China celebrates the Communist party's national congress – in pictures | World news | The Guardian

ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ !!!

Εικόνα από τον κομμουνιστικό «βόθρο»…

…Έτσι είναι η επί Γης Κόλαση των Εβραίων μαρξιστών !!!

 

Κάθε φορά που έχουμε μια εικόνα από την Κίνα καταλαβαίνουμε σε τι «κατάντια» μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος, εξαιτίας τού φασισμού τού —μαρξιστικής εμπνεύσεως και σιωνιστικής χρηματοδότησης— κομμουνισμού …Καταλαβαίνουμε το κοινωνικό μοντέλο που έχουν στο μυαλό τους τα άεργα σκουπίδια τού δικού μας Περισσού …Αυτών, οι οποίοι μολύνουν την έννοια της Δημοκρατίας και μόνον που την πιάνουν στο στόμα τους …Αυτών, οι οποίοι με τα ρόπαλα επιβάλουν ή προστατεύουν φασιστικές πολιτικές εις βάρος των λαών και υπέρ των αφεντικών αυτού του κόσμου. Ανάπηροι άνθρωποι —σε βαθμό αποκτήνωσης— παριστάνουν τους εξουσιαστές. Σύγχρονοι «ευνούχοι», οι οποίοι αφέθηκαν ανεξέλεγκτοι και ταλαιπωρούν την κοινωνία.

 

Το πρόσφατο συμβάν με τη βίαιη απομάκρυνση του πρώην Προέδρου τής Κίνας από το συνέδριο του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας μάς αποκάλυψε —πραγματικά— μια εικόνα του κομμουνιστικού «βόθρου». Εκεί, όμως, είδαμε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι θα ήθελαν οι κομμουνιστές να δούμε. Το χειρότερο είναι ότι «είδαμε» την κατάντια τού ανθρώπου μέσα στο σύστημα αυτό …«Είδαμε» τη θρασυδειλία και την αναξιοπρέπεια που μπορεί να διακρίνει τους «ανάπηρους», οι οποίοι παριστάνουν τους κομμουνιστές …και μάλιστα στο επίπεδο των ηγετών !!! …Έβγαζαν «καρότσι» τον πρώην αρχηγό —και προφανώς ευεργέτη των περισσοτέρων από τους συνέδρους— και δεν τολμούσαν να γυρίσουν το κεφάλι τους να του συμπαρασταθούν οι δειλοί «πατερούληδες». Κάπως πήγε να κινηθεί ο διπλανός του σύνεδρος κι ο «σύντροφος» από δίπλα τον τσίμπησε, για να μην κουνηθεί από τη θέση του …Δειλά και διεφθαρμένα ανθρωπάκια, που είναι σκληρά κι ανηλεή μόνον απέναντι στους κοινούς πολίτες, οι οποίοι πέφτουν θύματα της τρομοκρατίας τους.

State media explains why China's Hu Jintao escorted out of party congress |  World News - Hindustan Times

Λίγα λεπτά αργότερα «ψήφισαν» ΟΛΟΙ —ομόφωνα— υπέρ τής ανανέωσης της θητείας τού «καρτούν» τής εξουσίας, που παριστάνει τον Πρόεδρο της Κίνας …Ένα απολίθωμα του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος, που, εάν «ανοίξει» κάποιος το «κεφάλι» του, μόνον σκουπίδια και χαρτόνια θα βρει πίσω από τα «άδεια» μάτια του …Το άχρηστο και διεφθαρμένο δουλικό τής παγκόσμιας τοκογλυφίας, που τον κόπο δεκαετιών ολόκληρου του κινεζικού λαού τον έκανε μια «φούσκα» ακινήτων και τώρα πρέπει να διαχειριστεί με τη βία την αναπόφευκτη αντίδρασή του …Ο «μεγαλοεπενδυτής» τού Κόβιντ 19 …Ο κτηνάνθρωπος, που, μετά από αιώνες, έφερε ξανά στην πολιτική ορολογία έννοιες όπως η «υποχρεωτικότητα», «περιορισμός ελεύθερης κίνησης και επικοινωνίας πολιτών» κλπ.. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν τόλμησε ν’ αμφισβητήσει την απόφασή του να κάνει το «Σύνταγμα» —λέμε τώρα— τής Κίνας «πατσαβούρα» και ν’ απαιτήσει την επανεκλογή του για τρίτη θητεία …πράγμα που απαγορεύεται.

Κάπου εκεί βέβαια αποκαλύπτεται κι ο λόγος τής βίαιης απομάκρυνσης του Χου Τζιντάο από το συνέδριο. Είναι προφανές ότι ο πρώην πανίσχυρος Πρόεδρος —της ίδιας ποιότητας κομμουνιστικό σκουπίδι με τον σημερινό— εγκατέλειψε τον κομματικό θρόνο του εξαιτίας ενός νόμου, τον οποίον ο διάδοχός του, όταν ήρθε η δική του ώρα να σεβαστεί, απλά δεν σεβάστηκε …Μόνον αυτός θα ήταν το «κορόιδο», που σεβάστηκε τον νόμο που ο διάδοχός του πέταξε στα σκουπίδια; …Ο ΜΟΝΟΣ μέσα στην αχανή αίθουσα του κομματικού συνεδρίου, που είχε ΕΝΝΟΜΟ —και όχι απλά πολιτικό— συμφέρον ν’ αμφισβητήσει τη φασιστική αυθαιρεσία τού διαδόχου του. Προφανώς περίμενε την ώρα που θα τελείωνε η θητεία τού διαδόχου του, για να πάρει μέρος στη νέα νομή τής εξουσίας …Να βάλει μέσα στο νέο πολιτικό συμβούλιο τους δικούς του προστατευόμενους. Σίγουρα θα περίμενε να είναι από τους «προστάτες» τής νέας ηγεσίας. Έκανε τεράστια υπομονή, περιμένοντας τη λήξη τής θητείας τού «απόκοσμου» κι αντικοινωνικού Σι και, όταν άνοιξαν τα «χαρτιά» τους κι αποκαλύφθηκε η πρόθεσή του να «γαντζωθεί» στην «καρέκλα» του μόνιμα, ο Χου δεν άντεξε και θέλησε ν’ αντιδράσει σ’ αυτήν την αυθαιρεσία. Αυτό είναι που αμφισβητούσε και προφανώς η βούλησή του —άκουσον άκουσον— θα ήταν να θέσει την άποψή του στην ολομέλεια των συνέδρων πριν την ψήφιση για ανανέωση της θητείας τού Σι Τζινπίνγκ …Είναι δυνατόν στον «ναό» τής «ελευθερίας» να τεθεί δίλλημα στους συνέδρους;

China's Communist Party Declares Xi Jinping 'Core' Leader - The New York  Times Αμέσως «αδιαθέτησε» μόλις είδε ο διπλανός του τις σημειώσεις του μπροστά του —κι έσπευσε να του τις πάρει από μπροστά του και να τις καλύψει—. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν άφησαν τα «χαρτιά» του σε κοινή θέα και γι’ αυτόν τον λόγο τον απομάκρυναν λίγα λεπτά πριν τη «δημοκρατική» ψηφοφορία τού 100% τής ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ των δειλών, των διεφθαρμένων και των ανάξιων …Αυτός είναι ο κομμουνισμός!!! …Αυτή είναι η ακριβής «εικόνα» τού κομμουνιστικού «βόθρου» και το χειρότερο είναι ότι μαζί μ’ αυτήν είδαμε και τη χειρότερη εκδοχή τού ανθρώπινου είδους, που είναι τα κομματικά στελέχη τού κομμουνισμού. Δυστυχώς γίναμε αυτόπτες μάρτυρες άλλης μιας κομμουνιστικής αθλιότητας. Θλιβερό είναι το θέαμα να έχει κατακλυστεί με αυτήν την κομμουνιστική βρομιά ένας μεγάλος πολιτισμός, όπως ο είναι ο κινεζικός …Θλιβερό είναι να βλέπουμε τέτοια κτήνη να βασανίζουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων.

Όμως, εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομίσουμε ότι τα φαινόμενα αυτά είναι πολύ «μακρινά» και δεν μας αφορούν …Ακριβώς τέτοιοι «ανάπηροι» πνευματικά άνθρωποι είναι κι αυτοί, οι οποίοι «ροκανίζουν» τα χρήματα της Δημοκρατίας στον Περισσό …Τέτοιοι υπάνθρωποι μας είχαν οδηγήσει στον πληρωμένο Εμφύλιο των χαφιέδων …Τα τέρατα αυτά, που έκαναν το «παιδομάζωμα», το οποίο οδήγησε στον σημερινό «ακρωτηριασμό» τού Ελληνισμού με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» …Τέτοιοι άνθρωποι περιφρουρούσαν με ρόπαλα τη Βουλή τη στιγμή τής υπέρτατης Προδοσίας τού Πρώτου Μνημονίου…

Πολιτική Απόφαση του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ | 902 Mobile…Μας αφορούν και μας παρααφορούν αυτά τα φαινόμενα του κομμουνιστικού φασισμού …Μας απειλούν καθημερινά οι υψωμένες «γροθιές» των άεργων χαφιέδων με τα Rolex των αφεντικών …Μας κάνουν καθημερινά ζημιά οι επαγγελματίες υπονομευτές τής Δημοκρατίας. Αυτό, το οποίο βλέπουμε στην Κίνα, είναι το «όραμα» τους για την κοινωνία μας …Αυτήν την Κόλαση μας επιφύλασσαν, όταν σκότωναν Έλληνες στον Εμφύλιο και σήμερα τους ίδιους ανθρώπους τούς «τρώνε» τα χρήματα μέσω της Δημοκρατίας!

ΕΞΩ από τη Βουλή τής Δημοκρατίας τα σκουπίδια τού ΚΚΕ !!!

ΕΞΩ από τη δημόσια ζωή οι υπηρέτες τού διεθνούς ιμπεριαλισμού !!!

ΕΞΩ από τον συνδικαλισμό οι χαφιέδες ΟΛΩΝ των αφεντικών !!!

ΕΞΩ από τον κρατικό μηχανισμό οι τεμπέληδες φασίστες !!!

Πρέπει επιτέλους να καθαρίσουμε τη «λέρα» τού Μπεναρόγια,

που βρομίζει τον Ελληνισμό εδώ κι έναν αιώνα !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Share: