KKE, Μητσοτάκης και Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Τελικά, είναι κομμουνιστικό το ΚΚΕ;

 Ποιοι κρύβονται πίσω από την πιο οργανωμένη

και δολοφονική εγκληματική οργάνωση στην ελληνική ιστορία;

 

Το ΚΚΕ, από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή, έχει έναν πολύ ύποπτο ρόλο. Η σημερινή «αγιοποίησή» του δεν είναι τυχαία. Προφανώς αυτή βολεύει κάποιους σήμερα, αλλά, κάποιες άλλες εποχές, αυτό δεν σήμαινε απολύτως τίποτε. Σε κάποιες άλλες εποχές το ΚΚΕ αντιπροσώπευε το απόλυτο κακό για τη Δημοκρατία —και δικαίως— …Δικαίως, γιατί συνεργάστηκε συστηματικά με ξένους εις βάρος τής πατρίδας. Ήταν αναμεμειγμένο σε προβοκάτσιες και προδοσίες, οι οποίες οδήγησαν σε μεγάλες εθνικές συμφορές. Με αποκορύφωμα τον τρομερό Εμφύλιο, το ΚΚΕ ήταν ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον ελληνικό λαό σε όλους τους αγώνες του …Ήταν με τους Κεμαλικούς κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής …Ήταν με τους ΝΑΖΙ, όταν ο Στάλιν ήταν σύμμαχος του Χίτλερ …Ήταν υπέρ τής «ανεξαρτησίας» τής «Μακεδονίας», όταν η πατρίδα —λόγω του πολέμου— βρισκόταν σε απόλυτη αδυναμία. Αυτά όλα δεν ήταν «σφάλματα», τα οποία έγιναν από τυχαίες «προσεγγίσεις» των θεμάτων αυτών. Αυτή ήταν η ιδεολογική τους επιλογή σ’ ό,τι αφορά το γενικότερο «γίγνεσθαι». Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «μορφωμένα» στελέχη του ήταν αυτά, τα οποία θεωρούσαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό «ιμπερια­λιστικό» και βέβαια τον Μέγα Αλέξανδρο έναν κοινό «σφαγέα».

Αυτός ο μηχανισμός, που τόσο μισεί την πατρίδα, διακρίνεται από μια απίστευτη αγάπη για το χρήμα της. Με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη προσέρχονται οι ΚΚΕδες στα δημόσια ταμεία για πληρωμές …Στα δημόσια ταμεία των ιδεολογικών τους εχθρών. Το απόλυτο κομμουνιστικό όραμα είναι ο βιοπορισμός δημοσία δαπάνη. Προφανώς πιστεύουν ότι δικαίως πληρώνονται γι’ αυτό που κάνουν …κι εμείς απλά δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτό που κάνουν. Αυτός λοιπόν ο μηχανισμός των χαφιέδων, των πρακτόρων και των προδοτών —για λόγους που στη συνέχεια θα αναλύσουμε— από τον Πόλεμο και μετά λειτουργεί με έναν πολύ περίεργο τρόπο …Με έναν τρόπο που δεν εξυπηρετεί τα ιδεολογικά του συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα πολύ συγκεκριμένων παραγόντων και βέβαια και τα οικονομικά συμφέροντα των στελεχών του …Στην κυριολεξία λειτουργεί ως το οπλισμένο κι απολύτως οργανωμένο πολιτικό σκέλος τού βενιζελικού παρακράτους, το οποίο λυμαίνεται τη χώρα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Συμμετέχει παράνομα και παράλογα στις εκλογές, γιατί αυτό εξυπηρετεί το ολιγοπώλιο της εξουσίας, που διαχειρίζεται το ελληνικό κράτος σαν ιδιωτική του περιουσία.

Με την πολιτική του δραστηριότητα συντελεί στην υπολειτουργία τής Δημοκρατίας και με τον τρόπο αυτόν στηρίζει την οικογενειοκρατία, η οποία λυμαίνεται τη χώρα κι ανήκει αποκλειστικά στη βενιζελική συμμορία. Όταν ολόκληρο το «φάσμα» τής πολιτικής σκηνής ελέγχεται από λίγες οικογένειες, φυσικό είναι να μιλάμε για κάτι, το οποίο δεν έχει σχέση με τη Δημοκρατία. Όταν οι Βενιζελικοί Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και Αλαβάνοι ελέγχουν τα πάντα στη χώρα, ευνόητο είναι ότι υπάρχει ένας φασιστικός σχεδιασμός …και σε αυτόν τον σχεδιασμό κομβικό ρόλο παίζει το ΚΚΕ …Το ΚΚΕ, που —για κάποιους πολύ μυστηριώδεις λόγους— όχι μόνον δεν καταγγέλλει αυτούς τους «μεγαλοτσιφλικάδες» τής εξουσίας, αλλά αντίθετα τους εξυπηρετεί κάθε φορά που το έχουν ανάγκη. Για να καταλάβει όμως κάποιος το πώς όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, θα πρέπει να γυρίσει «πίσω» στον χρόνο και να δει το πώς ξεκίνησαν όλα αυτά. Τα πάντα δηλαδή έγιναν μεθοδικά και βάση σχεδίου και δεν ήταν αποτελέσματα τυχαίων συγκυριών.

Μέχρι ν’ αναλάβει ο ίδιος ο Ελευθέριος Βενιζέλος να κάνει «πειρατεία» στο ΚΚΕ, το κόμμα αυτό ήταν ένα παντελώς ανυπόληπτο και λαομίσητο πολιτικό κατασκεύασμα αγράμματων, τεμπέληδων και άχρηστων «Νεάντερταλ», οι οποίοι προσπαθούσαν μέσα στον «χαλασμό» τής πτώσης τής Οθωμανικής αυτοκρατορίας να επωφεληθούν πολιτικά …Στην κυριολεξία ο αγράμματος υπόκοσμος της αυτοκρατορίας …Ένας υπόκοσμος, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Εβραίοι των γκέτο και οι χειρότεροι των χριστιανών, οι οποίοι —μέσα στις ανταλλαγές των πληθυσμών που γίνονταν— ονειρεύονταν «ανακατανομές» κεφαλαίου βάση ιδεολογικών κριτηρίων και άρα να πάρουν κι αυτοί το «κατιτίς» τους …Να βρουν κι αυτοί —μέσα στην «αντάρα» και τον χαμό τής πιο μεγάλης «κατάρρευσης» της ιστορίας— μια καλύτερη θέση για τους εαυτού τους. Όποιος εμφανιζόταν ως γενναιόδωρο «αφεντικό», γρήγορα γινόταν ο κρυφός «προστάτης» τους.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος γρήγορα κατάλαβε τη χρησιμότητα αυτού του υπόκοσμου για τα σχέδιά του. Γρήγορα κατάλαβε ότι η δραστηριότητα του παράνομου αυτού κόμματος, το οποίο κινούνταν μόνιμα στις παρυφές τής πολιτικής νομιμότητας και της συλλογικής παρανομίας του, θα του ήταν χρήσιμο …Χρήσιμο, γιατί κι εκείνος για τους ίδιους λόγους —αλλά με άλλα μέσα— έκανε περίπου το ίδιο …Κι αυτός με τη συμμορία του προσπαθούσε να επωφεληθεί από την «Καταστροφή», την οποία είχε βοηθήσει να δρομολογηθεί και περίμενε την «αντιπαροχή» του …Κι αυτός λοιπόν κινούνταν κοντά στο ίδιο εγκληματικό «περιθώριο» και είχε ως στόχο να κρύψει το οπλισμένο βενιζελικό παρακράτος, το οποίο λειτουργούσε με ανάλογο τρόπο —έστω και χωρίς κάποιο ιδεολογικό «άλλοθι»— …«Βίοι παράλληλοι» δηλαδή για κομμουνιστές και βενιζελικούς στην ίδια ακριβώς περίοδο. Οι μεν υποτίθεται ήταν οπλισμένοι παράνομοι, για να τα πάρουν υποτίθεται από τους πλούσιους και να τα μοιράσουν στον λαό και οι δε ήταν οπλισμένοι για να τα πάρουν από τον λαό και να γίνουν οι ίδιοι πλούσιοι. Τα κοινά δεδομένα μεταξύ τους ήταν πολλά και έτσι πορεύτηκαν …Συμπορεύτηκαν !

1929: Η κυβέρνηση Βενιζέλου ψηφίζει το «ιδιώνυμο» - Ατέχνως Επάνω σ’ αυτήν τη «συμπόρευση» δεν ήταν δύσκολο ο Βενιζέλος και οι συμμορίτες του να «καπελώσουν» τους αγράμματους κομμουνιστές. Δεν ήταν δύσκολο να τους «πουλήσουν» προστασία και να τους αρπάξουν το «μαγαζί». Έτσι κι αλλιώς, παραμονές τού Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, οι κομμουνιστές δεν ήταν παραπάνω από δέκα χιλιάδες νοματαίοι όλοι κι όλοι …Μετρημένοι και καταγεγραμμένοι ένας προς έναν επισήμως από την Ασφάλεια …Θέμα χρόνου ήταν να γίνει η «πειρατεία» αυτού του ασήμαντου πολιτικού μηχανισμού. Πώς έγινε; …Το βενιζελικό κράτος «εφεύρε» το ιδιώνυμο. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι θα εκμεταλλευόταν την επαφή του με τη νόμιμη εξουσία και τους διωκτικούς της μηχανισμούς και θα έλεγχε το ΚΚΕ …Με μέσον τους διωγμούς θα έλεγχε τους διωκόμενους …Μόνο του θ’ αποφάσιζε ποιοι «ΚΚΕδες» θα δοξάζονταν σαν «ήρωες» επαναστάτες και ποιοι θα κατέληγαν είτε σε κάποια φυλακή είτε —χειρότερα— σε κάποιο χαντάκι. Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτής της πολιτικής; …Μέσα στον χρόνο το βενιζελικό κράτος παρέδωσε όλες τις ηγετικές θέσεις των «ηρώων» τής κοινωνικής «αντίστασης» στο βενιζελικό παρακράτος …Γιάννης «κερνά» και Γιάννης «πίνει» !!!

ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Ατέχνως Στην αρχή το έκαναν με τη δικαιολογία τού δήθεν ελέγχου τού ΚΚΕ —για την ασφάλεια της Δημοκρατίας— και στη συνέχεια την όποια δικαιολογία απλά δεν την είχαν ανάγκη …Οι ίδιοι, οι οποίοι «καταδίωκαν» σκληρά τους κομμουνιστές, ήταν εκείνοι που διόριζαν τις ηγεσίες τους …Οι ίδιοι, οι οποίοι τους «καταδίωκαν» ήταν εκείνοι που τους έβρισκαν δουλειές και τους εξασφάλιζαν χαρτζιλίκια για να επιβιώνουν. Οι Βενιζελικοί παρίσταναν τους οπλισμένους χωροφύλακες και οι δικοί τους κομμουνιστές ήταν εκείνοι που προσάγονταν στην Ασφάλεια για «ανακρίσεις». Πίσω από κλειστές πόρτες έκαναν την «πλάκα» τους και έξω απ’ αυτές έπαιρναν τους ρόλους τού διώκτη και του διωκόμενου …Τους ρόλους τού «δημοκράτη» και του «επαναστάτη». Έτσι «φτιάχνονταν» στη βενιζελική Ασφάλεια οι «ήρωες» της κομμουνιστικής «επανάστασης» …«Κυνηγούσαν» τον Ζαχαριάδη στις «γιάφκες» για να τον φυλακίσουν και μόνος του τούς έψαχνε ο Ζαχαριάδης, όταν ήθελε να κάνει κάποιο σφράγισμα στα δόντια του. Μόνον τα αγράμματα χαϊβάνια τής κομματικής βάσης παρέμεναν ιδεολογικοί κομμουνιστές, γιατί κάποιοι έπρεπε να τρώνε και μερικές πραγματικές σφαλιάρες, για να έχει «σασπένς» η παράσταση της κοροϊδίας.

Τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν, όταν μπήκαν οι Γερμανοί εισβολείς στην Ελλάδα. Οι προδότες Βενιζελικοί συνεργάστηκαν επισήμως με τους ΝΑΖΙ. Γιατί; …Για να γίνουν πλούσιοι …Γιατί αυτό επέβαλε ο μόνιμος στόχος τους, που ήταν ο προσωπικός τους πλουτισμός. Μαυραγορίτες, χαφιέδες, καταδότες, ταγματασφαλίτες, ήταν ΟΛΟΙ τους Βενιζελικοί. Δεν ήταν όλοι οι Βενιζελικοί ταγματασφαλίτες, αλλά ΟΛΟΙ οι ταγματασφαλίτες ήταν Βενιζελικοί …Λαμπράκηδες και Μητσοτάκηδες ήταν «αγκαλιά» με τους ΝΑΖΙ κατακτητές. Το ΚΚΕ εκείνη την εποχή ήταν μια οργάνωση του κοινωνικού περιθωρίου. Δεν ήταν ικανό ούτε φασαρία σε καφενείο να φέρει εις πέρας με επιτυχία. Τα λιγοστά στελέχη του τα συντηρούσαν και τα φρόντιζαν, γιατί αποτελούσαν για τους προδότες τη μεγάλη τους «επένδυση». Δεν τα άφησαν να «ξοδευτούν» στον πόλεμο και τα συντηρούσαν στις ασφαλείς φυλακές όταν ο λαός πολεμούσε στα σύνορα τους Ούννους τής εισβολής.

Γι’ αυτόν τον λόγο και ενώ σε περίπτωση πολέμου η επιστράτευση είναι υποχρεωτική και ο αρνητής εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες, οι ΚΚΕδες αφέθηκαν να παριστάνουν τους «επαναστάτες» στις φυλακές. Αυτό ήταν επιλογή των Βενιζελικών εφόσον αυτοί οι δειλοί τεμπέληδες θα αποτελούσαν την «έξοδο κινδύνου» τους σε περίπτωση που τα πράγματα γι’ αυτούς δεν πήγαιναν καλά. Γερμανοί ΝΑΖΙ και βενιζελικοί δωσίλογοι φρόντιζαν σαν τα «μάτια» τους τον αρχηγό τού ΚΚΕ …Οι πρώτοι γιατί γνώριζαν ότι μόνον με το ΚΚΕ στα πράγματα θα μπορούσαν ν’ απεμπλακούν αναίμακτα από την Ελλάδα —σε περίπτωση ήττας τού Ράιχ— και οι δεύτεροι γιατί είχαν σχέδιο σωτηρίας, το οποίο βασιζόταν σε ιδεολογικό «Εμφύλιο». Ο Ζαχαριάδης γι’ αυτόν τον λόγο ήταν απόλυτα ασφαλής στο ΝΤΑΧΑΟΥ τής Γερμανίας …Στα ίδια κελιά με μητροπολίτες και καθηγητές πανεπιστημίων τον είχαν τον αστοιχείωτο τενεκέ οι ΝΑΖΙ !!!

Όταν ο πόλεμος τελείωσε και ο ελλη­νικός λαός ήθελε να «σουβλίσει» ζωντανούς τούς Βενιζελικούς, έφεραν αεροπορικώς τον Ζαχαριάδη στην Ελλάδα. Γιατί; …Για να προκαλέσουν τον Εμφύλιο …Για να «λερώσουν» της Εθνική Αντίσταση και να την εμφανίσουν σαν οπλισμένη «κομμου­νι­στική» δύναμη, η οποία έχει σαν στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας …Για να βγουν να παραστήσουν τους «δημοκράτες», οι οποίοι θα «προστάτευαν» δήθεν τη Δημοκρατία από τους πάνοπλους «προλετάριους». Αυτό ήταν το ΤΕΛΟΣ τού κομουνιστικού ΚΚΕ …Ο Εμφύλιος ήταν η «ταφόπλακα» της όποιας κομμουνιστικότητας μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε το ΚΚΕ. Από εκείνη τη στιγμή έγινε μια κοινή εγκληματική συμμορία, η οποία απλά είχε ένα ιδεολογικού τύπου ψευδώνυμο. Οι Βενιζελικοί είχαν μπλέξει το ΚΚΕ σε ένα τρομερό εθνικό και κοινωνικό έγκλημα και αυτό ήταν καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία του. Από εκείνη τη στιγμή θα «έκλεινε» ως κόμμα την επαφή του με τον λαό, γιατί είχε ν’ αποκρύψει εγκλήματα και να προστατεύσει εγκληματίες !!!

…Αυτή θα ήταν η άσχημη μελλοντική «μοίρα» τού ΚΚΕ και αυτό ήταν που τους επέβαλε η συνεργασία τους με τους Βενιζελικούς. Οι Βενιζελικοί έπρεπε να γλιτώσουν τα τομάρια τους και ταυτόχρονα έπρεπε να εξυπηρετήσουν και τα αφεντικά τους. Ως υπηρέτες ξένων συμφερόντων γνώριζαν τον μεταπολεμικό ψυχροπολεμικό σχεδιασμό και με την καθοδήγηση των ξένων χρησιμοποίησαν την «απειλή» τού κομμουνισμού για να σωθούν οι ίδιοι. Με την άδεια του Λονδίνου, της Ουάσιγκτον αλλά και της Μόσχας μεθόδευσαν έναν παντελώς περιττό και καταστροφικό για την Ελλάδα Εμφύλιο, χρήσιμο μόνον στους ίδιους και βέβαια στα αφεντικά τους, τα οποία θα έθεταν τους Βενιζελικούς σε μόνιμη «ομηρία» …και βέβαια μαζί μ’ αυτούς και το ελληνικό κράτος !

Αυτό, το οποίο για όλους τους λαούς τής Δύσης ήταν ένα υποθετικό «σενάριο» σύγκρουσης με τον επεκτατικό κομμουνισμό και τους επικίνδυνους κομουνιστές, για τους Έλληνες έγινε μια αιματηρή πραγματικότητα, που στόχο είχε ν’ αποκρύψει την προδοσία των Βενιζελικών. Εκείνοι, οι οποίοι έπρεπε να παραδώσουν τα ταγματασφαλίτικα όπλα και να δικαστούν ως συνεργάτες των ΝΑΖΙ, σήκωσαν τα ίδια αυτά όπλα κατά τού λαού, για να τον «προστατεύσουν» δήθεν από τους κομμουνιστές …Τους δικούς τους κομμουνιστές, τους οποίους καθ’ όλη τη διάρκεια της Κατοχής τούς τάιζαν στις φυλακές για μελλοντική χρήση. Οι συνένοχοι εγκληματίες σκότωσαν Έλληνες πολίτες σε έναν Εμφύλιο του «κώλου», ο οποίος περιορίστηκε σε μια «γωνιά» τής Ελλάδας, για να παίζουν «κρυφτό» οι χαφιέδες και οι πράκτορες, αλλά ταυτόχρονα έκαναν κι ένα τρομερό πολιτισμικό έγκλημα …Ένα έγκλημα πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο, εφόσον μέσα σ’ αυτό περιλαμβανόταν και το απάνθρωπο «Παιδομάζωμα»!

Φάκελος Πέτρου Κόκκαλη: Πρεσβείες σε ρόλο χαφιέ :: left.gr Όλα αυτά ΔΕΝ έγιναν τυχαία …Ήταν από την αρχή σχεδιασμένα να γίνουν έτσι! Ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος διαχειριζόταν το ταμείο τού Εμφυλίου και «εμπνεύστηκε» δήθεν το «Παιδομάζωμα» ΔΕΝ ήταν τυχαίος! …Ο «Μένγκελε» του Εμφυλίου ήταν ο «διορισμένος» από τους Βενιζελικούς αρχηγός τού εμφυλιοπολεμικού ΚΚΕ …Ο πραγματικός αρχηγός τού ΚΚΕ, ο οποίος συνδεόταν απ’ ευθείας με τα «αφεντικά» και τα συμφέροντά τους …πράγμα το οποίο δεν μπορούσε να κάνει ο αγράμματος τενεκές Ζαχαριάδης. Ο Κόκκαλης ήταν το «αφεντικό» τού βενιζελικού πλέον ΚΚΕ …Ο ανιψιός τού βενιζελικού υπουργού Λουκά Νάκου …Ο ίδιος που «ακολούθησε» τα Ελληνόπουλα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ανατολική Γερμανία …Ο ίδιος που μεθόδευσε την προδοτική μετεγκατάστασή τους στη «Μακεδονία» τής Γιουγκοσλαβίας. Αυτός ο φανατικός Βενιζελικός «φόρτωσε» ΟΛΑ τα εγκλήματα κατά τής Ελλάδας και των Ελλήνων στο ΚΚΕ των άχρηστων και των αγράμματων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ΔΕΝ υπήρχε «γυρισμός» για τους ΚΚΕδες. Όλοι τους θα ήταν πλέον στην κυριολεξία «όμηροι» των Βενιζελικών …«Όμηροι» αυτών, οι οποίοι δήθεν τους καταδίωκαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Οι Βενιζελικοί από εκείνο το σημείο κι έπειτα θ’ αποφάσιζαν για τα πάντα σ’ ό,τι το αφορούσαν. Ό,τι ήταν πολύ «κομμουνιστικό» —και μισούσε τους βενιζελικούς ασφαλίτες και τους χαφιέδες— το άφησαν στη μέριμνα του Στάλιν και του παραπετάσματος και δεν του επέτρεψαν την «επιστροφή» στην Ελλάδα. Μόνοι τους δηλαδή αποφάσιζαν ποιοι εγκληματίες θα «ψοφούσαν» στο σιδηρούν παραπέτασμα και ποιοι θα επέστρεφαν πίσω. Όλα τα «αλληλομαχαιρώματα» με τους «έσω» και τους «έξω» ήταν τσακωμοί μεταξύ παλαιοκομμουνιστών και βενιζελικών χαφιέδων, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές. Από εκεί και πέρα, επειδή —ανεξαρτήτως ιδεολογικών προτιμήσεων— ΟΛΟΙ τους ήταν εγκληματίες, έπρεπε να τύχουν ειδικής μέριμνας …και αυτό ήταν ευθύνη των Βενιζελικών, οι οποίοι διαχειρίζονταν την εξουσία και ήταν οι ίδιοι που τους έμπλεξαν στο έγκλημα.

Οι ίδιοι θα μεριμνούσαν για την ασφάλεια όσων θα παρέμεναν μέσα στην ελληνική επικράτεια. Ο γέρος Παπανδρέου έφτιαξε τα «ξερονήσια» όχι για να τους τιμωρήσει, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο …Να τους προστατεύσει από πράξεις αντεκδίκησης! Πολλά από τα «σκουπίδια» εκείνα, τα οποία «πάρκαραν» στα ξερονήσια, δεν θα ζούσαν για πολύ στην Ελλάδα, εάν αφήνονταν απροστάτευτα. Πραγματικοί εγκληματίες στον Γράμμο και το Βίτσι «βαπτίστηκαν» στα ξερονήσια «θύματα» διωγμών και «κοινωνικοί αγωνιστές» …Δολοφόνοι στα χωριά τους μετεγκαταστάθηκαν —υπό την προστασία τής Αστυνομίας— στα μεγάλα αστικά κέντρα, για να χαθούν τα «ίχνη» τους. Για όλα αυτά φρόντιζαν οι Βενιζελικοί όπως φροντίζει κάποιος τον άγριο σκύλο του, όταν τα έχει χρησιμοποιήσει σε κάποια παράνομη «κυνομαχία» με στόχο το κέρδος. Ο γέρος Παπανδρέου τούς έσωσε και ο Ανδρέας Παπανδρέου τους αποκατέστησε κοινωνικά και οικονομικά, εφόσον τους αναγνώρισε σαν δήθεν «αντιστασιακούς» και τους έδωσε μάλιστα και σύνταξη.

Αυτό το βενιζελικό πλέον ΚΚΕ το χρησιμοποιούν μεταπολεμικά κατά βούληση …Το χρησιμοποίησαν για να μας βάλουν στη Χούντα. Βενιζελικοί έκαναν τις «αποστασίες» και τους «ανένδοτους» υπό τη δήθεν «απειλή» τού δικού τους ΚΚΕ. Οι ίδιοι ήταν αυτοί που έγιναν πάμπλουτοι επί Χούντας, η οποία «υψώθηκε» με σημαία τον δήθεν αντικομμουνισμό και την «άμυνα» απέναντι στο δικό τους ΚΚΕ. Ποιοι έγιναν πάμπλουτοι επί Χούντας και εξαιτίας των φασιστικού τύπου «προνομιακών κρατικών συμβολαίων»; …Μόνον Βενιζελικοί και κανένας άλλος! …Οι Βαρδινογιάννηδες, οι Λάτσηδες, οι Κανελλόπουλοι, οι Αγγελόπουλοι, οι Μαρινάκηδες …Ηλεκτροσυγκολλητής στο Πέραμα ήταν επί Χούντας ο πατέρας Μαρινάκης και λίγες ημέρες μετά τη Μεταπολίτευση δήλωσε «Εφοπλιστής»! Ανάμεσε σ’ αυτούς και κάτι «πετυχημένοι» επαρχιώτες εργολάβοι δημοσίων έργων τής Χούντας ονόματι Τσίπρα. Αυτά ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα έχουν γίνει! Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν εκείνοι που στη συνέχεια φώναζαν «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά»! Οι εκλεκτοί τής Χούντας αλληλοσυγχαίρονταν για την «αντιχουντική» τους δράση.

Αυτήν την «παράσταση» έδιναν μόνιμα μετά την πτώση τής Χούντας. Τα ίδια άτομα, τα οποία με τη βοήθεια του ΚΚΕ «έστησαν» τον Εμφύλιο, την Αποστασία, τη Χούντα, έστησαν και την «παράσταση» του «απελευθερωτικού» Πολυτεχνείου …Οι ίδιοι ακριβώς! …με τις ίδιες ακριβώς «πλάτες» των ίδιων ξένων «αφεντικών»! Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι της Μεταπολίτευσης; …Αυτοί, οι οποίοι ήταν «μαζί» πριν τη Χούντα κι έγιναν «χώρια» μετά απ’ αυτήν! …Οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου! …Οι βασικές βενιζελικές οικογένειες! Ποιοι ήταν τα «εργαλεία» τους; …Τα ίδια …Οι ίδιοι «κομμουνιστές» …Οι «ήρωες» αυτοί, οι οποίοι «έριξαν» τη δική τους «Χούντα» …Αυτοί, οι οποίοι «δεν ξεχνούν τι σημαίνει Δεξιά» …Αυτοί, που, κάθε φορά που οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου ήθελαν να παραστήσουν τους «ήρωες», γίνονταν ο πρόθυμος «σάκος τού μποξ», για να τους «χτυπήσουν»!

Εάν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά, θα μιλούσαμε για τη μεγαλύτερη πολιτική «επιθεώρηση» όλων των εποχών! Μιλάμε για γελοία πράγματα …Οι ίδιοι εκλεκτοί καλεσμένοι στις δεξιώσεις τής Χούντας ήταν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τής δεξίωσης της «αποκατάστασης» της Δημοκρατίας! …Οι ίδιοι «Μπιθικότσηδες» και «Νταλάρες», οι οποίοι τραγουδούσαν με τον «αντιστασιακό» Μίκη την «ξαστεριά» τής Μεταπολίτευσης, ήταν εκείνοι που τραγουδούσαν το «ωρέ Γιώργη Παπαδόπουλε» της Χούντας …Ο ίδιος Καζάκος, ο οποίος έπαιζε σε προπαγανδιστικού τύπου πολεμικές ταινίες τής Χούντας, έγινε βουλευτής τού «ηρωικού» ΚΚΕ τής Μεταπολίτευσης …Ο μεγάλος «διωκόμενος» της αμερικανόπνευστης Χούντας Μίκης Θεοδωράκης ήταν αυτός, ο οποίος πήγε στο Λάνγκλεϊ των ΗΠΑ, για να «σχεδιάσουν» την επάνοδο Καραμανλή στην Ελλάδα …Ο μεγάλος «δραπέτης» Μητσοτάκης, λίγες ημέρες πριν την πτώση τής Χούντας, επέστρεψε στην Ελλάδα, για να «φυλακιστεί» και ν’ «απελευθερωθεί» σαν δήθεν αντιστασιακός με την «πτώση» της!

Εδώ μιλάμε καθαρά για κοροϊδία, η οποία δεν σέβεται ούτε τα προσχήματα! …Ούτε για λόγους «βιτρίνας» δεν χρησιμοποίησαν άτομα που δεν ήταν δικά τους …Τόσους «πραιτωριανούς» τού βενιζελισμού δεν έχει ούτε το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι ο επίσημος «κληρονόμος» του. Με πρώτη την «πασιονάρια» «κομμουνίστρια» Δαμανάκη οι Βενιζελικοί ξεκίνησαν τον «χορό» τής «αντίστασης» …Κόρη βενιζελικού χωροφύλακα της Χούντας η «ηρωίδα» που «πολέμησε» τη Χούντα …Η εκλεκτή των τραπεζιτών και εσχάτως κάτοικος Μόντε Κάρλο. Επάνω σε τέτοιους Βενιζελικούς «χτίστηκε» όλο το «κομμουνιστικό» οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης. Στην πραγματικότητα νομιμοποίησαν όχι το «Κομμουνιστικό Κόμμα», αλλά το δικό τους παρακρατικό εργαλείο. Έβαλαν σαν «βιτρίνα» τον αγράμματο τσομπάνη Φλωράκη και από εκεί και «πίσω» οι πάντες ήταν Βενιζελικοί! Τον έβαλαν και υπέγραψε ένα μπακαλόχαρτο, ότι δήθεν δεν «απειλεί» τη Δημοκρατία και τον έστειλαν στο «ταμείο». Έβαλαν δηλαδή το ίδιο το ΚΚΕ ως κόμμα να υπογράψει «δήλωση μετανοίας» και μετά το διαχειρίστηκαν το ίδιο ως «μεγαχαφιέ» τους. Έκαναν σε άλλη κλίμακα αυτό, το οποίο συνήθως έκαναν με τους βενιζελικούς χαφιέδες, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές …«Βιτρίνα» ο αγράμματος εγκληματίας τού Εμφυλίου, ο οποίος «σώθηκε» από τον Παπανδρέου στα ξερονήσια και από πίσω ΟΛΟΙ Βενιζελικοί !!!

ΚΚΕ και ελληνικό Σύνταγμα - Πάρε-Δώσε

Από εκεί και πέρα τα γνωστά κόλπα. Όπως πίσω από τον τενεκέ Ζαχαριάδη έβαλαν «επιστάτη» του τον Κόκκαλη, έτσι έκαναν και με τον Φλωράκη. «Πίσω» από τον Φλωράκη «επιστάτης» τους ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης …Ο Μίκης, ο οποίος στην πραγματικότητα χειριζόταν το ΚΚΕ ως αρχηγός του, και ο οποίος ήταν γιος φανατικού βενιζελικού στελέχους τής Κρήτης. Όταν έγινε η διάσπαση του ΚΚΕ, για να μην υπάρχει αριστερό «κενό» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ επαναλήφθηκαν τα ίδια …Πίσω από αγράμματους κομμουνιστικούς «τενεκέδες» βενιζελικοί πρωταγωνιστές κινούσαν τα «νήματα». Ο ιστορικός ηγέτης τού ΚΚΕ Εσωτερικού Λεωνίδας Κύρκος ήταν γιος τού βενιζελικού πολιτικού Μιχάλη Κύρκου. Ο Αλαβάνος ήταν εγγονός τού βενιζελικού Αντιπροέδρου τής Βουλής Κωνσταντίνου Αλαβάνου. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν ο προστατευόμενος συνεργάτης τού αρχηγού των Βενιζελικών Γεωργίου Παπανδρέου …Μιλάμε για «φανατικούς» «κομμουνιστές» όχι πλάκα! …«Κομμουνιστές», που τους «κυνήγησαν» σκληρά οι Βενιζελικοί …«Κομμουνιστές», οι οποίοι ξερνούσαν όταν άκουγαν για τον Ζαχαριάδη ή τον Σιάντο.

Εύκολο ήταν αυτό το «διπλάρωμα» των κομμουνιστών για τους Βενιζελικούς γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι βενιζελικοί «Ξυπόλητοι» ήταν οι πρώτοι «εισαγωγείς» και «έμποροι» του διεθνιστικού μαρξισμού στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι οι ιδρυτές τού Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών και ως γνωστόν τα Κολέγια λειτουργούν με τη μαρξιστική λογική τού Μαρκούζε …Ειδικά τα Κολέγια εκείνα, τα οποία «φυτεύονται» στις «Μπανανίες», για να «γεννούν» τους μελλοντικούς ηγέτες τους …Τους μαρξιστές ηγέτες τους …Τους διεθνιστές στην αναζήτηση των αφεντικών και τοπικιστές στην αναζήτηση των κερδών.

Αυτό ήταν που έκαναν από την αρχή τής πορείας τους οι Βενιζελικοί. Αυτό ήταν που «πουλούσε» κι ο «τροτσκιστής» Κολεγιόπαιδας Ανδρέας σε όλη του τη «διεθνή» καριέρα. Το ίδιο που «πουλάει» και ο Κολεγιόπαιδας Κούλης με το Χάρβαρντ. Ο μαρξισμός, δηλαδή, έκανε «συγγενείς» μεταξύ τους όλους τους Βενιζελικούς και τους κομμουνιστές και κάπου εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό αυτού του ανθελληνικού και προδοτικού «κράματος» …Με όλους τους φασίστες έχουν «συγγένεια» …Με τους ΝΑΖΙ ως εθνικοσοσιαλιστές και με τους κομμουνιστές ως διεθνοσοσιαλιστές …Όταν ήταν για κέρδη και συνωμοσίες, με τα μάτια συνεννοούνταν! …Ούτε καν τα στόματα άνοιγαν! …Είχαν τούς «κώδικές» τους οι μαρξιστές —σοσιαλιστές, διεθνοσοσιαλιστές και κερδοσοσιαλιστές …ή, όπως τους θυμάται ο κόσμος, «σοσιαληστές»— !!!

Μέχρι και τον Κόκκαλη «αποκατέστησαν» με την πρώτη ευκαιρία. Επανάφεραν από το «παραπέτασμα» τον γιο του! …Τον γιο, ο οποίος, βαδίζοντας στα χνάρια τού πατέρα του, βιοποριζόταν μέχρι τότε ως χαφιές τής ΣΤΑΖΙ και διαχειριστής τού «Παιδομαζώματος». Αυτός με συνοπτικές διαδικασίες αποκαταστάθηκε. Προφανώς πήρε «έναντι» για την Προδοσία των Πρεσπών, η οποία ήταν ο τελικός «καρπός» τού «Παιδομαζώματος» και έγινε μεγιστάνας μέσα σε λίγες ημέρες. Βαρδινογιάννηδες, Μαρινάκηδες και Κόκκαληδες πρέπει να είναι οι πιο «γρήγοροι» μεγιστάνες στην παγκόσμια ιστορία τού προσωπικού πλουτισμού …Καί μεγιστάνες καί «ήρωες»! …Καί του σαλονιού καί του λιμανιού! …Καί «Δημοκράτες» καί προστάτες τού ΚΚΕ ! …Καί αντιδεξιοί καί αποκλειστικοί ηγέτες τής Δεξιάς, όπως μας διαβεβαίωσε προσφάτως από την Κομοτηνή η Μητσοτάκαινα-Μπακογιάννη-Κούβελου !!!

Μετά απ’ όλα αυτά δεν πρέπει ο αναγνώστης να έχει και πολλές απορίες για το πώς λειτούργησε η Μεταπολίτευση στην Ελλάδα. ΟΛΑ τα «μυστήρια» της Μεταπολίτευσης έχουν πλέον την εξήγησή τους …Από το «Πολυτεχνείο» και τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ μέχρι το «βρώμικο ‘89» όλα εξηγούνται, εάν γνωρίζει κάποιος τον ρόλο τού ΚΚΕ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν πρέπει καν ν’ αναρωτιέται τον λόγο που κάποιοι ήθελαν και κατάφεραν να νομιμοποιήσουν το ΚΚΕ. Δεν πρέπει καν ν’ αναρωτιέται τον λόγο που η κόρη τής Παπαρήγα σπούδασε στη βενιζελική «σφηκοφωλιά» τού Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών. Οι δωσίλογοι του Εμφυλίου με αυτήν τη «νομιμοποίηση» απλά έβαλαν το «όπλο» τους στο «pay-roll» τού ελληνικού λαού …Να πληρώνει ο λαός το παρακράτος τους, γιατί τα «κουπόνια» δεν έφταναν. Από εκεί και πέρα «business us usual»!

KKE | Για την πρόσφατη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ με θέμα τον  προγραμματισμό δράσης του Κόμματος για το επόμενο διάστημαΌταν βλέπει κάποιος το «παλάτι» τού Περισσού, πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται …Τα «βαριά» σταλινικά σύμβολα που το χαρακτηρίζουν είναι απλά μια «βιτρίνα» …Ίχνος κομμουνισμού δεν έχει μέσα το κτίριο. Όταν κλείνουν οι πόρτες, τα πάντα μπαίνουν σε μια «τάξη», η οποία δεν είναι αυτή που φαίνεται …Άλλος είναι ο αρχηγός που φαίνεται για τους «έξω» και άλλος ο αρχηγός από «μέσα» …Άλλος είναι αυτός που μαζεύει τα κουπόνια και άλλος αυτός που κρατάει το ταμείο …Άλλος είναι ο αρχηγός των «προλεταρίων» και άλλο το «αφεντικό» …Δεν πρέπει να έχει γίνει ΠΟΤΕ ούτε μία ιδεολογικού τύπου κουβέντα εκεί μέσα! …Τα πάντα είναι απειλές, εκβιασμοί κι εντολές για προβοκάτσιες …Τα πάντα καταλήγουν σε μοιρασιές και μερίδια.

…Αναγκαστικά! …Οι πάντες εκεί μέσα είναι για φυλακή! Εάν ανοίξουν τα «μαύρα» ταμεία τού ΚΚΕ, θα πρέπει να πάνε φυλακή οι «πατερούληδες» …και αυτά τα γνωρίζουν τα «αφεντικά» τους. Με αυτό το «θάρρος» ο Κούλης «έκραζε» τον «ρολεξάτο» Κουτσούμπα στη Μητρόπολη στην κηδεία τού Μίκη Θεοδωράκη …«Θράσος» που είχαν οι ποταποί προλετάριοι ν’ αποδοκιμάσουν τον «κάπο»!; …Οι «Παπαρήγες» και οι «Κουτσούμπες» είναι για τις «αγγαρείες» και τους «δρόμους» …Να λένε τις ατάκες τους και να πηγαίνουν στο αφεντικό να τους χτυπάει στον ώμο …Να κάνουν αντιαμερικανικές πορείες σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς τής Πρεσβείας …Να σηκώνουν πρώτοι τα μανίκια για να εμβολιαστούν, προκειμένου να μη θυμώσουν τ’ αφεντικά.

Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Θερμό επεισόδιο Μητσοτάκη – ΚουτσούμπαΤο «αφεντικό» τού ΚΚΕ είναι πάντα ο κυρίαρχος βενιζελικός παρά­γοντας. Επί χρόνια ήταν ο γέρος Παπανδρέου των «ξερονησιών», στη συνέχεια έγινε ο Ανδρέας Παπανδρέου τής συνδικαλιστικής αργομισθίας, των αντιστασιακών συντάξεων και της νομιμοποίησης και τέλος έγινε ο Μητσοτάκης τής διάσωσης από την πτώση τής «μαμάς» Σοβιετίας. Όποιος δίνει «μπαγιόκο», είτε σε προστασία είτε σε συντάξεις και μισθούς, αυτός είναι που δίνει κι εντολές. Έτσι καταλαβαίνεις ποιος είναι το αφεντικό. Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν μπο­ρούσε να γίνει Πρωθυπουργός με τις ψήφους των δεξιών, επιστρατεύτηκε όλο το «φάσμα» τού ΚΚΕ για να γίνει τέτοιος! …Όταν ο βενιζελικός Γιώργος Παπανδρέου μάς έβαλε στο Μνημόνιο, το οποίο νομιμοποιούσε όλη τη «λεία» των βενιζελικών τραπεζιτών, το ΚΚΕ των «ροπαλοφόρων» ανέλαβε την περιφρούρηση της Βουλής, η οποία θα υπέγραφε τη νέα παράδοση της χώρας στους νέους κατακτητές! Όταν οι Βενιζελικοί δεν τολμούσαν να προδώσουν τη Μακεδονία, τους κομμουνιστές έστειλαν στις Πρέσπες.

Αποκάλυψη σοκ για Μητσοτάκη: Γιατί πήγε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ -  Κλάους Σβαμπ: Το “αφεντικό” του Μητσοτάκη στο Νταβός και το ...Τα πετυχημένα κόλπα δεν αλλάζουν και έτσι έγινε και τώρα. Και πάλι θα έστηναν ένα «δίπολο» δικών τους ανθρώπων, οι οποίοι θα παρίσταναν τους «εχθρούς» μεταξύ τους και θα έβαζαν και πάλι το ΚΚΕ σε «επιφυλακή» —μη τυχών και χρειαστεί—. Πρόβλημα με το ΚΚΕ δεν είχαν, γιατί, παρ’ όλη την καταδίκη που έχει γενικά επιβληθεί στον κομμουνισμό, τα «αφεντικά» αυτού του κόσμου δεν θέλουν να τον εξαφανίσουν από εκείνα τα κράτη που  θέλουν να ελέγχουν απόλυτα. Για ευνόητους λόγους τα συμπαθούν τα «ημινόμιμα» κομμουνιστικά κόμματα οι Σβαμπ αυτού του Κόσμου. Το δήλωσε άλλωστε κι ο ίδιος ο Σβαμπ ότι του αρέσει η λειτουργία τού κομμουνιστικού μοντέλου τής Κίνας. Αυτό σημαίνει ότι οι Βενιζελικοί όχι μόνον δεν θα είχαν πρόβλημα να κρατήσουν το «κέλυφος» του παρακράτους τους μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης, αλλά αντίθετα θα ενθαρ­ρύνονταν να το κάνουν. Ούτε τα «χρωστούμενα» του ΚΚΕ στη «μαμά» Ρωσία δεν ήταν ικανά ν’ ανοίξουν τα απόρρητα ταμεία τού Περισσού. Προφανώς αυτά διεκδίκησε και πήρε ο Μητσοτάκης από τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην οποία συμμετείχε και η οποία θα έπρεπε να αποφασίσει για την επόμενη «ημέρα» στην Ελλάδα.

Έχοντας σώσει το «εργαλείο» τους, οι Βενιζελικοί απλά θα επαναλάμβαναν τον παλιό σχεδιασμό …Τον παλιό σχεδιασμό τού διπόλου τής Μεταπολίτευσης μεταξύ τού Αποστάτη και του Ανδρέα. Έβαλαν τον γιο τού Μητσοτάκη από τη μια πλευρά κι από την άλλη έβαλαν τον γιο εκείνων των επαρχιωτών εργολάβων τής Χούντας ονόματι Τσίπρα …Σίγουρα πράγματα …Ο δικός τους Αλαβάνος έκανε το κάστινγκ και διαπίστωσε ότι ο «καδρόνιας» των Αμπελοκήπων τούς «έκανε» …Έτσι κι αλλιώς ελεγχόμενος ήταν, γιατί τούς «χρωστούσε» …«Καρότσι» τον πάνε στην «επιτυχία» από τότε που υπάρχει. Από την «επιτυχία» με «σπόντα» στο Πολυτεχνείο όλο και κάποιος Αλαβάνος έβαζε «πλάτη», για να κάνει τον αγράμματο βενιζελικό «κομμουνιστή» Τσίπρα «μορφωμένο» και «πετυχημένο». Του έδωσαν και τις ατάκες τύπου «go back madame Merkel» και τον έκαναν πρωθυπουργό …Τζάμπα ήταν. Όπως βάζουν το δικό τους ΚΚΕ να κάνει «αντιαμερικανικές» πορείες, έτσι έβαλαν και τον Τσίπρα να κάνει τον δήθεν αντιγερμανό αντιμνημονιακό. Όπως ο φιλοαμερικανός Ανδρέας φώναζε «έξω από το ΝΑΤΟ», έτσι κι ο Τσίπρας «βαρούσε τα νταούλια» για τις αγορές.

Μητσοτάκης vs Τσίπρας: Από την «επιστροφή στην κανονικότητα» στο νέο  δίλημμα - ΤΟ ΒΗΜΑ Αυτή η «γενναία» πριμοδότηση στον Τσίπρα ήταν η ικανή κι αναγκαία συνθήκη για να γίνει ο Κούλης πρωθυπουργός. Χάρη στον αγράμματο Τσίπρα μπόρεσαν κι έκαναν Πρωθυπουργό και τον αυτιστικό Κούλη …Όπως με «άλλοθι» τα θύματα στο ΜΑΤΙ έκαψαν όλη την Εύβοια και την Αττική ή με την καταστροφή στη Μάνδρα δικαιολόγησαν την τραγωδία στα Τέμπη! …Παντού τα χειρότερα του Τσίπρα ήταν η «αριστεία» των κακών που θ’ ακολουθούσαν με τον Μητσοτάκη! …Μπροστά ο Τσίπρας κι ακολουθούσε ο Μητσοτάκης! Η κατάσταση όμως δεν πήγε όπως θα ήθελαν …ή όσο καλά θα ήθελαν να πάει …Πήγε όπως πάει η γενικότερη κατάσταση με τα «αφεντικά» τους στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Τώρα βρίσκονται πάλι σε συναγερμό …Ο Κούλης ξεπέρασε και τον εαυτό του …Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τομέας όπου να έκανε κάτι σωστό.

Μετά την άθλια κυβερνητική του θητεία, η οποία είχε μέσα της προδοσίες τύπου Πρεσπών, φασιστικές πρακτικές τύπου εμβολιασμών, πολλαπλασιασμό τού δημοσίου χρέους, ήρθε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά το έγκλημα των Τεμπών είχε πρόβλημα …Τεράστιο πρόβλημα. Ήταν θέμα χρόνου να τον στείλουν στο διάολο οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τής ΝΔ. Δεν ήθελαν ούτε να το σκέφτονται ότι θα έδιναν κάλυψη σε έναν ανίκανο, ο οποίος —εκτός όλων των άλλων— αδιαφόρησε για τις ζωές των παιδιών τους και τα σκότωσε για να εξυπηρετήσει τα «αφεντικά», που παριστάνουν τους «επενδυτές» …Τον άχρηστο, που ακόμα και στα απλά, όπως είναι τα χρέη τού κόμματός του, δεν έκανε τίποτε για να τα ρυθμίσει εις βάρος τού «κηφηναριού» των κομματόσκυλων, τη στιγμή που ο κόσμος χάνει τα σπίτια του για πενταροδεκάρες. Θέλει να μας κυβερνήσει κάποιος, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός κόμματος που χρωστά 400 εκατομμύρια, την ώρα που οι πολίτες πετιούνται στο δρόμο.

Εάν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό, μπορεί να ερμηνεύσει τα πάντα. Σήμερα γίνεται μια επανάληψη του «βρώμικου ‘89». Ο Μητσοτάκης κινδυνεύει να «γκρεμιστεί» από τη θέση του κι αναγκαστικά πρέπει ν’ αναζητήσει τη βοήθεια των κρυφών συνεργατών. Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε με διαφορετικό «μάτι» την «αυτοκτονική» παρουσία τού ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές …Δεν έγινε δηλαδή διαφορετικό απ’ ό,τι είχε γίνει με τη συνεργασία του Κων/νου Μητσοτάκη και των κομμουνιστικών κομμάτων. Μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που στις τελευταίες εκλογές «θυσιάστηκε» τόσο εύκολα ο ΣΥΡΙΖΑ, για να παραμείνει ο Μητσοτάκης αρχηγός τής ΝΔ. Ο «διορισμένος» από τον βενιζελικό Αλαβάνο αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ έκανε εκείνη την «αντιπολίτευση», η οποία θα «έσωζε» τον αρχηγό των Βενιζελικών Μητσοτάκη.

Όλα τα «αυτογκόλ» τής τελευταίας στιγμής σημειώθηκαν από Βενιζελικούς, οι οποίοι παριστάνουν τους κομμουνιστές. Όλοι οι κομμουνιστές «πολυτελείας» τύπου Κατρούγκαλου ή Ψαριανού είναι Βενιζελικοί κι απλά —όταν χρειάζεται— πάντα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη μυστική τους «σέχτα». Άρα, πρέπει να γνωρίζεις το διακύβευμα των τελευταίων εκλογών, για να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη σ’ αυτές …Η αρχηγία στη Δεξιά ήταν ο «μείζον» πρόβλημα για τους Βενιζελικούς και αυτή ήταν που πήρε τη μέγιστη προτεραιότητα! Εάν χάσουν τον έλεγχο της Δεξιάς, «καταρρέει» το σύνολο του σχεδιασμού που τους δίνει το μονοπώλιο στην εξουσία. Όλο το μυστικό τής εξουσίας τους είναι ότι με τις ψήφους τής Δεξιάς εκτελούν όλες τις επιθυμητές για τ’ αφεντικά τους πολιτικές …Φορτώνουν τον «μουντζούρη» των προδοσιών στη Δεξιά κι ο λαός δεν έχει επιλογές για να ξεφύγει απ’ αυτούς …«Καίνε» μόνιμα τη Δεξιά και τη χρησιμοποιούν σαν «πυρίμαχη» ζώνη για τους ίδιους. Αυτοί μονίμως παραμένουν «άφθαρτοι» ως επιλογές και ο λαός απλά «δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» —χωρίς καν να υποπτεύεται τι συμβαίνει!—. Αυτοί μονίμως —και αυθαίρετα— «δημοκράτες», «προοδευτικοί», «ανθρωπιστές», «κοσμοπολίτες» και πάντα πλουσιότεροι από τα θύματά τους!

Εάν διώξουν οι δεξιοί τον Κούλη από τη ΝΔ, πάει χαμένη όλη η συνωμοσία των Βενιζελικών για τον απόλυτο έλεγχο της Δεξιάς πάει χαμένη …Η συνωμοσία τού πατέρα του με τον Ανδρέα εις βάρος τής Δεξιάς και των ψηφοφόρων της …Πάει χαμένο το «αίμα» τού Μπακογιάννη …Πάει χαμένο το «βρώμικο ‘89», το οποίο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν η «σωτηρία» του μπροστά στη βέβαιη αποβολή του από την ηγεσία τής ΝΔ —λόγω των συνεχόμενων ηττών του—. Σώθηκε τότε με «βρωμιές» το βενιζελικό παρακράτος και το ίδιο επιχειρεί να κάνει και σήμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο —και στηριζόμενο στα ίδια ακριβώς δεδομένα—. Γι’ αυτόν τον λόγο διαψεύστηκαν όλες οι δημοσκοπήσεις. Έπαιξαν το τελευταίο τους «χαρτί» για να σώσουν τον Μητσοτάκη, γιατί αυτό ήταν το πρωτεύον γι’ αυτούς. Στις τελευταίες εκλογές «η ηγεσία τής ΝΔ» ήταν το διακύβευμα για το οποίο τα «έδωσαν όλα» οι Βενιζελικοί και όχι η «Κυβέρνηση» …Η «Κυβέρνηση» μπορούσε να «περιμένει» και τις επόμενες εκλογές! Εάν όμως έχανε η ΝΔ μεγάλο ποσοστό τής δύναμής της, θα γκρεμιζόταν από την ηγεσία της ο Μητσοτάκης και δεν θα ήταν εύκολο να επανέλθει το σόι του σ’ αυτήν …«Επόμενο τρένο» θα υπήρχε μόνον για την «Κυβέρνηση», αλλά όχι γι’ αυτούς! 

Γνωρίζοντας κάποιος όλα αυτά, καταλαβαίνει και ποια είναι η ιδανική στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσει κάποιος, για να σώσει την πατρίδα και βέβαια τον εαυτό του. Στόχος είναι η «αποσυναρμολόγηση» αυτής της τρομερής «μέγγενης», η οποία έχει «κλειδώσει» γύρω από τον «σβέρκο» τού λαού και τον «σέρνει» εκεί όπου δεν πρέπει, με τη μόνιμη απειλή τού «πνιγμού» και τους θανάτου …Μια «μέγγενη», η οποία έχει ένα «κινητό» μέρος, το οποίο είναι οι δήθεν βενιζελικοί δημοκράτες με τα πολλά κόμματα τους και ένα «σταθερό», το οποίο είναι το δογματικό ΚΚΕ, το οποίο τούς δίνει την ευκαιρία να πιέζουν τον λαό, κάθε φορά που αυτός απειλεί τ’ «αφεντικά». Αυτό είναι το «κόλπο» …και αυτό είναι πρέπει ν’ ακυρωθεί.

Οι επόμενες εκλογές είναι καθοριστικές για έναν πολύ απλό λόγο. Σε πρώτη φάση τα αφεντικά τής Μπίλντερμπεργκ έσωσαν τον Μητσοτάκη στη θέση του, αλλά το αρνητικό γι’ αυτούς είναι ότι έπαιξαν το «χαρτί» τους. Εάν ο λαός επιμείνει στη θέση του να τον τιμωρήσει, τότε αυτός «φεύγει» χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν μπορεί η οικογένεια των πολιτικών «Κορλεόνε» να διαχειριστεί τον «θυμό» των δεξιών ψηφοφόρων με μόνο όπλο της τον έλεγχο του υπερχρεωμένου —και μετά τα Τέμπη ηθικά «χρεοκοπημένου»— κόμματος της ΝΔ. Μια τέτοια αρνητική εξέλιξη για τους Βενιζελικούς θα βάλει σε κίνδυνο τον λαό, γιατί θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον εκβιάσουν και τον απειλήσουν. Έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι αδίστακτοι και ότι μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε. Το απέδειξαν στη Μικρασιατική Καταστροφή, στον Εμφύλιο, στη Χούντα, στην Κύπρο κλπ..

Τόσο οι Βενιζελικοί όσο και οι ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτές τις αρνητικές γι’ αυτούς εξελίξεις με κάθε μέσο. Όταν λέμε «με κάθε μέσο» εννοούμε «με κάθε μέσο». Είτε οι βενιζελικοί θα προκαλέσουν κρίση με την Τουρκία τού «συνεταίρου» τους Ερντογάν είτε οι ΚΚΕδες θα προκαλέσουν αναταραχή στις τάξεις των λαθρομεταναστών, προκειμένου να πουλήσουν το γνωστό «νταβατζηλίκι» των Βενιζελικών. …Αναγκαστικά, εφόσον το μεταπολεμικό σύστημα είναι έτσι σχεδιασμένο «επάνω» τους, που δεν μπορεί ν’ ανεχθεί τέτοια «απώλεια» ισχύος …αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εάν θέλουμε ν’ απαλλαγούμε απ’ αυτούς και να σωθούμε …Πρέπει ο λαός να «τιμωρήσει» τον προδότη των Πρεσπών, της Κύπρου και σύντομα του Αιγαίου …Τον δολοφόνο των Τεμπών!

Ταυτόχρονα ο ίδιος δημοκρατικός λαός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ευθυγραμμιστεί με τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο και ν’ απαιτήσει την αποβολή τού ΚΚΕ από την ελληνική Βουλή. Δημοκρατικό Δικαίωμα του καθενός είναι ν’ αγωνίζεται για την ιδεολογία στην οποία πιστεύει …Όμως, ΔΕΝ είναι δικαίωμά του να «τρυπώνει» —και μάλιστα επί πληρωμή— σε «όργανα» της Δημοκρατίας, η οποία και τα οποία δεν τον αφορούν. Δικαίωμα του καθενός, για παράδειγμα, είναι να πιστεύει στο Ισλάμ …ΔΕΝ είναι δικαίωμά του όμως να μπαίνει ως «συλλειτουργός» ιερέας μέσα στους χριστιανικούς ναούς και να κρίνει την ορθότητα του «Πάτερ Ημών» …ΔΕΝ είναι δικαίωμά του να ψάλει το «Πάτερ ημών» όπως αυτός νομίζει σωστό. Όποιος διαφωνεί με το «Πάτερ ημών», μένει έξω από την Εκκλησία …Δεν είναι κακό …Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι μέσα σ’ αυτήν …Κάθεσαι έξω απ’ αυτήν και μια πολιτισμένη κοινωνία σε αφήνει να πιστεύεις ό,τι θέλεις.

Κάτι το ανάλογο συμβαίνει και με το ΚΚΕ. Το κομμουνιστικό ΚΚΕ μπαίνει μέσα στη Βουλή τής Δημοκρατίας και παριστάνει τον «τιμητή» των πάντων. Την ίδια ώρα που απέλυε εργαζόμενους των 500 ευρώ τής «Τυποεκδοτικής» ζητούσε στη Βουλή κατώτατο μισθό από τους «καρχαρίες» τού κεφαλαίου» 1200 ευρώ. Του πρόσφεραν δωρεάν ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, για να υπηρετήσει υποτίθεται την ιδεολογία του και πήγε και τα πούλησε στη χειρότερη έκφραση της «Διαπλοκής» σαν ιδιωτικό περιουσιακό του στοιχείο. Κατηγορεί για τα πάντα το «κεφάλαιο» και, όταν αυτό καταλήστευσε ολόκληρη την πατρίδα μας, το ΚΚΕ έβαλε τους ροπαλοφόρους του να εμποδίσουν τον λαό ν’ αντιδράσει. Σε όλα έχει να πει τα χειρότερα, γιατί απλούστατα δεν κρίνεται ποτέ γι’ αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει. Για όλα κατηγορεί τη Δημοκρατία, αλλά δεν «βλέπει» την ανθρώπινη τραγωδία που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τής ανθρωπότητας εξαιτίας τού κομμουνιστικού καθεστώτος τής Βόρειας Κορέας. Γνωρίζει τα πάντα για την εκμετάλλευση του λαού από την εξουσία, αλλά πάντα πηγαίνει πρώτο για εισπράξεις στα γκισέ της Δημοκρατίας.

Όλα αυτά είναι εγκλήματα κατά τής Δημοκρατίας, εφόσον «υπονομεύουν» τη λειτουργία της. Το ΚΚΕ συμμετέχει συνειδητά σ’ αυτήν την υπονόμευση, εφόσον θεωρητικά αποτελεί ιδεολογικό του στόχο και πρακτικά συμφέρει τα αφεντικά του. Αυτό είναι δεδομένο ότι το κάνει. Κάποιοι βάζουν το ΚΚΕ να «καπελώνει» με τον λόγο του όποιο επιχείρημα θ’ μπορούσε ν’ αναδείξει νέες πολιτικές δυνάμεις στον τόπο. Βάζουν στο «στόμα» τους ό,τι θέλουν να «κάψουν», για να μην το χρησιμοποιήσουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι και ανταγωνιστές τους. Ό,τι θέλουν το κάνουν να φανεί σαν δήθεν «κομμουνιστικό» ή ουτοπικό …Ό,τι έκαναν και με τη Χρυσή Αυγή από την «απέναντι» μεριά …Μια Χρυσή Αυγή, η οποία είναι στη φυλακή ως εγκληματική οργάνωση, ενώ οι χρυσαυγίτες είναι «γατάκια» μπροστά στους εγκληματίες τού ΚΚΕ. Αυτός είναι ο ρόλος τού ΚΚΕ στη Βουλή και γι’ αυτό το έχουν εκεί μέσα. Εάν δεν του εξασφάλιζαν κρατικό μισθό, το πιο πιθανό θα ήταν σήμερα να είχε εξαφανιστεί, όπως συνέβη παντού στον Δυτικό Κόσμο. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους και το ΚΚΕ παίρνει το χαρτζιλίκι τού χαφιέ. Αυτά όλα είναι παράνομα …Στη Βουλή το ΚΚΕ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να μπει !!!

Έξω στην κοινωνία έχει δικαίωμα να υπάρχει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, εφόσον σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους …Αυτό είναι που επιβάλει η κοινή λογική, ο πολιτισμός μας και αυτό το διασφαλίζει η γενναιόδωρη Δημοκρατία …Πραγματικά γενναιόδωρη, εάν σκεφτεί κάποιος τι είδους τερατώδη μεταχείριση είχαν οι δημοκράτες μέσα στα κομμουνιστικά καθεστώτα των Στάλιν και Μάο παλαιότερα και του καραγκιόζη Κιμ-Γιονγκ-Ουν σήμερα. Αυτός ήταν κι εξακολουθεί να είναι ο κομμουνισμός όπου ασκεί εξουσία! …Μόνον στα «συστήματα» των άλλων ζητούν δικαιώματα κι ελευθερίες οι κομμουνιστές φασίστες …Στα δικά τους φροντίζουν να έχουν «γκουλάγκ» και «χαντάκια» για τους αντικαθεστωτικούς …Κάποιοι μάλλον μπερδεύονται και τη γενναιοδωρία τής Δημοκρατίας την κάνουν να εμφανίζεται σαν «χαζομάρα» της!

Όλα αυτά στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας είναι ντροπή και μόνον που υπάρχουν. Σε μια εποχή στην οποία έχουν αποκαλυφθεί τα δεκάδες εκατομμύρια των νεκρών πολιτών που δολοφονήθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα, είναι ντροπή οι κομμουνιστές να εμφανίζονται ως «προοδευτικοί». Σε μια εποχή στην οποία έχουν αποκαλυφθεί στρατιές εκατομμυρίων χαφιέδων τύπου ΣΤΑΖΙ, είναι ντροπή οι κομμουνιστές να εμφανίζονται ως «δημοκράτες». Σε μια εποχή —τέλος— στην οποία τα μόνα κτήνη τής εξουσίας που υπάρχουν εν ζωή είναι οι ηγέτες κομμουνιστικών συστημάτων τύπου Κίνας και Βόρειας Κορέας, είναι ντροπή οι συνοδοιπόροι τους να περνάνε έστω κι ως επισκέπτες το «κατώφλι» μιας Δημοκρατικής Βουλής …Πρέπει το σκουπιδαριό τού ΚΚΕ να φύγει με τις κλωτσιές από τη Βουλή! …Πρέπει οι συνοδοιπόροι τού παγκόσμιου κομμουνισμού —των κτηνών και των δολοφόνων— να πάνε στα σπίτια τους και αυτό μόνον ο δημοκρατικός λαός μπορεί να το επιβάλει! Μόνον με τον τρόπο αυτόν μπορεί ο ελληνικός λαός να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον …Σε ένα μέλλον, το οποίο δεν θα διαμορφώνεται από τους οπλισμένους παρακρατικούς, οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων.

Εάν θέλουμε λοιπόν να μας θυμούνται με ευγνωμοσύνη οι απόγονοί μας —και να μην μας καταριούνται—, πρέπει να τους αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που —όπως δείχνουν τα πράγματα— θα καταλήξουμε. Ήδη καταριούνται οι πάντες τη γενιά τής Μεταπολίτευσης …και δικαίως, εάν σκεφτεί κάποιος ότι «κατόρθωσαν» κι έχασαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτε «όρθιο» …«Έφαγαν» τον κόπο και τις συντάξεις των προηγούμενων και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων …Την πιο άπληστη και άχρηστη γενιά στο σύνολο της ελληνικής ιστορίας …Τη γενιά αυτή, η οποία, ακολουθώντας τον μαρξιστή Ανδρέα, έμαθε να απαιτεί να ζει με δάνεια κι επιδόματα και να μην εργάζεται …Την πιο μαρξιστική κι αυτοκτονικά «ανθελληνική» γενιά στο σύνολο αυτής της ιστορίας …Τη γενιά που «ξέρασε» επάνω στον Ελληνισμό μαρξιστικά «σκουπίδια» σαν τον Φίλη, τον Παπαδημούλη, τον Ψαριανό, τον Μουζάλα, τον Κωνσταντίνου και πάρα πολλούς άλλους …Αυτοί ήταν οι «πραιτωριανοί» και συνένοχοι του βενιζελισμού, ο οποίος μας οδήγησε στην καταστροφή των Μνημονίων …Του βενιζελισμού των δωσίλογων Μητσοτάκηδων και Πικραμένων.

Στο διάολο”! Τι μπορείς να σχολιάσεις για την ανοησία υποστηρικτών του  πανό… | Defence-point.gr Ό,τι δεν ξεπούλησε η «γενιά τού Πολυτεχνείου» —για να πλουτίσουν σε προσωπικό επίπεδο οι «καρχαρίες» της— το άρπαξαν οι «δανειστές». Ό,τι δεν έφυγε μέσα σε κούτες από «πάμπερς», το άρπαξαν οι Γερμανοί τής Μέρκελ. Ό,τι δεν άρπαξαν οι κατά φαντασίαν «ήρωες» της μιας βραδιάς, το παρέδωσαν στους «κλητήρες» τού Μνημονίου. Εμείς είμαστε η τελευταία γενιά που έχει θεωρητικά κάποιες δυνατότητες αντίδρασης και την πιθανότητα ανάκτησης των κλεμμένων. Εάν χάσουμε την ευκαιρία αυτή, ο Ελληνισμός απλά θα «σβήσει» από έλλειψη «καυσίμων», όπως σβήνει ένα «καντήλι» όταν του τελειώνει το «λάδι» …Η Ελλάδα θα μείνει μια χώρα γερόντων και μεταναστών, που απλά θα συντηρεί μια διεφθαρμένη τάξη πάμπλουτων εξουσιαστών. Θα ερημώσει και θ’ αλλάξει «πρόσωπο» …Θα σκορπιστούν οι Έλληνες στον Κόσμο …Μέσα σε μία γενιά θα «ξεχάσουν» τη γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους και φυσικό είναι μετά να τους «ξεχάσει» κι ο κόσμος. Ας πάει κάποιος στη Βουλγαρία να «δει» το μέλλον τής Ελλάδας.

Δυστυχώς, εξαιτίας των βενιζελικών κλεφτών και των διεφθαρμένων μαρξιστών «μπράβων» τους, εκεί φτάσαμε! Φτάσαμε στο σημείο να χάνουμε πολέμους με κατεβασμένα τα χέρια! Αρκεί να μας δώσουν ένα επίδομα και κάνουμε τα στραβά «μάτια»! Κάποτε οι Έλληνες, όταν ανέβαιναν στα τραίνα για να ξενιτευτούν, έκλαιγαν …και τώρα πείστηκαν ότι πρέπει μάλιστα και να το «γιορτάζουν» όταν βρίσκουν φτηνά εισιτήρια για να φύγουν. Κάποτε θυσιάζονταν για μια σπιθαμή γης τής πατρίδας τους και τώρα ψηφίζουν αυτούς, οι οποίοι καλούν «επενδυτές» ν’ αγοράσουν «Ελλάδα» σε τιμή «ευκαιρίας». Δεν θα περάσει πολύς καιρός που θα φανεί η τραγικότητα αυτής της κατάστασης. Πριν φτάσουμε σ’ αυτήν την καταστροφική εξέλιξη, έχουμε μια τελευταία ευκαιρία ν’ αντιδράσουμε. Σε αυτές τις εκλογές θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσουμε επιτέλους τη μεγάλη «μάχη», για ν’ ανατρέψουμε την «τύχη» που μας επιφυλάσσουν οι δανειστές μας …οι οποίοι τυγχάνει να είναι και τα αφεντικά των Βενιζελικών!…

…«Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ», όπως λέει και το τραγούδι των γνωστών …«αντιστασιακών» …ΤΩΡΑ, που ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση από παντού …ΤΩΡΑ, που οι «Πέρσες» από Ανατολή και οι «Ούννοι» από τη Δύση διεκδικούν το μεγαλύτερο τρόπαιο της ιστορίας και είναι ο ίδιος ο Ελληνισμός …Το «χρυσόμαλλο δέρας» τού ανθρώπινου πολιτισμού. Όταν μιλάμε για το μεγαλύτερο τρόπαιο της ιστορίας, κυριολεκτούμε …Τον Ελληνισμό στοχεύουν με όλα τους τα «όπλα», γιατί μόνον αυτός μπορεί να τους απειλήσει! Στην κυριολεξία θα πρέπει να στήσουμε νέες «Θερμοπύλες», για να τους σταματήσουμε …Θα πρέπει να νικήσουμε σε νέους «Μαραθώνες» και νέες «Σαλαμίνες», αφού βαλλόμαστε από παντού.

Drag Queen Story Hour Continues Its Reign at Libraries, Despite Backlash -  The New York Times Αυτήν τη στιγμή τα φασιστικά σκουπίδια τού μαρξισμού έχουν εξαπολύσει παγκόσμια επίθεση. Απειλούν ολόκληρη την ανθρωπότητα και όχι μόνον την Ελλάδα. Αυτοί είναι που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, την οποία στήριξε με όλα τα μέσα —και εις βάρος των συμφερόντων τού ελληνικού λαού— ο δωσίλογος Μητσοτάκης. Αυτοί οι ίδιοι είναι που έφτασαν σε σημείο απόλυτης διάλυσης και παρακμής την πιο ισχυρή χριστιανική χώρα στον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή οι ΗΠΑ υποφέρουν από την επίθεση των μαρξιστών. Η οικονομία τους έχει λεηλατηθεί. Η αγορά τους έχει συρρικνωθεί μετά από συνεχείς κι οργανωμένες καταδρομικές «επιθέσεις» όχλων. Η ενεργειακή τους αυτονομία πετάχτηκε στα σκουπίδια. Η βιομηχανική παραγωγή εγκατα­λείφθηκε κι έγινε ένας σωρός από σκουπίδια. Οι πόλεις τους καταρρέουν υπό το βάρος τής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευ­σης. Οι τραβεστί και οι ανώμαλοι μπήκαν στα σχολεία τους και «χαϊδολογούνε» τα παιδιά τους, προσπαθώντας να τα πείσουν να «ευνουχιστούν». Οι τοκογλύφοι τούς παίρνουν τα σπίτια τους. Οι «big-Pharma» τούς «δηλητηριά­ζουν» με υποχρεωτικά εμβόλια. Τα καρτέλ των ναρκωτικών έχουν πλημμυρίσει τις «πιάτσες» των ναρκωτικών με φτηνή φαιντανύλη και τα «ζόμπι» πλέον κατακλύζουν τις γειτονιές τους. Η λογοκρισία έχει περάσει σε οργουελικό επίπεδο. Η Δικαιοσύνη έχει διπλή και τριπλή «ταχύτητα», ανάλογα μ’ αυτόν που καλείται να κρίνει. Οι εκλογές κερδίζονται από τους «εκλεκτούς» των Λεσχών και όχι από εκείνους που ψηφίζει ο λαός.

Εάν αυτά όλα τολμούν και τα κάνουν στον θεωρητικά πιο ισχυρό λαό τού κόσμου, αντιλαμβανόμαστε τι μέλλον προβλέπεται να προσφέρουν στους μισητούς Έλληνες. Εάν δεν διστάζουν να βάλουν σε περιπέτειες αυτόν τον λαό, αντιλαμβανόμαστε τι είναι σε θέση να κάνουν εις βάρος των Ελλήνων. Εάν δεν φοβήθηκαν να προκαλέσουν πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, γιατί να φοβηθούν να βάλουν «φωτιά» στο Αιγαίο; …ΑΥΤΟΙ είναι οι «κολλητοί» των Βενιζελικών και των τοπικών λακέδων τους …Απέναντι σ’ ΑΥΤΟΥΣ τους ίδιους στέκεται σήμερα η Ελλάδα …ΑΥΤΩΝ τα συμφέροντα αντιπροσωπεύει ο αντινατιβιστής Μητσοτάκης …O Μητσοτάκης των εμβολίων τού Μπουρλά …Ο Μητσοτάκης, ο οποίος ζει κι ονειρεύεται το «great reset» τού ανώμαλου Σβαμπ και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Ο μισότρελος εξουσιομανής Μητσοτάκης, που κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμφωνήσει με τα «αφεντικά» του πίσω από τις «πλάτες» μας για το μέλλον των Ελλήνων.

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!…

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!…

 

ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΚΑΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ !!!…

 

…ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: