…Την Ουκρανία «πυροβολούν» …και τη Γαλλία «σημαδεύουν» !!!

Ο πόλεμος της φωτογραφίας και της προπαγάνδας !!!

Εάν το «σώου» τής Ουκρανίας δεν «πιάσει», η Νέα Τάξη δεν έχει ελπίδες επιβίωσης…

…Η συμμορία του Μπάιντεν, της Μέρκελ, του Πούτιν και του Τζόνσον θα έχει το τέλος που της αξίζει.

 

Όταν ένας θηρευτής κυνηγάει ένα θηρίο μέσα στη σκοτεινή έρημο, η τακτική του εξαρτάται άμεσα από τις γνώσεις του και τις ανάγκες τού ίδιου του θηρίου. Εάν γνωρίζεις, για παράδειγμα, ότι στην περιοχή όπου κυνηγάς δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό πέρα από μια πηγή —στη μοναδική όαση που υπάρχει— και ταυτόχρονα το θηρίο έχει μικρές αντοχές στη δίψα, κάνεις ένα σχέδιο δράσης προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες τής κατάστασης …Στήνεις «ενέδρα» και το περιμένεις εκεί όπου ξέρεις ότι αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει. Ό,τι και να κάνει, για να σε παρασύρει στην καταδίωξή του, προκειμένου να σ’ απομακρύνει από την όαση, απλά το αγνοείς …Δεν το ακολουθείς από τα ουρλιαχτά του κι ούτε αναζητάς τη φωλιά του …Εκείνο είναι που θα έρθει σ’ εσένα κι όχι εσύ σ’ αυτό …Ξέρεις σε ποιο σημείο το οδηγούν οι φλέγουσες ανάγκες του να πάει και εκεί το περιμένεις με το δάκτυλο στη σκανδάλη.

Wolf Target Shooting by Jadynut Games Τι σχέση έχει αυτό το παράδειγμα με τη σημερινή κατάσταση; …Απόλυτη σχέση. Το θηρίο στην περίπτωση αυτήν είναι η σιωνιστική «Νέα Τάξη Πραγμάτων» …Αυτή είναι που πολεμάει σήμερα στην Ουκρανία κι εκεί θέλει να εστιάσουμε την προσοχή μας …Εκεί «ουρλιάζει» κι εκεί μας «προκαλεί» …Εκεί θέλει να μας παρασύρει να την «ακολουθήσουμε» και να «συγκρουστούμε» μαζί της, γιατί εκεί τη βολεύει …Εκεί έχει το πλεονέκτημα. Εδώ ακριβώς χρειάζεται γνώση. Είναι φανερό ότι η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί το πρόβλημα του πολέμου στην Ουκρανία, για να τακτοποιήσει δικά της θέματα, προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της να πετύχει την οριστική της νίκη …Θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η «επικαιροποίηση» της ανάγκης τής αμερικανικής στρατιωτικής «προστασίας» τής Ευρώπης …Θέματα όπως «επαναφορά» στη γεωπολιτική «σκακιέρα» τής μιλιταριστικής Γερμανίας. Μέσω του πολέμου αυτού είδαμε την επιτυχή προσπάθεια της Νέας Τάξης να οπλίσει ξανά τον «μπράβο» της στην Ευρώπη.

Όλα αυτά, όμως, είναι στρατηγικά της κέρδη, που, όσο σημαντικά κι αν είναι, δεν παύουν να είναι δευτερεύοντα …Είναι κέρδη, τα οποία μπορούν να σε «παρασύρουν» μακριά από τις πραγματικές ανάγκες τής Νέας Τάξης …Να σε «παρασύρουν» στο «κυνήγι» της, αλλά μακριά από εκεί όπου βρίσκονται οι πραγματικές της ανάγκες. Μπορεί να είναι σημαντική η επίλυση αυτών των προβλημάτων για τη Νέα Τάξη, αλλά δεν είναι αυτά που πραγματικά την «καίνε» …Χρήσιμα το να έχουν επιλυθεί, αλλά όχι αναγκαία κι απαραίτητα για την τελική της επιβίωση. Τα πραγματικά προβλήματα της Νέας Τάξης —και τα οποία έχουν σχέση με την ίδια την επιβίωσή της— είναι άλλα κι αυτά δυστυχώς δεν λύνονται με τις γνωστές πολεμικές «επιδείξεις» …Δεν λύνονται ούτε με πυραύλους ούτε με τανκς. Η επίλυσή τους μπορεί να απαιτεί τη χρήση πυραύλων ή τανκς, αλλά αυτά, τα οποία κατακτούνται με όπλα, δεν είναι το ζητούμενο που δίνει τη λύση στα προβλήματα της.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα επιλύσει τα προβλήματά της, εάν η Ουκρανία μπει στο ΝΑΤΟ. Όμως, η απαίτηση της Ουκρανίας για είσοδο στο ΝΑΤΟ δίνει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων τη δυνατότητα να δρομολογήσει την επίλυση των προβλημάτων της. Η δράση τής Ουκρανίας, δηλαδή, δεν δίνει λύση στη Νέα Τάξη, αλλά οι παρενέργειες της αντίδρασης της Ρωσίας δίνουν την ευκαιρία στη Νέα Τάξη να επιλύσει τα προβλήματά της …Ο «προσανατολισμός» τής ρωσικής «αρκούδας» προς την Ευρώπη μπορεί να είναι το ζητούμενο της προκλητικής δράσης τής Ουκρανίας. Η εμφάνιση μιας τρομερής και πολεμοχαρούς Ρωσίας έξω από την «πόρτα» τής Ευρώπης μπορεί να είναι το ζητούμενο αυτού του πολέμου. Γιατί συμβαίνει αυτό; …Γιατί το πραγματικό πρόβλημα της Νέας Τάξης δεν είναι γεωστρατηγικό …Το πρόβλημά της είναι οικονομικό !!! Επάνω σ’ αυτήν την παράμετρο πρέπει να βρούμε το πώς και για ποιον λόγο είναι χρήσιμη για τη Νέα Τάξη μια «πάνοπλη» κι επιθετική Ρωσία.

Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτήν τη στιγμή ο παγκόσμιος σχεδιασμός τής Νέας Τάξης βρίσκεται υπό καθεστώς απειλής κατάρρευσης …Στην κυριολεξία η Νέα Τάξη «κάθεται» επάνω σε μια ωρολογιακή «βόμβα» χρέους …’Ο,ΤΙ βλέπουμε σήμερα —κι «αποτυπώνει» επάνω του την παγκόσμια επιτυχία των «εκλεκτών» τής Νέας Τάξης— είναι θεωρητικό …Είναι μια «φούσκα» …Η «επιτυχία» τους υπάρχει, επειδή ακριβώς αυτή η «φούσκα» δεν σκάει …ακόμα!!! Είναι δισεκατομμυριούχοι, γιατί η «φούσκα» συνεχίζει να υπάρχει …Γιατί η «φούσκα» διατηρεί τον «όγκο» και το «ύψος» της. Η διαφορά των δισεκατομμυρίων, δηλαδή, η οποία χωρίζει έναν σούπερ πετυχημένο —όπως ο Μπάφετ— από έναν πολύ πετυχημένο —όπως ο Αμπράμοβιτς— και η «απόσταση» που τους χωρίζει αυτούς από τους «αποτυχημένους» κοινούς θνητούς τής βάσης, είναι οι «όροφοι» ενός παγκόσμιου ουρανοξύστη, όπου όλοι ο άνθρωποι βρίσκονται μέσα σ’ αυτόν. Όμως, αυτός ο «ουρανοξύστης» παρέχει στους ενοίκους των «ρετιρέ» του τις απολαύσεις τους για όσο διάστημα αυτός υπάρχει …Για όσο διάστημα παραμένει στο τερατώδες «ύψος» του και δεν καταρρέει.

Αυτός ο «ουρανοξύστης» είναι «θεμελιωμένος» επάνω στην κοινωνία και στην οικονομία της …Υπάρχει για όσο διάστημα υπάρχει οικονομική λειτουργία, η οποία διατηρεί τη δυναμική τής κοινωνίας στην κατάσταση εκείνη, η οποία δέχεται κι ανέχεται αυτήν την «κατασκευή». Μια οικονομική κατάρρευση των διεθνών χρηματιστηρίων σε συνδυασμό με την ανεργία και τον ήδη υπάρχοντα πληθωρισμό θα έχει γι’ αυτόν τον «ουρανοξύστη» τα αποτελέσματα που έχει η απότομη «ρευστοποίηση» του εδάφους κάτω από έναν ουρανοξύστη …Θα «ακυρώσει» τη θεμελίωσή του …Θα τον ισοπεδώσει …Θα γκρεμίσει τους «πετυχημένους» στον «πάτο», όπου βρίσκονται και οι υπόλοιποι. Όλοι αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται σαν πετυχημένοι «επενδυτές», είναι τέτοιοι μόνον υπό την προϋπόθεση ότι η «φούσκα»-«ουρανοξύστης» δεν σκάει …Μόνον για όσο διάστημα στέκονται «ψηλά» σε σχέση με τους υπόλοιπους. Εάν αυτή η «φούσκα» σκάσει, θα παρασύρει στον πάτο κι εκείνους, οι οποίοι βρίσκονται επάνω της.

Τι είναι όμως αυτή η «φούσκα»; Γιατί υπάρχει και πώς έγινε παγκόσμια; …Αυτή είναι η «φούσκα» των κρατικών χρεών, τα οποία, μέσα από μια διαδικασία, η οποία στηριζόταν στη διαφθορά των πολιτικών ηγετών, έγινε τεράστια. Αυτά τα χρέη είναι στο σύνολό τους πλασματικά …Είναι χρέη τού δοκιμαστικού «σωλήνα» μιας οικονομίας ψεύτικης …Μιας οικονομίας των οικονομολόγων και των αριθμών …Μιας οικονομίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι δημιουργούν «ανάπτυξη» μέσω αυθαίρετων μαθηματικών μοντέλων και όχι εξαιτίας μιας πραγματικής οικονομικής λειτουργίας και των γενικότερων κοινωνικών αναγκών …Είναι αριθμοί, οι οποίοι διαρκώς «τροφοδοτούνται» με νέους αριθμούς, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία…

…Είναι ένα «παιχνίδι», το οποίο παίζεται σε κάποια γραφεία και μακριά από την πραγματική αγορά και οικονομία. Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς νέα τραπεζικά «προϊόντα», τα οποία «σκεπάζουν» τις απώλειες ή τις αστοχίες των προηγούμενων «προϊόντων. Με νέα δάνεια δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα παλιά του δάνεια, να το κάνει …Τα νέα δάνεια τα ονομάζουν «τραπεζικά προϊόντα» κι αυτά τα πουλάνε εκ νέου σε αδύναμους δανειολήπτες. Για να μην «σκάσει» το προηγούμενο πρόβλημα, «πουλάνε» τη νέα λύση του μέχρι να εμφανιστεί κι αυτή με τη σειρά της ως το νέο εκείνο «πρόβλημα», το οποίο θα επιλυθεί με ένα ακόμα πιο νέο «τραπεζικό προϊόν», που θα είναι και πάλι δάνειο. Ξεκινάμε από τα χρήματα, τα οποία αρκούν για ν’ αγοράσεις ένα διαμέρισμα και, επειδή αυτά δεν ξεπληρώνονται, εφευρίσκουμε νέα «προϊόντα», τα οποία μεγαλώνουν το αρχικό ποσό, «μετακινώντας» την κόκκινη «γραμμή» τής στάσης πληρωμών στο απώτερο μέλλον.

Βλέπω, για παράδειγμα, ότι —ως κράτος, ως τράπεζα ή ως βιομηχανία— δεν μπορείς να μου ξεπληρώσεις το δάνειο των 200 εκατομμυρίων και σου δίνω νέο δάνειο 300 εκατομμυρίων, για να πάρω πίσω «επιτυχώς» το αρχικό ποσό και σου ρυθμίζω τις νέες δόσεις. Εσύ ξεπληρώνεις το πρώτο δάνειο —και άρα κρατάς με ψευδή στοιχεία τα ΑΑΑ της αξιολόγησης της πιστοληπτικής σου ικανότητας κι αξιοπιστίας— και ταυτόχρονα έχεις ήδη χρήματα για να πληρώνεις τις νέες σου δόσεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. …Όλοι «χαρούμενοι» —και κυρίως οι τοκογλύφοι— και κανένας «συναγερμός» δεν χτυπά. Όμως, το χρέος ανεβαίνει στα 500 εκατομμύρια. Αυτός, ο οποίος δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει ένα δάνειο των 200 εκατομμυρίων, με τη «βοήθεια» των τοκογλύφων βρέθηκε να χρωστάει 500 εκατομμύρια.

Irresponsible Borrowing Leave Africa on Brink of Debt Crisis …Όλα όμως είναι τακτοποιημένα …Γιατί να χτυπήσει «συναγερμός»; Έναν «καλοπληρωτή», ο οποίος πληρώνει στην «ώρα» του τα 200 εκατομμύρια που χρωστά, γιατί να μην τον «εμπιστευτούν» και να του δανείσουν 500 εκατομμύρια; …Το χρέος θα γίνει μετά 1 δις κι ούτω καθ’ εξής. Κάθε φορά που διπλασιάζεις το χρέος, εσύ απλά «αγοράζεις» χρόνο μέχρι τη στάση πληρωμών και τίποτε άλλο …Όλοι ευχαριστημένοι κι όλοι «πετυχημένοι», κι απλά το χρέος γίνεται ένας «μουτζούρης», τον οποίο σε κάποια στιγμή —και την οποία τη γνωρίζουν μόνον οι τοκογλύφοι— θα τον «φορτωθεί» ο ανίδεος κοσμάκης …Είτε ως πολίτες ενός κράτους είτε ως πελάτες μιας τράπεζας είτε ως συνδρομητές ενός ασφαλιστικού ταμείου. Ο χρόνος περνάει και οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι —μαζί με τα στελέχη των «επενδυτών»— παίρνουν τις προμήθειες και τα μπόνους κανονικά. Ο κόσμος θα ενημερωθεί για τα μεγέθη όταν θα έρθει η καταστροφή που τον αφορά …Όταν θα έρθει ο «λογαριασμός» και άρα η τελική «ζημιά» …Ως πολίτης, όταν το δημόσιο χρέος θα γίνει μη διαχειρίσιμο …Ως καταθέτης, όταν το χρέος τής ιδιωτικής τράπεζας θα απαιτεί ανακεφαλαιοποίηση με δημόσιο χρήμα …Ως μικροεπενδυτής, όταν η βιομηχανία —της οποίας έχει αγοράσει μετοχές— θα βάλει «λουκέτο» …Ως εργαζόμενος, όταν το ασφαλιστικό του ταμείο θ’ αναγκαστεί να κόψει τις συντάξεις.

Δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στις «Μπανανίες» τής Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, για να δει το πώς λειτουργεί ο «βιότοπος» του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου …Τις «Μπανανίες» δηλαδή τού λεγόμενου «Τρίτου Κόσμου», όπου διεφθαρμένα καθεστώτα δανείζονται για να πλουτίζουν οι ηγέτες τους και μετά πηγαίνει το «Ταμείο», για να «ρευστοποιήσει» την κρατική περιουσία και να αρπάξει αυτό που «δικαιούται». Αυτήν τη ληστρική πρακτική η Νέα Τάξη κατάφερε και την εφάρμοσε και στα κράτη τού Πρώτου Κόσμου …Στα κράτη-«βιτρίνα» τής παγκόσμιας οικονομίας …Ακόμα και στο καλύτερο υποτίθεται κράτος τού κόσμου. Ο Ομπάμα, για παράδειγμα, ανέλαβε την οικονομία των ΗΠΑ όταν αυτή ήταν σε άσχημη υποτίθεται κατάσταση με δημόσιο χρέος 6 τρις δολαρίων. Σήμερα —και σε χρόνο που αρκούσε απλά για ν’ ασπρίσουν τα μαλλιά τού Ομπάμα— οι ΗΠΑ πληρώνουν μόνον σε τόκους περίπου 3 τρις τον χρόνο !!!

US federal debt crisis uglier than Evergrande trouble - Global Times

Ανά δύο χρόνια, δηλαδή, οι ΗΠΑ δημιουργούν το χρέος εκείνο, το οποίο είχαν από την εποχή τής «απελευθέρωσής» τους μέχρι τον Ομπάμα. Πόσο πρέπει να έχει αναπτυχθεί η οικονομία των ΗΠΑ, για να δικαιολογεί αυτές τις «υποχρεώσεις» της; Εάν αυτή η οικονομία όχι μόνον δεν έχει αναπτυχθεί, αλλά —αντιθέτως— έχει συρρικνωθεί, πώς θα μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει σ’ αυτές τις τερατώδεις υποχρεώσεις της και ποιος ο λόγος για τη συνέχιση αυτής της «αυτοκτονικής» πολιτικής; Ποιοι κερδίζουν απ’ αυτήν την πολιτική, όταν ο χαμένος στην υπόθεση αυτή είναι σίγουρα ο αμερικανικός λαός; Είναι σαν να είσαι μεταφορέας και χρησιμοποιείς για την εργασία σου ένα αμαξίδιο με κινητήρα 50 κυβικών εκατοστών και, χωρίς ν’ αλλάξει τίποτε σ’ αυτό, ν’ αρχίσει αυτό να «καίει» ίσα μ’ έναν οκτακύλινδρο κινητήρα 5000 χιλιάδων κυβικών εκατοστών. Όταν κάποιος εισπράττει κέρδη από μεταφορικό έργο αυτών των κυβικών, πώς θα πληρώσει δάνειο εξόδων «τραίνου» …Ποιον ωφελεί αυτό; …Τον ιδιοκτήτη του ή τον βενζινοπώλη, ο οποίος πουλάει τα καύσιμα; …Τον βενζινοπώλη βέβαια, ο οποίος, όταν δει ότι τα χρέη σου απέναντί του να μην είναι πλέον διαχειρίσημα για το «πορτοφόλι» σου, θα διεκδικήσει να σου πάρει και το ίδιο το «αμαξίδιο» που σε ταΐζει.

Αυτό είναι που έγινε στις ΗΠΑ, και θεωρητικά αποτελεί την πιο «ήπια» τοκογλυφική απάτη στον κόσμο, γιατί υποτίθεται μιλάμε για το «πρώτο» κράτος στην παγκόσμια οικονομία. Ο αμερικανικός λαός έχασε το «αμαξίδιο» του —και άρα το κράτος του— εξαιτίας των χρεών του στους τοκογλύφους. Σε κράτη «Μπανανίες» ούτε τα προσχήματα δεν κρατούσαν …Εκεί υποδουλώθηκαν οι ίδιοι οι λαοί, εξαιτίας ων χρεών …Εκεί γινόταν ό,τι γινόταν και στην Ελλάδα τού 1821 από τους Βαυαρούς και τους Εβραίους τοκογλύφους …Τους «δάνειζαν», χωρίς να τους δίνουν καν τα χρήματα …Τα χρήματα τα κρατούσαν οι ίδιοι, για ν’ αποπληρωθούν οι μελλοντικοί τόκοι, οι οποίοι ήταν βέβαιο ότι δεν υπήρχε πιθανότητα ν’ αποπληρωθούν. Με τα ελάχιστα χρήματα που απέμεναν πλήρωναν τους διεφθαρμένους πολιτικούς —οι οποίοι υπέγραφαν τα δάνεια αυτά— και τα υπόλοιπα χρήματα τα έβαζαν ξανά μέσα στον «μύλο» τής παγκόσμιας τοκογλυφίας.

Αυτό ήταν που γινόταν τις τελευταίες δεκαετίες και στην Παγκόσμια Οικονομία …Συγκεκριμένα από το 1989 κι έπειτα …Από τη στιγμή τής «επίθεσης» της FED τού Γκρίνσπαν με «φτηνό» χρήμα. Μέσα από συνεχείς «μοχλεύσεις», διαφθορές κι ομόλογα, τα παγκόσμια χρέη έφτασαν σε πρωτοφανή για την παγκόσμια οικονομία ύψη …Σε ύψη τέτοια, που θα πρέπει να ξεπουληθούν τα πάντα, για ν’ αποδοθούν τα «χρέη» στους «δανειστές» των κρατών …Τους «δανειστές», οι οποίοι είναι οι διεθνείς τράπεζες και οι οποίες πλούτιζαν απ’ αυτήν τη συνεχή δανειοδοτική πολιτική, που είχε μετατραπεί σε αυτοκτονική «μανία». Τα κράτη «βυθίζονταν» μέσα στα «χρέη» και κάποιοι νόμιζαν ότι, τραβώντας τα «μαλλιά» τους, θα σταματήσουν τη «βύθιση». Από το 1989 και μετά όλοι οι τοκογλύφοι τού κόσμου «έστυβαν» στην κυριολεξία τα μυαλά τους, για να βρουν τρόπους και λόγους να «χαρίσουν» χρήματα, χρηματοδοτώντας τα πάντα.

Αυτοί ήταν που έριχναν στην αγορά χρήματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν, εφόσον ξέφευγαν από τις παραγωγικές δυνατότητες των οικονομιών. Δάνειζαν «πέτσινα» χρήματα μόνο και μόνο γιατί τα δικά τους στελέχη πλούτιζαν από τις προμήθειες κάθε νέου δανεισμού …«Χαλάρωσαν» όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες τής δανειοληψίας και —μοιράζοντας, μέσω της διαφθοράς, «μερίδια» σε εγκληματίες πολιτικούς— έφτασαν τα «χρέη» στον ουρανό …«Χρέη», τα οποία δεν περιγράφουν ποσά, τα οποία «κατανάλωσαν» οι λαοί …«Χρέη», τα οποία περιγράφουν συνεχείς χρηματοδοτήσεις ποσών, τα οποία εξ’ αρχής δεν μπορούσαν ν’ αποπληρωθούν, κι αυτό ήταν εις γνώση τους …«Χρέη», τα οποία κρύβονταν κάτω από το «χαλί» νέων χρηματοδοτικών «προϊόντων», τα οποία διαρκώς εξωράιζαν την πιστοληπτική ικανότητα των δανειοληπτών και άρα επέτρεπαν την πώληση ακόμα πιο μεγάλων χρηματοδοτήσεων.

Απόλυτη εφαρμογή αυτής της τακτικής εμείς οι Έλληνες την είδαμε να εφαρμόζεται με τα περίφημα swaps τού Σημίτη …«Εξαγόραζαν» με ψεύτικα στοιχεία την «ανάπτυξη», η οποία στη συνέχεια θα μας οδηγούσε —μέσω Ευρώ— στα Μνημόνια και την καταστροφή …Χρηματοδοτούσαν την αγορά με καταναλωτικά δάνεια, ώστε αυτή να διατηρεί μόνιμα την εικόνα τού αναπτυξιακού «καλπασμού» και άρα της ακόμα μεγαλύτερης δανειοληπτικής ικανότητας. «Εξαγόραζαν» χρόνο με «ομολογιακό» χρήμα, το οποίο δεν καταγραφόταν ως δάνειο —για να μην χτυπάνε οι «συναγερμοί»— κι εμφανιζόταν σαν «επένδυση» τρίτων στη μελλοντική «επιτυχία» τής Ελλάδας …«Επένδυαν» δηλαδή στην επιτυχία, η οποία —εάν κι εφόσον θα ερχόταν— θα τους απέφερε τεράστια κέρδη.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην τραγική για την ελληνική ιστορία χρονιά τού 2008. Εκεί βρισκόταν τα όρια της τοκογλυφικής αυτής τακτικής. Ξαφνικά το «όνειρο» της ισχυρής Ελλάδας τελείωσε. Η «χρυσόσκονη» των ομολόγων έφυγε και φάνηκε η τραγική πραγματικότητα κάτω από το «λεπτό» στρώμα τής λαμπερής επικάλυψης. Εμφανίστηκε μια Ελλάδα υπερχρεωμένη στους τοκογλύφους και της οποίας τα οικονομικά μεγέθη δεν επέτρεπαν την εξυπηρέτηση του υποτιθέμενου δανεισμού της. Γιατί λέμε «υποτιθέμενου»; Γιατί χρησιμοποιούμε εισαγωγικά στις έννοιες «χρέη» και «δανειστές»; …Γιατί στην πραγματικότητα η Ελλάδα δεν είχε χρέη …Γιατί δεν είχε δάνεια …Η Ελλάδα δεν είχε δανειστές …Η Ελλάδα είχε χρηματοδότες …Η Ελλάδα είχε επάνω της «επενδύσεις» τοκογλύφων, οι οποίοι υποτίθεται «πίστευαν» στην ανάπτυξή της και τη χρηματοδοτούσαν.

Αυτά ήταν τα ομόλογα …και το μεγαλύτερο «χρέος» τής Ελλάδας ήταν ομολογιακό. Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε φορά που εξέδιδαν ένα νέο ομόλογο, μας ανακοίνωναν περιχαρείς ότι …«η «αγορά» έχει «εμπιστοσύνη» στις προοπτικές τής Ελλάδας» …Όταν παίρνεις ένα απλό δάνειο, δεν υπάρχει τέτοια χαρά …Πιο πολύ λύπη κι άγχος προκαλεί η πράξη αυτή, γιατί εμπεριέχει το ρίσκο τής υποθήκης. Η έννοια της εμπιστοσύνης συνδέεται με την έννοια της χρηματοδότησης. Η εμπιστοσύνη σημαίνει ευθύνη —και άρα ρίσκο— αυτού που την έχει απέναντι σε κάποιον άλλον, ο οποίος κρίνεται για τις ικανότητές του ν’ ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις τής εμπιστοσύνης αυτής. Τα ομόλογα, δηλαδή, είναι η χρηματοδότηση αυτών που έχουν εμπιστοσύνη σ’ εκείνον που χρηματοδοτούν …Τέτοια ήταν τα ομόλογα των υποχρεώσεων της Ελλάδας. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι μπορούσε η Ελλάδα —ξαφνικά— να «σβήσει» τις «μηχανές» της και ν’ ανακοινώσει στους «επενδυτές» την αποτυχία της …«Δυστυχώς κύριοι αποτύχαμε όλοι μας !!! …Οι χρηματοδοτήσεις σας πήγαν στον «κουβά» !!! …Δεν έγιναν τα πράγματα όπως ελπίζαμε και δυστυχώς τα χρήματα χάθηκαν …Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και λυπούμαστε για την αδυναμία μας να φέρουμε σε πέρας τους κοινούς μας σκοπούς !!!».

K. Σημίτης: Ο άνθρωπος που μας έβαλε στο ευρώ, προειδοποιεί για δραχμή Αυτό το νόημα έχει το ομολογιακό «δάνειο» και γι’ αυτόν τον λόγο δεν καταγράφεται ως δάνειο κι αυτός που το παρέχει δεν καταγράφεται ως δανειστής. Το ομόλογο αποτελεί χρηματοδότηση άνευ εγγυήσεων κι όχι δάνειο —το οποίο πάντα είναι ενυπόθηκο— …Επενδυτής είναι αυτός, ο οποίος το χρηματοδοτεί κι όχι δανειστής …Επενδυτής, ο οποίος «πιστεύει» σε ένα μελλοντικό κέρδος από τη χρηματοδότηση μιας δραστηριότητας, η οποία γι’ αυτόν αποτελεί επένδυση. Το ομολογιακό «δάνειο» γι’ αυτόν τον λόγο είναι καλό «εργαλείο» για τους τοκογλύφους …Δεν καταγράφεται ως οικονομικό «βάρος» στην οικονομική λειτουργία. Είναι «βοήθεια» φίλων «επενδυτών», οι οποίοι έχουν «πιστέψει» στο «όραμα» αυτών που χρηματοδοτούν. Δεν απειλεί ορατά την εθνική κυριαρχία κι ανεξαρτησία και γι’ αυτόν τον λόγο ευνοεί τη διαφθορά. Επιτρέπει στους πολιτικούς να το παίρνουν εύκολα και χωρίς ευθύνες και να εμφανίζουν ένα δήθεν «έργο», χωρίς αυτό να μπαίνει στις «υποχρεώσεις» τού κράτους και άρα να ενεργοποιεί «συναγερμούς». Γι’ αυτόν τον λόγο ευνοεί τη διαφθορά κι επιτρέπει στους δανειστές να επιλέγουν ανάμεσα στους πολιτικούς σε ποιους θα δώσουν την ευκαιρία να παραστήσουν τους «πετυχημένους» και να κερδίσουν εκλογές με «παροχολογίες». Κάποιοι, δηλαδή, αποφάσισαν να «δώσουν» στον Σημίτη —κι όχι σε κάποιον άλλο— τόσο την Πρωθυπουργία όσο και την «επιτυχία» τού Ευρώ.

Όλη η απάτη στηρίζεται στη διαφθορά των πολιτικών. Όταν αυτή η «ομολογιακή» πλημμύρα τού «δωρεάν» χρήματος της «εμπιστοσύνης» φτάσει σ’ ένα όριο —το οποίο το γνωρίζει η τοκογλυφία—, τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους «μεθυσμένους» …Τότε αυτό το «δωρεάν» κοστολογείται …Τότε αυτό το ποσό μετατρέπεται σε χρέος. Πώς γίνεται αυτό; …Οι τοκογλύφοι βάζουν το θύμα τους να δανειστεί κανονικά —και άρα με υποθήκες— το ποσό εκείνο, το οποίο υποτίθεται ότι έλαβε από τους χρηματοδότες του. Αυτό όμως είναι «αυτοκτονικό» γι’ αυτόν που το επιχειρεί. Για να μετατραπεί το χρηματοδοτικό ομόλογο σε ενυπόθηκο δάνειο, απαιτείται προδοσία. Γιατί; …Γιατί αυτή η μετατροπή είναι μια «αυτοκτονία», η οποία μπορεί ν’ αποφευχθεί …Μια «αυτοκτονία», την οποία την απέφυγαν οι Ισλανδοί χωρίς καμία απολύτως συνέπεια και την υπέστη η Ελλάδα με όλες τις τραγικές συνέπειές της.

Ποιο είναι το όριο αυτής της πολιτικής; …Το όριο της τοκογλυφίας …Το όριο αυτό, στο οποίο οι τοκογλύφοι υπολογίζουν ότι τα χρήματά τους είναι «διασφαλισμένα» στο ποσό που τους ενδιαφέρει. Εδώ βρίσκεται το όλο μυστικό τής τοκογλυφικής δραστηριότητας. Σε ποιους «δανείζουν» οι τοκογλύφοι τα χρήματά τους; Στους φτωχούς; …Όχι βέβαια …Χρηματοδοτούν αυτούς, οι οποίοι έχουν περιουσίες. Άρα; …Άρα, το όριο αυτής της χρηματοδότησης, η οποία στηρίζεται στην «εμπιστοσύνη», είναι συνήθως η περιουσία αυτών που χρηματοδοτούνται …Ο τοκογλύφος από μόνος του «αξιολογεί» σε ποιο «ύψος» σταματά τη «χρηματοδότηση» …Τη σταματά πάντα εκεί όπου του επιτρέπει να διεκδικεί το μέγιστο κέρδος —και άρα όσο πιο μακριά μπορεί από την αξία τής περιουσίας—. Για να ξεπεράσει —μέσω της χρηματοδότησης— την αξία τής περιουσίας ούτε λόγος!!! Ποιος το «κρίνει» αυτό το όριο; …Το όριο αυτό, το οποίο είναι συγκεκριμένο για τον κάθε «χρηματοδοτούμενο» ανάλογα με την περιουσιακή του κατάσταση; …Οι «Οίκοι Αξιολόγησης» …Οι δικοί τους «Οίκοι Αξιολόγησης». Οι ίδιοι άνθρωποι, που είναι οι «γενναιόδωροι» χρηματοδότες, είναι οι ίδιοι που είναι οι «αξιολογητές» τής πιστοληπτικής ικανότητας του θύματος …Αυτοί, οι οποίοι «αρρωσταίνουν» τα θύματά τους, είναι οι ίδιοι που τραβάνε την «πρίζα» τού «ασθενούς». Μόλις τραβήξουν αυτήν την «πρίζα», αρχίζουν τα προβλήματα για τα θύματα.

Τι είδους προβλήματα είναι αυτά; …Διαδικαστικά με ουσιαστική σημασία. Επειδή η τοκογλυφία είναι παράνομη, πάντα ακολουθείται από τους τοκογλύφους μια επίσης παράνομη διαδικασία εξόφλησης …Δεν πηγαίνεις στα δικαστήρια, για να επιβάλεις μια βίαιη εκτέλεσή της, γιατί δεν υπάρχει δάνειο …Υπάρχει ελεύθερη χρηματοδότηση …Υπάρχει ένας άτυπος «συνεταιρισμός» μεταξύ τού χρηματοδότη και του χρηματοδοτούμενου, όπου το κάθε συμβαλλόμενο μέρος εισφέρει ό,τι του αντιστοιχεί στην «κοινοπραξία» αυτήν. Θεωρητικά στοχεύουν από κοινού σε μια κοινή επιτυχία, η οποία θα «μοιραστεί» στους δικαιούχους της όταν κι εφόσον αυτή επιτευχθεί …Υπάρχει δηλαδή ρίσκο, και το μεγαλύτερο —θεωρητικά— είναι αυτό του χρηματοδότη. Όμως, όταν ο χρηματοδότης είναι τοκογλύφος, δεν το δέχεται αυτό και προσπαθεί να το παρακάμψει με παράνομα μέσα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Ότι ο τοκογλύφος θα πρέπει να «εκμαιεύσει» τη συμφωνία τού θύματός του, για ν’ απαλλαγεί ο ίδιος από το ρίσκο και να πάρει πίσω τα χρήματά του μαζί με το κέρδος που υπολόγιζε. Πρέπει το ίδιο το θύμα να δεχθεί να πάρει επάνω του ΟΛΗ τη ζημιά, παίρνοντας κανονικό ενυπόθηκο δάνειο, προκειμένου να εξοφλήσει τον χρηματοδότη του. Ο χρηματοδότης, δηλαδή, θα έχει κέρδος επιτυχίας ακόμα και στην κοινή τους αποτυχία. Εδώ βρίσκεται η ιδιομορφία τής συγκεκριμένης κατάστασης …Το ίδιο το θύμα θα πρέπει με την υπογραφή του να σε «σώσει» …Θα πρέπει δηλαδή ν’ «αυτοκτονήσει». Πότε υπάρχει πιθανότητα ν’ «αυτοκτονήσει» κάποιος; …Όταν απειλείται με πραγματικό θάνατο …Όταν απειλείται με βία …Όταν τρομοκρατείται από τον μέχρι εκείνη τη στιγμή «γενναιόδωρο» χρηματοδότη του.

Το όριο της τοκογλυφίας, δηλαδή, «εμφανίζεται» όταν ο τοκογλύφος σε πάει «καρότσι» στην τράπεζα να πάρεις δάνειο με υποθήκη την περιουσία σου, προκειμένου να τον ξεπληρώσεις …Όταν σε πιάσει από το «αυτί» και σε «σέρνει» μέχρι το γκισέ των τραπεζιτών …Όταν σε αναγκάζει να πας και να πάρεις απ’ αυτούς τεράστια δάνεια, για να ξεπληρώσεις τους χρηματοδότες σου …Τεράστια δάνεια, τα οποία σε κανονικές συνθήκες δεν θα έπαιρνες ΠΟΤΕ, γιατί θα καταστρεφόσουν. Ό,τι είναι αυτή η «βόλτα» τού «μαρτυρίου» για τους ιδιώτες, που είναι θύματα τοκογλυφίας, είναι το Μνημόνιο για τα κράτη, που πέφτουν θύματα των τοκογλύφων. Αυτή η «βόλτα» καί στις δύο περιπτώσεις γίνεται με την απειλή «περιστρόφου» και το θύμα πάει «καρότσι» εκεί όπου θα το «σφάξουν» …Εκεί όπου από φόβο θα υπογράψει ιδιοχείρως το ίδιο το θύμα ότι αποδέχεται το «σφάλμα» του και άρα και τη λεηλασία του. Τοκογλυφία και «νταβατζηλίκι», δηλαδή, πάνε «πακέτο». Δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει κάποιος ως τοκογλύφος, χωρίς να έχει κάποιον να σπάει «πόδια», όπως και δεν μπορεί κάποιος να έχει επάγγελμα τη θραύση ανθρωπίνων άκρων, χωρίς να υπάρχει κάποιος τοκογλύφος να τον πληρώνει γι’ αυτό …Απλά πράγματα …βγαλμένα μέσα από τη ζωή των Σιωνιστών τοκογλύφων …Βγαλμένο μέσα από τα καταγώγια και τα πορνεία. Εάν καταλάβει ο αναγνώστης τα όσα περιγράψαμε μέχρι το σημείο αυτό, μπορεί να μπει πλέον στο σκεπτικό τής ανάλυσής μας για τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Το πρόβλημα λοιπόν της Νέας Τάξης είναι το «οικονομικό» …Ούτε στο περίπου δεν είναι το «στρατιωτικό» πρόβλημα της ενίσχυσης της συμμαχίας τού ΝΑΤΟ με την προσθήκη τής Ουκρανίας στις τάξεις του. Το πρόβλημα της Νέας Τάξης είναι ότι πρέπει να βρει τρόπο, ώστε η παγκόσμια «φούσκα» των δεκάδων τρισεκατομμυρίων να «γεμίσει», για να μην «σκάσει» !!!… Πώς όμως θα γεμίσει; Πώς μπορεί ένας πόλεμος, όπως αυτός στην Ουκρανία, να εξυπηρετήσει μια τέτοια ανάγκη; Και πάλι θα πρέπει να σκεφτούμε το παράδειγμά μας. Πώς θα ξαναπάρει ο τοκογλύφος πίσω τα χρήματά του, τα οποία έχουν υποτίθεται ξοδευτεί; …Με τον γνωστό τρόπο …Θα διεκδικήσει την περιουσία τού πελάτη του. Εάν πάρει αυτήν την περιουσία, «σώθηκε» ο ίδιος. Θα καταστρέψει δια παντώς τον πελάτη του, για να σωθεί ο ίδιος. Με τον τρόπο αυτόν πιάνουν «τόπο» τα χρήματά του …Γίνονται σπίτια και χωράφια που δεν θα πωλούνταν ποτέ και τα οποία είναι μοναδικής αξίας. Όλα αυτά, όμως, απαιτούν την «υπογραφή» τού θύματος. Για όσο διάστημα όμως ο τοκογλύφος δεν έχει αυτήν την «υπογραφή», μπορεί να «φάει φέσι» και να καταστραφεί ο ίδιος.

Ngeri Pasar Saham Crash, Wall Street Bubble atau Enggak Sih? Το τρομερό στην περίπτωσή μας είναι ότι οι τοκογλύφοι ήδη την έχουν πάρει τη «λαχτάρα» τους. Αυτό το «έργο» τής καταστροφής τους οι τοκογλύφοι τού Πλανήτη το έχουν «δει» …Έστω κι από σύμπτωση έχουν δει εικόνες από το «προσεχώς». Ήδη έπρεπε να είχαν πάει το βασικό τους θύμα στο «σφαγείο» και δεν το έκαναν. Προς στιγμή τούς γλίτωσε. Γιατί; …Γιατί προέκυψε κάτι αναπάντεχο …και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ούτε τον «μπράβο» τους ούτε να βγάλουν «πιστόλι». Πότε έγινε αυτό; …Όταν ο αμερικανικός λαός τούς αιφνιδίασε και δεν ψήφισε την ηλίθια Χίλαρι Κλίντον …Όταν έδωσε «χρόνο» στον Τραμπ και άρα πήρε «χρόνο» από τον δικό τους …Όταν στο τέλος τής θητείας τού Τράμπ η «κουρασμένη» πλέον αγορά έδειχνε ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει …Μια κατάρρευση, την οποία ο Τραμπ —είτε ακούσια είτε εκούσια— έκανε τα αδύνατα δυνατά να επιταχύνει. Με τις «εσωστρεφείς» πολιτικές του και την «εκστρατεία» παρατεταμένης «ειρήνης» δεν τους διευκόλυνε …Δεν διευκόλυνε τους πολεμοκάπηλους κι αιμοβόρους «δημοκρατικούς», οι οποίοι ήδη είχαν βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία, είχαν διαλύσει τη Λιβύη και είχαν προκαλέσει τον τρομερό εμφύλιο της Συρίας.

Ο Τραμπ δεν συμμετείχε σ’ αυτό το παιχνίδι τής παγκόσμιας τρομοκράτησης των λαών. Στην πραγματικότητα λίγες ημέρες πριν το τέλος τής θητείας του τα κατάφερε και η αγορά κατέρρευσε …Ήταν οι μέρες που όλος ο κόσμος έψαχνε τον συνήθως «φλύαρο» Μπάφετ να του πει πώς θα σωθεί από την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, κι αυτός ήταν άφαντος …Προφανώς έκλαιγε στη «τρύπα» του και περίμενε να τον σώσουν. Μαζί μ’ αυτόν πρέπει να έκλαιγαν μαζί και όλοι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι. …Τόσο μεγάλη ήταν η απελπισία τους από την επιμονή τού Τραμπ να μην στηρίζει την πολιτική τους …Τόσο μεγάλη ήταν η απέχθειά τους στην εμμονή τού Τραμπ να κάνει τις ΗΠΑ «μεγάλες πάλι».

Αυτό ακριβώς ήταν και το πρόβλημά τους …Ο σχεδιασμός τους —λόγω Τραμπ— είχε «κολλήσει» επικίνδυνα …Δεν είχαν τον δικό τους Πρόεδρο να τραβήξει το «πιστόλι» και ν’ απειλήσει το θύμα …Το «έργο» τής Ουκρανίας άργησαν —λόγω Τραμπ— να το παίξουν …Άργησαν κάποια χρόνια κι αυτό είναι κακό για τον σχεδιασμό τους …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος —ως θεατρική «παράσταση» εκφοβισμού— εξαρτάται πάρα πολύ από το σωστό timing. Γιατί; …Γιατί, εάν στόχος τους είναι να περάσουν ΟΛΑ τα κράτη από τα Μνημόνιά τους, έπρεπε αυτό να το κάνουν πιο νωρίς …Όταν ακόμα τα Μνημόνια —σύμφωνα με το ελληνικό «σενάριο»— ήταν για να «σώσουν» τους λαούς και την παγκόσμια οικονομία …Δεν ήθελαν να φαίνεται αυτό το οποίο ήδη φαίνεται απ’ όλους …Ότι λίγα χρόνια μετά τα Μνημόνια αποδεικνυόταν ότι αυτά δεν έχουν καμία αποτελεσματικότητα και στην πραγματικότητα καταστρέφουν τους λαούς και κάνουν πλούσιους μόνον τους τοκογλύφους. Όμως, αυτή η —λόγω Τραμπ— καθυστέρηση στην «ιδιωτικοποίηση» των κρατών, τούς έφερνε κοντά στο παγκόσμιο «κραχ» …κι αυτό ήταν σίγουρα εναντίον τους.

Αυτός ήταν κι ο λόγος που οι τοκογλύφοι δεν δίστασαν να πάρουν το ρίσκο να παρανομήσουν και να κάνουν στην πραγματικότητα ένα πραξικόπημα, προκειμένου να τοποθετήσουν στον Λευκό Οίκο τον γέρο-Μπάιντεν. Χωρίς αυτόν ήταν «τελειωμένοι» …Τους είχε «σώσει» μία φορά ο «δημοκρατικός» Ομπάμα και τώρα δεν θα είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν νέα «σωτηρία» από τον Τραμπ. Ένας άνθρωπος της αγοράς —όπως ο Τραμπ— δεν θα τολμούσε να κάνει τέτοια παρέμβαση. Τέτοιες παρεμβάσεις κάνουν μόνον επαγγελματίες πολιτικοί και συνωμότες …Επαγγελματίες πολιτικοί και φανατικοί Σιωνιστές, όπως ο Μπάιντεν …Εγκληματίες πολιτικοί, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε πολλά εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας, όπως ο Μπάιντεν …Έτσι κι έγινε. Με τη βία και τη νοθεία αντικατέστησαν τον Τραμπ και στη θέση του έβαλαν τον χρήσιμο «δημοκρατικό» Μπάιντεν.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν ήταν να «σώσει» τους τοκογλύφους από το εν εξελίξει «κραχ». Τι έκανε; …Μετέφερε τη ζημιά, η οποία «φαινόταν» ότι θα πέσει επάνω στους «επενδυτές» και τους «δισεκατομμυριούχους» τής Νέας Τάξης, στην πλευρά τού αμερικανικού λαού …Στην πραγματικότητα «αγόρασε» με κρατικά χρήματα ένα υπό εξέλιξη «κραχ» …Το «σταμάτησε» με άπειρο κρατικό χρήμα κι αυτό τους έδωσε την ευκαιρία ν’ ανασυνταχτούν εις βάρος όλων των υπολοίπων επενδυτών —με χρήματα βέβαια του αμερικανικού λαού— …Με μία υπογραφή χάρισε στους τοκογλύφους ένα ποσό ίσο περίπου με το σύνολο του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ τής εποχής τού Ομπάμα …Η μεγαλύτερη ληστεία ΟΛΩΝ των αιώνων …Πέντε τρισεκατομμύρια κρατικό χρήμα έδωσε στους ιδιώτες Σιωνιστές τραπεζίτες, για να σώσουν —χωρίς κανέναν απολύτως κρατικό έλεγχο— τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους επίσης Σιωνιστές «εκλεκτούς» τους. Κανένας δεν γνωρίζει πόσα επιπλέον τρισεκατομμύρια δολαρίων των ασφαλιστικών ταμείων «μεταφέρθηκαν» κρυφά, για να στηρίξουν την κατάσταση …Τρισεκατομμύρια, τα οποία τελικά μπήκαν στις «τσέπες» των Σιωνιστών «επενδυτών», οι οποίοι «δραπέτευσαν» από τον φλεγόμενο «πύργο» τού χρηματιστήριου.

Οι πονηροί «φόρτωσαν» τη «ζημιά» από το πρώτο «ξεφούσκωμα» της παγκόσμιας «φούσκας» στον φτωχό πλέον αμερικανικό λαό. Όμως, αυτή η σοβιετικού τύπου παρέμβαση στα δημόσια οικονομικά, προκειμένου να σωθούν οι «καθεστωτικοί» τοκογλύφοι-τραπεζίτες-επενδυτές, ήταν αδύνατον να μην προκαλέσει την παγκόσμια αντίδραση. Λογικό είναι αυτό. Όταν μια πολιτική υποσκάπτει την ισχύ τού δολαρίου, το οποίο το έχει επιβάλει η αμερικανική πολιτική ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, ευνόητο είναι ότι η οποιαδήποτε πολιτική που το αφορά δεν περιορίζεται εντός των ΗΠΑ …Απειλεί ΟΛΟΥΣ όσους εμπλέκονται στις δοσοληψίες τού δολαρίου και άρα το σύνολο της παγκόσμιας άρχουσας τάξης —ανεξαρτήτως θρησκείας, δόγματος ή φυλής—. Άρα, τι έπρεπε να γίνει; …Να προκληθεί μια ανάλογης κλίμακας «σύγχυση» και άρα ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

24 Countries Face A Debt Crisis. How Worried Should The World Be? : Goats  and Soda : NPR Γι’ αυτούς, δηλαδή, οι οποίοι γνωρίζουν τα συμβαίνοντα στην οικονομία, ήταν δεδομένο ότι τη μεγάλη αυθαίρετη παρέμβαση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υπέρ κάποιων συγκεκριμένων προσώπων θα την ακολουθούσε μια παγκόσμια αντίδραση. Το δολάριο, εξαιτίας εκείνης της παρέμβασης έγινε ένα «σκουπίδι», το οποίο επηρέαζε τη ζωή των πάντων κι έπρεπε να γίνει μια προσπάθεια «συσκότισης» των πάντων. Η «Πανδημία» —υπό το πρίσμα αυτό — ήταν το πιο φυσικό φαινόμενο που μπορούσε ν’ ακολουθήσει …Το κάνουν όλοι οι κλέφτες. Όταν κατεβαίνουν τα σκαλιά, φορτωμένοι με τα κλεμμένα χρήματα στους σάκους, φροντίζουν να βάλουν φωτιά, για ν’ απασχολούν τα όργανα της τάξης, τα οποία σε άλλη περίπτωση θ’ ανέβαιναν για να τους συλλάβουν. Κάτι τέτοιο ήταν και η «Πανδημία» …Μια παγκόσμια «πυρκαγιά» …με γνωστούς τούς εμπρηστές της …Μια «πυρκαγιά», η οποία επέτρεψε στους «ληστές» να βγουν από την «τράπεζα» με τη λεία τους, περνώντας απαρατήρητοι.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, αυτή ήταν μια «Πανδημία», την οποία δεν τη σκέφτηκαν ως λύση τής τελευταίας στιγμής …Υπήρχε δουλεμένη στα σχέδιά τους για πολλά χρόνια …Είχαν αναφερθεί πολλές φορές οι «εκλεκτοί» τής Νέας Τάξης στον «φόβο» τους για την «υγεία» μας …Ήταν το «αλεξίπτωτο» ασφαλείας τους, όταν οι άλλοι θα «γκρεμίζονταν» από ένα «κραχ» μιας τεράστιας «φούσκας». Το θέμα ήταν ότι η «Πανδημία» ήταν ένα plan-b, το οποίο δεν θα ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν άκαιρα ή να το πουλήσουν «φτηνά». Όμως, η καθυστέρηση του Τραμπ τούς ανάγκασε να το κάνουν. Εάν, δηλαδή, τα πράγματα με τη Χίλαρι Κλίντον εξελίσσονταν κανονικά, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα γινόταν πριν την «Πανδημία».

Εάν ήταν Πρόεδρος η Κλίντον, δεν θα βλέπαμε την «Πανδημία», αλλά θα είχαν ξεκινήσει τα «παρατράγουδα» του πολέμου στην Ουκρανία …Ήδη είχαν τοποθετήσει τον Ζελένσκι στη θέση τού Προέδρου τής Ουκρανίας και άρα ήδη είχαν τον «πρωταγωνιστή» της «παράστασής» τους. Η κατόπιν σιωνιστικής εντολής πίεση της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ θα γινόταν πριν από τρία χρόνια κι όχι τώρα. Η «Πανδημία» «καθυστέρησε» τον Ζελένσκι να εκφράσει την «ανάγκη» τής Ουκρανίας για είσοδό της στο ΝΑΤΟ. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Μπάιντεν είχε ασχοληθεί πολύ με την Ουκρανία ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ …Αυτός ήταν που είχε τη διαχείριση του Εβραίου Ζελένσκι υπό την εποπτεία τής Κλίντον, της Ολντμπράιτ και βέβαια του Κίσινγκερ. Όμως, από τη στιγμή που καθυστέρησαν με τη θητεία-Τραμπ, ήταν αναγκασμένοι ν’ ακολουθήσουν το plan-b. Από τη στιγμή που έφτασαν στο «χείλος» τής χρηματιστηριακής καταστροφής, έπρεπε να επέμβουν πρώτα στην οικονομία και μετά να σβήσουν τα «ίχνη» τους με έναν παγκόσμιο πανικό. Η «Πανδημία» «πάγωσε» τις εξελίξεις κι «εξαφάνισε» την παρέμβαση Μπάιντεν από την «επικαιρότητα».

Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Έδωσαν εντολές σε όλες τις Κυβερνήσεις να πάρουν «σοβιετικής δημοκρατικότητας» μέτρα κοινωνικής «στήριξης» και κάπου εκεί χάθηκαν τα «ίχνη» τους. Τα μέτρα της άφθονης και «γενναιόδωρης» κοινωνικής στήριξης, δηλαδή, πάρθηκαν υποχρεωτικά ακόμα κι απ’ τα κράτη εκείνα, τα οποία βρίσκονταν υπό καθεστώς Μνημονίων, για να «φύγει» η προσοχή από την πρωτοφανή πολιτική τού Μπάιντεν στη «μητρόπολη» του καπιταλισμού. ΟΛΟΙ ακολουθούσαν περίπου τις ίδιες πολιτικές, χωρίς να είναι όμοιοι. Όλοι ακολούθησαν τη «soviet mode» λειτουργία τής περιστολής των ατομικών δικαιωμάτων και των απαγορεύσεων, προκειμένου να αποφευχθούν οι «κλυδωνισμοί» τής παγκόσμιας οικονομίας, εξαιτίας τής εφαρμογής πολλών και διαφορετικών πολιτικών αντιμετώπισής της. Απ’ ό,τι έδειξαν τα πράγματα, ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι για την εφαρμογή τής αυτής της πολιτικής. Είχαν έτοιμα όλα τα σενάρια και την επιχειρηματολογία τού παγκόσμιου υγειονομικού «τρόμου» …Είχαν έτοιμα —και στη διάθεσή τους— τόσο τον ιό όσο και το «εμβόλιό» του. Με αυτήν την «Πανδημία» θα «θόλωναν» το τοπίο και κανένας δεν θα καταλάβαινε τι συμβαίνει.

Είχαν ανάγκη μια τέτοια «σύγχυση», γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για το μέγα έγκλημα της καταλήστευσης του αμερικανικού λαού …Δεύτερη φορά μέσα σε μια δεκαετία …Δύο τρισεκατομμύρια δολάρια έχασαν οι Αμερικανοί από τον Δημοκρατικό Ομπάμα και άλλα πέντε τρισεκατομμύρια από τον επίσης Δημοκρατικό Μπάιντεν. Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια οι Αμερικανοί, ως λαός, έχασαν περισσότερα χρήματα απ’ όλα μαζί τα χρέη των ΗΠΑ από την εποχή τής Απελευθέρωσής τους μέχρι την εποχή Ομπάμα …«Κραχ τού 1929», «Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος», «Σχέδια Μάρσαλ», «Πόλεμοι Κορέας, Βιετνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία» κλπ., ήταν λιγότερα απ’ αυτά που τους άρπαξαν οι τοκογλύφοι μέσα σε μία δεκαετία …Με μία υπογραφή ενός «κάλπικου» Προέδρου ο αμερικανικός λαός έχασε πέντε τρισεκατομμύρια ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ δισεκατομμύρια —γι’ αυτούς που μπερδεύονται με τους αριθμούς—.

Should We Panic If Janet Yellen Is 'Concerned' About The Public Debt? |  Seeking Alpha Μέσα σε μυστικά δωμάτια η Νέα Τάξη αποφάσισε μόνη της ποιοι —και με χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων— θα σωθούν από το «κραχ» υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και ποιοι όχι. Η «Πανδημία» και οι τρομερές «παρενέργειές» της όλα αυτά τα πρωτοφανούς εντάσεως και μεγέθους οικονομικά εγκλήματα τα «σκέπασαν». Οι τοκογλύφοι σώθηκαν και με «φρέσκο» κρατικό χρήμα έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνοι …Ακόμα πιο επικίνδυνοι, γιατί η κατάσταση γινόταν πλέον ακόμα πιο επείγουσα και οι ίδιοι είχαν στα «χέρια» τους τα «εργαλεία» εκείνα, για να εφαρμόσουν τις εγκληματικές τους πολιτικές. Οι ίδιοι διέθεταν τεράστια ρευστότητα και τα κράτη, εξαιτίας τής «Πανδημίας», βρίσκονταν ακόμα πιο κοντά στα όρια της χρεοκοπίας. Εδώ όμως οι καταστάσεις απειλούνται με εκτροχιασμό. Ναι μεν τους βόλευαν οι εξελίξεις, αλλά η κατάσταση είχε γίνει ιδιαίτερα απειλητική και για τους ίδιους. Οι αριθμοί έχουν «ξεφύγει» πέρα από κάθε έλεγχο και τώρα πλέον τα πράγματα είναι επικίνδυνα …Επικίνδυνα για όλους !!!

Τώρα, που με τον ιό ισοπέδωσαν την παγκόσμια αγορά, τα πράγματα έχουν μπει σ’ έναν «μονόδρομο» …Τον «μονόδρομο» της χρεοκοπίας. Μετά την «Πανδημία» το ένα μετά το άλλο τα κράτη θα δηλώνουν έτοιμα για χρεοκοπία. Κανένα κράτος δεν έχει διαχειρίσιμο εξωτερικό χρέος. Οι πάντες είναι έτοιμοι για Μνημόνια. Τώρα θα φανεί ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Νέα Τάξη —μέσω ΗΠΑ και Γερμανίας— μεθόδευσε την εισβολή στην Ουκρανία. Τώρα τον λόγο έχει η τρομοκρατία …Η τρομοκράτηση των λαών …Η στήριξη διεφθαρμένων κυβερνήσεων, οι οποίες θα βάλουν τα κράτη τους στα «Μνημόνια» για να τα «σώσουν» …Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα επιβάλει αναγκαστικές πολιτικές οικονομικής «σωτηρίας», όπως επέβαλαν τους αναγκαστικούς «σωτήριους» εμβολιασμούς…

…Εύκολο είναι αυτό στην «επικοινωνιακή» του διαχείριση. Ειδικά τώρα, που η ανθρωπότητα έχει εξοικειωθεί με τον φόβο, απλά θα της «προσφέρουν» έναν ακόμα. Ο πόλεμος στην Ουκρανία τούς βολεύει για έναν ακόμα λόγο. Αναγκαστικά έπρεπε να κάνουν κάτι επίσης εντυπωσιακό, για να ξεπεραστεί το παγκόσμιο σοκ τής «Πανδημίας» …Ν’ απασχολήσουν με κάτι άλλο την ανθρωπότητα πριν αυτή αρχίσει τις περίεργες έρευνες γύρω από την «Πανδημία» κι αρχίσουν να βγαίνουν τ’ αναπάντητα ερωτήματα το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο …Πριν αρχίσουν οι μαζικές αγωγές για τους «σωτήρες» των φαρμακοβιομηχανιών, οι οποίοι εκτός από τα «πορτοφόλια» τους δεν έσωσαν κανέναν άλλον …Των Σιωνιστών φαρμακοβιομηχάνων —για να μην «ξεχνιόμαστε»—.

Όλα αυτά ο πόλεμος της Ουκρανίας τα «σκεπάζει». Τώρα, λοιπόν, που το ένα κράτος μετά το άλλο «ξεπερνά» τον φόβο για την «Πανδημία», έρχεται ένας άλλος φόβος να τα «σκεπάσει» και πάλι όλα …Ο φόβος τού θανάτου από την «Πανδημία» έρχεται ν’ αντικατασταθεί από έναν ακόμα μεγαλύτερο φόβο …Τον φόβο τού Πολέμου. Οι τοκογλύφοι τής Νέας Τάξης εμφάνισαν τον μεγαλύτερο φόβο των λαών …Τον Πόλεμο. Εάν η αρρώστια είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων, τότε ο Πόλεμος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των λαών. Αυτός ο φόβος είναι που τώρα «καλλιεργείται …Τους επιδημιολόγους και πνευμονολόγους στα σιωνιστικά ΜΜΕ θα τους διαδεχθούν γεωπολιτικοί και στρατιωτικοί αναλυτές …Αναλυτές, οι οποίοι θα λένε ό,τι βολεύει τους τοκογλύφους και βέβαια η επιχειρηματολογία τους θα κινείται «μακριά» από τα πραγματικά τους συμφέροντα και τους πραγματικούς τους στόχους …Αναλυτές, οι οποίοι θ’ «αποκαλύπτουν» τα «μαλακά υπογάστρια» των εμπλεκομένων μερών …Θ’ «αποκαλύπτουν» ύποπτες συμμαχίες, οι οποίες προκαλούν παγκόσμιο τρόμο …Θ’ «ανακαλύπτουν» κρυμμένους αγωγούς φυσικού αερίου …Θα περιγράφουν στρατιωτικούς συσχετισμούς και ό,τι άλλο μπορεί να μπερδέψει ή να τρομοκρατήσει τον κόσμο. Τους «celebrities», οι οποίοι μέχρι τώρα κατακεραύνωναν τους «ανεμβολίαστους» και τους «συνωμοσιολόγους» —οι οποίοι δεν πίστευαν στον τρόμο τής «Πανδημίας»—, θα τους αντικαταστήσουν νέοι «celebrities», οι οποίοι θα κατακεραυνώνουν εκείνους που δεν υποστηρίζουν τον «ήρωα» Ζελένσκι …Θα κατακεραυνώνουν τους «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι δεν υιοθετούν τη σιωνιστική «γραμμή».

Οι τοκογλύφοι «αμόλησαν» τώρα στην ευρωπαϊκή «γειτονιά» τον «κακό» …Τον «κακό», ο οποίος «σπάει» πόδια …Τον «κακό», ο οποίος «ξεκοιλιάζει». Γιατί; …Για να προκαλέσουν τρόμο …Να προκαλέσουν τρόμο σ’ αυτούς που ενδιαφέρουν τους τοκογλύφους. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένας «νταβατζής», ο οποίος ταυτόχρονα είναι και τοκογλύφος …Εμφανίζει κατ’ αρχήν έναν εχθρό …Έναν εχθρό, ο οποίος απειλεί το θύμα του …Έναν εχθρό τόσο πολύ ισχυρό, ο οποίος να ξεπερνά κατά πολύ τις προσωπικές τους δυνατότητες για άμυνα. Αυτό είναι το πρώτο που κάνει ένας τοκογλύφος. Το δεύτερο που κάνει είναι ότι προσπαθεί ν’ αποδείξει στο θύμα του ότι ο ίδιος —εάν είναι «καλό» παιδί— μπορεί να το προστατεύσει. Μπορεί να του αποδείξει πως μπορεί να το κάνει. Πώς; …Εμφανίζοντας το «όπλο» του. Ο εχθρός δηλαδή απ’ έξω «τραντάζει» την «πόρτα» που τρομοκρατεί το θύμα κι ο νταβατζής βγάζει το «όπλο» του, για να του δείξει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτε …εάν βέβαια είναι «καλό» παιδί.

Αυτό το παιχνίδι παίζουν τώρα οι Σιωνιστές με τον πόλεμο στην Ουκρανία …Εμφανίζουν τη Ρωσία να «βροντάει» τις «πόρτες» τής Ευρώπης και ταυτόχρονα παίρνουν για τους εαυτούς τους τον ρόλο τού προστάτη. Όμως, προστάτης «άοπλος» δεν υπάρχει …Νταβατζής άοπλος δεν υπάρχει. Ήταν θέμα χρόνου να εμφανίσουν και το «όπλο» τους. Με άλλοθι την επιθετικότητα της Ρωσίας εμφανίζουν την οπλισμένη Γερμανία, η οποία με «χαρά» θα υπερασπιστεί την Ευρώπη …Τη Γερμανία, η οποία θα εξοπλιστεί εκ νέου με άλλοθι την «επικίνδυνη» Ρωσία τού Πούτιν. Όλα αυτά τα κάνουν με έναν στόχο …Να βάλουν στο «χέρι» το πιο πλούσιο μέλος τής Ευρώπης …Το κάνουν για να τρομάξουν τη Γαλλία …Να μην φύγει αυτή από την «αγκαλιά» τους, ώστε να μπορέσουν να τη λεηλατήσουν. Εάν μέσω του φόβου την εγκλωβίσουν στην «αγκαλιά» τους, έχουν τη δυνατότητα να παίξουν εις βάρος της το παιχνίδι τού «νταβατζή» …Να την απειλήσουν οι ίδιοι αν δεν κάνει αυτά που «πρέπει» …για τη δική της «ασφάλεια».

Με το «πιστόλι» τής Γερμανίας θα απειληθούν οι Γάλλοι για το «καλό» τους …Επειδή δήθεν είναι λίγο «αγαθοί» ή «je m΄en fous» και μπορεί να «μην ξέρουν» ποιο είναι το «σωστό» για τους ίδιους και το οποίο προφανώς το «γνωρίζουν» οι Σιωνιστές και οι ΝΑΖΙ …Τα αφεντικά τού Τζόνσον, ο οποίος «προέβλεψε» τη ρωσική επέλαση στην Ευρώπη. Με τον τρόπο αυτόν οι «νταβατζήδες» θα κάνουν εκείνο που είπαμε και πιο πάνω …Θα στρέψουν το «όπλο» τους προς το θύμα τους, αλλά για το «καλό» του …Αυτό που γίνεται συνήθως με τους νταβατζήδες, οι οποίοι πουλάνε το «καλό». Αυτός που συνήθως σε «προστατεύει» από τον «κακό», είναι οπλισμένος και ο ίδιος και σε απειλεί εξίσου εάν δεν είσαι υπάκουος …για το «καλό» σου πάντα. Το όπλο αυτό, το οποίο είναι «νόμιμο» με «άλλοθι» την προστασία από τον «κακό», στην πραγματικότητα στοχεύει τον «καλό». Εάν το καταλάβουμε αυτό, καταλαβαίνουμε και τον γενικό σχεδιασμό τους …Ο «κακός» είναι η Ρωσία …Το «πιστόλι» όμως των τοκογλύφων, το οποίο θα απειλήσει τη Γαλλία, είναι η Γερμανία …Η οπλισμένη σε λίγο καιρό Γερμανία !!!

Εάν σκεφτεί κάποιος τα όσα έχει υποστεί η Ελλάδα από τους τοκογλύφους και τα βάλει στην τερατώδη κλίμακα της Γαλλίας, θα καταλάβει τι ακριβώς επιδιώκουν. Η Ελλάδα, όταν μπήκε στο Μνημόνιο με το υποτιθέμενο τεράστιο «χρέος» της, είχε περιουσία τέτοια, η οποία υπερκάλυπτε τα «χρέη» αυτά. Μετά τα Μνημόνια η δημόσια περιουσία της λεηλατήθηκε και μαζί μ’ αυτήν λεηλατήθηκε και η ιδιωτική, εφόσον έχασε την εθνική της άμυνα. Το δημόσιο χρέος, παρ’ όλο που χάθηκε το σύνολο σχεδόν τής εθνικής περιουσίας, όχι μόνον δεν εξαφανίστηκε, αλλά σχεδόν διπλασιάστηκε. Χάθηκαν οι ΔΕΚΟ και τα αεροδρόμια, για παράδειγμα, αλλά, εξαιτίας αυτών τώρα η «άμυνα» έχει καταρρεύσει και χάνονται τα σπίτια, τα οικόπεδα και τα χωράφια των Ελλήνων πολιτών. Η Ελλάδα έπαθε ό,τι παθαίνει κι ένας απλός άνθρωπος, όταν μπλέκει με τοκογλύφο …Έχασε τα πάντα κι ακόμα χρωστάει. Τώρα είναι όμηρος των αναγκών της …Των βασικών αναγκών της, οι οποίες πλέον περιορίζονται στο επίπεδο της απλής επιβίωσης του λαού της.

Αυτό, το οποίο δοκίμασαν στην «εύκολη» —λόγω μικρής ισχύος— Ελλάδα, θα το επαναλάβουν στην πανίσχυρη Γαλλία. Η Γαλλία είναι ο τελευταίος εκ των μεγάλων νικητών τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο δεν τον έχουν βάλει ακόμη στο «χέρι» …Η τελευταία μεγάλη χώρα τού χριστιανισμού, την οποία μέχρι τώρα δεν τολμούσαν να τη βάλουν στο «χέρι». Αυτό είναι το σχέδιό τους και τώρα φτάνει στο τέλος του, το οποίο —όπως πάντα— είναι και το πιο επικίνδυνο κομμάτι του, εφόσον απειλεί να καταστρέψει και τις προηγούμενες επιτυχίες. Η Γαλλία ήταν η τελευταία των νικητριών δυνάμεων, που οι Σιωνιστές τοκογλύφοι δεν είχαν βάλει στο «χέρι» …Δεν είχαν «καταπιεί» το κεφάλαιό της με τα «πέτσινα» χρήματα που τύπωναν και τα οποία τα μοίραζαν σαν δάνεια με πραγματική υποθηκευτική αξία την αξία των περιουσιών των ίδιων των δανειοληπτών. Αυτό βέβαια ήταν κι όλο το «κόλπο» τους …Τύπωναν ψεύτικο χρήμα, το οποίο έπαιρνε αξία από την περιουσία εκείνου που δεχόταν να το πάρει στα χέρια του. Το χρήμα τους, δηλαδή, δεν συνδεόταν με τον χρυσό, για παράδειγμα …Συνδεόταν με την περιουσία εκείνου που δεχόταν ν’ αποτυπωθεί η αξία τής δικής του περιουσίας σε μια «φωτοτυπία» …Εάν την έπαιρνε στα χέρια του, αποκτούσε αξία …Εάν δεν την έπαιρνε, παρέμενε ένα άχρηστο χρωματιστό χαρτί.

Αυτό ήταν το μέγα κόλπο …Όποιος έπαιρνε τα «πέτσινα» χρήματά τους, την «πατούσε» για πάντα. Αυτό είναι το κόλπο, το οποίο επινόησε ο Ρότσιλντ …Το κόλπο εκείνο, το οποίο έκανε βασικό στόχο των Σιωνιστών το να γίνουν «εκδότες» τού παγκοσμίου νομίσματος …Του νομίσματος αυτού, το οποίο οι λαοί —εξαιτίας τής διαφθοράς και της προδοσίας των ηγεσιών τους— θα επέτρεπαν ν’ αποτυπωθεί επάνω του το σύνολο της αξίας των πατρίδων τους. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα η «φωτοτυπική» φάμπρικα θα λειτουργούσε για όλα τα κράτη ανάλογα με την αξία τής περιουσίας τους …Ο καθένας θα έπαιρνε τόσες «φωτοτυπίες» όσες έκριναν οι τοκογλύφοι ότι αντιστοιχούν στην περιουσία του …Μια τεράστια κι ανθρωποκτόνος «Monopoly» στήθηκε στις πλάτες των λαών, και —ως γνωστόν— στη «Monopoly» κερδίζει πάντα ο τραπεζίτης.

Πώς όμως αυτό το «παιχνίδι» των «φωτοτυπιών» γίνεται μια πραγματικότητα, η οποία κοστίζει στα κράτη απώλειες πραγματικών πολέμων; …Με το κόλπο των Μνημονίων. Τα Μνημόνια είναι οι «μεταλλάκτες» των αξιών …Το «ανταλλακτήριο», όπου οι χρηματοδοτήσεις γίνονται χρέη …Εκεί όπου τα «δωρεάν» γίνονται «πανάκριβα». Μόνον με τα Μνημόνια οι «φωτοτυπίες» γίνονται πραγματικό χρήμα. Με τα Μνημόνια οι λαοί δανείζονται με υποθήκη τις πατρίδες τους, για να ξεπληρώσουν τους «χρηματοδότες» τοκογλύφους …Στο τέλος, δηλαδή, «σφραγίζεται» η αρχική «επένδυση». Εάν δεν υπάρξει Μνημόνιο, δεν υπάρχει τίποτε …και στην περίπτωση αυτήν την «πατάνε» οι τοκογλύφοι. Για να μην υπάρχει βέβαια αυτή η πιθανότητα βγάζουν «πιστόλια» και τότε τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα για αυτούς που θέλουν ν’ αντιδράσουν.

Όλα όσα βλέπουμε σήμερα, δεν έγιναν μέσα σε λίγα χρόνια …Σχεδόν έναν αιώνα «τρέχουν» αυτό το σχέδιο οι Σιωνιστές. Μέχρι να φτάσει το δικό τους «δολάριο» να γίνει παγκόσμιο νόμισμα και να βάλει όλους τους λαούς σε Μνημόνια, χαρίζοντάς τους τον Κόσμο ολόκληρο πέρασε ένας αιώνας. Το 1929 με το «κραχ» των ΗΠΑ οι Σιωνιστές τοκογλύφοι είχαν πάρει τον έλεγχο της FED κι απέκτησαν το δικό τους «δολάριο» …Το «δολάριο» όμως εκείνο, το οποίο τη στιγμή εκείνη είχε ισχύ μόνον μέσα στις ΗΠΑ. Τότε απέκτησαν το «εργαλείο» εκείνο, το οποίο θα μπορούσε την παγκόσμια δύναμη των ΗΠΑ να την κάνει δική τους παγκόσμια οικονομική κυριαρχία. Τότε ξεκίνησαν να δίνουν σάρκα και οστά στη ρήση τού «πατριάρχη» Ρότσιλντ, ο οποίος θεωρούσε ότι «όποιος έχει την ισχύ να τυπώνει το χρήμα σ’ ένα κράτος, είναι εκείνος που το ελέγχει, όποια κι αν είναι θεωρητικά η ηγεσία του». Τότε ήταν που πήραν στην κυριολεξία την ιδιοκτησία των ΗΠΑ στα χέρια τους. Ταυτόχρονα «επένδυαν» και στην Ευρώπη …«Άλωσαν» τον Θρόνο τής Βρετανίας με τη δολοφονία τού Εδουάρδου τού Ε’ και, παραδίδοντάς τον στους σφετεριστές, κατάφεραν και να ελέγχουν απόλυτα τη Βρετανία …Χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, για να κάνει τον Πόλεμο …Υποστήριξαν τους «επαναστάτες» τού κομμουνισμού στην ανατροπή τού Τσάρου.

Όταν όλα αυτά, μέσα από τους καπνούς και το αίμα τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, κατέληξαν στην τελική διευθέτησή του, αυτοί ήταν που εμφανίστηκαν στην Ευρώπη για τις υπόλοιπες «εισπράξεις». Ως δανειστές «φωτοτυπιών» θα εφάρμοζαν παντού το «κόλπο»-Ρότσιλντ. Με μέσον το δικό τους «δολάριο» άρχισαν τις «χρηματοδοτήσεις» και τις «βοήθειες» στην Ευρώπη …Στην Ευρώπη, την οποία σκόπευαν να την κάνουν αποικία χρέους. Εύκολο ήταν για αυτούς, εφόσον κρύβονταν πίσω από τη στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ. Η Βρετανία τού άχρηστου τραυλού σφετεριστή ήταν απολύτως εξουδετερωμένη. Το 1945 απέκτησαν την ιδιοκτησία τής ίδιας της Γερμανίας …«Έδιωξαν» τον Χίτλερ, τον οποίο οι ίδιοι χρηματοδότησαν και πρόσθεσαν τη Γερμανία στην ιδιοκτησία τους, την οποία στην ουσία ο ίδιος τους την έφτιαξε σε «φτηνή» και παραδόσιμη μορφή. Το ίδιο επανέλαβαν και στη Ρωσία το 1990 …Απέκτησαν την ιδιοκτησία της. «Έδιωξαν» τον Γκορμπατσώφ, τον οποίο οι ίδιοι τοποθέτησαν στη Μόσχα και πήραν σχεδόν «τζάμπα» την ιδιοκτησία τής Ρωσίας, η οποία είχε ρυθμιστεί από τον ίδιο να παραδοθεί με την «περεστρόικα». Πρώτα δηλαδή ενημερώθηκαν για την «περεστρόικα» οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης και μετά οι Μοσχοβίτες «πατερούληδες».

Τι ήταν το σχέδιο Μάρσαλ | Insider Αυτές όμως οι εξαγορές των υπερδυνάμεων με το «πέτσινο» χρήμα ήταν εκείνες, οι οποίες στην πραγματικότητα δημιούργησαν την παγκόσμια «φούσκα». Το συνεχές και με τρομερό ρυθμό «κόψιμο» νέων δολαρίων —προκειμένου να τις μετατρέψουν σε αποικίες χρέους— ήταν εκείνο που δημιούργησε τη σημερινή κατάσταση …Τα δισεκατομμύρια εκείνα, τα οποία «τυπώθηκαν» για το Σχέδιο Μάρσαλ και την «ανοικοδόμηση» της Γερμανίας και της Ευρώπης …Τα δισεκατομμύρια εκείνα, τα οποία «τυπώθηκαν» για την Περεστρόικα και τον «εκδημοκρατισμό» τής Ρωσίας …Τα δισεκατομμύρια εκείνα, τα οποία «τυπώθηκαν» για τα «Πακέτα» Ντελόρ και την «Ένωση» της Ευρώπης. Το μέγεθος των MEGA εξαγορών, δηλαδή, ήταν το αίτιο της σημερινής «φούσκας» …Μιας «φούσκας», η οποία φαίνεται στην αγοραστική δύναμη του «ξοφλημένου» πλέον δολαρίου. Τώρα όμως υπάρχει πρόβλημα. Η κατάσταση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Οι λαοί, οι οποίοι καταστράφηκαν, για να «επιτρέψουν» στους τοκογλύφους να λεηλατήσουν τις πατρίδες τους, έφτασαν στα όριά τους …Στα όρια της επιβίωσης και άρα στα όρια της αντίδρασης …Μιας αντίδρασης, η οποία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τα νέα «θύματα», τα οποία επιδιώκουν να λεηλατήσουν οι τοκογλύφοι. Ο καιρός, που τα Μνημόνια παρουσιάζονταν σαν «σωτήρια», έχει πλέον περάσει και τώρα έχουν μείνει μόνον τα «ερείπια» των «διασωσμένων» κρατών.

Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι η σημερινή Γαλλία αποτελεί στόχο τους, τότε θα βρουν πολλές αντιδράσεις μπροστά τους. Ειδικά όταν θα πρέπει να τη βάλουν στην «κρεατομηχανή» τού Μνημονίου, για να σταθεροποιήσουν μόνιμα τη Νέα Τάξη. Γιατί όμως είναι στόχος τους η Γαλλία; …Γιατί έχει ένα δημόσιο χρέος κοντά στα 10 τρισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο, με βάση την οικονομική της «επιφάνεια» και λειτουργία, δεν είναι διαχειρίσιμο. Άρα η κατάσταση έχει αρχίσει ν’ «αγγίζει» την περιουσία της, προκειμένου το χρέος αυτό να «τακτοποιηθεί» οριστικά. Με το χρέος αυτό οι τοκογλύφοι θα επιδιώξουν να της αρπάξουν μια κρατική περιουσία τουλάχιστον στο τριπλάσιό του, όπως συμβαίνει συνήθως με την τοκογλυφία. Θα προσπαθήσουν ν’ αρπάξουν περιουσία τουλάχιστον 30 τρισεκατομμύρια, και —με βάση την ελληνική εμπειρία— μετά από δέκα χρόνια το χρέος της να είναι τουλάχιστον 20 τρισεκατομμύρια …Να μην ξεφεύγει λοιπόν ποτέ από την «παγίδα» των τοκογλύφων …Να είναι «όμηρός» τους κι «εξαρτημένη» στον δανεισμό τους, όπως ένας «τελειωμένος» «ναρκομανής», ο οποίος πλέον δεν έχει να χάσει τίποτε κι απλά σέρνεται στα πόδια αυτών που τον κατέστρεψαν.

Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: Μικρές απώλειες για Dow Jones και S&P -  BusinessNews.gr Αυτήν τη στιγμή η Γαλλία είναι το μοναδικό «φιλέτο», το οποίο μπορεί να δώσει στους τοκογλύφους τής παγκόσμιας «φούσκας» τον πλούτο εκείνον, ο οποίος θα τους επιτρέψει να «φορτώσουν» τη ζημιά τής «φούσκας» στην ανθρωπότητα στο σύνολό της και οι ίδιοι να την εισπράξουν σε ρευστό …Αυτήν τη δυνατότητα τους δίνει η τρομερή Γαλλία …Η καρδιά τού «Παλαιού Κόσμου» …Μια χώρα με αμύθητης αξίας κεφάλαιο …Η πιο τουριστική χώρα στον κόσμο …Με «κεφάλαιο» τέτοιο, το οποίο ξεκινάει από την πιο τουριστική πρωτεύουσα του κόσμου, μέχρι τη μυθική Κυανή Ακτή …Το απόλυτο «φιλέτο» τού real estate …Δεν υπάρχει κάτι, το οποίο να της ανήκει και να μην είναι αμύθητης αξίας. Ως μια από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες τού κόσμου, έχει τρομερά ανεπτυγμένα όλα τα δίκτυα υποδομών της και βέβαια τη βιομηχανική της παραγωγή.

Για να καταλάβει κάποιος στο πρακτικό επίπεδο το πόσο μεγάλη «υπόθεση» είναι η Γαλλία, αρκεί να βρει το κατάλληλο «μέτρο» για να τη «μετρήσει». Ποιο είναι το «μέτρο» στην περίπτωση αυτήν; …Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, του οποίου η «φούσκα» απειλεί και τρομάζει τους τοκογλύφους. Εάν με τη λεηλασία τής Γαλλίας αυτοί έχουν σκοπό ν’ αρπάξουν μια περιουσία αξίας 30 τρισεκατομμυρίων και συνολικά να «παίξουν» γύρω από την υπόθεση της Γαλλίας με ένα ποσό των 50 τρισεκατομμυρίων, πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η σχέση αυτού του μεγέθους με το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η κεφαλαιοποίηση του χρηματιστηρίου τής Νέας Υόρκης είναι της τάξεως των 25 με 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων …Η τέλεια «λύση» στο πρόβλημά τους. Αυτό το «φιλέτο» βρίσκεται στο στόχαστρό τους …Εάν «καταπιούν» τη Γαλλία, «σώθηκαν» …Εάν βάλουν τη Γαλλία στην «κρεατομηχανή» των Μνημονίων, τότε «σώθηκα» …Εάν βάλουν τη Γαλλία μέσα στη «φούσκα» τους, με τα πλούτη της θα νομιμοποιήσουν και θα μονιμοποιήσουν την αρπαγή ολόκληρου του Πλανήτη …Θα νομιμοποιήσουν όλες τις προηγούμενες «εξαγορές» τους …Θα νομιμοποιήσουν την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ των ΗΠΑ, της Γερμανίας αλλά και της Ρωσίας …Με τις ιδιοκτησίες αυτές ελέγχουν το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας …Δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο, προκειμένου να σταθεροποιηθούν στην κορυφή τού Πλανήτη.

Με τα χρήματα των λαών άρπαξαν τα «ασημικά» τους …Με τα χρήματα του ενός άρπαζαν την περιουσία τού άλλου κι αυτό το έκαναν με όλους τους λαούς, είτε ισχυρούς είτε ανίσχυρους …Με τα «ασημικά» τής Γαλλίας θα «κλείσουν» όλες τις προηγούμενες εκκρεμότητές τους. Τώρα όλα τα «ασημικά» των χριστιανικών λαών είναι ιδιοκτησίες των Σιωνιστών …Αυτών, οι οποίοι μέχρι τώρα εμφανίζονταν σαν «επενδυτές» και σε λίγο θα εμφανίζονται σαν μεγαλοϊδιοκτήτες. Οι λαοί, προδομένοι από τις ηγεσίες τους, έπαιξαν «Monopoly» απέναντι στους τραπεζίτες και —όπως ήταν φυσικό— έχασαν …Δεν μπορείς να τους νικήσεις, όπως δεν μπορεί ακόμα κι ο καλύτερος παίκτης να νικήσει το Καζίνο. Όλοι αυτοί οι απατεώνες τοκογλύφοι «κρύβουν» τώρα τα χρήματά τους σε ακίνητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη…

New World Order | The Evil Wiki | Fandom …Εκατομμύρια στρέμματα αγόρασε ο «κτηματίας» πλέον Γκέιτς. Τα μεγαλύτερα και καλύτερα οικόπεδα, επαύλεις, ιδιωτικά νησιά κλπ. ανήκουν πλέον σ’ αυτούς. Δεν τους ενδιαφέρουν πλέον οι «επενδυτικές» τους εταιρείες. Δεν τους ενδιαφέρουν οι βαλίτσες με τα πράσινα «κομφετί». Πήραν ό,τι ήθελαν από το δολάριο και τώρα περιμένουν να γίνει ένα reset εις βάρος των κρατών και των λαών. Εάν γίνει τώρα «κραχ», αυτό πλέον θα αφορά τράπεζες-«κουφάρια» βυθισμένες στα χρέη, οι οποίες έκαναν πλούσιους τους ιδιοκτήτες τους και οι μελλοντικές ζημιές θα αφορούν τους πελάτες τους …Θα αφορούν ασφαλιστικά ταμεία, που τα στελέχη τους έγιναν πλούσιοι και οι μελλοντικές ζημιές θα αφορούν τα εκατομμύρια των εργαζομένων. Εάν δηλαδή αρπάξουν τη Γαλλία από τους Γάλλους, δεν θα τους αφορά ΚΑΜΙΑ χρηματιστηριακή κατάρρευση και ΚΑΜΙΑ «φούσκα».

Επειδή ακριβώς αυτό μπορούν να το αντιληφθούν οι Γάλλοι και ν’ αντιδράσουν —όπως οι Ισλανδοί για παράδειγμα—, οι τοκογλύφοι πρέπει να βγάλουν το «πιστόλι» από το «ζωνάρι» τους …Πρέπει να μπορούν να τους απειλήσουν με θάνατο σε περίπτωση που αρνηθούν να «υπογράψουν» την «αυτοκτονία» τους. Γι’ αυτόν τον λόγο αναλύσαμε τις τακτικές των τοκογλύφων. Οι τοκογλύφοι είναι ευχάριστοι κι εξυπηρετικοί μόνον όταν θέλουν να σου «φορτώσουν» χρηματοδοτήσεις, για να σε «βοηθήσουν». Όταν έρχεται η ώρα τής είσπραξης, τα πράγματα αλλάζουν …Τότε μιλάνε για χρέη …Τότε φωνάζουν ότι «εξαπατήθηκαν» από ψεύτες και τεμπέληδες και ψάχνουν να βρουν το «δίκιο» τους …Τότε τα πράγματα αγριεύουν και η απειλή τής βίας μπαίνει πλέον κι αυτή στην κουβέντα …Τότε μπαίνει και το «πιστόλι» επάνω στο «τραπέζι». Τώρα οι τοκογλύφοι έφτασαν τη Γαλλία στο επίπεδο που πλέον δεν τους συμφέρει να την «ταΐζουν» χρήματα και πρέπει ν’ αλλάξουν τακτική …Τώρα δεν τους παρακαλάνε τους Γάλλους να πάρουν κι άλλες χρηματοδοτήσεις μέσω ομολόγων …Τώρα αρχίζουν κι «αγριεύουν» …Τώρα αρχίζουν και τους κατηγορούν σαν «ψεύτες» κι «απατεώνες» …Τώρα τους ρωτάνε τι ακριβώς έχουν ως «περιουσία» να τους δώσουν γι’ αυτά που τους «χρωστάνε»Τώρα αρχίζουν και τους πιέζουν να πάρουν κρατικά δάνεια, για ν’ αποπληρώσουν τα τοκογλυφικά ομόλογα των «επενδυτών».

Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για καταστροφή τής Γαλλίας …Μιλάμε για μια ζημιά «αστρονομική», η οποία θα «μπει» μέσα στην κοινωνία και άρα οι τοκογλύφοι θ’ αρπάξουν από τον γαλλικό λαό ό,τι έχει και δεν έχει …Από τα σπίτια τους και τις τραπεζικές τους καταθέσεις μέχρι τα ασφάλιστρά τους στα ασφαλιστικά τους ταμεία. Θα φτωχοποιηθούν οι Γάλλοι μέσα σε λίγους μήνες. Δεν θ’ αφήσουν τίποτε όρθιο. Όλα αυτά είναι πραγματικά χρήματα, τα οποία οι τοκογλύφοι θα τα διεκδικήσουν μέχρι δεκάρας …Ό,τι ακριβώς έκαναν και στην Ελλάδα.

Épinglé sur RÈGNE du MENSONGE, du MÉPRIS, de la CUPIDITÉ, de la CONFUSION… Όμως, για να δεχθούν οι Γάλλοι να υποστούν μια τέτοια καταστροφή, θα πρέπει να προδοθούν και ν’ απειληθούν ταυτόχρονα. Όπως στην Ελλάδα δεν έφτανε ένας Σιωνιστής Παπανδρέου, για να μπει αυτή στο Μνημόνιο, αλλά έπρεπε να συνεισφέρει κι ένας απειλητικός Ερντογάν, έτσι θα συμβεί και με τη Γαλλία …Δεν φτάνει ένας Σιωνιστής τραπεζικός υπάλληλος, όπως ο Μακρόν, για ν’ «αυτοκτονήσει» η Γαλλία. Η Γαλλία, η οποία βάζει τα «κίτρινα γιλέκα» της και βγαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ο οποίος μπορεί να παρακαμφθεί με μια προδοτική ηγεσία …Απαιτείται φόβητρο μεγάλης κλίμακας …Φόβητρο, το οποίο να απειλεί την κοινωνία με πραγματικό θάνατο. Τέτοιο φόβητρο είναι μόνον ένας εθνικός εχθρός …Ένας εχθρός, τον οποίον τον γνωρίζουν κι έχουν πρόσφατες μνήμες από τη βαρβαρότητά του …Ένας εχθρός «δίπλα» τους και όχι μια «ήπειρο» μακριά, όπως η Ρωσία. Αυτός ο εχθρός είναι η οπλισμένη Γερμανία …Η μονίμως ναζιστική Γερμανία !!!

Υπό το πρίσμα αυτό βλέπουμε τον πόλεμο της Ουκρανίας με διαφορετική «οπτική» …Είναι ένας πολύ χρήσιμος πόλεμος για τους τοκογλύφους …Τους δίνει τη δυνατότητα να εμφανίσουν τον «κακό» τής υπόθεσης —που είναι η Ρωσία— και ταυτόχρονα, εξαιτίας εκείνου του πολέμου, δίνουν «πιστόλι» στον δικό τους τον «μπράβο» μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση …Τον Γερμανό «μπράβο», που, για το «καλό» τής Ευρώπης, θα στρέψει το «πιστόλι» του εναντίον των απείθαρχων Γάλλων, οι οποίοι δεν δέχονται να πληρώσουν τα «σφάλματά» τους και ρισκάρουν για την «καλοπέρασή» τους το πανευρωπαϊκό «όραμα».

Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί …Η Γαλλία ήδη έχει «κλειδωθεί» ως στόχος των τοκογλύφων. Ο δήθεν Γαλλογερμανικός «άξονας» σε λίγο καιρό θα γίνει Γαλλογερμανική «σύγκρουση» τεραστίων διαστάσεων …Αναγκαστικά, εφόσον η λεηλασία τής Γαλλίας είναι μονόδρομος για τους τοκογλύφους …Είναι η «επισφράγιση» και της μεταπολεμικής «επιτυχίας» τής Γερμανίας. Χωρίς τη γαλλική «λεία» δεν υπάρχει τίποτε απ’ όλα αυτά. Γι’ αυτόν τον λόγο την έχουν «παγιδεύσει». Τοκογλύφοι και Γερμανοί ΝΑΖΙ εκμεταλλεύονται τις συνθήκες που ίδιοι έχουν δημιουργήσει για να την οδηγήσουν στο «σφαγείο» τού Μνημονίου. Η σημερινή εμπόλεμος κατάσταση τους δίνει τη δυνατότητα να τα κάνουν όλα αυτά υπό συνθήκες «ομαλής» συνταγματικής «ανωμαλίας» …Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία κι ο τραπεζοϋπάλληλός τους, ο οποίος παριστάνει τον «στρατηγό», δεν έχει βάλει τη χώρα καν σε προεκλογική περίοδο …Τη βαστά στον «γύψο» τής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.

Γιατί το κάνει αυτό; …Κατ’ αρχάς γιατί υπό αυτές τις ακραίες συνθήκες μπορεί να «κλέψει» τις εκλογές. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις το προβάδισμα το έχει ο εν ενεργεία ηγέτης. Πόσο μάλλον ένας ανύπαρκτος πολιτικά Μακρόν, ο οποίος επένδυσε στους διχασμούς τής «τσατίλας» των πολιτών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις αντιδράσεις στις προκλήσεις του. Επιπλέον, υπό τις συνθήκες αυτές μπορούν τ’ «αφεντικά» του να τον βοηθήσουν με όλα τους τα «εργαλεία» και κυρίως με τις δικές τους δημοσκοπικές εταιρείες …Τις ίδιες αυτές εταιρείες, οι οποίες «έβλεπαν» θρίαμβο του Μπάιντεν, όταν εκείνος περιφερόταν με ένα θλιβερό «λεωφορείο» στις ΗΠΑ κι έβγαζε λόγους στα άδεια εμπορικά κέντρα …Μοντέλο-«Μπάιντεν» θέλουν ν’ ακολουθήσουν και στη Γαλλία …Ακόμα κι αν δεν τους «βγαίνουν» οι ψήφοι, θα προσπαθήσουν να τις κλέψουν. Γιατί; …Γιατί έχουν απόλυτη ανάγκη την προδοσία τής Γαλλίας και άρα και τον προδότη της.

Όπως το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μπάιντεν μετά την εκλογή του —για να «σώσει» τις ΗΠΑ και να «εξοφλήσει» τα δικά του χρέη απέναντι στους τοκογλύφους— ήταν να παραδώσει τον πλούτο των Αμερικανών στα αφεντικά του, έτσι θα κάνει κι ο Μακρόν σε περίπτωση που επανεκλεγεί …Με την έναρξη της νέας θητείας του θα υπογράψει κατ’ ευθείαν την εισαγωγή τής Γαλλίας σε καθεστώς Μνημονίου …Με τις «πλάτες» των προστατών του θα «υπογράψει» για τη Γαλλία ό,τι «υπέγραψε» κι ο Παπανδρέου για την Ελλάδα. Για να είναι σίγουροι ότι θα πάρουν αυτήν την υπογραφή, χωρίς να ρισκάρουν «εκπλήξεις» τύπου Τραμπ, οδηγούν τη Γαλλία σε εκλογές χωρίς εκλογές …Θα περιμένουν να δουν τη δυναμική τού Μακρόν μέχρι τον πρώτο εκλογικό γύρο και μετά —ανάλογα με την κατάσταση— θ’ αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν στον δεύτερο ή θα επιταχύνουν τις εξελίξεις, ώστε ο Μακρόν να τους εξυπηρετήσει ως «υπηρεσιακός» Πρόεδρος-«στρατηγός»…

…Θα «στριμώξουν» στα όρια τη Γαλλία, για να μπορεί ο Πρόεδρός της —χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών και με το άλλοθι του επείγοντος των πολεμικών συνθηκών που κυριαρχούν— να «δανειστεί» με υποθήκη τη δημόσια περιουσία, για να ξεπληρώσει τα χρηματοδοτικά «ομόλογα» των τοκογλύφων …Για ν’ «απαλλαγεί» από ένα «βάρος», το οποίο δήθεν υποσκάπτει τον διεθνή ρόλο τής Γαλλίας και την αμυντική δυνατότητα της χώρας κι απειλεί την ίδια την επιβίωσή της …Που υποτίθεται την οδηγεί στην «καταστροφή» σε μια ιστορική συγκυρία, η οποία δεν επιδέχεται «ολιγωρίες» και «καθυστερήσεις» …Τόσο «επείγουσα» θα φανεί η ανάγκη για νέο δανεισμό «μαμούθ» τής Γαλλίας …Τόσο πολύ θα επείγεται ο άχρηστος υπάλληλος των Ρότσιλντ, ο οποίος παριστάνει τον Πρόεδρο της Γαλλίας …Επείγεται να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους ο προδότης, έστω κι αν χρειαστεί να φτωχοποιηθούν οι Γάλλοι …Θα είναι φτωχοί, αλλά ζωντανοί !!!

Γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε ειρωνικά σκίτσα με τον Μωάμεθ Στο σημείο αυτό θα παίξει ρόλο η οπλισμένη Γερμανία. Η οπλισμένη Γερμανία θα αξιοποιήσει τις συκοφαντίες που θα εκτοξεύσουν εναντίον της οι τοκογλύφοι, οι οποίοι θ’ αναζητούν το «δίκιο» τους …Εάν οι Γάλλοι πολίτες αντιδράσουν, τότε τα διεθνή ΜΜΕ —τα οποία ανήκουν στους Σιωνιστές τοκογλύφους— θα τους συκοφαντήσουν και θα τους διαβάλουν στο παγκόσμιο κοινό. Όπως οι Έλληνες παρουσιάστηκαν στο παγκόσμιο κοινό σαν οι «τεμπέληδες» εκείνοι, οι οποίοι για την καλοπέρασή τους δεν σέβονται τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους «νοικοκύρηδες» εκείνους, οι οποίοι εργάζονται σκληρά, έτσι θα εμφανιστούν και οι Γάλλοι …Θα εμφανιστούν σαν οι «αλήτες» «μπουρζουάδες», οι οποίοι για την καλοπέρασή τους δεν σέβονται το πανευρωπαϊκό «όραμα» …Το «όραμα» της ειρήνης και της προόδου, το οποίο βέβαια οι «εργατικοί», «τίμιοι» κι «οργανωτικοί» Γερμανοί στήριξαν με τον κόπο τους και βέβαια με το «υστέρημά» τους …Οι «τίμιοι» κι «αδικημένοι» Γερμανοί, οι οποίοι θα εμφανίζονται έτοιμοι να στηρίξουν το «δίκιο» τους και με το αίμα τους. Δεν είναι τυχαίο που το εβραϊκής ιδιοκτησίας Charlie Hebdo έβαλε τους Γάλλους στο παγκόσμιο «κάδρο» σαν αντι-σιωνιστές και αντι-ισλαμιστές …Άρα μαζικά φασίστες και ρατσιστές με βάση την ισοπεδωτική «λογική» τής προπαγάνδας τής Νέας Τάξης.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τώρα τον λόγο που από την αρχή τού κειμένου μιλάμε για «θήραμα» με συγκεκριμένες ανάγκες και για έξυπνο «θηρευτή»; Ό,τι και να κάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν μπορεί να παρασύρει κανέναν στα «παιχνίδια» της, εάν αυτός γνωρίζει τις ανάγκες της. Όσο και να «ουρλιάζει» στην Ουκρανία, εμείς γνωρίζουμε ότι στη Γαλλία «προσβλέπει» για την επιβίωσή της …Όσο και να «γρυλλίζει» στην Ουκρανία, τη Γαλλία θέλει να «κατασπαράξει» …Αναγκαστικά στη Γαλλία θα «πάει» το ενδιαφέρον της …Εκεί θα δώσει τη μάχη τής επιβίωσής της, εφόσον, εάν δεν «κατασπαράξει» τη Γαλλία, δεν σώζεται. Το «σώου» τής Ουκρανίας είναι απλά μια «προπαρασκευή» γι’ αυτά που ακολουθούν και είναι το «κυρίως πιάτο». Με τον πόλεμο στην Ουκρανία προσπαθούν να βάλουν τη Γαλλία σε μια «πρέσα», που από τη μία θα είναι η απειλή τής Ρωσίας κι απ’ την άλλη το «πιστόλι» τής Γερμανίας …Στη Γαλλία βρίσκεται η πηγή, στην οποία θα ξεδιψάσει το διψασμένο θηρίο κι εκεί ένας έμπειρος «θηρευτής» έχει στήσει την ενέδρα του …Πάνω από την πηγή θα βάλει το σκόπευτρό του να «σημαδέψει» !!!

Όλα αυτά, όπως είπαμε, δεν είναι τυχαία κι ούτε είναι αποτελέσματα στρατηγικών των τελευταίων χρόνων …Είναι η ολοκλήρωση ενός σχεδιασμού, του οποίου η δρομολόγηση έχει ξεκινήσει εδώ κι έναν αιώνα. Στην πραγματικότητα έχουμε ολοκλήρωση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου με τους όρους που συνέφεραν τους συνωμότες που τον διοργάνωσαν και οι οποίοι δεν φαινόταν εξ’ αρχής. Στην πραγματικότητα «παγώνουν» τον χρόνο και τον «επιστρέφουν» στο 1942 …Στη χρονιά που το Ράιχ είχε φτάσει στην απόλυτη «επιτυχία» του …Όταν ο Χίτλερ έδινε την «ψευδομάχη» με τον «ομόσταυλό» του τον Στάλιν, προκειμένου ν’ αποκτήσει το «άλλοθι» να «τακτοποιήσει» την Ευρώπη …Περί αυτού πρόκειται. Τώρα οι χρηματοδότες τού Χίτλερ και του Στάλιν μοιράζουν εκ νέου τον «κόσμο», όπως το είχαν αποφασίσει το 1939, αλλά έπρεπε να δρομολογήσουν έναν Παγκόσμιο Πόλεμο για να το πετύχουν.

D:Day: An Interactive | History Οι ίδιοι, οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα εργοδότες τόσο τού Χίτλερ όσο και του Στάλιν, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι εργοδότες τής Μέρκελ και του Πούτιν. Τώρα δίνουν τη νίκη στον «Χίτλερ» και την κυριαρχία στη Γερμανία του …Στη δική του Γερμανία, που, πριν απ’ αυτόν και τη σιωνιστική χρηματοδότηση, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ …Δεν υπήρχε «Γερμανία» πριν τον Χίτλερ !!!… Απλά το τέταρτο γερμανικό Ράιχ ονομάζεται πλέον «Ευρωπαϊκή Ένωση» κι ακόμα και στο τυπικό μέρος έχει ως ηγέτη του τη Γερμανίδα Φον ντερ Λάιεν. «Αρχιστράτηγος» αυτού του Ράιχ είναι ο —Νορβηγός «Κουίσλιγκ»— ηγέτης τού ΝΑΤΟ ο Γενς Στόλτενμπεργκ. Στον νέο «Στάλιν» αρκεί ο νέος παγκόσμιος ρόλος τής Ρωσίας …Της πάμπλουτης Ρωσίας των θεόφτωχων —εξαιτίας του— Ρώσων. Ακόμα και το Brexit αυτόν τον σχεδιασμό υπηρετούσε …Να αφεθεί η Γερμανία απερίσπαστη στον έλεγχο της Ευρώπης …Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ τώρα τελειώνει.

Τι σχέση έχει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος με τον Τρίτο; …Είναι ίδιοι και διαφορετικοί ταυτόχρονα. Είναι ίδιοι όσο ίδιο είναι κι ένα ξύλινο καλούπωμα με το μπετονένιο αποτέλεσμά του …Αυτό ακριβώς έγινε. Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έκαναν ένα ξύλινο «καλούπωμα» της κατάστασης που ήθελαν να «χτίσουν» κι εμείς οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι θα τη βλέπαμε στο «ξεκαλούπωμά» της και άρα με την ολοκλήρωση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Καλουπωμα οροφής ορόφου – almiraproject Έβαλαν τον Χίτλερ να κάνει έναν «προσχηματικό» πόλεμο, απλά και μόνον για να «χαραχτεί» το «οικόπεδο επάνω στο οποίο θα «χτιστεί» η Νέα Τάξη …Να δημιουργηθεί το ξύλινο «καλούπωμα» ακριβώς στις διαστάσεις που θα απαιτούσε η τελική «κατασκευή». Στόχος του ήταν να «καλουπώσει» με την άπειρη βία ενός πολέμου τα δομικά εκείνα «στοιχεία», τα οποία θα στήριζαν τη νέα ευρωπαϊκή «κατασκευή» …Να δημιουργήσει τα «καλούπια» των «παικτών», οι οποίοι θα παρέμεναν στην τελική κατάσταση …Να ζητήσει με τη βία κάτι, το οποίο ήταν δεδομένο ότι δεν θ’ αποδεχόταν με κανένα τρόπο οι Ευρωπαίοι, ώστε, όταν το ίδιο πράγμα ήταν αποτέλεσμα μιας ήπιας τακτικής, να γίνει αποδεκτό. Αυτό είναι μια κατάσταση, την οποία εμείς ειδικά οι Έλληνες τη γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα. Στην Ελλάδα έβαλαν κάποιους δολοφόνους να κάνουν την «ανθρωποσφαγή» στο Μάτι, για να μπορούν οι επόμενοι να εγκληματούν όσο θέλουν χωρίς πρόβλημα.

Αυτό το ΣΟΚ ήταν για τους Έλληνες τόσο μεγάλο, που από τότε και μετά όποια καταστροφή κι αν γίνει οι υπεύθυνοι δεν θα κριθούν ποτέ αυστηρά …Εσκεμμένα υψώθηκε τόσο πολύ ο «πήχης» τής ατιμώρητης εγκληματικής αμέλειας, που, ό,τι και να συμβεί στο μέλλον, θα περνάει από «κάτω» και άρα ατιμωρητί. Κάηκε η μισή Ελλάδα το καλοκαίρι και οι παντελώς αποτυχημένοι κυβερνήτες μας όχι μόνον δεν αγωνιούσαν για τις ποινικές συνέπειες των άθλιων χειρισμών τους, αλλά αντίθετα πανηγύριζαν που δεν είχαν τους νεκρούς των προκατόχων τους. Όλο αυτό δεν είναι τυχαίο …Είναι γνωστή τακτική διαχείρισης ακραίων καταστάσεων …Αυτή ήταν η πολιτική των Βιετκόνγκ …Επειδή αντιδρούσαν οι φυλακισμένοι αιχμάλωτοί τους, όταν τους έβαζαν σε ατομικά κλουβιά, έκαναν το εξής: …Έβαζαν πέντε ανθρώπους σε ένα ατομικό κλουβί και όταν έβγαζαν τους τέσσερις μετά από μια απάνθρωπα και τρομερή ταλαιπωρία των φυλακισμένων, αυτός, ο οποίος τελικά έμενε μόνος του στο κλουβί, αισθανόταν σαν να κατοικεί σε «ρετιρέ».

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Το αίμα τής «θεμελίωσης» ήταν τόσο πολύ, που το αναίμακτο της «αποπεράτωσης» θεωρούν ότι θα περάσει χωρίς αντιδράσεις. Η ατιμωρησία τής απόλυτα βίαιης «θεμελίωσης» και του «καλουπώματος» που ακολούθησε, απαλλάσσει από τα άγχη τούς σημερινούς «οικοδόμους» τής Νέας Τάξης. Η τερατώδης ανθρωποσφαγή τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου δίνει περιθώρια σ’ αυτούς, οι οποίοι σχεδιάζουν σήμερα την τελική ρύθμιση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, να θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν …Να θεωρούν ότι δεν θα αντιδράσουν οι λαοί στους σχεδιασμούς τους. Θα είναι κάτι σαν τους αιχμάλωτους των Βιετκόνγκ …Θα πανηγυρίζουν που γεύτηκαν την αθλιότητα της Μέρκελ και δεν γνώρισαν τον όλεθρο ενός νέου Χίτλερ. Σε αυτό τους εξυπηρέτησε η κολοσσιαίου στόχου —κι άνευ αντικειμένου— δολοφονική πολιτική τού Χίτλερ …Τα αποτελέσματα της δολοφονικής πολιτικής του ήθελαν να εκμεταλλευτούν και γι’ αυτόν τον λόγο τον χρηματοδότησαν. Ό,τι βλέπουμε σήμερα —κι επηρεάζει καταλυτικά τη ζωή μας ως Ευρωπαίους πολίτες— είναι αποτέλεσμα της πολιτικής τού Χίτλερ…

…Χάρη στον Πόλεμο του Χίτλερ δημιουργήθηκε η ναζιστική Γερμανία, την οποία βλέπουμε ακόμα και σήμερα να «σκεπάζει» την Καθολική Βαυαρία και την Προτεσταντική Πρωσία χωρίς αντίσταση …Χάρη στον Χίτλερ και τους χρηματοδότες του η σημερινή ναζιστική Γερμανία σαρώνει την ευρωπαϊκή οικονομία και όχι μόνον …Χάρη στις κρατικές χρηματοδοτήσεις τού Χίτλερ η βιομηχανία τής Γερμανίας έγινε ένα ασυναγώνιστο τέρας …Χάρη σ’ αυτόν η Βρετανία εξουδετερώθηκε κι έγινε ένας γραφικός «υπηρέτης» των ΗΠΑ …Χάρη σ’ αυτόν η «απροσδιορίστου» πολιτεύματος Ρωσία έγινε το μόνιμο «φόβητρο» της Ευρώπης.

Η μυθική γιγαντομαχία ξεκίνησε στην Ευρώπη. - Επίσημη σελίδα των φίλων τού  Παναγιώτη ΤραϊανούΟ «σύγχρονος» ευρωπαϊκός μας κόσμος σήμερα φέρει την «υπογραφή» τού Χίτλερ και των Σιωνιστών χρηματοδοτών του …Μιλάμε για πραγματική «υπογραφή» τού πραγματικού Χίτλερ. Αυτό δεν είναι κάτι, το οποίο προκύπτει από μια λογοτεχνικού τύπου αφηρημένη προσέγγιση των πραγμάτων …Αυτό προκύπτει από την ίδια την ιστορία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης …Στενοί συνεργάτες τού Χίτλερ κι ατιμώρητοι εγκληματίες πολέμου ήταν οι «πατερούληδες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης …Λίγους μήνες πριν εμφανιστούν με τα μαύρα κουστούμια σαν «επίσημοι» αξιωματούχοι τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, φορούσαν τις ριγέ στολές των εγκληματιών. Ο Χίτλερ μπορεί να «θυσιάστηκε» για τον σχεδιασμό, αλλά όχι και το υποτιθέμενο «όραμά» του …Το «όραμα» των Σιωνιστών τοκογλύφων για να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον Κόσμο.

Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα να «ορθώνεται» μπροστά στα μάτια μας και ν’ απειλεί εκ νέου την ανθρωπότητα …Το ίδιο «στημένο» παιχνίδι των «νταβατζήδων» τής Δύσης με τον κομμουνιστή «νταή» τής Μόσχας, προκειμένου —μέσω του τρόμου— να ελεγχθεί η Ευρώπη και οι λαοί της. Ακόμα και οι έποικοι, οι οποίοι προβλέπονταν στον ναζιστικό σχεδιασμό, για να ελεχθούν οι λαοί τής Ευρώπης μέσα στις κατακτημένες πατρίδες τους, έρχονται κατά εκατομμύρια από εκεί που τους «παράγουν» οι ΝΑΖΙ με τους περιφερειακούς πολέμους. Απλά τώρα δεν επιβάλλονται με τα όπλα τής Βέρμαχτ, αλλά με τα επιδόματα των ΜΚΟ. Δεν έρχονται ως προκλητικοί έποικοι, αλλά σαν ταπεινοί «πρόσφυγες». Όμως, το αποτέλεσμα για τα αφεντικά είναι το ίδιο …Τεράστιες πληθυσμιακές ομάδες μέσα στο κάθε κράτος φιλικά προσκείμενες προς αυτούς κι εχθρικές με τους τοπικούς πληθυσμούς …Αυτός είναι ορισμός τού «εποικισμού», όπως κι αν τον ονομάζει κάποιος.

Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τής κατάκτησης της Ευρώπης, τον οποίο θεμελίωσε και υπηρέτησε ο Χίτλερ κι αυτός είναι που επαναλαμβάνεται και σήμερα …Ο σχεδιασμός των δήθεν ιδεολογικών ή εθνικών αντιπάλων, οι οποίοι είναι κρυφοί συνέταιροι μεταξύ τους. Αυτό γινόταν κάποτε με τον Χίτλερ και τον Στάλιν κι επαναλαμβάνεται και σήμερα με τον Πούτιν και τη Μέρκελ τής ΣΤΑΖΙ. Αυτό είναι που «βλέπουμε» να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας …Τώρα ακριβώς, που η Γερμανία στέλνει πεντακόσιους αντιαεροπορικούς πυραύλους «δώρο» στην Ουκρανία, για να νικήσει τη Ρωσία, αλλά ως δια «μαγείας» οι Γερμανοί ζεσταίνονται απρόσκοπτα με φτηνό ρωσικό φυσικό αέριο …Το πιο φτηνό απ’ όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους …Ακόμα κι απ’ αυτούς, οι οποίοι έχουν μια «συμπάθεια» για τη Ρωσία.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Είναι κομμάτι τού ίδιου σχεδιαστικού «παζλ» Ο Χίτλερ έκανε με τα τανκς του το «καλούπωμα», το οποίο κάποιες δεκαετίες μετά θα έπαιρνε την τελική του μορφή με τα ευρωπαϊκά δάνεια και τα «πακέτα» Ντελόρ. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα ως «Ευρωπαϊκή Ένωση» είναι απλά το «όραμα» των αφεντικών και χρηματοδοτών τού Χίτλερ στην τελική του μορφή …Είναι το Ράιχ τού Χίτλερ μετά το πέρας των κατακτητικών του επιχειρήσεων. Αυτό το Ράιχ φιλοδοξούν σήμερα να «σκεπάσει» χωρίς αντίσταση την Ευρώπη μέσα σε μια δήθεν ομοσπονδία «ανεξάρτητων» κρατών, όπως αυτήν της σημερινής ομοσπονδιακής ναζιστικής Γερμανίας. Όπως «έχτισαν» τη σημερινή Γερμανία, έτσι φιλοδοξούν να «χτίσουν» και την Ευρωπαϊκή Ένωση του μέλλοντος. Αυτός είναι ο σχεδιαστικός τους στόχος …Να ελέγχουν απόλυτα την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ελέγχουν σήμερα την ιδιόκτητή τους Γερμανία…

…Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν της Καθολικής Βαυαρίας θα γίνει η Καθολική Ισπανία ή η Ιταλία μέσα στη γερμανικού τύπου Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία …Κατ’ εικόνα τής Προτεσταντικής Πρωσίας θα γίνει η Προτεσταντική Δανία ή η Σουηδία. Ανάμεσα σ’ αυτές τις «άχρωμες» θρησκευτικά χώρες θα υπάρχει και «χώρος» για την Ορθόδοξη Ελλάδα, τη Βουλγαρία κλπ.. Όλα αυτά έγιναν επάνω στο γερμανικό «καλούπι» τού Χίτλερ …Επάνω στο «καλούπι» τής δικής του Γερμανίας …Επάνω στο «καλούπι» αυτό, το οποίο ισχυροποιήθηκε από τη μετανάστευση. Κάποτε μετέφεραν —από «τύψεις»— εκατομμύρια ευρωπαίων μεταναστών στη Γερμανία, για να «καπελώσουν» Βαυαρούς και Πρώσους και σήμερα κάνουν το ίδιο με τους πρόσφυγες …από «ευαισθησία» …για να «καπελώσουν» τα έθνη τής Ευρώπης. Τα πάντα γίνονται επάνω στα «θεμέλια» του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Τα πάντα λοιπόν «επέστρεψαν» στο 1942 …Τότε, που η Γερμανία τού Χίτλερ επιτέθηκε στην Ευρώπη, θέλοντας να την κάνει «Γερμανία». Τώρα κάνει το τελικό της «βήμα» …εκείνο μιας «διαδρομής», η οποία ξεκίνησε όταν οι ΝΑΖΙ έκαψαν το Ραϊχσταγκ.

Το υπεράνθρωπο σχέδιο του Χίτλερ: Ο μόνος τρόπος για να μπουν οι Ναζί στο  Παρίσι ήταν το «θαυματουργό» χάπι «Ακροβολίστηκαν» τώρα ΟΛΟΙ οι συνωμότες «νταβατζήδες» γύρω από τον «παλαιό κόσμο» και τον παρέδωσαν στη Γερμανία να τον «κατασπαράξει». ΟΛΑ τα «πιόνια» των Σιωνιστών «περικύκλωσαν» τον ιστορικό χώρο τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και την παρέδωσαν στη Γερμανία να την «κατασπαράξει» …Τη δική τους ναζιστική Γερμανία να τον «κατασπαράξει» για δικό τους λογαριασμό. Τώρα περιμένουν την τελική «εισβολή» στη Γαλλία. Με την απόκτηση της ιδιοκτησίας της θα «ολοκληρωθεί» το σχέδιό τους …Θα γίνει το όνειρο του Χίτλερ πραγματικότητα. Απλά το «βήμα» αυτό απαιτεί την απόλυτη προσοχή, γιατί είναι εκείνο που μπορεί να τους «στέψει» νικητές, αλλά ταυτόχρονα είναι κι εκείνο που μπορεί να γρεμίσει τον σχεδιασμό τους σαν πύργο από τραπουλόχαρτα. Φοβούνται την αντίδραση των Γάλλων πολιτών και χειρίζονται την κατάσταση με στόχο να μην τους προκαλέσουν στον βαθμό εκείνον, που θ’ αντιδράσουν βίαια.

Τα πάντα γίνονται με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Γι’ αυτόν τον λόγο έπαιξαν ακόμα και με τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών …Απέσυραν τον νέο Χίτλερ κι ενίσχυσαν τον νέο Στάλιν …Απέσυραν την προκλητική Μέρκελ —η οποία σε ρόλο Χίτλερ «ισοπέδωσε» τους λαούς τής Ευρώπης— προκειμένου αυτή να μην προκαλεί και διχάζει με την παρουσία της τους Ευρωπαίους. Το ακριβώς αντίθετο κάνουν στη Ρωσία …Μονιμοποιούν με αντισυνταγματικό τρόπο τον Πούτιν κι ενισχύουν τη φασιστική του εικόνα, γιατί αυτή υποβοηθά τον σχεδιασμό τους …Είναι χρήσιμο για τον σχεδιασμό τους να βλέπουν οι Ευρωπαίοι έναν Ρώσο φασίστα, που —επάνω στην τρέλα του— μπορεί να πατήσει τα «κουμπιά» που δεν πρέπει; Εάν αντιδράσει η Ευρώπη —και κυρίως η Γαλλία— και πάλι οι ίδιοι θα επέμβουν σαν «ειρηνοποιοί», οι οποίοι «ενδιαφέρονται» για την Ευρώπη και τους λαούς της.

Το μόνο καλό τής υπόθεσης είναι ότι το ρίσκο, το οποίο πήραν οι Νεοταξίτες στον πόλεμο της Ουκρανίας, διασφαλίζει την καταδίκη τους σε περίπτωση αποτυχίας τους. Εάν αποτύχουν δηλαδή στη Γαλλία, θα βρεθούν με κατηγορίες όμοιες μ’ αυτές που βάρυναν τους ΝΑΖΙ. Η εμπλοκή τους αυτή βάζει στο περιθώριο την αναίμακτη συνωμοσία των Μνημονίων. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα φτωχύνουν απλώς ως οικονομικοί «δολοφόνοι» …Θα κινδυνεύσουν να χάσουν τις ζωές τους ως πραγματικοί δολοφόνοι, εφόσον ήδη έχουν εμπλακεί σε εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας. Όλο αυτό δεν θα είναι ακόμα μια «απάτη», όπως ήταν η περίπτωση του Μνημονίου τής Ελλάδας για παράδειγμα …Θα είναι μια εγκληματική συνωμοσία, που για τη δρομολόγησή της σκοτώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι …Θα κατηγορηθούν για την πρόκληση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και την καταστροφή ολόκληρων κρατών και λαών …Κρατών όπως οι ΗΠΑ …η Ρωσία …η Γαλλία …η Ουκρανία κλπ..

Από πού μπορεί να βρεθεί η «άκρη τού νήματος» για μια τέτοια κατηγορία, η οποία θα οδηγούσε στην πλέον σκληρή καταδίκη; …Από τον ηλίθιο τον Ζελένσκι, ο οποίος τους «κάρφωσε»: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να μπούμε στο ΝΑΤΟ» …είπε ο Ζελένσκι στη συνεδρίαση των ηγετών των δυνάμεων που συμμετέχουν στην ουκρανική άμυνα JEF. Το είπε τη στιγμή που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους. Εδώ ακριβώς είναι το «κάρφωμα»: Από πότε υπάρχει αυτή η «αλήθεια» την οποία επικαλείται; Αυτό δεν το γνώριζε λίγες ημέρες πριν και προτού χάσουν τις ζωές τους τόσοι άνθρωποι; Γιατί προκαλούσε τη Ρωσία για κάτι, το οποίο ακόμα κι ο ίδιος θεωρούσε ανέφικτο; Γιατί έκανε όλο αυτό το «σώου», το οποίο οδήγησε στη ρωσική εισβολή; Ήταν «θέατρο» αυτή η προκλητική του στάση και πόσο αυτή «κόστισε» σε ανθρώπινες ζωές; …Εκεί βρίσκεται το λεπτό σημείο κι αυτό θα καταδικάσει τον Ζελένσκι και τα αφεντικά του !!!

Και μόνον αυτή η δήλωση του Ζελένσκι αρκεί, για να τον βάλει στο εδώλιο ενός διεθνούς δικαστηρίου. Από πότε γνώριζε ότι είναι «αλήθεια» το ότι δεν μπορούν οι Ουκρανοί να μπουν στο ΝΑΤΟ; Υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας και είναι αυτήν που «έπεισε» τον Ζελένσκι ότι δεν είναι δυνατή η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ; Εφόσον το γνώριζε, γιατί έβαλε την Ουκρανία και τον λαό της στο «στόμα» τής ρωσικής «αρκούδας», που από τον λόγο του δικαιώνεται η «αρκούδα» αυτή για την αντίδρασή της; …Την «αμυντική» αντίδρασή της με βάση τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού τής Ουκρανίας. Άρα, ο Ζελένσκι γνώριζε. Από εδώ αρχίζει η περιπέτεια των συνενόχων του …Ποιος άλλος γνώριζε ότι δεν είναι εφικτή η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ; Το γνώριζε η πολιτική ηγεσία τής Ρωσίας; Το γνώριζε η πολιτική ηγεσία τής Γερμανίας; Το γνώριζε η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ; Το γνώριζε η πολιτική ηγεσία τής Βρετανίας;

Άρα; …Άρα, εφόσον αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία συντελείται ένα άδικο κι αναίτιο έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας, δεν πρέπει να καταδικαστούν ως εγκληματίες τού ιδίου επιπέδου αυτοί οι οποίοι το προκάλεσαν; Αυτοί οι ηγέτες στους οποίους αναφερόμαστε δεν πρωταγωνίστησαν στον πόλεμο της Ουκρανίας, για τον οποίο ο Ζελένσκι αποκάλυψε ότι είναι ένας πόλεμος άνευ στρατηγικού στόχου, εφόσον υπάρχουν «συμφωνίες» που δεν το επιτρέπουν; Ο Ζελένσκι μόνος του ξεκίνησε αυτό το έγκλημα; Αυτός είναι πολύ μικρός για να το ξεκινήσει. Άρα; …Άρα, συνένοχοί του είναι αυτοί, οι οποίοι του έδωσαν εντολή να το κάνει. Άρα; …Άρα, ποιος του έδωσε εντολή να το κάνει; …Ποιος αποφάσισε να αιματοκυλίσει τον ουκρανικό λαό, για ν’ αποκομίσει κέρδη; …Ο Μπάιντεν; …Μόνος του ή με τη σύμφωνη γνώμη τής Μέρκελ και του Τζόνσον; Ο γενικός γραμματέας τού ΝΑΤΟ τι ρόλο έπαιξε; Τι είχαν συμφωνήσει όλοι αυτοί με τον Πούτιν, για να δρομολογήσουν αυτό το ανθρωποκτόνο «θέατρο»;

NATO Secretary General Jens Stoltenberg and then US Vice President Joe Biden at the Munich Security Conference in February 2015 Από κοινού αποφάσισαν να δολοφονήσουν χιλιάδες ανθρώπους και να καταστρέψουν ένα κράτος απλά και μόνο για να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους; Πόσο φτηνά «τιμολόγησαν» τις ζωές των Ουκρανών αυτοί οι «σκηνοθέτες» τού τρόμου; Για πόσο κορόιδα έχει τους Ευρωπαίους ο «κλόουν» Τζόνσον, ο οποίος «προφήτευσε» ρωσική επέλαση στην Ευρώπη; Σε τι διαφέρουν όλοι αυτοί από τον Χίτλερ και τον Στάλιν; Εάν ο Χίτλερ έχασε τη ζωή του για τέτοιου είδους σχεδιασμούς, γιατί όλοι αυτοί να γλιτώσουν τις δικές τους; Εάν δηλαδή υπάρχει μυστική συμφωνία μεταξύ των πρωταγωνιστών να ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, τότε όλη αυτή η ανθρωποσφαγή έγινε για λόγους, οι οποίοι πραγματικά δικαιολογούν τη θανατική καταδίκη εκείνων που τη δρομολόγησαν.

Αυτοί, οι οποίοι προσπάθησαν να «αλώσουν» τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, θα πρέπει να γνωρίζουν από τώρα ότι στη Γαλατία θα δοθεί η τελική μάχη. Όμως, στη Γαλατία η Ρώμη είναι απολύτως αήττητη …Τη Ρώμη θα έχουν απέναντί τους κι αυτό δεν είναι ποτέ καλή είδηση για τα παιδιά τού Χίτλερ και του Μωυσή …Δεν είναι καλή είδηση αυτή για τους Γερμανούς ΝΑΖΙ και τους Σιωνιστές βαρβάρους. Το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Με «πέτσινα» χρήματα, απάτες, συκοφαντίες και ψέματα προσπάθησαν να κάνουν «πειρατεία» και στην πραγματικότητα να «κατάσχουν» τον Οίκο τού Υιού τού Θεού, υποδουλώνοντας τα «παιδιά» Του. Με άπειρο ανθρώπινο αίμα προσπάθησαν να θέσουν υπό την εξουσία τους τον χριστιανισμό και να υποτάξουν τους λαούς του. Προσπάθησαν να κατακτήσουν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στην τελική της μορφή …Στην μορφή αυτή, όπου οι ΤΡΕΙΣ ΡΩΜΕΣ συνυπάρχουν …Προσπάθησαν ν’ αλώσουν την αρχαία Τροία …Την απόρθητη Τροία.

Βίαιοι και άθεοι ναζιστοκομμουνιστές Γερμανοί, από κοινού με θεομπαίχτες Σιωνιστές, σκότωσαν συνειδητά πάνω από εκατό εκατομμύρια χριστιανών, για να φέρουν σε πέρας το σχέδιό τους …Αμετανόητοι δολοφόνοι, οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν το ίδιο και σήμερα στην Ουκρανία. Όλα αυτά, όμως, έχουν ένα τέλος. Μέχρι τώρα έσερναν από τα «αυτιά» τους χριστιανούς, για να τους σπρώχνουν στα «σφαγεία» τους, υποτιμώντας τον τρομερό Πατέρα τους, που θα μπορούσε να τους πιάσει από τον «λαιμό» και να τους «σχίσει» σε χίλια κομμάτια. Εάν τώρα Αυτός επιστρέψει, θα τους λιώσει σαν τα σκουλήκια τής λάσπης …Θα κλάψουν όσο δεν φαντάζονται …Όσο περιγράφουν οι Γραφές ότι θα κλάψουν στο Τέλος τού Κόσμου οι «αμαρτωλοί». Μέχρι τώρα αφέθηκαν ελεύθεροι να δημιουργήσουν με κλεμμένα από τον Θεό «υλικά» έναν παγκόσμιο «Θρόνο» φιλοδοξώντας να τον εκμεταλλεύονται οι ίδιοι μέσα στους αιώνες …Τώρα πλησιάζει η ώρα, που θα δούμε σε ποιον ανήκουν αυτά τα «υλικά» και ποιος τελικά θα «καθίσει» επάνω σ’ αυτόν τον «Θρόνο». Τώρα, που πήραν επιτέλους τα «κλειδιά» τού Οίκου τού Υιού, ας πάνε σαν οι νέοι ιδιοκτήτες του ν’ ανοίξουν την «πόρτα» του και να δουν Ποιος τους περιμένει «πίσω» της…

…Η ώρα τού θρήνου για τους φονιάδες των ανθρώπων πλησιάζει !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: