Day five of the TMT protests at Mauna Kea.

 

Από τη Χαβάη θα ξεκινήσει η διάλυση των ΗΠΑ ;;;…

…Θα γίνει το Μάουι η «θρυαλλίδα» αυτή,

που θα τινάξει στον αέρα την πάλαι ποτέ Υπερδύναμη ;;;

 

Η αμερικανική επανάσταση που οδήγησε στην ανεξαρτησία των ΗΠΑ απέναντι στη βρετανική αυτοκρατορία ξεκίνησε από την αντίδραση των πολιτών τής αποικίας απέναντι στην απληστία τής «μητρόπολης»! Σήμερα βλέπουμε την ακριβή επανάληψη αυτής της κατάστασης να εκδηλώνεται στη Χαβάη, εις βάρος αυτήν τη φορά εναντίον των ίδιων των ΗΠΑ. Στην πρώτη περίπτωση ήταν οι φόροι στο τσάι και στη δεύτερη η ιδιοκτησία των οικοπέδων στη Χαβάη. Οι ιμπεριαλιστικές πλέον ΗΠΑ κινδυνεύουν να μπουν στη θέση τής Βρετανικής Αυτοκρατορίας και εξαιτίας τής απληστίας τους να απειληθούν με διάλυση …Θα γίνει η Χαβάη η «θηλιά» που θα «ξηλώσει» το αμερικανικό «πουλόβερ»; Αυτό είναι τώρα το πρόβλημα των ΗΠΑ …και είναι μεγάλο! …

Είναι πραγματικά μεγάλο, γιατί τις βρίσκει σε τρομερή οικονομική αδυναμία, με άμεση εμπλοκή σε πολλά πολεμικά μέτωπα και με έναν Πρόεδρο, ο οποίος αποτελεί τον ορισμό τής ακαταλληλότητας …Τον απόλυτο ορισμό τής ανικανότητας, εάν σκεφτεί κάποιος ότι εκτός από άχρηστος και διεφθαρμένος είναι ταυτόχρονα και τεμπέλης …Το 40% του χρόνου τής θητείας του ο «commander in chef» τής Υπερδύναμης έκανε διακοπές …Τις διακοπές του διέκοψε για να πάει στη Χαβάη! …Για διακοπές θα πάει μετά από την επίσκεψή του αυτήν! Πόσο μπορούν αυτές οι συγκεκριμένες ΗΠΑ, με αυτήν την ανεπαρκή πολιτική ηγεσία, ν’ αντέξουν τις παρενέργειες αυτής της πύρινης καταστροφής;

Joe Biden Flipped Off by Hawaiians Due to Response to America's Deadliest  WildfiresΌταν ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέπτεται ένα νησί τής Χαβάη και οι κάτοικοι τον υποδέχονται με αποδοκιμασίες και υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο, σημαίνει ότι τον θεωρούν ανεπιθύμητο. Όταν στη διαδρομή του τού υψώνουν ανεστραμμένες αμερικανικές σημαίες  και πάνω απ’ αυτές την εθνική σημαία τού λαού τους, σημαίνει ότι αμφισβητούν την ιδιότητά του και την ηγεσία του …Σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι φαίνεται …Η τρομερή πυρκαγιά «έλιωσε» δεσμούς, οι οποίοι μέχρι τώρα φαινόταν ισχυροί. Η τραγωδία κάτι «έσπασε» στο «δέσιμο» της Χαβάη με τις ΗΠΑ και αυτό δεν είναι απλό στη διαχείρισή του …Αρχίζουν και «ξυπνάνε» εθνικοί διχασμοί και μίση …Αρχίζουν κι ενεργοποιούνται εθνικά ένστικτα επιβίωσης και χωρίζονται τα «στρατόπεδα» …Πολλοί είναι τώρα οι ιθαγενείς, οι οποίοι θα θυμηθούν πως οι Αμερικανοί τούς «έκλεψαν» την πατρίδα …Πολλοί θα θυμηθούν ποιες υποσχέσεις και δεσμεύεις αγνόησαν οι ξένοι —και τώρα διεκδικούν τη γη τους— και άρα θέτουν σε κίνδυνο την εθνική τους ύπαρξη. Για έναν μικρό νησιωτικό λαό η ιδιοκτησία τής πατρίδας του είναι η μόνη ικανή κι αναγκαία συνθήκη που διασφαλίζει την επιβίωσή του και αυτό το αγαθό πλέον απειλείται με απώλεια. Οι ξένοι και στην περίπτωσή μας οι Αμερικανοί δεν σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους και πήραν τα «καθρεφτάκια» τους «παραμάσχαλα» για να τους λεηλατήσουν …Να τους μετατρέψουν σε νέους «Απάτσι» και «Σιού» τού ωκεανού.

NS Pearl Harbor Navy Base in Oahu, HI | MilitaryBases.com Είναι πλέον βέβαιο ότι δεν θα συγχωρέσουν ποτέ το έγκλημα που έγινε εις βάρος των παιδιών τους και ειδικά εάν αυτό το έγκλημα έγινε με στόχο τον ίδιο τον λαό και το βιός του. Για κάποιους Χαβανέζους η κατάσταση αυτή δεν είναι καθόλου διαφορετική από τη μεγάλη σφαγή των Ινδιάνων στο Bear River το 1863 …Λιγότερα ήταν εκεί τα θύματα από τα σημερινά! Στη μέση τού μεγαλύτερου ωκεανού τού Πλανήτη οι εγκληματίες άφησαν τα παιδιά να καούν ζωντανά μερικά μέτρα δίπλα από τη θάλασσα. Κάηκαν από έλλειψη νερού αυτοί, οι οποίοι είχαν φόβο μην πνιγούν στη μέση τού ωκεανού! 35.000 εκπαι­δευμένοι και επαγγελμα­τίες Αμερικανοί στρατιω­τικοί βρίσκονταν στο διπλανό νησί και δεν έσπευσαν με όλα τα μέσα που διαθέτει ο πιο σύγχρονος στρατός στην ανθρώπινη ιστορία να βοηθήσουν τα παιδιά που καίγονταν ζωντανά …Δεν έσπευσε καμία κρατική δύναμη να βοηθήσει σε αυτήν την ανθρώπινη τραγωδία. Πόσα λεπτά τής ώρας ήθελαν τα στρατιωτικά ελικόπτερα να πάνε εκεί και να δώσουν «μάχη» με τη φωτιά; Πόσα λεπτά τής ώρας ήθελαν τα στρατιωτικά σκάφη να πάνε να παραλάβουν τους κατοίκους από την πυρακτωμένη ακτή; Και, εάν αυτοί θεωρούνται «εξωτερικός παράγοντας», το ίδιο προδοτική ήταν και η συμπεριφορά τού κρατικού μηχανισμού μέσα στο ίδιο το νησί …Ιθαγενείς Χαβανέζοι είναι αυτοί, οι οποίοι έγιναν «εργαλεία» των δολοφόνων …Προδότες τού λαού τους. Ο ηλίθιος εγκληματίας, ο οποίος παρίστανε τον υπεύθυνο για το σύστημα των προειδοποιητικών σειρήνων, δεν τις άνοιξε, για να μην «μπερδευτούν» αυτά τα παιδιά και πάνε προς τη φωτιά και όχι προς το νερό. Ο άλλος ο ηλίθιος —και επίσης εγκληματίας— κρατικός υπάλληλος έκλεισε την παροχή τού νερού στους κατοίκους και δεν είχαν ούτε έναν κουβά νερό για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους ή ν’ ανοίξουν έναν διάδρομο διαδοχής!…

…Και όμως …Δεν έχει ανακοινωθεί καν ότι θα διεξαχθεί έρευνα γι’ αυτές τις εγκληματικές παραλήψεις και τα λάθη …Κάποια κτήνη δολοφόνησαν τα παιδιά των ανθρώπων και το επίσημο αμερικανικό κράτος δεν τους υπολογίζει καθόλου —ούτε καν στο επίπεδο των εντυπώσεων—, ώστε να διατάξει μια απλή έρευνα για την ανεύρεση ευθυνών. Σε αυτούς τους δυστυχείς πλέον ανθρώπους ήρθε ο παλιόγερος να «συμπαρασταθεί». Ο άνθρωπος είναι απλά ΤΡΕΛΟΣ …Οι χαροκαμένοι γονείς —λίγα μέτρα από εκεί που στεκόταν κι έκανε «πλάκα»— ψάχνουν ακόμα ανάμεσα στ’ αποκαΐδια να βρουν —μέσω του DNA— τα νεκρά παιδιά τους κι αυτός θεωρεί ότι «συμπάσχει», γιατί κάποτε είχε πάρει φωτιά η κουζίνα του και παραλίγο να χάσει το αυτοκίνητό του και τη γάτα του …Χίλιες ψυχούλες χάθηκαν χωρίς να καταλάβουν τι έγινε κι ο πορνόγερος αραδιάζει τα γνωστά του ψεύτικα «παραμύθια» …με την «εισαγωγή» «no joke»! …Χίλια παιδιά αγνοούνται κι ο γέρος κάνει «πλάκα»! …ΚΑΜΙΑ επαφή με την πραγματικότητα!!!

Αντί να σκύψει το κεφάλι και να υποσχεθεί ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την αποκατάσταση πρωτίστως της δικαιοσύνης —γιατί πρωτίστως πρόκειται για μαζικό έγκλημα και δευτερευόντως για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής οικονομικής βοήθειας, προκειμένου να σταθούν οι Χαβανέζοι ξανά στα «πόδια» τους— έκανε χιούμορ για το πόσο ζεστό ήταν το έδαφος με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο. Ένας γέρος με Αλτσχάιμερ από την Ουάσιγκτον και ο Εβραίος εγκληματίας —που παριστάνει τον Κυβερνήτη— έκαναν βόλτα χεράκι-χεράκι με τις γυναίκες τους και νόμιζαν ότι αυτό είναι επικοινωνιακό «κόλπο», που θα «συγκινήσει» τους «καμένους» …Γεροσαλιάρηδες «μόλυναν» έναν τόπο πλέον ιερό και μόνον που περιφέρονταν εκεί σαν ανέμελοι τουρίστες. Μιλάμε για γκροτέσκα κατάσταση, την οποία κανένας δεν πίστευε ότι θα δει μπροστά του.

Όλα αυτά για έναν ηγέτη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ …Εκεί δεν πηγαίνεις με τη γυναίκα σου με βαλίτσες διακοπών …Εκεί πηγαίνεις μόνος σου για να «κόψεις» κεφάλια …Δεν ανταλλάσσεις φιλιά με τον ύποπτο για εγκλήματα Δήμαρχο της Λαχάινα …Δεν ανταλλάσσεις χειραψίες με τους αρχηγούς τής Αστυνομίας ή της Πυροσβεστικής. Εκεί όλοι αυτοί —με πρώτο τον Κυβερνήτη— είναι ύποπτοι και δυνάμει εγκληματίες. Εκεί κάθεσαι για όσο καιρό χρειαστεί αυτά τα άχρηστα κεφάλια να βρουν τη θέση που τους αξίζει. Εκεί ανοίγεις την «αγκαλιά» σου μόνον στους πονεμένους κατοίκους …και με την ταπεινότητα αυτού που κρίνεται, είτε έχει απ’ ευθείας σχέση με αυτό που έγινε είτε όχι …Αυτού που πρέπει ν’ αποδείξει εμπράκτως ότι θα κάνει το καθήκον του για να τους δικαιώσει. Αυτό είναι που κάνουν οι ηγέτες! …και ο Μπάιντεν, δυστυχώς για τον λαό του, δεν είναι τέτοιος. Όλα αυτά για ένα κράτος, το οποίο στην πραγματικότητα «κατέκτησε» τη Χαβάη, είναι επικίνδυνα. Τα προσωπικά ελλείματα του ηγέτη σε μια τέτοια περίπτωση «χρεώνονται» στο κράτος και η κλίμακα αλλάζει.

Οι γηγενείς Χαβανέζοι δεν θα συγχωρέσουν ΠΟΤΕ τη σημερινή —πρωτοφανή στα χρονικά— έλλειψη αλληλεγγύης και προστασίας από τις ΗΠΑ, οι οποίες τους «κατέκτησαν», υποσχόμενες αυτά ακριβώς τα πράγματα …Αλληλεγγύη και προστασία …Ειδικά τους Δημοκρατικούς που κυβερνάνε, εάν σκεφτεί κάποιος ότι οι κάτοικοι της Χαβάη έδωσαν σε αυτό το κόμμα το τρομερό 63% στις τελευταίες εκλογές …Προδόθηκαν απ’ αυτούς που οι ίδιοι ψήφισαν, για να είναι στην εξουσία …Τα παιδιά τους τα σκότωσαν αυτοί, οι οποίοι πήραν δύναμη από τους ίδιους …Τρομερό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Όμως, αυτή η προδοσία δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητη …Δεν υπάρχει περίπτωση ένας τόσο μικρός λαός να ξεπεράσει μια τόση μεγάλη απώλεια! …Δολοφόνοι άπλωσαν τα χέρια στα παιδιά τους! …Η Χαβάη ποτέ ξανά δεν θα είναι αυτό που ήταν! …Μια ολόκληρη γενιά παιδιών κάηκε στο Μάουι. Ακόμα και η νέα γενιά, η οποία σε μεγάλο βαθμό αισθανόταν «αμερικανική», είναι θέμα χρόνου να γυρίσει την πλάτη της σ’ αυτούς που την πλήγωσαν …Ακόμα και οι λευκοί που ζουν στη Χαβάη και δεν είναι ιθαγενείς!

Είναι θέμα χρόνου να έχουμε εξελίξεις …δυσάρεστες για τις ΗΠΑ! …Είναι θέμα χρόνου να δούμε συνθήματα του τύπου «Yankees go home» ή κατά το ελληνικότερον «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Όταν ένας φτωχός Χαβανέζος δεν έχει πρόβλημα να βάλει προκλητικά και επωνύμως στο σπίτι του την αμερικανική σημαία ανάποδα, σημαίνει ότι νιώθει ασφαλής  για να το κάνει …Σημαίνει ότι αυτό που φαίνεται είναι η κορυφή τού παγόβουνου και όχι το παγόβουνο. Διαφορετικά δεν ρισκάρεις να κατηγορηθείς για προσβολή εθνικών συμβόλων …Δεν τολμάς στείλεις μήνυμα στον ηγέτη τής Υπερδύναμης ότι πρέπει να φύγει από το νησί σου. Αυτά είναι που είδε στο πέρασμά του ο κοιμισμένος Τζο και είναι πρωτοφανή για τη μεταπολεμική ιστορία των ΗΠΑ.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για κορυφή τού παγόβουνου. Η ηφαιστιογενής Χαβάη είναι έτοιμη για «έκρηξη» και αυτό θα το νιώσουν πολύ άσχημα στην Ουάσιγκτον. Στο μικρό «χωριό» —όπως έγινε ο σημερινός κόσμος— δεν έχουν λόγο οι Χαβανέζοι να υποτάσσονται στις ΗΠΑ για τη ασφάλειά τους. Ως λαός με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχουν λόγο και πρόσβαση σε όλα τα διεθνή όργανα! Μικρότερα απ’ αυτούς κράτη εξασφαλίζουν την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεσή τους! Γιατί να υποτάσσονται στις ΗΠΑ τη στιγμή που οι ΗΠΑ δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος τους; …Τη στιγμή που οι ΗΠΑ δεν πρόσφεραν τα υπεσχημένα; Γιατί να μην διεκδικήσουν την αυτοδιάθεσή τους, εφόσον είναι ορατή η διαφορετικότητά τους και τους ευνοεί η νησιωτική ιδιομορφία και απομόνωση της πατρίδας τους; Γιατί ν’ ανέχονται ξένους εισβολείς ν’ αρπάζουν την εκ των δεδομένων λιγοστή γη τους και μάλιστα όταν δεν μπορούν να το κάνουν αυτό με τα πράσινα «καθρεφτάκια» να μην διστάζουν να τους καίνε ζωντανούς …καί αυτούς καί τα παιδιά τους;…

…700 δολάρια «μέτρησε» η Ουάσιγκτον την αξία της ζωής τους και της περιουσίας τους ως βοήθεια! Αυτοί, οι οποίοι δίνουν δισεκατομμύρια στην Ουκρανία —«για όσο πάει»—, τόσο «μέτρησαν» τους Χαβανέζους! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «πουλόβερ», που είναι δυνατόν να «ξηλωθεί». Όλη η ιστορία των ΗΠΑ είναι μια «σύνθεση» συμφερόντων. Τις περισσότερες Πολιτείες τις «εξαγόρασαν» και τις «προσκόλλησαν» στον κορμό τους με βάση την «κόλλα» που λέγεται «συμφέρον» …Αυτό, το οποίο ευσχήμως ονομάστηκε «American dream» …Συνέφερε κάποιους να μπουν στο αμερικανικό «κόλπο» και γι’ αυτό δήλωναν «περήφανοι Αμερικανοί», άσχετα αν για τους περισσότερους δεν είχε κανένα απολύτως νόημα πέρα από το συμφέρον.

Τώρα όμως όλα αυτά φαίνονται άνευ σημασίας. Ακόμα κι ο πολιτικός σχεδιασμός αυτού του συστήματος φαίνεται αφελής και λανθασμένος, εφόσον εξυπηρετεί τα συμφέροντα μόνον των ισχυρών και τίποτε άλλο. Δεν συνδέει τίποτε πλέον τον κάτοικο της Φλόριδα με αυτόν της Νέας Υόρκης ή της Καλιφόρνια. Κάποτε μπορεί όλοι αυτοί να μοιράζονταν κέρδη που έρχονταν απ’ όλον τον Κόσμο, ο οποίος έπεφτε θύμα τού αμερικανικού ιμπεριαλισμού. Τα κέρδη από τη Χούντα στην Ελλάδα ή την Αργεντινή γίνονταν αυτοκίνητα στο Μαϊάμι ή το Σαν Φρανσίσκο. Οι σφαγές στην Αφρική γίνονταν νέοι ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη. Η κηδεμονία τής Ευρώπης ή της Λατινικής Αμερικής μετέτρεπε τη FED σε παναμερικανικό «καταπίστευμα» για τις επόμενες γενιές. Τώρα όλα αυτά δεν υπάρχουν. Ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ θίγει πλέον ευθέως τα συμφέροντα των Αμερικανών …Συμφέρει ΚΑΠΟΙΟΥΣ, αλλά όχι ΟΛΟΥΣ …Αυτός είναι κι ο λόγος που αναπτύσσεται με τόση επιτυχία το «εσωστρεφές» φαινόμενο «Τραμπ».

Αυτήν τη στιγμή οι ΗΠΑ βρίσκονται σε ένα τρομερό «σταυροδρόμι» τής ιστορίας τους. Το «αμερικανικό όνειρο», είτε μιλάμε για το προσωπικό επίπεδο είτε για το συλλογικό, απλά ΔΕΝ υφίσταται. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τους είναι —δια στόματος Καμάλα Χάρις— 400 δολάρια «μακριά» από μια χρεοκοπία. Πάρα πολλοί είναι άστεγοι και τα ναρκωτικά έχουν γίνει κοινωνική μάστιγα. Το σύστημα υγείας βρίσκεται εκεί μόνον για τους έχοντες και κατέχοντες, ενώ για τους φτωχούς δεν προβλέπονται ούτε παυσίπονα …γιατί είναι «ακριβά»! Τα ασφαλιστικά ταμεία υπό διάλυση. Η ανεργία «καλπάζουσα». Το κόστος ζωής ανυπόφορο. Η νέα γενιά των Αμερικανόπουλων είναι αγράμματη κι ακατάρτιστη όσο καμία άλλη.

Το πάλαι ποτέ «αμερικανικό όνειρο», το οποίο αποτελούσε τον υπέρλαμπρο «φάρο» τής παγκόσμιας φτωχολογιάς, έχει ξεφτίσει και δεν μπορεί ν’ αποτελέσει κίνητρο για όλους αυτούς να υπερασπιστούν τον δήθεν «αμερικανισμό» τους. Εισβάλουν στις ΗΠΑ φτωχοί λαθρομετανάστες από τη Λατινική Αμερική και είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από πολλούς Αμερικανούς. Τα ανάλογα συμβαίνουν και στο επίπεδο των Πολιτειών. Με τα αστρονομικά και πλέον μη διαχειρίσημα χρέη που έχει το Ομοσπονδιακό κράτος, έχει αφήσει σχεδόν «ανοχύρωτες» τις Πολιτείες. Οι υποδομές στο επίπεδο των Πολιτειών συγκρίνονται μόνον μ’ αυτές φτωχών χωρών και βεβαίως ούτε κατά φαντασία με τις ευρωπαϊκές. Στις ΗΠΑ τής τρίτης χιλιετίας πολλά σχολεία δεν τα ανοίγουν, γιατί δεν έχουν τα χρήματα να τα θερμάνουν. Γέφυρες πέφτουν και δεν έχουν τα χρήματα να τις αποκαταστήσουν. Σκοτεινιάζει και δεν έχουν τα χρήματα ν’ ανάψουν τον δημόσιο φωτισμό, για να κινείται ο κόσμος με ασφάλεια. Οι ζημιές στη Νέα Ορλεάνη ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί από τον τυφώνα Κατρίνα τού 2005!!! …Συνθήκες Αφρικής στην υποτίθεται πιο πλούσια οικονομία τού Κόσμου.

Η «Υπερδύναμη» του Πλανήτη —με την απεριόριστη χρηματοδότηση της Ουκρανίας— δεν έχει μαντίλι για να κλάψει! Άρα, οι Πολιτείες επίσης δεν έχουν κίνητρο να στηρίξουν την Ομοσπονδία! …Λείπει και σε αυτό το επίπεδο η «κόλλα» που μεταμόρφωνε τις ΗΠΑ σε ενιαίο κράτος …και ήταν το «συμφέρον»! …Δεν έχει συμφέρον το Τέξας να παραμένει στις ΗΠΑ και να «φορτώνεται» μόνο του τη φιλομετανα­στευτική πολιτική τής Κεντρικής Κυβέρνησης! …Δεν έχει λόγο η Φλόριδα να ρισκάρει την οικονομία της, γιατί ο Μπουρλάς και ο Φάουτσι θέλουν να παίζουν με τις «πανδημίες» και εμβόλια! Σε αυτήν την κακή συγκυρία για τις ΗΠΑ έρχεται η απόφαση της Ουάσιγκτον να επιτρέψει την εκδήλωση της απληστίας των μεγάλων συμφερόντων εις βάρος ενός λαού τους.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο, εξαιτίας τής Χαβάη, ανοίξει «κουβέντα» τής αυτοδιάθεσης, αυτή θα πάει πολύ «μακριά» πλέον! Δεν απομένουν και πολλά επιχειρήματα για κάποιους, οι οποίοι υπερασπίζονται τον λόγο ύπαρξής των ΗΠΑ και του κέρδους που η ύπαρξη αυτή αποφέρει στους λαούς τους. Το «προηγούμενο» της κατάρρευσης —μέσα σε λίγα χρόνια— της Βρετανικής Αυτοκρατορίας θα πρέπει να στοιχειώνει τις σκέψεις πολλών στην Ουάσιγκτον. Κάποιοι —προφανώς— δεν έχουν μετρήσει καλά τα πράγματα και θα βρεθούν προ εκπλήξεων! Κάποιοι θεώρησαν μερικά πράγματα δεδομένα κι ακλόνητα και φέρονται ως τύραννοι!

Τίποτε πια δεν είναι δεδομένο στην εποχή μας. Τίποτε πια δεν είναι δεδομένο για ένα «οικοδόμημα» όπως οι ΗΠΑ, οι οποίες έχουν χάσει πλέον το συνεκτικό «υλικό» που τους δίνει αντοχή και το «οικοδόμημα» αυτό είναι έτοιμο να καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα! Από τη στιγμή που το «American dream» είναι πλέον «εβραϊκό πλιάτσικο», δεν υπάρχει λόγος να παραμένουν όλοι «δεμένοι», για να μην ενοχλούν αυτούς που «πλιατσικολογούν». Δεν θα χρεώνεται ο αμερικανικός λαός μόνον τα κόστη τού αιματηρού ιμπεριαλισμού, για να παριστάνουν οι Εβραίοι τους μεγιστάνες κοσμοπολίτες …Τους «Philanthropists», που δεν υπάρχει κανένα μαζικό έγκλημα στον σύγχρονο κόσμο όπου να μην έχουν άμεση συμμετοχή. Δεν είναι μόνον η Χαβάη! …Οι Εβραίοι έχουν ρημάξει τα πάντα …Δεν έχουν αφήσει τίποτε στον αμερικανικό λαό …Του έχουν κλέψει τα πάντα… Ένα «κουφάρι» είναι πλέον οι ΗΠΑ …Ένα σκυλευμένο «κουφάρι», το οποίο απλά έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο για τους αδύναμους και τους κατατρεγμένους …Ένα «ζόμπι», που χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς του, για να προστατεύει από τον νόμο όλους τους διεφθαρμένους και τους κλέφτες!

Αυτό το «κουφάρι» είναι που πήρε «φωτιά» στη Χαβάη …και ακόμα δεν έχουμε «δει» τίποτε! Η απληστία των ολίγων, όταν αναμιγνύεται με τη φτώχεια των πολλών, συνθέτουν εκρηκτικό μίγμα και η «έκρηξη» δεν αργεί …Οι «Αντουανέττες» αυτού του κόσμου δεν ξέρουν πόσο απέχουν οι «γκιλοτίνες» από τους σβέρκους τους, όταν δεν καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος δεν έχει να φάει ψωμί και αυτές νομίζουν ότι δεν του «κόβει» για να φάει «παντεσπάνι». Έρχονται δύσκολες μέρες για τους επικυρίαρχους κι αλίμονο σ’ αυτόν που θα βρεθεί τη λάθος ώρα να κάνει το λάθος πράγμα. Αλίμονο σ’ αυτόν που θα βρεθεί να μην βαράει «σειρήνες» ή να μην ανοίγει τις «παροχές» τού νερού για να εξυπηρετήσει τους λαούς! …Αλίμονο στα σκουπίδια τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν ζώα …Που τους έχουν πάρει τα πάντα, για να τους προσφέρουν απλόχερα την «ευτυχία» τού να μην κατέχεις τίποτε. Τελικά αυτή η «ευτυχία» θα έρθει για τους εγκληματίες και το μέλλον δεν θα είναι καθόλου όπως το φαντάζονται …Οι «σειρήνες» ήδη ηχούν, αλλά είναι πολύ βλάκες για να τις λάβουν υπ’ όψη τους!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Share: