Burning Rome by Mr-Ripley on deviantART | Rome, Sky images, Ripley

 

H Τρίτη Ρώμη «καίγεται» !!!…

…Ο Σιωνισμός «κατακρεουργεί» το πιο ισχυρό κράτος τού Χριστιανισμού και του «ελεύθερου Κόσμου» !!!…

…Το «σκότος» τού Σιωνισμού απειλεί να «σκεπάσει» τις ΗΠΑ !!!…

…Ο θάνατος της βασίλισσας της Αγγλίας οδηγεί στο ΤΕΛΟΣ !!!

 

Η «κοινωνική μηχανική» είναι το υπέρτατο «εργαλείο» τής εξουσίας στην επιδίωξή της να χειραγωγεί την ανθρώπινη κοινωνία …Ένα «πληκτρολόγιο», το οποίο της επιτρέπει να πατάει «κουμπιά» και να «παίζει» τα «τραγούδια» που θέλει …Μια «μαγκούρα», η οποία της επιτρέπει να «κατευθύνει» την κοινωνία εκεί όπου τη βολεύει σαν να ήταν έναν κοπάδι προβάτων. Αναμφισβήτητα οι Εβραίοι είναι οι καλύτεροι γνώστες τής «κοινωνικής μηχανικής» …Στην κυριολεξία αυτοί την επινόησαν. Μας το έχουν αποδείξει εδώ κι έναν αιώνα με τον πιο απόλυτο τρόπο, εφόσον αυτοί είναι οι συντάκτες τής «Βίβλου» τής «κοινωνικής μηχανικής» …Οι συντάκτες τού απόλυτου εγχειριδίου τής χειραγώγησης της κοινωνίας, το οποίο —μέσω της εξουσίας, του χρήματος και της διαφθοράς που αυτό προκαλεί— οδηγεί στον εκφυλισμό τής κοινωνικής λειτουργίας …Οι συντάκτες των «Πρωτόκολλων των Σοφών τής Σιών», οι οποίοι, με τη σημερινή τους «επιτυχία», μας το υπενθυμίζουν καθημερινά. Τελευταίο «κομμάτι», που είδαμε να «παίζεται» από τα «κουμπιά» τής «κοινωνικής μηχανικής», ήταν η περίπτωση του Κόβιντ. Είδαμε το πώς μέσα στις δημοκρατικές μας κοινωνίες προέκυψαν —ως δια «μαγείας»— φασιστικές υποχρεωτικότητες κι επινοήθηκαν νέοι εχθροί για τους «σωτήρες» τής κοινωνίας. Οι «ψεκασμένοι», οι «ανεύθυνοι», οι «νεοβάρβαροι» κλπ., είναι «γεννήματα» αυτής της «μηχανικής».

Social Engineering - How hackers get at your date Η τεχνική αυτή είναι σχετικά απλή στην εφαρμογή της: Αυθαίρετα κάποιοι οικειοποιούνται το «σωστό» στρατόπεδο, ώστε να «κολλάνε» σε όλους όσους επιθυμούν την «ετικέτα» που τους βολεύει. Εξαπολύουν έναν «βομβαρδισμό» λεκτικών επιθέσεων, ο οποίος προκαλεί τον άνθρωπο …Ένα «παιχνίδι» κυρίως αυθαίρετων χαρακτηρισμών, το οποίο τρομάζει τον κόσμο και τον αναγκάζει ν’ αντιδράσει ανάλογα με τις προσωπικές του απόψεις. Πετάνε «λάσπη» στον «ανεμιστήρα» κι εκμεταλλεύονται τις συνέπειες. Μετά, εσύ είσαι αυτός που πρέπει ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας» και όχι εκείνος, ο οποίος αυθαίρετα σε υπέδειξε σαν τέτοιον. Περί αυτού πρόκειται …Έτσι λειτουργεί αυτή η «βιομηχανία» τής «ετικετοποίησης» των ανθρώπων, προκειμένου η εξουσία να εξασφαλίσει «ποίμνια» ομοϊδεατών εκεί όπου φυσιολογικά δεν θα είχε κανένα «έρεισμα». Αυτές τις «ετικέτες» βρίσκουν και χρησιμοποιούν οι αγράμματοι και οι άσχετοι οπαδοί-υπερασπιστές τής εξουσίας κι επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική, νομίζοντας ότι μιλάνε με «επιχειρήματα» —έστω κι αν αυτά δεν τα γνωρίζουν—. «Προϊόντα» αυτής της «βιομηχανίας»-προπαγάνδας είναι όλοι οι χαρακτηρισμοί τού τύπου …«αντί-» …«Αντιφασίστας», «αντικομμουνιστής», «αντισιωνιστής», αλλά και χαρακτηρισμοί τού τύπου «-φοβικός» …«ομοφοβικός», «ξενοφοβικός» κλπ..

Democracy communism hi-res stock photography and images - Alamy Όλα ξεκινάνε από ένα βασικό σχεδιαστικό μοντέλο, το οποίο λειτουργεί με δύο πόλους …Ένα μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει ιδεολογίες διαμετρικά αντίθετες και άρα απολύτως εχθρικές μεταξύ τους …Ιδεολογίες, οι οποίες προκαλούν φανατισμό και βία και οι οποίες μέσα στην ίδια κοινωνία συγκρούονται για τον ίδιο στόχο, που είναι η εξουσία. Στοχεύουν στην εξουσία, για να μπορέσουν να επιβάλουν τη δική τους «λύση» επάνω στην κοινωνία …Μια «λύση», η οποία υποτίθεται δεν είναι εφικτή, γιατί πάντα υπάρχουν οι «άλλοι» που την εμποδίζουν. Το βασικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού, λοιπόν, είναι να υπάρχουν αναγνωρίσιμα απ’ όλους «πακέτα» τύπου «φασισμού» ή «κομμουνισμού», τα οποία έχουν συγκρουόμενες μεταξύ τους απόψεις, αλλά κοινούς στόχους …«Πακέτα», τα οποία λειτουργούν ως ανεξάρτητες «πλατφόρμες», επάνω στις οποίες βρίσκονται και δρουν οι «συναγωνιστές» ομοϊδεάτες εναντίον των αντιπάλων τους …Αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους για τις βασικές ιδεολογικές και πολιτισμικές τους «αρχές» και οι οποίοι αντιλαμβάνονται σαν εχθρούς τους κάποιους άλλους, οι οποίοι —υπό τους ίδιους όρους— βρίσκονται επάνω σε ανάλογες «πλατφόρμες».

THE BLAME GAME | The Manila Times

Εκεί επάνω «δημιουργούνται» όλοι εκείνοι οι βασικοί χαρακτηρισμοί-«όπλα», οι οποίοι στη συνέχεια μοιράζονται στα μέλη τους, για να τους χρησιμοποιήσουν στις κοινωνικές τους «μάχες» ως «αντιπρόσωποι» των ομοίων τους …Χαρακτηρισμοί υποτίθεται δουλεμένοι από τους ηγέτες τους και τους οποίους δεν χρειάζεται να τους ερμηνεύουν οι ίδιοι κάθε φορά που τους χρησιμοποιούν, εφόσον σε «παραπέμπουν» απευθείας στα «μανιφέστα» τής «πλατφόρμας» τους …Χαρακτηρισμοί, τους οποίους μπορεί το κάθε μέλος τής «πλατφόρμας» να εξαπολύσει εναντίον όποιου θέλει, χωρίς να έχει την ανάγκη να εξηγήσει τίποτε και σε κανέναν, εφόσον αυτοί είναι χαρακτηρισμοί-«προϊόντα» που έχουν «κατασκευαστεί» ειδικά γι’ αυτήν τη «χρήση» …Χαρακτηρισμοί, για την «αλήθεια» των οποίων «εγγυώνται» οι ηγέτες, προκειμένου οι ομοϊδεάτες τους να τους χρησιμοποιούν ως «όπλα» …Χαρακτηρισμοί, οι οποίοι δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας στην κοινωνία, εφόσον κανένας δεν θέλει να «στοχοποιηθεί» μέσω αυτών …Χαρακτηρισμοί, οι οποίοι διχάζουν την κοινωνία, «σπρώχνοντας» τα μέλη της είτε προς το ένα «άκρο» είτε προς το άλλο.

Θα χαρακτηρίσει —για παράδειγμα— ένας αγράμματος οπαδός έναν πιο μορφωμένο άνθρωπο σαν «ψεκασμένο» και είναι απολύτως «θωρακισμένος» γι’ αυτήν την επίδειξη θράσους. Θα κάνει τη δουλειά του για λογαριασμό τής «ομάδας» του …και στη συνέχεια θα «κρυφτεί» πίσω από τις «πολεμίστρες» τής «πλατφόρμας» του. Αυτός ο ίδιος μπορεί να μην ξέρει να σου εξηγήσει τον λόγο που είσαι «ψεκασμένος», αλλά είναι «σίγουρος» ότι είσαι τέτοιος, γιατί έτσι του έχει πει το «κονκλάβιο» της παράταξής του. Τι σημασία έχει, εάν δεν ξέρει τίποτε άλλο να πει …Η «λάσπη» έπεσε κι ο «λεκές» έμεινε στον στόχο του. Πραγματικά πνευματικά «λιντσαρίσματα» έχουν ξεκινήσει από την «πέτρα» που πέταξε κάποιος άχρηστος και μισαλλόδοξος οπαδός εναντίον κάποιου άλλου, ο οποίος απλά δεν πίστευε τα ίδια πράγματα.

Αυτά όλα δεν είναι καινούργια …Είναι δοκιμασμένες πολιτικές, οι οποίες έχουν επινοηθεί από Εβραίους και είχαν για πρώτη φορά εφαρμοστεί στην προπολεμική Ευρώπη …Επινοήσεις, οι οποίες οδήγησαν στη ναζιστική Γερμανία τού Χίτλερ …Πετυχημένες εφαρμογές, οι οποίες τελειοποιήθηκαν στη Σοβιετική Ένωση του Στάλιν …Ένα «παιχνίδι» τής εξουσίας, το οποίο «δουλεύτηκε» στη «Σχολή τής Φρανκφούρτης» και από εκεί «πέρασε» τον Ατλαντικό, για να «φωλιάσει» στο καπιταλιστικό «Κολούμπια» …Ένα εβραϊκό «απόστημα», το οποίο εμφανίστηκε στην «τραυματισμένη» από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία και «μόλυνε» ολόκληρο τον χριστιανικό «κορμό». Αυτού του μολυσματικού «αποστήματος» το «πύον» πέρασε τον Ατλαντικό και «μόλυνε» και τις ΗΠΑ. Οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι, οι οποίοι «δημιούργησαν» τον Χίτλερ, ήταν εκείνοι που «έλεγχαν» και τον Ρούσβελτ …Νικητές και ηττημένοι —στην πιο μεγάλη παγκόσμια ανθρωποσφαγή— ήταν «υποχείρια» των ίδιων ανθρώπων.

Από αυτήν τη «Σχολή τής Φρανκφούρτης» «μολύνθηκε» ολόκληρος ο χριστιανικός κόσμος. Ακόμα και σήμερα, όλη η χριστιανική ανώτατη εκπαίδευση, η οποία υποδουλώνει τον Χριστιανισμό στον Σιωνισμό, μιμείται τη «Σχολή τής Φρανκφούρτης» …Τη «σχολή» αυτή, η οποία «καλλιέργησε» τη δήθεν μαρξιστική «σκέψη» και την έκανε εργαλείο προδοτών, που υποτάσσει λαούς και κράτη στους Σιωνιστές …Τη «σχολή» αυτή, η οποία, με χρήματα των Σιωνιστών τοκογλύφων, «καλλιεργούσε» μέσα στα Πανεπιστήμια τη γνώση τής χειραγώγησης των λαών —είτε από την κομμουνιστική είτε από την καπιταλιστική πλευρά— …Τη «σχολή» αυτή, η οποία έδινε τους ίδιους «ηγέτες» σε όλες τις υποτίθεται διαφορετικές «πλατφόρμες» των διαφορετικών οπαδών …Το ίδιο μαρξιστές στην ίδια μαρξιστική «παράσταση» ήταν οι ηγέτες-«ηθοποιοί», που τα Πανεπιστήμια έδιναν στις διαφορετικές «παρατάξεις» τής Δημοκρατίας.

H Σχολή της Φρανκφούρτης: Μια συνωμοσία διαφθοράς - volvipress Αυτά, τα οποία εμείς γνωρίζουμε σαν «Αριστερά» και «Δεξιά» και τα οποία πραγματικά «ακύρωσαν» την ίδια τη Δημοκρατία —μέσω των δικομματικών σχεδιασμών—, «σχεδιάστηκαν» στη Φρανκφούρτη από Εβραίους …Εβραίους, οι οποίοι μετέφεραν στο «περιβάλλον» τής Δημοκρατίας τον «μανιχαϊσμό» τής πρωτόγονης Ανατολής …Εβραίους, οι οποίοι μετέφεραν «θεούς» και «δαίμονες» εκεί όπου έπρεπε να υπάρχουν μόνον άνθρωποι. Πραγματικοί και πληρωμένοι προβοκάτορες δημιουργούσαν ιδεολογικές παρατάξεις, οι οποίες αυθαίρετα ταυτίζονταν με το «καλό» —όπως αυτό το αντιλαμβάνονταν οι «φωτισμένοι» ηγέτες τους—, για να πολεμήσουν το υποτιθέμενο «κακό» …Παρατάξεις φτιαγμένες εξ’ αρχής ως πολιτικές «μάντρες», οι οποίες υπόσχονταν «σωτηρία» σε αφελείς και φανατικούς και οι οποίες απλά είχαν ως στόχο να εγκλωβίσουν μέσα σ’ αυτές τους λαούς …Παρατάξεις «τυφλών», μισαλλόδοξων και δογματικών οπαδών, οι οποίοι από τη φύση τους ακύρωναν τη Δημοκρατία τού πολίτη.

Επαγγελματίες πολιτικοί «παρήγαγαν» με μεγάλη επιμονή «φανταστικούς» εχθρούς, έχοντας απλά ως στόχο να τρομοκρατούν τους λαούς και να τους μοιράζουν σε προκατασκευασμένες φασιστικές «στάνες» …Ένα παιχνίδι, στο οποίο δαιμονοποιούνταν πρόσωπα κι απόψεις μόνο και μόνο για να τρομάζουν τους ανθρώπους …Ένα παιχνίδι απόψεων κι απειλών, όπου ένα μικρό «υπονοούμενο» έχει μεγαλύτερη σημασία από ολόκληρες «βιβλιοθήκες» επιχειρημάτων και στοιχείων …Ένα παιχνίδι τρομοκρατικής προπαγάνδας, όπου η εντυπωσιακή αυθαιρεσία και το ψέμα έχει μεγαλύτερη αξία από την οποιαδήποτε απόδειξη …Ένα παιχνίδι, το οποίο προϋπέθετε τη συνεργασία των προδοτών ηγετών, προκειμένου να μοιράζονται μεταξύ τους τον κόσμο, στερώντας του τις επιλογές τής Δημοκρατίας. Εάν δεν ήσουν με τον έναν, ήσουν υποχρεωτικά με τον άλλο. Εάν δεν ήσουν με τον Χίτλερ, ήσουν κομμουνιστής. Εάν δεν ήσουν κομμουνιστής, ήσουν ναζιστής. Όλοι οι ενδιάμεσοι απλά δεν επιβίωναν …Γίνονταν εχθροί καί των δύο «μαντρών», τους οποίους στην κυριολεξία τούς μισούσαν πιο πολύ κι απ’ τους επίσημους εχθρούς τους. Εχθρός τους ήταν όποιος χαλούσε αυτό το «παιχνίδι» τής «μοιρασιάς». Το σύνολο της εξουσίας στρέφονταν εναντίον αυτών των «ανένταχτων», οι οποίοι απειλούσαν να «ξυπνήσουν» τα «ζωντανά», τα οποία απλά κάθε τέσσερα χρόνια ψήφιζαν αλαλάζοντας …Φανατικοί ναζιστές και κομμουνιστές πάντα φασίστες κι ενωμένοι εναντίον των μετριοπαθών και των αμφισβητιών.

Όλα μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό λειτουργούν με τη λογική τού θεάτρου σκιών …Των «σκιών», που δίνουν τη δυνατότητα κι επιτρέπουν σ’ αυτούς που ελέγχουν το «φως» τής πληροφορίας να εμφανίσουν το «μικρό» σαν «τεράστιο» και το «μεγάλο» σαν «ασήμαντο». Για όλους αυτούς τους επαγγελματίες κοινωνικούς τρομοκράτες —οι οποίοι βιοπορίζονται, πουλώντας πολιτικό και ιδεολογικό «νταβατζηλίκι»— παντού υπάρχουν «κίνδυνοι» που δήθεν μας απειλούν …«Κίνδυνοι», τους οποίους εμείς οι «κοινοί» και «αφελείς» άνθρωποι δεν τους βλέπουμε, αλλά τους «βλέπουν» οι «φωτισμένοι» ηγέτες μας …Οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι κοινωνιολόγοι και οι «δικηγόροι» των «ιδεολογιών». Ο καθένας απ’ αυτούς διαλέγει «πελάτες» και κάνει «παιχνίδι» με τους «απέναντι». Ανάλογα με την προσωπική τοποθέτηση του καθενός από εμάς, υπάρχει έτοιμοι το «τραγούδι» και βέβαια ο «τραγουδιστής» που θα μας το πει …«Κινδυνεύουμε» από τους φασίστες ή τους κομμουνιστές όχι εξαιτίας κάποιου αντικειμενικού προβλήματος, αλλά επειδή αυτό συμφέρει τους «προστάτες» μας.

Παντού υπάρχουν εχθροί «επικίνδυνοι» και μας «απειλούν» …Εχθροί, όμως, δεν υπάρχουν μόνον για εμάς, αλλά υπάρχουν και για τα ίδια τα αφεντικά. Τέτοιοι εχθροί είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι ακυρώνουν τον σχεδιασμό τους …Οι ανυπάκουοι …Οι αμφισβητίες …Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να σκεφτούν πριν αποφασίσουν …Αυτοί, οι οποίοι δεν φανατίζονται κι ούτε δρουν με βάση τα ένστικτα στις συνθήκες τού τεχνικού πανικού που πάντα προκαλούν οι φασίστες, για να «τρομάξουν» τα «πρόβατα» και να τα οδηγήσουν εκεί όπου τους βολεύει …Είναι οι μετριοπαθείς άνθρωποι, οι οποίοι προτιμούν ν’ ακούν τη λογική παρά τις «σειρήνες» των παρατάξεων. Όμως, ακόμα και γι’ αυτούς τους σκεπτόμενους ανθρώπους, οι οποίοι δεν πιστεύουν στο «παιχνίδι» τους, οι φασίστες έχουν έτοιμα «αντίμετρα» …Υποχρεωτικά έπρεπε να βρουν «αντίμετρα», γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν προβλήματα.

Έπρεπε δηλαδή να μεριμνήσουν γι’ αυτούς, εφόσον αυτοί είναι οι χειρότεροι εχθροί των αφεντικών. Αυτοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι από την αρχή είχαν στοχοποιηθεί από την εξουσία. Από την αρχή έπεφταν θύματα ενός τρομερού κοινωνικού bulling, ώστε να «ετικετοποιηθούν» ακόμα κι όταν δεν ανήκαν κάπου …Ακόμα κι αν κινούνταν σε πολιτικούς χώρους, οι οποίοι δεν είχαν σαφή χαρακτηριστικά και βέβαια πολιτικούς στόχους …Χώρους, τους οποίους δεν συνέφερε το σύστημα εξουσίας ούτε καν να ονοματίσει, γιατί αυτό θα σήμαινε αναγνώρισή τους και άρα «κεφαλαιοποίησή» τους …Χώρους, τους οποίους το σύστημα εξουσίας δεν επιχειρούσε ποτέ να «ετικετοποιήσει», εξαιτίας τού φόβου του μήπως άθελά του τούς ισχυροποιήσει εμμέσως. Όλοι αυτοί οι αμφισβητίες κινούνταν στον χώρο τής «μη-ετικέτας» …που εντέχνως γινόταν «ετικέτα» τής συκοφαντίας και του ετεροπροσδιορισμού …«Ετικέτα», η οποία επίσης προσαρμοζόταν στις δικές τους «ετικέτες» και πουθενά αλλού. Έτσι εφευρέθηκε η δήθεν «κρυφή-ετικέτα» …«Μήπως είσαι κρυπτοφασίστας ή μήπως κρυπτοκομμουνιστής; Μήπως κρυπτοομοφιλόφιλος; Μήπως είσαι κατάσκοπος ξένων δυνάμεων; Κάτι «κρύβεις» …Δεν μπορεί …Δεν υπάρχει «ενδιάμεσο» …Κάτι κρύβεις …«Όλοι» κρύβουν κάτι …Κάτι «κρύβεις» και μπήκες στο στόχαστρο της εξουσίας και των χαφιέδων της». Αυτό είναι ένα τρομοκρατικό παιχνίδι των υπονοούμενων και των χαρακτηρισμών, το οποίο —για κάποιον που έχει γνώσεις— είναι εύκολα αναγνωρίσιμο.

Η δρομολόγηση αυτού του πολωτικού σχεδιασμού είναι πολύ απλή. Από τη στιγμή που —για να λειτουργήσει ο σχεδιασμός— απαιτείται εχθρός, είσαι υποχρεωμένος, εάν αυτός δεν υπάρχει, να τον δημιουργήσεις μόνος σου. Αυτό γίνεται και στην περίπτωσή μας. Όταν θέλεις να δείξεις στους ανθρώπους ότι υπάρχει δήθεν κίνδυνος —κι εφόσον αυτός δεν είναι υπαρκτός—, πρέπει να τον προκαλέσεις ο ίδιος με τις πράξεις σου. Αυτό το νόημα έχει η προβοκάτσια …Κάνεις στα κρυφά μια «ζημιά» μόνος σου, για να τη «χρεώσεις» σε κάποιον άλλο …«Αυτοτραυματίζεσαι», για να δείξεις με το «δάκτυλό» σου κάποιον υπεύθυνο. Ό,τι κακό συμβαίνει στην κοινωνία, το «χρεώνεις» σε όποιον σε βολεύει, άσχετα με την πραγματικότητα που το αφορά.

Αυτό αποτελούσε πάντα μια πάγια πρακτική των πιο μεγάλων απατεώνων και προβοκατόρων στην ιστορία τού Κόσμου, που είναι οι Εβραίοι …Αυτοί, οι οποίοι μόνοι τους «αυτοτραυματίζονταν», για να αυτοθυματοποιηθούν …Αυτοί, οι οποίοι —σύμφωνα με τον Χερτσλ— ανάμεσα στα «όπλα» τους είχαν βάλει και τους «διωγμούς» εις βάρος τους. Πώς μπορεί να δρομολογηθεί μια τέτοια πολιτική στην περίπτωσή μας; …Με τη γνώση. Γνωρίζεις για παράδειγμα ότι ο άνθρωπος —όπως και τα ανθρώπινα σύνολα— έχουν ένστικτα επιβίωσης και ότι μπροστά στον κίνδυνο επιβίωσης αντιδρούν ενστικτωδώς κι αυτόματα …και στην ακραία περίπτωση μάλιστα εξαιρετικά βίαια. Τι σημασία έχει αυτό το χαρακτηριστικό τους γι’ αυτά τα οποία αναλύουμε; …Την εξής πολύ σημαντική: Όταν είναι σίγουρη η αντίδραση κάποιου μπροστά σε ένα συγκεκριμένο ερέθισμα, αυτή η γνώση μπορεί να είναι χρήσιμη για έναν προβοκάτορα.

Όταν ο προβοκάτορας γνωρίζει ότι αντιδράς εύκολα, προκαλεί αυτήν την αντίδραση, για να την «εισπράξει» στη συνέχεια σε εντυπώσεις. Κάποιος, για παράδειγμα, αντιδρά άμεσα σε μια προσβολή και κάποιος άλλος όχι. Όλοι όμως αντιδρούν εξίσου σε ένα χτύπημα εις βάρος τους κι αυτό το γνωρίζει ο προβοκάτορας, ο οποίος επιθυμεί τη σίγουρη αντίδραση. Σε μια ανύποπτη στιγμή —και εντελώς απροειδοποίητα— «χτυπάει» με δύναμη τον εχθρό του εκεί όπου ξέρει ότι εκείνος θα «πονέσει» …Τον «χτυπάει» τόσο δυνατά και τόσο προκλητικά, ώστε να είναι αναπόφευκτη η αντίδρασή του. Ποιο είναι το κέρδος του; …Να τον αναγκάσει ν’ αντιδράσει τόσο έντονα και φανερά, που να επισκιάσει τη δική του αρχική αυθαιρεσία, η οποία πραγματοποιήθηκε σιωπηλά και σε ανύποπτο χρόνο …Να τον αναγκάσει —στην ιδανική για την προβοκάτσια περίπτωση— ν’ αντιδράσει βίαια, ώστε ν’ αποδείξει σ’ έναν παρατηρητή ότι «υπάρχει» ένας κίνδυνος, ο οποίος μπορεί να είναι κοινός …Ότι «υπάρχει» ένας εχθρός, ο οποίος ασκεί βία απέναντι σε όλους τους ανθρώπους.

Αυτό το νόημα έχουν οι προβοκάτσιες. Γι’ αυτόν τον λόγο προκαλείς έναν επιλεγμένο στόχο, φιλοδοξώντας να εκμεταλλευτείς εις βάρος του τη δίκαιη αντίδρασή του. Τον προκαλείς ν’ αντιδράσει, ώστε να του βάλεις την ετικέτα που σε βολεύει, για να τον «παίζεις». Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, η «απόδοση» αυτού του κόλπου στηρίζεται στο ποιος θα κάνει την πρώτη «κίνηση» …Ο πρώτος έχει το κέρδος κι ο δεύτερος πάντα την «πατάει», γιατί «ακολουθεί» κι «εκτίθεται» στις πρακτικές τού αντιπάλου του. Το κάνουν τα παιδιά στα σχολεία, για να εκθέσουν τους συμμαθητές τους στους δασκάλους και το κάνουν και οι παίκτες στα παιχνίδια, για να εκθέσουν τους αντιπάλους τους στους διαιτητές. Αυτό το απλό πράγμα το κάνουν στην κοινωνία οι έμπειροι προβοκάτορες, για να «εκθέσουν» στον λαό τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Οι έμπειροι προβοκάτορες το γνωρίζουν το «παιχνίδι» αυτό και γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να έχουν πάντα το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης…

…Απλά κόλπα, πολυδουλεμένα στα καταγώγια, στα γήπεδα και στα στενά σοκάκια …Τα κόλπα των Εβραίων και των γύφτων, οι οποίοι έχουν μάθει να «κλαίνε» ακόμα κι όταν οι ίδιοι είναι οι θύτες …Τα κόλπα των απατεώνων, οι οποίοι μόνοι τους «κατασκευάζουν» τους «κακούς». Όλο το μυστικό σ’ αυτήν την τακτική «κρύβεται» στον αιφνιδιασμό. Όλο το μυστικό βρίσκεται στο ποιος θα προλάβει —σε χρόνο ανύποπτο— την πρώτη κίνηση …«Τσιμπάς» ή «φτύνεις» τον εχθρό σου στα κρυφά, προκαλώντας την αντίδρασή του και, μετά τη «σφαλιάρα» που θα φας, «κλαις» στα φανερά, φωνάζοντας «τι βαράς ρε; …Φασίστας είσαι;». Υπάρχει τόση «ανισότητα» στην ένταση των φαινομένων —όπως αυτά τεχνητά παρουσιάζονται μπροστά στον ανύποπτο θεατή—, που χάνεται η πραγματική σειρά των γεγονότων. Αυτό είναι και το ζητούμενο της απάτης

…«Παραβλέπεις» ότι η «δράση» τού ανύποπτου πρωταγωνιστή αποτελεί στην ουσία «αντίδραση» σε μια πρόκληση και τη χαρακτηρίζεις σαν «απρόκλητη δράση». Ο έμπειρος προβοκάτορας απλά «κλαίει» δυνατά, γιατί, όταν ένας τρίτος κι άσχετος παρατηρητής στρέψει το βλέμμα του προς την πλευρά του, τον προβοκάτορα θα δει να κλαίει κι όχι την προηγούμενη ενέργεια αυτού. Παριστάνει εύκολα το θύμα, γιατί ανάγκασε τον εχθρό του να φερθεί ενστικτωδώς και στην ακραία περίπτωση βιαίως …Αυτοπροσδιορίζεται μέσω του ετεροπροσδιορισμού. Τι σημαίνει αυτό το φαινομενικά παράδοξο που λέμε; …Παριστάνει το θύμα, όχι επειδή είναι τέτοιο, αλλά επειδή έχει τη δυνατότητα να δείχνει με το «δάχτυλο» κάποιον άλλον σαν θύτη.

Έχοντας το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης, «βαπτίζεις» τον απέναντι όπως σε βολεύει, ώστε, μέσω αυτού, να δώσεις στον εαυτό σου την επιθυμητή ταυτότητα. Μετά ξεκινάει το «παιχνίδι» των χαρακτηρισμών. «Γιατί είσαι βίαιος απέναντί μου; …Μήπως επειδή είσαι φασίστας κι εγώ κομμουνιστής; …Μήπως επειδή είσαι φασίστας Ρεπουμπλικάνος κι εγώ είμαι δημοκράτης Δημοκρατικός; …Μήπως επειδή είσαι πλούσιος κι εγώ φτωχός; …Μήπως επειδή είσαι αντισιωνιστής κι εγώ Εβραίος; …Μήπως επειδή είσαι ρατσιστής κι εγώ «ανθρωπιστής», που βοηθάω «έγχρωμους»; …Μήπως επειδή είσαι εθνικιστής κι εγώ «ευαίσθητος», που βοηθάω λαθρομετανάστες; …Μήπως επειδή είσαι…» …Ό,τι σε βολεύει βάζεις ως χαρακτηρισμό, γιατί σαν «θύμα» έχεις «πίστωση» κι εύκολα κολλάς «ταμπέλες» σ’ έναν ανύποπτο εχθρό σου, τον οποίο καταδεικνύεις με το «δάκτυλο» κι «επιχειρηματολογείς» μόνον με τα «δάκρυα». Βρίσκεις ένα δικό σου χαρακτηριστικό —που σε βολεύει—, για ν’ αποδώσεις σ’ αυτό τη βία που ασκήθηκε επάνω σου με τρόπο τέτοιο, που να «χαρακτηρίζει» τον άλλο. Είναι θέμα τακτικής, δηλαδή, εάν θα «προτιμήσεις» να «θυμηθείς» πως είσαι κομμουνιστής, μαύρος, φτωχός, Εβραίος, δημοκράτης, κοντός ή χοντρός, ανάλογα με το πώς σε συμφέρει να «ονοματίσεις» τον «απέναντι», ο οποίος θα είναι το «αντίθετο».

Αυτή η στρατηγική είναι που είπαμε ότι απαιτεί γνώση για την εφαρμογή της. Αυτή η εκ του πονηρού αυτοθυματοποίηση του θύτη είναι η «τέχνη» των Εβραίων …Η «τέχνη» στην οποία εξειδίκευσαν εξ αρχής τούς δικούς τους κομμουνιστές και στη συνέχεια όλη τη λεγόμενη «Αριστερά». Ας ψάξει κάποιος ιστορικά να δει ποιοι προκαλούν μονίμως τους κοινωνικούς διχασμούς —και στα όρια τους εμφυλίους— …Να δει ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι κατ’ επάγγελμα «λαϊκίζουν», προσπαθώντας να παρασύρουν τις μάζες στα λάθη και στη βία …Είναι οι ίδιοι που στη συνέχεια «πουλάνε» ευαισθησία, ενότητα και κοινωνική ειρήνη …Αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν την «ιντελιγκέντσια» και καταγγέλλουν τον «λαϊκισμό» …Οι κομμουνιστές δηλαδή …Αυτοί, οι οποίοι με τις καταστατικές «ανατρεπτικές» απειλές τους προκαλούν τους διωγμούς εναντίον τους, για να «πουλήσουν» στη συνέχεια «κοινωνική δικαιοσύνη» με το «φωτοστέφανο» του μάρτυρα.

Πάντα αυτοί είναι που απειλούν με βία την κοινωνία, ώστε, μόλις οι απέναντι αντιδράσουν, να την «πατήσουν», γιατί απλούστατα αυτό είναι το «παιχνίδι» …Αυτό είναι το «παιχνίδι» των Εβραίων τοκογλύφων και νταβατζήδων …Αυτό το «παιχνίδι» έπαιξαν στην προπολεμική Γερμανία, το οποίο στη συνέχεια έγινε το αίτιο της μεγαλύτερης ανθρωποσφαγής στην ιστορία των ανθρώπων …Έτσι συνεννοούνται μεταξύ τους τα φασιστικά «άκρα» και συνθλίβουν όποιους βρίσκονται ανάμεσά τους και άρα και τη Δημοκρατία …Έτσι οι κομμουνιστές «ταΐζουν» τον ναζισμό και οι ναζιστές τον κομμουνισμό. Ανάμεσά τους πάντα καμένη «γη», γιατί οι ίδιοι φροντίζουν με τη βία να εξοντώνουν όποιον στέκεται ανάμεσά τους κι απειλεί το παιχνίδι που τους γιγαντώνει πολιτικά και βέβαια τους πλουτίζει οικονομικά.

ΤΙΠΟΤΕ, δηλαδή, δεν έγινε στη νεότερη ανθρώπινη ιστορία εξαιτίας τυχαίων συγκυριών …ΟΛΑ ήταν εξ’ αρχής σχεδιασμένα να οδηγήσουν εκεί όπου βόλευε τους σχεδιαστές τους. Εβραίοι έλεγχαν απόλυτα την «πολιτική» τόσο των Ναζιστών όσο κι αυτήν των Κομμουνιστών τής προπολεμικής Γερμανίας …Εβραίοι έλεγχαν την πολιτική τόσο της ναζιστικής Γερμανίας όσο και της κομμουνιστικής Ρωσίας …Εβραίοι στη συνέχεια έλεγχαν τόσο τους κομμουνιστές τής σοβιετικής Μόσχας όσο και τους καπιταλιστές τής αμερικανικής Νέας Υόρκης. Αυτοί είναι οι «πατέρες» τής «τέχνης» τής «κοινωνικής μηχανικής», η οποία από τη «Σχολή τής Φρανκφούρτης» μαζί με τα «σχέδια» Μάρσαλ «μοιράστηκε» σε όλα τα ευρωπαϊκά κι όχι μόνον «Πανεπιστήμια» της μεταπολεμικής εποχής …Η «σχολή» των Εβραίων Χόρκχαϊμερ κι Αντόρνο, του Μπένγιαμιν, της Άρεντ, οι οποίοι έκαναν πολιτική «επιστήμη» την «άποψη» του Εβραίου Μαρξ κι «επάγγελμα» τη δική τους εξειδίκευση σ’ αυτήν …Η τέχνη των «παρασίτων» …Των επαγγελματιών πολιτικών …Των «δικηγόρων» ΟΛΩΝ των κοινωνικών ομάδων …Των «δικηγόρων» ΟΛΩΝ των ιδεολογιών …Των «δικηγόρων» ΟΛΩΝ των κρατών …Των μαρξιστών φίλων και συναδέρφων, οι οποίοι εκπαιδεύονται στα Πανεπιστήμια και πιάνουν όλα τα «πόστα» σε όλα τα πολιτικά άκρα, μοιράζοντας τους λαούς μεταξύ τους σαν να είναι πρόβατα.

Αυτοί οι προβοκάτορες είναι που με τις «πλάτες» τής ίδιας της εξουσίας αποκτούν πάντα το απόλυτο «πλεονέκτημα» ακόμα κι απέναντι στους πιο έξυπνους και γενναίους ανταγωνιστές τους. Αυτοί είναι που παριστάνουν εκ του ασφαλούς τούς «ήρωες», οι οποίοι «θυσιάζονται» για την κοινωνία —αναζητώντας βέβαια και την «αποζημίωσή» τους !!!—. Μέσω αυτής της αυτοθυματοποίησης δημιουργούν «ρόλο» για τους εαυτούς τους και μέσω αυτού του «ρόλου» επιλέγουν τους κατά παραγγελίαν αντιπάλους τους …Οι δικές τους Λούξεμπουργκ δημιουργούν τους δικούς τους Χίτλερ …Οι δικοί τους Παπανδρέου δημιουργούν τους δικούς τους Μητσοτάκηδες. Όλοι «στημένοι» κι ελεγχόμενοι από το ίδιο «διευθυντήριο», όπως οι «ηθοποιοί», οι οποίοι επιλέγονται για την ίδια παράσταση από τους ίδιους παραγωγούς. Οι δικοί τους ηγέτες, δηλαδή, «παράγουν» και τους δικούς τους ηγέτες των αντιπάλων τους …Απλά πράγματα. Εάν δεν είσαι με τον έναν, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με τον άλλον …«Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας». Οι «ουδέτεροι» απλά συνθλίβονται, γιατί είναι εχθροί των πάντων.

Εβραίοι και κομμουνιστές —σαν τη Λούξεμπουργκ— «διόρισαν» τον «αντιεβραίο» κι «αντικομμουνιστή» Χίτλερ ως αρχηγό των ΝΑΖΙ πολύ πριν καν τον γνωρίσουν οι οπαδοί του. Πλούσιοι Εβραίοι τον «τάιζαν» στην κυριολεξία, μέχρι αυτός να βρει τον κατάλληλο χρόνο να «ορμήσει» στην κοινωνία …Οι ίδιοι πλούσιοι Εβραίοι, που τάιζαν και τον Μαρξ. Αυτή η στρατηγική είναι που «παράγει» όλα εκείνα τα «σκουπίδια», τα οποία κατά καιρούς παριστάνουν τους «ήρωες» κατά της εξουσίας που οι ίδιοι «στηρίζουν» …«Σκουπίδια» όπως η Λούξεμπουργκ ή ο Κον Μπετίτ ή η Δαμανάκη. Οι ίδιοι «παραγωγοί» στήνουν την παράσταση, την οποία απλά το «κοινό» παρακολουθεί, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει. Οι ίδιοι Εβραίοι, οι οποίοι «διώκονταν» από τον Χίτλερ και τον «εθνικοσοσιαλισμό» τής Γερμανίας, ήταν εκείνοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τη βιομηχανική και στρατιωτική «γιγάντωσή» της. Αυτοί ήταν που χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, για να «σκουπίσει» τη γερμανική οικονομία από τις μικρές επιχειρήσεις και να την παραδώσει στο σύνολό της στους «εκλεκτούς» της …Στους «εκλεκτούς» αυτούς, οι οποίοι δήθεν θα χρησιμοποιούσαν στα εργοστάσιά τους Εβραίους «δούλους», αλλά που —μυστηριωδώς— μετά την ήττα των Ναζί όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά χρηματοδοτήθηκαν εκ νέου από τους ίδιους χρηματοδότες, για να γιγαντωθούν τα σημερινά πολυεθνικά θηρία.

Με χρήματα της σιωνιστικής τοκογλυφίας έχουν δημιουργηθεί όλοι οι γερμανικοί «γίγαντες», οι οποίοι κάνουν τη Γερμανία απολύτως ελεγχόμενη από τους ηγέτες της και βεβαίως από τα «αφεντικά» τους …Εβραϊκά χρήματα γιγάντωσαν τη Siemens, τη Mercedes, τη Volkswagen, την Audi, τη BMW, τη FENDT, τη BAYER, την Thyssen Krupp, τη BASF, τη Lufthansa, τη Hochtief, αλλά ακόμα και τη Boss, την Adidas ή τη Lidl …Εβραίοι χρηματοδότες «κρύβονταν» μέσα σε μυστικές λίστες μετόχων, όταν αυτές οι εταιρείες κατασκεύαζαν στρατόπεδα συγκεντρώσεων και δήθεν βασάνιζαν τους Εβραίους, χρησιμοποιώντας τους σαν «δούλους» στα εργοστάσιά τους. Από τότε μέχρι και σήμερα —εξαιτίας αυτών των «γιγάντων»— η Γερμανία είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τους χρηματοδότες της. Αναπτύχθηκε σε «χρόνο μηδέν» όχι επειδή ήταν έξυπνοι ή μεθοδικοί οι Γερμανοί —όπως «θέλει» η προπαγάνδα να παρουσιάζει—, αλλά επειδή «έπεσαν» τόνοι χρήματος στη μεταπολεμική Γερμανία και υποχρεωτική επιβολή τους σε ΟΛΕΣ τις εθνικές αγορές …ακόμα και των θυμάτων της, που ακόμα περιμένουν πολεμικές αποζημιώσεις. Αυτή η «εκρηκτική» ανάπτυξη γίνεται μόνον με χρήμα και όχι με την εξυπνάδα και τον προγραμματισμό. Όπως ακριβώς αναπτύχθηκε και η Νότια Κορέα μέσα σε μερικά χρόνια.

Αυτοί οι βιομηχανικοί «γίγαντες» είναι που καθορίζουν απόλυτα τη γερμανική πολιτική. Αυτοί είναι που αποφασίζουν για τη γερμανική πολιτική —και οι πολιτικοί απλά έχουν ως ρόλο ν’ ανακοινώνουν τις αποφάσεις των βιομηχάνων στον λαό— …Πιο ισχυρό όργανο στη «δημοκρατική» Γερμανία είναι ο Σύνδεσμος «Γερμανών» Βιομηχάνων (BDI), παρά η Μπούντεσταγκ …Πιο σημαντικές είναι οι αποφάσεις αυτού του Συνδέσμου, παρά αυτές της Βουλής …Πιο απόρρητες είναι οι πολιτικές αυτού του Συνδέσμου, παρά αυτές της Βουλής. Αυτός ο Σύνδεσμος συνδέεται απόλυτα με τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες …Πιο πολλές είναι οι διασυνδέσεις τής Siemens ή της Bayer με τις «Υπηρεσίες» αυτές, παρά οι διασυνδέσεις του CDU ή του SPD με αυτές …«Αναλώσιμα» απαρτίζουν οι πολιτικοί και όχι οι βιομήχανοι. Χρηματοδοτούμενοι υπάλληλοι αυτών των εταιριών είναι οι πολιτικοί και τίποτε παραπάνω. Άλλωστε αυτός ο Σύνδεσμος είναι που ίδρυσε και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση …Τα «παιδιά» τού Χίτλερ έδωσαν «σάρκα και οστά» στο όραμα του Χίτλερ.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι «πίσω» απ’ αυτούς τους δήθεν Γερμανούς βιομηχάνους βρίσκονται οι πανίσχυροι Εβραίοι χρηματοδότες τους —και κύριοι μέτοχοι των επιχειρήσεών τους— …Τα «αφεντικά» τους. «Πίσω» από όλο αυτό το ναζιστικό «κόλπο», το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας, βρίσκονται οι Σιωνιστές εμπνευστές του. Πού θα έβρισκε χρήματα ο αγράμματος και παντελώς άσχετος Χίτλερ, για να χρηματοδοτήσει την κολοσσιαία ανάπτυξη μιας κατεστραμμένης Γερμανίας των εκκρεμών αποζημιώσεων και των εκατομμυρίων αναπήρων τού πρώτου πολέμου …Τόνους χρημάτων απαιτούσε αυτή η πολιτική για την ανάπτυξη της βιομηχανικής υποδομής τής Γερμανίας. Γι’ αυτόν τον λόγο «σκούπισαν» τη γερμανική οικονομία από τις μικρές γερμανικές επιχειρήσεις …Για να δημιουργήσουν τους ιδιόκτητες «γίγαντες», οι οποίοι θα μονοπωλούσαν την οικονομία της …Για να την αρπάξουν οι ιδιοκτήτες των «γιγάντων» από τα χέρια τού γερμανικού λαού στο σύνολό της …Να μην έχουν εσωτερικό ανταγωνισμό, ο οποίος θα επωφελούνταν από τις δικές τους επενδύσεις στον τομέα των υποδομών …Να μην υπάρχουν διασπαστικές πρωσικές ή βαυαρικές τάσεις, οι οποίες θα απειλούσαν το «μαγαζί» τού Χίτλερ και των αφεντικών του.

Η πρώην ανατολικο-γερμανίδα Μέρκελ για τον Γκορμπατσόφ: Αλλαξε και τη δική  μου ζωή ριζικά. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ | Hellasjournal.com

Τα ίδια έγιναν και με τη Μέρκελ …Το ίδιο «μαγαζί» έστησαν και μ’ αυτήν. Με ποιων τις «πλάτες» θ’ αρνούνταν η Μέρκελ να καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις, όταν αυτές ήταν προαπαιτούμενο για τη Γερμανική Ενοποίηση; Με ποιων τα άπειρα χρήματα —τα οποία δίνονταν με αρνητικά επιτόκια— μπόρεσε η Γερμανία και —υπό συνθήκες απολύτως αθέμιτου ανταγωνισμού— διέλυσε όλες τις ευρωπαϊκές εθνικές οικονομίες; Πώς δεν θα επικρατήσει του ανταγωνισμού, όταν με δάνεια αρνητικών επιτοκίων έκανε επιθετικές —και άρα παράνομες—εξαγορές όλων των κερδοφόρων ανταγωνιστών της; Πώς δεν θα επικρατήσει, όταν οι «επιχειρηματίες» της έκαναν μπίζνες υπό την καθοδήγηση και την προστασία των μυστικών υπηρεσιών της; …Πώς δεν θα επικρατήσει, όταν ανάγκαζε ΟΛΑ τα κράτη να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα, για να επικρατούν άνετα οι γερμανικοί κρατικοί και ημικρατικοί γίγαντες; …Πώς δεν θα επικρατήσει, όταν στην «πάλη» τής οικονομίας όλοι πηγαίνουν με «γάντια» τού μποξ και στη Γερμανία επιτρέπεται να πάει με «πιστόλι»;

Όλα αυτά απαιτούν χρήματα και βέβαια πολιτικές «πλάτες» για να γίνουν …Χρήματα, για να διαφθείρονται οι πάντες, και «πλάτες», για να φυγαδεύονται οι «Χριστοφοράκοι» και ν’ απαλλάσσονται οι «Siemens» από ποινικές συνέπειες εγκλημάτων, τα οποία κάποιους άλλους θα τους κατέστρεφαν ολοκληρωτικά. Με άπειρα χρήματα «γεννιούνται» οι Χίτλερ και οι Μέρκελ, οι οποίοι υπηρετούν τους Σιωνιστές κι εύκολα εντοπίζει κάποιος από πού μπορούν να προέλθουν τα χρήματα αυτά. Έτσι φτιάχτηκε η σημερινή Γερμανία. Η σημερινή Γερμανία —η οποία «καπέλωσε» τον τεράστιο γερμανικό κόσμο τής Βόρειας Ευρώπης και παραδόθηκε σε μερικούς Γερμανούς «αχυρανθρώπους» τής βιομηχανίας— είναι στην πραγματικότητα η Γερμανία τού Χίτλερ …Το ατσάλινο «χέρι» τού Σιωνισμού …Η πιο μεγάλη και φονική «μηχανή» στην ιστορία τού Κόσμου …Η αμετανόητη και πάντα ατιμώρητη δολοφονική Γερμανία …Ο πιο χρήσιμος «ηλίθιος» στην ανθρώπινη ιστορία …Ο αιώνιος «λεκές» τού υποταγμένου —στους Εβραίους— γερμανικού κόσμου.

«Θυσίασαν» τον «πατέρα» Χίτλερ, για να μετατρέψουν τον γερμανικό του «τάφο» σε δικό τους εβραϊκό «φρούριο» …Αυτή είναι η Γερμανία …Ο «τάφος» τού ιδρυτή της, που είναι ο Χίτλερ και το «φρούριο» των χρηματοδοτών του, που είναι οι Εβραίοι …Η κακοποιός κρατική δύναμη με το αυθεντικό ναζιστικό DNA τού Χίτλερ και το «ανοσοποιητικό» σύστημα της κομμουνιστικής ΣΤΑΖΙ …Ένας «Φρανκενστάιν» ανάμεσα στα κράτη. Αυτό, το οποίο λέμε εις βάρος των Γερμανών, δεν είναι θέμα ρατσισμού …Είναι θέμα σχεδιασμού.

Η Γερμανία είναι ένα κράτος, το οποίο φτιάχτηκε εξ’ αρχής ως «δολοφονική» «μηχανή» …Αποθρησκευτικοποιημένο, παρ’ όλο που έχει μέσα του —σε φανατικό βαθμό— δύο βασικά δόγματα του Χριστιανισμού …Αποϊδεολογικοποιημένο, παρ’ όλο που έχει μέσα του —σε φανατικό βαθμό— τα δύο βασικά πολιτικά «δόγματα» του δυτικού πολιτισμού. Είναι σαν τους σπόρους τής Μοσάντ. Κάποιοι κοινωνικοί «γενετιστές» αφαίρεσαν κάποια «γονίδια» από έναν «σπόρο» που δίνει «καρπό», ο οποίος μοιάζει με τους υπόλοιπους του είδους του, αλλά δεν είναι ίδιος. Διατήρησαν όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά που μπορεί να δίνει μια θρησκεία ή μια ιδεολογία σ’ ένα κράτος και σ’ έναν λαό κι αφαίρεσαν όλα τα καλά. «Θρησκεία» και «ιδεολογία» αυτής της Γερμανίας είναι ο στείρος και μόνιμος «συμφεροντολογισμός» …Αυτός ήταν ο σχεδιασμός των Εβραίων για το κύριο «δουλικό» τους. Με τη Γερμανία των Χιτλερομέρκελ επιχείρησαν να «κατακτήσουν» ολόκληρη την Ευρώπη …πράγμα που τελικά κατάφεραν με την Ε.Ε..

 

 

Ο Ναζισμός «απειλεί» τις ΗΠΑ

 

 Το σύνολο αυτών των εφαρμογών, οι οποίες «γέννησαν» τον Χίτλερ και μετέτρεψαν τη Γερμανία σε εβραϊκή περιουσία —και τον γερμανικό λαό σε ένα εβραϊκό «οικόσιτο»—, ασκείται σήμερα επάνω στους Αμερικανούς, προκειμένου να τους ελέγξουν και να τους χειραγωγήσουν. Οι ΗΠΑ βιώνουν σήμερα τις ίδιες ακριβώς συνθήκες με τις συνθήκες που έζησε τότε η Γερμανία και οι οποίες «οδήγησαν» στη ναζιστική εποχή …Και τότε οι Εβραίοι ήταν πανίσχυροι μέσα στη Γερμανία …Ήταν ανάλγητοι τοκογλύφοι κι εκμεταλλευτές τού γερμανικού λαού …Με τοκογλυφίες κι απάτες τούς είχαν αρπάξει τα πάντα. Αφού τους έσπρωξαν σ’ έναν καταστροφικό πόλεμο «φθοράς», είχαν κατορθώσει και είχαν αρπάξει όλον τον εθνικό πλούτο των Γερμανών …Είχαν αρπάξει μέχρι και τα σπίτια τους …Ήταν αυτοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν ασύστολα την κατοικία στη Γερμανία …Ήταν αυτοί, οι οποίοι φέρονταν στους Γερμανούς σαν να ήταν ζώα. Σε μια γερμανική κοινωνία, απολύτως ισοπεδωμένη από τον Πρώτο Παγκόσμια Πόλεμο και με έναν πληθυσμό γεμάτο σακάτηδες κι ανάπηρους, η κατάσταση έδειχνε ότι ήταν παντελώς εκτός ελέγχου…

…Μια κατάσταση, η οποία για εμάς τους Έλληνες των Μνημονίων δεν είναι παράξενη. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι ήταν οι «δανειστές» των χρεοκοπημένων Γερμανών. Ήταν αυτοί, οι οποίοι, όχι μόνον θα δάνειζαν στους Γερμανούς εκ νέου για ν’ «αναπτυχθούν», αλλά ήταν κι αυτοί, οι οποίοι θα «ρύθμιζαν» και τις οφειλές τους απέναντι στα θύματά τους, τα οποία εκείνη την εποχή αξίωναν αποζημιώσεις για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. ΟΛΑ ήταν στα χέρια των Εβραίων κερδοσκόπων και τοκογλύφων. Αυτά, δηλαδή, τα οποία εμείς οι Έλληνες είδαμε ως «Μνημόνια», δεν είναι πρωτοφανή ως εφαρμογές …Τα «Μνημόνια» η Γερμανία τα είχε «δει» από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο …Είχαν «δει» κι αυτοί τους τότε Εβραίους «Στρος Καν», «Ζαν Κλοντ Τρισέ», «Μπενράνκε», «Μπλανκφάιν» ή «Άκερμαν» και τους άλλους «δανειστές» ν’ αποφασίζουν πριν απ’ αυτούς γι’ αυτούς …Τους είχαν «δει» να πηγαινοέρχονται στα παλάτια τού Βερολίνου γεμάτοι αλαζονεία και να τους κουνάνε τα δάκτυλα σαν αποτυχημένους κι άχρηστους.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το μίσος των Γερμανών απέναντί τους. Μισούσαν οι Γερμανοί τους Εβραίους, εφόσον τους έβλεπαν στην καθημερινότητά τους να τους «πίνουν» το «αίμα», είτε ως σπιτονοικοκύρηδες είτε ως έμποροι είτε ως τοκογλύφοι. Πόσο μάλλον όταν αποτελούσε κοινό μυστικό ότι αυτοί οι ίδιοι ευθύνονταν για την εμπλοκή τής Γερμανίας στον αναίτιο κι απολύτως καταστροφικό Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι «άκαπνοι» Εβραίοι κονομούσαν εκ του ασφαλούς και οι Γερμανοί επέστρεφαν από το «μέτωπο» στα αναπηρικά καροτσάκια, αγωνιώντας για την επιβίωσή τους. Στο σημείο αυτό επιστρατεύτηκε η «κοινωνική μηχανική», για να σωθεί ο αρπακτικός και άπληστος Σιωνισμός. Πριν καν εκδηλωθεί ένας άγριος κι ανεξέλεγκτος αντισιωνισμός —εξαιτίας του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και της τεράστιας οικονομικής «επιτυχίας» των Εβραίων—, θα τον «χειραγωγούσαν» οι ίδιοι …Θα τον «μετέτρεπαν» σε έναν πολύ εύκολα διαχειρίσιμο από τους ίδιους «αντικομμουνισμό», που είναι ο Ναζισμός. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Πριν προλάβουν οι Γερμανοί να δράσουν περιοριστικά απέναντι στους Εβραίους, θα παγιδεύονταν απ’ αυτούς …Οι ίδιοι οι Εβραίοι θα «χτυπούσαν» τους Γερμανούς, για ν’ αντιδράσουν και να την «πατήσουν» απέναντι στους έμπειρους προβοκάτορες.

Το λεπτό σημείο εδώ είναι ότι το χτύπημα έπρεπε να γίνει με τρόπο τέτοιο, ώστε να μην στοχοποιηθούν στη γερμανική κοινωνία οι ίδιοι οι Σιωνιστές Εβραίοι …ακόμα κι αν ήταν ορατός ο απολύτως αρνητικός τους ρόλος. Οι πλούσιοι Σιωνιστές θα «χτυπούσαν» τους Γερμανούς με τρόπο τέτοιο, που η αντίδρασή τους να μην στρέφεται απευθείας εναντίον τους, αλλά εναντίον τού «ειδώλου» τους …Εναντίον των φτωχών Εβραίων. Το σενάριο της προβοκάτσιας ήταν πολύ απλό: Πριν στραφούν οι Γερμανοί εναντίον των πλουσίων Εβραίων —οι οποίοι τους είχαν πάρει τα ΠΑΝΤΑ—, αυτοί θα πλήρωναν τους κομμουνιστές, για ν’ απειλούν τους Γερμανούς —οι οποίοι δεν είχαν ΤΙΠΟΤΑ— ότι με την «επανάστασή» τους θα τους τα έπαιρναν ΟΛΑ …Αυτό ήταν το κόλπο …Η άμεση σύνδεση των φτωχών Εβραίων με τους «κακούς» κομμουνιστές θα «παράσερνε» τους Γερμανούς εκεί όπου βόλευε τους πλούσιους Εβραίους.

Αυτή ήταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ | LiFO Αυτοί λοιπόν οι πλούσιοι Εβραίοι Σιωνιστές, για να δώσουν νόημα στην «επαναστατική» απειλή, πλήρωσαν τους κομμουνιστές προβοκάτορες να «χτυπήσουν» τους Γερμανούς, ώστε η αντίδρασή τους να δημιουργήσει τον Ναζισμό …Τον Ναζισμό τού δικού τους Χίτλερ. Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσαν τους Εβραίους κομμουνιστές τύπου Μπερνστάιν, Λούξεμπουργκ κλπ., να κάνουν «επανάσταση» —με την πληρωμένη «πραμάτεια» τού Εβραίου Μαρξ— εναντίον των κατεστραμμένων Γερμανών …σε μια Γερμανία, η οποία ανήκε απόλυτα στους Εβραίους τοκογλύφους. Έπρεπε να είναι «εκκωφαντική» η σχέση μεταξύ φτωχών Εβραίων και κομμουνιστών, ώστε να γίνουν αυτοί εύκολος στόχος των Γερμανών …Στόχος μακριά από τους ίδιους τους πλούσιους Σιωνιστές.

Με τον τρόπο αυτόν θα δρομολογούσαν το κόλπο που περιγράψαμε πιο πάνω …Το κόλπο των νταβατζήδων και των τοκογλύφων τού δρόμου. Εξαιτίας αυτών των πληρωμένων Εβραίων προβοκατόρων, οι οποίοι —με μισθούς από τους τοκογλύφους— παρίσταναν τους κομμουνιστές, οι Γερμανοί θ’ αντιδρούσαν με τρόπο απολύτως προβλέψιμο. Αυτό ήταν το ύπουλο «χτύπημα» των Σιωνιστών, ώστε να εκμεταλλευτούν τη σίγουρη αντίδραση των Γερμανών. Το προβοκατόρικο «ψευδοχτύπημα» των Εβραίων κομμουνιστών ήταν η «Νοεμβριανή Επανάσταση», η οποία οδήγησε στη γερμανική «αντίδραση» …Στη φασιστική αντίδραση υπέρ τής «Δημοκρατίας» …Στην αντίδραση αυτή, την οποία τη γνωρίζουμε ως Ναζισμό. Ο κόσμος έξω από τη Γερμανία —όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες προβοκάτσιες— δεν «είδε» αυτό το πρώτο ύπουλο «χτύπημα», παρά είδε μόνον τη θεαματική αντίδραση απέναντι σ’ αυτό …που ήταν ο Χίτλερ και ο Ναζισμός …Δεν είδε τους Εβραίους, οι οποίοι «έφτυσαν» τους Γερμανούς, αλλά είδε τη «γροθιά» τής απάντησης τωνΓερμανών.

Βερολίνο 1918-1919 : Η Νοεμβριανή Επανάσταση και οι Σπαρτακιστές – Praxis  Review

Γι’ αυτόν τον λόγο —ακόμα και σήμερα— η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζει την πιο διάσημη ένοπλη επαναστατική προσπάθεια του κομμουνισμού εντός τού Δυτικού Κόσμου. Οι πάντες γνωρίζουν την Οκτωβριανή Επανάσταση των μπολσεβίκων τής Ρωσίας, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τη Νοεμβριανή Επανάσταση των Εβραίων προβοκατόρων τής Γερμανίας, η οποία θεωρητικά ήταν πιο σημαντική για τον Δυτικό Κόσμο …Δεν γνωρίζει σχεδόν κανένας ότι υπήρξε ένοπλη επαναστατική κίνηση των κομμουνιστών μέσα στην ίδια τη Γερμανία. Ο κόσμος είδε μόνον την «αντίδραση» των Γερμανών και άρα «είδε» μόνον την εμφάνιση του Χίτλερ. Εκμεταλλευόμενοι οι Εβραίοι τα δικά τους παγκόσμια ΜΜΕ και τις «διασυνδέσεις» τους, εμφάνισαν με «εκκωφαντικό» τρόπο τον Χίτλερ στον κόσμο. Μέχρι και Ολυμπιακούς Αγώνες τού έδωσαν να διοργανώσει, προκειμένου να καταστεί απόλυτα σίγουρο ότι ο κόσμος θα τον δει και θα μάθει τις «απόψεις» του.

«Τέλειος σχεδιασμός», θα μπορούσαμε να πούμε. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν οι δημιουργοί τού κομμουνισμού, εμφάνισαν στον κόσμο το επίσης δικό τους αντικομμουνιστικό «προϊόν». Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωναν τα «φυλλάδια» των κομμουνιστών, ήταν εκείνοι οι οποίοι πλήρωναν και τις κομψές στολές των Γερμανών «μελανοχιτώνων» …Με τα δικά τους χρήματα και τα δικά τους ΜΜΕ εμφάνισαν τον επιθυμητό για τους ίδιους εκφραστή τής βίαιης γερμανικής αντικομμουνιστικής «αντίδρασης» …Μια «αντίδραση», όμως, η οποία στρεφόταν εκεί όπου υποδείκνυαν οι Εβραίοι στον «υπάλληλό» τους με το περίεργο μουστάκι …Εναντίον των δήθεν κομμουνιστών και δευτερευόντως εναντίον των φτωχών Εβραίων, ώστε να μπορεί να γίνει μια ομαλή διαχείριση της «εκτόνωσης» του έτσι κι αλλιώς υπάρχοντος αντιεβραϊσμού.

Οι Σιωνιστές —με τον πιο θεαματικό τρόπο— έστρεψαν τους Γερμανούς εναντίον τής εβραϊκής «πλέμπας», η οποία ήταν απλά η «σκιά» τού Σιωνισμού. Πέταξαν στο άγριο γερμανικό «σκυλί» το αδειανό «πουκάμισό» τους, για να το απασχολούν. Ελέγχοντας τον Χίτλερ, δεν έστρεψαν τους Γερμανούς εναντίον των πλούσιων Εβραίων, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονταν και οι οποίοι ήδη είχαν αρχίσει ν’ «απομακρύνονται» από τη Γερμανία, επειδή γνώριζαν τη «συνέχεια» του δικού τους «έργου». Την αντίδραση την έστρεψαν εναντίον των φτωχών Εβραίων, ώστε η πανευρωπαϊκή «παράσταση» του «Ολοκαυτώματος» να ξεκινήσει από τη Γερμανία. Η απολύτως «στημένη» αντίδραση των Γερμανών θα «θυματοποιούσε» τους Εβραίους, οι οποίοι μέχρι τότε ήταν αναμφισβήτητα είτε οι μεγαλύτεροι θύτες είτε τα μεγαλύτερα παράσιτα της γερμανικής κοινωνίας.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, για να γίνει αντιληπτή αυτή η προβοκατόρικη μεθόδευση. Αρκεί να έχει κάποιος στο μυαλό του τη λειτουργία τής «κοινωνικής μηχανικής» και βέβαια τη σωστή σειρά των γεγονότων …Να θυμάται ποιος ήταν αυτός που «χτύπησε» πρώτος και άρα ποιος δρομολόγησε τον σχεδιασμό …Να θυμάται πάντα ποιο ήταν το αίτιο της «ανατολής» τού Ναζισμού στη Γερμανία. Ο βίαιος Ναζισμός στη Γερμανία υποτίθεται ότι αναπτύχθηκε σαν «άμυνα» στην «κρυφή» και βίαιη απειλή τού κομμουνισμού …Μια απειλή, την οποία ο Σιωνισμός —πληρώνοντας προβοκάτορες— εμφάνισε σαν «πραγματική» με τη Νοεμβριανή Επανάσταση. Άρα; …Άρα, χωρίς να έχουμε κανένα παραπάνω αποδεικτικό στοιχείο, καταλαβαίνουμε ότι αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν και χρηματοδοτούσαν τον Κομμουνισμό, ήταν οι ίδιοι που δημιούργησαν και τον Αντικομμουνισμό, που είναι ο Ναζισμός.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι τάιζαν στα σπίτια τους τόσο τον Λένιν όσο και τον Χίτλερ. Τους κάλυπταν τα έξοδα μέχρι να τους «αμολήσουν» να διαλύσουν τις κοινωνίες. Αυτοί ήταν οι πλούσιοι Εβραίοι, κι αυτό το γνωρίζουμε με στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας …Οι πάμπλουτοι και πανίσχυροι Εβραίοι, είτε της Νέας Υόρκης είτε του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης, οι οποίοι πλήρωσαν και τον Μαρξ, για να δημιουργήσει την «επαναστατική» του θεωρία εναντίον των πλουσίων …Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τον κομμουνισμό, ο οποίος υποτίθεται «απειλούσε» με «επανάσταση» τους πλούσιους της Γερμανίας και άρα και τους ίδιους. Και, αν και τελικά ο κομμουνισμός δεν πήρε από τους συγκεκριμένους πλούσιους ούτε μια δεκάρα, έγινε όμως αιτία, για να δημιουργηθεί ο Ναζισμός.

Αυτός λοιπόν ο bespoke —στα «μέτρα» των Εβραίων— Ναζισμός, πριν αιματοκυλίσει ΟΛΗ την Ευρώπη και ΟΛΟΥΣ τους λαούς, «μάντρωσε» τους Εβραίους στα ασφαλή «Στρατόπεδα» —όπου «βασανίστηκε» κι ο «δικός» μας Ζαχαριάδης— και μετά ξεκίνησε τη «σφαγή» των ΑΛΛΩΝ. Όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί «σφάχτηκαν» από τους ΝΑΖΙ, εκτός από τους —για τη δική τους ασφάλεια— «περιφραγμένους» και φρουρούμενους Εβραίους. Ο σιωνιστικός Ναζισμός έδωσε μια αναίμακτη αντιεβραϊκή «παράσταση» διωγμών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, για να ρίξει «στάχτη» στα μάτια των λαών και μετά ξεκίνησε η πραγματική «σφαγή» των λαών …Ειδικά όταν άρχισε να διαφαίνεται η ήττα του και εκδήλωσε την απόλυτη σκληρότητα και βιαιότητά του. Στο διάστημα αυτό κανένας Εβραίος δεν κινδύνευσε. «Διασφαλίστηκε» η επιβίωση των Εβραίων μέσα σε καλά οργανωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης —τα οποία είχαν χρηματοδοτηθεί από τους ίδιους τους Σιωνιστές— και μετά ξεκίνησαν τα μεγάλα εγκλήματά του εναντίον ΟΛΩΝ των άλλων.

Αυτός ο Ναζισμός ισοπέδωσε την Ευρώπη και μετά το τέλος τού Πολέμου έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους Σιωνιστές «χρηματοδότες» των πρωταγωνιστών του να «πλημμυρίσουν» την Ευρώπη με τοκογλυφικά δάνεια και άρα να τη μετατρέψουν σε αποικία χρέους. Εξαιτίας εκείνου του Πολέμου και του Χίτλερ η ισοπεδωμένη Ευρώπη έγινε μια «αποικία» χρέους για τους Σιωνιστές τοκογλύφους, οι οποίοι για την ασφάλειά τους είχαν πλέον μαζευτεί όλοι στη Νέα Υόρκη. «Διπλοβάρδιες» δούλευαν τα «μηχανήματα» της εβραϊκής —λόγω Ρούσβελτ— FED, για να «βοηθήσουν» οι τοκογλύφοι την Ευρώπη ν’ ανοικοδομηθεί και να σταθεί ξανά στα «πόδια» της. Όλες οι ηγεσίες των «νικητών» κλήθηκαν να προστατεύσουν τη Γερμανία και υποχρεώθηκαν να μην ζητήσουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνταν …«Μόνον «ηθικές» ήταν οι υποχρεώσεις τής Γερμανίας», όπως θα έλεγε κι ο σημερινός Πρόεδρός της.

Και, ενώ οι σφαγιασθέντες λαοί δεν αποζημιώθηκαν ούτε στο ελάχιστο, δεν έγινε το ίδιο και με τους «περιφραγμένους» Εβραίους. Οι Σιωνιστές —δανειστές των λαών— τούς έβαλαν όλους —και βέβαια και τη Γερμανία— ν’ αποζημιώσουν εκ νέου τους «μαντρωμένους» Εβραίους για την «παράστασή» τους. Με συνοπτικές διαδικασίες —και «σφραγίζοντας» τον «φάκελο» «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» για πάντα— όλοι οι Εβραίοι βολεύτηκαν …Όλοι οι φτωχοί Εβραίοι πήραν το μερίδιό τους από το «κόλπο» των πλουσίων. Η Γερμανία, η οποία δεν αποζημίωσε ΚΑΝΕΝΑΝ για τα τρομερά εγκλήματά της, έχει αποζημιώσει σαν θύματα του «Ολοκαυτώματος» ακόμα κι αγέννητους Εβραίους εκείνη την εποχή. Αυτό ήταν το «μερίδιο» των φτωχών Εβραίων για την «ταλαιπωρία» τους να πάρουν τις βαλίτσες τους και να πάνε ένα «ταξίδι» μέχρι τη Γερμανία.

Εννοείται βέβαια ότι δεν έχασαν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως περιουσιακό στοιχείο από τα μέρη που εγκατέλειψαν. Άσχετα με το πού τελικά καταλήξανε —λόγω των μεγάλων αναγκών τού Σιωνισμού για τη στελέχωση των μηχανισμών του παγκοσμίως και κυρίως στις ΗΠΑ—, όχι μόνον διατήρησαν τις κατά τόπους περιουσίες τους, αλλά —σαν «θύματα»— τις απάλλαξαν κι απ’ ΟΛΑ εκείνα τα φορολογικά βάρη, τα οποία αφορούσαν τους κοινούς πολίτες. Μετά απ’ αυτήν την τεράστια «αποζημίωση», η οποία στην πραγματικότητα έκανε τους Εβραίους —αναλογικά— τον πιο πλούσιο λαό στον κόσμο, οι Εβραίοι «προόδευαν» με γεωμετρική πρόοδο …Πολλαπλές αποζημιώσεις, επιδόματα, υποτροφίες, φορολογικές απαλλαγές, ακαταδίωκτα, αποκλειστικότητες κλπ., τους έβαλαν σε μια κατάσταση αθέμιτου ανταγωνισμού, η οποία τους επέτρεψε να «προοδεύσουν» με πρωτοφανείς στην ιστορία ρυθμούς. ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ άλλη φορά στην ιστορία μια θρησκεία δεν παρέδωσε στην κυριολεξία «γη και ύδωρ» σε αλλόθρησκους, όπως συνέβη με τους Χριστιανούς και τους Εβραίους.

Δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση που να μην προόδευσαν, είτε ως άνθρωποι είτε ως κοινότητες, υπό συνθήκες εύνοιας και απόλυτα αθέμιτου ανταγωνισμού. Εντός τού Χριστιανισμού —και με τη βοήθεια του χριστιανικού κεφαλαίου και των μέσων τής χριστιανικής εξουσίας— οι Εβραίοι κατέκτησαν τα πάντα εις βάρος των Χριστιανών …Η «αποθέωση» της «κοινωνικής μηχανικής» και η απόλυτη δικαίωση των συντακτών των «Πρωτοκόλλων των Σοφών τής Σιών». Όπως προβλεπόταν μέσα στα «Πρωτόκολλα» αυτά, οι Εβραίοι κατέκτησαν τα πάντα εις βάρος των «βρόμικων» και των «κατώτερων» Γκοέμ.

Μετά απ’ όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι ο Χίτλερ είναι ο απόλυτος «άγιος» της εβραϊκής ιστορίας. Εάν ο Μωυσής —μέχρι τότε— τους είχε δώσει τη γη τής Παλαιστίνης, ο Χίτλερ τούς έδωσε τον Κόσμο ολόκληρο. Εάν ο Μωυσής τους έσωσε από την έρημο, ταΐζοντάς τους με «μάννα», ο Χίτλερ τους έσωσε από τον χειρότερο πόλεμο της ιστορίας, δίνοντάς τους συσσίτιο στην ασφαλή «έρημο» των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Εάν ο Μωυσής «άνοιξε» την Ερυθρά θάλασσα, για να βρουν οι Εβραίοι τη γη τής Παλαιστίνης, ο Χίτλερ «άνοιξε» τον Ατλαντικό Ωκεανό, για να φτάσουν αυτοί στις ΗΠΑ —έστω κι αν αυτό κόστισε στην ανθρωπότητα πάνω από εκατό εκατομμύρια νεκρών—. Χάρη στον Χίτλερ και τον πλούτο των ΗΠΑ έγιναν οι Εβραίοι ο πιο «πετυχημένος» λαός στον Κόσμο. Χάρη στον Χίτλερ —και την πληρωμένη από τους Εβραίους προπαγάνδα του— οι Εβραίοι επιβίωναν μέσα στα υπόστεγα των στρατοπέδων συγκέντρωσης, όταν οι λαοί έχαναν τους «ανθούς» τους μέσα στις λάσπες των χαρακωμάτων.

Χάρη στον Χίτλερ και τη δήθεν παγκόσμια «εκστρατεία» του καταστράφηκε η Ευρώπη και θησαύρισαν οι Εβραίοι ως τοκογλύφοι χρηματοδότες τής πανευρωπαϊκής ανοικοδόμησης. Χάρη στον Χίτλερ και τις γιγαντιαίες γερμανικές βιομηχανίες του οι Εβραίοι μπόρεσαν κι έλεγξαν τη μεταπολεμική θηριώδη βιομηχανική ανάπτυξη του Χριστιανισμού. Χάρη στον Χίτλερ και τις αντιεβραϊκές του «κορώνες» οι Εβραίοι όχι απλά «ευλόγησαν» τα «γένια» τους, αλλά έγιναν «άγιοι» και οι ίδιοι …Οι πλούσιοι τοκογλύφοι δολοφόνοι έγιναν τα «αθώα» θύματα, τα οποία θα συνέχιζαν να κονομάνε και μάλιστα απολαμβάνοντας φορολογικές απαλλαγές κι επιδόματα από τις τσέπες των φτωχών θυμάτων τους. Χάρη στη Γερμανία τού Χίτλερ ο λαός τού Αβραάμ και του Ισαάκ απέκτησε τον πιο ισχυρό «μπράβο» στην ιστορία τού εγκλήματος …Τον «μπράβο» αυτόν, ο οποίος ακόμα και σήμερα είναι έτοιμος να εξοντώσει όποιον αμφισβητήσει το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» και βέβαια τις δικές τους «ευθύνες» γι’ αυτό. Αλίμονο σε όποιον αμφισβητήσει την υποχρέωση των Γερμανών να ζητάνε «συγνώμη» από τους Εβραίους.

The Allies Debated Bombing the Auschwitz Concentration Camp During World  War II | Military.com Όλα όσα είδαμε λοιπόν να συμβαίνουν μετά τον Πόλεμο του «υπαλλήλου» Χίτλερ, ήταν απολύτως φυσικά. Κανένας δεν τολμούσε ν’ αμφισβητήσει την «αλήθεια» τους, γιατί, εάν το έκανε, ήταν «τελειωμένος» —μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά—. Τα «θύματα» του «Ολοκαυτώματος» ήταν έτοιμα ακόμα και να σκοτώσουν τους «αρνητές» του …ακόμα κι αν δεν είχαν ακόμη στεγνώσει τα «δάκρυα» των «μαρτύρων» από τα μάτια τους. Όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι οι Εβραίοι απέκτησαν μια τρομερή ομοιογένεια ως λαός. Για πρώτη φορά οι πλούσιοι Σιωνιστές και οι φτωχοί Εβραίοι «συνέπλεαν» απόλυτα …Απέκτησαν ως λαός τη σκληρή ομοιογένεια που συνήθως χαρακτηρίζει τις συμμορίες των συνενόχων. Οι Σιωνιστές, μέσω του ψευδο-ολοκαυτώματος, ενέπλεξαν στα εγκλήματά τους ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους και τους έκαναν συνενόχους τους. Τους έδωσαν μερίδιο από το έγκλημα, για να τους «δέσουν» με αυτό. Εδώ ισχύει το «μαζί τα πήραμε». Στη συνέχεια φυσικό ήταν να επιβληθεί η «ομερτά» για όλους. Ήταν τόσο μεγάλο το «κόλπο» και τόσο αιματηρό, που κινδύνευαν να «ανασκολοπισθούν» ΟΛΟΙ μαζί οι Εβραίοι, εάν τα θύματά τους καταλάβαιναν τη συνωμοσία.

ΟΛΟΣ ο εβραϊσμός —εξαιτίας των τεραστίων κερδών τής πιο αιματηρής συνωμοσίας στην ιστορία του κόσμου και του φόβου τής αντεκδίκησης απ’ ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά έθνη, τα οποία σφαγιάστηκαν εξαιτίας των σχεδιασμών των Εβραίων τοκογλύφων— έκανε ό,τι του υποδείκνυαν οι ηγέτες του. Άρα; …Άρα, αποδεικνύεται —με την απλή λογική— ότι υπήρχε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός, ο οποίος έβγαλε όλους αυτούς τους φτωχούς Εβραίους από τα βρομερά γκέτο, για να κατοικήσουν στις πιο «λαμπρές» γειτονιές τού Χριστιανισμού. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Δεν μπορείς διαφορετικά να βγεις από τα βρομερά σοκάκια όπου τρέχουν τα βοθρόνερα και μέσα σε λίγα χρόνια να κατοικείς σε penthouse στη Νέα Υόρκη. Μόνον με κλεψιές κι απάτες γίνονται τέτοια «άλματα». Αυτό και μόνον αποτελεί απόδειξη ότι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον κομμουνισμό, ήταν οι ίδιοι που κονόμησαν από τη μεταπολεμική και άρα πιο κακή εκδοχή τού καπιταλισμού. Αυτό το «κόλπο γκρόσο» ξεκίνησε από τη Γερμανία …Το «κόλπο» των αλητών τού δρόμου …Το κόλπο αυτό, που —όπως είπαμε— ξεκίνησε με το ύπουλο «χτύπημα» των Εβραίων, το οποίο ανάγκασε τους Γερμανούς ν’ αντιδράσουν βίαια διαμέσου τού Ναζισμού τού Χίτλερ.

Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να «χάσουν» οι Γερμανοί τα ΠΑΝΤΑ και να βρεθούν μέσα σε λίγα χρόνια να διατελούν πραγματικοί δούλοι των Εβραίων. Δούλοι, οι οποίοι να ζητάνε αιωνίως «συγνώμη», δεν υπήρξαν ούτε αυτοί που κατοικούσαν στην «καλύβα τού Μπάρμπα Θωμά» …Ακόμα κι εκείνοι ήταν λιγότερο θύματα από τους σύγχρονους Γερμανούς, γιατί εκείνοι μπορεί να υπέφεραν επειδή ήταν δούλοι των κυρίων τους, αλλά δεν ήταν κορόιδα σαν τους Γερμανούς, οι οποίοι «υπέφεραν» από ενοχές, νομίζοντας ότι οι κύριοί τους ήταν τα θύματά τους. Οι Γερμανοί ήταν οι πρώτοι δούλοι στην ιστορία τού κόσμου, οι οποίοι κατοικούσαν σε τρώγλες και λυπούνταν τους «κυρίους» τους, οι οποίοι κατοικούσαν στα παλάτια. Αυτό ήταν το όλο κόλπο κι αυτό είναι μια «άριστη» εφαρμογή τής «κοινωνικής μηχανικής», η οποία πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία ως υπόδειγμα της απόλυτης ανθρώπινης βλακείας, που οδηγεί στην απόλυτη παγίδευση.

Σε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση βρίσκονται σήμερα οι ΗΠΑ. Τώρα αρχίζουν τα «δύσκολα» για τους Αμερικανούς, γιατί οι δισεκατομμυριούχοι Εβραίοι θα θελήσουν να τους παγιδεύσουν …Θα αρχίσουν όλα τα γνωστά «κόλπα» τής «κοινωνικής μηχανικής», γιατί απλούστατα έχουμε φτάσει στα σχεδιαστικά όρια αυτής της εποχής. Για τους Εβραίους τώρα είναι η πιο κρίσιμη εποχή …Ή θα δοκιμάσουν να βάλουν οριστικά τον Κόσμο στη Νέα Τάξη —πράγμα το οποίο θα τους δώσει την απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία— ή θα παραμείνουν σε μια αδράνεια, η οποία διαρκώς θα τους φθείρει μέχρι να εξασθενήσουν και ν’ αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους, με αποτέλεσμα να ηττηθούν ολοσχερώς …Μια κατάσταση αρνητική γι’ αυτούς, η οποία θα επιδεινώνεται διαρκώς από την οικονομική κρίση και η οποία θα κάνει όλο και πιο προκλητική την «επιτυχία» τους. Τώρα θα πρέπει να παίξουν τα γνωστά «χαρτιά» τους, εάν θέλουν να παραμείνουν ως οι απόλυτα κυρίαρχοι της νέας εποχής.

Γνωρίζοντας λοιπόν οι Εβραίοι το «παιχνίδι», θα κάνουν αυτό το οποίο γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα …Θα ξεκινήσουν με τον μεγαλύτερο εχθρό τού πολιτισμού και της Δημοκρατίας, που είναι ο λαϊκισμός. Πάντα ο λαϊκισμός είναι ο προπομπός τού φασισμού, γιατί κατορθώνει κι ενεργοποιεί τα ένστικτα των φτωχών μαζών και τις στρέφει εναντίον των ίδιων των «πυλώνων» τής Δημοκρατίας …Εναντίον του ίδιου τους του εαυτού. Θα προσπαθήσουν με ψέματα να «κλέψουν» συμπάθειες από ένα μεγάλο μέρος τού αμερικανικού λαού, για να απειλούν το σύνολό του με εμφυλιοπολεμικού τύπου συγκρούσεις. Αυτό είναι που έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν οι Εβραίοι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ …Άρχισαν όλες τις ουτοπικές «σοσιαλιστικές» παπαρολογίες, προκειμένου ν’ αποκτήσουν ένα φιλολαϊκό προφίλ, το οποίο θα τους επιτρέψει να ταυτιστούν με τους φτωχούς. Στόχος είναι να «κρυφτούν» οι δισεκατομμυριούχοι Εβραίοι πίσω από «κομμουνιστικές» απαιτήσεις και πολιτικές, για να «χαϊδέψουν» τ’ «αυτιά» των φτωχών …Απαιτήσεις άνευ αντικειμένου, οι οποίες ακούγονται ευχάριστα, αλλά είναι απολύτως βλακώδεις…

…Απαιτήσεις όπως για παράδειγμα αυτές του Εβραίου Γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος θέλει να πάνε ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί στα Κολέγια, χωρίς όμως να έχει κάποια λύση για την επαγγελματική τους αποκατάσταση …Να φαντάζεται ο ίδιος τα Κολέγια των φτωχών ως άλλα δύο επιδοτούμενα χρόνια στο Λύκειο και οι φτωχοί να φαντασιώνονται ότι μπαίνουν στο Χάρβαρντ των πλουσίων. Αυτά είναι που προτείνει ο Εβραίος εκατομμυριούχος «κουλτουριάρης», ο οποίος πουλάει κομμουνιστική «τρέλα» στις ΗΠΑ, βολεμένος επί δεκαετίες στη Γερουσία. Γιατί τα κάνουν αυτά; …Γιατί θέλουν να ελέγξουν απόλυτα την εξουσία επάνω σ’ έναν πρώην πλούσιο λαό, ο οποίος, λόγω της φτώχειας, είναι θέμα χρόνου ν’ αντιδράσει βίαια. Θέλουν να «κατασκευάσουν» τον νέο «Χίτλερ» τής Αμερικής …Τον «Χίτλερ»-μαριονέτα, ο οποίος θα τους εξασφαλίζει ένα μόνιμο «άλλοθι» να κάνουν ό,τι θέλουν …Τον «Χίτλερ» αυτόν, ο οποίος θα πάρει ΟΛΑ τα μέτρα που τους βολεύουν, χωρίς όμως να τα χρεώνονται οι ίδιοι …Τον «Χίτλερ» αυτόν, τον οποίο θα τον χειρίζονται σαν «πιόνι» τους.

Αυτό είναι το κόλπο. Θέλουν —πάση θυσία— με τον λαϊκισμό να βάλουν «φωτιά» στην κοινωνία …Να μεταφέρουν τον πολιτικό «διάλογο» στα πεζοδρόμια …Να βάλουν ανάμεσα στα «επιχειρήματα» των φτωχών και των αγράμματων τις μπουνιές και τις κλωτσιές …Να βάλουν στην κοινωνία τη βία, η οποία θα «σπρώχνει» τα «κοπάδια» των οπαδών στις «στάνες» που αυτοί με τις ελάχιστες γνώσεις τους θεωρούν «ασφαλείς» «στάνες» που ανήκουν στα «αφεντικά». Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούν την εγκληματικότητα σαν «βουκέντρα». Πιέζουν τον λαό και τον «ματώνουν» μέχρι να πάει προς την «κατεύθυνση» που τους ευνοεί. Τον εκνευρίζουν θανάσιμα, προκειμένου να «τυφλωθεί» και να μην «βλέπει» καθαρά ποιοι τον «σπρώχνουν» προς την κατεύθυνση που επιθυμούν …Προς την κατεύθυνση που συμφέρει τους «νταβατζήδες», για να πουλήσουν «προστασία» …Να διχάσουν τον κόσμο και να τον μοιραστούν με τους «άλλους» …ώστε να τους δουλεύουν όλοι μαζί. Αυτό είναι που επιχειρούν να κάνουν.

Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, προσπαθούν με «κολακείες» και ψέματα να ταυτιστούν με το «καλό», ώστε να υποδείξουν σε κάποια στιγμή το «κακό» που τους βολεύει. Να ταυτιστούν για κάποιους με το «καλό», για να πάνε οι άλλοι με τους «κακούς». Μέχρι τότε οι δισεκατομμυριούχοι Εβραίοι θα «κλαίνε» για τους μαύρους ή τους λαθρομετανάστες, τους οποίους όμως δεν τους θέλουν έξω από τις πόρτες τους και στις γειτονιές τους. Θα παριστάνουν μπροστά στις κάμερες» των δικών τους ΜΜΕ τούς «προστάτες» των φτωχών —σε σοσιαλιστικού τύπου «απαιτήσεις» και «παραστάσεις»— και τα σκληρά μέτρα —τα οποία θα πρέπει να παρθούν εξαιτίας τής οικονομικής κρίσης και άρα εξαιτίας τής λεηλασίας των Εβραίων— θα τα «φορτωθεί» ο αμερικανικός λαός και οι δικές του λαοφιλείς ηγεσίες.

Αυτό είναι το «έργο» που βλέπουμε σήμερα. Κάποιοι ονειρεύονται καί τους σκύλους χορτάτους καί τις πίτες ολόκληρες. Περί αυτού πρόκειται. Οι Εβραίοι έχουν αρπάξει τα ΠΑΝΤΑ από τον αμερικανικό λαό και τώρα πρέπει αναγκαστικά να τον παγιδεύσουν, για να μην αντιδράσει και ζητήσει να πάρει πίσω αυτά που του ανήκουν —και είναι πάρα πολλά—. Στην πραγματικότητα ΤΙΠΟΤΕ πλέον δεν ανήκει σ’ αυτόν τον λαό …Ούτε καν οι «Θεσμοί» του. Ακόμα και οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι μια παρωδία, εάν σκεφτεί κάποιος τις τελευταίες εκλογές, οι οποίες ανέδειξαν ως Πρόεδρο τον «λεωφορειούχο» Μπάιντεν …Ανέδειξαν ως Πρόεδρο τον —κατά δική του δήλωση— Σιωνιστή Μπάιντεν …Τον Πρόεδρο-«μαριονέτα», εφόσον —κατά δική του επίσης δήλωση— κάποιοι —ποιοι άραγε;— του επιτρέπουν ορισμένα πράγματα να τα λέει και κάποια άλλα όχι.

Αυτός ο Πρόεδρος της απάτης είναι απολύτως ελεγχόμενος από τους Εβραίους κι ακολουθεί κατά γράμμα την ατζέντα τους. Η θητεία του ήταν απολύτως αναγκαία για τη Νέα Τάξη, γιατί έπρεπε να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός τους από δικό τους άνθρωπο, άσχετα με το ποιος στο μέλλον θα εμφανίζεται ως εξουσιαστής. Ήθελαν δικό τους άνθρωπο στη «θεμελίωση» μιας κατάστασης, η οποία θα μπορούσε στη συνέχεια να «χτιστεί» κι απ’ τους «άλλους». Ο Μπάιντεν γι’ αυτόν τον λόγο τούς ήταν απολύτως χρήσιμος και γι’ αυτόν τον λόγο ρίσκαραν ακόμα και τη νοθεία —που οδηγεί στο «Γκουαντάναμο»—, προκειμένου να τον «διορίσουν» στη θέση του. Αυτός ήταν το απολύτως κατάλληλο πρόσωπο, επειδή η διαφθορά αγγίζει τον ίδιο και την οικογένειά του κι ως εκ τούτου είναι απόλυτα εκβιαζόμενος από τ’ «αφεντικά» του. Όσο πιο πολύ σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον διεφθαρμένο γιο τού παλιόγερου Μπάιντεν, τόσο πιο προκλητικός και άρα επικίνδυνος για την εθνική ενότητα των ΗΠΑ θα γίνεται. Γιατί όμως η εξουσία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ έχει αυτήν την ανάγκη; …Γιατί απλούστατα έχει επιλέξει να ταυτιστεί με τη διεθνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων κι αυτό αναγκαστικά σημαίνει ότι θα ακολουθεί αντεθνική και άρα αντιαμερικανική πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή η εξουσία είναι υποχρεωμένη να πολεμήσει όλες εκείνες τις πολιτικές, οι οποίες απειλούν τα συμφέροντα των αφεντικών της …Είναι υποχρεωμένη να δαιμονοποιήσει κάθε απόπειρα επιβολής σκληρής εθνικής πολιτικής και βέβαια και τους εκφραστές της. Αυτή η εξουσία, ακολουθώντας τις εντολές τής «ατζέντας» τής διεθνιστικής σιωνιστικής Νέας Τάξης, στην κυριολεξία ώθησε τις ΗΠΑ στα όρια της οικονομικής καταστροφής, αλλά δεν θέλει να τη «χρεωθεί» η ίδια. Θέλει να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της, καταστρέφοντας το κράτος και τον λαό των ΗΠΑ, αλλά δεν θέλει να πάρει η ίδια στις δικές της «πλάτες» όλο το κόστος που η επιλογή αυτή συνεπάγεται …Ένα κόστος αναγκαστικό, εφόσον είναι απολύτως ορατοί οι υπεύθυνοι της σημερινής αθλιότητας. Στην εποχή που οι τιμές των καυσίμων «ματώνουν» την κοινωνία, οι Δημοκρατικοί είναι αυτοί, οι οποίοι ακύρωσαν όλη την αμερικανική παραγωγή καυσίμων. Σε μια εποχή άπειρης φτώχειας κι ανεργίας οι Δημοκρατικοί είναι αυτοί, οι οποίοι πλημμυρίζουν τις ΗΠΑ με εκατομμύρια νέους φτωχούς κι άνεργους λαθρομετανάστες, οι οποίοι «αποτελειώνουν» την ήδη βαριά «άρρωστη» αμερικανική αγορά εργασίας. Σε μια αποχή πληθωρισμού, που «κατατρώει» τις αποταμιεύσεις των νοικοκυριών, οι Δημοκρατικοί είναι αυτοί, οι οποίοι «κόβουν» χρήμα σαν να μην υπάρχει «αύριο».

Σε αυτήν λοιπόν την εποχή τής μέγιστης οικονομικής κρίσης οι Δημοκρατικοί εμφανίζονται να χρηματοδοτούν νέους πολέμους τύπου Ουκρανίας …Πολέμους, οι οποίοι «σέρνονται» για όσο διάστημα είναι χρήσιμοι για την εξουσία …Πολέμους τής λογικής τού «as long as it takes» …Πολέμους χρήσιμους για τη δική τους εξουσία, γιατί απλούστατα «δένουν» τις ΗΠΑ σε πολεμικές υποχρεώσεις κι επιτρέπουν στο σύστημά τους ανά πάσα στιγμή να ρίχνει «βενζίνη» στην πολεμική «φωτιά», με στόχο να μπορεί να επιβάλει ανά πάσα στιγμή στρατιωτικούς νόμους μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ …Νόμους, οι οποίοι θα επιτρέψουν στην εξουσία να κατεβάσει ακόμα και τα τανκς στους δρόμους σε περίπτωση που ο λαός αντιδράσει. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι υποχρεωμένοι να βαστάνε πάντα ένα πολεμικό «μέτωπο» ενεργό κι αυτό σήμερα το κάνουν με την Ουκρανία —κι αν χρειαστεί θα το κάνουν και με την Ταιβάν—. Κατά «σύμπτωση» στο θέμα τής Ουκρανίας υπήρχε εμπλοκή τού Μπάιντεν όταν αυτός ήταν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των Δημοκρατικών, ενώ στο θέμα τής Ταιβάν υπάρχει εμπλοκή τής Πελόσι, η οποία είναι η Δημοκρατική Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων …Ο ένας έχει πρόβλημα με τον κοκαϊνομανή γιό του και η άλλη με τον αλκοολικό σύζυγό της.

The only thing Democrats and Republicans can agree on - MarketWatch

Όμως, όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα …Δεν είναι βλάκας ο λαός …Βλέπει έναν παντελώς ανίκανο Πρόεδρο —ο οποίος δεν έχει καμία «επαφή» με το περιβάλλον— να είναι υπεύθυνος γι’ αυτές τις καταστροφικές πολιτικές επιλογές, οι οποίες ρίχνουν «βενζίνη» σε μια ήδη «φλεγόμενη» οικονομία …Βλέπει ότι ο Πρόεδρος αυτός στα λίγα χρόνια τής θητείας του έχει «κοστίσει» στις ΗΠΑ πάνω από επτά τρισεκατομμύρια δολάρια …Τρισεκατομμύρια, τα οποία πάρθηκαν απευθείας από την εβραϊκή FED και δόθηκαν επίσης απευθείας στους Εβραίους τοκογλύφους τής Wall Street, για να «δραπετεύσουν» από τη «φούσκα» που οι ίδιοι δημιούργησαν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να «σκάσει» στα «χέρια» των άλλων. Όλα αυτά τα βλέπει ο αμερικανικός λαός. Ως εκ τούτου η «χρέωση» πηγαίνει σε συγκεκριμένους εξουσιαστές και δεν «διαχέεται» γενικά στο πολιτικό σύστημα …Οι Δημοκρατικοί είναι αυτοί, οι οποίοι ασκούν αυτήν την καταστροφική πολιτική και οι Δημοκρατικοί είναι αυτοί, οι οποίοι τη «χρεώνονται» στο σύνολό της …Οι Δημοκρατικοί βρίσκονται στα «σκοινιά» …Είναι στρυμωγμένοι και καθημερινά χάνουν δυνάμεις.

Αυτό ακριβώς είναι τώρα το πρόβλημα των Εβραίων κι αυτό είναι που θα προσπαθήσουν ν’ αλλάξουν. Τι μπορούν να κάνουν; …Να βγάλουν το εγχειρίδιο της «κοινωνικής μηχανικής» και να κάνουν κατά γράμμα αυτά τα οποία προβλέπονται για να σωθούν. Το μόνο που τους απομένει είναι να επιδοθούν σ’ έναν τρομερό λαϊκισμό, προκειμένου να «τυφλώσουν» τον λαό …Να τον «τυφλώσουν», ώστε ένα «χτύπημα» εις βάρος του να τον κάνει ν’ αντιδράσει σαν «σφάγιο», που θα πέσει επάνω στο «μαχαίρι» τους …Αυτοί, οι οποίοι τον έκλεψαν και τον κατέστρεψαν με τον φασισμό τους, ν’ αλλάξουν τα δεδομένα και να εμφανιστούν σαν οι «προστάτες» τής Δημοκρατίας, που θα τη σώσουν από τον «φασισμό» εκείνων που αντιδρούν …Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε να μεθοδεύει —προφανώς με άνωθεν υποδείξεις— ο κοιμισμένος Μπάιντεν στις τελευταίες εμφανίσεις του.

CARTOON: After second impeachment fails, Democrats get new marching orders Σε μια κοινωνία, η οποία μαστίζεται από τη φτώχεια και την αδυναμία, ο Πρόεδρός της κυνηγάει τα «φαντάσματα» που απειλούν τη Δημοκρατία. Θεωρεί δευτερεύοντα τα προβλήματα του πληθωρισμού, της ακρίβειας, της ανεργίας ή της λαθρομετανάστευσης —που απασχολούν τον ταλαιπωρημένο λαό— και παίρνει το «ξίφος» του να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την «ψυχή» των ΗΠΑ. Τι αξία έχουν τα χρήματα, όταν κινδυνεύει η «ψυχή»; Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν και να εφαρμοστούν χωρίς αντιδράσεις, θα πρέπει να «τυφλώσουν» τον λαό. Αυτή η «τύφλωση» γίνεται μόνον με ενεργοποίηση ενστίκτων και άρα ενεργοποίηση παθών. Ως εκ τούτου επενδύσουν στον διχασμό. Επενδύουν στον λαϊκισμό …Στην κυριολεξία «πουλάνε τρέλα». Αυτήν τη στιγμή δεν τους συμφέρει ούτε η λογική ούτε η επιχειρηματολογία …τους συμφέρουν οι κραυγές και οι κατηγορίες.

Μάταια οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν ν’ ανοίξουν τον «διάλογο» της λογικής με τους Δημοκρατικούς. Δεν γνωρίζουν τον σχεδιασμό και γι’ αυτό παγιδεύονται. Αυτοί μιλάνε με λογική και οι Δημοκρατικοί με υπονοούμενα, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι. Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτοί, οι οποίοι μιλάνε σήμερα λογικά, το κάνουν εκ του πονηρού, έχοντας άλλα πράγματα κατά νου …Ένα παιχνίδι, το οποίο το γνωρίζουν πολύ καλά οι έμπειροι Εβραίοι. Έχοντας μάλιστα στη «φαρέτρα» τους τα μεγαλύτερα ΜΜΕ τής χώρας, φιλοδοξούν να «μολύνουν» τον δημόσιο διάλογο και κατ’ επέκταση τη δημόσια ζωή στις ΗΠΑ …Παντού «βρομιά», η οποία μολύνει τα πάντα. Η αλήθεια αποκρύπτεται απροκάλυπτα και στη θέση της μπαίνει καθαρή προπαγάνδα, που θα ζήλευε κι ο Γκέμπελς. Διαρροές πληροφοριών —από δήθεν «ανώνυμες» πηγές κλπ.— θα «σκεπάζουν» οποιαδήποτε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τού αμερικανικού λαού.

The supreme court is signalling that it's ready to end Roe v Wade | Moira  Donegan | The Guardian Είναι απόλυτα λογικό, λοιπόν, ο Πρόεδρος των Αμερικανών, εφόσον είναι δεσμευμένος να υπηρετεί τα εβραϊκά συμφέροντα, να επιχειρήσει να διχάσει τον αμερικανικό λαό, ο οποίος θίγεται από τα συμφέροντα αυτά …Είναι λογικό να μετατρέπει τις ΗΠΑ σε ξέφραγο «αμπέλι», το οποίο πλημμυρίζει καθημερινά από χιλιάδες μετανάστες …Είναι λογικό να ενθαρρύνεται η εγκληματικότητα, η οποία τρομάζει τον Αμερικανό πολίτη. Όλα αυτά συμφέρουν τους Εβραίους κλέφτες τού αμερικανικού λαού. Η Τάξη και ο Νόμος δεν συμφέρει έναν κλέφτη, τη στιγμή που αυτός κουβαλάει επάνω του τα κλοπιμαία …Τον συμφέρει το χάος …Τον συμφέρει να βάλει φωτιά στον τόπο τού εγκλήματος, ώστε να προκληθεί πανικός, ο οποίος θα του επιτρέψει να χαθεί μέσα στο πλήθος …Τον συμφέρει να βάλει φωτιά, που θα σβήσει τα ίχνη του. Αυτό είναι που γίνεται σήμερα στις ΗΠΑ με την πολιτική των Δημοκρατικών, οι οποίοι βάζουν «φωτιά» σε μια κοινωνία, στην οποία οι μόνοι πλούσιοι που απέμειναν είναι οι Εβραίοι. Αυτοί είναι που βρίσκονται πίσω από τις πολιτικές τού Μπάιντεν …Τις πολιτικές αυτές, οι οποίες προκαλούν το χάος στην κοινωνική λειτουργία και ταυτόχρονα προσπαθούν να διχάσουν τους Αμερικανούς.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια της πολιτικής του εντάσσονται όλες οι ακραίες αποφάσεις των τελευταίων ημερών. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να διχάσουν τον αμερικανικό λαό …Να πετάξουν τη «μπάλα» στην εξέδρα, για να μην ασχολούνται οι Αμερικανοί με την οικονομία και τον πληθωρισμό που τους καταστρέφει. Οι «αποτυχημένοι» και προδότες Δημοκρατικοί έχουν επιλέξει να δρομολογήσουν ένα «blame game», που στόχο έχει να βάλει τους Αμερικανούς να σκέφτονται όχι για την οικονομία, αλλά για το ποιος από τους εξουσιαστές είναι ο «καλύτερος» …Ποιος είναι ο πιο «φιλολαϊκός» …ο πιο «δημοκράτης» κλπ.. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την εξουσία και βέβαια τα κρατικά ταμεία και να βάλουν τους φτωχούς πλέον Αμερικανούς σ’ ένα καταστροφικό «παιχνίδι» αναζήτησης της εύνοιας με μια πολιτική τού τύπου «δώσε και σ’ εμένα μπάρμπα». Με αυτόν τον απολύτως φασιστικό τρόπο προσπαθούν να «λειάνουν» το έδαφος, «εξαγοράζοντας» συμπάθειες. Σε μια εποχή που το σύνολο των Αμερικανών είναι δυσαρεστημένο με την πολιτική που ακολουθούν, προσπαθούν ν’ αλλάξουν την «ατζέντα» και ν’ αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Αυτό γίνεται με τον λαϊκισμό.

Αυτοί, οι οποίοι κατηγορούν τον Τραμπ για γραφικότητα και λαϊκισμό, πρόσφατα ξεπέρασαν ακόμα και τα όρια της νομιμότητας, προκειμένου να λαϊκίσουν …Προκειμένου οι κλέφτες, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες, να φανούν γενναιόδωροι προς τους φτωχούς …Προκειμένου τα κτήνη, τα οποία έχουν δρομολογήσει όλα τα διεθνή εγκλήματα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, να φανούν σαν «Philanthropists». Προκειμένου οι δισεκατομμυριούχοι να «κολακέψουν» τον λαό, έκαναν δύο πράγματα παράνομα κι εξαιρετικά επικίνδυνα για τη Δημοκρατία. Τι έκαναν; …Αμφισβήτησαν το κύρος ενός κυρίαρχου θεσμού τής Δημοκρατίας, που είναι το «Supreme Court» και λίγες ημέρες μετά έκαναν ένα νέο συνταγματικό έγκλημα με την υπόσχεση της «διαγραφής» των φοιτητικών δανείων. Αυτό είναι ο απόλυτος ορισμός τού λαϊκισμού και —όπως γνωρίζουμε— ο λαϊκισμός είναι ο φαρδύς «διάδρομος» για τον φασισμό.

Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, συμβαίνει το εξής: Η περίπτωση αυτή είναι ο ορισμός τής «τζάμπα» κολακείας τού λαού. Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι βασικός υπερασπιστής των δικαιωμάτων των γυναικών ήταν ο Εβραίος μισογύνης αρχηγός των Δημοκρατικών Σούμερ, καταλαβαίνει το «τζάμπα» τής υπόθεσης. Γιατί μιλάμε για «τζάμπα»; …Γιατί στην περίπτωση με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που αφορούσε τις αμβλώσεις, βγήκαν «εν χορώ» ΟΛΟΙ οι Εβραίοι Δημοκρατικοί —σε ένα κλίμα «θεατρινισμού» κι απολύτου υποκρισίας και μόνον για λόγους εντυπώσεων — να «ξεσπαθώσουν» εις βάρος τής Δικαιοσύνης. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί γνώριζαν εξ’ αρχής ποια θα ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου. Το Ανώτατο Δικαστήριο απλά «ερμηνεύει» τον νόμο και δεν κάνει πολιτική. Υπάρχουν άλλες διαδικασίες για ν’ αλλάξουν οι νόμοι …κι αυτό είναι αντικείμενο της πολιτικής και των πολιτικών και όχι των δικαστηρίων και των δικαστών. Όμως, για όσο διάστημα ισχύει ένας νόμος, το Ανώτατο Δικαστήριο θα κρίνει με «μέτρο» τον νόμο αυτόν. Το δικαστήριο επάνω σ’ αυτό αποφάνθηκε. Στο Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν υπάρχει πρόβλεψη για τις αμβλώσεις …Απλά πράγματα. Το ζήτημα των αμβλώσεων λύνεται με κοινούς νόμους, οι οποίοι μπορούν να θεσμοθετηθούν στις Πολιτείες …Τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω.

Άρα, εκ των δεδομένων οι Δημοκρατικοί γνώριζαν ποια θα ήταν η ετυμηγορία τού δικαστηρίου. Και, τι έκαναν; …Μετέτρεψαν ένα «νομικό» ζήτημα σε «πολιτικό», για να παραστήσουν οι ίδιοι τους «καλούς» και να «δαιμονοποιήσουν» τους πολιτικούς τους αντιπάλους …«Επιτέθηκαν» «πολιτικά» στη Δικαιοσύνη, η οποία εκ του θεσμικού της ρόλου δεν έχει δικαίωμα ν’ αμυνθεί με τον τρόπο αυτόν και για λίγες ημέρες παρίσταναν τους «Ρομπέν» των γυναικών και της Δημοκρατίας. «Καπάρωσαν» αυθαίρετα στο όνομά τους ό,τι αφορά τον Πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα και φόρτωσαν τον «μουτζούρη» τού Μεσαίωνα και της θρησκοληψίας στους Ρεπουμπλικάνους. Για να «συσπειρώσουν» το κοινό τους και να εισπράξουν προσωπικά κέρδη απ’ αυτήν τη «θεατρική» σύγκρουση, εμφάνισαν σαν «εχθρό» το ίδιο το Ανώτατο Δικαστήριο …Τόσο «γενναίοι» είναι, που «τόλμησαν» και τα έβαλαν με έναν θεσμό τής Δημοκρατίας, για να υπερασπιστούν τους φτωχούς και τους αθώους. Αυτό είναι ο απόλυτος ορισμός τής ύβρεως της Δημοκρατίας. Για να εισπράξουν πολιτικά κέρδη, χτύπησαν έναν από τους πιο βασικούς «πυλώνες» τής Δημοκρατίας …Αμφισβήτησαν τον ίδιο τον θεσμό τής Δικαιοσύνης, φτάνοντας στο σημείο να κάνουν «καραγκιοζιλίκια» όπως αυτό της Acasio Cortez, η οποία παρίστανε τη «σιδηροδέσμια» αγωνίστρια σε μια παράσταση της ξεφτίλας.

Reps. Ocasio-Cortez and Omar among Democrats arrested at abortion rights  protest

Το ίδιο «τζάμπα» προσπάθεια να «κολακέψουν» το κοινό τους έγινε και με τη «γενναιοδωρία» τής διαγραφής μεγάλου μέρους των φοιτητικών δανείων …Αυτό κι αν είναι λαϊκισμός, εφόσον συνδέεται και με χρήματα. Αυτό είναι ο απόλυτος ορισμός τής συνταγματικής παρανομίας. Απαγορεύεται ρητά από τους συνταγματικούς νόμους όλων των κρατών η εκτελεστική εξουσία να κάνει στοχευμένες οικονομικές παροχές σε πολίτες, οι οποίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως απόπειρα εξαγοράς πολιτικής συμπάθειας και άρα προσπάθεια «εξαγοράς» ψήφων. Με τον λαϊκισμό τού «τζάμπα» οι γνωστοί «κουλτουριάρηδες» των ΗΠΑ και πάλι έκαναν μια αλητεία πρωτοφανούς θράσους στα πολιτικά χρονικά. Μιλάμε για θράσος, γιατί στην περίπτωση αυτήν κάποιοι τόλμησαν να κάνουν ένα απροκάλυπτα διχαστικό παιχνίδι, το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Κάποιοι αποφάσισαν με χρήματα του λαού να διχάσουν τον λαό …Να εμφανίσουν κάποιους πολίτες έτοιμους να επωφεληθούν από το άδικο, αναγκάζοντας κάποιους άλλους να είναι έτοιμοι ν’ αντιδράσουν με όλα τα μέσα, για ν’ αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη.

ΗΠΑ: Η ατολμία των Δημοκρατικών και μια μικρή, προεκλογική διαγραφή χρεών -  INFO-WAR Όπως αντιλαμβανόμαστε και σ’ αυτό το παιχνίδι λαϊκισμού και διχασμού κύριο ρόλο έχει η τζάμπα «γενναιοδωρία» που επέδειξε ο άχρηστος γέρος τού Λευκού Οίκου απέναντι στους απολύτως ασυνεπείς δανειολήπτες των φοιτητικών δανείων. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί απλούστατα ο Μπάιντεν γνώριζε εξ’ αρχής ότι η «γενναιοδωρία» αυτή είναι παράνομη …Ο Πρόεδρος της Αμερικής ΔΕΝ έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να χαρίζει δάνεια …Δεν έχει το δικαίωμα να διαγράφει δάνεια οφειλετών …Δεν του επιτρέπεται να προβαίνει σε πράξεις, οι οποίες νοθεύουν την ελεύθερη κοινωνική λειτουργία …Πράξεις, οι οποίες δημιουργούν συνθήκες κοινωνικής ανισότητας και άρα αδικίας και βέβαια στο τέλος τής «διαδρομής» να υπάρχουν υποψίες προσπάθειας «εξαγοράς» ψηφοφόρων. Αυτό δεν το λέμε εμείς …Αυτό το «λέει» το Σύνταγμα, αλλά και η ίδια η Πελόσι σε πρόσφατες δηλώσεις της. Ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και η απάντησή της ήταν αυτή που αναφέραμε πιο πάνω.

Examining 3 of the arguments of the student loan forgiveness debate : NPR Είναι δηλαδή θέμα χρόνου αυτή η προεδρική απόφαση να πάει στα Ανώτατα Δικαστήρια και να «καταπέσει» …Δεν το ξέρει αυτό ο Μπάιντεν; …Το ξέρει …Αφού το ξέρει, γιατί το έκανε; …Γιατί δεν είχε ποτέ σκοπό να χαρίσει κανένα δάνειο …Σκοπό είχε σε μια περίοδο, που η δημοφιλία του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, να κερδίσει έστω και με τον ελεεινό αυτόν τρόπο κάποιες συμπάθειες …Σκοπό είχε να εξυπηρετήσει τ’ αφεντικά του και να διχάσει τον λαό. Ήδη έχει κερδίσει αυτό το οποίο ήθελε …Δίχασε τους Αμερικανούς και εισέπραξε κι ο ίδιος ένα μικρό κέρδος. Χωρίς κανένα κόστος ο πιο άχρηστος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ «καπάρωσε» για τον εαυτό του αυθαίρετη θέση στο «στρατόπεδο» της κοινωνικής «αλληλεγγύης» κι «εξαγόρασε» συμπάθειες. Ο αγαπημένος Πρόεδρος των δισεκατομμυριούχων τοκογλύφων και όλων των αντιπαραγωγικών μεγιστάνων «πόνεσε» για τους φτωχούς «μορφωμένους» και τους «χάρισε» τα δάνεια.

Με την αυθαίρετη αυτή πράξη του προσπάθησε να «δείξει» σε κάποιους Αμερικανούς ότι αυτός ο «καλός» θέλει να τους βοηθήσει. Ο «καλός», τον οποίο οι «κακοί» θ’ αρχίσουν να τον υποπτεύονται σαν «κρυπτοκομμουνιστή». Εδώ έρχεται και «κουμπώνει» η δεύτερη «πράξη» τού ίδιου έργου. Από τη στιγμή που ο προβοκάτορας εμφανίστηκε και παριστάνει τον «καλό», θα περιμένουμε να μας υποδείξει τον «κακό». Αυτό είναι που λέει το «εγχειρίδιο» του καλού προβοκάτορα. Αυτοί λοιπόν οι «κακοί», οι οποίοι δεν θέλουν μέσω δανείων να «βοηθήσουν» τους «φτωχούς», δεν είναι απλά «κακοί», αλλά «φασίστες» …Δεν είναι ανώνυμοι, αλλά είναι οι Ρεπουμπλικάνοι …Οι MAGA Republicans …Οι —έστω και σε semi εκδοχή— κανονικοί φασίστες. Αυτοί, δηλαδή, με βάση τον σχεδιασμό των Εβραίων, εκπροσωπούν το απόλυτο «ΚΑΚΟ» για τις ΗΠΑ …Αυτοί, οι οποίοι «απειλούν» τη Δημοκρατία της. Η απόλυτη «ανατροπή» τής πραγματικότητας. Εχθροί τής Δημοκρατίας, δηλαδή, δεν είναι αυτοί, οι οποίοι βρίζουν τους δικαστές ή χαρίζουν δάνεια σε ασυνεπείς δανειολήπτες, αλλά αυτοί, οι οποίοι δεν θέλουν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ο πατέρας τού ναρκομανή πορνοβοσκού, δηλαδή, που τα «έπαιρνε» απ’ όλους τους εχθρούς των ΗΠΑ, εμφανίστηκε σαν ο «καλός» τού έργου. Όλα αυτά τζάμπα …Με τις γνώσεις των ειδικών τού είδους Σιωνιστών …Ο γέρος, ο οποίος τώρα —σύμφωνα με το «σενάριο» του διχασμού— δεν θα εξηγεί τίποτε, αλλά θα κρύβεται πίσω από «υπονοούμενα» και «γκριμάτσες» …«Ξέρεις εσύ», απάντησε ο προκλητικός γέρος σε δημοσιογράφο, ο οποίος του ζήτησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε όταν χαρακτήριζε τους Ρεπουμπλικάνους ως σύνολο semi fascists.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και η απόδειξη είναι ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για μια «κλιμάκωση» της πρόκλησης. Πρώτα έκανε τον «καλό» ο Πρόεδρος των Δημοκρατικών, για να εμφανίσει τους Ρεπουμπλικάνους σαν «κακούς» και κοινωνικά «αναίσθητους» και στη συνέχεια προχώρησε στην «ετικετοποίηση» αυτής της «κακίας». Εκεί οδηγεί η «κλιμάκωση» αυτή …Στη «βιομηχανία» τής «ετικετοποίησης», που αναφέραμε στην αρχή τού κειμένου. Οι Ρεπουμπλικάνοι σιγά-σιγά θα δαιμονοποιούνται. Δε θα είναι απλά «κακοί», ώστε να έχουν το «ελαφρυντικό» τής άγνοιας …Θα είναι οι απόλυτα «κακοί», χωρίς «ελαφρυντικά», εφόσον είναι «φασίστες» …«Εχθροί» τής κοινωνίας δηλαδή είναι οι Ρεπουμπλικάνοι, άσχετα εάν οι ίδιοι αποτελούν τουλάχιστον τη μισή κοινωνία …Θα είναι «φασίστες» με τη «βούλα» και άρα χωρίς να χρειάζεται κάποιος να εξηγεί με επιχειρήματα τον λόγο που είναι τέτοιοι …Θα αρκούν πλέον οι κραυγές και οι υστερίες …Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι, το οποίο έχει εξηγηθεί από τον «αρχηγό» των «καλών».

Τι πρέπει τώρα να γίνει μ’ αυτούς τους «κακούς»; —Οι «κακοί» Ρεπουμπλικάνοι, που μοιάζουν με κοινωνική «μάστιγα», όπως είπε πρόσφατα η Χίλαρι Κλίντον— …Αυτό, που πρέπει να γίνει, είναι εκείνο που είπε —σε συνέχεια της διχαστικής πολιτικής των Δημοκρατικών— η Κυβερνήτης τής Νέας Υόρκης Χόκουλ: …Να «φύγουν» οι «κακοί από εκεί που βρίσκονται …Να φύγουν, για παράδειγμα, από τον χώρο που αφορά την ίδια και είναι η Πολιτεία τής Νέας Υόρκης …Να φύγουν, γιατί δεν δικαιούνται την «ετικέτα» τού «καλού» Νεοϋορκέζου …Να πάνε στη Φλόριντα …Άρα, να φύγουν και οι Ρεπουμπλικάνοι στο επίπεδο που αφορά τον Πρόεδρο, και είναι ολόκληρες οι ΗΠΑ …Να φύγουν οι «κακοί» Ρεπουμπλικάνοι και να έρθουν οι «καλοί» λαθρομετανάστες …Απλά πράγματα …Αυτός είναι εμφυλιοπολεμικός διχασμός και αργά η γρήγορα ο λαός θα πρέπει να πάρει θέση …και άρα να διχαστεί !!!

Αυτό είναι που γίνεται συστηματικά αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ …Προσπαθούν να δρομολογήσουν στις ΗΠΑ τις συνθήκες τής προναζιστικής Γερμανίας …Αυτοί, οι οποίοι τις λεηλάτησαν, προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν φανταστικό εχθρό, ο οποίος είναι «κρυφός» και «ύπουλος» και ο οποίος δήθεν απειλεί τη Δημοκρατία τους. Ακόμα και το ντεκόρ, που έχει αποφασιστεί να «υποστηρίζει» το «μήνυμα» του Μπάιντεν προς τον λαό, είναι αυτού του τύπου …Σκοτεινό, για προκαλεί τον φόβο …Κόκκινο, για να θυμίζει το αίμα …Αετούς, οι οποίοι από ψηλά «βλέπουν» τα πάντα …και με πεζοναύτες να στέκονται απειλητικοί προς τον κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάνε άπαντες κι απροκάλυπτα για τον μέγα κίνδυνο της «εγχώριας τρομοκρατίας». Όταν μιλάνε για «εγχώρια τρομοκρατία» ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Γενικός Εισαγγελέας και ο αρχηγός τού FBI σε απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους, σημαίνει ότι υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού από την ίδια την εξουσία. Όταν αυτήν την τρομοκρατία —δια στόματος του Προέδρου— τη «χρεώνουν» στη «λευκή υπεροχή» και άρα στον «ρατσισμό», ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Οι ημι-φασίστες παίρνουν συγκεκριμένο «σχήμα», που είναι το ναζιστικό. Όταν αυτοί κατονομάζονται ως Ρεπουμπλικάνοι, μιλάμε για προσπάθεια διχασμού των ΗΠΑ …Μιλάμε για εμφυλιοπολεμικού τύπου φυλετικό διχασμό.

Η διοίκηση-Μπάιντεν και το σιωνιστικό παρακράτος που κυβερνάει τις ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στον φυλετικό διχασμό κι αυτό είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορεί να συμβεί σε μια πολυφυλετική κοινωνία, γιατί είναι ρατσιστικό και άρα μόνιμο. Έχουν αποφασίσει να επιτεθούν στον μισό περίπου αμερικανικό λαό, για να προσεταιριστούν το υπόλοιπο μισό. Σε αυτήν τους τη «μάχη» τους βολεύουν οι λαθρομετανάστες, για να συνθέσουν ένα πολύ ισχυρό «μέτωπο» απέναντι στους «εσωτερικούς» εχθρούς. Ταυτίζονται με ξένους υποτίθεται για κοινά «ιδανικά», ερχόμενοι σε αντιπαράθεση με τους «φασίστες» συμπατριώτες τους. Προσπαθούν με κάθε τρόπο —και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα— να χαλάσουν την «εικόνα» των Ρεπουμπλικανών με σκοπό να τους στοχοποιήσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να «χρεώσουν» στους Ρεπουμπλικάνους ΟΛΕΣ τις «αμαρτίες» τής ιστορίας των ΗΠΑ …Να τους χρεώσουν κυρίως την κύρια «αμαρτία» που τις «στοιχειώνει» και ήταν εκείνη της δουλείας των μαύρων. ΟΛΑ τα «έγχρωμα» «παράσιτα» τύπου Μισέλ Ομπάμα ή Καμάλα Χάρις εκεί «στοχεύουν». Γι’ αυτόν τον λόγο και, προφασιζόμενες τις δικές τους «προσωπικές» ιδιομορφίες, «κατηγορούν» τους Ρεπουμπλικάνους για τη δουλεία, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την κοινωνική αναλγησία.

Inside the Obamas' $12 million Martha's Vineyard estate Εκ του ασφαλούς βέβαια, εφόσον στην πραγματικότητα εκμεταλλεύονται το «χρώμα» τους, για να παραστήσουν τις ομοιοπαθείς με τους φτωχούς κι αδικημένους των ΗΠΑ. Λέμε να «παραστήσουν», γιατί οι εν λόγω «μεγάλες» κυρίες τού Δημοκρατικού Κόμματος παριστάνουν τις ταπεινές, αλλά οι επιλογές τους δεν είναι καθόλου ταπεινές. Τους ομοίους τους μαύρους πολίτες τούς επικαλούνται για λόγους πολιτικής, αλλά η πραγματικότητα δείχνει ότι δεν θέλουν να ζουν μαζί μ’ αυτούς. Τους λαθρομετανάστες τους «συμπονάνε», αλλά μόνο όταν βρίσκονται στις γειτονιές των άλλων και όχι έξω από τα σπίτια τους. Η μία «μαύρη» επέλεξε να κατοικεί μόνιμα στο πιο «λευκό», πιο ρατσιστικό, πιο ξενοφοβικό και βέβαια πιο ακριβό νησί τής Μασαχουσέτης —προφανώς ανάμεσα στους «αμαρτωλούς» τής αμερικανικής ιστορίας— …Το πιο «λευκό» νησί των Δημοκρατικών με 90% λευκούς κατοίκους και ψηφοφόρους τού Μπάιντεν …Το «άδειο» νησί με τα χιλιάδες rbnb καταλύματα, που το καλοκαίρι φτάνει στις 200.000 φιλοξενούμενους, «πανικοβλήθηκε» με πενήντα λαθρομετανάστες, που τους έστειλε ο Κυβερνήτης τής Φλόριντα. Οι λευκοί γείτονες της μαύρης Ομπάμα, οι οποίοι λίγες ημέρες πριν κατηγορούσαν τους Τεξανούς για «ξενοφοβία» και «ρατσισμό», μόλις ήρθε το «πρόβλημα» έξω από την πόρτα τους, δεν το άντεξαν ούτε για λίγες ώρες …Τους «ξαπέστειλαν», χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά.

The upscale Brentwood neighborhood is a favorite of celebrities Η άλλη «έγχρωμη» φίρμα τού «ανθρωπισμού» και της «ελευθερίας» με το όνομα Καμάλα δεν πάει «πίσω» σε υποκρισία …Κι αυτήν «λατρεύει» τους φτωχούς, αλλά παντρεύεται τους πλούσιους. Η «έγχρωμη» πολιτικός επέλεξε —εντελώς «τυχαία»— για σύντροφό της έναν πολύ λευκό και πολύ πλούσιο Εβραίο, ο οποίος —μέσω του Σιωνισμού— τής έφτιαξε «καριέρα» και βέβαια δεν κατοικεί μαζί του σε κάποιο λαϊκό προάστιο του Λος Άντζελες …Γειτόνισσα με την Γκουίνεθ Πάλτροου είναι και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς …Κι αυτή ενοχλήθηκε όταν έφτασαν οι λαθρομετανάστες έξω από την «πόρτα» της …Κόπηκαν τα γνωστά της «κακαρίσματα» μόλις είδε τους φτωχούς γύρω από την αυλή της. Για τόσο ανθρωπισμό κι αλληλεγγύη μιλάμε. Αυτές οι υποκρίτριες έχουν αναλάβει να γεμίσουν με «ενοχές» τους Αμερικανούς για την ιστορία τους. Αυτές έχουν αναλάβει να χρησιμοποιήσουν τους μαύρους και τους λαθρομετανάστες, για ν’ «αποδείξουν» ότι κάποιοι από τους λευκούς MAGA Αμερικανούς παραμένουν «κακοί» και «ρατσιστές», όπως οι «αμαρτωλοί» πρόγονοί τους.

Αυτούς τους «κακούς» «αποκάλυψε» ευθέως η «γενναία» Καμάλα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα των φοιτητικών δανείων. Αποκάλυψε τους «κακούς», οι οποίοι «δεν θέλουν» να χαριστούν τα δάνεια των «φτωχών» …Αυτούς, οι οποίοι «δεν αφήνουν» και τους φτωχούς να πάρουν μερικά «ψίχουλα» από το αμερικανικό «όνειρο», για να ζήσουν καλύτερα. Η νεόπλουτη, η οποία στηρίζει το κόμμα των δισεκατομμυριούχων τοκογλύφων, των πολεμοκάπηλων και των απατεώνων Εβραίων «συμπεθέρων», βγήκε να υποστηρίξει τους φτωχούς «ομόχρωμούς» της …Βγήκε να υποστηρίξει ότι με τα υπό διαγραφή δάνεια οι «καλοί» και «συμπονετικοί» Δημοκρατικοί «ήθελαν» να δώσουν μερίδιο πλούτου στους φτωχούς, αλλά οι «κακοί» κι «ανάλγητοι» Ρεπουμπλικάνοι «δεν θέλουν». «Θύμισε» σ’ αυτούς τους φτωχούς ότι εκείνοι, οι οποίοι «δεν θέλουν» να τους δώσουν αυτό το «κομμάτι», είναι οι «κακοί» Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι «ψήφισαν» για να μειωθούν οι φόροι των πλουσίων …Των πλουσίων, οι περισσότεροι εκ των οποίων στην πραγματικότητα είναι οι ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού κόμματος …Των πλουσίων, που ανάμεσά τους εκτός από τους γείτονες της Ομπάμα είναι κι ο δικός της σύζυγος, και άρα είναι κι αυτή επωφελημένη από την «κακία» των Ρεπουμπλικανών.

Αυτές είναι που θα σηκώσουν το νέο «λάβαρο» της νέας φυλετικής «επανάστασης» για την τελική «απελευθέρωση» των «μαύρων» στις ΗΠΑ. Αυτές οι βαθύπλουτες μαύρες των λευκών προαστίων είναι που θ’ αναλάβουν να δείξουν στους φτωχούς και στους μαύρους πόσο πολύ τα προβλήματά τους αγγίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα …Πόσο «βαθιά» μπαίνουν αυτά τα προβλήματα μέσα στις επαύλεις των Δημοκρατικών δισεκατομμυριούχων …Πόσο πολύ αλλοιώνεται η γεύση τής σαμπάνιας που πίνουν, όταν αυτή αναμιγνύεται με τα «δάκρυά» τους …Πόσο πολύ ήθελαν να φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες στο Martha Vineyard …αλλά, δυστυχώς, δεν είχαν άδεια κρεβάτια …Γι’ αυτό τους έβαλαν στο πλοίο και τους έστειλαν «πακέτο» σε μια στρατιωτική βάση.

 

 

Η εβραϊκή «πειρατεία»

στο πιο ισχυρό κράτος τού Χριστιανικού Κόσμου.

 

Αυτοί οι Εβραίοι ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος προσπαθούν σήμερα να «ξεφύγουν» από τις ευθύνες τους, αναζητώντας λύσεις στην «κοινωνική μηχανική». Αυτοί είναι που καταφεύγουν στις λύσεις τής κατεστραμμένης προχιτλερικής Γερμανίας …Της Γερμανίας, την οποία είχαν λεηλατήσει οι Εβραίοι και την έλεγχαν απόλυτα. Τώρα, έχοντας ως «πατρόν» την επιτυχία τους στην προπολεμική Γερμανία, θα προσπαθήσουν να τη μεταφέρουν και στις ΗΠΑ …Στις ΗΠΑ, τις οποίες τις έχουν λεηλατήσει κι έχουν καταστρέψει ολοσχερώς. Αναγκαστικά λοιπόν θα καταφύγουν στις λύσεις που τους προσφέρει η «κοινωνική μηχανική», γιατί είναι επικεφαλής ενός στην κυριολεξία κατεστραμμένου κράτους …Ενός κράτους, το οποίο, χωρίς να έχει χάσει πόλεμο, έχει υποστεί καταστροφές πολέμου …Ενός κράτους, το οποίο κατέστρεψαν οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί με τις πολιτικές τους και τώρα θέλουν να το ελέγξουν, χωρίς να έρθουν σε σύγκρουση με τον λαό …Έναν λαό, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να συνειδητοποιήσει την καταστροφή που έχει υποστεί και ν’ αντιδράσει. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον οι ΗΠΑ, εξαιτίας των Δημοκρατικών, έχουν απαξιωθεί παντελώς ως κράτος.

Η αντίδραση του λαού είναι αναπόφευκτη, γιατί η καταστροφή είναι πλέον ορατή σε όλους. Οι Δημοκρατικοί έχουν υποβαθμίσει όλες τις «υπηρεσίες», οι οποίες αφορούν τον λαό τους …Από το σύστημα εκπαίδευσης μέχρι το σύστημα υγείας. Τα πάντα εκεί κινούνται σε επίπεδα τριτοκοσμικών κρατών. Τα παιδιά στις ΗΠΑ δεν πηγαίνουν στα σχολεία, γιατί αυτά είναι κλειστά, λόγω έλλειψης πόρων για τη λειτουργία τους. Φτωχοί Αμερικανοί πεθαίνουν αβοήθητοι, γιατί το ιδιωτικό σύστημα υγείας αρνείται να τους βοηθήσει εάν δεν πληρώσουν. Πεινασμένοι Αμερικανοί περιμένουν με τις ώρες στις ουρές να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα για να επιβιώσουν. Αγχωμένοι Αμερικανοί σπάζουν τους κουμπαράδες των παιδιών τους, για να βρουν μερικά κέρματα να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους, απλά για να πάνε να εργαστούν. Ο αμερικανικός λαός καθημερινά βλέπει το επίπεδο της ζωής του να υποβαθμίζεται. Υπάρχουν περιοχές, όπου κάποιοι κοινωνικοί δείκτες —όπως για παράδειγμα το «προσδόκιμο ζωής»— βρίσκονται στα επίπεδα των κρατών τής υποσαχάριας Αφρικής.

Όλα αυτά συμβαίνουν υπό την Κυβέρνηση των Δημοκρατικών …Την κυβέρνηση αυτήν, η οποία με το «καλημέρα» που ανέλαβε —και με το άλλοθι του Κόβιντ— έδωσε πέντε τρισεκατομμύρια στους Εβραίους τοκογλύφους, για να γλιτώσουν τα «τομάρια» τους από το «κραχ» …Μια κυβέρνηση, η οποία μοιράζει τα τρισεκατομμύρια σαν αυτά να είναι καραμέλες …Από τα «αντιπληθωριστικά» προγράμματα επενδύσεων μέχρι τα φοιτητικά δάνεια …Όλα αυτά, φορτώνοντας τον «λογαριασμό» στους φτωχούς Αμερικανούς φορολογούμενους …Τους φορολογούμενους, οι οποίοι —εκτός όλων των άλλων— έχουν από «πάνω» τους τούς βλοσυρούς Εβραίους να τους κουνάνε το «δάκτυλο» και να τους κατηγορούν για ρατσισμό και όλων των τύπων τις «φοβίες» …Να κατηγορούν οι δισεκατομμυριούχοι τους φτωχούς για αλαζονεία και πίστη στη «λευκή ανωτερότητα» …Να απειλούν οι διαβόητοι φοροφυγάδες τους φτωχούς με «στρατούς» ενόπλων πρακτόρων τού IRS, οι οποίοι θα τους ελέγξουν μέσα στη φτώχεια τους. Θέμα χρόνου είναι η «έκρηξη» αυτού του λαού κι αυτό είναι που τους φοβίζει. Για τον έλεγχο αυτού του «ερεθισμένου» πληθυσμού οι Εβραίοι πλημμυρίζουν τις ΗΠΑ με εκατομμύρια μετανάστες, για να τον απειλούν και να τον εκβιάζουν με εμφύλιους πολέμους, προκειμένου να μην αντιδρά.

Όλα αυτά τα κάνει η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν τού αλτσχάιμερ, η οποία στην πραγματικότητα διευθύνεται από τον Εβραίο προσωπάρχη τού Λευκού Οίκου Ρον Κλάιν …Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, η οποία παραδίδει —μέσω της Εβραίας Γέλεν— το σύνολο του αμερικανικού πλούτου στους Εβραίους «τοκογλύφους» …Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, με τον Εβραίο υπουργό εξωτερικών Μπλίνκεν, να «δαιμονοποιεί» τη Ρωσία, προκειμένου το «παραμύθι» τής ρωσικής απειλής να οδηγήσει τους λαούς στην «ομηρία» τους …Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, με τον Εβραίο υπουργό Εσωτερικών Μαγιόρκας, να έχει ανοίξει τα σύνορα των ΗΠΑ, για να κατακλυστούν αυτές από λαθρομετανάστες —και που θα γίνουν πειθήνια «όργανα» και ψηφοφόροι του σιωνιστικού Δημοκρατικού Κόμματος— …Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, με Γενικό Εισαγγελέα τον Εβραίο Γκάρλαντ, να έχει επιτρέψει μια πρωτοφανή έκρηξη εγκληματικότητας, για να τρομοκρατηθεί ο αμερικανικός λαός, αλλά και να δημιουργηθεί μια κατάσταση βίας και χάους, που να επιτρέπει στο παρακράτος των Antifa και των BLM να δρα χωρίς τον φόβο τής τιμωρίας …H κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, ο οποίος υπογράφει ό,τι του βάζει μπροστά του ο Εβραίος αρχηγός των Δημοκρατικών …ο Εβραίος Σούμερ.

Δεν υπάρχει σημαντικό πόστο αυτής της κυβέρνησης, το οποίο να μην ελέγχεται ολοκληρωτικά κι απόλυτα από Εβραίους …Η σημερινή κυβέρνηση του Ισραήλ «παίζει» να έχει μικρότερο ποσοστό Εβραίων στη σύνθεσή της. Εβραίος είναι ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπλίνκεν, όπως Εβραία είναι και η αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γουέντι Σέρμαν, που βρίσκεται «κάτω» απ’ αυτόν. Εβραίοι είναι όλοι οι Πρέσβεις των ΗΠΑ στις χώρες υψηλού ενδιαφέροντος για το κράτος και την άσκηση της παγκόσμιας πολιτικής τής Νέας Τάξης. Εβραίος είναι ο Έρικ Γκαρσέτι, ο οποίος παριστάνει τον «Αμερικανό» πρέσβη στο Ισραήλ. Εβραία είναι η «Αμερικανίδα» Άμι Γκούτμαν στη Γερμανία —για να καταλάβει κάποιος ποιος προστατεύει τη Γερμανία από τα διεθνή δικαστήρια και τις πολεμικές αποζημιώσεις—. Η Εβραία Λίπσταν είναι η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ε.Ε. —για να καταλάβει κάποιος ποιος αναγκάζει την Ευρώπη ν’ ακολουθεί τις αμερικανικές «υποχρεωτικότητες»—. Εβραίοι είναι οι πρέσβεις στην Ινδία, στην Ιαπωνία, στον Καναδά, στη Συγκαπούρη, στη Δανία —όπου τους ενδιαφέρει η εξαγορά τής Γροιλανδίας—, στο Βέλγιο και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι κατώτεροι διπλωματικοί υπάλληλοι. Εβραίος είναι ο «Αμερικανός» εκπρόσωπος των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη στο συμβούλιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όμως, Εβραίοι δεν μονοπωλούν μόνον την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Το ίδιο ισχύει και σε ΟΛΑ τα «ευαίσθητα» θέματα εσωτερικής πολιτικής. Ό,τι είναι σημαντικό για τον έλεγχο τόσο του κράτους όσο και της κοινωνίας μέσω της δρομολόγησης των φασιστικών πολιτικών τύπου «Κόβιντ», ανήκει αποκλειστικά στον έλεγχο των Εβραίων. Τώρα, για παράδειγμα, που «πνίγουν» τις ΗΠΑ στους λαθρομετανάστες, δεν είναι μόνον ο Εβραίος Υπουργός Εσωτερικών που είναι υπεύθυνος γι’ αυτήν την πρωταφνούς έντασης προδοτική κι ανεξέλεγκτη «πλημμύρα», αλλά Εβραίος είναι κι αυτός, ο οποίος βρίσκεται «κάτω» απ’ αυτόν. Κύριος υπεύθυνος για τη λειτουργία και φύλαξη των αμερικανικών συνόρων είναι η Εβραία Ρομπέρτα Τζέικομπσον. Αυτοί οι κυβερνητικοί παράγοντες υποτίθεται —και με τον συντονισμό τής CIA του Εβραίου διευθυντή Ντέιβιντ Κοέν— είναι βασικοί υπεύθυνοι για την ασφάλεια των συνόρων. Η CIA, η οποία υποτίθεται ότι είναι η υπηρεσία που αναλαμβάνει την «έξωθεν» άμυνα και πληροφόρηση της αμερικανικής κυβέρνησης, προκειμένου να προστατευτούν οι ΗΠΑ από «εισβολές» ξένων.

Γίνετα κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ, οι οποίες καθημερινά κατακλύζονται από χιλιάδες λαθρομετανάστες; …Όχι βέβαια. Ακόμα και οι πολίτες, οι οποίοι θέλουν ν’ αντιδράσουν, δεν «ακούγονται». Καμία «φωνή» δεν μπορεί ν’ «ακουστεί» εναντίον αυτής της προδοσίας, γιατί απλούστατα υπάρχει εβραϊκός έλεγχος και του ίντερνετ. Εάν δηλαδή η φωνή των Εβραίων ακούγεται μέρα και νύχτα —εξαιτίας των τρομερών ιδιόκτητων ΜΜΕ που διαθέτουν—, η φωνή των αντιπάλων τους δεν ακούγεται καθόλου. Όλες αυτές οι φωνές χαρακτηρίζονται όλες σαν «φωνές μίσους» κι ως εκ τούτου «κόβονται» από τους Εβραίους τύπου Ζάκερμπεργκ. Με ποιου τις «πλάτες» το κάνει αυτό ο Ζάκερμπεργκ; …Με τις «πλάτες» τού Εβραίου Γενικού Εισαγγελέα Γκάρλαντ και της Εβραίας Νόιμπεργκερ, η οποία είναι υπεύθυνη για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ στον «κυβερνοχώρο».

In Biden's Cabinet, Catholics and Jews dominate

Όταν λοιπόν λέμε ότι «τα πάντα ελέγχονται από τους Εβραίους», εννοούμε «τα ΠΑΝΤΑ». Τα ίδια γίνονται σε όλα τα επίπεδα, που «εξηγούν» τη σημερινή «αυτοκτονική» πολιτική των ΗΠΑ …Σε όλα τα επίπεδα, τα οποία ευνοούν τη μετάβαση στην υπερεθνική και άρα εκ των δεδομένων αντιαμερικανική Νέα Τάξη. Ο βασικός σχεδιαστής τής οικονομικής της πολιτικής —τού τύπου «το αφεντικό τρελάθηκε» και «πάρε κόσμε»— «κάτω» από την Εβραία Γέλεν είναι ο Εβραίος Τζάρεντ Μπέρνσταιν. Δεν υπάρχει τομέας τής αμερικανικής οικονομίας, ο οποίος να μην ελέγχεται απ’ ευθείας από τους Εβραίους. Ακόμα κι αν εξαιρέσουμε ότι όλες οι «αμερικανικές» τράπεζες και τα «αμερικανικά» Funds είναι εβραϊκά η ίδια η FED είναι εβραϊκή. Από την εποχή τού Εβραίου Γκρίνσσπαν, ο οποίος «θεμελίωσε» τη Νέα Τάξη μέχρι τον Εβραίο Μπενράνκε και την Εβραία Γέλεν τα πάντα ελέγχονται από τους Εβραίους, ανεξαρτήτως του κόμματος που επισήμως κυβερνάει τις ΗΠΑ …Πόσο μάλλον όταν αυτό το κόμμα είναι το Δημοκρατικό !!!

Στο θέμα τής «Πανδημίας», το οποίο κατέστρεψε την αμερικανική οικονομία, και πάλι έχουμε τους ίδιους παράγοντες να πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα της διαχείρησης του προβλήματος. Ο βασικός σχεδιαστής τής «αμερικανικής» υγειονομικής της πολιτικής —και γενικός διευθυντής όλων των κέντρων εμβολιασμού απέναντι σε «επιδημίες» και τη λήψη των υποχρεωτικών προληπτικών μέτρων— είναι η Εβραία Ροσέλ Βαλένσκι. Αυτή είναι που συνεργάζεται με τον υπεύθυνο για τον συντονισμό τής αντιμετώπισης του Κόβιντ-19, που είναι συγκεκριμένα ο Εβραίος Τζέφρι Ζίεντς. Αυτός είναι, δηλαδή, που θα συνεννοηθεί με τον Εβραίο Μπούρλα τής Φάιζερ για το ποιο εμβόλιο θ’ αγοραστεί και ποιες θα είναι οι ποινικές ευθύνες τού παρόχου του σε περίπτωση «αστοχίας» τού εμβολίου. Αυτός είναι που θα συνενοηθεί με τον Εβραίο Ντέιβιντ Κέσλερ, ο οποίος είναι ο επικεφαλής τού εθνικού συμβουλίου για τον Κόβιντ-19. Αυτοί όλοι δίνουν «αναφορά» στην αναπληρωτή υπουργό υγείας των ΗΠΑ, που είναι η Εβραία Τζένιφερ Κλάιν. Αυτών οι αναφορές θα πάνε στον Προσωπάρχη τού Λευκού Οίκου, ο οποίος είναι ο Εβραίος Ρόν Κλάιν, για να τις μεταφέρει στον δηλωμένο Σιωνιστή Πρόεδρο, ο οποίος —σύμφωνα με δική του δήλωση— απλά κάνει ό,τι του λένε …Ούτε στο Τέλ-Αβίβ δεν υπάρχει τέτοια «ομοιόγενεια» …Μετά μιλάνε για «συνωμοσιολόγους» γύρω από το θέμα τής «Πανδημίας» και τα τρισεκατομμύρια δολάρια που άλλαξαν χέρια εξαιτίας της.

Αυτοί οι ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος είναι που σήμερα έχουν στρέψει την κεντρική εξουσία των χριστιανικών ΗΠΑ εναντίον τού —στην απολύτως συντριπτική του πλειοψηφία— χριστιανικού λαού τους. Αυτοί, οι οποίοι —εν μέσω πρωτοφανούς εγκληματικότητας— απολύουν χιλιάδες αστυνομικούς, για να περιορίσουν δήθεν τα κρατικά «έξοδα», είναι οι ίδιοι που σήμερα θέλουν να προσλάβουν δεκάδες χιλιάδες ενόπλους «εφοριακούς» τού IRS, για να τους στρέψουν εναντίον φιλήσυχων νοικοκυραίων …Εναντίον τής μεσαίας τάξης, η οποία έχει σχεδόν «εξαφανιστεί» με τη βίαιη κι απότομη φτωχοποίησή της …Εναντίον αυτής της βασικής κοινωνικής τάξης —της οποίας η δραστηριότητα συνδέεται με την εθνική οικονομία και την παραγωγή και η οποία έχει ως θρήσκευμά της τον Χριστιανισμό— στρέφεται η εξουσία των Εβραίων …Η εξουσία αυτή, η οποία βρίσκεται στα «χέρια» τού Δημοκρατικού Κόμματος.

Στόχος αυτής της πολιτικής είναι η παράδοση του συνόλου τής αμερικανικής οικονομίας σε μερικές δεκάδες ανθρώπων, οι οποίοι ελέγχονται απόλυτα από το εβραϊκό τραπεζικό κατεστημένο τής Νέας Υόρκης και τη Wall Street …Ό,τι έκανε κι ο Χίτλερ, ο οποίος με κρατικά χρήματα δημιούργησε τους γίγαντες σε κάθε τομέα τής βιομηχανίας, για να παραδώσει την οικονομία τής Γερμανίας και το ίδιο το κράτος της στους δανειστές κι επενδυτές της …«Σκούπισε» όλη την οικονομία, για ν’ απαλλάξει αυτά τα «επιδοτούμενα» βιομηχανικά μονοπώλια από τον ανεπιθύμητο ανταγωνισμό και μετά παρέδωσε αυτά τα μονοπώλια στους Εβραίους «επενδυτές». Με τον τρόπο αυτόν καθήλωσε το σύνολο του γερμανικού λαού στο επίπεδο του εργάτη, ο οποίος δεν θα μάθαινε ποτέ ποιοι είναι τα «αφεντικά» πίσω από τ’ αφεντικά του. Απλά στις ΗΠΑ γίνεται το ίδιο πράγμα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Επειδή οι βιομηχανικές δυνάμεις ήδη υπήρχαν, τα κρατικά χρήματα, τα οποία θα οδηγούσαν στα νέα μεταβιομηχανικά μονοπώλια, θα τα έπαιρναν κατ’ ευθείαν οι τράπεζες και οι επενδυτές …Το έκανε ο Ομπάμα το 2008 και το επανέλαβε στον υπέρτατο βαθμό ο Μπάιντεν στην έναρξη της κρίσης τής «Πανδημίας». Τρισεκατομμύρια πήγαν στις τσέπες αυτών, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα την αμερικανική αγορά …και γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί.

Έχοντας εξασφαλίσει οι Εβραίοι —με χριστιανικά χρήματα— τον έλεγχο της χριστιανικής βιομηχανίας μέσα στη χριστιανική αγορά και οικονομία, μπορούσαν να ελέγξουν τα πάντα εις βάρος των Χριστιανών. Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στις ΗΠΑ είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια ιστορικά. ΠΟΤΕ και εντός καμίας θρησκείας το ίδιο το σύστημά της δεν στράφηκε απευθείας εναντίον των πιστών της …Μιλάμε για το «αυτοάνοσο» των θρησκειών. Μέσα στην επικράτεια του Χριστιανισμού δηλωμένοι Εβραίοι έχουν κηρύξει διωγμούς κατά των Χριστιανών των ΗΠΑ …Ό,τι είναι χριστιανικό καταδιώκεται με πάθος. Ακόμα και το ταπεινό ροζάριο εμφανίζεται σαν «όπλο» θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Τα Χριστούγεννα έχουν γίνει «στόχος» των πάντων, σαν ρατσιστική γιορτή, η οποία «προσβάλει» δήθεν τους αλλόθρησκους μέσα στον χριστιανικό χώρο. Τα χριστιανικά έθιμα έχουν δαιμονοποιηθεί κι έχουν συνδεθεί με τις πιο σκοτεινές πτυχές τής αμερικανικής ιστορίας. Ακόμα και η δουλεία των Αφροαμερικανών έχει συνδεθεί με τη χριστιανική θρησκεία απέναντι σε «αλλόθρησκους» από την Αφρική. Τα πάντα δοκιμάζονται εις βάρος των Χριστιανών στο όνομα της ανθρώπινης χειραφέτησης, την οποία κανένας δεν αντιλαμβάνεται, γιατί απλούστατα κανένα απολύτως νόημα δεν έχει.

 

 

Η μεγάλη «παγίδα».

Η «γερμανοποίηση» των ΗΠΑ.

Είναι κι ο Τραμπ στο «κόλπο»;

 

Έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία τού σχεδιασμού τους, πρέπει να τον ολοκληρώσουν με έναν νέο «Χίτλερ». Ο «Χίτλερ», όμως, για να «λειτουργήσει» και να είναι χρήσιμος, πρέπει να συνδεθεί με μια πολιτική ή θρησκευτική άποψη …Να συνδεθεί με μια ιδεολογία ή θρησκεία …Να έχει τους «πιστούς» του …Αυτούς, οι οποίοι θα είναι ίδιοι μ’ αυτόν σε όλα …Αυτούς, οι οποίοι, διωκόμενοι, θα «συσπειρωθούν» γύρω από τον αρχηγό τους …Αυτοί, οι οποίοι θ’ αντιδράσουν συλλογικά σε περίπτωση που κατακτήσουν την εξουσία. Αυτό είναι το παιχνίδι και γι’ αυτό απαιτούνται τα πάντα να γίνονται επάνω σε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Γι’ αυτό παίζουν τα «παιχνίδια» με τον «διωγμό» των Ρεπουμπλικανών …Έναν «διωγμό», ο οποίος σιγά-σιγά αρχίζει και ταυτίζεται με τον διωγμό που έχουν δήθεν εξαπολύσει κατά τού Ρεπουμπλικάνου Τραμπ …Του Τραμπ, τον οποίο τον εμφανίζουν να ηγείται των Χριστιανών, οι οποίοι είναι «φασίστες» και βέβαια υπέρμαχοι της «λευκής υπεροχής»

Εδώ όμως εμφανίζεται μια ιδιομορφία. Ο Χίτλερ εμφανιζόταν σαν ηγέτης μιας ιδεολογίας, η οποία, για να στοχοποιηθεί από τους Χριστιανούς και να «διαβάλλεται» εύκολα, εμφανιζόταν σ’ αυτούς ως παγανιστική και άρα αντιχριστιανική. Ποιος δεν θυμάται τις νυχτερινές «φιέστες» των ΝΑΖΙ, για να τιμήσουν θεούς τού παγανισμού των αρχαίων φυλών; Αυτό τώρα δεν ισχύει. Ο σημερινός «Χίτλερ» των ΗΠΑ δεν εμφανίζεται ως «αντιχριστιανός», ώστε να «στοχοποιηθεί» και να δυσφημιστεί στους χριστιανούς …Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει. Ο υποψήφιος «Χίτλερ» των ΗΠΑ εμφανίζεται σαν «φανατικός τού Χριστιανισμού». Τον Χριστιανισμό δηλαδή έχουν βάλει στο «στόχαστρο» και τον πολεμάνε, όπως «πολέμησαν» τον Ναζισμό. Με τα ίδια σχεδόν επιχειρήματα.

Γιατί όμως τόσο μένος με τον Χριστιανισμό; Γιατί επιλέχθηκε ειδικά ο Χριστιανισμός ως το βολικό εκείνο χαρακτηριστικό τού αμερικανικού λαού, για να τον «χτυπήσουν»; Γιατί, ενώ λέμε ότι αντιγράφουν την πολιτική που άσκησαν στη Γερμανία, δεν κάνουν ακριβώς τα ίδια μ’ εκείνη την περίπτωση; Γιατί «χτυπάνε» τον αμερικανικό λαό δηλαδή στον θρησκευτικό τομέα και όχι σε κάποιον ιδεολογικό; …Γιατί απλούστατα στην περίπτωσή τους απευθύνονται σε διαφορετικά ακροατήρια. Τους Γερμανούς και τη Γερμανία τού Χίτλερ ήθελαν να την «εκθέσουν» και στη συνέχεια να τη βάλουν σε πολεμική αντιπαράθεση με Χριστιανούς και άρα τους αρκούσε να την παρουσιάζουν σαν «σοσιαλιστική» ή «παγανιστική» ή «κρυπτοκομμουνιστική» …Ήθελαν να την κάνουν να φαίνεται απειλητική κι εχθρική για τους υπόλοιπους χριστιανικούς λαούς, γιατί εμφανιζόταν ότι είχε «υιοθετήσει» ιδεολογίες κατά κανόνα αντιχριστιανικές. Δεν τους συνέφερε να την προσβάλουν για τη χριστιανικότητά της, γιατί «απευθύνονταν» σε Ευρωπαίους Χριστιανούς και ως αλλόθρησκοι οι ίδιοι θα τους έστρεφαν εναντίον τους και όχι εναντίον των Γερμανών.

Σήμερα τα ακροατήρια αλλάζουν. Το «παιχνίδι» τής Νέας Τάξης είναι Παγκόσμιο. Ναι μεν χρειάζονται έναν νέο «Χίτλερ» μιας νέας «φασιστικής» δύναμης, αλλά αυτήν τη φορά οι ανάγκες τής προπαγάνδας είναι διαφορετικές. Απέναντί τους έχουν δισεκατομμύρια ανθρώπων, που οι έννοιες του «κομμουνισμού» ή του «φασισμού» ή της «αθεΐας» δεν «πολυεκθέτουν» τις ΗΠΑ —σε περίπτωσή που αυτό είναι το ζητούμενο για τους συνωμότες— …Απέναντί τους έχουν κομμουνιστές Κινέζους, Ισλαμιστές Άραβες, Ινδουιστές Ινδούς, άθεους Ρώσους κλπ., και όλοι αυτοί διοικούνται από καθεστώτα, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερη «αγάπη» στη Δημοκρατία και οι ίδιοι οι λαοί τους δεν έχουν ιδιαίτερη «αγάπη» για τους Χριστιανούς. Τα δισεκατομμύρια αυτών των ανθρώπων —διαφορετικών θρησκειών, φυλών και «χρωμάτων»— αντιδρούν σε διαφορετικά «ερεθίσματα» σε σχέση με τα «ενδοχριστιανικά» «παιχνίδια», τα οποία είχαν επιλεγεί για την περίπτωση της «αντιχριστιανικής» ναζιστικής Γερμανίας. Άρα; …Άρα δεν έχουν πρόβλημα οι Εβραίοι να προσπαθούν να «εκθέσουν» τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ως δυσφημιστικό μέσο το θρήσκευμά τους. ΟΙ ΗΠΑ, δηλαδή, θα «εκτεθούν» με βάση τη «χριστιανικότητά» τους και όχι με βάση την «αντιχριστιανικότητά» τους, όπως είχε γίνει με τη ναζιστική Γερμανία.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για τη διαφορετικότητα των «ακροατηρίων» στις δύο αυτές περιπτώσεις, που, ναι μεν είναι όμοιες, αλλά όχι ίδιες. Οι ΗΠΑ θα «εκτεθούν» με βάση το θρήσκευμά τους σε σχέση με τους «ακροατές» που έχουν επιλέξει οι Εβραίοι …και οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι αλλόφυλοι κι αλλόθρησκοι. Δεν έχουν πρόβλημα να «εκθέσουν» τις ΗΠΑ με βάση όλες τις διαφοροποιήσεις που τυχόν χαρακτηρίζουν τις ΗΠΑ σε σχέση με τους υπόλοιπους «μεγάλους» τού παγκοσμίου «στερεώματος» …Να τις «εκθέσουν» με βάση το χρώμα τού δέρματος των κυρίαρχων Αμερικανών, οι οποίοι πιστεύουν στη «λευκή υπεροχή» …Δεν έχουν πρόβλημα να «υπενθυμίσουν» σε όλους τους «άλλους» πόσο άσχημα φέρθηκαν οι λευκοί Αμερικανοί σε ανθρώπους, οι οποίοι διέφεραν στο χρώμα τού δέρματός τους σε σχέση μ’ αυτούς …Δεν έχουν πρόβλημα να «θυμίσουν» σε όλους τους άλλους τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα των ΗΠΑ τής μεταπολεμικής εποχής. Άσχετα με το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα εγκλήματα αυτά ήταν εβραϊκής εμπνεύσεως —από την εποχή τού Κίσινγκερ, του Χόλμπρουκ, της Ολντμπράιτ και σήμερα του Μπλίνκεν—, ο αμερικανικός λαός είναι αυτός, ο οποίος θα τα «χρεωθεί».

Κατάλαβε ο αναγνώστης το πονηρό τού θέματος; Επιπλέον, η έξυπνη επιλογή τής χριστιανικότητας των ΗΠΑ είναι και η μοναδική περίπτωση που οι Εβραίοι Σημίτες —ως αλλόθρησκοι κι αλλόφυλοι των Αμερικανών— «αυτοεξαιρούνται» και άρα δεν θα κινδυνεύουν από την εχθρότητα του ακροατηρίου, όπως αυτό θα συνέβαινε στην προπολεμική χριστιανική Ευρώπη. Ίσα-ίσα που θα εμφανιστούν ενώπιον όλων των άλλων θρησκειών ως οι εκπρόσωποί τους, οι οποίοι θα «τιμωρήσουν» μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ τον λαό τους για τα «εγκλήματα» της θρησκείας του. Αυτό είναι το όλο «μυστικό» τού παγκόσμιου υπερεθνικού και υπερθρησκευτικού σχεδιασμού τους. Με έναν «μαγικό» τρόπο ο Ιουδαϊσμός των λίγων εκατομμυρίων πιστών θα μπει στον ίδιο «παρονομαστή» με θρησκείες δισεκατομμυρίων ανθρώπων …Ένας Εβραίος θα «ισοδυναμεί» με χιλιάδες πιστούς άλλων θρησκειών —όπως «προέβλεπαν» οι Γραφές τους για το «Τέλος τού Κόσμου»—.

Εξασφαλίζοντας αυτήν την «ισοδυναμία», οι ολιγάριθμοι και πάμπλουτοι Εβραίοι θα γίνουν οι κυρίαρχοι του Πλανήτη. Σε κανένα επίπεδο δεν θα υπάρχουν «στεγανά», που να τους εμποδίζουν να επεμβαίνουν όπου θέλουν —για όποιο θέμα τούς θίγει ή τους απειλεί— …Δεν θα έχουν ανάγκη να δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν. Με πληθυσμό ενός μικρού κράτους οι Εβραίοι θα συμμετέχουν σε όποιο διεθνές πολιτικό ή διαθρησκευτικό όργανο υπάρχει επί ίσοις όροις με τα «θηρία» των θρησκειών. Εάν επιπλέον σκεφτεί κάποιος και τον διεθνή πλέον χαρακτήρα τού τραπεζικού συστήματος, αντιλαμβάνεται ότι με τον τρόπο αυτόν θα γίνουν «θεοί» αυτού του Κόσμου …Αυτοί θα είναι που θ’ αποφασίζουν μόνοι τους —και με βάση τα δικά τους συμφέροντα— για το ποιοι θα «πρωταγωνιστούν», λαμβάνοντας χρηματοδότηση και ποιοι —ελλείψει πόρων— θα αποσυρθούν από το προσκήνιο. Οι Εβραίοι θα κρατάνε την τραπεζική «πρίζα» των μεγάλων συστημάτων κι αυτοί θα αποφασίζουν για το ποιοι θα «τιμωρούνται» με το «τράβηγμά» της. Ας θυμηθεί ξανά λοιπόν ο αναγνώστης ποιοι ελέγχουν την εξωτερική πολιτική αυτών των «προκλητικών» ΗΠΑ και θα καταλάβει το πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός αυτός και ποιοι τον δρομολογούν.

Άρα, τον νέο «Χίτλερ» οι «αρχιτέκτονες» της Νέας Τάξης δεν θα τον «δημιουργήσουν» μέσω μιας νέας ιδεολογίας, όπως τον αυθεντικό Χίτλερ …Δεν θα τον βάλουν να κάνει νέα εγκλήματα, για να τον «καταδικάσουν» ως εγκληματία …Από τα πεταμένα «ανταλλακτικά» τής ιστορίας θα τον «κατασκευάσουν» μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Στον σημερινό σχεδιασμό τους είναι το ίδιο ο «Χίτλερ» με κάποιον «σαν τον Χίτλερ», εφόσον όλη η κατάσταση θα προβάλλεται και θα έχει τις αναφορές της στα ήδη γνωστά στον κόσμο ναζιστικά εγκλήματα. Αυτόν λοιπόν τον « σαν τον Χίτλερ» θα τον αναζητήσουν ανάμεσα στους λευκούς Χριστιανούς των ΗΠΑ …Θα τον αναζητήσουν ανάμεσα σε λευκούς, οι οποίοι επιμένουν να παραμείνει το κράτος τους ισχυρό και άρα ν’ ασκεί τον ιμπεριαλισμό που θίγει το «ακροατήριο» …Θα τον αναζητήσουν ανάμεσα σε λευκούς Χριστιανούς, οι οποίοι δεν θέλουν ξένους λαθρομετανάστες …Ο νέος «Χίτλερ» των ΗΠΑ δεν θα έχει ανάγκη να κάνει νέα εγκλήματα, ώστε να του χρεωθούν αυτά και να εκτεθούν οι Αμερικανοί …Απλά, θα χρεωθεί τα παλιά…

…Δεν χρειάζεται ο δικός τους «Χίτλερ», δηλαδή, να κυνηγάει γύφτους, Εβραίους, ανάπηρους κλπ. όπως ο Χίτλερ …Δεν χρειάζεται να τους κουβαλάει με τραίνα, για να τους πηγαίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Στον «Χίτλερ» τής Νέας Τάξης θα «χρεωθεί» η παλαιότερη άσχημη συμπεριφορά των Χριστιανών απέναντι στους μαύρους δούλους …Αυτούς, τους οποίους άλλοι κυνήγησαν στην Αφρική και κουβάλησαν με πλοία στον Νέο Κόσμο. Ως «εκπρόσωπος» των Χριστιανών, εκείνα τα εγκλήματα είναι που θα «χρεωθεί» …Τους αρκούν δηλαδή μερικές προβοκάτσιες τύπου «μαύρου» Τζωρτζ Φλόιντ, οι οποίες γίνονται από πολύ «λευκούς» κι από πολύ «βλάκες» Χριστιανούς, για να κάνουν τη «δουλειά» εκείνη, η οποία στη ναζιστική Γερμανία απαιτούσε χρόνο, τραίνα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σήμερα όλα αυτά είναι περιττά. Τα ΜΜΕ και τα social media επιταχύνουν τα πάντα …Τους αρκούν μερικές «ατάκες» τού τύπου «I can’t breath» κι αυτές είναι που θ’ «αναπαράγουν» τα εβραϊκά ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν την ενημέρωση όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά στον Κόσμο ολόκληρο. Μετά θα βγει στους δρόμους ο πληρωμένος —από τον Εβραίο Σόρος— «στρατός» των BLM και των Antifa, για ν’ απειλούν να μετατρέψουν τον απλό διχασμό σε αιματηρό εμφύλιο.

Όλα, δηλαδή, πρέπει να εντάσσονται μέσα σ’ ένα κοινό πλαίσιο σχεδιασμού, για ν’ αποδώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους συνωμότες. Ως εκ τούτου τους «βολεύει» ν’ αναζητήσουν τον δικό τους «Χίτλερ» σε μια γραφική «φιγούρα», η οποία μοιάζει με «καρτούν» κι εύκολα τραβάει την προσοχή τού κόσμου …Μια «φιγούρα», η οποία με τη γραφικότητά της εύκολα «εκθέτει» αυτούς που την «ακολουθούν» κι ακόμα πιο εύκολα γίνεται «στόχος» εκείνων που διαφωνούν μ’ αυτά που αντιπροσωπεύει …Μια πολιτική οντότητα ακίνδυνη γι’ αυτούς —και χωρίς κάποια «συνέχεια»—, ώστε να τους απειλεί μια ανεξέλεγκτη οικογενειακή «δυναστεία» …Μια πολιτική περσόνα αυτοδίδακτη σ’ έναν κόσμο «επαγγελματιών» πολιτικών και η οποία στην κυριολεξία δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός τους. Αυτά όλα, τα οποία περιγράφουμε —όπως αντιλαμβανόμαστε—, περιγράφουν το «πορτρέτο» τού Τραμπ. Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουν να διατηρούν «ζεστό» το πρόσωπό του.

Donald Trump does awkward dad dance to YMCA after telling cheering rally  crowd he'll 'make America safe again' | The Sun

Έχει επιλεγεί γι’ αυτήν τη γραφικότητά του κι απλά ο σχεδιασμός δεν τους είχε «βγει», όπως αρχικά είχαν υπολογίσει. Το μόνο λάθος που έκαναν με τον Τραμπ ήταν στο θέμα τής Χίλαρι, όπου πόνταραν στη νίκη της. Γι’ αυτούς, όμως, οι οποίοι τον επέλεξαν για τη γραφικότητά του ως «αρχηγού» των λευκών Χριστιανών Ρεπουμπλικανών, θα ήταν το ίδιο χρήσιμος ακόμα κι αν δεν γινόταν ποτέ Πρόεδρος των ΗΠΑ …Μόνον στο θέμα τής Χίλαρι τους αιφνιδίασε και τους καθυστέρησε. Αρχικά μπορεί να τους έκανε ζημιά, αλλά τώρα πλέον ο σχεδιασμός έχει αλλάξει φάση και δεν μπορεί να γίνει ξανά επικίνδυνος. Μία φορά τους αιφνιδίασε και το κόστος γι’ αυτούς ήταν ότι καθυστέρησαν κάποια πολύ κρίσιμα χρόνια να κάνουν με τον Μπάιντεν αυτό, το οποίο θα ήθελαν να κάνουν με τη Χίλαρι. Αυτό, το οποίο τους κόστισε, ήταν η καθυστέρηση στην επιβολή όλων των αυτών των νόμων, τους οποίους επέβαλε η ατζέντα τής Νέας Τάξης. Αυτό ήταν που ήθελαν να κάνουν με τη σύζυγο του Μπιλ, ο οποίος, όταν δεν αφήνει «λεκέδες» σε μαθητευόμενες υπαλλήλους, δεν προλαβαίνει να κατέβει από τα «Lolita Express» των παιδεραστών τύπου Ντέρσοβιτς.

Explicit sex ed book causes controversy at Oregon elementary school | Fox News

Τώρα «τρέχουν» όλα τα θέματα με τον Μπάιντεν, ώστε σιγά-σιγά να καλύψουν όλη την «καθυστέρηση» της περιόδου Τραμπ. Στην κυριολεξία ακολουθούν «κατά γράμμα» ό,τι περιγράφεται στα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών», προκειμένου να οδηγηθεί μια κοινωνία στον εκφυλισμό και την παρακμή. Προσπαθούν ν’ αλλάξουν τη χριστιανική παιδεία στα σχολεία, βάζοντας εντός της στοιχεία, τα οποία ευνοούν την LGBTQ κοινότητα. Δεν είναι τυχαίο που η Εβραία transgender Ρέιτσελ Λεβίν ηγείται αυτής της ανώμαλης κατάστασης. Με επικεφαλής τον Εβραίο Σάντερς προσπαθούν ν’ αλλάξουν τα δεδομένα στην ανώτατη εκπαίδευση, προκειμένου να οδηγούν τον πληθυσμό προς την απραξία, την οκνηρία και τελικά στην αναζήτηση της παρασιτικής διαβίωσης. Προσπαθούν με επικεφαλής τον Εβραίο Μαγιόρκας ν’ αλλάξουν τη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού με την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών.

Όμως, εκτός από την κοινωνία προσπαθούν να χτυπήσουν και το ίδιο το κράτος στις ζωτικές του λειτουργίες …Προσπαθούν ν’ ανοίξουν όλους τους τομείς τής οικονομίας, καθιστώντας τις ΗΠΑ πρακτικά «παράλυτες» στον τομέα τής παραγωγής …Προσπαθούν, με δικαιολογία την κλιματική αλλαγή, να επιβάλουν πολιτικές, οι οποίες εξασθενούν στρατηγικά τις ΗΠΑ και τους στερούν την ενεργειακή αυτοδυναμία …Πολιτικές, οι οποίες θα τους στερήσουν τη θέση υπεροχής στον Κόσμο και θα τις εντάξουν σ’ έναν κόσμο λεπτών ισορροπιών κι εξαρτήσεων μεταξύ «ίσων» αντιπάλων, όπως προβλέπεται να είναι ο σχεδιασμός τής Νέας Τάξης …Πολιτικές, οι οποίες, επειδή αφορούν το ισχυρότερο χριστιανικό κράτος, θα «μεταφερθούν» με υποχρεωτικότητες σε ολόκληρο τον Χριστιανισμό …Πολιτικές, οι οποίες θα εξασθενίσουν συνολικά τον Χριστιανικό Κόσμο, όπως προβλέπεται και από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών», στα οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω. Αυτά είναι που βιάζεται να επιβάλει η Κυβέρνηση-Μπάιντεν, προκειμένου να εξαλείψει τη ζημιά από την προηγούμενη θητεία-Τραμπ, η οποία τους πήγε «πίσω».

Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους …Να ρυθμίσουν τα πράγματα όπως βολεύουν την αντιχριστιανική κι αντιαμερικανική Νέα Τάξη κι «απέναντί» τους να έχουν μόνιμα τον προβλέψιμο και χωρίς κανένα πολιτικό «βάθος» Τραμπ. «Παίζουν» δηλαδή με το θέμα τού Τραμπ όχι επειδή τον φοβούνται, αλλά επειδή επιθυμούν να τον εκμεταλλευτούν. Παριστάνουν ότι τον φοβούνται, ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό …Δεν φοβούνται να «παίζουν» το παιχνίδι τής πρόκλησης με τον Τραμπ, γιατί επιπλέον βολεύεται κι ο ίδιος από πλευράς δημοσιότητας. Το πιο πιθανό, δηλαδή, είναι ότι κι ο ίδιος ο Τραμπ είναι «στημένος» …Δεν θα μας φανεί παράξενο, εάν στο μέλλον αποδειχθεί ότι ο Τραμπ σταμάτησε την έρευνα —για την προφανή σε όλον τον Πλανήτη νοθεία που έγινε εις βάρος του— με «αντάλλαγμα» την υποστήριξη των Εβραίων για μια νέα προεδρική θητεία μετά τον Μπάιντεν …Πολύ «εύκολα» αποδέχθηκε μια ήττα, την οποία όλος ο Πλανήτης υποπτευόταν ότι δεν ήταν «καθαρή» …Περίεργο δεν είναι αυτό; …Πώς ξαφνικά σταμάτησαν όλες οι έρευνες κι έγιναν αποδεκτές όλες εκείνες οι «αποδείξεις», οι οποίες έγιναν από όργανα που ελέγχονταν από τους Δημοκρατικούς και άρα από τους άμεσα εμπλεκόμενους στη νοθεία;

Σε αυτόν τον «δαιμονοποιημένο» κι απολύτως ερασιτέχνη ηγέτη των λευκών «χριστιανοπατριωτών» των ΗΠΑ οι διεθνιστές Εβραίοι Νεοταξίτες θα παραδώσουν τον επίσης «δαιμονοποιημένο» εθνικό και πατριωτικό «λόγο». Γιατί όμως αφήνουμε να υπονοηθεί ότι ο Τραμπ μπορεί να είναι «στημένος»; …Γιατί απλούστατα θεωρούμε —απολύτως δεδομένο— ότι ο Τραμπ είναι «παγιδευμένος» από τους δήθεν «αντιπάλους» του. Είτε το γνωρίζει ο ίδιος —κι απλά δεν τον ενδιαφέρει, γιατί δεν θίγει τα συμφέροντά του— είτε το αγνοεί —γιατί έχει «μεθύσει» από την αναπάντεχη δημοφιλία του—, είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι «ελεγχόμενος» …«Ελεγχόμενος» απόλυτα από τους Εβραίους. Έχουν «φυτέψει» δίπλα του δικό τους άνθρωπο …Άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει ΟΛΑ τα προσωπικά και οικογενειακά του μυστικά και ταυτόχρονα τα πολιτικά και κρατικά μυστικά.

Στο Βατικανό ο Ντόναλντ Τραμπ | Euronews Αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο για τη Δημοκρατία τού μεταπολεμικού Δυτικού Κόσμου …Ο «καλός» και «πατριώτης» Τραμπ πήρε τον Εβραίο γαμπρό του και —χωρίς κανένα απολύτως αντικειμενικό προσόν— τον διόρισε σε εξ’ απορρήτων σύμβουλό του. Δημιούργησε μια κρατική θέση για τον γαμπρό του, η οποία μετά την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ καταργήθηκε …Ειδική θέση για συγγενικό του πρόσωπο —και μάλιστα άχρηστο—, που είναι ο απόλυτος ορισμός τού νεποτισμού. Δεν τον έκανε σύμβουλο του πεθερού του σε οικογενειακές μπίζνες, για να μαζεύει τα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών του, αλλά σύμβουλο του Προέδρου των ΗΠΑ σε ΟΛΑ τα θέματα εξωτερικής πολιτικής κι ασφάλειας. Χωρίς καμία λαϊκή «εξουσιοδότηση» και καμία υπηρεσιακή «διαβάθμιση» απορρήτων, πήρε έναν κοινό και άρα «ανεύθυνο» ποινικά ιδιώτη και τον έκανε κοινωνό ΟΛΩΝ των μυστικών τού αμερικανικού κράτους και βέβαια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος …Μόνον ο Μουσολίνι το είχε κάνει αυτό στο παρελθόν με τον γαμπρό του τον Γκαλεάτσο Τσιάνο, ο οποίος είχε περισσότερα τυπικά προσόντα από τον γαμπρό τού Τραμπ.

Εβραίοι, δηλαδή, «φύτεψαν» δίπλα στο «προσκέφαλο» του δήθεν ηγέτη των Ρεπουμπλικανών έναν δικό τους άνθρωπο …Τον Εβραίο Τζάρεντ Κούσνερ …Έναν άνθρωπο του πιο ακραίου και σκληρού «πυρήνα» των Δημοκρατικών τής Νέας Υόρκης. Αυτός είναι τα «μάτια» και τα «αυτιά» τους ακόμα και μέσα στις κρεβατοκάμαρες του Τραμπ. «Φύτεψαν» στο γραφείο τού Τραμπ τον άχρηστο γιο ενός καταδικασμένου για απάτες Εβραίου, ο οποίος μετά βίας και με δωρεές στην πραγματικότητα «αγόρασε» ένα κολεγιακό πτυχίο …Έναν τενεκέ, ο οποίος μετά βίας τελείωσε το Λύκειο και μετά τον «έσπρωχναν» με χρήματα να πάρει ένα «χαρτί» ανώτατης εκπαίδευσης. Αυτός είναι ο Εβραίος γαμπρός τού Τραμπ …Ο άσχετος κι αγράμματος Εβραίος, που τον έβαλαν να συντάξει την «αμερικανική» πρόταση για την ισραηλινοπαλαιστινιακή «συμφωνία», την οποία κάποιοι την έκριναν —παράξενο— πολύ φιλοϊσραηλινή …Ο «φανατικός» Ρεπουμπλικάνος, ο οποίος σε μια αναστατωμένη για τη νοθεία στις εκλογές αμερικανική κοινωνία —και ενώ οι ψήφοι ακόμα δεν είχαν καταμετρηθεί στο σύνολό τους— είχε βγει δημοσίως να «πιέσει» τον πεθερό του να «παραδεχθεί» την ήττα του …Τόσο «φανατικός» Ρεπουμπλικάνος είναι ο Εβραίος γαμπρός τού ηγέτη τους …Τόσο «πολύ» τα συμφέροντά του είναι ταυτισμένα με αυτά των Ρεπουμπλικανών.

Διατηρώντας λοιπόν οι Εβραίοι τον Τραμπ στην επικαιρότητα, στην πραγματικότητα, έχουν «προκρίνει» μόνοι τους τον μελλοντικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό αξίωμα. Έχοντας απαλλαγεί απ’ οποιονδήποτε νέο κι άρα απρόβλεπτο υποψήφιο των χριστιανοδημοκρατών Ρεπουμπλικάνων, είναι ελεύθεροι να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους. Ήδη έχουν ξεκινήσει το «παιχνίδι» τής πρόκλησης, το οποίο θα τον εμφανίσει ως τον νέο υποψήφιο «Χίτλερ» …Αυτό άλλωστε ήταν εξ’ αρχής και το ζητούμενο …και σ’ αυτό το σημείο τούς ευνοεί η «γραφική» παρουσία τού Τραμπ. «Παίζουν» το παιχνίδι τής πρόκλησης απέναντι σ’ έναν βολικό αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα θέλει να «παίξει» μαζί τους και γνωρίζει το «παιχνίδι» τής δημοσιότητας …Ένα «παιχνίδι», στο οποίο βάζει ολόκληρη την οικογένειά του, μετατρέποντάς το στην κυριολεξία σε ένα reality show, το οποίο διεκδικεί τη δημοσιότητα με όρους θεάματος και όχι πολιτικής. Με αυτήν την εύκολη δημοσιότητα που του παρέχουν οι Εβραίοι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, θα «εξαλείψουν» όλους τους αντιπάλους του και θα τον αναγορεύσουν σε μοναδικό αντίπαλό τους …Αυτόν ξέρουν …αυτός τους βολεύει …κι αυτόν θα στηρίξουν !!! …Δεν θέλουν ούτε να φαντάζονται την πιθανότητα να πέσουν «απέναντι» σε νέους και δυναμικούς Αμερικανούς Ρεπουμπλικάνους, όπως τον Ρον ΝτεΣάντις, ο οποίος είναι ο Κυβερνήτης τής Φλόριντα.

Το Ράιχσταγκ στις φλόγες: Τυχαίο γεγονός ή ναζιστική προβοκάτσια; Στόχος τους είναι με τις προκλήσεις τους να «σπρώξουν» όλα τα μετριοπαθή στοιχεία τής αμερικανικής κοινωνίας προς τα «άκρα», όπως είχαν κάνει και στη ναζιστική Γερμανία. Στόχος τους είναι να διαλύσουν τον χώρο τού «κέντρου» και μέσα από μια πολιτική ακραίων προκλήσεων να ταυτίσουν τον λαό με ό,τι πιο ακραίο υπάρχει στην αμερικανική κοινωνία. Έχοντας ξεχωρίσει τα άκρα, θα προσπαθήσουν με τη βία και τις προκλήσεις να διχάσουν τον λαό, ώστε το ένα μέρος του να πάει προς τον «δικό» τους Τραμπ και το άλλο —εξαιτίας του φόβου του— να συσπειρωθεί γύρω από τους ίδιους …Το ένα —φασιστικό— άκρο των ρατσιστών και των φασιστών και το άλλο —επίσης φασιστικό— των ανώμαλων, των κομμουνιστών και των απάτριδων. Αυτός είναι ο στόχος τους με τις «ακρότητές» τους …Προσπαθούν να ταυτίσουν το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων με τους θρησκόληπτους Χριστιανούς και τους ρατσιστές τής Κου-Κλουξ-Κλαν, για να «πιστωθούν» οι ίδιοι σαν «Δημοκρατικοί» την «προστασία» τής Δημοκρατίας …Να «πιστωθούν» οι ίδιοι όλα τα θετικά τού ανθρώπινου πολιτισμού και βέβαια να εξασφαλίσουν την υποστήριξη όλων των υπολοίπων πολιτών —οι οποίοι μισούν τα άκρα— και βέβαια την υποστήριξη των λαθρομεταναστών. Θέλουν να «δαιμονοποιήσουν» αυτούς τους οποίους θεωρούν «trampers», ώστε ανά πάσα στιγμή ν’ απειλούν την αμερικανική κοινωνία με εμφύλιο …Πραγματικές απειλές, οι οποίες εξαπολύονται απροκάλυπτα απ’ όλα τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι Εβραίοι.

Τα πάντα γίνονται με μια τεχνογνωσία, η οποία μεταφέρεται copy-paste απευθείας από τη ναζιστική περίοδο. Γνωρίζουν το παιχνίδι τής «δαιμονοποίησης» προσώπων, ιδεολογιών ή θρησκειών από την εποχή που ο Χίτλερ μονοπωλούσε την εξουσία με «φόβητρο» την απειλή των κομμουνιστών. Γι’ αυτόν τον λόγο τούς εξυπηρετεί το «παιχνίδι» απέναντι σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Θέλουν η πολιτική «πλατφόρμα» των αντιπάλων τους να είναι προσωποπαγής, ώστε τα μειονεκτήματα ή οι ιδιαιτερότητες του αρχηγού να «χρωματίζουν» τους πάντες. Θέλουν ο «τραμπισμός» να γίνει πολιτική «ετικέτα» με άσχημο περιεχόμενο και να «λερώνει» …σε όποιον αυθαίρετα θα την τοποθετούν …Να γίνουν οι «τραμπιστές» όμοιοι με τους «χιτλερικούς» ή τους «σταλινικούς» ή τους «μαοϊκούς» κλπ.. Η αυθαιρεσία αυτή, η οποία στο παρελθόν δημιουργούσε «κρυφοχιτλερικούς», «κρυφοσταλινικούς» κλπ., θα δημιουργεί τώρα «κρυφοτραμπικούς» και ό,τι βολεύει αυτούς που ελέγχουν τα ΜΜΕ και συκοφαντούν όποιον τους απειλεί …Δοκιμασμένες εφαρμογές είναι αυτές.

Ακόμα και το συμβάν τού Καπιτωλίου είναι απόλυτη αντιγραφή τής πυρπόλησης του Ράιχσταγκ από τους ναζιστές, προκειμένου να το φορτώσουν στους κομμουνιστές, για ν’ «αποδείξουν» την «πραγματικότητα» της απειλητικής τους παρουσίας. Οι ίδιοι Εβραίοι, σε συνεργασία με τους ίδιους ΝΑΖΙ και κομμουνιστές, έστησαν και πάλι την ίδια «παράσταση» τρομοκράτησης του λαού που τους ενδιαφέρει. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβούνται να επιδίδονται σε ακρότητες τύπου επιδρομής στην έπαυλη του Τραμπ …Τους ευνοεί η ένταση της πρόκλησης και δεν τους απειλεί. Ποιος «κέρδισε» από την επιδρομή στην έπαυλη του Τραμπ; …Ο ίδιος ο Τραμπ και οι συνωμότες. Αυτή ήταν μια πράξη τύπου win-win για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη σ’ αυτήν. Ο Τραμπ κέρδισε, γιατί εμφανίζεται στους οπαδούς του σαν δήθεν «θύμα» διωγμού και με τη δημοσιότητα που απολαμβάνει ήδη έχει «εξαφανίσει» τους πιθανούς αντιπάλους του …Μόνο βιβλίο με τον τίτλο του «Ο Αγών μου» δεν τον είδαμε να βγάζει ακόμα.

Trump's filing opposing Mar-a-Lago raid forced DOJ's hand, experts say -  ABC News

Όμως, το ίδιο κέρδισαν και οι συνωμότες. Ποιοι ήταν οι συνωμότες και τι κέρδισαν; …Οι συνωμότες στο ανώτατο επίπεδο ήταν αυτοί που ελέγχουν τον Λευκό Οίκο, ο οποίος επέτρεψε τον «διωγμό» απέναντι σ’ έναν πρώην Πρόεδρο. Εκείνοι, οι οποίοι δρομολόγησαν τη συνωμοσία αυτή, ήταν ο Εβραίος Γενικός Εισαγγελέας Γκάρλαντ, ο οποίος επέτρεψε στον Εβραίο εισαγγελέα και «προστάτη» τού Εβραίου Επστάιν —και λοιπών Δημοκρατικών «επιβατών» τού Lolita Express— Ράινχαρντ να δώσει εντολή στο FBI για την επιδρομή …Μια επιδρομή άνευ λόγου και αιτίας, εφόσον, εκτός από το γεγονός ότι επιτρέπεται σ’ έναν Πρόεδρο να παίρνει μαζί του κάποιους φακέλους για το προσωπικό του αρχείο, λίγες ημέρες πριν είχαν επαφή τα δύο μέρη για όλα τα θέματα που αφορούν τα αρχεία αυτά σ’ ό,τι αφορά τη διαχείρισή τους και την ασφαλή τους φύλαξη. Παρ’ όλο δηλαδή που δεν έκαναν το ίδιο με τα αρχεία τού Κλίντον, του Ομπάμα ή της Χίλαρι, οι πράκτορες του FBI είχαν ήδη ελέγξει τα αρχεία τού Τραμπ …ΜΕΤΑ από τον έλεγχο αυτόν έγινε η ανεξήγητη «επιδρομή». Είναι δυνατόν αυτήν την εβραϊκής εμπνεύσεως επιδρομή να μην τη γνώριζε ο Εβραίος γαμπρός του και άρα κι ο ίδιος ο Τραμπ; …Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση !!!

Γιατί την έκαναν; …Για να ξεκινήσουν το παιχνίδι με τα δήθεν αρχεία, τα οποία βρήκαν κάπου ανάμεσα στα εσώρουχα της Μελάνια, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη συνωμοσία και τις «διαρροές». Εφόσον κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς βρήκαν και τι ακριβώς πήραν οι πράκτορες του FBI από την έπαυλη του Τραμπ, μπορούν τώρα να λένε και άρα να διαδίδουν ό,τι θέλουν …Ήδη ξεκίνησαν οι «διαρροές». Ποιος ξεκίνησε το παιχνίδι των «διαρροών» για δήθεν φακέλους, οι οποίοι βρίσκονταν παρανόμως στα χέρια τού Τραμπ και οι οποίοι αφορούσαν πυρηνικά μυστικά και άρα απειλούν την ασφάλεια των ΗΠΑ; Ενώ μέχρι τώρα όλοι δήθεν γελούσαν με τα ευρήματα της επιδρομής, ξαφνικά κάποιες φήμες —οι οποίες μεταδόθηκαν άμεσα απ’ όλο το εβραϊκό κύκλωμα των ΜΜΕ— έκαναν τα πράγματα πολύ σοβαρά. Ποιος ήταν ο «ανώνυμος» υπεύθυνος για τις φήμες αυτές; Τι «ανώνυμο» κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; …Ο Εβραίος πολιτικός Άνταμ Σιφ. Αυτός ξεκίνησε ένα παιχνίδι, στο οποίο σε λίγο καιρό θα χαθεί η «μπάλα» κι ανάμεσα στις αλήθειες και τα ψέματα μπορεί ν’ ακουστεί ότι το FBI βρήκε στην αυλή τού Τραμπ μέχρι και πυρηνικά όπλα, για να χρησιμοποιηθούν σε πιθανό εμφύλιο…

 

 

«Μονά-ζυγά δικά τους» !!!…

…Όπως Ανατολική και Δυτική Γερμανία.

 

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η κατάσταση αυτήν τη στιγμή στις ΗΠΑ είναι άκρως επικίνδυνη. Οι Αμερικανοί έχουν «μπλέξει» με εγκληματίες κι αυτό δεν είναι καλός οιωνός για τη συνέχεια. Εκείνοι, οι οποίοι δρομολογούν τη «σκοτεινή» αυτή κατάσταση, γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν και δεν θα σταματήσουν εάν δεν πετύχουν τους στόχους τους. Αυτοί δε, οι οποίοι θα υποστούν τον σχεδιασμό των Εβραίων —και είναι οι Αμερικανοί—, δεν γνωρίζουν ούτε στο περίπου πού τους οδηγούν …Δεν γνωρίζουν ότι, μέσω της «Δημοκρατίας», τούς οδηγούν στον απόλυτο φασισμό …Δεν γνωρίζουν ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από τα αφεντικά τους.

Μεσάζοντας ο γαμπρός του Τραμπ στις επαφές Φλιν με τους Ρώσους | Διεθνή  ΕιδήσειςΟ σχεδιασμός βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και οι Αμερικανοί στην κυριολεξία δεν έχουν ιδέα για το τι τους περιμένει. Εάν δεν σταματήσει ο σχεδιασμός αυτός, καμία Δημοκρατία δεν θα μπορέσει να τους προστατεύσει —όποια κι αν είναι η επιλογή τους— …Καμία αλλαγή εξουσίας δεν πρόκειται να τους βοηθήσει ν’ αλλάξουν τα πράγματα …«Μονά-ζυγά δικά τους» !!! Οι Εβραίοι θέλουν να ελέγξουν απόλυτα τις ΗΠΑ σαν αυτές να είναι μια κανονική κατάκτησή τους …Να τις μετατρέψουν σε μια νέα «υποτακτική» Γερμανία, η οποία όχι μόνον θα τους υπηρετεί, αλλά θα αισθάνεται κι ενοχές απέναντί τους …Γι’ αυτό οδηγούν τις ΗΠΑ στην αντίδραση …Γι’ αυτό τις πιέζουν καθημερινά και με όλους τους τρόπους. Θέλουν να τις βάλουν να κάνουν τη «λάθος» κίνηση εναντίον τους και να τις «αλυσοδέσουν» σαν τη ναζιστική Γερμανία …Να τις ελέγξουν σαν «εγκληματία», που θα «εκμεταλλεύονται» μόνιμα ένα τρομερό του «λάθος» …Να τις ελέγξουν σε όλα τα επίπεδα, όπως την «ένοχη» Γερμανία τής μεταπολεμικής εποχής.

Αυτή είναι η «τύχη» που επιφυλάσσουν στις «κατακτημένες» ΗΠΑ και τον παντελώς αποπροσανατολισμένο λαό της. Θα τις ελέγχουν απόλυτα, όπως ελέγχουν τη μεταπολεμική Γερμανία σε όλες τις εκδοχές της και σε όλες τις δυνατές μορφές τής εξουσίας της. Η μόνη ιδιομορφία στην περίπτωση αυτήν είναι ότι τα δύο «γερμανικά» κράτη στην περίπτωση των ΗΠΑ θα είναι ένα. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να διχάσουν «κάθετα» την αμερικανική κοινωνία …Προσπαθούν να της δώσουν δύο απολύτως διαφορετικά και άρα διακριτά «πρόσωπα», τα οποία οι ίδιοι θα ελέγχουν με διαφορετικό τρόπο. Κάθε εκλογική αναμέτρηση θα είναι μια ιδεολογική «μάχη» …και, ανάλογα με το πρόσωπο του νικητή, θα ακολουθείται διαφορετική πολιτική …Δύο σε ένα δηλαδή …Δύο κράτη και δύο λαοί, οι οποίοι θα «αλληλομισούνται» που θα ζουν «παράλληλα» μέσα στο ίδιο κράτος …Δύο λαοί, που ο ένας θα είναι ο «καλός» των Εβραίων και ο άλλος θα είναι ο «κακός», εφόσον θα είναι μόνιμα «ύποπτος» για τη διάπραξη εγκλημάτων.

Τι σημαίνουν όλα αυτά που λέμε στο πρακτικό επίπεδο; …Ανάλογα με το πιο κόμμα θα κυβερνάει τις ΗΠΑ, οι Εβραίοι επικυρίαρχοι θα τις χειρίζονται είτε στην Ανατολική είτε στη Δυτική εκδοχή τής Γερμανίας. Ο κόσμος, δηλαδή, θα «βλέπει» δύο διαφορετικά «κράτη» ανάλογα με την κυβέρνηση που το κυβερνάει. Αυτό το διπλό πρόσωπο των ΗΠΑ επιδιώκουν να δημιουργήσουν με τον κάθετο κοινωνικό διχασμό και το «ιδεολογικό» μίσος που θέλουν να προκαλέσουν μεταξύ των Αμερικανών. Οι ΗΠΑ θ’ αποκτήσουν ένα εκ περιτροπής «διπλό» πρόσωπο, και έτσι θα ελέγχονται. Απλά πράγματα. Εάν οι Σιωνιστές ελέγχουν άμεσα την εξουσία στις ΗΠΑ —μέσω ενός Δημοκρατικού Προέδρου— θα λειτουργούν όπως οι Γερμανοί «κομμουνιστές» στην Ανατολική Γερμανία. Εάν οι Σιωνιστές δεν ελέγχουν την εξουσία μέσω δικού τους Προέδρου, θα τις ελέγχουν έμμεσα σαν την «υπότροπη» και «ύποπτη» διάπραξης νέων εγκλημάτων Δυτική Γερμανία.

Στην πρώτη περίπτωση θα ενεργούν όπως θέλουν, χωρίς να δέχονται κανέναν έλεγχο. Ο κάθε «Μπάιντεν», που θα εκλέγεται, θα κυβερνά με την ίδια απολυτότητα κι αυθαιρεσία που χαρακτήριζε τον Χόνεκερ, ο οποίος έπαιρνε εντολές απευθείας από τους Σιωνιστές. Με «άλλοθι» έναν «κρυφό» κι «αόρατο» εχθρό, ο οποίος ελλοχεύει παντού —για ν’ απειλήσει την «politicaly correct» «Δημοκρατία» τους—, οι Δημοκρατικοί θα κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Τον ρόλο τού παρακράτους τής ΣΤΑΖΙ και των εκατομμυρίων κομμουνιστών χαφιέδων θα τον αναλάβει το FBI και ο παρακρατικός βραχίονας των BLM κι Antifa. Όσοι αντιδρούν θα είναι «ψεκασμένοι», «ανεύθυνοι» και τελικά «φασίστες». Γι’ αυτόν τον λόγο δοκιμάστηκαν όλες οι «υποχρεωτικότητες» με τον Κορονοϊό κι άλλαξαν πολλοί νόμοι, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι απολύτως αντισυνταγματικοί, εφόσον περικόπτουν πολλά πολιτικά δικαιώματα, αγγίζοντας τα όρια της περιστολής των ίδιων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στη δεύτερη περίπτωση, όπου οι Σιωνιστές δεν θα έχουν την εξουσία μέσω του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά ο ένοικος του Λευκού Οίκου θα είναι Ρεπουμπλικάνος, δεν θα αλλάξει και κάτι σημαντικό, γιατί θα έχουν υπό την ομηρία τους το ίδιο το Αμερικανικό Πολιτικό Σύστημα …Θα φέρονται οι Εβραίοι στην ηγεσία των ΗΠΑ όπως φέρονταν οι Αμερικανοί στην ηγεσία τής Δυτικής Γερμανίας. Κάθε νέος Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος θα είναι ένας νέος «Κολ», ο οποίος θα ελέγχεται από τους Εβραίους και θα «τρέμει» μήπως χαρακτηριστεί ότι είναι «κρυπτοναζιστής» και στην περίπτωσή μας «κρυπτοτραμπικός». Κάθε νέα Ρεπουμπλικανική ηγεσία θα την αντιμετωπίζουν —κι αυτήν και το κράτος— ως «υπότροπο» εγκληματία», ο οποίος τελεί υπό συνεχή έλεγχο για τη «δημοκρατικότητά» του. Όπως ακριβώς έκαναν με τη Δυτική Γερμανία, την οποία την εκβίαζαν με την αποκάλυψη των εγκλημάτων της και χρησιμοποιώντας ως τρομοκρατικό μέσον εναντίον της την απειλή τής καταβολής των πολεμικών αποζημιώσεων. Ελέγχοντας τα παγκόσμια ΜΜΕ, θα βαστάνε υπό την «ομηρία» τους την εξουσία των Ρεπουμπλικανών, εφόσον ανά πάσα στιγμή θα τους απειλούν με καταγγελίες στη διεθνή κοινή γνώμη. Ανά πάσα στιγμή θα επαναφέρουν ΟΛΑ τα εγκλήματά τους στο προσκήνιο …Την εισβολή στο Ιράκ, τον Εμφύλιο στη Συρία, τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ή της Λιβύης, τον πόλεμο στην Ουκρανία και πολλά άλλα εγκλήματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.

Εύκολο είναι γι’ αυτούς να επιβάλουν έναν σχεδιασμό, ο οποίος έχει ήδη δοκιμαστεί επιτυχώς …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος «ήθελε» όλοι οι Δυτικογερμανοί να είναι «ύποπτοι» σαν Ναζιστές και κρυπτοχιτλερικοί. Το ίδιο θα γίνει και στις ΗΠΑ, όταν την εξουσία θα την έχουν οι Ρεπουμπλικάνοι —MAGA republicans—. ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί μετά τον Τραμπ, οι οποίοι θα διαφωνούν με το εβραϊκό «διευθυντήριο» των Δημοκρατικών, θα είναι «τραμπιστές» ή «κρυφοτραμπιστές» και άρα υπό την «ομηρία» αυτών, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να επιβάλουν «ταμπέλες». Όλοι θα χρεώνονται εξίσου την εισβολή στο Καπιτώλιο, το οποίο θα γίνει ένα «σύμβολο» για τη «βιομηχανία» τής «ετικετοποίησης» των Ρεπουμπλικανών πολιτικών.

Χάος στις ΗΠΑ: Βοήθησαν αστυνομικοί στην εισβολή στο Καπιτώλιο; - Πώς  μπήκαν οι οπαδοί του Τραμπ

Όπως και στην περίπτωση της Γερμανίας, που ο κόσμος δεν «θυμάται» ποιος έκανε το πρώτο «χτύπημα» του Αμβούργου —το οποίο οδήγησε στην πυρπόληση του Ράιχσταγκ—, έτσι δεν θα θυμάται και τη νοθεία των εκλογών, που οδήγησε τον όχλο στο Κοινοβούλιο …Δεν θα θυμάται τα τρισεκατομμύρια που χάρισαν οι «νικητές» Δημοκρατικοί στους Εβραίους τοκογλύφους με άλλοθι τον Κόβιντ …Δεν θα θυμάται τον Εβραίο Μπουρλά, ο οποίος «τσίμπησε» όλους τους Αμερικανούς και τα παιδιά τους, για να κάνουν τη μεγαλύτερη «αρπαχτή» των τελευταίων δεκαετιών. Η διεθνής κοινότητα θα «βλέπει» τον κάθε Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο των ΗΠΑ σαν επιλογή ενός λαού, ο οποίος είναι ακραία χριστιανοφασιστικός …Ένας «ύποπτος» λαός, ο οποίος «λατρεύει» την οπλοκατοχή και την οπλοφορία και «δεν αγαπάει» τη Δημοκρατία…

…Τη μελέτη του θα την ξεκινάει μετά την «αφετηρία» αυτήν και δεν θα αξιολογεί σωστά εκείνα τα οποία βλέπει. Θα «βλέπει» τους Αμερικανούς ν’ αντιδρούν με βάση τα ένστικτα της επιβίωσης —και άρα με την εθνικιστική λογική τής αυτοσυντήρησης— και δεν θα προσπαθεί να ερμηνεύσει τους λόγους και τις προκλήσεις που τους οδηγούν σε αυτές τις επιλογές …Εύκολοι «στόχοι» προπαγάνδας για τους έμπειρους στις καταστάσεις αυτές Εβραίους …Για «πλάκα» τούς έχουν τους Αμερικανούς. Οποιονδήποτε ηγέτη Ρεπουμπλικάνο κι αν επιλέξουν οι Σιωνιστές, θα τον κάνουν να φαντάζει σαν ναζιστικό «καρτούν». Την οποιαδήποτε αντινεοταξική πολιτική θα την παρουσιάζουν σαν «ναζιστική» κι ως εκ τούτου θα είναι εύκολο να βαστάνε τον οποιονδήποτε εκφραστή της υπό την «ομηρία» τους …Ό,τι έκαναν με τον «σκληρό» Τραμπ στην περίπτωση του Κορονοϊού, τον οποίο στην κυριολεξία —υπό τον εκβιασμό τής παγκόσμιας κοινής γνώμης— τον ανάγκασαν —παρ’ όλο που διαφωνούσε— να πάρει τα μέτρα που αυτοί επιθυμούσαν και να λειτουργήσει εις βάρος τής εθνικής οικονομίας —όπως βέβαια επιθυμούσε η Νέα Τάξη—.

Υπό την πίεση της παγκόσμιας κοινής γνώμης, η οποία δήθεν έχει «ευαισθησία» στο «Ολοκαύτωμα» και στους «κακομοίρηδες» Εβραίους, είναι εύκολο γι’ αυτούς να ελέγχουν εμμέσως την εξουσία στις ΗΠΑ —όποιος κι αν θεωρητικά την ασκεί— …Πόσο μάλλον τον Τραμπ, που, ακόμα κι αν δεν το θέλει —εξαιτίας τού γαμπρού του με τον «κληρονομικώ δικαίω» ρόλο στην αμερικανική δημόσια ζωή—, θα γνωρίζουν ακόμα και τις σκέψεις του. Η πλάκα είναι ότι αυτοί, οι οποίοι σήμερα με την προκλητικότητά τους οδηγούν τους Αμερικανούς στο λάθος, όχι μόνον δεν φοβούνται την αποκάλυψή τους, αλλά είναι έτοιμοι να την εκμεταλλευτούν ακόμα πιο πολύ. Αλίμονο στους Αμερικανούς και κυρίως στους Ρεπουμπλικανούς, εάν τολμήσουν και «υπογραμμίσουν» την εβραϊκή καταγωγή αυτών που σήμερα τους λεηλατούν και τους καταστρέφουν. Τότε θα είναι και τυπικά «ναζιστές» κι «αντισιωνιστές» …Εάν τολμήσουν να κάνουν αυτό, το οποίο κάνουμε εμείς μέσα από το κείμενο αυτό …Θα πάρουν την ίδια «ετικέτα» που πήραν κάποτε οι Γερμανοί κι από τότε αναγκάζονται, εκτός από το ν’ ανέχονται τους δυνάστες τους, να τους προσκυνάνε κιόλας.

How George Soros was transformed from herald of democracy into Hungary's “ enemy of the people” - VoxEurop Γι’ αυτόν τον λόγο ο διαβόητος Εβραίος εγκληματίας Σόρος δεν φοβάται να χρηματοδοτεί ακόμα και φανερά ΜΚΟ, οι οποίες στηρίζουν υπονομευτικές πολιτικές στα κράτη όπου δραστηριοποιούνται …Δεν φοβάται να χρηματοδοτήσει ούτε καν ένοπλες ομάδες μέσα στις ΗΠΑ, όπως είναι οι Antifa ή οι BLM. Ποιον να φοβηθεί, όταν οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα μέσα στις ΗΠΑ; Γιατί να μην είναι προκλητικός ο «εκκωφαντικά» Εβραίος Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ; Όλοι αυτοί δρουν ως οργανωμένη συμμορία, που στόχο έχουν την υπονόμευση του αμερικανικού κράτους. Δεν φοβούνται να πολιτικοποιήσουν ακόμα και το FBI και άρα τις αντιδράσεις που η επιλογή τους αυτή θα ξεσηκώσει …Επάνω σε αποδεδειγμένα επιτυχές και πολλάκις εφαρμοσμένο σχέδιο λειτουργούν. Αυτοί γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν, ενώ οι αντίπαλοί τους όχι. Αυτοί ελέγχουν τα ΜΜΕ, ως νέοι «Γκέμπελς», ενώ οι αντίπαλοί τους είναι ανοργάνωτοι κι άσχετοι …Απλά πράγματα και δοκιμασμένα.

Hi, Merrick Garland and I'm the Piece of Shit Attorney General who believes  parents who

Ακόμα και η «γεροντοκρατία», η οποία σήμερα χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ, δεν είναι τυχαία …Δεν είναι παράξενο που στη χώρα τού Χόλυγουντ και της «εικόνας», που δημιούργησε το φαινόμενο-«Κένεντυ» εξαιτίας ενός πετυχημένου «μαυρίσματος», σήμερα πρωταγωνιστούν γέροι; Ποιο είναι το ζητούμενο αυτής της επιλογής; …Θέλουν να μονιμοποιήσουν τη σημερινή «θεμελίωση» με αθάνατα «θεμέλια» …Θέλουν, δηλαδή, να μιμηθούν τον σχεδιασμό τής Γερμανίας ή της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά χωρίς να έχουν την ανάγκη είτε να σκοτώσουν τον «θεμελιωτή» της —όπως τον Χίτλερ— είτε να τον «βαλσαμώσουν» —όπως τον Λένιν— …Θέλουν, δηλαδή, να δημιουργήσουν στα πρότυπα του χιτλερισμού ή του λενινισμού ένα σύστημα, το οποίο θα έχει «πυλώνες» του τον «τραμπισμό» ή τον «μπαϊντενισμό», αλλά χωρίς τους «θεμελιωτές» τους στα «πόδια» τους …Θέλουν ο θάνατος των πρωταγωνιστών να «σφραγίσει» τις δημιουργίες τους. Βάζοντας γέρους να «στήσουν» αυτούς τους «πυλώνες» τής ακραίας πόλωσης, θα πάρουν απ’ αυτούς το κέρδος, χωρίς αργότερα να υπάρχουν οι ίδιοι, εφόσον σύντομα θα «χαιρετήσουν» καί οι δύο. Θα έχουν οι Αμερικανοί από πάνω τους να επικρέμανται δύο διαφορετικές εκφράσεις τού φασισμού, χωρίς να υπάρχουν στη ζωή οι εκφραστές τους και άρα χωρίς να επιδέχονται αλλαγή ή αναπροσαρμογή τα έργα τους.

 

 

Τι σημαίνει ο θάνατος της βασίλισσας της Αγγλίας

και Αρχηγού τής Αγγλικανικής Εκκλησίας;

Είναι «ακέφαλος» ο Προτεσταντισμός;

 

Βλέποντας κάποιος την κατάσταση στις ΗΠΑ να ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους, αντιλαμβάνεται ότι φτάνουμε προς ένα τέλος …Ένα τέλος ολοκληρωτικής καταστροφής για τον Χριστιανισμό. Η Τρίτη Ρώμη έχει στην κυριολεξία παραδοθεί στις «φωτιές». Οι ΗΠΑ ήταν το τελευταίο εμπόδιο για τους πορθητές τού Χριστιανισμού. Η χριστιανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η οποία είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη αυτοκρατορία στην ιστορία τού Κόσμου, δείχνει έτοιμη να «παραδοθεί» στους γύφτους και τους συνωμότες Εβραίους. Έχουν παγιδευτεί οι ηγεσίες όλων των δογμάτων της και άρα όλων των Ρωμών …Όλες τους έχουν δηλώσει «υποταγή» στους Εβραίους και «πίστη» στο «Ολοκαύτωμα», το οποίο διατηρεί τους Εβραίους συλλογικά και χωρίς αμφισβήτηση στην «κορυφή» τού Κόσμου. Παντού στον Χριστιανικό Κόσμο στήνονται καθημερινά μνημεία τού «Ολοκαυτώματος» όπως έστηναν οι αυτοκράτορες της Ρώμης τα αγάλματά τους, για να «θυμίζουν» στους υπηκόους τους ποιοι είναι οι «θεοί» τής περιοχής. Σε όλα τα χριστιανικά δόγματα γίνεται το ίδιο, γιατί οι ηγεσίες τους έχουν προδώσει τα «ποίμνιά» τους.

Συγγνώμη Βαρθολομαίου από τα θύματα του Ολοκαυτώματος | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Όλες οι ηγεσίες των δογμάτων έχουν πάρει «εργολαβικά» ένα «θέμα» από την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης και σ’ αυτό «εξειδικεύονται», προκειμένου να δείξουν την «πίστη» τους στα «αφεντικά» τους και βέβαια να δείξουν στα ποίμνιά τους ότι με κάτι «σπουδαίο» ασχολούνται …Κάτι παγκόσμιο, το οποίο ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του δόγματος που αντιπροσωπεύουν και από τα καθημερινά προβλήματα των πιστών. Ο επικεφαλής τής Ρώμης ασχολείται με τα «προβλήματα» της ΛΟΑΤΚΥ κοινότητας. Ο επικεφαλής τής Νέας Ρώμης ασχολείται με την «κλιματική αλλαγή» και το «περιβάλλον». Η επικεφαλής τής Τρίτης Ρώμης ασχολείται με την προστασία τού εβραϊκού τραπεζικού συστήματος, προκειμένου αυτό να μπορεί να εκμεταλλεύεται χωρίς παρενοχλήσεις ΟΛΟΥΣ τους Χριστιανούς …«Διδάσκει» την Κοινοπολιτεία, για να «μαθαίνουν» οι υπόλοιποι …Παρέχει φορολογικούς «παραδείσους» στα εδάφη της.

Coat of arms of City of London «Βατικανό» τού Προτεσταντισμού με δική του Κυβέρνηση, πολλά νομικά «στεγανά» και πολλούς βαθμούς ελευθερίας είναι το γνωστό City of London. Από εκεί κινείται όλη η λειτουργία τής Τρίτης Ρώμης. Στη λειτουργία του City βρίσκεται η «εξειδίκευσή» της και βέβαια το «μερίδιό» της από την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης. Το Παλάτι τού Μπάκινχαμ είναι απλά το «Αποστολικό Παλάτι» όπου κάθεται ο «Προκαθήμενος» της Τρίτης Ρώμης. Εκεί βρίσκεται απλά ο Θρόνος. Ο Θρόνος αυτός προστατεύει το City τού Λονδίνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την παγκόσμια διακίνηση του χρήματος της Διαφθοράς —κι αυτό γίνεται με τις πλάτες τής Βρετανίας και βέβαια εις βάρος των Βρετανών— …Να μην ενοχλεί κανένας τους Ρότσιλντ και την παρέα τους, οι οποίοι είναι οι «προστάτες» τού βρετανικού Παλατιού …Να μπορούν οι διαφθορείς να διαφθείρουν ανενόχλητοι και οι διεφθαρμένοι ΟΛΟΥ του Κόσμου να μπορούν να κρύβουν τους «καρπούς» τής διαφθοράς.

Αυτή είναι η «δουλειά» τής Τρίτης Ρώμης στην «ατζέντα» τής Νέας Τάξης …Αυτή είναι η εξειδίκευσή της …Η «οικουμενικότητα» του εβραϊκού τραπεζικού συστήματος …Η «καθολικότητα» της Διαφθοράς …Το παγκόσμιο «κέλυφος», για να γεννηθεί η Νέα Τάξη. Περί αυτού πρόκειται. Το «Παλάτι» —ή για τους γνωρίζοντες «The Firm»—, απολαμβάνει διαφήμισης και προστασίας μέσω των παγκόσμιων ΜΜΕ, τα οποία ανήκουν στους Εβραίους και παρέχει σ’ αυτούς τις υποδομές τής Βρετανικής Κοινοπολιτείας, προκειμένου αυτοί ν’ «αλωνίζουν» σε ολόκληρο τον Κόσμο. Με τις «πλάτες» τής Βρετανίας μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα υπόλοιπα «όργανά» τους, προκειμένου να φτάσουν στον τελικό τους στόχο. Οι Γερμανοί Γκόθα και Μπάττενμπεργκ, οι οποίοι κάθονται στον Θρόνο τής Τρίτης Ρώμης, επιτρέπουν στους Εβραίους —μέσω της Γερμανίας και των αγγλοσαξονικών ΗΠΑ— να ελέγχουν ολόκληρο τον Χριστιανισμό, αποφεύγοντας τη δογματική πόλωση κι αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα δόγματά του. Το «Παλάτι» φροντίζει να τα έχει με ΟΛΟΥΣ καλά, για να μπορούν οι Εβραίοι να κλέβουν απερίσπαστοι.

Το προτεσταντικό δόγμα τής Τρίτης Ρώμης αποδείχθηκε ο αδύναμος «κρίκος» τής άμυνας ολόκληρου του Χριστιανισμού. Οι Εβραίοι, με συνωμοσίες και δολοφονίες, «μπήκαν» μέσα στο «πιλοτήριό» του την «ώρα» τής προτεσταντικής «βάρδιας» και μέσα σε λίγες δεκαετίες διάβρωσαν τα πάντα. Με τη δολοφονία τού βασιλιά Γεωργίου τού Ε’ παρέδωσαν τον Θρόνο τής Βρετανίας και βέβαια τη ρωμαϊκή «Έδρα» τού Προτεσταντισμού σε παράνομους σφετεριστές και μέσω του εκβιασμού αυτών των σφετεριστών έλεγξαν τα πάντα. Έβαλαν τη Βρετανία στον πόλεμο με τον «δικό» τους Χίτλερ και αυτό ήταν το θεμέλιο της παγκόσμιας εβραϊκής κυριαρχίας. Η καταστροφή τής Ευρώπης και της Βρετανίας έκανε τους Σιωνιστές τοκογλύφους παγκόσμιους επικυρίαρχους. Χωρίς καμία αντίσταση από την πνευματική, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τού Χριστιανισμού μπόρεσαν και τον οδήγησαν στο σιωνιστικό «σφαγείο». Τον ισοπέδωσαν και μετά του «φόρεσαν» ένα ανίκητο «φορτίο» χρέους, το οποίο τον έκανε απόλυτα εξαρτώμενο από τον τοκογλυφικό τους μηχανισμό. Τα εβδομήντα χρόνια τής παράνομης βασιλείας τής Ελισάβετ ήταν γι’ αυτούς μια ανέλπιστη τύχη, εφόσον τους εξασφάλισε τη σταθερότητα μέχρι την ολοκλήρωση των σχεδίων τους εις βάρος τού Χριστιανισμού.

Ό,τι προβλεπόταν να γίνει εις βάρος μιας κοινωνίας, προκειμένου αυτή να οδηγηθεί στον εκφυλισμό και την παρακμή, έχει γίνει εις βάρος τού Χριστιανισμού. Ό,τι περιέγραφαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών τής Σιών», προκειμένου να καταστραφεί ο Χριστιανισμός και να παραδοθεί στον απόλυτο έλεγχο των Εβραίων, έχει γίνει. Η Ρώμη σε όλες τις μορφές της έχει πέσει στα χέρια τους. Όταν στις μέρες μας ολοκληρωθεί η «άλωση» των ΗΠΑ, θα ξεκινήσει ο απόλυτος «θρήνος» και για τα υπόλοιπα χριστιανικά κράτη. Η «αρρώστια», που βολεύει τους Σιωνιστές, θ’ αρχίσει να μολύνει το σύνολο του χριστιανικού «κορμού». Η «αρρώστια» τής εγκληματικότητας, της αναρχίας και της βίας όλων των ειδών, η οποία «ξεκίνησε» από τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Σαν Φρανσίσκο —που ελέγχονται απόλυτα από τους Εβραίους—, θα «κατακλύσει» τις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα «πνίξει» ολόκληρο τον Χριστιανισμό. Τις εικόνες φαρ-ουέστ, που βλέπουμε σήμερα στις ΗΠΑ τού Μπάιντεν, θ’ αρχίσουμε να τις βλέπουμε παντού στον Χριστιανικό Κόσμο.

Από αυτήν τη λαίλαπα της «ερήμου», η οποία θυμίζει τις «πληγές τού Φαραώ», δεν πρόκειται να γλιτώσει κανένα χριστιανικό κράτος …σε όποιο δόγμα κι αν ανήκει …όσο ισχυρό κι αν είναι. Οι Εβραίοι, προκειμένου να σβήσουν τα «ίχνη» τους, θα «κάψουν» τα πάντα. Προκειμένου να διασφαλίσουν τα κλοπιμαία τους, θα σκορπίσουν παντού την εγκληματικότητα και τη βία, εφόσον οι ίδιοι έχουν τον πλούτο να «εξαγοράσουν» την ασφάλειά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο βέβαια είχαν κάνει μόνοι τους —και σε ανύποπτο χρόνο— τις στοχευμένες επιθέσεις σε εβραϊκές συναγωγές. Δημιούργησαν με προβοκάτσιες μια «ανάγκη» ασφάλειας και, αφού μπόρεσαν κι άλλαξαν τον αστυνομικό σχεδιασμό σε ΟΛΕΣ τις μητροπόλεις τού Κόσμου —έτοιμοι να κατηγορήσουν για «αντισιωνισμό» όποιον θ’ αντιδρούσε— σκόρπισαν παντού την εγκληματικότητα. Έβαλαν όλους τους καραγκιόζηδες, οι οποίοι παρίσταναν τους εθνικούς ηγέτες, να κάνουν μια «συγκινητική» πορεία στο Παρίσι, για ν’ αλλάξει παγκοσμίως ο σχεδιασμός, ο οποίος αφορούσε την ασφάλεια των Εβραίων. Αφού άλλαξε ο σχεδιασμός όπως τους βόλευε, άρχισαν να υποβοηθούν με όλους τους τρόπους την έκρηξη της εγκληματικότητας αυτής στους χώρους βέβαια που δεν αφορούσαν τους ίδιους.

Νετανιάχου-Αμπας: «Εγραψαν» τον Ολαντ και πήγαν στην πορεία Γι’ αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι —οι οποίοι πραγματικά εξαρτώνται από την αστυνομική προστασία— ήταν αυτοί, οι οποίοι μεθόδευαν την τρομερή μείωση της χρηματοδότησης της αστυνομίας, που οδήγησε στην «έκρηξη» της εγκληματικότητας. Το σύνολο της αστυνομικής προστασίας που προβλέπεται για τις κοινωνίες θα εξαντλείται στην προστασία των Εβραίων και των περιουσιών τους. Θα βιώσουμε ένα παγκόσμιο Απαρτχάιντ, που δεν έχει δει ποτέ ξανά ο Κόσμος …Ένα Απαρτχάιντ, το οποίο δεν θα επιτρέπει τις επαφές των βαθύπλουτων Εβραίων και των δουλικών τους με τους θεόφτωχους Χριστιανούς …Ένα Απαρτχάιντ, το οποίο θα απομονώνει τα μέρη που κατοικούν οι Εβραίοι και τα «ζωντανά» τους —τύπου Μισέλ Ομπάμα ή Καμάλα Χάρις— απ’ όλα τα υπόλοιπα μέρη, τα οποία θα μετατραπούν σε «βόθρους» εγκληματικότητας και άρα ανασφάλειας …Κανένας δεν θα γλιτώσει. Δεν μιλάμε για τα μεγάλα προτεσταντικά κράτη των ΗΠΑ, της Βρετανίας ή της Γερμανίας, τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι απόλυτα παραδομένα στον Σιωνισμό …Μιλάμε για ΟΛΑ τα ισχυρά χριστιανικά κράτη ΟΛΩΝ των υπολοίπων δογμάτων …Μιλάμε για κράτη όπως η Ορθόδοξη Ρωσία ή η Καθολική Ιταλία. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ηγέτες τού Χριστιανισμού είναι εκβιαζόμενα υποχείρια του Σιωνισμού …Από τον Πούτιν των Ολιγαρχών, τον Μακρόν τής UBER ή τον Ντράγκι τής Γκόλντμαν Σακς, ΟΛΟΙ τους είναι υποχείρια των Σιωνιστών.

Αυτοί είναι οι «ηγέτες» τού Χριστιανισμού κι αυτοί είναι που θεωρητικά έχουν επιτρέψει στα αφεντικά τους να λεηλατήσουν τα κράτη τους σε βαθμό που να έχουν φτάσει ΟΛΑ στα όρια της καταστροφής. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στους Εβραίους «επενδυτές» κι έχουν φτωχοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τους λαούς τους, οι οποίοι πλέον αδυνατούν να επιβιώσουν χωρίς κάποια «επιδοματική» πολιτική —η οποία απλά τους συντηρεί στα όρια της εξαθλίωσης—. Μιλάμε για πραγματική φτωχοποίηση και πραγματικό αγώνα επιβίωσης. Φτάσαμε στην τρίτη χιλιετία τής απόλυτης τεχνολογικής ανάπτυξης και οι πολυεκατομμυριούχοι λόγω διαφθοράς «ηγέτες» μας μάς προειδοποιούν ότι μας περιμένει ένας χειμώνας, όπου θα πρέπει να επιλέξουμε εάν θα προτιμήσουμε να φάμε ή εάν θα προτιμήσουμε να ζεσταθούμε …Ούτε στον Μεσαίωνα δεν έμπαιναν στις κοινωνίες τέτοια «διλήμματα» …Τουλάχιστον ξύλα για να ζεσταθούν θα εξασφάλιζαν εύκολα. Για τέτοια φτώχεια μιλάμε στον «ανεπτυγμένο» Κόσμο.

Σήμερα οι Εβραίοι φτάνουν στο τέλος τής «διαδρομής» τους και διαλύουν κυριολεκτικά την κορυφαία χριστιανική δύναμη στον Κόσμο, που είναι οι ΗΠΑ …Διαλύουν τον βασικό τους συνέταιρο στη μέχρι τώρα πορεία τους προς της Κορυφή τού Κόσμου. Έχουν λεηλατήσει τον πλούτο τους, «χαρίζοντάς» τους πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία δημόσια χρέη. Τώρα πλέον μπορούμε να πούμε —με ασφάλεια— ότι οι Εβραίοι βρίσκονται μόνοι τους στην κορυφή τού Κόσμου. Τι μπορεί όμως να σημαίνει αυτή η «μοναξιά» τους στην κορυφή; Θα έχει διάρκεια ή θα είναι μια «φωτοβολίδα»; Έχουμε πει πολλές φορές πως …«όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά», και μάλιστα, όταν τα σχέδια αυτά είναι μεγάλα, ο Θεός «ξεκαρδίζεται» στα γέλια …Γελά ακόμα πιο πολύ όταν έχει να κάνει με άπληστους και βλάκες, όπως είναι οι Σιωνιστές …Τόσο άπληστους και τόσο βλάκες, που θέλησαν να ξεφύγουν από τα αστυνομευμένα από τους Χριστιανούς «γκέτο» τους και βρέθηκαν να δημιουργούν ξανά οι ίδιοι αστυνομευμένα —και πάλι από τους Χριστιανούς— «γκέτο», για να κατοικήσουν.

Αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται ότι ήθελαν να βγουν από τα «γκέτο» τής φτώχειας, για να ζήσουν όμοια με τους υπόλοιπους ανθρώπους, έκλεψαν τόσα πολλά, που, για να είναι ασφαλείς, ξαναμπήκαν σε «γκέτο» μόνοι τους …«Γκέτο», όμως, τα οποία τώρα μπορούν να μετατραπούν σε «παγίδες» θανάτου για τους ίδιους …Έκλεψαν, σκότωσαν, βίασαν, διέφθειραν και τώρα «κρύβονται» από τα θύματά τους με τα μέσα των θυμάτων τους. Είναι να μην γελάει κάποιος με αυτούς τους ηλίθιους; …Πόσο μάλλον ο Θεός, που εξ’ αρχής γνώριζε τι έχουν σκοπό να κάνουν. Τώρα, λοιπόν, που είναι έτοιμοι οι Εβραίοι να κάνουν το «άλμα» προς τον Θρόνο τής Νέας Τάξης, πέθανε η βασίλισσα της Αγγλίας. Τώρα, δηλαδή, που βρίσκονται στο απόλυτα μεταβατικό στάδιο, χάθηκε η «σταθερότητα» της «βάσης» όπου «πατάνε» …«Έσπασε» ο «βατήρας», ο οποίος θα τους εκτόξευε στο μεγάλο «άλμα».

Diving Board FAILS 2016 [NEW] - YouTube Τώρα, που χρειάζονται όσο τίποτε άλλο την ασφάλεια της Τρίτης Ρώμης, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τον παγκόσμιο σχεδιασμό τους —ο οποίος βασίζεται στον έλεγχο του Προτεσταντισμού—, χάνουν τον βασικό του «πυλώνα». Γιατί όμως είναι ο Βρετανός Μονάρχης βασικός «πυλώνας» τού σχεδιασμού τους; …Γιατί ο Προτεσταντικός Κόσμος δεν είναι ενιαίος …Ο «άξονας» Ουάσιγκτον-Λονδίνου-Βερολίνου είναι «αρθρωτός» με κύρια «άρθρωσή» του τον βρετανικό Θρόνο …Όχι την ίδια τη Βρετανία, αλλά τον Θρόνο της, ο οποίος είναι ταυτόχρονα η «κεφαλή» τής Αγγλικανικής Εκκλησίας. Ο ιμπεριαλισμός των προτεσταντικών ΗΠΑ, δηλαδή, ναι μεν χρησιμοποιεί στην άσκησή του το ατσάλινο κι ανηλεές «χέρι» τής προτεσταντικής Γερμανίας, αλλά —υποχρεωτικά— το «νεύρο» αυτού του ιμπεριαλισμού «περνάει» από τη Βρετανία. Ως σχεδιασμός μπορεί να γίνεται υπό την «καθοδήγηση» των Εβραίων, αλλά η «άρθρωση» μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας βρίσκεται στο Λονδίνο …Στο Λονδίνο βρίσκεται η «γέφυρα» του Θρόνου.

Αυτό είναι όλο το μυστικό τού σχεδιασμού τους. Οι ΗΠΑ μπορεί να ασκούν ιμπεριαλισμό με τη χρήση τής γερμανικής τους κτήσης, αλλά η ευρωπαϊκή τους παρουσία κι επιρροή στην Ευρώπη οφείλεται στις «πλάτες» τής Βρετανίας και όχι στον δήθεν στρατό-κατοχής τους στη Γερμανία. Τη δυνατότητα να «πατούν» στην Ευρώπη και να χρησιμοποιούν τη Γερμανία ως «εργαλείο» τους το οφείλουν στον βρετανικό παράγοντα …Όχι στη Βρετανία γενικά —καθώς, εξαιτίας των Παγκοσμίων Πολέμων, ακόμα και οι Άγγλοι, οι οποίοι θεωρούνται γερμανικής καταγωγής, τρέφουν έντονα αντιγερμανικά αισθήματα—, αλλά στον Θρόνο, ο οποίος βρίσκεται στα «χέρια» τής πολύ συγκεκριμένης οικογένειας …Της —αυθεντικά γερμανικής— οικογένειας, η οποία εκβιάζεται απόλυτα, γιατί οι Αμερικανοί τη βοήθησαν να κάνει «πειρατεία» και να καταλάβει έναν Θρόνο, ο οποίος ανήκε σε άλλους.

Εδώ βρίσκεται το όλο «μυστικό» τής ανέλπιστης μεταπολεμικής επιτυχίας των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι «έχτισαν» την αυτοκρατορία τους, «κλέβοντάς» την από τους Βρετανούς. Χωρίς να νικήσουν κανέναν απολύτως ανταγωνιστή ή αντίπαλό τους, έφτασαν στην κορυφή τού κόσμου …Με απάτες και συνωμοσίες έφτασαν στον στόχο τους. Φρόντισαν —με δολοφονίες, εκβιασμούς, συνωμοσίες κι ανέλπιστες παραιτήσεις— ο Θρόνος τού Γεωργίου τού Ε’ να «προσπεράσει» τον νόμιμο διάδοχό του Εδουάρδο και να «περάσει» στα χέρια τού «καθυστερημένου» Γεωργίου τού ΣΤ’. Με τον δόλιο αυτόν τρόπο άρπαξαν τον Θρόνο από τον νόμιμο διάδοχο κι αφαίρεσαν την αυτοκρατορία από τους Βρετανούς. Έδωσαν ως «αντιπαροχή» ασφάλεια και προστασία στους σφετεριστές κι άρπαξαν μια ολόκληρη αυτοκρατορία. Η Βρετανική Αυτοκρατορία διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες κι απ’ τα «συντρίμμια» της φτιάχτηκε η αμερικανική.

Church and state – an unhappy union? | Anglicanism | The GuardianΌλα αυτά τα κατάφεραν, γιατί οι εκβιαζόμενοι σφετεριστές τού Θρόνου τούς παρέδωσαν τα πάντα με «αντιπαροχή» τη δική τους ασφάλεια και μακροημέρευση στην εξουσία. Οι εμπνευστές αυτού του σχεδιασμού απογύμνωσαν τον βρετανικό αυτοκρατορικό Θρόνο από πολιτικές και στρατιωτικές εξουσίες και του άφησαν μόνον τη θρησκευτική εξουσία. Στην πραγματικότητα επανέλαβαν αυτό, το οποίο έγινε στη Ρώμη με τον Πάπα, όταν του αφαιρέθηκαν όλες οι κοσμικές εξουσίες και μαζί μ’ αυτές και η επικράτεια του Παπικού Κράτους. Ο Μουσολίνι ήταν αυτός, ο οποίος έκανε —με τις «πλάτες» άραγε ποιων χρηματοδοτών;— την τελική διευθέτηση του θέματος, περιορίζοντάς τον μέσα στην «αυλή» τού Βατικανού. Το ίδιο έγινε και με τον Θρόνο τής Βρετανίας …Του αφαιρέθηκε η πολιτική και στρατιωτική εξουσία στην επικράτειά του και του «θωρακίστηκε» η θρησκευτική. Οι εκβιαζόμενοι σφετεριστές δέχθηκαν χωρίς αντίδραση «ρύθμιση» ήττας, εφόσον έτσι κι αλλιώς ήταν κερδισμένοι από την ανέλπιστη και παράνομη κατάληψη του Θρόνου.

Με τον Θρόνο αυτόν υπό την κατοχή τους παρέδωσαν ως «αντιπαροχή» στους εκβιαστές και προστάτες τους τον έλεγχο της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και άρα τον έλεγχο στο σύνολο των βρετανικών αποικιών. Αυτή ήταν η συναλλαγή που έδωσε στους σφετεριστές ως αντάλλαγμα την ασφάλειά τους και βέβαια την κατοχή τού Θρόνου τής Αγγλικανικής Εκκλησίας και άρα τη θέση τού «Πάπα» τής Τρίτης Ρώμης. Με μέσον αυτόν τον Θρόνο η πολιτική και βέβαια οι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ έφτασαν σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη…

Pope Paul VI: 1963-1978 | America Magazine …Με τις «ευλογίες» και άρα με μέσον τον Θρόνο αυτόν, οι ΗΠΑ ελέγχουν τη Γερμανία —κι εξαιτίας της την Ευρώπη— …Με μέσον τον Θρόνο αυτόν οι ΗΠΑ ελέγχουν όλες τις βασιλικές δυναστείες τού Προτεσταντικού Κόσμου τής Ευρώπης. Αυτές οι δυναστείες είναι ο σκληρός «σκελετός» τού χαλαρού Προτεσταντικού Κόσμου. Αυτές οι δυναστείες είναι που ελέγχουν τον σκληρό πυρήνα τού ΝΑΤΟ. Γι’ αυτόν τον λόγο ΟΛΟΙ οι Πρόεδροι των ΗΠΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να περάσουν από το Λονδίνο αμέσως μετά την εκλογή τους …Δηλώνουν την πίστη και την υποταγή τους στον «Πάπα» τους και βεβαίως παίρνουν το «ΧΡΙΣΜΑ» απ’ αυτόν. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ΟΛΟΙ τους ταραγμένοι, όταν ο Καθολικός Κένεντυ εκλέχθηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ και θα έπρεπε να πάει και στη Ρώμη, για να δει τον Πάπα. Ήταν ταραγμένοι, γιατί δεν γνώριζαν εάν θα «υποτασσόταν» σ’ εκείνον ως Καθολικός ή θα παρέμενε στο δικό τους «στρατόπεδο» …Θα του φιλούσε το χέρι ή θα του έκανε χειραψία;

Το «Παλάτι» αυτό, το οποίο μοιράζει «χρίσματα» κι επικράτειες σε προτεστάντες ιμπεριαλιστές, είναι εκείνο που συμμετέχει στη «συνωμοσία» τού Προτεσταντισμού, προκειμένου να κυριαρχήσει στη χριστιανική θρησκεία …To «Παλάτι» τού Αρχηγού τής Προτεσταντικής Εκκλησίας. Αυτό το «Παλάτι» είναι που έχουν ανάγκη τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Εβραίοι. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι επικίνδυνο για τους Εβραίους το «κενό» που αφήνει η Ελισάβετ …Είναι κενό «Πάπα» κι όχι απλή αλλαγή βασιλιά. Τη στιγμή αυτή ο Προτεσταντικός Κόσμος είναι εκείνος που είναι «ακέφαλος» και όχι η Βρετανία.

Queen Elizabeth with US Presidents Photos - History of Royal Family Meeting  American Politicians

Κανένας αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να ξέρει εάν θα μπορέσει ο Κάρολος να τους προσφέρει τη σταθερότητα να ελέγξουν ολόκληρο τον προτεσταντικό άξονα, τώρα που επιχειρούν να στήσουν τη Νέα Τάξη κι έχουν την ανάγκη ο άξονας αυτός να είναι ενιαίος. Με πολύ τηλεοπτικό μάρκετινγκ και μερικούς γυαλισμένους στρατιώτες εύκολα μπορείς να κάνεις μια «λαμπρή» κηδεία «Πάπα» χωρίς πρόβλημα. Το δύσκολο είναι να «γεννήσεις» τον διάδοχό του …Το δύσκολο είναι να υπάρξει διαδοχή, η οποία δεν θα κλυδωνιστεί από μια έντονη αμφισβήτηση που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Όλοι περιμένουν τώρα να δουν εάν ο Κάρολος αντέξει την αρχική πίεση της αμφισβήτησης κι αρχίσει να βγαίνει «λευκός καπνός» από τα ανάκτορα του Μπάκινχαμ.

Απλά πράγματα, εάν κάποιος γνωρίζει τον σχεδιασμό και τον «παρακολουθεί». Εάν καταρρεύσει η Μοναρχία στη Βρετανία, θα διαλύσει και το τεχνητό Προτεσταντικό Μπλοκ, το οποίο δίνει στους Σιωνιστές την κυριαρχία στη Νέα Τάξη. Εάν καταρρεύσει το «Παλάτι», θα πάψουν να κυβερνούν τη Βρετανία —εις βάρος τού λαού της— οι «γελωτοποιοί» τού βασιλιά της …Θα αναδειχθούν νέες ηγεσίες μέσα από τον λαό, οι οποίες θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν τα βρετανικά συμφέροντα και να σώσουν ό,τι μπορούν από την εκφυλισμένη και λεηλατημένη πρώην αυτοκρατορία τους. Εάν καταρρεύσει το «Παλάτι», το Brexit θα είναι πραγματικό Brexit και η Γερμανία σε μια τέτοια περίπτωση μένει μόνη κι αβοήθητη σε μια Ευρώπη που την αντιπαθεί κι ακόμα της χρωστά πολεμικές αποζημιώσεις …Μια Γερμανία, που, χωρίς «άνωθεν» προστασία, θα αποδυναμωθεί πλήρως μέσα σε λίγους μήνες. Εάν καταρρεύσει το Παλάτι, τα «βρετανικά» συμφέροντα θα ξαναγίνουν βρετανικά και θα συγκρούονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο με τα αμερικανικά …και άρα θα περιοριστούν και οι ΗΠΑ πέρα από τον ωκεανό. Το «στημένο» «Παλάτι» των εκβιαζόμενων σφετεριστών είναι αυτό, το οποίο παραδίδει τη Βρετανική Κοινοπολιτεία στην υπηρεσία τού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ και τις κάνει κυρίαρχες στον Κόσμο. Χωρίς αυτό το «Παλάτι» συμμαχίες τύπου AUKUS, οι οποίες εξυπηρετούν μόνον τις ΗΠΑ και τους Εβραίους επικυρίαρχους, δεν πρόκειται να συμβούν ξανά.

Χωρίς τη «γέφυρα» του Λονδίνου αυτά δεν ενώνονται κι αυτό το γνωρίζουν πρωτίστως οι Εβραίοι. Τώρα, που επιχειρούν να «γερμανοποιήσουν» τις ΗΠΑ —και μαζί με τη Γερμανία να ελέγχουν απόλυτα την παγκόσμια Νέα Τάξη—, έχουν πρόβλημα στη μέχρι τώρα σίγουρη Βρετανία τού γερμανικού Θρόνου των Γκότα και των Ρότσιλντ …Στη Βρετανία, η οποία βαστά ενιαίο τον προτεσταντικό «άξονα». Με τον θάνατο αυτόν «σπάει» το προτεσταντικό «κλαδί», το οποίο επιτρέπει στους Εβραίους να «στέκονται» επάνω από την παγκόσμια κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας χτύπησε το «καμπανάκι» και της σκληρά προτεσταντικής Σουηδίας. Γιατί αποτελούν «καμπανάκι» τα αντι-νεοταξικά αποτελέσματα των εθνικών τους εκλογών; …Γιατί, εάν αρχίσουν οι προτεσταντικές δυνάμεις να θωρακίζονται γύρω από τα εθνικά τους συμφέροντα, είναι θέμα χρόνου η διάσπαση του ενιαίου προτεσταντικού μπλοκ, το οποίο ευνοεί την υπερεθνική Νέα Τάξη. Είναι δηλαδή κάτι παραπάνω από «προφητικό» και συμβολικό ότι ο θάνατος της Βασίλισσας έχει τον «κωδικό»: «η Γέφυρα του Λονδίνου «έπεσε»».

London Bridge is down - PressReader

Ο θάνατος της βασίλισσας πράγματι ρίχνει τη «γέφυρα» και δεν είναι σίγουρο ότι ο Κάρολος θα την αντικαταστήσει επιτυχώς …Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει ο νέος ισχυρός «Ποντίφικας» του Προτεσταντισμού —εάν σκεφτεί κάποιος ότι η ίδια η έννοια του «Ποντίφικα» «παράγεται» από το «Ponte», που στα λατινικά σημαίνει «γέφυρα»—. Τώρα θα πρέπει να περιμένουν να δουν πότε και πόσο θ’ ανταποκριθούν οι Βρετανοί Χριστιανοί στον νέο θρησκευτικό τους ηγέτη, ο οποίος είναι απλά και βασιλιάς τής Αγγλίας …όπως κι ο Πάπας, για παράδειγμα, ο οποίος είναι ταυτόχρονα βασιλιάς τής Ρώμης, χωρίς αυτό να ενδιαφέρει κανέναν σε περίπτωση θανάτου του. Ήδη η ενθρόνιση του Καρόλου ξεκίνησε με «αυτογκόλ», εάν σκεφτεί κάποιος ότι παντρεύτηκε μια διαζευγμένη, η οποία από τον προηγούμενο γάμο της έχει ήδη Καθολικά παιδιά. Είναι δυνατόν αυτοί, οι οποίοι αγωνιούσαν για τη χειραψία τού Κένεντυ, να είναι ευχαριστημένοι με Καθολικούς «πρίγκηπες» μέσα στο Παλάτι. Είναι δηλαδή βέβαιο ότι θα έχουν προβλήματα με τον Κάρολο, που —εκτός των άλλων— έχει κι ΟΛΕΣ εκείνες τις αντιλαϊκές οικολογικές ανησυχίες τής Νέας Τάξης. Τεράστια προβλήματα είναι αυτά, ειδικά εάν μετά τον θάνατο της βασίλισσας αρχίσουν να βγαίνουν τα «άπλυτα» της βασιλείας στην επιφάνεια. Ειδικά τώρα, που ο θάνατός της θα επιτρέψει να «σκαλίσουν» καταστάσεις, οι οποίες στη διάρκεια της βασιλείας της θεωρούνταν «ταμπού».

Queen meets Lord Rothschild Stock Photo - Alamy

Σε μια τέτοια περίπτωση τα προβλήματα θα είναι ανυπέρβλητα, γιατί ΟΛΟΙ οι συνωμότες συνδέονται μεταξύ τους. Μιλάμε για εγκλήματα, τα οποία δεν αφορούν μόνον την οικογένεια των «πειρατών» που «έκλεψαν» τον Θρόνο, αλλά αφορούν και τα κράτη που τους βοήθησαν σ’ αυτές τις εγκληματικές επιλογές κι επωφελήθηκαν απ’ αυτές εις βάρος τής Βρετανικής Αυτοκρατορίας …Θα «τρέχουν και δεν θα φτάνουν» εάν αποδειχθεί ότι ο Γεώργιος ο Ε’ δολοφονήθηκε δια της «ευθανασίας» …Θα ψάχνουν μέρος να «κρυφτούν», εάν αποδειχθεί ότι ο τελευταίος νόμιμος βασιλιάς τής Βρετανίας ήταν ο Εδουάρδος …και ότι ο Κάρολος είναι απλά ο κορυφαίος εκπρόσωπος μιας οικογένειας σφετεριστών δολοφόνων, που με τη βοήθεια των Εβραίων έκαναν «πειρατεία» στον Θρόνο τής Αγγλίας …Μια «πειρατεία» με τρομερές συνέπειες για τον βρετανικό λαό, εφόσον για την ασφάλειά τους οι δολοφόνοι «πειρατές» έδωσαν «αντιπαροχή» την ίδια την Αυτοκρατορία …Ακόμα και το «δυστύχημα» της Νταϊάνα στην ίδια «εξίσωση» θα μπει.

Prince Charles Jacob Rothschild Editorial Stock Photo - Stock Image |  Shutterstock | Shutterstock Editorial

Ούτε που μπορούμε να φανταστούμε τις συνέπειες που θα έχουν τέτοιου είδους αποκαλύψεις. Είναι αυτό το οποίο λέμε: …«η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής πέθανε». Αυτό ακριβώς κινδυνεύουν να πάθουν οι Εβραίοι. Όλα τα έκαναν «σωστά» και το αποτέλεσμα θα βγει «λάθος» …Ενώ αντέγραψαν απόλυτα την εφαρμογή τής Ρώμης, το «αποτέλεσμα» δεν βγαίνει το ίδιο. Γιατί; …Γιατί δεν μπορείς —επειδή απλά μπορείς— να μετατρέψεις έναν βασιλικό Θρόνο σε αυτοκρατορικό …Δεν μπορείς έναν Θρόνο βασιλικό, ο οποίος —μαζί με χωράφια και παλάτια— κληροδοτείται από τον πατέρα στον γιο, να τον κάνεις αυτοκρατορικό, όπου η «διαδοχή» αφορά θρησκείες και ιδεολογίες και γίνεται από τον «καλύτερο» —είτε «συμμετέχει» σ’ αυτήν το Άγιο Πνεύμα είτε όχι—. Η εφαρμογή τής Ρώμης μπορεί να λειτουργεί αιώνια, γιατί ο Θρόνος είναι εκείνος που είναι αιώνιος και όχι η οικογένεια που τον έχει στην κατοχή της. Ο αυτοκρατορικός Θρόνος, όταν «πέφτει» σε χέρια συγγενών, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει …Το γνωρίζουμε αυτό από τα χρόνια τού Μάρκου Αυρήλιου, που η διαδοχή του από τον γιό του τον Κόμοδο σήμανε την αρχή τής παρακμής τής αρχαίας Ρώμης.

Δεν φτάνει λοιπόν που ο σχεδιασμός τους είναι λάθος, δεν τους βοήθησε και η «τύχη» …Μια τύχη, την οποία μέχρι τώρα την είχαν με το μέρος τους, καθώς ο σχεδιασμός τους είχε μια κάποια σταθερή λειτουργικότητα, λόγω του ότι απλά δεν πέθαινε η γριά Ελισσάβετ …Γιατί απλά δεν «δοκιμαζόταν» η αντοχή του σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα, όμως, θα φανεί η αδυναμία αυτού του σχεδιασμού, εφόσον στη διαδοχή βρίσκεται το πρόβλημά του. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για την τύχη που τους εγκατέλειψε. Στην πιο ακατάλληλη στιγμή «χήρεψε» ο Θρόνος τής Αγγλικανικής Εκκλησίας …Ο Θρόνος αυτός, ο οποίος επιτρέπει στους Εβραίους —με τον εκβιασμό κάποιων πολύ λίγων προσώπων— να ελέγχουν το σύνολο του Προτεσταντισμού κατά τη στιγμή τής ολοκλήρωσης του σχεδιασμού τής Νέας Τάξης …Ο Θρόνος ενός εξ’ ανακλάσεως «Πάπα», ο οποίος όμως δεν παύει να είναι χρήσιμος για τους συνωμότες —ειδικά αυτήν τη στιγμή, που εγκαταλείπουν το σίγουρο «στήριγμα» των ΗΠΑ για τον νέο παγκόσμιο σχεδιασμό—.

Είναι πλέον φανερό πως «πλέουμε» σε αχαρτογράφητα «νερά». Είναι πλέον φανερό πως η γενιά μας θα γίνει μάρτυρας της ολοκλήρωσης ενός Θεϊκού Μυστικού Σχεδίου, το οποίο εξελίσσεται εδώ και πολλούς αιώνες. Είναι φανερό πως πλησιάζουμε στην ώρα που θα «κλείσουν» όλες οι γνωστές Προφητείες των Γραφών. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό ο αναγνώστης να ξέρει πού πρέπει να «βλέπει» …και όχι εκεί όπου του δείχνουν οι πονηροί. Το σημαντικό τώρα δεν είναι η χηρεία τού Θρόνου τού βασιλιά τής Αγγλίας …Αυτό είναι ήσσονος σημασίας …Το σημαντικό είναι η χηρεία τού Θρόνου τού Αρχηγού τής Αγγλικανικής Εκκλησίας …Η χηρεία τού πιο ισχυρού Θρόνου τού Προτεσταντισμού και άρα το κενό εξουσίας τής δικής του «Ρώμης». Η προτεσταντική Ρώμη είναι πλέον «ακέφαλη» κι αυτό δημιουργεί μια «σχισμή», η οποία επιτρέπει Μεγάλες Επιστροφές. Η Ρώμη είναι «ακέφαλη» και πολλοί θα είναι οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση τού απόντος Αυτοκράτορά της.

Εδώ κάπου αρχίζουν και τα «περίεργα» με την υπόθεση του θανάτου τής Ελισάβετ. Η θηλυκή μορφή, η οποία καταλάμβανε τον αυτοκρατορικό Θρόνο τής τρίτης και πιο ισχυρής μορφής τής Ρώμης, «έφυγε» από το προσκήνιο. Ο Θρόνος τής Ρώμης —ενός Αυτοκράτορα «απόντα»—, ο οποίος «εξουσιαζόταν» —έστω και «παθητικά»— από μία γυναίκα, «άδειασε». Αυτή η θηλυκή μορφή, η οποία «αντικαθιστούσε» τον «απόντα» Αυτοκράτορα, έφυγε από την «εξίσωση». Αυτή, η οποία ασκούσε εξουσία στην Τρίτη Ρώμη —και από αδυναμία δεν μπορούσε να εμποδίσει τον Οίκο της να κατακλυστεί από ένα «κοπάδι» άπληστων κι επικίνδυνων «μνηστήρων»—, αποσύρθηκε στα ενδότερα «δώματα» του Οίκου τού Κυρίου. Ο θάνατός της, δηλαδή, όχι ως βασίλισσας της Αγγλίας, αλλά ως αρχηγού ενός χριστιανικού δόγματος —και άρα μιας μορφής τής Ρώμης— άνοιξε τον κύκλο τής διαδοχής …Η «αποχώρησή» της άνοιξε τον δρόμο για τον Διαγωνισμό των Μνηστήρων για την πλήρωση του αυτοκρατορικού Θρόνου τής Ρώμης και άρα για τη θριαμβευτική επανεμφάνιση του Κυρίου.

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας σκοτώθηκε από τον ίδιο του τον γιο. Γιατί δεν  μπόρεσε να ερμηνεύει σωστά την προφητεία του Τειρεσία; - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Τώρα θα εμφανιστούν όλοι οι «πρωταγωνιστές» στην τελευταία πράξη τού Θεϊκού Σχεδίου, το οποίο είναι βέβαιο ότι για κάποιους θα μετατραπεί σε Θεία Τραγωδία. Πρώτοι και καλύτεροι θα εμφανιστούν στο προσκήνιο οι χειρότεροι των Μνηστήρων …Ο Αντίνοος, ο Ευρύμαχος κι ο βρομιάρης ο Ίρος …Ο κλέφτης Αντίνοος —ο γιος τού κλέφτη Ευπείθη—, που, εάν δεν υπήρχε ο Οδυσσέας, σήμερα δεν θα ζούσε …Αυτός ο φοβερός Μνηστήρας είναι οι Σιωνιστές Εβραίοι, που, εάν δεν υπήρχε ο Χριστός κι ο Χριστιανισμός, ώστε να επιβιώσουν οι Μακκαβαίοι Εβραίοι «πατέρες» τους μέσα σ’ αυτόν ως μειονότητα, σήμερα δεν θα υπήρχαν καν. Αυτοί είναι οι κλέφτες —παιδιά κλεφτών— που μπήκαν στον Χριστιανισμό σαν τα σερνόμενα «φίδια» και με μόνο στόχο να τον λεηλατήσουν. Μαζί τους και τα «γεννήματα» της δικής τους «κοινωνικής μηχανικής» …Μαζί με τον Αντίνοο κι ο πονηρός Ευρύμαχος. Αυτός ο Μνηστήρας είναι οι δήθεν ελληνομαθείς μαρξιστές των Κολεγίων και των «πολιτικών επιστημών» …Αυτοί, οι οποίοι κυβερνούν τα χριστιανικά κράτη και είναι «υποχείρια» των Εβραίων …Αυτοί, οι οποίοι σήμερα προδίδουν τους λαούς τους και μαζεύουν τους όπου Γης Μνηστήρες ως «λαθρομετανάστες», προκειμένου να εξασφαλίσουν συμμαχίες, ώστε να ελέγχουν τις αντιδράσεις μέσα στον χριστιανικό Οίκο.

Τέλος, μαζί τους είναι κι ο άχρηστος Ίρος …Ο πιο βδελυρός και ύπουλος συνεργάτης τού Αντίνοου και του Ευρύμαχου …Αυτός, ο οποίος κάνει τη «βρόμικη» δουλειά για λογαριασμό τους, προκειμένου αυτοί να εγκληματούν με ασφάλεια. Αυτός είναι που «σκανάρει» την κοινωνία, για να εντοπίσει εγκαίρως τους πιθανούς κινδύνους που απειλούν τους «κολλητούς» κι ευεργέτες του. Αυτός είναι που φροντίζει να μην πιαστούν απροετοίμαστοι οι Μνηστήρες από τον οποιονδήποτε εχθρό …και κυρίως από τον Κύριο σε περίπτωση που Αυτός επιστρέψει …Ο βρομιάρης, ο οποίος μπορεί να μην συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Μνηστήρες, αλλά τρώει ως τέτοιος …Μπορεί να μην διεκδικεί την εξουσία ο ίδιος, αλλά πάντα είναι συνεργάτης των εξουσιαστών …Ο βρομιάρης Ίρος είναι οι κομμουνιστές …Οι πιο στενοί συνεργάτες τού Αντίνοου …Τα «υποχείρια» των Εβραίων και οι προβοκάτορές τους σε όλα τα χριστιανικά κράτη.

Τώρα, που θα ξεκινήσει ο «αγώνας» για τη διαδοχή, θα δούμε πώς θα τελειώσει αυτή η κατάσταση. Η Πηνελόπη «αποσύρθηκε» στα ενδότερα του Οίκου κι άνοιξε ο δρόμος για τον διαγωνισμό τού Τόξου, που είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει στη «σφαγή» των Μνηστήρων. Τώρα, που οι «πελέκεις» τής ακρίβειας, του πληθωρισμού, της εγκληματικότητας, της ασφάλειας κλπ. έχουν στηθεί ο ένας δίπλα στον άλλο και οι άχρηστοι Μνηστήρες δεν θα μπορούν να λύσουν κανένα πρόβλημα, θα φανεί ΠΟΙΟΣ μπορεί να το κάνει και άρα ποιος θα παραμείνει «ζωντανός» την επόμενη «ημέρα». Οι «Πόρτες» τού Χριστιανισμού θα κλείσουν κι αλίμονο σ’ αυτούς που θα βρεθούν μπροστά στον Κύριο…

…Καπνός είναι σίγουρο ότι θα βγει από το Παλάτι …απλά, δεν θα είναι λευκός !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: