…Τα «μάτια» τής ανθρωπότητας στη Γαλλία !!!…

Εκεί αγωνίζεται η Νέα Τάξη για την επιβίωσή της !!!…

…Θα γίνει ο Μακρόν η νέα Χίλαρι Κλίντον ;;;

Αναμφίβολα βαδίζουμε στο «τέλος» τής Ιστορίας …Η Νέα Τάξη δίνει την τελική μάχη για την οριστική επικράτησή της …Εάν νικήσει στη Γαλλία, θα τα «πάρει» όλα, εάν χάσει, ξεκινά η αρχή τού τέλους της. Γιατί είναι σημαντική η Γαλλία; …Γιατί η Γαλλία είναι το ποθητό «πουγκί» των 30 και πλέον τρισεκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχει ανάγκη η Νέα Τάξη, για να κάνει το περίφημο πλέον «great reset» της. Απλά είναι τα πράγματα. Η Νέα Τάξη, η οποία «υψώθηκε» στον κόσμο, το κατάφερε αυτό επάνω στη «φούσκα» τού παγκόσμιου χρέους …Μια «φούσκα», η οποία ξεκίνησε από τη Wall Street και «ταΐστηκε» από την «τρόμπα» τής FED. Εάν αυτή η «φούσκα» σκάσει, θα τους πάρει όλους μαζί της στον «πάτο». Θα καταρρεύσει η Νέα Τάξη και μαζί της θα παρασύρει όλους τους «εκλεκτούς» της …Από τις σιωνιστικές ΗΠΑ και τη Γερμανία μέχρι τη Ρωσία τού Πούτιν και την Κίνα των κομμουνιστών χαφιέδων.

Για να μη «σκάσει» αυτή η «φούσκα», μία μόνον λύση υπάρχει …Θα πρέπει να γεμίσει με «αξία» …Πραγματική «αξία». Κάπου εδώ μπαίνει ή Γαλλία στην «εξίσωση» των τοκογλύφων. Η Γαλλία, με το χρέος των 10 τρισεκατομμυρίων ευρώ, θα πρέπει να οδηγηθεί στο «σφαγείο» …Στο ίδιο «σφαγείο» στο οποίο βρέθηκε η μικρή Ελλάδα, για να σώσει την αναλογικά «μικρή» Ντόιτσε Μπανκ. Η Γαλλία θα σώσει τη Wall Street και τη διεθνή τοκογλυφία, που «κρύβεται» πίσω από τη FED. Η τεράστια αξία τής περιουσίας τού γαλλικού λαού είναι αυτήν, η οποία έχει το μέγεθος να σώσει τα παγκόσμια λαμόγια και τοκογλύφους. Περί αυτού πρόκειται. Εάν «σφάξουν» τη Γαλλία, έλυσαν τα ΟΛΑ προβλήματά τους. Θα πάει εκεί ένα ενισχυμένο ΔΝΤ και θα κάνει εκκαθάριση δεκάδων τρισεκατομμυρίων ευρώ υπέρ των δανειστών …Πραγματικών τρισεκατομμυρίων σε πραγματικές αξίες. Επειδή το «σφάγιο» πρέπει ν’ ακινητοποιηθεί, η Γερμανία σήμερα εξοπλίζεται, για ν’ απειλεί τον γαλλικό λαό …και σε αυτό εξυπηρετεί το «άλλοθι» του πολέμου στην Ουκρανία …Ο μελλοντικός εκβιασμός τής Γαλλίας είναι ο πραγματικός λόγος τού εξοπλισμού τής Γερμανίας και όχι ο φόβος της για τη γερμανοκρατούμενη Ρωσία των πρακτόρων τής ΣΤΑΖΙ.

Με αυτά ως δεδομένο βλέπουμε ότι η μόνη πιθανότητα να εξυπηρετηθούν τα αντιγαλλικά συμφέροντα των τοκογλύφων είναι με την προδοσία τής Γαλλίας. Αυτό μπορούν να το επιτύχουν μόνον με την παραμονή στην εξουσία τού εκλεκτού τής παγκόσμιας τοκογλυφίας και του Ρότσιλντ —Εμμανουέλ Μακρόν— …Αυτόν έχουν «φτιάξει» εκ του μηδενός και αυτός είναι που τους χρωστάει τα ΠΑΝΤΑ. Μόνον αυτός έχει προετοιμαστεί να προδώσει τη Γαλλία και τον λαό της …Ένας «ουρανοκατέβατος» τραπεζοϋπάλληλος, ο οποίος στο απειροελάχιστο πολιτικό του παρελθόν δεν έχει διστάσει να δείξει από την αρχή τις αντιλαϊκές προθέσεις του. Οι Γάλλοι, όμως, τον έχουν καταλάβει προ πολλού και τον μισούν …Τον μισούν πολύ, γιατί είναι απολύτως ανάλγητος κι αδίστακτος. Άρα η επανεκλογή του δεν είναι εύκολη !!!

Τι έκαναν οι τοκογλύφοι, για να βοηθήσουν αυτόν τον «υπάλληλό» τους; …Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα, τα οποία είχαν στη διάθεσή τους. Κατ’ αρχάς δρομολόγησαν μια «ανώμαλη» προεκλογική περίοδο, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Με «άλλοθι» τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη «μακρόθεν» εμπλοκή τής Γαλλίας σ’ αυτόν ,έθεσαν τη Γαλλία σε μια δήθεν κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν ήθελαν να έχουν μια μακρά προεκλογική περίοδο, η οποία θα έδινε τη δυνατότητα στην κοινωνία να «παράγει» υποψήφιους μέσα από την «τριβή» και τη δημοσιότητα που πάντα παρέχει η προεκλογική περίοδος. Στις προεκλογικές περιόδους αυτός ο οποίος κρίνεται —και άρα αυτός ο οποίος έχει «φθορά»— είναι πάντα ο νυν Πρόεδρος, και ο Μακρόν δεν άντεχε τέτοια «δοκιμασία».

Με το άλλοθι του πολέμου «απέφυγαν» αυτήν την επικίνδυνη για τα συμφέροντά τους κατάσταση …Δεν άφησαν τον Μακρόν να περιέλθει στη δύσκολη θέση ν’ αντιμετωπίσει συνυποψήφιούς του, υπενθυμίζοντας στον λαό τη γνωστή αντιλαϊκή πολιτική του. Η «βουβή» προεκλογική περίοδος ευνόησε τον Μακρόν, γιατί «πάγωσε» τον χρόνο υπέρ των συμφερόντων του …Δεν εμφανίστηκε κανένας νέος αντίπαλος μέσα από μια κοινωνία, η οποία βρίσκεται σε «αναβρασμό» και «παράγει» αντίδραση, και οι υπάρχοντες αντίπαλοι δεν είχαν «χώρο» και «χρόνο» ν’ αναπτύξουν επαρκώς τα προγράμματά τους. Επιπλέον, πάντα σε τέτοιες καταστάσεις φόβου κι ανησυχίας, το πλεονέκτημα το έχει πάντα η υπάρχουσα ηγεσία, γιατί ο λαός σ’ αυτές τις καταστάσεις φοβάται τους πειραματισμούς.

Αυτό ήταν το πρώτο που έκαναν. Το δεύτερο, που έκαναν, ήταν ο σχεδιασμός τού «κουτσού» αντιπάλου στην τελική σύγκρουση …Ένας σχεδιασμός, τον οποίο εμείς τον είδαμε να συμβαίνει σε ανάλογη διπλή αναμέτρηση με τον Κασιδιάρη και οι Αμερικανοί με τον Τραμπ. Τι σημαίνει αυτό; …Με δεδομένο ότι θα είχαν πολύ εύκολη την «πρόκριση» στον δεύτερο γύρο τού Μακρόν, το ζητούμενο γι’ αυτούς ήταν να βάλουν απέναντί του έναν αντίπαλο, τον οποίο θα τον νικούσε εύκολα. Γι’ αυτόν τον λόγο φρόντισαν από την αρχή να ευνοήσουν τον αντίπαλο εκείνον, ο οποίος θα εξασφαλίσει την κοινωνική «πόλωση» που χρειάζεται ο Μακρόν για να νικήσει …Έναν αντίπαλο, ο οποίος θα δίνει ψήφους στον Μακρόν ακόμα και πολιτών που δεν τον συμπαθούν …Έναν αντίπαλο, ο οποίος θα τρομάζει τους δημοκράτες πολίτες και θα τους συσπειρώνει γύρω από τον δικό τους υποψήφιο με τη λογική τού «μη χείρον».

Αυτόν τον σχεδιασμό τον καταφέρνει πάντα το σύστημα, χρησιμοποιώντας τα άκρα, προκειμένου να τρομάξει τον κόσμο …Είτε μιλάμε για ναζιστική ακροδεξιά είτε μιλάμε για κομμουνιστική ακροαριστερά. Συνήθως αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει με τη χρήση τής ακροδεξιάς. Τη Λεπέν, δηλαδή, το ίδιο το σύστημα τη «βαστά» μόνιμα στην επικαιρότητα για δική του «χρήση». Το ίδιο το σύστημα τη «φούσκωσε» εις βάρος ΟΛΩΝ των υποψηφίων, για να φτάσει στη δεύτερη Κυριακή. Γιατί; …Για να «καθαρίσει» τους τυχόν επικίνδυνους αντιπάλους τού Μακρόν και να φτάσει η ίδια στην τελική αναμέτρηση με το «στίγμα» τής Νεοναζί υποψήφιας. Της έδωσαν όλα τα σωστά επιχειρήματα που απειλούν τον Μακρόν απλά και μόνον για να τα «κάψουν» …Απλά και μόνον για να μην τα χρησιμοποιούν με την ίδια δημοσιότητα κάποιοι άλλοι πολιτικοί …Να τα εμφανίζουν σαν «ακροδεξιές» υστερίες «καθυστερημένων» και «ψεκασμένων» …Να τα εμφανίζουν σαν λόγια τού Πούτιν, ο οποίος θέλει να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Γι’ αυτόν τον λόγο την πρόβαλαν τόσο-όσο …Την πρόβαλαν πολύ για την «επιτυχία» της στην πρώτη Κυριακή και θα την «αδειάσουν» στη δεύτερη …Την «κουβάλησαν» με τα δικά τους μέσα μέχρι τη δεύτερη Κυριακή και στην κρίσιμη στιγμή θα την παρατήσουν να «βουλιάξει». Αυτό είναι το σχέδιό τους, και συνήθως πετυχαίνει, γιατί πάντα βγάζουν «κρυφά» χαρτιά, τα οποία εκθέτουν τους υποψήφιους τους οποίους έχουν επιλέξει οι ίδιοι γι’ αντιπάλους.

Μέχρι τώρα ο σχεδιασμός τους είναι ιδανικός …ΑΛΛΑ …Πάντα υπάρχει το «αλλά», όταν ο λαός είναι θυμωμένος, όπως είναι σήμερα οι Γάλλοι και υποψήφιός τους είναι ένα «κουτσάλογο», όπως ο γελοίος Μακρόν. Εάν δεν καταφέρουν να πείσουν τους Γάλλους ότι η Λεπέν είναι πραγματικός κίνδυνος για τη Δημοκρατία, θα την «πατήσουν» …Θα την πατήσουν, όπως την πάτησαν οι ίδιοι άνθρωποι και στις ΗΠΑ …Όταν οι ίδιοι τοκογλύφοι —οι οποίοι είναι και τα αφεντικά τού Μακρόν— θεώρησαν ότι, εάν έβαζαν απέναντι στην «πολυδιαφημισμένη» Χίλαρι Κλίντον τον «ακροδεξιό» —για τα αμερικανικά δεδομένα— και σχεδόν «γραφικό» Τραμπ, αυτή θα έκανε «περίπατο». Η ιστορία έδειξε ότι ο αμερικανικός λαός δεν «τσίμπησε» στο δόλωμα κι έστειλε στα σκουπίδια την εκλεκτή των τοκογλύφων. Μόνοι τους οι τοκογλύφοι δημιούργησαν έναν νέο ηγέτη, που, ακόμα και με την πύρρεια νίκη —νοθεία το λέμε— που κατάφεραν εναντίον του με τον Μπάιντεν, αυτός εξακολουθεί να τους κάνει ζημιά !!!

Οι Γάλλοι μπορούν να εκμεταλλευτούν το αμερικανικό «προηγούμενο» και ν’ αντιστρέψουν τον σχεδιασμό των τοκογλύφων. Μπορούν να μιμηθούν τους Αμερικανούς και να «βαδίσουν» στον «δρόμο» που εκείνοι έχουν ανοίξει. Το παράδειγμα του Τραμπ τούς αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνη επιλογή αυτό που τους προσφέρουν οι «κινδυνολόγοι» και οι «καταστροφολόγοι» των διαφόρων Λεσχών εξουσίας. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; …Με αντιστροφή των όρων τής εκλογικής αναμέτρησης. Ο σχεδιασμός των τοκογλύφων τώρα θα προστατεύει τον Μακρόν και θα «εστιάζει» το ενδιαφέρον του στη Λεπέν και το οικογενειακό της «παρελθόν». Θα βάλουν τον Μακρόν στο δημοκρατικό «απυρόβλητο» και θα «πυροβολούν» τη Λεπέν με «κινδυνολογίες» και αναπόδεικτες υστερίες υπέρ δήθεν της Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ενότητας. Θα αφήνουν υπονοούμενα —όπως και στην περίπτωση του Τραμπ—για επικίνδυνες σχέσεις της με τον Πούτιν. Θα βάλουν τα δικά τους «διεθνή» ΜΜΕ να «εκβιάζουν» τον γαλλικό λαό και να τον κατηγορούν για «φασιστικές» τάσεις …Copy-paste των προηγούμενων αμερικανικών εκλογών θα επιχειρήσουν.

Όμως, αυτό, εξαιτίας τού προηγούμενου της επιτυχίας των Αμερικανών, είναι κάτι που αλλάζει …Οι Γάλλοι μπορούν ν’ αλλάξουν την «ατζέντα» τής κρίσιμης αυτής εκλογικής σύγκρουσης. Όπως ο αυτοματισμός τής ταύτισης της Λεπέν με τον «Χίτλερ» ευνοεί τους τοκογλύφους, έτσι κι ένας ανάλογος αυτοματισμός τής ταύτισης του Μακρόν με τη Χίλαρι μπορεί να τους καταστρέψει. Εάν οι Γάλλοι πειστούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν όπως οι Αμερικανοί απέναντι σε μια αρσενική κι εξίσου άχρηστη «Χίλαρι», τότε το αποτέλεσμα θα είναι «αντιθρίαμβος» του Μακρόν …έστω κι αν δεν είναι «θρίαμβος» της Λεπέν …Και «κατσαρόλα» να βάλουν απέναντι σ’ αυτήν την αρσενική looser-Χίλαρι των τοκογλύφων, θα την κερδίσει.

ΑΥΤΟ πρέπει να είναι το ζητούμενο των γαλλικών εκλογών. Και μόνον να δει κάποιος ποιοι ανά τον κόσμο υποστηρίζουν τον Μακρόν, θα καταλάβει τι συμβαίνει …και θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο έχει ως επιλογή. Δεν υπάρχει νεοταξίτικη «σαβούρα», που να μην υποστηρίζει σήμερα τον Μακρόν για το «καλό» τής Γαλλίας. Όλοι οι υποστηρικτές τής Κλίντον και του Μπάιντεν σήμερα υποστηρίζουν φανατικά τον Μακρόν για το «καλό» τής Γαλλίας και του Πλανήτη. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να εντοπίσουμε το πραγματικό ζητούμενο αυτών των εκλογών. Το ζητούμενο δεν πρέπει να είναι η νίκη τής Λεπέν, γιατί αυτό δεν «λειτουργεί» …Το ζητούμενο πρέπει να είναι η ήττα τού άχρηστου νεοταξίτη υπάλληλου των Ρότσιλντ. Οι Γάλλοι πρέπει να «δηλώσουν» με τις πράξεις τους ότι επιδιώκουν να γκρεμίσουν από την εξουσία τον Μακρόν των τοκογλύφων και όχι τη νίκη τής Λεπέν …Η νίκη τής Λεπέν να είναι απλά ένα τίμημα για μια μεγάλη νίκη.

Αυτό είναι που κινδυνεύουν να πάθουν οι νεοταξίτες στη Γαλλία …και, εάν συμβεί αυτό, η κατάρρευση της Νέας Τάξης δεν θα είναι μακριά …Δεν έχει τον χρόνο ν’ αντέξει μια ακόμα θητεία ενός «Τραμπ» τής Ευρώπης …«Καίγεται» η Νέα Τάξη για τη «λεία» τής Γαλλίας κι αυτό μόνον ο Μακρόν μπορεί να τους το εξασφαλίσει στον χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους. Ο Μακρόν από τώρα —και προκειμένου να εξασφαλίσει τη βοήθειά τους για την επανεκλογή του— έχει προφανώς δεσμευτεί ότι θα βάλει άμεσα τη Γαλλία σε συνθήκες Μνημονίου …Έχει ήδη προετοιμάσει τους Γάλλους γι’ αυτά που τους περιμένουν στις ιδιωτικοποιήσεις, στο ασφαλιστικό και στο εργασιακό τους θέμα, τα οποία είναι όλα copy-paste εκείνων που εφαρμόστηκαν στην «ισοπεδωμένη» Ελλάδα. Η Λεπέν, ακόμα κι αν πιεστεί να υποταχθεί στη θέλησή τους, θέλει χρόνο για να το κάνει …και, χρόνος για τη Νέα Τάξη δεν υπάρχει …Δεν μπορεί η Λεπέν, η οποία σήμερα δίνει την εκλογική της μάχη με όπλο την οικονομία, να υπογράψει Μνημόνιο στους επόμενους μήνες …Δεν έχει κανέναν λόγο να πάρει «επάνω» της όλες τις «αμαρτίες» ενός σάπιου πολιτικού συστήματος δεκαετιών.

Εάν η Λεπέν γίνει ο Τραμπ τής Γαλλίας, τότε η Νέα Τάξη δεν θα μακροημερεύσει. Το «κραχ» τού Χρηματιστηρίου θα είναι αναπόφευκτο. Η κατάρρευση τής Wall Street θα παρασύρει τους τοκογλύφους και τους υπαλλήλους τους στον «πάτο» …Ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι θεωρούνται «εχθροί» τής Νέας Τάξης και είναι στην κυριολεξία «ενεργούμενά» της, όπως οι «Ρώσοι» τού Πούτιν ή οι «Κινέζοι» τού Σι Τζινπίνγκ. Εάν χαθούν οι εκλογές στη Γαλλία, θα έχουμε «κλάματα» στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ …Θα κλάψει και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, την οποία τόσο πολύ αγάπησε τον Εμμανουέλ …Θα κλάψει και η «συναγωνίστριά» του η Γκρέτα Τούνμπεργκ. Κυρίως, όμως, θα έχουμε κλάματα δισεκατομμυριούχων, οι οποίοι θα πέφτουν από τους ουρανοξύστες όπως το 1929. Στην περίπτωση αυτήν οι σύγχρονες «Αντουανέττες» δεν θα χάσουν μόνον το «παντεσπάνι» τους, αλλά και τα «κεφάλια» τους. Η «βασιλεία» των τοκογλύφων κινδυνεύει στη Γαλλία, η οποία ετοιμάζεται να φορέσει τα «κίτρινα γιλέκα» της. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα Γαλλική Επανάσταση, η οποία και πάλι θα «χαρακτηριστεί» από ενδυματολογικές ιδιομορφίες …Από τους «ξεβράκωτους» θα πάμε στους «γιλεκωμένους» επαναστάτες !!! …Η βρομερή αρσενική «Χίλαρι» των τοκογλύφων πρέπει να «πνιγεί» στον Σηκουάνα…

…Vive la France !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Share: