν γνωρίζει ΠΟΙΟΣ πραγματικά είναι και τι ακριβώς κάνει! …Ούτε καν οι άμεσοι συνεργάτες Του, που ήταν οι Δώδεκα Απόστολοι! Γι’ αυτό στον Λόγο Tου —και άρα ΕΝ ΖΩΗ— επιμένει να λέει ότι «ΚΑΝΕΝΑΣ, εκτός από τον Θεό, δεν γνωρίζει ΤΙ θα γίνει και ΠΟΤΕ θα γίνει»! Όμως, από τα αποτελέσματα των «μαχών» Του καταλαβαίνουμε εμμέσως την ποιότητά Του! …Από τα «Έργα» Του καταλαβαίνουμε την ταυτότητά Του! Γνήσιος Υιός τού Θεού —πραγματικός Θεός— ήταν Αυτός, ο οποίος νίκησε ΜΟΝΟΣ Του την πιο ισχυρή αυτοκρατορία τής ανθρώπινης ιστορίας!!! …—με μόνο «εργαλείο» δώδεκα πανάσχετους συνεργάτες, οι οποίοι «δεν ήξεραν να βγάλουν τα μάτια τους»— …Την αυτοκρατορία τού «Υιού τής Γυναίκας» και των Ελλήνων.

Όλα έγιναν αριστοτεχνικά, όπως αρμόζει σε ένα Θεϊκό Σχέδιο, το οποίο υλοποιήθηκε από τον Ίδιο τον Θεό. ΤΙΠΟΤΕ δεν κατάλαβε κανένας! Ακόμα και οι πιο ευφυείς άνθρωποι στην ιστορία ΔΕΝ κατάλαβαν τι έγινε και ποιος ήταν ο ρόλος τού Ιησού! Στάθηκε «απέναντι» στους Έλληνες ως μέγας αντίπαλός τους, αλλά ταυτόχρονα έγινε ο «συνέταιρός» τους! …Είναι Αυτός που λατρεύουν οι Χριστιανοί, ενώ είναι φανερό ότι έχει τα χαρακτηριστικά που αυτοί φοβούνται, εφόσον είναι Ιουδαίος. Ταυτόχρονα είναι ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ και με τους «επιτελείς» Του! …Όχι μόνον δεν έχει θέσει τον εαυτό Του επικεφαλής τους, αλλά αντίθετα τους αποκάλεσε «γεννήματα εχιδνών», προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση! Εξαιτίας Του οι Εβραίοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τής ιστορίας τους και ούτε οι ίδιοι ΔΕΝ γνωρίζουν τη σχέση τους μ’ Αυτόν! Έφτασαν σε σημείο να διεκδικούν την κοσμοκρατορία με ατάκες των αγράμματων γιδοβοσκών και να νομίζουν ότι τα καταφέρνουν «μόνοι» τους, ενώ κάποιος Άλλος τους «κουβαλάει» στις «πλάτες» Του.

[26]

Αυτά όλα παγιδεύουν τους ανθρώπους και έγιναν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ από τον Αυτοκράτορα Ιησού, για να πετύχει τους στόχους Του, που είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ! …Η Σωτηρία μέσω της ανάπτυξης της ανθρώπινης γνώσης, η οποία θα λύσει όλα τα προβλήματα των ανθρώπων. Επειδή αυτή η «Σωτηρία» απαιτεί κόπο και θυσία —και άρα περνάει αναγκαστικά μέσα από τη «δοκιμασία» και τον βασανισμό των ανθρώπων—, καθ’ όλο το διάστημα που η σωτηρία δεν επιτυγχάνεται, ο «ΝΕΚΡΟΣ Ιησούς» δεν είναι άλλος από τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!! …Ο Εσταυρωμένος είναι ο τρομερός ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! …Αυτός, που από ψηλά «βλέπει» και «ελέγχει» τα πάντα!!! …Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για περίπλοκες καταστάσεις! …ΔΕΝ θα μπορούσαν αυτές να είναι διαφορε­τικές! …Το Υπέρτατο Καλό θυσιάζεται, για να βασιλέψει το Υπέρτατο Κακό, ώστε να φέρει τον «καρπό» που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα για να σωθεί!

Η Επιστήμη και η Τεχνογνωσία θα σώσει την ανθρωπότητα και όχι οι ευχές και τα όνειρα …Η Τεχνογνωσία ταΐζει σήμερα δισεκατομμύρια ανθρώπων, ενώ τους προηγούμενους αιώνες γίνονταν διαρκή «διορθωτικά» «reset» λοιμών, που, ανά λίγα χρόνια εξολόθρευαν μεγάλους πληθυσμούς …Η Τεχνογνωσία είναι αυτή που δίνει πρακτική εφαρμογή στη βιβλική ρήση «Αυξάνεστε και πληθύνεστε και κυριεύσατε τη γη». Χωρίς την Τεχνογνωσία αυτή θα ήταν μια εντολή «αυτοκτονίας» για το ανθρώπινο είδος. ΤΙΠΟΤΕ απ’ όλα όσα έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα σήμερα δεν έχει γίνει από τύχη ή εξαιτίας τής «εξέλιξης»! Τα πάντα είναι αποτέλεσμα του Σχεδιασμού τής θυσίας! …Κόπο θέλει να γίνει ένας άνθρωπος επιστήμονας και θυσία ήθελε η ανθρωπότητα για να καλλιεργήσει τις επιστήμες! Δεν είναι κακός ένας πατέρας, όταν μαλώνει και ενίοτε απειλεί το παιδί του, για να διαβάσει τα μαθήματά του …Απλά περιμένει κι αυτός την ώρα που το παιδί του θα επιτύχει τον στόχο του και θα του αναγνωρίσει τις καλές προθέσεις.

Αυτή ήταν η μεγάλη «υποθήκη» τού Θεού, για να βοηθήσει τον άνθρωπο. Πήρε μια «σκληρή» απόφαση για το ΚΑΛΟ τού παιδιού Του. Όσο πιο σκληρός, άδικος κι αδίστακτος γινόταν ο Αντίχριστος, τόσο πιο «γρήγορα» θα ολοκληρωνόταν η Αποστολή Του! Όσο πιο άγριο κι αιμοβόρο γινόταν το «θηρίο» που καταδίωκε το ανθρώπινο «ποίμνιο», τόσο πιο γρήγορα θα έφτανε όλο μαζί στον τελικό προορισμό του! Ο Ιησούς πήρε τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτόν τον πολύ δύσκολο Σχεδιασμό κι αυτό ήταν το ΜΕΓΑΛΕΙΟ Του. Αυτός πήρε την ευθύνη να παραδώσει ολόκληρο τον Κόσμο στα «χέρια» των πονηρών εμπόρων και των άπληστων τοκογλύφων, τους οποίους ο Ίδιος πέταξε με τις κλωτσιές από τον ναό τής Ιερουσαλήμ …Στα «χέρια» αυτών, οι οποίοι αποφάσισαν και για τη δική Του Σταύρωση! Ολόκληρο το Σχέδιο του Θεού για τη Σωτηρία τού Ανθρώπου στηρίζεται στο Μυστικό τού Ιησού …Ένα Μυστικό, το οποίο δεν το γνώριζε κανένας άλλος εκτός από τον Ίδιο και τον Πατέρα Του …Ένα Μυστικό, το οποίο δεν θα ήταν ασφαλές εάν το μοιραζόταν με κάποια ομάδα συνεργατών και κάποια σέχτα μέσα στους αιώνες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ένα «μυστικό», που το γνωρίζουν έστω και δύο άνθρωποι, παύει να είναι «μυστικό»! …Πόσο μάλλον ένα τέτοιο, το οποίο μπορεί να δώσει εξουσία ή δόξα σ’ αυτόν που θα το διαρρεύσει, θέτοντας σε κίνδυνο έναν θεϊκό Σχεδιασμό αιώνων.

[27]

Όπως ήταν φυσικό, τίποτε δεν απείλησε το Σχέδιο του Θεού και η εξέλιξή του οδήγησε στη φάση που προβλεπόταν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Αντίχριστος, τον οποίο όλοι φοβούνται, αλλά κανένας δεν υποπτεύεται καν ποιος πραγματικά είναι, ασκεί ΉΔΗ τη φοβερή παγκόσμια εξουσία Του …ΉΔΗ ασκεί την εξουσία Του με τον τρόπο που έχει περιγραφεί στις Γραφές και υποτίθεται πως γνώριζαν αυτοί που θα Τον πολεμούσαν. Οι Ιουδαίοι «επιτελείς» Του, ακόμα και χωρίς να γνωρίζουν τα «μυστικά» τού Σχεδιασμού, ήδη έχουν πάρει τον έλεγχο των πάντων …ΉΔΗ ασκούν ΜΟΝΟΙ τους —κι ανεξέλεγκτα— την εξουσία τού Αντίχριστου! …Έχουν πλέον στα χέρια τους ό,τι ακριβώς ονειρεύονταν ότι θα τους έδινε ο δικός τους «Μεσσίας», τον οποίο υποτίθεται ακόμα περιμένουν να εμφανιστεί. Οι Χριστιανοί επίσης «βλέπουν» την επιβεβαίωση των εφιαλτικών Προφητειών να ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια τους, χωρίς να μπορούν να σταματήσουν καμία από τις αρνητικές εξελίξεις που τους βασανίζουν, έστω κι αν αιώνες τώρα τις γνωρίζουν! …Ο Αντίχριστος «καλπάζει» επί Γης, χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει κανένας!

Με τα παγκόσμια «Πνευματικά Δικαιώματα» επάνω σε όλα τα προϊόντα, αυτός είναι που αποφασίζει ποιος θα μπορεί να πουλήσει και ν’ αγοράσει! …Αυτός είναι που αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει από την πείνα ή την αρρώστια …Αυτός είναι που αποφασίζει ποιος θα έχει τη δυνατότητα να τραφεί ή ποιος θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί με τα πανάκριβα φάρμακα. Ακόμα και οι καρποί τής φύσης έχουν γίνει ιδιοκτησία των ιουδαϊκών Μονσάντο. Το χρήμα —είτε καθαρό είτε «βρώμικο» είτε ηλεκτρονικό είτε σε υλική μορφή— το ελέγχουν απόλυτα οι τράπεζες των Ιουδαίων. Το παγκόσμιο real estate για πρώτη φορά στην ιστορία τού Κόσμου έχει περιέλθει στην κατοχή των ιουδαϊκών επιχειρήσεων εκμετάλλευσης ακινήτων. Κρατικά δίκτυα υποδομών, καλλιεργήσιμες εκτάσεις και εκατομμύρια ιδιωτικών κατοικιών σε ολόκληρο τον Κόσμο έχουν γίνει «assets» των εταιρειών αυτών. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία μπορούμε να μιλάμε για απόλυτη ιδιωτικοποίηση του Πλανήτη από έναν πολύ συγκεκριμένο λαό, ο οποίος είναι της ίδιας καταγωγής με έναν πολύ συγκεκριμένο Αυτοκράτορα …Έναν Αυτοκράτορα, που, ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο, «σφράγισε» υποχρεωτικά την ανθρωπότητα με το εμβόλιο των Ιουδαίων Μπουρλάδων.

[28]

Αυτήν την τεράστια εξουσία ο Αντίχριστος την ασκεί μέσω Ιουδαίων, που ΟΥΤΕ οι ίδιοι γνωρίζουν ποιον αντιπροσωπεύουν στην πραγματικότητα! Πολλοί μάλιστα εξ’ αυτών —και με το θράσος τού νεόπλουτου, που αγνοεί τα πάντα— θεωρούν τους εαυτούς τους «αυτοδημιούργητους», που έφτασαν μόνοι τους στην «κορυφή» τής παγκόσμιας ιεραρχίας, επειδή απλά ήταν «ικανοί» …Πολύ πιο «ικανοί» από τους απλούς ανθρώπους, τους οποίους τους θεωρούν «γκόιμ», που είναι περίπου «ζώα», τα οποία δημιουργήθηκαν από τον Θεό τους απλά και μόνον για να υπηρετούν τους Ιουδαίους.

Αυτοί λοιπόν οι νεόπλουτοι Σιωνιστές θεωρούν ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένας ακόμα Ιουδαίος επαναστάτης …όχι πολύ διαφορετικός από τους Μακκαβαίους προγόνους τους —αλλά και τους ίδιους— …Ένας ακόμα «ανώτερος» Ιουδαίος, που δεν τους φαίνεται παράξενο που κατάφερε κι έγινε Θεός των «κατώτερων» Χριστιανών …Ένας γενναίος πολέμιος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αλλά σίγουρα όχι τόσο πετυχημένος όσο οι ίδιοι, οι οποίοι τελικά νίκησαν τους πάντες στο όνομα του Ιουδαϊσμού. Είναι μάλιστα τόσο βλάκες, που έφτασαν στο σημείο να ψάχνονται μεταξύ τους μήπως κάποιος απ’ αυτούς είναι ο Αντίχριστος και τους το κρύβει. Κάθε φορά, δηλαδή, που βλέπουν κάποιον ομοεθνή τους να «συνεισφέρει» —με κάποια ιδέα του ή κάποια απόφασή του— κάποιο κέρδος στα κοινά συμφέροντα, «ψάχνουν» να δουν μήπως είναι ο «αναμενόμενος» και τους το κρύβει, για να τους κάνει «έκπληξη». Μιλάμε ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ την άγνοια από ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στην «κορυφή» τής παγκόσμιας ιεραρχίας τής εξουσίας!

[29]

Αυτήν την τεράστια παγκόσμια εξουσία την ασκούν οι διάφοροι Κίσινγκερ, Σβαμπ, Σόρος, Χαράρι κλπ. …Αυτών «αχυράνθρωποι» είναι εκείνοι που κυβερνούν τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ τους είναι «υποχείρια» του Αντίχριστου, τον οποίο όμως ΟΥΤΕ οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ποιος είναι! Όλοι τους εργάζονται γι’ Αυτόν, έστω κι αν ΔΕΝ γνωρίζουν τι αποτέλεσμα παράγεται από την εργασία τους! Περί αυτού πρόκειται …Δεν γνωρίζουν ούτε καν πώς έγιναν οι ίδιοι μεγιστάνες …Δεν γνωρίζουν καν πώς λειτουργεί το ίδιο το σύστημα μέσα στο οποίο «μεγαλούργησαν». Όταν μέσα σε μια βραδιά γίνονται δισεκατομμυριούχοι κάτι «αυτιστικοί», όπως ο Ζούγκεμπεργκ, ο Άλτμαν, o Πέιτζ, ο Μπριν, ο Γκέιτς ή ο Έλισον, οι οποίοι απλά γνώριζαν πέντε πραγματάκια στους υπολογιστές και τα οποία τα γνωρίζουν κι εκατομμύρια άλλοι όμοιοί τους, καταλαβαίνουμε ότι ΔΕΝ είναι οι προσωπικές τους ικανότητες που τους έκαναν μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας κοινωνίας. Αυτό, το οποίο τους έκανε τέτοιους, είναι το σύστημα εξουσίας, το οποίο αναγνωρίζει, κεφαλαιοποιεί και προστατεύει τα «Πνευματικά Δικαιώματα» σε ολόκληρο τον κόσμο και επιτρέπει σε κάποιον, ακόμα και με ένα «επιτυχές» «κλαψούρισμα», να γίνει μεγιστάνας!

Αυτός, δηλαδή, ο οποίος δημιούργησε και ελέγχει ένα σύστημα, το οποίο έχει αυτήν τη δυνατότητα και αυτήν την εξουσία, είναι Αυτός που «κατασκευάζει» στην επικράτειά Του μεγιστάνες με τον τρόπο που ο Ίδιος επιθυμεί …και Αυτός στην περίπτωσή μας είναι ο Αντίχριστος! …Αυτός, ο οποίος «έχτισε» το χριστιανικό σύστημα και του έδωσε τη δυνατότητα να «ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ» την τεχνογνωσία υλικών και άυλων προϊόντων, ώστε να μπορεί κάποιος σε ολόκληρο τον Πλανήτη καί να τα πουλάει καί να τ’ αγοράζει —…εάν, με αυτά τα οποία λέμε, θυμίζουμε κάτι στον αναγνώστη— είναι Αυτός που Κυριαρχεί επάνω στον Πλανήτη!!! …Αυτός είναι ο Ιουδαίος Αντίχριστος και Αυτός είναι που «κουβαλάει» όλους αυτούς τους Ιουδαίους μεγιστάνες στην «πλάτη» Του, χωρίς αυτοί ως άτομα να έχουν κάποια ιδιαίτερη αξία! …ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ;;;!!!

Από εκεί και πέρα όλοι αυτοί οι Ιουδαίοι μεγιστάνες τής πλάκας —με κεφάλαιό τους μια ιδέα, ένα πρόγραμμα υπολογιστή, ένα τραγουδάκι, μια εικόνα ή μια ατάκα— παριστάνουν τους μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας που δήθεν αποφασίζουν για τα «πάντα», ενώ στην ουσία δεν αποφασίζουν για τίποτε! …Δίνουν παραστάσεις εξουσίας στα διάφορα Νταβός κι απλά μάς «ανακοινώνουν» αυτά, τα οποία ο ίδιος ο Σχεδιασμός τα επιβάλει ως υποχρεωτικές εξελίξεις. Είναι σαν τα παιδάκια που οδηγούν τα αυτοκινητάκια τού Λούνα Παρκ και νομίζουν ότι τα κατευθύνουν μόνα τους, ενώ αυτά κινούνται επάνω σε ράγες, κάνοντας διαδρομές εξ αρχής επιλεγμένες από άλλους. Αυτοί οι νέοι κυρίαρχοι του Κόσμου —και για να προστατεύσουν την παγκόσμια Νέα Τάξη—, η οποία είναι ο «Ίππος» τού Αντιχρίστου, αρχίζουν τώρα να τον «χρωματίζουν» για να τον «μαρκάρουν» ως ιδιοκτησία τους …Αρχίζουν να τον «πρασινίζουν»! Γιατί; …Για να περάσουν την εξουσία από τον «Πυρρό Ίππο» τής κοκκινόμαυρης «απόχρωσης» της Χριστιανικής Αυτοκρατορίας στον δικό τους «Χλωρό Ίππο».

Πώς θα γίνει αυτό; …Με το μεγάλο «Reset» …Με τον επανα­προγραμ­ματισμό ολό­κλη­ρης της ανθρω­πότητας …Με την «αλλοί­ωση» της ιστορικής της «συνεί­δησης» μέσω της παραποίησης ιστορικών δεδομένων! …Την «αλλοίωση» ειδικά των ιστορικών δεδομένων που αφορούν τους μισητούς και αιώνιους εχθρούς τους, τούς Έλληνες. Δεν είναι τυχαία, δηλαδή, η εμμονή των Εβραίων στη δημιουργία μιας «Μακεδονίας» βουλγαρόφωνης και, λόγω μαρξισμού, εγγενούς ανθελ­ληνικής! …Δεν είναι τυχαία η «διεκδίκηση» του Αλεξάνδρου από τους γύφτικους καταυλισμούς των Σκοπίων! …Δεν είναι τυχαία η προπα­γάνδα τής «μαύρης» Κλεοπάτρας! …Δεν είναι τυχαία η —από τους Ιουδαίους Was Cleopatra Black? Netflix's Queen Cleopatra stars a Black actress. χρηματοδοτούμενη— «αφύπνιση» των Αφρικανών, οι οποίοι έφτασαν να θεωρούν τους Έλληνες «αντιγραφείς» των γνώσεών τους και «κλέφτες» των επιτευγμάτων τους!

[30]

Όλα αυτά έχουν έναν και μόνον στόχο …Να εξαλείψουν οι Ιουδαίοι άπαξ την ελληνική απειλή! …Να εξαφανίσουν Αυτόν, ο οποίος μπορεί να τους πατήσει στο «κεφάλι»! Τώρα, που θεωρούν ότι ο «Υιός τής Γυναίκας» είναι ημιθανής, επιχειρούν να Τον «θάψουν» εκεί όπου γεννήθηκε! Επιθυμούν να Τον «θάψουν» στη Μακεδονία, ρίχνοντας επάνω του άπειρο «βαρβαρικό υλικό», το οποίο θα αποκόψει τον «ομφάλιο λώρο» Του από την Ελληνίδα «μάνα» Του. Θεωρώντας ότι δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, Τον παραδίδουν «λεία» σε βαρβαρόφωνους Σκοπιανούς, κομμουνιστές και γύφτους. Γι’ αυτόν τον λόγο οι νέοι επικυρίαρχοι επιθυμούν να «ξαναγράψουν» την ιστορία των ανθρώπων όπως τους βολεύει τους ίδιους και όχι όπως στην πραγματικότητα είναι, γιατί η αληθινή ΔΕΝ τους βολεύει! …ΔΕΝ τους βολεύει μια ιστορία, στην οποία οι μισητοί εθνικοί τους εχθροί ήταν τα λαμπερά της «αστέρια» και οι ίδιοι ήταν άσχετοι γιδοβοσκοί, που απλά τους «κουβαλούσε» ένας Θεός στην «πλάτη» Του, γιατί απλά Του ήταν χρήσιμα για το Σχέδιό Του τα άσχημα χαρακτηριστικά τους! …Οι «εκλεκτοί» τού Θεού έχουν βάλει σκοπό να εξοντώσουν τα «παιδιά» τού Θεού!

Σκάφος με 120 λαθρομετανάστες ναυάγησε στα Κύθηρα | Arcadia Portal Αυτά όλα θα μονιμοποιηθούν μόνον με τον απόλυτο έλεγχο του Χριστια­νισμού και του ταυτό­χρο­νου αφανι­σμού τού απειλητικού γι’ αυτούς Ελληνι­σμού. Αυτήν την πολιτική εξυπηρετεί η εισβολή των εκατομ­μυρίων νεαρών Ισλαμι­στών ΛΑΘΡΟ­μεταναστών μέσα στη γηρασμέ­νη Χριστιανική Αυτοκρα­τορία …Στην από δικές τους επιλογές γηρα­σμένη αυτοκρα­τορία! …Στην αυτοκρα­τορία που, όπως είδαμε στην αρχή τού κειμένου, «έσπρωξαν» τις γυναίκες της στις λάθος επιλογές, με σκοπό να «γονατίσουν» τις ίδιες τις κοινωνίες! Έτσι εξηγείται η «αγάπη» των Ιουδαίων για τη δημιουργία των «μοντέρ­νων» κοινωνικών προτύπων τού Χριστιανισμού, τον οποίο μισούν. Έτσι εξηγείται η επένδυσή τους στα ΜΜΕ τού Χριστιανισμού και στα social media, τα οποία αποτελούν τις μεγάλες «βιομηχανίες» παραγωγής προτύ­πων. Έτσι εξηγείται η μεγάλη «ευαισθησία» τού «φιλάνθρωπου» Σόρος για τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Ιουδαίοι επενδύουν τόσα πολλά στη μόδα και στις τάσεις της, που πρέπει πολύ συχνά ν’ αλλάζουν, για να «τρέχουν» οι «επενδύτριες» πίσω από αυτές.

Στόχος τους είναι ο εκφυλισμός, ειδικά του Χριστιανισμού, εφόσον ο Χριστιανισμός είναι που τους απειλεί και αυτόν έχουν στοχοποιήσει. Τους απειλεί, γιατί ο πλούτος τους οφείλεται καθ’ ολοκληρίαν στη λεηλασία του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να «ξυπνήσει» και να διεκδικήσει τα απολεσθέντα!!! Γι’ αυτόν τον λόγο βασικός τους στόχος είναι να του προκαλέσουν «ανήκεστη» βλάβη …Βλάβη, η οποία να κάνει προβληματική την ίδια την επιβίωσή του! …Στόχος τους είναι να τον καταστήσουν «ανάπηρο» …Να τον κάνουν να μην μπορεί ν’ αντιδράσει …Να τον κάνουν να μην μπορεί να εργαστεί …Να μην μπορεί ν’ αναπαραχθεί …Να τον φτάσουν στο σημείο όχι απλά να μην μπορεί να αμυνθεί στους ξένους εισβολείς, αλλά αντίθετα να τους καλεί ο ίδιος να τον βοηθήσουν να λύσει το δημογραφικό του πρόβλημα, προκειμένου απλά να επιβιώσει!

[31]

Ο Χριστιανισμός είναι ο στόχος τους, γιατί επάνω στο σύστημα εξουσίας του θέλουν να χτίσουν την αυτοκρατορία τους. Θέλουν να εξουδετερώσουν για πάντα τον «Πυρρό Ίππο» τής Ρώμης, αλλά όχι να τον διαλύσουν, γιατί τους είναι απαραίτητος ο «σκελετός» του …Ο πανίσχυρος «σκελετός» του, που είναι Έργο τού Θεού! Το πράσινο χρώμα τού δικού τους «Χλωρού Ίππου» είναι η «χρωστική» που ήδη καταφτάνει στην Ευρώπη μέσω της τεράστιας ΛΑΘΡΟμετανάστευσης από τον χώρο τού Ισλάμ! …Το «κύμα», το οποίο οι ίδιοι οι Ιουδαίοι προκάλεσαν και «έπνιξαν» τη Δύση! …Το «κύμα» που προκάλεσαν, γιατί απλούστατα δεν φοβούνται το Ισλάμ. Θεωρούν δεδομένο ότι μπορούν να το ελέγχουν με όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους σε όλα τα πιθανά κι απίθανα σημεία τού Πλανήτη, στα οποία θα επιλέξουν να το χρησιμο­ποιήσουν. Θεωρούν ότι μπορούν να το ελέγχουν, εφόσον δικοί τους είναι οι προβοκατόρικοι και δολο­φονικοί μηχανισμοί τύπου Χαμάς-ISIS.

Ως φυσικοί απόγονοι και κληρονόμοι τού Αβραάμ, θεωρούν ότι έχουν τα τυπικά «δικαιώματα» —και άρα, χωρίς να προκαλούν— να μπουν επικεφαλής όλων των αβρααμικών θρησκειών …και, μέσω αυτών, να μπουν επικεφαλής τής νέας Υπερθρησκείας! …Της «ακέφαλης» Υπερθρη­σκείας ενός Θεού πολύ «γενικού» κι «αφηρημέ­νου» και της οποίας Υπερθρησκείας τον πραγμα­τικό ηγέτη όλοι αναζητούν, αλλά κανένας δεν τον γνωρίζει …Της Υπερθρησκείας που θα επισκιάσει όλες τις υπόλοιπες και θα «καλύψει» τον Πλανήτη!

Ο Πάπας Φραγκίσκος φίλησε τα χέρια των επιζώντων του Ολοκαυτώματος |  Euronews Μια εθνική θρησκεία, των μερικών εκατομμυρίων πιστών, βάζει τον εαυτό της στον ίδιο «παρονο­μαστή» με τις μεγάλες θρησκείες των δισεκατομ­μυρίων πιστών και επιχειρεί να μπει επικεφαλής τους …Ένας στόχος, ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη επι­τευχθεί. Αφού το κατά­φε­ραν αυτό με τον πανί­σχυρο Χριστιανισμό —μετατρέποντας τη σκληρή Ρώμη σε «μαγαζάκι» τους—, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με το Ισλάμ …Ένα Ισλάμ, το οποίο, μετά την «πτώση» των Ελλήνων και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ελέγχεται απόλυτα από τους Σιωνιστές Ιουδαίους—. Με τον έλεγχο του Χριστιανισμού και του Ισλάμ θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον παγκόσμιο χώρο και αυτό δίνει το πράσινο χρώμα στον «Ίππο» τους, που είναι το ιερό χρώμα τού Ισλάμ. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει δυσκολία. Η Κίνα των βουδιστών, η Ινδία των Ινδουιστών ή η Ιαπωνία είναι απόλυτα ελεγχόμενες από την εποχή τής χριστιανικής αποικιοκρατίας! …Η κάθε μία με τον δικό της τρόπο, αλλά πάντα ελεγχόμενες!

[32]

Στην Κίνα ο Χένρι Κίσινγκερ - Συναντήθηκε με τον Σι Τζινπίνγκ και  κορυφαίους αξιωματούχους | LiFO

Όλες αυτές τις θρησκείες μπόρεσαν και τις παρέκαμψαν με το «by-pass» τού μαρξισμού! …Τής δήθεν πανανθρώπινης ιδεολο­γίας, που υποτίθεται αντι­προ­σωπεύει στον ύψιστο βαθμό την ανθρώπινη πρόοδο …Που δήθεν εκφράζει την ανθρώπινη χειρα­φέτηση και τον «απογαλα­κτισμό» τού ανθρώπινου είδους από τον πατερναλισμό τού Θεού και βέβαια τις «ποιμενικές» θρησκείες …Τη δική τους ιδιόκτητη —κατά παραγγελία των τοκογλύ­φων κατασκευασμένη— ιδεολο­γία, που θεωρεί τις θρησκείες «όπια» των λαών και, ενώ είναι φασιστική, «λατρεύει» την ελληνική Δημο­κρα­τία. Στον μαρξισμό βρίσκεται η «πλατφόρμα» που τους επιτρέπει να «μαντρώσουν» όλες τις θρησκείες μέσα σε ένα «πλαίσιο» και να τις «καπελώσουν»!!! Μέσω του μαρξισμού διαπερνούν όλες τις άμυνες των πιστών αυτών των θρησκειών!!! Από εκεί και πέρα με τη βοήθεια του ιουδαϊκού τραπε­ζικού συστή­ματος, μπορούν να εκβιάζουν τις ηγεσίες τους. Ο έλεγχος του παγκόσμιου τραπεζικού συστή­ματος τους επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο των αντιδημο­κρατικών καθεστώτων …και αυτά είναι που με τη σειρά τους υποτάσσουν τις θρησκείες τους στους Ιουδαίους —με καλύτερο παράδειγμα αυτό της Κίνας—.

Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ -  Ιερός Ναός Αγίων Ταξιαρχών Ιστιαίας Εύκολος είναι ο έλεγχος αυτός, όταν σου ανήκει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα …Όταν, μέσω αυτού, γνωρίζεις τα πάντα σ’ ό,τι αφορά την παγκόσμια δια­φθορά και το «ξέπλυμα» του «βρώμικου» χρήματος …Του χρήματος που διαθέτουν οι διεφθαρμένοι ηγέτες και των οποίων η αγωνία —για τη «δύσκολη ώρα»— είναι να το διαφυλάξουν εκτός των πατρίδων τους μ’ έναν τρόπο που μόνον οι διεθνείς τοκο­γλύφοι μπορούν να εξασφα­λίσουν. Ευνόητο είναι λοιπόν ότι ανθρώπους σαν τον Σι Τζινπίνγκ, τον Πούτιν, τον Ερντογάν, τη Φον Ντερ Λάιεν κλπ. τούς χειρίζεσαι ως άβουλα «υποχείριά» σου, όταν εσύ είσαι εκείνος που κρατάει τα «πορτοφόλια» τους, ως ο ιδιοκτήτης όλων των φορολογικών «Παραδείσων». Όταν ανά πάσα στιγμή —με τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και του παγκόσμιου εμπορίου— μπορείς να οδηγήσεις τα κράτη τους στην «ασφυξία» και τους ίδιους στην πτώση, ευνόητο είναι ότι μπορείς να τους εκβιάζεις, ελέγχοντας τα «κλοπιμαία» τους και την οδό «διαφυγής» τους προς τη Δύση.

[33]

Όλα αυτά τα συστήματα μαζί είναι ο « Ίππος» τής Νέας Τάξης! …Της παγκόσμιας Νέας Τάξης, η οποία στηρίζεται στην παγκόσμια διαφθορά! …Της Νέας Τάξης, που με τη «ρομφαία» τού Χριστιανισμού —και από την ιουδαϊκή Νέα Υόρκη— θα ελέγχουν απόλυτα! …Τη δική τους «Jew York», η οποία θα αποτελεί την ιουδαϊκή «Ρώμη» της αυτοκρατορίας τους. Αυτό ήταν το τελικό ζητούμενο του Σχεδιασμού, ο οποίος ξεκίνησε χιλιάδες χρόνια πριν —και λίγες στιγμές μετά τη Σταύρωση του «Υιού τού Ανδρός»—! Η Νέα Τάξη τού «νεκρού Ιησού», με «επιτελείς» τούς Ιουδαίους, είναι ο «Χλωρός Ίππος»! …Ο «Ίππος» που διαδέχθηκε τον «Πυρρό», εφόσον κατόρθωσαν και τον «δηλητηρίασαν» και ταυτόχρονα κατέστρεψαν τους Έλληνες «Ιππείς» του.

«Όλα τα έκαναν τέλεια οι νέοι Κοσμοκράτορες», θα έλεγε κάποιος …«Είναι τόσο ισχυροί, που δεν φοβούνται πλέον κανέναν». Εδώ ισχύει το «ναι μεν, ΑΛΛΑ»! Πράγματι, πανίσχυρος είναι ο «Ίππος» τους, ΑΛΛΑ εξίσου πανίσχυρα είναι και τα «εργαλεία» τού Θεού! Οι Έλληνες «παρακάμφθηκαν», ΑΛΛΑ δεν «εξαλείφθηκαν»! Ο κίνδυνος που αυτοί αντιπροσω­πεύουν συνεχίζει να είναι υπαρκτός! …Ασφαλείς είναι οι νέοι επικυρίαρχοι για όσο διάστημα αυτό το γνωρίζουν και τους αποφεύγουν! Ο «ίππος» τους είναι πανίσχυρος, αλλά απαιτεί από τους «ιππείς» του ν’ αποφεύγουν τις κακοτοπιές! …Να μην τον βάζουν να «καλπάζει» εκεί όπου μπορεί να «πληγωθεί»! …Υπάρχουν «λόγχες» κρυμμένες ανάμεσα στα «χορτάρια» των λαών, που είναι άθραυστες και μπορούν να τον «πληγώσουν» θανάσιμα!

Γάζα: 1.799 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς - 583 ήταν παιδιά Επειδή τόσο οι Έλληνες όσο και οι Ιουδαίοι ως λαοί είναι αθάνατοι, πάντα αναζητούμε την τοποθεσία όπου αυτοί βρίσκονται συγκεντρωμένοι, για να εντοπίσουμε το πού θα μπορούσε να προκύψει το πρόβλημα για τον αντίπαλό τους, σε περίπτωση που εκείνος κάνει το λάθος να επιτεθεί στα «τυφλά» …Το λάθος που έκανε ο «Πυρρός Ίππος», όταν με τον Τίτο επιτέθηκε στην Παλαιστίνη …Το λάθος που μπορεί να κάνει ο «Χλωρός Ίππος», εάν δεν προσέξουν οι «ιππείς» του. Όπως καθημερινά διαπιστώνουμε, οι νέοι «αυτοκράτορες» όχι μόνον δεν προσπαθούν ν’ αποφύγουν το λάθος, αλλά «φλερτάρουν» διαρκώς μ’ αυτό. Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει, είναι μια ΑΚΡΙΒΗΣ επανάληψη των συνθηκών που οδήγησαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο «λάθος», το οποίο τελικά τη «δηλητηρίασε» και την απείλησε με «θάνατο»!

[34]

Σήμερα βλέπουμε ΤΟ ΙΔΙΟ «λάθος» να επαναλαμβάνεται με τους ΙΔΙΟΥΣ πρωταγωνιστές σε αντίθετους όμως ρόλους. Τώρα ο «Ίππος» τού Άνδρα είναι ο κυρίαρχος …και αυτός είναι που διατρέχει τον κίνδυνο να καταστραφεί. Ρισκάρουν οι θνητοί κι ανεκπαίδευτοι «ιππείς» του, γιατί μπαίνουν στον πειρασμό να τον βάλουν να «ποδοπατήσει» τον «πεσμένο» αντίπαλό τους …Να τον βάλουν να εξοντώσει τον «Υιό τής Γυναίκας», προκειμένου ν’ απαλλαγούν άπαξ από τον κίνδυνο που αυτός αντιπροσωπεύει. Αγνοώντας τον κίνδυνο, προσπαθούν να λύσουν άπαξ το πρόβλημά τους με τους Έλληνες. Έχοντας «μεθύσει» από την ισχύ τους —και εξαιτίας τής αλαζονείας τους— έχουν «τυφλωθεί» και ΔΕΝ βλέπουν ότι βάζουν τον «Χλωρό Ίππο» να ποδοπατήσει ατσάλινες «λόγχες», που μοιάζουν με εθνικά «χόρτα», αλλά δεν είναι τέτοια …ΔΕΝ διδάσκονται από την ιστορία και ως άσχετοι «ιππείς» αγνοούν ότι και ο δικός τους «Ίππος» έχει την «αχίλλειο πτέρνα» του.

Κάποτε η πανίσχυρη Ελληνική Αυτοκρατορία έχασε τη «μάχη» της, γιατί ο κίνδυνος βρισκόταν σε μια «νησίδα» ιουδαϊκή, όπου ζούσαν δηλητηριώδη Ιουδαϊκά «φίδια» και ανάμεσα σ’ αυτά υπήρχε και ο Ιουδαίος Μεγάλος Όφις, που την οδήγησε στη «δηλητηρίαση» και στη συνέχεια στον «θάνατο». Έκανε μια ολέθρια επιλογή, γιατί —όπως έδειξε η ιστορία— η επιλογή αυτή αποτέλεσε την αρχή τού τέλους της, εφόσον από εκεί ξεκίνησε ο Ιησούς την πορεία Του για την άλωσή της και τη νίκη Του απέναντι στον Αλέξανδρο. Τώρα, η αυτοκρατορία αυτή, η οποία είναι πλέον καθαρά ιουδαϊκού τύπου, επιχειρεί να κάνει το ίδιο με την ελληνική «νησίδα». Οι «ιππείς» της, αγνοώντας τον κίνδυνο, βάζουν τον «Ίππο» τους να «καλπάσει» εκεί όπου ΔΕΝ πρέπει καν να «πλησιάσει»! Έχει όμως κι αυτός την «αχίλλειο πτέρνα» του! …Έχει και η δική τους αυτοκρατορία τον θανάσιμο εχθρό της εντός τής επικράτειάς της, εφόσον μέσα σ’ αυτήν —και ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς που ελέγχει— είναι παγιδευμένοι και οι «σιδερόφρακτοι» Έλληνες!

Όσο λάθος ήταν η επέμβαση του Τίτου στη «φωλιά» των Ιουδαίων, άλλο τόσο λάθος είναι η σημερινή επέμβαση των Ιουδαίων στη Μακεδονία. Γιατί; …Γιατί ΔΕΝ ξέρεις τι θα βρεις στη Μακεδονία, η οποία αποτελεί τη «μήτρα» τού Ελληνισμού και γνωρίζεις εξ αρχής ότι «κουβαλάει» το «σπέρμα» τού Υιού της! …ΔΕΝ ξέρεις τι έχει η Μακεδονία ΉΔΗ «γεννήσει» και άρα τι μπορεί να σε απειλήσει! …ΔΕΝ ξέρεις εάν με τις πράξεις σου «ξαναζωντανέψεις» αυτό, το οποίο ο Θεός έχει «μαρμαρώσει» μέχρι να ολοκληρωθεί ο χρόνος τού Σχεδιασμού Του! Θεωρούμε ΜΕΓΑ πολιτικό σφάλμα που οι Ιουδαίοι, μέσω Κίσινγκερ, Χόλμπρουκ, Ολντμπράιτ και Νίμιτς, δρομολόγησαν τη «Συμφωνία των Πρεσπών» με τρόπο τόσο ταπεινωτικό για τους Έλληνες. Γιατί; …Γιατί ενεργοποίησαν τα ένστικτα της επιβίωσής τους και τους «προσανατόλισαν» προς τους ίδιους …Τους «έστρεψαν» προς κάποιον συγκεκριμένο εχθρό! …Έναν εχθρό, τον οποίο οι Έλληνες τους προηγούμενους αιώνες είχαν μόνιμα στο στόχαστρό τους και τον μάχονταν, αλλά που τον τελευταίο αιώνα μέσα στην «ομίχλη» τής προπαγάνδας περί «Ολοκαυτώματος» τον είχαν «ξεχάσει».

[35]

Μπορεί λοιπόν, όταν ο εχθρός αυτός τούς «χτύπησε» με τη «Συμφωνία των Πρεσπών», να μην είχαν τις δυνάμεις ν’ αντιδράσουν, αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ έχουν δυνάμεις!!! …Η Ελλάδα, με τη Μακεδονία στα «σπλάχνα» της, όσο κι αν την υποτιμούνε, δεν παύει να είναι επικίνδυνη. Οι Έλληνες είναι ακίνδυνοι για το σύστημα μόνον όταν βρίσκονται σε Συμφωνία των Πρεσπών και λαϊκός παράγοντας - Δρόμος της Αριστεράς «διασπορά» …Όταν βρίσκονται σε διάσπαρτες κοινότητες μέσα σε αχανείς αυτοκρατορίες …Όταν δεν υπάρχουν οι συνθήκες να βρεθούν υπό πίεση και με την «πλάτη» στον «τοίχο». Όμως, όταν για τον οποιονδήποτε λόγο βρεθούν συγκεντρωμένοι εντός ενός «κλειστού» ομοιογενούς συστήματος, γίνονται επικίνδυνοι, ακόμα κι αν είναι ελάχιστοι! Μάλιστα, όσο πιο λίγοι είναι, τόσο πιο γρήγορα και τόσο πιο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν. Γιατί; …Γιατί ο Θεός τούς έχει δώσει χαρακτηριστικά, τα οποία τους κάνουν φονικούς για τις αυτοκρατορίες!

Οι Έλληνες είναι «άκαμπτοι» και «ατσάλινοι» και «ματώνουν» τις αυτοκρατορίες! …Δεν είναι σαν τους «δηλητηριώδεις» Ιουδαίους! …Είναι «κοφτεροί» σαν «ξίφος»! Γι’ αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνοι. Οι αυτοκρατορίες «πέφτουν» με γνώσεις και δεν απαιτούν απαραιτήτως στρατεύματα εκατομμυρίων στρατιωτών …και οι Έλληνες ΕΧΟΥΝ τέτοιες Γνώσεις!!! Εάν τους πιέσεις άκαιρα, άστοχα και τους φέρεις σε αδιέξοδο, θα αντιδράσουν! Από τη στιγμή που, ως λαός, είναι αθάνατο Θείο Δημιούργημα, είναι «άθραυστοι» και άρα, όταν τους πιέσεις, εσύ θα πληγωθείς και δεν θα συμβεί το αντίθετο! Υπό αφόρητη πίεση μπορούν να «πυρακτωθούν» και να μετατραπούν στον τρομερό «Λευκό Ίππο» των Γραφών!!! …και, όπου υπάρχει ο «Ίππος» αυτός, πολύ πιθανό είναι κάπου εκεί κοντά να βρίσκεται και ο «Ιππέας», τον οποίο φοβούνται οι Ιουδαίοι! …Ο «Ιππέας», ο οποίος τους διαχειριστές τού Αντίχριστου μπορεί να τους λιώσει σαν τα «σκουλήκια» …μιας και είναι «γεννήματα εχιδνών»! …Ο «Υιός τής Γυναίκας», που, από την εποχή τού Προπατορικού Αμαρτήματος, τα φίδια τα πατάει στο «κεφάλι»!

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνα, εάν αναλογιστεί κάποιος τα όσα περιγράψαμε πιο πάνω για τους Αυτοκράτορες και τις στρατηγικές τους. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ΜΕΓΑ σφάλμα την πολιτική τής Νέας Τάξης απέναντι στην Ελλάδα …ΔΕΝ έπρεπε καν να την «πλησιάσουν», γιατί το ρίσκο ήταν μεγάλο! …ΔΕΝ έπρεπε, εξαιτίας τού μικρού της μεγέθους, να την υποτιμήσουν! Είναι παντελώς ερασιτέχνες και άσχετοι, γιατί διαφορετικά θα γνώριζαν ότι οι αυτοκρατορίες κινδυνεύουν από τη γνώση! …Κινδυνεύουν από Αυτοκράτορες! Οι Αυτοκράτορες αγωνίζονται με τις γνώσεις τους! …Οι Αυτοκράτορες ΔΕΝ χρειάζονται απαραίτητα μεγάλα στρατεύματα για τις ΜΑΧΕΣ τους!!! …Οι κατώτεροι βασιλείς είναι εκείνοι που χρειάζονται στρατεύματα, γιατί χωράφια διεκδικούν και χωράφια χάνουν …Οι Αυτοκράτορες μπορούν και ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ν’ αγωνίζονται!!! …και αυτό ΔΕΝ τους καθιστά λιγότερο επικίνδυνους!!! …Απλά, όταν τους εντοπίσεις, συνήθως είναι πολύ αργά για να τους αντιμετωπίσεις!

[36]

Ο «Χλωρός Ίππος» τής Νέας Τάξης μπορεί να πέρασε «επάνω» από το ελληνικό «κορμί» —φαινομενικά χωρίς να υποστεί «γρατσουνιά»—, αλλά ΔΕΝ αντιλήφθηκε ότι πάτησε ένα πολύ αιχμηρό «καρφί» …Δεν αντιλήφθηκε τη ζημιά που έχει πάθει πραγματικά! …ΔΕΝ ξέρει πόσο πλέον «αιμορραγεί», γιατί οι «καβαλάρηδες» της συμφοράς ΔΕΝ γνωρίζουν τα τρωτά σημεία τού υποτιθέμενου «Ίππου» «τους» …ΔΕΝ τα γνωρίζουν, γιατί απλούστατα ο σημερινός «Ιππέας» τού «Χλωρού Ίππου» ΔΕΝ είναι αυθεντικός Αυτοκράτορας! …Ανεκπαίδευτοι τυχαίοι τοκογλύφοι, φαρμακοτρίφτες και κομπιουτεράδες είναι αυτοί, οι οποίοι «παριστάνουν» τους σημερινούς «αυτοκράτορες» …Κάτι «καρμίρηδες», οι οποίοι, μιμούμενοι τη «σωτηριολογική» λογική των θρησκειών, παριστάνουν τους «θεούς», που «πουλάνε» πανανθρώπινη «σωτηρία» από την «υπερθέρμανση» του Πλανήτη, «σωτηρία» από «πανδημίες» και άλλα τέτοια φαιδρά! …Κάτι νεόπλουτοι βλάκες είναι, που παριστάνουν τους «Κυβερνήτες» σε ήρεμα νερά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλες τρικυμίες! Εάν ήταν αυθεντικοί Αυτοκράτορες, θα γνώριζαν ότι ΔΕΝ έπρεπε να πλησιάσουν την Ελλάδα!!! …ΔΕΝ έπρεπε να τη βάλουν στην περιπέτεια των Μνημονίων, που αυξάνει την εσωτερική της κοινωνική «πίεση» και ΔΕΝ έπρεπε να την εξοργίσουν με την απολύτως ταπεινωτική «Συμφωνία των Πρεσπών», που ανεβάζουν την κοινωνική της «θερμοκρασία»! …ΔΕΝ πιέζεις —και μάλιστα στην «κοιλιά»— ένα σύστημα, το οποίο δεν ξέρεις τι κυοφορεί και μπορεί να «γεννήσει»! …Πολύ περισσότερο όταν στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να δώσεις κάποια άλλη μεγάλη μάχη σε μικρή απόσταση.

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί αυτός ο ήδη τραυματισμένος «Ίππος» αναγκαστικά θ’ αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα, εάν «έμπλεκε» σε κάποια επιπρόσθετη σύγκρουση, η οποία θα επέτρεπε στους Έλληνες να τον «πλησιάσουν»! …Να τον «πλησιάσουν» σε απόσταση «βολής», ώστε να μπορέσουν να τον «χτυπήσουν». Αυτό, το οποίο τελικά και έγινε! …Ο «Χλωρός Ίππος», που, εξαιτίας τής άγνοιας των Ιουδαίων «ιππέων» του, νόμιζε ότι είχε «τελειώσει» με τους Έλληνες στη Μακεδονία, πήγε κι «έμπλεξε» στην Παλαιστίνη! …«Έμπλεξε» στην κυριολεξία, εφόσον —για ένα ελάχιστο στρατηγικό κέρδος— ρίσκαρε κι έχασε ΟΛΗ την «πίστωση» των Ιουδαίων!!! …Την «πίστωση» την οποία μονίμως έχουν ανάγκη, εφόσον αυτή είναι που τους προσφέρει την προστατευτική «ανοχή» των χριστιανικών λαών στην εκκωφαντικά παρασιτική τους παρουσία! …Την «ανοχή» που χρειάζονται ως αλλόθρησκοι ξένοι μέσα σε κοινωνίες, οι οποίες «βράζουν» πλέον από την ενόχλησή τους για την εισβολή των αλλόθρησκων ξένων που δέχονται.

Έκαναν αυτό, το οποίο ούτε ο πλέον άσχετος στρατηγός δεν θα έκανε! …Εντός τής Γάζας, την οποία οι Ιουδαίοι διεκδικούν, πήγαν και «χτύπησαν» τους Χριστιανούς κατοίκους της με στόχο να τους «ξηλώσουν» από την πατρίδα τους! Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι διέπρεψαν ως ξένοι και αλλόθρησκοι στη χριστιανική επικράτεια, πήγαν και «χτύπησαν» τους Χριστιανούς σαν ξένους που πρέπει να «φύγουν»! Εντός του χώρου τού ιουδαϊκού ελέγχου, φέρθηκαν εγκληματικά εις βάρος των Χριστιανών. Μιμήθηκαν μια ναζιστική πολιτική και μάλιστα εις βάρος αυτών, οι οποίοι στη δική τους επικράτεια όχι μόνον τους φιλοξενούν, αλλά τους προστατεύουν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ Χριστιανούς μέσα σε Εκκλησίες, επειδή αρνούνταν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Αυτό είναι επικίνδυνο για τους Ιουδαίους, γιατί έτσι τίθεται υπό αμφισβήτηση και η δική τους παραμονή μέσα στη χριστιανική επικράτεια! …Μόνοι τους δημιούργησαν συνθήκες να ξεσηκωθούν ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί σε ΟΛΑ τα κράτη, για να τους διώξουν και να τους στείλουν «πακέτο» στο Ισραήλ!…

[37]

…Μόνοι τους άνοιξαν έναν «ασκό τού Αιόλου», που κανένας δεν γνωρίζει τι συνέπειες θα έχει για τον Ιουδαϊσμό τής Διασποράς. Μέσα σε λίγες ημέρες ο Ιουδαϊσμός προκάλεσε —μόνος του— την πανανθρώπινη αντίδραση και αντιπάθεια! …Ό,τι με άπειρη «κλάψα» —για τους άδικους διωγμούς των Χριστιανών τού παρελθόντος— κέρδισαν, το έχασαν με τους βομβαρδισμούς των χριστιανικών Εκκλησιών στη Γάζα! …Ό,τι με άπειρο χρήμα για προπαγάνδα κέρδισαν οι Ιουδαίοι μέσα σε έναν αιώνα, το έχασαν μέσα σε μερικές ημέρες! …Αρκούσαν μερικές βόμβες σε νοσοκομεία και κάποιες φωτογραφίες νεκρών παιδιών! …Η ιουδαϊκή ηγεσία θα αμφισβητηθεί ακόμα και μέσα στην ισραηλινή κοινωνία! …μετά τις αποκαλύψεις ότι ο ισραηλινός στρατός ήταν αυτός, που σκότωσε τους περισσότερους από τους ομήρους τής Χαμάς. Αυτοί, οι οποίοι κέρδισαν τα πάντα μέσω της προπαγάνδας, έγιναν ήδη τα μεγαλύτερα θύματα της προπαγάνδας!

Εδώ βέβαια βρίσκεται και η ιστορική ειρωνεία. Αυτός ο «Ίππος», που πλέον θ’ αναγκαστεί να δώσει τη «μάχη» για την επιβίωσή του, θα το κάνει στον ίδιο ακριβώς χώρο, όπου έδινε τις «μάχες» του ο «Πυρρός Ίππος» τού «Υιού τής Γυναίκας» και παγιδεύτηκε από Τον μεγάλο αντίπαλο Αυτοκράτορα, ο οποίος ήταν ο «Υιός τού Ανδρός»! Αυτός ο «Ίππος» τώρα, ο οποίος είναι μπλεγμένος στη Γάζα —λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Όρος τής Μεγιδδώ—, θα βρεθεί «απέναντι» στον μεγάλο κίνδυνο που εκφράζει ο Ελληνισμός! …Ο οργισμένος Ελληνισμός, ο οποίος αγωνίζεται να επανέλθει στη θέση του! …Ο προσβεβλημένος Ελληνισμός, ο οποίος διασύρθηκε από τους Ιουδαίους τοκογλύφους στο διάστημα που ο «Χλωρός Ίππος» επιδίωκε να «τσακίσει» οικονομικά και ηθικά τούς Έλληνες!

Αυτός ο «πληγωμένος» Ελληνισμός απειλήθηκε ακόμα και με «θάνατο» με την πλαστογράφηση της ιστορίας τού Θεανθρώπου του …Μια πλαστογράφηση, η οποία είχε ως στόχο ν’ «αποκόψει» τους σύγχρονους Έλληνες από την ιστορία τους και τα ψυχικά τους «αποθέματα». Από τη στιγμή που ο «Υιός τής Γυναίκας» άντεξε αυτό το «χτύπημα», ήρθε η σειρά του ν’ ανταποδώσει. Τώρα είναι η σειρά τού «Χλωρού Ίππου» να δεχθεί μια αυτοκρατορική επίθεση, την οποία ΔΕΝ μπορεί ν’ αντιμετωπίσει! …Στο ίδιο μέρος και για το ίδιο «λάθος» ο κυρίαρχος «Ίππος» αυτού του Κόσμου κινδυνεύει! Το «λάθος» τού Τίτου δεν το απέφυγαν ούτε οι Ιουδαίοι! …Ο Αρμαγεδδώνας, ο οποίος συγκέντρωσε γύρω από την Παλαιστίνη τα παγκόσμια συμφέροντα και τα στρατεύματα τους, θα καταλήξει και πάλι σε μια ΜΑΧΗ μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων! …Μια ΜΑΧΗ στην οποία το απόλυτο πλεονέκτημα το έχει ο «Ιππέας» με το «τόξο» επάνω στον «Λευκό Ίππο»!

Οι Έλληνες θα βρουν την ευκαιρία —αλλά και τη δύναμη— ν’ ανέβουν ξανά στον «Πυρρό Ίππο» …έστω και για τελευταία φορά! …Θα διορθώσουν το «σφάλμα» τού 1922, που με συνωμοσίες και προδοσίες έπεσαν από τον «Ίππο» και κινδύνευσαν να «πεθάνουν» …Θα ξαναγίνουν «Ρωμαίοι» ή «Ρωμιοί» και θα ξαναπάρουν στα «χέρια» τους τη Νέα Ρώμη —ή Κωνσταντινούπολη— …Θα ξαναγίνουν Ρωμιοί, γιατί μόνον οι Ρωμιοί έχουν σχέση με τον «Πυρρό Ίππο» …Μόνον οι Ρωμιοί μπορούν να «μπουν» πνευματικά στη Νέα Ρώμη. Οι Έλληνες είναι «Έλληνες» μόνον ως «στράτευμα» στη μάχη εναντίον των «υιών» τού Ανδρός …Εναντίον των «Δαρείων» τής «πόρνης» Βαβυλώνας! …Μόνον υπό την ηγεσία τού εν ζωή «Υιού τής Γυναίκας» γίνονται Ρωμαίοι! «Ακέφαλοι» ενεργούν ως Έλληνες συνθέτοντας τον «Λευκό Ίππο»! Ο ηγέτης τους είναι αυτός, που, αμέσως μετά τη νίκη τους, θα τους μετατρέψει αυτόματα σε Ρωμιούς.

[38]

Έρχεται ο Αρμαγεδών ...Πόσο έτοιμοι είμαστε; -veteranos |Εθνικά Θέματα

Η νίκη τού Υιού είναι εκείνη που μεταμορφώνει τους Έλληνες σε Ρωμιούς και μαζί μ’ αυτούς μεταμορφώνεται και ο «Ίππος» τους. Ως «Έλληνες» δηλαδή πηγαίνουν στη μάχη, αλλά, ΜΟΝΟΝ εάν κατορθώσουν και νικήσουν —υπό την ηγεσία τού «Υιού τής Γυναίκας»—, γυρνούν ως «Ρωμιοί»! …με έναν «Ίππο», ο οποίος έχει αλλάξει χρώμα από το «αίμα» αυτής της μάχης …Μιας μάχης παγκόσμιας, που «πλημμυρίζει» με «αίμα» ολόκληρο τον Πλανήτη. Σύντομα θα επιβεβαιωθούν απόλυτα οι Προφητείες και οι Θρύλοι για τον «Μαρμαρωμένο Βασιλιά» των Ρωμαίων. Όμως, η «επιστροφή των Ρωμιών» στην ιστορική τους «έδρα» θα είναι γιορτινή και ΟΧΙ πολεμική! …Θα είναι πολύ πιο εύκολη και χαρούμενη απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος …Θα γιορτάσουν τη νίκη τους μαζί με τους Ρωμιούς εκείνους, οι οποίοι είχαν «κρυφτεί» στην Τουρκία …Θα πανηγυρίσουν τη νίκη τους μαζί με τους Μωαμεθανούς, οι οποίοι αναμένουν τη «ρωμαίικη» νίκη τής τελευταίας στιγμής! …Μια νίκη τού Πνεύματος χωρίς νικητές και χαμένους ανθρώπους! …Θα χαρούν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι με αυτήν την «αποκατάσταση» της Δικαιοσύνης, η οποία θα φέρει την απόλυτη ΕΙΡΗΝΗ και ΑΦΘΟΝΙΑ στον Κόσμο! …Θα γιορτάσουν ΟΛΕΣ οι θρησκείες μαζί τη Θεία Ευφυΐα και τον «δαιμόνιο» ΥΙΟ τού ΘΕΟΥ μέσα στην «Αγιασοφιά»! »! Έφτασε η ώρα του ΤΕΛΟΥΣ και της ΝΙΚΗΣ των Ελλήνων, όπως μας προανήγγειλε ο ίδιος ο Ιησούς!…

«Ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου»!!!…

…Το Σχέδιο του Θεού θα ολοκληρωθεί με τον πιο θεαματικό και δίκαιο τρόπο!!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: