Η «σκοτεινή» Κυβέρνηση της Ε.Ε.

Τα «αφεντικά» τής Μέρκελ και της Φον ντερ Λάιεν !!

Οι ΝΑΖΙ, οι οποίοι ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν και πάλι την Ευρώπη !!

Πρέπει να τους τιμωρήσουμε πριν να είναι πολύ αργά !!

 

Πολύ κουβέντα γίνεται για τον επανεξοπλισμό τής Γερμανίας και θα συνεχίσει να γίνεται και στο μέλλον, όταν θ’ αρχίσει να συνειδητοποιεί η Ευρώπη τι ακριβώς συνέβη …Όταν θ’ αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι είναι επικίνδυνο να βρεθεί ξανά ο κατ’ εξακολούθηση «εμπρηστής» τής Ευρώπης με «σπίρτα» στα χέρια. Κανένας δεν πείθεται ότι αυτό έγινε από τον «φόβο» τής Γερμανίας για τη Ρωσία …Αυτό ήταν ένα προμελετημένο «βήμα», το οποίο προφανώς έγινε με άλλοθι τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το ερώτημα εδώ είναι άλλο: …Το «άλλοθι» το βρήκαν οι Γερμανοί επειδή τους έτυχε ή το δημιούργησαν οι ίδιοι; Η Ρωσία είναι ένα ιδιόκτητο «φέουδο» των Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν τόσο τη Γερμανία όσο και τη Ρωσία και το τελευταίο πράγμα που θα τους απασχολούσε ποτέ είναι μια μεταξύ τους σύγκρουση. Επιπλέον, η τρομερή ανάπτυξη της πυρηνικής τεχνολογίας έχει κάνει τον πόλεμο μια άχρηστη «εφαρμογή» για το σύστημα εξουσίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε πολέμους σαν εκείνους τους οποίους γνωρίζουμε από την ιστορία και το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν η μαζική συμμετοχή των λαών και η συνεπακόλουθη μαζική καταστροφή κι ανθρωποθυσία. Αυτά έχουν «τελειώσει» και όποιοι τα ισχυρίζονται το κάνουν εκ του πονηρού και μόνον για τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Οι πόλεμοι, όπου οι βάρβαροι «Ταμερλάνοι» ανέβαιναν στα «άλογα» και περιφέρονταν στην Ευρώπη, αναγκάζοντας τους λαούς να αμυνθούν μαζικά, έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σαν τις σιδερένιες πανοπλίες των ιπποτών. Οι πόλεμοι σήμερα είναι μόνον οικονομικοί και οι όποιες στρατιωτικές «συγκρούσεις» εξακολουθούν να γίνονται, αυτές γίνονται στο επίπεδο των επαγγελματιών στρατιωτών και πραγματοποιούνται μόνον για λόγους προπαγάνδας και τρομοκράτησης των λαών —σε περίπτωση που αυτοί έχουν τη θέληση να «εκφράσουν» την «αγανάκτησή» τους—. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον σημερινό πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτός ο πόλεμος γίνεται, για να τραβηχτούν οι φωτογραφίες που έχουν ανάγκη τα ΜΜΕ τής τρομοκρατικής προπαγάνδας. Αυτός ο πόλεμος είναι απλά η πρόφαση, για να κάνουν οι Γερμανοί ΝΑΖΙ αυτό που πάντα ήθελαν και ήταν ο εξοπλισμός τους, προκειμένου —μέσω της απειλής και της τρομοκρατίας— να ελέγχουν απόλυτα την Ευρώπη …Την Ευρώπη, την οποία θέλουν να τη λεηλατήσουν, για να την έχουν καθαρά υπό την ιδιοκτησία τους …Ό,τι έκαναν και μέσα στην ίδια τη Γερμανία και τα διαφορετικά εθνικά στοιχεία που τη συνθέτουν.

Το θέμα είναι να βρούμε ποιοι είναι αυτοί οι επικίνδυνοι ΝΑΖΙ, στους οποίους αναφερόμαστε. Εδώ ακριβώς βρίσκεται η βασική παρανόηση. Πολλοί νομίζουν ότι οι ΝΑΖΙ είναι εκείνοι οι χοντροκέφαλοι μεθύστακες, οι οποίοι περιφέρονται με δερμάτινα μπουφάν κι ενοχλούν τον κόσμο με τις άναρθρες κραυγές τους και τις γραφικές «παντομίμες» τους. Αυτό δεν ισχύει. Αυτοί είναι κάτι «τελειωμένοι» κι αγράμματοι δυστυχισμένοι, τους οποίους τους εντυπωσιάζουν τα «σώου» των φασιστών τού παρελθόντος …Κάτι άσχετοι, οι οποίοι ζηλεύουν τους «κλεφτοκοτάδες» τού Χίτλερ που «βαπτίζονταν» «στρατηγοί» κι έραβαν λαμπερές στολές στον αγαπημένο τους μόδιστρο Xoύγκο Μπος. Ούτε στο περίπου αυτοί δεν ξέρουν τι είναι ο ναζισμός και η σχέση του με τη Γερμανία …Τη Γερμανία τού Χίτλερ, αλλά και τη σύγχρονη. Αυτοί είναι παντελώς ακίνδυνοι «κομπάρσοι», τους οποίους κάποιοι τους χρηματοδοτούν, για να τους χρησιμοποιούν ως παραπέτασμα καπνού …Χρησιμοποιούν τους φτωχούς κι ακίνδυνους, για να κρυφτούν οι πλούσιοι κι επικίνδυνοι.

Πραγματικοί ΝΑΖΙ είναι οι βιομήχανοι της Γερμανίας …Η συμμορία τής Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών. Η διαβόητη «Bundesverband der Deutschen Industrie» (BDI) …Οι προπολεμικοί κατεστραμμένοι βιομήχανοι του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου …Οι πρώτοι κεφαλαιοκράτες τής βιομηχανικής εποχής, οι οποίοι κατάλαβαν με τον πιο οδυνηρό τρόπο ότι το κεφάλαιό τους είναι «φθαρτό» και δεν είναι σαν τα αθάνατα φέουδα …Οι πρώτοι κεφαλαιοκράτες, οι οποίοι πραγματικά «ισοπεδώθηκαν» μαζικά, εξαιτίας ενός χαμένου πολέμου …Οι πρώτοι, οι οποίοι κατάλαβαν τις ιδιομορφίες τού βιομηχανικού κεφαλαίου …Οι πρώτοι, οι οποίοι κατάλαβαν ότι ένας πόλεμος μπορεί να μετατρέψει το κεφάλαιό τους σ’ έναν σωρό σκουπιδιών και μπαζών. Αυτοί κατάλαβαν πρώτοι ότι, για να εξασφαλίσουν τη μονιμότητα που είχαν οι φεουδάρχες, θα έπρεπε να ταυτιστούν με το ίδιο το κράτος και τις πολιτικές του.

Αυτή η ταύτιση έγινε η πολιτική τους επιδίωξη κι αυτό τους καθιστούσε ΝΑΖΙΣΤΕΣ. Στήριξαν τους κομμουνιστές, για να τρομάξουν τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, προκειμένου αυτές να μην αντιδράσουν στη φιλοδοξία τους να εγκαθιδρύσουν το δικό τους πολιτικό «μονοπώλιο». Επένδυσαν στους κομμουνιστές όπως «επενδύει» ένας τσομπάνος στα μαντρόσκυλα, για να «σπρώχνουν» τα κοπάδια προς τις «στάνες» του. Ποτέ δεν θα υπήρχε ο ναζισμός τους, εάν δεν υπήρχε ο τεχνητός κομμουνισμός, ο οποίος τρομοκρατούσε κεφαλαιοκράτες κι εργαζόμενους. Με αυτά ως δεδομένα έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση των τοκογλύφων, εφόσον μόνον αυτοί μπορούσαν να τους παρέχουν τα εφόδια «ανάστασης» μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο …και από εκεί και πέρα ταυτίστηκαν με το κράτος και τις πολιτικές του. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι θα τους «αναγεννούσαν» και το χιτλερικό κράτος θα τους έδινε προοπτικές ανάπτυξης. Αυτός ο «γάμος» τού γερμανικού βιομηχανικού κεφαλαίου και των Εβραίων τοκογλύφων ήταν το μυστικό τού ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Ο Φέρντιναντ Πόρσε, ο σκαραβαίος και οι Ναζί | Αφιερώματα Γι’ αυτόν τον λόγο ΟΛΟΙ οι Γερμανοί βιομήχανοι της εποχής συνδέθηκαν απόλυτα με τον Χίτλερ και τους Σιωνιστές τοκογλύφους. Αυτοί, με εντολή Χίτλερ και δάνεια Σιωνιστών τοκογλύφων έγιναν τα μεγαθήρια που γνωρίζουμε ακόμα και σήμερα. Αυτοί έγιναν μεγαλοβιομήχανοι της Γερμανίας τού Χίτλερ. Όποιος βιομήχανος δεν το κατάλαβε εκείνη την εποχή, απλά εξαφανίστηκε. Αυτοί, οι μεγαλοβιομήχανοι διέπραξαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας όχι μόνον στο γενικό επίπεδο ως ιδεολογικοί «συνοδοιπόροι» τού Χίτλερ, αλλά και προσωπικά ως βιομήχανοι, οι οποίοι στήριζαν την «ανταγωνιστικότητά» τους στα στρατόπεδα εργασίας…

…Αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι μεταπολεμικά —και ως ατιμώρητοι εγκληματίες— δανειοδοτήθηκαν ξανά από τους Σιωνιστές τοκογλύφους, ώστε να γίνουν ξανά μεγάλοι και ισχυροί. Όπως οι εικονιζόμενος Friedrich Flick, που, από καταδικασμένος για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και στενός συνεργάτης τού Χίτλερ, μέσα σε λίγους μήνες μετά τον πόλεμο έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο …Ο ιδιοκτήτης τής Daimler Benz. To ίδιο και ο καταδικασμένος εγκληματίας Σνίτσλερ της IG-Farben, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια «επέστρεψε» στη γερμανική κοινωνική «ελίτ» …Επέστρεψε στην «κανονικότητα», όπως συνηθίζουμε να λέμε σήμερα. Εκατοντάδες εκατομμύρια ανύποπτων Ευρωπαίων σκοτώθηκαν μέσα στις πατρίδες τους απ’ αυτά τα κτήνη και οι ίδιοι μερικούς μήνες μετά παρίσταναν ξανά τους πλούσιους και τους «επιτυχημένους». Εκατομμύρια οικογένειες καταστράφηκαν, θάβοντας τους νεκρούς τους. Εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι έζησαν τις ζωές τους ως ανάπηροι ή ακρωτηριασμένοι και τα κτήνη περιφέρονταν σε δεξιώσεις με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, περιγράφοντας τα «οράματά» τους για τον κόσμο.

Αυτοί είναι οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ, οι οποίοι επενδύουν ακόμα και σήμερα στη φονική «μηχανή» τής Γερμανίας και λατρεύουν τον παντοτινό ευεργέτη τους τον Χίτλερ …Φανατικοί «Γερμανοί», οι οποίοι μισούν τη Βαυαρία ή την Πρωσία, που είναι οι φυσικοί εχθροί τής «Γερμανίας» τους …Μισούν τη Βαυαρία και την Πρωσία, που έδιναν το πλεονέκτημα στους «ευγενείς» τής γης και των φέουδων …Μισούν τη Βαυαρία και την Πρωσία, που ακόμα και σήμερα είναι υπερήφανες για το εθνικό και θρησκευτικό δόγμα, το οποίο η κάθε μία πρεσβεύει. Αυτοί οι ναζιστές κεφαλαιοκράτες τής βιομηχανίας αισθάνονταν εχθροί των γαιοκτημόνων κι ως εκ τούτου από την αρχή τής ανάπτυξής τους προσπάθησαν και —για να κερδίσουν την ταξική τους μάχη— κατάφεραν να προσεταιριστούν το ίδιο το κράτος …Το ενιαίο γερμανικό κράτος τού Χίτλερ, το οποίο λειτουργούσε σαν «φυλακή» των γερμανικών εθνών, τα οποία τα καταπίεζε μέσα του. Τα συμφέροντα αυτών των ναζιστών τούς έφερναν «απέναντι» από τις «φυλακισμένες» γερμανικές κοινωνίες κι αυτό ήταν που καθόρισε τις επιλογές τους. Συμμάχησαν με τους αλλοεθνείς τοκογλύφους και ταυτίστηκαν με το κράτος …Ταυτίστηκαν με τους Εβραίους τραπεζίτες κι έκαναν «πειρατεία» στον κρατικό μηχανισμό τής «Δημοκρατίας τής Βαϊμάρης» …Αυτό, το οποία οι νεότεροι γνωρίζουν ως «Γερμανία».

Οι λόγοι γι’ αυτήν την «πειρατεία» είναι πολύ προφανείς για κάποιον που έχει γνώσεις. Εάν η φύση έδινε μονιμότητα στο κεφάλαιο των γαιοκτημόνων, το κράτος ήταν εκείνο, το οποίο εξασφάλιζε το αντίστοιχο για τους βιομήχανους …Το κράτος παρείχε «έδαφος» για την επέκταση των «φέουδών» τους …Το κράτος προστάτευε τα «Πνευματικά Δικαιώματα» των προϊόντων τους με τη σκληρότητα που η φύση προστάτευε τα διαφορετικά της «είδη» …Το κράτος προστάτευε την αγορά των προϊόντων τους, απαγορεύοντας στους ξένους ανταγωνιστές να εισβάλουν στην αγορά τους …Το κράτος και οι μηχανισμοί του ήταν στη διάθεση των βιομηχάνων, προκειμένου να δημιουργούνται περίοδοι «σοδειάς» μέσα κι έξω από την επικράτειά του. Όλα αυτά ήταν πρωτόγνωρα εκείνη την εποχή, γιατί το ίδιο το βιομηχανικό κεφάλαιο ήταν ακόμα στα «σπάργανά» του. Όσο ισχυρό κι αν φαινόταν το κεφάλαιο αυτό όταν απολάμβανε την κρατική προστασία, τόσο ανίσχυρο ήταν όταν την έχανε. Εκείνη την εποχή, που το βιομηχανικό κεφάλαιο βρισκόταν στην αρχική του μορφή, αρκούσε ακόμα κι ένας εξειδικευμένος εργάτης να φύγει από ένα «περίπου»-εργοστάσιο και να του δημιουργήσει πρόβλημα, εάν αυτός δεν περιοριζόταν από το κράτος στη δραστηριοποίησή του. Οι περισσότεροι βιομήχανοι της εποχής εκείνης ήταν είτε μηχανικοί είτε απλοί τεχνίτες, οι οποίοι προηγουμένως δούλευαν σε ομοειδή «εργοστάσια» και τα οποία τα εγκατέλειψαν, για να κάνουν τη δική τους «επιχείρηση».

Οι Γερμανοί βιομήχανοι, εξαιτίας τής καταστροφής τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, γνώριζαν πρώτοι απ’ όλους τους ομοίους τους τις ιδιαιτερότητες του κεφαλαίου και την ανάγκη τής υποστήριξής του από το κράτος. Αρκούσε μία υπογραφή ενός κρατικού υπαλλήλου για μια εισαγωγή προϊόντος από το εξωτερικό και κατέρρεε ένας ολόκληρος κλάδος τής βιομηχανίας. Αρκούσε μια υπογραφή ενός κρατικού υπαλλήλου για την εξαγωγή μιας πολύτιμης πρώτης ύλης κι έπεφτε η «ανταγωνιστικότητα» πολλών βιομηχανικών κλάδων μαζί. Με λίγα λόγια, όποιος είχε τον έλεγχο του κράτους, αποφάσιζε ποιος θα «επιβιώσει» στην αγορά και ποιος όχι …Ποιος θα πάρει τις εγκρίσεις «ασφάλειας», «νομιμότητας» κλπ.. Οι Γερμανοί βιομήχανοι όλα αυτά τα είδαν από τους πρώτους κι έδρασαν ανάλογα. Γρήγορα έκαναν «πακέτο» όλες τις απειλές τού βιομηχανικού κεφαλαίου κι αυτό το μετέτρεψαν σε εθνική πολιτική της Γερμανίας …Της δικής τους Γερμανίας …Της ναζιστικής Γερμανίας. Ό,τι φοβούνταν να μη πάθουν οι ίδιοι, εξαιτίας τής κρατικής πολιτικής, έβαζαν τη Γερμανία ως κράτος να το επιβάλει με απειλές και όπλα στους εξωτερικούς ανταγωνιστές τους.

ΟΛΗ η δυστυχία και η φτώχεια τής Ευρώπης, η οποία δεν αναπτύχθηκε βιομηχανικά τον προηγούμενο αιώνα, δεν οφείλεται στην αδυναμία των λαών της …Οφείλεται στους Γερμανούς βιομήχανους και στους Εβραίους τοκογλύφους, οι οποίοι ήταν οι συνέταιροί τους και δεν επέτρεπαν —με τους τρόπους που προαναφέραμε— σε κανένα κράτος ν’ αναπτυχθεί ελεύθερα. Μπόρεσαν βέβαια και τα κατάφεραν, γιατί έλεγχαν όλα τα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης, τα οποία λειτουργούσαν και λειτουργούν σαν «τροχοπέδη» τής ανάπτυξης των ανταγωνιστών τους …«Πέμπτες φάλαγγες» προδοτών μέσα σε ΟΛΑ τα κράτη …Προδότες, οι οποίοι υπέσκαπταν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης όποιου κράτους τους υποδείκνυαν οι Εβραίοι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί «πολιτικοί». Όλα αυτά αποτέλεσαν το εθνικό δόγμα τής εθνικής πολιτικής τής ναζιστικής Γερμανίας …Όταν δεν βομβάρδιζαν τους ευρωπαϊκούς λαούς με βόμβες, τους «βομβάρδιζαν» με διαφθορά, η οποία οδηγούσε στην υπανάπτυξη και άρα στη φτώχεια.

Αυτή η βιομηχανική συμμορία, για να έχει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα, ταυτίστηκε απόλυτα με το κράτος τής αρεσκείας τους …Το κράτος τής «Δημοκρατίας τής Βαϊμάρης» …Το κράτος τής «Γερμανίας» …Το κράτος αυτό, το οποίο το θεωρούσαν απόλυτα δικό τους και δεν το μοιράζονταν με τους παλιούς «ευγενείς» τής Πρωσίας και της Βαυαρίας. Όλα αυτά ξεκινούσαν από την ανάγκη που είχε το βιομηχανικό κεφάλαιο από κρατική προστασία, προκειμένου να «γεννηθεί» και ν’ «αναπτυχθεί». Πάντα το ζητούμενο ήταν η εξασφάλιση αυτής της κρατικής προστασίας. Γι’ αυτόν τον λόγο ποτέ δεν έφθινε το πάθος τους για τον έλεγχο του κράτους …Το πάθος τους για τον έλεγχο της πολιτικής του …Το πάθος τους για την άσκηση του εξωτερικού ιμπεριαλισμού. Ό,τι επιθυμούσαν να κάνει το κράτος για τη δική τους ανάπτυξη, δεν επέτρεπαν σε κανένα άλλο κράτος να το κάνει για τους δικούς του βιομήχανους. Αυτό ήταν το «δόγμα» τους και γι’ αυτό έχουν μονίμως τα χαρακτηριστικά τού αμετανόητου «εγκληματία» …Του αμετανόητου οικονομικού «δολοφόνου». Ήταν λοιπόν δεδομένο ότι, από τη στιγμή που κατάφεραν —μέσω Χίτλερ— να πάρουν τον έλεγχο της βιομηχανίας, δεν θα άφηναν ποτέ τον έλεγχο του κράτους σε άλλα «χέρια».

10 Πασίγνωστες Εταιρίες που συνεργάστηκαν με την Ναζιστική Γερμανία - Hugo  Boss (Α' Μέρος) - Ατέχνως

Αυτό και έγινε στη Γερμανία από την άνοδο του Ναζισμού μέχρι σήμερα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιβίωσαν ΟΛΟΙ οι εγκληματίες τού ναζισμού μαζί με τις επιχειρήσεις τους. Ούτε τα ονόματα των επιχειρήσεών τους δεν μπήκαν στον κόπο ν’ αλλάξουν …IBM, Bayer, Kodak, Siemens, Hugo Boss, Bosch, Fanta, Audi, BMW, Volkswagen, Thyssen Group, Krupp, Rheinmetall, IG-Farben, Lidl, Adidas, Puma κλπ. ήταν κι εξακολουθούν να είναι κυρίαρχοι από την εποχή τού Χίτλερ μέχρι τώρα. Αυτοί και οι εταιρείες τους —με τα χρήματα που διαθέτουν— επηρεάζουν το σύνολο της γερμανικής πολιτικής, καθηλώνοντάς την στο «όραμα» του Χίτλερ. Η ενιαία Γερμανία που γνωρίζουμε, δεν υπήρχε πριν από τον Χίτλερ και δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτόν …Το «όραμα» του Χίτλερ ήταν εκείνο, το οποίο έκανε όλους αυτούς τους βιομήχανους πλούσιους. Έχοντας δημιουργήσει ταύτιση συμφερόντων με μια «μάζα» εργαζομένων τού σημερινού μεγέθους των 8 εκατομμυρίων, είναι αυτοί, οι οποίοι «καλλιεργούν» τον «γερμανισμό» …Τον «γερμανισμό», ο οποίος «παράγεται» μέσα σε μια «πρέσα» «ναζιστοκομμουνιστών» κι ελέγχει απόλυτα τα μέσα παραγωγής και βέβαια το εργατικό δυναμικό …Τον «γερμανισμό», ο οποίος «παράγεται» μέσα σε συγκεκριμένα γερμανικά εργοστάσια και «θωρακίζεται» με προνόμια κι αμοιβές, οι οποίες δεν δίνονται στους υπόλοιπους Γερμανούς εργαζόμενους άλλων τομέων τής οικονομίας …Τον «γερμανισμό» τού εθνικοσοσιαλισμού τού Χίτλερ.

Φάκελος Bild: Το προφίλ της ναυαρχίδας του κίτρινου Τύπου. Γιατί 'στολίζει' την Ελλάδα Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκε μια κυρίαρχη «μειονότητα» στη Γερμανία, της οποίας τα συμφέροντα ταυτίζονται μ’ αυτά των βιομηχάνων τής Γερμανίας και όχι μ’ αυτά των υπολοίπων γερμανικών πληθυσμών …Μια μειονότητα μερικών εκατομμυρίων εργαζομένων με τεχνητή εθνικότητα, η οποία καταπιέζει κι ελέγχει ένα πολυεθνικό κράτος όπως τη Γερμανία …Μια μειονότητα, η οποία συνδέεται αποκλειστικά με το βιομηχανικό κεφάλαιο και τους ιδιοκτήτες του …Μια μειονότητα, η οποία απολαμβάνει προνόμια κι ελέγχεται για την «πίστη» της κάθε φορά που αμφισβητείται η πολιτική των αφεντικών της. Αυτά τα αφεντικά είναι που κάνουν κουμάντο σε όλα τα επίπεδα στη Γερμανία. Με έναν ιδιωτικό «στρατό» εκατομμυρίων εργαζομένων, οι οποίοι ψηφίζουν, πιστεύουν και προπαγανδίζουν ό,τι βολεύει τα αφεντικά τους, ελέγχουν το σύνολο του γερμανικού κράτους …«Στρατευμένοι» απόλυτα στην έννοια της «Ενιαίας Γερμανίας» κι έτοιμοι να πολεμήσουν γι’ αυτήν …«Στρατευμένοι», κάθε φορά που η Γερμανία τους «χρειάζεται», είτε να βγουν «ενθουσιασμένοι», για να πανηγυρίσουν το γκρέμισμα του τείχους τού Βερολίνου, είτε για να δείξουν τον «φόβο» τους για τη Ρωσία …Όλοι τους αναγνώστες τής Bild, απ’ όπου παίρνουν τη «γραμμή» των αφεντικών —από την εποχή τού Χίτλερ— …Τη γραμμή των Σιωνιστών τοκογλύφων, που εκφράζει ο Σπρίνγκερ.

Angela Merkel, Ulrich Grillo, Heinrich Hiesinger - Heinrich Hiesinger  Photos - Zimbio Αυτοί οι πολιτικοί-βιομήχανοι με την επιρροή που διαθέτουν κερδίζουν εκλογές και στην κυριολεξία «διορίζουν» τους Καγκελάριους της Γερμανίας. Αυτοί είναι που χρηματοδοτούν τη γερμανική παιδεία και την εκπαίδευση, προκειμένου να προάγει τον «γερμανισμό» εις βάρος τής ιστορίας τής Πρωσίας και της Βαυαρίας. Αυτοί είναι που ελέγχουν τη Δικαιοσύνη και προστατεύουν τους όπου Γης «Χριστοφοράκους», οι οποίοι τους εξυπηρετούν στα σχέδιά τους. Αυτοί είναι που χρηματοδοτούν την πολιτική τής θρησκευτικής ουδετερότητας, προκειμένου στο εσωτερικό τής χιτλερικής Γερμανίας να μην αναπτύσσονται και να μην υπάρχουν «φυγόκεντρες» δυνάμεις. Αυτοί είναι που επέβαλαν την πολιτική τού κοινωνικού αποκλεισμού για όσους δεν «συμφωνούν» με τον «γερμανισμό» τους. Η δική τους «ομάδα» —η οποία είναι η Ομοσπονδία των Γερμανικών Βιομηχανιών— μαζί με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου είναι ίσως οι μόνοι και βασικότεροι «φορείς» τού καθαρού «γερμανισμού» μέσα σε μια χώρα βαθύτατα διχασμένη σε θρησκευτικό, εθνικό και πολιτικό επίπεδο.

IMF chief gives Deutsche Bank some tough advice

Μιλάμε για παρακρατική «συμμορία», η οποία λειτουργεί «παράλληλα» με το επίσημο γερμανικό κράτος. Είναι τόσο απόλυτη η ταύτιση των Γερμανών βιομηχάνων με τους Σιωνιστές τραπεζίτες —οι οποίοι θεωρητικά έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα μεταξύ τους —, που την ηγεσία των Γερμανών Βιομηχάνων την έχουν κατά κανόνα άνθρωποι της Ντόιτσε Μπανκ …Τοκογλύφοι, δηλαδή, αποφασίζουν για τη βιομηχανική λειτουργία τής Γερμανίας. Αυτή η παρακρατική οργάνωση λειτουργεί με τη δική της «ατζέντα» και τους δικούς της στόχους, τους οποίους απλά σε κάποια στιγμή τους μεταφέρει στο Βερολίνο, για να τους κάνει επίσημη γερμανική πολιτική …Αυτοί δηλαδή μιλάνε απ’ ευθείας με τους ιδιοκτήτες τής Γερμανίας, οι οποίοι είναι οι Αμερικανοί κατακτητές της και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …Μέσω αυτών μπαίνουν οι τοκογλύφοι τής Wall Street στη Γερμανία …Μέσω αυτών οι ίδιοι τοκογλύφοι, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, είναι εκείνοι που και σήμερα ελέγχουν τη Γερμανία ερήμην και εις βάρος τού γερμανικού λαού. Η διαβόητη Ντόιτσε Μπανκ —που, εάν ήταν άλλη τράπεζα, θα είχε ήδη χρεοκοπήσει και τα αφεντικά της θα είχαν πάει φυλακή— είναι αυτήν, η οποία κάνει αυτήν τη διασύνδεση μια μόνιμη παθογένεια όχι μόνον για τη Γερμανία, αλλά και για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Από την εποχή τού Μεσοπολέμου κι εντεύθεν οι Γερμανοί Βιομήχανοι βρίσκονται διαρκώς υπό την προστασία των αφεντικών αυτού του κόσμου. Έχοντας συμμετάσχει στο μεγαλύτερο έγκλημα ΟΛΩΝ των εποχών —που ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος— και το οποίο οδήγησε τα αφεντικά και τους χρηματοδότες τους στην κορυφή τού Κόσμου, δεν κινδυνεύουν ποτέ κι από τίποτε …Καμία δύναμη δεν μπορεί να τους απειλήσει και κανένας νόμος δεν μπορεί να τους περιορίσει. Μαζί με τ’ αφεντικά τους αποφασίζουν πότε κάτι είναι «σίγουρο» κι ασφαλές για να το δοκιμάσουν και το επιχειρούν όποτε τους δοθεί η ευκαιρία. Αυτοί κάποτε αποφάσισαν —για να μην υπάρχουν αντιδράσεις— να «διαλύσουν» εφήμερα τη Γερμανία, προκειμένου ν’ αποφευχθούν οι καταβολές των πολεμικών αποζημιώσεων, οι οποίες τους αφορούσαν άμεσα. Αυτοί αποφάσισαν —για να μην έχουν αντιδράσεις από τον γερμανικό Νότο— να διατηρήσουν ενιαία τη Βαυαρία, αλλά στον Βορρά να «εξαφανίσουν» πλήρως την παλιά Πρωσία, η οποία λειτουργούσε ως εθνικοθρησκευτική «πρόκληση».

Έχοντας «παγώσει» τις εξελίξεις στην ατιμώρητη Γερμανία, συνέχισαν τη δρομολόγηση ΟΛΩΝ των σχεδίων τού Χίτλερ για την κατάκτηση της Ευρώπης. Έχοντας από τότε, ως στόχο την απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους στην Ευρώπη, δεν τους ενδιέφερε το όνομα του δικού τους «Ράιχ». Γι’ αυτόν τον λόγο οι ατιμώρητοι εγκληματίες ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ στην ίδρυση της Ε.Ε. …Της Ε.Ε., η οποία, με την προδιαγεγραμμένη γερμανική κυριαρχία, θα γινόταν ένα «Νέο Ράιχ» …Ένα γερμανικό «Ράιχ», το οποίο δοκιμάστηκε με επιτυχία επάνω στη Βαυαρία και την Πρωσία …Ένα Νέο «Ράιχ» «ψευδο-δημοκρατιών» και «ψευδο-κοινοβουλίων», το οποίο θα ελέγχεται από το Βερολίνο, όπως συμβαίνει με την ίδια την Ομοσπονδιακή Γερμανία. Αυτό είναι το μέλλον που προβλέπεται για την Ευρωπαϊκή Ένωση …Να γίνει ένα «κατασκεύασμα» κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν της Γερμανίας …Μια Ομοσπονδία των κρατών τής Ευρώπης με έδρα το Βερολίνο και άρχουσα τάξη τούς ΝΑΖΙΣΤΕΣ βιομήχανους …Αυτό ήταν το όραμα του Χίτλερ, και αυτό είναι που προσπαθούν να εφαρμόσουν οι επίγονοί του στις μέρες μας …Δικοί τους άνθρωποι ήταν ΟΛΟΙ οι «οραματιστές» τής Ενωμένης Ευρώπης …Παλιοί συνεργάτες τού Χίτλερ ήταν ΟΛΟΙ αυτοί, οι οποίοι από «αγάπη» προς την Ευρώπη ήθελαν να την ενώσουν.

Αυτό κι αν είναι «μυστήριο» !!! Άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται φυλακή, έγιναν οι «πατερούληδες» της Ευρώπης. ΟΛΟΙ τους ατιμώρητοι εγκληματίες τού Πολέμου. Εγκληματίες, οι οποίοι με διαπραγματεύσεις και σκοτεινά «παζάρια» δεν κατέληξαν στις φυλακές, εμφανίστηκαν μέσα σε λίγα χρόνια σαν «ειρηνοποιοί» τής Ευρώπης …Εγκληματίες, οι οποίοι όχι μόνον δεν φυλακίστηκαν, αλλά διέσωσαν τις περιουσίες τους και επιδοτήθηκαν, για να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι. Άνθρωποι, τους οποίους η Ευρώπη έπρεπε να τους είχε «χτίσει» μέσα στις φυλακές κι όχι απλά να τους φυλακίσει …Αυτοί είναι που δρομολόγησαν την ΕΝΩΣΗ της Ευρώπης …Αυτοί είναι που επινόησαν τα «ευρωπαϊκά προγράμματα των επιδοτήσεων», τα οποία ήταν το μεγαλύτερο σχέδιο μαζικής διαφθοράς στην ιστορία τής ανθρωπότητας. Εκείνη η διαφθορά «βύθισε» όλα τα κράτη στα χρέη …Στα χρέη αυτά, τα οποία σήμερα —με «πυροκροτητή» την οικονομική καταστροφή τής «Πανδημίας»— θα οδηγήσουν τους λαούς και τα κράτη τής Ευρώπης κάτω από τη «μπότα» τού Βερολίνου …Του Βερολίνου, το οποίο τώρα τελευταία δεν ζητάει ούτε καν την υποκριτική εκείνη «συγνώμη», η οποία μέχρι τώρα το «προστάτευε» …Του αλαζονικού πλέον Βερολίνου, το οποίο νομίζει ότι έχει φτάσει στον στόχο του …Ειδικά τώρα, μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας, όπου απέκτησε το «άλλοθι» να οπλιστεί ξανά και ν’ αρχίσει να απειλεί και να εκβιάζει τους πάντες.

Βήμα-βήμα το έχουν σχεδιάσει όλο αυτό οι «σκοτεινοί» ΝΑΖΙΣΤΕΣ Βιομήχανοι και οι τοκογλύφοι χρηματοδότες τους. Αυτοί —το 1989— αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα τής επανένωσης της Χιτλερικής Γερμανίας κι απλά έδωσαν την εντολή στους πολιτικούς να τη δρομολογήσουν …Αυτοί είναι που σήμερα «πυροδότησαν» τον πόλεμο στην Ουκρανία …Αυτοί είναι που, μέσω της οικονομίας, «χτυπάνε» τα κράτη και τα εκποιούν, μέσω Μνημονίων. Στην πραγματικότητα αυτοί είναι που δίνουν σάρκα και οστά στην πολιτική των τοκογλύφων τής Wall Street …Στην πολιτική αυτών, οι οποίοι «φούσκωσαν» το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και τώρα θέλουν να λεηλατήσουν ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή η «φούσκα» να μην «σκάσει» στα χέρια τους και η ζημιά να πάει κατ’ ευθείαν στους λαούς. Αφού «σώθηκαν» σε πρώτη φάση από τη λεηλασία των Αμερικανών, τώρα θέλουν να διατηρήσουν τα πλούτη τους, εκποιώντας την ευρωπαϊκή περιουσία.

European debt crisis in review | Advisor's Edge Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα και τίποτε δεν έγινε εξαιτίας τυχαίων συγκυριών. Οι Γερμανοί βιομήχανοι για άλλη μία φορά πρόδωσαν την Ευρώπη. Αυτοί επέβαλαν τη γερμανική πολιτική, η οποία κατέστρεψε ΟΛΑ τα κράτη. Αυτοί τοποθέτησαν στην ηγεσία τής Γερμανίας εγκληματίες, οι οποίοι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ενισχύσουν τη γερμανική βιομηχανία, καταστρέφοντας όλους τους υπόλοιπους …Με αθέμιτα μέσα εξασφαλίστηκε η γερμανική «επιτυχία» των μεταπολεμικών χρόνων. Απολαμβάνοντας οι Γερμανοί βιομήχανοι μια παντελώς παράνομη χρηματοδοτική εύνοια από τους προστάτες τους, νίκησαν τους ανταγωνιστές τους και βύθισαν τα κράτη τής Ευρώπης στην ανεργία και τη φτώχεια. Μεγάλα κράτη με ιστορία στην παγκόσμια οικονομική λειτουργία —όπως η Ιταλία ή η Ισπανία— «λεηλατήθηκαν» από τη Γερμανία με συνοπτικές διαδικασίες.

European debt numbers improve, but Greek public debt exceeds 200%, Italy  second with 156.3% Όλα αυτά τα κατάφεραν, γιατί οι ίδιοι μπόρεσαν —σε κοινές συνθήκες για όλους τους Ευρωπαίους— ν’ απολαμβάνουν προνόμια, τα οποία δημιουργούσαν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Έβαλαν σ’ έναν κοινό αγώνα «δρόμου» όλα τα κράτη και όλους τους επιχειρηματίες κι αυτοί συμμετείχαν με το «μηχανοκίνητο όχημα» των τοκογλύφων …Όλοι δανείζονταν, πληρώνοντας δυσβάστακτους τόκους και οι Γερμανοί «δανείζονταν» με αρνητικά επιτόκια …Ούτε καν χαριστικά …Τίποτε να μην έκαναν κι απλά να δάνειζαν στους Ευρωπαίους εκείνα που «δανείζονταν» οι ίδιοι με κέρδος, πλούσιοι θα γίνονταν …Αυτό είναι το «μυστικό» τής «επιτυχίας» τής Γερμανίας και των βιομηχάνων της και όχι βέβαια η πολυδιαφημιζόμενη αξία κι οργανωτικότητα του γερμανικού λαού …Εξαγόραζαν τους ανταγωνιστές τους με δάνεια, τα οποία αποπληρώνονταν από τα κέρδη των εξαγορών τους, αποδίδοντάς τους κέρδη από την επόμενη ημέρα. Αυτοί είναι που βάζουν την κρατική πολιτική μέσα στη διεθνή οικονομία κι αποκτούν αθέμιτο προβάδισμα. Αυτοί είναι που χρησιμοποιούν τη Γερμανία ως «όχημα» για τη δική τους πρόοδο, αγνοώντας τα κόστη σε ανθρώπινο αίμα …Αίμα τόσο του γερμανόφωνου κόσμου όσο και των υπολοίπων Ευρωπαίων. Αυτοί είναι που στη διάρκεια της «βασιλείας» τής Μέρκελ χρηματοδοτήθηκαν με προνομιακούς όρους από τους Σιωνιστές τοκογλύφους τής FED, για να «καταπιούν» την Ευρώπη. Τώρα, που φτάσαμε στο τέλος αυτής της «διαδρομής» των δανείων, εκείνοι είναι που θέλουν να εξοπλιστεί ξανά η Γερμανία κι αν αυτό τους βολεύει δεν έχουν πρόβλημα να καταστρέψουν ξανά την Ευρώπη.

Δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτε. Έχοντας από τις οικογένειές τους «γαλουχηθεί» με την άποψη ότι δεν θα τιμωρηθούν ποτέ κι από κανέναν, είναι αδίστακτοι. Από τη στιγμή που τη «γλίτωσαν» για τον Πόλεμο αυτόν, ο οποίος προκάλεσε δεκάδες εκατομμύρια νεκρών, δεν φοβούνται τίποτε. Πάντα έχουν την αίσθηση ότι ένα αόρατο «χέρι» θα τους προστατεύει. Οι δραστηριότητές τους, επειδή κινούνται πάντα με την υποβοήθηση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, φαίνονται πάντα ότι εξασφαλίζουν μια άνωθεν «άδεια». Οπουδήποτε στον Κόσμο κι αν δει κάποιος να υπάρχουν σκάνδαλα, αυτούς θα εντοπίσει να πρωταγωνιστούν…Ακόμα και μέσα σε κράτη, τα οποία υποτίθεται δεν «συγχωρούν» ξένες παρεμβάσεις, γιατί υποτίθεται είναι κορυφαία στην παγκόσμια ιεραρχία —όπως είναι οι ΗΠΑ ή η Ρωσία— …Η Ντόιτσε Μπανκ έπαιξε με την ίδια την οικονομία των ΗΠΑ και δεν απειλήθηκε ούτε για μία στιγμή …Η Φολκς Βάνγκεν παραβίασε όλους τους κανόνες περί της νομοθεσίας καυσίμων κι ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί …Η Ρωσία, εξαιτίας τους, έχει γίνει ένας «βόθρος» διαφθοράς …Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει ένας «σκουπιδότοπος» πολιτικών προσώπων, οι οποίοι εξυπηρετούν καθαρά κι απροκάλυπτα τα γερμανικά συμφέροντα …Ένας «σκουπιδότοπος» διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων, όπως ο Ντράγκι, ο Μακρόν, ο Μητσοτάκης και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι

President of the Federation of German Industry (BDI), Ulrich Grillo (r)  greets German Chancellor..., Stock Photo, Picture And Rights Managed Image.  Pic. PAH-84556427 | agefotostock Αυτά όλα δεν είναι τυχαία. Η ναζιστική αυτή συμμορία έχει μάθει να προοδεύει με αθέμιτους τρόπους. Έχει μάθει να διαφθείρει τις ηγεσίες των υποτιθέμενων ανταγωνιστών της και, αφού τους «παραλύσει», να τους «νικάει» με ασφάλεια. Πάντα αυτό έκανε, κι εξακολουθεί να κάνει. Η συμμορία αυτή, η οποία ξεκίνησε την πορεία της με κρατικά χρήματα του Χίτλερ και σκλάβους από κατακτημένες χώρες, δεν έχει καμία σχέση με τον θεμιτό ανταγωνισμό …Δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει αυτό. Γι’ αυτό και οι «μούρες» τους είναι πάντα γεμάτες μ’ εκείνη την υποκριτική σοβαροφάνεια, η οποία τους προστατεύει από την κριτική. Παντού είναι «μπλεγμένοι» οι αυτόκλητοι «θεματοφύλακες» της ηθικής. Μέσω της Siemens έχουν «μολύνει» όλα τα κράτη με Διαφθορά, η οποία όμως τους εξασφαλίζει διαρκώς νέες παραγγελίες και άρα νέες δουλειές. Μέσω της Μονσάντο έχουν μολύνει τον Πλανήτη κι όμως επιβάλουν σε τεράστια κράτη —όπως είναι η Ινδία— τη δική τους ναζιστική πολιτική. Όπου υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο με πειράματα επάνω σε φτωχούς ανθρώπους τής Αφρικής, πάντα υπάρχει κάποια γερμανική φαρμακευτική εταιρία ανάμεσα στους ενόχους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μεγαλύτερο φαρμακευτικό σκάνδαλο της μεταπολεμικής εποχής με την Grünenthal. Το σκάνδαλο της θαλιδομίδης, η οποία προκάλεσε αναπηρίες σε δεκάδες χιλιάδες νεογέννητα …Ούτε συγνώμη δεν ήθελαν να ζητήσουν από τα θύματά τους.

Εάν σήμερα στην εποχή τής «Πανδημίας» κινδυνεύει ολόκληρη η Ευρώπη να μπει κάτω από τη «μπότα» τής Γερμανίας, ποιος μπορεί ν’ αμφιβάλει ότι κι αυτοί οι ίδιοι συμμετείχαν ενεργά σ’ αυτήν την «επιτυχία»; Ποιος αμφιβάλει ότι έχουν συμμετοχή στην πρόκληση της «Πανδημίας» και στο «πλιάτσικο» των λεγομένων «εμβολίων»; Εάν τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία επιχειρείται να γίνει ένα παγκόσμιο «reset» και να «σβηστούν» τα «ίχνη» τους για την παγκόσμια καταστροφή, ποιος μας διαβεβαιώνει ότι οι ίδιοι πάλι δεν κρύβονται πίσω από τη νέα ανθρωποσφαγή; Ποιος μας λέει ότι δεν θέλουν να οπλίσουν οι ίδιοι τη Γερμανία εκ νέου, προκειμένου να προστατεύσουν τη «λεία» τους από την Ευρώπη; Με όπλα δεν προστατεύονται οι λείες των κακοποιών; Εάν η λεία τους κινδυνεύει από την αντίδραση των Ευρωπαίων, δεν πρέπει να είναι οπλισμένοι; Δεν πρέπει να είναι σε θέση να απειλούν ακόμα και με στρατιωτική βία όσους θέλουν να διαλύσουν την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση; …Να διαλύσουν το «όραμα» του Χίτλερ, το οποίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε πραγματικότητα; …Το «όραμα» το δικό τους …Το όραμα της BDI …Της Ομοσπονδίας των Γερμανικών Βιομηχανιών.

Ουκρανοί νεοναζί στρατολογούσαν Βραζιλιάνους για το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ |  Tribune.gr Εάν δηλαδή ψάξουμε να βρούμε από πού ξεκίνησε ο «ιός», θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε κι από πού ήρθαν και τα πρώτα «εμβόλια», τα οποία —όπως φαίνεται— υπήρχαν πολύ πριν την έκρηξη του προβλήματος της «Πανδημίας». Εάν ψάξουμε να δούμε ποιοι επέβαλαν υποχρεωτικά την καταστροφική περιοριστική πολιτική τής «Πανδημίας» και πάλι στο Βερολίνο θα καταλήξουμε. Εάν όλοι αυτοί είχαν συμφέρον από τον πόλεμο στην Ουκρανία, το βέβαιον είναι ότι κι εκεί θα βρούμε τα «ίχνη» τους. Πόσο τυχαίο είναι που ο καραγκιόζης ο Ζελένσκι είναι Εβραίος; Πόσο τυχαίο είναι που οι βασικοί του υποστηρικτές είναι οι ΝΑΖΙ τής Ουκρανίας; …Οι ίδιοι, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τους ΝΑΖΙ και κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτοί είναι οι ΕΧΘΡΟΙ τής Ευρώπης, κι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτοί είναι που πρέπει ν’ αποζημιώσουν τους λαούς για τα εγκλήματα της δικής τους «Γερμανίας». Δεν έχουν κανέναν λόγο οι Βαυαροί και οι Πρώσοι να πληρώσουν τα εγκλήματα των γερμανικών «κτηνών» …Αυτοί είναι που πρέπει να χάσουν τις ποτισμένες με «αίμα» περιουσίες τους. Αυτό είναι βέβαια και το εύκολο. Κάπου εδώ φαίνεται ότι την «πάτησαν» από την πολύ σιγουριά τους …Δεν χρειάζεται καν να ψάξει κάποιος το ποιοι είναι οι ναζιστές και ποιες είναι οι εταιρείες τους …Ούτε τα ονόματά τους δεν άλλαξαν, όπως είδαμε πιο πάνω. Οι εταιρείες αυτές, οι οποίες σήμερα έχουν βυθίσει την Ευρώπη στη διαφθορά και τη φτώχεια, είναι οι εταιρείες που γιγαντώθηκαν επί Χίτλερ …Αυτές είναι οι «σκοτεινές» δυνάμεις, οι οποίες κόστισαν στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών.

Από τη στιγμή που εντοπίσαμε τους ΝΑΖΙ, είναι εύκολο να εντοπίσουμε και τους πραγματικούς «δωσίλογους» στη σημερινή γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη —χάρη στη Διαφθορά— κυβερνούν διορισμένοι από τους ΝΑΖΙ δωσίλογοι τύπου Κουίσλιγκ. Στην υπό γερμανική Κατοχή Ελλάδα, για παράδειγμα, κυβερνούν οι Ράιχενμπαχ και οι Μητσοτάκηδες …Απλά πράγματα: Δωσίλογοι ναζιστές δεν είναι κάτι κακόμοιροι χρυσαυγίτες, οι οποίοι είναι όμοιοι με τα γερμανικά χαϊβάνια στα οποία αναφερθήκαμε …ΝΑΖΙΣΤΕΣ είναι οι συνεργάτες των Γερμανών, οι οποίοι τους επιτρέπουν να ελέγχουν μόνιμα κι ολοκληρωτικά την οικονομία και την πολιτική τής χώρας …ΝΑΖΙΣΤΗΣ είναι ο Χριστοφοράκος τής Siemens, ο οποίος είναι γνήσιος γιος τού δωσίλογου πατέρα του …Ο άνθρωπος των ΝΑΖΙ, ο οποίος ζει προστατευμένος στο Μόναχο και ήταν αυτός, ο οποίος άλωσε σχεδόν το σύνολο της οικονομίας, εφόσον —με τη διαφθορά που πέτυχε— είχε στα εκβιαστικά του κατάστιχα το σύνολο του ελληνικού κρατικού μηχανισμού …ΝΑΖΙΣΤΕΣ είναι οι πολιτικοί μας ηγέτες …Οι ιδιοκτήτες τού δικομματισμού …Αυτοί, οι οποίοι μας έβαλαν στο «σφαγείο» τού ευρώ …Εκεί όπου είχαν το πλεονέκτημα οι «οπλισμένοι» Ναζί, που μας «εκτέλεσαν».

Για τις στενές επαφές Χριστοφοράκου με την οικογένεια Μητσοτάκη – MediΑ  Oasis ΝΑΖΙΣΤΗΣ ήταν ο γέρος Παπανδρέου, ο οποίος έδρασε ως δωσίλογος, ηγετικό στέλεχος των βενιζελικών …Ο γιός του, ο οποίος έφερε τα ναζιστικά «πακέτα» και χρέωσε τη χώρα για τις επόμενες γενιές …Ο εγγονός του Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος παρέδωσε τη χώρα «λεία» στη Ντόιτσε Μπανκ τού Άκερμαν …Ο Σημίτης τού ΠΑΣΟΚ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος μας έβαλε με τη «βία» των ψευδών στοιχείων στο ευρώ …Ο γέρος Καραμανλής τής ΝΔ και συνεργάτης του εγκληματία Μέρτεν …Ο ανιψιός του, ο οποίος εξασφάλισε το ακαταδίωκτο όλων των εγκληματιών τής διαφθοράς …Ο σημερινός Μητσοτάκης, ο οποίος είναι γιος τού δωσίλογου Μητσοτάκη, ο οποίος εκβίαζε βουλευτές, για να υπογράψουν το Μνημόνιο …Ο αδερφός τής Ντόρας, η οποία φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο. ΝΑΖΙΣΤΗΣ είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Πικραμένος, ο οποίος είναι επίσης γιος δωσίλογου κι «αποφάσισε» —ως Πρόεδρος του Συμβουλίου τής Επικρατείας— ότι τα Μνημόνια είναι «νόμιμα» …ΝΑΖΙΣΤΗΣ είναι ο γιος τού δωσίλογου Λάτση, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος το τραπεζικό «πλιάτσικο». Όλοι αυτοί είναι απόγονοι των δωσίλογων, οι οποίοι έμειναν ατιμώρητοι, εξαιτίας τού «στημένου» Εμφυλίου …Του Εμφυλίου τού ΚΚΕ τού Κόκκαλη …Του Πέτρου Κόκκαλη της ΣΤΑΖΙ και του παιδομαζώματος …Του πατέρα τού Σωκράτη Κόκκαλη της ΣΤΑΖΙ και της Siemens, ο οποίος έγινε μεγιστάνας μέσα σε μερικούς μήνες.

 Όταν τα τρία μεγάλα κόμματα του μεταπολιτευτικού «δικομματισμού» συνδέονται με τους ΝΑΖΙ, ευνόητο είναι ότι οι Γερμανοί δεν «έφυγαν» ποτέ από την Ελλάδα. Ποιος θα ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις; …Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος όχι μόνον δεν ζήτησε ποτέ πολεμικές αποζημιώσεις, αλλά τους αναγνώρισε ακόμα και τα προπολεμικά δάνεια; …Ο Παπανδρέου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα δάνεια που πλημμύρισαν οι ΝΑΖΙ την Ευρώπη, δημιουργώντας μια υπερχρεωμένη Ελλάδα «πρασινοφρουρών», που δεν θέλουμε καν να θυμόμαστε; …Ο γέρος Καραμανλής, ο οποίος πήρε από τους Ναζί ένα ποσό-«άλλοθι», το οποίο αποζημίωνε με 50 σεντς τού ευρώ τον κάθε νεκρό Έλληνα; …Που υπέγραψε συμφωνία με τον Αντενάουερ, για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν απρόσκοπτα στην Ελλάδα ακόμα και οι εγκληματίες πολέμου; …Ο Καραμανλής ο νεότερος, ο οποίος έβαλε «λουκέτο» σε όλες τις υγιείς κρατικές τράπεζες, για να χρηματοδοτήσει τις χρεοκοπημένες τράπεζες των διαπλεκομένων και να σώσει τη Ντόιτσε Μπανκ;

Ποιος θα συλλάβει τον Χριστοφοράκο, για να μας υποδείξει τους σημερινούς διεφθαρμένους δωσίλογους; …Ποιος θα αρνηθεί να υπογράψει τα Μνημόνια; …Ποιος θα συλλάβει τον Γεωργίου τής ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία μέσα σ’ αυτά; …Ποιος θα διερευνήσει τα swaps, τα οποία έσωσαν τη Ντόιτσε Μπανκ; …Ποιος θα ψάξει να βρει τι έγινε με το σορτάρισμα των ελληνικών ομολόγων; …Ποιος θα ψάξει να βρει την αλήθεια για τη χρηματοδότηση των ιδιωτικών τραπεζών με δημόσιο χρήμα, πράγμα το οποίο μας οδήγησε στο Μνημόνιο; Ποιος θα ενδιαφερθεί για το ξεπούλημα στους Γερμανούς των ΔΕΚΟ, των αεροδρομίων και των λιμανιών; Τέτοιο «πλιάτσικο» δεν είχε γίνει ούτε επί πρώτης γερμανικής Κατοχής …Δεν τολμούσαν καν οι Γερμανοί να κάνουν, ως δυνάμεις Κατοχής, τέτοιο πλιάτσικο. Τώρα μας «στέλνουν» και τους ΝΑΖΙ εργάτες των βιομηχανιών τους ως εποίκους, για να παριστάνουν τους συνταξιούχους τού ηλίου.

Ζούμε στην κυριολεξία τις τελευταίες ημέρες τής «ιστορίας» και είναι βέβαιον ότι τα πάντα θα κριθούν στην πραγματική τους βάση. Θα κριθεί και η σημερινή Γερμανία για τα εγκλήματά της …Τα σημερινά, αλλά και τα παλαιότερα. Τίποτε δεν θα μείνει στο «σκοτάδι». Όλα θ’ αποκαλυφθούν και θ’ αποδοθεί δικαιοσύνη εκεί όπου πρέπει να υπάρξει αποκατάσταση της αδικίας. Θα πληρώσουν τα εγκλήματά τους οι ΝΑΖΙ …Αυτοί, οι οποίοι για τρίτη φορά μέσα σ’ έναν αιώνα καταστρέφουν την Ευρώπη κι επιχειρούν να λεηλατήσουν τους λαούς της …Θα αναγκαστούν επιτέλους ν’ αποζημιώσουν τα θύματά τους. Δεν θα τη γλιτώσουν, όπως έγινε με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, όπου αφέθηκαν ατιμώρητοι. Δεν θα αφεθούν να γιγαντωθούν επάνω στα «πτώματα» των θυμάτων τους. Αυτήν τη φορά θα υπάρξει Δικαιοσύνη και δεν θα μπορεί να τους σώσει κανένας.

Η γερμανική βιομηχανία είναι το γερμανικό εκείνο κεφάλαιο, το οποίο πρέπει να εκποιηθεί, για ν’ αποζημιωθούν τα θύματα της Γερμανίας. Είναι θέμα τιμής για όλους τους Ευρωπαίους να τιμωρήσουν τους συνωμότες …Τους υπεύθυνους της δυστυχίας τους τον τελευταίο αιώνα …Να τους τα πάρουν ΟΛΑ …Να καταστρέψουν τις οικογένειες των δολοφόνων …Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα ευρώ στους ΝΑΖΙ βιομήχανους …Να αποζημιωθούν οι λαοί και ν’ απαλλαγούν από το «στίγμα» τού ναζισμού οι Βαυαροί και οι Πρώσοι, οι οποίοι τους χρεώνονται όλους αυτούς υποδουλωμένοι στη ναζιστική «φυλακή» τής Ομοσπονδιακής Γερμανίας. Τώρα ειδικά, που οι ίδιοι άνθρωποι —με την περίπτωση των Ρώσων επιχειρηματιών— έδειξαν έναν «δρόμο» τιμωρίας, είναι ευκαιρία να τους τιμωρήσουμε άπαξ και δια παντώς …Τον ηλεκτρονικό «δρόμο», εφόσον έχουν πλέον ψηφιοποιηθεί τα πάντα …Από το χρήμα μέχρι το περιουσιολόγιο …Δεν χρειάζεται καν να συνταχθεί κάποια ειδική νομολογία-επιχειρηματολογία …Το έχουν δρομολογήσει μόνοι τους και το εφάρμοσαν στους Ρώσους μεγιστάνες, των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία δέσμευσαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.

Κανένα έλεος δεν πρέπει να επιδείξουμε απέναντί τους, εφόσον ακόμα και τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία μάς έδειξαν πως παραμένουν αμετανόητοι δολοφόνοι. Εάν δεν είχαμε την τύχη τής τρομερής εξέλιξης των πυρηνικών όπλων, θα είμασταν ήδη στα χαρακώματα των πολέμων κι αυτοί θα μας έβλεπαν από τα ασφαλή τους σαλέ στην Ελβετία ή τα ράντζα στην Αργεντινή …Ένα «Delete» απόσταση είμαστε από το να «σβήσουν» όλα τα πλούτη τους μέσα σε μία στιγμή. Εάν μάλιστα αποδειχθεί με αδιάσειστα στοιχεία τυχόν ανάμιξή τους στον πόλεμο της Ουκρανίας, τυχεροί θα είναι εάν τη γλιτώσουν απλά με ένα «Delete». Θα κατηγορηθεί η Γερμανία και οι ίδιοι για την κήρυξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και θα δικαστούν ως υπότροποι εγκληματίες. Στην περίπτωση αυτήν θ’ αναγκαστούν να δώσουν μάχη για τις ζωές τους, γιατί εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας στην εποχή τής πληροφορίας και του ίντερνετ δεν μπορούν να αφεθούν ατιμώρητα …Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με δολοφόνους στο μικρό μας «χωριό».

Η Ευρώπη κι ο Κόσμος πρέπει να ξαναβρεί τη χαρά που είχε στις αρχές τού προηγούμενου αιώνα …Τη χαρά που του έδινε η βεβαιότητα ότι το βιομηχανικό κεφάλαιο θα λύσει όλα του τα προβλήματα και θα έφερνε την παγκόσμια ειρήνη …Τη χαρά που οι αλήτες τού Χίτλερ και της Λούξεμπουργκ τη μετέτρεψαν σε θρήνο. Περί αυτού πρόκειται κι αυτό είναι το τρομερό …Μια συμμορία πονηρών Εβραίων τοκογλύφων και κατεστραμμένων Γερμανών βιομηχάνων μετέτρεψε την ελπίδα των ανθρώπων για την οριστική λύση των προβλημάτων τους σε κατάρα. Αυτό, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν το πιο χρήσιμο επίτευγμα της ανθρωπότητας, έγινε το πιο τρομερό «όπλο», που σκότωσε πάνω από διακόσια εκατομμύρια ανθρώπους …Η μεγαλύτερη ανθρωποθυσία στην ιστορία των αιώνων, για να γίνουν πλούσια μερικά κτήνη …Τα αφεντικά τής άχρηστης Μέρκελ και του Σόιμπλε …Τώρα θα έχουμε αναπόφευκτες εξελίξεις και θα γίνουν όλα, μπροστά στα «μάτια» μας.

Από την Ευρώπη ξεκίνησε το παγκόσμιο πρόβλημα τού φασισμού —είτε στη μορφή τού ναζισμού είτε σ’ αυτήν του κομμουνισμού— και στην Ευρώπη θα επιλυθεί. Στην Ευρώπη γεννήθηκαν τα πιο ανθρωποκτόνα θηρία τού Πλανήτη, και εδώ θα εξοντωθούν με συνοπτικές διαδικασίες. Το «Νταχάου» των γερμανικών λαών πρέπει να διαλυθεί και ν’ απελευθερωθούν οι λαοί, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι μέσα σ’ αυτό. Η Γερμανία των ΝΑΖΙ θα πρέπει να πάει στα σκουπίδια τής ιστορίας …Μαζί μ’ αυτήν και το κομμουνιστικό καθεστώς τής Κίνας και οι χαφιέδες των τοκογλύφων τής Μόσχας. Τα «τέρατα» θα εξαφανιστούν από τη Γη όπως εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι …Με απόλυτα φυσικό τρόπο, γιατί απλά δεν υπάρχουν πλέον οι συνθήκες για να επιβιώσουν. Ο άνθρωπος βαδίζει τα τελευταία μέτρα προς τη χειραφέτησή του και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνυπάρξει με τα «θηρία» των προηγούμενων εποχών. Δικαιοσύνη επιτέλους για έναν κόσμο, ο οποίος δεν αντέχει άλλη αδικία …Που δεν μπορεί να επιβιώσει πλέον με τόσο αδικία. Η ανθρωπότητα θα σωθεί, γιατί το επιθυμεί η ίδια, αλλά κι ο Ίδιος ο Θεός …Ας πρόσεχαν τα φασισταριά …Η παρέα των γραφικών τού Χίτλερ έγινε μάστιγα για την ίδια την ανθρωπότητα και τώρα θα τελειώσει άπαξ !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Share: