Ζούμε πραγματικά μοναδικές στιγμές στην ανθρώπινη ιστορία. Ακόμα κι αν κάποιος δεν πιστεύει στις «Εσχατολογικές» Προφητείες ή τις θεωρίες συνωμοσίας, καταλαβαίνει ότι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια προς ένα τέλος …Ένα τέλος, το οποίο όλοι ευχόμαστε να μην είναι οριστικό και μοιραίο για την ανθρωπότητα. Πρωταγωνιστής σ’ αυτήν την ανεξέλεγκτη κατάσταση είναι το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, το οποίο είναι φανερό ότι τελεί σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Φαίνεται πως δεν υπάρχει μια οριοθετημένη και ως εκ τούτου «συμπαγής» στρατηγική για το μέλλον του και οι αποφάσεις του είναι του τύπου «να βγει η μέρα, κι αύριο βλέπουμε». Μιλάμε για ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ πράγματα για ένα σύστημα, το οποίο πρέπει —και μέχρι τώρα τα κατάφερνε— να «βλέπει» δεκαετίες —αν όχι αιώνες— «μπροστά» από τους κοινούς ανθρώπους και το οποίο σήμερα αγωνίζεται για την καθημερινή του επιβίωση.

Το σημερινό «μακελειό» στη Γάζα φαίνεται ότι αποτελεί συνέχεια της προβοκάτσιας που είδαμε να συμβαίνει έξω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Για λόγους τους οποίους θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε και ν’ αναλύσουμε, συνεχίζεται μια αιματηρή πολιτική, η οποία δείχνει δύο πράγματα …Δείχνει την ΑΠΕΧΘΕΙΑ της Νέας Τάξης για τη Δημοκρατία …και τον ΠΑΝΙΚΟ της! Απέχθεια για ένα πολίτευμα, το οποίο την αναγκάζει να υποταχθεί στη βούληση των πολιτών και πανικό πάνω στην προσπάθειά της να ακυρώσει τη βούληση αυτή, όταν αυτή για τον οποιονδήποτε λόγο εκδηλωθεί και δεν τη βολεύει. Καί στις δύο περιπτώσεις στις οποίες αναφερόμαστε έχουμε προσπάθεια ακύρωσης της βούλησης του λαού. Τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ισραήλ έγινε προσπάθεια ακύρωσης εκλογικών αποτελεσμάτων σε λαούς, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα εκλαμβάνονταν ως «ελίτ» τής σύγχρονης παγκόσμιας κοινωνίας.

Για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να δει συνολικά την κατάσταση και να μην παρασέρνεται από τις «ιαχές» των δολοφόνων και την «παραπληροφόρηση» των παγκόσμιων ΜΜΕ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ν’ αντιληφθεί τον λόγο που έφτασε το σύστημα της Νέας Τάξης να θίγεται από την εκλογικά εκφρασμένη «άποψη» των δικών του ανθρώπων, ώστε να βρεθεί στην ανάγκη να πρέπει να παρανομήσει για να την αλλάξει. Στην εποχή τού «δίπολου» με τον κομμουνισμό η κεντρική εξουσία τού Δυτικού Κόσμου δεν έφτανε ποτέ στο σημείο αυτό. Παρίστανε τον εγγυητή τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και της προόδου και οι πολίτες με τις ψήφους τους διατηρούσαν την ισχύ του, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να τους παρέχει αυτά που τους υποσχόταν. Το σύστημα εκείνης της εποχής δεν είχε ανάγκη να «χειραγωγεί» τις δημοκρατικές διαδικασίες με τόσο ωμό τρόπο …Ειδικά στα πιο ισχυρά κράτη.

Τα συλλογικά συμφέροντα αυτών των λαών —οι οποίοι συνδέονταν άμεσα με τους κυρίαρχους της ψυχροπολεμικής εποχής— ήταν αρκετά, ώστε να εξασφαλίζουν μόνιμα τα επιθυμητά αποτελέσματα με την απολυτότητα της συνέργειας των «συνενόχων». Σήμερα αυτό είναι προφανές ότι έχει αλλάξει. Η Νέα Τάξη και οι «εκλεκτοί» της απομονώθηκαν από το σύνολο των λαών. Οι εξουσιαστές της δεν ταυτίζονται με κάποιους συγκεκριμένους λαούς, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Δεν υπάρχουν πλέον συμπλέοντα συμφέροντα μεταξύ εξουσιαστών και κοινών πολιτών συγκεκριμένων λαών. Ο κατ’ όνομα μόνον πλέον «αμερικανικός» ιμπεριαλισμός ΔΕΝ «ευνοεί» τους Αμερικανούς. Η σιωνιστική παντοδυναμία σ’ αυτόν τον ιμπεριαλισμό ΔΕΝ «ευνοεί» τους Ισραηλίτες. Οι πλούσιοι και ισχυροί μέσα στη Νέα Τάξη δεν έγιναν μόνον πιο πλούσιοι και πιο ισχυροί από ποτέ, αλλά έγιναν και πολύ λιγότεροι …και το χειρότερο …έμειναν «μόνοι».

Ο σχεδιασμός έχασε βασικούς «πυλώνες» τής λειτουργίας του και σήμερα βρίσκεται στην κυριολεξία «μετέωρος». Αν υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι στον αντικομμουνιστικό Δυτικό Κόσμο τής ψυχροπολεμικής εποχής απόλυτα κυρίαρχοι ήταν οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές, αντιλαμβανόμαστε πως ήταν λογικό για τους ισχυρούς τής εποχής αυτής —και προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους— να έχουν δημιουργήσει ομόκεντρους κύκλους συμφερόντων με κάποιους συγκεκριμένους λαούς …Με τους δικούς τους λαούς. Δεν γινόταν διαφορετικά να ασκηθεί παγκόσμια εξουσία. Για τη σταθεροποίηση και λειτουργία τού σχεδιασμού τους είχαν ανάγκη τη βοήθεια των δικών τους λαών, προκειμένου να έχουν τη μαζικότητα που απαιτεί ο παγκόσμιος έλεγχος. Πρώτοι μεταξύ αυτών των προνομιούχων λαών —και άρα ο πρώτος των ομόκεντρων αυτών «κύκλων» τού υποτιθέμενου ελεύθερου δημοκρατικού κόσμου— ήταν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλίτες. Αυτοί ευνοήθηκαν πάνω απ’ όλους, γιατί αυτοί θα καλούνταν να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν ακόμα και με τη βία τον σχεδιασμό που βόλευε τα αφεντικά τους …αλλά και τους ίδιους…

…Υπήρχε κέρδος για τους λαούς αυτούς! Οι αμερικανοσιωνιστικός σχεδιασμός τής ψυχροπολεμικής εποχής έδινε δουλειά στους λαούς αυτούς …Τους εξασφάλιζε οικονομική ανάπτυξη …Προστάτευε τις επιχειρήσεις τους στο σύνολο των αγορών του κόσμου …Τους εξασφάλιζε προνομιακές χρηματοδοτήσεις, οι οποίες δημιουργούσαν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος των ανταγωνιστών τους …Προστάτευε την τεχνογνωσία τους, θεωρώντας την —κατά το δοκούν— στρατηγικό κεφάλαιο του ελεύθερου κόσμου …Τους παρείχε —μέσω μυστικών υπηρεσιών— πληροφορίες, οι οποίες «καπέλωναν» τους κοινούς ανταγωνιστές τους. Αμερικανοί και Ισραηλίτες προόδευαν αφύσικα χάση σ’ αυτές τις «πλάτες». Όλα αυτά ήταν ΚΕΡΔΗ για τους λαούς αυτούς …Κέρδη, τα οποία φαίνονταν στις πόλεις τους, στις γειτονιές τους, στα σχολεία τους και στα σπίτια τους …Κέρδη μεγάλα, τα οποία έμοιαζαν με «λείες» που μοίραζαν οι ισχυροί στους λαούς στους οποίους ανήκαν και οι ίδιοι.

ΗΠΑ και Ισραήλ υπερείχαν σ’ έναν κόσμο, ο οποίος πραγματικά έδινε μάχη για την επιβίωσή του. Τα μέλη αυτών των λαών ταξίδευαν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, καθώς ήταν γι’ αυτούς όχι μόνον μικρός, αλλά και φτηνός. Τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι αγωνίζονταν για την επιβίωσή τους, αυτοί —χάρη στα αφεντικά τους— απολάμβαναν τη γλυκιά «γεύση» τού κοσμοπολιτισμού. Όλο αυτό το λαμπερό «σκηνικό» των «πετυχημένων» λαών τής Δημοκρατίας και της Ελευθερίας είναι κάτι που πλέον δεν ισχύει. Με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν «καταργήθηκε» μόνον η έννοια του «ελεύθερου» Δυτικού Κόσμου, αλλά και όλα όσα συνδέονταν μ’ αυτόν κι αποτελούσαν βασικά στοιχεία τής λειτουργίας του …Στοιχεία, όπως η συνεργασία μεταξύ των «συνεταίρων» σ’ αυτήν την εξαιρετικά συμφέρουσα γι’ αυτούς κατάσταση. Προφανώς —και εξαιτίας τής απληστίας κάποιων, οι οποίοι δεν αρκούνταν από την έως τότε μοιρασιά— όλα αυτά άλλαξαν.

Στη μάχη για την πρωτοκαθεδρία και την απόλυτη εξουσία στον Δυτικό —και όχι μόνον— Κόσμο, Αμερικανοί και Σιωνιστές συγκρούστηκαν μεταξύ τους με νικητές τούς δεύτερους …Βιομήχανοι και τραπεζίτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με νικητές τούς δεύτερους. Αυτοί οι παντοδύναμοι Σιωνιστές είναι οι σημερινοί απόλυτοι κυρίαρχοι της Νέας Τάξης …Της Τάξης αυτής, η οποία ελέγχεται απόλυτα από τους Εβραίους τραπεζίτες τής Wall Street και τους Εβραίους «επενδυτές» και οι οποίοι έχουν στην κυριολεξία εξαγοράσει το σύνολο των Πολυεθνικών …και τώρα αγοράζουν κι ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στον τομέα τού real estate. Αυτοί οι κυρίαρχοι και άπληστοι Σιωνιστές δεν είναι όμοιοι με τους παλαιότερους Σιωνιστές. Παρ’ όλο που είναι Εβραίοι —παιδιά Εβραίων— δεν διαιωνίζουν τα πάγια εβραϊκά χαρακτηριστικά τους. Το μόνο χαρακτηριστικό που διατήρησαν ατόφιο είναι η απληστία τους!!!

Σε όλα τα άλλα είναι διαφορετικοί, και η διαφορετικότητα αυτή έχει την εξήγησή της …Δεν έχουν αναστολές μπροστά σε τίποτε και η ισχύς την οποία απολαμβάνουν —από τότε που γεννήθηκαν— τούς αφαιρεί τις πάγιες και αιώνιες φοβίες των ομοεθνών προκατόχων τους …Δεν έχουν μεγαλώσει σε γκέτο κι ούτε αγωνίστηκαν στο κοινωνικό περιθώριο για την επιβίωσή τους …Δεν νιώθουν ότι ανήκουν σε έναν «περιφερόμενο» λαό τού περιθωρίου, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορεί να υποστεί διώξεις και ως εκ τούτου πρέπει να φροντίζει για ένα plan-b εξόδου …Να φροντίζει να μην προκαλεί, για να έχει με το μέρος του λαούς «προστάτες» και να κρύβεται πίσω τους, όπως το έκαναν οι παλαιότεροι Εβραίοι με τους Άγγλους, τους Γερμανούς και στο τέλος με τους Αμερικανούς.

Οι σημερινοί Σιωνιστές γεννήθηκαν προνομιούχοι σ’ έναν κόσμο, ο οποίος —ακόμα και υπό την πίεση του νόμου— είχε μάθει να τους «σέβεται». Ζουν ως εκ γενετής προνομιούχοι σ’ έναν κόσμο ξένων, ο οποίος δεν τους ανήκει και μάλιστα είναι πολύ επικίνδυνος …Σ’ έναν κόσμο, ο οποίος απλά αναγκάστηκε με το στανιό να τους ανέχεται και τον οποίο είναι προφανές πως δεν τον έχουν «ζυγίσει» σωστά. Μεγάλωσαν, θεωρώντας σαν δεδομένα πράγματα, τα οποία δεν ήταν τέτοια. Επειδή ζούσαν σ’ έναν «ενοχικό» χριστιανικό κόσμο, νόμιζαν ότι αυτός θα τους «χρωστούσε» πάντα και ως εκ τούτου θα τους συγχωρούσε όλα τους τα λάθη …Λάθη, τα οποία στην αρχή ξεκίνησαν ως εξαιρέσεις που προέρχονταν από αφέλεια και στη συνέχεια, εξαιτίας τής απληστίας, έγιναν κανόνας.

Αυτοί λοιπόν οι Νεοσιωνιστές, οι οποίοι έγιναν άκοπα μεγιστάνες, χωρίς να ξέρουν τι μπορεί να συνεπάγεται αυτή η μοναδική στην ανθρώπινη ιστορία «επιτυχία» τους, σχεδίασαν τη Νέα Τάξη σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα, τα οποία είναι καθαρά χρηματοοικονομικά. Αυτοί είναι που μετακίνησαν —εντελώς «αυτοκτονικά» για τη Δύση— εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή στην Κίνα. Αυτοί είναι που μετέτρεψαν τη Δύση σε «καμένη» γη …Σε μια κοινωνία ανέργων πολιτών …Σε μια κοινωνία, η οποία στην κυριολεξία δεν μπορεί να επιβιώσει με τα δικά της «χέρια» …Σε μια κοινωνία, η οποία όλο και πιο πολύ τείνει στο «μοντέλο» τής Καλιφόρνιας …Ένα «μοντέλο», όπου ελάχιστοι άνθρωποι κατέχουν εξωπραγματικό πλούτο και ισχύ και οι υπόλοιποι, όταν δεν περιφέρονται ως άστεγοι στους δρόμους, επιβιώνουν στα όρια της εξαθλίωσης. Όμως, αυτή η πρωτοφανής για τα ιστορικά χρονικά υπερσυγκέντρωση πλούτου και ισχύος στα χέρια των κυρίαρχων Σιωνιστών, δεν μπορούσε να λειτουργεί αλά-καρτ …Ήταν θέμα χρόνου να συμπεριληφθούν ανάμεσα στα θύματά τους και οι ευνοημένοι τής προηγούμενης εποχής.

Αυτό ήταν και το χειρότερο που μπορούσαν να κάνουν, γιατί έχασαν τις συλλογικές τους άμυνες. «Απογυμνώθηκαν» από συνεταίρους και στην πραγματικότητα από συνενόχους. Απομακρύνθηκαν από τους λαούς τους και έμειναν μόνοι τους στα πολυτελή γραφεία τους, πλαισιωμένοι όχι από φανατικούς οπαδούς, αλλά από πληρωμένους μπράβους. Ξαφνικά οι κοινοί Αμερικανοί και οι Ισραηλίτες πολίτες θα έπρεπε να ζουν με τους δυσμενείς όρους, οι οποίοι ίσχυαν για όλα τα υπόλοιπα κράτη, τα οποία ήταν θύματα του ιμπεριαλισμού των ισχυρών. Ξαφνικά αυτοί οι «εκλεκτοί» λαοί τής ψυχροπολεμικής εποχής έγιναν κοινοί λαοί …Έγιναν εξίσου θύματα των «θηρίων» τής Νέας πλέον Παγκόσμιας Τάξης. Χάθηκε η προνομιακή μεταχείριση των λαών αυτών, οι οποίοι, εξαιτίας τής μεταχείρισης αυτής, στήριζαν με πάθος και βέβαια οικειοθελώς τον προηγούμενο σχεδιασμό.

Δεν έχει σημασία που οι Σιωνιστές —ακόμα και με τα αμερικανικά διαβατήρια— θα παρέμεναν κυρίαρχοί της …Σημασία έχει ότι αυτοί οι λαοί έπαυαν να είναι εκλεκτοί τους …Οι Σιωνιστές στρατηγικοί «σχεδιαστές», όπως ο Κίσινγκερ, η Ολντμπράιτ ή παλαιότερα ο Χόλμπρουκ, έγιναν «old fashion» …Είχαν πολλές εβραϊκές «μνήμες» και αυτό επηρέαζε τη σκέψη τους …Είχαν αναστολές και λειτουργούσαν περιοριστικά για τις φιλοδοξίες των Νεοσιωνιστών τύπου Ζούγκεμπεργκ, Λάρυ Πέιτζ, Μπριν, Μπουρλάς κλπ. …«Βιαστικών» Σιωνιστών, οι οποίοι, αφού έγιναν μεγιστάνες μέσα σε λίγους μήνες, θεώρησαν ότι μπορούν να γίνουν και «θεοί» μέσα σε λίγα χρόνια.

Αντί αυτά τα κοινά ανθρωπάκια να ευχαριστούν τον Θεό που έγιναν μεγιστάνες εξαιτίας των ιδιομορφιών ενός συστήματος, το οποίο μπορούσε ακόμα και την πιο ασήμαντη ιδέα να την κάνει χρυσοφόρο κεφάλαιο, θέλησαν να γίνουν οι ίδιοι «θεοί» …«Θεοί», που έγιναν άκοπα μεγιστάνες μέσα από κάποιο δωμάτιο των Κολεγίων ή κάποιο γκαράζ τού πατρικού τους σπιτιού και νόμιζαν ότι ο κόσμος τούς ανήκει …«Θεοί», που νόμιζαν ότι «βλέπουν» αυτά, τα οποία κανένας άλλος δεν «βλέπει», γιατί είναι …«κατώτερος» …«Θεοί», που νόμιζαν ότι τα «delete» που είχαν μάθει να κάνουν στους υπολογιστές τους μπορούν να τα κάνουν και μέσα στην κοινωνία, «διαγράφοντας» ανθρώπινες υπάρξεις. Αυτοί οι ερασιτέχνες —αλλά απόλυτα επικίνδυνοι— «θεοί», ήταν εκείνοι που σχεδίασαν τη σημερινή ανθρωποκτόνο Νέα Τάξη. Επειδή «έβλεπαν» αυτά, τα οποία κανένας άλλος δεν μπορούσε να «δει», αναζητούσαν ένα «software» για τον ιμπεριαλισμό πιο βολικό και αποδοτικό από το προηγούμενο. Επειδή δεν έζησαν στον πραγματικό κόσμο, για να γνωρίζουν τι αντέχει αυτός ο κόσμος ως «hardware», αναζήτησαν ένα «software» που να εξυπηρετεί τους ίδιους και δεν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αν το αντέχει ο κόσμος …πριν «κρασάρει» και τους «πλακώσει» και τους ίδιους.

Όλοι αυτοί —παρ’ ότι στη μεγάλη τους πλειοψηφία Αμερικανοεβραίοι— άφησαν έξω από τον σχεδιασμό τους τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ. Προφανώς έβλεπαν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα σ’ αυτήν την επιλογή και δεν προέβλεψαν εξαιρέσεις —και άρα επιπλέον κόστη— για τη δική τους ασφάλεια και βέβαια για την ασφάλεια του σχεδιασμού. Είναι προφανές πως, παρ’ όλη την καταγωγή τους, δεν βλέπουν με ιδιαίτερη συμπάθεια ούτε τους Αμερικανούς ούτε τους ίδιους τους Εβραίους …Αυτές οι σχέσεις τούς αφήνουν αδιάφορους, εφόσον δεν έχουν διαπαιδαγωγηθεί σε ένα περιβάλλον φόβου και απειλής, ώστε ν’ αναπαράγουν πάγιες συλλογικές συμπεριφορές και να επενδύουν σε εθνικές ή κοινωνικές συμμαχίες. Προφανώς έχουν αποφασίσει ότι τα συμφέροντά τους είναι «πάνω» από τέτοιου είδους «μικροαστικές σχέσεις», οι οποίες μόνον κόστος έχουν και κανένα κέρδος. Ως εκ τούτου επέλεξαν τους νέους συνεταίρους τους με κριτήρια τέτοια, τα οποία δεν είχαν σχέση με τα προηγούμενα εθνικά ή θρησκευτικά.

Συνοδοιπόροι όλων αυτών είναι πλέον μόνον οι όμοιοί τους. Οι νέοι εκλεκτοί τής Νέας Τάξης είναι οι «λαοί» αυτοί, οι οποίοι —παγκοσμίως πλέον— εξυπηρετούν τους Σιωνιστές που μονοπωλούν την εξουσία …Την παγκόσμια εξουσία …Οι «λαοί» των ομοίων τους …Οι «λαοί» των θαυμαστών τους …Αυτοί, τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν μέσα από τα Κολέγια ή τις Πολυεθνικές τους και οι οποίοι σήμερα απολαμβάνουν την εύνοιά τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη ανεξαρτήτου εθνικότητας …Όλοι στοιχισμένοι πίσω από τους «αμερικανοτραφείς» των πανάκριβων Κολεγίων …Ακόμα και η «πλέμπα» κάτι ιδιωτικών «υπόστεγων» στις «Μπανανίες» —που παριστάνουν τα Κολέγια— αυτούς «ακολουθεί» με τη λογική τού «πιστού» και wannabe —μέσα σε μια νύχτα— μεγιστάνες …Υπάλληλοί τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ξαφνικά εγκατέλειψαν τους ομόαιμους «συνοδοιπόρους» τους και επένδυσαν στους ομοϊδεάτες τους. Ξαφνικά οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έπαψαν να είναι οι «λαμπρές» εξαιρέσεις στον ιμπεριαλιστικό κανόνα και μπήκαν στον ίδιο παρονομαστή με όλα τα υπόλοιπα κράτη. Στην κυριολεξία οι ΗΠΑ και το Ισραήλ παραδόθηκαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό ως εκλεκτή «λεία» στα «νύχια» των ιμπεριαλιστών …και αυτό πλέον οι λαοί τους το αντιλήφθηκαν ως δυσμένεια. Αυτοί οι πρώην ευνοημένοι λαοί, οι οποίοι σήμερα δεν τυγχάνουν κάποιας ιδιαίτερης εύνοιας, δεν ελέγχονται πλέον απόλυτα, γιατί δεν έχουν πλέον «νομή» στον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό …Δεν έχουν εξασφαλίσει τα συμφέροντά τους σ’ έναν κόσμο, ο οποίος αποτελεί λεία των ισχυρών …Είναι δυσαρεστημένοι με τις τελικές επιλογές των «ηγετών» τους και των —πρώην πλέον— ευεργετών τους. Θέμα χρόνου ήταν να έρθουν ως θύματα αντιμέτωποι με τους θύτες τους.

Πώς όμως δείχνει ένας λαός τη δυσαρέσκειά του; …Με την ψήφο του. Αν μέχρι τώρα Αμερικανοί και Ισραηλίτες ευνοούνταν από την παγκόσμια αμερικανική πολιτική, η οποία σχεδιαζόταν από τους διάφορους Εβραίους «Κίσινγκερ», αυτό φαινόταν και στην απόλυτη «ευθυγράμμισή» τους με τις επιλογές των αφεντικών τους …Τους στήριζαν σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα μέσα. Το σύνολο των δολοφόνων τού παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, οι οποίοι κυβερνούσαν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, το έκαναν με τις ψήφους των «εκλεκτών» λαών τους. Μπιλ Κλίντον ήθελαν τ’ «αφεντικά»; …Κλίντον θα τους έδινε με την ψήφο του ο «συνένοχος» λαός. Ομπάμα ήθελαν τ’ «αφεντικά»; …Ομπάμα ψήφιζε ο κόσμος. Ομπάμα, Κλίντον κλπ. επιλέγονταν εν κρυπτώ από τα μυστικά «Διευθυντήρια» τύπου Μπίλντερμπεργκ και οι Αμερικανοί τούς νομιμοποιούσαν μέσα από τα «βαπτιστήρια» των ψευδοδημοκρατικών διαδικασιών.

Το ίδιο γινόταν και στο Ισραήλ …Δεν χρειαζόταν πολύ σκέψη για τους Ισραηλινούς. Δεν τους ενδιέφερε τι έλεγε ή τι πίστευε ο κόσμος για το κράτος τους. Δεν τους ενδιέφερε που τους εκλεγμένους ηγέτες τους τούς αποκαλούσαν ΝΑΖΙ και δολοφόνους. Τα «αφεντικά» τους τούς εξασφάλιζαν «πατρίδα» και λίγο τους ενδιέφερε ποιον θα έβαζαν ως «διευθυντή» στο δικό τους «μαγαζί». Εφόσον τα «αφεντικά» ήθελαν Νετανιάχου, αυτόν θα ψήφιζαν οι ευγνωμονούντες Ισραηλινοί. Δεν τους ενδιέφερε εάν αυτός ο Νετανιάχου ήταν κραυγαλέα διεφθαρμένος και φονικός. Δεν τους ενδιέφερε που ο Νετανιάχου ήταν ο μοναδικός ηγέτης τού πολιτισμένου κόσμου, ο οποίος παρήγγειλε και ανήγγειλε δολοφονίες ανθρώπων …για «προληπτικούς» λόγους. Για όσο διάστημα αυτός και τα αφεντικά του τούς έδιναν «μερίδιο» από τα ιμπεριαλιστικά κέρδη, δεν τους ένοιαζε ούτε ο φασισμός ούτε η διαφθορά τους.

Όμως, όλα αυτά άλλαξαν με την αλλαγή τού σχεδιασμού. Ξαφνικά οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έγιναν κράτη τής «σειράς» …Κράτη όμοια με όλα τ’ άλλα …Κράτη, τα οποία δεν τα ξεχώριζε η παγκόσμια ηγεσία, ώστε να τα προστατεύσει από την οικονομική κρίση και τη φτώχεια. Τα «αφεντικά» δεν τους ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους. Ό,τι αρνητικό ίσχυε για τους άλλους, ίσχυε και γι’ αυτούς. Αυτό προκάλεσε όμως τον θυμό των λαών. Η ευθυγράμμιση μεταξύ φασιστικών «Διευθυντηρίων» και ψηφοφόρων «νομιμοποιητών» δεν ήταν πλέον δεδομένη και αυτό φαινόταν καθαρά στις εκλογές που ακολούθησαν τις αλλαγές αυτές …Οι λαοί δεν στήριζαν τις επιλογές των αφεντικών τους …Δεν είχαν λόγο να τις στηρίξουν …Δεν τους συνέφερε να τις στηρίξουν.

Αυτά τα ανεπιθύμητα εκλογικά αποτελέσματα, όπως ήταν φυσικό, δεν άρεσαν στα «αφεντικά» —τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ισραήλ—. Μέσα σε λίγους μήνες τα «αφεντικά» τής Νέας Τάξης έδειξαν να χάνουν την υποστήριξη των λαών τους …Την υποστήριξη αυτήν, την οποία μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν απολύτως δεδομένη και η οποία βέβαια τούς είναι απαραίτητη, για να εξασφαλίζουν έστω και μια προσχηματική νομιμότητα στην εξουσία. Τα «κομπιούτερ» άρχισαν να εμφανίζουν «τριγμούς» και να βγάζουν «καπνούς», αλλά αυτά οι βιαστικοί «θεοί» τής Σίλικον Βάλεϋ και του Μανχάταν δεν τα ανέλυσαν σωστά…

…Δεν πήραν καν το «μήνυμα», βλέποντας παντοδύναμους Σιωνιστές τής δικής τους «συνομοταξίας» να σέρνονται από το σύστημα σαν ταπεινωμένα «σκυλιά» …Δεν κατάλαβαν πως, για να καταλήξει στον τάφο ο Έπσταϊν και να σέρνονται στις φυλακές οι Μάξγουελ ή ο Γουάινστιν, είχαν αλλάξει τα πράγματα …Δεν κατάλαβαν πως κάτι πολύ σημαντικό είχε αλλάξει, για να κουβαλάνε στα «σφαγεία» τα επιφανή «μοσχάρια» των ιερών «αγελάδων» τού Ολοκαυτώματος …Κάτι είχε αλλάξει και οι πάλαι ποτέ προνομιούχοι Σιωνιστές παραδίδονταν «βορά» στους τιμωρητικούς μηχανισμούς, οι οποίοι μέχρι τότε αφορούσαν μόνον τους «άλλους».

Τα σημάδια, δηλαδή, τα οποία θα έπρεπε να τους αφυπνίσουν, υπήρχαν. Ήταν όμως «μεθυσμένοι» από τον πλούτο και τη δύναμή τους και δεν έδωσαν καμία σημασία. Ούτε καν όταν ο αμερικανικός λαός έδειξε απροκάλυπτα τις προθέσεις του. Δεν ήθελε ο λαός αυτός τη δική τους Νέα Τάξη και τους το είχε δείξει με τον πιο απόλυτο και επίσημο τρόπο …Του έβαλαν να ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον απέναντι στον «εύκολο» Τραμπ και ο λαός στήριξε τον δεύτερο …Δεν εξέλαβαν σοβαρά αυτό το «μήνυμα» και συνέχισαν να υποτιμούν τον λαό και τη λειτουργία τής Δημοκρατίας …Ξαναεπιχείρησαν να του επιβάλουν τον εκλεκτό τους τον Μπάιντεν και πάλι ο λαός αντέδρασε …Ο Τραμπ πήρε τις περισσότερες ψήφους που έχει πάρει ποτέ εν ενεργεία Πρόεδρος σε εκλογική διαδικασία και βγήκε …«δεύτερος». Γελούσαν και τα γίδια τής ερήμου με την απροκάλυπτη νοθεία που επιχείρησαν τα παιδιά τού Μωυσή!!!

Ολόκληρος ο Πλανήτης γνωρίζει ότι ο αντιδημοφιλής, διεφθαρμένος και άσχετος γέρο-Μπάιντεν ήταν αδύνατον να πλησιάσει τις ψήφους τού δημοφιλούς Τραμπ. Ακριβώς επειδή όλοι γνώριζαν τη δυναμική τού Μπάιντεν, ήταν θέμα χρόνου να δοθεί εντολή επανακαταμέτρησης των ψήφων μετά τις καταγγελίες πολλών ανθρώπων για νοθεία. Τα πράγματα θα ήταν τραγικά για τους τους αφελείς συνωμότες, εάν δεν τους βοηθούσε η τύχη τους. Τους έσωσε προς στιγμή το σφάλμα τού αφελούς και πολιτικά άπειρου Τραμπ …Το σφάλμα του να καλέσει τους Αμερικανούς έξω από τον Καπιτώλιο, όταν ήταν σίγουρη η εξασφάλιση της «εντολής» τής Γερουσίας για διερεύνηση των καταγγελιών για νοθεία στις εκλογές.

Αυτή η ανώφελη κι αναίτια «πρόσκληση» για συμπαράσταση ήταν που έσωσε τους συνωμότες. Οι Σιωνιστές συνωμότες μέχρι τη στιγμή εκείνη ήταν πανικοβλημένοι, γιατί ήταν σίγουρη η αποκάλυψη των εγκλημάτων τους …Ήταν προφανής η μεταξύ τους συνεργασία και οι αποδείξεις υπήρχαν. Τότε ο Τραμπ τούς έδωσε το δικαίωμα να κάνουν μια προβοκάτσια, η οποία θα τους επέτρεπε ν’ αλλάξουν την πολιτική ατζέντα. Με γνώση αυτών των παρακρατικών πρακτικών —και έχοντας στη διάθεσή τους πληρωμένους προβοκάτορες και δολοφόνους— έκαναν την προβοκάτσια στο Καπιτώλιο. Ο Τραμπ, εξαιτίας τής αφέλειάς του, έχασε το δίκιο του …και, εκεί που ήταν το θύμα τής μεγάλης νοθείας, έγινε δυνάμει πραξικοπηματίας …Αυτός, ο οποίος, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα, ήταν ο αδιαμφισβήτητος «εκλεκτός» τού αμερικανικού λαού, παρουσιάστηκε από τα σιωνιστικά ΜΜΕ και social media σαν ο πραξικοπηματίας, που ήθελε να τον «παρακάμψει».

Με αυτήν την προβοκάτσια οι φασίστες και πανικοβλημένοι Σιωνιστές σώθηκαν προς στιγμήν. Λέμε προς στιγμήν, γιατί ακόμα κι αυτήν τη στιγμή δεν έχει τελειώσει η υπόθεση με τις εκλογές στις ΗΠΑ …Ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη οι δικαστικές έρευνες για τις καταγγελίες περί νοθείας. Μέχρι να αποφανθεί τελεσίδικα η αμερικανική Δικαιοσύνη, ο Μπάιντεν θα παριστάνει τον Πρόεδρο, γιατί έτσι προβλέπεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ …Θα είναι ένας αδύναμος Πρόεδρος μέχρι τα αρμόδια όργανα ν’ αποφανθούν για την τελική νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας. Είναι φανερό, όμως, ότι πρόκειται για έναν περίπου-Πρόεδρο …Έναν Πρόεδρο, ο οποίος δεν έχει πάει ακόμα στο Βατικανό, στο Λονδίνο ή στο Βερολίνο, όπως είθισται για ΚΑΘΕ νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ. Μέχρι πότε θα «κρύβεται» πίσω από τον Κορονοϊό, ώστε να δικαιολογείται η αναβολή των υποχρεωτικών αυτών επαφών; …Σε λίγο καιρό θ’ αρχίσει να φαίνεται η προβληματικότητα στην περιορισμένης «ευθύνης» θητεία του.

Οι Σιωνιστές είδαν τον «καπνό» από το μισοκατεστραμμένο «hardware» των ΗΠΑ, αλλά και πάλι δεν το εκτίμησαν στη σωστή του βάση. Μετά από το φιάσκο αυτό —το οποίο ακόμα διερευνάται, και άγνωστο είναι το πού θα καταλήξει και εις βάρος ποιων— ήρθε η ώρα τού Ισραήλ …Οι Ισραηλίτες ήρθαν κι αυτοί στη θέση των Αμερικανών …Κι αυτοί, ως «πρώην» ευνοημένοι, εξέφρασαν την «ενόχλησή» τους στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε. Περίμεναν τις εθνικές τους εκλογές, για να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στους «εκλεκτούς» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και ν’ αμφισβητήσουν τις επιλογές τους. Οι εκλογές έγιναν και τα αποτελέσματά τους δεν άρεσαν στα «αφεντικά» τού Ισραήλ …Στα ίδια αφεντικά στα οποία αναφερθήκαμε και για την περίπτωση των ΗΠΑ …Στα σιωνιστικά αφεντικά τής Wall Street και της Silicon Valley, που, λαμβάνοντας τα λάθος «μηνύματα» από την περίπτωση του Καπιτωλίου, θεώρησαν ότι με μια ανάλογη προβοκάτσια μπορούν να ακυρώσουν την «εντολή» τού λαού …Αυτό, βέβαια, το οποίο βόλευε απόλυτα και τον αδίστακτο Νετανιάχου …Τον Νετανιάχου, που το εκλογικό αποτέλεσμα στην κυριολεξία τον «έστηνε στον τοίχο». Ο «επαγγελματίας» Πρωθυπουργός Νετανιάχου είχε ανάγκη το «πράσινο» φως των αφεντικών του, γιατί είχε πιάσει «πάτο» στις εκλογές …Έναν «πάτο» όμως επικίνδυνο, γιατί στη δική του την περίπτωση αυτός «ακουμπά» με τη φυλακή. Ο απόλυτα σάπιος και διεφθαρμένος Νετανιάχου κινδυνεύει να τελειώσει τη «λαμπερή» του ζωή στο κελί κάποιας φυλακής !!!

Μπροστά σ’ αυτήν την εφιαλτική προοπτική πήρε την απόφαση να κάνει μια τεράστια ανθρωποθυσία, προκειμένου να σώσει το τομάρι του. Στην πραγματικότητα προκάλεσε πόλεμο με τους Παλαιστίνιους, για να εμποδίσει τους αντιπάλους του να σχηματίσουν Κυβέρνηση …Προκειμένου να εκμεταλλευτεί την έλλειψη εμπειρίας τους στη διαχείριση μιας έντονης πολεμικής σύγκρουσης —με πολύ αίμα και πίεση από την πλευρά τής διεθνούς κοινότητας—, η οποία απαιτεί «γνωριμίες» για την εκτόνωσή της. Ο έμπειρος προβοκάτορας Νετανιάχου τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δεν είχε αυτά τα προβλήματα …Με τις διεθνείς διασυνδέσεις του και τις «πλάτες» των αφεντικών του μπορούσε να «επενδύσει» σε έναν τέτοιον πόλεμο με στόχο να τον εκμεταλλευτεί υπέρ των προσωπικών του συμφερόντων …Μπορούσε να τον προκαλέσει ανά πάσα στιγμή, γιατί, ως Πρωθυπουργός τού Ισραήλ, έλεγχε τον «πυροκροτητή» τής Ιερουσαλήμ …Και, αυτό κι έκανε. Ελέγχοντας απόλυτα το σύστημα Δικαιοσύνης τού Ισραήλ —σχεδόν το σύνολο των δικαστών είναι διορισμένο επί δικής του διακυβέρνησης—, προκάλεσε την αντίδραση των Παλαιστινίων και έκφραση αυτής της αντίδρασης ήταν οι ρουκέτες τής Γάζας.

Ένας υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, ο οποίος βρισκόταν κυριολεκτικά στην πόρτα τής «εξόδου» από το γραφείο του, προσπάθησε να εφαρμόσει την πιο παράνομη κι εκκωφαντική εποικιστική πολιτική τού Ισραήλ. Το αποτέλεσμα ήταν από την αρχή απόλυτα προβλέψιμο και είναι αυτό το οποίο βλέπουμε …Άπειρα φέρετρα νεκρών παιδιών και οι πολιτικοί του αντίπαλοι ανίκανοι κι αδύναμοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους και ν’ αντιδράσουν …Το «κόλπο» είχε πετύχει …Οι ίδιοι μηχανισμοί μαζικής παραπληροφόρησης, οι οποίοι «έβλεπαν» τον Μπάιντεν σαν προστάτη τής Δημοκρατίας μετά το «Πραξικόπημα» στο Καπιτώλιο, ήταν οι ίδιοι που «έβλεπαν» τον Νετανιάχου σαν προστάτη τού Ισραήλ μετά το «μακελειό» στη Γάζα …Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι σκότωσαν την Άσλεϊ Μπάμπιτ στο Καπιτώλιο, για να ακυρώσουν την «εντολή» των Αμερικανών, είναι οι ίδιοι που σήμερα σκοτώνουν τους Παλαιστίνιους, για να ακυρώσουν την «εντολή» των Ισραηλινών.

ΟΛΟΙ οι «φίλοι» τού Μπάιντεν δείχνουν να στηρίζουν την πολιτική Νετανιάχου. ΟΛΗ η συμμορία τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ τρέχει να στηρίξει τη Νέα Τάξη και τις επιλογές της. ΟΛΟΙ με το ίδιο επιχειρηματολογικό «σενάριο» στα χέρια τους. ΟΛΟΙ —κατά σύμπτωση— εξετάζουν την κατάσταση «αποσπασματικά» και μάλιστα ξεκινώντας την επιχειρηματολογία τους από ένα κοινό σημείο. ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν το «δικαίωμα» του Ισραήλ στην αυτοάμυνα απέναντι στις επιθέσεις των Παλαιστινίων, αλλά κανένας δεν πηγαίνει μερικές ημέρες «πίσω» τις σκέψεις του, για να δει τι ακριβώς προκάλεσε τις επιθέσεις αυτές …Ν’ ανακαλύψει τον ρόλο του ίδιου του Νετανιάχου στην εκδήλωση των επιθέσεων αυτών …Να δει ότι πριν το «δικαίωμα» του Ισραήλ για αυτοάμυνα υπήρχε απρόκλητη «επίθεσή» του στους Παλαιστινίους, οι οποίοι στη συνέχεια αντέδρασαν …Να δει ποιο ήταν το πολιτικό του κέρδος εξαιτίας αυτής της επίθεσής του …Ψιλά γράμματα βέβαια για τη ναζιστοκομμουνίστρια Μέρκελ …και όλους τους χαφιέδες ηγέτες —τύπου Μητσοτάκη— τής Νέας Τάξης.

Προς στιγμή όλα δείχνουν να τους «βγαίνουν», αλλά σ’ αυτές τις περιπτώσεις τις περισσότερες φορές τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται …Στο «μάτι» τού κυκλώνα υπάρχει ηρεμία, η οποία όμως δεν εφησυχάζει εκείνους που γνωρίζουν τι συμβαίνει. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουν, γιατί ο «κυκλώνας» που έρχεται θα τους βρει «εκτεθειμένους». Έχουν ξεπεράσει τα ανεκτά από τους λαούς όρια και αυτό είναι επικίνδυνο.

Οι Σιωνιστές των ΗΠΑ δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνούν ότι η προβλεπόμενη τιμωρία για νοθεία στις πανεθνικές εκλογές —οι οποίες καθορίζουν την ηγεσία και άρα και το μέλλον τού λαού τους— είναι Γκουαντάναμο —σε μια χώρα όπου ισχύει η θανατική καταδίκη, και ετησίως εκτελούνται δεκάδες καταδίκων—. Το ίδιο κινδυνεύει και ο Νετανιάχου. Ζει σε έναν χώρο όπου η ζωή δεν έχει σχεδόν καμία αξία και σ’ αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα και ο ίδιος. Για να σώσει τη θέση του και ν’ αποφύγει τη φυλακή, δολοφόνησε στην κυριολεξία εκατοντάδες ανυποψίαστους πολίτες και παιδιά …Ελάχιστοι είναι σήμερα οι κατηγορούμενοι αυτοί για τους οποίους υπάρχουν τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία, ώστε να τιμωρηθούν ως εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας, όπως ο Νετανιάχου …Ακόμα και οι διάφοροι Μιλόσεβιτς ή Κάρατζιτς είχαν βρει ένα εθνικό ή θρησκευτικό «παραμύθι», για κρύψουν τα εγκλήματά τους …Ο Νετανιάχου το έκανε για να σώσει την πολιτική του θέση …Σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους, για να εμποδίσει τους αντιπάλους του να τα «βρουν» στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις.

Αν σκεφτεί κάποιος ότι η δολοφονική αυτή συμμορία των Σιωνιστών είναι η ίδια που επινόησε την πανδημία τού Κορονοϊού και επέβαλε παγκόσμιο Lockdown, τότε μιλάμε για τις απόλυτα ακραίες αθλιότητες, οι οποίες στο μέλλον θα αποτελούν τον ορισμό τής έννοιας του εγκλήματος κατά τής ανθρωπότητας. Οι ηλίθιοι Σιωνιστές και τα δολοφονικά υποχείριά τους έθεσαν νέα εγκληματικά «στάνταρτ», κάνοντας τον Χίτλερ και τους Ναζί να φαντάζουν ασήμαντοι επαρχιακοί μαχαιροβγάλτες. Ισοπέδωσαν την παγκόσμια οικονομία και απ’ αυτήν την καταστροφή δεν άφησαν απ’ έξω ούτε τις ΗΠΑ ούτε το Ισραήλ.

«Δηλητηρίασαν» ένα μεγάλο μέρος τού ανθρώπινου πληθυσμού με δικής τους παρασκευής —και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας— «εμβόλια», ξεκινώντας για παραδειγματισμό από τους δικούς τους ανθρώπους. Ξεπερνώντας κάθε όριο, όχι μόνον δεν εξαίρεσαν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά τους χρησιμοποίησαν ως παραδείγματα, για να παρασύρουν ευκολότερα τους υπόλοιπους. Κατέστρεψαν τα πάντα, για να συνεχίσουν το παγκόσμιο «πλιάτσικο» και να ταπεινώσουν τον άνθρωπο …και μάλιστα με το αζημίωτο, αν σκεφτεί κάποιος ότι το σύνολο των εμβόλιμων αυτών σκευασμάτων ανήκει σε δικής τους ιδιοκτησίας φαρμακευτικές εταιρείες.

Έχοντας «μεθύσει» από την ισχύ τους, ξέχασαν την πιο σημαντική κι επικίνδυνη έννοια του ελληνικού πολιτικού πολιτισμού, που είναι η έννοια της «Ύβρεως». Ξέφυγαν πέρα από κάθε έλεγχο και μπήκαν σε πραγματικά «αχαρτογράφητα νερά», εφόσον με τις αποφάσεις τους έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα και βέβαια τον πολιτισμό της. Για να επιβάλουν τις πολιτικές τους, παραβίασαν και τα όρια των θρησκειών, προκαλώντας στα «ίσα» τον Ίδιο τον Θεό που τις ίδρυσε. Έστω και προς στιγμήν έγιναν πραγματικοί «θεοί», που με τις ενέργειές τους επηρέαζαν το σύνολο της ανθρωπότητας, αλλά …είναι κακοί «θεοί» …Είναι «θεοί» τού κακού, γιατί μόνον καταστροφή «παράγουν» …Είναι «θεοί» τού σκότους και του ψεύδους, γιατί δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν όλα αυτά με διαφορετικό τρόπο …Είναι «θεοί», και, εκεί που «ανέβηκαν» δεν υπάρχει έλεος σε περίπτωση σύγκρουσης.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα εγκληματούν εις βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας, ανήκουν σε έναν λαό, ο οποίος περιμένει στις ημέρες μας τον Μεγάλο Κριτή και τιμωρό των εχθρών των ανθρώπων. Τις πληροφορίες τής δικής τους θρησκείας αμφισβητούν για τα κέρδη τους …Πληροφορίες, οι οποίες στην «τρελή» εποχή που ζούμε έχουν τη λογική τους. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί κάποτε ο Μέγας Κριτής, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνει. Γιατί; …Γιατί μπορεί τους εχθρούς των ανθρώπων να τους ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, καθώς οι ίδιοι μόνοι τους ξεχώρισαν τους εαυτούς τους …Γιατί μπορεί να τους λιώσει στην κυριολεξία, χωρίς καν να «λερωθεί» ο Ίδιος με κάποια ανεξήγητη σκληρότητα …Χωρίς να αλλοιώσει τη δική Του εικόνα τού Ελεήμονος …Με τους δικούς τους νόμους και εντός τού δικού τους συστήματος θα πάνε ΟΛΟΙ αυτοί στα «σκουπίδια» …και —δυστυχώς γι’ αυτούς— δεν θα βρεθεί κανένας να τους «κλάψει».

Κάποιοι θα καταλάβουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο πως δεν είναι καλή εποχή να παριστάνεις τον «θεό» και μάλιστα να σκοτώνεις ανθρώπους για τις ηλίθιες φιλοδοξίες σου …Τη χειρότερη εποχή διάλεξαν να είναι «ανυπάκουοι» στους «πατέρες» τους, και αυτό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά !!!

 

…Κάπως έτσι «κουμπώνουν» οι Γραφές

και επιβεβαιώνονται τα «παράδοξα» που τις αφορούν

 

Τραϊανού Παναγιώτης

 

 

Share: