Χειροπέδες …και στου Γουδή ο Προδότης Μητσοτάκης !!!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ το Σύνταγμα επιτρέπει στον Πρωθυπουργό τής Ελλάδας να εμπλέκει το κράτος σε πόλεμο χωρίς να ρωτήσει κανέναν;;;

Μέχρι πού φτάνει η εξουσία τού Πρωθυπουργού;;;

Με ποιο δικαίωμα και με ποια εξουσία έστειλε όπλα στην Ουκρανία;;;

 

Είναι πλέον φανερό ότι ΔΕΝ λειτουργεί ΚΑΝΕΝΑ Σύνταγμα και ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος σ’ αυτήν τη χώρα …Την κυβερνούν Προδότες «αχυράνθρωποι» σε ΟΛΑ επίπεδα …Κυβέρνηση κι αντιπολίτευση —από κοινού— εγκληματούν εις βάρος τού Ελληνισμού κι απλά προσπαθεί ο ένας να κρυφτεί πίσω από τον άλλον, για να μην πάρει την ευθύνη των εγκλημάτων …Την ευθύνη των εγκληματικών ανθελληνικών ενεργειών, οι οποίες αφορούν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ …Με αλληλοεκβιασμούς και «συμψηφισμούς» μάς οδηγούν σε νέα εθνική καταστροφή …Μία από τις πολλές, τις οποίες μας επιφυλάσσουν οι σημερινοί δωσίλογοι. Εάν ο Μητσοτάκης μπορεί να εκβιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών», γιατί —μέσα στο πνεύμα τού «συμψηφισμού»— να φοβάται να κάνει τη δική του προδοσία στην Ουκρανία; Θα τον εκβιάσουν μήπως οι σημερινοί εκβιαζόμενοι; Ό,τι έγινε δηλαδή και με τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, που ο Μητσοτάκης «έκαψε» τη μισή Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιδρούσε, γιατί εκβιαζόταν για την τραγωδία στο «Μάτι».

Το να στείλει κάποιος ανθρωπιστική βοήθεια σε λαούς, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στη «δίνη» μιας πολεμικής σύγκρουσης, είναι δείγμα πολιτισμού κι ανθρωπισμού. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει ταύτιση με κάποιο από τα εμπόλεμα μέρη. Κανένας δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για τίποτε …Βοηθάς τους λαούς …Στέλνεις ένα αεροπλάνο με βοήθεια και δεν ρωτάς κανέναν …Βοηθάς τους ανθρώπους …Τα παιδιά τού κόσμου …Δεν έχει σημασία εάν συμφωνείς με κάποιο «στρατόπεδο» ή όχι …Μπορείς, ως ηγεσία, να στείλεις βοήθεια ακόμα καί στις δύο πλευρές και να είσαι συνεπής απέναντι στον πολιτισμό αυτών που κυβερνάς κι εκείνη την ώρα εκπροσωπείς.

Όμως, το να στείλεις όπλα, σημαίνει ότι «εμπλέκεσαι» άμεσα στις πολεμικές εχθροπραξίες …Δεν διαλέγεις «πλευρά» μόνον στο θεωρητικό επίπεδο, αλλά συμμετέχεις στον πόλεμο αυτόν ενεργά, εφόσον η «βοήθειά» σου μπορεί να «επηρεάσει» στην τελική του έκβαση …Γίνεσαι δηλαδή μέρος τής σύγκρουσης …Πολεμάς συνειδητά την «απέναντι» πλευρά.

Με τα όπλα που στείλαμε στην Ουκρανία, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, «κηρύξαμε» τον πόλεμο στη Ρωσία. ΑΠΟ ΠΟΤΕ το Σύνταγμα επιτρέπει στον Πρωθυπουργό τής Ελλάδας να εμπλέκει το κράτος σε πόλεμο, χωρίς να ρωτήσει κανέναν; …Μέχρι πού φτάνει η εξουσία τού Πρωθυπουργού; …Με ποιο δικαίωμα και με ποια εξουσία έστειλε όπλα στην Ουκρανία; …Δεν πρέπει να παρέμβει η ηγεσία τής Δικαστικής Εξουσίας; …Η υποτίθεται ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Αυτήν τη στιγμή έπρεπε ο Μητσοτάκης να φορά «χειροπέδες» και να περιμένει στου Γουδή να δικαστεί από ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία τής Εσχάτης Προδοσίας και της έκθεσης της χώρας σε κίνδυνο καταστροφής …Απολύτου καταστροφής, δεδομένης της δυναμικότητας των εμπολέμων δυνάμεων. ΚΑΝΕΝΑΣ Πρωθυπουργός δεν έχει καμία εξουσία να εμπλέκει μια χώρα σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Αυτή η εμπλοκή γίνεται ΜΟΝΟΝ με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής …Απόφαση, όμως, για την οποία δεν αρκεί η απλή πλειοψηφία τής κυβέρνησης, αλλά απαιτείται η ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούν οι Διεθνείς Συνθήκες, οι οποίες είναι δεσμευτικές για το ελληνικό κράτος …Ενισχυμένη πλειοψηφία με ονομαστική ψηφοφορία, για να υπάρχει «καταγραφή» των ευθυνών των βουλευτών. Σε μια τέτοια περίπτωση η Βουλή θα ήταν εκείνη, η οποία θα έπαιρνε την απόλυτη ευθύνη για μια τόσο σοβαρή ενέργεια και όχι ο ασήμαντος ψυχοπαθής Μητσοτάκης …Αυτό είναι που λέει το Σύνταγμα !!!

Επειδή το «βάρος» μιας τέτοιας απόφασης είναι πολύ μεγάλο για τις «πλάτες» των βουλευτών, συνήθως το «βάρος» αυτό «μετακινείται» προς τον λαό, εφόσον αυτός είναι που στο τέλος θα «φορτωθεί» τα κόστη τέτοιου είδους σοβαρών επιλογών. Στην περίπτωση αυτήν τον λόγο τον έχει ο λαός. Πριν αποφασίσει ο Μητσοτάκης να στείλει όπλα, θα έπρεπε ν’ αποφασίσει να κάνει εκλογές. Εάν, ως πολιτικός ηγέτης, έκρινε ότι έπρεπε «οπωσδήποτε» να εμπλακεί η χώρα στον πόλεμο αυτόν, θα έπρεπε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές και να «πείσει» τον λαό να τον ψηφίσει, για να εφαρμόσει την πολιτική του με τη «δύναμη» της «νωπής» λαϊκής εντολής. Ο Τσίπρας γιατί δεν ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για ενισχυμένη πλειοψηφία ή τη διεξαγωγή εκλογών πριν φύγει το C-130 για Ουκρανία; Μήπως ο Μητσοτάκης ξέρει τίποτε γι’ αυτόν, που δεν πρέπει να μάθει ο κόσμος; …Μήπως οι Πρέσπες τον έκαναν πλούσιο και οι πλούσιοι δεν μιλάνε, για να μην θυμώσουν οι τραπεζίτες;

Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν για τον οποιονδήποτε λόγο σε τόσο σημαντικά εθνικά ζητήματα ΔΕΝ ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία, υπάρχει Προδοσία …και στο «βάθος» φαίνεται το Γουδή με τις κρεμάλες. Ακριβώς ίδια περίπτωση ήταν εκείνη τής Μικρασιατικής Καταστροφής …Και τότε ένα άλλο σκουπίδι —το οποίο υπήρξε συγγενής τού σημερινού Πρωθυπουργού— είχε εμπλέξει τον ελληνικό λαό σε σύγκρουση με τους Ρώσους και το πληρώσαμε με τη Μικρασιατική Καταστροφή …Εξαιτίας τής Εκστρατείας στην Ουκρανία μας τιμώρησαν οι Ρώσοι στη Μικρά Ασία, και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά …Τότε τη «γλίτωσε» ο Βενιζέλος και την «πλήρωσαν» άλλοι …Τώρα θα είμαστε κορόιδα, εάν τη «γλιτώσει» ο ψυχοπαθής εγγονός του.

Η Κυβέρνηση των «αρίστων» και η Βουλή των αχρήστων θα πρέπει να τιμωρηθούν από τον λαό παραδειγματικά …Το «χρωστάμε» στις επόμενες γενιές …Αυτές, οι οποίες θα μας μισήσουν, εάν δεν προλάβουμε τις εθνικές καταστροφές, τις οποίες μας επιφυλάσσουν οι σημερινές ηγεσίες μας. Οι άχρηστοι «εθνοπατέρες» μας καλό είναι να προσέχουν, γιατί οι καιροί είναι ύποπτοι. Θα αλλάξουν τα πράγματα και δεν θα τους σώσει κανένας, γιατί, ως γνωστόν, «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τους προδότες κανείς». Οι Μητσοτάκηδες έχουν μάθει να προστατεύουν τα τομάρια τους. Έχουν τα χρήματα, τους προστάτες και βέβαια την υποδομή να το κάνουν. Έχουν μάθει το κόλπο τής προδοσίας και κάθε λίγα χρόνια την «κοπανάνε» μεταμφιεσμένοι εκτός Ελλάδας. Οι «βολευτές» μας τι θα κάνουν, όταν ο λαός θα θελήσει να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του; …Ας ανοίξουν την ιστορία να διαβάζουν για το Γουδή, γιατί προς τα εκεί «πάμε» …ολοταχώς !!!

 

Ποιους θα αφορά ένα νέο «Γουδή»;

Ποιοι θα πάνε στην Κρεμάλα για τη σημερινή Προδοσία,

η οποία μας απειλεί με νέα Εθνική Τραγωδία;

Τα κουτορνίθια, τα οποία παριστάνουν τους Βουλευτές και τους Υπουργούς τής Δεξιάς —η οποία «χρεώνεται» τη σημερινή εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία— ας γνωρίζουν το εξής:

ΣΤΗΡΙΞΑΝ τον ψευτοδεξιό απόγονο του Βενιζέλου …και ΔΕΝ θα τους βγει σε καλό. Ο Μητσοτάκης σήμερα —όπως κι ο Βενιζέλος στο παρελθόν— ΠΡΟΔΩΣΕ την Ελλάδα, εμπλέκοντας την σε μια ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ «Επιχείρηση-Ουκρανία», χρεώνοντας αυτήν την προδοσία στη Δεξιά !!!

Το πότε θα φύγει νύχτα από τη χώρα ο ψυχοπαθής Κούλης μόνον τ’ αφεντικά του το γνωρίζουν !!!

Όμως, αυτό, το οποίο εμείς πρέπει να γνωρίζουμε από την ιστορία, είναι ότι στην υπόθεση της Μικρασιατικής Καταστροφής ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Βενιζέλος ήταν αυτός που ΠΡΟΔΩΣΕ την Ελλάδα και ο αξιοπρεπέστατος ιστορικός ηγέτης τής Δεξιάς ήταν εκείνος που κρεμάστηκε για την προδοσία αυτή !!!

Ας τα έχουν αυτά υπ’ όψιν τους οι δεξιοί «χειροκροτητές» του, γιατί ζούμε σε καιρούς που «γράφεται» ιστορία και όποιος ΔΕΝ τη γνωρίζει, αναγκάζεται να την ξαναζήσει…

…μέχρι να τη μάθει !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Share: