Τι σχέση έχει ο πόλεμος στην Ουκρανία με την πυρκαγιά στο Μάουι;…

…Διαφορετική «μάχη» τού ίδιου Παγκοσμίου «πολέμου» ανάμεσα στα ίδια «στρατόπεδα» είναι…

…Πραγματικό «copy-paste» μιας θανατηφόρας πρακτικής, με θύματα απλούς ανθρώπους και θήτες τα παγκόσμια «αρπακτικά» !!!

 

Εκ των αποτελεσμάτων —και με την αξιόπιστη πλέον μαρτυρία τού χρόνου— μπορούμε να καταλάβουμε τι πραγματικά έχει συμβεί —κι εξακολουθεί να συμβαίνει— στην Ουκρανία. Σε έναν πόλεμο, όπου σκοτώθηκαν —κι εξακολουθούν να σκοτώνονται— αποκλειστικά Ουκρανοί, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του είναι ΟΛΟΙ τους Εβραίοι! Σε έναν πόλεμο, όπου η ζημιά «πέφτει» αποκλειστικά στους «ώμους» των Ουκρανών, το κέρδος πηγαίνει —επίσης αποκλειστικά— σε Εβραίους! Η Ουκρανία έχει ισοπεδωθεί πλήρως και ως κράτος πλέον ανήκει σχεδόν στο σύνολό του στη Black Rock τού Εβραίου Φινκ! Αυτά όλα δεν είναι δικές μας εικασίες. Αυτά είναι δεδομένα, τα οποία έχει καταγράψει η δημοσιότητα και δεν μπορεί κανένας να τ’ αμφισβητήσει ως αποκυήματα της φαντασίας των συνωμοσιολόγων.

Εξαιτίας αυτών των αναμφισβήτητων δεδομένων, αυτό το οποίο έχουμε μπροστά μας είναι μια απλή «εξίσωση» και αυτό που συμβαίνει με την οποιαδήποτε εξίσωση είναι ότι, γνωρίζοντας το αποτέλεσμά της, μπορείς άνετα να βρεις τις παραμέτρους αυτές, τις οποίες δεν μπορούσες εξ΄ αρχής να γνωρίζεις. Εάν γνωρίζεις το θύμα-Y και ταυτόχρονα γνωρίζεις και ποιος επωφελήθηκε στο τέλος, μπορείς να βρεις τον άγνωστο θήτη-Χ Εφόσον λοιπόν ξέρουμε ποιος τελικά επωφελήθηκε απ’ αυτήν την ανθρωποσφαγή, μπορούμε να εντοπίσουμε όλους αυτούς τους παράγοντες του πολέμου, οι οποίοι τον εξυπηρέτησαν στον στόχο του και οι οποίοι κατά την έναρξή του δεν ήταν ορατοί …Ενός πολέμου, που, όπως μας είπε ευθέως στη «μάζωξη» του WEF στο Νταβός ο Εβραίος Κίσινγκερ, ως ο «αρχιτέκτονας» της παγκόσμιας μεταπολεμικής πολιτικής: …«είναι ΛΑΘΟΣ» …όμως, «…όλοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να υποπέσουμε σ’ αυτό»!

Τι γνωρίζουμε λοιπόν γι’ αυτόν τον πόλεμο, τον οποίο αναγκαζόμαστε από τον Εβραίο «κεφάλα» τής διεθνούς πολιτικής ν’ ανεχόμαστε ακόμα κι αν αμφισβητούμε την ορθότητά του; …Ο εμφανής πρωταγωνιστής αυτού του Πολέμου είναι ο Ζελένσκι. Αυτός ο «Ουκρανός», ο οποίος πρόδωσε τον λαό του και έγινε η αιτία τής απόλυτης καταστροφής τής πατρίδας του —προκειμένου να εξυπηρετήσει το αμερικανοκρατούμενο ΝΑΤΟ—, είναι στην πραγματικότητα ένας Εβραίος «αχυράνθρωπος» κι αποτελεί επιλογή ενός άλλου Εβραίου …Αποτελεί επιλογή τού Εβραίου Κολομόισκι, ο οποίος είναι ένας μεγιστάνας τής Ουκρανίας, που έχει απόλυτη σχέση με το εβραϊκό τοκογλυφικό «διευθυντήριο» των ΗΠΑ!

Αυτός ο Κολομόισκι έγινε γνωστός παγκοσμίως από την ανάμιξή του —πολύ «σπάνιο» για Εβραίο ομοεθνή τού Μάντοφ ή τού Μπάνκμαν— σε μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ! …Τόσο μεγάλη ήταν η ανάμιξη του, που εις βάρος του έχει εκδοθεί απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ! Ένας καθ’ όλα ύποπτος άνθρωπος, ο οποίος «περιφέρεται» παγκοσμίως με μπράβους και εξαγορασμένες διαφορετικές εθνικές υπηκοότητες, όπως η Ισραηλινή ή η Κυπριακή. Αυτός ο μεγιστάνας τής διαφθοράς κάνει ό,τι θέλει στην Ουκρανία! …και, ένα από αυτά που κάνει, είναι το να επιλέγει και να διορίζει τους ηγέτες της …και άρα αυτός είναι το «αφεντικό» τού Ζελένσκι! Μέχρι τότε ο Ζελένσκι ήταν ένας χορευτής σε trash κωμωδίες τής ουκρανικής τηλεόρασης.

Χρηματοδότης αυτού του πολέμου είναι οι ΗΠΑ …Ενός πολέμου, ο οποίος αποτελεί απαράβατη στρατηγική επιλογή τού Μπάιντεν, ο οποίος είναι ο εκλεκτός τού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ …Ο διεφθαρμένος Μπάιντεν …Ο πατέρας τού Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος πληρωνόταν από διεφθαρμένους Ουκρανούς μεγιστάνες, «πουλώντας» τους «εξυπηρετήσεις» τού πατέρα του …Ο Μπάιντεν, ο οποίος εκλέχθηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ με την παράνομη βοήθεια του FBI και των Εβραίων ολιγαρχών των αμερικανικών ΜΜΕ και Social Media! …Ο Μπάιντεν, ο οποίος ήταν πάντα ο εκλεκτός των μεγάλων χρηματοδοτών αυτού του κόμματος …Ο εκλεκτός τού κόμματος των Εβραίων …Του κόμματος του Σόρος, του Μπάφετ, του Μπλούμπεργκ, του Ζούγκεμπεργκ, του Έλισον και του Μπάνκμαν. Αυτό το κόμμα είναι που μεθόδευσε τον πόλεμο με την αδρή χρηματοδότηση της FED τής Εβραίας Γέλεν. Τη δρομολόγησή αυτού τού πολέμου στο πρακτικό επίπεδο ανέλαβε ο Εβραίος Μπλίνκεν, η Εβραία Νιούλαντ κι ο Εβραίος Σάλιβαν. Τι καταλαβαίνουμε απ’ όλα αυτά; …Τι μας δείχνει η «εξίσωσή» μας; Ότι ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» τού πολέμου τής Ουκρανίας ΜΟΝΟΝ οι νεκροί είναι Ουκρανοί! …Όλοι οι υπόλοιποι είναι Εβραίοι! …ΜΟΝΟΝ οι Ουκρανοί χάνουν και ΜΟΝΟΝ οι Εβραίοι κερδίζουν! …Μονά-ζυγά το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα καί για τα δύο μέρη!

Κατά «σύμπτωση» τα ακριβώς ανάλογα γίνονται και στο Μάουι …Οι νεκροί και οι κατεστραμμένοι είναι ΜΟΝΟΝ Χαβανέζοι! Τα κέρδη αυτής της καταστροφής ποιος τα εισπράττει; Και πάλι η μαγική «εξίσωση» θα μας υποδείξει τους θύτες και τα θύματα με βάση την κατάληξη των κερδών …Θα μας αποκαλύψει αυτούς, οι οποίοι θα θησαυρίσουν απ’ αυτήν την πύρινη κόλαση κι αυτούς που θα καταστραφούν. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι πυρκαγιές, που κατέστρεψαν το νησί, προκλήθηκαν απ’ αυτούς που διεκδικούν τη γη των ιθαγενών Χαβανέζων. Αυτοί οι ιθαγενείς είναι που μπήκαν στο στόχαστρο των σφετεριστών τής γης τους. Μπήκαν στο στόχαστρό τους, γιατί απλούστατα δεν πουλούσαν την ιδιοκτησία τους, για να μετατρέψουν οι μεγιστάνες το νησί σε hi-tech «έξυπνο» νησί μόνον για πλούσιους πελάτες. Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι θέλουν να εξαγοράσουν τις περιουσίες των ιθαγενών; …Το μεγάλο «κεφάλαιο»! …Οι χρηματοδότες τού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ!

Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης στο Μάουι είναι η Black Rock τού Εβραίου Φινκ! …Μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακόμα κι απ’ το ίδιο το αμερικανικό κράτος …Ο ίδιος Φινκ, ο οποίος —όπως είπαμε πιο πάνω—, μέσω των δανείων τής μελλοντικής ανοικοδόμησης, έχει εξαγοράσει την Ουκρανία! Μαζί του στη χαβανέζικη «version» της ίδιας «παράστασης» κι ο Εβραίος Ζούγκεμπεργκ, ο Εβραίος Έλισον και πολλοί άλλοι της γνωστής «συμμορίας» τού Κίσινγκερ. Αυτοί είναι που έχουν συμφέροντα από την καταστροφή τής πυρκαγιάς, η οποία θα έφερνε σε τραγική θέση τούς ιδιοκτήτες ιθαγενείς και οι οποίοι μέχρι τώρα δεν πουλούσαν τη γη τους. Αυτή η καταστροφική πυρκαγιά θα τους εξωθούσε πέρα από τα όρια της εξαθλίωσης και θα τους έφερνε «δεμένους» χειροπόδαρα στους αγοραστές τής γης τους.

Άρα, εδώ μιλάμε για έναν πραγματικό πόλεμο μεταξύ ιδιοκτητών και σφετεριστών τής γης τού Μάουι. Τους πολέμους, όμως, κάποιος τους προκηρύσσει. Όπως και στην περίπτωση της Ουκρανίας έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Μάουι …Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, που είδαμε να ισοπεδώνει στην κυριολεξία τη Λαχάινα, δεν έγινε σε εποχή που την εξουσία στις ΗΠΑ την είχε ο ειδικός στο real estate Τραμπ …Έγινε επί της θητείας τού Μπάιντεν …Έγινε σε περίοδο ηγεσίας τού γνωστού Δημοκρατικού Κόμματος και υπό την καθοδήγηση του εβραϊκού «διευθυντηρίου» αυτού του κόμματος. Τα πάντα δηλαδή είναι ίδια με την «παράσταση» που παίχτηκε και στην Ουκρανία …«Σενάριο» και «πρωταγωνιστές» είναι απολύτως οι ίδιοι! Τα θύματα είναι διαφορετικά, γιατί το «σκηνικό» είναι στημένο σε διαφορετικό μέρος.

Ο άλλος «Ζελένσκι», που, παριστάνοντας τον Χαβανέζο, πρόδωσε τον λαό του για να εξυπηρετήσει τους Εβραίους, στην περίπτωση αυτήν είναι ο Εβραίος Κυβερνήτης τής Χαβάη Τζόσουα Γκριν. Όπως κι ο Ζελένσκι —έτσι κι αυτός— δεν είναι μόνον Εβραίος, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα κι επιλογή ενός άλλου Εβραίου, που παριστάνει τον άλλο «Κολομόισκι»! …Ποιος είναι αυτός στην περίπτωσή μας; …Αυτός, τον οποίον αναφέραμε πιο πάνω …Ο μεγιστάνας Φινκ! Χωρίς την υποστήριξη αυτού του «ιδιοκτήτη» τής Χαβάη δεν μπορείς να γίνεις Κυβερνήτης της …Εβραίος, δηλαδή, επέλεξε έναν Εβραίο, για να δρομολογήσει την κατάσταση εις βάρος των γηγενών και υπέρ των συμφερόντων του.

Αυτός ο Εβραίος Κυβερνήτης τής Χαβάη είναι εκλεκτός τού Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο ασκεί την εξουσία στις ΗΠΑ. Εκλέχθηκε Κυβερνήτης της με υπόδειξη-Φινκ από τους ψηφοφόρους τού κόμματος του Μπάιντεν. ΑΥΤΗ βέβαια κι αν είναι τραγική ειρωνεία! …Οι «δύο» στους «τρεις» Χαβανέζους, που σήμερα θρηνούν επάνω στα αποκαΐδια, ψήφισαν τον Εβραίο υποψήφιο τού Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο ανήκει στους Εβραίους …και τελικά Δημοκρατικοί Εβραίοι είναι αυτοί που τους αρπάζουν τη γη …Δεν ψήφισαν κάποιον νατιβιστή Χαβανέζο, να είναι προσκολλημένος στα συμφέροντά τους, παρά ψήφισαν έναν Εβραίο διεθνιστή, ο οποίος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα. Αυτό το κόμμα, το οποίο το ψήφισαν οι ίδιοι, είναι αυτό που τους κατέστρεψε και δεν τους αφήνει να «σταθούν» ξανά στα «πόδια» τους …Το κόμμα τού Μπάιντεν, ο οποίος αρνήθηκε να στείλει τον στρατό από τη βάση τού Περλ Χάρμπορ για να τους βοηθήσει …Του Μπάιντεν, ο οποίος είναι ο ίδιος που αποφάσισε να μην τους δώσει ΚΑΜΙΑ οικονομική βοήθεια! …700 δολάρια στην κάθε οικογένεια είναι τα εισιτήρια για να φύγουν από το νησί και όχι βοήθεια!

Εδώ παρατηρείται το εξής παράξενο. Η ίδια ηγεσία στο τέλος τού ίδιου σεναρίου «διαφοροποιείται» κι ακολουθεί διαφορετικές επιλογές. Η ηγεσία αυτή, η οποία βοηθάει με άπειρο χρήμα και υλικά μέσα τον πόλεμο της Ουκρανίας, δεν παρέχει ούτε σεντ στη Χαβάη …Ούτε καν συσσίτιο σε ανθρώπους ανέστιους πλέον. Περίεργο δεν είναι αυτό; Ενώ στις δύο αυτές υποθέσεις όλα είναι ίδια, στο θέμα τής χρηματοδότησης υπάρχει διαφορά. Τι συμβαίνει; …Απλά είναι τα πράγματα. Στην Ουκρανία στέλνουν χρήματα με τον τόνο, γιατί αυτό είναι που συμφέρει τον Εβραίο Φινκ και τους φίλους του. Συμφέρει να στέλνουν χρήματα εκεί, γιατί συμφέρει τον Φινκ να συνεχίζονται οι καταστροφές τού πολέμου και άρα ν’ αυξάνονται διαρκώς οι δανειακές ανάγκες των Ουκρανών. Στο Μάουι δεν στέλνουν χρήματα, γιατί πάλι αυτό είναι που συμφέρει τον Εβραίο Φινκ και τους φίλους του. Δεν συμφέρει τον Φινκ να στέλνουν χρήματα στη Χαβάη, γιατί η καταστροφή εκεί έχει ολοκληρωθεί και το κέρδος του είναι να «εξωθηθούν» οι κάτοικοι στην απόλυτη εξαθλίωση και να ξεπουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους. Όπως και στην περίπτωση της Ουκρανίας, χαμένοι είναι οι γηγενείς και κερδισμένοι είναι οι ξένοι! …Κερδισμένοι είναι οι Εβραίοι και νεκροί είναι ΜΟΝΟΝ οι Χαβανέζοι! Η «εξίσωσή» μας έβγαλε πάλι το ίδιο «αποτέλεσμα»! …«Μαγικά» είναι τελικά τα μαθηματικά και δεν αμφισβητούνται!

Αυτά όλα —όπως καταλαβαίνουμε— είναι «συμπτώσεις»! Όλοι όσοι τα θεωρούν ύποπτα, είναι απλά «συνωμοσιολόγοι», που εκμεταλλεύονται αυτές τις «συμπτώσεις», γιατί «θέλουν» να συκοφαντούν τα αθώα θύματα του «Ολοκαυτώματος» …επειδή απλά είναι «ρατσιστές» κι «αντισιωνιστές»! …Επειδή «φθονούν» και «ζηλεύουν» τους Εβραίους, οι οποίοι είναι καί «βασανισμένοι» καί πετυχημένοι …Άλλωστε κι ο πάμπλουτος πλέον δολοφόνος Ζελένσκι παιδί θυμάτων τού «Ολοκαυτώματος» είναι …Άσχετα εάν αυτήν τη στιγμή ηγείται στην Ουκρανία και καταστρέφει τον λαό της ως επικεφαλής των ΝΑΖΙ τής Ουκρανίας! …Αλλά, κι αυτό μέρος τής «συνωμοσιολογίας» είναι! …Μόνον οι «ψεκασμένοι» τα πιστεύουν αυτά! …Σε «καμία» περίπτωση ο ψυχοπαθής Μητσοτάκης, ο οποίος —κόντρα στη λαϊκή βούληση— θα υποστηρίξει τον Ζελένσκι «…μέχρι το τέλος», γιατί αυτή είναι η σωστή πλευρά τής ιστορίας!

Όλοι αυτοί, επειδή θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι πολύ έξυπνοι και οι απλοί άνθρωποι πολύ βλάκες, νομίζουν ότι είναι ασφαλείς …Νομίζουν ότι είναι ασφαλείς Ο,ΤΙ και να κάνουν, γιατί είναι πλούσιοι και οι ηγεσίες των κρατών πολύ διεφθαρμένες για να στραφούν εναντίον τους. Το παγκόσμιο «διευθυντήριο» του Γκέιτς, του Σβαμπ, του Χαράρι, του Μπέζος ή του Μπουρλά πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Νομίζουν ότι κάθονται στη σωστή «πλευρά» τής ιστορίας, αγνοώντας ότι από εκείνη την «πλευρά» θα ξεκινήσει η «πυρκαγιά» τής μεγάλης ΚΡΙΣΗΣ !!! Στον χειρότερο χρόνο γι’ αυτούς θεώρησαν ότι μπορούν να παραστήσουν τους ανθρωποκτόνους θεούς και αυτό θα το πληρώσουν αναγκαστικά σ’ έναν κόσμο που έχει τον ΘΕΟ του και αυτοί οι απλοί άνθρωποι είναι τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. «Λαχάινες», όπου εγκλωβίζονται άνθρωποι και καίγονται ζωντανοί δεν υπάρχουν μόνον για τους φτωχούς …Υπάρχουν και για τους μεγιστάνες και κανένας τους δεν θα γλιτώσει εάν ο «πυρπολητής» είναι ο ΘΕΟΣ! Μόνοι τους άνοιξαν τον «λάκκο» τους και θα το πληρώσουν! …Τα παιδιά που «έκαψαν» στο Μάουι θα γίνουν οι Ερινύες τους!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: