Όλοι «βλέπουν» προς την Ουκρανία, αλλά στη Γερμανία γίνεται το πραγματικό «έγκλημα» !!!

 Το «σώου» στην Ουκρανία γίνεται, για να «οπλιστεί» αυθαίρετα και παράνομα η Γερμανία !!!

Πίσω από τους «καπνούς» τού Κιέβου θέλουν να κρύψουν τις εγκληματικές οικονομικές και υγειονομικές συνέπειες της «Πανδημίας»

Ο «ψυχοπαθής» τού τελευταίου αιώνα εξοπλίζεται ξανά !!!

 

Εν μέσω χειροκροτημάτων η γερμανική Βουλή αποφάσισε το γερμανικό κράτος να «εξοπλιστεί» μ’ ένα πρόγραμμα «μαμούθ» …Πάνω από 100 δις ευρώ θα δαπανήσει για τον στρατιωτικό της εξοπλισμό …η Γερμανία. Τι όμως σημαίνει αυτό για την Ευρώπη και την Ειρήνη στην περιοχή; ΑΠΟ ΠΟΤΕ απέκτησε η ηττημένη στον Πόλεμο Γερμανία το δικαίωμα ν’ αποφασίζει μονομερώς για τον εξοπλισμό της; Τι προβλέπεται στους όρους τής συνθηκολόγησής, οι οποίοι αποτελούν απαράβατες διατάξεις τού Διεθνούς Δικαίου; Πώς θα έπρεπε ν’ αντιδράσουν οι ευρωπαϊκοί λαοί σ’ αυτήν την αυθαίρετη και προφανώς παράνομη γερμανική απόφαση; Πρέπει να χαίρονται ή ν’ αρχίσουν ν’ ανησυχούν, βλέποντας τον ορίζοντα και πάλι να «σκοτεινιάζει» επάνω από την ταλαιπωρημένη μας ήπειρο. Εάν δεν τολμούσαν οι λαοί μέχρι τώρα —που αυτή ήταν άοπλη— να της ζητήσουν τις αποζημιώσεις τους, θα το κάνουν όταν αυτή θα είναι οπλισμένη μέχρι τα «δόντια»;

Κάποτε οι Ευρωπαίοι —και για να μην γευτεί ξανά η Ευρώπη τη γερμανική θηριωδία— έκαναν δύο πράγματα. Διαίρεσαν τη Γερμανία σε δύο «κομμάτια» και την ανάγκασαν ν’ αφοπλιστεί. Έβαλαν στο Σύνταγμά της υποχρεωτικό νόμο, το οποίο της απαγόρευε να εξοπλιστεί και βέβαια να στέλνει στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό. Οι νικητές τού Πολέμου «αποσυναρμολόγησαν» το «όπλο», το οποίο σκόρπισε τον θάνατο στην Ευρώπη και, αφού το «άδειασαν» από «σφαίρες», «αποθήκευσαν» τα κομμάτια του στα δύο διαφορετικά μεταπολεμικά «μπλοκ», προκειμένου να μην έχει καμία «λειτουργικότητα». Αυτό το νόημα είχε ο αφοπλισμός και η διαίρεση της ηττημένης Γερμανίας τού Χίτλερ. Ταυτόχρονα την «υποχρέωσαν» ν’ αποζημιώσει τα θύματά της. Όλα αυτά πλέον ακυρώθηκαν στο σύνολό τους …και το πιο γελοίο τής υπόθεσης είναι ότι η Γερμανία δεν έχει αποζημιώσει ακόμα κανέναν !!!

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να λέμε ότι «όποιος δεν μαθαίνει την ιστορία του, αναγκάζεται να την ξαναζήσει». Τι σημαίνει στην περίπτωσή μας αυτό …Ότι έχουμε επανάληψη της ιστορίας μ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη …Απόλυτη επανάληψη. Ο Χίτλερ, για να βγει στην Ευρώπη και να την ισοπεδώσει, σκοτώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων, είχε ανάγκη μια πανάκριβη πολεμική «μηχανή». Χρηματοδοτήθηκε από κάποιους, για να την αποκτήσει. Γιατί τον χρηματοδότησαν; …Θεωρητικά, για να σταματήσει τον εξ’ ανατολών κίνδυνο …Για ν’ αποτελέσει «φράγμα» στην κομμουνιστική Ρωσία …Τη Ρωσία, η οποία φαινόταν απειλητική για την ελευθερία τής δημοκρατικής Δύσης …Την Ρωσία, την οποία την έκαναν κομμουνιστική οι ίδιοι που τον χρηματοδότησαν.

Αυτό ήταν που «πουλούσε» ο Χίτλερ στη Δύση …Πουλούσε την αντιρωσική κι αντικομμουνιστική άμυνα. Γι’ αυτόν τον λόγο έπαιρνε δάνεια κάτω από τη «μύτη» των λαών …Εν μέσω πανευρωπαϊκού θαυμασμού και χειροκροτημάτων ξεκίνησε να «χτίζει» την αντικομμουνιστική του πολεμική «μηχανή». Ποιοι τον χρηματοδοτούσαν στην προσπάθειά του αυτή; …Εκείνοι που έλεγχαν το χρήμα την εποχή εκείνη και είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που το ελέγχουν και σήμερα …Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης …Αυτοί είναι που πλήρωναν τον Χίτλερ, για να «σταματήσει» τους Μπολσεβίκους. Δεν τους πείραζε που ο ναζισμός αναπτυσσόταν μέσα στη Γερμανία, γιατί υποτίθεται θα σταματούσε τον κομμουνισμό..

Ο Χίτλερ και η Μερσεντές του Διαβόλου | Protagon.gr

Όμως, κατά «σύμπτωση», οι ίδιοι αυτοί χρηματοδότες είχαν χρηματοδοτήσει και τον ίδιο τον κομμουνισμό …Από τον «εμπνευστή» Μαρξ και τον «επαναστάτη» Λένιν μέχρι και τον «πατερούλη» Στάλιν όλοι τους ήταν χρηματοδοτούμενοι από τους ίδιους Σιωνιστές. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, για να «σταματήσει» τον κομμουνισμό, ήταν οι ίδιοι που χρηματοδοτούσαν παντού τον κομμουνισμό, ώστε αυτός ν’ «απλώνεται. Όλα τα κομμουνιστικά κόμματα —και όχι μόνον το ρωσικό— ήταν στην κυριολεξία εβραϊκής ιδιοκτησίας. Όλα αυτά τα κόμματα έφτιαξαν το «παραμύθι» τής παγκόσμιας κομμουνιστικής απειλής, το οποίο έδινε «αξία» στους ΝΑΖΙ τού Χίτλερ …Τους «μπράβους» τής Δημοκρατίας …Τους φασίστες αυτούς, οι οποίοι δεν ήταν δημοκράτες, αλλά θα μπορούσαν να σκοτώσουν για να «υπερασπιστούν» τη Δημοκρατία τής Δύσης.

Οι ευρωπαϊκοί λαοί ήταν πλέον παγιδευμένοι μεταξύ σφύρας και άκμονος. Δύο φασιστικά τέρατα οπλισμένα με χρήματα των Σιωνιστών θα τους έβαζαν ανάμεσά τους και θα τους «έλιωναν» …Αυτό και έγινε. Ο Χίτλερ έκανε αυτό, το οποίο προβλεπόταν να κάνει, παίρνοντας τα χρήματα των τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης …Ισοπέδωσε την Ευρώπη και αφέθηκε να «ξεφουσκώσει» με την ήττα του. Ο Στάλιν έμεινε μόνος του να «τρομοκρατεί» αυτήν τη διαλυμένη Ευρώπη επάνω στα «συντρίμμια» της. Τότε εμφανίστηκαν εκ νέου στην Ευρώπη οι χρηματοδότες των φασιστικών θηρίων. Οι χρηματοδότες των φασιστών εμφανίστηκαν σαν χρηματοδότες τής Δημοκρατίας και χρηματοδότησαν την ανοικοδόμηση της Ευρώπης …Κάτι σαν τις ευρωπαϊκές «επιδοτήσεις» των τοκογλύφων, οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες πού οδηγούν …Στην κυριολεξία τη βύθισαν στα χρέη.

Αυτό ήταν το ζητούμενο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κι αυτό είχαν καταφέρει οι Σιωνιστές με τη χρηματοδότηση της ναζιστικής «μπουλντόζας». Η Ευρώπη είχε γίνει «οικόπεδο» και, για να ξαναγίνει λειτουργική, θα έπρεπε να πάρει δάνεια, τα οποία ήταν τόσο υπέρογκα, που ήταν βέβαιο ότι θα τη μετέτρεπαν σε μια άβουλη αποικία χρέους. Με «φόβητρο» τη διευρυμένη πλέον Σοβιετική Ένωση η Ευρώπη ήταν απολύτως εξαρτώμενη από τους δανειστές της, οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα και «προστάτες» της. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα πορνεία, όπου αρέσκονται να κυκλοφορούν οι Εβραίοι …Στα πορνεία, όπου ο «νταβατζής» και ο «κακός» —που τρομοκρατεί την «πόρνη»— είναι κρυφοί συνέταιροι.

Μας θυμίζουν όλα αυτά τίποτε; Τι συμβαίνει σήμερα; Δεν συμβαίνει ακριβώς το ίδιο; Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έλεγχαν την προπολεμική κομμουνιστική Ρωσία τού Στάλιν είναι αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα την καπιταλιστική Ρωσία τού κομμουνιστή Πούτιν …Του κομμουνιστή, στον οποίο οι ίδιοι επέτρεψαν να κάνει το ρωσικό Σύνταγμα «πατσαβούρα» και ν’ αυτοδιοριστεί ισόβιος Πρόεδρος, προκειμένου να τους εξυπηρετεί όμοια με τον Στάλιν. Αυτόν τον «δημοκράτη» Πούτιν έχουν υπάλληλό τους. Αυτόν έχουν εμφανίσει σαν τη νέα εξ ανατολών «απειλή» τής Ευρώπης. Μ’ αυτήν την απειλή δίνουν το «άλλοθι» στη Γερμανία να οπλιστεί ξανά …Να οπλιστεί, προφανώς για να ολοκληρώσει το έργο εκείνο, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει από το 1989 …Να ολοκληρώσει τον Τρίτο Παγκόσμιο, τον οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές με την ίδια Γερμανία ξεκίνησαν πάλι.

Το 1989 οι Σιωνιστές επιτέθηκαν εκ νέου στην Ευρώπη. Τι έκαναν τότε; …«Συναρμολόγησαn» ξανά το «πιστόλι» τους …Οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και της KGB ένωσαν τη Γερμανία και πάλι κάτω από τα «χειροκροτήματα» των αφελών Ευρωπαίων. Σκηνοθέτησαν μια «συγκινητική» παράσταση επάνω στη βερολινέζικη «μάντρα» και όλα έγιναν όπως τους βόλευαν …Με πανηγυρισμούς και δάκρυα συγκίνησης «έσμιξαν» ξανά οι δολοφόνοι τής Ευρώπης. Συγκινήθηκαν πολύ τα 4 εκατομμύρια χαφιέδων τής ΣΤΑΖΙ από το «σμίξιμο» αυτό. «Ξέχασε» η Ευρώπη τον λόγο που κάποτε διαίρεσε τη Γερμανία. Νόμιζε πως ήταν αδικία εις βάρος των Γερμανών, εξαιτίας των κακών Ρώσων, ενώ στην πραγματικότητα ήταν η δίκαιη τιμωρία ενός εγκληματία, ο οποίος προκάλεσε το μακελειό των 100 και πλέον εκατομμυρίων νεκρών. Η Ευρώπη είχε πάλι αιφνιδιαστεί από τους Αμερικανούς και τους κομμουνιστές …Από τους Σιωνιστές, δηλαδή, οι οποίοι έλεγχαν τόσο τις ΗΠΑ όσο και τον σοβιετικό «βόθρο».

Angela Merkel: How a poor girl from East Germany rose to become the  'Empress of Europe' - ABC News

Η ΣΤΑΖΙ, μαζί με την KGB, τα είχαν καταφέρει άριστα …Προετοίμασαν και πάλι το γερμανικό «όπλο», για να μπορέσουν και πάλι οι Σιωνιστές να σημαδέψουν την Ευρώπη. Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές —και «επένδυση» των Σιωνιστών— εκείνη την εποχή; …Δύο νεαροί πράκτορες χαφιέδες τής ΣΤΑΖΙ …Η Μέρκελ και ο Πούτιν …Οι «πρωταγωνιστές» τής επόμενης ημέρας. Η κομμουνίστρια Μέρκελ κυριάρχησε στη «συναρμολογημένη» Γερμανία και ο κομμουνιστής Πούτιν στην «ελεύθερη» από τον κομμουνιστικό ζυγό Ρωσία. Οι Σιωνιστές ήταν έτοιμοι να δρομολογήσουν το σχέδιό τους …Το γερμανικό τους «όπλο» το είχαν για άλλη μία φορά στα χέρια. Δεν είχε σημασία που ήταν «άδειο» …Κανένα πρόβλημα. Όταν θα ερχόταν η ώρα, θα το γέμιζαν. Έτσι κι αλλιώς εκείνην την ώρα δεν χρειάζονταν «σφαίρες» …Με χρήματα θα ξεκινούσαν τον νέο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το «όπλο» έπρεπε απλά να το έχουν πάντα διαθέσιμο για την κατάλληλη ώρα …Όταν το παιχνίδι με τα χρήματα θα «τελείωνε» κι έπρεπε ν’ απειλούν με σφαίρες …Όταν οι «πελάτες» τους θα αρνούνταν να παραδώσουν τις «υποθήκες» τους και θα έπρεπε ν’ απειληθούν με «πιστόλι».

Στόχος των Σιωνιστών ήταν να δημιουργήσουν συνθήκες χρεοκοπίας στην Ευρώπη. Δεν τους έφτανε το επίτευγμα της νίκης τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν τους έφτανε να είναι δανειστές με το «στανιό» και «φόβητρο» τη Σοβιετική Ένωση. Η Ευρώπη είχε σταθεί πλέον στα «πόδια» της και είχε μειώσει την «απόστασή» της από τους «δανειστές» της. Αυτήν την πλούσια Ευρώπη ήθελαν να χρεοκοπήσουν, για ν’ αποκτήσουν την ιδιοκτησία της …Να βυθίσουν τα ευρωπαϊκά κράτη και τους λαούς τους στα χρέη, ώστε να υποθηκευτούν τα ίδια τα κράτη και οι περιουσίες τους —είτε δημόσιες είτε ιδιωτικές—. Τότε έγινε το πρωτοφανές φαινόμενο στην ιστορία …«Πλημμύρισαν» τον χώρο με χρήμα. Για ό,τι μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, υπήρχε χρηματοδότηση δανείων. Υπήρχαν επιδοτήσεις για όλων των ειδών τις δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα; …Μια πανίσχυρη «αλυσίδα» εξαρτήσεων. Οι πολίτες και τα κράτη έγιναν «όμηροι» των εθνικών τους τραπεζών …Οι εθνικές τράπεζες έγιναν «όμηροι» της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας …και αυτήν κατέληξε όμηρος της FED.

New World Order | The Evil Wiki | Fandom

Αυτό ήταν το ζητούμενο. Τα πάντα ήταν πλέον στα χέρια των Σιωνιστών. Ακόμα και το τελευταίο «διακοποδάνειο» του τελευταίου Ευρωπαίου πολίτη «έφτανε» στη FED. Κάθε νέο δάνειο έσφιγγε» τον «βρόχο» γύρω από τον «λαιμό» τής Ευρώπης. Ο μηχανισμός είχε στηθεί τέλεια. Η FED τύπωνε ψεύτικα χρήματα, τα οποία τα έδινε στην Goldman Sachs. Αυτή τα δάνειζε στα κράτη, για να τα κάνει πραγματικά κι όλα ελέγχονταν από την ΕΚΤ και τη Ντόιτσε Μπανκ στον ρόλο τού «διανομέα» …Όλα μια ωραία σιωνιστική «ατμόσφαιρα» …Από τον Γκρίνσπαν τα χρήματα πήγαιναν στον Μπλανκφάιν κι αυτός τα έδινε στον Άκερμαν, ώστε, υπό την «εποπτεία» τού Ζαν Κλοντ Τρισέ, να μοιράζονται με τόκους ανάλογα με τις «συμπάθειες» των Σιωνιστών. Για πρώτη φορά στην ιστορία το «τραπεζικό επιτόκιο» έγινε μια «σφαίρα» ακριβείας, που «πλήγωνε» όποιον στόχευαν οι ρυθμιστές του.

Όποιον ήθελαν να καταστρέψουν πρώτο, τον «πυροβολούσαν» εν ψυχρώ …Τού δάνειζαν με μεγαλύτερο επιτόκιο από τους υπόλοιπους και τον «μάτωναν» σε βαθμό θανατηφόρο. Έχοντας το «μαχαίρι» και το «καρπούζι», έδωσαν άφθονο και πιο φτηνό χρήμα απ’ όλους τους υπολοίπους στη Γερμανία. Με αυτό το «τζάμπα»-χρήμα η άχρηστη Μέρκελ κυριάρχησε στην πολιτική σκηνή τής Γερμανίας και η Γερμανία κυριάρχησε στην ευρωπαϊκή οικονομία. Όλα «στημένα» υπό συνθήκες απόλυτου αθέμιτου συναγωνισμού …Αυτό ήταν το κόλπο. Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής, οικονομικής και νομισματικής ένωσης της Ευρώπης επέτρεψαν στη Γερμανία να «επιτεθεί» εκ νέου στους ευρωπαϊκούς λαούς και να τους τσακίσει. Χωρίς να πέσει ούτε μία «σφαίρα», το «όπλο» των Σιωνιστών έκανε ξανά τη δουλειά του …Η «βόμβα» τού Ευρώ είχε ισοπεδώσει τα πάντα.

Τώρα, όμως, πρέπει όλους αυτούς του ευρωπαϊκούς λαούς να τους βάλουν στα Μνημόνια της «κατάσχεσης» των πατρίδων τους …Να τους βάλουν σε διαδικασίες εκκαθάρισης. Τι θα κάνουν τώρα; …Πώς θα στείλουν εκκαθαριστές τύπου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και «Τόμσεν»; …Θα τους στείλουν στην Ιταλία, στη Γαλλία, στη Δανία; Πρέπει πραγματικά να υποτάξουν τους λαούς, σαν να τους έχουν κατακτήσει, εφόσον ο στόχος τους είναι να τους πάρουν το υλικό κεφάλαιο …Να τους πάρουν τις πατρίδες τους …Να πάρουν από τα κράτη τα μεγάλα και χρυσοφόρα δίκτυα υποδομών, τα οποία έχουν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν οι λαοί …Τηλεπικοινωνίες, ύδρευση, μεταφορές, λιμάνια, αεροδρόμια κλπ. …Θέλουν να πάρουν από τους πολίτες ό,τι έχουν και δεν έχουν …Τα σπίτια, τα χωράφια, τα οικόπεδα. Πρέπει πλέον να μπορούν να διατηρούν τους λαούς κάτω από τη «μπότα» τους και δεν φτάνουν τα χρήματα πλέον για έναν τέτοιο στόχο.

Govt debt likely to touch 90.6 per cent of GDP in '21; may dip to 85 per  cent in '26: IMF- The New Indian Express Τα χρήματα ήταν ικανά να τους διαλύσουν και να τους «αρρωστήσουν», αλλά οι λαοί, όταν φτάνουν στα όρια της επιβίωσης, αντιδρούν …Αντιδρούν βίαια. Διαλύουν «φυλακές» λαών, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα; …Άρα, θα πρέπει αυτήν τη φορά το «πιστόλι» να είναι «γεμάτο» …Θα πρέπει η Γερμανία να μην είναι μόνον οικονομική δύναμη, που τρομοκρατεί τους εταίρους της με δάνεια κι επιδοτήσεις …Θα πρέπει να διαθέτει καί πολεμική μηχανή, ώστε να τους απειλεί ακόμα και με βία …Στρατιωτική βία. Τι έπρεπε να κάνουν οι Σιωνιστές «δανειστές» τής Ευρώπης; …Να γεμίσουν το γερμανικό «πιστόλι» τους. Πώς όμως θα το έκαναν αυτό; Θα αντιδρούσαν οι λαοί, βλέποντας την πανίσχυρη οικονομικά Γερμανία να εξοπλίζεται κιόλας. Την «πάτησαν» μία φορά οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι της επέτρεψαν την επανένωση, αλλά δεν θα ήταν εύκολο να της επιτρέψουν τον στρατιωτικό της εξοπλισμό. Θα καταλάβαιναν ότι αυτούς θα «στόχευε» η στρατιωτική της μηχανή. Άρα; …Άρα, έπρεπε να βρουν τρόπο, ώστε η πλούσια Γερμανία να φαίνεται ότι χρησιμοποιεί τη δύναμή της υπέρ τής Ευρώπης και όχι εναντίον της …Να φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι έχουν συμφέρον να την «εκμεταλλεύονται» για την ασφάλειά τους.

Λύση υπήρχε έτοιμη …Copy-paste …Είχαν εξοπλίσει ξανά τη Γερμανία μετά από «μακελειό», για το οποίο ήταν τιμωρημένη. Όπως εξόπλισαν τον Χίτλερ εν μέσω γερμανικών κι ευρωπαϊκών χειροκροτημάτων, έτσι θα έκαναν και τώρα …Κανένα πρόβλημα …Οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ να είναι καλά. Το σενάριο υπήρχε έτοιμο …Είχαν «ηθοποιούς» να παίξουν τον ρόλο τόσο του Στάλιν όσο και του Χίτλερ. Θα έβαζαν τον πράκτορα Πούτιν να παραστήσει την «απειλή» για την Ευρώπη, ώστε η Γερμανία τής Μέρκελ να πάρει μόνη της το άλλοθι να εξοπλιστεί …Να εμφανιστεί σαν «προστάτιδα» της Ευρώπης. Θα έβαζαν τον Πούτιν να κάνει μια στρατιωτική «παράσταση» στην Ουκρανία, η οποία αποτελεί «χωράφι» τόσο των Ρώσων όσο και των ΝΑΖΙ και τα πάντα θα ήταν έτοιμα. Αυτά, τα οποία λίγες ημέρες πριν θα ήταν ικανά να πυροδοτήσουν αντιγερμανικές αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, έγιναν ξαφνικά «λυτρωτικά». Εκεί που θα καιγόταν η Ευρώπη αν η Γερμανία αποφάσιζε μονομερώς να εξοπλιστεί μέχρι τα «δόντια», τώρα το «βλέπουν» όλοι «θετικά», γιατί έτσι τους το δείχνουν αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν τα παγκόσμια ΜΜΕ. Ποιοι είναι αυτοί; …Οι Σιωνιστές …Αυτοί, οι οποίοι τώρα έχουν ανάγκη το γεμάτο πλέον γερμανικό «πιστόλι», για ν’ απειλήσουν τους λαούς…

…Τα αφεντικά τού Πούτιν και της Μέρκελ, τα οποία θέλουν τώρα ν’ αποκτήσουν την απόλυτη ιδιοκτησία τής Ευρώπης. Όπως έκαναν με τις ΗΠΑ τού Ρούσβελτ με το τεχνητό «κραχ», το οποίο τους επέτρεψε ν’ αρπάξουν τη FED. Όπως έκαναν με τη Ρωσία τής «περεστρόικα» τού Τσουμπάις και των Σιωνιστών «ολιγαρχών», που τους επέτρεψε ν’ αρπάξουν τη Ρωσία από τους Ρώσους. Όπως έκαναν με την Ελλάδα των Μνημονίων. Αυτόν τον στόχο έχουν τώρα να επιτύχουν εις βάρος τής Ευρώπης …Να τους βάλουν όλους να παραδοθούν στη λεηλασία των Μνημονίων. Απλά, για να μην φαίνεται το παιχνίδι αυτό, «απέσυραν» —λίγες ημέρες πριν την «παράσταση»— την προκλητική Μέρκελ, η οποία διέλυσε την Ευρώπη και στη θέση της έβαλαν έναν «άχρωμο» αχυράνθρωπο.

Τώρα, οι ίδιοι πάλι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και της KGB —και πάλι εν μέσω χειροκροτημάτων— εξοπλίζουν εκ νέου τη Γερμανία …Αυτοί, οι οποίοι —κατά «λάθος»— είχαν καταστρέψει τα αρχεία τής ΣΤΑΖΙ κι αντί να καθίσουν στα Διεθνή Δικαστήρια ως εγκληματίες, έγιναν «ηγέτες» τής Γερμανίας και της Ρωσίας. Αυτό είναι το «παιχνίδι», το οποίο παίζεται τώρα στην Ουκρανία …Οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί σκοτώνουν πάλι Ευρωπαίους και ισοπεδώνουν ευρωπαϊκές πόλεις, για να παίξουν τα ιμπεριαλιστικά τους «παιχνίδια». Πάλι «ξέχασε» η Ευρώπη τον λόγο για τον οποίο κάποτε είχε αφοπλιστεί η Γερμανία …«Ξέχασε» η Ευρώπη ότι μισό αιώνα πριν θρηνούσε πάνω σε ερείπια …«Ξέχασε» η Ευρώπη ότι οι ίδιοι άνθρωποι αιματοκύλισαν τη Γιουγκοσλαβία …«Ξέχασε» η Ευρώπη ότι ακόμα δεν έχει πληρώσει η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις θηριωδίες της. Όποιος όμως «ξεχνά» τον λόγο που «έκλαψε», δεν θ’ αργήσει να «ξανακλάψει»…

Ακόμη κι ο Κολ φωνάζει: "Αφήστε την ΕΕ να πάρει μια ανάσα"! - Militaire.gr …Αυτό είναι που με μεγάλη προσοχή προετοιμάζεται τώρα. Θα «κλάψει» ξανά η Ευρώπη, γιατί προφανώς δεν έχει μάθει το μάθημά της …Δεν έχει μάθει ότι η ενωμένη Βαυαροπρωσία είναι μια «ψυχοπαθής» δύναμη …Δεν έχει μάθει ότι αυτό το «άθρησκο» πολιτικό κατασκεύασμα, όταν παριστάνει τη Γερμανία, είναι στην πραγματικότητα το δημιούργημα του Χίτλερ και των Σιωνιστών κι αποτελεί στην κυριολεξία μια φονική «μηχανή» …Μια «μηχανή», η οποία παράγει θάνατο και τίποτε άλλο. Σ’ αυτήν τη «μηχανή» θ’ αφήσουν τώρα την «τύχη» τής Ευρώπης. Τώρα, που τα σιωνιστικά αφεντικά «απέσυραν» τη Βρετανία από τη Ευρωπαϊκή Ένωση, η Γερμανία θα είναι το απόλυτο αφεντικό της …Το «οπλισμένο» αφεντικό» της. Τώρα θα περιμένουν όλοι να τελειώσει η «παράσταση» της Ουκρανίας, ώστε να εξοπλιστεί η Γερμανία και μετά θ’ αρχίσει το πραγματικό «θρίλερ»…

…Πίσω από τους «καπνούς» τού Κιέβου θα προσπαθήσουν να κρύψουν τις τρομακτικές οικονομικές και υγειονομικές συνέπειες της διαχείρισης της «Πανδημίας». Χωρίς ένα τηλεοπτικό πολεμικό «σώου» ν’ αποσπάσει την προσοχή των λαών, δεν μπορούν να άρουν τα απαγορευτικά μέτρα μιας εγκληματικής διαχείρισης, η οποία σκότωσε χιλιάδες ανθρώπων κι αποτελεί έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας. Οι Σιωνιστές τύπου «Μπουρλά» προσπαθούν τώρα να κρυφτούν πίσω από τους «καπνούς» τού Κιέβου …Έχουν ανάγκη ένα «μακελειό» με βόμβες, σφαίρες κι ακρωτηριασμένα πτώματα, για να «υποβαθμίσουν» τα δικά τους θύματα εξαιτίας των δικών τους «ιών» και των δικών τους «εμβολίων». Μαζί μ’ αυτούς το ίδιο επιθυμούν και όλοι οι διεφθαρμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες, οι οποίοι τα «πήραν» από τους Σιωνιστές και τις φαρμακοβιομηχανίες των ιδίων, για να δώσουν τη «χαριστική βολή» στις εξουθενωμένες από τους τοκογλύφους εθνικές οικονομίες τους. Τώρα, που θ’ αρχίσουν τα κράτη να άρουν τα περιοριστικά μέτρα τού Κορονοϊού θ’ αρχίσουν οι «θρήνοι».

Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος, το οποίο να μπορεί στοιχειωδώς να εξυπηρετήσει τον δανεισμό του. Όλα τα κράτη έχουν περάσει στη «σφαίρα» τού μη-διαχειρίσιμου χρέους. Όλα τα κράτη έχουν μπει στη «ζώνη» τού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κι αυτό σημαίνει «ξεπούλημα» των δημοσίων κεφαλαίων τους και καταστροφή των κοινωνιών τους. Ό,τι γνώριζαν κι απολάμβαναν οι Ευρωπαίοι μεταπολεμικά, θα πρέπει να το «ξεχάσουν», όπως το «ξέχασαν» κι οι Έλληνες. Θα τους παίρνουν τα σπίτια για «ψίχουλα» και θα τους διατηρούν όμηρους της «στέγης», την οποία θα την ελέγχουν απόλυτα. Θα τους περιορίσουν όλα τα εργασιακά τους κεκτημένα δικαιώματα. Θα τους «κουτσουρέψουν» τις συντάξεις. Θα τους βάλουν να εργάζονται μέχρι τα γεράματα. Θα τους βάλουν να πληρώνουν συμπληρωματικές ασφάλειες, προκειμένου ν’ απολαμβάνουν ένα στοιχειωδώς καλό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Έρχεται ο «όλεθρος» για όλα τα κοινωνικά στρώματα, τα οποία θεώρησαν ως «δεδομένα» τα μεταπολεμικά δικαιώματα και δεν αγωνίστηκαν να τα προστατεύσουν.

Γι’ αυτόν τον λόγο τώρα οι Σιωνιστές θέλουν τη Γερμανία «οπλισμένη». Είναι βέβαιο ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιδράσεις …Γενικές αντιδράσεις, οι οποίες, εάν δεν ελεγχθούν, θα τους κάνουν ζημιά. Ο μόνος τρόπος για τους Σιωνιστές να ελέγξουν αυτές τις κοινωνικές αντιδράσεις είναι με την πίεση σε κρατικό επίπεδο …Με την απειλή στο επίπεδο της ασφάλειας των κρατών τους. Όπως χρησιμοποίησαν την «επιθετική» Τουρκία, για ν’ αναγκάσουν την Ελλάδα να υπογράψει Μνημόνια, έτσι θα κάνουν και με τους Ευρωπαίους με τον συνδυασμό Ρωσίας και Γερμανίας. Η Γερμανία, η οποία «σακάτεψε» οικονομικά ολόκληρη την Ευρώπη, τώρα θέλει να μπορεί να την απειλεί στρατιωτικά, ώστε να μην αντιδρά. Αφού έγινε «ασυναγώνιστη» —με τα φτηνότερα από τους υπολοίπους σιωνιστικά δάνεια και άρα με αθέμιτους όρους—, θέλει τώρα ν’ «ανταποδώσει» την εξυπηρέτηση στα «αφεντικά» και «δανειστές» της. Αφού βύθισε όλα τα κράτη στα χρέη —και άρα τα οδήγησε στα «χέρια» των τοκογλύφων—, θέλει να πάρει το «πιστόλι» και ν’ απειλεί όλους όσους αντιδρούν στους τοκογλύφους.

Τώρα ετοιμάζονται για το αιματηρό «φινάλε» τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο είχε ξεκινήσει η FED τού Γκρίνσπαν, «βομβαρδίζοντας» της Ευρώπη με «ψεύτικο» χρήμα. Τώρα το χρήμα τελείωσε κι έρχεται η ώρα τής αποπληρωμής των χρεών. Τώρα πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να μπουν στη «σειρά» για το «σφαγείο» και τώρα θ’ αρχίσουν τα δύσκολα για όλους. Αυτό, το οποίο πρέπει να ξέρουν όλοι, είναι ότι όλα αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι εγκληματίες τη «γλίτωσαν» μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί —όπως αποδεικνύεται με τον πιο απόλυτο τρόπο— εκείνος ο Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ …Απλά κάποια «αναλώσιμα» τιμωρήθηκαν και το σχέδιο για την ολοκληρωτική κατάκτηση της Ευρώπης συνεχίστηκε «υπογείως» και με άλλα μέσα. Η Γερμανία δεν πλήρωσε ποτέ τα εγκλήματά της και το ίδιο δεν πλήρωσε και η άρχουσα τάξη της …Η εγκληματική άρχουσα τάξη της, η οποία ήταν εκείνη που στήριζε τον Χίτλερ και σήμερα τη Μέρκελ

…Η γερμανική άρχουσα τάξη της, η οποία κάποτε έχτιζε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για φτηνά εργατικά χέρια και τώρα χτίζει τις «δομές φιλοξενίας» μεταναστών για τους ίδιους λόγους. Αυτή η άπληστη, εγκληματική και θρασύτατη άρχουσα τάξη είναι αυτή η οποία σήμερα πιέζει για «λύση» τύπου Μνημονίων. Αυτή είναι που στήριξε τον διεφθαρμένο εγκληματία Κολ να «συναρμολογήσει» τη Γερμανία τού Χίτλερ. Αυτή είναι που στήριξε τη Μέρκελ να καταστρέψει την ευρωπαϊκή οικονομία και να μετακινήσει την ευρωπαϊκή παραγωγή και τεχνογνωσία στην Κίνα. Η ίδια είναι τώρα που στηρίζει τον Σολτς να εξοπλίσει την αμετανόητη Γερμανία …Η βιομηχανική αυτή «κλίκα», η οποία γεννήθηκε με χρήματα των Σιωνιστών στη ναζιστική περίοδο κι εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι σήμερα με το ίδιο ναζιστικό «καταστατικό» λειτουργίας.

28 Migrants Found Dead on Libyan Coast Ούτε τα ονόματά τους δεν έχουν αλλάξει …Mercedes, Bayer, Thyssen, Krupp, Siemens, BMW, BASF, Boss, Lidl, Volkswagen κλπ. …Οι μεγάλες κρατικές επενδύσεις τού Χίτλερ και των ΝΑΖΙ …Οι μεγάλοι ευνοημένοι των μεταπολεμικών δανείων στην Ευρώπη …Οι χρηματοδότες τής Μέρκελ και του Σόιμπλε …Οι διαφθορείς όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνον …Οι χρηματοδότες όλων των ΜΚΟ, οι οποίοι έχουν πλημμυρίσει την Ευρώπη με λαθρομετανάστες …Αυτοί, οι οποίοι κουνούσαν το «δάχτυλο» στους Έλληνες. Όλοι αυτοί, οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν ως εγκληματίες πολέμου και συνεργάτες των ΝΑΖΙ, έρχονται σήμερα και παίζουν ξανά παιχνίδια κατά τής ανθρωπότητας.

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Σύντομα θα «κλάψει» η Ευρώπη εάν επιτρέψει στους Γερμανούς να εξοπλιστούν …Εάν επιτρέψουν στην άθεη Βαυαροπρωσία να παριστάνει τη φονική «μηχανή» τού Χίτλερ. Για όσο διάστημα επιτρέπουν οι Ευρωπαίοι στο δημιούργημα του Χίτλερ και των Σιωνιστών να παριστάνει το ενιαίο «κράτος», θα «κλαίνε». Μόνον εάν «αποσυναρμολογηθεί» η Γερμανία στα φυσικά της «στοιχεία» θα πάψει η ίδια κι ο λαός της ν’ αποτελούν κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνον με ελεύθερες την Καθολική Βαυαρία και την Προτεσταντική Πρωσία μπορεί να ελπίζει η Ευρώπη κι ο Κόσμος σε ειρήνη. Για όσο διάστημα αυτά τα «στοιχεία» των διαφορετικών χριστιανικών δογμάτων αναμιγνύονται αυθαίρετα από τους Σιωνιστές, θ’ αποτελούν «γόμωση» εκρηκτικών, η οποία θα απειλεί να τινάξει την Ευρώπη γι’ ακόμα μία φορά στον «αέρα».

Πρέπει να καταγγελθεί απ’ όλους τους λαούς τής Ευρώπης η μονομερής, παράνομη και αυθαίρετη απόφαση της γερμανικής Βουλής για στρατιωτικοποίηση της Γερμανίας. Αποτελεί κατάφορη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και όλων των όρων τής γερμανικής συνθηκολόγησης. Πρέπει επίσης να επανεξεταστεί η Ενοποίηση της Γερμανίας και όσων υποχρεώσεων αυτή η Ένωση συνεπάγεται, εφόσον νομικά συνδέεται απόλυτα με την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων, οι οποίες ακόμη εκκρεμούν. Πρέπει να «φορτωθεί» ολόκληρο το κόστος των αποζημιώσεων το ατιμώρητο βιομηχανικό αληταριό τής Γερμανίας, το οποίο διέφθειρε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα στηρίζει πολιτικές, οι οποίες θα «εκτελέσουν» εκ νέου τούς ευρωπαϊκούς λαούς …Μια αμετανόητη ναζιστική συμμορία, η οποία από την απληστία της δεν δίστασε να μετατρέψει και την ίδια τη Γερμανία στη μεγαλύτερη «χωματερή» ανθρώπινων ψυχών τής Ευρώπης.

“ Instrument of Surrender of All German Armed Forces in Holland, in Northwest Germany including all islands, and in Denmark, 5/4/1945
From the series: Instruments of German Surrender, 5/4/1945 - 5/10/1945”
This is the instrument with which all German...

Πρέπει να «ξυπνήσουν» οι λαοί τής Ευρώπης πριν να είναι πολύ αργά …Μαζί με τους Γερμανούς πολίτες, γιατί ΟΛΟΙ μαζί προβλέπεται να μπουν στο «σφαγείο» τής Νέας Τάξης. Μέχρι να «ξυπνήσουν», ας παρακολουθούν το σώου των απανταχού celebrities Σιωνιστών, οι οποίοι υποστηρίζουν τους Ουκρανούς, ενώ οι ίδιοι είναι που πυροδότησαν τον πόλεμο αυτόν με τον «υπάλληλό» τους τον Πούτιν …Οι ίδιοι, που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ και μετά περίμεναν αποζημιώσεις σαν θύματα του «Ολοκαυτώματος».

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

Share: