Σιωνιστικά εμβόλια…

…Σιωνιστικές πρακτικές και οι κρυφοί σύμμαχοι !!!

 

Βλέποντας κάποιος καθημερινά το σύνολο της διαχείρισης της πανδημίας και του εμβολιασμού, νομίζει ότι αυτό, το οποίο ζει σήμερα, κάπου και κάπως το έχει ξαναζήσει …Ζούμε στην κυριολεξία ένα Déjà-vu με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα να πρωταγωνιστούν σε ίδιες ακριβώς καταστάσεις. Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά για την κοινωνία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι, ως φαινόμενα ελέγχου και καταστολής των ανθρώπινων πληθυσμών, είναι εξόχως ενδιαφέροντα. Όμως, δυστυχώς δεν είναι ενδιαφέροντα, γιατί καταστρέφονται ολόκληρες κοινωνίες μαζί με τις οικονομίες τους. Δυστυχεί ολόκληρη η ανθρωπότητα, για να θησαυρίζει μια ολιγομελής συμμορία κοινωνικών εγκληματιών. Εδώ βέβαια βρίσκεται και η ειρωνεία τής υπόθεσης. Αυτοί οι διαβόητοι θήτες πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο προσκήνιο, παριστάνοντας είτε τα θύματα είτε τους κοινωνικούς αγωνιστές. Αυτά, τα οποία γίνονται σήμερα, τα έκαναν κάποτε οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι με τους ίδιους ακριβώς συμμάχους, για τα ίδια κέρδη. Με στόχο αυτά τα αμύθητα κέρδη κατόρθωσαν να επιβάλουν στον παγκόσμιο πληθυσμό τον αναγκαστικό «θρήνο» στο δικό τους «Ολοκαύτωμα» …Και τότε ήθελαν να κάνουν μια ανάλογη «ένεση» «αλήθειας», προκειμένου να «εμβολιάσουν» τον πληθυσμό με τη δική τους άποψη …Την άποψη που τους βόλευε, γιατί τους έκανε «αόρατους» από την κοινωνία.

Τι έκαναν τότε; …Εκτέλεσαν το ίδιο «σενάριο» …Προσδιόρισαν ένα μέγα κοινωνικό πρόβλημα-«αρρώστια» όπως τους βόλευε και μας επέβαλαν το δικό τους «εμβόλιο» σαν άποψη που θα «έπρεπε» να κυριαρχήσει στον κόσμο για να «σωθεί» …Μπήκαν αυθαίρετα επικεφαλής στο πόλεμο κατά τού φασισμού και της βαρβαρότητας και το εκμεταλλεύτηκαν υπέρ των προσωπικών τους συμφερόντων …Πήραν για λογαριασμό τους όλη την «πίστωση» του ανθρώπινου πολιτισμού …Αυτοχρίστηκαν «τιμητές» και «αξιολογητές» των πάντων …Για λόγους τους οποίους δεν κατάλαβε κανένας —και ποτέ—, μόνον αυτοί μπορούσαν να μιλήσουν στο όνομα της ανθρωπότητας, και για το «καλό» της …Αυτοί και κανένας άλλος δεν μπορούσε να μιλάει για τον ανθρώπινο πολιτισμό και τα προβλήματά του, γιατί μόνον αυτοί είχαν την «τεχνογνωσία» να το κάνουν.

Είχαν στα χέρια τους το «Know-how» τού «Ολοκαυτώματος» και εκεί τελείωνε η κάθε αμφισβήτηση των «δικαιωμάτων» τους. Ακριβώς, επειδή αποφάσιζαν μόνοι τους γι’ αυτό το «Ολοκαύτωμα», δεν ελέγχονταν κι από κανέναν …Δεν επέτρεπαν σε κανέναν να τους ελέγξει. Μόνοι τους σε κάποιο μυστικό υπόγειο «κατασκεύασαν» την «αλήθεια» τους και την πρόσφεραν στην κοινωνία σαν «εμβόλιο», για να τη θεραπεύσουν από την «αρρώστια» τής βαρβαρότητάς της …Όλα αυτά με τη «βιτρίνα» και το άλλοθι της «επιστημονικής» μελέτης. Όμως, επειδή η επιστήμη δεν δίνει ούτε «βιτρίνες» ούτε εξασφαλίζει «άλλοθι», έπρεπε να επέμβουν στην ίδια της τη λειτουργία …Αναγνώρισαν την υπέρτατη αξία της …αλά καρτ !!! …«Επιστημονικό», «αληθινό» κι «αυθεντικό» ήταν μόνον ό,τι συμφωνούσε με την άποψή τους, και τίποτε άλλο …«Επιστήμονας» ήταν μόνον όποιος υιοθετούσε και διασκόρπιζε τη δική τους άποψη μέσα στην κοινωνία, και κανένας άλλος.

Στη συνέχεια «σφράγισαν» την «αλήθεια» της, ώστε να μην μπορεί κανένας χωρίς την άδειά τους να μελετήσει και στη συνέχεια ν’ αποφανθεί για τα ιστορικά γεγονότα. Όποιος δεν ακολουθούσε τις εντολές τους και δεν συμφωνούσε με τις απολύτως «πακτωμένες» απόψεις τους, ήταν «απέναντί» τους …Δεν ήταν απλά ένας καχύποπτος άνθρωπος …Ήταν ένας συνειδητοποιημένος εχθρός τους …Ήταν «φασίστας» …Ήταν «εχθρός» τής δημοκρατίας και της ανθρωπότητας. Χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που διέθεταν, κατόρθωσαν κι εμφάνιζαν τον δικό τους εχθρό σαν «εχθρό» τής κοινωνίας …Όποιος δεν πίστευε στη «αλήθεια» τους, παρουσιαζόταν σαν «αρνητής» τού «Ολοκαυτώματος» …Όποιος επιστήμονας δεν συμφωνούσε με την «αλήθεια» τους, παραδιδόταν στις «ορέξεις» των «δολοφονικών» τους ΜΜΕ, τα οποία ήταν άριστοι επί πληρωμή «δολοφόνοι» χαρακτήρων. Η μεθοδολογία ήταν πάντα η ίδια. Στην αρχή ο «εχθρός» τους παρουσιαζόταν σαν γραφικός …αν δεν έπιανε αυτό, παρουσιαζόταν σαν φασίστας κι αν ούτε αυτά δεν έπιαναν, προχωρούσαν στη φυσική του εξόντωση, είτε έμμεσα είτε άμεσα …Είτε έμμεσα με τη στέρηση των επαγγελματικών του δικαιωμάτων —και άρα με την απειλή τής επιβίωσης— είτε με απευθείας δολοφονική επίθεση κάποιων δήθεν «φανατικών», οι οποίοι προσβάλλονταν από την άποψή του.

Ομολογία Α.Μπουρλά: «Τα εμβόλια δεν διαρκούν – Θα απαιτούνται νέες συνεχείς  δόσεις για τα επόμενα 10 χρόνια»! | Pronews Όλα αυτά κατόρθωσαν και τα δρομολόγησαν, γιατί επενέβησαν στη λειτουργία τής ίδιας της επιστήμης …Στην ορθή διαδικασία τής αναζήτησης της αλήθειας, η οποία χαρακτηρίζει μια δημοκρατική κοινωνία. Πέτυχαν τους στόχους τους, μετατρέποντας τις δικές τους παντελώς υποκειμενικές και αβάσιμες απόψεις σε ένα σφραγισμένο «πακέτο», το οποίο το «ανέβασαν» στο επίπεδο του «θεσφάτου» και το θωράκισαν πέρα από κάθε διερεύνηση. Από τη στιγμή που μπόρεσαν και «σφράγισαν» το θέμα αυτό ως πέραν κάθε αμφισβήτησης «Θεία Εντολή», ήταν εύκολο να χρησιμοποιήσουν τις γνωστές μανιχαϊστικές τακτικές των θρησκειών …Τις γνωστές αυτές τακτικές, οι οποίες προκαλούν φανατισμό και φέρνουν σε σύγκρουση τους ανθρώπους μεταξύ τους …Ήταν εύκολο να διχάζουν την κοινωνία, διαχωρίζοντας μεταξύ τους εκείνους που τους πίστευαν από εκείνους που τους αμφισβητούσαν. Μετά απ’ αυτόν τον εύκολο και κάθετο διαχωρισμό ήταν εύκολο να τρομοκρατήσουν όποιους θα τολμούσαν να βρεθούν μπροστά τους. Οι «επιστήμονες», οι οποίοι έκαναν όλα αυτά τα αντιδημοκρατικά κι αντιεπιστημονικά εγκλήματα, εξασφάλισαν «ακαταδίωκτα» και μαζί μ’ αυτά εξασφάλισαν και άπειρο πλούτο. Τα «επιστημονικά» συμπεράσματα αυτών των «ακαταδίωκτων» μετατράπηκαν αυθαίρετα σε «θέσφατα» κι απαγορεύτηκε δια νόμου η αμφισβήτησή τους. Όποιος αμφισβητούσε τα «θέσφατα» αυτά σε επίπεδο επιστήμονα, κινδύνευε με φυλάκιση και όποιος έκανε το ίδιο σε επίπεδο πολίτη, κινδύνευε με εξοντωτικό για έναν φτωχό άνθρωπο πρόστιμο.

Αλήτες ...Προδότες κομμουνιστές - Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη  Τραϊανού Στο «στήσιμο» αυτό —για κάποιους «μυστηριώδεις» λόγους— πρωταγωνίστησαν και οι κομμουνιστές …Απορίας άξιο, το πώς οι πιο γνωστοί «συνωμοσιολόγοι» τού αντιιμπεριαλισμού έγιναν οι φανατικότεροι υποστηρικτές των αυθαίρετων και ανυπόστατων σιωνιστικών ισχυρισμών …Για «μυστηριώδεις» λόγους, οι ξυπόλητοι προλετάριοι έγιναν οι μεγαλύτεροι προπαγανδιστές τής «αλήθειας» των παγκόσμιων τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης, και όχι μόνον. Αυτοί, οι οποίοι «επαναστατούν» με επαγγελματική συνέπεια σε όλους τους «εξαναγκασμούς» και τις «υποχρεωτικότητες», μόνον στην περίπτωση του «Ολοκαυτώματος» δεν αντέδρασαν …Μόνον η «υποχρεωτικότητα» του «Ολοκαυτώματος» «άγγιξε» ολοκληρωτικά ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες κομμουνιστές ΟΛΟΥ του κόσμου …Τόση πολύ «ευαισθησία» επέδειξαν αυτοί, οι οποίοι χρεώνονται πάνω από εκατό εκατομμύρια θανάτων σε καιρό ειρήνης και μάλιστα για λόγους ίδιους μ’ αυτούς που υποτίθεται ότι «καταγγέλλονται» από το «Ολοκαύτωμα».

Θυμίζουν όλα αυτά τίποτε στον αναγνώστη; …Υπάρχει στις ημέρες μας κανείς, που να έχει πάρει αυθαίρετα και για λογαριασμό του το «συμφέρον» τής ανθρωπότητας και να θεωρεί ότι μόνον αυτός δικαιούνται και μπορεί να μιλάει για το «καλό» της; …Υπάρχει τώρα κανείς, που βγάζει δισεκατομμύρια στο όνομα του «καλού», όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος και όπως τον συμφέρει; …Υπάρχει τώρα κανείς, που απειλεί το σύνολο της ανθρωπότητας στο όνομα του πολιτισμού; …Υπάρχει τώρα κανείς, που να «σφραγίζει» την «αλήθεια» του για εβδομήντα και πλέον χρόνια και να εξασφαλίζει το «ακαταδίωκτο» γι’ αυτές τις αντικοινωνικές και αντιεπιστημονικές ενέργειές του; …Υπάρχει τώρα κανείς, που να διχάζει την κοινωνία σε «πολιτισμένους» κι «αρνητές»; …Υπάρχει τώρα κανείς, που να πραγματοποιεί καθημερινά «δολοφονίες» χαρακτήρων, εναντίον όποιων επιστημόνων διαφωνούν με την «αλήθεια» του; …Υπάρχει τώρα κανείς, που να ποινικοποιεί τη διαφορετική άποψη και να μοιράζει απειλές και πρόστιμα στην κοινωνία; …Υπάρχει τώρα κανείς, που να στερεί την εργασία από τους διαφωνούντες, θέτοντας υπό απειλή την ίδια τους την επιβίωσή; …Υπάρχει ή δεν υπάρχει ένα τρομερό Déjà-vu;

Εμβολιάστηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας | Έθνος Οι ίδιες «σατανικές» συμπτώσεις αφορούν ΟΛΕΣ τις πτυχές τού θέματος. Δεν είναι μόνον οι σημερινοί «σωτήρες», οι οποίοι είναι φυσικοί συγγενείς των «σωτήρων» τού «Ολοκαυτώματος». Το ίδιο συμβαίνει και με τους σύμμαχούς τους τούς κομμουνιστές …Κι αυτοί παραμένουν στην ίδια πλευρά, κι αυτό είναι φαινομενικά περίεργο. Αυτοί, οι οποίοι ανακαλύπτουν παντού κρυφές επιδιώξεις και υπερκέρδη των πολυεθνικών, δεν βλέπουν τώρα τι συμβαίνει; Γιατί δεν βάζουν στα «λυσάρια» τους τη Phizer, για να βγάλουν αυτόματα το «πόρισμά» τους όπως κάνουν πάντα; Η Phizer δεν είναι πολυεθνική; Τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που εισέπραξε δεν είναι υπερκέρδη; Οι εκβιασμοί της απέναντι στις πολιτικές ηγεσίες δεν είναι ιμπεριαλισμός; Οι μυστικές συμφωνίες της με τις κυβερνήσεις δεν είναι πολιτικά εγκλήματα εις βάρος των λαών; Τα πειράματά της στους φτωχούς προλετάριους δεν τους καθιστούν «φονιάδες» των λαών; …Τι συμβαίνει; …Γιατί τόση «μούγκα» από τους γνωστούς «σαματατζήδες» τής πλάκας; …Πάλι με τους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης είναι τα γνωστά —εκ του ασφαλούς— φλύαρα «κουμμούνια»;

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Από πού κι ως πού τα αγράμματα παρτάλια έγιναν υπερασπιστές τής επιστημονικής «αλήθειας»; Γιατί εξευτελίζονται τόσο πολύ, όταν είναι να εξυπηρετηθούν οι Σιωνιστές; Γιατί γίνονται τόσο «καλά» και «υπάκουα» παιδιά, όταν τα κέρδη και οι συνωμοσίες εις βάρος των λαών αφορούν τους Σιωνιστές; Υπάρχει κάτι που να τους συνδέει και να τους φέρνει μόνιμα στο ίδιο στρατόπεδο μ’ αυτούς κάθε φορά που διαπράττονται εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας; Μοιράζονται μεταξύ τους κάποιου είδους κέρδη κι εμείς απλά δεν το βλέπουμε; Υπάρχει κάποιου είδους «ομφάλιος λώρος», που συνδέει τα κομμουνιστικά κόμματα με τα τοκογλυφικά «χαμαιτυπεία» τής Wall Street; Γιατί οι εβραϊκές κοινότητες λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία με τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα; Γιατί το κόμμα τού Μπεναρόγια σήκωσε τόσο εύκολα τα «μανίκια» για να εμβολιαστεί; Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, τα «μανίκια» τα σήκωσε για να εμβολιαστεί …όχι για να εργαστεί! …Να μην μπερδευόμαστε! Οι κομμουνιστές εργατοπατέρες είναι χαφιέδες, και οι χαφιέδες δεν εργάζονται ποτέ. Μπορεί να εμβολιαστούν με το πιο επικίνδυνο εμβόλιο, αλλά δεν ρισκάρουν να δοκιμάσουν ποτέ την «επικίνδυνη» εργασία !!!

Το σημαντικό πλέον είναι ότι η ανθρωπότητα έχει μπει σε μια τελική ευθεία. Είναι προφανές ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τους άπληστους κρατούντες και είναι θέμα χρόνου να έρθουν σε μετωπική σύγκρουση με τους λαούς. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση και η συνεχώς διευρυνόμενη «ψαλίδα» μεταξύ πλούσιων και φτωχών τής κοινωνίας, έχει αρχίσει να καταστρέφει τη «δομή» της …Έχει αρχίσει να την «κόβει» όπως «κόβεται» το χαλασμένο γάλα …Έχει αρχίσει να χάνει την εσωτερική της συνοχή με αποτέλεσμα ν’ απομακρύνονται το ένα από το άλλο τα συνθετικά της στοιχεία. Οι μέχρι τώρα εμφανιζόμενοι σαν «ιερές αγελάδες» Σιωνιστές, δείχνουν σήμερα να έχουν χάσει τον έλεγχο των λαών. Τα τεχνητά χρέη τόσο των λαών όσο και των πολιτών είναι πλέον μη-διαχειρίσημα και είναι θέμα χρόνου η στάση πληρωμών και η κοινωνική έκρηξη. Οι μόνοι σύμμαχοι που τους απέμειναν είναι οι γνωστοί προδότες των λαών …κι αυτοί είναι οι κομμουνιστές, οι οποίοι λειτουργούν ως «πέμπτη φάλαγγα» μέσα στην κάθε κοινωνία …Αυτοί είναι που έχουν αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα τον έλεγχο της προπαγάνδας μέσω των σιωνιστικής ιδιοκτησίας ΜΜΕ και είναι οι μόνοι που τους υποστηρίζουν φανατικά —με το αζημίωτο βέβαια—.

Corona-Impfstoff, Pfizer CEO Albert Bourla - | IMAGO

Όμως, όλα αυτά έχουν αρχίσει να φαίνονται. Στην αρχή τής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δεν φαίνονταν …Τώρα, όμως, φαίνονται. Φυσικό είναι αυτό. Όταν οι «σωτήρες» πανηγυρίζουν μέσα στα Χρηματιστήρια, είναι δεδομένο ότι υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάθε νέα δόση «σωτηρίας» τούς κάνει πολύ πλουσιότερους, εύλογα προκύπτουν ερωτήματα για τη σχέση τους με την ίδια την «αρρώστια». Όταν κάθε νέα «μετάλλαξη» είναι ευκαιρία για νέα κέρδη δισεκατομμυρίων, δεν θέλει και πολύ μυαλό, για να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει. Οι καιροί είναι ύποπτοι, κι αυτοί, που γελάνε σήμερα, θα κλάψουν πολύ σύντομα !!!…

…Είναι ΛΙΓΟΙ …έχουν αρπάξει ΠΟΛΛΑ …και θα τα πληρώσουν ΟΛΑ !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: