Η «σαλαμοποίηση» τού μεγαλύτερου εγκλήματος κατά τού Ελληνισμού !!!

 

…Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι τη «γλίτωσαν».

…Κάνουν λάθος όσοι θεωρούν γραφικούς όσους επιμένουν να μιλάνε

για δίκες και τιμωρίες προδοτών.

 

…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ

 

Ο Σημίτης έβαλε τον ελληνικό λαό στο Χρηματιστήριο και με τον τρόπο αυτόν τον «φτωχοποίησε», παραδίδοντας στα «κοράκια» τής διεθνούς κερδοσκοπίας τούς καρπούς των κόπων μιας ολόκληρης γενιάς. Μέσα στη «μέθη» τής αθλιότητας και της απληστίας που ο ίδιος προκάλεσε, άνοιξε όλες τις «Κερκόπορτες» του ελληνικού κράτους. Παρέδωσε το σύνολο των προμηθειών τού δημοσίου τομέα στους διαφθορείς Γερμανούς, υπό τη «χρηματοδότηση» των τοκογλύφων Σιωνιστών. Παρέδωσε το ελληνικό «ταμείο» στους δωσίλογους «Χριστοφοράκους» και επέτρεψε την άλωση του κρατικού μηχανισμού από τους «προοδευτικούς» διαπλεκόμενους, οι οποίοι όρμησαν στα ταμεία σαν να μην υπάρχει αύριο. Χωρίς καμία προετοιμασία και με «βραχυκυκλωμένες» όλες τις εθνικές άμυνες έβαλε την Ελλάδα στο Ευρώ των θηρίων, για να την «κατασπαράξουν» οι Γερμανοί σε συνθήκες «Μονόπολης» με «φωτοτυπίες» χρημάτων. Μετά «δραπέτευσε», έχοντας λάβει «εγγυήσεις» ατιμωρησίας από τον επόμενο.

Ο Καραμανλής έδωσε άλλοθι και εξασφάλισε —εντελώς αυθαίρετα και παράνομα— το ακαταδίωκτο στον εγκληματία Σημίτη. Στη συνέχεια —και τυφλώνοντας τους Έλληνες με το «μεγαλείο» των Ολυμπιακών Αγώνων— βύθισε την Ελλάδα στην ίδια καταστροφή με τους Ολυμπιακούς Αγώνες τού 1896. Στη συνέχεια έστρωσε τον «δρόμο» για τα Μνημόνια και την αιώνια υποδούλωση της χώρας. Εντελώς αυθαίρετα —και την ώρα που υπήρχε υγιής κρατικός τραπεζικός τομέας, για να εξασφαλιστεί η οικονομική λειτουργία τού κράτους— «κεφαλαιοποίησε» το τραπεζικό σύστημα των κλεφτών και των τοκογλύφων, αλλάζοντας τον «λόγο» μεταξύ δημοσίου χρέους και ΑΕΠ, δίνοντας στους ξένους άρπαγες τη δυνατότητα να επιχειρήσουν να μας βάλουν στο ΔΝΤ. Έδωσε δισεκατομμύρια για να σώσει τους Έλληνες τοκογλύφους, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να μοιράζουν δάνεια-δώρα στους κολλητούς τους. Έβαλε τον λαό να πληρώσει τα χρέη αυτά τη στιγμή που αυτά ήταν υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να πληρώσει, εφόσον αυτή είχε ως καθήκον της να ελέγχει τις δανειοδοτήσεις. Μέσω της Μπακογιάννη φυγάδεψε τον Χριστοφοράκο την ώρα που η Ελλάδα είχε στο «χέρι» τούς Γερμανούς τής Siemens …Εξαιτίας αυτών των δύο προδοτών χάθηκε η μόνη περίπτωση που μπορούσαμε να εκβιάσουμε τους Γερμανούς και να τους σύρουμε στα δικαστήρια για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Μετά «δραπέτευσε», έχοντας λάβει «εγγυήσεις» ατιμωρησίας από τον επόμενο.

Ο Παπανδρέου έδωσε άλλοθι και εξασφάλισε το ακαταδίωκτο στον εγκληματία Καραμανλή. Με συνοπτικές διαδικασίες και με τους ομοεθνείς του —Μπενράνκε, Στρος Καν, Τρισέ, Σαρκοζί, Μπλανκφάιν και Άκερμαν— έβαλε την Ελλάδα να πληρώσει τα «σκουπίδια» των τοκογλύφων με πραγματικά δάνεια από τους λαούς. Υπό την προστασία των ροπαλοφόρων τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια υπέγραψε την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ. Η Ελλάδα, εξαιτίας τού Παπανδρέου, ήταν το μοναδικό κράτος τού κόσμου που, υπό συνθήκες ένταξης στο ΔΝΤ, δεν «κούρεψε» τα χρέη του και τα πλήρωσε στο 100% …Με πραγματικά έντοκα δάνεια πληρώθηκαν ομόλογα με αποδώσεις τέτοιες, οι οποίες δεν δόθηκαν ποτέ και από κανένα άλλο κράτος στον κόσμο. Χοντρικά να πούμε ότι στην «πιάτσα» μια τέτοια «μετατροπή» δίνει πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε προμήθειες και άρα μίζες σ’ αυτούς που τη μεθοδεύουν …Αυτά τα χρήματα μοιράστηκαν μεταξύ των προδοτών, εφόσον τότε έγινε το «ταμείο» τής προδοσίας για τους πρώην και τους επόμενους. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι σημερινοί «πετυχημένοι» πολιτικοί και κομματάρχες πρωταγωνίστησαν στην υπογραφή τού Μνημονίου για να εξηγήσει τον σημερινό πλουτισμό τους. Σήμερα όλοι αυτοί «ξεπλένουν» εκείνα τα χρήματα. Μετά «δραπέτευσε», έχοντας λάβει εγγυήσεις ατιμωρησίας από τον επόμενο.

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τη συγκυβέρνηση έδωσαν άλλοθι και εξασφάλισαν το ακαταδίωκτο στις δικές τους ηγεσίες και στα δικά τους κόμματα. Δική τους αποστολή ήταν να διαχειριστούν τις τραγικές συνέπειες των Μνημονίων εις βάρος τού λαού και υπέρ των τοκογλύφων, σώζοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους υπερχρεωμένα και εκβιαζόμενα κόμματα, που μας οδήγησαν στα Μνημόνια. «Κούρεψαν» τα χρέη τού κράτους ΜΟΝΟΝ απέναντι στους Έλληνες χρηματοδότες του, είτε μιλάμε για νομικά είτε για φυσικά πρόσωπα …Πλήρωσαν με νέα δανεικά τους τοκογλύφους στις νέες τους «επενδύσεις» και προετοίμασαν το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» της παγκόσμιας ιστορίας … Έκαναν «πακέτο» την τεράστια δημόσια περιουσία τού ελληνικού λαού και την παρέδωσαν σαν «εταιρία» στα χέρια των ξένων. Για πρώτη φορά στην ιστορία η περιουσία τού ελληνικού λαού, η οποία αποκτήθηκε με αίμα και άπειρο μόχθο, πήγε στα χέρια ξένων, οι οποίοι δεν παρέδιδαν στη δημοσιότητα ούτε τα πρακτικά των συνεδριάσεών τους και είχαν εξασφαλίσει τη δια νόμου ασυλία τους ό,τι κι αν έκαναν. Παρέδωσαν, μέσω ΑΤΕ, το σύνολο της καλλιεργήσιμης γης στον έλεγχο των τοκογλύφων. Μετά «δραπέτευσαν», έχοντας κι αυτοί λάβει εγγυήσεις ατιμωρησίας από τον επόμενο.

Ο Τσίπρας ξεκίνησε από «επαναστάτης», για ν’ αποπροσανατολίσει τον ελληνικό λαό και να εκτονώσει τη λαϊκή οργή μέσα από μια ακατάσχετη αριστερή «μπουρδολογία», καταλήγοντας στο τέλος να γίνει το «κατοικίδιο» της Μέρκελ. Αυτός ήταν ο στόχος του. Να ξοδέψει την τεχνητή «πίστωση» της μεταπολιτευτικής Αριστεράς, παραλύοντας τον λαό, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει. Διεξήγαγε ένα Δημοψήφισμα της αθλιότητας, προκειμένου να κάνει συνένοχό του τον λαό και να δώσει άφεση αμαρτιών σε όλους τους προκατόχους του. Στόχος του ήταν να εκτονώσει τη λαϊκή οργή και να δείξει στον λαό πως είναι αδύνατο να «σωθεί» μακριά από τη «σωτηρία» που του «πουλάνε» τα αφεντικά του. Σκόρπισε την απελπισία και τη μοιρολατρία, εφόσον με τη δήθεν «επαναστατικότητά» του —η οποία άντεξε μερικές ώρες διαπραγματεύσεων— έδειξε πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξεφύγουμε από τους τοκογλύφους …Έδειξε πως η Δημοκρατία —ακόμα και με το «όπλο» τού Δημοψηφίσματος— είναι αδύνατον να σώσει τον λαό, όσο σωστή κι αν είναι η σκέψη του …όσο γενναία κι αν είναι η απόφασή του.

Τη συνέχεια —δυστυχώς— τη γνωρίζουμε όλοι …Ο «επαναστάτης» των καταλήψεων, των καδρονιών και της Παναγιωταρέα, έγινε προστατευόμενο «οικόσιτο» εκείνων που έπρεπε να καταδιώξει …Έκανε κι αυτός όπως οι προηγούμενοι τα ιδιωτικά του ταξίδια στα γραφεία των Ρότσιλντ, για να τακτοποιήσει τα προσωπικά του «θέματα». «Γονάτισε» δια παντός την ελληνική οικονομία με τα κάπιταλ κοντρόλ και άνοιξε το δρόμο για τη λεηλασία και της ιδιωτικής περιουσίας από τα fund των κερδοσκόπων, οι οποίοι αγόραζαν τα «κόκκινα» δάνεια των κατεστραμμένων Ελλήνων …Με ένα άνευ προηγουμένου «ακροβατικό» έγινε το φινάλε μιας τρομερής για την παγκόσμια ιστορία προδοσίας …Ο λαός με την πιο λαμπρή ιστορία στον κόσμο είχε υποδουλωθεί από την ίδια του την ηγεσία …Ο λαός αυτός, ο οποίος ακόμα και στο Δημοψήφισμα έδειξε το «μέταλλό» του ν’ ακολουθεί «Λεωνίδες», υπέκυψε στην προδοσία των «Εφιαλτών». Μετά «δραπέτευσε» κι ο Τσίπρας, έχοντας λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ατιμωρησία του.

Αυτή ακριβώς ήταν η «σαλαμοποίηση» του εγκλήματος και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν απαραίτητη. Κανένας ηγέτης μόνος του —όσο «βαρύ» κι αν ήταν το «όνομά» του— δεν θα μπορούσε να φέρει σε πέρας αυτήν την πρωτοφανή προδοσία. Με συνοπτικές διαδικασίες θα πήγαινε στο Γουδή και μόνον εάν το επιχειρούσε. Κανένα κόμμα —όσο ισχυρό κι αν ήταν μέσα στη Βουλή— δεν θα μπορούσε μόνο του να σύρει το «κάρο» τής προδοσίας μέχρι τέλους. Μόνον με αυτήν τη «συνεργασία» προδοσίας μπορούσε αυτό να γίνει, και αυτό έγινε. Τώρα γελάνε με τα χάλια μας οι Γερμανοί, εφόσον κατάφεραν και άρπαξαν ό,τι δεν μπόρεσε ν’ αρπάξει ο «πατέρας» τους ο Χίτλερ με τα τανκς …Λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι, ενεργειακά δίκτυα, υδραγωγεία, ξενοδοχεία, ιδιωτικές κατοικίες, όλα καταλήγουν στα χέρια τους με συνοπτικές διαδικασίες. Σε ποιον να ελπίζει ο λαός; …Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κυβερνάει σήμερα; …Στον αδερφό τής Ντόρας, που φυγάδεψε τον Χριστοφοράκο; …Στον γιο τού Μητσοτάκη, που είχε πιαστεί με τα τηλεφωνικά κέντρα τής Siemens; …Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που με το lockdown ισοπέδωσε ό,τι είχε απομείνει από την ελληνική οικονομία και τώρα είναι βέβαιον ότι προετοιμάζει και τη δική του «δραπέτευση», προσπαθώντας να διασφαλίσει τη δική του ατιμωρησία;

Όλα αυτά έγιναν εξαιτίας των ηγετών αυτών, οι οποίοι ΠΡΟΔΟΣΑΝ αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν. Τώρα ΓΕΛΑΝΕ μαζί μας, νομίζοντας ότι την έχουν γλιτώσει …Νομίζοντας ότι ΟΛΟΙ εμείς, που μιλάμε για δίκες και τιμωρίες, είμαστε στην καλύτερη περίπτωση ρομαντικοί …αν όχι αφελείς …ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ …Είναι λάθος να νομίζουν όλοι αυτοί πως δεν θα τιμωρηθεί κανένας τους …γιατί, θεωρούν ότι τους προστατεύει η «σαλαμοποίηση» του εγκλήματος. Το αντίθετο της «σαλαμοποίησης» είναι η «αναδόμηση», και αυτό είναι ο μέγας κίνδυνος γι’ αυτούς. Αν αυτοί θεωρούν ότι τους προστατεύει ο «τεμαχισμός» ενός μεγάλου εγκλήματος —που τους βρίσκει όλους με συμπληρωματικές, αλλά μικρότερες, ευθύνες—, τότε αυτό, το οποίο θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν στο μέλλον, είναι τελείως διαφορετικό …Θα είναι ΟΛΟΙ τους συνένοχοι στο ΙΔΙΟ έγκλημα !!!

Απλά πράγματα. Η σημερινή κατάληξη του ελληνικού κράτους θα πρέπει να θεωρηθεί ενιαίο έγκλημα, το οποίο διαπράχθηκε από μία οργανωμένη συμμορία …Ένα έγκλημα, το οποίο διαπράχθηκε με συστηματικό τρόπο μέσα σε ένα συγκεκριμένο βάθος χρόνου και θα πρέπει να εξεταστεί στο σύνολό του και όχι αποσπασματικά, επειδή έτσι βολεύει τους εγκληματίες. Γι’ αυτόν τον λόγο ΚΑΝΕΝΑΣ απ’ αυτούς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος. Το μέλλον τους έχει σχέση με τη γνώση αυτού που θα τους καταδιώξει. Αν χάσουν την εξουσία, τότε χάθηκαν και οι ίδιοι. Τίποτε λοιπόν δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και να αναλύεται με βάση πρακτικές τού παρελθόντος. Στην εποχή τού ίντερνετ και των υπολογιστών είναι θέμα πολιτικής βούλησης να βρεθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους στήσουν στον «τοίχο» …ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ είναι σε περίπτωση που αλλάξει χέρια η ηγεσία τού ελληνικού λαού να λιώσουν οι προδότες στη φυλακή.

Η άκρη τού νήματος υπάρχει και ανά πάσα στιγμή θα φτάσουμε εκεί όπου συμφέρει τον ελληνικό λαό για την επιβίωσή του. Υπάρχουν Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν με ακρίβεια όχι απλά πού βρίσκεται η άκρη αυτού του «νήματος», αλλά γνωρίζουν και πού οδηγεί. Θα βρεθούν προ εκπλήξεων όσοι νομίζουν πως έχουν «ξεμπερδέψει» με την προδοσία τους και ασχολούνται σήμερα μόνον με το «ξέπλυμα» του χρήματος της προδοσίας. Μέχρι τότε ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ …Ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει το μακρύ του «ταξίδι» στην ιστορία όσο κι αν αυτό ενοχλεί τους βάρβαρους. Δεν είναι αποτέλεσμα τυχαίων συγκυριών η μακραίωνη ιστορία του …Άλλοι είναι οι λαοί, οι οποίοι έχουν φτάσει για τυχαίους λόγους στις ημέρες μας. Ο ελληνικός λαός έχει ιστορική εμπειρία αλλά και ευφυΐα, που του επιτρέπουν να επιβιώνει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο ελληνικός λαός είναι σίγουρο ότι θα επιβιώσει της σημερινής παγκόσμιας κρίσης. Μιας κρίσης, την οποία είναι βέβαιον πως δεν θα την αντέξουν ούτε αυτοί που την προκάλεσαν, νομίζοντας πως είναι πανίσχυροι…

… Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ και τον χρησμό τού Μαντείου των Δελφών,

που αφορούσε το μέλλον τού Eλληνισμού

«Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος» !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Share: