Αυτό, το οποίο συμβαίνει στην Ελλάδα, είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου …Δεν πρέπει να έχει συμβεί το ανάλογο σε καμία άλλη «ανεπτυγμένη» χώρα …Μας «δουλεύουν» «ψιλό γαζί» και δεν φοβούνται τίποτε. Οι ίδιοι άνθρωποι, με τον ίδιο τρόπο, εκτελώντας τις εντολές των ίδιων ξένων κέντρων εξουσίας, προδίδουν τον λαό, χωρίς να έχουν κανέναν ενδοιασμό για την ασφάλειά τους και καμία αμφιβολία για την επιτυχή κατάληξη του εγχειρήματός τους.

Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και Παπανδρέου, για τα προσωπικά τους συμφέροντα, συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ στην Κατοχή και, όταν έφτασε η ώρα τής τιμωρίας —με μια «ψευδοσύγκρουση» με το ΚΚΕ— σώθηκαν όλοι και «μάτωσε» μόνον ο προδομένος λαός.

Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και Παπανδρέου, για τα προσωπικά τους συμφέροντα, συνεργάστηκαν με τους Αμερικανούς για να μας οδηγήσουν στη Χούντα και, όταν έφτασε η ώρα —με μια «ψευδοσύγκρουση με το ΚΚΕ— σώθηκαν όλοι και «μάτωσε» μόνον ο προδομένος λαός.

Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και Παπανδρέου, για τα προσωπικά τους συμφέροντα, συνεργάστηκαν με τους Σιωνιστές τοκογλύφους, «καπελώνοντας» τη Μεταπολίτευση, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσουν στα Μνημόνια και, όταν έφτασε η ώρα τής τιμωρίας —με μια «ψευδοσύγκρουση» με το ΚΚΕ— σώθηκαν όλοι και «μάτωσε» μόνον ο προδομένος λαός.

«Δεκεμβριανά», «Πολυτεχνείο» ή «Μαρφίν» είναι «σκηνικά» τής ίδιας «παράστασης», που στόχο είχε να δαμαστεί ο λαός μετά από μια μεγάλη προδοσία και να σωθούν οι δοσίλογοι με τη συνεργασία των πληρωμένων χαφιέδων τού ΚΚΕ.

Σήμερα αυτή η «παράσταση» επαναλαμβάνεται κι απλά δεν ξέρουμε το νέο «σκηνικό» …Δεν ξέρουμε ποιοι φουκαράδες θα την πληρώσουν, για να «ξεπλυθούν» από τα εγκλήματά τους ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ διασωθέντες προδότες.

Όλα τα υπόλοιπα ήταν και παραμένουν ίδια …Απολύτως ίδια …Τραγικά ίδια !!!

Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και Παπανδρέου συνεργάζονται αυτήν τη στιγμή με όλους τους τους παραπάνω ξένους ιμπεριαλιστές, για να υποδουλώσουν ολοκληρωτικά τον λαό με το σημερινό νομοσχέδιο. ΚΑΙ ΠΑΛΙ το ΚΚΕ θα τους βοηθήσει σε μια νέα επανάληψη «εμφυλιοπολεμικής» σύγκρουσης.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ προδότες και πάλι θα προδώσουν χωρίς φόβο, γιατί το ΚΚΕ είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ έτοιμο να «καπελώσει» την αντίδραση του λαού. Την ώρα που θα πρέπει να βγει ο λαός στους δρόμους για ν’ αντιδράσει, θα μπει επικεφαλής το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ και θα «καπελώσει» την αντίδραση. Το παρακράτος των δοσίλογων, σε αγαστή συνεργασία με τους «ήρωες» του συνδικαλισμού, θα οδηγήσει τον λαό σε ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ αιματοβαμμένη και άρα «περήφανη» ήττα.

Υπό την προστασία τού παρακράτους θα βγουν στους δρόμους οι «ροπαλοφόροι» τού ΚΚΕ, οι οποίοι στη πραγματικότητα είναι πάντα «απέναντι» στον λαό και όχι απέναντι σ’ αυτούς, τους οποίους φαινομενικά έχουν ορίσει σαν εχθρούς.

Απλά πράγματα …Γι’ αυτόν τον λόγο σώθηκε το ΚΚΕ τη στιγμή που όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του πολιτισμένου κόσμου έχουν διαλυθεί. Οι ΗΠΑ και η Γερμανία έσωσαν το ΚΚΕ από τη διάλυση, για να το χρησιμοποιούν σ’ αυτές τις καταστάσεις …Αυτόν τον στόχο υπηρετούν οι ετήσιοι «στημένοι» αντιαμερικανικοί «ηρωισμοί» τής 17 Νοέμβρη …Ακόμα και με τις μάσκες τού κορονοϊού οι καραγκιόζηδες θα δώσουν την «παράσταση» του «ηρωισμού».

Όλα αυτά με τις «ευλογίες των ΗΠΑ, εφόσον αυτές έχουν κέρδος από τις «αντιαμερικανικές» αντιδράσεις. Όταν σε «βρίζει» ένας —πληρωμένος από εσένα τον ίδιο— σταλινικός φασίστας, τότε εύκολα παρουσιάζεσαι σε όλους τους άλλους σαν προστάτης τής δημοκρατίας …Αυτό είναι το όλο κόλπο. Τόσο η αμερικανική πρεσβεία όσο και η γερμανική έχουν τώρα τα μάτια τους στραμμένα στη μεγάλη «θεατρική σκηνή», που λέγεται «Πλατεία Συντάγματος». Την ώρα που ο Μητσοτάκης τής Μπίλντερμπεργκ θα «πολεμά» δήθεν τον Τσίπρα τού Ρότσιλντ, ο λαός θα «παγιδευτεί» έξω από τη Βουλή …Εκεί θα παιχθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ η «παράσταση» υποταγής τού ελληνικού λαού. Μετά τη λεηλασία τού δημοσίου κεφαλαίου —και με την κόπωση της καραντίνας να θολώνει τον νου—ήρθε τώρα η ώρα να μετακυλήσει το τελικό κόστος των Μνημονίων στον ίδιο τον λαό …Στον κατακτημένο και ταπεινωμένο ελληνικό λαό.

Δεν πρέπει λοιπόν να έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα περάσει το εργασιακό νομοσχέδιο. Κάποιοι θα συνεχίσουν τις πολιτικές τους καριέρες, αν καταφέρουν αυτά, τα οποία έχουν υποσχεθεί στα αφεντικά τους προεκλογικά …ΔΕΝ γίνεσαι Πρωθυπουργός αυτής της υποταγμένης χώρας, εάν δεν «δεσμευτείς» στα ξένα αφεντικά της. Θα περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, γιατί ήταν από τα «προαπαιτούμενα» για τις προσκλήσεις των «εκλεκτών» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Με τον τρόπο αυτόν οι αμετανόητοι δοσίλογοι επιβιώνουν οικογενειακώς μέσα στο χρόνο …Το ΚΚΕ είναι απλά το «εργαλείο» τους …Η «ασφάλειά» τους για την ύστατη ώρα, που θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα τής επιβίωσής τους …Αυτό, το οποίο θα χύσει το απαραίτητο αίμα, αν το απαιτήσουν οι ανάγκες τής «παράστασης».

Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και Παπανδρέου ΚΑΙ ΠΑΛΙ ελπίζουν ότι θα επιβιώσουν…

…Ο λαός ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα πληρώσει το τίμημα !!!

Όποιος δεν μαθαίνει από την ιστορία του, αναγκάζεται να την ξαναζήσει !!!

…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙ !!!

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: