Βενιζελισμός …η μάστιγα του Ελληνισμού !!!

100 χρόνια διχασμού και προδοσίας !!!

Η συμμορία των «ξυπόλητων» συνεχίζει να επενδύει στον Εθνικό Διχασμό !!!…

 

…Από τον Βενιζέλο και τον Μητσοτάκη …στον ψυχοπαθή Κούλη !!!

Συνεχίζεται η «μπίζνα» των Βενιζελικών τού Διχασμού !!!

Έτσι μονοπωλούν την εξουσία αυτοί,

οι οποίοι «ξεπουλάνε» τον Ελληνισμό για τον προσωπικό τους πλουτισμό !!!

 

Ο Βενιζέλος πέθανε στο εξωτερικό για έναν πολύ απλό λόγο …Δεν μπορούσε να ζήσει στην Ελλάδα …Θα τον σκότωναν οι Έλληνες …Ακόμα και πεθαμένο δεν γνώριζαν οι φίλοι του —και οι λίγοι οπαδοί του— αν θα μπορούσαν να τον φέρουν στην Ελλάδα να τον θάψουν. Για τους Έλληνες εκείνης της εποχής ήταν ένας Προδότης …Ο μεγαλύτερος μέχρι εκείνη την ώρα προδότης τής ελληνικής ιστορίας …Ο κύριος υπεύθυνος της Μικρασιατικής Καταστροφής …Ήταν εκείνος, ο οποίος προκάλεσε κι επένδυσε στο εθνικό διχασμό. Δίχασε την Ελλάδα σ’ αυτούς που ήθελαν τη συμμετοχή στον Πόλεμο και σ’ αυτούς που δεν την ήθελαν. Εξυπηρετούσε τα ξένα συμφέροντα και παρίστανε και τον «πατριώτη», που δήθεν ενδιαφερόταν για τα ελληνικά συμφέροντα, ενώ οδηγούσε συνειδητά τον Ελληνισμό στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Αυτός είναι που συνεργάστηκε με τον Κεμάλ και μέσω της εκστρατείας στην Ουκρανία «ξήλωσε» τον Ελληνισμό από τη Μικρά Ασία. Το πιο δόλιο πολιτικό του επίτευγμα ήταν που κατόρθωσε κι έκανε το ΚΚΕ ιδιωτική του επιχείρηση. Οι ξένοι προστάτες του τού επέτρεψαν την «εργαλειοποίηση» του κομμουνισμού. Με τον τρόπο αυτόν —και με άπειρη βία— μονοπώλησε την εξουσία προπολεμικά. Χρησιμοποιώντας το προβοκατόρικο ΚΚΕ, «ερέθιζε» κατά βούληση τον λαό και τον ωθούσε σε ακραίες αντιδράσεις. Έβαλε τους Έλληνες να μισούν άλλους Έλληνες και μετά την κοπάνησε. Οι Έλληνες από τότε «αλληλοτρώγονταν» μεταξύ τους κι αυτός «ξεκοκάλιζε» μόνος του τη «λεία» του στο Παρίσι …Ο δήθεν «εχθρός» τού Κεμάλ, τον οποίο πρότεινε για το Νόμπελ Ειρήνης !!! …Ο δήθεν «αντικομμουνιστής», ο οποίος ήταν το κρυφό αφεντικό τού ΚΚΕ.

Ο ανιψιός του Μητσοτάκης ήταν γνήσιος συγγενής του. Επένδυσε κι αυτός στον Διχασμό. Εκμεταλλεύτηκε κι αυτός την «κληρονομιά» τού ΚΚΕ από τον θείο του. Την πολιτική του πορεία την ξεκίνησε κι αυτός επάνω σε μια εθνική καταστροφή. Μετά τον πλουτισμό τους στην Κατοχή —εξαιτίας τής συνεργασίας τους με τους ΝΑΖΙ— οι Βενιζελικοί μεθόδευσαν τον Εμφύλιο, για να παραστήσουν τους «προστάτες» τής Δημοκρατίας …Οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ, οι οποίοι θα μας «έσωζαν» από τον Στάλιν. Ο Μητσοτάκης πρωταγωνίστησε σ’ αυτήν την τρομερή συνωμοσία εις βάρος τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι που συνεργάστηκε με το «ιδιόκτητο» ΚΚΕ, για να προκαλέσουν οι Βενιζελικοί τον σωτήριο για τους ίδιους Εμφύλιο πόλεμο, ώστε στη συνέχεια να διαχειριστούν την καταστροφή επάνω στα συντρίμμια τής κοινωνίας. Δίχασαν τους Έλληνες και μονοπώλησαν την εξουσία μεταπολεμικά με το δήθεν «δίπολο» Δεξιάς κι Αριστεράς.

…Αυτοί είναι που «έστησαν» αυτό το εμφυλιοπολεμικό «δίπολο», το οποίο «καθήλωνε» τη χώρα στην αδυναμία και μας οδήγησε μέσω της Χούντας στην Καταστροφή των Μνημονίων. Αυτοί μόνον γνώριζαν πώς λειτουργούσε αυτό το τεχνητό δίπολο του «μίσους» και γι’ αυτόν τον λόγο πήραν εύκολα τον απόλυτο έλεγχό του με τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες, οι οποίοι ήταν καθαρά Βενιζελικοί …Οι δήθεν μεγάλοι «αντίπαλοι» της Μεταπολίτευσης, οι οποίοι έβαλαν τους Έλληνες στα «μπλε» και στα «πράσινα» καφενεία …Οι «δημοκράτες» δήθεν «εχθροί» των ΚΚΕδων, τους οποίους οι ίδιοι τους νομιμοποίησαν με μισθούς σε Βουλή και Συνδικάτα !!!

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Β. Ζελένσκι |  Insider Τώρα ήρθε η ώρα τού ψυχοπαθούς Κούλη να εξυπηρετήσει τα αφεντικά τής οικογένειάς του και να πάρει κι αυτός το «κατιτίς» του …Θέλει κι αυτός να μονοπωλήσει την ίδια εξουσία με τις «ευλογίες» των ίδιων ξένων κέντρων εξουσίας …Των κέντρων εξουσίας, που ελέγχουν και προστατεύουν την οικογένειά του από την εποχή τού προδότη Βενιζέλου. Τώρα, που το «δίπολο» Αριστεράς και Δεξιάς δεν λειτουργεί, αποφασίστηκε ν’ αντικατασταθεί με ένα άλλο. Κι αυτός, όπως κι ο Βενιζέλος επέλεξε ένα υψηλό «όραμα», για να παγιδεύσει τον ελληνικό λαό στη λογική του και βέβαια σ’ αυτήν των αφεντικών του …Για την «ελευθερία» και τη «Δημοκρατία» τού Πλανήτη.

Όπως κι ο πρόγονός του Λευτεράκης ξεκινάει κι αυτός το σχέδιό του από την Ουκρανία. Όπως κι ο πατέρας του, έτσι κι αυτός θα εκμεταλλευτεί το ιδιόκτητο ΚΚΕ, για να διχάσει την κοινωνία. Η διαφορά είναι ότι αυτός αλλάζει τις παραμέτρους τού νέου διχασμού …Αυτός προσπαθεί να επαναφέρει τον διχασμό τής εποχής τής Επανάστασης του ’21 …Κάνει κάτι «κραυγαλέα» αντιρωσικό, το οποίο προκαλεί την αντίδραση της Ρωσίας, με στόχο να προκαλέσει τον φόβο στην ελληνική κοινωνία. Γιατί το κάνει αυτό; …Για να διχάσει τον κόσμο και να μπει ο ίδιος αυθαίρετα επικεφαλής τής μίας τάσης. Μπαίνει επικεφαλής των «φιλοδυτικών» Ελλήνων, δημιουργώντας μόνος του μια «φιλορωσική» μερίδα Ελλήνων. Φανατίζει με τις δικές του παράνομες κι εγκληματικές επιλογές τούς «φιλορώσους», για να συσπειρώσει γύρω του τους «φιλοδυτικούς». Επαναφέρει το «παραμύθι» που «καπέλωσε» τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του ‘21 και «καθήλωσε» την Ελλάδα στους «δανειστές» της …Το φιλορωσικό «παραμύθι» που εξόντωσε τον Κολοκοτρώνη και όλους τους αγνούς αγωνιστές. Εξαιτίας εκείνου του «παραμυθιού» βγήκαν από το «παιχνίδι» όλοι οι καθαροί Έλληνες κι επιβίωσαν οι Κωλέττηδες της εποχής …Τα λαμόγια και οι απατεώνες …Οι τοπικοί αντιπρόσωποι των δανειστών εκείνης της εποχής.

Οι ίδιοι «δανειστές» παίζουν τώρα το ίδιο διχαστικό παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τον τελευταίο εκπρόσωπο των Βενιζελικών …Και πάλι χρησιμοποιούν τους «ειδικούς» τού διχασμού, που είναι οι αδίστακτοι Βενιζελικοί …Και πάλι θα βάλουν σε «περιπέτειες» τον Ελληνισμό. Είναι ανάγκη να το κάνουν αυτό, για να τον καθηλώσουν στη μεταμνημονιακή εποχή κι αυτό γίνεται μόνον εάν τον διατηρούν διχασμένο …Αυτό είναι που «χτίζει» μεθοδικά ο ψυχοπαθής βενιζελικός Μητσοτάκης. Πρώτα δημιούργησε μια εθνική «ένταση» με «ψεκασμένους» και «τρυπημένους» και τώρα φαίνεται ότι σοβαρεύει ο σχεδιασμός αυτός …Τώρα θα διχαστεί ο Ελληνισμός στους φιλοδυτικούς «προοδευτικούς» —οι οποίοι είναι με την Ουκρανία— και τους «οπισθοδρομικούς» φιλορώσους —οι οποίοι είναι με τον Πούτιν— …Αυτός είναι ο σχεδιασμός και σ’ αυτόν επενδύουν οι Βενιζελικοί για να μονοπωλήσουν την εξουσία για τη μεταμνημονιακή εποχή …Οι Βενιζελικοί, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα την οικονομία και τα ΜΜΕ …Οι κρατικοδίαιτοι —απ’ όλες τις απόψεις— Βενιζελικοί. Αυτοί θ’ αλλάξουν τα «κουστούμια» της Αριστεράς και της Δεξιάς και θα συνεχίσουν να μονοπωλούν οι ίδιοι την εξουσία μετά την εποχή των Μνημονίων …Μια εποχή στην οποία πρωταγωνίστησαν οι ίδιοι με όλους τους τρόπους. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι τα Μνημόνια τα υπέγραψαν «με τα δύο χέρια» οι Βενιζελικοί Μητσοτάκηδες και Παπανδρέου κι απ’ αυτά κέρδισαν δισεκατομμύρια οι Βενιζελικοί επιχειρηματίες …ΜΟΝΟΝ αυτοί και κανένας άλλος …Οι υπόλοιποι Έλληνες απλά καταστράφηκαν.

Να εξηγήσουμε μερικά πράγματα περί διχασμού, για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Πολλοί νομίζουν ότι αυτά τα οποία λέμε είναι διχαστικά. Αυτό είναι λάθος. Ο διχασμός δεν «παράγεται» μ’ αυτόν τον τρόπο …Δεν μπορεί να «παραχθεί» μ’ αυτόν τον τρόπο. Το να πει κάποιος ότι η βενιζελική συμμορία έχει σακατέψει τον Ελληνισμό, αυτό είναι «καταγγελία» και όχι «διχαστικός λόγος». Αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει διασπαστικά για τον λαό. Αυτό ανοίγει απλά μια συζήτηση, για ν’ ακουστούν πολιτικά επιχειρήματα και ιστορικές αλήθειες. Δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα διχασμός μεταξύ των Βενιζελικών και των «Αντιβενιζελικών» …Δεν λειτουργεί έτσι αυτή η κατάσταση. Ο διχασμός λειτουργεί με άλλον τρόπο, και τον οποίον τον γνωρίζουν άριστα οι βενιζελικοί πράκτορες ξένων συμφερόντων …Τον διχασμό τον προκαλούν οι Βενιζελικοί με τη χρήση τής εξουσίας …Χωρίς εξουσία δεν μπορείς να κάνεις φασαρία ούτε σε καφενείο …Χωρίς εξουσία το πολύ-πολύ να γίνεις γραφικός …Χωρίς εξουσία δεν μπορεί κανένας να διχάσει τον κόσμο.

Πώς γίνεται η μεθόδευση που προκαλεί διχασμό και στον οποίο είναι ειδικοί οι Βενιζελικοί; …Εκμεταλλευόμενοι την εξουσία —την οποία συνήθως αρπάζουν με δημαγωγικό τρόπο—, διχάζουν τον Κόσμο με ένα μείζον εθνικό ή κοινωνικό θέμα και μπαίνουν αυθαίρετα επικεφαλής τής μιας τάσης. Μόνοι τους —με προκλήσεις και με προβοκάτσιες— δημιουργούν τους εξοργισμένους «Αντιβενιζελικούς», για να εξασφαλίζουν τούς «τζάμπα» Βενιζελικούς. Ο διχασμός, δηλαδή, είναι αυτός, που τους «κουβαλάει» τους ίδιους και όχι το αντίθετο. Απλά, για λόγους άμυνας, αυτοί μόνοι τους «βαπτίζουν» το δικό τους μέρος «βενιζελικό», για να δημιουργήσουν τη δική τους άμυνα και να τρομάξουν τον κόσμο που θα ήθελε να τους απειλήσει. Πάντα είναι «πολλοί», εξαιτίας τού τεχνητού διχασμού και όχι επειδή είναι πολλοί …Είναι «πολλοί» οι Βενιζελικοί, γιατί πάντα είναι πολλοί οι «εμβολιασμένοι» τους …Ήταν «πολλοί» προπολεμικά, γιατί ήταν πολλοί οι Μικρασιάτες πρόσφυγες στους οποίους οι βενιζελικοί –με την εξουσία που κατείχαν— «πουλούσαν» προστασία απέναντι στους γηγενείς …Ήταν «πολλοί» μεταπολεμικά, γιατί ήταν πολλοί οι αντικομμουνιστές στους οποίους οι Βενιζελικοί με την εξουσία που κατείχαν «πουλούσαν» προστασία από το δικό τους ΚΚΕ των κατσαπλιάδων.

Σήμερα είναι η δική μας επέτειος: «Μένουμε Ευρώπη» - DailyPost.gr Όλα «στημένα», εφόσον μόνοι τους δημιουργούσαν ΟΛΟ το «σκηνικό» εκείνο, το οποίο τους επέτρεπε να πουλάνε «νταβατζηλίκι». Στην πρώτη περίπτωση οι Βενιζελικοί ήταν οι συνεργάτες τού Κεμάλ, που δημιούργησε τους πρόσφυγες και στη δεύτερη οι Βενιζελικοί ήταν οι προστάτες και καθοδηγητές τού ΚΚΕ, που πυροδότησε τον Εμφύλιο. Συνέταιροί τους ήταν οι δύο σφαγείς τού Ελληνισμού. Δικοί τους συνεργάτες ήταν τα «φόβητρα», που τους επέτρεπαν να πουλάνε «προστασία» στους Έλληνες, οι οποίοι «μάτωναν» από τα δικά τους «παιχνίδια». Τώρα φιλοδοξούν να γίνουν και πάλι «πολλοί» μεταμνημονιακά, γιατί είναι πολλοί οι «μένουμε Ευρώπη», οι οποίοι σε κάποια στιγμή θα γίνουν τα «καλά» παιδιά με στόχο ν’ απολαύσουν εύνοια από τη βενιζελική εξουσία.

Με την προκλητική αντιρωσική ρητορεία θα προσπαθήσουν οι Βενιζελικοί να εκμεταλλευτούν αυτούς, οι οποίοι αντέδρασαν στο έγκλημα του Μητσοτάκη με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Θα τους εμφανίσουν αυθαίρετα ως φιλορώσους. Θα προσπαθήσουν να τους δαιμονοποιήσουν, ώστε να «καβαλήσουν» τους φιλοευρωπαϊστές, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να έχουν πολιτικό ρόλο στη χώρα. Με τη χρήση τής εξουσίας —και παντελώς αυθαίρετα— θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μερίδα των Ελλήνων σαν «φιλοπουτινικούς» και άρα «κρυπτοκομμουνιστές», για να μπορέσουν «εξ αντανακλάσεως» να ταυτιστούν οι ίδιοι με την «ελευθερία» και τη «δημοκρατία». Σε συνεννόηση με τους δικούς τους ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να βάλουν νέο «κουστούμι» στην «Αριστερά», ώστε οι ίδιοι να εμφανίζονται σαν οι ηγέτες τής νέας «δεξιάς» …Οι «πολεμιστές» τής «ελευθερίας» …Οι τιμωροί των «κρυπτοκουμμουνιστών». Γι’ αυτόν τον λόγο υιοθέτησαν τον «σκληρό» λόγο απέναντι στον Πούτιν και στη Ρωσία…

…Με εντολή Βενιζελικών «αποχώρησε» προκλητικά από τη Βουλή το ΚΚΕ των χαφιέδων την ημέρα τής ομιλίας τού Ζελένσκι …Αποχώρησε, για να «χρωματίσει» όλους εκείνους, οι οποίοι διαφωνούσαν με το θλιβερό σώου των φασιστών …Αποχώρησε, για να «καπηλευτεί» όλους όσους είχαν πραγματικούς λόγους και πραγματικά επιχειρήματα απέναντι στην αθλιότητα Μητσοτάκη. Η «βαφή» τους, όμως, έγινε από το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ είτε το ήθελαν είτε όχι. Τα κομουνιστικά «κόπρανα» πετάχτηκαν, για να βρομίσουν την τεράστια κοινωνική «δεξαμενή» αυτών, οι οποίοι αντιδρούν στα εθνικώς επικίνδυνα παιχνίδια των Βενιζελικών. Ο σχεδιασμός τού διχασμού δρομολογήθηκε και πάλι με τη βοήθεια του ανθελληνικού και μονίμως προδοτικού ΚΚΕ …Του δικού τους ιδιόκτητου ΚΚΕ, το οποίο τους φύλαγε με τα ρόπαλα όταν υπέγραφαν το προδοτικό Μνημόνιο. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν τους σημερινούς «κάνουμε τα εμβόλια» σε αυριανούς «μένουμε Ευρώπη» …Στόχος αυτών, οι οποίοι «ταυτίστηκαν» δήθεν με την «επιστήμη», να ταυτιστούν και με τη «δημοκρατία». Μετά τα εμβόλια του Εβραίου Μπουρλά επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες με τους «ηρωισμούς» τού Εβραίου Ζελένσκι.

Πάλι χωρίζουν τους Έλληνες σε «καλά» και «κακά» παιδιά, δίνοντας στους εαυτούς τους τον ρόλο τού προστάτη των πρώτων. Αυτό είναι το κόλπο. Δεν μπορεί να υπάρξει διχασμός μόνον με τα λόγια και χωρίς τη συμμετοχή τής κρατικής εξουσίας. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητη γι’ αυτούς η μόνιμη επαφή με την εξουσία. Γι’ αυτόν τον λόγο διατηρούν με όλους τους τρόπους κι όλα τα μέσα το ΚΚΕ στη Βουλή …Έναν «δεινόσαυρο» του φασισμού, ο οποίος δεν υπάρχει πλέον σε καμία άλλη χώρα …Μόνον στην Ελλάδα πληρώνεται με κρατικά χρήματα ένα σκουπίδι τού φασισμού …Πληρώνεται, γιατί είναι απαραίτητο για τους Βενιζελικούς. Χωρίς τη βοήθεια του ΚΚΕ δεν μπορούν να διχάζουν τον λαό …Δεν μπορούν να δημιουργούν τη δική τους κατά παραγγελία «Αριστερά», για να παριστάνουν αυτοί τους «δεξιούς» …Δεν μπορούν να δημιουργούν «εντυπώσεις», τις οποίες μετά θα τις «εισπράξουν». Με το ΚΚΕ «λερώνουν» όποιον θέλουν, για να εμφανίζονται αυτοί σαν «καθαροί». Έχουν ανάγκη μια «μήτρα» φασισμού, ώστε, οι «σωτήρες» τής δημοκρατίας, να εμφανίζουν κάποιους άλλους σαν «κρυπτοφασίστες». Αρκεί να βάλουν το ΚΚΕ να κάνει μια «επιλογή» και διχάζουν την κοινωνία όπως διασπά κάποιος έναν όχλο όταν του πετάει κόπρανα …και κανένας δεν θέλει να λερωθεί μ’ αυτά.

Αυτό κάνουν πάντα με τις δικές τους αυθαιρεσίες, τις οποίες τις μετατρέπουν σε «εθνικές κρίσεις» με τη χρήση τού «μολυσματικού» ΚΚΕ. Με αυθαιρεσίες κι αθλιότητες μόνοι τους δημιουργούν τους «απέναντι», για να «καπελώνουν» τους πολλούς …Μόνοι τους δημιουργούν τους «ψεκασμένους», για να «καβαλήσουν» τους υπόλοιπους που θα «τσιμπηθούν». Η πρακτική τους είναι πολλές φορές δοκιμασμένη κι έχει πάντα επιτυχία …Ένας τυφλοσούρτης, που μέχρι και το κουτορνίθι ο Κούλης τον έμαθε απ’ έξω. Ενώ είναι μια ολιγομελής συμμορία βαθύπλουτων προδοτών, κατορθώνουν και «κρύβονται» πίσω από τους φουκαράδες και τις αγωνίες τους …Αυτό είναι που κάνουν εδώ κι έναν αιώνα οι πειναλέοι κατσικοκλέφτες, χρησιμοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό σαν ιδιωτική τους επιχείρηση. Ξοδεύουν δημόσια χρήματα και χρησιμοποιούν τους κρατικούς μισθούς και τις επιδοτήσεις για ν’ «αγοράζουν» συμπαθούντες.

Ανταμείβουν με δημόσιο χρήμα τα «καλά» παιδιά», για να εξασφαλίζουν τον ρόλο τού «πατερούλη» μέσα στην κοινωνία. Οι «εφευρέτες» των «θαλασσοδανείων», που «γεννάνε» μεγιστάνες ανάμεσα σε «κολλητούς». Μια συμμορία λίγων απατεώνων είναι, που, όταν δεν παριστάνουν τους Κυβερνήτες τής χώρας, κρύβονται στα υπόγεια των πρεσβειών, για να τους φυγαδεύσουν από τη χώρα …Τους φυγαδεύουν οι ξένοι μετά από μια προδοσία, για να τους ξαναστείλουν να κάνουν το ίδιο. Γι’ αυτό και φυλάσσονται καθημερινά σαν να είναι οι «Κορλεόνε» …Εκατομμύρια ευρώ κοστίζει —στον λαό— η καθημερινή φύλαξή τους —από τη «λατρεία» του λαού— …Μπίζνες δισεκατομμυρίων κάνουν οι Βενιζελικοί εις βάρος των Ελλήνων. Από αυτά τα δισεκατομμύρια προκύπτουν και τα Ρόλεξ τού Κουτσούμπα ή τα Κολέγια της Παπαρήγα.

Τα «έσπασαν» Μητσοτάκης - Μαρινάκης; Το μήνυμα του Κυριάκου στον  επιχειρηματία | Το Κουτί της Πανδώρας

Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι είναι οι εθνικοί μας κρατικοδίαιτοι «δισεκατομμυριούχοι» και θα καταλάβει ΑΠΟΛΥΤΑ αυτά τα οποία λέμε. Απλά είναι τα πράγματα …Ό,τι είναι «ΣΥΜΦΟΡΑ» για τον ελληνικό λαό, για τους βενιζελικούς είναι «άλμα» προς τον πλούτο …Μικρασιατική Καταστροφή, Γερμανική Κατοχή, Χούντα, Κομματική Μεταπολίτευση, Μνημόνια, Πανδημία, Ουκρανία …ήταν για τους Έλληνες ΣΥΜΦΟΡΕΣ και για τους Βενιζελικούς μεγάλες «μπάζες». Παντού αρνητικοί πρωταγωνιστές και παντού επωφελημένοι, για να γίνουν μέσα σε λίγες δεκαετίες από ξυπόλητοι κανονικοί μεγιστάνες …Παντού μπλεγμένοι και παντού με κέρδη …Αρνητικοί πρωταγωνιστές σε όλα τα καταστροφικά «άλματα» για τον λαό, που όμως γι’ αυτούς είχαν τρομερή οικονομική απόδοση. Άρα, ΠΟΙΟΣ μιλάει για διχασμό; …ΠΟΙΟΣ γίνεται πλουσιότερος κάθε φορά που ο Ελληνισμός «ματώνει»; …ΠΟΙΟΣ θα γίνει πλουσιότερος τώρα που, εξαιτίας τού Μητσοτάκη, η Ελλάδα είναι ο μεγάλος «χαμένος» στον Πόλεμο της Ουκρανίας; Η μοναδική χώρα τού ΝΑΤΟ, που, πριν τελειώσει ο πόλεμος της Ουκρανίας, είναι ήδη «χαμένη». Η Ελλάδα θα βιώσει ζημιές πολέμου από έναν πόλεμο, ο οποίος δεν την αφορά άμεσα. Ο Μητσοτάκης, όμως, πρόλαβε να κλείσει συμφωνίες με τον Πούτιν, πριν να αρχίσει να τον «βρίζει» …Οι «κολλητοί» του θα έχουν τεράστια κέρδη απ’ αυτές τις συμφωνίες, ανεξάρτητα από τα συμβαίνοντα στην Ουκρανία. Αυτά είναι ζημιές, κι αυτές αφορούν τους κοινούς Έλληνες.

Οι Βενιζελικοί ήταν —με μεγάλη διαφορά— το ισχυρότερο «χτύπημα» που δέχθηκε ποτέ ο παγκόσμιος Ελληνισμός από τους βάρβαρους. Τον «μόλυναν» με τον κομμουνισμό και του προκάλεσαν σχεδόν μόνιμη «αναπηρία». Τον συρρίκνωσαν στον απόλυτο βαθμό και τον έφεραν στα πρόθυρα της εξαφάνισης …Μια πραγματική μάστιγα για τον τόπο …Οι ιδρυτές και χορηγοί τού ανθελληνικού Κολεγίου Αθηνών …Για να μπορούν ν’ «αναπαράγονται» στην απόλυτη «ποιότητα».

Όμως, ο Θεός προορίζει τον Ελληνισμό για μεγάλα πράγματα κι αυτός θα επιβιώσει είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι …Μεγάλες Ημέρες έρχονται για τον Ελληνισμό, κι αυτό κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει. Ο Ελληνισμός σύντομα θα λύσει τους λογαριασμούς του με όλους τους εχθρούς του …Φανερούς και κρυφούς !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: