Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη από 100 Ρομά | Lykavitos.gr

Ο έλεγχος της Δεξιάς είναι ο κύριος στόχος

των υποκλοπών τού βενιζελικού παρακράτους.

Ο Μητσοτάκης υποκλέπτει συνομιλίες

και η Κεφαλογιάννη «κληρονομεί» εκβιαστικά «εργαλεία» ;;;

Ποιος επέτρεψε στους Ρομά να βγάλουν όπλα;

 

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Βενιζελισμού στην Ελλάδα είναι ο έλεγχος της Δεξιάς …Ο έλεγχος του ιδεολογικού του εχθρού. Έτσι κι αλλιώς ο έλεγχος της σοσιαλοκομμουνιστικής πτέρυγας του πολιτικού μας συστήματος από τους βενιζελικούς είναι δεδομένος, δεδομένου της ιδεολογικής τους σχέσης με τον χώρο. Από την εποχή των χαφιέδων τού ΚΚΕ —τύπου Ζαχαριάδη— μέχρι και τον Γέρο τής Δημοκρατίας —και δεξί χέρι τού Βενιζέλου— ο έλεγχος του χώρου τής «Αριστεράς» εύκολα ή δύσκολα ήταν εφικτός. Ένας έλεγχος, ο οποίος στα χρόνια τής διεφθαρμένης Μεταπολίτευσης και του «τροτσκιστή» Αντρέα έγινε απόλυτος. Ένας έλεγχος, ο οποίος αλλοίωσε τα ίδια τα χαρακτηριστικά τού ελληνικού λαού, εφόσον σε μεγάλο βαθμό τον έκανε φυγόπονο, συμφεροντολόγο, κοινωνικά αδιάφορο και ως εκ τούτου θρασύδειλο και βολεψάκια. Ένας έλεγχος, ο οποίος επιτεύχθηκε με δανεικά, διορισμούς, ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και «αγωνιστικά» επιδόματα σε όλους τους τύπους τού κοινωνικού παρασιτισμού και χαφιεδισμού.

Αυτά ήταν τα «επιτεύγματα» της βενιζελικής κυριαρχίας στη σύγχρονη ελληνική ιστορία …Με λίγα «ψίχουλα» διέφθειραν πολλούς και τους έκαναν συνενόχους τους στα μεγάλα τους «κόλπα». Το δύσκολο για όλους αυτούς τους διαφθορείς —εξαιτίας τής ιδεολογικής τους «προέλευσης»— ήταν ο έλεγχος της Δεξιάς …Ο έλεγχος του χώρου εκείνου, στον οποίο παραδοσιακά δέσποζε η Εκκλησία και κυρίαρχη ήταν η πατριωτική και αντικομμουνιστική στάση ζωής …Ο έλεγχος του πολιτικού κόμματος που αποτελούσε το «διευθυντήριο» και έλεγχε αυτήν την παράταξη …Την παράταξη στις τάξεις της οποίας ανήκαν ο Ίωνας Δραγούμης ή ο Δημήτριος Γούναρης …Μία παράταξη, η οποία πάντα τους εχθρεύονταν …και η ηγεσία τής οποίας μάλιστα είχε πληρώσει σκληρά τις προδοσίες τους στα διάφορα «Γουδιά» και στις Κατοχές …Πραγματικές προδοσίες, εφόσον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Βενιζελικοί σε όλες τις μεγάλες περιπέτειες του λαού βρισκόταν πάντα στο πλευρό των ξένων, είτε αυτοί ήταν ΝΑΖΙ είτε οτιδήποτε άλλο.

Η μεγάλη επιτυχία των Βενιζελικών στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης ήταν που με τις «πλάτες» των Αμερικανών «φορτώθηκαν» στη Δεξιά. Στήνοντας μια «παράσταση» δήθεν «κόντρας» βενιζελικής «παραγωγής» μεταξύ Μητσοτάκη και Παπανδρέου, μπόρεσε ο πρώτος και «φυτεύτηκε» στην ηγεσία τής Δεξιάς. Οι Βενιζελικοί, με επικεφαλής τον μέγα συνωμότη Αποστάτη και παλιό δωσίλογο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, «φορτώθηκαν» στη Δεξιά και από τότε μέχρι τώρα προσπαθούν να την ελέγχουν με κάθε τρόπο. «Φυτεύουν» στον ηγετικό της «πυρήνα» —με όποιον τρόπο μπορούν— τους λεγόμενους «μητσοτακικούς», οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν είναι καν δεξιοί. Αυτούς χρησιμοποιούν, για να ελέγξουν το σύνολο της δεξιόστροφης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας μέσω του κόμματος της Ν.Δ. …Να την ελέγξουν με κάθε τρόπο …και εννοούμε με κάθε τρόπο …Από απλούς εκβιασμούς για διαφθορά και ανωμαλίες και στα όρια μέχρι και με θανάσιμες απειλές και άρα αίμα.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης ο μόνος Πρωθυπουργός που εκλέχθηκε υπό συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας και κοινωνικού διχασμού ήταν ο Μητσοτάκης. Όταν ο κόσμος τής Δεξιάς αρνούνταν να του δώσει την «επιταγή» τής εξουσίας, ο βενιζελικός Μητσοτάκης έκανε αυτό, το οποίο είναι συνήθεια για τους Βενιζελικούς …Έβγαλε τα «κουμπούρια» και πήρε δια της βίας αυτό που ήθελε …Για να γίνει Πρωθυπουργός, έπρεπε να δολοφονηθούν οι Μπακογιάννης και Τεμπονέρας …Να πάρουν «φωτιά» τα Πανεπιστήμια και η ανομία να «πλημμυρίσει» τους δρόμους σε μια επανάληψη των «Δεκεμβριανών» …Να επαναληφθούν οι συνθήκες εκείνες, οι οποίες πάντα ευνοούν τους επαγγελματίες τού διχασμού που είναι οι Βενιζελικοί. Έτσι είχε βγει ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός μιας Δεξιάς, της οποίας οι ψηφοφόροι δεν τον ήθελαν.

Τώρα στην Πρωθυπουργία τής Δεξιάς βρίσκεται και πάλι ένας Μητσοτάκης …Ένας καθ’ όλα προβληματικός άνθρωπος …Ένας Μητσοτάκης, ο οποίος κυβερνά στο όνομα της Δεξιάς, ακολουθώντας απόλυτα αντιδεξιά «ατζέντα» …Ένας Μητσοτάκης, ο οποίος κυβερνά στο όνομα τής «Νέας Δημοκρατίας» με τους βουλευτές τού ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη και άλλους «μετα­νοή­σαντες» αριστερούς …Ένας Μητσοτάκης, ο οποίος εφαρμόζει ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ την «ατζέντα» τής Νέας Τάξης …Ένας Μητσοτάκης, ο οποίος νομιμοποιεί με τη «σφραγίδα» τής Δεξιάς όλα τα εγκλήματα του «reset» τής Μεταπολίτευσης και του βενιζελι­κού παρακράτους …Τα εγκλήματα των Μνημονίων, των Πρεσπών, της απολιγνιτο­ποίησης της χώρας, της λεηλασίας της από τους ξένους τοκογλύφους, της υποχρεωτικότητας των εμβολίων της «Πανδημίας» κλπ.. 

Αυτός ο Μητσοτάκης, όπως είναι φυσικό, έχει έναν εχθρό …Έναν και μοναδικό …Τον κόσμο τής Δεξιάς, ο οποίος μισεί τον ίδιο και την οικογένειά του …Τον κόσμο-θύμα του …Τον κόσμο που θέλει να τον «ξεφορτωθεί» και δεν μπορεί. Αυτό και μόνο το στοιχείο αρκεί για κάποιον, ώστε να καταλάβει την ουσία των όσων συμβαίνουν σήμερα και αφορούν τις αποκαλύψεις περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί τη Δεξιά και τους ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να τον «ξηλώσουν» από τη θέση του. Τον Μητσοτάκη ΔΕΝ τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει τις ηγεσίες τού ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ, γιατί απλούστατα τα κόμματα αυτά είναι συγκοινωνούντα «δοχεία» με το βενιζελικό κύκλωμα, το οποίο λυμαίνεται την εξουσία τού ελληνικού κράτους. Τα «αφεντικά» τού Μητσοτάκη είναι ταυτόχρονα κι «αφεντικά» ολόκληρου του αριστερού «τόξου» τής πολιτικής ηγεσίας …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ και όχι αντίπαλος είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ είναι ο Μητσοτάκης τής Λέσχης Μπίλντεμπεργκ με τον Τσίπρα των Ρότσιλντ !!!…

…ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ είναι αυτός που «σχίζει» Μνημόνια —για να κερδίσει εκλογές, και μετά τα νομιμοποιεί με κωλοτούμπες δημοψηφισμάτων— με εκείνον που «σχίζει» Συμφωνίες των Πρεσπών —για να κερδίσει εκλογές, και μετά νομιμοποιεί τις συμφωνίες αυτές με ψήφισή τους στη Βουλή— …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ είναι αυτοί, οι οποίοι εκτελούν κατά γράμμα την πολιτική τής Νέας Τάξης, βάζοντας τον λαό στη «μέση» να κάνει το «κορόιδο». Ο εχθρός αυτών των συνεταίρων είναι ο λαός …Ο λαός, ο οποίος, στην αγωνία του για επιβίωση, αρχίζει και «τείνει» προς τα «δεξιά», θέλοντας να τους «ανατρέψει». Γι’ αυτόν τον λόγο τον Μητσοτάκη τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί δεξιούς και όχι τους φαινομενικά αντιπάλους του …Τον ενδιαφέρει να μην χάσει τον έλεγχο της Δεξιάς. Τον ενδιαφέρει να μην χάσει το «επίτευγμα» του πατέρα του που είναι και το «κεφάλαιο» της οικογένειάς του. Αυτήν τη δεξιά ηγεσία φοβάται ο Μητσοτάκης και βέβαια αυτήν φοβούνται και τ’ αφεντικά του …Τα ΞΕΝΑ αφεντικά του …Τα αφεντικά καί του Τσίπρα.

Εδώ βρίσκεται και το λεπτό σημείο, το οποίο πρέπει ο αναγνώστης να προσέξει …Δεν αναφερόμαστε τυχαία στη Δεξιά. Η Δεξιά δεν αποτελεί στόχο μόνον των σφετεριστών τής ηγεσίας της στην Ελλάδα. Η στόχευση της Δεξιάς είναι παγκόσμιο φαινόμενο και εξαιτίας αυτού του φαινομένου επωφελείται και ο Μητσοτάκης. Η τύχη του είναι ότι δεν είναι μόνος του σ’ αυτήν την προσπάθειά του …Αγωνίζεται με τον ίδιο στόχο που αγωνίζονται και τ’ αφεντικά του …Τα αφεντικά του Μητσοτάκη —που προσκυνά τον Μπάιντεν— και του Τσίπρα —που στη δική του θητεία κατηγορούσε τον Τραμπ—. Αυτή η ταύτιση συμφερόντων βέβαια είναι και η τύχη καί των δύο …Η τύχη τους να είναι οι προσωπικοί πολιτικοί εχθροί τους κοινοί εχθροί μ’ αυτούς των ξένων αφεντικών τους. Όλοι οι «αριστερομαρξιστές» αυτού του κόσμου έχουν ως «στόχο» τους την παγκόσμια «Δεξιά». Όλοι αυτοί οι νεοταξίτες κολλητοί των όπου Γης «Λιγνάδηδων» και της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας φοβούνται τη «μετακίνηση» των κοινωνιών προς τις λεγόμενες «συντηρητικές αρχές» …Φοβούνται τη «μετακίνηση» των λαών προς τις παραδοσιακές αξίες, οι οποίες ταυτίζονται με έννοιες όπως η «πατρίδα», η «θρησκεία» και η «οικογένεια».

Εδώ λοιπόν πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί, εάν καταλάβει αυτό το οποίο θα περιγράψουμε, μπορεί να καταλάβει και τα φαινόμενα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας. Οι λαοί δεν είναι ούτε Δεξιοί ούτε Αριστεροί. Οι λαοί «μετακινούνται» επάνω σε έναν ιδεολογικό «άξονα», ο οποίος έχει δεξιό κι αριστερό άκρο ανάλογα με το πολιτικό περιβάλλον, την οικονομία και τα συμφέροντά τους. Οι ανθρώπινες κοινωνίες, ως ζωντανοί «οργανισμοί», μπορούν και «κινούνται» μέσα στον πολιτικό τους «βιότοπο» με βάση τα ένστικτά τους. Όταν στο γενικό επίπεδο αισθάνονται ασφαλείς, «κινούνται» ατάκτως προς τα «αριστερά», εφόσον τα μέλη τους αναζητούν την προσωπική ευημερία μέσα από μια πιο δίκαιη «ανακατανομή» του παραγόμενου συλλογικού πλούτου. Όταν αισθάνονται απειλή, αρχίζουν μαζικά και συσπειρώνονται προς τα «δεξιά», γιατί προσπαθούν να οργανώσουν «άμυνα», στηριζόμενοι στη συλλογικότητα.

Οι κοινωνίες των ανθρώπων λειτουργούν όπως τα κοπάδια των ζώων. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς, «απλώνονται» στο λιβάδι για την αναζήτηση της καλύτερης τροφής. Όταν αισθάνονται απειλή, «συσπειρώνονται» και συγκεντρώνονται όλα μαζί στο ίδιο σημείο, δίνοντας προτεραιότητα στην επιβίωση του είδους και αδιαφορώντας για την ποιότητα της τροφής. Όταν αισθάνονται ασφαλείς και δεν φοβούνται απομακρύνονται από τη θρησκεία κι αναζητούν την «αριστερή» χειραφέτηση, ενώ, όταν φοβούνται, κινούνται «αντίθετα», αναζητώντας τη «δεξιά» προστασία τού Θεού. Όταν αισθάνονται ασφαλείς θέλουν το δικαίωμα της άποψης, ενώ όταν αισθάνονται κίνδυνο δεν τους ενοχλούν τα «θέσφατα» …όταν αυτά υπόσχονται σωτηρία.

Η ελληνική κοινωνία δεν ξεφεύγει από αυτήν την πάγια ανθρώπινη λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης —και με παγιωμένη την παγκόσμια ασφάλεια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο— είχε μια μόνιμη «τάση» προς τα «αριστερά» …Μια «τάση», η οποία έσπρωχνε τους Έλληνες προς την αναζήτηση της προσωπικής επιτυχίας ακόμα κι αν αυτήν δεν ήταν πάντα «σύμφωνη» με το γενικό καλό. Αυτήν τη «μετακίνηση» προς τα «αριστερά» ο Ανδρέας Παπανδρέου την ενίσχυσε σε πολύ αφύσικο βαθμό με τα δάνεια, τις αργομισθίες τού δημοσίου και τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις των χρόνων τής Μεταπολίτευσης. Αυτήν τη χρήσιμη για τους Βενιζελικούς «μετακίνηση» του ελληνικού λαού ήρθε και την «ακύρωσε» η «ψυχρολουσία» των Μνημονίων και των λοιπών οικονομικών καταστροφών, στις οποίες πρωταγωνίστησαν οι ίδιοι. Η σημερινή απειλή τού αφανισμού του ελληνικού λαού έρχεται και τον «σπρώχνει» ξανά προς τα «δεξιά».

Σήμερα το σύνολο σχεδόν των χριστιανικών κοινωνιών —και όχι μόνον η ελληνική— βρίσκονται υπό απειλή και κινούνται ενστικτωδώς προς τα «δεξιά». Αυτήν τη παγκόσμια δεξιά «στροφή» φοβούνται σήμερα οι διεθνιστές Νεοταξίτες, οι οποίοι επιτίθονται σε όλα ανεξαιρέτως τα κράτη και τα λεηλατούν, προσπαθώντας ταυτόχρονα ν’ «απορυθμίσουν» τις κοινωνίες τους. Αυτή η «δεξιά στροφή» γεμίζει τις «δεξαμενές» τής παγκόσμιας Δεξιάς διαρκώς με νέα μέλη και αυτό συμβαίνει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Το είδαμε να συμβαίνει στην Ιταλία με τη Μελόνι. Το είδαμε να συμβαίνει στη Σουηδία τού Κρίστερσον ή τη Γαλλία τού Μακρόν. Στην Ιταλία ή τη Σουηδία αυτή η Δεξιά κυβερνά με εχθρικές διαθέσεις απέναντι στη Νέα Τάξη, ενώ στη Γαλλία αυτή η Δεξιά δεν επιτρέπει στον Μακρόν να κυβερνήσει όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος και τ’ αφεντικά του.

Όμως, το χειρότερο για τους Νεοταξίτες είναι ότι αυτό το ίδιο συμβαίνει ακόμα και στις ΗΠΑ. Στο κράτος αυτό, το οποίο θεωρητικά έχει τα μεγαλύτερα συμφέροντα από τη Νέα Τάξη, ο λαός «μετακινείται» προς την κατεύθυνση που δεν ευνοεί την ηγεσία του. Εκεί μάλιστα αναγκάστηκαν να διαπράξουν νοθεία, για να μην χαθεί η εξουσία από το πολιτικό «διευθυντήριο» της Νέας Τάξης. Για να παραμείνει στην εξουσία όλο το «σκουπιδαριό» —σαν τον Μπάιντεν, τον Ομπάμα ή τη Χίλαρι— αναγκάστηκαν κι έκαναν τη μεγαλύτερη εκλογική νοθεία στην ιστορία των ΗΠΑ. Όλα αυτά τα φαινόμενα αποκαλύπτουν αυτό το οποίο ισχυριζόμαστε …Οι χριστιανικοί λαοί έχουν μπει σε «λειτουργία εκτάκτου ανάγκης» κι έχουν αρχίσει να δείχνουν τις «προθέσεις» τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι άρχισαν να «μετακινούνται» προς τα «δεξιά». Το χριστιανικό «λιβάδι» έχει αρχίσει να παίρνει «φωτιά» και τα «κοπάδια» αρχίζουν και «μαζεύονται» στις εθνικές «γωνίες» τους.

Οι λαοί αντιδρούν στην άθεη, χαοτική και υπερεθνική Νέα Τάξη και αυτό το κάνουν με τις «συσπειρώσεις» τους γύρω από τα κέντρα αυτά, τα οποία οι αυτοπροσδιοριζόμενοι σαν «προοδευτικοί» τα ονομάζουν «συντηρητικά». Αναγκαστική είναι πλέον αυτή η «κίνησή» τους, εφόσον τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης. Είναι θέμα επιβίωσης για τους λαούς, γιατί βλέπουν πλέον καθαρά ότι τα κράτη τους πλέον δεν λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων τους …Τα κράτη τους πηγαίνουν προς την απόλυτη αποβιομηχανοποίηση με άλλοθι τη δήθεν «σωτηρία» τού κλίματος του Πλανήτη …Βλέπουν ότι οι κοινωνίες τους επιβαρύνονται καθημερινά με μιλιούνια λαθρομεταναστών με «άλλοθι» έναν δήθεν «ανθρωπισμό» …Βλέπουν πλέον καθαρά ότι οι οικογένειές τους δέχονται εκφυλιστικές «επιθέσεις» με «άλλοθι» μια δήθεν «ευαισθησία» απέναντι στη «διαφορετικότητα» της σεξουαλικής ανωμαλίας. Βλέπουν, δηλαδή, ότι γίνονται διαρκώς φτωχότεροι, λιγότερο ασφαλείς κι ευάλωτοι ….για το «καλό» τους.

Απέναντι σε αυτό το «καλό», το οποίο τους το επιβάλουν οι δισεκατομμυριούχοι και οι ανώμαλοι, οι λαοί αντιδρούν …και αυτό φαίνεται από τη «στροφή» τους προς τα «δεξιά». Οι λαοί δεν είναι κουτοί …«Βλέπουν» τι συμβαίνει …«Βλέπουν» ότι οι ίδιοι μεγιστάνες, που για το «καλό» τού Πλανήτη αποβιομηχανίζουν τα κράτη τους, είναι οι ίδιοι που ως επενδυτές θησαυρίζουν, γιγαντώνοντας την Κίνα, που είναι ο πιο «μολυσματικός» παράγοντας του Πλανήτη. «Βλέπουν» ότι αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους «ανθρωπιστές» των ΜΚΟ —που διαχειρίζονται τα «κύματα» των λαθρομεταναστών και των προσφύγων—, είναι οι ίδιοι που προκαλούν τους πολέμους και λεηλατούν τα κράτη εκείνα που προκαλούν τα «κύματα» αυτά. «Βλέπει» ότι αυτοί, οι οποίοι στέλνουν τους ΛΑΟΤΚΙ και λοιπούς ανώμαλους να «διδάξουν» τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία, είναι εκείνοι που στέλνουν τα δικά τους παιδιά σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία, τα οποία λειτουργούν με τρόπο «παραδοσιακό». «Βλέπουν» οι λαοί ότι στις δικές τους γειτονιές καταλήγουν οι λαθρομετανάστες και όχι στα «Μάρθας Βίνεγιαρντ» των πλουσίων. Η εκπαίδευση των δικών τους παιδιών υποβαθμίζεται από τα παιδιά των λαθρομεταναστών και όχι η εκπαίδευση των παιδιών τού Κολεγίου Αθηνών. «Βλέπουν» ότι τα δικά τους παιδιά «φορτώνονται» στα «Lolita Express», για να διασκεδάζουν τους πάμπλουτους ανώμαλους της Νέας Τάξης.

Η κοινωνική αντίδραση σ’ αυτήν την πολιτική των πάμπλουτων Επστάιν της εποχής εκφράζεται με τη «δεξιά» κίνηση των λαών. Αυτήν την αναπόφευκτη «μετατόπιση» των λαών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη φοβούνται οι νεοταξίτες και τέτοιοι είναι τα αφεντικά τού Μητσοτάκη —και βέβαια και ο ίδιος— …Οι νεοταξίτες Σιωνιστές σαν τον Σόρος, τον Γκέιτς, τον Ζούγκεμπεργκ κλπ. …Οι διεθνιστές νεοταξίτες, οι οποίοι, με αιχμή τού «δόρατός» τους τον μαρξισμό, προσπαθούν να ελέγξουν και να αποτρέψουν τις κοινωνίες από τη «δεξιόστροφη» ενστικτώδη «κίνησή» τους …Την κίνηση που ονομάζεται «νατιβισμός» και την οποία ο «δεξιός» Μητσοτάκης ανέδειξε ως τον βασικότερό του εχθρό. Οι υποκλοπές τού νεοταξίτη Μητσοτάκη αυτήν τη «Δεξιά» προσπαθούν να ελέγξουν. Οι υποκλοπές του, δηλαδή, είναι κάτι παραπάνω από τις υποκλοπές που κάποτε διέπραττε κι ο πατέρας του. Οι σημερινές υποκλοπές είναι κάτι παραπάνω από παράνομη μεθόδευση παρακολούθησης των πολιτικών του αντιπάλων …

Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο απολαμβάνει μια αφύσικη «άνωθεν» προστασία. Οι υποκλοπές του είναι μέρος του «πολέμου» εις βάρος των εχθρών τής Νέας Τάξης …Είναι μέρος ενός σχεδίου πολύ μεγαλύτερου από τις μικροπολιτικές και τα κομματικά συμφέροντα μιας βαλκανικής «Μπανανίας» …Εχθρούς παρακολουθούν με τα σιωνιστικά «πρέντατορ» και όχι αντιπάλους ή ανταγωνιστές μέσα στα πλαίσια της απλής δημοκρατικής λειτουργίας. Παντού γίνονται τα ίδια πράγματα. Τη χριστιανική Δεξιά φοβούνται οι διάφοροι Σβαμπ και τα κατά τόπους υποχείριά τους, όπως είναι ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας. Για να μην επαναληφθούν λοιπόν και στην Ελλάδα φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε να συμβαίνουν στην Ιταλία, τη Γαλλία ή τη Σουηδία —αλλά κυρίως στις ΗΠΑ—, παρακολουθούν τους εχθρούς τους, προκειμένου να προλαβαίνουν τις εξελίξεις.

Τα συμβαίνοντα δηλαδή με τις υποκλοπές στην Ελλάδα είναι της ίδιας φύσης κι έχουν δρομολογηθεί από τους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι σήμερα «ξεγυμνώνονται» στις ΗΠΑ με τα συμβαίνοντα στο Twitter, στο Facebook, τη Google κλπ. …To Twitter, το οποίο «αποσιώπησε» το θέμα τού laptop τού γιού τού διεφθαρμένου Μπάιντεν …Το Facebook, το οποίο έκανε λογοκρισία εις βάρος τού Τραμπ, γιατί «νόμισε» πως ήταν «δάκτυλος» των Ρώσων …H Google, η οποία, ως «μηχανή» αναζήτησης, προωθεί μόνον ό,τι συμφέρει το διευθυντήριο του ΟΗΕ, το οποίο «μάχεται» την κλιματική αλλαγή. Στην εποχή τής «Πανδημίας» όλοι αυτοί —ανεξαιρέτως— «εξαφάνισαν» όλες τις επιστημονικές διαφωνίες για τη χρήση των μασκών και τη δήθεν χρησιμότητα των εμβολίων …Των εμβολίων των δικών τους φαρμακευτικών εταιρειών.

Η μόνη διαφορά μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας είναι ότι εκεί τα «αφεντικά» έκαναν χρήση των μέσων τής τεχνολογίας για ν’ «αποκλείσουν» τη Δεξιά και την ηγεσία της από την εξουσία —μέσω της νοθείας—, ενώ στην Ελλάδα χρησιμοποιείται η ίδια τεχνολογία των ίδιων μέσων, για να διατηρήσουν την αντιδεξιά ηγεσία τής Δεξιάς, εξουδετερώνοντας την ίδια τη Δεξιά ακόμα κι όταν αυτή κυβερνά. Σε αυτήν τους την προσπάθεια τους ευνοεί και τους εξυπηρετεί το βενιζελικό προδοτικό κύκλωμα …Το κύκλωμα των —με το αζημίωτο— διεθνιστών, μαρξιστών και φιλελευθέρων Βενιζελικών …Το κύκλωμα αυτό, το οποίο σήμερα μέσω του Μητσοτάκη κυβερνά την Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο τον στηρίζουν τα ξένα αφεντικά με όλα τα μέσα …Του δίνουν «βήμα» στο αμερικανικό Καπιτώλιο …Του επιτρέπουν να παριστάνει τον «πατριώτη» απέναντι στην Τουρκία κλπ..

Οι Βενιζελικοί με τις «πλάτες» των αφεντικών προσπαθούν με όλα τα μέσα να κρατήσουν τον έλεγχο ενός κόμματος, του οποίου ο «κλειστός» ιδεολογικός «προσανατολισμός» μπορεί να λειτουργήσει σαν «δεξαμενή» όπου καταλήγει η γενική κοινωνική δυσφορία …Του κόμματος που μπορεί να δώσει αξία στα «μιλιούνια» των πολιτών εκείνων, τα οποία μετακινούνται πλέον μαζικά προς τα «δεξιά» τής αυτοσυντήρησης …Τα «μιλιούνια» των πολιτών που διαδήλωσαν υπέρ τής Μακεδονίας …Τα «μιλιούνια» των πολιτών που στήριξαν το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα, στηρίζοντας ακόμα και μια ηγεσία, η οποία δεν ήταν της ίδιας ιδεολογίας με τη δική τους …Τα «μιλιούνια» των πολιτών που αντιστάθηκαν στις «υποχρεωτικότητες» και στους εμβολιασμούς. Αυτούς, που αντιδρούν στους σχεδιασμούς τους, προσπαθούν να ελέγξουν οι Νεοταξίτες …Στους σχεδιασμούς που θέλουν να επιβάλουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα Μνημόνια ή την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών …Να ελέγξουν αυτούς, τους οποίους αρχικά τους αποκάλεσαν σωβινιστές, μετά δραχμολάγνους και στη συνέχεια «ψεκασμένους». Όλους αυτούς τους φοβούνται …και άρα πρέπει να ελέγξουν την καταληκτική «δεξαμενή» που αυτοί μπορούν να προσεγγίσουν και στην προκειμένη περίπτωση τη Δεξιά…

…Η πολιτική ηγεσία τής Δεξιάς είναι ο στόχος των διεθνών κέντρων της Νέας Τάξης και ο ίδιος στόχος είναι αυτός και των Βενιζελικών τού Μητσοτάκη. Με αυτό ως δεδομένο πρέπει να μελετήσουμε την «άρρωστη» κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα. Οι Βενιζελικοί δεν θα παραδώσουν τόσο εύκολα τα «όπλα» …Δεν θα παραδώσουν στους Δεξιούς τον έλεγχο της Δεξιάς, η οποία τους απειλεί …Θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τον έλεγχο αυτόν …Θα κάνουν τα πάντα, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών τους —και βέβαια τα δικά τους— …Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια …«Δεύτερη φύση» αποτελεί η «προδοσία» για τους Βενιζελικούς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με Μητσοτάκηδες στην εξουσία μπήκαμε στη Χούντα …Με Μητσοτάκηδες στην εξουσία μπήκαμε στα Μνημόνια όταν οι Καρατζαφέρηδες έτρεχαν να στηρίξουν τις βενιζελικές επιλογές …Με Μητσοτάκηδες έγινε η προδοσία τής Μακεδονίας, που ψηφίστηκε μαζικά από το κόμμα της Ν.Δ. …Με Μητσοτάκηδες «τιμωρήθηκαν» οι συνταξιούχοι, οι οποίοι δεν υπάκουαν στις αυθαίρετες υποχρεωτικότητες.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Είναι καταστάσεις, οι οποίες επαναλαμβάνονται μέσα στον χρόνο …Επαναλαμβάνονται, γιατί οι Βενιζελικοί εδώ κι έναν αιώνα εκφράζουν συμφέροντα, τα οποία μάχονται τον Ελληνισμό και τον έχουν φέρει στα πρόθυρα του αφανισμού. Το έκαναν στη Μικρασιατική Καταστροφή, όταν οι Προτεστάντες έβαλαν τους Ορθόδοξους να «σκοτωθούν» με τους Μωαμεθανούς και οι Βενιζελικοί «πήγαν» με τους Προτεστάντες. Το έκαναν όταν επιτέθηκαν οι Γερμανοί την Ελλάδα κι αυτοί «πήγαν» με τους ΝΑΖΙ. Το έκαναν όταν μετά από έναν Εμφύλιο και μια Χούντα —που οι ίδιοι μεθόδευσαν— «πήγαν» με τους Αμερικανούς. Τώρα άλλαξαν και πάλι τα «αφεντικά» τους. Τώρα ακολουθούν τους Σιωνιστές τής τοκογλυφίας τής Νέας Τάξης …Τώρα είναι υπάκουοι στον Σόρος, τον Γκρίνσπαν, τον Στρος Καν ή τον Τρισέ …Αυτούς, που, μέσω των Μνημονίων, τους έκαναν βαθύπλουτους. Όπου «κονόμα» και βόλεμα οι Βενιζελικοί πρώτοι και πρόθυμοι. Όπου και να ψάξει κάποιος, αυτούς θα βρει να κονομάνε από τις «πληγές» τής Ελλάδας …Ολυμπιακοί Αγώνες, Νομισματική Ένωση, Χρηματιστήριο, Ιδιωτικοποιήσεις, Μνημόνια, ΤΑΙΠΕΔ, πλειστηριασμοί κατοικιών, είναι δικά τους «κατορθώματα». Ας ψάξει κάποιος τα ονόματα όλων αυτών που «κονόμησαν» απ’ όλες αυτές τις περιπτώσεις που μας οδήγησαν στην καταστροφή και θα εντοπίσει τα μέλη της ίδιας συμμορίας.

Τώρα οι Βενιζελικοί έχουν κοινούς εχθρούς με τον Μπάιντεν, τον Μακρόν, τον Ντράγκι κλπ.. Αυτοί, οι οποίοι αρχικά «πουλούσαν» προτεσταντικό αντικομμουνισμό και στη συνέχεια αμερικανική «Δημοκρατία», τώρα έχουν γίνει «πλασιέ» τής σιωνιστικής Νέας Τάξης …Τώρα «πουλάνε» «κλιματική αλλαγή», έστω κι αν πρέπει να «θυσιάσουν» τη Δημοκρατία …Πάλι καταστρέφουν τη χώρα και τον λαό —για το «καλό» τους— …Τώρα αφήνουν τους Έλληνες να «παγώνουν», γιατί η «απολιγνιτοποίηση» της χώρας «συμφέρει» το κλίμα τού Πλανήτη …Τώρα «καίνε» τη χώρα για να τη γεμίσουν με «πράσινες» ανεμογεννήτριες …Τώρα «πουλάνε» Ελλάδα, γιατί αυτό συμφέρει τους «επενδυτές», οι οποίοι απολαμβάνουν κέρδη πολέμου, χωρίς να έχει πέσει ούτε μία σφαίρα.

Για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τους στα μεγάλα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης, δίνουν Γη και Ύδωρ στα «αφεντικά» τους. Για να τους χαριστούν τα τεράστια δάνεια, τα οποία μόνοι τους έδωσαν στους εαυτούς τους, χαρίζουν το εθνικό κεφάλαιο στα «αφεντικά» τους. Έχουν ανοίξει διάπλατα τις «κερκόπορτες» και οι Σιωνιστές αλωνίζουν. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν οπωσδήποτε τον έλεγχο της Δεξιάς …Θέλουν να ελέγξουν τον χώρο στον οποίο σιγά-σιγά οι Έλληνες αρχίζουν και «στριμώχνονται», για να δώσουν τον υπερπάντων αγώνα της επιβίωσης. Τόσο τους ίδιους όσο και τα αφεντικά τους τούς φοβίζουν οι λαοί, οι οποίοι αναζητούν την ασφάλεια στα βασικά που αφορούν την ανθρώπινη επιβίωση.

Σε αυτήν την προσπάθεια τους όμως έχουν πρόβλημα. Είναι σφετεριστές τής εξουσίας τής Δεξιάς και όχι φυσικοί ηγέτες της. Είναι «φιλοξενούμενοι» στη Δεξιά και όχι «γεννήματά» της. Ως εκ τούτου ο Μητσοτάκης ξεκινάει με μειονέκτημα την προσπάθειά του να εξυπηρετήσει τα «αφεντικά» του, γιατί απλούστατα ΔΕΝ είναι Δεξιός. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι υποχρεωμένος να παρανομεί με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει, γιατί εκφράζει μία ηγεσία τής Δεξιάς, η οποία είναι στην κυριολεξία ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ. Στην κυριολεξία οι Μητσοτάκηδες όχι απλά ΔΕΝ είναι Δεξιοί, αλλά μισούν τους Δεξιούς —και βέβαια συμβαίνει και το αντίστροφο—. Για να επιτύχουν τον «εγκλωβισμό» αυτών των Δεξιών που τους μισούν, προσπαθούν να τους παγιδεύσουν …Προσπαθούν να στήσουν ξανά ένα παρωχημένο και εν πολλοίς ξεπερασμένο «μοντέλο» διπολισμού …Το μοντέλο τής ακραίας αντιπαλότητας μεταξύ «Αριστεράς» και «Δεξιάς», για να στήσουν εκ νέου την αγαπημένη «παράσταση» των Προτεσταντών …Την παράσταση αυτήν, η οποία έκανε «πρεμιέρα» με τον Χίτλερ και τον Στάλιν και «μεταφέρθηκε» με επιτυχία σε όλους τους επαρχιακούς «θιάσους» των «Μπανανιών».

Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθεί να σωθεί, αναγορεύοντας σαν δήθεν κύριο εχθρό του τον γελοίο κι ανύπαρκτο Τσίπρα και την υποτιθέμενη ιδεολογική «κόντρα» μεταξύ Δεξιάς κι Αριστεράς, ενώ αυτή πλέον δεν αφορά κανέναν. Ο κόσμος τούς έχει «δει» καί τους δύο και τους έχει κρίνει …και στην κυριολεξία τούς απεχθάνεται. Είναι πλέον πεπεισμένος —κι έχει και το πειστήριο της πρόσφατης ιστορίας— ότι όλοι αυτοί είναι υποχείρια των ίδιων διεθνών κέντρων εξουσίας, που προσπαθούν σε όλα τα κράτη να κάνουν τα ίδια, προκειμένου να τα ελέγξουν …Είναι αυτοί που, μιμούμενοι τον Μπάιντεν, επαναφέρουν στον πολιτικό λόγο όρους, οι οποίοι είναι πλέον ξεπερασμένοι …Όρους όπως «Ναζί», «φασίστες», «κομμουνιστές» κλπ.. Αναγκαστικά το κάνουν αυτό, εφόσον έχουν επιλέξει να τρομοκρατούν τους λαούς με φόβητρο τον «κομμουνιστή» Πούτιν και τη Ρωσία.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε προκάλεσαν και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Θυσίασαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους, για να «κατασκευάσουν» εκ νέου ένα «φόβητρο», το οποίο είναι παλιό και το γνωρίζει ο κόσμος …Κανονική «κατασκευή», εάν σκεφτεί κάποιος ότι η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν με Υπουργό Εξωτερικών τον Εβραίο Μπλίνκεν και Υφυπουργό —υπεύθυνη για την Ουκρανία— την Εβραία Νούλαντ, έβαλαν τον Εβραίο Ζελένσκι να προκαλέσει έναν πόλεμο, τον οποίο η Ρωσία απλά δεν μπορούσε ν’ αποφύγει. Περί αυτού πρόκειται. Τον πόλεμο στην Ουκρανία τον προκάλεσε ο ίδιος ο Ζελένσκι σύμφωνα με δική του δήλωση. Αυτός ήταν που είπε ότι γνώριζε εξ’ αρχής ότι η απαίτηση της Ουκρανίας για είσοδό της στο ΝΑΤΟ θα προκαλούσε στρατιωτική αντίδραση της Ρωσίας …και όμως το απαίτησε !!!

Αυτός ο πόλεμος βόλευε τον σχεδιασμό τους και αυτόν επεδίωξαν, αδιαφορώντας για την τεράστια ανθρωποθυσία που θα προκαλούσαν. Προφανώς αυτό ήταν το «κόλπο» τους, για να διατηρούν «καυτή» την παγκόσμια σκηνή …Για να διαχωρίζουν τους «φίλους» τους από τους «εχθρούς» τους, ώστε να μπορούν με άλλοθι τη σύγκρουση αυτή να εκβιάζουν, να απειλούν και τελικά να επεμβαίνουν στα εσωτερικά όλων των κρατών …Για να ευνοούν τους πιστούς λακέδες τους, όπως τον Μητσοτάκη. Αυτό είναι το κόλπο. Έχουν επιλέξει να διχάζουν τους λαούς σε «καλούς» και «υπεύθυνους» —εφόσον αυτοί είναι υπάκουοι— και σε «ψεκασμένους» και «semifasists» —εάν αυτοί είναι ανυπάκουοι και άρα «κακοί»—. Με τον τρόπο αυτόν θεώρησαν ότι μπορούν να επιβιώσουν ως ηγέτες μιας μερίδας τής κοινωνίας, η οποία βολεύεται από την εξουσία …Μια μερίδα, της οποίας της αρκεί να επωφελείται από την «κονόμα» τής νέας οικονομίας. Θεώρησαν ότι για τον έλεγχο αυτόν τους αρκεί να «παίζουν» με τα ένστικτα του κόσμου —τα οποία μόνοι τους «ερεθίζουν»—, ελέγχοντας τα ΜΜΕ και λογοκρίνοντας τα social media. Να μην φανεί σε κανέναν παράξενο εάν τώρα, που ο Έλον Μασκ ανοίγει τους «φακέλους» τού Twitter, τα ευρήματα που αφορούν τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ, να αφορούν και τους Βενιζελικούς στην Ελλάδα.

Εφόσον μιλάμε για τα ίδια συμφέροντα των ίδιων αφεντικών, γιατί να μας φανεί παράξενο εάν οι παγκόσμιοι λογοκριτές υπάλληλοι των Σιωνιστών έχουν κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα; …Γιατί κι εδώ να μην λογοκρίθηκαν οι πολίτες εκείνοι, οι οποίοι αυθαίρετα κρίθηκαν ως Αντισιωνιστές και μυστηριωδώς «χάθηκαν» τα επιχειρήματά τους; …Γιατί κι εδώ να μην λογοκρίθηκαν αυτοί, οι οποίοι αμφισβήτησαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τόσο πολύ υποστήριξαν οι Σιωνιστές τύπου Νίμιτς, Μέρκελ, Σαρκοζί και Σόρος; …Γιατί κι εδώ να μην λογοκρίθηκαν οι αρνητές των εμβολίων τού Σιωνιστή Μπουρλά; …Γιατί κι εδώ να μην λογοκρίθηκαν αυτοί, οι οποίοι κατήγγειλαν την απολιγνιτοποίηση της ΔΕΗ ή το «καρβούνιασμα» της χώρας, για να προστατευτεί το «κλίμα» που πρεσβεύει ο Σιωνιστής Κέρι; …Γιατί κι εδώ να μην λογοκρίθηκαν όλες οι καταγγελίες για το ανεξέλεγκτο Airbnb ή του Uber του Σιωνιστή Κάλανικ; …Γιατί κι εδώ να μην λογοκρίθηκαν αυτοί, οι οποίοι θέλησαν ν’ αντισταθούν στην «αντιρωσική» προπαγάνδα, η οποία «μαντρώνει» τους πάντες στο «μαντρί» τής Νέας Τάξης;

Αυτό το μπλοκ των μεγάλων σιωνιστικών συμφερόντων κρύβεται πίσω από τον Μητσοτάκη και βέβαια πίσω από τους Βενιζελικούς, οι οποίοι —από τότε που υπάρχουν— υπηρετούν τέτοια μεγάλα κι εξωτερικά συμφέροντα …Το μπλοκ των Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν όλες τις τοκογλυφικές τράπεζες που οδήγησαν όλα τα κράτη σε Μνημόνια …Το μπλοκ των Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες που οδήγησαν σε μαζικό ναζιστικού τύπου εμβολιασμό τής ανθρωπότητας …Το μπλοκ των Σιωνιστών, το οποίο ελέγχει όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ και τα social media και έχει επιβάλει μια πρωτοφανούς εντάσεως και προκλητικότητας λογοκρισία …Το μπλοκ των Σιωνιστών, το οποίο αιματοκυλεί ολόκληρα κράτη, για να πλημμυρίσει τον «πρώτο» κόσμο με φτωχούς και δυστυχείς λαθρομετανάστες, προκειμένου να μην βρίσκει αντίδραση στις πολιτικές του …Το μπλοκ των Σιωνιστών, το οποίο είναι βέβαιον ότι κάνει επεμβάσεις νοθείας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες όλων των κρατών, εάν σκεφτεί κάποιος ότι το τόλμησε στις ίδιες τις ΗΠΑ.

Αυτό το «μπλοκ» σήμερα, βλέποντας να «απειλείται» από φαινόμενα τύπου Ιταλίας ή Σουηδίας, δίνει τη μάχη του και στην Ελλάδα. Προσπαθεί να ελέγξει πάση θυσία τις επιλογές των Ελλήνων και άρα τη «φυγή» τους προς τα «δεξιά». Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύει τα πάντα στον Μητσοτάκη και τη βενιζελική συμμορία της οποίας αυτός είναι μέλος. Στο σημείο αυτό πρέπει οι Έλληνες να δράσουν και κυρίως οι λεγόμενοι «παραδοσιακοί δεξιοί», εφόσον επάνω στη δική τους την «πλάτη» επιχειρούνται όλα αυτά τα αντεθνικά παιχνίδια. Η Δεξιά πρέπει ν’ απαλλαγεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο από αυτήν τη βενιζελική «μάστιγα» …Να απαλλαγεί απ’ όλους τους «φυτεμένους» μητσοτακικούς «ιούς», οι οποίοι έχουν πιάσει ΟΛΑ τα πόστα στη Ν.Δ. …Να απαλλαγεί ταυτόχρονα και απ’ όλους τους δήθεν «παραδοσιακούς δεξιούς», τους οποίους η βενιζελική συμμορία φρόντισε να «παγιδεύσει» στα χρόνια κατά τα οποία έλεγχε τα πάντα.

Το ιδανικό για την κοινωνία και τη Δεξιά είναι ΟΛΟΙ αυτοί ν’ αποκλειστούν από τη διεκδίκηση τέτοιων αξιωμάτων, ώστε να μπει νέο «αίμα» στην «πάλη» τής κοινωνίας. Όσοι έχουν υπογράψει τις ανακεφαλαιοποιήσεις των ληστρικών βενιζελικών τραπεζών —όπως ο Καραμανλής— είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι εκβιάσιμοι. Όσοι έχουν υπογράψει Μνημόνια και δηλώσεις υποταγής στην Εβραία Μέρκελ —όπως ο Σαμαράς— είναι επικίνδυνοι, γιατί είναι εκβιάσιμοι. Όλοι αυτοί διατηρούνται από τους Βενιζελικούς στις περίοπτες θέσεις τους, απλά για να μην δίνονται επιλογές στους Δεξιούς μέσω νέων και άφθαρτων προσώπων. Όλοι αυτοί είναι επικίνδυνοι, γιατί απλούστατα εκβιάζονται …Εκβιάζονται σε όλα τα επίπεδα …Από θέματα ανωμαλιών μέχρι θέματα διαφθοράς.

Όποιος «δεξιός» είναι γραμμένος στα «κατάστιχα» του Μητσοτάκη και φέρει κάποιο δημόσιο αξίωμα ως «δεξιός», είναι βέβαιο ότι εκβιάζεται και άρα είναι βέβαιο ότι έχει λόγους που εκβιάζεται …Είτε επειδή είναι διεφθαρμένος είτε ανώμαλος είτε μοιχός είτε οτιδήποτε άλλο, εκβιάζεται. Γι’ αυτόν τον λόγο βέβαια και παραμένει στη θέση του. Τις περισσότερες φορές αυτή η δυνατότητα εκβιασμού είναι και το μεγάλο «προσόν» για την κατοχή καίριων θέσεων …και βέβαια της «εκτίμησης» του Μητσοτακαίικου. Ειδικά αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους απολύτως «παραδοσιακούς δεξιούς» —και βέβαια «αντιμητσοτακικούς»— είναι οι πιο ελεγχόμενοι.

Το τραγικό δηλαδή για τη Δεξιά είναι ότι αυτοί, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίζονται σαν αυθεντικοί δεξιοί, είναι «βαρίδια» και όχι δυνάμει «σωσίβιά» της. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι μπλεγμένοι σε διαφθορά, προδοσίες και ποιος ξέρει τι άλλο. Όπως για παράδειγμα ο Καραμανλής, που θεωρούμε ως απολύτως δεδομένο ότι είναι απόλυτα βρόμικος και εκβιάσιμος.

Ακόμα κι αν αγνοήσουμε τους φόβους τής συμμαθήτριάς του Λιάνας Κανέλλη για τους προσωπικούς λόγους που θα μπορούσε να είναι εκβιάσιμος, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι αυτός είναι που προστάτευσε τους Βενιζελικούς από τις ποινικές διώξεις που αφορούσαν τη μεγαλύτερη κλοπή στην ελληνική ιστορία και ήταν το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Ο ίδιος ήταν που τους προστάτευσε από κάθε ποινική ευθύνη και στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων …Σε όλα μπλεγμένος μέχρι τον «λαιμό». Τέλος, είναι ο ίδιος που μας έβαλε στα Μνημόνια, αφού υπέγραψε τη «δωρεά» των 25 δισεκατομμυρίων ευρώ για την παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των βενιζελικών τραπεζών. Εκείνα τα δισεκατομμύρια ανέτρεψαν την αναλογία ΑΕΠ και δημόσιου χρέους, φέρνοντας τα «κοράκια» της τοκογλυφίας στην πατρίδα μας. Στη συνέχεια έφυγε «νύχτα» από την εξουσία κι ένας θεός ξέρει πού «χρωστάει» και τι. Η απόπειρα δολοφονίας του από «μυστικές υπηρεσίες» δεν είναι άξια κουβέντας ούτε καν στα καφενεία τής ορεινής ενδοχώρας.

Για όλους αυτούς τους λόγους —και για την ασφάλεια τόσο τη δική τους όσο και τη δική του— τον διατηρούν στη Βουλή ως άχρηστο «τοτέμ» τού δήθεν καραμανλισμού …Δήθεν αυθεντικό «εκφραστή» τού ιστορικού ιδρυτή τής Ν.Δ., που ο μόνος ρόλος ύπαρξής του στην πολιτική είναι απλά να εμποδίζει νέα στελέχη τής Δεξιάς να απειλούν τους Βενιζελικούς. Τον βαστάνε, για να τον χρησιμοποιούν σαν εκφραστή των «γνήσιων νεοδημοκρατών», προκειμένου να μην «ανοίγει» ο χώρος για ανανέωση ιδεών και προσώπων. Γι’ αυτήν του την «υπηρεσία» τού παρέχουν ως αντιπαροχή τη βουλευτική του ασυλία και την πολυπρόσωπη και πανάκριβη προσωπική του ασφάλεια …Εκατομμύρια ευρώ κοστίζει στον κρατικό προϋπολογισμό η βουλευτική ιδιότητα του Καραμανλή.

Το ίδιο άχρηστο και βαρύ «φορτίο» για τη Δεξιά είναι και ο Σαμαράς. Ο εγγονός τού Μπενάκη, ο οποίος παριστάνει τον «Αντιβενιζελικό». Ο κατά δήλωσή του ειδικός στην «ταβανοθεραπεία», ο οποίος πήρε κρατικά χρήματα από την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, για να κάνει το ιδιωτικό του «ίδρυμα». Αυτός, που, ως Υπουργός Εξωτερικών στην Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν ο υπεύθυνος του πρώτου μεγάλου κύματος της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα …Ο γνωστός «υπογράφω» προεκλογικά ό,τι Μνημόνιο θέλει η Μέρκελ, εάν με κάνει Πρωθυπουργό …Ο Πρωθυπουργός που νομιμοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο παρέδωσε ολόκληρη την πατρίδα στα κοράκια τής τοκογλυφίας …Άλλος ένας «δεξιός», ο οποίος με την υπογραφή του νομιμοποίησε προηγούμενα εγκλήματα των Βενιζελικών …Άλλος ένας Βενιζελικός, ο οποίος «χρέωσε» τη Δεξιά με εγκλήματα που έκαναν οι «άλλοι». Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, τον Εμφύλιο και τη Χούντα ήταν η σειρά τού Καραμανλή και του Σαμαρά να «χρεώσουν» στους Δεξιούς τα νεότερα εγκλήματα των Βενιζελικών …Αυτών, οι οποίοι έκαναν «καριέρες» φωνάζοντας «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά».

Σε αυτούς τους «αυθεντικούς δεξιούς» επενδύουν οι Νεοδημοκράτες, για ν’ απαλλάξουν την παράταξή τους από τη βενιζελική «πανούκλα». Με αυτούς τους «φανατικούς» δεξιούς «απέναντί» τους θα δώσουν οι Βενιζελικοί τον υπέρ πάντων αγώνα, για να κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους το μεγάλο τους «λάφυρο» …Ένα «λάφυρο», το οποίο η συμμορία τού Νεοταξίτη Σβαμπ «καίγεται» να κρατηθεί στα χέρια των Βενιζελικών … Ένα «λάφυρο», το οποίο το διατηρούν στην κατοχή τους με άπειρο χρήμα …Άπειρο κρατικό χρήμα …Ανεξέλεγκτο κρατικό χρήμα, εάν σκεφτεί κάποιος ότι το κόμμα τού Μητσοτάκη, που «καταγγέλλει» τους ασυνεπείς δανειολήπτες, χρωστάει σχεδόν μισό δις ευρώ. Ένα δηλαδή «ανεύθυνο» νομικό πρόσωπο —όπως είναι ένα πολιτικό κόμμα— και το οποίο δεν έχει καν ΑΦΜ, έχει πάρει κι έχει διασπαθίσει ένα τεράστιο ποσό κρατικού χρήματος …Ένα ποσό χρέους, το οποίο δεν έχουν ούτε καν μεγάλες βιομηχανίες αυτού του τόπου, οι οποίες δίνουν εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους …Ένα ποσό απ’ αυτά που μας οδήγησαν στα Μνημόνια. Όλοι στη φυλακή θα έπρεπε να βρίσκονται γι’ αυτήν την κακοδιαχείριση κρατικού χρήματος. Το θέμα είναι ότι χάρη σ’ εκείνο το ποσό οι Μητσοτακικοί «εξαγόρασαν» συμπάθειες «δεξιών» μέσα στο κόμμα των δεξιών. Μισό δις ευρώ κόστισε στον ελληνικό λαό ο σφετερισμός τής Ν.Δ. από τους Βενιζελικούς. Με αυτά τα χρήματα «κατασκεύασαν» τους φανατικότερους των «Μητσοτακικών».

Με αυτούς θα δώσουν τη «μάχη» τους. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς, είτε εξαιτίας τής ευγνωμοσύνης τους είτε εξαιτίας εκβιασμών, θα κληθούν να τους στηρίξουν …Να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Όταν λέμε με κάθε τρόπο, το εννοούμε. Είναι πλέον ζήτημα εθνικής ασφάλειας να τους σταματήσει ο ελληνικός λαός στην προσπάθειά τους …Είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης να φύγουν οι Βενιζελικοί από τη Ν.Δ.. Για να μην ανατραπούν, είναι σε θέση να κάνουν το οποιοδήποτε έγκλημα. Το έχουν κάνει στο παρελθόν και δεν θα έχουν πρόβλημα να το ξανακάνουν. Κάποτε προκάλεσαν ολόκληρο Εμφύλιο, για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των πράξεων τους. Τι θα μπορούσε να τους σταματήσει τώρα να επαναλάβουν τους εαυτούς τους; …Γιος του δωσίλογου Αποστάτη είναι ο Κούλης. Είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα …ειδικά τώρα, που θα πρέπει να δώσουν τον υπερπάντων αγώνα τού ελέγχου της Δεξιάς, γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν. Ό,τι «περίεργο» βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα γύρω από τη Ν.Δ. έχει ως στόχο τον έλεγχο της Δεξιάς «πολυκατοικίας».

Ακόμα και τα «μικρομάγαζα» εκείνα, τα οποία έχουν «στηθεί» γύρω από τη Ν.Δ. είναι δικής τους ιδιοκτησίας προκειμένου να μην υπάρχει επιλογή διαφυγής για τον κόσμο …Να τον αναγκάσουν —στην «κίνησή» τους προς τα «δεξιά»— είτε να ψηφίσει τη Ν.Δ. των Βενιζελικών είτε να μην πάει καθόλου να ψηφίσει. Γι’ αυτόν τον λόγο τα χρηματοδοτούμενα από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ «πριμοδοτούν» τα βενιζελικά «εκτρώματα» της Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς. Το κόμμα τού Βελόπουλου —των Μνημονίων και της κονόμας— είναι αυτό το οποίο θα διεκδικήσει τον προβοκατόρικο ρόλο τού ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη. Αυτό το κόμμα προετοιμάζεται να γίνει το δεξιό «δεκανίκι» σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία εκ των δεδομένων θα είναι βενιζελική όποιο κόμμα κι αν νικήσει στις εκλογές. «Εργαλείο» στον ίδιο σχεδιασμό αποτελεί και το κόμμα τού Κασιδιάρη. Το κόμμα τού έγκλειστου ναζιστή, που διαπραγματεύεται την ελευθερία του, έχει επίσης τον ίδιο σκοπό …Να δίνει τη δυνατότητα στη Ν.Δ. να εμφανίζεται σαν μοναδική επιλογή για τους Δεξιούς …Να δίνει τη ναζιστική και φασιστική επιλογή σε Δεξιούς απλά και μόνον για να τους εκθέτει …Να παίξει τον προβοκατόρικο ρόλο που παίζει η Λεπέν στη Γαλλία, για να εμφανίζει τους ανθρώπους που ψηφίζουν δεξιά σαν Νεοναζί.

Επειδή βέβαια «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», τον «στηρίζουν» όσο μπορούν, αλλά και προετοιμάζονται για τη «διαδοχή» του σε περίπτωση που αυτός «καεί». Πώς τον «στηρίζουν»; …Επαναλαμβάνοντας το ίδιο κόλπο με αυτό που τον επέβαλαν …Βάζουν «απέναντί» του για την ηγεσία τής Ν.Δ. ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι καν Νεοδημοκράτες …Βάζουν «απέναντί» του ως σφετεριστές τής ηγεσίας τής Ν.Δ. δικά τους υποχείρια από το καρατζαφερικό ΛΑΟΣ. Εάν δηλαδή τεθεί ζήτημα ηγεσίας, να το θέσουν δικοί τους άνθρωποι, οι οποίοι θα «νικηθούν» εύκολα από τον Μητσοτάκη …Οι πολύ νεοφερμένοι και «ξένοι» θα διεκδικήσουν τη Ν.Δ. και θα την υπερασπιστεί ο παλιός και λιγότερο «ξένος» Μητσοτάκης …Κόλπα του πεζοδρομίου και των νταβατζήδων …Τα κόλπα των «στημένων» αντιπάλων …Τα κόλπα που βλέπαμε στις παλιές ελληνικές ταινίες, όπου έβαζαν έναν μαντραχαλά να τις «τρώει» από τον πρωταγωνιστή, για να τον εμφανίσουν σαν «ήρωα». Το έκανε μία φορά ο Γεωργιάδης και θα το ξανακάνει εάν χρειαστεί. Εάν από εκεί και πέρα ακόμα κι αυτή η τακτική δεν αρκεί —και τον «διώξει» η πραγματικότητα των σκανδάλων και των προδοσιών—, τότε αυτοί οι «ξένοι» θα είναι και πάλι χρήσιμοι, εφόσον οι Βενιζελικοί θα βάλουν κάποιον απέναντί τους, που θα τους «νικήσει» εύκολα.

Ακόμα και ο δήθεν «καυγάς» μεταξύ τού Μητσοτάκη και του Μαρινάκη, δηλαδή, μέρος της ίδιας παράστασης είναι. Με δεδομένο ότι μπορεί και να «καεί» ο Μητσοτάκης, πρέπει οι Βενιζελικοί να είναι έτοιμοι να «πριμοδοτήσουν» τον επόμενο Βενιζελικό, που θα τους επιτρέπει να ελέγξουν τη Δεξιά. Αυτήν η επιλογή στην περίπτωσή μας είναι η Κεφαλογιάννη …Η ανιψιά τού Βαρδινογιάννη …Η σύζυγος του Εβραίου Μάτσα …Του ομοεθνή αυτών που «έστησαν» τον «πρέντατορ» στην Ελλάδα και παρακολουθούν τα πάντα …Του ομοεθνή τού Νίμιτς των Πρεσπών …Του ομοεθνή τού Στρος Καν, του Τρισέ, τής Μέρκελ και του Σαρκοζί των Μνημονίων …Του ομοεθνή όλων αυτών που «σαρώνουν» τις ελληνικές ιδιοκτησίες μέσα στη χώρα μας. Τον Βενιζελικό με την Εβραία σύζυγο, δηλαδή, θα τον διαδεχθεί μια Βενιζελική με Εβραίο σύζυγο …Άλλος ένας πολιτικός «φελλός» τύπου Καμάλα Χάρις.

Αυτήν προορίζουν για «αρχηγό» τής Δεξιάς στην Ελλάδα …και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να έχουν στο «χέρι» όλους τους Δεξιούς παράγοντες …Αυτούς, δηλαδή, τους οποίους παρακολουθεί ο Μητσοτάκης. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το όλο θέμα των παρακολουθήσεων. Μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι αυτός που κάνει τις παρακολουθήσεις, αλλά αυτές οι παρακολουθήσεις γίνονται «κεφάλαιο» των Βενιζελικών. Όποιος κατέχει αυτόν τον «φάκελο», εκβιάζει τους δεξιούς και άρα ελέγχει και τη Ν.Δ.. Ο «φάκελος» αυτός, δηλαδή, θα καταλήξει στα χέρια τής Κεφαλογιάννη και όλων όσων βρίσκονται «πίσω» της. Δεν χρειάζεται καν να τον παραδώσει τον «φάκελο» ο Μητσοτάκης στους Σιωνιστές …Άλλωστε οι ίδιοι οι Σιωνιστές είναι αυτοί, οι οποίοι, ως ιδιοκτήτες και προγραμματιστές του «πρέντατορ», είναι κατά βάση οι «συντάκτες» αυτού του «φακέλου». Θα περάσει άλλη μία δεκαετία με την Κεφαλογιάννη και μετά θα είναι έτοιμος ο «Ντορογιός», για να επιστρέψει το Μητσοτακαίικο με ένα νέο και πιο «δεξιό» επίθετο …Αυτός, ο οποίος προετοιμάζεται ήδη για την «ημέρα» εκείνη και δίνει σε όλες τις περιπτώσεις τα «διαπιστευτήριά» του στη Νέα Τάξη Πραγμάτων …Άλλος ένας Βενιζελικός «δεξιός», ο οποίος έχει μάθει να προοδεύει με βενιζελικές προδοσίες και να χρεώνει με «ζημιές» τη Δεξιά.

Όλα αυτά οι Βενιζελικοί, για να τα «στήσουν» όπως τους βολεύουν, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν …Ακόμα κι αν χρειαστεί να ρισκάρουν μια πολιτική ανωμαλία ή έναν νέο κοινωνικό διχασμό. «Μοχλούς» συλλογικούς, για να προκαλέσουν τέτοιου επιπέδου εντάσεις, διαθέτουν. Δεν είναι τυχαίο που έχουν εξελιχθεί σε μεγάλους προστάτες όχι μόνον των λαθρομεταναστών αλλά και των Ρομά. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι που λίγες ώρες πριν την «επέτειο» του θανάτου τού Γρηγορόπουλου κάποιοι «έβγαλαν» τους Ρομά από τους καταυλισμούς τους; Σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να συμμετάσχει και ο «καδρόνιας» των καταλήψεων …Ο «αγγλόφωνος» Τσίπρας …Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος —κι ο μόνος— που πήγε κι εκμεταλλεύτηκε εξ’ αρχής τον θάνατο του Γρηγορόπουλου στην εποχή που ήταν παντελώς ανύπαρκτος κι αγωνιζόταν για να γίνει Πρωθυπουργός …Επανέλαβε λοιπόν και τώρα τον εαυτό του, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί με τον ίδιο τρόπο και τον βαρύ τραυματισμό τού νεαρού Ρομά…

…Δοκιμάζει ξανά να παραστήσει τον «επαναστάτη» απέναντι στην αστυνομική βία, εκμεταλλευόμενος το αίμα άλλων …Δοκιμάζει και πάλι να επενδύσει στον διχασμό και να βάλει εκ νέου «νερό» στον «μύλο» τού Μητσοτάκη, ο οποίος θα παραστήσει τον εκπρόσωπο της «νομιμότητας» και της «τάξης», που τόσο πολύ ενδιαφέρει τον κόσμο τής Δεξιάς στη σημερινή εποχή τής απολύτου αβεβαιότητας. Ήδη ξεκίνησε με «πάσα» προς την Ν.Δ. τού Μητσοτάκη με την υπόθεση των Ρομά. Σ’ αυτήν την «πάσα» αντέδρασε άμεσα ο Θεοδωρικάκος, κάνοντας λόγο για «μίσος που «σπέρνει» ο ΣΥΡΙΖΑ», υπενθυμίζοντας μάλιστα με «νόημα» το τραγικό για την πατρίδα μας 2008 …Αρχίσαν τα «όργανα» …Έτσι εγκαινιάζουν την προεκλογική περίοδο, περιμένοντας πάντα βοήθεια και από τον «φίλο» Ερντογάν και βέβαια και τον Ράμα.

…Ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος για νέες προβοκάτσιες, γιατί οι επόμενες εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για τους Βενιζελικούς και τ’ αφεντικά τους …Είναι πολύ κρίσιμες και δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτε, προκειμένου όχι μόνον να τις κερδίσουν, αλλά να κρατήσουν και τον έλεγχο του κόμματος της Ν.Δ. …Του κόμματος που χρωστάει σχεδόν μισό δις ευρώ και κατηγορεί για ανικανότητα τον κόσμο, ο οποίος χάνει τα σπίτια του …Του κόμματος που έχει έναν αρχηγό, ο οποίος χαρακτήρισε τους Έλληνες «τζαμπατζήδες», αλλά δεν δίστασε να εισπράξει και να βάλει στην τσέπη του —και όχι να κάνει κάποια δωρεά— μια γεωργική αποζημίωση …Ο «κολλητός» τού Μπουρλά, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλο μέρος τής ελληνικής κοινωνίας σαν «ψεκασμένους» …Ο εθνικός προδότης, ο οποίος χωρίς καμία έγκριση της Βουλής των Ελλήνων έστειλε όπλα στον Ζελένσκι, βάζοντας την Ελλάδα «απέναντι» στη Ρωσία και θέτοντας σε κίνδυνο το σύνολο της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας.

Αυτός ο αδίστακτος και άπληστος άνθρωπος θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στη θέση του και για τον λόγο αυτόν είναι επικίνδυνος …Μια επικινδυνότητα, η οποία φαίνεται στη μυστηριώδη κι αδικαιολόγητη ανοχή που δείχνουν οι αστυνομικές αρχές απέναντι στη συμπεριφορά των Ρομά. Σε ποιο ευνομούμενο κράτος τού Πλανήτη θα επιτρεπόταν σε διαμαρτυρόμενους όχλους να πυροβολούν με όπλα τους αστυνομικούς; Ποιος ελέγχει την Αστυνομία; Ποιος της δίνει εντολές και ποιος την αναγκάζει να δείξει τέτοια ανοχή; Η αντιπολίτευση γιατί δεν καταγγέλλει αυτήν την αναρχία, η οποία μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες; …Μήπως γιατί βολεύεται και η ίδια από αυτήν τη «στημένη» παράσταση; …Μήπως με το «αίμα» αθώων προσπαθούν και πάλι κάποιοι να γράψουν τη δική τους «ιστορία»; Μετά απ’ όλα αυτά που είδαμε στο παρελθόν —κι εξακολουθούμε να βλέπουμε— ένα είναι βέβαιο …Η προδοτική «παρένθεση» του ατιμώρητου Βενιζελισμού, που μας έχει οδηγήσει στη σημερινή αθλιότητα, πρέπει να «κλείσει».

Το έχουμε γράψει πολλές φορές, και θα το ξαναγράψουμε όσες φορές ακόμα κι αν χρειαστεί …«Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά». Αυτό θα επαναληφθεί πολύ σύντομα και θα αφορά τόσο τους Βενιζελικούς όσο και τα αφεντικά τους. Οι λαοί έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται και είναι πλέον θέμα χρόνου ν’ αρχίσουν να «βλέπουν» καθαρά τι συμβαίνει γύρω τους και ποιοι είναι εκείνοι που τους εκμεταλλεύονται σαν ζώα. Εάν τα συμβαίνοντα στις ΗΠΑ είναι ένας «δείκτης» τής «υγείας» τού κεντρικού συστήματος εξουσίας, τότε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν τους απομένει πολύς χρόνος. Η συμμορία του Σιωνιστή Σούμερ, που, μέσω τού «Sleepy Joe», καθημερινά καταστρέφει το κράτος των ΗΠΑ, είναι θέμα χρόνου να «στοχοποιηθεί» και να χρεωθεί τη σημερινή παρακμή τους. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι κυβερνούν τις ΗΠΑ μετά τις νοθείες, τις λογοκρισίες, τη βία των δρόμων και την ανεξέλεγκτη κατάσταση στα σύνορα, έχουν χάσει την «πίστωση» τους μέσα στις ΗΠΑ. Εάν δεν σταματήσουν να εγκληματούν εις βάρος τού αμερικανικού λαού, κινδυνεύουν να φύγουν «τρέχοντας» από τις ΗΠΑ όπως έφυγαν οι πρόγονοί τους από την Αίγυπτο.

Θέμα χρόνου είναι ν’ αντιδράσει ο Χριστιανισμός σ’ αυτήν την «ύπουλη» σιωνιστική «πανούκλα», η οποία, μέσω του εκφυλισμού, τον οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή. Θέμα χρόνου είναι αυτή η πανχριστιανική «δεξιά» στροφή ν’ αποδώσει όποιον «καρπό» μπορεί ν’ αποδώσει στον ύστατο αγώνα των λαών για την επιβίωσή τους μέσα στις πατρίδες τους. Η σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων των ανώμαλων, των κλεφτών και των νταβατζήδων θα καταρρεύσει παγκοσμίως. Όλοι οι ηγέτες, οι οποίοι πρόδωσαν τους λαούς τους κι ανέβηκαν στο «σκάφος» της, θα κλάψουν. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα. Αυτοί, οι οποίοι προδίδουν εδώ κι έναν αιώνα τον Ελληνισμό θα «πικραθούν» πολύ σ’ αυτήν τη ζωή. Θα κοπούν τα χέρια και τα πόδια αυτών, οι οποίοι εσκεμμένα επιχείρησαν να κάνουν ζημιά στον Ελληνισμό …Αυτών, οι οποίοι επιχείρησαν να καταστρέψουν το πιο πολύτιμο «εργαλείο» τού Θεού …Με τους απολύτως λάθος ανθρώπους στην απολύτως λάθος στιγμή επέλεξαν να συνεργαστούν εις βάρος των Ελλήνων.

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Share: