Ήταν προμελετημένο έγκλημα ενός στυγνού ΠΡΟΔΟΤΗ

ή μια τεράστια αμέλεια ενός ηλίθιου «Νέρωνα»;

Τι σχέση έχουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

με τον πύρινο όλεθρο στην Αττική και την Εύβοια;

 

Η «κλιματική αλλαγή» είναι μία σχετικά πρόσφατη επινόηση της φασιστικής Νέας Τάξης, προκειμένου να μπορεί ν’ ασκήσει τη δική της πολιτική εντός κυρίαρχων εθνικών κρατών …Προκειμένου να επιβάλει τη δική της πολιτική ατζέντα σε λαούς, οι οποίοι νομίζουν ότι, μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας, ορίζουν μόνοι τους το μέλλον τους, ενώ αυτό ΔΕΝ ισχύει …Προκειμένου να εισπράττει για λογαριασμό της —αυθαίρετα— «τέλη» χρήσης τού Πλανήτη από τους ανθρώπινους πληθυσμούς …Του Πλανήτη, που είναι προφανές ότι τον αντιλαμβάνεται σαν ιδιοκτησία της και τους λαούς σαν «υποζύγιά» της.

Αυτό, το οποίο υποτίθεται «περιγράφουν» τα φαινόμενα αυτά, τα οποία ορίζονται σήμερα ως «κλιματική αλλαγή», είναι ένας απλός «κύκλος», ο οποίος χαρακτηρίζει τη φυσική λειτουργία τού Πλανήτη μας …Υπάρχουν πιο «θερμές» όπως και πιο «ψυχρές» περίοδοι, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν οφείλονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Αν ο άνθρωπος και οι δραστηριότητές του ήταν τόσο επικίνδυνες για τη λειτουργία τού Πλανήτη όσο μας το παρουσιάζουν οι «ειδικοί», τότε η φύση με μία μικρή της αλλαγή θα τον «ξεφορτωνόταν» με συνοπτικές διαδικασίες.

Φωτιά στην Αττική: Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στο δάσος της Βαρυμπόμπης  - Δείτε φωτογραφίεςΕίναι τόσο ασήμαντος ο άνθρωπος —ως παράγοντας της φυσικής λειτουργίας τού Πλανήτη—, που είναι αστείο και μόνον να τον χρησιμοποιούμε ως παράμετρο της θεϊκής και μεγαλειώδους «εξίσωσης» της γενικότερης φυσικής λειτουργίας …Πόσο μάλλον στην ελληνική περίπτωση, όταν —κατά την υποτιθέμενη εκδήλωση των φαινομένων— υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εμπρησμών και άλλων εγκληματικών ενεργειών. Αν βλέπαμε συνεχείς αυταναφλέξεις των δασών, τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για «κλιματική αλλαγή». Δυστυχώς, όμως, βλέπουμε τα κλασικά μπιτόνια  βενζίνης και τα στουπιά τής «ανθρώπινης μη-αλλαγής». Είναι δηλαδή αστείο και μόνον να ψελλίσει κάποιος την έννοια τής «κλιματικής αλλαγής», για να δικαιολογήσει τον σημερινό όλεθρο, τον οποίο βίωσε και συνεχίζει να βιώνει η πατρίδα μας …Με τόσους εμπρησμούς ΔΕΝ είναι κλιματολογικό το φαινόμενο, αλλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ !!!

Για ποιον λόγο όμως όλοι οι Νεοταξίτες την επικαλούνται ως όρο ; Γιατί τα νεοταξίτικα κουτορνίθια τύπου Αλ Γκορ έχουν αναλάβει την παγκόσμια «εκστρατεία» δαιμονοποίησης μιας απόλυτα φυσικής διαδικασίας; …Γιατί απλούστατα, επιστρατεύοντας ένα «ανώτερο» ή υπερεθνικό πρόβλημα, εξασφαλίζουν το άλλοθι να επιβάλουν τις δικές τους πολιτικές στα κράτη. Επινοώντας διαρκώς νέους «πράσινους» φόρους, λεηλατούν τους πολίτες με άλλοθι την περιβαλλοντική «ευαισθησία» …Διαρκώς διογκούμενους «πράσινους» φόρους, οι οποίοι συνοδεύονται συνήθως και με νέα «πράσινα» προϊόντα, τα οποία πρέπει υποχρεωτικά να καταναλώνονται …για το «καλό» μας !!! Σε βάζουν, δηλαδή, ν’ αγοράζεις και να ξαναγοράζεις ΤΑ ΙΔΙΑ προϊόντα, για να «κονομάνε» αυτοί που τα κατασκευάζουν …Πιο «πράσινο» πλυντήριο …Πιο «πράσινο» ψυγείο …Πιο «πράσινο» κλιματιστικό …Ακόμα πιο «πράσινο» πλυντήριο κλπ.. Βασικός «πυλώνας» αυτής της πολιτικής είναι η «πράσινη» ενέργεια.

Green Tank: Τι προτείνει για την «Πτολεμαΐδα 5» Απλά είναι τα πράγματα. Την Ελλάδα αυτό το «πράσινο» παραμύθι την απειλεί με εθνική καταστροφή και κοινωνική ισοπέδωση. Με την «πράσινη» πολιτική η Ελλάδα, η οποία επί δεκαετίες επένδυε στην ενεργειακή της αυτονομία, αναγκάστηκε —εντελώς «αυτοκτονικά» για την ίδια της την ύπαρξη— και έκλεισε τα πανάκριβα εργοστάσια της Πτολεμαΐδας. Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα αποτελούσε τη «σημαία» της βιομηχανικής της παραγωγής —και «σύμβολο» τής εθνικής της ανεξαρτησίας—, «υπεστάλη» εν μέσω ζητωκραυγών των εθνομηδενιστών και των «πράσινων» διεθνιστών. Η Ελλάδα έκλεισε μόνη της εργοστάσια, τα οποία αποτελούσαν όχι μόνον «πυλώνες» τής οικονομικής της ανάπτυξης, αλλά και της ίδιας της άμυνας της χώρας.

Στην εποχή που η Γερμανία ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ τα εργοστάσια που καίνε λιγνίτη, η Ελλάδα —υπό τις εντολές και βέβαια τις απειλές και τους εκβιασμούς των Γερμανών— προχωρά στην απόλυτη απολιγνιτοποίησή της …Ό,τι έχτιζε με αίμα και πολύ χρήμα όλες τις περασμένες δεκαετίες —που ακολούθησαν τον Πόλεμο—, το γκρέμισε μέσα σε μία στιγμή. Αυτό είναι το ζητούμενο για την ιμπεριαλιστική περιβαλλοντική «επίθεση» των Γερμανών, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα ενεργειακά εξαρτώμενη από τους ξένους και άρα από τους ίδιους. Αυτήν την πολιτική τη «βαπτίζουν» πράσινη και καλούν εκ νέου την Ελλάδα στα «γκισέ» τους, για να τους πληρώσει εκ νέου την επίλυση των προβλημάτων εκείνων, τα οποία ήδη είχε λύσει με πανάκριβο τρόπο …

Ένα «έργο», του οποίου κάποια πρώτα επεισόδια είχαμε ήδη παρακολουθήσει, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, λόγω της «κλιματικής αλλαγής», τα τελευταία χρόνια αναγκάζονταν οι Έλληνες να πληρώνουν πανάκριβα την ενέργεια —την οποία παρήγαγαν πάμφθηνα στα εργοστάσιά τους— μόνο και μόνο επειδή τους επέβαλαν «πράσινα τέλη». Οι διεφθαρμένες διοικήσεις τής ΔΕΗ έβαζαν την εταιρεία ν’ αγοράζει —από τους «εναλλακτικούς» πελάτες των Γερμανών— την κιλοβατώρα σε πολλαπλάσια τιμή απ’ όσο την παρήγαγε η ίδια. Με χρήματα των Ελλήνων καταναλωτών εξασφάλιζαν τεχνητή ανταγωνιστικότητα ΟΛΑ τα «σκουπίδια» τής Διαπλοκής …Γέμισαν την Ελλάδα με γερμανικής κατασκευής «τσίγκους» φωτοβολταϊκών και έβαζαν τη ΔΕΗ —και άρα τον λαό— να πληρώνει «χρυσάφι» την ΑΣΤΕΙΑ παραγωγή τους.

Φωτοβολταϊκά συστήματα | Αίτηση ΔΕΔΔΗΕ | αγροσύμβουλος | ματιά στο μέλλον

Χωρίς αυτόν τον καταναγκασμό όλα αυτά θα ήταν απλά πανάκριβα σκουπίδια, τα οποία ωφελούσαν μόνον τους Γερμανούς παραγωγούς τους. Τώρα πήγαν το «έργο» ένα «βήμα» πιο πέρα …Από τους πολλούς, οι οποίοι θα έβαζαν μία «λαμαρίνα» στο χωράφι τους, για να παριστάνουν τους «ηλεκτροπαραγωγούς», θα πηγαίναμε στους ελάχιστους, οι οποίοι θα έβαζαν στα βουνά τα «φουρφούρια» των πανηγυριών …Από τα «ψίχουλα» των πολλών συνενόχων, θα πηγαίναμε στα «φιλέτα» των ολίγων ενόχων. Αυτό θα γίνει με τις σημερινές ανεμογεννήτριες …Η ενεργειακά πλέον «ανάπηρη» Ελλάδα θα πληρώνει τις αθλιότητες των Γερμανών, προκειμένου να θησαυρίζουν οι Γερμανοί βιομήχανοι και να υπάρχει δουλειά για τους Γερμανούς εργάτες…

Η χρεοκοπημένη Ελλάδα, δηλαδή θα γίνει η πελάτης τους, η οποία θα δίνει απασχόληση στη Γερμανία …Στη Γερμανία, η οποία —ως «δανείστρια» χώρα—, εκμεταλλευόμενη την ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας και τη διεφθαρμένη της ηγεσία, θα «ζητάει» όλο και περισσότερα. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που τώρα —και στην εποχή τής ηλεκτρικής μας «πενίας»— αναγκάζουν το κράτος να επιδοτεί την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Σε μια εποχή, δηλαδή, που η Ελλάδα —εξαιτίας των Γερμανών— έχει πρόβλημα με τον όγκο τής ηλεκτρικής της παραγωγής, θ’ αναγκαστεί από τους Γερμανούς να επιδοτεί την ηλεκτροκίνηση και άρα την ηλεκτρική της κατανάλωση. Τώρα, που θα πληρώνουμε πανάκριβα το ρεύμα —για να βράσουμε έστω κι ένα αυγό—, θα μας βάζουν να φορτίζουμε και τα αυτοκίνητά μας με ρεύμα …

Πού θα φορτίζω το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο; - Οι επιλογές φόρτισης στο  σπίτι, στη δουλειά, στο ταξίδι - gocar.gr - GoForward Θα μας «αρμέγουν», για να μας πουλήσουν τις ηλεκτρογεννήτριες και θα συνεχίσουν να μας «αρμέγουν», για να μας πουλήσουν τα νέα τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα …Θα μας αναγκάσουν να παράγουμε με πανάκριβο τρόπο το λιγοστό «πράσινο» ηλεκτρικό ρεύμα και θα πολλαπλασιάζουν κάθετα τις ανάγκες μας σ’ αυτόν τον τύπο τής ενέργειας, για να μας το πουλάνε οι ίδιοι σαν εξαγωγείς ενέργειας …Δεν θα εξάγουν μόνον ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά και το ηλεκτρικό ρεύμα που αυτά θα χρειάζονται.

Η πλούσια σε κοιτάσματα λιγνίτη Ελλάδα, η οποία μέχρι τώρα διέθετε μια τεράστια ΔΕΗ —από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες βιομηχανίες στην Ευρώπη—, θ’ αναγκάζεται ν’ αγοράζει είτε φυσικό αέριο —για να παράγει ρεύμα— είτε ατόφιο ρεύμα από τα Σκόπια ή τη Βουλγαρία …Σε κάθε περίπτωση θα την «αρμέγουν», ακυρώνοντας τον φυσικό της πλούτο, ο οποίος της έδινε ενεργειακή αυτονομία. Ήδη έχουν «στηθεί» στις γύρω φτωχές «μπανανίες» και μας την έχουν «στημένη», για ν’ αγοράζουμε ρεύμα από δεύτερο ή τρίτο «χέρι» …Γι’ αυτόν τον λόγο γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος των ισχυρών για τα δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου …«Θα μας πάνε «αίμα»», όπως θα έλεγε κι ένας πιτσιρικάς.

Αυτή είναι η ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και αφορά ΟΛΑ τα κράτη και όχι μόνον την Ελλάδα …Δεν επιλύουν το ενεργειακό πρόβλημα της ανθρωπότητας, αλλά επιλέγουν τη «σαλαμοποίηση» του προβλήματος, προκειμένου να εισπράξουν από τη «μη-λύση», την οποία οι ίδιοι «εμπορεύονται». Οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι κρύβονταν πίσω από το «βρόμικο» πετρέλαιο, εκβιάζοντας τους λαούς και τα κράτη, είναι οι ΙΔΙΟΙ που κρύβονται πίσω από τον «καθαρό» ηλεκτρισμό …Αλλάζουν «μη-λύση», για να την πουλήσουν εκ νέου στους «ιθαγενείς». Η οριστική «λύση» τού ενεργειακού προβλήματος ΔΕΝ τους συμφέρει, γιατί απελευθερώνει τους λαούς, ενώ η νέα «μη-λύση» υποδουλώνει τους λαούς ακόμα περισσότερο.

Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ —ως πολιτική «αρχή» τής Νέας Τάξης— φρενάρει ή ακυρώνει όλες τις προσπάθειες ανάπτυξης της τεχνολογίας τής πυρηνικής σύντηξης ή της χρήσης τού Υδρογόνου και την ίδια ώρα επενδύει σε πρωτόγονα μέσα. Όσες φορές προσπάθησαν οι Ευρωπαίοι να θέσουν σ’ εφαρμογή το σχέδιο για την πυρηνική σύντηξη, τους σταμάτησαν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες των «επτά πετρελαϊκών αδερφών» και χρηματοδότες τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αυτοί οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι είναι σήμερα η μεγαλύτερη τροχοπέδη τού ανθρώπινου πολιτισμού …Καθάρματα —με την αρχαία σημασία τού όρου— …Κτήνη, που για τα οικονομικά τους συμφέροντα βαστάνε την ανθρωπότητα στην εποχή τής «φωτιάς» …«Βαρίδια», που δεν της επιτρέπουν να «πετάξει» στη νέα χιλιετία με τους όρους που τη συμφέρουν την ίδια και βέβαια είναι αντίστοιχα του κόπου της.

Ένα βήμα πιο κοντά στην πυρηνική σύντηξη για την κάλυψη ενεργειακών  αναγκών, χωρίς άνθρακα Χρησιμοποιώντας την τεράστια ρευστότητα που διαθέτουν, εξαγοράζουν όλη την παραγόμενη τεχνογνωσία σ’ αυτόν τον τομέα …Εξαγοράζουν όλες τις νέες πατέντες, οι οποίες κατατίθενται και έχουν ως στόχο την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος, και …τις κρύβουν στα «συρτάρια» τους. Πολεμάνε με όλα τα μέσα τη φθηνή και «καθαρή» ενέργεια και «σπρώχνουν» όλη την ανθρωπότητα με τη βία τής Διαφθοράς εκεί όπου βολεύει τους ίδιους …Καμία πρόοδος σε κανέναν τομέα …Ο άνθρωπος μπήκε στην Τρίτη Χιλιετία κι ακόμα παράγει την ενέργεια που χρειάζεται ο φαραωνικός του πολιτισμός με πρωτόγονα μέσα …Από την καύση, με την οποία ο άνθρωπος του Νεάντερταλ ζέσταινε το νερό, για να πλύνει τ’ αχαμνά του— πήγαμε σήμερα στην κινητική ενέργεια του ανέμου, με την οποία οι δεισιδαίμονες του Μεσαίωνα ανακαλύψαν τη Νέα Γη.

ΕΠΑ Φουρφουρι Ουρανιο Τοξο 48cm - Skroutz.gr

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Δεν είναι καν λογικά …Δεν είναι δυνατόν η ανθρώπινη εξέλιξη να έχει «υπερηχητικές» ταχύτητες «αλά καρτ» και μόνον σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις …Να είναι αξιοθαύμαστη μόνον σε θέματα που δεν αφορούν την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος …Να είναι «αλματώδης» η εξέλιξή της μόνον «μετά» το σημείο που αφορά την ενεργειακή της κάλυψη …Περί αυτού πρόκειται …Όλη η ανθρώπινη ευφυία, η οποία στοχεύει στην επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων, επιτρέπεται να εξαντλείται μόνον μακριά από την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος …Όλες οι ανθρώπινες λύσεις πρέπει να περνάνε από το «ταμείο» των τοκογλύφων, οι οποίοι προσφέρουν κατ’ αποκλειστικότητα την ενέργεια που αυτές χρειάζονται.

Ανεμογεννήτριες: Μικρό το όφελος, μεγάλη η καταστροφή λένε οι επιστήμονες |  Planet FM 90,6

Αυτά δεν είναι λογικά και ως γνωστό στη φυσική λειτουργία το μη-λογικό δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Κάποιοι εσκεμμένα διατηρούν την ανθρωπότητα στο κατώτατο τεχνολογικό επίπεδο στην τεχνογνωσία παραγωγής ενέργειας, για να την εκμεταλλεύονται …Για να την έχουν εγκλωβισμένη σε «αδιέξοδα» και «μονόδρομους», προκειμένου να εισπράττουν τα τέλη που οι ίδιοι αυθαίρετα προσδιορίζουν. Την «άρμεγαν» με τη «βρόμικη» ενέργεια που της πρόσφεραν τον τελευταίο αιώνα και θέλουν να την «αρμέξουν» ξανά με την «καθαρή» ενέργεια που ευαγγελίζονται σήμερα. Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε όλα τα σημερινά παράδοξα στην εποχή τής τρίτης χιλιετίας. Δεν είναι δυνατόν η υπέρτατη σήμερα ανθρώπινη τεχνολογία στον τομέα τής ηλεκτροπαραγωγής να είναι όμοια με τα «φουρφούρια» εκείνα, τα οποία αγοράζουν τα παιδιά στα πανηγύρια ήδη από τον καιρό τού Μεσαίωνα !!!… Είναι ντροπή για την ανθρωπότητα να γεμίζουν τα βουνά και τα λαγκάδια με «ανεμόμυλους» τη στιγμή που η ευφυία της μπορεί να «κατασκευάζει» μικρούς «ήλιους» !!!

Με αυτά ως δεδομένα θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι όλα όσα «βλέπουμε» σήμερα να συμβαίνουν στην Ελλάδα …Να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι αυτά τα περίφημα «πράσινα» αιολικά πάρκα και ποιους βολεύουν στην εγκατάστασή τους …Αποτελούν πραγματικά ένα «αύριο», στο οποίο πρέπει να επενδύσουν οι Έλληνες ή για άλλη μία απάτη των τοκογλύφων; Δυστυχώς μιλάμε για πραγματική επένδυση και μάλιστα πανάκριβη, εάν σκεφτεί κάποιος όλα τα παράπλευρα φαινόμενα που τη συνοδεύουν, είτε μιλάμε για κλείσιμο υπαρχόντων —και πανάκριβων— ηλεκτροπαραγωγών εργοστασίων είτε μιλάμε για περιβαλλοντικές καταστροφές. Είναι απαραίτητο να ξέρουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις αρχαίες-«σύγχρονες» «μη-λύσεις», ώστε να καταλάβουμε και ποιοι ηγέτες μας τις δρομολογούν.

Το «χρίσμα» των… Illuminati παίρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη λέσχη  Μπίλντερμπεργκ! Ο Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα κυβερνά την Ελλάδα, ΔΕΝ είναι άσχετος με όλα αυτά στα οποία αναφερόμαστε. Ως πρόσωπο —κι αυτό είναι γνωστό σε όλους— είναι ένας παράγοντας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Είναι στην κυριολεξία ένας αμόρφωτος και άχρηστος γόνος, ο οποίος, με τις «ευλογίες» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πήρε το «χρίσμα» για να μας κυβερνήσει …Ένας άχρηστος κομπλεξικός άνθρωπος ανύπαρκτων προσόντων και άρα μη-ανταγωνιστικός και ο οποίος στη σύγχρονη Ελλάδα δεν θα μπορούσε καν να επιβιώσει από μόνος του. Όμως, το θέμα εδώ δεν είναι ν’ αναλύσουμε το προφανές, το οποίο αφορά την ανύπαρκτη προσωπική του αξία …Το θέμα είναι το τι είδους δεσμεύσεις έχει αναλάβει, προκειμένου να πάρει αυτό το «χρίσμα». Τι τους έχει υποσχεθεί, προκειμένου να τον επιλέξουν, εφόσον είναι φανερό πως, εξαιτίας τής προσωπικής του αξίας, δεν θα μπορούσε ούτε στον ύπνο του να γίνει ηγέτης αυτής της χώρας;

Αυτός είναι κι ο λόγος που ξεκινάμε το κείμενο αυτό από την ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Πρέπει να γνωρίζει κάποιος αυτήν την ατζέντα, ώστε να μπορεί να ερμηνεύσει τα όσα βλέπει να συμβαίνουν γύρω του. Ό,τι λοιπόν βλέπουμε να κάνει ο Μητσοτάκης σήμερα, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ευθυγραμμισμένα με την ατζέντα τής Νέας Τάξης και του «διευθυντηρίου» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και άρα είναι μέρος κάποιων δικών του προσωπικών δεσμεύσεων απέναντι σ’ αυτήν: Έβαλε «λουκέτο» στην ηλεκτρική παραγωγή τής ΔΕΗ …Προωθεί την «προηγμένη» τεχνολογία τού «ανέμου» …Επιδοτεί την ηλεκτροκίνηση …Βρίζει τους Έλληνες και προσπαθεί να τους διχάσει, όταν αυτοί αντιδρούν στις πολιτικές του.

Όμως, το θέμα εδώ είναι άλλο. Σήμερα συντελούνται εγκλήματα εις βάρος τού ελληνικού λαού …Είναι ο Μητσοτάκης απλά ο χρήσιμος ηλίθιος ή είναι συνένοχος σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν συντελεστεί εις βάρος των Ελλήνων; …Δρομολογεί απλά πολιτικές, μη γνωρίζοντας το σκοτεινό «παρασκήνιο» ή συμμετέχει κι ο ίδιος συνειδητά στα εγκλήματα; …Είναι συνένοχος των σύγχρονων Ναζί, όπως ήταν παλαιότερα και ο πατέρα του ή είναι ένας κοινός ηλίθιος, ο οποίος άγεται και φέρεται από τις «συμβουλές» των «ειδικών» που τον περιστοιχίζουν και οι οποίοι —στις περισσότερες περιπτώσεις— είναι «λομπίστες» συγκεκριμένων συμφερόντων;…

…Αυτό είναι το ζητούμενο. Το πρώτο είναι ποινικώς κολάσιμο, ενώ το δεύτερο είναι προσωπικό του πρόβλημα και δική μας η ευθύνη που τον ψηφίσαμε, ενώ τον βλέπαμε πώς είναι ένας κοινός ηλίθιος γόνος. Το θέμα μας, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση είναι εάν εκτός από ηλίθιος είναι κι εγκληματίας …Έχει εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο είδαμε να εξελίσσεται σήμερα εις βάρος τού ελληνικού λαού; …Αυτό είναι που αναζητούμε, κι αυτό γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο.

Το εάν είναι ηλίθιος, δεν χρειάζεται να το μελετήσει κάποιος ιδιαίτερα, ώστε να το διαπιστώσει …Τον βλέπεις πώς συμπεριφέρεται όταν στέκεται μακριά από τους «επικοινωνιολόγους» και το καταλαβαίνεις …Τον ακούς να μιλάει όταν δεν διαβάζει το «χαρτί» των κειμενογράφων του και το καταλαβαίνεις. Το μόνο, το οποίο κάνει με επιτυχία μόνος του, είναι να τρέχει σε έναν διάδρομο σαν τα χάμστερ. Όλα τα άλλα, τα ανώτερα, που αφορούν τις ανθρώπινες δραστηριότητες, απαιτούν «ερωτηματικό». Αυτό, όμως, δεν είναι το ζητούμενο …Ακόμα και η ηλιθιότητα είναι ανθρώπινο δικαίωμα, και αυτό το δικαίωμα το έχει κι ο Μητσοτάκης.

Επομένως, πρέπει να δούμε πόση εμπλοκή έχει σ’ αυτό το έγκλημα, το οποίο —όπως είπαμε— εξυπηρετεί απόλυτα τα αφεντικά του …Το πόσο συνετέλεσε ο ίδιος στο να εξυπηρετήσει αυτά τα αφεντικά …Το πόσο θα μπορούσαν να είναι όλα αυτά μια «αντιπαροχή» στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία του έδωσε την Πρωθυπουργία στην Ελλάδα. Ξεκινάμε από το πιο απλό ερώτημα: …Γνώριζε ο Μητσοτάκης αυτό, το οποίο πρέπει να γνωρίζει ένας εγκληματίας συνένοχος εγκληματιών; …Γνώριζε εάν θα ξεσπάσει η «ευεργετική» για τα αφεντικά του φωτιά; …Γνώριζε πότε θα ξεσπάσει η φωτιά; …Είχε απευθείας εμπλοκή ή συμμετοχή στην εγκληματική αυτή ενέργεια, η οποία βύθισε την Ελλάδα στο πένθος και την καταστροφή; …Είχε ο ίδιος άμεση εμπλοκή, όπως αρμόζει σε έναν εγκληματία, που, επειδή τυγχάνει και ηγέτης τού λαού, ταυτίζεται με την ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Αν αποδείξουμε ότι γνώριζε πως θα υπάρξει φωτιά, αποδεικνύουμε συμμετοχή σε έγκλημα. Αν αποδείξουμε ότι γνώριζε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ αυτή θα εκδηλωθεί, μιλάμε για συνενοχή και όχι για απλή συμμετοχή. Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από τα πιο απλά, για να πάμε στα πιο σύνθετα. Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι γνώριζε ότι σε κάποια στιγμή θα ξεσπούσε αυτή η φωτιά; …Είναι βέβαιον ότι γνώριζε πως θα ξεσπάσει φωτιά, γιατί απλούστατα αυτός ο ίδιος με τις ενέργειές του και τις παραλείψεις του την προετοίμαζε …Όταν οι αρμόδιοι φορείς και επιστημονικοί σύμβουλοι ζητούν από τον Πρωθυπουργό 17 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπυρική θωράκιση της χώρας και τους δίνει 1,7 εκατομμύρια, σημαίνει ότι αποφασίζεις να μην τη θωρακίσεις …Είναι δυνατόν να υπάρξει αντιπυρική άμυνα μιας ολόκληρης χώρας με 1,5 εκατομμύριο; …Τόσο νοικιάζει η Αγγελοπούλου το σκάφος της για μία εβδομάδα !!!

Πυροσβεστικά Οχήματα Καλύμνου - πριν από 3 ΧΡΟΝΙΑ (2011) - YouTube Με δική του ευθύνη ΔΕΝ προετοιμάστηκε η χώρα για την αντιπυρική της άμυνά …Ο ηγέτης και «στρατηγός» τής χώρας πήγε για «πόλεμο» με ένα αποδυναμωμένο «στράτευμα» και με μια ηγεσία αποδεδειγμένα ανίκανη. Παρ’ όλο που —δήθεν— ήταν οπαδός τής «κλιματικής αλλαγής» —και των δήθεν αυξημένων κινδύνων, που αυτή συνεπαγόταν—, όχι μόνον ΔΕΝ ενίσχυσε την άμυνα της χώρας, αλλά συνειδητά την αποδυνάμωσε …Όχι μόνον ΔΕΝ προσέλαβε επιπλέον εκπαιδευμένο εποχιακό πυροσβεστικό προσωπικό, όπως γίνονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά απέλυσε κιόλας ένα μεγάλο μέρος τού υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού …Με επιλογή Μητσοτάκη «έλλειπε» ένα ανθρώπινο δυναμικό πέντε χιλιάδων εποχιακών δασοπυροσβεστών, στους οποίους —για λόγους «οικονομίας»— δεν ανανέωσε τις συμβάσεις. Ταυτόχρονα, για τους ίδιους λόγους —και άρα με την ίδια δικαιολογία— δεν ανανέωσε τον υπάρχοντα ταλαιπωρημένο και σε μεγάλο βαθμό κατεστραμμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό τής πυροσβεστικής.

Όμως, οι εγκληματικές του παρεμβάσεις δεν περιορίζονται μόνον σε θέματα τα οποία άπτονται του οικονομικού ζητήματος …Παρεμβάσεις υπήρχαν και σε θέματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με την οικονομία, αλλά με την έννοια της αξιοκρατίας —και άρα με κάτι, το οποίο αφορά το «αξιόμαχο» της αντιπυρικής μας «μηχανής»—. Με πρόφαση τη δική του επιλογή για αναγκαστικό εμβολιασμό, διέλυσε την περίφημη ΕΜΑΚ, που ήταν βέβαιο ότι θα τη χρειαστεί την καλοκαιρινή περίοδο …Με δική του απόφαση τοποθέτησε επικεφαλής τής πυροσβεστικής υπηρεσίας έναν υπόδικο αξιωματικό —και μάλιστα με την κατηγορία τής ανικανότητας σε εγκληματικό βαθμό—. Όλα αυτά τα έκανε ο Πρωθυπουργός τής χώρας, ο οποίος «πιστεύει» στον κίνδυνο που ανέκυψε τα τελευταία χρόνια, λόγω της «κλιματικής αλλαγής» …Έχουν κάποια λογική αυτές οι  αποφάσεις από την πολιτική ηγεσία τής χώρας;

Αυτά και μόνον αρκούν, για να πάρει ο Μητσοτάκης επάνω του ΟΛΕΣ τις πολιτικές ευθύνες τής σημερινής τραγωδίας. Άρα, ο Μητσοτάκης γνώριζε εξ’ αρχής τι θα συμβεί σε ΚΑΠΟΙΑ φάση, και αυτό αποκαλύπτει την πολιτική του ευθύνη …Γνώριζε —μετά βεβαιότητας— ότι σε κάποια στιγμή όχι μόνον θα ξεσπάσει αυτή η φωτιά, αλλά και ότι θα είναι ανεξέλεγκτη, εφόσον —με δική του ευθύνη— δεν υπάρχουν ισχυρές εθνικές αντιπυρικές άμυνες. Γνώριζε μετά βεβαιότητας ότι θα υπάρξει γενική καταστροφή, όταν τοποθετούσε ανίκανους —και με τη βούλα τού νόμου— «στρατηγούς», παρέχοντάς τους ένα ελλιπές «στράτευμα» με χαλασμένο «εξοπλισμό» …Τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνει, για να είναι βέβαιος για το τραγικό εκείνο αποτέλεσμα, το οποίο ήταν θέμα χρόνου να επέλθει;

Το ερώτημα εδώ είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν να μην φοβάται κάποιος να πάρει αυτό το ρίσκο —έστω και τής απλής συμμετοχής— σε ένα τόσο μεγάλο εθνικό και κοινωνικό έγκλημα; …Είναι δυνατόν, γιατί, ως μέλος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έχεις υποχρεώσεις απέναντι στα αφεντικά …Έχεις αντιπαροχές να δώσεις για όλα εκείνα που έλαβες από αυτά. Με την εξουσία που σου δόθηκε δρομολογείς την καταστροφή, για να μπορέσουν να «σπρώξουν» τα αφεντικά σου «πολιτικές και προϊόντα» …«Πράσινες» πολιτικές και «πράσινα» προϊόντα συγκεκριμένα…

…Έχεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά έχεις και την προστασία τους …Το άλλοθι στο έχουν εξασφαλισμένο οι ίδιοι …Ως ΓΝΗΣΙΟΣ οπαδός τής Παγκοσμιοποίησης, έχεις από πίσω σου μια παγκόσμιας κλίμακας προπαγάνδα, η οποία σου παρέχει τη δυνατότητα να κινείσαι σε μία ασφαλή «γραμμή» …Σε μία «γραμμή», η οποία τυγχάνει τής προστασίας των αφεντικών σου …Η «γραμμή» αυτή είναι η περίφημη «κλιματική αλλαγή» …Αυτή φταίει για όλα …Δεν φταίνε οι εμπρηστές …Δεν φταίνε οι δασοπυροσβέστες, οι οποίοι δεν υπήρχαν …Δεν φταίνε τα δάση, τα οποία δεν καθαρίστηκαν …Δεν φταίνε τα αεροπλάνα, τα οποία δεν είχαν συντηρηθεί, για να μπορούν να πετάνε …Δεν φταίνε οι άδειες από νερό δεξαμενές μέσα στα δάση …Δεν φταίνε …Δεν φταίνε, δηλαδή, ΟΛΑ όσα συμβαίνουν, εξαιτίας των λανθασμένων αποφάσεων του Πρωθυπουργού …Φταίει το φαινόμενο του «θερμοκηπίου».

Από όλα αυτά βλέπουμε λοιπόν ότι ο Μητσοτάκης γνώριζε ότι θα ξεσπάσει μια ανεξέλεγκτη πύρινη λαίλαπα, γιατί ο ίδιος, υπό τις εντολές των ξένων «διευθυντηρίων», είχε φροντίσει γι’ αυτό. Είχε δηλαδή συμμετοχή στο προαποφασισμένο έγκλημα, εφόσον ο ίδιος το είχε προετοιμάσει. Το δεύτερο ερώτημα, όμως, το οποίο προκύπτει —και είναι το πιο σημαντικό—, είναι άλλο. Για όλα τα προηγούμενα μπορεί να επικαλεστεί άγνοια, μπορεί να επικαλεστεί αμέλεια ή βλακεία ή ότι συμμετείχε εν αγνοία του σε ένα έγκλημα, του οποίου τον σχεδιασμό δεν γνώριζε. Αν όμως αποδειχθεί ότι γνώριζε το ΠΟΤΕ θα ξεσπάσει αυτή η πυρκαγιά, τότε μιλάμε καθαρά για συνενοχή. Αν γνώριζε το ΠΟΤΕ και ΠΟΥ θα ξεσπούσε αυτή η πυρκαγιά, τότε μιλάμε για άμεση ανάμειξή του σε ένα μείζον κοινωνικό και εθνικό έγκλημα !!!

Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: …Είναι δυνατόν να γνώριζε; Αυτό θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, γιατί από το σημείο αυτό και πέρα δεν μιλάμε για πολιτικές ευθύνες, αλλά για ποινικές ευθύνες. Αν γνώριζε ο Μητσοτάκης ΠΟΤΕ θα ξεσπάσει η φωτιά και ΠΟΥ, τότε μιλάμε για ποινικές ευθύνες …Μιλάμε για συνενοχή σε εγκληματικές ενέργειες …Μιλάμε για συνεργασία με αλλοδαπούς εγκληματίες και για μύηση σε αντεθνικά καταστροφικά σχέδια εις βάρος τής πατρίδας μας …και, όταν σ’ αυτά συμμετέχει ένας Πρωθυπουργός, τότε δεν μιλάμε μόνον για έγκλημα αλλά και για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι γνώριζε; …Με τον απλό τρόπο που αναζητούν αυτήν την πληροφορία οι αστυνομικοί, οι οποίοι διαπράττουν εγκληματολογικές έρευνες …Αναζητάς συμπεριφορές, οι οποίες ν’ αποκαλύπτουν ανεξήγητη «προφητική» γνώση αυτών που εμπλέκονται στα εγκλήματα.

Κατά «σύμπτωση», μερικές ημέρες πριν το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς, ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε 20 εκατομμύρια «βοήθεια» στα ΜΜΕ …Είχε να δώσει —με έγκριση μάλιστα της «γερμανικής» Κομισιόν— τόσα δημόσια χρήματα για κάτι, το οποίο ΔΕΝ προσφέρει κανένα ορατό ανταποδοτικό κοινωνικό όφελος και δεν είχε να δώσει πολύ λιγότερα χρήματα για την αντιπυρική προστασία τής χώρας; Όμως, εδώ υπάρχει ένα πολύ λεπτό σημείο, το οποίο «εργαλειοποιεί» τα χρήματα αυτά. Ανακοίνωσε ότι θα δώσει χρήματα στα ΜΜΕ …Δεν έδωσε …Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα ΜΜΕ την ώρα τής φωτιάς τελούσαν υπό την ομηρία τού «ευεργέτη» τους …Δεν τα πήραν, ώστε να υπάρχει κίνδυνος να του την «κάνουν γυριστή» …Πρώτα θα «κρίνονταν» για τη στάση τους, και μετά θα τα έπαιρναν …Αν δεν ήταν καλά «παιδιά», δεν θα τα έπαιρναν, εφόσον άλλωστε θα υπήρχαν τόσα άλλα επείγοντα θύματα εξαιτίας τής καταστροφής …Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα τους «γλεντούσε» ο Μητσοτάκης, εάν δεν του έκαναν την «αγιογραφία» που επιθυμούσε.

Λίγες ημέρες μετά τη φωτιά έγινε κι άλλο ένα «θαύμα» …Δεν είχε δεκαεπτά εκατομμύρια για την αντιπυρική προστασία τής χώρας και βρήκε 500 εκατομμύρια για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους; …Πώς εξηγείται αυτό το «θαύμα»; …Δεν ξοδεύεις 17 εκατομμύρια, για να μην έχεις πυρόπληκτους και βρίσκεις 500 εκατομμύρια, για να παραστήσεις τον «γενναιόδωρο»; …Δεν είχες τα λίγα χρήματα να «καταβρέξεις» με φτηνό «νεράκι» τον «Γιάννη» μη καεί, αλλά είχες έναν σωρό χρήματα να τον αλείψεις με πανάκριβο «λάδι»; …Πού τα βρήκε τα χρήματα αυτά; Τα είχε κάτω από το μαξιλάρι του; Η μόνη εξήγηση γι’ αυτό το παράδοξο είναι η εξής: …ΔΕΝ τους έλλειπαν τα 17 εκατομμύρια της πυρασφάλειας …Την ίδια την πυρασφάλεια ΔΕΝ ήθελαν …Δεν τους έλλειπαν τα εκατομμύρια …Η «καμένη γη» τούς έλειπε …Τα δάση ήθελαν να κάψουν κι αυτό προετοίμασαν με τον καταστροφικό τους σχεδιασμό !!!

Η διαφορά μεταξύ των 17 εκατομμυρίων, τα οποία «δεν» υπήρχαν και των 500 εκατομμυρίων, τα οποία ως δια «μαγείας» βρέθηκαν, ήταν μία καμένη γη και η δυνατότητα να υψωθούν επάνω σ’ αυτήν οι γερμανικές —και όχι μόνον— ανεμογεννήτριες. Άρα; …Άρα, η καμένη γη τούς ενδιέφερε να δημιουργηθεί, ώστε να υπάρχει ελεύθερο «πεδίο» επενδύσεων. Άρα; …Άρα, εάν συναινούσαν οι τοπικοί δήμοι στην «επένδυση» αυτήν, απλούστατα δεν θα καίγονταν …Διαφώνησαν όμως, και τους έκαψαν. Ποιοι ήταν αυτοί οι Δήμοι; …Εκείνοι οι Δήμοι, οι οποίοι περιελήφθησαν στις επενδυτικές ανακοινώσεις τού Μητσοτάκη, προφανώς χωρίς οι κάτοικοί τους να έχουν ερωτηθεί προηγουμένως.

Ήταν θέμα χρόνου να τους κάψουν ΟΛΟΥΣ αυτούς …και ήταν γνωστό ποιοι θα ήταν ακριβώς. Το έγκλημα είχε δρομολογηθεί και τίποτε δεν μπορούσε να το σταματήσει. Όταν ο ίδιος ο Μητσοτάκης υπέγραψε το «λουκέτο» των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων τής Πτολεμαΐδας, ευνόητο είναι ότι άνοιξε ο «ασκός τού Αιόλου» —στην κυριολεξία— …Με μία μονοκονδυλιά τού δουλικού τής Μπίλντερμπεργκ έφυγε από τη μέση ο μεγαλύτερος κι ασυναγώνιστος πάροχος ενέργειας και άνοιξε μια τεράστια και ανοχύρωτη «αγορά» για τους «εναλλακτικούς» και άρα τους «πράσινους» παραγωγούς ενέργειας. Τότε ήταν που ξεκίνησε το μεγάλο «μακελειό». Ήταν δηλαδή προαπαιτούμενο το «λουκέτο» τής Πτολεμαΐδας, για να ξεκινήσει το σημερινό «ολοκαύτωμα». Κλείνοντας ο Μητσοτάκης τη «φθηνή» ΔΕΗ, άνοιξε μια νέα αγορά για τους πανάκριβους «εναλλακτικούς», οι οποίοι, χωρίς αυτήν την αντεθνική επιλογή, απλά δεν θα ήταν ποτέ ανταγωνιστικοί και άρα βιώσιμοι …Με ΕΝΤΟΛΗ των Γερμανών έκλεινε η ηλεκτροπαραγωγή στην Πτολεμαΐδα και την ίδια ώρα ταξίδευαν με πλοίο οι γερμανικές ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα.

Το ερώτημα εδώ είναι το εξής: …Για πού ταξίδευαν αυτές οι ανεμογεννήτριες, εφόσον οι τοπικές κοινωνίες δεν είχαν ακόμα συναινέσει στη εγκατάστασή τους; …Για πού προορίζονταν να εγκατασταθούν; Γνώριζαν κάτι οι Γερμανοί, και το οποίο δεν το γνώριζαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; …Γνώριζαν κάτι οι Γερμανοί, το οποίο το αγνοούσαν οι Έλληνες; …ΠΟΙΟΙ παρήγγειλαν στα γερμανικά εργοστάσια τις ανεμογεννήτριες, όταν υποτίθεται ΔΕΝ συναινούσαν οι τοπικές κοινωνίες και ΔΕΝ υπήρχαν «καμένα» δάση, για να γίνουν —με την κυβερνητική βία— επενδυτικά «οικόπεδα»; …ΠΟΤΕ και ΓΙΑΤΙ έφυγαν από τα γερμανικά εργοστάσια αυτές οι ανεμογεννήτριες με κατεύθυνση τα γερμανικά λιμάνια; …ΠΩΣ υπολόγισαν τον κατάλληλο χρόνο και έφτασαν «ακριβώς» την ώρα που έπρεπε, για να ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασής τους;…

…Γνώριζε ο Μητσοτάκης κάτι; …Ο γιος τού Αποστάτη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για δοσιλογισμό στη γερμανική Κατοχή …Ο αδερφός τής Ντόρας, η οποία φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο —πριν το γερμανικό κράτος, ως «διαφθορέας», μπει σε περιπέτειες και άρα γλιτώσει και η Ελλάδα το Μνημόνιο—; …Ο αδερφός τής Αλεξάνδρας, η οποία είναι ο «πρεσβευτής» των γερμανικών αιολικών πάρκων στην Ελλάδα και στόχος τής οποίας είναι η κάμψη των αντιστάσεων των τοπικών κοινωνιών στην εγκατάστασή τους; …Ο ίδιος, ως δωρολήπτης των τηλεφωνικών κέντρων τής Siemens; …Αυτός δεν είναι, που, εντελώς φασιστικά και αγνοώντας επιδεικτικά τις τοπικές κοινωνίες, ανακοίνωνε μεγάλες επενδύσεις στον τομέα τής «πράσινης» ενέργειας;…

…Αυτός ο ίδιος δεν είναι ο «δεξιός» Πρωθυπουργός, ο οποίος τοποθέτησε ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δικαστικό εκείνη, η οποία «άνοιξε» στο Σύνταγμα την «τρύπα», για να μπαίνουν χωρίς νομικά εμπόδια οι ηλεκτρογεννήτριες στα «καμένα»; Προφανώς αυτός εκτέλεσε την «αντιπαροχή» των αφεντικών του απέναντι σε μία δικαστικό, η οποία δημιούργησε «τρύπα» στον συνταγματικό αυτόν νόμο, ο οποίος προστατεύει τα δάση σε περίπτωση που αυτά θα καίγονταν …Μία δικαστικό με μαρξιστικό «μπακγκράουντ» και με επίσης γνωστό νεοταξίτικο «προσανατολισμό» και η οποία αναγνώριζε τη «νομιμότητα» των Μνημονίων και τον περιορισμό τής εθνικής κυριαρχίας που αυτά συνεπάγονταν.

Η Σακελαροπούλου, η οποία τις ημέρες τής εθνικής τραγωδίας λιάζονταν ανέμελη στο Αιγαίο εις υγείαν τού κορόιδου …Η διεθνίστρια και φανατική οπαδός τής λαθρομετανάστευσης, η οποία ΠΑΝΤΑ —και με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ— εξυπηρετούσε τα αφεντικά τού Μητσοτάκη …Σταθερή σύμμαχός του και μόνιμα «απέναντι» στον ελληνικό λαό …Έναν λαό, τον οποίοι φαίνεται να μισεί, αλλά που λατρεύει τα χρήματά του, εφόσον με αυτά ζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Άρα, έπρεπε αυτή η «χρήσιμη» γυναίκα ν’ αποζημιωθεί. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, δηλαδή, έκανε Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη κι ανάμεσα στις υποχρεώσεις του —προφανώς— ήταν να «ξεπληρώσει» και τα χρέη τής Λέσχης στην Ελλάδα …μεταξύ των οποίων ήταν και η «αποκατάσταση» της εθνομηδενίστρια Σακελαροπούλου…

…Μιλάμε για αυτοεκπληρούμενη προφητεία …Ο διορισμένος από την Μπίλντερμπεργκ Πρωθυπουργός, με την εξουσία που του δίνεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων, δημιούργησε όλες εκείνες τις συνθήκες, οι οποίες θα έκαναν τη σημερινή τραγωδία των Ελλήνων οικονομικά αποδοτική για τα αφεντικά του. Η ΔΕΗ με τη δική του «υπογραφή» είχε πάψει να είναι ο μεγαλοπαραγωγός ενέργειας και εγγυητής τής ενεργειακής μας αυτοδυναμίας ως κράτος …Με δική του «υπογραφή» βγήκε από την αγορά και προκάλεσε τη μάχη των «μνηστήρων», οι οποίοι ήταν θέμα να βάλουν φωτιά σ’ ό,τι έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά τους. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη σημερινή ηγεσία τής χώρας …Χάρη στον Πρωθυπουργό δρομολογήθηκαν οι φωτιές και χάρη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτές οι φωτιές έγιναν οικονομικά αξιοποιήσιμες.

Άρα; …Άρα, τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν στον Μητσοτάκη …Αυτός ήταν που μόνος του είχε φροντίσει —όταν ανακοίνωνε τις «επενδύσεις» των αφεντικών του— να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες, οι οποίες θα τις έκαναν σίγουρες και αποδοτικές. Εφόσον —μέσω «αντιπαροχών»— είχε εξασφαλιστεί η συνταγματική «νομιμότητα» των επενδύσεων, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη δρομολόγηση των εγκληματικών σχεδιασμών, ώστε να ξεκινήσουν οι «επενδύσεις» επάνω στα καμένα. Με την πρόσφατη πρωθυπουργική υπογραφή τού «λουκέτου» τής Πτολεμαΐδας, είχε δημιουργηθεί μια ολόκληρη και τεράστια αγορά «πράσινης» ενέργειας …κι αυτό το οποίο απέμενε ήταν να δούμε πώς θα «στηνόταν» και —στη συνέχεια— μεταξύ ποιων θα μοιραζόταν αυτή η «αγορά».

Γιατί όμως μας ενδιαφέρει αυτό το δεδομένο; …Γιατί απλούστατα από το δεδομένο αυτό μπορούμε να καταλάβουμε ΠΟΥ θα γινόταν το Ολοκαύτωμα …Μπορούμε να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ συμπολίτες μας θα καίγονταν …ΠΟΙΟΙ ήταν οι «μελλοθάνατοι», οι οποίοι είχαν επιλεγεί από τον καθυστερημένο «Νέρωνα» της Μπίλντερμπεργκ. Πού βρίσκεται λοιπόν το βασικό «φιλέτο» τής αγοράς αυτής; Στα Γρεβενά, στην Φλώρινα ή τη Σπάρτη; …Στην Αθήνα των πεντέμισι εκατομμυρίων καταναλωτών. Άρα; …Άρα, το «χρυσάφι» των ανεμογεννητριών ήταν γύρω από την Αθήνα και των πέριξ περιοχών …Γύρω από την αγορά αυτήν, η οποία αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του πληθυσμού, και πολύ παραπάνω σ’ ό,τι αφορά τη βιομηχανική παραγωγή τής χώρας.

Αν λοιπόν κάποιος ξέρει πού βρίσκεται η «λεία», ξέρει και πού θα «χυμήξουν» οι «λύκοι». Η «λεία» ήταν η Αθήνα και η κρατική και «βρόμικη» ΔΕΗ δεν βρισκόταν πλέον ανάμεσα στους «μνηστήρες». Άρα, ο Μητσοτάκης όχι μόνον γνώριζε ότι θα ξεσπούσε αναπόφευκτα κάποια τεράστια φωτιά, αλλά γνώριζε και ΠΟΥ αυτή θα ξεσπούσε …Γνώριζε ΠΟΥ θα ξεσπούσε, γιατί η ίδια η αδερφή του τον ενημέρωνε για το ΠΟΥ αντιδρούσαν οι τοπικές κοινωνίες στη δική της πληρωμένη προπαγάνδα …Γνώριζε ΠΟΥ θα ξεσπούσε και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος στις εξαγγελίες του, «δείχνοντας» τις περιοχές τού ενδιαφέροντος των «επενδυτών». Εκεί όπου προβλεπόταν να γίνουν οι «επενδύσεις», εκεί θα γινόταν και το «ολοκαύτωμα». Γι’ αυτόν τον λόγο «κάηκαν» όλα εκείνα τα μέρη, τα οποία συνδέονταν με τις «επενδυτικές» του ανακοινώσεις.

Όλα θα γίνονταν γύρω από την Αθήνα και αυτό είναι βέβαιον ότι το γνώριζε ο Μητσοτάκης …Ένα πάρτι φωτιάς, το οποίο ξεκίνησε από την αρχή τής θητείας τού «Πρωθυπουργού τής Μπίλντερμπεργκ» …Ένα «πύρινο» πάρτι, το οποίο ξεκίνησε στα Γεράνια και το οποίο από την αρχή «έδειχνε» ποιο ήταν το «σενάριό» του …Ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος επάνω στις «στάχτες» θα «γιόρταζε» την «επιτυχία» των μηδενικών ανθρώπινων απωλειών, εκμεταλλευόμενος την τραγωδία στο Μάτι …Ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος θα έριχνε τα βάρη στην Πυροσβεστική, την οποία ο ίδιος εσκεμμένα «ξεδόντιασε» …Ένας Πρωθυπουργός, ο οποίος θα «έκλεινε» στόματα πυρόπληκτων με χρήματα που θα του δάνειζαν τ’ αφεντικά του.…Ένας Πρωθυπουργός , ο οποίος δεν θα κρινόταν από κανέναν στο «αφήγημά» του, γιατί απλούστατα αυτοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό —και ήταν τα ΜΜΕ— θα τα είχαν «αρπάξει». Αυτά τα ΜΜΕ των διεφθαρμένων θα κατηγορούσαν τους πολίτες, σαν κοινωνικούς «εγκληματίες», οι οποίοι έχτιζαν αυθαίρετα και δεν ασφάλιζαν τα σπίτια τους.. Θα τους κατηγορούσαν που δεν εγκατέλειπαν τα σπίτια τους για να «εκθέσουν» με τον θάνατό τους τον «φωτισμένο» ηγέτη…

Τραγωδία στο Μάτι- Τους έκαψαν και το έθαψαν: Κακουργήματα για 20 μετά τις  αποκαλύψεις

Το σενάριο, δηλαδή, το είδαμε στην «πρόβα» των Γερανίων …Εκεί δοκιμάστηκαν όλες οι τεχνικές συνεργασίες μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και ΜΜΕ, ώστε να γίνει η κατάλληλη επικοινωνιακή διαχείριση τού μεγάλου εγκλήματος που σχεδιαζόταν …Εκεί έγινε η «πρόβα τζενεράλε» αυτού του οποίου βλέπουμε σήμερα. Το τρομερό είναι πως όλο αυτό το επικοινωνιακό τέχνασμα στηρίχθηκε στην τραγωδία που συνέβη στο Μάτι …Δεν θα μας φαινόταν παράξενο να μάθουμε κάποτε στο μέλλον ότι εκείνη η εκατόμβη νεκρών ήταν μία τεράστια ανθρωποθυσία, για να μπορεί να δρομολογηθεί στη συνέχεια η «θυσία» τού ίδιου του λαού. Είτε όμως προκάλεσαν την τραγωδία οι ίδιοι είτε απλά την εκμεταλλεύτηκαν, εκείνοι οι νεκροί τούς δίνουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν σαν «ασήμαντη» την καταστροφή τής φύσης και των ανθρώπινων περιουσιών…

Το θέμα είναι ότι —για να συνεχίσουμε την ανάλυση— από τη στιγμή που βρέθηκε το «modus operandi» στη διαχείριση της καταστροφής, ήταν θέμα χρόνου να επαναληφθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα …Ο κύβος είχε πλέον ριχθεί. Από τη στιγμή που τη «γλίτωσαν» στα Γεράνια, ήταν θέμα χρόνου να επαναλάβουν το «κόλπο» στην πολύ πιο επικίνδυνη γι’ αυτούς Πάρνηθα …Απλά πράγματα …Αν οι προηγούμενες μεγάλες πυρκαγιές αφορούσαν το νότιο «τόξο» που περιβάλει την πρωτεύουσα, τι απομένει για να κλείσει ο «κύκλος»; …Το βόρειο «τόξο» που περιβάλει τη χερσόνησο της Αττικής …Μετά τα Γεράνια όρη τού νότιου «τόξου» είχε φτάσει η ώρα τής Πάρνηθας και βέβαια και της Εύβοιας και άρα του βόρειου «τόξου».

Μέχρι εδώ αντιλαμβανόμαστε ότι ο κύριος και αποκλειστικά υπεύθυνος της σημερινής τραγωδίας είναι ο Μητσοτάκης …Αυτός, ο οποίος έπαιρνε όλες τις αποφάσεις, οι οποίες οδηγούσαν στην πύρινη τραγωδία και έκαναν αυτήν την τραγωδία οικονομικά εκμεταλλεύσιμη για τα μεγάλα συμφέροντα. Αυτός —απολύτως συνειδητά— άφησε τους πολίτες απροστάτευτους στην πύρινη λαίλαπα. Δεν έπρεπε κανένας να μπορεί να εμποδίσει αυτήν την «οικοπεδοποίηση» και ο Μητσοτάκης φρόντισε να μην μπορεί να το κάνει κανένας …Όχι η κρατική πυροσβεστική, αλλά ούτε καν οι τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι θα αγωνίζονταν για τις ζωές τους και τις περιουσίες τους. Η μεθόδευση δεν είναι δύσκολη για τον Πρωθυπουργό τής χώρας. Όταν αποφάσισε ότι χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν για την πυροπροστασία, στην πραγματικότητα αποφάσιζε για την πύρινη καταδίκη αυτών των περιοχών. Η φωτιά έλυνε όλα τα «προβλήματα» των επενδυτών —και του ιδίου— και ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί ως η βασική παράμετρος της τραγικής «εξίσωσης».

Ο Πορτοσάλτε έβλεπε καμένο σπίτι και ρωτούσε αν είναι ασφαλισμένο - Η  κατακραυγή στο Twitter - 21.05.2021, Sputnik Ελλάδα

Όμως, αυτή η απόφαση δεν αρκούσε από μόνη της, για να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός. Έπρεπε να ελεγχθούν τα ΜΜΕ στις αντιδράσεις τους. Δεν μπορείς —επειδή σου αρκούσε στην «πρόβα» των Γερανίων— να αρκεστείς στη συνεργασία ενός Πορτοσάλτε, ενός Ευαγγελάτου ή ενός Καμπουράκη. Η καταστροφή μιας τέτοιας κλίμακας θα κατεβάσει στρατιές δημοσιογράφων στους δρόμους και αυτά που θ’ ακουστούν δεν «φιλτράρονται», χωρίς να ελέγχεται ο καθένας απ’ αυτούς …και αυτό γίνεται μόνον με τον απόλυτο έλεγχο της εργοδοσίας τους, και άρα των ιδιοκτητών των ΜΜΕ. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν απαραίτητη η πρωτοφανής, παράνομη και αναίτια χρηματοδότηση των ιδιωτικών ΜΜΕ και μάλιστα την ίδια στιγμή που —λόγω «κλιματικής αλλαγής»— όχι μόνον δεν αυξήθηκαν τα κονδύλια για την αντιπυρική άμυνα, αλλά αντίθετα μειώθηκαν.

Ήταν απολύτως δεδομένο, δηλαδή, ότι πριν το γενικό έναυσμα της γενικής καταστροφής θα δίνονταν χρήματα στα ΜΜΕ. Το τελευταίο πράγμα, που ήθελε ένας τέτοιος διεφθαρμένος ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ήταν να τον κρίνουν οι δημοσιογράφοι από τα μέτωπα των πυρκαγιών, τα οποία θα γίνονταν τόποι μαρτυρίου …Δεν έπρεπε τα ΜΜΕ ν’ αφήνουν τους αγανακτισμένους πολίτες να τον βρίζουν …Δεν έπρεπε ν’ αφεθεί η δημοσιογραφική έρευνα να «σκαλίζει» ανεξέλεγκτα τα μυστικά τού σχεδιασμού …Να πηγαίνουν οι δημοσιογράφοι στα λιμάνια και να δείχνουν τις γερμανικές ανεμογεννήτριες να καταφτάνουν …Να ερευνούν την αδερφή του για τη σχέση της με τους «αιολικούς» επενδυτές …Να θυμούνται την άλλη αδερφή του για τη σχέση της με τον Χριστοφοράκο …Να κατηγορούν τη Γερμανία για την άρνησή της να βοηθήσει την Ελλάδα …Να θυμούνται τη φωτογραφία τού πατέρα του με τους ΝΑΖΙ, οι οποίοι ΕΠΙΣΗΣ είχαν ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ την Ελλάδα. Με τα ΜΜΕ απέναντί του ο Μητσοτάκης θα έφευγε νύχτα για Τουρκία, όπως είχε κάνει ο πατέρας του. Είδαμε να συμβαίνει τίποτε απ’ όλα αυτά; …Όχι βέβαια …Δεν το έκαναν οι δημοσιογράφοι, γιατί περίμεναν σαν τα κοπρόσκυλα τη «λεία» των 20 εκατομμυρίων.

Ποιος άλλος θα μπορούσε ν’ αντισταθεί στον σχεδιασμό αυτόν, ο οποίος είχε ως απώτερο και μοναδικό στόχο τη γενική καταστροφή; …«Ικανοί πυροσβέστες, πατριώτες πολιτικοί, απελπισμένοι πυρόπληκτοι» θα έλεγε κάποιος. Άρα; …Άρα, έπρεπε να ελεγχθεί η ηγεσία τής Πυροσβεστικής, η οποία θα επηρέαζε την απόδοση της υπηρεσίας …Έπρεπε να ελεγχθεί η ηγεσία τής Αντιπολίτευσης, η οποία θα προσπαθούσε πολιτικά να κάνει ζημιά στον Πρωθυπουργό …Έπρεπε να ελεγχθεί η συλλογική αντίδραση των πυρόπληκτων μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Άρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε εξ’ αρχής να μπορεί να προστατεύσει τον σχεδιασμό του επιχειρησιακά, πολιτικά …και οικονομικά.

Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, ήταν εύκολη υπόθεση …Δεν τοποθετήθηκε τυχαία ο υπόδικος Κολοκούρης ως αρχηγός τής Πυροσβεστικής …Ο δήμιος του Ματιού, ο οποίος, αντί να βρίσκεται στη φυλακή, επιλέχθηκε από τον Μητσοτάκη να ηγηθεί τής Πυροσβεστικής εν μέσω της δήθεν «κλιματικής αλλαγής». Αυτός επιλέχθηκε απλά, για να μην κάνει τίποτε απολύτως …Ένας εκβιαζόμενος άνθρωπος, που με το νέο έγκλημα θα προσπαθήσει να εξαγοράσει την ατιμωρησία του για το προηγούμενο. Ο θλιβερός αυτός άνθρωπος, ο οποίος την ώρα της καταστροφής, αντί να βρίσκεται στα μέτωπα της φωτιάς —δίνοντας τη «μάχη» του—, περιφερόταν στα τηλεοπτικά κανάλια, για να δείχνει την ευγνωμοσύνη του στον Πρωθυπουργό. Είναι υποχρεωμένος να δείχνει μόνιμα αυτήν την ευγνωμοσύνη ο υπόδικος αξιωματικός, γιατί η αθώωσή του εξαρτάται από τη δυνατότητα του Πρωθυπουργού να βάλει κάποια «Σακελαροπούλου» τού μέλλοντος να τον δικάσει και να τον αθωώσει.

Μαζί του επικεφαλής —και άρα υπεύθυνοι για τη σωρεία των λαθών, που έκαψαν στην κυριολεξία την Ελλάδα— είναι οι επίσης υπόδικοι Χαράλαμπος Πιόνης και Χρήστος Λάμπης. Αυτοί αποφάσισαν να μην «πετάει» τίποτε επάνω από την Εύβοια, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι η φωτιά θα προλάβει να καταστρέψει τα πάντα. Ας ψάξει κάποιος τις πρωτοφανείς κι «ανεξήγητες» ευθύνες τής Πυροσβεστικής στη σημερινή καταστροφή και εύκολα θα φτάσει στην ηγεσία της και άρα στη «σοφή» επιλογή τής Μπίλντερμπεργκ να την τοποθετήσει στη θέση της …Η ηγεσία τής πυροσβεστικής ευθύνεται που πήρε τέτοιες διαστάσεις μια πυρκαγιά υπό συνθήκες άπνοιας …Η ίδια αυτή ηγεσία ευθύνεται για τα δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία περιφέρονταν άδεια και άρα αδύναμα να βοηθήσουν τους πολίτες …Η ίδια αυτή ηγεσία ευθύνεται για τα πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία «πάρκαραν» σε αυλές, για να προστατεύουν τις βίλες ή τα κλαμπ των διαπλεκομένων και των πολιτικών.

Το ίδιο εύκολος ήταν και ο πολιτικός έλεγχος του σχεδιασμού τής καταστροφής. Ποιον φοβόταν πολιτικά ο Μητσοτάκης; Ποιος θα μπορούσε θεωρητικά να τον οδηγήσει κατ’ ευθείαν στην παραίτηση; …Ο θεσμικός αντίπαλος μιας άχρηστης και προδοτικής Κυβέρνησης …Η αντιπολίτευση. Ποια αντιπολίτευση υπάρχει στην Ελλάδα; Η αντιπολίτευση του Alecsi, ο οποίος είναι ο πολιτικά υπεύθυνος της τεράστιας ανθρωποθυσίας στο ΜΑΤΙ; …Ο αριστερός Alecsi, με το «φτηνό» «παράπηγμα» στο Σούνιο; …Ο νεόπλουτος Alecsi, με τις ύποπτες συναλλαγές στο Παρίσι των Ρότσιλντ; …Ο Alecsi, με το πουλημένο δημοψήφισμα στους ίδιους δανειστές; Τι αντιπολίτευση να κάνει αυτός ο αγράμματος με τα εκατοντάδες θύματα που τον βαραίνουν στο Μάτι; Τι αντιπολίτευση να κάνει αυτός το τενεκές, ο οποίος μετέτρεψε τον εμπρησμό των δασών από κακούργημα σε πλημμέλημα; …Συνένοχος είναι και όχι πολιτικός αντίπαλος του «Πρωθυπουργού τής Μπίλντερμπεργκ» …Αυτός του πρόσφερε το «άλλοθι» των νεκρών και αυτός του πρόσφερε τη δυνατότητα εξεύρεσης συνενόχων με τον νόμο αυτόν, ο οποίος εξασφάλιζε την ατιμωρησία των εμπρηστών.

Τέλος, έπρεπε ο Μητσοτάκης να μπορεί να εξασφαλίσει το οικονομικό μέρος τής διαχείρισης της καταστροφής …Έπρεπε τ’ αφεντικά του να του εξασφαλίσουν τα χρήματα εκείνα, τα οποία είχε ανάγκη η διαχείριση της επόμενης ημέρας, προκειμένου να κλείσουν κάποια στόματα που διαμαρτύρονταν. Τότε —ως εκ θαύματος— εξασφαλίστηκαν 500 εκατομμύρια ευρώ …Η χρεοκοπημένη Ελλάδα «βρήκε» μισό δις ευρώ για τους πυρόπληκτους …Αυτοί, οι οποίοι «δεν έβρισκαν» μερικά εκατομμύρια, για να θωρακιστεί η χώρα απέναντι στις πυρκαγιές, «βρήκαν» μισό δις ευρώ, για ν’ αποζημιώσουν τα θύματά τους. Για ν’ αποζημιώσουν τους πυρόπληκτους, τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν, «βρήκαν» ένα ποσό, που, εάν το δαπανούσαν στην πρόληψη, ΔΕΝ θα υπήρχαν ΠΟΤΕ πυρόπληκτοι.

Με βάση όλα αυτά που λέμε, ο Μητσοτάκης όχι μόνον δημιούργησε τις συνθήκες για να υπάρξει σίγουρη πυρκαγιά, αλλά έλεγχε και όλους εκείνους τους παράγοντες, οι οποίοι θα μπορούσαν είτε να ακυρώσουν τον σχεδιασμό του είτε να τον κατηγορήσουν εκ των υστέρων γι’ αυτόν. Ταυτόχρονα γνώριζε ΠΟΥ θα εκδηλωνόταν αυτή η καταστροφή στον μέγιστο βαθμό. Τι απομένει, δηλαδή, για ν’ αποδειχθεί η συνενοχή του στο μεγαλύτερο έγκλημα των τελευταίων δεκαετιών; …Μένει ν’ αποδειχθεί ότι γνώριζε και το ΠΟΤΕ αυτή θα εκδηλωθεί …Γνώριζε όχι μόνον ότι θα υπάρχει τεράστια καταστροφή λόγω της πυρκαγιάς, αλλά και το πότε αυτή θα εκδηλωθεί. Είναι προφανές ότι είχε υπόψη του ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, εφόσον είναι σίγουρο ότι γνώριζε πότε θ’ άρχιζαν να καταφτάνουν τα πλοία με τον γερμανικό «εξοπλισμό».

Άρα, τι απομένει, για ν’ αποδείξουμε πως όχι απλά συμμετείχε ενεργά, αλλά πρωταγωνίστησε στο μεγαλύτερο έγκλημα της Μεταπολίτευσης; …Να αποδείξουμε ότι αυτός ο ΙΔΙΟΣ έδωσε το «σύνθημα» για το έγκλημα. Αυτήν την απόδειξη μας τη δίνει η ανακοίνωση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ. Προφανώς γνώριζε πότε θα είχε ο ίδιος και τα αφεντικά του ανάγκη από την προστασία των ΜΜΕ και άρα πότε θα έθετε υπό την «ομηρία» του τα ΜΜΕ …Πότε θα τα έβαζε να τον προστατεύουν, ξοδεύοντας άπειρο κρατικό χρήμα. Αυτό σημαίνει ότι γνώριζε το ακριβές χρονοδιάγραμμα ενός εγκλήματος και αυτό μπορεί να το γνωρίζει μόνον ένας συνένοχος εγκληματίας.

Από εκεί και πέρα η άμεση εμπλοκή του στο έγκλημα αποδεικνύεται και απ’ όλες τις παράπλευρες περίεργες —αλλά αλληλοϋποστηριχτηκές— συμπεριφορές, οι οποίες συνήθως εκδηλώνονται μεταξύ των συνενόχων. Για ν’ αποκλειστεί η περίπτωση μιας «διαβολικής» σύμπτωσης, αναζητάς στα δευτερεύοντα στοιχεία την επιβεβαίωση της αρχικής υπόθεσης. Ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε πως ήταν «σύμπτωση» η ανακοίνωση της χρηματοδότησης των ΜΜΕ με τη μεγάλη πυρκαγιά, αυτό δεν το επιβεβαιώνουν τα παράλληλα γεγονότα. Στην περίπτωσή μας, λοιπόν, αποδεικνύεται η ενοχή του από την απόλυτη ευθυγράμμιση μεταξύ δωροδοτών και δωροληπτών …Μεταξύ εκβιαστών και εκδικαζομένων …Μεταξύ των Προδοτών ηγετών και των «ελεγκτών» τής τέταρτης εξουσίας …Μεταξύ Μαξίμου και τηλεοπτικών καναλιών.

Εκ των υστέρων —και άρα με απόλυτη ασφάλεια—, κρίνοντας τις συμπεριφορές τους, μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπήρχε υπόγεια «γραμμή» συνεννόησης μεταξύ τους. Πολύ πριν «τάξει» στα ΜΜΕ τα εκατομμύρια, είχαν συμφωνήσει σ’ αυτό, το οποίο προηγουμένως αναφέραμε ως «modus operandi» …Είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους και είχαν αναπτύξει από κοινού ένα σχέδιο κοινής δράσης. Ο «Πρωθυπουργός τής Μπίλντερμπεργκ και της Φάιζερ» είχε έρθει σε επαφή με τους «διψασμένους» για χρήμα εκδότες και καναλάρχες, προκειμένου να εξασφαλίσει την προσωπική του άμυνα και βέβαια την άμυνα των σχεδιασμών των αφεντικών του …Έπρεπε τα ΜΜΕ —«μπουκωμένα» με κρατικό χρήμα— να τον προστατεύσουν ως πρόσωπο και ταυτόχρονα να μην απειλούν τον σχεδιασμό, ο οποίος έκανε τη φωτιά χρήσιμη για τ’ αφεντικά.

Εφόσον θεωρούμε ότι αυτοί οι συνένοχοι εγκληματίες βρίσκονταν σε συνεννόηση μεταξύ τους πριν την εκδήλωση των μεγάλων πυρκαγιών, θα πρέπει κάπου να φαίνεται ότι συνεργάστηκαν μεταξύ τους …Θα πρέπει να υπήρχε μια προεργασία στο προηγούμενο διάστημα …Θα πρέπει να είχαν δουλέψει το επικοινωνιακό κομμάτι, προκειμένου να βρεθεί μία κοινή «γραμμή» …Μία «γραμμή», η οποία θα επέτρεπε, αν όχι να βρεθεί ο Μητσοτάκης στο «απυρόβλητο», τουλάχιστον να μην είναι αυτές οι φωτιές μοιραίες για την πολιτική του ύπαρξη.

Το όλο θέμα λοιπόν γι’ αυτούς ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας και όχι η κατάσβεση της φωτιάς. Τι ψάχνουμε δηλαδή να βρούμε; …Κάτι το περίεργο ή το ιδιόμορφο, ώστε να καταλάβουμε ότι υπήρχε εξ’ αρχής ένα «σενάριο» μεταξύ των πολιτικών εγκληματιών και των ΜΜΕ …Κάτι, δηλαδή, το οποίο θα προερχόταν από μία «περίεργη» ή «πρωτοφανή» κυβερνητική επιλογή και το οποίο τα ΜΜΕ θα το έπαιρναν «αμάσητο» και θα το έκαναν «σημαία» τους, για να «σώσουν» τον διεφθαρμένο και ΠΡΟΔΟΤΗ Μητσοτάκη. Ποιο είναι αυτό το περίεργο, το οποίο επιβεβαιώνει ότι υπήρχε εξ’ αρχής «γραμμή», η οποία είχε δοθεί στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους από το Μαξίμου;…

…Η «γραμμή» ήταν να εστιάσουν στις ανθρώπινες απώλειες …Η «γραμμή» ήταν να κάνουν «σημαία» τους την «επιτυχία» των μηδενικών ανθρώπινων απωλειών. Όσο και να ψάξει κάποιος να βρει ανάλογες περιπτώσεις σε προηγούμενα έτη, δεν θα δει μια τέτοια συμπεριφορά των ΜΜΕ. Σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θεωρούσαν ως περίπου αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσε μια πυρκαγιά, την οποία την «περιμένουν» οι κάτοικοι, να απειλήσει ανθρώπινες ζωές …Ως εκ τούτου όλο το βάρος τής κριτικής των ΜΜΕ έπεφτε στις καταστροφές των περιουσιών των πολιτών και στις περιβαλλοντικές συνέπειες μιας μεγάλης οικολογικής καταστροφής. Ακόμα κι ένα σπίτι να καιγόταν, γινόταν πρώτη είδηση και μονοπωλούσε τις «εικόνες» από τα «μέτωπα» της φωτιάς …Ένα ελάφι να βρισκόταν απανθρακωμένο, θα «στοίχειωνε» το τηλεοπτικό τοπίο επί εβδομάδες ολόκληρες. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ζητούσαν παραίτηση υπουργών, αρχηγών και στο τέλος ανίκανων κυβερνήσεων.

Αυτήν τη φορά όμως τα ΜΜΕ στέκονταν «υπεράνω» υλικών καταστροφών και οικολογικών εγκλημάτων …Σπίτια καίγονταν κατά δεκάδες κι αυτοί «πανηγύριζαν» για τις μηδενικές ανθρώπινες απώλειες …Κοπάδια ελαφιών βρέθηκαν απανθρακωμένα και δεν συγκίνησαν κανέναν …Δεν τα έδειξαν καν στις τηλεοπτικές συχνότητες. Αυτό το «φρούτο» των μηδενικών ανθρώπινων απωλειών είναι καινούργιο και είναι το πληρωμένο «άλλοθι» των δουλικών τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Όλα αυτά τα πρωτοφανή, που είδαμε, ΔΕΝ έγιναν τυχαία και ΔΕΝ θα μπορούσαν να γίνουν τυχαία …Υπήρχε «γραμμή» …Τα ΜΜΕ είχαν πάρει εντολή για το πώς θα παρουσίαζαν την είδηση σε έναν λαό, ο οποίος ήταν απολύτως εξοργισμένος με την αθλιότητα και την ανικανότητα πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Εσκεμμένα λοιπόν —και εκ του πονηρού— οι καταστροφείς εστίασαν το ενδιαφέρον τους στις μηδενικές ανθρώπινες απώλειες.

Με τον τρόπο αυτόν κατάφερναν δύο πράγματα ταυτόχρονα: …Έδιναν τη δυνατότητα στα άθλια και πληρωμένα ΜΜΕ να δημιουργούν την ψευδαίσθηση κάποιας κυβερνητικής «επιτυχίας» επάνω σε μια καμένη-γη και ταυτόχρονα αδρανοποιούσαν την όποια προσπάθεια για αντιπολίτευση των «απέναντι». Τα ίδια τα ΜΜΕ με αυτήν την επιχειρηματολογία εξασφάλιζαν για τους εαυτούς τους τη δυνατότητα να παριστάνουν τους «φιλάνθρωπους» και ταυτόχρονα να μην επιτίθονται στον Πρωθυπουργό, εφόσον οι ευθύνες του είναι παντελώς ορατές.

Προσπάθησαν να βρουν έναν «χώρο», για να δείχνουν μια κυβερνητική «κινητικότητα» και «δράση», την ώρα που ο κυβερνητικός στόχος τής υπηρεσιακής «απραξίας» ήταν η μεγιστοποίηση της καταστροφής και άρα η μεγιστοποίηση των μελλοντικών ενεργειακών «οικοπέδων». Γι’ αυτόν τον λόγο επικεντρώθηκαν στις «εκκενώσεις» των απειλούμενων από τη φωτιά οικισμών …Για να δείξουν ότι σε ένα θέμα, το οποίο δεν αφορούσε την ίδια τη φωτιά αλλά αφορούσε τη ζωή των πολιτών, «υπήρχε μέριμνα» και «μεγάλο ενδιαφέρον» από τις αρχές. Για ποιον λόγο τόση βιασύνη στο θέμα αυτό; Αρκούσε απλά να πλησιάσει κάπου η φωτιά και αμέσως η «πολιτική προστασία» έστελνε εντολή εκκένωσης —και μάλιστα με την απειλή ωμής αστυνομικής βίας—; Για ποιον λόγο τόση βιασύνη; Για ποιον λόγο ανθρώπους, οι οποίοι απειλούνταν από τη φωτιά, τους απειλούσαν ακόμα και με την άσκηση ωμής αστυνομικής βίας;…

…Βλάκες ήταν οι άνθρωποι; …Πρώτη φορά έρχονταν αντιμέτωποι με το φαινόμενο της φωτιάς; Από τότε που υπάρχει ανθρώπινος πολιτισμός, υπάρχει και ο καταστροφικός παράγοντας της φωτιάς …Πού είναι το πρωτοφανές; …Αυτοί, οι οποίοι απειλούνταν από τη φωτιά, δεν θα απομάκρυναν μόνοι τους όλους τους ανήμπορους της κοινωνίας; …Οι δικοί τους άνθρωποι δεν ήταν αυτοί; …Τα δικά τους γυναικόπαιδα θα τα άφηναν μέσα στις φλόγες, για να σώσουν τοίχους και κεραμίδια; …Περίμεναν από τον Μητσοτάκη και τον Χαρδαλιά να λυπηθούν τους ανήμπορους; …Θα επέτρεπαν σ’ αυτά τα αναίσθητα κτήνη να επιδείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία για τους δικούς τους ανθρώπους απ’ ό,τι οι ίδιοι;…

…Κι όμως !!! …Αυτό παρουσίαζαν τα ΜΜΕ τής γκεμπελικής προπαγάνδας !!! Τα κτήνη έδωσαν εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί και τα ΜΜΕ στήριζαν την επιλογή αυτήν. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι —για το «καλό» μας— θέλουν να μας εμβολιάσουν αναγκαστικά, είναι αυτοί, οι οποίοι —και πάλι για το «καλό» μας— ήθελαν να εκκενώσουμε αναγκαστικά τα σπίτια μας …Επειδή εμείς είμαστε «βλάκες κι ανεύθυνοι» κι αυτοί είναι «έξυπνοι κι υπεύθυνοι». Την ίδια αστυνομία, που απειλεί τον κόσμο για τα εμβόλια, χρησιμοποίησαν και στις φωτιές …Την παντελώς αχρείαστη για την πυρόσβεση αστυνομία, η οποία εξελίσσεται στο πιο πιστό «εργαλείο» τού ηλίθιου δικτάτορα …Την αστυνομία αυτή, η οποία ανάγκασε έναν τοπικό παράγοντα ν’ αναρωτηθεί δημοσίως, «γιατί, ενώ ζητά πυροσβέστες, του στέλνουν αστυνομικούς», οι οποίοι δεν χρησιμεύουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς;

Φωτιά στην Εύβοια: Μαίνεται ανεξέλεγκτη σε τρία μέτωπα – Μπαράζ εκκενώσεων  οικισμών | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γιατί όμως το έκαναν αυτό; Γιατί ήθελαν να εκκενωθούν οι οικισμοί; Γιατί να αφεθούν χωρίς καθόλου «άμυνα»; …Για να «πανηγυρίζουν» δήθεν για τις μηδενικές απώλειες και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσουν την καταστροφή που ευνοούσε τον σχεδιασμό τους …Να δώσουν αξία στα χρήματα που πήραν και θα τους επέτρεπαν την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος των αποκαταστάσεων των πληγέντων. Τους συνέφερε, δηλαδή, με τη χρηματοδότηση που είχαν εξασφαλίσει «έξωθεν», να διαχειριστούν άστεγους πληθυσμούς και να παριστάνουν τους γενναιόδωρους …Να διαχειριστούν μια κρίση ανάλογη της μεταναστευτικής, με εσωτερικούς «μετανάστες» λόγω των πυρκαγιών …Αυτό ήταν το ζητούμενο …Οι απείθαρχοι να τιμωρηθούν με απώλεια των εστιών τους …Οι πυρόπληκτοι να γίνουν μια κρίσιμη κοινωνική «μάζα», η οποία θα είχε «φλέγουσες» ανάγκες και η οποία θα τους έδινε έναν συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος βραχυπρόθεσμα όχι μόνον δεν θα τους απειλούσε, αλλά θα μπορούσε να τους αποδώσει και πολιτικό κέρδος.

Τραγωδία στο Μάτι: Αστυνομικοί είχαν βρει τον πρώτο νεκρό στις 19.40 το  απόγευμα της Δευτέρας

Αντιλαμβανόμαστε πως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει, εάν δεν υπήρχε η προηγούμενη για το έθνος μας τραυματική εμπειρία τού Ματιού. Όλα εκεί στηρίχθηκαν και ήταν εκ του πονηρού …ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, εφόσον οι περιπτώσεις δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους. Εκεί σκότωσαν τον κόσμο οι άχρηστοι και σημερινοί υπόδικοι, οι οποίοι τον οδήγησαν στον εγκλωβισμό …Εκεί κάηκαν άνθρωποι εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους, γιατί τα ίδια τα αστυνομικά όργανα τους οδήγησαν από τη λεωφόρο Μαραθώνος, όπου ταξίδευαν στα στενά και τα αδιέξοδα του χωριού …Εκεί κάηκαν ανύποπτοι παραθεριστές, γιατί δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως ότι έπρεπε να εκκενώσουν έναν χώρο αναψυχής …Εκεί κάηκαν παραθεριστές σε αφύσικα μεγάλη συγκέντρωση ανά τετραγωνικό, που θα μπορούσαν να είναι επιβάτες ενός φλεγόμενου πλοίου …Εκεί κάηκαν άνθρωποι, γιατί η τότε ηγεσία τής πυροσβεστικής δεν «καθυστέρησε» τη φωτιά και άρα δεν τους «έδωσε» χρόνο να διαφύγουν, θέτοντας τη διάσωσή τους σε πρώτη προτεραιότητα —καθώς είχε αλλού «υποχρέωση»—.

Τι σχέση έχει αυτή η κατάσταση με τις δασικές πυρκαγιές, οι οποίες απειλούν οικισμούς και δραστηριότητες μόνιμων κατοίκων; …Δασικές πυρκαγιές, οι οποίες «σέρνονται» με μια συγκεκριμένη και προβλέψιμη «λογική» και ταχύτητα και δίνουν στον κόσμο τη δυνατότητα να έχει πολλά σενάρια διαφυγής …ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ αυτά, τα οποία έγιναν στο ΜΑΤΙ σε τέτοιες πυρκαγιές, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !!! …ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ να εγκλωβίσεις τόσο κόσμο και να τον «κάψεις» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ —ακόμα και υπό την απειλή των όπλων— !!!  Όταν λοιπόν πανηγυρίζεις ότι δεν επαναλήφθηκαν αυτά τα πράγματα, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ !!! Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει ακόμα τελειώσει η δίκη για τα εγκλήματα των κρατικών αξιωματούχων σ’ εκείνη την περίπτωση. Εκεί υπήρχε ένα πολύ συγκεκριμένο έγκλημα, το οποίο ΔΕΝ έχει σχέση με τις συνήθεις ευθύνες μιας πυρκαγιάς …Ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, το οποίο μελετάται με τους όρους τής εγκληματολογίας και όχι ένα “έγκλημα”, εξαιτίας τής κακής διαχείρισης μιας φυσικής καταστροφής.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ΤΙΠΟΤΕ απ’ όλα αυτά, τα οποία διαδραματίστηκαν τότε, δεν έχει σχέση με τα όσα συνέβησαν σήμερα …Η γρήγορη εκκένωση που διέτασσαν αυτές τις ημέρες ήταν εντελώς παράλογη. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία όλου του κόσμου, που δεν αφήνεται ο κόσμος ν’ αγωνιστεί για να σώσει την περιουσία του …Να σώσει το σπίτι όπου κατοικεί …Να σώσει τη δραστηριότητα που τον ταΐζει …Να γίνει δηλαδή αυτό, το οποίο γίνεται πάντα και παντού …και γινόταν και στην Ελλάδα …Αυτό, το οποίο εισηγούνται ακόμα και οι ειδικοί …ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι είναι η πρώτη και πιο σκληρή «γραμμή» άμυνας κατά τής φωτιάς …Πιο σκληρή και πιο απρόσβλητη ακόμα κι απ’ τις ίδιες τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Άρα; …Άρα, ο Μητσοτάκης όχι μόνον γνώριζε αυτό το οποίο συνέβη πριν αυτό συμβεί, αλλά είχε σχεδιάσει και την επόμενη ημέρα του εγκλήματός του …Δεν γνώριζε μόνον για τον «φόνο», αλλά προετοίμασε και την κατάσταση, ώστε, μετά τη «διαφυγή» του, να διαχειριστεί ο ίδιος το «πτώμα». Γνώριζε τι θα γινόταν σε περίπτωση που οι κάτοικοι αρνούνταν τη γερμανική «πράσινη» ανάπτυξη, η οποία θα έκανε βαθύπλουτους όλους τους φίλους και κολλητούς τής οικογένειας Μητσοτάκη …Της οικογένειας του Αποστάτη, που, μετά την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, θα άλωνε και τη ΔΕΗ …Άλλη μία τεράστια λεία, για να γεμίσει το πορτοφόλι της…

…Μία λεία, την οποία διεκδίκησε απροκάλυπτα και με την κυνικότητα που διέκρινε πάντα την οικογένειά του. Αυτή η κυνικότητα αποκαλύπτεται σε όλες τις ενέργειές του. Γνώριζε ο Μητσοτάκης ότι θα ξεσπάσει πυρκαγιά σε όλα εκείνα τα μέρη, τα οποία ενδιέφεραν τους κολλητούς του και γι’ αυτό τη μεθόδευσε με την κακή πυροπροστασία τους. Γνώριζε ότι συνέφερε η μεγιστοποίηση της και γι’ αυτόν τον λόγο έδωσε εντολή για μαζικές εκκενώσεις οικισμών. Γνώριζε ΠΟΤΕ θα ξεσπάσει αυτή η πυρκαγιά και η απόδειξη αυτού ήταν η παντελώς παράνομη και καταχρηστική χρηματοδότηση των ιδιωτικών ΜΜΕ. Τέλος, γνώριζε και το πώς θα διαχειριζόταν την ανθρωπιστική κρίση που θ’ ακολουθούσε, προκειμένου να εισπράξει και πολιτικά κέρδη από το έγκλημά του.

Άρα, μέσω της ανάλυσης, καταλαβαίνουμε ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει μόνον πολιτικές ευθύνες …Έχει και ποινικές …Δεν έχει μόνον αφηρημένες πολιτικές ευθύνες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδοθούν στην ανεπάρκειά του και οδηγούν στο ανέξοδο πολιτικό του τέλος …Έχει και ποινικές ευθύνες, οι οποίες είναι συγκεκριμένες και οδηγούν στη φυλακή …Στη φυλακή πρέπει να κλειστεί ο Μητσοτάκης, εάν δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ στις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων για την αντιπυρική θωράκιση της χώρας εν μέσω της απειλητικής «κλιματικής αλλαγής» —στην οποία ο ίδιος πιστεύει—. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος στην εποχή τής πανδημίας ποινικοποίησε την «ανυπακοή» των πολιτών στην επιστήμη, θα πρέπει να μας εξηγήσει τον λόγο που δεν υπάκουσε ο ίδιος στις εισηγήσεις των επιστημόνων !!! Ο κοινός πολίτης απειλείται με φυλάκιση για κάτι, το οποίο αφορά την ασήμαντη κλίμακα του εαυτού του και δεν θα απειλείται ένας ηγέτης με φυλάκιση για μια ανυπακοή, η οποία απειλεί ολόκληρο τον λαό;

ΔΕΝ σταματούν όμως τα ερωτήματα προς τον Μητσοτάκη στο σημείο αυτό …Θα πρέπει να μας εξηγήσει και γιατί —και με ποια αιτία— αποφάσισε τη δεδομένη στιγμή να χρηματοδοτήσει τα ΜΜΕ !!! …Στη χρεοκοπημένη Ελλάδα, η οποία από τη φτώχεια της δεν προσλαμβάνει δασοπυροσβέστες για τον καύσωνα, «περίσσευαν» χρήματα για τον Αλαφούζο, τον Μαρινάκη και τον Βαρδινογιάννη, οι οποίοι κατά «σύμπτωση» είναι όλοι τους γόνοι παλαιών συνεργατών τού πατέρα του; …Δεν πρέπει να μας εξηγήσει με βάση ποια επιστημονική μελέτη και ποια υπηρεσιακή εισήγηση «πριμοδότησε» την ταχεία εκκένωση των απειλούμενων οικισμών; …Δεν πρέπει να μας εξηγήσει τον λόγο που δεν υπήρχαν τα λίγα χρήματα για τη χρηματοδότηση της αντιπυρικής άμυνας και βρέθηκαν τα δις για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων; …Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος τού κόσμου ο Πρωθυπουργός σε μια τέτοια κατάσταση θα ετοίμαζε βαλίτσες διαφυγής από τη χώρα…

 

Η φωτιά,

η οποία ξεκίνησε στη Βαρυμπόμπη,

πρέπει να «κάψει» το σαθρό πολιτικό σύστημα !!!

Τι πρέπει να κάνει ο κόσμος; …Κατ’ αρχήν να συνειδητοποιήσει πως ΔΕΝ είναι τόσο αδύναμος όσο θέλουν τα σκουπίδια τής Μπίλντερμπεργκ να τον κάνουν να αισθάνεται …και βέβαια να πιστεύει. Έχει τη νομική δυνατότητα να επιβάλει την πολιτική τής αρεσκείας του και έχει τη δυνατότητα να ακυρώνει πολιτικές άνωθεν επιβεβλημένες —όπως οι σημερινές—. Αυτό, το οποίο πρέπει να κάνει τώρα, είναι να ακυρώσει την ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Είτε μαζεύοντας υπογραφές, προκειμένου να επιβάλει έναν δικό του «νόμο» είτε ζητώντας δημοψήφισμα για καίρια θέματα.

Το πρώτο, που πρέπει να γίνει, είναι ν’ «ακυρωθεί» ο νόμος αυτός, ο οποίος έκανε την εθνομηδενίστρια και κομμουνίστρια Σακελαροπούλου Πρόεδρο της Δημοκρατίας …Να απαιτήσει ο κόσμος με τις διαδηλώσεις του, τις υπογραφές του και τελικά με μία δημοψηφισματική ψήφο την αλλαγή τού νόμου αυτού, ο οποίος επιτρέπει την εγκατάσταση αιολικών «πάρκων» σε αναδασωτέες περιοχές …Πρέπει να ακυρωθεί δηλαδή ο λόγος για τον οποίο η πυρκαγιά είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» για τη Διαπλοκή …τους Γερμανούς …και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Αν ο κόσμος καταφέρει και κάνει μη αποδοτική την πυρκαγιά για τους διαπλεκόμενους, το αμέσως επόμενο που πρέπει να κάνει είναι να τους καταστρέψει τους ίδιους …Να τους στερήσει την όποια ανταγωνιστικότητα έχουν, για να πάψουν να υπάρχουν ανάμεσά μας ως ένας μόνιμος κίνδυνος. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι το «λουκέτο» τής Πτολεμαΐδας τούς δίνει την όποια ανταγωνιστικότητα μπορεί να έχουν, πρέπει να τη χάσουν με την επαναλειτουργία της. Από τη στιγμή που το «λουκέτο» τής Πτολεμαΐδας έκαψε τη χώρα, είναι βέβαιο ότι αυτό θα συνεχίζει να την «καίει» μέχρι να βολευτούν τα αφεντικά τού Μητσοτάκη …Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει ο κόσμος να ζητήσει μαζικά την επαναλειτουργία των εργοστασίων της.

ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, γιατί όλοι αυτοί οι προδότες —και προκειμένου να στερήσουν αυτήν την επιλογή από τον λαό— έχουν σκοπό να «σκυλεύσουν» τα εργοστάσια και να τα εξουδετερώσουν πλήρως …Έχουν σκοπό να τα καταστήσουν μη-λειτουργικά όμοια με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το αντίστοιχο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στο Βασιλικό τής Κύπρου. Αυτοί είναι σε θέση να αφήσουν αφύλακτες τις εγκαταστάσεις και να ενθαρρύνουν τους αθίγγανους να τα διαλύσουν όλα και να τα πουλήσουν για μέταλλα. Τώρα, που η ίδια η Γερμανία «επιστρέφει» στον λιγνίτη, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ να το επιδιώξει και η Ελλάδα !!!

Είναι αυτοκτονικό για μια Ελλάδα, η οποία πρακτικά βρίσκεται υπό καθεστώς χρεοκοπίας, να θυσιάσει μια βιομηχανική εταιρεία αμύθητης αξίας. Δεν θυσιάζουν τίποτε οι πάμπλουτοι Γερμανοί κι αναγκάζουν την «Ψωροκώσταινα» να θυσιάζει το «διαμάντι» τού βιομηχανικού της «στέμματος»; Περιβαλλοντικό πρόβλημα ΔΕΝ υπάρχει με την κατανάλωση λιγνίτη σε μια Ελλάδα με μηδενική σχεδόν βιομηχανική δραστηριότητα και η οποία σχεδόν ΔΕΝ παράγει τίποτε και άρα ΔΕΝ μολύνει σχεδόν καθόλου το περιβάλλον …Όταν ΔΕΝ έχει πρόβλημα η θηριώδης βιομηχανικά και απόλυτα μολυσματική Γερμανία να χρησιμοποιεί τον λιγνίτη, πώς είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα η Ελλάδα;

Πρέπει να απαιτήσει ο κόσμος να μπουν εισαγγελείς στην υπόθεση των ανεμογεννητριών και να ερευνήσουν την υπόθεση, προκειμένου ν’ αποκαλύψουν όλο το «παρασκήνιο» που τις αφορά …Να βρουν ύποπτες σχέσεις και δοσοληψίες μεταξύ προσώπων, οι οποίες ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν …Να πάνε οι εισαγγελείς στα λιμάνια, όπου καταφτάνουν τα καράβια με τις ανεμογεννήτριες και να ελέγξουν τα χαρτιά που τις συνοδεύουν …Να δούνε πότε έγιναν οι παραγγελίες τους σε σχέση με τη φωτιά …Να δούνε ποιοι —και βάση ποιων υπολογισμών— έκαναν τις συγκεκριμένες παραγγελίες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο …Να δούνε για πού προοριζόταν αυτές οι γεννήτριες με βάση των προ-καταστροφής αναγκών των «παραγωγών» ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης, πρέπει να διερευνηθεί η σχέση των μελών τής οικογένειας Μητσοτάκη με τις γερμανικές εταιρείες παραγωγής ανεμογεννητριών και τους τοπικούς διαπλεκόμενους «ηλεκτροπαραγωγούς». Να διερευνηθεί, για παράδειγμα, εάν η αδερφή του Αλεξάνδρα διαχειρίζεται «μαύρα» ταμεία, προκειμένου να «πείσει» τοπικούς παράγοντες να άρουν τις διαφωνίες τους για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα μέρη τους …Ποιους πλησιάζει η αδερφή του, για να τους πείσει ότι δεν είναι «σατανικές» οι ανεμογεννήτριες; …Τους «ψεκασμένους», όπως υπονοεί ο αδερφός της; …Αυτούς προσπαθεί να «εξορκίσει» η πρέσβης των γερμανικών συμφερόντων στα καμένα; …Τους «ψεκασμένους» τούς «ψεκάζει» με μαύρο χρήμα, για να τους «επαναφέρει» στη λογική; …Δεν πρέπει να δούμε εάν ο νέος διαφθορέας «Χριστοφοράκος» έχει αλλάξει όνομα;

Δεν βλέπουμε τι άλλο μπορεί να σημαίνει το αντικείμενο της απασχόλησής της …Τι θα πει ΠΡΑΚΤΙΚΑ «προσπάθεια άμβλυνσης των διαφωνιών των τοπικών κοινωνιών». Όσο κι αν ο αδερφός της προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι οι «ανεμβολίαστοι» αντιδρούν στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, ΔΕΝ θα τα καταφέρει …Όσο κι αν ο γιος τού Αποστάτη προσπαθεί να διχάσει τον λαό σε «ψεκασμένους» και «υπεύθυνους», η αλήθεια της Διαφθοράς θα τον αποκαλύπτει …καί τον ίδιο καί την οικογένειά του. Είναι προφανές ότι δεν αντιδρούν μόνον οι «ανεμβολίαστοι» στην πολιτική των «αιολικών πάρκων» και γι’ αυτό «κονομάει» και η αδερφή του. Είναι προφανές ότι εκμεταλλεύεται το πολιτικό κεφάλαιο της οικογένειάς της και πλησιάζει «μητσοτακηκούς» παράγοντες και τους «χρυσώνει», για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών της. Μοιράζει μαύρο χρήμα και «τσεπώνει» και η ίδια τέτοιο …Η Διαφθορά σε όλο της το μεγαλείο και με την απόλυτη ταύτιση και Διαπλοκή με το πολιτικό σύστημα …Όλα μέσα στην ίδια «οικογένεια-συμμορία», η οποία μας «δουλεύει» με τα εμβόλια ακόμα και μπροστά στην εθνική αυτή τραγωδία, η οποία θα μας «στοιχειώνει» για τις επόμενες δεκαετίες.

Τέλος, να απαιτήσει ο κόσμος την επαναφορά τής θανατικής καταδίκης για ηγέτες, οι οποίοι πρόδωσαν τον λαό τους …Να επανέλθει η εσχάτη των ποινών για εθνικούς και κοινωνικούς εγκληματίες …Αν η οικογένεια Μητσοτάκη είναι υπεύθυνη για το σημερινό ΜΕΓΑ έγκλημα και την παράδοση της χώρας στα ξένα συμφέροντα, να κρεμαστεί σύσσωμη στην Πλατεία Συντάγματος …Αν, για τα κέρδη της, αποφάσισε να παραδώσει κράτος και λαό στις ορέξεις των ξένων «αρπακτικών», πρέπει να λάβει την τιμωρία που της αξίζει …Οι γόνοι τού παππού Βενιζέλου, ο οποίος πέθανε στο Παρίσι, γιατί, αν παρέμενε στην Ελλάδα, θα τον σκότωναν οι Έλληνες για την προδοσία του στη Μικρασιατική Καταστροφή …Οι γόνοι τού Μητσοτάκη, ο οποίος γλίτωσε τη θανατική ποινή ως δωσίλογος των Γερμανών στην Κατοχή, πρωταγωνιστώντας στην πρόκληση του Εμφυλίου. Αν μας τη γλιτώσει ο ηλίθιος γόνος, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας …Τρίτη και «φαρμακερή» για το σόι των γερμανόδουλων προδοτών !!! …Τρίτη και «φαρμακερή» για τη σατανική οικογένεια, η οποία θησαυρίζει μέσα από τις καταστροφές τού Ελληνισμού !!!

Η Ελλάδα πρέπει ν’ αναγεννηθεί μέσα από τις «στάχτες» της.

Η Ελλάδα είναι ο μυθικός «Φοίνικας», ο οποίος αναγεννιέται μέσα από τις φλόγες.

Ας γίνει αυτή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ καταστροφή μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία εθνικής ανασύνταξης.

…ΟΛΑ μπορούν να γίνουν, εάν το θέλει ο λαός !!!

…ΟΛΑ είναι δυνατά, όταν ο λαός αυτός είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

 

FAZ_about_firesY.Γ.

Ακόμα η ελληνική γη καπνίζει από το πρωτοφανές «ολοκαύτωμα» και την τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας και οι Γερμανοί σπεύδουν να «βοηθήσουν» τα τοπικά τους υποχείρια …Βοηθάνε την κυβέρνηση του γιου τού δωσίλογου Μητσοτάκη αλλά και του γιου τού δωσίλογου Πικραμένου …Η γερμανική «βοήθεια» έρχεται από την «Frankfurter Allgemeine Zeitung», ευθυγραμμισμένη απόλυτα με το «modus operandi» —που μπορεί και να σχεδιάστηκε στα υπόγεια της γερμανικής πρεσβείας— σχεδόν «πλέκει» το εγκώμιο του Κούλη …«Τα κατάφερε καλύτερα από τον προκάτοχό του» ζητωκραυγάζει η εφημερίδα των ΝΑΖΙ …«Μεγάλη η επιτυχία των έγκαιρων εκκενώσεων» θριαμβολογεί η φυλλάδα των ΟΥΝΝΩΝ. Τα πάντα δικαιολογούνται σε σχέση με το ΜΑΤΙ …Καμία αναφορά για τις τεράστιες καταστροφές …Καμία αναφορά για τις καταγγελίες των κατοίκων για τις γερμανικές ανεμογεννήτριες και άρα για τα γερμανικά συμφέροντα, τα οποία θα έπρεπε να τους αφορούν άμεσα …Οι ανθρώπινες ζωές τούς ενδιαφέρουν τους «ευαίσθητους» Γερμανούς …Οι ζωές των Ελλήνων, που πρόσφατα ο Πρόεδρος τους θεώρησε το θέμα τακτοποιημένο, εξαιτίας ενός λογαριασμού, που —αναλογικά— τη ζωή ενός Έλληνα την κοστολογούσε γύρω στα πενήντα σεντς …Έτσι βοηθάνε τα αφεντικά τους δωσίλογους και τους Προδότες που τους υπηρετούν …«Συγκινημένος» θ’ αναπαύεται ο Αποστάτης στον τάφο του, βλέποντας τους ΝΑΖΙ να σπεύδουν να βοηθήσουν την οικογένειά του …Μπράβο στην «Frankfurter Allgemeine Zeitung», η οποία υπηρετεί την αλήθεια με τον τρόπο που ξέρουν να κάνουν οι βάρβαροι !!!

…Όταν είσαι ηγέτης των Ελλήνων και σε βρίζουν όλοι οι Έλληνες

και σε επαινούν μόνον οι Γερμανοί, έχει κι αυτό τη σημασία του !!!

 

 

 

Share: