Οι δεξιοί πρέπει να τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη !…

…Να ψηφίσουν τον Βελόπουλο, ακόμα κι αν σιχαίνονται τον «Χλαπάτσα» τής Βουλής !…

…Θα «χαρεί» τις ψήφους αυτές όσο «χάρηκε» ο Τσίπρας τα «ΝΑΙ» τού Δημοψηφίσματος!

…Από τη στιγμή που οι Μητσοτάκηδες έκαναν «πειρατεία» στο μεγάλο «σκάφος» τής Δεξιάς, αυτό που πρέπει να κάνουν οι Δεξιοί είναι να αρπάξουν το μητσοτακικό «πειρατικό» και να τους «λιντσάρουν» πολιτικά μέσα στη ΝΔ !…

…Έτσι θα γίνει η μεγαλύτερη πολιτική «ανατροπή» τού τελευταίου αιώνα !!!

 

Επειδή πολλοί Δεξιοί —απογοητευμένοι από τους προδότες τής Μακεδονίας και τους δολοφόνους των Τεμπών— προβληματίζονται για το τι θα πρέπει να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, για ν’ απαλλαγούν από τον πολιτικό κι εθνικό «καρκίνο» τού «μητσοτακισμού», η απάντηση είναι απλή: …Κάνεις τα αντίθετα απ’ αυτά που μεθοδεύουν αυτοί, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους …Ακυρώνεις τους σχεδιασμούς τους, που στόχο έχουν την επανεκλογή Μητσοτάκη …Ήδη φαίνεται τι ακριβώς τους συμφέρει και άρα εκ των πραγμάτων φαίνεται και τι ΔΕΝ τους συμφέρει. Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και φάνηκε ότι στο θέμα τής «Ελληνικής Λύσης» έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους …Την απόλυτη προσοχή τους και άρα εκεί πρέπει να εστιάσουμε κι εμείς. Πρέπει ν’ «αποκωδικοποιήσουμε» αυτά τα οποία την αφορούν, για να καταλάβουμε τι δεν τους συμφέρει να συμβεί. Εάν λοιπόν για την επανεκλογή Μητσοτάκη τούς συμφέρει η «Ελληνική Λύση» να παραμείνει κόμμα ετικέτας —ιδιοκτησίας Μητσοτάκη και διαχείρισης Βελόπουλου—, αυτό πρέπει ν’ «ακυρωθεί» !…

…Εδώ ακριβώς είναι το όλο θέμα. Η Νέα Τάξη θέλει πάση θυσία την επανεκλογή Μητσοτάκη. Τον βοήθησε με κάθε τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και τώρα πρέπει να παγιδευτεί ο λαός, γιατί η βοήθεια από πλευράς της πλέον δεν του αρκεί για την επανεκλογή του. Δεν αρκούν οι προσκλήσεις στο Καπιτώλιο ή οι δήθεν διεθνείς πρωτοβουλίες του, που στόχο έχουν την προβολή του, για να «θαμπωθεί» το πόπολο. Τώρα έχουν ανάγκη την ψήφο τού λαού και αυτόν προσπαθούν να παγιδεύσουν. Τώρα είναι ανάγκη ο λαός ν’ ανοίξει τα «μάτια» του, για να δει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει πάση θυσία ν’ ακυρωθεί η προσπάθειά τους αυτή για την παγίδευσή του, γιατί τίθεται πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης κι ο λαός πρέπει ν’ αντιδράσει εκεί όπου υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.

Ο λαός στις επόμενες εκλογές πρέπει ν’ «απολύσει» τον Μητσοτάκη και αυτό γίνεται μόνον εάν τον ταυτίσει με μια μεγάλη εκλογική ήττα τής ΝΔ …Μια «εκκωφαντική» ήττα, η οποία θα θέσει υπό αμφισβήτηση την ηγετική του παρουσία στη ΝΔ. Η «απόλυσή» του είναι ζήτημα εθνικής σημασίας, γιατί είναι δεδομένο ότι μετά τη Μακεδονία πηγαίνει για μια νέα προδοσία στο Αιγαίο …και άρα δεν τον συμφέρει να τον αντιπολιτεύεται η πάγια δεξιά πατριωτική ρητορική, η οποία μπορεί να του προκαλέσει εκλογική ζημιά. Η συγκεκριμένη αυτή επιχειρηματολογία τον συμφέρει να παραμένει μόνιμα στο όριο του γραφικού και του ανέφικτου …Τον συμφέρει να παραδοθεί στον χαφιέ των Μνημονίων και προδότη τής Μακεδονίας Βελόπουλο, για να «καεί».

Βολεύει λοιπόν τον Μητσοτάκη ο πατριωτικός λόγος ν’ ακούγεται μεν προεκλογικά —εφόσον αυτό είναι αναπόφευκτο, καθώς ο λόγος αυτός αποτελεί την άποψη εκατομμυρίων Ελλήνων που δεν μπορεί να εξαλειφθεί—, αλλά μόνον όταν αυτός εκφέρεται από έναν γραφικό πολιτικό, ο οποίος δεν μπορεί να τον μετουσιώσει σε εκλογικό κέρδος …Έναν πολιτικό, ο οποίος να μην μπορεί —εξαιτίας αυτής της πατριωτικής άποψης— να διεκδικήσει την ψήφο τής μεγάλης μάζας των δεξιών ψηφοφόρων τής ΝΔ. Γι’ αυτόν τον λόγο τον συμφέρει η πατριωτική επιχειρηματολογία να εκφέρεται από τον καθ’ όλα γραφικό Βελόπουλο των κηραλοιφών και των επιστολών τού Ιησού.

Τον συμφέρει η «Ελληνική Λύση» να «φωνάζει», αλλά να μη μπορεί να «εισπράξει» πολιτικά τον πατριωτικό λόγο κι ως εκ τούτου να παραμείνει στη Βουλή όπως είναι τώρα …Ένα μικρό κόμμα στο όριο της εισόδου του στη Βουλή, που δεν θα μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο σε μετεκλογικές εξελίξεις. Τον συμφέρει να παίζει το επιθυμητό πατριωτικό «θέατρο»—, αλλά να μην έχει το μέγεθος να διεκδικεί τον ρόλο ενός βασικού κυβερνητικού εταίρου σε μια καθαρά δεξιά Κυβέρνηση με επικεφαλής τη ΝΔ …Να παραμείνει το γραφικό κόμμα τού «φωτισμένου» αρχηγού και των ολίγων «εκλεκτών» και τυχάρπαστων, οι οποίοι ανέλπιστα «κονόμησαν» βουλευτική «αποζημίωση» …Ένα κόμμα «κραυγών» και «ψευδο­καταγ­γελιών», το οποίο θα εμφανίζει τον πατριωτικό λόγο σαν γραφικό και μη ρεαλιστικό.

Αυτό είναι το ζητούμενο, για να ΜΠΟΡΕΣΕΙ ο Μητσοτάκης μετά τις εκλογές ν’ αναζητήσει τη «συνεργασία» προς τα «αριστερά» …Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ΠΡΩΤΙΑ στις εκλογές, ακόμα κι αν η Δεξιά «πατώσει» …«Μπροστά» από τον «στημένο» Τσίπρα και τίποτε άλλο. Στόχος του είναι να μιμηθεί την κυβερνητική θητεία τού Όλαφ Σολτς, που, ως σχετικός «νικητής» των εκλογών στη Γερμανία, εξασφάλισε την Καγκελαρία. Στόχος πρωτοφανής για τα ελληνικά πολιτικά ήθη, εφόσον στην Ελλάδα δεν υπήρξαν ποτέ τέτοιες συνεργασίες που να κατέληξαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό ακριβώς είναι ο στόχος τού Μητσοτάκη και θεωρεί βέβαιο ότι θα τον πετύχει με τις «πλάτες» των ξένων προστατών του, οι οποίοι θα πιέσουν αφόρητα τα «ηττημένα» κόμματα. Αυτό είναι γι’ αυτόν το επιδιωκόμενο …Να εξασφαλίσει το «άλλοθι» της αδυναμίας τής Δεξιάς να κάνει Κυβέρνηση, ώστε ο ίδιος —ως ο πρώτος που θα λάβει την «Εντολή» για σχηματισμό Κυβέρνησης— να επικαλεστεί εθνικούς λόγους και κινδύνους και ν’ αναζητήσει τη «συνεργασία» με τους πραγματικούς ομοϊδεάτες του, οι οποίοι είναι όλοι τους αντιδεξιοί …και ήδη «στημένοι». Αυτούς, τους οποίους ήδη κατονόμασε η Ντόρα και είναι εκείνοι, οι οποίοι επί των εθνικών θεμάτων έχουν τις ίδιες απόψεις μ’ αυτήν …Αυτούς, οι οποίοι θεωρούν ότι το Αιγαίο ανήκει πρωτίστως στα ψάρια του και όχι στους «μοναχοφάηδες» …Αυτούς, οι οποίοι βλέπουν μεγάλη ακτογραμμή των Τούρκων στο «Turkaegean» πέλαγος …Αυτούς, οι οποίοι ψήφισαν Μνημόνια, έκαναν ψευδοδημοψηφίσματα και πρόδωσαν τη Μακεδονία.

Αυτή η «αναγκαστική» συνεργασία των προδοτών μεταξύ τους είναι το ζητούμενο των προσεχών εκλογών. Τώρα μέλημα όλων αυτών είναι να βγει ΠΡΩΤΟΣ ο Μητσοτάκης. Μέλημα κυρίως του Τσίπρα, ο οποίος καλόμαθε στα «φτηνά» παραθαλάσσια παλάτια και δεν θέλει επ’ ουδενί να πάρει την καυτή «πατάτα» στα χέρια του. Γι’ αυτόν τον λόγο σύσσωμη η Αριστερά, η οποία ψήφισε τα Μνημόνια του Ευρώ και έκανε «κωλοτούμπες» στο Δημοψήφισμα, «θυμήθηκε» ξανά τα τοπικά νομίσματα. Αυτό, το οποίο δεν έκανε όταν είχε την εξουσία —κι όταν υπήρχε θεωρητικά ένα νόημα να γίνει—, το προτείνει τώρα, για να «σώσει» τον «φωστήρα» τού Χάρβαρντ Μητσοτάκη. Αυτό το κάνουν μόνο και μόνο για να τρομάξουν τον λαό …Να τρομάξουν τους νοικοκύρηδες και να τους «δέσουν» επάνω στον Μητσοτάκη …Να τον εμφανίσουν σαν το «μικρότερο κακό» ανάμεσα σε πολύ χειρότερα…

…Αυτό το κάνουν με «έξωθεν» εντολή, για ν’ απαλείψουν κάθε ενδεχόμενο να «βαλτώσει» η επιθυμητή εξέλιξη εξαιτίας των εκλογών …Να μην συμβεί αυτό, το οποίο ο ίδιος ο Μητσοτάκης όρισε ως αντίπαλό του και το οποίο είναι η «κάθε συνεργασία που —δεν τον περιλαμβάνει— και μπορεί να οδηγήσει στην παραλυσία». Τώρα βιάζονται κι ως εκ τούτου δεν θέλουν «παραλυσία» …και αυτό σημαίνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό είναι το ζητούμενο, για να μπορέσουν οι ομοϊδεάτες τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ να σχηματίσουν έναν «μεγάλο» κυβερνητικό συνασπισμό τύπου Γερμανίας, που θα «λύσει» όλα τα προβλήματα εις βάρος τής Ελλάδας και χωρίς κανένα εμπόδιο μέσα στη Βουλή …Αυτό, δηλαδή, το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη ως το πιθανότερο «σενάριο» της επόμενης ημέρας …Ως το πιθανότερο σενάριο με την απειλή τού «περιστρόφου» τής πολιτικής ανωμαλίας και των εθνικών κινδύνων.

Αυτό το σχέδιο είναι που συμφέρει τη Νέα Τάξη, η οποία έχει αποφασίσει ήδη για την τύχη τού Αιγαίου …κι αυτό γίνεται με την εξουδετέρωση της Δεξιάς και άρα και των πατριωτικών απόψεών της …Μια εξουδετέρωση όλου του δεξιού πατριωτικού «τόξου», την οποία τη μεθοδεύουν τώρα από κοινού ο Βελόπουλος με τον Μητσοτάκη …Το σχέδιο του αποκλεισμού τής Δεξιάς και του πατριωτικού λόγου από τη μελλοντική κυβερνητική συμμαχία, η οποία θα «διαπραγματευτεί» το ήδη «προδομένο» Αιγαίο …Από τη μελλοντική κυβερνητική συμμαχία, η οποία πρέπει να είναι «κινητική» και όχι «παράλυτη», όπως την όρισε ο Μητσοτάκης. Γι’ αυτόν τον λόγο με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών ξέσπασε το «σκάνδαλο» με τον Μυλωνάκη και την Αλεξοπούλου. Γι’ αυτόν τον λόγο άρχισαν τα παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή και τη δήθεν «βουβή» συμπόρευσή τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο άνοιξε τον «βόθρο» του ο Βελόπουλος και μίλησε για πολιτικά «σκουπίδια», ενώ είναι φανερό ότι η φασίζουσα αυτή συμπεριφορά μειώνει τον ίδιο και σίγουρα δεν συμφέρει εκλογικά το κόμμα του. Γι’ αυτόν τον λόγο —και με απλές φήμες γι’ «αποστασίες» και χωρίς αποδείξεις— «έκαψε» πολύ γρήγορα τα πιο προβεβλημένα στελέχη του και άρα εκείνα που υποτίθεται θα του έφερναν ψήφους. Γνωστά είναι τα «στημένα» παιχνίδια των «αποστασιών» για τους Μητσοτάκηδες και αυτά είναι που έπαιξαν για να διαλύσουν κάθε πιθανότητα ν’ αποτελέσει η «Ελληνική Λύση» αξιόπιστη επιλογή για τους Δεξιούς ψηφοφόρους, οι οποίοι θέλουν —μέσω αυτής— να διατηρήσουν ισχυρή τη Δεξιά επιχειρηματολογία και ταυτόχρονα να τιμωρήσουν τον προδοτικό «μητσοτακισμό».

Εδώ βρίσκεται το όλο μυστικό τής σημερινής «σκοτεινής» κατάστασης, το οποίο θυμίζει τις ημέρες τής αυθεντικής Αποστασίας τού ‘65. Τότε πρόδωσαν την Κύπρο με «αντιπαροχή» την εξουσία και τώρα θα προδώσουν το Αιγαίο με την ίδια «αντιπαροχή». Όλα αυτά, τα οποία βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν, είναι «στημένα», για να εγκλωβίσουν τους ψηφοφόρους τής ΝΔ στο κόμμα αυτό, αφαιρώντας τους τις εναλλακτικές λύσεις, ώστε να βοηθηθεί ο Μητσοτάκης να παραμείνει στην εξουσία και να βρεθεί επικεφαλής τής «διαπραγμάτευσης» αυτής, η οποία για τον λαό θα είναι καταστροφή, αλλά για τον ίδιο και τη συμμορία του χρυσοφόρα. Όμως, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πάση θυσία να διατηρήσει την ηγεσία τού μεγάλου κόμματος της Δεξιάς …Του κόμματος του οποίου οι οπαδοί τον αντιπαθούν και τον περιμένουν στη «γωνία» για να τον τιμωρήσουν.

Αυτή η παραμονή του στην ηγεσία τής ΝΔ είναι το δύσκολο για τον Μητσοτάκη και αυτό είναι που προσπαθούν να του εξασφαλίσουν οι προστάτες του, γιατί ο κόσμος τής Δεξιάς δεν τον ανέχεται πλέον. Ο Μητσοτάκης στα χρόνια τής διακυβέρνησής του έχει επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου και προκλητική Dolce Vita. Έχει διαχειριστεί το κόμμα και το κράτος σαν «λεία» οικογενειακής συμμορίας. Έχει εγκληματήσει εις βάρος του λαού και έχει εξοργίσει τους δεξιούς, οι οποίοι βλέπουν τις ζωές τους να υποβαθμίζονται και τα «εγκλήματά» του να «φορτώνονται» στο δικό τους κόμμα …Η συμφωνία των Πρεσπών …η καταστροφή τής Πανδημίας …τα υποχρεωτικά εμβόλια …το «λουκέτο» τής ΔΕΗ …το κάψιμο της χώρας …και τέλος το μεγάλο έγκλημα των Τεμπών. Για όλους αυτούς τους λόγους θέλουν να τιμωρήσουν τους Μητσοτάκηδες, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι «λαθρεπιβάτες» —και άρα ξένο «σώμα»— στο κόμμα των δεξιών κι αυτό μπορεί να γίνει μόνον εάν υπάρχει εναλλακτική λύση. Εφόσον λοιπόν ο Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να μην φύγει από τη ΝΔ, αυτό το οποίο απομένει είναι να φύγουν οι ψηφοφόροι της σε κάποιο ομοειδές κόμμα τής Δεξιάς.

Αυτήν τη μεγάλη «έξοδο» των ψηφοφόρων τής ΝΔ προς τα Δεξιά προσπαθούν να σταματήσουν τώρα με τις δήθεν «Αποστασίες» των Μυλωνάκηδων και τους στημένους «καυγάδες» τους με έναν φασίζοντα πρόεδρο. Εάν κατορθώσουν και σταματήσουν τη «διαρροή» από τα δεξιά, σώθηκε ο Μητσοτάκης, γιατί μετά είναι εύκολο να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα των δεξιών με τον «αριστερό» κι εξίσου άχρηστο Τσίπρα. Μετά είναι εύκολο να βγάλουν τη γνωστή «πραμάτεια» τους και να πάνε στις ακίνδυνες «διοριστικές» εκλογές …Ο ένας θα «πουλάει» πατριωτισμό στο ακροατήριο και ο άλλος θα «πουλάει» προοδευτισμό στο δικό του …Ο ένας θ’ «αγκαλιάζεται» με «φράχτες» και φρεγάτες κι ο άλλος με ΛΟΑΤΚΙ και λαθρομετανάστες. Για μερικές ημέρες πριν τις εκλογές θα παριστάνουν τους ταπεινούς εθνοπατέρες που αγκαλιάζουν τους πολίτες στον δρόμο και μετά ξανά φρουρούμενοι κι απλησίαστοι στα θηριώδη κρατικά Range Rover να περιφέρονται με οπλισμένους μπράβους σαν τους «Ντίλινγκερ» της εξουσίας.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά -«Εχουμε το χρόνο και την  άνεση να τα συζητήσουμε όλα» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.grΑυτό είναι το σχέδιό τους, αλλά, για να πραγματοποιηθεί αυτό, θα πρέπει ο Μητσοτάκης να «σωθεί» από τη μήνη των δεξιών …Θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρηθεί στην ηγεσία τής ΝΔ. Η ΝΔ ως κόμμα τούς είναι απαραίτητη όπως λειτουργεί «βραχυκυκλωμένη» από τους Μητσοτάκηδες, γιατί μόνον έτσι «τρέχει» το σχέδιο του δικομματισμού, των πρεσβειών και των δωσίλογων …Το σχέδιο που «στήνει» τους δικούς του «αντιπολιτευόμενους» κομπάρσους γύρω από τα κυρίαρχα κόμματα του δικομματισμού, προκειμένου αυτά να φαίνονται ισχυρά κι αξιόπιστα …Γύρω-γύρω όλοι γραφικοί και στη μέση σαν «ρεαλιστές» οι προδότες …Γύρω-γύρω οι ψεκασμένοι, οι ανεύθυνοι, οι τζαμπατζήδες, οι συνωμοσιολόγοι και στη μέση σαν «υπεύθυνοι» ηγέτες αυτοί, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των ανώμαλων Σβαμπ …Αυτοί, οι οποίοι πάντα είναι από τη σωστή μεριά τής ιστορίας και βέβαια από τη σωστή μεριά και των γκισέ αυτών, που πληρώνουν με χρυσάφι προδοσίες. Με αυτόν τον σχεδιασμό Μητσοτάκης και Τσίπρας φιλοδοξούν να είναι οι μόνιμοι «μονομάχοι» των επόμενων χρόνων, χωρίς ν’ απειλούνται από κανέναν. Θα υπηρετούν τα ξένα αφεντικά, χωρίς να τους απειλεί κανένας.

Όμως, για να συμβεί αυτό, υπάρχει το προαπαιτούμενο στο οποίο αναφερόμαστε …Θα πρέπει υποχρεωτικά να διατηρήσει ο Μητσοτάκης την ηγεσία τής ΝΔ …Να διατηρηθεί στην ηγεσία τής Δεξιάς ΝΔ ο Βενιζελικός και άρα αντιδεξιός Μητσοτάκης. Αυτός ο στόχος ήταν το ζητούμενο της πρόσφατης «Αποστασίας» στην «Ελληνική Λύση» …Να φθαρεί αυτό το κόμμα ως επιλογή, ώστε να «σφραγιστεί» η «τρύπα» που άνοιξε στη ΝΔ το «τρένο των Τεμπών» και να πάνε στις εκλογές με το γνωστό εδώ κι έναν αιώνα ασφαλές σενάριο της αριστεροδεξιάς «πόλωσης» …Να «σφραγιστεί» η «τρύπα» που μπορεί ν’ «αδειάσει» τη ΝΔ και να οδηγήσει τον Μητσοτάκη στην εκλογική αποτυχία και άρα στην «έξοδο» από την ηγεσία τού κόμματος. Όμως, για να επιτευχθεί η «σφράγιση» αυτήν, απαιτείται μια πολύ συγκεκριμένη τεχνική …Θα πρέπει να γελοιοποιηθεί και να γίνει γραφική η μόνη «διέξοδος» που θα μπορούσε να βρει προς τα δεξιά η μεγάλη μερίδα των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων τής ΝΔ …Να εμφανιστούν οι «εναλλακτικοί» Δεξιοί τής «Ελληνικής Λύσης» σαν αναξιόπιστοι και με τη γραφικότητά τους να διώξουν τον κόσμο πάλι «πίσω» στο «μαντρί» τής «σοβαρής» ΝΔ.

Σε κρίση η Ελληνική Λύση: Ο Μυλωνάκης απαντάει στον Βελόπουλο -Δεν  εκβιάζομαι, δεν πάω σε άλλη περιφέρεια - iefimerida.grΤα σημερινά «ξεκατινιάσματα» μεταξύ των παραγόντων της «Ελληνικής Λύσης» είναι όλα «στημένα». Όλα αυτά είναι «θέατρο» κι αποτελούν «πράξεις» μιας «παράστασης», η οποία έχει «ξαναπαιχτεί» και οι Έλληνες τη γνωρίζουν. Εάν όμως οι Δεξιοί αγνοήσουν τις παραπάνω συνωμοσίες κι εγκαταλείψουν τη ΝΔ μαζικά προς τα Δεξιά, την «πάτησαν» οι συνωμότες …Εάν φύγουν δηλαδή από το κόμμα τής δεξιάς ΝΔ, χωρίς να εγκατα­λείψουν την Δεξιά Παράταξη —και άρα και τις δεξιές πολιτικές τους απόψεις και τα πιστεύω τους—, η συνωμοσία των Μητσοτάκηδων πάει στα σκουπίδια. Αυτό όμως είναι κάτι, το οποίο αυτήν τη στιγμή μπορεί να γίνει μόνον με την επιλογή τής «Ελληνικής Λύσης» …ΔΕΝ υπάρχει άλλη εναλλακτική πρόταση …ΚΑΜΙΑ άλλη εναλλακτική πρόταση, δυστυχώς …ΜΟΝΟΝ εάν οι δεξιοί ψηφίσουν μαζικά το κόμμα τού αντιπαθέστατου Βελόπουλου καταστρέφουν τον σχεδιασμό τους …Δίνουν δύναμη σε ένα υπαρκτό και προπάντων «νόμιμο» δεξιό κόμμα τής Βουλής, για να «εξουδετερωθεί» ο Μητσοτάκης.

Εδώ υπάρχει και το λεπτό σημείο τής υπόθεσης, προκειμένου να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση και παρερμηνεία αυτών των οποίων προτείνουμε, εφόσον δεν έχουμε και την καλύτερη άποψη για τον Βελόπουλο …Τη χειρότερη έχουμε θα λέγαμε για κάποιον μεγαλοκαταθέτη τής Deutsche Bank, ο οποίος ψήφισε με μεγάλο και πλούσιο «ενθουσιασμό» το ολέθριο Πρώτο Μνημόνιο και στήριξε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Στο σημείο αυτό όμως το στοιχείο τής «ποιότητας» του Βελόπουλου είναι δευτερεύον …Η «νομιμότητα» της «Ελληνικής Λύσης» είναι αυτή που μας ενδιαφέρει …και αυτό είναι το πρωτεύον …Μια «νομιμότητα», που θα εξηγήσουμε επακριβώς τι είναι και η οποία καθιστά την «Ελληνική Λύση» τη μοναδική σωτήρια «έξοδο» των Δεξιών από τη ΝΔ.

Αυτή η «νομιμότητα» είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτική απόδοση της αντίδρασης των Δεξιών και αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει το κόμμα με τον τίτλο «Έλληνες», λόγω της απευθείας σχέσης του με τον αιωνίως πλέον «στιγματισμένο» χρυσαυγίτη Κασιδιάρη. Απλά είναι τα πράγματα που αφορούν τον Κασιδιάρη και το γνωρίζουν οι συνωμότες. Δυστυχώς γι’ αυτόν, θα πληρώνει για πάντα την αρχική του επιλογή …Γι’ αυτόν πάντα θα ισχύει το γνωστό «μία φορά χρυσαυγίτης για πάντα χρυσαυγίτης» …και είναι απόλυτα εύκολος στη διαχείρισή του …Είναι «καμένος» και θα «καίει» εύκολα όποιον θα συστρατεύεται μαζί του, για να εκμεταλλευτεί υποτίθεται την όποια πολιτική «προίκα» που μπορεί αυτός να διαθέτει.

Επιστρέφει» από την πίσω πόρτα στη Βουλή η… ΚΟ του ΛΑΟΣ | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙΟι «Έλληνες» του Κασιδιάρη δεν μπορούν να παίξουν τον ρόλο τής εναλλακτικής πρότασης για τους δεξιούς ψηφοφόρους, γιατί εύκολα εξουδετερώνονται ως «ναζιστές» και «φασίστες» και άρα αποκλείονται εκ των προτέρων από κάθε είδους μετεκλογική συνεργασία …Απομονώνονται —όσες ψήφους κι αν λάβουν— κι επιτρέπουν στον Μητσοτάκη να κάνει αυτό το οποίο εξ’ αρχής έχει ως στόχο να κάνει και είναι η εξασφάλιση του «άλλοθί» του, για να μπει επικεφαλής ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, όπου θα κάνει ανεξέλεγκτα ό,τι επιθυμούν οι ξένοι επικυρίαρχοι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, εάν δεν πάρουν οι «Έλληνες» ως κόμμα την αυτοδυναμία να κυβερνήσουν μόνοι τους —πράγμα αδύνατον—, δεν μπαίνουν σε κανέναν κυβερνητικό συνδυασμό, γιατί είναι «καμένοι» εξ’ αρχής. Ακόμα και στη Βουλή να μπουν, θ’ αντιμετωπιστούν ως μια νέα εκδοχή τής «Χρυσής Αυγής» και στην πραγματικότητα θα είναι αποσυνάγωγοι.

Μόνον μέσω του κόμματος του Βελόπουλου —το οποίο καταλαμβάνει τον «χώρο» τού ΛΑΟΣ— μπορεί να υπάρξει εξέλιξη σε αυτόν τον σχεδιασμό τής αντίδρασης των δεξιών. Για ποιον λόγο; Γιατί μόνον αυτό το κόμμα της ευρύτερης Δεξιάς έχει το απαιτούμενο pedigree τής Μεταπολίτευσης. Μόνον αυτό το κόμμα μπορεί να γίνει «τρύπα», για να «βυθιστεί» το «σκάφος» τής ΝΔ, το οποίο τελεί υπό την «πειρατεία» των Μητσοτάκηδων. Νέο δεξιό κόμμα έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνει να ιδρυθεί —γι’ αυτό άλλωστε υπήρχε κι αυτή η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών— και έτσι η μόνη επιλογή που απομένει για τους δεξιούς —για να «δραπετεύσουν» από τη θανάσιμη «παγίδα» τής «φλεγόμενης» ΝΔ— είναι η «διαφυγή» μέσα από το κόμμα τού Βελόπουλου …Το μόνο «νόμιμο» κόμμα τής Δεξιάς εκτός τής ΝΔ …Το μόνο «νόμιμο» «σκάφος», για ν’ αποβιβαστούν από το κατειλημμένο και φλεγόμενο «σκάφος» τής ΝΔ.

…«Έχουμε διαφορετικές απόψεις επάνω στα εθνικά θέματα με αυτό το κόμμα», είπε η Ντόρα και —ως «λαγός» τού αδερφού της— προανήγγειλε —πριν καν διεξαχθούν οι εκλογές— ότι η «δεξιά» ΝΔ δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να συνεργαστεί μετεκλογικά με την «Ελληνική Λύση». Όρισε ως «διαφορετικές» τις απόψεις του κόμματος αυτού επάνω στα εθνικά θέματα, αλλά ΔΕΝ τις χαρακτήρισε φασιστικές και ναζιστικές …και εκεί βρίσκεται η ιδιαιτερότητα αυτού του οποίου λέμε. Σέβεται τη «νομιμότητά» του, για να μην το καταστρέψει ως «εργαλείο». Δεν τη συμφέρει να χαρακτηριστεί «ναζιστικό» ή «φασιστικό», εφόσον το κόμμα αυτό αποτελεί οικογενειακή τους περιουσία και ταυτόχρονη «εξασφάλισή» τους σε περίπτωση που η οικογένειά της αποβληθεί από τη ΝΔ …και άρα θα πρέπει να παραμείνει στη νόμιμη πλευρά τής «Δεξιάς». Αυτή η «νομιμότητα» της «Ελληνικής Λύσης» είναι που την κάνει σήμερα πολύτιμη. Αυτή η «νομιμότητα» είναι το απαραίτητο εκείνο στοιχείο, για να υπάρξει δυνατότητα αντίδρασης.

Για να γίνει η ιδιαιτερότητα αυτή κατανοητή από τον αναγνώστη, θα πρέπει να γνωρίζει μερικά πολύ βασικά πράγματα. Η σημερινή κοινοβουλευτική λειτουργία, ακολουθεί πολύ συγκεκριμένους κανόνες. Λίγα είναι τα κόμματα εκείνα, τα οποία διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή και ακόμα πιο λίγα είναι εκείνα που διεκδικούν την κυβερνητική εξουσία —είτε άμεσα είτε έμμεσα— με το δικαίωμα συμμετοχής τους σε κυβερνητικούς σχηματισμούς. Όλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο, που να εξασφαλίζουν την παντοκρατορία τού δικομματισμού. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι φαινομενικά θίγονται, δεν αντιδρούν σ’ αυτόν τον σχεδιασμό, γιατί, μπαίνοντας σ’ αυτό το «κλαμπ» των ολίγων, επωφελούνται.

Είναι μια κατάσταση όμοια μ’ αυτήν που έχουν στήσει στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, η οποία τούς δίνει τον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης και της προπαγάνδας. Είναι σαν τις νόμιμες τηλεοπτικές άδειες, που, παρ’ όλο που τεχνικά υπάρχει τεχνολογία να γίνουν χιλιάδες, αυτές παραμένουν ελάχιστες, γιατί αυτό είναι που συμφέρει την εξουσία και ΟΛΟΥΣ τους καναλάρχες —ανεξάρτητα από την ειδική ισχύ τους και τους μεταξύ τους συσχετισμούς δυνάμεων— …Λίγα είναι τα νόμιμα κανάλια, αλλά ελάχιστα τα «Mega» και τα «Αντέννα» που μονοπωλούν το τηλεοπτικό τοπίο …Ελάχιστοι είναι οι πάμπλουτοι κυρίαρχοι που μονοπωλούν τα διαφημιστικά έσοδα και τις κρατικές βοήθειες και όλοι οι υπόλοιποι επιβιώνουν πλούσια με τηλεπωλήσεις, τσόντες και ντοκιμαντέρ …Ελάχιστοι είναι οι ιδιοκτήτες κρατικής συχνότητας, αλλά κανένας απ’ αυτούς που είναι «ριγμένοι» δεν διαμαρτύρεται για την υπεροχή των «εκλεκτών».

Με τον μεταξύ τους ανταγωνισμό δεν απειλούν ποτέ τις μονοπωλιακές συνθήκες που τους δίνει ο λαός μέσω του συνταγματικού νόμου, γιατί απλούστατα βολεύονται …Βολεύονται ΟΛΟΙ τους, άσχετα εάν η έννοια του «βολέματος» είναι έννοια σχετική. Απλά πράγματα. Από τη στιγμή που ο περιοριστικός νόμος περί δημοσίων συχνοτήτων εξασφαλίζει σε ΟΛΟΥΣ τους «καναλάρχες» ένα ελάχιστο όριο μεγάλου πλουτισμού, κανένας δεν αμφισβητεί τον σχεδιασμό όσο αδύναμος κι αν είναι ο ίδιος σε σχέση με τους όμοιούς του. Από την άλλη πλευρά ακόμα και ο πιο ισχυρός πολιτικός και οικονομικός παράγοντας δέχεται ν’ αγοράσει με χρυσάφι κάτι, το οποίο αντικειμενικά δεν αξίζει ούτε δεκάρα, γιατί έχει κι αυτός τα ίδια συμφέροντα από τον σχεδιασμό αυτόν.

Όπως με τον τρόπο αυτόν οι καναλάρχες μοιράζονται μεταξύ τους το 100% τής τηλεθέασης, έτσι κάνουν και οι κομματάρχες και με τις εκλογές, μοιραζόμενοι μεταξύ τους το 100% του εκλογικού σώματος …Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι άνθρωποι είναι. Αυτό το κλειστό «κλαμπ» των ιδιοκτητών των κομμάτων της Βουλής αποφασίζει μόνο του ποιος είναι «νόμιμος» και ποιος «παράνομος» μέσα σ’ αυτήν …«Νόμιμος» όχι για να μπει μέσα στη Βουλή, εφόσον αυτό το αποφασίζει ο λαός, αλλά «νόμιμος» στο να συμμετέχει σε όλο το «πακέτο» τής λειτουργίας τού κλαμπ των κομμάτων τής εξουσίας …«Νόμιμος», για να μην πάρει την ετικέτα τού φασίστα, του ναζιστή ή του ακραίου …«Νόμιμος», για να του αναγνωρίσει η Αμερικανική Πρεσβεία το «δικαίωμα» σε μια «συγκυβέρνηση» για παράδειγμα. Υπάρχει δηλαδή μια νομιμότητα την οποία τη δίνει με την ψήφο του ο λαός κι επιπλέον υπάρχει και μια επίκτητη «νομιμότητα», που —ελέω πρεσβειών— τη δίνουν οι μεγάλοι κομματάρχες μέσα στη Βουλή. Όλους τους υπόλοιπους —τους οποίους αναγκαστικά τους ανέχονται ως νόμιμους, αλλά δεν τους θεωρούν όμοιους με τους ίδιους— τους καταδικάζουν σε μια υπολειτουργία και βέβαια σε μια ανάλογη «φτώχεια» …με ή χωρίς εισαγωγικά.

Όλοι, μέσω των «Πανελληνίων Εξετάσεων», μπορούν θεωρητικά να μπουν στο «Πανεπιστήμιο» της Βουλής, αλλά τις «θέσεις» τις καλές θα τις παίρνουν τα «παιδιά» τού «Κολεγίου Αθηνών». Όλοι δηλαδή είμαστε στον ίδιο «παιδότοπο» —επειδή το απαιτεί ο νόμος ή ο λαός— αλλά δεν «παίζουμε» όλοι μεταξύ μας …«Παίζουν» μεταξύ τους μόνον αυτοί οι οποίοι έχουν προεπιλεγεί από τους ξένους επικυρίαρχους …Μόνον οι «εκλεκτοί» τού «Κολεγίου» θα «παίζουν» μεταξύ τους, έστω κι αν οι άλλοι «επιτυχόντες» δεν «αποβάλλονται» από τον «παιδότοπο» κι απλά παρακολουθούν σαν «κομπάρσοι». Αυτή η αυθαίρετη κι επίκτητη «νομιμότητα» είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε. Στους καναλάρχες αυτό σημαίνει μερίδιο από την κρατική διαφήμιση και στους κομματάρχες σημαίνει μερίδιο από την κρατική εξουσία. Αυτήν την επίκτητη «νομιμότητα» την έχει η «Ελληνική Λύση» λόγω των Μητσοτάκηδων και αυτή είναι που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν —για τους γνωστούς λόγους— η Χρυσή Αυγή, οι «Έλληνες», το ΚΚΕ κλπ..

Η «Ελληνική Λύση» —έστω κι από τ’ μητσοτακικό ιδιωτικό «ΙΕΚ»— συμπεριλαμβάνεται στο «κλαμπ» των ιδιωτικών «Κολεγίων». Εξαιτίας αυτής της «νομιμότητας», μπορεί ο Βελόπουλος να λέει χωρίς συνέπειες ό,τι «απαγορεύεται» για τους άλλους τους «μικρούς» να λένε …Μπορεί να λέει οτιδήποτε —που, εάν το έλεγαν κάποιοι άλλοι, θα θεωρούνταν ακραίο, εθνικιστικό ή φασιστικό—, χωρίς να παίρνει την ετικέτα τού «ακραίου» ή του «εθνικιστικού» ή του «φασιστικού», γιατί αυτό βολεύει τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι είναι οι «εκλεκτοί» των πρεσβειών. Όπως μπορεί ο Μητσοτάκης τής Μπίλντερμπεργκ κατά καιρούς να παριστάνει τον «αλά καρτ» υπερπατριώτη, χωρίς να κινδυνεύει να χαρακτηριστεί φασίστας, έτσι συμβαίνει και με τον υποτακτικό του τον Βελόπουλο, εφόσον ανήκουν στο ίδιο «κλαμπ».

Γι’ αυτόν τον λόγο —έστω και θεωρητικά— το κόμμα τού Βελόπουλου έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμμετάσχει σε όλα τα «παιχνίδια» των «διαπραγματεύσεων» για συγκυβέρνηση, άσχετα με το τι θ’ αποφασίσουν τελικά να κάνουν οι ιδιοκτήτες του. Αυτήν τη νομιμότητα της «Ελληνικής Λύσης» την έδωσαν οι Μητσοτάκηδες όχι από γενναιοδωρία, αλλά για τη δική τους ώρα ανάγκης …Για να μπορούν —ό,τι και να τους συμβεί μέσα στη ΝΔ— να παραμένουν στο πολιτικό προσκήνιο και εντός τής Δεξιάς παράταξης, ώστε να μη χάνουν επαφή με το «παιχνίδι» του ελέγχου της και να μπορούν σε κάποια στιγμή να επανέλθουν στην εξουσία. Γι’ αυτόν τον λόγο και παρέδωσαν αυτό το κόμμα σε ένα ιδρυτικό στέλεχος του ΛΑΟΣ και στενό συνεργάτη τού Καρατζαφέρη.

Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα της «Ελληνικής Λύσης», η οποία απλά αντικατέστησε το ΛΑΟΣ, όταν αναγκάστηκαν οι Μητσοτάκηδες να το «εκποιήσουν», προκειμένου να ψηφιστούν τα Μνημόνια. Μικρό τίμημα, εάν σκεφτεί κάποιος ότι τα Μνημόνια αυτά «κατάπιαν» ολόκληρο ΠΑΣΟΚ και μαζί μ’ αυτό και την οικογένεια Παπανδρέου. Αυτήν τη «νομιμότητα», η οποία επέτρεψε κάποτε στο ΛΑΟΣ να γίνει «νόμιμος» και «έγκυρος» συνομιλητής τού Γιωργάκη Παπανδρέου και να μας βάλει στα Μνημόνια, έχει «κληρονομήσει» η «Ελληνική Λύση» ελέω Μητσοτάκηδων. Αυτή η ιδιαιτερότητα είναι που την κάνει χρήσιμη για τους ίδιους …αλλά «χρήσιμη» και για τους αντιπάλους τους.

Αυτό το κόμμα είναι το όλο μυστικό τού σχεδιασμού τους …και το οποίο μπορεί να τους γυρίσει «ανάποδα», εάν κάποιος έχει τις γνώσεις να το εκμεταλλευτεί. Επειδή ΜΟΝΟΝ αυτό το κόμμα έχει τη σχεδιαστική «νομιμότητα» του «Κολεγίου» τής εξουσίας, πραγματικά μπορεί ν’ αποτελέσει σήμερα Επιλογή για τους δεξιούς κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» τού σχεδιασμού των Βενιζελικών. Γι’ αυτόν τον λόγο οι ιδιοκτήτες του, με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών, ξεκίνησαν την «παράσταση»-Μυλωνάκη. Προσπαθούν ν’ «ακυρώσουν» αυτήν την επιλογή για τους δεξιούς πριν αυτή γίνει επικίνδυνη …Να την ακυρώσουν ως επιλογή, χωρίς όμως να καταστρέψουν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά τού κόμματος ως μητσοτακική ιδιοκτησία. Προσπαθούν να «κλείσουν» την τρύπα αυτή, αλλά δεν προκαλούν μόνιμη «αναπηρία» στο κόμμα, χαρακτηρίζοντάς το «ναζιστικό» —κάτι το οποίο στη συνέχεια δεν θα μπορεί να διορθωθεί— …Προκαλούν μόνον μια απλή γραφικότητα-«τραυματισμό», κάτι το οποίο μετά τις εκλογές μπορούν να το «θεραπεύσουν» με μερικές εντυπωσιακές «κωλοτούμπες» των πρωταγωνιστών και βέβαια τις απαραίτητες πατριωτικές «κορώνες» από τον ειδικό των κηραλοιφών.

Ελληνική ακροδεξιά: Από τον Καρατζαφέρη, στη Χρυσή Αυγή και στον Βελόπουλο  | OffLine Post Αυτό είναι το ζητούμενο της «παράστασης» που βλέπουμε. Για όσο διάστημα οι Μητσοτάκηδες ασκούσαν εξουσία στην «πορεία» τής κυβερνητικής τους θητείας με τη ΝΔ, η «τρύπα» τής «Ελληνικής Λύσης» αφηνόταν να παραμένει «ανοικτή», για να εκτονώνεται η πίεση στο «σκάφος» τής Δεξιάς και να μην «απομακρύνονται» οι ψηφοφόροι από τα δικά τους «μαντριά». Τώρα, που λόγω εκλογών το «σκάφος» αυτό βρίσκεται «ακινητοποιημένο» στο «λιμάνι» των εκλογών, η «τρύπα» αυτήν πρέπει ν’ ακυρωθεί, γιατί θα το «βυθίσει». Ποιος μεθοδεύει όλη αυτήν την «ακύρωση» με τις μεθόδους τού μητσοτακισμού και άρα με όρους αποστασίας και συνωμοσίας; …Ο διαχειριστής αυτού του δεξιού «χώρου» …Το δουλικό των Μητσοτάκηδων …Ο «σκοτεινός» Καρατζαφέρης των Μνημονίων και των Εμβολίων. Τι κάνει αυτός; …Τα γνωστά παιχνίδια των Μητσοτάκηδων …Έβαλε τον δικό του Βελόπουλο να «μαλώσει» με τον δικό του Μυλωνάκη …Τα δικά του «δημιουργήματα» …Τον δικό του «πρώην» βουλευτή με τον δικό του «πρώην» δημοσιογράφο. Αυτός ο στημένος «καυγάς» είναι εις βάρος τού κόμματος της «Ελληνικής Λύσης» …κι αυτό είναι το ζητούμενο, γιατί συμφέρει ΟΛΟΥΣ τους πρωταγωνιστές τού «καυγά» αυτού…

…Συμφέρει τον Μητσοτάκη αυτή η εικόνα εκφυλισμού τού κόμματος αυτού, γιατί αρχίζει και χάνει την εικόνα τής σοβαρής επιλογής για τους Δεξιούς και άρα σώζεται το οικογενειακό του «νόμιμο» «εργαλείο» για τον ρόλο που έχει κατασκευαστεί …και ο οποίος είναι η απλή «εκτόνωση» της αντιμητσοτακικής πίεσης και η μόνιμη μητσοτακική παρουσία στη δεξιά «πολυκατοικία» …και όχι ο πραγματικός ανταγωνισμός με τη ΝΔ …«Αμορτισέρ» τής ΝΔ είναι η «Ελληνική Λύση» και όχι ανταγωνιστής της, που υπό κάποιες συνθήκες μπορεί να διεκδικήσει τη θέση της. Αυτός ο «καυγάς» συμφέρει επίσης τον Βελόπουλο, γιατί επιδίωξή του είναι να παραμείνει το κόμμα του ιδιόκτητο και κόμμα ετικέτας και συμφέρει και τον «αποστάτη» Μυλωνάκη, ο οποίος προφανώς έχει πάρει εγγυήσεις βολέματος στη ΝΔ τού Μητσοτάκη. Όλοι οι συνωμότες κερδίζουν από τη συγκεκριμένη «φθορά», γιατί απλούστατα η ΝΔ είναι η πραγματική τους «λεία» …και αυτή εξασφαλίζεται μόνιμα με το «εργαλείο» που κάποτε ονομαζόταν «ΛΑΟΣ» και σήμερα «Ελληνική Λύση».

Γι’ αυτό τον λόγο μιλάμε για «στημένη» κατάσταση. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Πόσο ρεαλιστικό είναι δηλαδή να πάνε Βελόπουλος και Μυλωνάκης στην καλύτερη στιγμή Γιώργος Καρατζαφέρης τής καριέρας τους και να μαλώσουν μεταξύ τους εις βάρος των συμφερόντων τους; …Τη στιγμή που σαν πατριώτες έχουν τη μέγιστη ευκαιρία να σταματήσουν τους προδότες που καταγγέλλει καθημερινά ο Βελόπουλος; …Τη στιγμή που μπορούν στην κυριολεξία να «λεηλατήσουν» τη ΝΔ των εξοργισμένων Δεξιών, οι οποίοι απεχθάνονται τον Μητσοτάκη; …Τη στιγμή που μπορούν να γίνουν στην κυριολεξία μεγαλοπαράγοντες της εξουσίας και της ελληνικής κοινωνίας;…

…Πόσες πιθανότητες υπάρχουν αυτός ο «καβγάς» να μην είναι «στημένος» σε σκηνοθεσία Καρατζαφέρη και με τον Βελόπουλο στον ρόλο τού «γλείφτη» Χλαπάτσα; …Τα «κόλπα» που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υπό την καθοδήγηση του «Γέρου» και τα οποία ποτέ δεν αποκαλύφθηκαν, γιατί ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές ανήκαν στην ίδια «συμμορία» κι έπαιζαν «θέατρο» μπροστά σε ένα κοινό, το οποίο βρισκόταν στο σύνολο του «απέναντί» τους. Αυτό είναι που προσπαθούν να κάνουν και σήμερα κι απλά, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, εύκολα μετατρέπεται σε κωμωδία …Ειδικά μ’ αυτούς τους καραγκιόζηδες που σήμερα πρωταγωνιστούν…

…Δικά τους είναι τα γραφικά κόμματα των «κραυγών» και των «υπερβολών» και δικά τους και τα «σοβαρά» κόμματα του «ρεαλισμού» και της «υψηλής» πολιτικής …Απλός μονοπωλιακός σχεδιασμός, που ακολουθείται σε όλους τους μηχανισμούς εξουσίας τής «Μπανανίας». Το σίγουρο είναι ότι, εάν οι δεξιοί πάρουν γνώση —και άρα «φως»— μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει σ’ αυτήν την παράσταση του θεάτρου «σκιών» …Μπορούν ν’ «ανατρέψουν» τα δεδομένα και να χαλάσουν τον σχεδιασμό των Βενιζελικών, ο οποίος έχει ως στόχο του να τους οδηγήσει ως «πρόβατα» στο «μαντρί» τού Μητσοτάκη με «μαντρόσκυλο» των Καρατζαφέρη. Μόνον με αυτόν τον τρόπο και μόνον μέσω αυτού του κόμματος μπορούν οι δεξιοί ν’ αναγκάσουν τον Μητσοτάκη, ακόμα κι αν νικήσει στις εκλογές —εάν δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία—, να έρθει αναγκαστικά σε προγραμματική συμφωνία με ένα «συγγενές» ιδεολογικά δεξιό κόμμα και άρα να μην μπορεί να τους αποφύγει, κάνοντας κυβέρνηση συνεργασίας με τις αντιδεξιές δυνάμεις.

Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ζητούμενο της πρότασής μας …Να χάσει την ΠΡΩΤΙΑ ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, χωρίς όμως η Δεξιά ως παράταξη να χάσει πολλές δυνάμεις …Να αναγκαστεί ο Μητσοτάκης, ακόμα κι αν κερδίσει οριακά τις εκλογές, να είναι τόσο πολύ «πληγωμένος», που ν’ αναγκαστεί να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις του από τα ΔΕΞΙΑ …Να αναγκαστεί ν’ αποκαλύψει τις προθέσεις του και ν’ «αυτοκαταστραφεί». Πρέπει ν’ αναγκαστεί να κάνει την αρχική προγραμματική του διαπραγμάτευση με πραγματικούς δεξιούς ενός πραγματικού δεξιού κόμματος …Μια διαπραγμάτευση που, όπως μας «εξήγησε» η αδερφή του, είναι ανεπιθύμητη …Μια διαπραγμάτευση, η οποία, έχοντας ως υποτιθέμενο στόχο να οδηγήσει σε κυβερνητική συμφωνία, θα αναγκάσει τον Μητσοτάκη ν’ ανοίξει δημοσίως τα «χαρτιά» του στα θέματα της εθνικής πολιτικής …κι αυτό είναι καταστροφικό για τον αντινατιβιστή «εκλεκτό» τού Σβαμπ …Καταστροφικό για το «μέλλον» του ως ηγέτη ενός δεξιού πατριωτικού κόμματος.

Με τον τρόπο αυτόν οι δεξιοί τού αφαιρούν το «άλλοθι» να εκμεταλλευτεί την ΠΡΩΤΙΑ του, για να χρησιμοποιήσει ως Πρωθυπουργός τη δεξιά ΝΔ στην προδοτική πολιτική που προτίθεται ν’ ακολουθήσει …Να μην τον αφήσουν να παίξει παιχνίδια προπαγάνδας και για «ξεκάρφωμα» να «φορτώσει» τα πάντα στους «άλλους», όπως έκανε με το Μακεδονικό Ζήτημα …Του αφαιρούν το «άλλοθι» να συνεργαστεί «αναγκαστικά» —και για το «καλό» μας— με τους εθνομηδενιστές Τσιπραίους, Καρανίκες και Κοτζιάδες. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να ισχυροποιηθεί στον απόλυτο βαθμό η «Ελληνική Λύση». Με τις ψήφους τους οι δεξιοί μπορούν ν’ αναγκάσουν τον αντιδεξιό Μητσοτάκη να «κολλήσει» στη δεξιά «ατζέντα» τού κυβερνητικού του εταίρου και να μην μπορεί να την πετάξει στην «άκρη» σαν μη εφαρμόσιμη «ατζέντα» ενός ασήμαντου και γραφικού κόμματος.

Με τις ψήφους τους οι Δεξιοί μπορούν να ακυρώσουν όλα αυτά τα συνωμοτικά σχέδια του Μητσοτάκη και της οικογένειάς του. Εάν δεν μπορεί να σχηματίσει Κυβέρνηση με τους δεξιούς, να «επιστρέψει» την «Εντολή» σχηματισμού Κυβέρνησης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τον τρόπο αυτόν ακυρώνεται πρωτίστως αυτό, το οποίο —όπως είπαμε— έχει ήδη ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη και είναι η δήθεν αναγκαστική συμπόρευση του Μητσοτάκη με τους «προοδευτικούς» εθνομηδενιστές —ελλείψει αξιόπιστου και σοβαρού δεξιού εταίρου— …Το «κατασκευασμένο» «άλλοθι», για να πάει χωρίς αντιδράσεις στην προδοσία τής μοιρασιάς τού Αιγαίου. Ταυτόχρονα, μια απρόσμενη διόγκωση του κόμματος του Βελόπουλου θα βάλει μέσα στο κόμμα του «φρέσκους» και φιλόδοξους δεξιούς πολιτικούς, οι οποίοι είναι θέμα χρόνου ν’ ανατρέψουν τον χαφιέ των Μητσοτάκηδων …Καθαρούς και άρα μη εκβιαζόμενους από το predator του Μητσοτάκη πολιτικούς.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορεί ο άσχετος και άχρηστος Βελόπουλος να κρατήσει μόνος του ένα κόμμα μεγάλου μεγέθους, γιατί θ’ αμφισβητηθεί άμεσα και θ’ «ανατραπεί» με συνοπτικές διαδικασίες …Δεν θα μπορεί να «υποχωρεί» από τις θέσεις του —ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών του— χωρίς κόστος για τον ίδιο …Θέμα χρόνου είναι να πιαστούν στα «χέρια» οι δεξιοί βουλευτές με τους χαφιέδες τού «μητσοτακισμού». Δεν θα μπορεί να ελέγξει αυτό το κόμμα με την κατά παραγγελίαν «μεταβλητή» συμπεριφορά και με τους μετρημένους στα δάκτυλα —και εξίσου αγράμματους μ’ αυτόν— συνεργάτες του …Δεν θα μπορεί από τη Θεσσαλονίκη να πλουτίζει, πουλώντας «κηραλοιφές» και «πατριωτισμό» …Θα «χαρεί» μια πιθανή εκλογική επιτυχία του όσο ο Τσίπρας «χάρηκε» το «ΝΑΙ» στο Δημοψήφισμα το οποίο ο ίδιος προκάλεσε. Θέμα χρόνου είναι ν’ αποκαλυφθεί ο προβοκατόρικος ρόλος του …Θέμα χρόνου είναι ν’ αποκαλυφθεί ότι, εκτός από τις «επιστολές» τού Ιησού, λαμβάνει κι επιστολές από το «μητσοτακαίικο».

Αυτό είναι το ζητούμενο της μαζικής υποστήριξης των δεξιών προς το κόμμα του. Όταν λέμε δηλαδή «μαζική υποστήριξη», στην πραγματικότητα μιλάμε για «μαζική επίθεση» …«Επίθεση», με στόχο να του πάρουν το κόμμα …«Επίθεση», για ν’ αρπάξουν το δεξιό κόμμα από τα χέρια των Μητσοτάκηδων …«Επίθεση», με στόχο να μετατρέψουν τους λίγους μητσοτακικούς ιδιοκτήτες του σε ισχνή μειοψηφία και να τους «πετάξουν» έξω απ’ αυτό …«Επίθεση», για να διώξουν τους Βενιζελικούς άπαξ και δια παντώς απ’ όλη τη Δεξιά παράταξη …«Επίθεση», με επικεφαλής τούς ελάχιστους δημοσιογράφους και εκδότες που απέμειναν στην αποδεκατισμένη Δεξιά.

Οι δεξιοί, εάν θέλουν να σώσουν τους εαυτούς τους και να βοηθήσουν την πατρίδα, πρέπει να «πλημμυρίσουν» ΟΛΗ τη δεξιά παράταξη, ώστε να μην αφήσουν καθόλου χώρο να επιβιώσουν οι αντιδεξιοί Μητσοτάκηδες και η κρατικοδίαιτη συμμορία τους. Αυτό το οποίο λέμε δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο. Θα άφηναν ποτέ οι αριστεροί να ιδρυθεί εντός τής Αριστερής παράταξης ένα «νόμιμο» καραμανλικό κόμμα των μερικών δεκάδων συνωμοτών και το οποίο να κηδεμονεύει τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα δήθεν «άλλοθι» της εξειδίκευσης στον «αντιμητσοτακισμό»; …Όχι βέβαια. Αυτό ακριβώς πέτυχαν οι αντιδεξιοί μητσοτακικοί στη Δεξιά, «πουλώντας» της εξειδίκευση στην αντιμετώπιση του «σοσιαληστή» Παπανδρέου. Μετά, για να διασφαλίσουν την παρουσία τους μέσα σ’ αυτήν την απόλυτα εχθρική γι’ αυτούς παράταξη, ίδρυσαν το ΛΑΟΣ και στη συνέχεια και τη «μετάλλαξή» του.

Αυτό το «ξεκαθάρισμα» της παράταξης πρέπει να γίνει ο πρωταρχικός στόχος των δεξιών στις προσεχείς εκλογές. Πρέπει να «ομογενοποιηθεί» πολιτικά και ιδεολογικά ο χώρος τής Δεξιάς και αυτό δεν γίνεται όταν υπάρχουν μολυσματικοί «θύλακες» του Βενιζελισμού στον κορμό της. Ο όρος «Δεξιά τού Μητσοτάκη» πρέπει ν’ απαλειφθεί από το λεξιλόγιο του σύγχρονου πολιτικού λόγου …Να απαλειφθεί, γιατί είναι άτοπος …Είναι σαν το «ολίγον έγκυος». Ένας μητσοτακικός δεν μπορεί να είναι δεξιός, γιατί απλούστατα οι ίδιοι οι Μητσοτάκηδες μισούν τη Δεξιά και πιθανότατα να είναι οι ίδιοι από τους εμπνευστές τού περίφημου «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» …Έφαγαν «παντεσπάνι» από αυτήν την «αξέχαστη» Δεξιά.

Αυτό είναι που προτείνουμε εμείς στους δεξιούς …Να κάνουν «πειρατεία» στο «πειρατικό» τού Μητσοτάκη …Να ανακτήσουν τον έλεγχο ΟΛΩΝ των δεξιών κομμάτων τής Δεξιάς …Να αφαιρέσουν το κόμμα τής ΝΔ από την οικογένεια Μητσοτάκη …Να καταστρέψουν πολιτικά τον «Χλαπάτσα» Βελόπουλο και να του πάρουν το κόμμα τής «Ελληνικής Λύσης», το οποίο στην πραγματικότητα είναι το παλιό «χρεοκοπημένο» ΛΑΟΣ και το οποίο το διαχειρίζεται μέσω Καρατζαφέρη για λογαριασμό τού Μητσοτάκη …Το ΛΑΟΣ, το οποίο θυσιάστηκε από τους Μητσοτάκηδες ως «Ιφιγένεια» —για να περάσει το Μνημόνιο— και σήμερα επανεμφανίζεται σαν «παρθένος» «Ελληνική Λύση» …Το ΛΑΟΣ, το οποίο θυσιάστηκε αναγκαστικά μαζί με τον ηγέτη του και τώρα εμφανίζεται ως «Ελληνική Λύση» με δήθεν νέα διεύθυνση. Σε αυτό το «σκάφος» παρακινούμε τους δεξιούς να κάνουν «πειρατεία». Τους πήρε ο Μητσοτάκης το κόμμα …αυτοί μπορούν ν’ ανταποδώσουν, κάνοντας το ίδιο εις βάρος τού δικού του κόμματος. Τους πήρε το «πλοίο» …αυτοί μπορούν να του πάρουν την καρατζαφέρεια «βάρκα», η οποία τους προσέγγισε για να κάνει «πειρατεία»!

Πολύ άνετα μπορούν να το κάνουν αυτό, γιατί δεν μπορεί ο Βελόπουλος ν’ αλλάξει μια δυναμική που έρχεται απ’ «έξω». Δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει ένα «κύμα» πολύ πιο μεγάλο απ’ αυτό που αντέχει η «βάρκα» του. Τι θα κάνει εάν αρχίσουν και τον ψηφίζουν μαζικά, γιατί θα υπάρχει τέτοια «γραμμή»; …Θα βγει στην τηλεόραση και θα φωνάζει «όχι άλλες ψήφους» …σαν το «κάρβουνο» του Κούρκουλου; Τι θα κάνει και δεν θ’ αποκαλυφθεί η αδυναμία του; Έχει αδυναμία να ελέγξει μεγάλο κόμμα. Μεγάλο κόμμα σημαίνει πολλοί βουλευτές κι αυτό σημαίνει την αναγκαστική συλλογική λειτουργία του με μεγάλη δημοσιότητα και άρα με όρους διαφάνειας …Σημαίνει αναγκαστική και μόνιμη παρουσία τού «επιχειρηματία» αρχηγού στην Αθήνα …Σημαίνει αυξημένη κομματική γραφειοκρατία κι ενεργοποίηση των συλλογικών οργάνων τού κόμματος, προκειμένου όλοι αυτοί να συνυπάρξουν μέσα στο ίδιο κόμμα …κι αυτό δεν συμφέρει τους συνωμότες τού παρασκηνίου …Σημαίνει Πειθαρχικά …Επιτροπές κομματικής δεοντολογίας …Επιτροπές διαμόρφωσης κομματικής ατζέντας κλπ..

Αυτή η αναπόφευκτη συλλογική λειτουργία δεν συμφέρει τον Βελόπουλο και τ’ «αφεντικά» του, οι οποίοι επωφελούνται από το καρατζαφερικό μοντέλο τού «one man show» ενός «θορυβώδους» εντολοδόχου κρυφών εντολοδοτών, που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Συλλογικά όργανα σημαίνει συλλογική διαμόρφωση της κομματικής και πολιτικής ατζέντας κι αυτό δεν συμφέρει τον «φωτισμένο» ηγέτη, ο οποίος παίρνει τα «σκονάκια» από τον «θεό» Μητσοτάκη μέσω τού «Μωυσή» Καρατζαφέρη …Δεν συμφέρει αυτόν που πλούτισε από Μνημόνια, Μακεδονία και εσχάτως με αλοιφές που «αντιμετωπίζουν» κορονοϊούς. Απλά πράγματα …Λίγοι βουλευτές εύκολα διαφθείρονται κι εκβιάζονται για να συμμετέχουν σε συνωμοσίες …Πολλοί βουλευτές δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, γιατί δεν υπάρχουν ασφαλή «στεγανά» στη διαχείριση της πληροφορίας και τα χρήματα ποτέ δεν φτάνουν γι’ αυτές τις κλίμακες.

Εκλογές 2023: Ο Βελόπουλος φοβάται «αποστασίες» - Διαψεύδουν τρεις  βουλευτές του

Εάν δηλαδή τώρα, που συντάσσονται οι λίστες των υποψηφίων του κόμματος του Βελόπουλου, κατακλυστούν τα γραφεία του από υποψήφιους δεξιούς αντιμητσοτακικούς πολιτευτές, οι οποίοι «κόβονται» από τη ΝΔ τού αντινατιβιστή Κούλη και θέλουν να εκλεγούν με πατριωτική ατζέντα, την «πάτησαν» τα «παιδιά» τής Μπίλντερμπεργκ. Τι θα κάνει ο «δεξιός» Βελόπουλος, εάν δηλώσουν την υποστήριξή τους στο κόμμα του; …Θα τους διώξει; Ο «δεξιός» «πατριώτης» θα διώξει τους πρόθυμους ν’ αγωνιστούν για την πατρίδα δεξιούς; Οι δεξιοί ψηφοφόροι με τον τρόπο αυτόν μπορούν να χαλάσουν το «μαγαζί» τού Βελόπουλου —και άρα την ιδιοκτησία τού Μητσοτάκη— και αυτό θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις ακόμα και μέσα στην ίδια τη ΝΔ, στην οποία είναι «λαθρεπιβάτης» ο Κούλης και δεν αντέχει την αμφισβήτηση. Με το διπλό αυτό «χτύπημα» θα οδηγήσουν στη σίγουρη πτώση τού αντιδεξιού Μητσοτάκη και στην πολιτική καταστροφή τής οικογένειάς του. Εάν «πέσει» ο Μητσοτάκης από την ηγεσία τής ΝΔ και ταυτόχρονα οι δεξιοί έχουν «καταλάβει» την «Ελληνική λύση», δεν έχει άλλο σημείο «στήριξης» και πέφτει ο ίδιος και η οικογένειά του στην «άβυσσο». 

Τώρα είναι η μεγάλη ώρα για τη Δεξιά …Ας πάνε μαζικά ΟΛΟΙ οι «κομμένοι» υποψήφιοι πολιτευτές τής Νέας Δημοκρατίας στην «Ελληνική Λύση» …Ας ψηφίσουν οι δεξιοί ΟΛΟΥΣ τους πρώην νεοδημοκράτες υποψήφιους της «Ελληνικής Λύσης» —τους οποίους έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν, γιατί είναι δικοί τους άνθρωποι— και ΚΑΝΕΝΑΝ εκλεκτό τού Βελόπουλου και κατ’ επέκταση του Μητσοτάκη και τους «τελείωσαν» …Ας στηρίξουν ΟΛΟΙ οι δεξιοί το κόμμα τού Βελόπουλου ερήμην τού Βελόπουλου …Έτσι θ’ αποκαλυφθούν και όλες οι συνωμοσίες των αθλίων. Γιατί δεν πάει ο «αποστάτης» Μυλωνάκης εκεί όπου του υποδείξει ο «φωτισμένος» πρόεδρος και μετά τις εκλογές —ως θριαμβευτής— να θέσει θέμα ηγεσίας με πραγματικές καταγγελίες για μυστικές συμφωνίες αυτής με τον Μητσοτάκη; …Δεν θέλει ο «πατριώτης» να βοηθήσει την πατρίδα και έριξε τόσο εύκολα την «ασπίδα» του, φεύγοντας από το κόμμα; …Να μείνει ν’ αγωνιστεί και στη συνέχεια να καταγγείλει με πραγματικά «χτυπήματα» αυτόν που ψήφισε το πρώτο κι ολέθριο Μνημόνιο και πρόδωσε τη Μακεδονία, παριστάνοντας τον πατριώτη …Με έναν «σμπάρο» δύο «τρυγόνια»!

Γιατί είναι σημαντικό να γίνουν όλα αυτά που προτείνουμε; …Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι απλά αδιέξοδες για τον δικομματισμό, αλλά ταυτόχρονα θ’ «αποκαλύπτουν» και μια ξεκάθαρη «εντολή» τής ελληνικής κοινωνίας και αυτό τους τρομάζει. Δεν θα μπορούν να δρομολογηθούν τα σχέδια τους με εξασφαλισμένα «άλλοθι» και την ασφάλεια της συλλογικής ευθύνης και της «συνενοχής». Το όλο θέμα είναι να προσέξουν οι δεξιοί να μην γίνει αυτό το οποίο αποκάλυψε άθελά του ο φλύαρος «σκηνοθέτης» Καρατζαφέρης …Να μη «διαχυθούν» οι δεξιές ψήφοι και «θολώσει» η εικόνα, επιτρέποντάς τους έτσι να λένε ψέματα και ν’ αποκτήσουν δικαιολογίες …Να μη «σκορπιστούν» αυτές οι ψήφοι δεξιά κι αριστερά και αφήσουν τους προδότες να εκμεταλλευτούν αυτήν την κατάσταση …Να μην ακυρωθούν ως ναζιστικές οι ψήφοι τής Δεξιάς δεξιότερα της αντιδεξιάς μητσοτακικής ΝΔ και ταυτόχρονα να μην πάνε ψήφοι αντίδρασης των δεξιών στην Αριστερά και «νοθευτεί» η κατάσταση…

…Να μην «παραμορφωθεί» η εικόνα και πάρει η μητσοτακική ηγεσία το «άλλοθι» που επιθυμεί από τη βάση των ψηφοφόρων τής Δεξιάς. Αυτό είναι που πρέπει ν’ αποφευχθεί πάση θυσία. Οι δεξιοί πρέπει να παραμείνουν δεξιοί και αυστηρά «δημοκράτες», ώστε να παραμείνει η Δεξιά ισχυρή στο παιχνίδι των εσωτερικών της διαπραγματεύσεων για την Κυβέρνηση και άρα να παραμείνουν ενεργά και τα δεξιά «αιτήματα». Εάν «θολώσει» η εικόνα και η «τιμωρία» τού Μητσοτάκη εμφανιστεί τεχνητά είτε ως «έξαρση» του φασισμού είτε ως «ανταμοιβή» για τον Τσίπρα, δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως για τον λαό και τα συμφέροντά του. Από τη στιγμή λοιπόν που θα «χωριστούν» με διακριτό τρόπο οι μεν από τους δε και δεν θα επιτρέπονται οι άνευ όρων «προσεγγίσεις», θα μπλοκάρουν τα πάντα …Θα διαχωριστούν οι ηγεσίες από τον λαό και θα φαίνεται ξεκάθαρα η προδοτική τους δράση.

Καμία ηγεσία δεν θα εκλαμβάνει τη νίκη της ως «πριμοδότηση» —από την πλευρά τού λαού— της «άποψή» της. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον ο λαός σήμερα έχει διαφορετική άποψη από τους προδότες για το μέλλον της πατρίδας του. Ούτε οι ψηφοφόροι τής Δεξιάς ούτε αυτοί της Αριστεράς επιθυμούν τις πολιτικές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Οι «μετακινούμενοι» ψηφοφόροι, οι οποίοι εμφανίζονται δήθεν σαν «πεπεισμένοι» για τη μία ή την άλλη πολιτική, είναι αυτοί που προσφέρουν τα «άλλοθι» στους προδότες. Αυτό είναι που προσπαθούμε ν’ αποφύγουμε σήμερα. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα δήθεν «ανοίγματα» του Μητσοτάκη ή του Τσίπρα προς τους «απέναντι» …«Χτίζουν» το «άλλοθι», για να δικαιολογήσουν την προδοσία τους ως «ερμηνεία» μιας δύσκολης κι ασαφούς «εντολής» τού λαού.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι θεμελιώδες σήμερα οι ψηφοφόροι να «σταθεροποιηθούν» στις πολιτικές και ιδεολογικές τους θέσεις …Οι δεξιοί στα Δεξιά και οι αριστεροί στα Αριστερά …Να φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο δημοκρατικός λαός —ανεξαρτήτως παράταξης— επιθυμεί να προστατευτούν τα εθνικά του συμφέροντα σε αντίθεση με τις προδοτικές ηγεσίες, οι οποίες υπηρετούν μόνιμα ξένα συμφέροντα …Να φαίνεται ότι οι όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις υπάρχουν μέσα σ’ αυτόν τον λαό αφορούν μόνον τα δευτερεύοντα ζητήματα της οικονομίας και της δίκαιης κατανομής τού εθνικού πλούτου και όχι τα ζωτικά εθνικά συμφέροντα …Να φαίνεται ότι ο λαός ακόμα και στη «διαφορετικότητά» του παραμένει ενωμένος, ώστε να εκτεθούν οι ηγεσίες που επενδύουν στον διχασμό για να προδώσουν την πατρίδα, εμφανίζοντας τους μεν στους δε σαν «συνενόχους» τους.

Από τη στιγμή που θα «χωριστούν» με διακριτό τρόπο οι αριστερές από τις δεξιές «προσεγγίσεις», ο λαός θα «βλέπει» ποιος θέλει να κάνει τι και δεν θα μπορούν να τα κρύβουν όλα κάτω από το «χαλί» τής συγκυβέρνησης, όπου ο καθένας θα λέει ψέματα στο δικό του ακροατήριο, «φορτώνοντας» τα πάντα στους «άλλους» …και στο τέλος ο «λογαριασμός» να πηγαίνει στον «ανόητο» λαό, που δεν δίνει ξεκάθαρες «εντολές». Εάν εκ των δεδομένων δεν μπορέσει ο Μητσοτάκης να κάνει Κυβέρνηση με βάση τη Δεξιά πολιτική ατζέντα, θα γίνει αυτό το οποίο ΔΕΝ επιθυμεί κι απεύχεται η χαζο-Θοδώρα …Θα πάρει τη «σκυτάλη» μια «Κυβέρνηση ηττημένων», η οποία όμως δεν θα μπορεί από μόνη της σε καμία περίπτωση να εξυπηρετήσει τα αφεντικά τού αδερφού της και άρα και της ίδιας.

Αναγκαστικά θα γίνει αυτό, γιατί η προβληματικότητα που διακρίνει σήμερα τη Δεξιά παράταξη —είτε γίνουν αυτά τα οποία προτείνουμε είτε όχι— δεν θα της επιτρέψουν να σχηματίσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Επιπλέον, η θητεία Μητσοτάκη έχει εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό τη ΝΔ και άρα η ιστορία θα τον βάλει αναγκαστικά στη «γωνία» …Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσει την αθλιότητά του. Έτσι κι αλλιώς —ανάμεσα στα άλλα— θα πληρώσει και την αναίδεια και το θράσος του να χαρακτηρίσει —ενώ ήταν εν ενεργεία Πρωθυπουργός— τους μισούς Έλληνες σαν «ψεκασμένους» και «τζαμπατζήδες» επειδή δεν υπάκουσαν τυφλά στην εντολή του να τρέξουν να «εξυπηρέτησαν» το αφεντικό του τον Μπουρλά. Όλα αυτά θα «πληρωθούν» σ’ αυτές τις εκλογές κι αναγκαστικά θα «ματώσουν» τον άθλιο Μητσοτάκη …Θα τον εξασθενίσουν και θα τον τοποθετήσουν στο «περιθώριο» των μετεκλογικών εξελίξεων.

Ως εκ τούτου δεν είναι και πολύ μακριά το σενάριο της Ντόρας για «Κυβέρνηση ηττημένων» …Των «ηττημένων» της Κεντροαριστεράς, εφόσον αυτοί είναι πολύ περισσότεροι κι έχουν στη διάθεσή τους πολύ περισσότερους «συνδυασμούς» κυβερνητικών συμμαχιών από τους δεξιούς. Αυτό είναι το ζητούμενο της δικής μας πρότασης …Να μην μπορεί να δικαιολογηθεί συγκυβέρνηση δεξιών κι αριστερών ΥΠΟ τον Μητσοτάκη …Να μεταφερθεί ατόφια η ευθύνη και άρα και το «βάρος» τής προδοσίας στην Αριστερά, εφόσον την αποτολμήσει …ΔΕΝ πρέπει επ’ ουδενί να ξαναγίνει Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, ο οποίος μετά τη Μακεδονία και την Κύπρο θέλει να προδώσει και το Αιγαίο …Εάν δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να τα «βρει» με ένα άλλο ισχυρό δεξιό κόμμα, επάνω σε μια δεξιά πολιτική «ατζέντα» στα εθνικά θέματα, να «κολλήσει» μέσα σ’ αυτήν τη δεξιά προβληματικότητα …Να του μένει θεωρητικά μόνον μία διέξοδος τύπου «βρώμικου ‘89» —σαν του πατέρα του—, η οποία όμως είναι πλέον ανέφικτη, εφόσον δεν υπάρχουν τα ίδια δεδομένα.

Με τον τρόπο αυτόν θα αποκαλυφθεί και άρα θα κριθεί για τη μόνιμα αντιδεξιά του αντίληψη των πραγμάτων. Ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να «μετακινηθεί» ο ίδιος προς τα αριστερά …Μόνον η «σκυτάλη» τής αναζήτησης κυβερνητικής πρότασης θα είναι αυτήν που θα περάσει στην Αριστερά και όχι ο ίδιος ως ηγέτης τής ΝΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα υπάρχει δικαιολογία συμμετοχής του σε μια ευρεία συγκυβέρνηση, εάν οι «απέναντι» δυνάμεις των «προοδευτικών» δυνάμεων επαρκούν για τη δημιουργία Κυβέρνησης …Δεν θα έχουν δικαιολογία οι «προοδευτικοί» να τον πάρουν «μαζί» τους, επειδή τους βολεύει ΟΛΟΥΣ —και κυρίως βολεύει τα αφεντικά τους— να πάρουν κάποιοι άλλοι την ευθύνη επάνω τους …Θα το «πιεί» μόνη της η Αριστερά το πικρό «ποτήρι» τής προδοσίας σε περίπτωση που την επιχειρήσει …Θα το «πιεί» μόνης και μάλιστα με ελάχιστες πιθανότητες «επιτυχίας» σε μια εποχή που, λόγω Τσίπρα και Μακεδονίας, δεν έχει καμία «πίστωση» από τον λαό.

Χωρίς τη ΝΔ το «κάρο τής προδοσίας» δεν μπορεί να «προχωρήσει» και να πάει «μακριά». Ή όλοι μαζί ή κανένας. Αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχουν και για να γίνει αυτό πρέπει να διατηρηθεί ο Μητσοτάκης στη θέση του. Χωρίς αυτόν —και άρα χωρίς τον ηγέτη της Δεξιάς— δεν μπορεί να γίνει τίποτε. Ταυτόχρονα, εάν ο Μητσοτάκης χάσει την Πρωθυπουργία μετά από μια εμφατική εκλογική ήττα, θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί ο ίδιος στην ηγεσία τής ΝΔ. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί ο ίδιος προσωπικά ως το αίτιο μιας μεγάλης αποτυχίας και άρα ως το μεγάλο «βαρίδιο» της Δεξιάς, είναι θέμα χρόνου ν’ αποβληθεί από τη ΝΔ …Να αποβληθεί χωρίς δεύτερη σκέψη …Να αποβληθεί στον απόλυτο βαθμό, εφόσον μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου έπαψαν να υφίστανται ΟΛΟΙ εκείνοι οι λόγοι, οι οποίοι θεωρητικά έκαναν ανεκτούς τους Μητσοτάκηδες μέσα στο κόμμα των δεξιών.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί σε αυτόν τον σχεδιασμό «απομητσοτακοποίησης» της Δεξιάς να εξυπηρετήσει η ψήφος των δεξιών σε κόμματα όπως οι «Έλληνες», τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να χαρακτηριστούν ως «ναζιστικά», «εθνικιστικά» κι «ακραία» και άρα να δώσουν το «άλλοθι» στον Μητσοτάκη να επιβιώσει ως ηγέτης τής ΝΔ και να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση κατ’ ευθείαν με τους «απέναντι». Γι’ αυτόν τον λόγο αναζητούμε το «νόμιμο» δεξιό κόμμα, το οποίο θα «φουσκώσει» και θα γίνει «βρόχος» στον λαιμό του, καθηλώνοντάς τον στη δεξιά αδυναμία. Εάν δηλαδή η «Ελληνική Λύση» κατορθώσει κι «αδειάσει» τη ΝΔ —και άρα εξασθενίσει ακόμα και μια πιθανή εκλογική πρωτιά τού Μητσοτάκη—, χωρίς η Δεξιά να χάσει τις συνολικές της δυνάμεις ως παράταξη, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους δωσίλογους.

Αυτό είναι το επιδιωκόμενο. Η δεδομένη αδυναμία τής Δεξιάς Παράταξης να συνθέσει Κυβέρνηση από μόνη της με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο, θα είναι αυτή που θα μετακινήσει τη «σκυτάλη» στους «απέναντι» …και εκεί θα μεταφερθεί το πρόβλημα και άρα ο «μουτζούρης». Πρέπει η βενιζελική συμμορία, η οποία σήμερα ηγείται της ΝΔ ν’ απομονωθεί, ώστε να μη μπορεί να «χρεώνει» τη Δεξιά και τον κόσμο της με εγκλήματα, τα οποία είναι αδικία να «φορτωθούν» αυτοί εξαιτίας της. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορεί να δρομολογηθεί το μοίρασμα του Αιγαίου, το οποίο σήμερα επείγει για τους επικυρίαρχους. Κανένας πολιτικός φορέας δεν μπορεί ν’ αναλάβει να διεκπεραιώσει μόνος του μια τέτοια συνθήκη, χωρίς να απειλείται με βίαιη «πτώση» …Δεν μπορεί η εθνοπροδοτική συμμορία τής δήθεν «Αριστεράς» να πάρει το βάρος τής προδοσίας μόνη της, χωρίς τη βοήθεια της επίσης δήθεν «δεξιάς» ΝΔ …Ειδικά αυτής της «Αριστεράς» τού Τσίπρα, για την οποία ακόμα «βράζει» η ελληνική κοινωνία από την προδοσία της στο θέμα τής Μακεδονίας.

Το μόνο που βολεύει τώρα τους «εκλεκτούς» τού Σβαμπ και της μεγάλης «επανεκκίνησης» είναι μια μητσοτακική ψευδοδεξιά ηγεσία τής Δεξιάς να πάρει την κυβερνητική ευθύνη γι’ αυτό το οποίο έχει προσυμφωνηθεί να βάλει σιωπηλά «πλάτη» η «αθώα» «Αριστερά» να συμβεί …Να παίρνει τις ευθύνες ο μισέλληνας εκλεκτός τής Μπίλντερμπεργκ —χρεώνοντας τη Δεξιά— και ν’ ακολουθεί με τη λογική τού «τραβάτε με κι ας κλαίω» ο «κωλοτούμπας» τού Δημοψηφίσματος. Χωρίς τη Δεξιά, όμως, δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι αυτό …Πρέπει να εξασφαλιστεί το «χαϊβάνι» που θα πάρει τον «μουτζούρη» στα χέρια του …κι αυτό το «χαϊβάνι» είναι πάντα η Δεξιά. Όπως η Δεξιά ανέλαβε να πάρει επάνω της τον «μουντζούρη» στις περιπτώσεις τής Χούντας, του Χρηματιστηρίου, των Μνημονίων και των Πρεσπών —που δρομολόγησαν οι άλλοι—, έτσι θέλουν να γίνει και τώρα. Μόνο που τώρα βιάζονται και θέλουν επειγόντως μια Κυβέρνηση του μεγάλου «προοδευτικού» συνασπισμού …Αυτό είναι το κόλπο και αυτό μπορεί να το σταματήσει με τη ψήφο του ο λαός, «βραχυκυκλώνοντας» τη λειτουργία τής Δεξιάς.

Ο λαός έχει πάντα τη δύναμη ν’ αλλάξει τις καταστάσεις…

…ΜΟΝΟΝ όμως εάν γνωρίζει ΤΙ πρέπει να κάνει !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: