Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης - Αφιέρωμα - Σαν Σήμερα .gr

Ο χριστιανισμός «καίγεται»!!!

Στην κυριολεξία «κατακρεουργείται» η πιο ισχυρή θρησκεία

που γνώρισε ποτέ ο Κόσμος!

Οι εχθροί του έχουν μπει «μέσα» και είναι «αόρατοι»!

Η «πέμπτη φάλαγγά» τους έχει ενεργοποιηθεί !

 

Η πιο ισχυρή δύναμη που γνώρισε ποτέ ο Κόσμος διαλύεται μπροστά στα μάτια μας. Όπως συμβαίνει με όλα τα ισχυρά «κάστρα», η «πτώση» του δεν οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες, αλλά σε εσωτερικούς! Δεν υπάρχει εξωτερικός εχθρός, που να μπορεί με την ισχύ του να απειλήσει τον χριστιανισμό. Ένα «κάστρο» τέτοιας ισχύος μόνον με προδοσία μπορεί να «πέσει» …Από μέσα πέφτουν τα μεγάλα κάστρα και αυτό είναι που βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα …Με προδοσία «αλώνεται» ο χριστιανισμός. Μία «κερκόπορτα» αρκούσε κάποτε, για να «πέσει» η Ρώμη …Μία ίδια «κερκόπορτα» έχει ανοίξει και τώρα. Η «πέμπτη φάλαγγα» των συνωμοτών ενεργοποιήθηκε! Οι εχθροί των Χριστιανών έχουν «ξαμοληθεί» στους δρόμους και «πυρπολούν» τα πάντα!

 Συνήθως ξεκινάμε τα κείμενά μας «δείχνοντας» τα πρόσωπα των υπευθύνων, για ν’ αποκαλύψουμε μια κατάσταση, η οποία βρίσκεται εν τη γενέσει της και δεν είναι απολύτως «ορατή». Προσπαθούμε ν’ αποκαλύψουμε τις στοχεύσεις των μυστικών σχεδιασμών των συνωμοτών, εφόσον γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που «πυροβολάνε» την κοινωνία και ποια είναι τα συμφέροντά τους. Σε αυτό το κείμενο θα ακολουθήσουμε την ανάποδη «πορεία» …Θα ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας με τον αντίθετο τρόπο. Εφόσον η αρνητική κατάσταση είναι πλέον ορατή απ’ όλους, θα την αναλύσουμε με τέτοιον τρόπο, ώστε στη συνέχεια ο αναγνώστης να είναι εύκολο να «δει» μόνος του ποιοι θα μπορούσαν να τη δρομολογήσουν …Να «δει» μόνος του ποιοι είναι οι μοναδικοί που θα είχαν τα συμφέροντα αλλά και τις δυνατότητες να δρομολογήσουν μια συνωμοσία αυτής της κλίμακας.

Η λεηλασία της Ρώμης από τους Βάνδαλους και η έναρξη του Μεσαίωνα. Ποιος  ήταν ο αυτοκράτορας Ταρασικοδίσσα του Βυζαντίου, που ανήκε σε μια μεγάλη  δυναστεία; - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΑποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση ότι ο χριστιανισμός αυτήν τη στιγμή «πυρπολείται». Είναι βαθιά διχασμένος σε βαθμό μιας υποβόσκουσας εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης σε όλα τα επίπεδα. Τόσο βαθιάς, που έφτασε σε σημείο ν’ αμφισβητεί ο ίδιος τη δική του ιστορία και τα δικά του επιτεύγματα …Σε σημείο να «καταγγέλλει» ο ίδιος τον εαυτό του στην παγκόσμια κοινωνία …Να αυτοκαταγγέλλεται για ρατσισμό, ιμπεριαλισμό, σεξισμό, εγκλήματα κατά λαών και του περιβάλλοντος και για ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι μπορεί να καταγγελθεί ένα σύστημα εξουσίας. Μέσα στην ίδια θρησκεία —και ανάμεσα στους πιστούς της— αναπτύσσονται τελείως διαφορετικές κοσμοαντιλήψεις, έτοιμες να συγκρουστούν ακόμα και με τη βία μεταξύ τους …Διαφορετικές, σε σημείο που πολλές φορές ν’ αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας μόνο και μόνο γιατί κάποιοι αναζητούν νέα «μέτωπα» σύγκρουσης με τους υπόλοιπους …Γελοιότητες, τις οποίες βλέπουμε για παράδειγμα σε θέματα «αυτοπροσδιορισμού» τού βιολογικού φύλου που χαρακτηρίζει τον κάθε άνθρωπο …Γελοιότητες, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν σε δικαστή τού Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να μπορεί να προσδιορίσει την έννοια της «γυναίκας».

[2]

Opinion | After Police Killing, France Is on Fire - The New York Times Όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία …Αποτελούν απόλυτα στοχευ­μένες μεθοδεύσεις, που στόχο έχουν να υποσκάψουν την ίδια τη δομή τού χριστιανισμού, προκει­μένου να τον οδηγήσουν στον εκφυλισμό και στην υποταγή του …Στην υποταγή του στους ίδιους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή τον «αρρωσταίνουν». Περί αυτού πρόκειται …Παιχνίδια εξουσίας είναι αυτά τα οποία βλέπουμε να εμφανίζονται σαν δήθεν πολιτισμικά «ζητήματα». Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού χριστιανισμού έχουν ενεργοποιηθεί συγκεκριμένες ανθρώπινες μάζες, οι οποίες στρέφονται εναντίον του με το μέγιστο πάθος και ένα απίστευτο μίσος. Έχει αναρωτηθεί κάποιος εάν τα όσα περίεργα συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή στον χριστιανισμό έχουν σχέση μεταξύ τους; Τι σχέση μπορεί να έχει η σημερινή έκρυθμη κατάσταση στη Γαλλία με την εποχή τής δουλείας στις ΗΠΑ και τα φοιτητικά δάνεια των ΗΠΑ; Όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια της ανάλυσης όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους γεγονότα έχουν μια υπόγεια «σχέση» μεταξύ τους και αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει σαν «μίτος», που θα μας οδηγήσει σ’ αυτούς που κινούν τα «νήματα» της όλης κατάστασης.

Όλο το μυστικό αυτής της τρομερής «αρρώστιας», που απειλεί τον χριστιανισμό, είναι ο τεχνητά προκαλούμενος κοινωνικός διχασμός και τα φαινόμενα που αναφέραμε έχουν σχέση με αυτόν. Ο διχασμός είναι αυτός που οδηγεί την κοινωνία του στην αυτοκαταστροφική συμπεριφορά και ο ίδιος αυτός διχασμός ακυρώνει και τη δύναμη της κοινωνίας, που είναι η ίδια η Δημοκρατία …Ο διχασμός, στον οποίο συμμετέχει και η ίδια η εξουσία, είναι αυτός που «σπρώχνει» τους λαούς σε μια φυσική κι ενστικτώδη «αντίδραση», την οποία είναι βέβαιον ότι επιθυμεί η ίδια να εκμεταλλευτεί …Η εξουσία, δηλαδή, δεν είναι αμέτοχη στην πρόκληση αυτού του διχασμού και στη συμμετοχή της θ’ αναζητήσουμε την προδοσία.

[3]

Supreme Court seems ready to reject student loan forgiveness Η εξουσία τού χριστιανισμού, για λόγους τους οποίους θα πρέπει να εξετάσουμε, συμμετέχει στην αυτοκαταστροφική του μανία. Αυτή είναι που μεθοδεύει τεχνι­κές τής «κοινωνικής μηχανικής», που στρέφονται εναντίον τής κοινωνίας …Τεχνικές, τις οποίες είδαμε να εκδηλώνονται στον μέγιστο βαθμό στην εποχή τής «Πανδημίας» …Στην εποχή κατά την οποία η εξουσία ήθελε να μας «σώσει» ακόμα και με το στανιό τής «υποχρεωτικότητας»! …Στην εποχή κατά την οποία η εξουσία, παραβαίνοντας ΟΛΟΥΣ τους νόμους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας «δίδασκε» πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον νόμο …Στην εποχή κατά την οποία έδειχνε ν’ «ανησυχεί» για τα παιδιά μας περισσότερο και από εμάς τους ίδιους …Στην εποχή κατά την οποία όποιος αντιδρούσε στην υστερική «ευαισθησία» της, επικαλούμενος τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά του, «στοχοποιούνταν» από την ίδια την εξουσία σαν δήθεν «ανεύθυνος» ή «ψεκασμένος» ή εχθρός τής επιστήμης και της προόδου. Σε αυτόν τον τεχνητό διχασμό, με πρωταγωνιστή την ίδια την εξουσία αναζητούμε τους συνωμότες και βέβαια τους στόχους τους.

Έχοντας λοιπόν οι εξουσιαστές τα μέσα και άρα τη δυνατότητα να διχάζουν τις κοινωνίες, μπορούν να ακυρώσουν ακόμα και την ίδια την Δημοκρατία. Η Δημοκρατία σε μια τέτοια περίπτωση ακυρώνεται, γιατί η λειτουργία της προϋποθέτει την ύπαρξη ενιαίας κοινωνίας, η οποία διαχειρίζεται και συνθέτει τις «τάσεις» μεταξύ των πολιτών. Η Δημοκρατία δεν μπορεί να διαχειριστεί τις «τάσεις» μεταξύ άνισων «υποκοινωνιών», οι οποίες ανταγωνίζονται και συγκρούονται μεταξύ τους μέσα στο ίδιο κράτος. Αυτός ο κοινωνικός διχασμός υποβιβάζει και στο τέλος «ακυρώνει» τον ίδιο τον πολίτη και τον υποτάσσει στις ανάγκες τής ομάδας στην οποία ανήκει και η οποία «πολεμά» με άλλες ομάδες. Όπως κατά τη διάρκεια ενός πολέμου τα ανθρώπινα ή πολιτικά δικαιώματα των στρατιωτών αναστέλλονται, έτσι συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση. Κανένα ατομικό ή πολιτικό δικαίωμα δεν έχει ισχύ, όταν ο πολίτης αυτός, είτε εν γνώση του είτε εν αγνοία του, «επιστρατεύεται» και γίνεται μέλος ενός «στρατού», ο οποίος πρέπει να νικήσει …Να νικήσει τους «άλλους» …Τους «ψεκασμένους» ή τους «αψέκαστους» …Τους «υπεύθυνους» ή τους «ανεύθυνους».

Αυτό, όμως, είναι το τέλος τής Δημοκρατίας …Επιστρέφουμε στην εποχή τής Βαβυλώνας …Στην εποχή τού σκότους, όπου οι εξουσιαστές-«σωτήρες» αποφασίζουν μόνοι τους για τα πάντα χωρίς κανέναν έλεγχο, απλά διατηρώντας προσχηματικά κάποια στοιχεία τής ιεροτελεστίας τής Δημοκρατίας …Επιστρέφουμε στη μανιχαϊστική λογική, η οποία διχάζει την κοινωνία και άρα «βραχυκυκλώνει» τη Δημοκρατία …Εμείς κι εσείς …Οι καλοί και οι άλλοι …Οι «δημοκράτες» ή οι «Maga Republicans» στις ΗΠΑ …Οι «δημοκράτες» ή οι ναζί τής Λεπέν στη Γαλλία …Οι «υπεύθυνοι» και οι «τζαμπατζήδες» στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που η κοινωνία διχάζεται και χωρίζεται σε «στρατόπεδα» εχθρών, η Δημοκρατία ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει …ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει ειδικά αυτούς, οι οποίοι προκάλεσαν τον διχασμό εκ των έσω …Αυτούς, οι οποίοι με τη ίδια της την εξουσία δίχασαν την κοινωνία. Όχι μόνον δεν μπορεί να τους σταματήσει, αλλά στην κυριολεξία την «εκπορνεύουν», προκειμένου να τους εξυπηρετήσει στους σχεδιασμούς τους.

Αυτοί οι εχθροί τής Δημοκρατίας είναι προδότες και είναι ανίκητοι …Είναι ανίκητοι, όπως είναι ανίκητος κάποιος, ο οποίος παίρνει νόμιμα στα χέρια του το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και δεν μπορεί κανένας να τον σταματήσει, εάν θελήσει να το ρίξει στον γκρεμό. Αυτό συμβαίνει, γιατί, γνωρίζοντας τη λειτουργία της και απορυθμίζοντας τις «σταθερές» της, αποσπούν εύκολα αυτό το οποίο θέλουν. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για μια εκλογική «νίκη» —η οποία θα τους δώσει την εξουσία-«τιμόνι»— και από εκεί και πέρα είναι ανεξέλεγκτοι …Θα πουν ψέματα, θα εκβιάσουν, θα απειλήσουν, θα εκμαυλίσουν και γενικά θα κάνουν ό,τι δεν τολμά να κάνει κανένας δημοκράτης αντίπαλός τους, προκειμένου να επικρατήσουν έστω και υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Τίποτε άλλο δεν τους ενδιαφέρει, γιατί η εξουσία τούς δίνει αυτό το οποίο έχουν ανάγκη. Όταν τους αρκεί μια ψεύτικη υπόσχεση βολέματος ή κάποιου επιδόματος στους οπαδούς τους, δεν θα διστάσουν να τη δώσουν …Τους οπαδούς, τους οποίους «σέρνουν» μόνιμα πίσω τους με «άλλοθι» το «καλό» εκείνο, το οποίο «δεν «βλέπουν» οι «άλλοι»» …οι «ανεύθυνοι» …οι «ψεκασμένοι» …οι «κατώτεροι». Αρκούνται σε μια στιγμιαία νίκη, η οποία τους δίνει τη νομιμοποίηση της λαϊκής «εντολής» …Μια νίκη, την οποία μπορούν να την αποσπά­σουν εύκολα με άπειρη προπαγάνδα από τα «καλοταϊσμένα» με κρατικούς πόρους ΜΜΕ και με μια παράνομη προεκλογική παροχολογία…

[4]

…Αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος και εάν τον επιτύχουν, μπορούν και ελέγχουν τη Δημοκρατία απόλυτα …Τη νίκη θέλουν στις εκλογές και δεν τους απασχολεί καμία κριτική για την προεκλογική τους ψευδολογία. Μετά την απομάκρυνση από το εκλογικό «γκισέ» κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται …Απλά πράγματα …Αναζητούν μια στιγμιαία εκλογική νίκη τύπου «γκάλοπ», όπου απλά ο λαός θ’ αποφασίσει ποιο από τα συγκρουόμενα «στρατόπεδα» της κοινωνίας θα έχει ως επιπλέον «όπλο» στο «οπλοστάσιό» του και την κρατική εξουσία …Μία νίκη σε αυτό το στιγμιαίο «γκάλοπ» και έχουν λύσει τα προβλήματά τους! …Μία νίκη εύκολη για τους προβοκάτορες, οι οποίοι εξ’ αρχής βαδίζουν με ένα συνωμοτικό σχέδιο, το οποίο αγνοούν οι «απέναντι» …Μια νίκη εύκολη γι’ αυτούς, οι οποίοι επικαλούνται δήθεν την κοινωνική δικαιοσύνη, ασκώντας άδικες πολιτικές …Αυτούς, οι οποίοι επικαλούνται δήθεν την ενότητα, διχάζοντας τον κόσμο. Οικειοποιούνται δηλαδή ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ όλες τις «ανώτερες» έννοιες και αξίες, όχι επειδή αυτές τούς εκφράζουν, αλλά επειδή θέλουν να διχάσουν την κοινωνία, «δείχνοντας» κάποιους σαν δήθεν υπεύθυνους για ΟΛΕΣ τις κακοδαιμονίες της.

Εύκολο είναι γι’ αυτούς να πετύχουν τον στόχο τους, εφόσον πολεμούν εναντίον αντιπάλων, οι οποίοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν καν ότι υπάρχει πόλεμος. Εύκολα νικούν οι «στρατευμένοι» στην όποια ιδεολογία αντιπάλους, οι οποίοι λειτουργούν ως άτομα σε ένα σύστημα, το οποίο υποτίθεται ότι λειτουργεί με τη δημοκρατική ιδεολογία. Όταν κάποιοι λειτουργούν ως οργανωμένη «συμμορία» σε μια δραστηριότητα που αφορά άτομα, τότε πάντα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα …Τάβλι να παίξεις, εάν έχεις απέναντί σου δέκα άτομα που «επιθυμούν» τη νίκη, θα χάσεις. Μέσα σε ένα περιβάλλον, το οποίο έχει αλλάξει τα χαρακτηριστικά του και δεν είναι πλέον δημοκρατικό, είναι δεδομένο ότι οι πολίτες θα ηττηθούν …Θα νικήσουν αυτοί οι οποίοι έκλεισαν τα «φώτα» τής Δημοκρατίας και με τη βοήθεια «φακού» βαδίζουν με ευκολία μέσα στο γενικό «σκοτάδι» τού άτυπου φασισμού. Εύκολα καταφέρνουν του στόχους τους, εφόσον μπορούν μέσα στο περιβάλλον τής τεχνητής σύγκρουσης ν’ ακολουθούν πολεμικές πρακτικές πριν ακόμα οι αντίπαλοί τους καταλάβουν ότι βρίσκονται σε πόλεμο!

[5]

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι πάντα έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε είδους παροχή ή υπόσχεση, που να τους εξασφαλίζει συμμαχίες, προκειμένου να επιβληθούν στην ασήμαντη εκλογική «μάχη», η οποία όμως θα κρίνει έναν σημαντικό «πόλεμο». Το κάνουν χωρίς ενδοιασμό, γιατί απλούστατα οι «απέναντι» δεν γνωρίζουν τους όρους τού νέου «παιχνιδιού». Το πιο σύνηθες γι’ αυτούς είναι η παροχολογία, η οποία φέρνει εύκολες συμπάθειες και συμμάχους. Μπορούν —στο όνομα μιας κάποιας δήθεν «αποκατάστασης» της Δικαιοσύνης— να χρησιμοποιήσουν την παροχολογία στην πιο αισχρή της μορφή μόνο και μόνο για να διχάσουν τον κόσμο και να εμφανιστούν οι ίδιοι σαν οι «καλοί» και «γενναιόδωροι» της κατάστασης …Μια παροχολογία, η οποία είναι εξόχως αντισυνταγματική και η οποία απαγορεύεται ρητά από τους συνταγματικούς νόμους όλων των κρατών, προκειμένου να κρατήσουν την εκλογική διαδικασία μακριά από τη λογική τού «καρότου», που, πίσω του, σέρνει το «γαϊδούρι» …Μακριά από τη λογική τού γύφτικου «παζαριού» με τον λαό —μπροστά στην απειλή τού γενικού ξεπουλήματος των πάντων—.

Όλοι είδαμε το πώς λειτουργεί αυτό. Για παράδειγμα με τα φοιτητικά δάνεια, τα οποία δίχασαν την αμερικανική κοινωνία, οι Δημοκρατικοί απέφυγαν ένα εκλογικό «μακελειό» στις πρόσφατες επαναληπτικές εκλογές των ΗΠΑ. Με υποσχέσεις αυξήσεων μισθών και συντάξεων προς τους ιδιωτικούς και τους δημοσίους υπαλλήλους ο Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα. Όλα αυτά ΔΕΝ είναι τυχαία …Με την εξουσία που «κλέβουν» στις κατ’ όνομα μόνον εκλογές, στην πραγματικότητα «αλώνουν» τα κράτη …Διχάζουν τις κοινωνίες και, αφού προκαλέσουν εσωτερική σύγκρουση, «βολεύονται» στον ρόλο τού «διαιτητή» που «βοηθά» το άδικο. Περί αυτού πρόκειται. Γνωρίζοντας ότι με τις προδοτικές πολιτικές τους θίγουν τα συμφέροντα των κυρίαρχων λαών, προσπαθούν να βρουν συμμάχους μέσα από τον διχασμό τους. Με έναν «κόντρα»-ρόλο αυτοί, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν πανίσχυροι —γιατί ταυτίζονταν με τα συμφέροντα των λαών τους μέσα στις πατρίδες τους— τώρα αλλάζουν συμμαχίες. Αυτοί, οι οποίοι, για παράδειγμα, ήταν πανίσχυροι, ως Αμερικανοί εκφραστές των συμφερόντων των Αμερικανών πολιτών, παριστάνουν τώρα τους προστάτες των αδυνάτων απέναντι στους ίδιους τους Αμερικανούς που προηγουμένως υποστήριζαν.

[6]

Αυτό είναι ο «κόντρα»-ρόλος. Η εξουσία —με την ισχύ της— ταυτίζεται με τον αδύναμο, ώστε να μπορεί να ελέγχει τον δυνατό …Γίνεται ο «διαιτητής» που «στήνει» εν γνώση του τον «αγώνα», βοηθώντας τους «κατώτερους» να έρθουν σε μια «ισορροπία» δυνάμεων με τους «ανώτερους». Μαύροι, ΛΑΘΡΟμετανάστες, ΛΟΑΤΚΙ, Βιγκάν, γίνονται σύμμαχοί της, για να ελέγχονται οι μεγάλες μάζες τής κοινωνίας, οι οποίες έχουν τα αντίθετα χαρακτηριστικά κι αποτελούν τις πλειοψηφίες που θίγονται από τις προδοτικές πολιτικές. Διατηρεί τους πρώτους υπό την ομηρία της και ελέγχει τους δεύτερους, εφόσον κι αυτοί έχουν ανάγκη το κράτος για τη δική τους ασφάλεια και πρόοδο. Για πρώτη φορά στην ιστορία η εξουσία ταυτίζεται δήθεν με τους αδύνατους και ασκεί βία κατά των ισχυρών. Με τον τρόπο αυτόν αλλοιώνουν τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της. Με το άλλοθι του «πολέμου» κατά τού «κακού», τον οποίο πάντα δήθεν εκφράζουν οι «άλλοι», νομιμοποιούνται να κάνουν αυτά τα οποία σε άλλες εποχές θα θεωρούνταν «πραξικόπημα» ή «εκτροπή» τού δημοκρατικού πολιτεύματος …

Με «άλλοθι» την «ευαισθησία» ή το υπέρτατο «καλό» τολμούν να κάνουν αυτά, τα οποία δεν τολμούσαν να κάνουν ούτε οι πραξικοπηματίες στρατηγοί με τη χρήση των τανκς …Τολμούν, γιατί μόνοι τους άλλαξαν τις συνθήκες. Ο «υπέρτατος» στόχος, τον οποίο δήθεν «μόνον αυτοί γνωρίζουν» είναι αυτός που δικαιολογεί τα πάντα. Στην πραγματικότητα οι κοινωνίες μπαίνουν εν αγνοία τους στη διαδικασία τού εμφυλίου πολέμου και, ως γνωστόν, στον πόλεμο όλα επιτρέπονται! Όπως κάποτε οι δημοκράτες κυνηγούσαν απολύτως νόμιμα τους κομμουνιστές ή οι κομμουνιστές τούς δημοκράτες στα δικά τους συστήματα, έτσι γίνεται και τώρα για τους ανάλογους λόγους, εφόσον υπάρχει «πόλεμος». Με το «άλλοθι» του «πολέμου» και για το «καλό» τής Δημοκρατίας, το οποίο «μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν», τολμούν να κάνουν ακόμα κι αυτά, τα οποία ένας συμβατικός συνταγματικός νόμος τής Δημοκρατίας απαγορεύει.

US election 2020: 'Rigged' votes, body doubles and other false claims - BBC  News

Όποιος έχει την εξουσία εργαλειοποιεί τους θεσμούς τής Πολιτείας, εφόσον αγωνί­ζεται να κερδίσει μια «μάχη», την οποία όμως ΔΕΝ προβλέπει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία. Δεν υπάρχει φόβος τιμωρίας για τίποτε! Δεν υπάρχει φόβος για τιμωρία, γιατί το «στρατευμένο» μέρος της κοινωνίας θα σπεύσει να προστατεύσει την ηγεσία του. Αυτά, τα οποία κάποτε ήταν ικανά να οδηγήσουν σε αποπομπή και φυλάκιση έναν ηγέτη, ο οποίος μετατρεπόταν σε τύραννο, σήμερα δεν ισχύουν. Είδαμε το «εργαλειοποιημένο» FBI τού Γκάρλαντ, το οποίο προστατεύει με κάθε μέσο την Κυβέρνηση Μπάιντεν. Είδαμε την «εργαλειοποιημένη» αστυνομία τού Μακρόν, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να διασπάσει και άρα να «δαμάσει» την καθολική αντίδραση του γαλλικού λαού. Είδαμε την ΕΥΠ τού Μητσοτάκη, η οποία του επιτρέπει να παρακολουθεί και άρα να εκβιάζει το σύνολο των «ανεξάρτητων» εξουσιών και με αυτόν το τρόπο να «πιστώνει» τον εαυτό του με ένα 41% των ψήφων ενός λαού που τον μισεί και τον βρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.

[7]

Καμία αντίδραση του λαού δεν τους πτοεί. Καμία κριτική δεν τους τρομάζει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρούν πάση θυσία την εξουσία …Να μην χάσουν τον ρόλο τού «διαιτητή» στις κοινωνικές συγκρούσεις που οι ίδιοι προκαλούν και μεθοδεύουν. Όλο το κόλπο στηρίζεται στο να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν το «στιγμιαίο» τής δημοκρατικής διαδικασίας που τους εξασφαλίζει την εξουσία …και από εκεί και πέρα, με τον εσκεμμένα διχαστικό λόγο και τη μεροληπτική πολιτική, να οδηγήσουν την κοινωνία στην καθηλωτική «εσωστρέφεια» …Να την οδηγήσουν σε μια «δυναμικού» τύπου ακινησία, όπου τα εσωτερικά μίση και οι ανταγωνισμοί δεν θα την αφήνουν να αμυνθεί υπέρ των γενικών συμφερόντων της.

Αυτή η «νάρκωση» είναι γι’ αυτούς το ζητούμενο, εφόσον στόχος τους είναι η λεηλασία και η υποδούλωση των θυμάτων τους. Εάν καταφέρουν να διχάσουν την κοινωνία, μετά ακολουθεί ένας απλός «τυφλοσούρτης» …Μετά παίρνουν σαν δήθεν «ευαίσθητοι» το μέρος των «αδικημένων», για να μπορούν με τη μαζική υποστήριξή τους —και τη διαρκή ομηρία τους— να απειλούν τους κυρίαρχους λαούς. Αλλάζουν δηλαδή τη «βάρκα» επάνω στην οποία κάθονται, για να ελέγχουν την κοινωνική «θάλασσα». Ενώ μέχρι τώρα οι εξουσίες των κυρίαρχων στηρίζονταν στους «νοικοκυραίους», οι οποίοι θίγονταν από τους «ξένους», τώρα, επειδή αλώνουν τα κράτη υπέρ ξένων συμφερόντων, η εξουσία πηγαίνει με το στρατόπεδο των «ξένων» ή των «αδικημένων», γιατί απλούστατα με τις επιλογές της απειλεί τους νοικοκυραίους!

Εάν ο αναγνώστης καταλάβει αυτήν την κατάσταση, εύκολα θ’ αντιληφθεί όλα τα «περίεργα» και τα «παράδοξα» που συμβαίνουν σήμερα σε πανχριστιανική κλίμακα …Θα καταλάβει τον λόγο που κατά «σύμπτωση» βλέπει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους να πρωταγωνιστούν. ΑΥΤΟΙ, οι οποίοι είναι υπέρ του νόμου-Μπάιντεν για τη διαγραφή των φοιτητικών δανείων, είναι ΑΥΤΟΙ, οι οποίοι είναι υπέρ τής αποζημίωσης των μαύρων για τα χρόνια τής δουλείας, είναι ΑΥΤΟΙ, οι οποίοι ξεσηκώνουν τα γκέτο τής Γαλλίας …Είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που κάνουν τις «gay parades» …Είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που «κλαίνε» δήθεν τα ναυάγια βαρκών με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες, τις οποίες τις υπερφόρτωσαν οι ίδιοι …Είναι οι ίδιοι που φορούν τις μάσκες τής Antifa και θέλουν —ακόμα και δια της βίας— να «σώσουν» τον Πλανήτη από τη δήθεν «κλιματική αλλαγή» …Είναι οι ίδιοι που εξανάγκασαν ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό να εμβολιαστεί, για να τον «σώσουν»! …Είναι ΟΛΟΙ τους «επιδοτούμενοι» από τα ίδια κέντρα «γενναιοδωρίας» και «ευαισθησίας»!!!…

[8]

…Αυτοί είναι που χρησιμοποιούν ΟΛΑ τα μέσα που διαθέτει η εξουσία, για να διχάσουν την κοινωνία! Όταν δεν τη διχάζουν με «υποχρεωτικότητες» —για θέματα στα οποία προφανώς και δεν συμφωνεί, γιατί έρχονται σε σύγκρουση με τα θρησκευτικά ή ιδεολογικά της «πιστεύω»—, το επιχειρούν απλά με «εξαγορά» συνειδήσεων …Το επιχειρούν με το πιο αρχαίο μέσο εκμαυλισμού, που είναι τα χρήματα …Με τα άφθονα κρατικά χρήματα, που διαχειρίζονται ως εξουσιαστές, προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία …Με αυθαίρετες και αντισυνταγματικές αποφάσεις, οι οποίες λειτουργούν ως «χρήμα» και δημιουργούν αθέμιτο πλεονέκτημα σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Με αυτά προσπαθούν να ενεργο­ποιήσουν φυλετικά, ταξικά ή συντεχνιακά ένστικτα, προκειμένου να στρέψουν ανθρώπινες Supreme Court Rejects Biden's Student Loan Forgiveness Plan - The New York  Times μάζες εναντίον ανθρωπίνων μαζών. Με αντισυνταγματικά προνόμια, τα οποία έδιναν «υπεροχή» στους μαύρους για την εισαγωγή τους σε ακριβά Κολέγια. Με τις δήθεν «αποζημιώσεις», τις οποίες κάποιοι «σκέφτηκαν» στην Καλιφόρνια, προσπαθούν να διαχωρίσουν με απόλυτα διακριτό τρόπο τους λευκούς Αμερικανούς από τους μαύρους Αμερικανούς. Με τη διαγραφή των φοιτητικών δανείων προσπαθούν να διαχωρίσουν τους άνεργους και πλέον φτωχούς απόφοιτους των Κολεγίων από τους κοινούς φτωχούς, οι οποίοι δεν έχουν πάει σε Κολέγιο.

Όλα αυτά έχουν έναν στόχο: …Να εξασφαλίσουν συνενόχους για τη «συμμορία» τους …Να εξασφαλίσουν συμμάχους, οι οποίοι όχι μόνον να τους δίνουν μόνιμη επαφή με την εξουσία αλλά να τους βοηθήσουν να στριμώξουν ακόμα περισσότερο τους λαούς που νιώθουν ιδιοκτήτες των πατρίδων τους, τους οποίους θέλουν να υποτάξουν …Να κάνουν τους κυρίαρχους λαούς όμηρους της βίαιης απειλής των «απελπισμένων», για να μην αντιδρούν στις προδοτικές και «άνωθεν» προερχόμενες πολιτικές. Όλα αυτά, εάν τα παρακολουθεί κάποιος, μπορεί να εντοπίσει από πού προέρχονται. Η προδοσία τής χριστιανικής κοινωνίας ΔΕΝ μπορεί να έγινε ούτε από τους ασήμαντους ούτε από τους φτωχούς …Έγινε από τους ισχυρούς τής χριστιανικής κοινωνίας, προκειμένου αυτοί να γίνουν ισχυρότεροι. Τη μεθόδευση αυτή, δηλαδή, δεν την ψάχνουμε στη Λιθουανία ή στη Γκάνα τής Αφρικής. Τη μεθόδευση αυτή την ψάχνουμε εκεί όπου οι προδότες έχουν τη μέγιστη εξουσία, ώστε, μέσω αυτής, να την «περάσουν» στο σύνολο του χριστιανισμού.

[9]

Τη μεθόδευση αυτήν την αναζητούμε στις ΗΠΑ! …Στους μηχανισμούς αυτούς, οι οποίοι τους επιτρέπουν στη διάρκεια της «Πλανηταρχίας» τους να διορίζουν τις χριστιανικές ηγεσίες με βάση τα δικά τους επιθυμητά χαρακτηριστικά. Στο πολιτικό «Βατικανό» τού χριστιανισμού, το οποίο «παράγει» και διορίζει παντού τους δικούς του «Επισκόπους» να «ποιμάνουν» τα κράτη. Άρα, αναζητούμε την προδοσία εκεί όπου «παράγονται» οι ηγεσίες των χριστιανικών κρατών, οι οποίες προδίδουν τις πατρίδες τους …Αναζητούμε την «πηγή» που παράγει αυτήν την κοινωνική μάστιγα, η οποία λειτουργεί ως μολυσματικό «πύον», που μολύνει το σύνολο του χριστιανικού «κορμού». Τα πάντα λοιπόν ξεκινούν και τελειώνουν στα αμερικανικά Κολέγια …Στα Κολέγια, τα οποία παράγουν διαρκώς «πολιτικούς επιστήμονες», οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιστήμη …Τα «εκκολαπτήρια» των μαρξιστών …Αυτούς, οι οποίοι πουλάνε «αέρα» σε αφελείς …Αυτούς, οι οποίοι «πουλάνε» υποσχέσεις σε δυστυχισμένους …Αυτούς, οι οποίοι «πουλάνε» αιτίες σε ανθρώπους που βρίσκουν ικανοποίηση στο μίσος. Ακόμα και ο πανχριστιανικός σχεδιασμός τής ανώτατης παιδείας έγινε με στόχο να «παράγει» πονηρούς μεσόκοπους τεμπέληδες, οι οποίοι, μέσω του μαρξισμού, επιζητούν τη «συνεργασία» τους με την εξουσία.

Το σύνολο λοιπόν αυτής της πολιτικής ξεκινάει από τους Κολεγιόπαιδες …Τα κουτορνίθια, που δεν μπορούσαν να γίνουν πραγματικοί επιστήμονες και πληρώνοντας πανάκριβα Κολέγια έγιναν επαγγελματίες μαρξιστές …Μεσόκοποι άχρηστοι μαρξιστές, ανίδεοι στα πάντα και απολύτως αδύναμοι να βιοποριστούν με τρόπο που δεν συνδέεται με την εξουσία. Όλα αυτά είναι «στημένα» από τους πλούσιους της Νέας Τάξης, οι οποίοι, επειδή δεν έχουν πραγματικό «κεφάλαιο», μισούν τον απλό καπιταλισμό και λατρεύουν τον μαρξισμό τής «μοιρασιάς» τής «υπεραξίας» τού κεφαλαίου των λαών και των ανθρώπων …Είναι «στημένα» από τους πλούσιους, οι οποίοι κάνουν «εμπόριο» ελπίδας, μίσους, τιμωρίας κλπ.. …Από τους πλούσιους μαρξιστές …Τους «Lefties», όπως τους ονομάζουν στις ΗΠΑ …Τα «παιδιά» των Κολεγίων …Τα «παιδιά» τού Μαρκούζε …Τα «παιδιά» τού Σόρος τής Antifa και της «open society» …Αυτοί είναι οι πλούσιοι, οι οποίοι θα ταυτιστούν με τους φτωχούς …Οι λευκοί, οι οποίοι θα καταγγείλουν τη «white supremacy» …Οι στρέιτ, οι οποίοι για λόγους «πολιτισμού» θα δηλώσουν εύκολα ΛΟΑΤΚΙ και θα παρελάσουν «περήφανα» στις «gay pride», μόνο και μόνο για να προκαλέσουν τους «εχθρούς» τους και να βαθαίνουν το «ρήγμα» τού κοινωνικού διχασμού που τους «ταΐζει».

ΑΥΤΟΙ είναι αυτόκλητοι «δικηγόροι» όλων των αναξιοπαθούντων τής κοινωνίας …Οι «ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ» όλων των διχασμών τής κοινωνίας …Οι «φιλόσοφοι» του «μπάφου» και του LSD …Οι καλοπληρωμένοι από τους μεγιστάνες ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, οι οποίοι έχουν κάνει επάγγελμά τους τη «συμπόνοια» για τους φτωχούς, τους αδικημένους και τους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου …Αυτοί, οι οποίοι, θέλοντας να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα «αφεντικά» τής Wall Street, διαλύουν την κοινωνία των χριστιανικών ΗΠΑ …Αυτοί, οι οποίοι, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, διέλυσαν τον παραγωγικό μηχανισμό τού συνόλου τού χριστιανισμού. Αυτοί, οι οποίοι, λόγω οικογενειακού πλούτου ή επιλεκτικών υποτροφιών των «αφεντικών», τελείωσαν τις «λαμπρές» σπουδές τού «τίποτα» των Κολεγίων και προσπαθούν να «προσεταιριστούν» τούς φτωχούς πρώην συμφοιτητές τους, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα φοιτητικά τους δάνεια …

[10]

As Supreme Court considers student loan forgiveness, states may expand  their programs - Pennsylvania Capital-Star

Αυτοί, όλοι μαζί, γίνονται οι μαρξιστές «δικηγόροι», οι οποίοι κάνουν χρήση τής οικο­νομικής ευχέρειας των αφεντι­κών τους, προκειμένου να διχάσουν την κοινωνία …ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ …Οι μαρξιστές «δικηγόροι», οι οποίοι, έχοντας άφθονη χρηματοδότηση, στή­νουν καθημερινά «μαγαζάκια» που πουλάνε ελπίδες και μίσος για κάθε εξειδικευμένο κοινω­νικό πρόβλημα …Αυτοί είναι που έχουν στοχοποιήσει την κύρια κοινωνική βάση τού χριστιανικού κόσμου τής Δύσης, που είναι η παραγωγική της τάξη …Αυτή, η οποία είναι η καλώς εννοούμενη κοινωνική τάξη των «νοικοκυραίων» και η οποία στην περίπτωσή μας απλά, λόγω της γεωγραφίας, τυγχάνει να είναι λευκή. Εναντίον αυτών στρέφουν όλους όσους για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται στην ίδια κοινωνία με αυτούς και έχουν αντίθετα χαρακτηριστικά. Στο όνομα κάποιας δήθεν κοινωνικής δικαιοσύνης κι αποκατάστασης «εγκλημάτων» του παρελθόντος στρέφουν τους πάντες εναντίον τους!…

What is Antifa? | CNN…ΑΥΤΟΙ είναι που προκαλούν τους κοινωνικούς διχασμούς, για να εξασφαλίσουν το άλλοθι να εκτελέσουν την πολιτική τής «έκτακτης» ανάγκης, που ακυρώνει τη Δημοκρατία. «Βούτυρο στο ψωμί» τους είναι αυτό. Γιατί; …Γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτού του είδους οι κοινωνίες, οι οποίες βρίσκονται σε εσωτερική —μέχρι θανάτου— σύγκρουση, είναι γέννημα της μαρξιστικής σκέψης …Της σκέψης που δικαιολογεί τη βία, προκειμένου να «θριαμβεύσει» το δήθεν «καλό», όπως το αντιλαμβάνονται αυτοί οι οποίοι ταυτίζονται με την κοινωνική, εθνική ή ταξική ομάδα στην οποία ανήκουν και η ιδεολογία τους τούς ωθεί να διεκδικήσουν το «δίκιο» τους ακόμα και με τη βία …Είτε αυτοί είναι οπλισμένοι επαναστάτες μπολσεβίκοι είτε οπλισμένοι ναζιστές είτε οπλισμένοι Antifa. Πώς μπορεί να λειτουργήσει μια Δημοκρατία, όταν μέσα της δραστηριοποιούνται ομάδες, οι οποίες πιστεύουν ότι με τη βία μπορούν να διεκδικήσουν το «καλό», όπως το αντιλαμβάνονται οι δικές τους ιδεολογίες, οι οποίες από τη φύση τους ΔΕΝ είναι δημοκρατικές; Πώς θ’ ανταγωνιστεί κάποιος, ο οποίος προσπαθεί να «πείσει» τους συμπολίτες του με τον λόγο του, με κάποιον ο οποίος τούς απειλεί με ρόπαλο;

[11]

Πριν από την εποχή τού Μαρξ καμία κοινωνία δεν είχε αναπτύξει τέτοιες αυτοκαταστροφικές τάσεις, που να προκαλούν μίση μεταξύ συμπολιτών και τα οποία ήταν πιο έντονα από αυτά που μέχρι τότε υπήρχαν για τους αλλόθρησκους ή τους αλλοεθνείς. Μέχρι τότε οι εχθροί τής κοινωνίας βρίσκονταν «έξω» απ’ αυτήν. Αυτοί, οι οποίοι απαιτούσαν όπλα και βία για την αντιμετώπισή τους βρίσκονταν εκτός των «τειχών». Ο μαρξισμός έβαλε τους «εχθρούς» των κοινωνιών μέσα στις δικές τους γειτονιές. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχνάμε ότι ο μαρξισμός είναι το «software» τόσο του ναζισμού όσο και του κομμουνισμού …Των ιδεολογιών αυτών, δηλαδή, που στο όνομα της «σωτηρίας» σκοτώνουν! …Των ιδεολογιών αυτών, που, μέχρι να μας σώσουν» από τους εχθρούς μας, μάς αντιμετωπίζουν όλους σαν εχθρούς όταν διαφωνούμε.

Περί αυτού πρόκειται, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ο ναζισμός είναι ο εθνικοσοσιαλισμός, ενώ ο κομμουνισμός —με τα απολύτως ίδια χαρακτηριστικά— είναι ο διεθνοσοσιαλισμός. Οι ίδιοι φασίστες, με τα ίδια άλλοθι, απλά με άλλους «εχθρούς»! Απολύτως όμοιοι με αυτούς τους φασίστες είναι οι σημερινοί «lefties» «παγκοσμιοποιητές» τής WOKE ιδεολογίας, η οποία στην πραγματικότητα είναι η μαρξιστική άποψη του Μαρκούζε, όπως ήταν για τους ΝΑΖΙ η άποψη του Χίτλερ ή για τους κομμουνιστές η άποψη του Στάλιν! Στάλιν, Χίτλερ και Μαρκούζε είναι διαφορετικής ένστασης συντελεστές ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ μαρξιστική εξίσωση!!! …Η «άκρα Δεξιά» και η «άκρα Αριστερά», δηλαδή, είναι «τοιχώματα» του ίδιου μαρξιστικού «τσουβαλιού», όπου έχουν βάλει τον χριστιανισμό, για να τον ελέγχουν απόλυτα …ΑΠΟΛΥΤΑ, γιατί, όταν νομίζεις ότι εντόπισες τους εχθρούς στην «άκρα Δεξιά», την έχεις πατήσει από τα αριστερά και το αντίθετο …Όταν νομίζεις ότι οι εχθροί σου είναι στην «άκρα Αριστερά», «τάισες» το θηρίο τής «άκρας Δεξιάς» …Μια πανίσχυρη μαρξιστική «μέγγενη» συνθλίβει αυτήν τη στιγμή τη χριστιανική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί ν’ αντιδράσει με κανέναν τρόπο.

Έχοντας ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ οικειοποιηθεί ΟΛΑ τα «ανώτερα», είναι ασυναγώνιστοι …Είναι ανίκητοι και δεν βρίσκουν καμία αντίδραση από κανέναν. Με αυτήν την άνεση μπορούν και κάνουν ακριβώς ό,τι απαγορεύεται για όλους τους άλλους. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους νικήσεις, γιατί ΔΕΝ σέβονται ΚΑΝΕΝΑΝ κανόνα τής Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία μοιάζει με ένα έξυπνο «παιχνίδι» εξουσίας, το οποίο όμως έχει πολύ ειδικούς περιορι­στικούς κανόνες στη διεξαγωγή του. Ακόμα όμως κι ο πιο ευφυής Δημοκράτης θα χάσει ακόμα κι από βλάκες, εάν αυτοί δεν σέβονται τους κανόνες τού «παιχνιδιού» και δεν τιμωρούνται γι’ αυτό. Ακόμα κι ο καλύτερος «παίκτης» θα χάσει, εάν απέναντί του έχει «πολεμιστή», ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να νικήσει …Θα χάσει, γιατί είναι άλλο πράγμα ο αγώνας και άλλο ο πόλεμος. Αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Οι φασίστες μαρξιστές είναι ασυναγώνιστοι, γιατί ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι το δυνατό τους «χαρτί» …Πολεμάνε την κοινωνία και δεν αγωνίζονται σε ένα πολύπλοκο παιχνίδι ευφυίας και κανόνων, το οποίο έχει στόχο την κοινωνική πρόοδο …Πολεμάνε, για να πάρουν την εξουσία, χωρίς να τους ενδιαφέρει η κοινή πρόοδος, η οποία δίνει νόημα ύπαρξης σε αυτήν την εξουσία.

[12]

Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα υπέρ τους …Θα παίξουν «τυφλόμυγα», χωρίς να καλύψουν τα μάτια τους …Θα πιάσουν τη μπάλα με τα χέρια, όταν οι άλλοι σέβονται τους κανονισμούς τού ποδοσφαίρου …Θα τρέξουν, όταν οι άλλοι θα πρέπει να κάνουν «βάδην» …Θα μπουν μέσα στο ρινγκ με μαχαίρι, όταν οι άλλοι θα φορέσουν γάντια του μποξ …Θα ρίξουν τις κορίνες τού μπόουλινγκ με τα χέρια, όταν οι άλλοι θα τις σημαδεύουν με τη μπάλα …Κάνουν —χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό— ό,τι τους βολεύει, χωρίς να υπολογίζουν κανέναν …Κάνουν ήδη εις βάρος μας όλα αυτά με τα οποία μας τρομάζουν ότι θα έκαναν εις βάρος μας οι «κατώτεροι», εάν σε κάποια στιγμή πάρουν την εξουσία. Μέσα στην ιστορία έχει αποδειχθεί ότι οι «Δημοκράτες» έχουν κάνει ό,τι δεν θα τολμούσαν να κάνουν ούτε οι φασίστες!!!…

Obvious Cheater Fakes Blindfolded Super Mario 64 Speedrun - YouTube…Είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, για να μην «γευτεί» η ανθρωπότητα την πυρηνική καταστροφή …Είναι αυτοί, οι οποίοι προκαλούν πολέμους προληπτικά, για να μην γίνουν πόλεμοι στον κόσμο …Είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν βιολογικά εργαστήρια στο να παράγουν επικίνδυνους ιούς και μετά μας υποχρεώνουν να μας «σώσουν» με τα δικά τους εμβόλια …Είναι αυτοί, οι οποίοι «ξεπλένουν» το βρόμικο χρήμα όλου του κόσμου, για να «εξυγιάνουν» την οικονομία …Είναι αυτοί, οι οποίοι εγκληματούν εις βάρος όλης της κοινωνίας και νομοθετούν οι ίδιοι για την προσωπική τους «ασυλία» …Είναι αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν τις πατρίδες και τα σπίτια των προσφύγων και μετά κατηγορούν εκείνους, οι οποίοι δήθεν δεν είναι «ευαίσθητοι», για να τους υποδεχθούν στα δικά τους …Είναι αυτοί, οι οποίοι κυκλοφορούν με ιδιωτικά τζετ και κατηγορούν τους ανθρώπους, οι οποίοι πηγαίνουν στη δουλειά τους με το αυτοκίνητο …Είναι αυτοί, οι οποίοι ανησυχούν για τη μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά ανατίναξαν τους αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική Θάλασσα.

[13]

Παντού οι ίδιοι άνθρωποι στην ίδια παράσταση παραλογισμού και υποκρισίας. Αυτοί, τους οποίους είδαμε στο νησί Martha’s Vineyard να δηλώνουν εκ του ασφαλούς «καταφύγιο» για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες και, μόλις τους έστειλαν εκεί καμιά σαρανταριά απ’ αυτούς, κάλεσαν τον στρατό να τους απομακρύνει. Για τέτοιους υποκριτές μιλάμε. Παντού φτιάχνουν τους νόμους με βάση τα δικά τους συμφέροντα και με τρόπο που να προσβάλουν όλους όσους αντιδρούν. Έβαλαν «λουκέτο» στην παραγωγή τής Δύσης για ένα δήθεν καθαρό περιβάλλον, αλλά θησαυρίζουν από το «ντουμάνι» τής Κίνας. Οι ίδιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, που, στο όνομα της ελευθερίας τού λόγου, «λογοκρίνουν» όλους όσους θέλουν να εκφραστούν, αλλά δεν συμφωνούν μαζί τους. Όλα αυτά τα κάνουν δήθεν για το «καλό» μας, γιατί «ΜΟΝΟΝ αυτοί γνωρίζουν» ποιο είναι το «καλό» μας! Μας υποχρεώνουν να δεχθούμε τις «λύσεις» τους, γιατί εμείς είμαστε «ανίκανοι» να τις βρούμε μόνοι μας και, εάν έχουμε τέτοιες δικές μας, που είναι διαφορετικές από τις δικές τους, είμαστε απλά «φασίστες» …Είναι οι οπαδοί τού μαύρου Ομπάμα, ο οποίος πάντα «πουλούσε» «αντιρατσισμό» στους μαύρους, αλλά για τον εαυτό του διάλεξε να κατοικήσει στο πιο «λευκό» νησί των ΗΠΑ …Είναι αυτοί, οι οποίοι καταγγέλλουν τους φτωχούς ανθρώπους για δήθεν έλλειψη ευαισθησίας στα καημένα «προσφυγόπουλα», αλλά τα ονόματά τους τα «καμαρώνεις» σε όλες τις λίστες των πτήσεων του «Lolita Εxpress» τού Έπσταϊν!

Αυτοί οι φασίστες μαρξιστές ξεκίνησαν την αντιχριστιανική τους πολιτική από τις ΗΠΑ. Αυτοί είναι που με τη βοήθεια του οπλισμένου παρακράτους τής Antifa τρομοκρατούν τους Χριστιανούς …Της Antifa, η οποία παίζει σε όλον τον χριστιανικό κόσμο τον ρόλο που παίζουν στα φασιστικά κράτη τα «τάγματα εφόδου» …«Περιφρουρεί» τις διαδηλώσεις των «φίλων» και διαλύει αυτές των «εχθρών». Αυτοί οι φασίστες μαρξιστές ήταν που —με την εξουσία που διαχειρίζονταν από την εποχή τού Ομπάμα και της Χίλαρι— πλημμύρισαν με ΛΑΘΡΟμετανάστες όχι μόνον τις ΗΠΑ αλλά και την Ευρώπη, προκειμένου να έχουν έναν ισχυρό και νεανικό πληθυσμό υπό την ομηρία τους και βέβαια υπό τις εντολές τους, προκειμένου να μπορούν να απειλούν τους γηγενείς «ξενιστές» τους. Αυτοί ήταν που ενεργοποίησαν —αρχικά στις ΗΠΑ— τον φυλετικό διχασμό με τους μαύρους, ώστε αυτός να «παντρευτεί» με τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση και να γίνει μια τεράστια κοινωνική δύναμη που μισεί αυθεντικά τους Αμερικανούς και κινείται στις ίδιες πόλεις και γειτονιές μ’ αυτούς. Αυτό ήταν το σχέδιο …Αυτούς τους ΛΑΘΡΟμετανάστες θέλουν να «προσεταιριστούν» μέσω των μαύρων και να τους στρέψουν εναντίον των λευκών Χριστιανών πολιτών των ΗΠΑ!

[14]

Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό στις ΗΠΑ και «νέκρωσαν» την όποια κοινωνική αντίδραση στο πιο ισχυρό χριστιανικό κράτος στον κόσμο, ήταν εύκολο αυτήν την πετυχημένη πολιτική να τη «μεταφέρουν» σε ολόκληρο τον υπόλοιπο χριστιανισμό. Ο Ομπάμα και η Χίλαρι αποσταθεροποίησαν όλη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, προκειμένου να προκαλέσουν το μεγαλύτερο «κύμα» ΛΑΘΡΟμετανάστευσης στην ιστορία τού Κόσμου. Τα πάντα δηλαδή εξελίσσονταν με βάση μια λογική και έναν πολύ συγκεκριμένο σχεδιασμό. Από τη στιγμή που ο δικός τους νέος αντιχριστιανικός «αμερικανισμός» επιβλή­θηκε επιτυχώς στις ΗΠΑ, ήταν δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν να «αμερικανοποιήσουν» όλα τα χριστιανικά κράτη τού ανεπτυγμένου Κόσμου και κυρίως της Ευρώπης, η οποία έχει τον εθνικισμό ως κύριο χαρακτηριστικό της.

Τρεις βάρκες με 123 λαθρομετανάστες έφτασαν στη Λέσβο με την έλευση του  νέου έτους -veteranos |Εθνικά Θέματα

Με τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση, δηλαδή, κατάφεραν κι έστησαν «διπλές» κοινωνίες ακόμα και σε κράτη εθνικά ομοιογενή, τα οποία μέχρι τα τελευταία χρόνια δεν είχαν καμία σχέση με το αμερικανικό «χωνευτήρι» λαών και φυλών. Εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμεταναστών έγιναν μια «κάννη», η οποία στοχεύει απευθείας στον «κρόταφο» της Σουηδίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας κλπ.. Για την επίτευξη αυτού του στόχου εκμεταλλεύτηκαν τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση. Πουλώντας δήθεν «ανθρωπισμό» κι «ευαισθησία» σε ανθρώπους των οποίων τις πατρίδες οι ίδιοι κατέστρεψαν, εξασφάλισαν το «άλλοθι» που χρειάζονταν για την απάνθρωπη κι εγκληματική τους πολιτική. Με τον τρόπο αυτόν προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν ν’ αλλάξουν τα χαρακτηριστικά όλων των κοινωνιών όλων των ευρωπαϊκών χριστιανικών κρατών. Ενώ μέχρι τώρα μόνον στις ΗΠΑ υπήρχαν κοινωνίες δύο ταχυτήτων, οι οποίες μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να στραφούν η μία εναντίον τής άλλης, κατάφεραν με τη «ΛΑΘΡΟμετανάστευση» και «αμερικανοποίησαν» ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη!…

[15]

Όποιοι έχουν αυτές τις «τσέπες», είναι εκείνοι που στην πραγματικότητα διαλύουν τον χριστιανισμό. Η μέθοδός τους είναι απλή: Με τα χρήματα που διαθέτουν οι ίδιοι —και μέσω της διαφθοράς— «εξαγοράζουν» τους πολιτικούς και μετά, μέσω των δικών τους ΜΜΕ, επιτρέπουν σε αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς να «εξαγοράζουν» —με κρατικά χρήματα— εκλογικές νίκες …ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ δηλαδή τούς τοποθετούν στις θέσεις εξουσίας και στη συνέχεια αυτοί οι πολιτικοί ανταποδίδουν, ακολουθώντας πολιτικές, οι οποίες κάνουν τους «ευεργέτες» τους ακόμα πιο πλούσιους …Απίστευτα πλούσιους. Τροποποιούν όλους εκείνους τους νόμους, οι οποίοι προστατεύουν τις κοινωνίες από τους κερδοσκόπους. Επιβάλουν νέους νόμους, οι οποίοι εξασφαλίζουν ατιμωρησία στους κοινωνικούς εγκληματίες. Εμποδίζουν τα κρατικά όργανα να κάνουν το καθήκον τους, όταν πρέπει να ελέγξουν εκείνους οι οποίοι εμφανίζονται «υπεράνω» των νόμων. Η εξουσία αναγκάζει τους φτωχούς να πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους και οι πάμπλουτοι τοκογλύφοι κερδοσκόποι είναι απαλλαγμένοι από κάθε φορολογικό βάρος.

Αυτοί είναι οι «αόρατοι» εχθροί, οι οποίοι επιτίθονται στον χριστιανισμό. Με την εξουσία που άρπαξαν και το χρήμα που έκλεψαν μπόρεσαν και «τρύπησαν» τη χριστιανική «θωράκιση» και τώρα προσπαθούν με τον πιο ύπουλο τρόπο να μετατρέψουν τον μαρξισμό σε «λειτουργικό» τής χριστιανικής επικράτειας εις βάρος τής θρησκευτικής της παράδοσης. Το αστικό μοντέλο —το οποίο προέκυψε μετά τον Διαφωτισμό— θα καταστραφεί και θα αντικατασταθεί με το μαρξιστικό. Ο χριστιανισμός, δηλαδή, σταδιακά θα «ξεχάσει» τον εξελληνιστικό Διαφωτισμό και θα μεταλλαχθεί σε ένα «σκοτεινό» μαρξιστικό σύστημα, το οποίο θα κινείται μόνιμα μεταξύ τού ναζιστικού μοντέλου τής χιτλερικής Γερμανίας και του κομμουνιστικού μοντέλου τής σημερινής Κίνας …Εθνικιστικό όσο βολεύει το «δούλεμα» των Χριστιανών και διεθνιστικό όσο βολεύει τα συμφέροντα των ιδιοκτητών του.

Αυτός είναι ο στόχος …Μοιάζει με μια «λοβοτομή» …Προσπαθούν ν’ αλλάξουν το ελληνοϊουδαϊκό «λειτουργικό» τού χριστιανισμού, το οποίο προέκυψε από τον Διαφωτισμό με ένα μαρξι­στοϊουδαϊκό «λειτουργικό», το οποίο ανέπτυξαν με βάση τη θεωρία τού Μαρξ και μορφο­ποίησαν μετά την εμφάνιση του Χίτλερ και του Στάλιν. Θα αφαιρέσουν το στοιχείο που έβγαλε τον χριστιανισμό από τον Μεσαίωνα, για να τον στείλουν ξανά πίσω σ’ αυτόν …Ό,τι έγινε με την καταστροφή τής Ρώμης από τους Βάνδαλους, που οδήγησε στον προηγούμενο Μεσαίωνα. Αυτός ο μεσαιωνικός ιουδαιομαρξισμός —τόσο των ΝΑΖΙ όσο και των κομμουνιστών— είναι συμβατός με το «λειτουργικό» τού Ισλάμ και γι’ αυτόν τον λόγο τα «βρίσκουν» όλοι αυτοί με τους ισλαμιστές ΛΑΘΡΟμετανάστες και κυρίως με τις τύπου Antifa «αδελφότητές» τους …Τις αγαπημένες «αδελφότητες» του αγαπημένου τους Ερντογάν.

[16]

Soros and his links with Muslim Brotherhood and Alphabet Soup Islamic Orgs  of NA - YouTubeΑυτό είναι το «όραμά» τους για τη μελλοντική λειτουργία τού χριστιανισμού. Ανάλογα με τα συμφέροντά τους θα «ρυθμίζουν» τις «δόσεις» στο «μίγμα» μεταξύ ναζισμού και κομμουνισμού, ώστε να ελέγχουν απόλυτα τον λαό και τα μέσα παραγωγής, προκειμένου να μην ανατρέπονται ποτέ. Όταν θα κερδίζουν τις εκλογές, θα είναι «θρίαμβος» της «Δημοκρατίας» και, όταν θα τις χάνουν, θα είναι «κίνδυνος» της επανεμφάνισης του ναζισμού …Οι ίδιοι άνθρωποι, στο ίδιο «σενάριο», το οποίο δεν θα αλλάζει ποτέ …Η Δημοκρατία μόνιμα σε «γύψο», εφόσον καί στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να «αναστέλλεται» η κανονική λειτουργία της, λόγω «εκτάκτων» αναγκών. Αυτό το μεταβλητό  «μίγμα» είναι η WOKE ψευδοϊδεολογία, την οποία πρεσβεύουν οι μαρξιστές τού χριστιανισμού μέσα από το «ιερατείο» τής Wall Street …Το «ιερατείο» αυτό, το οποίο —ως γνωστόν— ήταν κι ο χρηματοδότης τόσο του Μαρξ όσο και του Στάλιν και του Χίτλερ. Με «βιτρίνα» τη Δημοκρατία θα «βασιλεύσουν» για πάντα οι φασίστες! Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβούνται να «ρίξουν» τους κυρίαρχους λαούς και να «επενδύσουν» σε μειοψηφίες …Έχουν την εμπειρία να το κάνουν …Με μειοψηφίες κυβέρνησαν ως ΝΑΖΙ τη Γερμανία ή ως κομμουνιστές τη Σοβιετική Ένωση και με μειοψηφία κυβερνά σήμερα τους Κινέζους το κομμουνιστικό καθεστώς τής Κίνας.

Αυτό το πετυχημένο «μοντέλο» διακυβέρνησης επαναλαμβάνουν σήμερα στον χριστιανισμό. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας σταθερός «πυρήνας» μαρξιστών και μια κοινωνική μερίδα με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, η οποία να είναι «όμηρός» τους και η επιβίωσή της να εξαρτάται απ’ αυτούς …Ένας «πυρήνας» μαρξιστών, που, είτε ως κομμουνιστές είτε ως νεοναζί —είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα—, λειτουργεί σήμερα καθαρά ως «πέμπτη φάλαγγα» των πολιορκητών …Των πολιορκητών, οι οποίοι στη συνέχεια ως «κατακτητές» θα μετατρέψουν τους σημερινούς κακόμοιρους ΛΑΘΡΟμετανάστες σε προνομιούχους «έποικους» …Βίαιους εποίκους, σε περίπτωση που αισθανθούν απειλή των προνομίων τους από αντίδραση των τοπικών πληθυσμών, οι οποίοι θίγονται από τα προνόμιά τους.

[17]

Ποια είναι η ταυτότητα αυτών των μικρών «θεών», οι οποίοι θέλουν να «κλέψουν» τον χριστιανισμό από τον Θεό και τους κληρονόμους Του; Όλοι τούς γνωρίζουν αυτούς, γιατί είναι οι σημερινοί μεγιστάνες και οι διάσημοι του χριστιανισμού …Είναι αυτοί, οι οποίοι μετέτρεψαν την παγκόσμια οικονομία σε ένα παιχνίδι τύπου «Monopoly», εξασφαλίζοντας μόνιμα για τους εαυτούς τους τον ασυναγώνιστο ρόλο τού «Τραπεζίτη» …Είναι αυτοί, οι οποίοι στρέφουν το μαρξιστικό Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ εναντίον των ΗΠΑ. Ποιοι είναι οι πιο μεγάλοι χρηματοδότες τού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι μεθοδεύουν την αντιαμερικανική πολιτική μέσα στις ΗΠΑ; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι με την ισχύ του κράτους των ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλουν αυτήν την αντιχριστιανική πολιτική παγκοσμίως; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι, με μέσον τη FED, καταστρέφουν το πιο ισχυρό χριστιανικό νόμισμα, που είναι το δολάριο; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι —με την κυριαρχία τους στα ΜΜΕ— είναι οι μεγαλύτεροι προπαγανδιστές τού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν «λογοκρισία» στο ίντερνετ και στα κοινωνικά δίκτυα υπέρ τού Δημοκρα­τικού Κόμματος των ΗΠΑ; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν και μεθοδεύ­ουν τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού χριστια­νισμού; …Ας ψάξει να δει ποιοι βρίσκον­ται πίσω από τη Blackrock, η οποία «εμπλέκει» την οικονομία με την πολιτική και επιβάλει στις πολυεθνικές εταιρείες να λειτουργούν ακόμα και εις βάρος των οικονομικών τους συμφε­ρόντων, προκειμένου να περάσουν τις νέες απόψεις και συμπεριφορές στους λαούς.

[18]

Εάν δηλαδή βάλουμε με τυχαία σειρά —και χωρίς την «εξειδίκευσή» τους— τα ονόματα των διάσημων πρωταγωνιστών αυτών των αντιχριστιανικών πολιτικών, θα έχουμε μια «εικόνα» της κατάστασης. Εάν βάλουμε στο «κάδρο» μας ονόματα όπως Σόρος, Γκάρλαντ, Σάλιβαν, Φινκ, Μαγιόρκας, Λεβίν, Γέλεν, Ζελένσκι, Σούμακ, Μπλούμπεργκ, Μπλανκφάιν, Νιούλαντ, Μπάφετ, Ζούγκεμπεργκ, Σιφ, Μπουρλάς, Κάλανικ, Σον Πεν, Γούντι Άλεν, Σπίλμπεργκ, Μπάνκμαν— τι καταλαβαίνουμε; Μια απλή αναζήτηση στη Wikipedia και εύκολα μπορεί κάποιος να βρει ένα κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο τους «ενώνει» όλους αυτούς μεταξύ τους. Εάν αυτοί «συνδεθούν» μεταξύ τους, όπως οι τελείες σε ένα παζλ, εύκολα γίνονται ένας «μίτος», ο οποίος οδηγεί σε μια οργανωμένη «δύναμη», που αυτήν τη στιγμή λεηλατεί τον χριστιανισμό …Μια σκοτεινή δύναμη, η οποία —δια της γενικής καταστροφής— προσπαθεί να σβήσει τα «ίχνη» της και μέσω τού διχασμού προσπαθεί να εξασφαλίσει συμμαχίες, για να διατηρήσει τα κλοπιμαία της.

Χωρίς συμμαχίες ΔΕΝ μπορεί να το καταφέρει αυτό. Όταν έχεις οικειοποιηθεί ολόκληρη τη βιομηχανική τεχνογνωσία τού χριστιανισμού και έχεις μεταφέρει την παραγωγή εκτός της επικράτειάς του, ευνόητο είναι ότι έχεις ανάγκη από μαζικές συμμαχίες, για να μην αντιδράσουν οι τοπικοί πληθυσμοί, οι οποίοι πλήττονται από την ανεργία για να μετράς εσύ υπερκέρδη. Όταν έχεις αρπάξει όλα τα φιλέτα τού real estate παγκοσμίως, ευνόητο είναι ότι έχεις ανάγκη από συνενόχους, είτε στο επίπεδο των «συνεταίρων» κάποιων αφελών τού Airbnb είτε στο επίπεδο των επιδοτούμενων ΛΑΘΡΟμεταναστών, οι οποίοι επωφελούνται από τη λεηλασία σου. Όταν η μειονότητα των ομοεθνών σου ζει σε κάθε κράτος σαν «ανώτερη» κοινότητα υπεράνω κρίσεως «θεών», τότε είναι σίγουρο ότι με τις τεχνητές κοινωνικές συγκρούσεις δημιουργείς ομόκεντρους κύκλους συμφερόντων, προκειμένου ν’ αποκτήσεις συλλογική άμυνα και να βγεις από το «κάδρο» των εχθρών τής κοινωνίας.

ΑΥΤΟΙ είναι που επιτίθενται στον χριστιανισμό …Τα «αφεντικά» τού Μπάιντεν, του Μακρόν, αλλά και του Μητσοτάκη …Τα αφεντικά τού Ζελένσκι, ο οποίος, την ώρα που εξαιτίας τού πολέμου θάβεται σε μαζικούς τάφους η νεολαία τής Ουκρανίας, ο ίδιος «ξεπούλησε» την Ουκρανία στη Blackrock!!! ΚΑΙ, μέσα σ’ αυτήν την αντιχριστιανική «αντάρα», η πνευματική ηγεσία τού χριστιανισμού «κοιμάται» …Ο Πάπας τής Ρώμης ασχολείται μόνον με την ατζέντα τής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ο Πατριάρχης τής Κωνσταντινούπολης με την ατζέντα τής «σωτηρίας» τού Πλανήτη από τη δήθεν «κλιματική αλλαγή»! Χάρη στον Πάπα και τη δήθεν «ευαισθησία» του για τους gay, ξεκίνησε η παγκόσμια εκστρατεία τής ανωμαλίας και των ΛΟΑΤΚΙ, που στο τέλος τού «διαδρόμου» κρύβει το μέγα έγκλημα της παιδεραστίας. Χάρη στον Πατριάρχη τής Κωνσταντινούπολης, –ο οποίος με την αναγνώριση του αυτοκέφαλου της Εκκλησίας τής Ουκρανίας δίχασε το ορθόδοξο ποίμνιο των Σλάβων—δρομολογήθηκε ο κατ’ ουσίαν «εμφύλιος», που ονομάζεται «Πόλεμος της Ουκρανίας» και εξυπηρετεί άλλες θρησκείες και άλλα χριστιανικά δόγματα.

[19]

Αυτά τα ανώμαλα «τέρατα» άνοιξαν τις «κερκόπορτες» της αυτοκρατορίας, για την ασφάλεια της οποίας ήταν υπεύθυνοι. Αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν παραδώσει την εξουσία των χριστιανικών κρατών στα χέρια μαρξιστών κολεγιόπαιδων, οι οποίοι δηλώνουν άθεοι και ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ! Αυτοί είναι που άφησαν τους χριστιανούς γονείς να πολεμάνε μόνοι τους τους ανώμαλους, οι οποίοι μπαίνουν στα σχολεία των παιδιών τους και τα εκθέτουν σε πορνοθεάματα. Αυτοί είναι που έδωσαν σε αλλόθρησκους τη δυνατότητα να κάνουν στην Ουκρανία πόλεμο μεταξύ χριστιανικών δογμάτων. Αυτοί είναι που επέτρεψαν σε άθρησκους να πλημμυρίσουν τη χριστιανική επικράτεια με Μουσουλμάνους, οι οποίοι μισούν τους Χριστιανούς και είναι έτοιμοι να τους πολεμήσουν μέσα στις δικές τους πατρίδες, σιτιζόμενοι μάλιστα στα δικά τους «σπίτια»!!!

Κατάλαβε τώρα ο αναγνώστης το πώς συνδέονται τα φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ με την «αυτοκριτική» των Αμερικανών για την εποχή τής δουλείας και τη βία στη Γαλλία; Αυτό, το οποίο είδαμε να συμβαίνει στη Γαλλία, δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο που ξέσπασε τυχαία, εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος. Αυτό το φαινόμενο είναι ένα απειλητικό «μήνυμα» προς όλα τα χριστιανικά κράτη …Είναι ένας προειδοποιητικός απειλητικός «πυροβολισμός», για όλους τους χριστιανικούς λαούς. Όλοι οι λαοί πρέπει να υποταχθούν στη Νέα Τάξη, για να μην βρεθούν στη θέση τής Γαλλίας. Όλοι οι λαοί πρέπει να υποταχθούν στους «Μπάιντεν», στους «Μακρόν» ή στους «Μητσοτάκηδες» που τους έχουν επιβάλει, άσχετα αν αυτοί είναι γέροι στα όρια του αλτσχάιμερ, ανώμαλοι ή ψυχοπαθείς. Όποιος δεν υποτάσσεται, κινδυνεύει …Κινδυνεύει άμεσα και στο γενικό επίπεδο.

Όταν με έναν νεκρό τύπου Φλόιντ ή Νοέλ μπορείς να ξεσηκώσεις τα γκέτο των φτωχών, για να «κάψουν» ολόκληρη την κοινωνία και την οικονομία της, ο κίνδυνος της απειλής προς όλους τους λαούς που διαθέτουν τέτοια γκέτο είναι πραγματικός. Τώρα τα πράγματα έχουν πάρει την τελική τους μορφή. Εάν μέχρι τώρα μόνον οι «συνωμοσιολόγοι» φαντάζονταν όλους τους πιθανούς κι απίθανους λόγους που οι πλούσιοι και ισχυροί προκαλούσαν τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση, τώρα αρχίζουν και το καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ. Εάν μέχρι τώρα μόνον οι «Κασσάνδρες» τής συνωμοσιολογίας έβλεπαν «εφιάλτες», τώρα ΟΛΟΙ κατάλαβαν ότι η απειλή βρίσκεται δίπλα από την πόρτα τους. Τώρα ΟΛΟΙ έχουν βιώσει αυτά, τα οποία μέχρι τώρα μόνον όσοι είχαν γνώσεις μπορούσαν να προβλέψουν, αλλά δεν μπορούσαν να τα αποδείξουν, γιατί απλούστατα αυτά δεν είχαν ολοκληρωθεί στο «στήσιμό» τους και δεν είχαν εκδηλωθεί.

Why Is France On Fire? Paris Riots Explained - YouTube Τώρα όλα αυτά έχουν μπει σε «λειτουργία» και είναι ορατά ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Η «κάννη» των ΛΑΘΡΟμεταναστών έχει τοπο­θετηθεί στον «κρόταφο» του χριστιανισμού και αρκεί η «σφαίρα» ενός νεκρού, για να τιναχτούν τα πάντα στον «αέρα». Το είδαμε να συμβαίνει στις ΗΠΑ με τον Φλόιντ, στη Γαλλία με Νοέλ, αλλά και στην Ελλάδα με τον θάνατο ενός Ρομά. Προφανώς για τους μαρξιστές «All the lives matter» ΕΚΤΟΣ απ’ αυτές των Χριστιανών και ιδιαίτερα των λευκών. Όλοι δικαιούνται ν’ «αναπνέουν», αλλά όχι οι Χριστιανοί. Αυτοί είναι δήθεν «εγωιστές», που δεν θέλουν να μοιράζονται τίποτε με τους «ταπεινούς» και τους «καταφρονημένους» …Είναι δήθεν «ρατσιστές», «ιμπεριαλιστές», «δολοφόνοι», «ομοφοβικοί», «δουλέμποροι», «ξενοφοβικοί» και άρα «ψεκασμένοι», που είναι «άρρωστοι» και πρέπει να «εμβολιαστούν» υποχρεωτικά από τους «σωτήρες» τής ανθρωπότητας …Από τους πάμπλουτους «φίλους» των φτωχών.

[20]

Το ΤΕΛΟΣ είναι κοντά!!! …Οι βάρβαροι «καίνε» τη Ρώμη …Τα «παιδιά» τής Βαβυλώνας εισέβαλαν στην Ευρώπη και την ισοπεδώνουν. Στην πραγματικότητα βλέπουμε μια απόλυτη επανάληψη των Περσικών Πολέμων …Των πολέμων αυτών, όπου τα «παιδιά» τής Βαβυλώνας «μέθυσαν» από τη δύναμή τους κι επιτέθηκαν στη Δημοκρατία των Ελλήνων. Το ίδιο γίνεται και σήμερα. Απλά αυτήν η απειλή δεν εκδηλώνεται πλέον από την Ανατολή, αλλά από τη Δύση. Ένα όμως είναι σίγουρο …Τίποτε δεν τελειώνει, εάν ο Θεός δεν θέλει να τελειώσει …Ο Θεός ΔΕΝ θα αφήσει κανέναν να διαλύσει τον Οίκο Του και να καταστρέψει τα παιδιά Του. Τα «τρωκτικά» τής Βαβυλώνας είδαν το «τυρί» τού χριστιανισμού, αλλά δεν είδαν τη «φάκα» …Τη «φάκα» τού Θεού! …Τώρα, αναγκαστικά —όπως και οι πρόγονοί τους— θα πρέπει να περάσουν από την Ελλάδα, εφόσον εκεί βρίσκεται το άθραυστο «καρφί» τής «φάκας»!

Αρκεί να καταλάβουν οι Χριστιανοί ότι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ μαρξιστές κολεγιόπαιδες είναι η «πέμπτη φάλαγγα» …Η «φάλαγγα» των εχθρών που είναι «αόρατη», γιατί απλούστατα συντίθεται από ανθρώπους, οι οποίοι θεωρητικά είναι Χριστιανοί και πρακτικά έχουν αλλόθρησκα αφεντικά. Όταν οι Χριστιανοί καταλάβουν ποιοι είναι αυτοί που καταστρέφουν τις ζωές τους, δεν θα αργήσει ο θρήνος! Όταν οι Χριστιανοί καταλάβουν ποιοι «Χριστιανοί» βρίζουν ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ τον Θεό τους —παριστάνοντας τους δήθεν «ευαίσθητους»—, δεν θα αργήσει ο θρήνος!…

…Ο θρήνος που περιγράφουν οι Γραφές για το ΤΕΛΟΣ !

Το «Great Reset» θα γίνει απ’ Αυτόν που πρέπει …και θα είναι εις βάρος τους !

Η αυτοκρατορία θα ανακτηθεί από τον Αυτοκράτορά της

και ΑΛΙΜΟΝΟ στους σφετεριστές που θα βρεθούν μπροστά του !

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

[21]

Share: