Γύρισε ο αυτιστικός από την «Ιστανμπούλ»;

Ο «καρκίνος» τού Βενιζέλου

συνεχίζει να «τρώει» τον Ελληνισμό !!!

Από την εποχή που ο πειναλέος γιδοβοσκός Βενιζέλος πήρε για τον εαυτό του τη «σωστή θέση στην ιστορία», η Ελλάδα καταστράφηκε …Η «σωστή» γι’ αυτόν θέση τον έκανε βαθύπλουτο, εφόσον ταυτίστηκε με τους Βρετανογερμανούς συνωμότες των Παγκοσμίων Πολέμων. Από τότε μέχρι σήμερα ο Ελληνισμός «αιμορραγεί» εξαιτίας του. Παρέδωσε πολλά στους ξένους εις βάρος τού Ελληνισμού και εισέπραξε τα ανάλογα. Έκανε τότε την παράλογη εκστρατεία στην Ουκρανία κι αυτό «θύμωσε» τους Ρώσους. Υπηρετώντας τα συμφέροντα των Προτεσταντών, έφερε τους δύο μεγάλους «παίκτες» τής Ορθοδοξίας σε σύγκρουση. Εξαιτίας εκείνης της σύγκρουσης οι Ρώσοι «έδιωξαν» τον Ποντιακό Ελληνισμό από το σύνολο του Πόντου και όχι μόνον από τη Μικρά Ασία. Οι Τούρκοι, υπό την καθοδήγηση των Γερμανών, απλά διαχειρίστηκαν την Καταστροφή …Ούτε ήθελαν —αλλά προπάντων— ούτε μπορούσαν να «ξηλώσουν» τον Ελληνισμό από τη Μικρά Ασία …Η προδοσία τού Βενιζέλου και η δύναμη των Ρώσων ήταν εκείνα τα οποία «ξήλωσαν» τους Έλληνες από τη Μικρά Ασία …Γι’ αυτόν τον λόγο ο προδότης «ψόφησε» και στο Παρίσι.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Η παγκόσμια κυριαρχία των Προτεσταντών τού τελευταίου αιώνα ήταν φυσικό να καθηλώσει την Ελλάδα στην υποταγή και την υποτέλεια …Την ανίσχυρη «εστία» τού προδομένου Ελληνισμού. Από τότε μέχρι σήμερα κυβερνάνε οι απόγονοι των προδοτών …Ποτέ αυτοί δεν έχασαν την εξουσία …Πάντα στη «σωστή πλευρά τής ιστορίας» ήταν, όπως θα έλεγε κι ο αυτιστικός Κούλης …Ήταν με τους ΝΑΖΙ, όταν κατακτήθηκε η Ελλάδα και, αφού μας έβαλαν στη Χούντα, πήγαν με τους Αμερικανούς —όταν «ανέτειλε» το δικό τους άστρο—. Οι Προτεστάντες κυρίαρχοι του κόσμου ήταν ευτυχείς. Είχαν καθηλώσει τη «δύναμη» του ορθόδοξου δόγματος σε μια «κονσέρβα», την οποία τη διοικούσαν διεφθαρμένοι προδότες.

Αυτό είναι που συμβαίνει από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν …Οι Βενιζελικοί παίζουν μεταξύ τους το παιχνίδι τού διχασμού και της δήθεν «αντιπαλότητας» και δουλεύουν έναν ολόκληρο λαό …Όλο «ανένδοτους» ο ένας απέναντι στον άλλο, για να δουλεύουν τον λαό …Έναν από τους θεωρητικά εξυπνότερους και ικανότερους λαούς στον κόσμο. Όλα τα διχαστικά «δίπολα» της πολιτικής ήταν «στημένα» …«Παραστάσεις» για δούλεμα …Όλοι Βενιζελικοί και συνέταιροι μεταξύ τους. Από τότε μέχρι τώρα οι ΝΑΖΙ κυβερνάνε τη χώρα. Οι ΝΑΖΙ ποτέ δεν έφυγαν από την Ελλάδα. Από τη στιγμή που κυβερνάνε οι Βενιζελικοί και οι γόνοι τους, οι ΝΑΖΙ είναι και παραμένουν στην Ελλάδα.

Στην υπό γερμανική Κατοχή Ελλάδα πάντα κυβερνούν κρυφά οι «Ράιχενμπαχ» και «φανερά» οι Βενιζελομητσοτάκηδες …Διορισμένοι από τους ΝΑΖΙ και δήθεν νομιμοποιημένοι από την ψήφο τού αδιεξόδου τού λαού. Απλά πράγματα: Δωσίλογοι ναζιστές δεν είναι κάτι κακόμοιροι χρυσαυγίτες, οι οποίοι θεωρούν επιτυχία το να περπατάνε όρθιοι και να έχουν κοινό βήμα …ΝΑΖΙΣΤΕΣ είναι οι συνεργάτες των Γερμανών, οι οποίοι τους επιτρέπουν να ελέγχουν μόνιμα κι ολοκληρωτικά την οικονομία και την πολιτική τής χώρας …ΝΑΖΙΣΤΗΣ είναι ο Χριστοφοράκος τής Siemens, ο οποίος είναι γνήσιος γιος τού δωσίλογου πατέρα του …Ο άνθρωπος των ΝΑΖΙ, ο οποίος ζει προστατευμένος στο Μόναχο και ήταν αυτός, ο οποίος άλωσε σχεδόν το σύνολο της οικονομίας, εφόσον —με τη διαφθορά που πέτυχε— στα εκβιαστικά του κατάστιχα είχε το σύνολο του ελληνικού κρατικού μηχανισμού …ΝΑΖΙΣΤΕΣ είναι οι πολιτικοί μας ηγέτες …Οι ιδιοκτήτες τού δικομματισμού …Οι Βενιζελικοί, οι οποίοι μονοπωλούν την εξουσία ελέω Προτεσταντών …Αυτοί, οι οποίοι αναπαράγονται στο ανθελληνικό Προτεσταντικό Κολέγιο Αθηνών …Αυτοί, οι οποίοι μας έβαλαν στο «σφαγείο» τού ευρώ …Εκεί όπου είχαν το πλεονέκτημα οι «οπλισμένοι» Ναζί, που μας «εκτέλεσαν».

Για τις στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη – MediΑ  Oasis ΝΑΖΙΣΤΗΣ ήταν ο γέρος Παπανδρέου …Το «δεξί» χέρι τού Βενιζέλου …Αυτός, ο οποίος έδρασε ως δωσίλογος της Κατοχής και ήταν ηγετικό στέλεχος των Βενιζελικών. Όμοιος μ’ αυτόν ήταν ο γιός του, ο οποίος έφερε τα ναζιστικά «πακέτα» και χρέωσε τη χώρα για τις επόμενες γενιές …Ο εγγονός του Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος παρέδωσε τη χώρα «λεία» στη Ντόιτσε Μπανκ τού Άκερμαν …Ο Σημίτης τού ΠΑΣΟΚ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος μας έβαλε με τη «βία» των ψευδών στοιχείων στο ευρώ …Ο γέρος Καραμανλής τής ΝΔ …Ο πληρωμένος εραστής τού Ευταξία και συνεργάτης τού εγκληματία Μέρτεν …Ο ανιψιός του, ο οποίος εξασφάλισε το ακαταδίωκτο όλων των εγκληματιών τής Διαφθοράς …Ο σημερινός Μητσοτάκης, ο οποίος είναι γιος τού δωσίλογου Μητσοτάκη …Του ανιψιού τού Βενιζέλου, ο οποίος εκβίαζε τους βουλευτές, για να υπογράψουν το Μνημόνιο …Ο αδερφός τής Ντόρας, η οποία φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο. ΝΑΖΙΣΤΗΣ είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Πικραμένος, ο οποίος είναι επίσης γιος δωσίλογου …κι «αποφάσισε» —ως Πρόεδρος του Συμβουλίου τής Επικρατείας— ότι τα Μνημόνια είναι «νόμιμα» …ΝΑΖΙΣΤΗΣ είναι ο γιος τού δωσίλογου Λάτση, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος το τραπεζικό «πλιάτσικο». Όλοι αυτοί είναι απόγονοι των δωσίλογων, οι οποίοι έμειναν ατιμώρητοι, εξαιτίας τού «στημένου» Εμφυλίου …Του Εμφυλίου τού ΚΚΕ τού Κόκκαλη …Του Πέτρου Κόκκαλη της ΣΤΑΖΙ και του Παιδομαζώματος …Του πατέρα τού Σωκράτη Κόκκαλη της ΣΤΑΖΙ και της Siemens, ο οποίος έγινε μεγιστάνας μέσα σε μερικούς μήνες.

Όταν τα τρία μεγάλα κόμματα του μεταπολιτευτικού «δικομματισμού» συνδέονται με τους ΝΑΖΙ, ευνόητο είναι ότι οι Γερμανοί δεν «έφυγαν» ποτέ από την Ελλάδα. Ποιος θα ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις; …Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος όχι μόνον δεν ζήτησε ποτέ πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά, ως υπουργός οικονομικών, τούς αναγνώρισε ακόμα και τα προπολεμικά δάνεια; …Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα δάνεια που πλημμύρισαν οι ΝΑΖΙ την Ευρώπη, δημιουργώντας μια υπερχρεωμένη Ελλάδα «πρασινοφρουρών», που δεν θέλουμε καν να θυμόμαστε; …Ο γέρος Καραμανλής, ο οποίος πήρε από τους ΝΑΖΙ ένα γελοίο ποσό-«άλλοθι», που επιτρέπει στον ναζιστή Σταϊνμάιερ να μας «φτύνει», λέγοντας ότι το ζήτημα των αποζημιώσεων έχει ήδη τακτοποιηθεί; …Ένα ποσό, το οποίο αποζημίωνε με 50 σεντς τού ευρώ τον κάθε νεκρό Έλληνα; …Ένα ποσό, το οποίο την ολική καταστροφή τής Ελλάδας την εξομοίωνε με μια πολυκατοικία στο Βερολίνο; …Ο ίδιος Καραμανλής, ο οποίος υπέγραψε συμφωνία με τον Αντενάουερ, για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν απρόσκοπτα στην Ελλάδα ακόμα και οι εγκληματίες πολέμου; …Μήπως ο ανιψιός του; …Ο Καραμανλής ο νεότερος, ο οποίος έβαλε «λουκέτο» σε όλες τις υγιείς κρατικές τράπεζες, για να χρηματοδοτήσει τις χρεοκοπημένες τράπεζες των διαπλεκομένων και να σώσει τη Ντόιτσε Μπανκ;

Ποιος θα συλλάβει τον Χριστοφοράκο, για να μας υποδείξει τους σημερινούς διεφθαρμένους δωσίλογους; …Ποιος από αυτούς τους εκβιαζόμενους θα αρνούνταν να υπογράψει τα Μνημόνια; …Ποιος θα συλλάβει τον Γεωργίου τής ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία μέσα σ’ αυτά; …Ποιος θα διερευνήσει τα swaps, τα οποία έσωσαν τη Ντόιτσε Μπανκ; …Ποιος θα ψάξει να βρει τι έγινε με το σορτάρισμα των ελληνικών ομολόγων; …Ποιος θα ψάξει να βρει την αλήθεια για τη χρηματοδότηση των ιδιωτικών τραπεζών με δημόσιο χρήμα, πράγμα το οποίο μας οδήγησε στο Μνημόνιο; Ποιος θα ενδιαφερθεί για το ξεπούλημα στους Γερμανούς των ΔΕΚΟ, των αεροδρομίων και των λιμανιών; Τέτοιο «πλιάτσικο» δεν είχε γίνει ούτε επί πρώτης γερμανικής Κατοχής …Δεν τολμούσαν καν οι Γερμανοί να κάνουν, ως δυνάμεις Κατοχής, τέτοιο πλιάτσικο. Τώρα μας «στέλνουν» και τους ΝΑΖΙ εργάτες των βιομηχανιών τους ως εποίκους, για να παριστάνουν τους συνταξιούχους τού ηλίου !!!

Τώρα έχουμε σοβαρούς λόγους ν’ ανησυχούμε για νέα προδοσία κατά τού Ελληνισμού …Να ανησυχούμε για νέα συρρίκνωσή του…Οι μισότρελος εγγονός τού Βενιζέλου κάνει νέα «εκστρατεία» στην Ουκρανία. Μιμούμενος τον προδότη Βενιζέλο, οδηγεί τον Ελληνισμό σε νέα «συρρίκνωση». Έναν αιώνα μετά τον Βενιζέλο και πάλι εμπλέκει Έλληνες μιας άλλης «γωνιάς» τού Πόντου σε περιπέτειες …Εμπλέκει την ίδια την Ελλάδα σε μια πολεμική περιπέτεια, η οποία δεν την αφορά άμεσα. Παρακάμπτοντας την Ελληνική Βουλή και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια το Σύνταγμα, έστειλε στην Ουκρανία στρατιωτική βοήθεια …Βοήθεια, την οποία θα χρησιμοποιήσουν οι Ουκρανοί εναντίον των Ρώσων.

Με τον εγκληματικό αυτόν τρόπο βάζει ξανά τον Ελληνισμό στα «δόντια» τής ρωσικής «αρκούδας». Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες της περιοχής κατοικούν στη ρωσόφωνη περιοχή τής Ουκρανίας …Εκεί όπου οι Ρώσοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία κι όπως φαίνεται θα κερδίσουν την ανεξαρτησία τους, την οποία έτσι κι αλλιώς άτυπα την έχουν εξασφαλίσει. Στηρίζει τον Ζελένσκι, ο οποίος έχει ταυτιστεί με τους ΝΑΖΙ τής Ουκρανίας και είναι αυτός, ο οποίος δεν αναγνώρισε κανένα δικαίωμα στην ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας. Οι Έλληνες, δηλαδή, θα βρεθούν ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά δύο πλευρών, που τους μισούν εξίσου …Ό,τι και να γίνει στην Ουκρανία, θα την πληρώσουν …Ακόμα κι αν ανεξαρτητοποιηθούν οι ρωσόφονες περιοχές, οι Έλληνες θα κινδυνεύσουν θανάσιμα, γιατί από τη μία οι Ρώσοι θα τους αντιλαμβάνονται σαν εχθρούς —λόγω της «αυτοκτονικής» πολιτικής τού Μητσοτάκη— κι από την άλλη δεν θα έχουν ως «προίκα» κάποια δικαιώματα «αυτοχθόνων» τής προηγούμενης εποχής …Δεν έχουν πάρει δικαιώματα από τους ΝΑΖΙ, οι οποίοι κυβερνούν την Ουκρανία. Θα αναγκαστούν να διαπραγματευτούν την ίδια τους την επιβίωση επί μηδενικής βάσης με ανθρώπους, τους οποίους ο Μητσοτάκης τους έκανε στα καλά του καθουμένου εχθρούς τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν έκανε πως... αγνοούσε την ύπαρξη του Βαγγέλη  Μαρινάκη και τη σχέση του με την οικογένειά του (video) Τώρα πήγε στην Τουρκία να δει τον Ερντογάν. Ποιος ξέρει τι εντολές τον έβαλαν οι Γερμανοί να εκτελέσει τώρα στη «δύση» τής θητείας του …Μπορεί το «Πάτερ ημών» να μην το έχει μάθει, αλλά τις εντολές των ΝΑΖΙ τις μεταφέρει με το νι και με το σίγμα. Έτσι γίνονται πλούσιοι οι Βενιζελικοί …Με την απόλυτη υπακοή και αποστήθιση των ναζιστικών εντολών, οι οποίες αποτελούν «δόγματα» γι’ αυτούς …Έτσι «έρχεται» το «χρυσάφι» τής προδοσίας …Από κατσαπλιάς στις Μουρνιές δεν γίνεσαι θαμώνας στο Σανζ Ελιζέ με «μάγια» και «μαντζούνια». Για να μονιμοποιηθούν οι ψωριάρηδες στην εξουσία, έχουν καταστρέψει το σύνολο της κοινωνικής λειτουργίας …Πάντα συνέταιροι με τους κομμουνιστές, για να τρομοκρατούν τον λαό με ένοπλη βία. Πληρώνουν αργομισθίες σε κοπρίτες ΚΚΕδες —για να ελέγχουν τις συλλογικές δράσεις τού λαού και να «καπελώνουν» τις αντιδράσεις— και δεν απειλούνται ποτέ και από κανέναν. Αυτός είναι ο σχεδιασμός τους και βασίζεται πάντα στον κρυφό συνεταιρισμό τους με το χαφιεδαριό τού Περισσού.

Παντού χρησιμοποιούν την εξουσία τους, για να επιβάλουν τους ανθρώπους τους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τους δώσουν ως «αντιπαροχή» τη στήριξή τους για την παραμονή τους στην εξουσία. Έχουν «νοθεύσει» τον χώρο τής οικονομίας και μονοπωλούν τα πάντα. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι είναι σήμερα οι οικονομικοί μεγιστάνες τής Ελλάδας και θα καταλάβει το πώς οι Βενιζελικοί —μέσω του μονοπωλίου τής εξουσίας— μονοπωλούν και την οικονομία. Κανένας απ’ αυτούς δεν προέρχεται από την αγορά …Όλοι τους είναι «κατασκευασμένοι» από το κράτος κι αυτούς που κατέχουν την εξουσία, και άρα τους Βενιζελικούς …Κρατικοί υπάλληλοι, στρατιωτικοί, ηλεκτροσυγκολλητές, αλλά και κατσαπλιάδες τού Εμφυλίου, οι οποίοι μέσα σε λίγους μήνες έγιναν μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες …Όλοι μεγιστάνες από κρατικά συμβόλαια, «θαλασσοδάνεια» από κρατικές τράπεζες και ατιμωρησία από το παραδικαστικό κύκλωμα …

Να τα ισοπεδώσουμε όλα ή να το συζητήσουμε το θέμα;

Ο απόλυτος ορισμός τού αθέμιτου κοινωνικού ανταγωνισμού. Με τη βοήθεια αυτών των «διορισμένων» μεγιστάνων μονοπωλούν την εξουσία οι Βενιζελικοί. Χάρη σ’ αυτούς είναι το ελληνικό κράτος καθηλωμένο στην υποτέλεια και την αναξιοκρατία, γιατί αυτά είναι τα «καύσιμα» του βενιζελισμού …Πάντα έτοιμοι να διχάσουν τον λαό και να «κατασπαράξουν» τα «κομμάτια» του …Πάντα έτοιμοι να δημιουργήσουν «εμβολιασμένους», για να τιμωρήσουν τους «ανεμβολίαστους» …«Να ζήσουν πλούσια αυτοί, κι ας πεθάνει η Ελλάδα» …Μετά θα δούνε τι θα κάνουν. Αυτός ο θανάσιμος εναγκαλισμός εξουσίας και πλούτου είναι που βυθίζει τον Ελληνισμό στην «άβυσσο». Απ’ αυτούς αντλεί δυνάμεις ο ψυχοπαθής, ώστε να κάνει αυτές τις προδοτικές κινήσεις …Αυτοί είναι που του επιτρέπουν να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια όχι μόνον το Σύνταγμα αλλά και τον ίδιο τον ελληνικό λαό.

Το κακό γι’ αυτούς είναι ότι με τις συνθήκες που δημιούργησαν απειλούν τα δικά τους πολιτικά και ανθρώπινα «γονίδια». Η άνευ ανταγωνισμού σίγουρη «επιτυχία» τους έχει επηρεάσει τα χαρακτηριστικά τους ως πρόσωπα. Έχουν αρχίσει να βιώνουν τα αρνητικά εκείνα χαρακτηριστικά, τα οποία μέσα στον χρόνο αποκτούν οι δυναστείες εξαιτίας τής ενδογαμίας …Κάθε γενιά είναι πολύ χειρότερη από την προηγούμενη …Οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες, οι Ντορούλες και οι Κούληδες είναι πιο βλάκες κι από τα μπαουλοντίβανα. Εάν κρίνουμε κι απ’ τον τενεκέ τον Μπακογιάννη, οι επόμενοι θα είναι ακόμα χειρότεροι. Αυτούς θα πρέπει να νικήσει ο Ελληνισμός όσο πιο σύντομα μπορεί, γιατί θα τον βάλουν πάλι στη «λάθος πλευρά τής ιστορίας». Πρέπει ο Ελληνισμός ν’ αντιδράσει σύντομα …Το χρωστάει στην ιστορία του και στα παιδιά του …Το χρωστάει» στην ανθρωπότητα, η οποία περιμένει απ’ αυτόν λύση στα χρόνια τής παγκόσμιας «χολέρας».

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: