Άουσβιτς I Main Camp / Auschwitz 1

Ήρθε η ώρα οι Εβραίοι να ετοιμάσουν ξανά τις βαλίτσες τους.

Αυτήν τη φορά όμως πραγματικά…

…για πραγματικό ταξίδι στη Γη τής Επαγγελίας.

Με τις κλωτσιές θα φύγουν από τη χριστιανική επικράτεια !!!

 

Για τους αρχαίους Έλληνες η έννοια της φιλοξενίας ήταν ιερή …Τόσο Ιερή, που προστατευόταν από τον Ίδιο τον Δία …Από τον Ίδιο τον Πατέρα των Θεών τού Ολύμπου. Αυτός ο Θεός αναλάμβανε την τιμωρία εκείνων, οι οποίοι δεν σεβόταν τις αρχές τής φιλοξενίας και η οποία αποτελούσε τον μέγα δείκτη ποιότητας της ελληνικής πολιτισμικής επιλογής …Τον αλάνθαστο εκείνον «δείκτη», ο οποίος έδειχνε σ’ ολόκληρο τον κόσμο την πολιτισμική τους αξία και την αυτοπεποίθησή τους σ’ ό,τι αφορά την οποιαδήποτε εξωτερική «πρόκληση», η οποία έφτανε έξω από την «πόρτα» τους …Έδειχνε την πολιτισμική τους αξία και την προσωπική τους αρετή, η οποία συνδεόταν με τη θρησκεία τους και άρα και με τον ίδιο τον Δία …Τον Δία, ο οποίος «απαιτούσε» από τους ανθρώπους να είναι φιλόξενοι.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο θείος «εξαναγκασμός» των ανθρώπων —με την «υποχρέωση» να είναι φιλόξενοι— «φορτώνει» με ακόμα μεγαλύτερο «φορτίο» εκείνους, οι οποίοι ευνοούνται απ’ αυτόν τον εξαναγκασμό. Γι’ αυτόν τον λόγο για τους Έλληνες χειρότερος ακόμα κι απ’ τον πιο σκληρό κι αφιλόξενο άνθρωπο, ο οποίος ήταν «ανυπάκουος» απέναντι στον Θεό, ήταν ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ φιλοξενούμενος, ο οποίος «εξέθετε» τον ίδιο τον Θεό. Εάν ο αφιλόξενος άνθρωπος ήταν ένα άθλιο υποκείμενο, που δεν έπρεπε να τον εκτιμάς και να τον συναναστρέφεσαι, ο κακός φιλοξενούμενος ήταν για να τον «κρεμάσεις ανάποδα». Γιατί; …Γιατί ο απλά αφιλόξενος άνθρωπος δεν επηρέαζε με τη συμπεριφορά του κανέναν άλλον, παρά μόνον τον ίδιο του τον εαυτό …Μόνον στον εαυτό του και στην εικόνα του έκανε κακό με τη συμπεριφορά του. Αντίθετα, ο κακός φιλοξενούμενος με τη συμπεριφορά του απειλούσε την «κουλτούρα» τού ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης μιας ολόκληρης κοινωνίας. Ο κακός φιλοξενούμενος έθετε υπό αμφισβήτηση ολόκληρη την «κουλτούρα» τής φιλοξενίας …Έθετε υπό αμφισβήτηση την ίδια τη Θεία «Εντολή» περί της ορθότητας της φιλοξενίας.

Ξένιος ή Έρκειος; – ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ

Απλά πράγματα. Ένας άνθρωπος, που δεν ανοίγει την πόρτα του σ’ έναν συνάνθρωπό του, ο οποίος βρίσκεται στην ανάγκη, είναι απλά ένας κακός άνθρωπος, τον οποίο όλοι έχουν δικαίωμα να κατακρίνουν, αλλά δεν κάνει κακό στην κοινωνία και τον πολιτισμό της. Αντίθετα ένας κακός φιλοξενούμενος, ο οποίος θα μπει στο σπίτι ενός καλού ανθρώπου και θα βιάσει τα παιδιά του και θα σκοτώσει τον ευεργέτη του, δεν είναι απλά ένας κακός άνθρωπος …Είναι ένας κοινωνικός εγκληματίας. Με τη συμπεριφορά του δεν κάνει μόνον κακό στον ευεργέτη του, αλλά κάνει κακό στην κοινωνία και τον πολιτισμό της, που θεωρεί τη φιλοξενία πράξη υπέρτατης αρετής …Την κάνει να σκέφτεται ν’ αναθεωρήσει απόψεις, οι οποίες «εκπορεύονται» από τη θρησκεία της κι εκφράζουν τον ίδιο τον πολιτισμό της …Την κάνει να θέσει υπό αμφισβήτηση αρχές και δόγματα, τα οποία απαίτησαν «καλλιέργεια» αιώνων για ν’ «αμβλύνουν» τα άγρια ένστικτα των ανθρώπων …Την κάνει ν’ αμφισβητήσει τον ίδιο τον Θεό της.

Ο ρατσισμός, η ξενοφοβία ή η κοινωνική αναλγησία —που συνήθως χαρακτηρίζουν τις βαρβαρικές κοινωνίες των απολίτιστων και που ο φόβος τους δεν τους επιτρέπει να βλέπουν με εμπιστοσύνη οτιδήποτε ξένο— δεν «διαχύθηκαν» στην κοινωνία από ανθρώπους, οι οποίοι απλά ήταν αφιλόξενοι ή σκληροί. Στις περισσότερες περιπτώσεις προκλήθηκαν από αχάριστους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τις συμπεριφορές τους «έσπρωξαν» την κοινωνία στις απόψεις αυτές …«Φιλοξενούμενους», οι οποίοι τον πολιτισμό και την ευγένεια των ανθρώπων την εκλάμβαναν ως αδυναμία τους κι επιδίωκαν εσκεμμένα να τους εκμεταλλευτούν, αμφισβητώντας την ίδια την ιδιοκτησία τους …«Φιλοξενούμενους», οι οποίοι, βρίσκοντας «πόρτες» ανοικτές, έμπαιναν μέσα στα σπίτια για να κλέψουν …»Φιλοξενούμενους», οι οποίοι έμπαιναν μέσα στα σπίτια, για να μείνουν εκεί μόνιμα ως αυθαίρετοι «καταληψίες».

Τίποτε δεν ήταν ασαφές για τους αρχαίους Έλληνες και τη θρησκεία τους. Των πάντων οι ρόλοι ήταν διακριτοί, προκειμένου να ξεκινήσει η ιερή διαδικασία τής φιλοξενίας. Αυτός, ο οποίος ζητούσε τη φιλοξενία —γιατί την είχε ανάγκη—, ήταν ο φιλοξενούμενος και εκείνος, ο οποίος του την παρείχε, ήταν ο «ξενοδόχος». Ο «φιλοξενούμενος» έμπαινε από την πόρτα φανερά και με τιμές και ποτέ από το παράθυρο νύκτα και κρυφά. Διέμενε στον διακριτό «ξενώνα» και δεν περιφερόταν ανεξέλεγκτα στην ξένη ιδιοκτησία με τα δικαιώματα των ιδιοκτητών. Ο «φιλοξενούμενος» όριζε εξ’ αρχής ένα χρονικό περιθώριο, που θα έκανε χρήση των δικαιωμάτων του, μέχρι να φύγει από την ξένη ιδιοκτησία. Αυτά ήταν που ορίζονταν από τη θρησκεία των Ελλήνων ως βασικές αρχές τής φιλοξενίας. Όταν δεν γίνονται σεβαστοί οι όροι τής φιλοξενίας από τους φιλοξενούμενους και γίνεται κατάχρηση μιας Θείας Εντολής, υπάρχει ύβρις …και, όπου υπάρχει ύβρις, υπάρχει και Θεία Τιμωρία. Όταν εκμεταλλεύεσαι τα θρησκευτικά πιστεύω ενός ανθρώπου, για να τον αδικήσεις, τότε προσβάλεις τον ίδιο τον Θεό του, που προφανώς τού έδωσε τις «ακατάλληλες» εντολές για την αυτοπροστασία του και άρα αποφάσισε για τη συμπεριφορά του, η οποία τον έφερε σε δύσκολη θέση.

ΑΡΜΕΝΙΟΙ — Ειδήσεις για ΑΡΜΕΝΙΟΙ στο pontosnews.gr Όμως, φιλοξενούμενοι ικέτες δεν ήταν μόνον απλοί άνθρωποι …Ολόκληροι λαοί βρέθηκαν στη θέση των «ικετών» …Ολόκληροι λαοί ζούσαν ως «φιλοξενούμενοι», επωφελούμενοι από τον οίκτο και το έλεος εκείνων που τους φιλοξενούσαν. Άρα, η αχαριστία των «φιλοξενούμενων», την οποία περιγράψαμε πιο πάνω και αφορούσε τον απλό άνθρωπο, αφορούσε και τους λαούς στο δικό τους επίπεδο. Σε πολλές περιπτώσεις στην ανθρώπινη ιστορία λαοί ζητούσαν άδεια εισόδου σε κοινωνίες άλλων λαών, και, ως κακοί «φιλοξενούμενοι», έκλεβαν. Λαοί ζητούσαν άδεια εισόδου σε κοινωνίες άλλων λαών, επικαλούμενοι μια εφήμερη ανάγκη, η οποία στο τέλος κατέληγε να γίνει μόνιμη, εφόσον οι προθέσεις τους ήταν διαφορετικές από εκείνες που έδειχναν σ’ αυτούς που εκλιπαρούσαν να τους βοηθήσουν. Κάποιοι βολεύονταν με την ιδιότητα του φιλοξενουμένου και την έκαναν μόνιμη. Γιατί βολεύονταν; Γιατί διατηρούσαν την εσωτερική τους εξουσία χωρίς πρόβλημα και ταυτόχρονα επιβίωναν εξαιτίας τής περιουσίας των άλλων, χωρίς αυτή η εξουσία ν’ αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις ανάγκες τής επιβίωσης. Κάποιοι εξασφάλιζαν καί την πίτα ολόκληρη καί τον σκύλο χορτάτο.

Τέτοιοι λαοί, οι οποίοι βρέθηκαν στην ανάγκη «φιλοξενίας», ήταν οι Εβραίοι, οι Γύφτοι και άλλοι πολλοί λαοί, οι οποίοι —για τον οποιονδήποτε λόγο—είχαν χάσει τις πατρίδες τους —ή δεν είχαν— και είχαν βρεθεί να εξαρτώνται από το έλεος και την αλληλεγγύη άλλων λαών. Οι Εβραίοι ήταν από εκείνους τους λαούς, οι οποίοι βρέθηκαν σε μια τέτοια ανάγκη και οι Χριστιανοί επέδειξαν μεγαλοψυχία απέναντί τους …και ανέχτηκαν τη διαφορετικότητά τους, ζώντας μαζί τους για πολλούς αιώνες. Έδειξαν μεγαλοψυχία, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία, εφόσον αυτή εκδηλώθηκε απέναντι σ’ έναν λαό, ο οποίος δεν έδειξε ποτέ τέτοια στοιχεία —με αποκορύφωμα τη Σταύρωση του Ίδιου του Πατέρα των Χριστιανών—. Δέχθηκαν να μοιραστούν το ψωμί τους μ’ αυτούς μέσα στη δική τους επικράτεια. Υπέρβαση αποτελούσε, δηλαδή, η ανοχή των Χριστιανών στην παρουσία των «σταυρωτών» τού Κυρίου τους μέσα στις κοινωνίες τους …Κι όμως, την έκαναν την υπέρβαση αυτή για χάρη τής αγάπης, την οποία πρέσβευε ο Θεός τους.

Warsaw Ghetto: The story of its secret archive - BBC News Καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων οι Εβραίοι «συγκατοικούσαν» με τους Χριστιανούς, αλλά δεν ενσωματώνονταν στις κοινωνίες τους. Δεν όριζαν το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα έκαναν χρήση της ιδιότητας του φιλοξενούμενου. Δεν όριζαν ένα χρονικό όριο μετά το οποίο είτε θα έφευγαν, επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, είτε θα ενσωματώνονταν στην κοινωνία που τους φιλοξενούσε, εφόσον η φιλοξενία αυτή δεν μπορούσε να γίνεται επ’ άπειρον. Άφηναν να υπονοείται ένας «νόστος» για τη χαμένη πατρίδα, αλλά ποτέ αυτό δεν είχε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα …«Μέχρι να…, αλλά ΠΟΤΕ !!!». Με αυτόν τον δήθεν νόστο —ως «άλλοθι»— ζούσαν απομονωμένοι στα ξεχωριστά «γκέτο», αλλά γνώριζαν ν’ απλώνουν τα «χέρια» τους στις κοινές «αγορές» …«Φιλοξενούμενοι», οι οποίοι δεν εργάζονταν μαζί με τους «ξενοδόχους» τους στα χωράφια, αλλά πρώτοι έπιαναν θέση μπροστά από το οικογενειακό «ψυγείο» …«Μαζί» με τους Χριστιανούς, όταν ήταν ν’ αρπάξουν και «μόνοι», όταν ήταν να μοιραστούν τη «λεία». Ήταν προφανές ότι είχαν έρθει για να μείνουν, εφόσον δεν έδειξαν ποτέ πρόθεση να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ακόμα και μετά από διωγμούς επέλεγαν να εγκατασταθούν σε άλλα μέρη και όχι στη φυσική τους πατρίδα …Στη Θεσσαλονίκη πήγαν μετά τον διωγμό τής Ισπανίας και όχι στην Ιερουσαλήμ. Γιατί; …Γιατί δεν τους συνέφερε μια δική τους πατρίδα, η οποία θα τους ανάγκαζε να εργάζονται για να επιβιώσουν.

Αυτό ήταν το πρόβλημα των παρασιτικών Εβραίων, οι οποίοι είχαν κάνει εθνική τους «εξειδίκευση» την παρασιτική διαβίωση εντός τού Χριστιανισμού. Η πατρίδα έχει τεράστιο κόστος λειτουργίας. Απαιτεί θυσίες για ν’ αποκτηθεί και βέβαια μόχθο για να παράγει καρπούς. Έχει τείχη να υπερασπιστείς και χωράφια να οργώσεις. Πρέπει να πολεμάς, για να τη διατηρείς υπό τον έλεγχό σου. Πρέπει να εργαστείς σκληρά, για να παράγεις τα προϊόντα που ως λαός έχεις ανάγκη για την επιβίωσή σου. Δεν φτάνει να βγάλεις μια πόρνη στην πιάτσα και να πάρεις απ’ αυτούς που εργάζονται ό,τι χρειάζεσαι για να επιβιώσεις. Δεν φτάνει να κάνεις τοκογλυφία εις βάρος αυτών που —για να παράγουν— μοχθούν στα χωράφια, αυξάνοντας τα κέρδη σου.

Αυτά ήταν που έκαναν οι Εβραίοι ως «λαθρεπιβάτες» τού Χριστιανισμού. Ζούσαν σε γκέτο, τα οποία έμοιαζαν με μολυσματικά «αποστήματα» των χριστιανικών κοινωνιών. Εκμεταλλεύονταν τους Χριστιανούς και πλούτιζαν εις βάρος τους. Τους περίμεναν στα «σοκάκια», για να τους «δουλέψουν». Είχαν βολευτεί ως μόνιμοι «φιλοξενούμενοι» των σκληρά εργαζομένων χριστιανών και είχαν εξειδικευτεί στον «παρασιτισμό». Είχαν μάθει τις ιδιαιτερότητες των Χριστιανών και είχαν «κολλήσει» επάνω τους σαν «βδέλλες». Είχαν μάθει την «παθογένεια» του «ξενιστή» τους και μπορούσαν να του «ρουφούν» το «αίμα», χωρίς να προκαλούν τη βίαιη αντίδρασή του. Ο πονηρός «φιλοξενούμενος» «πάσαρε» και κανένα κοριτσάκι στον «ξενοδόχο» και διαιώνιζε την παραμονή του χωρίς πρόβλημα. Επί αιώνες αυτό ήταν που έκαναν οι πρόγονοι του Σόρος, αλλά και του Επστάιν …Γνήσια τέκνα τού αδίστακτου κι άπληστου Σάιλοκ της Βενετίας. Δραστηριοποιούμενοι στην τοκογλυφία και την πορνεία, θησαύριζαν. Επιβίωναν σαν πραγματικές παρασιτικές «βδέλλες», εφόσον μόνον εντός τού Χριστιανισμού μπορούσαν να ζουν πλούσια, χωρίς να εργάζονται.

Οι Χριστιανοί πολεμούσαν, κατακτούσαν, μοχθούσαν και θυσιάζονταν για τα αποκτήματά τους και οι Εβραίοι απλά συμμετείχαν σε όλες τις «μοιρασιές» …Στη συγκομιδή τής «σοδειάς» εμφανίζονταν από τους πρώτους …Ποτέ στο «όργωμα» και τη «σπορά» …Δεν «ευκαιρούσαν». Μόλις τελείωναν οι «μάχες» των Χριστιανών, εμφανίζονταν οι Εβραίοι να μοιράσουν «πόρνες» στους «μαχητές». Παρόντες ήταν σε ΟΛΕΣ τις μοιρασιές. Χωρίς να ρισκάρουν ποτέ τίποτε, έβαζαν «χέρι» στα πάντα. Ακολουθούσαν τους Χριστιανούς σε όλες τις Ηπείρους σαν τις «ψείρες» που έχει κάποιος στο κεφάλι του …Από τη Βόρεια Αμερική στη Νότια και από εκεί, μέσω Νότιας Αφρικής, στην Αυστραλία.

Όπου υπήρχαν Χριστιανοί, «έσπευδαν» και οι Εβραίοι …Πάντα, όμως, μετά τις «μάχες» επικράτησης …Όταν τα πράγματα γίνονταν ήσυχα και ασφαλή και υπήρχε όρεξη για «διασκέδαση» …Ποτέ με το ρίσκο αυτού που κατακτά ή διεκδικεί. Αυτά ήταν κόστη, τα οποία αφορούσαν μόνον τους Χριστιανούς. Οι Εβραίοι με τα κόστη δεν είχαν κάποια σχέση …Μόνον με τα κέρδη. Είχαν μάθει τα «κόλπα» και τις «αρρώστιες» τής χριστιανικής κοινωνίας κι εκεί «εξειδικεύτηκαν». Η κύρια ενασχόλησή τους κινούνταν πάντα στις «παρυφές» τής νομιμότητας …Πάντα στα όρια της νομιμότητας και πέρα απ’ αυτά. Αναλάμβαναν όλες τις «υπηρεσίες», οι οποίες απαγορευόταν από την κουλτούρα και τον πολιτισμό των «ξενιστών» τους …Τοκογλυφία, πορνεία, εκβιασμοί, απάτες, κλοπές κλπ. ήταν τομείς τής «οικονομίας» στους οποίους διακρίνονταν. Πραγματικά ασυναγώνιστοι. Πώς μπορούσες να τους συναγωνιστείς, όταν αυτά, τα οποία για όλους τους άλλους λαούς ήταν αιτίες ντροπής κι απαξίωσης, ήταν γι’ αυτούς τα «ταλέντα» τους. Απλά πράγματα. Εάν για έναν απλό άνθρωπο η αναξιοπρέπεια είναι ένα «κουσούρι», για έναν Εβραίο ή έναν γύφτο είναι «προσόν» στη δουλειά του.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι όλους αυτούς τους αιώνες τής απομόνωσης και των «γκέτο» δεν τα βίωσαν οι Εβραίοι εξαιτίας τής επιλογής των Χριστιανών, αλλά εξαιτίας τής δικής τους επιλογής …Επιλογή των δικών τους ηγεσιών ήταν η μη-ενσωμάτωσή τους στις χριστιανικές κοινωνίες. Οι ίδιοι επέλεγαν να ζουν ως «περιθωριακοί» και «στιγματισμένοι», γιατί απλούστατα δεν τους συνέφερε να ενσωματώνονται στις χριστιανικές κοινωνίες. Δεν τους συνέφερε να ενσωματωθούν και δεν το έκαναν ποτέ. Ενσωμάτωση σήμαινε ότι θα έπρεπε να υποταχθούν στην εξουσία και τους νόμους που ίσχυαν και για όλους τους άλλους κι αυτό δεν τους συνέφερε …Τους συνέφερε η δική τους «δικαιοσύνη» τού δικού τους «ιερατείου», το οποίο «συγχωρούσε» τα πάντα, γιατί «κονομούσε» και το ίδιο από την παραβατικότητα των «στιγματισμένων». Εάν ενσωματώνονταν στις χριστιανικές κοινωνίες, όλα αυτά θα άλλαζαν. Θα έπρεπε να φορολογηθούν, να πάνε στον στρατό, στα χωράφια ή στα εργοστάσια για το μεροκάματο κι αυτό δεν το επιθυμούσαν. Δεν θα μπορούσαν να ζουν σαν τα κοπρόσκυλα των γκέτο, που ξυπνούσαν το μεσημέρι και η πόρνη με την οποία κοιμούνταν το βράδυ ήταν το «μαγαζί» που τους τάιζε την ημέρα. Δεν ήθελαν να γίνουν Χριστιανοί, αλλά ταυτόχρονα δεν απομακρύνονταν από τον «βρόμικο» Χριστιανισμό, ώστε να ζήσουν μόνοι τους.

Αυτό δεν το ήθελαν και όταν οι Χριστιανοί το απαιτούσαν ως όρο, προκειμένου να τελειώσει η ευνοϊκή περίοδος τής «φιλοξενίας», σηκώνονταν κι έφευγαν, αναζητώντας άλλα κορόιδα να τους «φιλοξενήσουν». Έτσι «έφυγαν» από την Ισπανία. Τους δόθηκε στην Ισπανία η επιλογή που δίνεται στον αχαΐρευτο φιλοξενούμενο, ο οποίος ζει παρασιτικά και «καθυστερεί» εκουσίως, αλλά …δεν την πήραν. Το 1492 οι Μονάρχες τής Ισπανίας Φερδινάνδος και Ισαβέλλα τούς ζήτησαν είτε να γίνουν Καθολικοί είτε να εγκαταλείψουν την Ισπανία. Τα μάζεψαν κι έφυγαν από την Ισπανία, γιατί το «πάρτι» θα τελείωνε …Θα τελείωνε τόσο για την ηγεσία τους όσο και για τους ίδιους. ’Έχοντας μάθει να πλουτίζουν από τις αδυναμίες και τις «αρρώστιες» των Χριστιανών, δεν ήθελαν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες τους και άρα να χάσουν τη χρυσοφόρα «εκπαίδευσή» τους. Ως εκ τούτου, έμεναν ΠΑΝΤΑ «φιλοξενούμενοι». Έφυγαν από την Ισπανία, αναζητώντας νέα κορόιδα και δυστυχώς ήρθαν στη δική μας «γειτονιά» στη Θεσσαλονίκη …Τους «ξεφορτώθηκαν» οι Ισπανοί, τους «φορτώθηκαν» κάποιοι άλλοι. Χωρίς ν’ αλλάξουν τίποτε στη λειτουργία τους, «σώθηκαν» και πάλι εις βάρος των άλλων …Συνέχισαν να είναι «φιλοξενούμενοι» των Χριστιανών, οι οποίοι παρίσταναν τους κατατρεγμένους.

Έτσι λειτουργούσαν πάντα οι Εβραίοι και αυτήν ήταν η «τεχνογνωσία» τους. Τι έκαναν αυτοί οι «φιλοξενούμενοι» μέσα στον Οίκο των Ευεργετών τους; …Τα πάντα σ’ ό,τι αφορά το «φάσμα» των παραβατικών συμπεριφορών και δραστηριοτήτων. Μέσα στους αιώνες τής «συγκατοίκησής» τους με τους Χριστιανούς εκτός από τις συνήθεις «υπηρεσίες» που τους πρόσφεραν —και κονομούσαν απ’ αυτούς— αποδείχθηκαν ότι εκτός από άπληστοι ήταν κι αχάριστοι …Αχάριστοι σε βαθμό εγκληματικό. Δεν υπάρχει —ειδικά τους τελευταίους αιώνες της «επιτυχίας» τους— αντιχριστιανικό έγκλημα, στο οποίο να μην είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επί αιώνες —και χωρίς να σέβονται τον Οικοδεσπότη τους— λειτουργούν με τέτοιον τρόπο, που του κάνουν ζημιά …Την πιο μεγάλη ζημιά που μπορεί να κάνει ένας λαός σ’ έναν άλλο λαό που τον «φιλοξενεί» …Ένας λαός ιουδαϊκής θρησκείας σ’ έναν λαό χριστιανικής θρησκείας. Δεν υπάρχουν εγκλήματα, τα οποία να μην τα επιχείρησαν εναντίον ΟΛΩΝ των χριστιανικών δογμάτων …Εγκλήματα, τα οποία οδήγησαν τον Χριστιανισμό σε «ακρωτηριασμούς» αλλά και «αρρώστιες», οι οποίες τον έφεραν κοντά στον «θάνατο» …Στον απόλυτο «θάνατο», είτε μιλάμε για κοινωνικά θέματα είτε για οικονομικά.

Τα μεγάλα τους εγκλήματα τα ξεκίνησαν στις αρχές τού προηγούμενου αιώνα, βλέποντας ότι η βιομηχανική επανάσταση θα μπορούσε να τους «αποβάλει» από τις χριστιανικές κοινωνίες. Η μετάλλαξη των μεγάλων και «χαλαρών» αυτοκρατοριών σε σκληρά εθνικά κράτη τούς τρόμαζε κι έσπευσαν να πάρουν τα μέτρα τους πριν χρειαστεί να πάρουν τις βαλίτσες τους. Μόλις είδαν ότι τα παιδιά τού Οικοδεσπότη θα χώριζαν τον Οίκο σε δωμάτια —και πριν τους πετάξουν έξω—, τους έβαλαν να σκοτωθούν μεταξύ τους. Πριν συμβεί το μοιραίο γι’ αυτούς, προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να στρέψουν την ίδια τη βιομηχανική επανάσταση εναντίον των Χριστιανών. Κατάφεραν επίσης και τις κοινωνικές συνέπειες, οι οποίες προέκυπταν από την κολοσσιαία αυτήν αλλαγή, να τις κάνουν «πληγές» για τον Χριστιανισμό. Ξεκίνησαν θεαματικά τα εγκλήματά τους μ’ έναν πολύ αιματηρό «ακρωτηριασμό» …«Ακρωτηρίασαν» τον Χριστιανισμό με μέσον τον κομμουνισμό …Τη μεγαλύτερη δύναμη του Ορθόδοξου Δόγματος την παρέδωσαν στους κομμουνιστές …Εβραίοι πλήρωσαν Γερμανούς —και ομοεθνείς τους πράκτορες— να πάνε στη Ρωσία και να μεθοδεύσουν τη «ρωσική» επανάσταση —ερήμην των Ρώσων— …Εβραίοι χρηματοδότησαν όλη την κομμουνιστική «επανάσταση». Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ορθοδοξία. Δεκάδες εκατομμύρια νεκρών Ορθόδοξων Χριστιανών κόστισε η εβραϊκή «ευγνωμοσύνη» στη «φιλοξενία» των Ορθόδοξων Ρώσων …Εκτέλεσαν στην κυριολεξία την μορφωμένη αστική τάξη τής Ρωσίας, σπρώχνοντάς την στην «άβυσσο» και την οπισθοδρόμηση. Η «λαμπερή» Ρωσία τού Ντοστογιέφσκι και του Τολστόι έγινε μέσα σε λίγες δεκαετίες η «Ρούσια» των αγράμματων μεθυστακέων τού «Πολίτ-Μπιρό» των Εβραίων.

Αφού «τακτοποίησαν» την Ορθοδοξία, ασχολήθηκαν στη συνέχεια και με τους άλλους. Αυτοί ήταν που προκάλεσαν το μεγαλύτερο μακελειό στη χριστιανική και —ταυτόχρονα— ανθρώπινη ιστορία …Τον μεγαλύτερο εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των Χριστιανών ΟΛΩΝ των δογμάτων. Χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να ισοπεδώσει την Ευρώπη, προκειμένου οι ίδιοι —ως τοκογλύφοι— να χρηματοδοτήσουν την «ανοικοδόμησή» της με τοκογλυφικά δάνεια. Εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών Χριστιανών κόστισε αυτή η πράξη «ανταπόδοσης» της «φιλοξενίας». Για «ξεκάρφωμα» —κι έχοντας απόλυτη συναίσθηση του εγκληματικού τους ρόλου— «σκηνοθέτησαν» ένα «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» της συμφοράς, που ήταν μια θεατρική παράσταση και την οποία «χειροκρότησαν» μόνον πληρωμένοι «κλακαδόροι», οι οποίοι πληρώθηκαν από τους Εβραίους για το «έργο» τους …Ένα «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», το οποίο το χρησιμοποίησαν ως «άλλοθι», για να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση μέσα στον Οίκο αυτόν, του οποίου οι ιδιοκτήτες είχαν την αφέλεια να τους «φιλοξενήσουν».

Σήμερα φτάσαμε σ’ ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο αυτής της προβληματικής συνύπαρξης. Οι κακοποιοί Εβραίοι έχουν καταφέρει ΟΛΟΥΣ τους στόχους τους. Έχουν διαλύσει στην κυριολεξία τους «ευεργέτες» τους. Αφού πρώτα τους έβαλαν να σκοτωθούν μεταξύ τους, στη συνέχεια τους λεηλάτησαν. Ελέγχοντας απόλυτα το νομισματικό σύστημα του ξένου γι’ αυτούς συστήματος, κατόρθωσαν κι έκαναν πραγματικότητα το όνειρο του κάθε τοκογλύφου …Λεηλάτησαν την περιουσία του θύματός τους. Αυτήν τη στιγμή οι Εβραίοι είναι —με τεράστια διαφορά— οι πιο πλούσιοι άνθρωποι μέσα στον Χριστιανισμό. Ελέγχουν τα πάντα. Ελέγχουν τις πολυεθνικές, οι οποίες παράγουν σχεδόν το σύνολο της ανθρώπινης τροφής. Ελέγχουν όλα τα δίκτυα, τα οποία αυτήν την παραγωγή την κατανέμουν στην αγορά. Είναι οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες ακινήτων στον κόσμο. Δεν υπάρχει «φιλέτο» ακίνητης περιουσίας, που να μην τους ανήκει. Ό,τι είχε αξία μέσα στη χριστιανική επικράτεια έχει περάσει «νύχτα» —και με τοκογλυφικούς όρους— στα χέρια των Εβραίων.

Όταν, όμως, είσαι παράσιτο, δεν γνωρίζεις πού πρέπει να σταματάς και κάπου εκεί την πατάς, γιατί ξεπερνάς όρια, τα οποία ακόμα και τους νεκρούς ξυπνάνε. Αυτό κινδυνεύουν να πάθουν αυτήν τη στιγμή οι Εβραίοι. Δεν γνώριζαν πού να σταματήσουν κι άρπαξαν παραπάνω «λεία» απ’ αυτήν που είχαν ανάγκη για να ζήσουν πλούσια, χωρίς να προκαλούν. Έχοντας παρασυρθεί από την απληστία τους, δεν αναγνώρισαν τα όρια της «πρόκλησης» και τα παραβίασαν, μπαίνοντας σ’ έναν δρόμο σύγκρουσης, χωρίς να υπάρχει γυρισμός. Έχοντας απόλυτη επίγνωση της μεγάλης τους «επιτυχίας», γνώριζαν πως ήταν θέμα χρόνου ν’ απομονωθούν …κι αυτό είναι ανθυγιεινό όταν συμβαίνει ανάμεσα στα θύματά σου μέσα στο Οίκο τους. Γι’ αυτόν τον λόγο —και προκειμένου ν’ αποκτήσουν συλλογικές άμυνες— προκάλεσαν τα μεγαλύτερα μεταναστευτικά και προσφυγικά «ρεύματα» στην ιστορία τού κόσμου. Αυτοί, οι οποίοι αιματοκύλισαν τον Χριστιανισμό για να γίνουν πλούσιοι, αιματοκύλισαν ΚΑΙ τις υπόλοιπες θρησκείες, για να εξασφαλίσουν εισαγόμενους συμμάχους μέσα στον Χριστιανισμό.

Κινδύνευσαν αλλά τελικά διασώθηκαν άλλοι 164 πρόσφυγες στο Αιγαίο

Με πρωτοστάτες τοκογλύφους τύπου Σόρος, Γκρίνσπαν, Μπάφετ, Μπλανκφάιν κλπ. λεηλάτησαν τον Χριστιανισμό και για την ασφάλειά τους επιχείρησαν και —σε πολλές περιπτώσεις— κατάφεραν να διαλύσουν την κοινωνική του σύνθεση, κουβαλώντας πρόσφυγες και μετανάστες απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη. Δεν υπάρχει πόλεμος —είτε εμφύλιος είτε μεταξύ κρατών—, που να μην έχει προκληθεί από τους Εβραίους, προκειμένου να επωφεληθούν από τις παράπλευρες συνέπειές τους …Προκειμένου να «πλημμυρίσουν» τον Χριστιανισμό με δεκάδες εκατομμύρια προσφύγων-μεταναστών …Εκατομμύρια απελπισμένων «ξένων» πίσω από τους οποίους φιλοδοξούσαν να «κρυφτούν» οι Εβραίοι …Κίσινγκερ, Χόλμπρουκ, Ολντμπράιτ, Μπλίνκεν, Νίμιτς βρίσκονται πίσω απ’ όλα τα διεθνή εγκλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο Κόσμος και τα οποία «φορτώνεται» ο Χριστιανισμός ως προβλήματα …Κανονικοί εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας …Ατιμώρητοι και προκλητικοί !!!

Διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη, τη Συρία, το Ιράκ, την Ουκρανία απλά και μόνον, για να θέσουν υπό την «ομηρία» τους τον Χριστιανισμό. Κατέστρεψαν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, για να εξασφαλίσουν «μπράβους», οι οποίοι θα προστατεύουν τη «λεία» τους. Ισοπέδωσαν ολόκληρα κράτη, για να δρομολογήσουν τους σχεδιασμούς τους, που στόχο είχαν τη δική τους ασφάλεια μέσα από τα τεχνητώς δημιουργημένα «συμπλέοντα» συμφέροντα «ξένων» μέσα στην επικράτεια τού Χριστιανισμού. «Μάτωσαν» όποιον θεωρούσαν χρήσιμο για τον σχεδιασμό τους. Δεν δίστασαν μπροστά σε κανένα έγκλημα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα εκατομμύρια των «προσφύγων» που θα ταυτιστούν μαζί τους, για να σωθούν από τους Χριστιανούς —μέσα στον Χριστιανισμό, στον οποίο πλέον και επισήμως, λόγω Ισραήλ, περιφέρονται παράνομα—. Καταστρέφουν λαούς και κράτη, για να εξασφαλίσουν «συμμάχους» «ομοιοπαθείς» και άρα «συμπαραστάτες» στον αγώνα τους για τον έλεγχο του Χριστιανισμού.

Εκατομμύρια ανθρώπων «ξεριζώθηκαν» βίαια από τις πατρίδες τους και καταστράφηκαν σε όλα τα επίπεδα, για να μπορούν οι τοκογλύφοι να εκβιάζουν ακόμα και με εμφύλιους τα θύματά τους …Αυτούς που τους «φιλοξενούν» !!! Τώρα, και με τις «πλάτες» αυτών των εκατομμυρίων «προσφύγων», απειλούν ευθέως τους ίδιους τους Χριστιανούς. Στρατολογώντας με μεγάλη ευκολία ανθρώπους εξοικειωμένους με τη βία τού πολέμου, απειλούν τους πάντες με βία …Antifa, BLM και ολόκληρο το δίκτυο των ΜΚΟ τού Σόρος, που είναι στελεχωμένες με παρακρατικούς, αποτελούν έναν οπλισμένο «βραχίονα», ο οποίος δρα παγκοσμίως και απειλεί τους πάντες με βία. Μιλάμε για οπλισμένο παρακράτος, που όλοι το είδαμε πώς λειτουργεί …Το είδαμε να λειτουργεί στην Ελλάδα των «αγανακτισμένων», που αντιδρούσαν στο Μνημόνιο των Εβραίων …Το είδαμε να λειτουργεί στις ΗΠΑ των «αγανακτισμένων», που αντιδρούσαν στη νοθεία τού Μπάιντεν των Εβραίων. Όπου υψώνεται φωτιά από το παρακράτος, βολεύονται οι Εβραίοι …Είτε αυτή η φωτιά είναι στη Marfin είτε στο Καπιτώλιο.

Graduation ceremonies are boring — but commencement speeches don't have to  be | Salon.com

Όμως, ούτε αυτό τους έφτανε. Προσπαθώντας να εξουδετερώσουν κάθε πιθανότητα αντίδρασης των Χριστιανών, επιχείρησαν να τους «αρρωστήσουν» —τόσο ως κοινωνίες όσο και ως άτομα— …Να τους «εξασθενίσουν» και να τους φέρουν σε μια κατάσταση απόλυτης αδυναμίας ν’ αντιδράσουν. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι σκότωσαν εκατομμύρια Χριστιανών για να τους λεηλατήσουν και στη συνέχεια εισήγαγαν εκατομμύρια ξένων εντός τού Χριστιανισμού, δεν αρκέστηκαν σ’ αυτά τα ΜΕΓΑεγκλήματα, αλλά προσπάθησαν ν’ «αρρωστήσουν» τον ίδιο τον χριστιανικό λαό …Εβραίοι κρύβονται πίσω από την παντελώς παράλογη ανάπτυξη της ανώτατης «εκπαίδευσης» του χριστιανικού Κόσμου. Ποιο ήταν το ζητούμενο γι’ αυτούς; …Η αποβιομηχάνισή του και η τεμπελοποίηση της κοινωνίας του. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο γέμισαν την κοινωνία με μεσόκοπους απόφοιτους Πανεπιστημίων, που, εκτός από το να εκφράζουν αιτήματα κι απαιτήσεις —εβραιομαρξιστικού τύπου—, δεν γνωρίζουν να κάνουν ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Εκπαιδευμένοι από τα καλύτερα εβραϊκά «παράσιτα» των εβραϊκών Κολεγίων, πρεσβεύουν το «δικαίωμα» στην τεμπελιά κι απλά ονειρεύονται πλούσιες ζωές εις βάρος των άλλων. 

Επιδίωξή τους ήταν να διχάσουν τον χριστιανικό λαό και να δημιουργήσουν μια μεγάλη κοινωνική μερίδα η οποία θα είχε συμπλέοντα συμφέροντα με τους ίδιους και συγκρουόμενα με τους ομόθρησκούς τους …Μια κοινωνική μερίδα, η οποία θα είχε ανάγκη την τεχνογνωσία τους και την υποδομή τους και άρα θα τελούσε υπό τη μόνιμη ομηρία τους. Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής κι αντικοινωνικής επιλογής ήταν τραγικό. Μέσα σε λιγότερο από μία γενιά η χριστιανική κοινωνία, η οποία είναι υπεύθυνη για τη βιομηχανική επανάσταση και την ανάπτυξη του συντριπτικού μέρους τής πανανθρώπινης τεχνογνωσίας, είναι άνεργη, τεμπέλα και πρακτικά αδύναμη ακόμα και να συντηρήσει τον «εαυτό» της. Η πιο παραγωγική θρησκεία στην ιστορία τού Κόσμου έγινε μια «παράλυτη» θρησκεία, η οποία στην κυριολεξία είναι η «σκιά» τού εαυτού της. Επειδή βέβαια δεν έφταναν αυτά, οι Εβραίοι προσπάθησαν να προκαλέσουν «σύγχυση» ακόμα και στην ίδια την αντιληπτική ικανότητα των Χριστιανών …Εβραίοι κρύβονται πίσω απ’ όλες τις ανοησίες περί πολλών ανθρώπινων «φύλων» …Εβραίοι κρύβονται πίσω απ’ όλες τις βλακώδεις νεοταξίτικες ηλιθιότητες περί «αυτοπροσδιορισμού» —εκεί όπου η φύση είναι εκείνη, η οποία ορίζει τα πάντα με βάση τη λογική της— …Ό,τι ηλιθιότητα έχει περάσει από το μυαλό τους —και η οποία δεν τους αφορά τους ίδιους ως πρόσωπα ή ως λαό— την έχουν «πλασάρει» σε πρόθυμους ηλίθιους Χριστιανούς …

Ukraine holds its biggest ever Gay Pride parade | News | DW | 23.06.2019 …Εβραίοι χρηματοδοτούν όλες τις gay «περηφάνειες», για να ελέγχουν τις αντιδράσεις των Χριστιανών και να τους διχάζουν μεταξύ τους, προκειμένου να δημιουργούν τις άμυνες που έχουν ανάγκη για την ασφάλειά τους. Γνωρίζοντας άριστα την κοινωνική «μηχανική», έχουν βρει τα «κουμπιά» τής χριστιανικής κοινωνίας και τη «δουλεύουν» κανονικά …Εξαιτίας αυτών των αναγκών τους βλέπουμε και τα όσα παράδοξα συμβαίνουν σήμερα στη Δύση …Βλέπουμε δηλαδή τους ίδιους τους ισλαμιστές, οι οποίοι μέσα στο Ισλάμ πετάνε τους gay από τις ταράτσες, με την είσοδό τους στη χριστιανική επικράτεια να γίνονται άμεσοι συνεργάτες και «συναγωνιστές» με τους διοργανωτές των «περήφανων» «gay-parades» …Βλέπουμε τους ίδιους αυτούς ισλαμιστές, οι οποίοι κατηγορούν τους Χριστιανούς για φονταμενταλισμό και θρησκευτικό φανατισμό, να είναι οι ίδιοι που ψάχνουν οικόπεδα για να χτίζουν τζαμιά …Οι ίδιοι gay και φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι «προσβάλλονται» ΜΕΣΑ στον ίδιο τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ από τη γιορτή των Χριστουγέννων, είναι αυτοί που χειροκροτούν το Δικαίωμα των Εβραίων ν’ ανάβουν τις λυχνίες τής Χανουκά σε ΟΛΕΣ τις χριστιανικές πλατείες. Δικαίωμα στη θρησκευτική πίστη ΜΕΣΑ στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ είναι προφανές ότι έχουν ΟΛΟΙ πλην των Χριστιανών …ΟΛΟΙ όσοι τρώνε «ψωμί» από τον Χριστιανισμό, εκτός από τους ιδιοκτήτες τού «φούρνου».

Τελευταίο «δώρο», που έκαναν στους «ξενιστές» τους, ήταν η «Πανδημία». Μέσω αυτής όχι μόνον έβγαλαν εκ νέου πλούτη ως «φαρμακοβιομήχανοι» εις βάρος των θυμάτων τους, αλλά κατέλυσαν την ίδια τη Δημοκρατία. Στο όνομα ενός «καλού» —το οποίο μόνον αυτοί γνωρίζουν— πέρασαν νόμους, οι οποίοι παραβιάζουν το σύνολο του νομικού πολιτισμού των Χριστιανών. Εκμεταλλευόμενοι τις διαδικασίες τού «επείγοντος», λόγω «ανωτέρων αναγκών», επέβαλαν νόμους, οι οποίοι τους δίνουν τη δυνατότητα να καταστέλλουν όλες τις κοινωνικές αντιδράσεις εν τη γενέσει τους. Έχοντας περικόψει θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος όποιου θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Στο όνομα ενός «καλού», το οποίο μόνον οι ίδιοι έχουν δικαίωμα να ορίζουν και να «υπερασπίζονται», μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό το νόημα είχαν τα «δρακόντεια» εκείνα μέτρα, τα οποία πάρθηκαν για να υποστηρίζουν τις «υποχρεωτικότητες» που έγιναν για το «καλό» μας. Με τους ίδιους αυτούς νόμους, με τους οποίους κατόρθωσαν να βάλουν τους πολίτες στη σειρά για να τους εμβολιάσουν υποχρεωτικά σαν να ήταν αγελάδες, φιλοδοξούν να τους ελέγξουν όταν αυτοί θα ξεσηκωθούν εναντίον τους από την αδυναμία τους να επιβιώσουν.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν όλους τους πολέμους τού τελευταίου αιώνα, παρανόμησαν, για να μας «σώσουν» από τον Κόβιντ 19 …Αλίμονο σ’ αυτούς, οι οποίοι δεν κατάλαβαν ποιο είναι το «καλό» τους κι αντέδρασαν. Εντελώς αυθαίρετα —και μιμούμενοι ανάλογους σχεδιασμούς τού παρελθόντος— «εφεύραν» τους νέους «βάρβαρους» της εποχής μας …Από το «πας μη Έλλην βάρβαρος» πήγαμε στο «πας μη Νεοταξίτης βάρβαρος» …«Βάρβαρος» σήμερα είναι όποιος δεν συμφωνεί με το «ιερατείο» τής Νέας Τάξης …Το αντιχριστιανικό «ιερατείο» τής Νέας Τάξης, το οποίο κυνηγάει μέχρι θανάτου τους Χριστιανούς με πρόσχημα την «Πανδημία» ή την «Κλιματική αλλαγή». Όποιος αμφισβητεί τα εβραϊκά εμβόλια είναι «βάρβαρος». Όποιος δεν πιστεύει στην «Κλιματική αλλαγή» είναι «βάρβαρος» …και οι «βάρβαροι» δεν δικαιούνται την προστασία τού νόμου, ακόμα κι αν αυτός ο νόμος εφαρμόζεται στην πατρίδα του …«Βάρβαροι», οι οποίοι μπορούν να απολύονται από τις εργασίες τους ή να τους επιβάλλονται πρόστιμα όταν δεν υπακούν στα θέσφατα» της Νέας Τάξης …Όταν δεν υποτάσσονται σε ό,τι πει το «ιερατείο» των Εβραίων τής Νέας Υόρκης, του Βερολίνου ή της Μόσχας …Σε ό,τι πουν οι προστάτες τής LGBTQ κοινότητας και των ανδρών αυτών, οι οποίοι σύντομα θα είναι σε θέση να «γεννήσουν» τους νέους «ανώτερους» ανθρώπους τού μέλλοντος.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν: …Οι Εβραίοι, οι οποίοι σκότωσαν τον Κύριο των Χριστιανών, Τον «ακολούθησαν» μετά τον θάνατό Του και μπήκαν ως «ικέτες» στον δικό Του Οίκο. Εκεί έβαλαν τα παιδιά Του να σκοτωθούν μεταξύ τους, τα εκπόρνευσαν, τα εκμεταλλεύτηκαν, τα λεηλάτησαν και όταν αντιλήφθηκαν ότι μπορεί να κινδυνεύσουν από την αντίδρασή τους, άνοιξαν τις «πόρτες» αυτού του Οίκου κι έβαλαν μέσα —με τη βία— «κάθε καρυδιάς καρύδι», θέτοντας υπό αμφισβήτηση ακόμα κι αυτήν την ίδια την ιδιοκτησία των παιδιών κληρονόμων τού Κυρίου. Οι μόνιμοι «φιλοξενούμενοι» —και ικέτες των Χριστιανών— έκαναν ό,τι έγκλημα είναι δυνατόν να κάνει άνθρωπος εναντίον ανθρώπου και λαός εναντίον λαού. Οπλίστηκαν και περιφέρονται οπλισμένοι, απειλώντας τα θύματά τους με θάνατο. Στην κυριολεξία εξευτέλισαν κάθε έννοια «φιλοξενίας». Έκαναν τον φιλόξενο άνθρωπο να φαίνεται σαν ένα κορόιδο, το οποίο απλά περιμένει να το «σφάξουν» στα αρνί. Εκμεταλλεύτηκαν τον πολιτισμό των ανθρώπων, για να τους καταστρέψουν ολοσχερώς.

ΚΙΣΕ: 80 χρόνια από τη διαπόμπευση Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους ναζί,  η αρχή του «απόλυτου κακού» - iefimerida.gr Όταν όλα αυτά αποκαλυφθούν με στοιχεία, οι Εβραίοι δεν θα έχουν τόπο να σταθούν …Κυριολεκτικά. Όταν ανοίξει ο σφραγισμένος σήμερα «φάκελος» του «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ» τής απάτης, θα τους μισήσει ο Πλανήτης. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους με τον Χίτλερ και τον Στάλιν και τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών Χριστιανών που πέθαναν εξαιτίας τους …Εξαιτίας τής απληστίας τους …Εξαιτίας τού μίσους τους για τους ανθρώπους, που γι’ αυτούς είναι βρομερά «γκοΐμ», τα οποία γεννήθηκαν για να τους υπηρετούν …Τα «γκοΐμ», που ακόμα και σήμερα θέλουν να τα ταλαιπωρούν και να τα προσβάλουν, βάζοντάς τα σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς μόνο και μόνο για να διασκεδάζουν οι ίδιοι. Σε μια τέτοια περίπτωση θα φύγουν στην κυριολεξία με τις κλωτσιές από τη χριστιανική επικράτεια. Θα φύγουν βέβαια όσοι «δικαιούνται» να φύγουν, γιατί κάποιοι άλλοι θα πρέπει να σαπίσουν στις χριστιανικές φυλακές ως εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας.

Με όλα αυτά, τα οποία σύντομα θ’ αποκαλυφθούν, θα επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά τον ποιον τους …Την αναλλοίωτη παρασιτική τους φύση. Είναι τόσο άπληστα κτήνη, που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτε. Αρπάζουν ό,τι βρίσκεται μπροστά τους, όχι επειδή το έχουν ανάγκη, αλλά επειδή νιώθουν ηδονή να το στερούν από τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι πιθανόν να το απολαύσουν. Άρρωστοι «βουλιμικοί» τού χρήματος «φτύνουν» τα πάντα μόνο και μόνο για να μην τα πάρει κανένας άλλος. Δεν πληρώνουν τίποτε και ποτέ και νομίζουν ότι αυτό είναι η «επιτυχία» τους. Έχουν γεμίσει τον κόσμο με «μνημεία» τής δικής τους προπαγάνδας και βάζουν τους άλλους να τα πληρώνουν. Έχουν στα χέρια τους τόση μεγάλη «λεία», η οποία βρίσκεται πέρα από τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης περί μεγεθών.

Θνητοί δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τη σχέση τού χρόνου που τους απομένει στη ζωή με το αντίστοιχο «αθάνατο» χρήμα που διαθέτουν. Θνητοί άνθρωποι με εκατοντάδες σπίτια στην κατοχή τους. «Μεθυσμένοι» από την παντοδυναμία τους έχουν αρχίσει μέχρι και τις «σάρκες» τους να τρώνε …Στην κυριολεξία τις «σάρκες» τους, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ΟΛΑ τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος των Χριστιανών τα έκαναν και εις βάρος των Ισραηλινών …Τους «αδερφούς» τού Ιησού, τους οποίους τους «σταυρώνουν» κατά βούληση μόνο και μόνο γιατί αυτό τους συμφέρει. Τους έβαλαν σε ένα χριστιανικού τύπου κράτος και τους ρήμαξαν …Τους έμπλεξαν σε πολέμους, τους έκλεψαν τους κόπους, τις περιουσίες και τους «τάραξαν» και στα εμβόλια, για να βρουν το πιο φτηνό κι αποδοτικό διδακτικό «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Το κέρδος είναι ο θεός τους και για το κέρδος αυτό μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Αποσκευές στο δρόμο για την εξόντωση: 76 χρόνια από την απελευθέρωση του  Άουσβιτς | Hellasjournal.com

Μιλάμε για πραγματική «αρρώστια» βουλιμικής απληστίας …Μιλάμε για «άρρωστες» καταστάσεις, οι οποίες πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν άμεσα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε για ανήκεστες βλάβες …Μιλάμε για ανθρώπινα κτήνη, τα οποία ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα όχι εξαιτίας κάποιων αναγκών τους, αλλά μόνον από τα κόμπλεξ τους. Στην κυριολεξία ένας μικρός λαός των λίγων εκατομμυρίων ανθρώπων ταλαιπωρεί ένα «σώμα» δισεκατομμυρίων ανθρώπων …Ένας βρόμικος «ιός», ο οποίος έχει «αρρωστήσει» ολόκληρη την ανθρωπότητα και, εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, θα τη «σκοτώσει» …Θα ανακουφιστεί ολόκληρος ο Κόσμος, εάν «γκρεμιστούν» από τις θέσεις τους κι αφαιρεθούν από τα «χέρια» τους οι «λείες» τους …Θα «φωτίσει» ο Κόσμος, εάν φύγουν από τη μέση οι βρομιάρηδες, οι οποίοι έχουν μάθει να περιφέρονται και να πλουτίζουν στο «σκότος». Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Να είναι πραγματικά η λύση των προβλημάτων της η απομάκρυνση ενός λαού από τα ζωτικά «όργανα» της παγκόσμιας λειτουργίας της …Ένα «απόστημα», το οποίο πρέπει να «σκάσει», για να σωθεί ένας οργανισμός από τον «θάνατο».

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για πρωτοφανείς καταστάσεις. Αυτήν τη στιγμή, εξαιτίας των Εβραίων, κυβερνά τον Κόσμο η απόλυτη ανθρώπινη κακοήθεια …Ο «διάβολος», όπως με απόλυτο τρόπο είχε περιγράψει ο Ιησούς, όταν «έδειχνε» τους Εβραίους …Ο απόλυτος «πάτος» ανέβηκε στην «κορυφή». Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία, γιατί οι κακοήθεις άνθρωποι δεν έχουν μεγάλες ικανότητες και δεν έχουν ξαναβρεθεί σε τόσο «υψηλή» θέση. Από λάθη των Χριστιανών η κατάσταση ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο και φτάσαμε στο σημείο αυτό …Φτάσαμε στο σημείο να πάρουν τον έλεγχο του «πιλοτηρίου» τού ανθρώπινου «κυβερνοσκάφους» οι γύφτοι, οι νταβατζήδες και οι μαχαιροβγάλτες. Περί αυτού πρόκειται. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν λειτουργεί πλέον τίποτε …Δεν λειτουργούν οι θεσμοί και δεν λειτουργεί η Δημοκρατία …Τα πάντα έγιναν «πραμάτειες» στους «πάγκους» των γύφτων …Τα πάντα πήραν μια «τιμή» και μπήκαν στο «παζάρι» τού «όσο-όσο».

Μπήκαν οι γύφτοι στο «πιλοτήριο» και ξεχαρβάλωσαν μέχρι και το «πηδάλιο», για να το «πουλήσουν». Δεν έμεινε τίποτε όρθιο και τίποτε σταθερό, για να «επενδύσει» επάνω του ο σύγχρονος άνθρωπος. Χάθηκαν όλες οι αξίες και ο άνθρωπος έχασε τους «φάρους», οι οποίοι τον οδηγούν στον δρόμο του. Χάθηκαν όλα τα «μέτρα» βάση των οποίων μετρώνται οι ανθρώπινες αρετές κι αξίες και παρέμεινε μόνον ο «πήχης» τού χρήματος …Ο «πήχης» που κουβαλάνε οι έμποροι και οι τοκογλύφοι, για να συγκρίνονται μεταξύ τους …Η χαρά των ηλιθίων, των αγράμματων και των αδίστακτων …Η χαρά των «ακολούθων» των Εβραίων …Ο κόσμος των πληρωμένων από τους Εβραίους influencers, που, ως «τυφλά» πρόβατα, οδηγούν τα υπόλοιπα πρόβατα στον γκρεμό. Πετάχτηκαν οι επιστήμονες στα «σκουπίδια» κι έγιναν παγκόσμια πρότυπα επιτυχίας οι γύφτοι και οι τοκογλύφοι.

Πρώτη φορά στην ιστορία τα παιδιά των ανθρώπων έχουν τόσο ευτελή πρότυπα. Θέλουν να μοιάσουν σε πόρνες, σε χαρτοπαίκτες, και σε νταβατζήδες και όχι σε επιστήμονες ή ενάρετους ανθρώπους. Πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχουν διάσημοι άνθρωποι, που οι κώλοι τους είναι πιο γνωστοί από τα πρόσωπά τους. Πρώτη φορά στην ιστορία κώλοι τύπου Καρντάσιαν έχουν μεγαλύτερη οικονομική απόδοση από ολόκληρες βιομηχανίες χιλιάδων εργαζομένων. Όλοι αυτοί έχουν Εβραίους μάνατζερ. Δισεκατομμυριούχους μάνατζερ της ανθρώπινης «αρρώστιας». Δεν υπάρχει μέλλον, εάν δεν αλλάξει αυτός ο παγκόσμιος σχεδιασμός τού «βόθρου». Τελείωσαν τα πάντα. Άδειασαν οι «δεξαμενές» τού «σκάφους». Η ανθρωπότητα έχει βάλει μόνη της τον εβραϊκό βρόχο στον λαιμό της και τώρα έχει παγιδευτεί …και, εάν δεν αντιδράσει, θα πεθάνει από «ασφυξία» …Εάν δεν αντιδράσει, δυστυχώς το «ταξίδι» της κάπου εδώ θα τελειώσει μέσα στο αίμα και τη φτώχεια.

Όλα αυτά έγιναν, εξαιτίας της απληστίας των Εβραίων. Μιας απληστίας «άρρωστης» που όμοιά της δεν έχει κανένας άλλος λαός, εξαιτίας καμίας άλλης θρησκείας. Δεν υπάρχει θρησκεία, η οποία να «υπόσχεται» στους πιστούς της πως, όταν έρθει το «Τέλος τού Κόσμου», θα υπηρετείται ο καθένας απ’ αυτούς από 2800 «γκοΐμ», οι οποίοι είναι σκλάβοι-άνθρωποι. Μόνον στην άρρωστη κοινωνία των βρομιάρηδων υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση του ανθρώπινου είδους και το τραγικό είναι ότι την αντιμετώπιση αυτήν τη «χρεώνουν» στον Θεό. Οι επαγγελματίες τεμπέληδες πίστευαν σ’ έναν Θεό, που θα τους ανταμείψει με δούλους. Οι επαγγελματίες «φιλοξενούμενοι» πίστευαν σ’ έναν Θεό, που θα τους ανταμείψει με την περιουσία τού Οικοδεσπότη τους και τις «υπηρεσίες» των παιδιών Του. Αυτά είναι που πιστεύουν και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουν καμία αναστολή για ό,τι κι αν κάνουν εις βάρος όποιου είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους …«Γουρούνια» σφάζουν και τα γουρούνια τα μισούν. Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έγιναν για τα κέρδη των τοκογλύφων, θα καταλάβει αυτό το οποίο λέμε. Και μόνον να σκεφτεί ότι το σημερινό χάος, το οποίο αυτήν τη στιγμή «ξηλώνει» ολόκληρους λαούς από τις πατρίδες τους, για να έχουν «μπράβους» οι τοκογλύφοι, θα καταλάβει αυτό το οποίο λέμε.

Αυτή, η απληστία των Εβραίων είναι εκείνη που βάζει και τους ίδιους σε περιπέτειες …Τους βάζει σε μπελάδες και τους αναγκάζει να «τρέχουν» για να σωθούν από τη μήνη των θυμάτων τους …Αυτή είναι που τους μετατρέπει σε «ακρίδες» τής ανθρωπότητας, οι οποίες καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και δυστυχώς περνάνε από παντού, γιατί δεν τις σταματάνε τα σύνορα των ανθρώπων. Όποιος τους «φιλοξένησε» την «πάτησε» και στην συνέχεια θέλησε να τους τιμωρήσει. Τους κυνήγησαν Φαραώ κι Αυτοκράτορες κάποτε και δεν διδάχθηκαν τίποτε από τα «παθήματά» τους. Τώρα θα ξαναγίνει το ίδιο με μία όμως διαφορά: …Τώρα, Αυτός, που έχει θιγεί, είναι ο Ίδιος ο Υιός τού Θεού …Αυτόν, που κάποτε σταύρωσαν στον δικό τους Οίκο, θα Τον βρουν απέναντί τους, γιατί τώρα στον δικό Του Οίκο μπήκαν, για να κάνουν τις βρομιές τους. Τώρα, ούτε στον Θεό τους μπορούν να ελπίζουν, γιατί Αυτός, που θα τους κυνηγήσει, θα είναι ο Υιός Του. Μωυσής δεν υπάρχει και κανένας Θεός δεν είναι διατεθειμένος να τους σώσει στην Έρημο. Τώρα θ’ αρχίσει το «τρέξιμο» και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Με αεροπλάνα και βαπόρια θ’ αναγκαστούν να «επιστρέψουν» στο —εχθρικό γι’ αυτούς— Ισραήλ, γιατί απλούστατα δεν θα τους «χωράει» ο Πλανήτης …Ένας Πλανήτης-καζάνι, που «βράζει» από τα προβλήματά του κι αλίμονό τους όταν καταλάβει ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον παντελώς αναίτιο «βρασμό». Είναι δυνατόν στη σημερινή εποχή τής αφθονίας και της γνώσης να λιμοκτονεί ο άνθρωπος, για να μην πέφτουν οι «επενδύσεις» τού Μπάφετ και του Σόρος; …Θέμα χρόνου είναι να «κεραυνοβοληθούν» Άνωθεν.

Το μόνο θετικό γι’ αυτούς είναι ότι δεν χρειάζεται να μπουν σε νέα έξοδα για βαλίτσες …Τις έχουν «φυλαγμένες» στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί συνεταίρων τους. Τότε τις χρειάστηκαν για τις ανάγκες τής θεατρικής «παράστασης», ενώ σύντομα θα τις χρειαστούν πραγματικά, για να βάλουν μέσα την «επιτυχία» τους. Ό,τι δικαιούνται από τον Χριστιανισμό, αυτό ακριβώς θα πάρουν …κι αυτό χωράει σε μία βαλίτσα. Με ό,τι μπήκαν στον Χριστιανισμό, με αυτό θα βγουν. Με τα άπλυτα βρακιά τους και τις ψείρες τους μπήκαν στον Χριστιανισμό, κι αυτά χωράνε σε μια βαλίτσα. Αυτό θα είναι το τελικό κέρδος γι’ αυτά τα άπληστα κτήνη, που όμοιά τους δεν υπήρξαν κι ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Τους περιμένει Τιμωρία, όπως τους είχε Υποσχεθεί ο Θεός και τους είχαν ενημερώσει οι Ραβίνοι τους. Αυτοί, οι οποίοι τώρα γελάνε, κάνοντας ολόκληρη την Ανθρωπότητα να κλαίει, θα είναι εκείνοι, οι οποίοι στο τέλος θα είναι οι μόνοι που θα κλαίνε …Αυτοί, οι οποίοι τα απέκτησαν ΟΛΑ, θα τα χάσουν ΟΛΑ …Από τα πέντε μπάνια σε ένα σπίτι θα πάνε στο ένα μπάνιο για πέντε σπίτια. Από τα ρετιρέ στις Νέες Υόρκες και τα Παρίσια κατ’ ευθείαν σε σκηνές καταυλισμών στην έρημο Νεγκέβ …Στις σκηνές αυτές, τις οποίες οι ίδιοι χρηματοδότησαν για τους καταυλισμούς των θυμάτων τους.

Το ανθρώπινο δράμα των Σύρων προσφύγων - NewsbeastΌλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ΦΙΝΑΛΕ !!!…

…ακόμα και οι σκηνές του Σόρος και των ΜΚΟ !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: