Θέμα χρόνου η γερμανική Κατοχή στην Ευρώπη !!!

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «χτίζει» τον ΕΦΙΑΛΤΗ τής Ευρώπης !!!

Ο ναζιστικός «Ευρωστρατός» προ των πυλών !!!

 

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ΤΩΡΑ ολοκληρώνεται …έξω από τη Μόσχα. Εκεί ακριβώς που νομίζαμε ότι ο ναζισμός τού Χίτλερ ηττήθηκε και «ψόφησε» στις πεδιάδες τής Ουκρανίας, κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον «αναστήσουν» …Δυστυχώς …Βήμα-βήμα το πάνε κι οδηγούν την Ευρώπη σε νέο όλεθρο. Αφού σε πρώτη φάση έσωσαν την ηττημένη Γερμανία τού Χίτλερ από την εκδικητική βία των κατεστραμμένων Ευρωπαίων, τώρα εκμεταλλεύονται τη «λήθη». Την έσωσαν από την απόλυτη ισοπέδωση του κράτους-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και την έβαλαν —εντελώς παράνομα και παράλογα— από τις πρώτες χώρες στο κολοσσιαίο επενδυτικό πρόγραμμα της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής «ανοικοδόμησης». Λίγα χρόνια μετά —και συγκεκριμένα το 1989— ένωσαν τη Γερμανία, αλλά την προστάτεψαν από τα χρέη της, εφόσον η Ένωσή της συνδεόταν αυτόματα με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα θύματά της …Υποχρεώσεις τις οποίες δεν εκπλήρωσε ποτέ. Στη συνέχεια και πάλι —παράνομα και παράλογα— τη χρηματοδότησαν με τους πλέον προνομιακούς όρους, προκειμένου να «κατακτήσει» οικονομικά την Ευρώπη.

Τώρα προφανώς πρέπει να περάσουν στο επόμενο «βήμα». Μέρος αυτού του βήματος είναι ο Πόλεμος στην Ουκρανία, Αφού «συναρμολόγησαν» το «όπλο» τους, θα έπρεπε να το «γεμίσουν» με φονικές «σφαίρες» …Με τον Πόλεμο στην Ουκρανία έδωσαν στη Γερμανία το «άλλοθι» —για το «καλό» τής Ευρώπης— να εξοπλιστεί εκ νέου. Αυτοί, οι οποίοι —παρανόμως— δεν πλήρωσαν ποτέ τις αποζημιώσεις, ενώθηκαν και πλέον αξιώνουν να εξοπλιστούν …Εκ νέου η φονική «μηχανή» τού Χίτλερ θ’ αρχίσει να «ζεσταίνεται» και πάλι. Τι απομένει; …Να «ξεχυθεί» αυτή η θανατηφόρος «μηχανή» στην Ευρώπη …Με όπλα πλέον και όχι με δάνεια …Με ένστολους στρατηγούς και όχι με διαφθορείς «Χριστοφοράκους». Πώς θα γίνει αυτό; Μόλις εξοπλιστεί η Γερμανία —και πάλι για το «καλό» τής Ευρώπης— θα μεθοδεύσει την ίδρυση του «Ευρωστρατού»…

…Για το «καλό» μας …Για το «καλό» τής δημοκρατίας και της ελευθερίας. Με δεδομένη την οικονομική και πληθυσμιακή υπεροχή τής Γερμανίας, είναι θέμα χρόνου ο απόλυτος έλεγχος αυτού του στρατού από τους Γερμανούς. Ως οι πλούσιοι κι «επιτυχημένοι» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, θ’ αναλάβουν δήθεν το μεγαλύτερο μέρος τής χρηματοδότησής του και θα μεταφέρουν επάνω του το μοντέλο λειτουργίας του ΝΑΤΟ, το οποίο λειτουργεί ως «μπράβος» των ΗΠΑ …Κάτι τέτοιο υπέρ των γερμανικών συμφερόντων θα κάνει κι ο μελλοντικός «Ευρωστρατός». Με τα χρήματά τους οι Γερμανοί θα ελέγχουν ΟΛΑ τα όργανά του. Με τον στρατό αυτόν οι Γερμανοί θα ελέγχουν τα πάντα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη.

Οι τοπικοί στρατοί θα είναι απλά οι τοπικοί «ταγματασφαλίτες» τού Βερολίνου. Κράτη, τα οποία βίωσαν τη γερμανική Κατοχή σε όλη της την «ένταση», θα «θυμηθούν» αμέσως τι σημαίνει αυτό …Θα «θυμηθούν» τι σημαίνει ο θεωρητικά εθνικός τους στρατός να υπηρετεί ξένους. Εύκολο είναι αυτό, κι έχει ξαναγίνει. Στις ανώτατες βαθμίδες των στρατών αυτών θα προωθούνται εκείνοι οι «πρόθυμοι» —«δωσίλογους» τους έλεγαν παλιά—, οι οποίοι θα μπαίνουν στις λίστες τής τοπικής γερμανικής πρεσβείας. Αυτοί οι «στρατοί» θα είναι χρήσιμοι στους Γερμανούς. Όταν θ’ αρχίσουν τα ευρωπαϊκά κράτη να μπαίνουν στα Μνημόνια το ένα μετά το άλλο, τότε θα φανεί η επιδίωξη του σχεδιασμού τους. Όταν οι λεηλατημένοι από τους Γερμανούς —κι αυτούς που βρίσκονται «πίσω» τους— λαοί, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων αρχίσουν ν’ αντιδρούν, τότε θα «δουν» ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος τού στρατού αυτού …Ο «αστυνομικός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων …Ο «ευρωπαϊκός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη αντιμετώπιση εθνικοαπελευθερωτικών «κινημάτων».

…Τότε θα γίνει σε όλους κατανοητή η νέα Κατοχή τής Ευρώπης από τους Γερμανούς …Μια Κατοχή, η οποία στο οικονομικό επίπεδο ήδη έχει ξεκινήσει. Τότε θ’ αποκαλυφθεί ο τελικός στόχος ενός πολέμου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Χίτλερ κι ολοκληρώνεται από τους επιγόνους του. Απλά αυτή η Κατάκτηση και η νέα Κατοχή γίνεται με τον ανάποδο τρόπο. Στην περίπτωση του Χίτλερ το σχέδιο ήταν πιο κατανοητό για τον παρατηρητή …Το σχέδιο ήταν το συμβατικό που ίσχυε για τους πολέμους των προηγούμενων εποχών …Πρώτα έμπαινε σε μια χώρα ο στρατός, μετά άρπαζε το κεφάλαιο και στη συνέχεια —για να σταθεροποιήσει την κτίση του— την πλημμύριζε με εποίκους …Αυτό ήταν το σχέδιο των Ναζί και δεν διέφερε από εκείνα, τα οποία ακολουθούσαν μέχρι τώρα όλοι οι «Ταμερλάνοι» τής ιστορίας. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι πόλεμοι έχουν γίνει πιο σύνθετοι και άρα πιο δύσκολοι στην ανάλυση και την κατανόησή τους. Παλιά, πρώτα σε χτυπούσαν και μετά σου άρπαζαν αυτό το οποίο τους ενδιέφερε. Σήμερα, πρώτα σου αρπάζουν αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει και μετά σε απειλούν ότι θα σε «χτυπήσουν» εάν δεν συμβιβαστείς με τα τετελεσμένα.

Τώρα κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα απλά με άλλη σειρά. Το δοκίμασαν επιτυχώς στην Ελλάδα και θα το επαναλάβουν πλέον παντού. Πρώτα με τα Μνημόνια άρπαξαν το κεφάλαιο της Ελλάδας. Μετά πλημμύρισαν τη χώρα με ξένους λαθρομετανάστες, ανάμεσα στους οποίους παρεισφρέουν και γνήσιοι Γερμανοί έποικοι —οι οποίοι αγόρασαν σε όλη την επικράτεια ταπεινά «σπιτάκια», για να «γεράσουν» κάτω από τον ήλιο— …και στο τέλος θα φέρουν και τον στρατό, για να τα σταθεροποιήσει όλα αυτά …Αυτός θα είναι ο ρόλος τού γερμανικής διοίκησης Ευρωστρατού …Ο ρόλος του στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης …Να προστατεύσει τους «πολιτισμένους» «επενδυτές» από τους «βάρβαρους» γηγενείς …Να προστατεύσει τους «ικανούς» κι «εργατικούς» από τους «άχρηστους» και τους «τεμπέληδες» …Ν’ αποσπάσει από τους «τυχερούς» αυτό, το οποίο θέλουν οι «ικανοί» ν’ απολαύσουν. Το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καί στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο. Τα πάντα σε όλες τις χώρες θα γίνουν με βάση το «πατρόν» τής Ελλάδας. Τα πάντα θα ανήκουν στους κατακτητές …είτε μιλάμε για αεροδρόμια είτε λιμάνια, δίκτυα υποδομών, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια κλπ. …Ο πόλεμος στην Ουκρανία θ’ «αναστήσει» εκ νέου τον «βρικόλακα» του Βερολίνου….

…Τα «κακαρίσματα» σήμερα μπορεί ν’ ακούγονται στην Ουκρανία,

αλλά στο Βερολίνο «γεννάνε» οι «κότες» !!!

Βλέπουμε μπροστά μας ένα «αυγό», το οποίο είναι έτοιμο να «σπάσει»

και κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε να βγαίνει μέσα απ’ αυτό !!!

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Πούτιν !!!…

…Γενικός «εμβολιασμός» φόβου ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

 

…Οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί «κρύβονται» πίσω από το «σώου» τού υπάλληλου τους Πούτιν!!! …Σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι —Ρώσοι κι Ουκρανοί—, για να μπορέσουν οι Γερμανοί να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» να εξοπλιστούν ξανά, χωρίς ν’ αντιδράσουν οι φοβισμένοι τώρα Ευρωπαίοι. Τώρα, που θα πρέπει να άρουν όλους τους περιορισμούς τής «Πανδημίας», κι αναπόφευκτα θα φανούν οι τραγικές οικονομικές συνέπειες της διαχείρισής της, θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους.

Πίσω από καπνούς και πτώματα προσπαθούν να κρύψουν διαφθορά, ακρίβεια, πληθωρισμό και φτώχεια πριν αντιδράσουν οι «εμβολιασμένοι». ΟΛΑ τα κράτη τής Ευρώπης βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας !!!… …ΟΛΑ στη σειρά, για να μπουν σε Μνημόνια !!!…

…Βασικός τους ΣΤΟΧΟΣ: …η Γαλλία τού διεφθαρμένου Μακρόν !!! …ΣΤΟΧΟΣ τής οπλισμένης Γερμανίας θα γίνει ο εκφοβισμός τής Ε.Ε. και κυρίως τής αντιδραστικής Γαλλίας, η οποία θα πρέπει να μπει σε Μνημόνιο φτωχοποίησης του γαλλικού λαού !!! …ΣΤΟΧΟΣ τους είναι να «φάνε» το γαλλικό κεφάλαιο, για να σώσουν τις Αμερικανικές Τράπεζες και το Αμερικανικό Χρηματιστήριο !!!

Όπως το μικρό ελληνικό κράτος «έσωσε» με τα Μνημόνιά του τη Ντόιτσε Μπανκ, έτσι προβλέπεται η πλούσια Γαλλία να σώσει τις κατ’ όνομα μόνον «Αμερικανικές» Τράπεζες των Σιωνιστών. Μια οπλισμένη «Βέρμαχτ» θα απειλεί και θα τρομάζει τα «Κίτρινα Γιλέκα», όπως απειλούσε ο Ερντογάν τούς «Αγανακτισμένους».

Πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια “λείπουν” από τους Σιωνιστές, για να συνεχίσουν αυτοί να ζουν το “όνειρό” τους …κι αυτός ο “δρόμος” περνάει μέσα από την υπερπολύτιμη Γαλλία !!!

 

 

 

Η «σβήστρα»-Πούτιν !!!…

…Επάνω της «επενδύουν» οι διεφθαρμένοι αυτού του Κόσμου !!!

 

Για κάποιον, ο οποίος έχει γνώση τής ιστορίας —και βέβαια μια κάποια σφαιρική αντίληψη της πολιτικής—, ο σημερινός «πόλεμος» στην Ουκρανία ήταν απόλυτα «προβλέψιμος» …Είναι το «Reset» μιας εγκληματικής πολιτικής, η οποία κατέστρεψε οικονομίες, κράτη και λαούς …Είναι ένα παραπέτασμα καπνού, «διανθισμένο» με σωρούς πτωμάτων, προκειμένου να μην «βλέπουν» οι άνθρωποι τι πραγματικά συμβαίνει …κι αυτά τα οποία επιτρέπεται να βλέπουν να είναι όσο το δυνατόν χειρότερα από εκείνα που τους αφορούν προσωπικά.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος αυτός γίνεται, για να μην αντιδράσουν οι λαοί απέναντι στις ηγεσίες τους, όσον αφορά την καταστροφική σε όλα τα επίπεδα διαχείριση της «Πανδημίας» …Εξαιτίας της έχουν καταστραφεί ΟΛΕΣ οι οικονομίες των λεγόμενων «ανεπτυγμένων» κρατών …Εξαιτίας της έγινε η μεγαλύτερη «λεηλασία» στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Λαοί με τεράστιο πλούτο και δικαιώματα «γκρεμίστηκαν» στη φτώχεια …Τρισεκατομμύρια δολάρια άλλαξαν χέρια …Κάποιοι «δραπέτευσαν» από το Αμερικανικό Χρηματιστήριο την ώρα που κάποιοι άλλοι «εγκλωβίστηκαν» και θα «εγκλωβιστούν» και στο μέλλον …Ηγεσίες πλούτισαν από τη διαφθορά …Φαρμακοβιομηχανίες εισέπραξαν «χρυσάφι», για να κάνουν το «σώου» των «εμβολιασμών», όπως «προφήτευαν» οι μεγιστάνες τής Νέας Τάξης.

Τώρα όλα αυτά έχουν αρχίσει να φαίνονται. Οι λαοί είναι έτοιμοι ν’ αντιδράσουν, για να σώσουν τις πατρίδες τους και τις ζωές τους. Τώρα είναι η «ώρα» τού Πούτιν να «σβήσει» ΟΛΕΣ τις «αμαρτίες» τού συστήματος και να τις πάρει ΟΛΕΣ επάνω του. Πάντα στα έργα χρειάζεται ένας «κακός» να πάρει τις ευθύνες, κι ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και της ΜΟΣΑΝΤ —ο Πούτιν— έχει πάρει αυτόν τον «ρόλο» …Αυτός είναι που ξεκίνησε τον πιο προβλέψιμο «πόλεμο» της ιστορίας !!!

 

 

Πόλεμος στην Ουκρανία !!!…

…ο πόλεμος της Pfizer !!!

 

Κάποιοι ακόμα δεν κατάλαβαν ότι στην εποχή τού ίντερνετ και των Social-Media δεν μπορείς να «παίζεις» με όρους τού προηγούμενου αιώνα …Δεν μπορείς να «παίζεις» με φήμες, προπαγάνδες, προβοκάτσιες και ψέματα. Σε μια εποχή όπου ο καθένας από εμάς έχει μόνιμα «καρφωμένη» στο χέρι του μια κάμερα και άμεση πρόσβαση σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο, δεν μπορείς να ελέγξεις τα «κανάλια» τής πληροφόρησης …Δεν μπορείς να επενδύεις στις παλιές «καλές» εποχές των προπαγανδιστών και των χαφιέδων …Δεν σε σώζουν τα «πληρωμένα» με εκατομμύρια «κανάλια» των συστημικών ΜΜΕ.

Τι «βλέπουμε» να συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία; …Η Ρωσία τού ΣΙΩΝΙΣΤΗ Τσουμπάις και των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ «ολιγαρχών» τύπου Αμπράμοβιτς, Φρίντμαν, Αμπράμοφ, Ντεριπάσκα, Χοντορκόβσκι κλπ. —των οποίων «ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ» είναι ο Πούτιν— «επιτέθηκε» στην Ουκρανία …Στην Ουκρανία τού ΣΙΩΝΙΣΤΗ Ζελένσκι, που, μαζί με το παρακράτος τής «πορτοκαλί επανάστασης» του Euromaidan και του ΣΙΩΝΙΣΤΗ Σόρος —το οποίο μεταξύ άλλων «τάιζε» και τον υιό-Μπάιντεν— την ελέγχουν απόλυτα. Αυτοί είναι που επιτέθηκαν στην Ουκρανία, την οποία υποστηρίζει ο πατέρας-Μπάιντεν …Ο εκλεκτός των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ των ΗΠΑ …Ο Μπάιντεν, ο οποίος εκλέχθηκε με απόλυτη νοθεία και είχε την απόλυτη υποστήριξη όλων των ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ των ΗΠΑ και όλων των ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ «γιγάντων» τού ίντερνετ …Αυτοί είναι που «συγκρούονται» μεταξύ τους. Τα «πιόνια» των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, δηλαδή, «παίζουν» πόλεμο μεταξύ τους !!!

Τι επιδιώκουν απ’ αυτήν την αιματηρή «παράσταση»; …Επιδιώκουν να σκορπίσουν τον τρόμο στον κόσμο …Να διχάσουν τους λαούς μεταξύ τους σε «φίλους» κι «εχθρούς», ελέγχοντας όμως τις ηγεσίες των πάντων …Στόχος —στο «βάθος»— είναι να «σκεπάσουν» το έγκλημα της «Πανδημίας» …Της «Πανδημίας», η οποία στην κυριολεξία «ισοπέδωσε» την παγκόσμια οικονομία και την παρέδωσε στα «χέρια» τους. Ο δικός τους Μπουρλά —της δικής τους Pfizer— είναι που τώρα ανησυχεί κι επενδύει στη «σβήστρα» τού πολέμου. Οι διεφθαρμένοι απ’ αυτόν πολιτικοί ηγέτες των κρατών κινδυνεύουν τώρα, που υποχρεωτικά θα πρέπει να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα κατά τής «Πανδημίας» …Τα μέτρα αυτά, τα οποία έχουν οδηγήσει ΟΛΑ τα κράτη στο «χείλος» τής χρεοκοπίας !!!

Τα δισεκατομμύρια, που άρπαξαν οι δικοί του άνθρωποι, θα απαιτηθούν από τους λαούς …Τα τρισεκατομμύρια που άρπαξαν από τη FED, όταν ξεκίνησε η Πανδημία, θα τα απαιτήσουν πίσω οι Αμερικανοί …Τα τρισεκατομμύρια αυτά, τα οποία κατά σύμπτωση έσωσαν όλους τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ τοκογλύφους τύπου Μπάφετ από την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου. Εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων εξαφανίστηκαν, για να γίνουν πλουσιότεροι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ τοκογλύφοι. Δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων έμειναν άνεργοι, για ν’ ανέβουν οι «δείκτες» των κερδών των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Τώρα σκοτώνονται αθώοι Ρώσοι κι Ουκρανοί, για να γλιτώσουν τα τομάρια τους οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ συνωμότες …Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης και επίδοξοι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ τού Πλανήτη …Θα τους αφήσουμε να πετύχουν τον στόχο τους;;;…

…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ …πριν να είναι πολύ αργά !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Share: