The definition of anti-Semitism has been weaponised for Israel's benefit – Middle East Monitor

 

«…Φονιάδες των λαών Σιώ-νί-στές»!!!

Σιωνιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

οι θανατηφόρες πυρκαγιές στο Μάουι;;;

Κάποιοι Εβραίοι αντιμετώπισαν το Μάουι

σαν τη Δυτική Όχθη τού Ιορδάνη που επιθυμούν να εποικήσουν οι ίδιοι…

και τους Χαβανέζους σαν Παλαιστίνιους που πρέπει να «μετακινηθούν»;;;

 

Αυτά, τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν στο Μάουι, ξεπερνούν κατά πολύ αυτό το οποίο θα μπορούσε να μοιάζει με τυχαία σύμπτωση. Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει μια «αναπαραγωγή» γνωστών πρακτικών! …Ένα μυστηριώδες Deja-vu, το οποίο όλοι μας είμαστε βέβαιοι ότι το έχουμε ξαναδεί και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας θυμίζει. Εάν κάποιος περιέγραφε τις καταστάσεις και τους πρωταγωνιστές τους, χωρίς ν’ αναφέρει το μέρος στο οποίο αυτές διαδραματίζονται —και εις βάρος ποιου ανθρώπινου συνόλου—, θα ήταν σίγουρος ότι η αναφορά γινόταν για τα «κατεχόμενα» της Δυτικής Όχθης τού Ιορδάνη …Θα νόμιζε ότι περιγράφει καταστάσεις κρατικής καταστολής με Εβραίους να εγκληματούν και τους δυστυχείς Παλαιστίνιους να μη μπορούν να βρουν πουθενά το δίκιο τους και να «ξηλώνονται» βιαίως από τις εστίες τους.

Περί αυτού πρόκειται. Κάποιοι στρέφουν τους μηχανισμούς τού ίδιου του κράτους των ΗΠΑ εναντίον των Χαβανέζων. Είναι προφανές ότι οι φουκαράδες ιθαγενείς τού Ειρηνικού —χωρίς καν να υποψιάζονται— ήρθαν αντιμέτωποι με την πιο σκληρή μορφή «μάστιγας» του «Παλαιού Κόσμου» …Ήρθαν αντιμέτωποι με «μολυσματικά τρωκτικά» τόσο αδίστακτα κι επικίνδυνα και τα οποία δεν μπόρεσαν ν’ αντιμετωπίσουν αυτο­κρατορίες ολόκληρες! …«Έμπλεξαν» με τα «τρωκτικά» που —με άλλοθι την ταξική δικαιοσύνη— υπονό­μευσαν την αυτοκρατορία τού Τσάρου, για να εγκαθιδρύσουν τον κομμουνιστικό «βόθρο», ο οποίος εξόντωσε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων! …«Έμπλεξαν» με τα παράσιτα, που —με άλλοθι την εθνική χειραφέτηση— διέλυσαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, για να εξουδετερώσουν το «Ρωμαίικο»! …«Έμπλεξαν» με τους αδίστακτους τοκογλύφους, οι οποίοι με —άλλοθι τη βιομηχανική ανάπτυξη— χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να ισοπεδώσει την Ευρώπη και να τη γεμίσει με εκατοντάδες εκατομ­μύρια πτωμάτων! …«Έμπλεξαν» με τους «παγκοσμιοποιητές», οι οποίοι σήμερα —με άλλοθι την «Κλιματική Αλλαγή»— καταστρέφουν τις ΗΠΑ, μετατρέποντας το πιο πλούσιο χριστιανικό κράτος σε υπαίθριο αποχωρητήριο αστέγων, ναρκομανών και λαθρομεταναστών!

Με αυτούς τους επαγγελματίες εγκληματίες —οι οποίοι «κατασκευ­άζουν» μόνοι τους τα άλλοθι τους— ήρθαν αντιμέτωποι αγαθοί άνθρωποι, των οποίων ο μόνος ισχυρός αντίπαλος που είχαν ποτέ στην ιστορία τους ήταν τα μεγάλα κύματα και τα εξωτικά ψάρια. Οι «περιπλανώμενοι» Εβραίοι, μετά από πορεία αιώνων, έφτασαν στα μέρη των αγαθών Χαβανέζων …και, όπου φτάνουν οι Εβραίοι, το αμέσως επόμενο φαινόμενο που ακολουθεί είναι ψέματα, αποκαΐδια, συντρίμμια και βέβαια πτώματα! …Πολλά πτώματα! Πού τους «συναντάμε» στην περίπτωσή μας; …Εβραίοι είναι οι επιθετικοί «επενδυτές», οι οποίοι προσπαθούν να επωφεληθούν από την καταστροφή στο Μάουι …Εβραίοι είναι οι εγκληματίες, που με τα «λάθη» και τις παραλείψεις τους δρομολόγησαν αυτήν την καταστροφή …Εβραίοι είναι αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια χρησιμοποιούν τα κρατικά μέσα των ΗΠΑ, προσπαθώντας να «σβήσουν» τα ίχνη τού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

Με πρώτους τους Εβραίους Φινκ τής BlackRock και τον Έλισον της Όρακλ, όλο το κακό συναπάντημα της Νέας Τάξης και του WEF έχει μαζευτεί επάνω από το Μάουι σαν γύπες, που θέλουν να σκυλεύσουν ένα πτώμα …Όλο το σιωνιστικό κύκλωμα, που επενδύει στην πλατφόρμα τής BlackRock …Από τους Μπουρλάδες και τους Σόρος μέχρι τον Σαρκοζί και τον Ζελένσκι. Όλοι αυτοί είναι συνεπενδυτές και «συνοδοιπόροι» τού Φινκ, εφόσον είναι γνωστό ότι η BlackRock είναι το παγκόσμιο «ταμείο» τού Σιωνισμού. Μαζί μ’ αυτούς όλοι οι μεγιστάνες τής Μπίλντερμπεργκ …Μεγιστάνες τύπου Γκέιτς, Μπέζος, Όπρα κλπ.. Όμως, 461 Larry Gates Stock Photos, High-Res Pictures, and Images - Getty Images επειδή εδώ οι αρπακτικοί γύπες είναι πανίσχυροι, δεν περιμένουν να βρουν πτώμα να το σκυλέψουν. Όταν δεν υπάρχει πτώμα, δεν έχουν πρόβλημα να το δημιουργήσουν …«Λεφτά υπάρχουν», όπως διατυμπάνιζε λίγα χρόνια πριν κι ένας ομοεθνής τους επάνω από το ελληνικό «πτώμα». Εδώ κάπου έρχεται κι αποκαλύπτεται η συνεργασία των συνενόχων. Απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι ότι τα δεδομένα, που επιτρέπουν σ’ αυτούς να «εργαλειοποιήσουν» τη φωτιά υπέρ των συμφερόντων τους, τα δρομολόγησαν οι ίδιοι πριν τη φωτιά!!!…

Schatz Covid Case Upends US Senate Votes - Honolulu Civil Beat Maui Wildfires: Hawaii Governor Josh Green Issues Update on Maui Fires |  National ReviewΕβραίος είναι ο «Χαβανέζος» Κυβερνήτης τής Χαβάη Τζόσουα Γκριν …Ένας Εβραίος, που και μόνο να τον δεις πιστεύεις ότι προέκυψε από κάποια χαβούζα των βρώμικων γκέτο τού παρελθόντος …Εβραίος είναι επίσης ο βασικός Γερουσιαστής τής Πολιτείας τής Χαβάη Μπράιαν Σατς, εφόσον ο άλλος —εκ των δύο— ορίζεται εκ του νόμου να είναι υποχρεωτικά Χαβανέζος …και αποτελεί σχεδόν πάντα επιλογή με τιμητικά και άσχετα κριτήρια …Ένα άβουλο «έρμα», που απλά «ακολουθεί» τον πρώτο! Όλοι τους «Δημοκρατικοί» …επιλογές και μέλη τού κόμματος στο οποίο ηγείται ο Εβραίος Σούμερ. Αυτοί ήταν οι μόνοι που είχαν την εξουσία ν’ αλλάξουν νόμους, οι οποίοι θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν τον «προσανατολισμό» τού νησιού, για να εξυπηρετήσουν τους Εβραίους ομοεθνείς «επενδυτές» και χορηγούς τους …Να το κάνουν «έξυπνο» και περιβαλλοντικά «καθαρό», που βολεύει τους πλούσιους και ισχυρούς «επενδυτές», οι οποίοι είναι «ευαίσθητοι» με το περιβάλλον …Οι μόνοι που είχαν την ισχύ και το χρήμα να επιβάλουν σε ένα ξένο περιβάλλον τους δικούς τους ανθρώπους, προκειμένου να δρομολογήσουν αυτά τα παράνομα κι εγκληματικά σενάρια! ΔΕΝ είναι τυχαίο που σε ανύποπτο χρόνο άλλαξαν τους νόμους περί οικοδόμησης ή διαχείρισης ποινικών ευθυνών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών!

Αυτοί, οι εθνικά ξένοι κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες της Χαβάη, επέβαλαν στο Μάουι έναν δήμαρχο της αρεσκείας τους …Έναν δήμαρχο βγαλμένο από τον «αγαπημένο» χώρο των Εβραίων, που είναι το σύστημα Δικαιοσύνης …Το γνωστό για τις «αμαρτίες» του σύστημα, το οποίο κάποτε αθώωσε τον Εβραίο παιδεραστή Επστάιν και σήμερα καλύπτει τον διεφθαρμένο Χάντερ Μπάιντεν, προκειμένου να διατηρεί υπό εβραϊκή «ομηρία» τον πατέρα του …Τον —σύμφωνα με δική του δήλωση— Σιωνιστή Μπάιντεν. Αυτοί οι Εβραίοι «Χαβανέζοι» πολιτικοί τού Δημοκρατικού κόμματος επέβαλαν δήμαρχο σε ένα τουριστικό μέρος με πολύ εξειδικευμένη οικονομία —και βέβαια με αντίστοιχα θεματικά προβλήματα— όχι έναν άνθρωπο της αγοράς, αλλά έναν άσχετο συνταξιούχο δικαστή, ο οποίος έχει γνώσεις επάνω σε θέματα άσχετα μ’ αυτά που κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει ως δήμαρχος, αλλά σχετικά μ’ αυτά που βλέπουμε σήμερα μετά την καταστροφή —και ως ύποπτος γι’ αυτήν— …Έναν δικό τους άνθρωπο, τον οποίο τον βοήθησαν στη δική του επαγγελματική καριέρα …και επίσης —εκτός όλων των άλλων— διόρισαν και την κόρη του στο «παραμάγαζο» της δικής τους BlackRock …Στην εταιρεία ηλεκτρισμού τού νησιού, η οποία είναι η πρώτη και μοναδική ύποπτη για τη μετατροπή μιας κοινής πυρκαγιάς σε φονική λαίλαπα!

Maui's Top Cop, in Spotlight, Once Led Las Vegas Strip Command Αυτόν τον άσχετο Δικαστή στη συνέχεια τον «πλαισίωσαν» με έναν σκληρό «μπράβο». Σε ανύποπτο χρόνο προσέλαβαν έναν «άγριο» κι «αδίστακτο» —όπως δείχνουν προηγούμενες αναφορές συναδέρφων του— αστυνομικό διευθυντή. Άσχετο και ξένο με την τοπική κοινωνία και προφανώς εξαιρετικά «πολύτιμο» για τους ίδιους, εάν κρίνουμε από την πρωτοφανή αύξηση μισθού που του έκαναν πριν καν δουν τη «δουλειά» του. Έδωσαν μισθό ανώτατου κρατικού υπαλλήλου σε κάποιον, ο οποίος θεωρητικά θα έκανε «διακοπές» στο Μάουι! Πήγαν σ’ έναν ήσυχο τροπικό παράδεισο και προσέλαβαν για «σερίφη» έναν κτηνάνθρωπο σαν τον Πελετιέρ! …Σε ένα νησί άκακων και ήσυχων ιθαγενών προσέλαβαν αστυνομικό «ψημένο» στην Κόλαση των ανθρωποκτονιών και της πορνείας! Γιατί προσέλαβαν αστυνομικό φερμένο από το «μεγαπορνείο» των Εβραίων —που είναι το Λας Βέγκας—; …Για να κυνηγάει «σκληρά» τους τουρίστες, οι οποίοι καθαρίζουν τις σαγιονάρες τους από την άμμο στο δρόμο; Ποια προσόντα σκληρού αστυνομικού τού Λας Βέγκας αξιολογήθηκαν ως επιθυμητά για τον διορισμό τού Πελετιέρ σε έναν χαλαρό τουριστικό προορισμό; Είναι σαν να πληρώσεις ειδικό στη μεταφορά πυρηνικών υλικών σε εμπόλεμες περιοχές, για να εργαστεί ως γαλατάς σε χωριό τής Τοσκάνης!

Με ποια λογική έγινε αυτή η επιλογή; Για ποιον λόγο να επιλέξεις έναν τόσο «ακριβό» υπάλληλο, του οποίου την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις δεν χρειάζεσαι; …Εκτός κι αν γνώριζες ότι θα τις έχεις ανάγκη πριν καν αυτές ζητηθούν …Αυτή η πρόσληψη δικαιολογείται μόνον εάν ήθελες να προσλάβεις κάποιον σκληρό «μπράβο» των αρπάγων πλουσίων …Των άπληστων κι ακόρεστων μεγιστάνων, οι οποίοι θα ήθελαν να εγκληματήσουν εις βάρος των φτωχών κατοίκων και φοβούνταν την αντίδρασή τους. Πόσο «σύμπτωση» μπορεί να είναι ότι μετά από μια τόσο μεγάλη τραγωδία, με εγκληματικές ευθύνες των ανθρώπων τής εξουσίας, οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι απολύτως κατάλληλοι για να τη διαχειριστούν; Πόσο τυχαίο είναι που οι τοπικοί παράγοντες της εξουσίας στο Μάουι είναι ένας έμπειρος πρώην δικαστής κι ένας σκληρός αστυνομικός, ο οποίος έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με τον νόμο για τη σκληρότητά του;

Αυτό ακριβώς είδαμε να συμβαίνει στο Μάουι. Οι αξιωματούχοι, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, βρέθηκαν να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ μετά την καταστροφή! …Ένας συνταξιούχος δικαστής, ο οποίος γνωρίζει όλες τις «τρύπες» τού αμερικανικού νομικού συστήματος και ο διαβόητος αστυνομικός πρωταγωνιστής στο πιο βίαιο συμβάν τής αμερικανικής ιστορίας. Αυτοί οι δύο πιο πολύ μοιάζουν με τους συνεργάτες τού Νετανιάχου και του Σμότριχ, οι οποίοι πηγαίνουν σε «αποστολή» στα «κατεχόμενα» παρά με αξιωματούχους αμερικανικής λουτρόπολης. Αυτοί, οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθούν εξαιτίας των εγκληματικών ευθυνών τους, εμφανίζονται σαν οι έμπειροι να δώσουν «απαντήσεις» στην τραγωδία. Εδώ προκύπτει το λογικό ερώτημα: Μήπως αυτοί επιλέχθηκαν ακριβώς γι’ αυτά τους τα προσόντα από τους άρπαγες μεγιστάνες, όταν οι «ανάγκες» τού σχεδιασμού τους θα το απαιτούσαν;;;…

DVIDS - Images - Department of Homeland Security Secretary Alejandro  Mayorkas attends an interagency brief at FEMA Headquarters [Image 2 of 8] …Τι έγινε όταν αυτές οι ανάγκες «προέκυψαν»; …Πώς αντέδρα­σε ο αμερικανικός κρα­τικός μηχανισμός, για να προστα­τεύσει τους Αμερικανούς πολίτες που καταστράφηκαν; …Η Κυβέρνηση-Μπάιντεν έστειλε για βοήθεια τη FEMA τού Εβραίου Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Μαγιόρκας; …Η FEMA, που —την ώρα που καιγόταν το Μάουι— τα στελέχη της έκαναν διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή …Την ώρα που έδιναν την εξευτελιστική «βοήθεια» των 700 δολαρίων σε ανθρώπους που είχαν χάσει τα πάντα, το αμερικανικό κράτος πλήρωνε δωμάτια αξίας χιλιάδων δολαρίων γι’ αυτούς που πήγαν εκεί να «βοηθήσουν» …«Βοήθεια» άπαξ 700 δολαρίων στο νησί αυτό, το οποίο έχει το υψηλότερο κόστος ζωής σε ολόκληρες τις ΗΠΑ! …Αυτή ήταν η «βοήθεια» που εξασφάλισε ο Εβραίος Κυβερνήτης και ο Εβραίος Γερουσιαστής για τους Χαβανέζους από το κράτος των ΗΠΑ τού Εβραίου Μπλίνκεν, που —με υπογραφή τής Εβραίας Γέλεν— μοιράζει δισεκατομμύρια στην Ουκρανία! …Αυτή είναι η «βοήθεια» από τη FEMA τού Εβραίου Μαγιόρκας.

Μόλις πέρασε η μεγάλη πίεση τής τραγωδίας, ήρθε και το FBI ν’ αναζητήσει τις αιτίες αυτού του συμβάντος …Το FBI τού Εβραίου Υπουργού Δικαιοσύνης Μέρικ Γκάρλαντ …Το «εργαλειοποιημένο» FBI, που, κρίνοντας από την περίπτωση Τραμπ, οι Εβραίοι το χρησιμοποιούν για να «τακτοποιούν» τις δουλειές τους. Αυτός, ο παντελώς ανήθικος Υπουργός Δικαιοσύνης, αντί να θέσει τον εγκληματία Αστυνομικό Διευθυντή σε διαθεσιμότητα μέχρι να διερευνηθούν οι ευθύνες του, τού αναγνωρίζει αναβαθμισμένο ρόλο, που —παντελώς παράνομα— τού επιτρέπει να λάβει δικαστικές αρμοδιότητες και άρα Justice Department Fires Warning Shot at Chinese Spies και τη δυνατότητα να καλύπτει δικές του ευθύνες —και βέβαια να καλύπτει τα «ίχνη» του—! Αυτός ο Εβραίος έστειλε το FBI, για να «βοηθήσει» τη συμμορία των ομοεθνών του …Έστειλε το FBI ν’ αποκλείσει τον χώρο ακόμα κι απ’ τους ιδιοκτήτες του και έχει μεταφέρει εκεί αστυνομικούς, οι οποίοι τρομοκρατούν τους κατοίκους που θέλουν να μάθουν την αλήθεια.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εγκλήματα του Σιωνισμού! Copy-Paste τής πολιτικής τής Μέσης Ανατολής ακολουθείται στον Ειρηνικό! Οι Χαβανέζοι είναι οι νέοι «Παλαιστίνιοι» των Σιωνιστών, γιατί απλούστατα τους ενδιαφέρει να τους αρπάξουν την «Παλαιστίνη» τους! Το Μάουι έχει γίνει μια νέα Δυτική Όχθη, της οποίας ο πληθυσμός εξωθείται στα άκρα, ώστε η αδυναμία του να επιβιώσει να τον «ξεριζώσει» από την πατρίδα του. Ο Ειρηνικός Ωκεανός έχει γίνει ένας νέος «Ιορδάνης»! Όπως στέλνουν στη Δυτική Όχθη σκληρούς κι ανηλεείς Σιωνιστές να καίνε σπίτια κι ελαιόδεντρα, για να διώξουν τον κόσμο από την πατρίδα του, έτσι κάνουν και στο Μάουι!!!…

…Όπως χρησιμοποιούν τα διεθνή ΜΜΕ για να «φιμώσουν» τους Παλαιστίνιους, έτσι κάνουν και με τους Χαβανέζους. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα γνωστά μέσα που έχουμε δει μέχρι τώρα σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα τους στερήσουν τη «φωνή» και θα παρουσιάσουν την κατάσταση όπως βολεύει τους ίδιους και όχι όπως αυτή είναι στην πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο που «έκοψαν» άμεσα την πρόσβαση στο ίντερνετ. Χωρίς αντίλογο είναι θέμα χρόνου ν’ αρχίσουν τ’ αγαπημένα τους παιχνίδια …Την αγαπημένη τους «μπουρδολογία»! …Να κατηγορούν τους «συνωμοσιολόγους» για φανταστικά σενάρια …Να επιλέγουν να εμφανίζουν εχθρούς «πάνω» από τα μέτρα των απλών πολιτικών, ώστε να εμφανιστούν οι ίδιοι σαν δήθεν ανεύθυνοι για το έγκλημα, αλλά και σαν δήθεν οι μόνοι που έχουν το διεθνές «ανάστημα» να μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν σοβαρά αυτούς τους πανίσχυρους «εχθρούς»! Όπως στις προηγούμενες καταστάσεις έφταιγαν για όλα οι «δαιμονικοί» Σοβιετικοί, τώρα φταίνε οι νέοι «αγαπημένοι» τού Σιωνισμού και του Κίσινγκερ …Οι Κινέζοι!…

…Οι Κινέζοι και βέβαια η «Κλιματική Αλλαγή» και η «Υπερθέρμανση του Πλανήτη», όπως μας ανακοίνωσε ο Εβραίος Κυβερνήτης τής Χαβάη. Εάν δεν «πιάσει» αυτό, θα βάλουν πάλι τον Πούτιν στο «κάδρο», γιατί, ως γνωστόν ο Πούτιν γι’ αυτούς είναι σαν την Κόκα Κόλα …Πάει με όλα! …Η απόλυτη λύση όταν υπάρχου κενά στην προπαγάνδα τους …Δοκιμασμένα πράγματα. Ο Πούτιν «έσωσε» τη Χίλαρι από τη φυλακή και ο ίδιος στέρησε μια προεδρική θητεία από τον Τραμπ. Πάλι καλά που δεν αντιδρούν βίαια οι Χαβανέζοι, γιατί δεν το ‘χουν και πολύ οι Εβραίοι να τους εμφανίσουν σαν «αντισημίτες» και «τρομοκράτες»! …Με αυτούς έχουν «μπλέξει» οι αγαθοί Χαβανέζοι …και, εάν δεν βοηθηθούν από άλλους παράγοντες, ούτε που θα καταλάβουν πότε τα «όρνια» της διεθνούς τοκογλυφίας θα τους αρπάξουν την πατρίδα τους.

Το σημαντικό πλέον είναι ότι η ανθρωπότητα έχει «κουραστεί» από αυτήν την αναίτια κι ανώφελη ανθρωποθυσία για τα οικονομικά κέρδη των τοκογλύφων. Έχει δει σε πολλές επαναλήψεις αυτό το «έργο» και είναι θέμα χρόνου ν’ αντιδράσει! Πόσες φορές θα τη «δουλέψεις» με το ίδιο «σενάριο» και τους ίδιους πάντα «καλούς», που, εάν δεν σου «απαγορεύσουν» να το ψάξεις —όπως στο «Ολοκαύτωμα»—, θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Μέχρι πότε οι εγκληματίες θα αυτοαναγορεύονται «μάρτυρες» και θα γίνονται διαρκώς πλουσιότεροι; Πόσες φορές ακόμα θα μας «πουλήσουν» το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» σαν το άλλοθι για όλα τους τα εγκλήματα;

The definition of anti-Semitism has been weaponised for Israel's benefit –  Middle East Monitor

Θέμα χρόνου είναι πλέον οι λαοί να «ξεχάσουν» το γνωστό σύνθημα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» και να το αντικαταστήσουν με το πολύ πιο ρεαλιστικό «φονιάδες των λαών Σιωνιστές»! ….Τρομερό γι’ αυτούς που πλούτισαν, παριστάνοντας τα θύματα! …Πόσο μάλλον όταν αυτό το σύνθημα θα αρχίσουν να το φωνάζουν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί μαζί με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι εξελίσσονται πλέον στα πιο μεγάλα θύματα του Σιωνισμού! Θα γίνει άραγε το έγκλημα στο Μάουι η «σταγόνα» που θα ξεχειλίσει το «ποτήρι» τής παγκόσμιας οργής εις βάρος τού Σιωνισμού; Πόσο σύντομα θα δούμε τους Σιωνιστές τώρα, που τα απέκτησαν ΟΛΑ, να τα χάσουν ΟΛΑ;

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: