Οι «δανειστές» τής διεθνούς τοκογλυφίας

και οι ΝΑΖΙ της Γερμανίας

βρίσκονται πίσω από τα καταστροφικά «μέτρα» τής Πανδημίας.

 

Είναι σύνηθες στην αστυνομική έρευνα η ταυτοποίηση ενός εγκληματία να γίνεται από δευτερεύοντα στοιχεία και όχι απαραίτητα από την αναγνώριση του προσώπου του …Μία ιδιόμορφη σωματοδομή αποτελεί σίγουρη «περιγραφή» ενός υπόπτου …Μία αναπηρία, ένα σημάδι στο σώμα ή ένα τατουάζ αρκούν για μια ταυτοποίησή του. Γιατί τα λέμε αυτά; …Γιατί στην εποχή τής Πανδημίας και της τρομοκρατίας γύρω από τον μυστηριώδη Covid-19 βλέπουμε περίεργα πράγματα. Πέρα από το «ιατρικό» μέρος τού προβλήματος, το οποίο καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε, σήμερα —ως κοινωνία— διακρίνουμε μια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ «ιδιομορφία» των ανθρώπων που διαχειρίζονται την κρίση …Διακρίνουμε την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ πρακτικών, οι οποίες μας φαντάζουν οικείες …Σαν να τις έχουμε «ξαναζήσει». Έχοντας εμείς οι Έλληνες ζήσει μια τρομερή οικονομική κρίση —όπως αυτήν του 2008— ή ένα μεγάλο πολιτισμικό δίλημμά —όπως αυτό του «ατυχούς» Δημοψηφίσματος—, έχουμε αποκτήσει μια «εμπειρία» πάνω στη συμπεριφορά αυτών που στέκονται «απέναντί» μας.

Αυτό, λοιπόν, το οποίο πλέον είναι ευδιάκριτο ακόμη και στη σημερινή μεγάλη κοινωνική κρίση τής πανδημίας, είναι η «Προτεσταντική Λογική» στην αντιμετώπισή της. Βλέποντας δηλαδή τις πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος, μπορούμε —μέσω αυτών— να διακρίνουμε τις «ταυτότητες» εκείνων που τις μεθοδεύουν …Διακρίνουμε αυτούς, οι οποίοι «κρύβονται» πίσω από τις «μάσκες» τής «ευαισθησίας» και της «ευθύνης». Δυστυχώς, αυτό, το οποίο διαπιστώνουμε με απόλυτη σιγουριά, είναι τραγικό. …Πρωταγωνιστές είναι οι «Ανώτεροι», οι οποίοι δίνουν εντολές με τη σιγουριά αλάνθαστων «θεών» και απέναντί τους οι «Κατώτεροι», οι οποίοι πρέπει να τις ακολουθούν αναγκαστικά, ακόμα και υπό την απειλή τιμωρίας …Οι «Καλοί» και οι «Κακοί» …Οι «Υπεύθυνοι» και οι «Ανεύθυνοι» …Αυτοί, οι οποίοι δικαιούνται να σωθούν και οι άλλοι, οι οποίοι επίσης δικαιούνται να χαθούν …οι άλλοι, οι οποίοι πρέπει ν’ αναγνωρίσουν τα «λάθη» τους, για ν’ «απελευθερωθούν».Germany will keep in euro after Tsipras' U-turn

 Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε στην αστυνομική λογική τής «ταυτοποίησης». Όλα αυτά που ζούμε σήμερα μας φαίνονται οικεία, γιατί κάτι μας θυμίζουν. Ζούμε καταστάσεις, τις οποίες έχουμε ξαναζήσει σε ένα τρομακτικό déjà vu …Οι ίδιοι άνθρωποι πρωταγωνιστούν καί από τις δύο πλευρές τού νέου αυτού δράματος …Ίδιοι οι θύτες και ίδιοι και τα θύματα …Οι ίδιοι ΝΑΖΙ και δανειστές από τη μία πλευρά και ο ίδιος λαός απέναντί τους …Το ίδιο Βερολίνο, που δίνει εντολές και η ίδια Αθήνα, η οποία αναγκάζεται να υπακούσει. Αυτό, για κάποιον που έχει γνώσεις, είναι κάτι παραπάνω από προφανές, γιατί είναι απολύτως αναγκαίο γι’ αυτούς να το κάνουν. Είναι προφανές το γιατί εμπλέκονται με τόσο πάθος σ’ αυτήν την υγειονομικού τύπου κρίση …Δεν το κάνουν επειδή ενδιαφέρονται για την υγεία μας ή τη μακροημέρευσή μας …«Ίχνη» προσπαθούν να «σβήσουν» …Τα προηγούμενα εγκλήματά τους προσπαθούν να καλύψουν. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι με τις τεχνητές κρίσεις χρέους λεηλάτησαν τις εθνικές κοινωνίες των ελεύθερων πολιτών, τώρα προσπαθούν να τις ελέγξουν, μετατρέποντάς τες σε αχανή στρατόπεδα συγκεντρώσεως «ανεύθυνων κρατούμενων» …«Ανεύθυνων» ανθρώπινων όντων, οι οποίοι θα πρέπει να αποποιηθούν «οικειοθελώς» όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους και να αρκούνται στη βασική επιβίωση μέσω ενός επιδόματος ή του απλού «συσσιτίου» που έχει ανάγκη ένα «κατοικίδιο» για να επιζήσει … Απλά να επιζήσει, χωρίς καθόλου προσωπική ζωή και βέβαια δικαιώματα.

Περί αυτού πρόκειται. Τώρα, που «κάθισε» λίγο η «αντάρα» τού φόβου και του πανικού που προκάλεσε μια πανδημία, άρχισε να φαίνεται η αλήθεια …Η αλήθεια πίσω από την «αγωνία» όλων των πλουσίων και ισχυρών τής Νέας Τάξης να μας «σώσουν». Η πανανθρώπινη καταστολή και υποταγή ΟΛΩΝ των λαών στα «αφεντικά» είναι το πραγματικό ζητούμενο της πανδημίας. Μέσω του τρόμου προσπαθούν να ελέγξουν την κοινωνία και ν’ απομονώσουν όλους όσους θα στρέφονταν εναντίον τους …Να τους στοχοποιήσουν και με άλλοθι μια μέγιστη και βέβαια «αόρατη» κοινωνική απειλή να τους εξοντώσουν ηθικά …και, αν αυτό δεν φτάνει, να μην διστάσουν και στην επιλογή τής βιολογικής εξόντωσης. Με πρόφαση μια τεράστια υγειονομικής φύσεως παγκόσμια κρίση —την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν— κάποια ναζιστικά κτήνη προσπαθούν να μετατρέψουν τις ελεύθερες κοινωνίες σε φασιστικού τύπου στρατόπεδα συγκεντρώσεως, μέσα στα οποία δεν θα ισχύει κανένα ανθρώπινο δικαίωμα. Με τη δικαιολογία τού «επείγοντος» και της «έκτακτης ανάγκης» καταργούνται το ένα μετά το άλλο όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων.

Με γοργούς ρυθμούς μπαίνουμε σε μια επικίνδυνη φασιστική περίοδο, όπου καταστέλλονται όλες οι ατομικές ελευθερίες. Οι ΝΑΖΙ τής Νέας Τάξης αναλαμβάνουν μόνοι τους να «σώσουν» την παγκόσμια κοινωνία, όπως επιχείρησαν να το κάνουν επί Χίτλερ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χίτλερ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι ήθελε να καταστρέψει τον κόσμο …Να τον «σώσει» ήθελε …και αυτόν μιμούνται και οι επίγονοί του. Ως εκ τούτου επαναλαμβάνουν όλες τις γνωστές ναζιστικές πρακτικές, που αφορούν τα στρατόπεδα αυτά στη λειτουργία τους. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι εφεύραν το «μήνυμα» των ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως, είναι οι ίδιοι που θέλουν να περάσουν ένα ανάλογο μήνυμα στις σύγχρονες κοινωνίες. Κάποτε «διαμήνυαν» στους έγκλειστους των στρατοπέδων ότι «η δουλειά θα τους «απελευθερώσει»» και σήμερα —με ένα ανάλογο μήνυμα— δίνουν τον ίδιο «λυτρωτικό» ρόλο στον εμβολιασμό. Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ θα μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ, και αυτό είναι ένα «μήνυμα»-εντολή, το οποίο υπερέχει ακόμα και του Συνταγματικού Νόμου.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ πρακτικών …Μιλάμε για πρακτικές γνώριμες …Πρακτικές, τις οποίες τις έχουμε ξαναδεί από τους ίδιους ανθρώπους …Μιλάμε για την ίδια Μέρκελ ή τον ίδιο Σόιμπλε, τους οποίους γνωρίσαμε στην εποχή των απειλών και των εκβιασμών των Μνημονίων και οι οποίοι λειτουργούν και σήμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, γιατί «ανησυχούν» για την «επιβίωσή» μας. Κάποτε «ανησυχούσαν» για την «επιβίωση» της οικονομίας μας και τώρα «ανησυχούν» για την «επιβίωση» του ίδιου του λαού. Πριν από μερικά χρόνια αυτοί οι ΝΑΖΙ δανειστές με τη «βία» έβαλαν εμάς τους Έλληνες να παραδεχθούμε πως είμασταν «τεμπέληδες», για να μας «σώσουν» με τα δάνειά τους και τώρα με την ίδια «βία» μάς βάζουν να παραδεχθούμε πως είμαστε «ανεύθυνοι», όταν αρνούμαστε να σωθούμε με τα επίσης δικά τους εμβόλια. Οι Έλληνες, δηλαδή, εξακολουθούμε —και δικαίως— να «χρωστάμε» στους «ανώτερους» δανειστές μας …και, μέσω της «παραδοχής» των λαθών μας, υπάρχει —«μοναδική»— ελπίδα ν’ «απελευθερωθούμε».

Γι’ αυτόν τον λόγο μάς πιέζουν και όχι επειδή είναι ιμπεριαλιστές …Επειδή είναι «καλοί» άνθρωποι, που θέλουν το «καλό» μας …Επειδή είναι «καλοί» Προτεστάντες κι εμείς είμαστε «εκφυλισμένοι» και «πλανεμένοι» Ορθόδοξοι …Επειδή αυτοί «γνωρίζουν» κι εμείς είμαστε βυθισμένοι στην «άγνοια», είναι «αναγκασμένοι» ακόμα και να μας πιέζουν να δεχθούμε τα «δώρα» τους …Τα πανάκριβα «δώρα» τους, εφόσον, ως καλοί κι αυθεντικοί Προτεστάντες, δεν ξεχνούν να μας τα χρεώσουν κιόλας. Αυτοί είναι που μας πιέζουν σήμερα να εμβολιαστούμε μαζικά. Στην πραγματικότητα μας πιέζουν να υποταγούμε και ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ως έμπρακτη απόδειξη αυτής της υποταγής, έναν αμφιβόλου ασφάλειας εμβολιασμό …Μας πιέζουν να παραδεχθούμε πως είμαστε «ανεύθυνοι» και άρα δικαίως «νοσούμε», όταν παρακούμε τις εντολές τους. Αυτό είναι το τρομοκρατικό déjà vu, το οποίο καλούμαστε να ξαναζήσουμε. Οι ίδιοι πάλι «ανώτεροι» άνθρωποι κουνάνε τα «δάκτυλά» τους, προκειμένου να νουθετήσουν τους «άσχετους», τους «ανυπάκουους», τους «ασήμαντους» …τους «ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ».

Για να επιτύχουν ακόμα πιο εύκολα τον στόχο τους αυτόν, επαναλαμβάνουν όλες τις γνωστές πρακτικές των αγράμματων ΝΑΖΙ. Επιδίδονται σε ένα όργιο γκεμπελικών μεθόδων προπαγάνδας …Ένα όργιο φασιστικών αυθαιρεσιών, που στόχο έχει να μπερδέψει και να αποπροσανατολίσει τον άνθρωπο-θύμα. Για να επιτύχουν τον σκοπό τους, παραβιάζουν όχι μόνον τους κανόνες τής απλής λογικής, αλλά και τις έννοιες της ίδιας της γλώσσας που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι. Χρησιμοποιούν επιτηδευμένα με τον λάθος τρόπο όλα τα «ανώτερα», προκειμένου να εξαχθεί το αυθαίρετο και πολλές φορές παράλογο —αλλά επιθυμητό γι’ αυτούς— «συμπέρασμα» …Να «απελευθερωθούμε» μέσω της υποταγής …Να πονέσουμε φρικτά, για να μην μας φοβίζει ο πόνος …Να θυσιάσουμε την υγεία μας, για να μην αρρωστήσουμε …Να «πεθάνουμε», για να ζήσουμε !!!

Teachers Guide

Όλα αυτά, για να λειτουργήσουν, πρέπει να «προβάλλονται» σε ευδιάκριτα φαινόμενα μέσα στην κοινωνία …Πρέπει τα αγράμματα φερέφωνα των νεοταξιτών «Γκέμπελς» να εντοπίσουν τα βασικά ένστικτα τής κοινωνίας και εκεί να «χτυπάνε» …Να «φουντώσουν» τον φόβο των ανθρώπων για την τιμωρία ή τη λαχτάρα τους για λίγη εύνοια. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη πάντα τα προς αποφυγήν παραδείγματα …Τα ορατά απ’ όλους αρνητικά παραδείγματα …Να μπορεί να υπάρχει μια εύκολη αξιολόγηση των μαζών, η οποία θα οδηγεί σε μια συλλογική ανταμοιβή για τους «καλούς» και μια αντίστοιχη συλλογική τιμωρία για τους «κακούς». Οι «Εβραίοι», δηλαδή, πάντα χρειάζονται στους «Γκέμπελς». Πώς θα αισθάνεσαι ευνοημένος από τους ΝΑΖΙ, αν δεν βλέπεις «Εβραίους», οι οποίοι αποτελούν στόχους τους; Τους «Εβραίους» τού παρελθόντος τους αντικατέστησαν οι «ανεμβολίαστοι» του σήμερα. Αυτοί σήμερα πρέπει να εξαναγκαστούν να φορούν «μάσκες», όπως οι Εβραίοι φορούσαν στα πέτα τους τα άστρα τού Δαυίδ …Αυτοί πρέπει να «στιγματιστούν» και στη συνέχεια να «τιμωρηθούν» …Να μην αφήνονται αυτοί οι «κατώτεροι» «Εβραίοι» να μπαίνουν στα μαγαζιά των «ανθρώπων» …Να μην αφήνονται να ταξιδεύουν ελεύθερα, όπως οι υπόλοιποι «άνθρωποι» …Να μην προσλαμβάνονται στις επιχειρήσεις …Γι’ αυτόν τον λόγο είναι χρήσιμες οι «μάσκες», οι οποίες κάνουν ευδιάκριτο τον «αμαρτωλό» ανάμεσα σε «ευσεβείς» προς το σύστημα ανθρώπους.

Από εκεί και πέρα η άμυνά τους είναι η γνωστή των φασιστών …Η «φρέσκια» μανιχαϊστική λογική, η οποία μας «έρχεται» κατευθείαν από τη Βαβυλώνα …Η επένδυση στον διχασμό και η μόνιμη απειλή τής κοινωνικής σύγκρουσης …«Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας» …Όποιος δεν είναι μαζί μας, de facto δεν ανήκει στη «σωστή» πλευρά και άρα είναι «προβληματικός». Μέσα σ’ αυτήν τη φασιστική λογική τής «πάλης» μεταξύ «καλού» και «κακού» χρησιμοποιείται πάντα η πάγια τακτική των φασιστών …Τα στερεότυπα …Τα κλισέ, τα οποία ισοπεδώνουν τα πάντα και τους πάντες …Τα φασιστικά «μη επιχειρήματα», τα οποία «τσουβαλιάζουν» μαζικά τους ανθρώπους και τα οποία αναγκάζουν τον οποιονδήποτε διαφωνεί με τους φασίστες να προσπαθεί μάταια ν’ αποδείξει ότι δεν είναι «ελέφαντας» …Να μπορεί ο κάθε αγράμματος βλάκας φασίστας να «στέκεται» απέναντι ακόμα και στον πιο μορφωμένο και καλλιεργημένο άνθρωπο, χωρίς αυτός να χρειάζεται κάποιες γνώσεις ή κάποια μόρφωση …«Στέκεται» ως ζωντανός αντιπρόσωπος του «καλού», άσχετα αν δεν γνωρίζει ούτε στο περίπου τι υποστηρίζει …Να αποκαλεί ο τενεκές ακόμα και τον επιστήμονα «ψεκασμένο» και από γύρω του να τον «αποθεώνουν» οι «αγέλες» των ομοίων του …Να είναι έτοιμες αυτές οι «αγέλες» ακόμα και πέτρες να πάρουν στα χέρια, για να υπερασπιστούν τα «σωστά» και βέβαια τη γενική «σωτηρία» …Τη «σωτηρία» που απειλούν οι «απείθαρχοι».

Review: Art Under Attack | TotalPolitics.com Αυτός είναι ο στόχος τής συστηματικής «ετικετοποίησης» όλων αυτών, οι οποίοι στέκονται κριτικά απέναντι σ’ αυτά που οι «θεοί» προτείνουν …Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για οργανωμένο «τσουβάλιασμα». Οι άνθρωποι μοιράζονται σε «τσουβάλια» καλά ή κακά και ανάλογα πρέπει να λειτουργούν. Όποιος τους αμφισβητεί, παίρνει και μια «ετικέτα» τού «κακού» και μπαίνει στο αντίστοιχο «τσουβάλι» …Οι «συνωμοσιολόγοι» …Οι «ψεκασμένοι» …Οι «παλαβοί». Τέτοιοι ήταν αρχικά οι «Αγανακτισμένοι» των Μνημονίων, κατόπιν τέτοιοι έγιναν οι «αντιευρωπαϊστές» τού Δημοψηφίσματος και τώρα τέτοιοι γίνονται οι «αντιεμβολιαστές» τής Πανδημίας. Τίποτε απ’ αυτά δεν είναι τυχαίο. Όλη η τεχνογνωσία τού Μεσαίωνα περνά —μέσω των ΝΑΖΙ— στη σύγχρονη κοινωνία. Αυτό άλλωστε αποκαλύπτει και την ταυτότητα αυτών που μεθοδεύουν την τρομοκρατία τού λαού. Δεν μπορούν να κρυφτούν οι φασίστες τού Βερολίνου από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η διαχείριση της κρίσης. Ο φασισμός δεν έχει πολλές επιλογές σ’ αυτού του είδους τις καταστάσεις. Πάντα παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι και το οποίο είναι …το «κυνήγι των μαγισσών». Αλίμονο σε όποιον υποδείξουν οι φασίστες —στα στίφη των βάρβαρων— ότι αποτελεί «μάγισσα», η οποία «απειλεί» τον γενικό «Παράδεισο». Μελετημένα τα πάντα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τής εξουσίας …«Πέτρες» να υπάρχουν τριγύρω και οι τρομοκρατημένοι βάρβαροι είναι έτοιμοι να «λιθοβολήσουν» όποιον τους υποδείξουν οι «σωτήρες» τους …Όποιον «ανεμβολίαστο» τους υποδείξουν οι «τηλεσωτήρες» τους!!!

Με ντροπολογία η ασυλία στα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων - Jo Di

Επειδή βέβαια μιλάμε για σκουπίδια τού φασισμού, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι θρασύδειλοι …Επειδή στην άκρη του μυαλού τους βρίσκεται πάντα το ενδεχόμενο να «αποτύχουν», δεν θέλουν να ρισκάρουν να βρεθούν στην ανάγκη να πληρώσουν ακριβά τις αθλιότητές τους …Είναι οι «υπεύθυνοι», οι οποίοι αρνούνται τις ευθύνες τους. Γι’ αυτόν τον λόγο αυτοί, οι οποίοι λατρεύουν να παρακάμπτουν και να καταπατούν τον νόμο, θωρακίζονται με νόμο. Αυτοί, οι οποίοι μας «διατάζουν» —παραβιάζοντας κάθε έννοια νόμου κι ελευθερίας— είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν «ειδικούς» νόμους για την προσωπική τους ασυλία. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας επιβάλουν μαζικά να κάνουμε ενέργειες ακόμα και εις βάρος των εαυτών μας, είναι εκείνοι, που, όταν πάθουμε ζημιά και τους ζητήσουμε τον λόγο —επειδή ακριβώς υπακούσαμε στις εντολές τους—, θα μας μιλήσουν για την ατομική μας ευθύνη στην κακή απόφαση.

 «Τρίτη και φαρμακερή» λέει ο λαός μας και δεν πρέπει η εμπειρία του ν’ αμφισβητείται, όταν αυτή μετράει χιλιετίες «πορείας» μέσα στην ιστορία. Μας «δούλεψαν» με τα Μνημόνια και το επανέλαβαν στο Δημοψήφισμα. Σήμερα επιχειρούν να το κάνουν και με την Πανδημία, αλλά δεν θα τους «περάσει». Ο Ελληνισμός είναι πολύ σκληρός για να υποταχθεί στους νεόκοπους της ιστορίας. Ο Ελληνισμός είναι πολύ έμπειρος για να χάσει την τελική μάχη από τη γερμανική συμμορία τού Βερολίνου και της ΣΤΑΖΙ, που δεν μετρά ούτε έναν αιώνα ιστορίας. Τα παιδιά τού Χίτλερ θ’ ακολουθήσουν το πατέρα τους στον σκουπιδοτενεκέ τής ιστορίας. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Η ανθρωπότητα έχει πλέον «ενηλικιωθεί» και τα σκουπίδια τού φασισμού θα πρέπει να είναι έτοιμα να καταλήξουν εκεί όπου τους αξίζει …Θέμα χρόνου είναι !!!

Αφιέρωμα: Τι ήταν και τι ήθελαν οι Αγανακτισμένοι του 2011 - Skra punk

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα ξεκινήσει η «σπίθα», η οποία θα γίνει «πυρκαγιά» …και η οποία θα «κάψει» τη Νέα Τάξη των ΝΑΖΙ και των τοκογλύφων. Η αγανάκτηση των ΕΛΛΗΝΩΝ —εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων— θα προκαλέσει τη γέννηση ενός νέου «κύματος» ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ και αυτήν τη φορά το «κύμα» αυτό θα γίνει «λάβα», που θα τους καταπιεί όλους. Η εθνική καταστροφή, τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκληθεί μια γενική αντίδραση των ΠΑΝΤΩΝ. Τώρα δεν έχουν οι φασίστες τα περιθώρια να τοποθετήσουν τους προβοκάτορες ανάμεσα στους Έλληνες ή να στήσουν τους ροπαλοφόρους κομμουνιστές απέναντί τους. Ακόμα και με μια νέα φονική ΜΑΡΦΙΝ δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων …ΤΩΡΑ θα τελειώσει το ΕΡΓΟ …με ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

Share: