Ο μύθος του Μινώταυρου: Mια αφήγηση για τη σύγκρουση της αγριότητας με τον πολιτισμό | Anarchy press gr

 

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ…

…ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη,

που —εδώ κι έναν αιώνα—

«τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!…

…Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ενός τρελού !!!

 

Ο Μητσοτάκης —των ανύπαρκτων προσόντων και της ορατής σε όλους ψυχασθένειας— εξελίσσεται σε μια πραγματική μάστιγα για τον ίδιο τον Ελληνισμό. Με την εμμονή, που συνήθως διακρίνει έναν τρελό άνθρωπο και την άγνοια κινδύνου που διακρίνει έναν βλάκα, κατάφερε κι έκανε αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν στο παρελθόν άλλοι φασίστες —πολύ εξυπνότεροι και ικανότεροι απ’ αυτόν—. Χωρίς να καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ «νόμιμου» και «παράνομου» καταφέρνει και φθείρει το ένα μετά το άλλο ΟΛΑ τα θεμέλια της Δημοκρατίας. Υπόδικος για την υπόθεση της τηλεφωνικής παρακολούθησης πολλών πολιτικών και κρατικών παραγόντων και επικεφαλής ενός κόμματος που χρωστά μισό δις ευρώ, συμμετείχε σε εκλογές, στις οποίες —άγνωστο με πόση νοθεία …και με μια αποχή που ξεπερνά το 50%— «πανηγυρίζει» μια νέα πρωθυπουργική θητεία, αδιαφορώντας για τα πάντα.

Όμως, αυτή η «επιτυχία» του δεν οφείλεται στα «μακιαβελικά» του προσόντα …Αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι «βασιλεύει» σε μια κατάσταση, η οποία ήδη έχει «καπελώσει» τα πάντα …και, ένας τρελός απλά είναι το πιο βολικό «εργαλείο» σε μια ήδη τρελή κατάσταση! «Δανείζει» το πρόσωπό του σε μια άρρωστη κατάσταση, χωρίς να είναι ο ίδιος η «αρρώστια» …Η «αρρώστια» είναι ο Βενιζελισμός! …Αυτή είναι μια πραγματική «αρρώστια» για τον Ελληνισμό! …Θανατηφόρα αρρώστια —όπως αποδεικνύεται μέσα στον χρόνο— …Μια συμμορία «ξυπόλητων» κατσικοκλεφτών από την Κρήτη, που, μέσα σε λίγες δεκαετίες, κατάφερε αυτό, το οποίο δεν κατάφεραν επί αιώνες Ταμερλάνοι, Αττίλες, Βάνδαλοι και Ούννοι. Έφεραν τον Ελληνισμό σε σημείο σήμερα να «ψυχορραγεί». Δεν υπάρχει εθνική καταστροφή, που πίσω της να μην κρύβεται ο συμφεροντολογικός Βενιζελισμός.

Ελευθέριος Βενιζέλος- Γεώργιος Παπανδρέου | Greek history, History, Liberal  party Αυτός ο Βενιζελισμός ήταν που με τη Μικρασιατική Καταστροφή διέλυσε την αυτοκρατορική Ρωμιοσύνη κι επωφελήθηκε οικονομικά απ’ αυτήν, «πυροδοτώντας» το μεγαλύτερο κακό τού Ελληνισμού, που είναι ο διχασμός …Ήταν αυτός που συνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ στην κατεχόμενη Ελλάδα …Ήταν αυτός που προκάλεσε τον καταστροφικό Εμφύλιο …Ήταν αυτός που μας έβαλε στη Χούντα …Ήταν αυτός που πρόδωσε την Κύπρο …Ήταν αυτός που νομιμοποίησε και «τάισε» με κρατικά χρήματα το «μολυσματικό» ΚΚΕ …Ήταν αυτός που με δάνεια, επιδοτήσεις και «ξεβλαχιστές» τού βόθρου διέλυσε την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικογένεια κατά την διάρκεια της Μεταπολίτευσης …Ήταν αυτός που μας έβαλε με τη βία στα Μνημόνια …και τώρα, με τον τρελό Κούλη, προσπαθεί να μας βάλει στην τρέλα τής WOKE-ιδεολογίας των Λιγνάδηδων, που διαλύει αυτήν τη στιγμή την παγκόσμια κοινωνία.

Με τις «πλάτες» τής Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ ο Βενιζελισμός στα χέρια ενός τρελού διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του …Μέσω των προνομιακών διορισμών έχει πάρει τον έλεγχο του κρατικού μηχανισμού και κάνει ό,τι θέλει. Ξεπουλάει τα πάντα …Πυρπολεί τα πάντα —κυριολεκτικά και μεταφορικά—. Όλα για το κέρδος …Για το οικονομικό «αντίκρισμα». Οι Βενιζελικοί κυβερνάνε με όρους συμμορίας, συμπληρώνοντας ο ένας τον ρόλο τού άλλου και καλύπτοντας τις ανεπάρκειές τους ακόμα και με παράνομους τρόπους. Όταν λέμε διαλύουν τα πάντα, εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Με πρώτο τον Κούλη επιτίθενται ακόμα και σε θεσμούς-«πυλώνες» τής ίδιας της Δημοκρατίας!

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο αυτό. Έχοντας μεθύσει» από τη δύναμή του, δεν σέβεται τίποτε. Πρόσφατα τον είδαμε στη Βουλή σε μια έκρηξη τρέλας, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί κανένας στον πολιτισμένο κόσμο. Ο επικεφαλής τής Εκτελεστικής Εξουσίας —σε μια επίδειξη αλαζονείας και άγνοιας— από το βήμα τής Βουλής απαίτησε, από τον προεδρεύοντα εκείνη τη στιγμή τής Ανεξάρτητης Νομοθετικής Εξουσίας, να εγκαταλείψει τη θέση του, γιατί τον διέκοπτε! Ο ίδιος, ο οποίος μεγάλο μέρος τού λαού —που υποτίθεται τον ψηφίζει— αποκάλεσε «ψεκασμένο», στράφηκε με πρωτοφανή αντισυνταγματικό μένος εναντίον τού επικεφαλής μιας ανεξάρτητης εξουσίας. Αυτό δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο και έγινε στην Ελλάδα, γιατί απλούστατα τα πάντα είναι «παγιδευμένα».

Είναι προφανές ότι η Βουλή ΔΕΝ τον «ελέγχει» κι ως εκ τούτου κι ο ίδιος δεν τη φοβάται …και το ίδιο ισχύει και με τον λαό, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι αυτός που ψηφίζει τους ηγέτες του. Ο φερόμενος σαν ηγέτης τής Δεξιάς δεν υπολογίζει ούτε τους βουλευτές του ούτε τους ψηφοφόρους του! Η Δεξιά υπάρχει σήμερα μόνον όταν ψηφίζει! ΟΛΟΙ οι βουλευτές τής ΝΔ είναι ΑΝΤΙ-δεξιοί, που μισούν τη Δεξιά …Είναι επιλογή των Μητσοτάκηδων και ΟΛΟΙ τους Βενιζελικοί! Από τη στιγμή που τους ελέγχει αυτούς, η Βουλή είναι γι’ αυτόν είναι ένα «μαγαζάκι» …Είναι το πίσω μέρος τού σπιτιού του. Από τη στιγμή που ελέγχει τους δεξιούς, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να βρίσκεται «απέναντι» στον φυσικό απόγονο του Βενιζέλου.

Όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων είναι Βενιζελικοί! Δεν μιλάμε καν για τα «αποκόμματα» τύπου Βελόπουλου, που είναι «αχυράνθρωποι», για να «σκουπίζουν» τις επιλογές των Δεξιών …Μιλάμε ακόμα και για τα κόμματα της υποτιθέμενης κομμουνιστικής Αριστεράς …Από τους Κύρκους, τους Κωνσταντόπουλους και τις Δαμανάκισες …μέχρι τον γιο των χουντικών εργολάβων, τον Τσίπρα. Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε καν, εφόσον αποτελεί αυθεντικό πολιτικό γέννημα του βενιζελικού Παπανδρεϊσμού. Εάν σ’ αυτούς προσθέσεις και το ΚΚΕ των χαφιέδων, οι οποίοι από τον καιρό τού «ιδιώνυμου» είναι όμηροι και επιλογές των Βενιζελικών, καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει…

…Καταλαβαίνει το πού στηρίζεται ο τρελός Κούλης και τον λόγο που δεν έχει πρόβλημα με τις «εκρήξεις» του μέσα στη Βουλή …Τον λόγο που δεν διστάζει να κουβαλάει δημοσίως τους «επικοινωνιολόγους» του, οι οποίοι θα του πούνε πότε πρέπει να σκύβει το κεφάλι, παριστάνοντας τον θλιμμένο και πότε πρέπει να παριστάνει τον χαρούμενο. Δεν έχει πρόβλημα ν’ αναζητά με το βλέμμα του εκείνους, οι οποίοι θα του κάνουν νόημα για το πώς να συμπεριφερθεί στις συνεντεύξεις του …Δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει από ένα θύμα δυστυχήματος —το οποίο οφείλεται στη δική του ανεπάρκεια— να βάλει «πλάτη», για να τον βοηθήσει να γίνει «καλύτερος»! …Νομίζει ότι τον «εκπαιδεύει» ο λαός με τη δυστυχία του …Δεν έχει πρόβλημα να βρίσει τον ίδιο τον λαό, όταν αυτός δεν «υπακούει» στις εντολές του. Οι βουλευτές ή οι δημοσιογράφοι κάνουν πως δεν «βλέπουν» την τρέλα του κι ο λαός κάνει πως ψηφίζει, εφόσον ό,τι και να ψηφίσει πάλι σ’ αυτόν θα «πέσει».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Ανδρέας: Οι αιώνιοι αντίπαλοι -Μια άλλη ματιά  στην εποχή του μνημονίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Απλά είναι τα πράγματα. Από τη στιγμή που οι Βενιζελικοί κατόρθωσαν κι απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο της εκ των δεδομένων αντιβενιζελικής δεξιάς παράταξης, όλα είναι ελεγχόμενα. Ποιος θα αντιδράσει στον φυσικό κληρονόμο των Βενιζέλων, ακόμα κι όταν είναι ορατή η τρέλα του; Ποιος θα σταματήσει τον φασισμό ενός δήθεν «Πρωθυπουργού», ο οποίος ελέγχει την πλειοψηφία τής Βουλής με όρους κομματικής συμμορίας; Ποιοι απομένουν ν’ αντιδράσουν; …Μόνον η «Τρίτη Εξουσία» και η λεγόμενη «Τέταρτη» …Η Δικαιοσύνη και ο Τύπος! Σ’ ό,τι αφορά την πρώτη υπάρχει μείζον πρόβλημα. Ελέγχοντας τη Βουλή και άρα τους διορισμούς και τις προαγωγές στη Δικαστική Εξουσία, μπορείς να την ελέγχεις απόλυτα. Το ίδιο γίνεται και με τον Τύπο. Ελέγχοντας τη Βουλή —και άρα και τη δημόσια τσέπη—, μπορείς να παίζεις με τα «καρότα» που σέρνουν τη Δημοσιογραφία. Σε ένα κακοσχεδια­σμένο κρατικό σύστημα, όπως είναι η βαλκανική «Μπανανία», όλα είναι «παγιδευμένα» με τρόπο τέτοιο, ώστε να εξυπηρετούνται τα πολιτικά «τζάκια» και οι ξένοι «προστάτες» τους.

Από την εποχή τού Τσολάκογλου μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως. Απλά στην Κατοχή οι Βενιζελικοί είχαν ως αφεντικά τους τούς Γερμανούς, ενώ τώρα έχουν τους Αμερικανούς, που είναι περίπου το ίδιο. Από τη στιγμή που για τον οποιονδήποτε λόγο ελέγχει κάποιος την Εκτελεστική Εξουσία, ελέγχει και όλα τα υπόλοιπα …ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες Εξουσίες, οι οποίες πρέπει να είναι διακριτές, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση. Πόση Δημοκρατία μπορεί να υπάρχει, όταν μέσα από την ίδια εκλογική διαδικασία παραδίδεται σε ένα πρόσωπο η Εκτελεστική Εξουσία και ταυτόχρονα η πλειοψηφία τής Νομοθετικής Εξουσίας; Ποιος θα ελέγξει αυτόν που ΠΡΕΠΕΙ να ελέγχεται ως Πρωθυπουργός, όταν του δίνεται η δυνατότητα ως κομματάρχη να «μαντρώνει» τους ελεγκτές του; Πώς θα λειτουργήσει η Δημοκρατία, όταν οι ελεγχόμενοι Υπουργοί ανήκουν στην ίδια πολιτική «συμμορία» με την πλειοψηφία των ελεγχόντων βουλευτών; Ποιος θα τους ελέγξει ΟΛΟΥΣ αυτούς; …Η Δικαιοσύνη;…

…Για ποια «Δικαιοσύνη» μπορούμε να μιλάμε στην Ελλάδα; …Ακόμα δεν έχουμε κατορθώσει στην Ελλάδα να επιβάλουμε τη διακριτή απόσταση μεταξύ «Διωκτικών Αρχών» και «Δικαστικών Αρχών» …Όλα βρίσκονται κάτω από μια μυστηριώδη κι ασαφή «ομίχλη» με τον πομπώδη και αρχαιοπρεπή τίτλο «Άρειος Πάγος», χωρίς κανένας να γνωρίζει πώς λειτουργούν αυτά τα παρανόμως «συγκοινωνούντα δοχεία». Η Ελλάδα είναι από τα λίγα κράτη τού λεγόμενου «Πρώτου Κόσμου», που ΔΕΝ έχει Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος να είναι επικεφαλής των «Διωκτικών Αρχών» και άρα και των ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ «Εισαγγελικών Αρχών» …Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος να είναι μετακλητός πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας και όχι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος στη θέση του …Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα είναι απευθείας επιλογή τής Εκτελεστικής Εξουσίας, εφόσον με τη στάση του θα εκφράζει ένα σοβαρό μέρος τής πολιτικής της …Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος να είναι προϊστάμενος άλλων όμοιων και άρα μη-μόνιμων τοπικών Εισαγγελέων …Γενικό Εισαγγελέα, όπως έχουν στις ΗΠΑ για παράδειγμα!

Στην Ελλάδα —επειδή αυτό είναι που συμφέρει τους βενιζελικούς ιδιοκτήτες της— η Εισαγγελία —και άρα οι «Διωκτικές Αρχές» βρίσκονται «αγκαλιά» με τις «Δικαστικές Αρχές»! Ακόμα κι ο «Σύλλογος Δικαστών καί Εισαγγελέων» είναι από την ίδια του τη φύση παράνομος και παράλογος, γιατί τα μέλη του ΔΕΝ είναι της ίδιας «συντεχνίας»! …Είναι παράλογο να υπάρχουν μόνιμοι Εισαγγελείς και αυτοί να «συστεγάζονται», είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, με τους Δικαστές …Είναι παράλογο να υπάρχουν μόνιμοι Εισαγγελείς, όπως είναι παράλογο να υπάρχουν μόνιμοι βουλευτές ή μόνιμοι παίκτες σε μια ομάδα. Σε μια «ειδικότητα», όπου κύριο ρόλο παίζει η «ορμή», η «όρεξη» κλπ., είναι παράλογο να υπάρχει η μονιμότητα …Οι καλύτεροι πρέπει εκεί να «παίζουν» και μόνον όταν είναι τέτοιοι!

Στη μεταπολεμική Ελλάδα, η οποία ελέγχεται απόλυτα από τους πρώην δωσίλογους Βενιζελικούς, τίποτε απ’ αυτά δεν ισχύει, γιατί θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχοντας το παραδικαστικό κύκλωμα, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και μάλιστα χωρίς να φοβούνται τίποτε. Δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και μονοπωλούν τα πάντα, εφόσον «παίζουν» με «σημαδεμένη» τράπουλα. Λόγω εξουσίας —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— ελέγχουν την οικονομία και, επειδή ελέγχουν την οικονομία, ελέγχουν και την πολιτική εξουσία, για να «κλείσει» ο κύκλος και να «ξεκινήσει» από την αρχή. Το έκανε ο πατέρας Μητσοτάκης με τον Μαυρίκη και το επαναλαμβάνει κι ο γιος με τον Δημητριάδη. Η ατιμωρησία των Βενιζελικών είναι ο «καρκίνος», που οδηγεί την ελληνική κοινωνία στον εκφυλισμό και την παρακμή!

Ο Γιωργάκης δουλεύει ψιλό γαζί τον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Κυριάκο! Γιατί να φοβούνται να παρανομήσουν, όταν αυτοί οι ίδιοι είναι που διορίζουν ή προάγουν τους Ανώτατους Δικαστές; …Όταν αυτοί είναι που έχουν δώσει μονιμότητα στην Εισαγγελική Θέση …Όταν αυτοί είναι που ανταμείβουν τους Ανώτατους Δικαστές για τις «υπηρεσίες» τους με Ανώτατα Πολιτειακά και πολιτικά Αξιώματα και άρα αποκαλύπτοντας κρυφές και παράνομες κομματικές προτιμήσεις. Γιατί να φοβηθεί ένας δικαστής —όταν αυτός δεν κάνει σωστά τη δουλειά του—, όταν ο διώκτης Εισαγγελέας ανήκει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην ίδια συντεχνία μ’ αυτόν και άρα δεν πρόκειται να στραφεί ποτέ εναντίον του; Γιατί να φοβηθεί ένας Εισαγγελέας —όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του—, όταν ο Δικαστής που θα τον κρίνει ανήκει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην ίδια συντεχνία μ’ αυτόν;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Απλά πράγματα! …Άλλη η δουλειά τού σκύλου, που ξετρυπώνει τα θηράματα και άλλη αυτή του κυνηγού, ο οποίος τα πυροβολεί …Ο σκύλος ξετρυπώνει τα πάντα κι ο κυνηγός είναι εκείνος που αποφασίζει τι αξίζει να πυροβοληθεί. Συνεργάζονται αυτοί οι δύο παράγοντες και δεν ταυτίζονται μεταξύ τους. Αυτοί ακριβώς είναι οι διακριτοί ρόλοι μεταξύ «Εισαγγελέων» και «Δικαστών» και μόνον έτσι λειτουργεί η Δικαιοσύνη. Όπου όμως δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει και Δημο­κρατία, γιατί απλούστατα υπάρχουν συνθήκες ατιμωρησίας, αθέμιτου ανταγωνισμού και τελικά φασισμός. Σε ποια «Μποτσουάνα» ένας Πρόε­δρος Ανωτάτου Δικαστηρίου γίνεται αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή του Αντι­πρόεδρος Κυβέρνησης συγκεκρι­μένου πολιτικού κόμματος;

Γιατί λοιπόν να μην «προ­οδεύουν» μόνιμα οι Βενιζελικοί; …Τα πάντα λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων τους …Τα πάντα τα χρησιμοποιούν για να φέρνουν κέρδη χωρίς τον φόβο τυχόν τιμωρίας. Με τους διαρκείς χαριστικούς διορισμούς των «ημετέρων» χρησιμοποιούν το ίδιο το κράτος και τους μηχανι­σμούς του, για να επικρατήσουν έναντι του ανταγωνισμού. Παρακολουθούν παράνομα τους ανταγωνιστές τους. Τους απειλούν, χρησιμοποιώντας εις βάρος τους όλες τις υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου. Τους ταλαιπωρούν, βάζοντάς τους στον εφιάλτη τής γραφειοκρατίας. Τους δικάζουν με νόμους, οι οποίοι δεν αφορούν ποτέ τους ίδιους. Γιατί να μην «θριαμβεύουν» σε όλους τους χώρους; Οι ανταγωνιστές τους εκβιάζονται, απειλούνται, τιμωρούνται και στο τέλος απλά «χάνουν» τη «μάχη» για την «επιτυχία».

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού. Ο χειρότερος φασισμός είναι αυτός των ανάξιων και των άχρηστων που «διαπρέπουν»! …Ο φασισμός των ανίκανων, οι οποίοι «υποβιβάζουν» ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία …Που την αναγκάζουν ν’ «ακολουθεί» τους «κουτσούς» και τους «τυφλούς», γιατί απλούστατα δεν επιτρέπεται στους ικανούς να τους «προσπεράσουν». Πόσο «καθαρός» λοιπόν μπορεί —στην εποχή των Μνημονίων— να είναι ο διορισμός στη θέση τού «Προέδρου τής Δημοκρατίας» μιας Δικαστού, η οποία με τις αποφάσεις της συνετέλεσε στην επιβολή τού παράνομου Μνημονίου; …Του Μνημονίου αυτού, το οποίο στην πραγματικότητα μετέτρεψε τα χρέη των βενιζελικών μεγιστάνων σε δημόσια χρέη; Πόσο «καθαρός» μπορεί —στην εποχή των Μνημονίων— να είναι ο διορισμός στη θέση τού «Αντιπροέδρου τής Κυβέρνησης» ενός Δικαστή, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την «εκδίκαση» της νομιμότητας του Μνημονίου;

Είναι δυνατόν να φοβηθεί ο Μητσοτάκης τη Δικαιοσύνη, επειδή τον έπιασαν να παρακολουθεί τους αντιπάλους του και ανώτατους κρατικούς αξιωματούχους; Είναι δυνατόν να φοβηθεί για τα χρέη που εξακολουθεί και «φορτώνει» στο κόμμα του; Είναι δυνατόν να φοβηθεί για τις πυρκαγιές ή τα δυστυχήματα που προκύπτουν από τις δικές του ανεπάρκειες; …Μερικά τηλεφωνήματα υπόθεση είναι γι’ αυτόν να «δικάσει» ο ίδιος τον εαυτό του και να τον «απαλλάξει» …Ο ένας Εισαγγελέας τού «χρωστά», ο άλλος τον «φοβάται» και κανένας δεν θα στραφεί εναντίον του. Τα ακόμα χειρότερα συμβαίνουν στη λεγόμενη «Τέταρτη Εξουσία». Υποτίθεται οι Βενιζελικοί έκαναν «καριέρα» με το γνωστό σύνθημα «…ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» …Άραγε πόσο πραγματικό μπορεί να είναι το σύνθημα αυτό;

Για τα εγκλήματα της Δεξιάς ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, αλλά Δεξιούς εγκληματίες δεν βλέπουμε! Ακόμα κι ο Παπαδόπουλος της Χούντας Βενιζελικός ήταν! …Το βαφτιστήρι τού Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος έγινε δικτάτορας από τις «Ασπίδες» τού Ανδρέα και τις «Αποστασίες» τού Μητσοτάκη! …«Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει»! …Βενιζελικοί έκαναν τη «φασαρία» που οδήγησε στη Χούντα και Βενιζελικός ήταν ο Δικτάτορας και όλοι όσοι επωφελήθηκαν οικονομικά από τη Δικτατορία του! Για ό,τι χρεώνεται η Δεξιά, βλέπουμε παντού βενιζελικούς ενόχους. Οι δεξιοί σε όλες τις καταστάσεις είναι καί κερατάδες καί δαρμένοι. Όλοι αυτοί οι μεγιστάνες, οι οποίοι προέκυψαν από τη Χούντα και τα «θαλασσοδάνειά» της ήταν Βενιζελικοί …Λάτσηδες και Βαρδινογιάννηδες «πρωταθλητές» στα χουντικά προνόμια και στον «αντιχουντικό» αγώνα! …Οι ίδιοι ακριβώς που επωφελήθηκαν και από το σημερινό Μνημόνιο των Βενιζελικών!

Η υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ στα “Ιστορικά Θέματα” | Παρόν - Τυπολογίες

Η Δεξιά χρεώθηκε τον δωσιλογισμό, τον Εμφύλιο, τη Χούντα, ενώ οι πρωταγωνιστές σε αυτά τα εθνικά εγκλήματα είναι ΟΛΟΙ τους Βενιζελικοί. Οι δεξιοί μόνον τους «λεκέδες» τής ιστορίας κέρδισαν …Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και Μητσοτάκηδες Παπανδρέου …Πατεράδες, γιοι και εγγονοί εναλλάσσονται στους ίδιους ρόλους τού ίδιου σεναρίου …Οι φυσικοί απόγονοι του Ελευθερίου Βενιζέλου και του γραμματέα τού Γεωργίου Παπανδρέου …Μόνιμοι θαμώνες των προτεσταντικών Πρεσβειών —είτε Γερμανικών είτε Αμερικανικών— και πάντα ανθέλληνες …Κοροϊδία μέχρι να «παγώσει» ο ήλιος!

Γιατί όμως δεν τα ξέρει αυτά ο λαός; …Γιατί —απλούστατα— για να τα ξέρει, κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει. Δυστυχώς στην Ελλάδα ο λαός ξέρει μόνον ό,τι βολεύει τους ενόχους. Υπάρχει επιλεκτικό «κενό» στην ενημέρωση. Κάποιες μερίδες τού λαού ενημερώνονται σ’ αυτά που τους αφορούν και κάποιες άλλες όχι. Ποιος ενημερώνει τον λαό; Ποιος ενημερώνει ακόμα και τη μερίδα εκείνη του λαού, που «φορτώνεται» όλες αυτές τις «αμαρτίες»; Ποιος θα αμυνθεί για να προστατεύσει το δίκιο αυτής της μερίδας τού λαού; Ποιος θα την υπερασπιστεί; Ποιος θα διατηρήσει «ζωντανή» την αλήθειά της; Ποιος θα την προστατεύσει από τις συκοφαντίες των πολιτικών της αντιπάλων; Ποιος θ’ αποκαλύψει τους δωσίλογους των ΝΑΖΙ, οι οποίοι παρίσταναν τους αγωνιστές τής Δημοκρατίας κατά του κομμουνισμού; Ποιος θ’ αποκαλύψει τους φασίστες, οι οποίοι παρίσταναν τους αντιχουντικούς; …Ο Τύπος δεν είναι αυτός, ο οποίος αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο; …Πού είναι οι εκδότες τής Δεξιάς;…

…ΔΕΝ τους «βλέπουμε», γιατί απλούστατα ΔΕΝ υπάρχουν! …«Εξαλείφθηκαν» μέσα στον χρόνο. Από την πρώτη στιγμή οι οπλισμένοι αυτοί κατσικοκλέφτες τής Κρήτης είχαν δείξει τις προθέσεις τους …Δεν άφησαν τίποτε «ζωντανό» να τους απειλεί! …Ξεκίνησαν να σκοτώνουν στην κυριολεξία ό,τι προσπαθούσε να διατηρήσει στη ζωή τον πατριωτισμό και την αγάπη για το έθνος και την πατρίδα. Έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τη «συνείδηση» και τη «φωνή» αυτής της παράταξης και την «εκτέλεσαν» μεταφορικά καί κυριολεκτικά στη μέση τού δρόμου …Ξεκίνησαν με την εν ψυχρώ δολοφονία τού Ίωνα Δραγούμη! Στη συνέχεια, ανάλογα με την ισχύ τους, Ο «ατομικός φάκελος» του Χρήστου Λαμπράκη στην Ασφάλεια - ΤΟ ΒΗΜΑ δοκίμαζαν ό,τι τούς «έπαιρνε» …Στην κυριολεξία εκτέλεσαν όλους τους εκδότες τής Δεξιάς …Αθανασιάδης, Μομφεράτος, Μπακογιάννης, Τράγκας, αποτελούν «κρίκους» τής ίδιας «αλυσίδας». Ακόμα και η απόπειρα κατά τού Στέφανου Χίου είναι μέρος αυτής της «εκκαθάρισης» για τον απόλυτο έλεγχο των πάντων! …Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι ονομάζουν την Ελλάδα «Κολομβία των Βαλκανίων».

Απέναντι όλοι οι βενιζελικοί εκδότες στο απυρόβλητο —κυριολεκτικά και μεταφορικά— …Αυτοί, οι οποίοι βρίζουν μόνιμα τη Δεξιά …Αυτοί οι οποίοι «υπενθυμίζουν» μόνιμα στον λαό «τι σημαίνει Δεξιά» …Αυτοί, οι οποίοι την έχουν επιλέξει για αποδιοπομπαίο τράγο, προκειμένου να καλύπτουν τα δικά τους εγκλήματα. Αυτούς κανένας δεν τους πειράζει. Παλιά, «πατριάρχης» τής δημοσιογρα­φίας ήταν ο βενιζελικός Λαμπράκης …Ο «ξυπόλητος» από την Κρήτη, που, από φουκαράς —που εξασφάλιζε το φτωχό μεροκάματο ως δάσκαλος στο Φλάμπουρο της Φλώρινας— έγινε με κρατικά χρήματα μεγαλοεκδότης και στη συνέχεια συνεργάτης των ΝΑΖΙ στα περίφημα γραφεία τής Λαδά …Ο πατέρας τού γνωστού «μουσικόφιλου» Λαμπράκη, ο οποίος έγινε ακόμα ισχυρότερος εκδότης με ακόμα περισσότερα κρατικά χρήματα και μια τεράστια «λεία» από το ατιμώρητο «πλιάτσικο» του χρηματιστηρίου.

Τώρα δεσπόζει στον χώρο τού τύπου ο βενιζελικός κληρονόμος του …Ο Μαρινάκης …Ο γιος τού «δημοκράτη» ηλεκτροσυγκολλητή επί Χούντας, ο οποίος «μυστηριωδώς» μέσα σε λίγους μήνες έγινε εφοπλιστής …Ο Μαρινάκης, ο οποίος «κληρονόμησε» —χαριστικά επίσης— το Συγκρότημα Λαμπράκη για να διατηρηθεί το βενιζελικό μονοπώλιο στην ενημέρωση. Μόνιμα πλαισιωμένος από ομοίους του Βενιζελικούς …Πλαισιωμένος από τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο. Αλήθεια, γνωστά δεν φαίνονται αυτά τα ονόματα; …Πραγματικό «Deja Vu»! …Οι γονείς αυτών δεν είναι που με την «πτώση» τής Χούντας έψαχναν τρόπο να «τρυπώσουν» στη Δεξιά; …Η συμμορία των «Νεοφιλελεύθερων»! …Η πιο γνωστή «παρέα» των Βενιζελικών …Ο Μητσοτάκης, ο Βαρδινογιάννης κι ο Μαρινάκης! Αυτοί ήταν που ήθελαν να «τρυπώσουν» στη ΝΔ, αλλά ΔΕΝ τους ήθελε κανένας …Οι «ψωριάρηδες» της πολιτικής σκηνής, οι οποίοι έβαζαν «μέσο» τις πρεσβείες για να «τρυπώσουν» στη Δεξιά.

Η ανάρτηση με νόημα από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα γενέθλια της ΝΔ  (ΦΩΤΟ) Μετά την «ανεξιχνίαστη» δολοφονία τού βασικού εκδότη τής Δεξιάς —του Αθανασιάδη που τους απεχθάνονταν— όχι μόνον «τρύπωσαν», αλλά την άλωσαν στην κυριολεξία. Μετά από αυτήν τη δολοφονία —και μέσα σε ελάχιστο χρόνο— ο Μητσοτάκης όχι μόνον «τρύπωσε», αλλά έγινε κι αρχηγός της. Στη συνέχεια έγινε καί Πρωθυπουργός — και πάλι μετά από μια «ανεξιχνίαστη» δολοφονία δεξιού εκδότη, όπως ήταν ο Μπακογιάννης—. Αυτών οι γόνοι μονοπωλούν σήμερα τα πάντα στον Τύπο …Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης κι Αλαφούζος ελέγχουν ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης. Τρόπος του λέγειν «μέσων ενημέρωσης», εφόσον δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ενημερώνουν.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι πρωινές αναγνώσεις των πρωτοσέλιδων στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές και τίποτε άλλο …«Οδηγίες παύλα κατευθύνσεις» για τους αγουροξυπνημένους πολίτες …Κανονική πληρωμένη προπαγάνδα τής ατάκας και των απειλών όμοια μ’ αυτήν που γινόταν στις χώρες τού πρώην Ανατολικού Μπλοκ. Δεν έχουν ανάγκη ούτε καν να σέβονται τα προσχήματα, εφόσον τα έξοδά τους καλύπτονται από τις κρατικές βοήθειες των «Λιστών» τύπου Πέτσα. Στην καλύτερη περίπτωση να βάλουν καμιά τσάντα δώρο στις εφημερίδες, για να πουληθεί κανένα «φύλλο» για το «ξεκάρφωμα» …Να φαίνεται ότι υπάρχει ένας λόγος που «κρέμονται» οι φυλλάδες τους στα περίπτερα …Να φαίνεται ότι δεν αγοράζουν μόνον οι ίδιοι τις εφημερίδες τους, για να εισπράττουν κρατικές διαφημίσεις.

FFB247 x Ευάγγελος Μαρινάκης - Αυτής της ομάδας —η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο «πλυντήριο» λαϊκής παραπληροφόρησης— είναι επικεφαλής ο Μαρινάκης …Το απόλυτο αντι-πρότυπο εκδότη …Αυτός, που, βλέποντας μια μάζωξη δημοσιογράφων, είπε δημοσίως το περίφημο: «όλα τα σκατά μαζεμένα»! Ούτε στην Κολομβία υπάρχει τέτοιος εκδότης με τέτοιους «λειτουργούς» τού βόθρου. Τέτοια απροσχημάτιστη προσβολή από αφεντικό απέναντι σε εργαζόμενους —οι οποίοι μάλιστα παριστάνουν τους «λειτουργούς» τής ενημέρωσης— δεν πρέπει να έχει γίνει ούτε σε φυτείες βαμβακιού στον Μισισιπή των δούλων. Και όμως, οι «λειτουργοί» το «κατάπιαν» χωρίς καμία αντίδραση. Ούτε ένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν τους υπερασπίστηκε στα δελτία των οκτώ …Η απόδειξη ότι τους Έλληνες δημοσιογράφους, εάν τους πληρώνεις, μπορείς ακόμα και να τους φτύνεις!

Αυτοί είναι η απόλυτη απόδειξη ότι όλοι αυτοί λειτουργούν από κοινού ως μια «συμμορία», που στοχεύει σε κοινή «λεία». ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο ένας άνθρωπος σαν τον Μαρινάκη δεν θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα Εκδότης καί Καναλάρχης. Είναι υπόδικος για εμπορία ναρκωτικών σε μια υπόθεση, η οποία, επειδή «καθυστερεί» στην εκδίκασή της, έχει κοστίσει τις ζωές σχεδόν ΟΛΩΝ των μαρτύρων κατηγορίας! Είναι ταυτόχρονα εφοπλιστής, ιδιοκτήτης τής πιο λαοφιλούς ομάδας ποδοσφαίρου και πολιτικός …στον Πειραιά, όπου πολιτεύεται! Είναι τόσο πολλά τα ασυμβίβαστα, που δεν ξέρεις σε ποιο να δώσεις τη μεγαλύτερη σημασία …Μόνον ιερατικό αξίωμα δεν πήρε ακόμα, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας να το δούμε κι αυτό, βλέποντάς τον να μεγαλώνει τη γενειάδα του! Γύρω απ’ αυτόν κι όλοι οι υπόλοιποι εκδότες στους οποίους αναφερθήκαμε …και οι οποίοι είναι στο σύνολό τους Βενιζελικοί …Οι εκδότες αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται ελέγχουν την εξουσία και προστατεύουν τη Δημοκρατία.

Ποιος θα περιορίσει τον Μαρινάκη με βάση τα «συνταγματικά ασυμβίβαστα»; Ποιος Δικαστής θα του αφαιρέσει κάποια ιδιότητα; …Η Δικαιοσύνη τού Μητσοτάκη, η οποία τον έχει ανάγκη, γιατί κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι υπόδικος για τις τηλεφωνικές παρακο­λου­θήσεις; Ποιος θα τον δικάσει για τα ναρκωτικά; …Η Δικαιοσύνη των συναδέρφων τής Σακελαροπούλου και του Πικραμένου, οι οποίοι «χρωστάνε» την ένδοξη «αποστρατεία» τους στον ωτακουστή Πρωθυπουργό; Γιατί να μην υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί αλληλοεκβιάζονται μεταξύ τους, εφόσον κανένας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άλλο; …Αλληλοεκβιαζόμενοι βαδίζουν όλοι αυτοί, όπως συμβαίνει με τις συμμορίες, όπου ο ένας μπορεί να καταστρέψει τον άλλο και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Η λογική είναι απλή: Εάν «πέσει» ο ένας, «πέφτουν» κι όλοι μαζί οι υπόλοιποι.

Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργος Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου για  τις οικογένειες Παπανδρέου – Μητσοτάκη Ποιος από τη βενιζελική συμμορία θα αντέξει, εάν «πέσει» ο Μητσοτάκης; …Ο Μαρινάκης τού «Noor 1»; …Ο Τζίγκερ, ως ο μεγαλύτερος βενι­ζελικός επιχειρηματίας με τα απίστευτα —προ Μνημονίου— δάνεια και τον σημερινό επιχειρηματικό σχεδιασμό, ο οποίος βασίζεται στην κρατική χρηματοδότηση των «εναλ­λακτικών» πηγών ενέργειας; …Αυτός, ο οποίος επωφελήθηκε όσο κανένας από τα Μνημόνια, τα οποία διέγραψαν τα «θαλασσοδάνεια»; …Αυτός, ο οποίος στη Βουλή δήλωσε με αλαζονεία ότι είναι «δικό του θέμα» ο λόγος που χρηματοδοτεί ζημιογόνα τηλεοπτικά κανάλια —αλλά μάλλον θεωρεί «δικό μας θέμα» να χρηματοδοτούμε τη δική του ζημιογόνα επιχείρηση—; Κοντά σ’ αυτόν κι ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος κι ο Σάλλας, που με το κόλπο-Κοσκωτά —και με «πειρατεία» σε κρατικές τράπεζες— παρίσταναν τους ιδιώτες τραπεζίτες, οι οποίοι δάνειζαν στους εαυτούς τους.

Η Ντόρα, παραμονές της επίσκεψης Μπλίνκεν, αποκάλυψε το σκοτεινό σχέδιο  Μητσοτάκη για την Τουρκία

Ας κάνει κάποιος μια «προσομοίωση» της κατάστασης που επικρατούσε στα πρώτα «stress test» των δήθεν «συστημικών» τραπεζών και θα καταλάβει το πώς μπήκαμε στα Μνημόνια …Θα καταλάβει το πώς «λεηλατήθηκαν» οι κρατικές τράπεζες, για να γίνουν «συστημικά» τα «μπακάλικα» των Βενιζελικών. Στα Μνημόνια μπήκαμε εξαιτίας τής ανακεφαλαιοποίησης των βενιζελικών τραπεζών και αυτές οι ανακεφαλαιοποιήσεις ήταν απαραίτητες, εξαιτίας των παράνομων δανείων που έδιναν οι ίδιοι οι Βενιζελικοί στους εαυτούς τους! …Οι ίδιοι, οι οποίοι πλούτισαν από το ατιμώρητο έγκλημα του χρηματιστηρίου! …Οι ίδιοι, οι οποίοι πλούτισαν από τις παράνομες ιδιωτικοποιήσεις! …Οι ίδιοι, οι οποίοι, μέσω των κλοπιμαίων, απέκτησαν και γιγάντωσαν τα δικά τους ΜΜΕ! …Τα ΜΜΕ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για να «νομιμοποιηθούν» οι τοκογλύφοι Δανειστές …Τα ΜΜΕ, τα οποία προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι τα Μνημόνια θα μας «έσωζαν»!!! …Τα ΜΜΕ, τα οποία προσπάθησαν να πείσουν τους «Αγανακτισμένους» ότι είναι επικίνδυνο κι ανώφελο να συγκεντρώνονται έξω από την Βουλή…

…Τα ΜΜΕ, τα οποία «ταΐζουν» τον κόσμο με ό,τι μπορεί να του αποσπάσει την προσοχή από τη μεγάλη λεηλασία. Γι’ αυτό υπάρχει η τόσο μεγάλη εμμονή των Βενιζελικών με τον έλεγχο των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων. Και εκεί βλέπουμε να έχει εκτελεστεί το ίδιο «σενάριο». Όπως συμβαίνει με τα «συγκροτήματα του τύπου», έτσι συμβαίνει και με τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Όπως τον βενιζελικό Λαμπράκη τον «κληρονόμησε» ο Μαρινάκης, έτσι κι ο ίδιος Μαρινάκης «κληρονόμησε» και τον βενιζελικό Κόκκαλη. Τον βενιζελικό Βαρδινογιάννη τον «κληρονόμησε» ο βενιζελικός Αλαφούζος. Κανένα «εργαλείο» χειραγώγησης του λαού δεν αφήνεται σε χέρια άλλων. Εκεί κρύβουν τον παρακρατικό «στρατό» τους και με το «όπιο» των δήθεν αθλητικών διακρίσεων «εξαγοράζουν» εκλογικές νίκες! …Τόσο απλά μπήκαμε στην Κόλαση!

Λίνα Μενδώνη / Προκλητικά ισχυρίστηκε ότι την εξαπάτησε ο Λιγνάδης αλλά  φταίει και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ | Αυγή Όλα αυτά δεν θα γίνονταν, εάν δεν υπήρχε απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ …Τα ΜΜΕ αυτά, που, την ώρα που μπαίναμε στο Μνημόνιο, πρόβαλαν το πορνοβίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου …Τα ΜΜΕ των Χατζηνικο­λάου, των Μακρήδων και των Ευαγγελάτων, που χρέωναν τα πάντα στους «φεσατζήδες» φουκαράδες, οι οποίοι είχαν πάρει ένα στεγαστικό δάνειο κι αδυνατούσαν να το αποπληρώσουν. Γι’ αυτό έγιναν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι εκατομμυριούχοι …Είχαν λόγο οι «Δανειστές» μας να «χρυσώσουν» αυτούς τους δημοσιογράφους …Είχαν λόγο να «κουρέψουν» τα δικά τους δάνεια. Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος απ’ αυτούς που κατηγορούν μέρα-νύχτα τους «φεσατζήδες» πολίτες έχει πληρώσει τα χρέη του;

Βέβαια αυτό το μονοπώλιο της ενημέρωσης, που περιγράφουμε —και το οποίο θυμίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα— δεν είναι δική μας παρατήρηση …Είναι ορατό απ’ όλους κι έχει καταγγελθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό τής χώρας. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη διεθνή έκθεση για την ελευθερία τού τύπου η Ελλάδα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το Γκαμπόν, το Μπουρούντι, τη Μποτσουάνα και τη Μογγολία …Η Ελλάδα τού Μητσοτάκη βρίσκεται καθαρά πλέον στην τελευταία θέση τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ίδια η Ντόιτσε Βέλε —του κράτους τής Ζίεμενς, της Ντόιτσε Μπανκ, του Σόιμπλε και των Χριστοφοράκων— έκανε την ίδια διαπίστωση!

Αυτή η συμμορία είναι που σήμερα στηρίζει τον Μητσοτάκη. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν τους επηρεάζει καθόλου η προσωπική του τρέλα κι ανεπάρκεια …Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν τους ενδιαφέρει …ΔΕΝ τους ενδιαφέρει, γιατί ΔΕΝ υπάρχει «Εθνική Πολιτική», εξαιτίας τής οποίας να κρίνεται αυτός που κυβερνάει για τις επιλογές του …Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι είναι της λογικής «άσε το παιδί να παίζε …κι ας είναι και χαζό»! Ποιον ενδιαφέρει το πώς στρίβει το τιμόνι ένα παιδί στα αυτοκινητάκια τού Λούνα-Παρκ, τα οποία κινούνται επάνω σε ράγες; Στην πραγματικότητα ΔΕΝ υπάρχει Πρωθυπουργός στην Ελλάδα, γιατί η χώρα δεν δικαιολογεί πλέον τέτοια θέση! …Υπάρχει απλά ένας διορισμένος «Νομάρχης» σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ελέγχεται από τις Πολυεθνικές των «κολλητών» τής Ούρσουλα! Οι χώρες κινούνται επάνω σε «ράγες», τις οποίες ελέγχουν εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας!

Από τη στιγμή που η Ελλάδα —λόγω Ε.Ε. και Μνημονίων— ακολουθεί κατά γράμμα μια έξωθεν επιβεβλημένη πολιτική, είτε εσωτερική είτε εξωτερική, δεν υπάρχει καμία απαίτηση για προσόντα του ηγέτη της. Όπως δεν απαιτείται να είναι διαβασμένος ή έξυπνος ένας άνθρωπος που αντιγράφει από «σκονάκι» στις εξετάσεις, έτσι συμβαίνει σήμερα και με την εξουσία στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ιδιοκτησία κάποιων κι αυτοί επιλέγουν μόνοι τους ποιον θα βάλουν στη θέση τού CEO να παριστάνει τον ηγέτη της. Στην εποχή που για την τύχη τής δημόσιας περιουσίας τής Ελλάδας αποφασίζουν ξένοι —κάπου στο Λουξεμβούργο—, δεν υπάρχει ανάγκη χάραξης εθνικής πολιτικής. Στην εποχή τής «αυτοκρατορίας» τής Μπίλντερμπεργκ δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν ακόμα κι έναν τρελό στη θέση τού τοπικού «βασιλιά»! …Σαν τους Πάπες τού Μεσαίωνα, οι οποίοι όρκιζαν βασιλείς, τους οποίους η σύφιλη τους είχε τρελάνει …Ίδια περίπτωση είναι κι αυτή!!!

Έτσι κι αλλιώς άλλοι αποφασίζουν για τις «αποφάσεις» του. Στην περίπτωσή μας επέλεξαν την πιο βολική και συμφέρουσα γι’ αυτούς επιλογή, που είναι ο φυσικός κληρονόμος τού βενιζελισμού. Με αυτήν την επιλογή καθησύχασαν αυτούς που έπρεπε να καθησυχάσουν και το «χρέωσαν» στο λαό με ένα «μυστήριο» 41%, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα το έπαιρνε, εάν δεν πέθαινε —με ευθύνη ποιου;— ο δεξιός —κατά «σύμπτωση»— εκδότης Τράγκας! Ποιον ενδιαφέρει εάν ο κληρονόμος μιας εταιρείας είναι τρελός κι αφήνεται από το «σόι» του να παριστάνει τον «Πρόεδρο»; Όπως δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν οι ιδιοκτήτες μιας εταιρείας βάλουν —τιμής ένεκεν— στη θέση τού Προέδρου της έναν φυσικό κληρονόμο των ιδρυτών, έτσι συμβαίνει και με τον Μητσοτάκη. Με την επιλογή αυτή καθησυχάζουν και την υπόλοιπη βενιζελική συμμορία κι έτσι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκμεταλλευτούν απόλυτα τις υποδομές της.

Αυτό είναι που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα με τον Μητσοτάκη …Κανέναν δεν ενδιαφέρει εάν είναι τρελός. Κάθε τέσσερα χρόνια δίνεται μια ψευδοπαράσταση εκλογών —με τις εβραϊκές εταιρείες που αναλαμβάνουν την καταμέτρηση έτοιμες να «διορθώσουν» τυχόν «λάθος»—. Οι ίδιες αυτές εταιρείες, οι οποίες έδωσαν 80 εκατομμύρια ψήφους στον Μπάιντεν —ο οποίος δεν γεμίζει ούτε ταξί με τους οπαδούς του—, είναι αυτές που έδωσαν και το 41% στον Κούλη. Κανένας δεν αντέδρασε στις ΗΠΑ και το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα. Έτσι λειτουργεί η Νέα Τάξη και ο κόσμος για κάποιον λόγο το έχει αποδεχθεί. Τα εθνικά κράτη λειτουργούν πλέον σαν ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες αποτελούν τοπικά παραρτήματα που ανήκουν στην ίδια «πολυεθνική». Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις παίρνονται πολύ πιο «υψηλά» από τα τοπικά εθνικά κέντρα. Αυτά τα «κέντρα» είναι που αποφασίζουν για τις ΗΠΑ …και αυτά είναι που αποφασίζουν και για την Ελλάδα!

Από τη στιγμή που η Μπίλντερμπεργκ παίρνει τις αποφάσεις, οι τοπικοί ηγέτες —ως τοπικοί τοποτηρητές συμφερόντων— απλά επικυρώνουν τις αποφάσεις αυτές κι αναμασούν τις δικαιολογίες τους. Εάν οι «επικυρίαρχοι» αποφασίσουν ότι για να «σωθεί» ο κόσμος χρειάζονται αναγκα­στικά εμβόλια, αυτά θα γίνουν. Εάν για να «σωθεί» ο Πλανήτης από την «υπερθέρμανση» απαιτούνται εναλ­λακτικές πηγές ενέργειας, αυτές θα τοποθετηθούν …ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί το σύμπαν. Τα πάντα είναι προαποφασισμένα. Από εκεί και πέρα «business as usual» …απλά και μόνο για να υπολογιστούν τα μερίδια και βέβαια οι προμήθειες των τοπικών «αντιπροσώπων»!…

…Μακεδονία, Κύπρος Αιγαίο, Ανεμογεννήτριες, ΔΕΗ, Φρεγάτες, Ουκρανία, δεν είναι πολιτικές «προκλήσεις», οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον τού Κούλη σαν ηγέτη …Είναι απλά «φάκελοι» στο γραφείο του, που απλά, ως τυπικά προεδρεύων τής τοπικής Κυβέρνησης, πρέπει να υπογράψει, χωρίς απαραίτητα να τους έχει διαβάσει ή να έχει συμφωνήσει …«Φάκελοι», για τους οποίους βέβαια προβλέπεται και κάποια ανταμοιβή ή προμήθεια σε περίπτωση που δρομολογηθούν. Του έχουν δώσει δέκα αυτοκίνητα να «ταΐζει» τη μεγαλομανία του και να περιφέρεται στην Αθήνα σαν τον Ίντι Αμίν και το μόνο που ενδιαφέρει πλέον το δικό του περιβάλλον —το οποίο λειτουργεί ως συμμορία— είναι να γίνονται «δουλειές»! …Να «ξεπουλάνε» τα πάντα, για να πάρουν προμήθειες! Το μόνο μέλημά τους είναι να μην πάρουν άλλοι το κέρδος τής δικής τους προδοσίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προβάλουν ένα «άλλοθι» για όλα …Το παλιό και δοκιμασμένο «άλλοθι» …Οι παλιοί «δεξιοί», οι οποίοι παλαιότερα έφταιγαν για όλα, να γίνουν πλέον «ψεκασμένοι», οι οποίοι εξακολουθούν να «φταίνε». Αυτή είναι η «δουλειά» τού Κούλη! …Είναι ο τοποτηρητής των Βενιζελικών, που απλά πρέπει να προσέχει να μη βάλουν «χέρι» στα μερίδια άλλοι κι επωφεληθούν εις βάρος τής συμμορίας τους.

Αυτός είναι ο Βενιζελισμός, που, ως «Μινώταυρος», γεννήθηκε «ξυπόλητος» στην Κρήτη και καταστρέφει τον Ελληνισμό. Για τα κέρδη του —και για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του— διέλυσε τα πάντα! Για ν’ αποκτήσει επαγγελματίες οπαδούς, διέλυσε τα δημόσια σχολεία και τα Πανεπιστήμια, αφήνοντας τους Έλληνες αμόρφωτους! Για τα κέρδη του άφησε τους Έλληνες άνεργους, γιατί παλαιότερα «πουλούσε» σοσιαλισμό, προκειμένου να «κοινωνικοποιηθούν» και να βάλουν «λουκέτο» οι μεγάλες ιδιωτικές βιομηχανίες των δεξιών! Για τα κέρδη του στη συνέχεια «πουλούσε» φιλελευθερισμό, «ξεπουλώντας» τις κολοσσιαίες δημόσιες επιχειρήσεις που ο ίδιος με τους διορισμούς και τις κλοπές τις έκανε ζημιογόνες! Για τα κέρδη του έκλεψε τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων στο χρηματιστήριο! Για τα κέρδη του παρέδωσε λιμάνια, αεροδρόμια και οδικά δίκτυα στους τοκογλύφους «Δανειστές»! Για τα κέρδη του παρέδωσε τα σπίτια των Ελλήνων σ’ αυτούς τους τοκογλύφους!

Οι Βενιζελικοί είναι ο μυθικός «Μινώταυρος» στον οποίο «πληρώνει» οδυνηρό τίμημα ο Ελληνισμός από τότε που —εξαιτίας τους— έχασε τη μάχη τής Μικράς Ασίας. Δεν υπάρχει έγκλημα που αυτήν τη στιγμή να απειλεί την επιβίωση των Ελλήνων και το οποίο να μην έχει γίνει από αυτόν τον «Μινώταυρο»! …Είναι σκληρός, άπληστος, άθλιος, δολοφονικός και με τον Κούλη επικεφαλής είναι πλέον και μισότρελος! …Ένας συφιλιδικός πλέον Μινώταυρος! Εάν μπορούσε να φάει και τα «πόδια» του, θα το έκανε κι αυτό! Δεν υπάρχει έγκλημα που να έχει ενδοιασμό να κάνει, εάν έχει κέρδος απ’ αυτό. Σήμερα οι Βενιζελικοί «πουλάνε» την Ελλάδα και καμαρώνουν γι’ αυτό …Το θεωρούν επίτευγμα. Γεμίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες κι ο Κούλης «καμαρώνει» για την «αλλαγή» αυτή. Βάζει τους Έλληνες με τη βία και τις απειλές να εμβολιαστούν κι αισθάνεται «θεός». Αποκαλεί τους Έλληνες «ψεκασμένους» και το απολαμβάνει.

Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό είναι που «αποτυ­πώθηκε» στα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών, όπου ο απόλυτος νικητής ήταν η ΑΠΟΧΗ …Ο λαός κάθισε σπίτι του και ένας αντινατιβιστής, ανθέλληνας κολεγιόπαις έγινε το «κεφάλι» αυτού του άπληστου «Μινώταυρου» …Ένας πραγματικά τρελός στο «τιμόνι» τού «πλοίου» που λέγεται «Ελλάς» …Μια ολιγομελής συμμορία φανατικών Βενιζελικών, που ρημάζει τα «αμπάρια» της …και ένας λαός «ζαλισμένος» και «υπνωτισμένος», που δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει …Δεν ξέρει εάν αυτός που βλέπει μπροστά του είναι ένας τρελός Κούλης ή ο ίδιος δεν είναι στα «καλά» του. Εκεί μας έφτασε η προφανής και πρωτοφανής τρέλα ενός «κληρονομικού» ηγέτη.

Ένας Παπανδρέου απέναντι σε έναν Μητσοτάκη και πάλι Τέλεια —θα έλεγε κάποιος— ότι τα κατάφεραν …Τα πήραν όλα και δεν άφησαν σε κανέναν άλλο τίποτε. Ξεγέλασαν έναν λαό, ο οποίος ακόμα και σήμερα τους ψηφίζει, για να συνεχίσουν να τον κλέβουν. Πραγματικά μέγα επίτευγμα για τη συμμορία τους. Υπό μία όμως προϋπόθεση …Ότι, για να έχει μέλλον αυτή η επιτυχία τους, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιβιώσουν τα αφεντικά τους. Δυστυχώς για τους σύγχρονους «Τσολάκογλου» το μέλλον τους πάντα εξαρτάται από τους «ΝΑΖΙ» προστάτες τους …Αυτό είναι πάντα το πρόβλημα των «Τσολάκογλου», των «Κουίσλιγκ» και βέβαια των «Κούληδων». Αυτό το ξέρει ο σύγχρονος «Τσολάκογλου» της Αθήνας, ο οποίος είναι φανερό ότι είναι φοβισμένος και γι’ αυτό περιφέρεται καθημερινά με ένα κομβόι αυτοκινήτων μέσα στα στενά τού Κολωνακίου …Ο δήθεν «κύριος 41%» φοβάται τον λαό και το δείχνει …Φοβάται και δεν μπορεί να το κρύψει …Φοβάται, γιατί πάντα οι δωσίλογοι φοβούνται, όσο «ισχυροί» κι αν εμφανίζονται. Η τύχη τους εξαρτάται από την τύχη των αφεντικών τους και δεν βρίσκεται στα δικά τους χέρια.

Προς το παρόν όμως τώρα όλα πάνε κατ’ ευχήν γι’ αυτούς —θα έλεγε ο ανύποπτος παρατηρητής—. Πράγματι. Όλα πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζουν ή τουλάχιστον όπως νομίζουν ότι τα σχεδίασαν. Εάν όμως ο Σβαμπ, ο Χαράρι ή ο Μπάιντεν δεν νικήσουν στις δικές τους «μάχες», θα την «πατήσουν» οι κατά τόπους λακέδες τους! Εάν ο γέρο Μπάιντεν κι αυτοί που «κρύβονται» πίσω του χάσουν τον έλεγχο, τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα για τους εγκληματίες, οι οποίοι μπλέχθηκαν στον πόλεμο της Ουκρανίας …Πάρα πολύ άσχημα, γιατί οι Βενιζελικοί σήμερα είναι πιο λίγοι κι απ’ τους δωσίλογους «πατέρες» τους στη γερμανική κατοχή. Αυτό είναι και το μέγα λάθος τους …Από την απληστία τους έμειναν μόνοι τους! …Πέταξαν στα σκουπίδια αυτά τα οποία στο παρελθόν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν με πολύ έξυπνο και μοχθηρό τρόπο! …Ξεκίνησαν λίγοι, με τις πονηριές έγιναν πολλοί και για τα «φράγκα» ξανάγιναν λίγοι!

Υπερήφανος ο Νίκος Παπανδρέου για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο:  «Απέδειξε ότι είναι Ευρωπαίος ηγέτης Για να εισπράξουν οι ίδιοι τα μερίδια των κερδών όλων των παρατρεχάμενών τους, «απέλυσαν» τα κομματόσκυλα από τα πόστα τους. Με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν γίνει οι περισσότερες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων στην πρόσφατη ιστορία. Εκτός από τα κομματόσκυλα, που «βολεύουν» στα Σώματα Ασφαλείας —τα οποία εκ των δεδομένων δεν μπορούν να ξεπουλήσουν—, όλοι οι μηχανισμοί, οι οποίοι συντηρούσαν τους κομματικούς «στρατούς» τους, έχουν χαθεί. Αυτό θ’ αποδειχθεί ότι ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα τους …Πραγματικό «αυτογκόλ»!

Μόνοι τους θυσίασαν τη συλλογική τους άμυνα, για να φύγουν από το επίπεδο του απλά πλούσιου Έλληνα και να γίνουν παγκοσμίου βεληνεκούς μεγιστάνες. Δεν γίνεται να ξεφύγεις αλλιώς από το επίπεδο του «κωλόσπιτου» του Γιαννόπουλου στην «ταπεινή» Εκάλη και να πας ως Μητσοτάκης ν’ αγοράσεις στο Παρίσι το σπίτι τού Βολτέρου ή ως Παπανδρέου διαμέρισμα στο Knightsbridge τού Λονδίνου. Ξεπούλησαν τα πάντα, αναζητώντας το προσωπικό κέρδος και δεν μερίμνησαν για την υπόλοιπη «συμμορία» …Δεν φρόντισαν να βολέψουν και τα παιδιά των κρατικοδίαιτων οπαδών τους στο κρατικό κεφάλαιο …γιατί τέτοιο πλέον δεν υπάρχει! Οι περισσότεροι απ’ αυτούς, οι οποίοι τώρα φωνάζουν μαζικά το γνωστό σύνθημα για τον Μητσοτάκη, είναι παιδιά παλιών κρατικοδίαιτων «θαμώνων» των γαλάζιων και πράσινων βενιζελικών «καφενείων» τής δεκαετί­ας τού ’80!

Τώρα, που παγκοσμίως τα πράγματα είναι ρευστά και δεν υπάρχει εξασφαλισμένη διάδοχη κατάσταση, δεν είναι σίγουρη η επιβίωσή τους …Δεν μπορούν να ελπίζουν σε έναν νέο «εμφύλιο» για να σωθούν, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ψυχροπολεμικό «μπλοκ» να κρυφτούν πίσω του …Δεν μπορούν να ελπίζουν σε νέα ενδοοικογενειακή «φασαρία», που θα οδηγήσει σε νέα Χούντα, γιατί δεν υπάρχουν πλέον «Αμερικανοί» προστάτες. Τώρα όποιος «χαθεί» θα «χαθεί» για πάντα! Θέμα χρόνου είναι να δούμε το ΤΕΛΟΣ αυτού του έργου …και θα έχει πολύ δάκρυ και πολύ πόνο! …Θα έχει ανατροπές και θα έρθουν τα πάνω κάτω! Να υπενθυμίσουμε σε ΟΛΟΥΣ ότι τελικά ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ —και συγκεκριμένα το κεφάλι του— έγινε «τρόπαιο» των Αθηναίων! Καλού-κακού ας το έχουν υπόψη τους αυτοί, οι οποίοι τώρα θέλουν να «παίξουν» με το Αιγαίο!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: