…Πολιτισμική είναι η μάχη τής Μακεδονίας και όχι εθνικιστική
…Ο βαρβαρικός Σιωνισμός πολεμά τον Ελληνισμό, χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια τού κομμουνισμού
…Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ εθνικά “Μακεδόνας” στη Μακεδονία
…Υπάρχουν πληρωμένοι από τους Σιωνιστές κομμουνιστές,
οι οποίοι παριστάνουν τους “Μακεδόνες”, για να χτυπήσουν τον Ελληνισμό
 
Για μια χωματερή, η οποία δεν κλείνει – και εξαιτίας των ευρωπαϊκών νόμων και κανονισμών – το ελληνικό κράτος πληρώνει εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμο …Τη “χωματερή” τού Περισσού δεν βλέπουμε να την κλείνει το ελληνικό κράτος και ταυτόχρονα δεν βλέπουμε και ενδιαφέρον από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης να θέλει να “συμμορφώσει” αυτό το κράτος στους νόμους και τους κανονισμούς της …Έχει ή δεν έχει καταδικάσει τον κομμουνισμό η Ευρωπαϊκή Ένωση για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας; …Γιατί επιτρέπει στην Ελλάδα να υπάρχει επισήμως – και μέσα στη Βουλή – κομμουνιστικό κόμμα; …Γιατί επιτρέπει στην Ελλάδα να συντηρεί με χρήματα του λαού ένα κόμμα, το οποίο – εκτός από την καταδικασμένη ιδεολογία την οποία υπηρετεί – έχει εγκληματήσει και το ίδιο εις βάρος του λαού αυτού;

Σε όλα τα κράτη τής Ευρώπης τα κομμουνιστικά κόμματα έχουν διαλυθεί και οι πολιτικοί τους έχουν θεωρητικά “στιγματιστεί” και άρα έχουν αποκλειστεί από τη δημόσια ζωή. Ο κομμουνισμός έχει καταδικαστεί από την Ε.Ε. όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον ναζισμό. Θεωρητικά, όσο απαγορευμένη είναι η επίδειξη της “σβάστικας”, άλλο τόσο πρέπει να είναι απαγορευμένη και η επίδειξη του “σφυροδρέπανου”. Πώς είναι δυνατόν να έχουμε επίσημο κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα; …Ένα κόμμα-“υποκατάστημα” της καταδικασμένης πλέον σοβιετικής συμμορίας …Ένα κόμμα, το οποίο είναι απολύτως βρόμικο, εφόσον συνδέεται με δύο από τα πιο τρομερά εγκλήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν εις βάρος των Ελλήνων …Το ΚΚΕ χρεώνεται έναν τρομερό Εμφύλιο και ένα πολύ βρομερό “παιδομάζωμα”.

Στην Ελλάδα όχι μόνον δεν γίνεται κάτι ανάλογο, αλλά για κάποιους “ανεξήγητους” λόγους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ έχουμε το φαινόμενο το ΚΚΕ όχι μόνον να μην “κρύβεται”, αλλά να προκαλεί με όλους τους δυνατούς τρόπους. Δεν είναι μόνον δηλαδή που δεν λογοδοτεί απέναντι στον νόμο, εξαιτίας των “ανοικτών” οικονομικού τύπου υποθέσεων που έχει με το ρωσικό κράτος, αλλά, θωρώντας ότι έχει να κάνει με “λοβοτομημένους”, ακόμα πουλάει “φούμαρα” για λαϊκές εξεγέρσεις κι “επαναστάσεις” …Οι πιο υποταγμένοι άνθρωποι, που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, “πουλάνε” ξεσηκωμούς για ελευθερία …Αυτοί, οι οποίοι – αποδεδειγμένα πλέον – ήταν προδότες τού κράτους και τοπικοί χαφιέδες τής κάθε τοπικής εξουσίας, εξακολουθούν σήμερα να παριστάνουν τους “άμωμους” …Αυτοί, οι οποίοι – ως κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές – στήριξαν όλα τα Μνημόνια, ακόμα παριστάνουν τους ηγέτες τής “πονεμένης” εργατιάς.
 
 Στο αποκορύφωμα αυτής της αυθαιρεσίας αφήνεται το ΚΚΕ να στέλνει “χαιρετισμούς” στην Ευρώπη και στον Κόσμο ολόκληρο, “αποπατώντας” στα ιερά και στα όσια του Ελληνισμού. Πριν λίγες ημέρες ένας Βρετανός καταδικάστηκε από δικαστήριο του Λέστερ σε πενταετή αποκλεισμό, επειδή σε μπαρ της Ρωσίας χαιρετούσε ναζιστικά. Για τους ίδιους λόγους – και εξαιτίας των ίδιων νόμων – δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί και το ΚΚΕ για την επίδειξη του σφυροδρέπανου πάνω στον Ιερό Βράχο τού λίκνου τής Δημοκρατίας; Είναι δυνατόν ένα απολίθωμα του κομμουνιστικού παρελθόντος, το οποίο ήταν το αίτιο θανάτου και δυστυχίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, να αφήνεται να “αποπατεί” στον πιο ιερό χώρο τής ιδρυτικής δύναμης της σύγχρονης Δημοκρατίας;…

 

…Εκτός κι αν πάνω στην Ακρόπολη συνέβαιναν άλλα πράγματα, τα οποία οι “ιθαγενείς” δεν μπορούν να καταλάβουν …Εκτός κι αν από εκεί οι κομμουνιστές έστελναν κωδικοποιημένο “μήνυμα” σε κάποιους “έξω” από την Ελλάδα …”Μήνυμα” ότι: οι νόμοι τής Ευρώπης δεν τους αγγίζουν και ότι είναι έτοιμοι ν’ αναλάβουν να κάνουν τη “δουλειά” τους …Τη μόνιμη “δουλειά” τους, που είναι η προδοσία – εξαιτίας τού φοβερού ανθελληνισμού που τους χαρακτηρίζει—. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η ανοχή τής Ε.Ε. απέναντι στο δολοφονικό αυτό “απολίθωμα” του παρελθόντος. Είναι πλέον περισσότερο από φανερό – ακόμα και στον πλέον αδαή – ότι το γερμανικό “διευθυντήριο” του σιωνιστικού Ράιχ όχι μόνον ανέχεται το ΚΚΕ, αλλά το προστατεύει κιόλας. Ειδικά με τα τελευταία γεγονότα, που είδαμε να συμβαίνουν στις Πρέσπες, είμαστε πλέον σίγουροι ότι η Ε.Ε. ασκεί πολιτική μέσω των κομμουνιστών …Είναι φανερό ότι το κομμουνιστικό κόμμα τυγχάνει τής προστασίας πολύ ισχυρών παραγόντων, οι οποίοι έχουν μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή.

 

Μια ιστορία με μεγάλο “βάθος” και πολύ μίσος.
 
Στην Ελλάδα διατηρείται ζωντανό το “ζόμπι” τού κομμουνισμού, γιατί προφανώς το κόμμα που τον εκφράζει είναι χρήσιμο για κάποιους ισχυρούς εξωτερικούς παράγοντες …Έχουν “εκκρεμότητες” να διευθετήσουν στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες του και το συντηρούν πάση θυσία. Έχει – ως κόμμα-εργαλείο κάποιων – ορισμένες αποστολές να εκτελέσει και μέχρι να το καταφέρει αυτό θα προστατεύεται …Αναγκαστικά θα πρέπει να προστατεύεται το κόμμα αυτό, εφόσον ο κομμουνισμός έχει παγκοσμίως καταδικαστεί και επίσης το ίδιο, όσον αφορά τον βρώμικο ρόλο του, είναι αναντικατάστατο. Γιατί αναντικατάστατο; …Γιατί είναι το μόνο “εργαλείο” τού Σιωνισμού, το οποίο μπορεί να χτυπήσει τον Ελληνισμό μέσα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας Έλληνες και μάλιστα χωρίς να “εκτεθούν” οι ύπουλοι ιδιοκτήτες του. Γι’ αυτόν τον λόγο προστατεύεται. Συντηρείται – έστω και οριακά – προκειμένου να αποτελειώσει ένα έγκλημα, το οποίο το είχε ξεκινήσει έναν αιώνα πριν …Το έγκλημα του “Μακεδονικού” ζητήματος, το οποίο το ΚΚΕ δημιούργησε και δρομολόγησε σε ολόκληρη την “εξέλιξή” του.

 

Αυτό, το οποίο συμβαίνει στη Μακεδονία σήμερα, είναι ένα μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρη την ιστορία …Στη Μακεδονία γίνεται ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων …Ένας πόλεμος “by proxy” …Ο Σιωνισμός με τον δικό του ιδιόκτητο κομμουνισμό χτυπάει τον Ελληνισμό …Οι Εβραίοι, κρυπτόμενοι πίσω από κομμουνιστές, χτυπούν τους Έλληνες …Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, διεκδικούν αυτά, τα οποία δεν θα τολμούσαν ποτέ να διεκδικήσουν ευθέως μόνοι τους …Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, επιχειρούν να “τεμαχίσουν” τον Ελληνισμό σε μια “μάχη”, στην οποία οι πρωταγωνιστές της δεν είναι ορατοί. Στην κυριολεξία, λοιπόν, στη Μακεδονία εξελίσσεται ένας πόλεμος μεταξύ τού Ελληνισμού και της Βαρβαρότητας. Για άλλη μία φορά οι Βάρβαροι της Ασίας έρχονται έξω από την “πόρτα” τής Ελλάδας, θέλοντας να την ισοπεδώσουν. Απλά αυτήν τη φορά “χτυπάνε” από τη Δύση και όχι από την Ανατολή. Όμως, οι Βάρβαροι είναι και πάλι οι ίδιοι …Είναι και πάλι τα παιδιά τής Βαβυλώνας. Αν νικήσουν σήμερα τον Ελληνισμό, θα νικήσουν το σύνολο της ανθρωπότητας, εφόσον δεν θα υπάρχει δύναμη που να μπορεί να τους αντισταθεί.

 

Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία κι ούτε είναι απόρροια σημερινών συσχετισμών δυνάμεων. Όλα αυτά ξεκίνησαν με τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τα ισχυρότερα έθνη τής περιοχής των Βαλκανίων συγκρούονταν, ώστε να βρεθούν με πλεονέκτημα την επομένη τής διάλυσης της αυτοκρατορίας. Έλληνες και Βούλγαροι ήταν οι βασικοί αντίπαλοι στον χώρο αυτόν …Οι βασικοί διεκδικητές σε μια μοιρασιά, η οποία αφορούσε τον γεωγραφικό χώρο τής Μακεδονίας. Σε αυτήν την πανίσχυρη “κόντρα”, στην οποία χύθηκε πολύ αίμα, οι Εβραίοι – οι οποίοι συνυπήρχαν ως εθνική μειονότητα και είχαν επίσης συμφέροντα – δεν μπορούσαν να είναι ανταγωνιστικοί. Ως εκ τούτου κράτησαν μια επιφανειακά ουδέτερη στάση αναμονής, μέχρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα τους επέτρεπαν να “χτυπήσουν”, καθώς είναι προφανές πως την τελική μοιρασιά – όπως αυτή είχε συμφωνηθεί μετά το τέλος των Βαλκανικών Πολέμων – δεν θα τη δέχονταν …Ήθελαν και οι ίδιοι μερίδιο στη Μακεδονία, αλλά εκείνη την εποχή δεν είχαν τη δύναμη να το διεκδικήσουν στα ίσα.

 

Οι Εβραίοι, βέβαια, μπορεί να είχαν αδυναμία στην απευθείας σύγκρουση με τους λαούς που τους φιλοξενούσαν, είχαν όμως άλλα πλεονεκτήματα …Ήταν γνώστες τής παγκόσμιας σιωνιστικής συνωμοσίας, η οποία θα έβαζε σε περιπέτειες ολόκληρο τον Πλανήτη και άρα και τον Ελληνισμό …Απόλυτοι γνώστες, αν σκεφτεί κάποιος ότι μέλη αυτής της κοινότητας ήταν άνθρωποι όπως ο Αλατίνη, ο Μοδιάνο, ο Ντασώ, ο Καράσο κλπ., οι οποίοι ήταν μεγάλοι χρηματοδότες τού διεθνούς Σιωνισμού. Ως εκ τούτου γνώριζαν από πριν τις εξελίξεις – εφόσον οι ίδιοι τις δρομολογούσαν – και έπαιρναν εκ των προτέρων τις θέσεις εκείνες, οι οποίες στη συνέχεια θα τους ευνοούσαν…

 

…Γνώριζαν, για παράδειγμα, για την “επανάσταση” των Μπολσεβίκων πολύ πριν αυτή εκδηλωθεί, γιατί απλούστατα οι ίδιοι ήταν εκείνοι που τη δρομολόγησαν …Γνώριζαν για την καταστροφή τού 1922  πριν ακόμη αυτή συμβεί …Γνώριζαν επίσης και για την ανταλλαγή των πληθυσμών που θα ακολουθούσε και την οποία μέχρι τότε κανένας δεν υποπτευόταν ως ενδεχόμενο. Ανταλλαγή πληθυσμών δεν υπήρχε καν στο μυαλό των Ελλήνων. Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν λαός τής “βαλίτσας” …Οι Έλληνες είναι λαός τής πατρίδας …Είναι λαός, ο οποίος θυσιάζεται υπέρ βωμών και εστιών …Είναι λαός, ο οποίος φυλάσσει “Θερμοπύλες”. Δεν είναι σαν τους Εβραίους και τους γύφτους, οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για μετακίνηση. Όμως, οι Εβραίοι τους παγίδευσαν και θα τους έβαζαν σε “κίνηση” όταν οι Έλληνες δεν το υποπτεύονταν καν. 

 

Με βάση όλες αυτές τις γνώσεις κινούνταν όπως ένας μαθητής κινείται στις εξετάσεις, έχοντας “σκονάκι” με τις λύσεις των ασκήσεων. Οι κινήσεις τους, δηλαδή, δεν εξαρτώνταν από τις τρέχουσες εξελίξεις τής κάθε ιστορικής στιγμής, αλλά εξαρτώνταν από τις μελλοντικές εκείνες αλλαγές, οι οποίες είχαν δρομολογηθεί και οι οποίες μέσα στο χρόνο “ωρίμαζαν” …Δεν αντιδρούσαν στις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά προετοιμάζονταν για τις μελλοντικές. Γνώριζαν, για παράδειγμα, ότι ο Σιωνισμός θα “χτυπούσε” τον Ελληνισμό με όλα του τα “όπλα” σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Ανατολικής Αυτοκρατορίας και απλά τον “περίμεναν”. Θα άφηναν τον Ελληνισμό να πάρει τη γελοία “αποζημίωσή” του στη Μακεδονία και μετά θα του την αφαιρούσαν κι αυτήν. Γιατί το γνώριζαν; …Γιατί ο δικός τους κομμουνισμός θα “χτυπούσε” τον Ελληνισμό στον Πόντο …Γιατί η δική τους “Γερμανία” θα έκανε “νικηφόρο” τον Κεμάλ.

 

Αυτό ήταν το όλο μυστικό τής στάσης τους. Επειδή οι Σιωνιστές ήταν εκείνοι, οι οποίοι είχαν σχεδιάσει και δρομολογήσει τη Μικρασιατική Καταστροφή, γνώριζαν ότι θα γίνονταν ανταλλαγές πληθυσμών και κεφαλαίων …Γνώριζαν ότι στη Μακεδονία θα γίνονταν εθνικές και κοινωνικές ανακατατάξεις. Δεν τους συνέφερε εκείνη την ώρα στη Μακεδονία να είναι ούτε διεκδικητικοί ούτε προκλητικοί, γιατί θα μπορούσαν – μέσα στη λογική των ανταλλαγών πληθυσμών – να φάνε κανένα “φύσημα” και να έφευγαν από τη Μακεδονία με την ίδια ταχύτητα που ήρθαν σ’ αυτήν …Οι Τούρκοι ήταν εκείνοι που τους είχαν φέρει στη Μακεδονία και άρα με εκείνους θα ταυτίζονταν …Με τους Τούρκους ήταν “κολλητοί” και άρα αυτούς θ’ ακολουθούσαν σε περίπτωση που θα έμπαιναν κι αυτοί στη διαδικασία ανταλλαγής πληθυσμών. Άρα, το τελευταίο πράγμα που ήθελαν εκείνη τη στιγμή ήταν να έρθουν σε απευθείας αντιπαράθεση με το ελληνικό στοιχείο στη Μακεδονία.

 

Επιπλέον, υπήρχε και το άλλο πρόβλημα γι’ αυτούς. Με δεδομένο ένα παγκόσμιο αντισιωνιστικό ρεύμα, το οποίο εκείνη την εποχή διαρκώς φούντωνε στην Ευρώπη, δεν μπορούσαν – ακόμα και να το ήθελαν – να είναι προκλητικοί. Γιατί όμως υπήρχε εκείνο το “ρεύμα”; …Γιατί οι Εβραίοι εκείνη την εποχή είχαν συνδεθεί απευθείας με την “πανούκλα” τού κομμουνισμού και τα τερατώδη εγκλήματά του. Ο κομμουνισμός ήταν δική τους “επένδυση” και τη στήριζαν με όλους τους τρόπους …Εξυπηρετούσαν τα εθνικά τους συμφέροντα με αυτόν και δεν το έκρυβαν …Εκδικούνταν ολόκληρους λαούς με τη δύναμη του κομμουνισμού. Τα εγκλήματα των Εβραίων Μπολσεβίκων τής Σοβιετικής Ένωσης είχαν γίνει τρομοκρατικά “διηγήματα” στα καφενεία τής Ευρώπης. Μέσω της σοβιετικής εξουσίας οι Εβραίοι εκδικούνταν όποιους επί αιώνες μισούσαν.

 

Έχοντας λοιπόν αυτές τις “πλάτες”, προσπαθούσαν, χωρίς να φαίνονται προκλητικοί, να επωφεληθούν με τα ίδια “μέσα” και εντός τής Μακεδονίας. Τι έκαναν; …Χρησιμοποίησαν με πονηρό τρόπο τον κομμουνισμό, προκειμένου να προχωρήσουν σε διεκδικήσεις, χωρίς να εκτίθενται οι ίδιοι απευθείας στον κίνδυνο της αντιπαράθεσης με τους υπόλοιπους διεκδικητές. Την ώρα που τα έθνη τής περιοχής “επένδυαν” στον εθνικισμό, για να εξυπηρετήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα, οι Εβραίοι – με τον ίδιο στόχο – “επένδυαν” στον κομμουνισμό …Ο κομμουνισμός ήταν η λύση των Εβραίων στη Μακεδονία. Ο κομμουνισμός όχι μόνον θα τους έδινε καλύτερο μερίδιο από τους ανταγωνιστές τους στη Μακεδονία, αλλά, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, θα μπορούσε να τους δώσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Μακεδονία …ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Μακεδονία, αν είχαν την υπομονή να εφαρμόσουν τον σχεδιασμό που τους είχαν υποδείξει οι Σιωνιστές τής Νέας Υόρκης και του Βερολίνου.

 

Ο σχεδιασμός αυτός ήταν πολύ πονηρός και στην κυριολεξία τούς καθιστούσε “αόρατους”. Ήταν ένας σχεδιασμός μέσω του οποίου ποτέ δεν θα εμφανίζονταν οι ίδιοι να διεκδικούν το παραμικρό …Οι κομμουνιστές θα ήταν εκείνοι, που, λόγω ιδεολογίας, θα διεκδικούσαν για λογαριασμό τους. Δεν θα επαναστατούσαν οι ίδιοι, αλλά οι “κατακτημένοι”. Απλά οι κομμουνιστές πάντα – κατά “σύμπτωση” – διεκδικούσαν στη Μακεδονία ό,τι βόλευε τους Εβραίους. Απλά – κατά “σύμπτωση” – οι “κατακτημένοι” “Μακεδόνες” θα ήταν πάντα κομμουνιστές …Οι κομμουνιστές θα χρεώνονταν τα πάντα και θα “έστρωναν” την κατάσταση όπως βόλευε τους Εβραίους. Οι Εβραίοι – στη χειρότερη γι’ αυτούς περίπτωση – το πολύ-πολύ να έβλεπαν με “συμπάθεια” το “δίκιο” των “φτωχών” και των “κατακτημένων” …Επειδή είναι “καλοί” άνθρωποι, και “νοιάζονται” για το “δίκιο”.

 

 

Ο Κάιζερ και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

 

Όλα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία. Ακόμα και η κομμουνιστική “επανάσταση” στη Ρωσία όχι μόνον δεν σχεδιάστηκε στη Ρωσία, αλλά δεν έγινε καν από Ρώσους …Στην κυριολεξία δεν έγινε καν από κομμουνιστές …Έγινε από πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμιαία αδυναμία τού ρωσικού κράτους και το κατέλυσαν. Η Γερμανία με τον πόλεμο κατά τής Ρωσίας προκάλεσε αυτήν την αδυναμία και στη συνέχεια οι πράκτορές της πήγαν και κατέλυσαν το ρωσικό κράτος. Περί αυτού πρόκειται …Κατέκτησαν ένα κράτος εμμέσως, καταλύοντας και αρπάζοντας με δόλο την εξουσία του. Συνωμότες άρπαξαν την εξουσία και, για να τη “νομιμοποιήσουν” με μια ψευδοϊδεολογική δικαιολογία, τη “βάπτισαν” “επανάσταση”. Εξόντωσαν τη φυσική ηγεσία τής χώρας, “ξεπάστρεψαν” την πνευματική της ελίτ και με τα κρατικά μέσα τρομοκράτησαν τον λαό, προκειμένου αυτός να μην αντιδρά.

 

Όλα αυτά έγιναν βάση σχεδίου, το οποίο εκπονήθηκε εκτός Ρωσίας και σίγουρα όχι από τους αγράμματους “επαναστάτες” …Έγιναν βάση σχεδίου, προκειμένου κάποιοι να εκμεταλλευτούν τη Ρωσία. Στην πραγματικότητα η Γερμανία “κέρδισε” τον πόλεμο με τη Ρωσία όταν απλά έπαψαν να πέφτουν “σφαίρες”. Με τις “σφαίρες” εξασθένισε τη δομή τού ρωσικού κράτους και με τους χαφιέδες στη συνέχεια το κατέλαβε στην κυριολεξία. Με τις “σφαίρες” γονάτισε τον ρωσικό γίγαντα και μετά με τους πράκτορές της τον “δηλητηρίασε”, προκειμένου να τον ελέγχει. Στην κυριολεξία κατέλαβε το κράτος τής Ρωσίας με τις “επαναστατικές” μαριονέτες, εφόσον από τότε μέχρι τώρα λεηλατεί τους ρωσικούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους. Η Γερμανία, δηλαδή, ήταν εκείνη που επέβαλε την κομμουνιστική εξουσία στη Ρωσία και μετά – ως “αντιπαροχή” – έλαβε τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών της πηγών. Η Γερμανία των Σιωνιστών έγινε υπερδύναμη, απλά και μόνον επειδή με την προδοσία και τη στήριξη των σοβιετικών κομμουνιστών κατέκτησε ύπουλα την τεράστια Ρωσία.

 

Όλα αυτά ξεκινάνε από τις μυστικές υπηρεσίες τού Κάιζερ …Του Κάιζερ, ο οποίος ήταν καταχρεωμένος στους Σιωνιστές τοκογλύφους και λειτουργούσε σαν μαριονέτα τους …Του Κάιζερ, ο οποίος τους παραχώρησε τον απόλυτο έλεγχο των μυστικών του υπηρεσιών και στη συνέχεια τον πέταξαν σαν στημένη “λεμονόκουπα” …Του Κάιζερ, που του “πήραν” τη χώρα, “κατασκευάζοντας” στην κυριολεξία τη δική τους “δημοκρατία” τής Γερμανίας τής Βαϊμάρης. Ανάγκασαν σε παραίτηση ολόκληρο Κάιζερ, απειλώντας τον και εκβιάζοντάς τον με “επανάσταση” …”Επανάσταση” της πλάκας, εφόσον στην πραγματικότητα αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται θα την έκαναν, ήταν όλοι τους πράκτορες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών …Οι ίδιοι ακριβώς, οι οποίοι είχαν σταλεί στη Ρωσία για την “επανάσταση” και επέστρεψαν στη Γερμανία με ψευδώνυμα. Με τον συνωμοτικό αυτόν τρόπο πήραν οι ίδιοι τη θέση τού Κάιζερ και μετέτρεψαν τη Γερμανία σε μια δική τους ιδιόκτητη επιχείρηση. Στον μόλις ένα αιώνα ιστορίας αυτής της Γερμανίας οι “ήρωές” της είναι είτε Εβραίοι κομμουνιστές είτε πράκτορες των σιωνιστικών μυστικών της υπηρεσιών.

 

Σε εκείνου του αφελούς Κάιζερ τις μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται τα μυστικά όλων των εγκλημάτων τού τελευταίου αιώνα …Στις υπηρεσίες εκείνες, οι οποίες, μέσα από αλλεπάλληλες “μεταμφιέσεις”, έφτασαν στις ημέρες μας ως ΣΤΑΖΙ …Στην κυριολεξία ο “βόθρος” τού Βερολίνου …Εκεί βρίσκονται ΟΛΑ τα μυστικά για ΟΛΑ τα εγκλήματα που έχουν “ματώσει” – στην κυριολεξία – ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανθρωπότητα …Εκεί βρίσκονται όλα τα “βρόμικα” μυστικά τού τελευταίου αιώνα …Εκεί βρίσκονται όλα τα μυστικά για όλους αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι συνδέονται με τον ναζισμό και τον κομμουνισμό, που – όπως θα αποδειχθεί πολύ σύντομα – είναι ιδιόκτητα “εργαλεία” των Σιωνιστών.

 

Όμως, εκεί βρίσκεται και κάτι άλλο πολύ σημαντικό …Το ΠΙΟ σημαντικό απ’ όλα …Εκεί βρίσκεται το “υπερόπλο” τής γνώσης τής κομμουνιστικής λειτουργίας, το οποίο τους επιτρέπει να “βραχυκυκλώνουν” τη σύγχρονη Δημοκρατία τού Δυτικού Κόσμου …Εκεί υπάρχουν όλα τα ονόματα των χαφιέδων και των πρακτόρων τού Σιωνισμού …Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι “φορτώθηκαν” στο Ρωσικό Λαό και τον υποδούλωσαν στο σιωνιστικής ιδιοκτησίας Σοβιετικό Καθεστώς …Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι “φορτώθηκαν” στους Γερμανικούς Λαούς και τους υποδούλωσαν στο σιωνιστικής ιδιοκτησίας Γερμανικό Καθεστώς …Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι σκορπίστηκαν σε όλα τα κράτη τής Ευρώπης, προκειμένου να ιδρύσουν τα κομμουνιστικά κόμματα και άρα να σκορπίσουν τη “μάστιγα” αυτή στον χριστιανικό χώρο …Των χαφιέδων αυτών, οι οποίοι “οραματίστηκαν” τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Απλά, για να γίνουν όλα αυτά κατανοητά, θα πρέπει κάποιος να τα πάρει με τη “σειρά”, ώστε να καταλάβει πώς το ένα “βήμα” αποτελεί προϋπόθεση για το επόμενο. Πράκτορες των Σιωνιστών ήταν τα σκουπίδια τύπου Λένιν και Χίτλερ. Με το “εργαλείο” τού κομμουνισμού “κατασκευάστηκε” τόσο η κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση όσο και η ναζιστική Γερμανική Ένωση. Η τεχνική ήταν πάντα ίδια. Οι τοκογλύφοι Σιωνιστές με χρήματα “ρύθμιζαν” τις “επιτυχίες” των πρακτόρων τους. Όπου τους “βόλευε” πετύχαινε η κομμουνιστική “επανάσταση” και όπου επίσης τους “βόλευε” επικρατούσε η ναζιστική “αντεπανάσταση”. Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, οι ίδιοι αποφάσιζαν με τη χρήση των δικών τους “κομμουνιστών” ποιοι “δημοκράτες” θα κυβερνούσαν τα κράτη. Εκεί, δηλαδή, όπου είχε αποφασιστεί να επιβληθεί ο κομμουνισμός, την εξουσία θα την αναλάμβαναν οι δικοί τους “κομμουνιστές” και εκεί, όπου είχε αποφασιστεί να μην επιβληθεί ο κομμουνισμός, οι κομμουνιστές χαφιέδες θα ήταν εκείνοι, οι οποίοι θα επέλεγαν ποιοι θα ήταν οι “ήρωες” τής δημοκρατίας.

 

Η τεχνική είναι έξυπνη και όχι ιδιαίτερα περίπλοκη. Όπως μας έχει διαβεβαιώσει ο διάσημος ναζιστής Γκέμπελς – και μας έχει επιβεβαιώσει η ιστορική πραγματικότητα – τόσο το ναζιστικό κόμμα όσο και το κομμουνιστικό κόμμα είναι λενινιστικού τύπου κόμματα. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι υπάρχει ένα μοντέλο λειτουργίας γι’ αυτά τα κόμματα, το οποίο είναι πολύ συγκεκριμένο …Υπάρχουν ομόκεντροι “κύκλοι”, οι οποίοι δεν “επικοινωνούν” μεταξύ τους και άρα κανένας δεν γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στον στενό κύκλο τής ηγεσίας. Αν αυτή η ηγεσία είναι ήρωες ή προδότες, μόνον αυτή το γνωρίζει και κανένας άλλος. Αν αυτή η ηγεσία αποτελείται από πράκτορες ξένων υπηρεσιών, που με τη βοήθειά τους “φορτώνονται” οι Σιωνιστές πάνω σε άλλους λαούς, αυτό το γνωρίζει μόνον η ίδια και κανένας άλλος.

 

Είτε μιλάμε για έναν Λένιν είτε για έναν Χίτλερ, είναι το ίδιο πράγμα. Μόνον οι ίδιοι και η μικρή “αυλή” τους γνώριζαν ποια ήταν τα πραγματικά τους αφεντικά και ποιοι ήταν οι πραγματικοί τους στόχοι. Μόνον οι ίδιοι γνώριζαν ποιοι ήταν οι χρηματοδότες τους και αν αυτοί ήταν τα ίδια πρόσωπα, είτε για τους ναζιστές είτε για τους κομμουνιστές. Από εκεί και πέρα τα κόμματα ήταν απολύτως ίδια σ’ ό,τι αφορά τη δομή και τη λειτουργία τους …Ακόμα και στο θεωρητικό επίπεδο. Απλά το ένα ήταν εθνικοσοσιαλιστικό και το άλλο διεθνοσοσιαλιστικό, με τη δομή τους όμως να είναι πανομοιότυπη και σοσιαλιστική. Ο ίδιος ο Λένιν μάλιστα μας αποκαλύπτει και τη “δοσολογία” αυτών των ιδιόκτητων σοσιαλιστικών κομμάτων: …Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνον πραγματικός Μπολσεβίκος. Με βάση τη λογική των ομοίων, μπορούμε να “μεταφέρουμε” αυτήν τη δοσολογία και στα ναζιστικά κόμματα …Στους 100 ναζιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνον πραγματικός Ναζί.

 

Στην πραγματικότητα με αυτήν την “ερμηνεία” ο Λένιν μάς εξηγεί με τον πιο απόλυτο τρόπο την ποιότητα των οπαδών αυτών των κομμάτων και στην περίπτωσή του τού κόμματος των κομμουνιστών …Μας εξηγεί τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των λειτουργικών αυτών “κύκλων” τής εξουσίας …Μεταξύ αυτών, οι οποίοι είναι πράκτορες χαφιέδες ή προδότες των λαών και όλων εκείνων των υπολοίπων που τους στηρίζουν, είτε επειδή είναι αγύρτες είτε απλά επειδή είναι βλάκες …Σε ποσοστό 99% – σύμφωνα με τους “πατερούληδες” – ο κάθε κομμουνιστής είναι αυτό που δηλώνει, είτε επειδή είναι οπορτουνιστής είτε επειδή είναι βλάκας. Αυτά λέει ο Λένιν και με αυτά συμφωνεί και ο Δρ. Γκέμπελς –  και άρα και ο Χίτλερ.

 

Αυτή η τεχνική των “μονωμένων” κύκλων εξουσίας και βλακείας έχει γίνει ένα δουλεμένο “πατρόν” εξουσίας και έχει φτάσει έως τις ημέρες μας. Αυτό είναι όλο κι όλο το μυστικό τού σημερινού περίπλοκου φασισμού, που παριστάνει τη δημοκρατία. Οι πράκτορες της σιωνιστικής ΣΤΑΖΙ, αφού δοκίμασαν με επιτυχία την επιβολή τέτοιων λενινιστικών φασιστικών καθεστώτων πάνω σε πολλά και διαφορετικά έθνη – είτε στη Σοβιετική Ένωση είτε στη Γερμανία—, μπορούσαν αυτήν τη διαδικασία να την επαναλαμβάνουν στο διηνεκές. Αφού μπόρεσαν με τον κομμουνισμό και δημιούργησαν το σοβιετικό καθεστώς επάνω σε πολλά έθνη, ήταν εύκολο με τον αντικομμουνισμό να δοκιμάσουν να δημιουργήσουν το ναζιστικό καθεστώς επάνω στους Γερμανούς. Από εκεί και πέρα όλα βρίσκονταν κάπου “ενδιάμεσα” και άρα εύκολα διαχειρίσιμα.

 

Η ιστορία δείχνει πως το όλο πρόβλημα για τους σχεδιασμούς τους ήταν να πάρουν την εξουσία. Είτε με τη βία των κομμουνιστών είτε με τη βία των αντικομμουνιστών, τους αρκούσε η στιγμιαία κατάληψη της εξουσίας, και – ως γνωστόν – ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Αυτήν τη “στιγμή” τής κατάκτησης της εξουσίας επεδίωκαν πάση θυσία …Τη “στιγμή” εκείνη, η οποία θα τους επέτρεπε με έναν “νόμιμο” τρόπο ν’ “ανέβουν” στην κορυφή τής εξουσίας και από εκεί και πέρα με τρόπο “παράνομο” να εκμεταλλευτούν την εξουσία, για να παραμείνουν “βιδωμένοι” σ’ αυτήν. Οι πιο πολλοί αγνοούν ότι, όπως ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία μετά από εκλογική διαδικασία και στη συνέχεια έκαψε τη γερμανική Βουλή, έτσι έκαναν και οι κομμουνιστές …Οι “επαναστάτες” πρώτα κατέβηκαν στις εκλογές στη Ρωσία και μετά κατήργησαν κι αυτοί τη ρωσική Βουλή.

 

Αυτήν τη γνώση καλλιέργησαν στα υπόγεια των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, τις οποίες έλεγχαν οι Σιωνιστές …Τη γνώση τής συνωμοσίας, προκειμένου τη στιγμιαία επαφή με την εξουσία να τη μετατρέψουν σε μόνιμη. Από τη στιγμή που είχαν το εργαλείο τού κομμουνισμού και μπορούσαν στα όρια με τους δικούς τους πληρωμένους “επαναστάτες” να δημιουργούν είτε “πατερούληδες” είτε “φύρερ”, όλα τα άλλα ήταν εύκολα, εφόσον απλά αποτελούσαν ενδιάμεσες καταστάσεις …”Ενδιάμεσες καταστάσεις” είναι οι κατά καιρούς διάσημοι χαφιέδες, οι οποίοι παριστάνουν τους “εθνοπατέρες” των υπολοίπων λαών …”Εθνοπατέρες”, οι οποίοι είναι λίγο “πατερούληδες” και λίγο “φύρερ” σε δοσολογία που “μετράνε” για λογαριασμό τους τα αφεντικά τους. Από τη στιγμή που αυτά τα αφεντικά άρπαζαν την εξουσία με τους δικούς τους “υπαλλήλους”, ήταν εύκολο να τη μονιμοποιήσουν …Είτε μοιράζοντας σε συμπαθούντες πόστα και βολέματα είτε μοιράζοντας σε αντιπαθούντες τρόμο και τιμωρία.

 

Αυτό ήταν το όλο κόλπο και όλα σχεδιάστηκαν επάνω στο ίδιο πετυχημένο “πατρόν” …Ένα “πατρόν”, το οποίο τους επέτρεψε να “καπελώσουν” την αστική Δημοκρατία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Δυτικού Κόσμου. Παντού έβαζαν το δικό τους ιδιωτικό “φόβητρο” του κομμουνισμού να απειλεί τη Δημοκρατία, ώστε οι φασίστες υπάλληλοί τους να εξασφαλίσουν – λόγω ανώτερης “ανάγκης” – το άλλοθι να λειτουργούν “αντιδημοκρατικά”. Ο κίνδυνος του κομμουνισμού, δηλαδή, έδινε το άλλοθι στους πάντες να ασκούν την εξουσία με τρόπο φασιστικό, προκειμένου να προστατεύουν τη δημοκρατία …Για το καλό τής Δημοκρατίας, δηλαδή, αναλάμβαναν οι φασίστες να την προστατεύσουν …Ο φασισμός έλεγχε τη Δημοκρατία, για να μην την καταλύσει ο κομμουνισμός. Με τον τρόπο αυτόν η αστική Δημοκρατία έγινε φασιστική, χωρίς κανένας να μπορεί ν’ αντιδράσει.

 

 Αυτό ήταν το μέγα επίτευγμά τους. ΌΛΑ τα αστικά κόμματα – σε αυτό το κατ’ επίφαση δημοκρατικό σύστημα – έχουν μια βασική δομή, η οποία μοιάζει με την κομμουνιστική και άρα και τη ναζιστική. Πάνω στα λενινιστικά πρότυπα είναι εξ’ αρχής φτιαγμένα όλα τα αστικά κόμματα …Τα κόμματα των “ηγετών”, οι οποίοι είναι πάντα “επαγγελματίες” …Των “ηγετών” αυτών, που κανένας δεν γνωρίζει ποιοι είναι τα αφεντικά τους ή οι στόχοι τους …Των “ηγετών” αυτών, που για τους οπαδούς ψηφοφόρους τους έχουν την ίδια περίπου γνώμη που είχε ο Λένιν για τους δικούς του …Τους θεωρούν χαϊβάνια, που μπορούν κάθε τέσσερα χρόνια να τους δουλεύουν για να τους ψηφίσουν και μετά είναι ελεύθεροι να κάνουν ανενόχλητοι ό,τι συμφέρει τόσο τους ίδιους όσο και τα αφεντικά τους.

 

Αυτά τα αστικά κόμματα-“είδωλα” είναι ΌΛΑ ίδια μεταξύ τους και έχουν την ίδια “παθογένεια” …Την κομμουνιστική “παθογένεια”. Αυτή είναι η “επιτυχία” των σχεδιαστών τους. Όπως έβλεπε ο πράκτορας των Γερμανών Λένιν τους Ρώσους κομμουνιστές, έτσι βλέπει, για παράδειγμα, ένας Εβραίος Παπανδρέου τούς πασοκτσίδες ή ένας δωσίλογος Καραμανλής τούς νεοδημοκράτες. Κάπως έτσι μας αντιλαμβάνεται ένα κομμουνιστικό σκουπίδι, που παριστάνει τον δημοκράτη – όπως ο Πάγκαλος – όταν μας λέει ότι “μαζί τα φάγαμε”. Όλοι αυτοί, δηλαδή, νομίζουν ότι νομιμοποιούνται να κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί είναι “ηγέτες” είτε “αγυρτών” είτε “αφελών” …Είναι “ηγέτες” είτε κουτοπόνηρων, οι οποίοι θέλουν να βολευτούν μέσω του κόμματος, είτε απλά είναι βλάκες και υποστηρίζουν ένα κόμμα με τη λογική που κάποιος υποστηρίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα …Αυτό είναι το κομμουνιστικό “πατρόν” των σύγχρονων αστικών κομμάτων. Γι’ αυτόν τον λόγο στις αστικές Δημοκρατίες όχι απλά επιτρέπουν αλλά ενθαρρύνουν και χρηματοδοτούν τούς κομμουνιστές να δραστηριοποιούνται στα Πανεπιστήμια.

 

Εκεί “ψαρεύουν” οι πάντες τα φασιστικά στελέχη …Αυθεντικά φασιστικά στελέχη με συγκεκριμένη νοοτροπία. Από εκεί “ψώνισε” έναν Ρουσόπουλο η δεξιά ΝΔ και από εκεί “ψώνισε” το αριστερό ΠΑΣΟΚ έναν Πάγκαλο. Εκεί οι Μπολσεβίκοι τού κομμουνισμού ή της αστικής τάξης “ψαρεύουν” τα στελέχη τους, αλλά και τα χαϊβάνια που θα τους αντιλαμβάνονται σαν αρχηγούς …Τα χαϊβάνια, τα οποία ξεκινάνε ως κατά φαντασίαν “επαναστάτες” και στη συνέχεια γίνονται αγύρτες θεσιθήρες, που θα “περιβάλλουν” τους λενινιστές “εθνοπατέρες” και θα παρασύρουν τους πολλούς αφελείς.

 

Με αυτόν τον τρόπο οι Σιωνιστές δημιουργούν σε όλα κράτη τα κόμματα-“είδωλα”, τα οποία, ανεξαρτήτως της όποιας ιδεολογίας φέρουν ως “βιτρίνα”, λειτουργούν καθαρά λενινιστικά. Αυτό είναι το όλο κόλπο. Εκμεταλλεύονται την κομμουνιστική “εμπειρία” στην εσωτερική τους λειτουργία και μεταφέρουν απλά μια διαφορετική “βιτρίνα”, παίζοντας το παιχνίδι τού δήθεν μεταξύ τους ανταγωνισμού, όπως αυτός “ορίστηκε” από τα κομμουνιστικά και ναζιστικά κόμματα.

 

Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τον λόγο που μιλάμε για κατ’ επίφαση δημοκρατικό σύστημα. Όταν οι Σιωνιστές ελέγχουν τις ηγεσίες των κομμάτων σε όλα τα κράτη, ευνόητο είναι ότι ελέγχουν και τα ίδια τα κράτη …Απλά πράγματα. Όταν μπορείς σε ένα κόμμα εξουσίας να ελέγχεις απόλυτα την ηγεσία του, σημαίνει πως, όταν όλα τα κόμματα εξουσίας είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους, μπορείς να ελέγχεις ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο ενός κράτους. Αυτό είναι απόλυτος φασισμός, γιατί στην πραγματικότητα ελέγχεις απόλυτα τον λαό. Όταν ελέγχεις απόλυτα όλες τις πιθανές και απίθανες επιλογές τού λαού, σημαίνει ότι η Δημοκρατία και οι διαδικασίες της είναι απλά ένα “σώου” για αφελείς …Ένα “σώου”, το οποίο – ειδικά εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες στην εποχή των Μνημονίων – το είδαμε να συμβαίνει με τρόπο αποκαλυπτικό …Αντιμνημονιακοί, που κέρδιζαν τις εκλογές και γίνονταν Μνημονιακοί, για να εναλλαχθούν ξανά στους ίδιους ρόλους στις επόμενες εκλογές.

 

Όμως, για να γίνει αυτό με τον απόλυτα αξιόπιστο τρόπο, θα πρέπει να υπάρχει – και να προστατεύεται ως “κόρη οφθαλμού” – ένα αυθεντικό κομμουνιστικό κόμμα …Ένα κόμμα, το οποίο θα λειτουργεί ως αυθεντική “πληγή”, για να μπορεί με τη σειρά του να “μολύνει” όλο το πολιτικό σκηνικό με συγκεκριμένο “πύον” …Ένα κόμμα, το οποίο από τη μία θα φαίνεται πως απειλεί μόνιμα τη Δημοκρατία και από την άλλη θα δημιουργεί κομματικό πρότυπο λειτουργίας. Πάνω στο “πατρόν” ενός ΚΚΕ θα σχεδιάζονται όλα τα κόμματα και πάνω στον “πατρόν” μιας Πανσπουδαστικής θα σχεδιάζονται όλες οι φοιτητικές “παρατάξεις”. Το δεύτερο θα “τροφοδοτεί” με στελέχη το πρώτο και το πρώτο θ’ ανταποδίδει με χρήμα, ώστε να συνεχίζεται επ’ άπειρον ο ίδιος “κύκλος”. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν και λειτουργούν με κρατικές χρηματοδοτήσεις όλα τα κομμουνιστικά κόμματα.

 

Με αυτόν τον τρόπο οι Σιωνιστές δημιουργούν τους “Μπολσεβίκους” τής κάθε εποχής …Αυτούς, τους οποίους οι ίδιοι μετά θα “φιλτράρουν” στις διάφορες “υπηρεσίες” …Είτε αυτές λέγονται ΣΤΑΖΙ είτε CIA είτε Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είτε Σοσιαλιστική Διεθνής κλπ., δεν έχει σημασία. Έτσι αναπαράγεται ο λενινισμός των χαφιέδων και του φασισμού. Εκεί βρίσκονται οι Σιωνιστές και “φιλτράρουν” τα πρόσωπα εκείνα, τα οποία θα ηγηθούν των κρατών ή θα στελεχώσουν διεθνή όργανα και υπηρεσίες. Απλά αυτοί, οι οποίοι κάποτε ονομάζονταν “επαγγελματίες επαναστάτες” και ήταν χαφιέδες και πράκτορες των Σιωνιστών, σήμερα ονομάζονται “επαγγελματίες πολιτικοί” και είναι ακριβώς ίδιοι με τους προηγούμενους.

 

Ο μόνος στόχος όλων αυτών των “επαγγελματιών” είναι η εξουσία. Κύρια μέριμνά τους είναι το δικό τους προσωπικό “αφήγημα”, προκειμένου να ξεχωρίσουν οι ίδιοι προσωπικά ανάμεσα στους ομοίους τους. Κύριο μέλημά τους είναι να βρουν ένα “ψέμα” ή μια μεγάλη “υπόσχεση”, για να “κλέψουν” την εξουσία. Αν το καταφέρουν αυτό, δεν έχουν πρόβλημα να παραμείνουν στην εξουσία ακόμα και με τη βία που τους προσφέρουν οι μηχανισμοί τής εξουσίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια, εφόσον τα αφεντικά παραμένουν πάντα τα ίδια. “Επαναστάτες” και “επαναστατικά” είναι μόνον ό,τι “πουλάνε” οι δικοί τους άνθρωποι, για να “κλέψουν” όπως μπορούν οι ίδιοι την εξουσία. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως εχθρικά και ως εκ τούτου απαγορευμένα.

 

Μέσα στα όρια που θέτουν ο κομμουνισμός και ο ναζισμός γίνονται όλα τα πολιτικά παιχνίδια τής δήθεν δημοκρατίας. Με τη βία τού κομμουνισμού το σκουπίδι ο Λένιν πήρε την εξουσία πάνω στα έθνη τής Σοβιετικής Ένωσης, θέτοντας το ένα φασιστικό αριστερό όριο. Με τη βία τού αντικομμουνισμού το σκουπίδι ο Χίτλερ πήρε την εξουσία πάνω στα γερμανική έθνη, θέτοντας το άλλο φασιστικό δεξιό όριο. Όλοι οι υπόλοιποι “παίζουν” ανάμεσα στα όρια αυτά, παριστάνοντας τους σοσιαλοδημοκράτες ή τους χριστιανοδημοκράτες. Αυτό επαναλαμβάνεται διαρκώς σε όλα τα κράτη και σε όλα επίπεδα της εξουσίας. Όλα μοιράζονται εξίσου σε ανθρώπους, οι οποίοι εξ αρχής έχουν συμφωνήσει σε τέτοιου είδους μοιρασιές, εφόσον οι πάντες έχουν τα ίδια αφεντικά.

 

Κανένας δεν διαμαρτύρεται και δεν ανατρέπει κανέναν, γιατί όλοι είναι μέσα στο κόλπο …Όλοι είναι “επαγγελματίες πολιτικοί” επικεφαλής λενινιστικών κομμάτων, είτε αυτά ονομάζονται “λαϊκά” είτε “σοσιαλιστικά”. Η “μοσχαροκεφαλή” τής φωτογραφίας είναι άλλος ένας “επαγγελματίας πολιτικός”, ο οποίος ελέγχθηκε από τα σιωνιστικά όργανα πριν καν εμείς μάθουμε την ύπαρξή του. Είναι ο σημερινός μεθύστακας Γιούγκερ, ο οποίος παριστάνει τον ηγέτη τής Ε.Ε. και ο οποίος είναι Ευρωβουλευτής από τα 25 του χρόνια. Πώς και με ποια κριτήρια ένας νέος των είκοσι-κάτι χρόνων μπορεί να “επιλεγεί” ως μελλοντικός ηγέτης; Δεν έχει “πίσω” του μια “πορεία”, που να δικαιολογεί τη “διάκρισή” του ανάμεσα σε ομοίους. Μόνον με κριτήρια υποταγής μπορεί να γίνει σε μια τέτοια ηλικία ένας τέτοιος διαχωρισμός, και τέτοιος έγινε. Κάποιοι υπόσχονται τα πάντα στα αφεντικά και προωθούνται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Όλοι αυτοί έχουν συμφέροντα από την αναξιοκρατία και αυτήν υποστηρίζουν, προκειμένου να σπρώχνουν και να σπρώχνονται οι ανάξιοι και οι άχρηστοι μεταξύ τους.

 

Όλα λειτουργούν επάνω στο ίδιο μοντέλο και γι’ αυτό έχουμε σήμερα το φαινόμενο επί καπιταλιστικού θριάμβου – και με τον κομμουνισμό καταδικασμένο – οι περισσότεροι των πολιτικών να είναι “πρώην” κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές σε ένα πολιτικό περιβάλλον χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Είναι οι πιο έμπειροι στη σύσταση συμμοριών και στις συνωμοτικές συμπεριφορές με στόχο την επικράτηση των αναξίων …Απλά πράγματα, τα οποία απλά επαναλαμβάνονται μέσα στο χρόνο. Έχοντας εξασφαλισμένη την υποταγή τέτοιων πολιτικών – και με τη γνώση που έχουν πάνω στη διαχείριση της εξουσίας – οι Σιωνιστές επιχειρούν χωρίς φόβο τα άλματα προς τον απόλυτο συγκεντρωτισμό τής εξουσίας. Όταν οι Σιωνιστές, μέσω του κομμουνιστικού κόλπου, ελέγχουν τις πολιτικές εξουσίες ΟΛΩΝ των κρατών τής Ευρώπης, δεν τους είναι δύσκολο να τις φορτώσουν με ένα “όραμα” ως άλλοθι, για να τις εντάξουν σε ακόμα πιο μεγάλους και ακόμα πιο αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς.

 

Όταν ελέγχεις όλες τις κυβερνήσεις τής Ευρώπης, δεν είναι δύσκολο να επιχειρήσεις ένα ακόμα πιο υψηλό “άλμα” …Δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια Ε.Ε. στα πρότυπα της Σοβιετικής Ένωσης ή της Γερμανίας τής Βαϊμάρης …Υπάρχει η τεχνογνωσία ελέγχου των λαών, όπως υπάρχει και το “όπλο” τού δημοκρατικού “σώου” των δήθεν εκλογών επάνω σε δήθεν επιλογές …Υπάρχει η τεχνογνωσία των “πολίτμπιρο”, τα οποία ελέγχουν την “ορθοδοξία” των μηχανισμών και αυτό είναι που κάνουν τα κεντρικά “όργανα” των “λαϊκών” και των “σοσιαλιστικών” κομμάτων. Αυτό, δηλαδή, το οποίο εμείς “βλέπουμε” ως Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Για τους εμπνευστές του έχει ξαναγίνει …Έχει ξαναχρησιμοποιηθεί το “πατρόν” των εβραϊκής ιδιοκτησίας πολυεθνικών κρατών …Το μοντέλο αυτό, δηλαδή, επάνω στο οποίο χτίζεται ένα κράτος με “αφανείς” ιδιοκτήτες τούς Εβραίους και εις βάρος τού έθνους ή των εθνών που το συνθέτουν …Το μοντέλο αυτό, το οποίο είδαμε να εφαρμόζεται στη Σοβιετική Ένωση των Ρώσων, των Λιθουανών, των Ουζμπέκων, κλπ. …Το μοντέλο αυτό, το οποίο είδαμε να εφαρμόζεται στη Γερμανία των Πρώσων, των Σαξόνων και των Βαυαρών. Γι’ αυτόν τον λόγο, όσο και να ψάξει κάποιος στην “ιστορία” τής Ε.Ε., θα δει ότι ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές της είναι κατά “σύμπτωση” είτε Γερμανοί είτε κομμουνιστές.

 

 Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά που λέμε με το σημερινό “Μακεδονικό” ζήτημα; …Την εξής απλή: Αυτό είναι το “μοντέλο” που θέλουν να φορέσουν στην “Ενωμένη Μακεδονία” τού μέλλοντος …Τη μελλοντική “Μακεδονία” σιωνιστικής ιδιοκτησίας “επάνω” σε Έλληνες, Βούλγαρους ή Αλβανούς, οι οποίοι θα παριστάνουν τους “Μακεδόνες” μακριά απ’ οποιαδήποτε ελληνική παράδοση και πολιτισμική κληρονομιά. Δημιουργώντας τη “Βόρεια Μακεδονία”, ξεκινούν τις διαδικασίες “ενοποίησής” της με κάποια “Νότια”, την οποία οι ίδιοι από τώρα γνωρίζουν. Σε αυτόν τους τον στόχο τούς είναι απαραίτητο το λενινιστικό ΚΚΕ …Το ΚΚΕ των χαφιέδων τού Σιωνισμού …Το ανθελληνικό από τη φύση του ΚΚΕ. Χωρίς αυτό το ΚΚΕ δεν θα μπορούσαν να δρομολογήσουν το παραμικρό. Γι’ αυτόν τον λόγο το αφήνουν να προκαλεί από τον Ιερό Βράχο, χωρίς να τιμωρείται κανένας …”Μήνυμα” ετοιμότητας στέλνει στα αφεντικά του από την Ακρόπολη.

 

 

Το “ελληνικό” ΚΚΕ.

 

Την ώρα που εξελισσόταν η διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και οι εθνικές της μειονότητες συγκρούονταν για μια καλύτερη θέση για την επόμενη “ημέρα”, οι Εβραίοι επιδίδονταν στα γνωστά τους παιχνίδια …Συνωμοτούσαν με ξένες δυνάμεις εις βάρος τού Ελληνισμού και προσπαθούσαν να βρουν κοινωνικούς συμμάχους μέσα σε ένα περιβάλλον, το οποίο δεν τους ευνοούσε σε μια απευθείας σύγκρουση μαζί του. Τότε ήταν που ίδρυσαν το ΚΚΕ στην Ελλάδα και μαζί μ’ αυτό και όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της περιοχής των Βαλκανίων. Το ΚΚΕ, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε όλα τα κράτη, ιδρύθηκε από Εβραίους.

 

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρχε και η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα των Βαλκανίων. Σε κάποιο εβραϊκό πορνείο, όπου σύχναζαν τεμπελχανάδες όλων των εθνικοτήτων, ιδρύθηκε το ΚΚΕ …Λίγο κανένα χαρτζιλίκι από τους τοκογλύφους, λίγο οι “εργαζόμενες” με κάποια τζάμπα “υπηρεσία”, όλο και θα έβρισκαν κανέναν καινούργιο οπαδό. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κομμουνισμός χρησιμοποιούσε κατά κόρον το σεξ, για να επιτυγχάνει κάποιους στόχους του. Επίσης χρησιμοποιούσε πάντα ό,τι χειρότερο υπήρχε από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού μέσα στην κοινωνία, γιατί υπήρχε και η γνώση του Λένιν που έλεγε ότι: “Μη τον φοβάσαι τον πλούσιο …Τον γιο τής πλύστρας να φοβάσαι” …και, επειδή αυτοί για τους στόχους τους είχαν ανάγκη τους πιο αδίστακτους και πιο σκληρούς ανθρώπους, είχαν πάντα στο στόχαστρό τους τον “γιο τής πλύστρας”.

 

Ποιος ήταν ο στόχος τους μέσα από το κόμμα αυτό; …Να δημιουργήσουν ένα τεχνητό “μακεδονικό” έθνος, που – σαν “πατέρες” του – θα το έλεγχαν οι ίδιοι από την αρχή μέχρι το τέλος …Έπρεπε να το κάνουν αυτό, από τη στιγμή που είχαν σκοπό μέσω αυτού του “έθνους” να ελέγξουν τη Μακεδονία. Οι Εβραίοι είχαν ένα στρατηγικό μειονέκτημα στη Μακεδονία. Διέθεταν μόνον αστικούς πληθυσμούς και ήταν εξαιρετικά αδύναμοι στην επαρχία. Αυτό το χάντικαπ προσπαθούσαν να το καλύψουν, “ψαρεύοντας” χαϊβάνια” στα θολά νερά τού κοινωνικού περιθωρίου …Όλου του κοινωνικού περιθωρίου τής περιοχής και όχι μόνον της ελληνικής πλευράς. Με μέσον την ιδεολογία τού κομμουνισμού οι εβραϊκές θέσεις γίνονταν θέσεις ιδεολογικές και αυτό τους έδινε “κάλυψη” από τις επιθέσεις όσων θίγονταν απ’ αυτές. Με “μάσκα” τον δήθεν διεθνισμό τού κομμουνισμού ανέπτυσσαν βήμα προς βήμα τα εθνικά τους συμφέροντα …Business as usual για τους δειλούς και ύπουλους Εβραίους.

 

Αυτοί λοιπόν τότε δημιούργησαν τεχνητά το “Μακεδονικό” ζήτημα εκ του μη όντος και τώρα – μετά από ακριβώς έναν αιώνα – το κάνουν πραγματικό. Γιατί ήταν εκ του μη όντος; …Γιατί στη Μακεδονία – ακόμα και στην εποχή τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας – ο όρος “Μακεδόνες” αφορούσε πάντα και αποκλειστικά τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι είχαν γεννηθεί στη Μακεδονία …Αφορούσε τους ελληνορθόδοξους πληθυσμούς, οι οποίοι ανήκαν στο “ποίμνιο” της Κωνσταντινούπολης. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της Μακεδονίας ήταν Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι. Ο συγκεκριμένος όρος αφορούσε τους ελληνορθόδοξους πληθυσμούς και κανέναν άλλον, εφόσον οι πάντες αυτοπροσδιορίζονταν στις δικές τους εθνικές γλώσσες και ήταν κατανεμημένοι σε οργανωμένες μειονότητες μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία με βάση την εθνική τους ταυτότητα.

 

Δεν υπήρχαν ποτέ Μακεδόνες ως έθνος σε μια περιοχή, όπου τα έθνη σφάζονταν μεταξύ τους για την κυριαρχία στην περιοχή αυτή. Ποιοι δημιούργησαν το ανύπαρκτο αυτό “έθνος”; …Οι Εβραίοι τής Θεσσαλονίκης μέσω του ΚΚΕ, το οποίο – όπως είπαμε – ίδρυσαν οι ίδιοι. Οι Εβραίοι ήταν οι μόνοι “Μακεδόνες” τής περιοχής, οι οποίοι έκρυβαν την εθνική τους ταυτότητα και διεκδικούσαν οφέλη μέσα από τον ιδεολογικό διχασμό των πληθυσμών. Σε μια εποχή κατά τη οποία τα έθνη συγκρούονταν για την επέκταση των συμφερόντων τους, οι Εβραίοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να επεκτείνουν τα δικά τους συμφέροντα με τη μέθοδο του χαφιέ. Σε μια εποχή που τα έθνη συγκρούονταν κατά μέτωπο, οι Εβραίοι επέλεξαν την “πλάγια” οδό τής συνωμοσίας εις βάρος τής ομοιογένειας των ίδιων των εθνών.

 

Αυτό ήταν το πλεονέκτημά τους ως διαχειριστές ιδεολογίας …Μπορούσαν να “περνάνε” τις εθνικές τους θέσεις και αυτές να τις “βαπτίζουν” “ιδεολογικές”. Έχοντας εξασφαλίσει δίπλα τους κάποια σκουπίδια, είτε ελληνικής είτε βουλγαρικής καταγωγής, εμφάνιζαν τις προδοτικές τους θέσεις – ο καθένας απέναντι στο δικό του έθνος – σαν αποτέλεσμα του δήθεν “διεθνισμού” τους και άρα με ιδεολογικό υπόβαθρο. Έδιναν δηλαδή σε προδότες ιδεολογικό “άλλοθι”, προκειμένου αυτοί να υποστηρίξουν τις εθνικές θέσεις των Εβραίων. Όλα αυτά “μεγεθύνονταν” υπό τις “ευλογίες” των Σιωνιστών τοκογλύφων τής Δύσης, αλλά και των Σιωνιστών Μπολσεβίκων τής Μόσχας. Οι πρώτοι εξασφάλιζαν χρήμα και δημοσιότητα στις δραστηριότητές τους και οι δεύτεροι εξασφάλιζαν ιδεολογική “ορθοδοξία” στις θέσεις τους. Η Β’ Διεθνής, όπου συγκεντρώθηκαν τα σκουπίδια απ’ όλη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή – για πρώτη φορά στην ιστορία – να “ορίσει” το “ζήτημα” αυτό, είχε ως χορηγούς αυτούς στους οποίους αναφερόμαστε.

 

Τα πράγματα για τους Εβραίους δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Με τις τεράστιες “πλάτες” τού διεθνούς Σιωνισμού και του Σοβιετικού “βόθρου” μπορούσαν να δημιουργούν τις συνθήκες που τους βόλευαν. Από εκεί και πέρα έπρεπε απλά να “μπουν” ανάμεσα στους πληθυσμούς και να τους διχάσουν. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα της προδοσίας και τη δύναμη του χρήματος, συνωμότησαν εις βάρος τού Ελληνισμού. Αυτή η πονηρή εθνότητα “εφεύρε” εκ του μηδενός μια νέα “πολυεθνική εθνότητα”, φιλοδοξώντας σε βάθος χρόνου να κερδίσει από την κηδεμόνευση των υπολοίπων …Περί αυτού πρόκειται …Οι Εβραίοι “εφεύραν” τον “μακεδονισμό”, για να κηδεμονεύσουν τους ελληνικούς, βουλγαρικούς και τους αλβανικούς πληθυσμούς τής γεωγραφικής περιφέρειας της Μακεδονίας …Να τους κηδεμονεύσουν απόλυτα, όπως σήμερα ο Σόρος και η παρέα του κηδεμονεύουν απόλυτα το κράτος των Σκοπίων.

 

 Επέλεξαν τη μακεδονική ιδιότητα, γιατί μόνον εκεί υπήρχε “κενό”, όπου θα μπορούσε να “τρυπώσει” μια “νέα” εθνικότητα …Μόνον εκεί υπήρχε “κενό”, ώστε να μπορέσει ένα τοπωνύμιο να γίνει πειστήριο και “θεμέλιο” εθνικής ή πολιτισμικής “ταυτότητας”. Οι Βούλγαροι ήταν ταυτισμένοι με τη Βουλγαρία και οι Σέρβοι με τη Σερβία …”Κενό” υπήρχε μόνον με τους Μακεδόνες, οι οποίοι ήταν ταυτισμένοι με την Ελλάδα. Οι Εβραίοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ιδιομορφία και εμφανίστηκαν σαν οι “πρώτοι” Μακεδόνες, οι οποίοι δεν θα ταυτίζονταν με την Ελλάδα …Άλλη μία “πρωτοπορία” των Εβραίων …Έχοντας την πολυτέλεια να κρύβονται πίσω από μια δική τους ιδεολογία, μπορούσαν να εμφανίζονται με όποια ιδιότητα τους βόλευε κάθε φορά που ενεργούσαν.

 

Αυτοί ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ως “Έλληνες” κομμουνιστές και ταυτόχρονα ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν σαν Μακεδόνες Μη-Έλληνες. Όπου βόλευε “αυτοπροσδιορίζονταν” με βάση τη θρησκεία τους και όπου βόλευε με βάση την εθνική τους καταγωγή. Εκ του πονηρού εμφάνιζαν τη θρησκευτική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους “Έλληνες” κομμουνιστές και επίσης εκ του πονηρού εμφάνιζαν την εθνική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους “υποδουλωμένους” Μακεδόνες, οι οποίοι αναζητούσαν την ελευθερία τους. Με τον τρόπο αυτόν κατόρθωσαν και δημιούργησαν έστω και ένα μικρό “κενό” ανάμεσα στη Μακεδονία και τον Ελληνισμό. Αυτό, το οποίο – λόγω Αλεξάνδρου – επί αιώνες για όλους τους λαούς ήταν αυτονόητο, προσπάθησαν και το έκαναν “αμφισβητούμενο”.

 

 Εδώ μιλάμε στην κυριολεξία για ειρωνεία. Γιατί; …Γιατί αυτοί, οι οποίοι βρήκαν το “κενό” μεταξύ Ελληνισμού και Μακεδονίας, είναι εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο “κενό” …Είναι εκείνοι, που γνωρίζουν την αλήθεια. Οι Εβραίοι θα έπρεπε να γνωρίζουν την ταύτιση Ελλήνων και Μακεδόνων καλύτερα και από τους ίδιους τους Έλληνες. Αυτό, γιατί υπάρχει μέσα στη θρησκεία τους …Η ίδια η Χανουκά το αποκαλύπτει …Η κορυφαία τους θρησκευτική γιορτή αυτό αποδεικνύει: Την ταύτιση Ελλήνων και Μακεδόνων. Αυτό δεν είναι που γιορτάζουν στη Χανουκά; Την αντίσταση σε έναν Μακεδόνα, ο οποίος προσπάθησε να τους εξελληνίσει με τη βία…

 

 …Ο Μακεδόνας Αντίοχος δεν ήταν επί αιώνες ο απόλυτος εχθρός του εβραϊκού έθνους; Γιατί ήταν εχθρός τους; …Γιατί απλούστατα τους απειλούσε με απόλυτη διάλυση …Τους απειλούσε με εξελληνισμό. Ο Αντίοχος, δηλαδή, ήταν το απόλυτο “κακό” για τους Εβραίους, γιατί ήταν ο Μακεδόνας εκείνος, ο οποίος δοκίμασε εις βάρος των Εβραίων ακόμα και τον βίαιο εξελληνισμό. Αν δηλαδή κάποιος ήθελε να αποδείξει την ταύτιση Μακεδόνων και Ελλήνων, θα μπορούσε να το κάνει και μέσα από τη θρησκεία των Εβραίων …Και όμως, αυτοί, οι οποίοι αμφισβήτησαν αυτήν την ταύτιση, είναι οι πιο γνωστοί πλαστογράφοι τής ιστορίας των ανθρώπων …Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ειρωνεία.

 

 Εκμεταλλευόμενοι οι Εβραίοι τη χαοτική κατάσταση κατά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δεν δίστασαν – για λόγους συμφέροντος – να υποστηρίξουν ακόμα κι αυτό, το οποίο ερχόταν σε σύγκρουση με εκείνο που “μετέφερε” η ίδια η θρησκεία τους …Άλλαξαν την “ταυτότητα” του εθνικού τους εχθρού, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιομορφίες της πολυεθνικής και πολύγλωσσης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και εκεί πόνταραν για να στήσουν το “κόλπο” τους. Εκμεταλλεύτηκαν την αγραμματοσιά και τα κόμπλεξ μερίδας τής ελληνικής κοινωνίας και εκεί “χτύπησαν”.

 

Μέσα στο “κόλπο” αυτό πήραν και την υποστήριξη των Βούλγαρων κομμουνιστών …Δικοί τους άνθρωποι ήταν κι εκείνοι. Εφόσον οι θέσεις των Εβραίων ήταν ιδεολογικά “ορθόδοξες” για το κομμουνιστικό “ιερατείο”, δεν ενοχλούσε τους Βούλγαρους κομμουνιστές να τις υιοθετήσουν, τη στιγμή που έθιγαν μόνον το ελληνικό στοιχείο …Τους βόλευε τόσο εθνικά όσο και ιδεολογικά και επιπλέον ήταν προσοδοφόρο, εφόσον τους δίνονταν η ευκαιρία να εξυπηρετήσουν πλούσια αφεντικά. Εθνικά τους βόλευε, εφόσον στη σύγκρουσή τους με το ελληνικό στοιχείο θα είχαν στο “πλευρό” τους τούς Έλληνες κομμουνιστές να παριστάνουν τους “Μακεδόνες”. Με τον τρόπο αυτόν προκλήθηκε μια “σύγχυση” και η “σύγχυση” πάντα βολεύει εκείνους, οι οποίοι προσπαθούν να επωφεληθούν από το ψεύδος.

 

Αυτή η “σύγχυση” ήταν το ζητούμενο και αυτήν την προκαλούσαν, κάνοντας χρήση των διαφορετικών ιδιοτήτων τους. Αυτός ήταν ο στόχος τους και ο στόχος αυτός απαιτούσε χρόνο, για να “χτιστούν” τα δεδομένα εκείνα, τα οποία θα τον έκαναν εφικτό. Δεν ήταν ένας στόχος τον οποίο θα τον διεκδικούσαν άμεσα. Οι Σιωνιστές είχαν κάνει το πρώτο βήμα. Νιώθοντας τη Θεσσαλονίκη σαν μια “Νέα Ιερουσαλήμ”, άρχισαν να οραματίζονται τη Μακεδονία ως νέα “λεία” τύπου Παλαιστίνης. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελαν χρόνο. Σ’ αυτήν την “Παλαιστίνη” δεν είχαν καθόλου πληθυσμούς. Στην απογραφή τού 1904 ο πληθυσμός τους ήταν λίγο λιγότερο από 50.000. Χρειάζονταν χρόνο, γιατί δεν ήθελαν να φανεί πως ήταν και οι ίδιοι ανάμεσα στους διεκδικητές τής Μακεδονίας. Δεν ήθελαν να φανεί ότι στον σχεδιασμό αυτόν ήταν οι μόνοι πρωταγωνιστές τής αθλιότητας …Ήταν πολύ Μακκαβαίοι, για να διεκδικήσουν στα ίσα τη “μητέρα” τού Αντιόχου …Ήταν πολύ δειλοί, για να εκφράσουν ανοικτά τις φιλοδοξίες τους …Συνωμότες ήταν και όχι πολεμιστές. Στο σημείο “μηδέν” τού σχεδιασμού τους οι ίδιοι ενσάρκωναν όλους τους ρόλους …Εβραίοι ήταν αποκλειστικά οι “Έλληνες” κομμουνιστές και οι ίδιοι ήταν Μη-Έλληνες “Μακεδόνες”. Επειδή όμως αυτό τους “κάρφωνε”, περίμεναν τον χρόνο να “ωριμάσει” τον σχεδιασμό τους, ώστε να “κρυφτούν” πίσω από χαϊβάνια …Αυτό ακριβώς αναζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια …Χαϊβάνια αναζητούσαν.

 

“Ψάρευαν” στο κοινωνικό “περιθώριο”, όπου πάντα έχουν την άνεση να κινούνται οι Εβραίοι. Έψαχναν άτομα – ανάμεσα στους αγράμματους, τους σακάτηδες, τους καμπούρηδες, τους άσχημους, τους κομπλεξικούς και τους μισάνθρωπους – για να γεμίσουν τις κομματικές τους “δεξαμενές” …Έψαχναν ανθρώπους, οι οποίοι είχαν ταξικά μίση και ήταν έτοιμοι να “υιοθετήσουν” οτιδήποτε θα πρόσβαλε, τους “νοικοκυραίους”, όπως αυτοί – ως παιδιά τής “πλύστρας” – τους αντιλαμβάνονταν. Ήταν έτοιμοι να υιοθετήσουν οτιδήποτε θα “πλήγωνε” ή θα τρόμαζε την κοινωνία αυτή, την οποία για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους μισούσαν. Σε αυτό το κοινωνικό περιθώριο “ψάρευαν” οι Εβραίοι. Από εκεί θα συγκέντρωναν τους ανθρώπους εκείνους, τους οποίους είχαν ανάγκη να εμφανίσουν είτε ως κομμουνιστές είτε σαν “Μακεδόνες” και οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν καί τα δύο ταυτόχρονα.

 

Αυτοί οι “Μακεδόνες” κομμουνιστές ήταν πάντα οι “πρόθυμοι” να εξυπηρετήσουν τους Εβραίους. Είτε λόγω κόμπλεξ είτε λόγω ανταμοιβής, ήταν πάντα έτοιμοι να “διοχετεύσουν” την άποψη των Εβραίων μέσα στη Μακεδονία. Απλά ήταν λίγοι και αντίστοιχα μικρά τα αποτελέσματα που μπορούσαν να φέρουν. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι χρειάζονταν χρόνο. Δεν είχαν τα απαιτούμενα πληθυσμιακά μεγέθη, για να ξεκινήσουν ενέργειες διεκδικήσεων. Έπρεπε πάση θυσία να βρουν γηγενείς, οι οποίοι να συμφωνούν με τη δική τους άποψη και θέση και οι οποίοι τότε απλά δεν υπήρχαν. Γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον δούρειο ίππο τής ιδεολογίας.

 

Μέσω της ανθελληνικής κομμουνιστικής ιδεολογίας – και χωρίς να ενεργοποιούν τα εθνικά ένστικτα των Ελλήνων – αναζητούσαν ανθρώπινο δυναμικό, για να “ταΐζουν” ένα πληθυσμιακό μέγεθος, το οποίο σε κάποια στιγμή θα παρίστανε τους εθνικά “Μακεδόνες” Μη-Έλληνες. Με αυτό το δυναμικό θα έπαιζαν τα παιχνίδια τους …Παιχνίδια εντυπώσεων και προπαγάνδας, τα οποία οι Σιωνιστές γνώριζαν να διαχειρίζονται. Βάδιζαν δηλαδή πάνω σε “σχέδιο” και δεν έκαναν τυχαία πράγματα. Ο κανόνας ήταν πάντα ένας: Προκαλούσαν ως κομμουνιστές και “έκλαιγαν” σαν “Μακεδόνες”. Πάντα δηλαδή γνώριζαν πώς να προκαλέσουν μια αντίδραση και στη συνέχεια πώς να την εκμεταλλευτούν.

 

Αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο στην περίπτωσή τους, γιατί σε έναν κόσμο, όπου ο κομμουνισμός ήταν παράνομος, αυτοί ήταν παράνομοι κομμουνιστές και δεν τους ενοχλούσε και ιδιαίτερα να είναι και εθνικά παράνομοι. Ο βρεγμένος δεν φοβάται μη βραχεί λίγο περισσότερο. Προκαλούσαν ως κομμουνιστές την αντίδραση των μηχανισμών ασφαλείας και μετά αυτήν την αντίδραση την απέδιδαν όπου ήθελαν …Δεν τους κυνηγούσαν, δηλαδή, επειδή ήταν βρομιάρηδες κομμουνιστές, αλλά επειδή ήταν γνήσιοι “Μακεδόνες”. Προκαλούσαν ως κομμουνιστές και παρίσταναν τα θύματα σαν “Μακεδόνες”. Απλό κόλπο. Οι μηχανισμοί ασφαλείας με αυτό το απλό τρυκ παγιδεύονταν σε περίπτωση που αντιδρούσαν. Μπορούσαν να παρουσιάζονται από τους προβοκάτορες όχι ως μηχανισμοί προστασίας τής Δημοκρατίας – όπως όλοι οι όμοιοί τους σε όλα τα δημοκρατικά κράτη—, αλλά σαν σκληροί “δυνάστες” των “Μακεδόνων”.

 

Οι κομμουνιστές τού σιωνιστικού ΚΚΕ αυτό το γνώριζαν και το εκμεταλλεύονταν. Όποτε ήθελαν επαναλάμβαναν τα ίδια πράγματα και η προπαγάνδα τούς επέτρεπε να το εκμεταλλεύονται. Ακόμα και η ίδια η κοινωνία, της οποίας οι κομμουνιστές ήταν μέλη, δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. Τους κυνηγούσαν οι χωροφύλακες επειδή ήταν κομμουνιστές ή επειδή ήταν “Μακεδόνες”; Ήταν κομμουνιστές λόγω ιδεολογίας ή έγιναν κομμουνιστές επειδή αυτοί τους υποσχέθηκαν “απελευθέρωση”; Ενοχλούσαν αυτά που έλεγαν για τον καπιταλισμό ή αυτά που έλεγαν για τη Μακεδονία; Όταν έχεις απέναντι σου συνωμότες, ποτέ δεν θα βγάλεις το σωστό συμπέρασμα, γιατί αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος τής στρατηγικής τους. Πού να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι αυτοί ήταν πληρωμένοι χαφιέδες των Σιωνιστών; Τεμπελχανάδες, που είχαν βρει το εύκολο μεροκάματο του προδότη. Με τον τρόπο αυτόν – έστω και ανάμεσα σε κομμουνιστές – αναπτύχθηκε για πρώτη φορά η άποψη ότι υπήρχαν κάποιοι, οι οποίοι αισθάνονταν σκλαβωμένοι “Μακεδόνες” στη Μακεδονία …Σκλαβωμένοι, που μάλιστα καταπιέζονταν κιόλας.

 

 

Ο Χίτλερ, ο Στάλιν και το “παιδομάζωμα”

 

Όταν ο Χίτλερ κατέκτησε την Ελλάδα, είχε ως πρόθεση να εξυπηρετήσει τους Σιωνιστές δανειστές του στη Μακεδονία. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν και τα αφεντικά του δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Παρ’ όλη την τεράστια εξουσία που είχε στα κατεχόμενα κράτη, δεν μπορούσε ν’ αποφασίσει για την ίδρυση του κράτους τής “Μακεδονίας”, γιατί απλούστατα αυτή η απόφαση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί …Δεν υπήρχε το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, για να την κάνει εφαρμόσιμη. Αυτοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να “τρέξουν” έναν τέτοιο σχεδιασμό, ήταν ελάχιστοι και “στοχοποιημένοι”, λόγω της γενικότερης πολιτικής και ιδεολογικής κατάστασης …Ήταν κάποιοι ελάχιστοι Έλληνες τεμπελχανάδες, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές και κάποιοι Εβραίοι ομοϊδεάτες τους, οι οποίοι παρίσταναν τους διωκόμενους “Μακεδόνες”. Όλοι αυτοί προστατεύονταν από τους Σιωνιστές, αλλά ήταν λίγοι – δεν τους έφταναν—. Τι σημαίνει προστατεύονταν; …Αυτό ακριβώς το οποίο λέμε …Προστατεύονταν απ’ όλους τους κινδύνους, οι οποίοι απειλούσαν τους κοινούς Έλληνες, προκειμένου να μην αποδεκατιστούν.

 

Οι κομμουνιστές στην Ελλάδα παραμονές τού πολέμου ήταν δεν ήταν όλοι μαζί κάπου δέκα χιλιάδες. Κανένας απ’ αυτούς δεν συμμετείχε στον πόλεμο κατά του φασισμού. Η επίσημη δικαιολογία εκείνης της πρωτοφανούς ανυπακοής στους νόμους περί γενικής επιστράτευσης ήταν ότι ο Χίτλερ εκείνη την εποχή ήταν σύμμαχος του Στάλιν και το ΚΚΕ δεν μπορούσε να έρθει απέναντι σ’ αυτήν τη συμμαχία. Όλα αυτά είναι παραμύθια για αγρίους. Όλα αυτά είναι επίσημα “άλλοθι”, για να μην ψάχνει κάποιος “βαθύτερα” τις σχέσεις και τις εξαρτήσεις των κομμουνιστών με τα πραγματικά αφεντικά τους. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι, όταν ένα κράτος αμύνεται υπέρ βωμών και εστιών, η συμμετοχή των πολιτών του στην άμυνα του κράτους είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική. Για να μπορέσουν οι κομμουνιστές να κρυφτούν στις ασφαλείς φυλακές – την ώρα που στα μέτωπα του πολέμου οι κοινοί πολίτες σκοτώνονταν, έμεναν ανάπηροι λόγω τραυμάτων ή ακρωτηριαζόταν λόγω κρυοπαγημάτων—, κάποιος τους προστάτευε και απαγόρευε στο ελληνικό κράτος να τους χειριστεί με τον πάγιο τρόπο που ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; …Υποχρεωτική επιστράτευση και κατ’ ευθείαν στην πρώτη γραμμή …Ειδικά για τους “αντιρρησίες – ξεπουλημένης – συνείδησης” στην πρώτη γραμμή τής πρώτης γραμμής συγκεκριμένα. Αυτό δεν το εφαρμόζει ως πρακτική μόνον ο “σκληρός” καπιταλισμός …Και οι κομμουνιστές το ίδιο έκαναν πάντα. Αυτοί μάλιστα αυτό το εκλάμβαναν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να “ξεφορτωθούν” τους αντικαθεστωτικούς. Αυτό έκανε ο “πατερούλης” Στάλιν στην περίπτωση του Στάλινγκραντ. Εκεί ο “πατερούλης” έστελνε τους αντικαθεστωτικούς στην πρώτη γραμμή τής πρώτης γραμμής ακόμα και χωρίς όπλα, μπας και “μπουκώσουν” τα γερμανικά πυροβόλα και σωθεί κανένας αμυνόμενος κομμουνιστής …Τους έστελνε για “επίθεση”, και, αν τυχόν γυρνούσαν προς τα πίσω, τους εκτελούσαν οι “σύντροφοι”. Αυτό κάνουν τα συστήματα όταν αμύνονται και απαιτούν απ’ όλους τους πολίτες τη συμμετοχή τους. Σε καμία περίπτωση δεν σε αφήνουν έξω από τη “σφαγή”, εξαιτίας ιδεολογικών “διαφωνιών” …Δεν σε αφήνουν να “κρύβεσαι” στις φυλακές, όταν οι άλλοι πολεμάνε …Δεν σε αφήνουν να τη “βγάζεις” σταυροπόδι και να γκρινιάζεις για το συσσίτιο.

 

Στην πρώτη γραμμή έπρεπε να πάνε οι κομμουνιστές για τους λόγους που περιγράψαμε. Αυτοί, όμως, όχι μόνον δεν πήγαν, αλλά προστατεύτηκαν στις φυλακές …Στις φυλακές, οι οποίες για τους κομμουνιστές δεν είναι τόσο εχθρικές όσο είναι για τους κοινούς ελεύθερους ανθρώπους. Οι φυλακές για τους κομμουνιστές είναι το “αγροτικό” τους, για να πάρουν “ειδικότητα” ή “προαγωγή”. Άλλωστε πιο φιλικός είναι ο κόσμος μέσα σ’ αυτές για έναν κομμουνιστή, τον οποίο τον μισεί ολόκληρη η κοινωνία. Αυτά δεν τα λέμε εμείς …Αυτά τα λέει ο δικός τους “πατερούλης”, ο Λένιν. Αυτός έχει δώσει τη “συνταγή”, για να γίνει κάποιος πραγματικός “επαγγελματίας επαναστάτης” και άρα Μπολσεβίκος. Αυτή η “συνταγή” προβλέπει και τη φυλάκιση …”Γίνεται κανείς πραγματικός επαναστάτης στη φυλακή“, σύμφωνα με τον Λένιν.

 

Οι κομμουνιστές, δηλαδή, στη φυλακή προστατεύτηκαν από τα μέτωπα του πολέμου και επιπλέον πήραν και τα επαναστατικά τους “ένσημα” …Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Παρέμειναν σε κομματική “γραμμή καριέρας” και προστατεύτηκαν από τον κίνδυνο του πολέμου. Προστατεύτηκαν, γιατί απλούστατα ήταν πολύτιμοι για τα αφεντικά τους …Πολύτιμοι, αλλά – δυστυχώς για τ’ αφεντικά αυτά – ήταν λίγοι κι άχρηστοι …Αγράμματοι, άχρηστοι, εμπαθείς και θρασύδειλοι. Αφέθηκαν ακόμα και επί Κατοχής να ενεργήσουν υπέρ των σιωνιστικών συμφερόντων στη Μακεδονία, αλλά τα αποτελέσματα ήταν άκρως απογοητευτικά. Ο ελληνικός πληθυσμός τής Μακεδονίας στο “παιχνίδι” τους αυτό δεν τους παρακολουθούσε …Δεν γνώριζε καν ότι εξελισσόταν ένα τέτοιο ανθελληνικό “παιχνίδι” στα μέρη του …Ήταν “στοιχισμένος” πίσω από την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και δεν είχε παρεκκλίσεις.

 

Ως εκ τούτου δεν μπορούσε ο Χίτλερ να “σπρώξει” παραπάνω την κατάσταση, εφόσον δεν μπορούσε να συνεργαστεί πιο φανερά με δυνάμεις, οι οποίες θεωρητικά ήταν “εχθρικές” προς αυτόν. Γι’ αυτόν τον λόγο αναβλήθηκε το σχέδιο και πάρθηκαν αποφάσεις για το μέλλον …Αποφάσεις φασιστών, οι οποίες – όπως είναι φυσικό – ήταν εγκληματικές …Αποφάσεις Σιωνιστών, που – όπως είναι φυσικό – ήταν απολύτως ανθελληνικές. Τότε ήταν που αποφασίστηκε το “παιδομάζωμα”. Το “παιδομάζωμα” αποφασίστηκε πολύ πριν τον Εμφύλιο και αυτό έγινε μόλις διαπίστωσαν οι Σιωνιστές πως δεν υπήρχε ανθρώπινο δυναμικό για να “σπρώξει” τον σχεδιασμό τους για τη δική τους “Μακεδονία”. Είναι βέβαιο πως αυτό – όπως και στην περίπτωση του εγκλήματος στο Κατύν – δεν το γνώριζαν μόνον τα σκουπίδια τού φασισμού, όπως ήταν ο Χίτλερ και ο Στάλιν, αλλά το γνώριζαν και οι “δημοκράτες” τής απέναντι “πλευράς” όπως ο Ρούσβελτ και ο Τσόρτσιλ.

 

Αυτό το “παιδομάζωμα” το αποφάσισαν οι Σιωνιστές τής Wall Street με τη σύμφωνη γνώμη των Εβραίων τής Ελλάδος. Το “παιδομάζωμα” είχε έναν στόχο: Να δημιουργηθεί έμψυχο “περιεχόμενο” για ένα μελλοντικό “δοχείο” τής “Μακεδονίας”, το οποίο είχαν σκοπό να “κατασκευάσουν”. Αναγκαστικά, λοιπόν, μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες, έπρεπε να περιμένουν …Έπρεπε να περιμένουν, γιατί δεν έφτανε μόνον η εξουσία –  όσο σκληρή κι αποφασιστική κι αν ήταν. Το ίδιο πρόβλημα, που είχε ο Χίτλερ, το είχε αργότερα κι ο Στάλιν. Παρ’ όλη τη δύναμή του στο Ανατολικό Μπλοκ, δεν μπορούσε να δρομολογήσει την ίδρυση της “Μακεδονίας” ελλείψει ενδιαφερομένων.

 

Έπρεπε να περιμένουν να δημιουργηθεί το ικανό και αναγκαίο πλήθος “ενδιαφερομένων”, για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Απλά, στο μεταξύ μπορούσαν να δημιουργούν τα δεδομένα εκείνα, τα οποία σε κάποια άλλη στιγμή θα τους ήταν χρήσιμα. Την ώρα που οι “γενίτσαροι” θα ωρίμαζαν κάπου στην Ανατολική Γερμανία, αυτοί θα μπορούσαν να “ζωγραφίσουν” στον γιουγκοσλαβικό χάρτη μια νοητή επαρχία τής “Μακεδονίας. Αυτά ήταν εύκολα γι’ αυτούς. Ό,τι απαιτούσε απλά μια απόφαση της εξουσίας – όσο αυθαίρετη κι αν φαινόταν αυτή – δεν αποτελούσε ποτέ πρόβλημα …Μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν, και αυτό αποδείχθηκε και μέσα από την πορεία.

 

Ο Εβραίος Μπολσεβίκος – και άρα πράκτορας της ΣΤΑΖΙ – Τίτο ήταν εκείνος, ο οποίος δημιούργησε το “δοχείο” τής “Μακεδονίας”. Ο Σιωνιστής Τίτο απλά έκανε ένα “σκαρίφημα”, άνευ όμως “περιεχομένου …Ένα “περιεχόμενο”, το οποίο κάποτε θα το παραλάμβαναν κάποιοι από την Ανατολική Γερμανία και αυτοί ήταν οι “γενίτσαροι” του “παιδομαζώματος”.

 

 

Ο “θησαυρός” των Εβραίων
…και ο χειρότερος Έλληνας όλων των εποχών.

 

Το “παιδομάζωμα” ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος τού Ελληνισμού τους τελευταίους αιώνες. Ως έγκλημα κατά ενός λαού ήταν πολύ χειρότερο και από το έγκλημα εις βάρος των Πολωνών στο Κατύν. Γιατί; …Γιατί μιλάμε για απαχθέντα παιδιά …Μιλάμε για ζωντανούς-νεκρούς, οι οποίοι μπαίνουν στα “εργαστήρια”, για να γίνουν κομμουνιστικά “ζόμπι”, ώστε να επιστρέψουν και να “εγκληματήσουν” υπέρ των εγκληματιών και εις βάρος των οικογενειών τους. Τα θύματα του Κατύν πέθαναν και απλά έπαψαν να υπάρχουν. Ήταν απώλεια και άρα ζημιά για την Πολωνία, αλλά δεν πρόσθεσαν σ’ αυτήν τη ζημιά και τη ζημιά που θα προκαλούσαν οι ίδιοι …Ζημιά, η οποία θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Στην περίπτωση της Ελλάδας αυτό είναι που πάει να γίνει. Τα παιδιά τού “παιδομαζώματος” έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους κομμουνιστές και σήμερα επιστρέφουν, για να καταστρέψουν τη δική τους πατρίδα.

 

Το εγκληματικό ΚΚΕ τού Εμφυλίου απήγαγε τουλάχιστον 25 χιλιάδες παιδιά από 3ων έως 14ων ετών. Αυτές οι απαγωγές ήταν απολύτως στοχευμένες. Επέλεγαν παιδιά από φτωχές δίγλωσσες Ελληνορθόδοξες Οικογένειες της Μακεδονίας. Η πολυγλωσσία σε πολυεθνικές αυτοκρατορίες, όπως ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία, ήταν πάντα συνηθισμένο φαινόμενο …Υπήρχαν δίγλωσσοι Μακεδόνες όπως υπήρχαν και δίγλωσσοι Πόντιοι …όπως και δίγλωσσοι Ρουμελιώτες ή ακόμα και δίγλωσσοι Αθηναίοι. Ακόμα και οι σημερινοί δίγλωσσοι Έλληνες των πολυεθνικών ΗΠΑ στην ίδια κατηγορία ανήκουν. Δεν είναι λιγότερο Έλληνες ή Ορθόδοξοι, επειδή οι ανάγκες τής καθημερινότητας ενισχύουν μια συγκεκριμένη γλωσσική επιλογή, η οποία έχει σχέση με τον περίγυρο. Σχεδόν αναγκαστικά δίγλωσσοι ήταν όλοι οι ελληνικοί πληθυσμοί στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, εφόσον με Έλληνα παπά εκτελούσαν ελληνική Θεία Λειτουργία και από εκεί και πέρα ο καθένας μιλούσε ό,τι βόλευε στο περιβάλλον όπου ζούσε.

 

Στη Μακεδονία αυτό το φυσικό φαινόμενο έτυχε ιδιαίτερης διαχείρισης …Έγινε “παιχνίδι” με τη διγλωσσία και αυτό είχε συγκεκριμένους στόχους …Στόχους αμφισβήτησης της ελληνικότητας των πληθυσμών, ενώ δεν υπήρχε απολύτως κανένα τέτοιο θέμα …Μιλάμε για “παιχνίδι”, γιατί το θέμα τής γλώσσας για ένα έθνος είναι απολύτως ασήμαντο όταν ζει και δραστηριοποιείται σε έναν αλλόγλωσσο περίγυρο. Σε μια τέτοια περίπτωση στο θέμα τής γλώσσας υπάρχει πάντα πρόβλημα διατήρησής της ακόμα και στα πιο σκληροπυρηνικά έθνη. Το μισό Ισραήλ είναι για παράδειγμα ρωσόφωνο. Κανένας όμως δεν αμφισβήτησε την εβραϊκότητα των ρωσόφωνων Εβραίων. Οι περισσότεροι Εβραίοι τής διασποράς δεν γνωρίζουν εβραϊκά …Κι εδώ όμως κανένας δεν αμφισβήτησε την εβραϊκότητά τους.

 

Ακόμα και οι πιο διάσημοι ισραηλινοί πολιτικοί έχουν αλλαγμένα τα ονόματά τους για τον ίδιο λόγο και εξαιτίας – και πάλι – της γλώσσας τού περίγυρου της φυσικής τους καταγωγής. Ο περίφημος “πατέρας” τού σύγχρονου Ισραήλ Ben Gurion στην πραγματικότητα είχε το γερμανικό όνομα David Grün, αλλά Γερμανό δεν τον είπε κανένας. Η Golda Meir στην πραγματικότητα λεγόταν Golda Mabovitch. Ο Shimon Peres λεγόταν Szymon Perski. O Ariel Sharon ονομαζόταν Arik Scheinermann. Ακόμα και ο σημερινός Πρωθυπουργός Νετανιάχου δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα. Το πραγματικό του όνομα είναι το πολωνικό Mileikowsky. Αυτό όμως, το οποίο για όλα τα έθνη είναι γνωστό και σε όλους σεβαστό ως πρόβλημα, στη Μακεδονία δεν έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης.

 

Στη Μακεδονία – επειδή αυτό βόλευε τους Σιωνιστές—, εξαιτίας τής γλώσσας, αμφισβητήθηκε η εθνικότητα ενός αμιγώς ελληνικού πληθυσμού. Ενώ γνώριζαν πως όλοι αυτοί οι Έλληνες μιλούσαν ΚΑΙ βουλγαρικά, μίλησαν για “μακεντόνσκι” τη στιγμή που άλλοι επίσης Ελληνορθόδοξοι σε άλλα χωριά μιλούσαν ΚΑΙ αλβανικά, ΚΑΙ λατινικά ή ΚΑΙ τούρκικα. Αμόλησαν και τους αμόρφωτους κομμουνιστές να προκαλούν σύγχυση με την αθλιότητά τους και πρόσβαλαν έναν πληθυσμό, ο οποίος επί αιώνες ήταν ένα σεβαστό μέλος τού ελληνικού κόσμου. Αυτούς προσπάθησαν να τους “αποκόψουν” από τον εθνικό κορμό, για να τους χρησιμοποιήσουν ως τον κύριο “μοχλό” τού σχεδιασμού τους …Να τους χρησιμοποιήσουν με βάση τα συμφέροντά τους.

 

Αυτούς προσπάθησαν να αποκόψουν από τον ελληνικό “κορμό”, εφόσον αυτοί ήταν που βόλευαν …Με τους Βούλγαρους κομμουνιστές συνεργάζονταν από την αρχή των βαλκανικών πολέμων οι Σιωνιστές και γι’ αυτό οι πληθυσμοί εκείνοι ήταν που βόλευαν στη στρατηγική τους. Αν συνεργάζονταν με τους Αλβανούς κομμουνιστές, θα εκμεταλλεύονταν τους αλβανόφωνους Αρβανίτες και τα αλβανικά θα ήταν εκείνα που γίνονταν “μακεντόνσκι”. Ο σιωνιστικός “κλήρος” όμως έπεσε στους βουλγαρόφωνους. Αυτούς εκμεταλλεύτηκαν οι κομμουνιστές, για να παίξουν τα “παιχνίδια” τους. Τα παιδιά των βουλγαρόφωνων Ελληνορθόδοξων Μακεδόνων στόχευαν οι κομμουνιστές απαγωγείς και όχι τα παιδιά των βουλγαροφρόνων, γιατί οι Βούλγαροι ήταν σύμμαχοί τους και επιπλέον άχρηστοι στον σχεδιασμό τους. Αυτών των Ελλήνων τα παιδιά στοχοποιούσαν οι κομμουνιστές, γιατί εκεί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Επέλεγαν φτωχά Ελληνόπαιδα, τα οποία κοιμόταν κατάχαμα και νηστικά, εξαιτίας των πολέμων που οι ίδιοι προκάλεσαν.

 

Αυτά τα παιδιά τα άρπαξαν από τις οικογένειές τους και τα έσυραν ως “ύαινες” του κομμουνισμού στο ανατολικό “μπλοκ”. Σε αυτά τα παιδιά πρόσφεραν ένα κομμάτι σοκολάτα και ένα μαλακό στρώμα και τα “έδειξαν” τον “παράδεισο” …Τον κομμουνιστικό “παράδεισο”. Γέμισαν τα μυαλά τους με σκουπίδια και τα “έπεισαν” πως εκείνοι ήταν οι μόνοι που τα αγαπούσαν και τα προστάτευαν. Τα έπεισαν ότι η πατρίδα τους και οι οικογένειές τους τα έδιωξαν και ότι αυτοί τα περιμάζεψαν, για να μην πεθάνουν στους δρόμους. Τα καλλιέργησαν ένα μίσος απίστευτο …Μίσος εθνικό, ιδεολογικό, ταξικό κλπ. …Όλα τα είδη τού μίσους. Γιατί; …Για να τα κάνουν υπάκουους Μπολσεβίκους …Υπάκουους στα αφεντικά τους. Δεν βάδιζαν στα “τυφλά”. Γνώριζαν τι έκαναν, γιατί προφανώς το είχαν ξανακάνει. Το είχε πει άλλωστε και ο ίδιος ο “πατερούλης” ο Λένιν: “Δώστε μας ένα παιδί 8 χρονών και θα γίνει Μπολσεβίκος για πάντα”.

 

Πάνω σ’ αυτά τα παιδιά πρέπει να δοκίμασαν όλες τις γνωστές κι άγνωστες τεχνικές χειραγώγησης. Χωρίς καμία προστασία και χωρίς κανέναν έλεγχο από την παγκόσμια κοινή γνώμη μπορούσαν να κάνουν τα πάντα. Κίνδυνος δεν υπήρχε, καθώς και οι “απώλειες” δεν δημοσιοποιούνταν κι ούτε κι ενδιέφεραν και κανέναν …Νεκρά ήταν αυτά τα παιδιά για τους οικείους τους, εφόσον δεν γνώριζαν ούτε πού βρίσκονται ούτε αν ζουν ή αν πέθαναν. Αυτά τα απροστάτευτα παιδιά βρέθηκαν στο έλεος σταλινικών πρακτόρων και Ναζί και είναι βέβαιον ότι πάνω τους δοκίμασαν όλη τη “χημεία” των Ναζί …Όλες τις ψυχοτρόπους ουσίες που είχαν στη διάθεσή τους. Μιλάμε για κανονικά “ζόμπι” …Χιλιάδες απαχθέντα Ελληνόπουλα αγράμματα, φτωχά και τρομοκρατημένα κρατούνταν σε “σφραγισμένα” στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Radebeul κοντά στη Δρέσδη.

 

Πέραν των Σιωνιστών, της ΣΤΑΖΙ και των χαφιέδων τού ΚΚΕ κανένας δεν ξέρει πόσα απ’ αυτά πέθαναν πάνω σε πειράματα ή σκοτώθηκαν πάνω στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Πέραν των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ κανένας δεν ξέρει πόσα παιδιά τούς πέθαναν στη διαδρομή από τις κακουχίες και πόσα παιδιά εκτελέστηκαν από τους ΚΚΕδες στην προσπάθειά τους να αποδράσουν, για να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Μιλάμε για ένα “έγκλημα” από τα πιο σκοτεινά στην ανθρώπινη ιστορία …Άλλη μία “λαμπρή” σελίδα τής γερμανικής παρουσίας στην ανθρώπινη ιστορία …Είναι τρομερό και μόνον να σκεφτεί κάποιος το τι γινόταν.

 

Την ώρα δηλαδή που οι ηττημένοι Γερμανοί δικάζονταν στη Νυρεμβέργη ως εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Εβραίων, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα οι ίδιοι Γερμανοί δημιουργούσαν ακόμα χειρότερα στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τα ανήλικα απαχθέντα Ελληνόπουλα. Την ώρα που η Γερμανία αποδεχόταν αποζημιώσεις για τις θηριωδίες της στην Ελλάδα – τις οποίες ποτέ δεν πλήρωσε—, οι θηριωδίες αυτές συνεχίζονταν εις βάρος τής Ελλάδας μέσα στη Γερμανία. Την ώρα που οι Σιωνιστές “κλαίγοντας” και με το ένα χέρι ζητούσαν αποζημιώσεις για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, με το άλλο χέρι υποδείκνυαν το μέρος όπου θα χτίζονταν τα καινούργια στρατόπεδα συγκέντρωσης για τα ανήλικα Ελληνόπουλα.

 

Αυτά όλα έγιναν, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών στα Βαλκάνια. Εκμεταλλεύτηκαν το απόλυτο φασιστικό σκότος τής κομμουνιστικής “χαβούζας” τού Ανατολικού Μπλοκ και ολοκλήρωσαν τα σχέδιά τους. Όλα αυτά δρομολογήθηκαν από το ΚΚΕ και από έναν δικό τους άνθρωπο …Τον χειρότερο Έλληνα όλων των εποχών …Ένα πραγματικό σκουπίδι τού ανθρώπινου είδους. Τόσο κακό δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος σε έναν Ελληνισμό χιλιάδων χρόνων ιστορίας. Τόλμησε το ΚΚΕ να στήσει προτομή του στον Γράμμο και δεν άντεξε στο βάθρο της ούτε μερικές ώρες …Τόση “αγάπη” τού έχουν οι Έλληνες της περιοχής τής Μακεδονίας.

 

Γιατί τόσο μίσος και τόσο μένος μετά από παραπάνω από μισό αιώνα; …Γιατί το κτήνος ήταν απαγωγέας 25 χιλιάδων παιδιών. Τόσα παιδιά απάχθηκαν από τις οικογένειές τους στη Μακεδονία …25 χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, θρηνώντας ζωντανούς νεκρούς, για τους οποίους δεν γνώριζαν τίποτε …25 χιλιάδες ψυχές περιφέρονταν σε μυστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την Ευρώπη …25 χιλιάδες “πειραματόζωα”, που επάνω τους δοκιμάζονταν όλη η εμπειρία και όλη η χημεία τού συστήματος επάνω στον έλεγχο των συνειδήσεων. Αυτό το άνευ προηγουμένου έγκλημα κατά του Ελληνισμού ήταν που – υπό τις εντολές των Σιωνιστών τού Βερολίνου – δρομολόγησε και διαχειρίστηκε ο εγκληματίας Κόκκαλης.

 

Εκ των υστέρων – και επειδή ο χρόνος διαλύει την “αντάρα” πάνω στα γεγονότα – διαπιστώνουμε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης δεν ήταν το δεξί χέρι τού Ζαχαριάδη, όπως αυτό παρουσιαζόταν από την προπαγάνδα. Προφανώς – και μέσα από τη μπολσεβίκικη συνωμοτικότητα, που στόχο είχε την ασφάλεια των ηγετών και των προδοτών – παρουσιαζόταν σαν “δεύτερος”, για να μην εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής και άρα υπεύθυνος τόσο για τον Εμφύλιο όσο και για το τρομερό “παιδομάζωμα”. Εμφανιζόταν σαν “δεύτερος”, για να μην φαίνεται τόσο πολύ η σημαντικότητα του “παιδομαζώματος” για τους Σιωνιστές και τους κομμουνιστές. Όμως, ο χρόνος αυτό το “διαλύει”. Ζαχαριάδης, Σιάντος, Βαφειάδης, ήταν πολύ “λίγοι”, για να είναι οι πρώτοι σε έναν σιωνιστικό σχεδιασμό, ο οποίος απαιτούσε γνώσεις και βάθος χρόνου για να έρθει εις πέρας …Ήταν πραγματικοί ντενεκέδες με “ντ” και όχι απλά με “τ” !!! …Αγράμματα ντουβάρια, που ούτε την αλφαβήτα δεν γνώριζαν.

 

Ο Κόκκαλης ήταν από τους ελάχιστους μορφωμένους – αν όχι ο μόνος μορφωμένος – από την ηγετική ομάδα των αστοιχείωτων κομμουνιστών. Αυτός ήταν που μετά τον Εμφύλιο μεταφέρθηκε στα “κεντρικά” στην Ανατολική Γερμανία των Σιωνιστών και όχι στη σοβιετική “χωματερή” ανθρώπων, όπως ο ντενεκές Ζαχαριάδης. Ο Κόκκαλης, σε συνεργασία με τις πρώην ναζιστικές μυστικές υπηρεσίες, ήταν μόνιμα επικεφαλής τού προγράμματος, το οποίο αφορούσε τη “γενιτσαροποίηση” των Ελληνόπαιδων …Επικεφαλής, μέχρι που ψόφησε από καρκίνο …Ένας πραγματικός Μέγκελε, ο οποίος προφανώς δοκίμαζε όλες τις γνωστές και άγνωστες μεθόδους πάνω στον έλεγχο και τον χειρισμό των ανθρώπινων συνειδήσεων. Αυτοί, ακολουθώντας την αρχή τού Λένιν, δημιούργησαν Μπολσεβίκους από τα “θεμέλια” …Από την παιδική ηλικία …Μπολσεβίκους, οι οποίοι μέχρι το τέλος τής ζωής τους θα έβλεπαν τον κομμουνισμό σαν θρησκεία τους και τα αφεντικά τους σαν θεούς τους.

 

Αυτό βέβαια ήταν και το κύριο πρόβλημα που είχαν οι εμπνευστές τού σχεδίου. Η θρησκεία αυτή ήταν της πλάκας – που σε κάποια στιγμή θα έπαυε να υφίσταται – και οι θεοί τους ήταν καραγκιόζηδες των μυστικών υπηρεσιών – που σε κάποια στιγμή θα έχαναν τις “δυνάμεις” τους—. Γιατί ήταν πρόβλημα; …Γιατί αυτοί ήθελαν να δημιουργήσουν “Μακεδόνες” και αυτό είναι κάτι, που, ως ενέργεια, απαιτεί χρόνο για την περαίωσή της. Από αυτούς τους Μπολσεβίκους θα δημιουργούσαν το κομμουνιστοέθνος των “Μακεδόνων” …Απλή λογιστική. Αυτοί, μέσα από γάμους με Βούλγαρους και Βουλγάρες, μέσα σε τρεις γενιές, θα γίνονταν περίπου 100.000 …Αυτοί είναι όλοι κι όλοι …Όλοι “βολεμένοι” με κρατικούς μισθούς ή με προστατευμένη παρανομία, προκειμένου να είναι ελεγχόμενοι από τους Σιωνιστές …Αυτοί, βέβαια, αρκούν για τον σχεδιασμό τους. Γιατί; …Γιατί αυτοί αποτελούν τη “μαγιά” για μια νέα “Μακεδονία”. Όπως θα δούμε παρακάτω, το κέρδος έρχεται από την προδοσία τής Ελλάδας και όχι από τη δυναμική ανάπτυξης του κράτους των Σκοπιανών γενιτσάρων.

 

Το μόνο πρόβλημα που τους απασχολούσε είχε να κάνει με τον χρόνο. Με δεδομένο ότι ο κομμουνισμός ήταν αδύνατον ν’ αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, έπρεπε να προλάβουν να εφαρμόσουν τον σχεδιασμό τους. Ήθελαν χρόνο για να “πολλαπλασιαστούν” οι γενίτσαροι, αλλά χρόνο δεν είχαν πολύ, γιατί ο κομμουνισμός, ο οποίος τους διατηρούσε στη “ζωή”, θα κατέρρεε. Το πρόβλημά τους ήταν πάντα ο χρόνος. Είχαν δημιουργήσει “Μακεδόνες”-μουλάρια, τα οποία δεν μπορούσαν ν’ “αναπαραχθούν” και άρα έπρεπε να τους χρησιμοποιήσουν σαν “άλογα”, πριν ακόμη φανεί η αδυναμία τους …Αναγκαστικά θα φανεί η αδυναμία τους, αν περάσει ο κρίσιμος χρόνος …Μία γενιά να “χαθεί” στον σχεδιασμό τους και αυτός σταματά. Αν “τελειώσει” στους γενίτσαρους “Μακεδόνες” ο κομμουνισμός, θα μείνουν μόνοι τους με ένα τίτλο χωρίς κανένα περιεχόμενο …Χωρίς εθνικότητα και χωρίς θρησκεία ανάμεσα σε φανατικούς Αλβανούς και Βούλγαρους, των οποίων οι ιδιότητες έχουν “περιεχόμενο” …Σαν τα κοινά λάχανα, που παριστάνουν τα μακεδονικά, επειδή απλά φύτρωσαν στη Μακεδονία.

 

Αυτό είναι το πρόβλημα. Νωρίτερα δεν μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν, γιατί ήταν λίγοι και με ατέλειες, εφόσον η ανέτοιμη γενιά κουβαλά ελληνικές “μνήμες” και στενούς Έλληνες συγγενείς …ενώ αργότερα δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν, γιατί η γενιά εκείνη ήδη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει τον κομμουνισμό και ν’ αναζητά την ταυτότητά της. Μόνον η σημερινή γενιά των τέκνων των παιδιών τού παιδομαζώματος είναι η χρήσιμη για τον σχεδιασμό τους. Αυτή η γενιά είναι το “ζητούμενο”. Γι’ αυτήν τη γενιά επένδυσαν οι Σιωνιστές στο “παιδομάζωμα”. Σαν κόρη οφθαλμού την πρόσεχαν οι Εβραίοι, εφόσον αυτοί ήταν το μέσον τους, για να “κατακτήσουν” τη Μακεδονία. Την εκπαίδευσαν μέσα στο σκληρό κομμουνιστικό σύστημα και την άφησαν να πλουτίσει παράνομα μέσα στο καπιταλιστικό.

 

Στο πρόσωπο του σημερινού γενίτσαρου Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Ντιμιτρόφ μπορεί να καταλάβει κάποιος το “έργο” τού Μέγκελε-Κόκκαλη …Μπορεί να καταλάβει ποιος είναι αυτός, ο οποίος στα βουλγαρικά δηλώνει “Μακεδόνας” που μιλάει “μακεδονικά” …Αυτόν τον “Μακεδόνα” βιάζονται να “προλάβουν” …Τον “Μακεδόνα” αυτόν, ο οποίος έχει προλάβει να διαπαιδαγωγηθεί σε κομμουνιστικό περιβάλλον και έχει “πάνω” του όλες τις κομμουνιστικές “αναπηρίες” …Τον “Μακεδόνα” αυτόν, ο οποίος – εκτός όλων των κομμουνιστικών “αναπηριών” – έχει φορτωθεί από τους γονείς του και με ενοχές και πρέπει να “εκδικηθεί” την “κακιά” Ελλάδα.

 

Αν δεν “προλάβουν” αυτόν τον κομμουνιστή τής έσχατης “ώρας”, “ναυάγησε” ο σχεδιασμός τους. Τα παιδιά αυτού του κομμουνιστή “Μακεδόνα” δεν γεννιούνται πλέον σε κομμουνιστικό περιβάλλον και άρα δεν μπορούν να έχουν τις επιθυμητές για τον Σιωνισμό “αναπηρίες” …Γεννιούνται πλέον σ’ ένα περιβάλλον άλλο …Σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον ελευθερίας και δημοκρατίας, όπου δεσπόζει η διάσημη και λαμπερή Ελλάδα …Σε ένα περιβάλλον, όπου τους συμφέρει ν’ αναζητήσουν “ρίζες” και συγγενείς στην Ελλάδα …Σε ένα περιβάλλον, όπου ο γείτονάς τους είναι Βούλγαρος ή Σέρβος ή Αλβανός …Σε ένα περιβάλλον, το οποίο γνωρίζει την αλήθεια που οι “Μακεδόνες” κρύβουν από ολόκληρο τον Πλανήτη.

 

Σε ολόκληρο τον Πλανήτη μπορείς να ισχυρίζεσαι πως είσαι “Μακεδόνας”, αλλά όχι μέσα στα Σκόπια …Εκεί είσαι Έλληνας, είτε το θέλεις είτε δεν το θέλεις, γιατί οι γείτονές σου είναι επίσης ιμιτασιόν Βούλγαροι ή Αλβανοί “Μακεδόνες” και το γνωρίζουν. Σε ολόκληρο τον Πλανήτη μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι μιλάς “μακεδονικά” αλλά όχι μέσα στα Σκόπια …Εκεί, αν το ισχυριστείς αυτό, θα γελάνε ακόμη και τα βουβάλια τού Αξιού. Φυσικό είναι να γελάνε, όταν σε άπταιστα βουλγαρικά ισχυρίζεσαι ότι μιλάς “μακεδονικά” –  είτε απευθυνόμενος στον Βούλγαρο είτε στον Αλβανό γείτονά σου. Θέμα χρόνου είναι λοιπόν τα παιδιά αυτά να “καταλήξουν” στη φυσική τους επιλογή, που είναι η ελληνική. Δεν μπορεί οι πάντες να αισθάνονται την ασφάλεια των “ριζών” και αυτοί να είναι μακεδονικά “μανιτάρια” ανατολικογερμανικής “καλλιέργειας” χωρίς καθόλου “ρίζες”.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για γενιά-“σχισμή” στο χρόνο. Μόνον η γενιά τού Νίκολα Ντιμιτρόφ επιτρέπει στους Σιωνιστές να διεκδικήσουν τη Μακεδονία …Οι δήθεν διεθνιστές κομμουνιστές, οι οποίοι φόρεσαν το “κουστούμι” τού εθνικιστή καπιταλιστή …Οι πρώην διεθνιστές κομμουνιστές, οι οποίοι έγιναν “Μακεδόνες” επιχειρηματίες. Γι’ αυτήν τη γενιά μεθόδευσαν τον Εμφύλιο και έδωσαν όλα τα μέσα στον Πέτρο Κόκκαλη να εγκληματήσει ατιμώρητος εις βάρος τού ελληνικού λαού …Ατιμώρητος όχι μόνον ο ίδιος, αλλά και το υπόλοιπο δολοφονικό και προδοτικό ΚΚΕ. Γιατί; …Γιατί, όταν ο απατεώνας και προδότης Γλέζος παρίστανε τον κατάσκοπο με τους ασύρματους, γνώριζε ότι στην Ανατολική Ευρώπη στελέχη τού ΚΚΕ βασάνιζαν Ελληνόπουλα …Γιατί, όταν ο όψιμος “μακεδονομάχος” Μίκης έγραφε τα “επαναστατικά” του τραγουδάκια για τα “Μαουτχάουζεν”, γνώριζε ότι κάποιοι ομοϊδεάτες του τυραννούσαν Ελληνόπουλα σε ανάλογα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα οποία αναζητούσαν οι οικογένειές τους στην Ελλάδα.

 

Όλη αυτή η εγκληματική δραστηριότητα, η οποία σαφώς αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, σχεδιάστηκε από τους Σιωνιστές και δρομολογήθηκε από το ΚΚΕ υπό την απόλυτη διεύθυνση του Κόκκαλη. Προφανώς αυτή η προσπάθεια έγινε οικογενειακή υπόθεση, γιατί, μετά τον πρόωρο θάνατό του, τον ρόλο τού πράκτορα της ΣΤΑΖΙ, ο οποίος θα “διένειμε” κατά τα σιωνιστικά σχέδια όλον αυτόν τον πληθυσμό των χαπακωμένων “γενιτσάρων”, τον ανέλαβε ο γιος του ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όταν σταδιακά όλοι αυτοί – με εντολή τής ΣΤΑΖΙ και τη βοήθεια των κομμουνιστικών κομμάτων της περιοχής – λάμβαναν τις κομβικές κρατικές θέσεις στη γιουγκοσλαβική επαρχία τής “Μακεδονίας”, ο Κόκκαλης ήταν εκεί, για να επιβλέπει ως υπεύθυνος …Κάπου εκεί βρισκόταν μέχρι το ’89 ο Σωκράτης Κόκκαλης, ως άνθρωπος της ΣΤΑΖΙ και του ΚΚΕ …Ο γιος τού αρχηγού τού Εμφυλίου και υπεύθυνου των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ελληνοπαίδων.

 

Προφανώς η δουλειά αυτού του πράκτορα των Σιωνιστών ήταν να “βολέψει” στη μελλοντική “Μακεδονία” τους “γενίτσαρους” του κομμουνισμού, οι οποίοι “παράχθηκαν” στην Ανατολική Γερμανία …”Γενίτσαροι”, που, χάρη στα στελέχη τού ΚΚΕ, παρ’ όλο που μεγάλωσαν στη Γερμανία, επέστρεψαν στη “Μακεδονία” βουλγαρόφωνοι. Όλοι αυτοί οι βουλγαρόφωνοι εκ Γερμανίας “Μακεδόνες” – προφανώς με τη βοήθεια όλων των κομμουνιστών τής περιοχής – τοποθετήθηκαν από τη ΣΤΑΖΙ τού Κόκκαλη στις θέσεις-“κλειδιά” τής γιουγκοσλαβικής επαρχίας και μελλοντικού κρατιδίου τής “Μακεδονίας”. Με τις “πλάτες” δηλαδή των Σέρβων ή των Βούλγαρων κομμουνιστών τούς τοποθέτησε εκεί, όπου θα μπορούσε να τους κάνει χρήσιμους για το σχέδιό τους και ισχυρούς, για να μπορέσουν να καλύψουν την πληθυσμιακή τους ανεπάρκεια …Προφανώς τοποθετήθηκαν στους μηχανισμούς τού Σόρος και της ΣΤΑΖΙ.

 

Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; …Ότι οι “καλοί” κομμουνιστές, οι οποίοι πάντα “αγαπάνε” και “προστατεύουν” τους δικούς τους ανθρώπους, τους βόλεψαν …Τους βόλεψαν στον τραπεζικό τομέα, για να ελέγχουν στη συνέχεια και όλο το “μαύρο” χρήμα από τις παρανομίες εκείνες, οι οποίες θα διατηρούν το κομμουνιστικό παρακράτος ζωντανό ακόμα κι όταν δεν θα υπήρχε κομμουνιστικό κράτος …Τους βόλεψαν στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, για να ελέγχουν και να παρακολουθούν τα πάντα σε ένα κράτος, το οποίο βασίζεται στον εκβιασμό …Τους βόλεψαν στον τομέα των ΜΜΕ, προκειμένου να “διαμορφώνουν” την κοινή γνώμη τής χώρας όπως τους βολεύει και όχι όπως πραγματικά ήταν …Τράπεζες, ΜΜΕ και η θυγατρική τού ΟΤΕ τής ΣΤΑΖΙ και της Siemens είναι το παρακράτος των Σκοπίων …Εκεί όπου κάνει ό,τι θέλει ο Σόρος και ο Κόκκαλης …δηλαδή η ΣΤΑΖΙ.

 

Όμως, αυτή η κατάσταση είναι “αποκαλυπτική” των γνώσεων και των προθέσεων αυτών των καθαρμάτων. Για να “τακτοποιούν” τόσο εντατικά τους “γενίτσαρους” στα Σκόπια, σημαίνει ότι γνώριζαν πως τα Σκόπια πολύ σύντομα θα έπαυαν να είναι μια κοινή επαρχία ενός κράτους. Οι άνθρωποι των Σιωνιστών τής ΣΤΑΖΙ και του Βερολίνου, δηλαδή, γνώριζαν πριν το ’89 ότι η Γιουγκοσλαβία θα διαλύσει και αυτό γίνεται μόνον με εμφύλιο. Κάποιοι κομμουνιστές, δηλαδή, περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους από τη Σερμπρένιτσα, για παράδειγμα, και έβλεπαν τους ανύποπτους ανθρώπους να πηγαίνουν στα χωράφια τους ή στα ζωντανά τους, χωρίς να ξέρουν ότι λίγους μήνες αργότερα θα ήταν τα νεκρά μοντέλα για την προπαγάνδα τής Δύσης.

 

Το Βερολίνο τού Κόκκαλη γνώριζε για τον αιματηρό “διαλυτικό” σχεδιασμό που θα ακολουθούσε και ο οποίος σε κάποια στιγμή θα αποδιδόταν στα ειρηνευτικά “σχέδια” του σιωνιστή Χόλμπρουκ. Γνώριζε το Βερολίνο, γιατί αυτό στην πραγματικότητα ήταν εκείνο, το οποίο θα “πυροβολούσε” τη Γιουγκοσλαβία …Εκείνο θα ενεργοποιούσε τους Ναζί τής Κροατίας και τους κομμουνιστές τής Σερβίας, προκειμένου να ξεκινήσει το τελευταίο αιματοκύλισμα της Ευρώπης …Παλιά μου τέχνη κόσκινο …Όποτε “προοδεύουν” οι Γερμανοί, η Ευρώπη πνίγεται στο αίμα της. Αυτό όμως σημαίνει ότι γνώριζαν στο Βερολίνο πως, την ίδια εποχή που η Γιουγκοσλαβία θα διαλυόταν μέσα στο αίμα της, η Γερμανία θα ενωνόταν μέσα στις σαμπάνιες …Όλα έτοιμα. Θα διέλυαν τη Γιουγκοσλαβία και θα ξεκινούσαν το “χτίσιμο” της “Μακεδονίας”. Αυτό, το οποίο δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε ο Χίτλερ ούτε ο Στάλιν, θα το κατάφερναν τα σκουπίδια τής ΣΤΑΖΙ …Όλα αυτά εξαιτίας τού “θησαυρού των Εβραίων” …Όλα αυτά εξαιτίας των “Μακεδόνων” τής ΣΤΑΖΙ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Κόκκαλη.

 

Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο σημαντικό ήταν εκείνο το “παιδομάζωμα” …Μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο το ελληνικό κράτος δεν αφέθηκε ποτέ ν’ αναζητήσει τα παιδιά εκείνα …Για ποιον λόγο το ελληνικό κράτος, παρ’ όλες τις εκκλήσεις των συγγενών τους, δεν έκανε τίποτε και ποτέ …Δεν το άφηναν να κάνει τίποτε …Δεν το άφηνε ο Εβραίος Κίσινγκερ, ο οποίος είχε αναλάβει “εργολαβικά” όλα τα ελληνικά θέματα από τη Μακεδονία μέχρι την Κύπρο. Το κράτος των ατιμώρητων δωσίλογων και των δολοφόνων τού Εμφυλίου ήταν πολύ αδύναμο για να τον παρακάμψει και ν’ αναζητήσει την αλήθεια. Ποιος θα τον παρέκαμπτε; …Η “αδερφή” απ’ το Κιουπκόι, που ήταν συνεργάτης τού Μέρτεν; …Ο παιδεραστής “γέρος τής Δημοκρατίας”; Οι Σιωνιστές είχαν το σχέδιό τους και κανένας δεν θα “έμπαινε” στη “μέση” για να τους το χαλάσει.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Εβραίος Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος αποκατέστησε όλους τους κομμουνιστές δολοφόνους τού Εμφυλίου, δεν επέτρεψε ποτέ στον “σοσιαλισμό” να ζητήσει δικαιοσύνη για τα παιδιά τού “παιδομαζώματος”. Ποτέ δεν αναζητήθηκαν τα στοιχεία τους και οι φάκελοί τους. Ποτέ δεν καταγγέλθηκαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσής τους. Η σοσιαλιστική “Αλλαγή” προφανώς αφορούσε διορισμούς, επιδοτήσεις και επιδόματα ημετέρων. Επί ΠΑΣΟΚ επέστρεψαν όλοι οι εγκληματίες τού Εμφυλίου στην Ελλάδα και στα παιδιά του “παιδομαζώματος” δεν επέτρεπαν ούτε την αυθημερόν επίσκεψή τους στους συγγενείς τους. Δεν τους επέτρεπαν ούτε να παραβρεθούν σε κηδείες στενών συγγενικών τους προσώπων …Για να επιβεβαιώνεται πάντα η “κακή” Ελλάδα που τους “πληγώνει” και οι “καλοί” κομμουνιστές, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να τους “παρηγορήσουν”.

 

Το ’89 ήταν όλα έτοιμα. Ο Κόκκαλης είχε τελειώσει όλη του τη δουλειά στα Βαλκάνια και ήταν έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα. Η Γιουγκοσλαβία είχε πλέον μπει στο “σφαγείο” και περίμενε απλά να ξεκινήσει ο “χασάπης” το “σφάξιμο” …και η Ελλάδα έπρεπε πλέον να “σπρωχτεί” ως η επόμενη. Ποιος όμως ήταν ο καταλληλότερος για το “σπρώξιμο” αυτό; …Αυτός, ο οποίος είχε την εμπειρία τής προηγούμενης “σφαγής” τής Γιουγκοσλαβίας …Ο απόλυτα εκπαιδευμένος “γενίτσαρος” …Ο γιος τού αυθεντικού Μέγκελε …Ο Κόκκαλης …Αυτός περίμενε το “σήμα” από την Ελλάδα, ώστε να επιστρέψει …Ο γιος τού κτήνους …Ο γιος τού Πέτρου. Σ’ αυτόν απέστειλε πρόσκληση ο Φλωράκης, για να έρθει στην Ελλάδα …Να έρθει, για να συνεχίσει το ανθελληνικό σχέδιο που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του.

 

 

Το βρόμικο ’89 και η κομμουνιστική συνωμοσία.

 

Οι Αμερικανοί λένε την εξής πολύ έξυπνη παροιμία: “Αν με γελάσεις μία φορά, είναι ντροπή σου …αν με γελάσεις δύο φορές, η ντροπή είναι δική μου”. Πόσο ντροπή πρέπει να αισθάνονται οι Έλληνες με το ΚΚΕ; …Το άθλιο ΚΚΕ των χαφιέδων και των πρακτόρων …Το άθλιο ΚΚΕ, που, μόλις λίγες ημέρες πριν, “απείχε” δήθεν για την ψηφοφορία για την προδοσία των Πρεσπών …Έλεος δηλαδή …Ακόμα και η κοροϊδία έχει ένα όριο. Το ΚΚΕ των αγράμματων τεμπελχανάδων και τενεκέδων, υπό την καθοδήγηση των πονηρών Σιωνιστών, έχει εξευτελίσει τον Ελληνισμό …Απλά πράγματα …Με τον πιο ύπουλο και αντεθνικό τρόπο ΟΠΟΤΕ μπορούσε έκανε ΚΑΚΟ στον Ελληνισμό.

 

Όταν οι Έλληνες “μάτωναν” στη Μακεδονία, οι ΚΚΕδες έψαχναν στα πορνεία – ανάμεσα σε χαμάληδες και σακάτηδες – ανθρώπους, για να τους μυήσουν στον κομμουνισμό τού αράγματος και της αρπαχτής, προκειμένου να τους ονομάσουν “Μακεδόνες”. Όταν οι Έλληνες “μάτωναν” στη Μικρά Ασία, οι ΚΚΕδες, σύμφωνα με τη δική τους “ριζοσπαστική” δήλωση, έπαιζαν τον ρόλο τής πέμπτης φάλαγγας. Όταν το ’40 οι Έλληνες “μάτωναν” στον πόλεμο κατά του φασισμού, οι ΚΚΕδες – ως γνήσια “τρωκτικά” – τρύπωσαν στις φυλακές. Όταν οι Έλληνες προσπαθούσαν να επουλώσουν τις πληγές τους από τον πόλεμο, οι ΚΚΕδες, εκτελώντας εντολές ξένων, προκάλεσαν τον Εμφύλιο …Έναν Εμφύλιο, ο οποίος στην κορύφωσή του είχε το έγκλημα του “παιδομαζώματος”.

 

Όμως, το ΚΚΕ δεν σταμάτησε εκεί. Με “κλάψα” απαίτησε και γύρισαν στην Ελλάδα όλοι οι εγκληματίες τού Εμφυλίου, τη στιγμή που το ίδιο εγκατέλειψε τα παιδιά τού “παιδομαζώματος” στους Γερμανούς “Μέγκελε” του Ανατολικού Μπλοκ …Το ίδιο ΚΚΕ συνέχισε την προδοτική του δράση στα χρόνια που ακολούθησαν και συμμετείχε και στη “συνομωσία” τού “Πολυτεχνείου”, η οποία οδήγησε στην προδοσία τής Κύπρου. Αυτό το ΚΚΕ των ανθελλήνων προδοτών πάντα ήταν στη διάθεση των Σιωνιστών, οι οποίοι από την εποχή των Μακκαβαίων οραματίζονται την καταστροφή τού Ελληνισμού και της Μακεδονίας. Αυτό το ΚΚΕ – εντελώς παράνομα – συμμετείχε στην προδοτική Οικουμενική Κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Ο ίδιος Φλωράκης, ο οποίος – προκειμένου να πάρει το κρατικό “χαρτζιλίκι” – είχε υπογράψει δήλωση μη διεκδίκησης εξουσίας, ήταν ο ίδιος που ανέλαβε να γίνει κυβερνητικός εταίρος τού Μητσοτάκη.

 

Κυβερνητική εξουσία στην Ελλάδα ανέλαβε ένας κοινός έμμισθος χαφιές τής KGB, που το πρώτο πράγμα που έκανε, μόλις ανέλαβε κυβερνητική εξουσία, ήταν να κάψει τους φακέλους τής Χούντας. Γιατί τόση βιασύνη; …Για να μην μάθει ποτέ ο λαός ότι ο χαφιές τής γειτονιάς του ήταν ο κομμουνιστής τής γειτονιάς του …Ο χαφιές τού εργοστασίου ήταν ο κομμουνιστής τού εργοστασίου …Για να μην μάθει ο λαός πως, όταν η Ασφάλεια μάζευε “βιαίως” τους κομμουνιστές, τους πήγαινε για γραφική “δουλειά” και όχι για τιμωρία. Ευκαιρία ήταν για όλους αυτούς τους χαφιέδες, μόλις βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας, να “σβήσουν” κάποια από τα βρομερά τους “ίχνη”.

 

Αυτός λοιπόν ο ατιμώρητος εγκληματίας τού Εμφυλίου Φλωράκης ήταν εκείνος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κυβερνητική εξουσία, για να εξυπηρετήσει τα σιωνιστικά αφεντικά και πραγματικούς ιδιοκτήτες τού ΚΚΕ. Μέσα στα πλαίσια της συγκυβέρνησης ήταν εκείνος, ο οποίος “κάλεσε” τον γιο τού Πέτρου Κόκκαλη να “μπει” στην οικονομία και άρα στη “Διαπλοκή” τής χώρας …Υποχρεωτικά στη “Διαπλοκή”, εφόσον, όταν ένας ανώτατος παράγοντας της πολιτικής εξουσίας ζητάει δημοσίως να δοθούν “δουλειές” σε έναν επιχειρηματία, αυτό από μόνο του αποτελεί “διαπλοκή” και εξ’ ορισμού είναι πολιτικό έγκλημα. Οι άχρηστοι και ανίκανοι Ανώτατοι Δικαστές εκείνης της εποχής δεν κινήθηκαν ούτε για τον πρώτο λόγο ούτε για τον δεύτερο …Ούτε κάλεσαν τον Φλωράκη να τον ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ έγινε κυβερνητικός εταίρος ούτε τον κάλεσαν να τους δώσει εξηγήσεις για το τι εννοούσε, λέγοντας να “βοηθήσουν” τον γιο τού Πέτρου.

 

Αυτός ο διαβόητος εγκληματίας και γνωστός τεμπελχανάς τού Περισσού δρομολόγησε την “αποκατάσταση” του Κόκκαλη. Με τον πιο επίσημο τρόπο ο Γ.Γ. τού ΚΚΕ ζήτησε “βόλεμα” για τον γιο τού Πέτρου …Να επιστρέψει στην Ελλάδα ο γιος τού μεγαλύτερου εγκληματία τού Εμφυλίου και του ΚΚΕ …Ο επίσης πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Σωκράτης Κόκκαλης …Ο χαφιές από το παραπέτασμα, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έμελλε να γίνει “μεγιστάνας” …Ο κομμουνιστής, ο οποίος “έπαιζε” στα δάκτυλά του τον καπιταλισμό.

 

Όταν ένας τέτοιος βρόμικος άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών “μπαίνει” με τις πλάτες των προδοτών μέσα σε ένα σύστημα και έχει ως στόχο του τη διάλυσή του, προβλέψιμη είναι η πορεία του. Πού θα πάει αυτός ο πράκτορας των ξένων υπηρεσιών και συμφερόντων; …Στο πιο νευραλγικό σημείο τής λειτουργίας τού συστήματος …Εκεί όπου αποκτάς επαφή με την απόρρητη πληροφορία και αυτό – ως γνωστόν – είναι “χρυσάφι”. Μπαίνοντας ο Κόκκαλης στον ΟΤΕ ως “προμηθευτής”, μπήκε η Siemens και άρα και η ΣΤΑΖΙ στα “απόκρυφα” του ελληνικού κράτους. Από εκεί μπορούσαν να ελέγχουν τα πάντα και βέβαια τους πάντες.

 

Τι τους έλειπε μόλις έπιασαν τα πόστα; …Η ευκαιρία να πυροδοτήσουν τη διαφθορά …Έλειπε ο “εκπυρσοκροτητής”. Πολύ εύκολο γι’ αυτούς. Τότε – κατά “σύμπτωση” – δόθηκαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι αυτούς τους Αγώνες τους έδωσαν στην Ελλάδα για να την καταστρέψουν και όχι από αγάπη ή θαυμασμό για τον ελληνικό πολιτισμό. Αυτό έγινε, για να πυροδοτήσουν την “έκρηξη” της διαφθοράς. Δεν ήταν καν πρωτότυπο, εφόσον το είχαν ξανακάνει. Αν ξέρει κάποιος να “διαβάζει” ιστορία, θα γνωρίζει ότι και οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν ανάλογες συνέπειες. Βύθισαν στα χρέη το κράτος και αυτά τα χρέη μάς οδήγησαν σε εθνικές τραγωδίες. Αυτό έκαναν ξανά οι Σιωνιστές και βέβαια οι Γερμανοί υπάλληλοί τους. Έχοντας πιάσει τα “πόστα” στο μέγαρο του ΟΤΕ, μπορούσαν ν’ “ακούνε” και να γνωρίζουν τα πάντα.

 

Ο Ελληνισμός είχε γίνει “λεία” των Σιωνιστών. Η Οικουμενική Κυβέρνηση παρέδωσε την οικονομία στη Διαπλοκή και το ΚΚΕ παρέδωσε το κράτος στη ΣΤΑΖΙ. Η Διαπλοκή στην Ελλάδα ξεκίνησε από τον ΟΤΕ και τη διαπλοκή στον ΟΤΕ την ξεκίνησε ο Κόκκαλης. Η Διαφθορά στην Ελλάδα ξεκίνησε από τον ΟΤΕ και τη διαφθορά στον ΟΤΕ τη διαχειριζόταν η ΣΤΑΖΙ τού Κόκκαλη. Ο ΣΤΑΖΙνός Κόκκαλης έβαλε στον ΟΤΕ τη Siemens και αυτή έφερε μαζί της ολόκληρη τη ΣΤΑΖΙ στην ύψιστης εθνικής σημασίας ΔΕΚΟ τής χώρας …Από εκεί ξεκίνησε η διαφθορά των πολιτικών, που επέτρεψε στη ΣΤΑΖΙ να βάλει ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς στο “χέρι”. Από τη στιγμή που μπήκε η ΣΤΑΖΙ στο κέντρο τηλεπικοινωνιών τής χώρας, ήταν θέμα χρόνου να τα ελέγξει όλα…

 

…Μιλάμε για τη ΣΤΑΖΙ …Μιλάμε για μια υπηρεσία, η οποία διατηρούσε έναν χαφιέ για κάθε έξι Ανατολικογερμανούς πολίτες …Μιλάμε για τη ΣΤΑΖΙ, η οποία παρήγαγε αρχεία, τα οποία ξεπερνούν το σύνολο των κειμένων που γράφτηκαν στη Γερμανία από την εποχή τού Μεσαίωνα …Μιλάμε για τη ΣΤΑΖΙ, που βασάνιζε, εκβίαζε, τρομοκρατούσε και απειλούσε όποιον θεωρούσε εχθρό της. Αυτά τα κτήνη έβαλαν μέσα στον ελληνικό κρατικό μηχανισμό οι ΚΚΕδες. Μέλος αυτής της υπηρεσίας ήταν ο Κόκκαλης. Αυτή η κακοποιός “υπηρεσία” μπήκε στα πιο “νευραλγικά” πόστα τής χώρας και μπορούσε να παρακολουθεί τα πάντα …Από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη τής χώρας …Από τον στρατιωτικό, ο οποίος διαμαρτύρεται για την αξιοπιστία ενός γερμανικού όπλου, μέχρι τον στρατιωτικό που κάνει εκθέσεις για προμήθειες. Γνώριζαν ποιοι απ’ αυτούς ήταν ανώμαλοι, ποιοι ήταν μοιχοί, ποιοι ήταν τζογαδόροι, ποιοι χρωστούσαν κλπ.. Με τα δεδομένα αυτά ήταν εύκολο ν’ ανοίξουν τη “βεντάλια” των πληρωμών και των εκβιασμών.

 

Τίποτε πλέον δεν μπορούσε να τους αντισταθεί. Ακόμα και μερικοί θάνατοι, οι οποίοι τότε φαινόταν άσχετοι, μάλλον δεν ήταν τέτοιοι. Τότε οι Γερμανοί “αλώνιζαν” στην Ελλάδα. Έδιναν προς ενοικίαση συστήματα ασφαλείας στην Ελλάδα ακριβότερα απ’ ό,τι κάποιες άλλες χώρες τα αγόραζαν. Πουλούσαν υποβρύχια, τα οποία, όταν δεν έγερναν, δεν είχαν μπαταρίες. Πουλούσαν άρματα μάχης χωρίς βλήματα. Αγόραζαν για ένα ευρώ τα σημαντικότερα ναυπηγεία τής Ανατολικής Μεσογείου, για να τα μεταπουλήσουν ξανά σε χρυσάφι. Αγόρασαν τον ΟΤΕ με χρήματα, τα οποία έπαιρναν πίσω, πουλώντας τα “ασημικά” του ή αρπάζοντας τον πλούτο των ασφαλιστικών του ταμείων. Πουλούσαν τραίνα με προδιαγραφές για σιδηροδρομικές γραμμές που δεν υπήρχαν.

 

Δεν υπάρχει αθλιότητα, που να μην την έκαναν στην Ελλάδα οι Γερμανοί. Αυτήν τη δυνατότητα τους την έδωσε ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Κόκκαλης. Έχοντας πληροφορίες – μέσω του ΟΤΕ – είχαν κατορθώσει και είχαν “διαβρώσει” ολόκληρη την ελληνική διοίκηση. Όποιος δεν ήταν δικός τους, “καθαριζόταν” σαν αυγό. Από τον ΟΤΕ ξεκίνησε όλη η Διαφθορά και η Διαπλοκή, γιατί στην πραγματικότητα οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και οι κομμουνιστές έπαιζαν μια “παρτίδα”, βλέποντας τα “χαρτιά” των άλλων.

 

Ποιος πολιτικός θα αντιδρούσε στην προδοσία που μας οδήγησε στα σημερινά Μνημόνια; ΟΛΟΙ συνδέονται με τον ΟΤΕ και άρα όλοι είναι εκβιάσιμοι από τη ΣΤΑΖΙ. ΟΛΟΙ βρίσκονται στη λίστα τού Χριστοφοράκου, η οποία αποτελεί ένα μέρος μόνον τής λίστας τής ΣΤΑΖΙ. Η οικογένεια Μητσοτάκη; …Βουτηγμένη μέσα στην αθλιότητα ήταν …Από τα μίξερ τής Ντόρας μέχρι τα τηλεφωνικά κέντρα τού Κυριάκου. Ποιος άλλος μπορούσε ν’ αντιδράσει; Ο Καραμανλής με τις ανωμαλίες του; Ο Λιάπης με τα ταξίδια του; Ο Σημίτης με τον πράκτορα αδερφό; Ο Βενιζέλος με τους ανεξήγητους λογαριασμούς; Για τους Εβραίους Παπανδρέου δεν υπάρχει καν θέμα. Αυτοί, ως Εβραίοι, συμμετέχουν σε όλους μηχανισμούς και μπαίνουν σε άλλες λίστες.

 

Ο Κόκκαλης, ο οποίος εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται ότι εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία, γνώριζε τον ρόλο του και βέβαια τις συνέπειες των πράξεών του. Γνώριζε ότι προδίδει ένα ολόκληρο κράτος και το παραδίδει σε εχθρούς του και γι’ αυτό λάμβανε προκαταβολικά τα μέτρα του. Ο φόβος του είναι εμφανής σε όλες του τις ενέργειες ακόμα και σήμερα. Το σπίτι του στην Πολιτεία είναι ένα φρούριο …Ένα φρούριο, το οποίο φυλάσσεται σαν στρατιωτική βάση …Εξωτερικές περιπόλους, περιμετρική φύλαξη, κάμερες όλων των τύπων κλπ.. Γιατί όλα αυτά τα μέτρα ασφάλειας για έναν φτωχό “προλετάριο”, ο οποίος με τον “κόπο” του μέσα σε λίγους μήνες έγινε μεγιστάνας; Τι φοβάται; Ποιον φοβάται και επιστρατεύει τόσα μέσα για την πανάκριβη φύλαξή του; …Τους Παοκτσίδες ή τους Παναθηναϊκούς;

 

Είναι προφανές πως είχε γνώση τού ρόλου του και βέβαια των απαραίτητων μέτρων που έπρεπε να πάρει, προκειμένου να τον φέρει εις πέρας. Εξαιτίας των αναγκών αυτού του ρόλου ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο. “Κρύφτηκε” στον Ολυμπιακό, για να μπορεί να κάνει χρήση τού άπειρου χρήματος που θα διαχειριζόταν, εξαιτίας τής διαφθοράς και του ξεπουλήματος. Στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός τού δόθηκε για την ασφάλειά του …Του δόθηκε από την εξουσία που τον “κάλεσε” στην Ελλάδα. Πώς διαφορετικά οι πάμπλουτοι εφοπλιστές θα άφηναν το “καμάρι” τού λιμανιού στα χέρια ενός φτωχομπινέ από το παραπέτασμα; Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν άκρως απαραίτητος για τον Κόκκαλη …Απαραίτητος, τόσο για την προσωπική του ασφάλεια όσο και για τον ρόλο του. Με λίγα χρήματα θα μπορούσε να “εξαγοράζει” λαϊκή συμπάθεια, ώστε να μην γίνεται στόχος κριτικής για την αδικαιολόγητη “επιτυχία” του. Με λίγα “μεροκάματα” θα μπορούσε ν’ αποκτήσει και “ιδιωτικό” στρατό ανάμεσα στα χαϊβάνια τού φανατισμού. Τέλος, με λίγα χαρτζιλίκια θα μπορούσε να εξασφαλίσει και την “προπαγάνδα” των γραφικών κι αγράμματων Τσουκαλάδων, η οποία δεν είναι καθόλου ασήμαντη.

 

Το έγκλημα ήταν τέλεια στημένο. Κανένας δεν το κατήγγειλε, γιατί σε κανέναν δεν συνέφερε η καταγγελία. Όλοι είχαν μπει στον “κόλπο” τής κονόμας …Ακόμα κι εκείνοι, οι οποίοι έχουν ως επαγγελματικό τους αντικείμενο την αναζήτηση της αλήθειας και την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του λαού …Ακόμα κι εκείνοι, παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας, μπήκαν στην “κονόμα”. Ποιος λοιπόν θα σταματούσε την πορεία προς την καταστροφή, όταν όλοι οι μεγάλοι εκδότες τής χώρας είχαν γίνει εργολάβοι δημοσίων έργων και παρακολουθούνταν από τη ΣΤΑΖΙ. Ποιος θα έλεγχε την εξουσία; Αυτοί πήγαιναν την εξουσία στα διεθνή δικαστήρια τις λίγες φορές που επιχείρησε να τους ελέγξει, επικαλούμενη φυσικά ασυμβίβαστα, τα οποία υπάρχουν ακόμα και στις “Μπανανίες”. Όλοι εργολάβοι δημοσίων έργων ήταν …Ο κομμουνιστής Μπόμπολας …Ο δωσίλογος Λαμπράκης …Εκτός κι αν περίμενε κάποιος την καταγγελία τού Ριζοσπάστη ή της Αυγής.

 

 Οι κομμουνιστές έτριβαν ήδη τα χέρια τους. Αυτά, τα οποία εμείς θα βλέπαμε δεκαετίες μετά, αυτοί τα “έβλεπαν” μπροστά τους, γιατί είχαν τα “σχέδια” …Τα “σχέδια” των Σιωνιστών, τα οποία προέβλεπαν τη λήψη τής εξουσίας στην Ελλάδα από τους κομμουνιστές …Τα “σχέδια” εκείνα, τα οποία προέβλεπαν να περάσει ο έλεγχος της Ελλάδας στους χαφιέδες τού δικού τους ΚΚΕ. Όλος ο σχεδιασμός που ακολούθησε, αυτόν τον στόχο είχε. Από τη συγκυβέρνηση του ’89 θα περνούσαν – σε κάποια στιγμή που θα βόλευε τα αφεντικά τους – στην κυβέρνηση. Τότε ιδρύθηκε ο Συνασπισμός τής Αριστεράς, ο οποίος ήταν σύμπραξη του ΚΚΕ και του ΚΚΕ-εσωτερικού και μοίρασε το κομμουνιστικό κόμμα σε συγκοινωνούντα δοχεία, προκειμένου να δημιουργηθεί ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα διεκδικούσε την εξουσία …”Δοχεία”, τα οποία θα επέτρεπαν σε σκληρούς ΚΚΕδες, όπως ο Κοντζιάς, ο Δραγασάκης, η Δαμανάκη, ο Φίλης κλπ., να “κρύβονται” πίσω από διαφορετικά σύμβολα, ενώ στην πραγματικότητα παρέμεναν ΚΚΕδες.

 

Τότε “κατασκευάστηκε” και ο Τσίπρας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συνέντευξη με τη “δεξιά” Παναγιωταρέα στην κρατική τηλεόραση; Από τις χιλιάδες των παιδιών των καταλήψεων εκείνης της εποχής, μία “δεξιά” δημοσιογράφος βρήκε έναν φασίστα “Κνίτη”, για να εξηγήσει σε μια προσωπική συνέντευξη μεγάλης διάρκειας τις θέσεις του στο Πανελλήνιο. Όταν υπάρχει “στήσιμο” μιας κατάστασης και στο οποίο συμμετέχουν αρκετά άτομα, το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά των ηλιθίων. Ο ηλίθιος θα προσπαθήσει αυτήν τη γνώση να την κάνει “πίστωση”, για να την “καρπωθεί” στο μέλλον …Να δείξει ότι είναι διορατικός κλπ.. Η ηλίθια σ’ αυτήν την περίπτωση Παναγιωταρέα “προφήτευσε” ότι ο κνίτικος “παπαγάλος”, που είχε απέναντί της, δεν θα γινόταν απλός πολιτικός, αλλά αρχηγός τού κόμματός του …Μιλάμε για την “Πυθία” με το άσπρο τσουλούφι.

 

Ο Τσίπρας είναι στην κυριολεξία μία “κατασκευή” τής ΣΤΑΖΙ και του Κόκκαλη. Μιλάμε για κανονική “κατασκευή”. Η πρωθυπουργική θέση γι’ αυτόν ήταν ένας ρόλος και όχι ένας στόχος. Προετοιμάστηκε γι’ αυτόν τον ρόλο και δεν αγωνίστηκε για την κατάκτησή του. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάει για “Γενάρηδες” και “Φλεβάρηδες” με τη “φωνή” τού Παπανδρέου σαν γιδοβοσκός από τα Κιούρκα. Δεν είναι ανταγωνιστικός, ώστε να έχει κερδίσει τη θέση του μέσα από μάχες με ομοίους του. Δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις. Με τις γνώσεις τού εξυπνάκια τού Γυμνασίου πορεύεται στη ζωή του και γι’ αυτό καταλήγει άλλες φορές στη “Λέσβο” και άλλες φορές στη “Μυτιλήνη”. Μιλάμε για αστοιχείωτο άνθρωπο, που, όπως αποδείχθηκε και με την όψιμη “αγγλομάθειά” του, δεν καταλαβαίνει ούτε καν πότε αγνοεί ένα θέμα. Μιλάμε για μπετόβλακα, όπως θα έλεγαν και τα μέλη των αγαπημένων του δεκαπενταμελών. Αυτό μας κάνει να αμφιβάλουμε ακόμα και για την νομιμότητα της εισαγωγής του στο Πολυτεχνείο. Για τα μαθήματα δεν το συζητάμε καν …Όπως όλοι οι “καθωσπρέπει” Κνίτες, ούτε καν το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να έχει διαβάσει.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε πεπεισμένοι πως αποτελεί μια “κατασκευή”, η οποία επιλέχθηκε από πολύ μικρή ηλικία και γενικώς “λούφαρε”, γνωρίζοντας το μέλλον της …Μια “κατασκευή” από τους ειδικούς των κομμουνιστικών “παιδομαζωμάτων” …Ένας “γενίτσαρος”, που, από τότε που υπάρχει, έχει ταυτίσει τη δική του προσωπική “επιτυχία” με την καταστροφή τού Ελληνισμού. Στη συνέχεια αυτός ο “εκλεκτός” τής ΣΤΑΖΙ “διορίστηκε” αρχηγός στο ΚΚΕ-εσωτερικού, το οποίο με τις “μεταλλάξεις” και τις “μεταμφιέσεις” που υπέστη εμφανίστηκε σαν δήθεν δημοκρατικό ΣΥΡΙΖΑ των Μπολσεβίκων τού ΚΚΕ. Αυτό το “κατασκεύασμα” της ΣΤΑΖΙ ήταν εκείνο που έλεγε “go back madam Merkel” στη ΣΤΑΖΙνή Καγκελάριο. Αντιλαμβανόμαστε κι από πού πήρε το “ερώτημα” του δημοψηφίσματος ο εκλεκτός τής ΣΤΑΖΙ. Αντιλαμβανόμαστε από πού παίρνει την αυτοπεποίθησή του ένας τέτοιος τενεκές, για να νομίζει πως είναι Too Hard to die.

 

Με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα επαναλήφθηκε η μόνιμη πρακτική τους …Επαναλήφθηκε αυτό, το οποίο λέγαμε στην αρχή ως “τυφλοσούρτης” …Τους αρκεί ακόμα και με ψέματα ν’ αρπάξουν την εξουσία και μετά έχουν τον τρόπο τους να τη διαχειρίζονται. Πάντα υπάρχουν οι Μπολσεβίκοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα όργανα εκείνα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν αντιδημοκρατικά και πάντα θα υπάρχουν και τα χαϊβάνια εκείνα, τα οποία θα νομίζουν ότι “δικαιώνονται” ιδεολογικά. Στην πραγματικότητα πέτυχαν αυτό, το οποίο πριν μερικές δεκαετίες θα φαινόταν απίθανο. Με την πετυχημένη μέθοδό τους “έκλεψαν” την εξουσία στην Ελλάδα. Όπως είχαν βάλει μια συμμορία Μπολσεβίκων να κυβερνά τη χαώδη Ρωσία ή μια άλλη συμμορία Ναζιστών να κυβερνά την ταραγμένη Γερμανία, έτσι έκαναν και στην Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα, η οποία βυθιζόταν στα Μνημόνια, φώναξαν – ψευδώς – “σωσίβιο” και έκλεψαν την εξουσία. Οι άνθρωποι των τοκογλύφων – και με την άδεια αυτών – φώναξαν εναντίον τους και “έκλεψαν” την εξουσία…

 

…Αυτό, το οποίο ονειρεύονταν από την αρχή. Το δικό τους κόμμα-συμμορία θα τους παρέδιδε τη λεία που επιθυμούσαν …Περί αυτού πρόκειται …Το ίδιο το ΚΚΕ είναι αυτό, το οποίο σήμερα ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους …Η παραφυάδα τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια …Το ΚΚΕ-εσωτερικού …Το ΚΚΕ τού Τσίπρα, του Κοντζιά, του Δραγασάκη ή του Κουβέλη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι “παραγωγή” τού ΚΚΕ …Υψηλής “ποιότητας” παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, ο Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ …”Παιδιά” τού χαφιέ Φλωράκη …”Ομογάλακτοι” με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα …Θαυμαστές τού ίδιου Λένιν και του ίδιου Στάλιν. Καθαροί επαγγελματίες Μπολσεβίκοι, των οποίων τα πραγματικά αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους.

 

Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη “μάσκα” τού ΣΥΡΙΖΑ …Ο πρώην “Συνασπισμός” …Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού …Το ΚΚΕ των “επαγγελματιών επαναστατών” …Των “επαναστατών”, οι οποίοι – από τότε που υπάρχουν – πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού …Το ΚΚΕ, το οποίο – από ιδρύσεώς του – πληρώνεται από ξένους, για να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων τους και κανένας φορέας τής κρατικής εξουσίας δεν μπορεί να εισέλθει στο “άβατο” του Περισσού, ώστε να το ελέγξει στα οικονομικά του. Αυτό το ΚΚΕ ανέλαβε να ολοκληρώσει την προδοσία. Απλά, όπως συμβαίνει με όλους τους σοβαρούς “συνωμότες”, προστατεύονται, για να επιβιώσουν στο μέλλον. Θα “ξοδέψουν” για την προδοσία το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα προστατεύσουν το ίδιο το ΚΚΕ.

 

Αυτό είναι το κόλπο. Θα προστατεύσουν την “πληγή”, η οποία τους βοηθά να “αρρωσταίνουν” και να ελέγχουν την Ελλάδα. Θα τη διατηρήσουν ατόφια και χωρίς καμία φθορά. Πέρα από ευρωπαϊκούς νόμους και καταδίκες του κομμουνισμού το ΚΚΕ θα συνεχίσει να υφίσταται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα “πουκάμισο” φιδιού που θα θυσιαστεί και το “φίδι” θα συνεχίσει να υπάρχει. Στη χειρότερη γι’ αυτούς περίπτωση οι Έλληνες θα “χτυπάνε” και θα καταριούνται κάτι αναλώσιμο, το οποίο δεν έχει καμία αξία για τον ιδιοκτήτη του από τη στιγμή που έκανε τη δουλειά του. Γι’ αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ στην ψηφοφορία για το “Μακεδονικό” απείχε …Απείχε αυτός, ο οποίος δημιούργησε το ζήτημα αυτό, για να έχει “άλλοθι” εκείνος, ο οποίος δρομολόγησε τον “φόνο” …Απείχε για τις ανάγκες τής “παράστασης”, εφόσον όλοι γνωρίζουμε πως, αν χρειαστούν οι ψήφοι του, θα τις δώσει …Το ίδιο το ΚΚΕ, το οποίο περιφρούρησε τη Βουλή μέχρι να υπογραφούν τα Μνημόνια υποτέλειας.

 

Το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια δημιούργησε το “Μακεδονικό” ζήτημα και αυτό σήμερα – αγνοώντας τον Ελληνισμό – παραδίδει τη Μακεδονία στα χέρια των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ. Ο κομμουνισμός για άλλη μία φορά αποδείχθηκε το καλύτερο “εργαλείο” των Σιωνιστών …Ένα “εργαλείο”, το οποίο δημιουργήθηκε από τους Σιωνιστές και κινείται από τα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ στο Βερολίνο. Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις μάς λένε οι Κινέζοι και στη προκειμένη περίπτωση μία φωτογραφία είναι χίλιοι τόμοι κειμένου: Η παράδοση της Μακεδονίας έγινε από τους κομμουνιστές σε έναν Σιωνιστή και έναν Γερμανό. Στην εποχή τού θριάμβου τού καπιταλισμού και της γενικής καταδίκης τού κομμουνισμού, τη μοίρα τής Ελλάδας την έχουν στα χέρια τους κομμουνιστές …Κομμουνιστές είναι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ, αλλά και η Μογκερίνι …Σκουπίδια τού κομμουνισμού υποταγμένα στα αφεντικά τού Σιωνισμού και της ΣΤΑΖΙ.

 

Το όνειρο του Σιωνισμού έγινε πραγματικότητα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα τα σκουπίδια τού γκέτο τής Θεσσαλονίκης δεν θα φαντάζονταν ότι θα υπήρχε πιθανότητα να έχουμε αυτήν την εξέλιξη …Η συμμορία, η οποία παρίστανε τους “ιδεολόγους” κομμουνιστές, να έφτανε στο σημείο να κυβερνά την Ελλάδα και να την υποτάσσει στα συμφέροντά τους. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Μακκαβαίων δεν θα έβλεπαν τους ίδιους τους Έλληνες να παραδίδουν σε έναν βρομιάρη Εβραίο την ελληνική “ψυχή” τής Μακεδονίας. Αυτήν την “ηδονή” τούς πρόσφεραν τα κομμουνιστικά σκουπίδια, που παριστάνουν τους πολιτικούς.

 

 

Η αποκάλυψη του σχεδιασμού.

 

Ο χρόνος είναι μεγάλος “μαρτυριάρης”, όταν πρέπει ν’ αποκαλυφθούν σχέδια, τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια εξέλιξης. Όλα όσα βλέπουμε σήμερα δεν είναι αποτελέσματα τύχης ή λαθών των Ελλήνων, οι οποίοι έζησαν “πάνω” από τα όριά τους. Εδώ που φτάσαμε σήμερα φτάσαμε με έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. Η Ελλάδα από την αρχή μπήκε σε ένα συνωμοτικό σχέδιο, που στόχο του είχε να τη μετατρέψει σε επαρχία χρέους …και, ως γνωστόν, όποιος χρωστά δεν είναι ελεύθερος στο να παίρνει τις αποφάσεις του. Όλα αυτά πλέον είναι ορατά απ’ όλους. Με τους παλιούς δωσίλογους αλυσόδεσαν την Ελλάδα στα χρέη και στη συνέχεια αυτά τα χρέη θέλησαν να τα μετατρέψουν σε εθνικό “ακρωτηριασμό” με τους δικούς τους κομμουνιστές.

 

Γνώριζαν δηλαδή ότι μπορούσαν να “φορτώσουν” με χρέη την Ελλάδα μέσω των αστών πολιτικών, αλλά γνώριζαν επίσης ότι αυτοί δεν είχαν τη δύναμη να προδώσουν σε αυτόν τον βαθμό την πατρίδα τους. Γι’ αυτόν τον λόγο στην κρίσιμη στιγμή χρησιμοποίησαν τους δικούς τους κομμουνιστές. Οι αστοί πολιτικοί τούς ήταν χρήσιμοι μέχρι το “δέσιμο” της Ελλάδας και από εκεί και πέρα θα αναλάμβαναν οι κομμουνιστές “σφαγείς”. Δεν ήταν πολύπλοκο το σχέδιο, αν σκεφτεί κάποιος τις υποδομές αυτών που αναφέρουμε. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε ο Κόκκαλης και “διαπλέχθηκε” με την πιο κερδοφόρα κρατική επιχείρηση, η οποία έλεγχε και τις επικοινωνίες τού ελληνικού λαού.

 

Η ΣΤΑΖΙ – μέσω του ΟΤΕ – “παγίδεψε” όλο το πολιτικό σκηνικό. Φυσικό είναι από εκεί και πέρα ένα “ξεπούλημα”, που δρομολογούσε το ΠΑΣΟΚ, να το ολοκληρώνει η ΝΔ, και το αντίστροφο. Κανένας δεν μπορούσε να αρνηθεί την “υπογραφή” του, γιατί όλοι ήταν διεφθαρμένοι ή “πιασμένοι” από τη ΣΤΑΖΙ και τις πληροφορίες της. Είτε επειδή κάποιος τα “έπαιρνε” είτε επειδή ήταν ανώμαλος, όλοι υποτάσσονταν στις επιθυμίες τής ΣΤΑΖΙ και της Siemens. Όταν θα έφτανε η ώρα, αυτά τα χρέη θα γίνονταν ένα “μαχαίρι”, το οποίο θα έμπαινε στο “λαιμό” τής Ελλάδας …Υπομονή χρειαζόταν, για να μεγαλώσουν τα χρέη σε βαθμό τέτοιο, που να ακινητοποιήσουν την Ελλάδα εντελώς …Μετά θα άρχιζαν οι απαιτήσεις των “σφαγέων”.

 

Μιλάμε για μια ιστορία, η οποία θυμίζει τον “Έμπορο της Βενετίας”. Οι Εβραίοι – όπως και ο Εβραίος Σάιλοκ – ήταν αυτοί, οι οποίοι θα έδιναν δάνειο με “αντιπαροχή” το “κρέας”. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους. Όταν ο δανεισμός ξεφεύγει από την οικονομική λογική κι αυτό που ζητάει ως “αντιπαροχή” είναι κάτι το διαφορετικό από το χρήμα, τότε μιλάμε για έγκλημα. Όπως είναι έγκλημα για χρέη να ζητάς ως “αντιπαροχή” την εκπόρνευση μιας γυναίκας, άλλο τόσο είναι έγκλημα για χρέη να ζητάς από έναν λαό να χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα …Περί αυτού πρόκειται. “Φόρτωσαν” τον ελληνικό λαό εν αγνοία του με δάνεια, ώστε σε κάποια στιγμή να ζητήσουν το “κρέας” τού ελληνισμού. Από την αρχή αυτό επεδίωκαν …Επεδίωκαν να δημιουργήσουν χρέη, τα οποία θα ήταν μαθηματικά αδύνατον να εξυπηρετηθούν μέσα από τη φυσιολογική οικονομική λειτουργία. Όταν δανείζεις ένα εκατομμύριο ευρώ σε μια όμορφη εργάτρια με μισθό 700 ευρώ, πού αποβλέπεις; …Αυτό ακριβώς έγινε. Ακόμα κι όταν η Ελλάδα έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον “φορτίο”, πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το “φόρτωμα” αυτό. Ποιοι ήταν αυτοί;…

 

…Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigrup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά “σκουπίδια”. Στη συνέχεια την Ελλάδα την “εκβίαζαν” οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό τον συντονισμό και την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ …Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό τον συντονισμό και την πίεση τού Στρος Καν τού ΔΝΤ. Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς “μοχλούς” τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς επίφοβους πολιτικούς ηγέτες τού Γαλλογερμανικού “άξονα”. Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν “απατεώνες” συλλήβδην τους Έλληνες.

 

Αυτοί πίεζαν την Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό, προκειμένου να την οδηγήσουν στην “αυτοχειρία”. Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την “αυτοκτονία” της και αντί να μιμηθεί το προηγούμενο παράδειγμα των Ισλανδών – και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων – λειτούργησε εντελώς αντίθετα απ’ αυτούς; Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας έτρεξε να δανειστεί με υποθήκη το ίδιο το κράτος, για να ξοφλήσει τα σκουπίδια; …Ο γνωστός τιμηθείς σαν κορυφαίος “στοχαστής” …Ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ρωτάμε λοιπόν εμείς ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη …Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει για συνωμοσιολογίες: Αυτή δεν είναι εν συντομία η “πορεία” που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή εξαθλίωση; Αυτοί, τους οποίους ονοματίζουμε έναν προς έναν, δεν είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές τού “εγκλήματος” εις βάρος τής Ελλάδας; Αυτοί δεν είναι οι βασικοί και μόνοι θήτες ενός τρομερού εγκλήματος –  όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου;

 

Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας με όλα του τα μέσα – πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. – εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; …Είναι ΟΛΟΙ τους εβραϊκής καταγωγής …Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. Αυτοί οι σιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι μεθόδευσαν από την αρχή μέχρι το τέλος την παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές …δηλαδή στους εαυτούς τους.

 

Μιλάμε για έγκλημα πρωτοφανούς εντάσεως …Έγκλημα πραγματικό με πραγματικά θύματα, εφόσον συνέβησαν στην Ελλάδα καταστάσεις, οι οποίες άπτονται των νόμων περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτόνησαν από την οικονομική κρίση στην οποία βύθισαν τη χώρα εγκληματίες τοκογλύφοι. Μιλάμε για δημογραφική κατάρρευση, εφόσον οι νεαρής ηλικίας Έλληνες έπαψαν να έχουν τις στοιχειώδεις δυνατότητες επιβίωσης και άρα δημιουργίας οικογένειας. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες νέους, οι οποίοι εγκατέλειψαν μόνιμα την πατρίδα τους. Όλα αυτά συνέβησαν από τους τοκογλύφους. Έβαλαν μια χώρα στο Μνημόνιο-σφαγείο, για να τη ρημάξουν. Λεηλάτησαν τα πάντα. Αυθαίρετα την έβαλαν στα Μνημόνια με ένα επίσης αυθαίρετο όριο του 110% τού χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ και μέσα σε μία δεκαετία με την πολύ “σωτηρία” το έφτασαν στο 180%. Το πιο τραγικό όμως είναι η “ποιότητα” αυτών των αριθμών. Το 110% τού χρέους ήταν “αέρινο” – σε μεγάλο βαθμό ομολογιακό – και με τη χώρα με γεμάτα ασφαλιστικά ταμεία και με ένα δημόσιο κεφάλαιο που άγγιζε τα 200 δις σε αξία. Σήμερα το χρέος είναι 180% καθαρά ενυπόθηκο, τα ασφαλιστικά ταμεία άδεια και το δημόσιο κεφάλαιο ξεπουλημένο.

 

Μιλάμε για έγκλημα προμελετημένο …Η πρώτη φορά που το ΔΝΤ – και κατά παράβαση του ιδρυτικού του καταστατικού – ανέλαβε τη “σωτηρία” ενός κράτους μέσω του δανεισμού, χωρίς προηγουμένως να έχει “κουρέψει” το χρέος του. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μόνον στην περίπτωση της Ελλάδας ανέλαβε το ΔΝΤ να δώσει δάνεια σε “ακούρευτο” χρέος. Ο Εβραίος Στρος Καν ήταν αυτός, ο οποίος πήρε αυτήν την απόφαση, αδιαφορώντας για την ίδια τη λογική ύπαρξης του ΔΝΤ. Με αυτόν συνεργάστηκε ο Εβραίος Παπανδρέου. Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και καταστροφικές. Αυτά είναι πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία. Τέτοια λεηλασία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τόσο συγκεκριμένους ανθρώπους δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στην ιστορία αυτού του κόσμου …Μιλάμε για απώλειες πολέμου.

 

Στο μέγα αυτό έγκλημα πρωταγωνίστησε η σιωνιστική Γερμανία. Η Γερμανία, ως κράτος, έκανε ό,τι χειρότερο, ελεεινότερο και πιο ύπουλο μπορεί να κάνει ένα κράτος σε ένα άλλο κράτος. Υπό τις εντολές των Σιωνιστών το υποταγμένο γερμανικό κράτος – απολύτως οργανωμένα και με έναν πραγματικό στρατό πραγματικών πρακτόρων – οδήγησε στη χρεοκοπία την Ελλάδα. Στη συνέχεια – και προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να μην αντιδράσει – τη συκοφάντησε και τη δυσφήμισε παγκοσμίως. Όταν την “αλυσόδεσε” με το Μνημόνιο, ήταν η πρώτη που έσπευσε να επωφεληθεί από τη λεηλασία ενός κράτους χρεοκοπημένου.

 

Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκε κανείς απ’ αυτούς τους εγκληματίες τις ανθρώπινες απώλειες που μπορεί να συνεπαγόταν αυτό το πρωτοφανούς εντάσεως κοινωνικό έγκλημα. Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και βύθισαν στην απελπισία και στη φτώχεια τον ελληνικό λαό. Ισοπέδωσαν τα πάντα και λεηλάτησαν ό,τι πολύτιμο απέμεινε …Από δίκτυα υποδομών μέχρι τουριστικό κεφάλαιο. Από τηλεπικοινωνίες μέχρι λιμάνια και αεροδρόμια, οι γερμανικές “ακρίδες” δεν άφησαν τίποτε. Μαζί μ’ αυτούς και οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Άρπαξαν τις κρατικές τράπεζες, άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα απειλούν με πλειστηριασμούς τα σπίτια των πολιτών. Μέχρι και ο Εβραίος γαμπρός των Κλίντον “κονόμησε” από την ελληνική τραγωδία.

 

Το ΚΚΕ την κρίσιμη εκείνη ώρα τούς ήταν και πάλι χρήσιμο με τον βρόμικο ρόλο του. Αυτό το ίδιο ΚΚΕ την ώρα των Μνημονίων – τότε που ο ελληνικός λαός έψαχνε λύση πατριωτική – με μια προβοκάτσια “βραχυκύκλωσε” κάθε προσπάθεια. Έχοντας μπει το σύστημα σε υπέρτατο συναγερμό, έπαιξε το καλό του το “χαρτί” …Ενεργοποίησε στην Ελλάδα τον σχεδιασμό τής Βαϊμάρης και έβαλε μέσα στην ελληνική Βουλή το “αδελφό” ναζιστικό κόμμα τής Χρυσής Αυγής …Το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο έβαλε μέσα στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή, ώστε να “βραχυκυκλώσει” την αντίδραση έξω στους δρόμους …Έβαλε έναν γραφικό φασίστα μέσα στη Βουλή, ώστε να εμφανίζονται οι Μπολσεβίκοι σαν Δημοκράτες …Έβαλε μέσα στη Βουλή έναν “ναζιστή”, ώστε να μπλοκάρει τη λειτουργία της.

 

Με αυτό το φασιστικό κόμμα προσπάθησαν να “λερώσουν” κάθε λαϊκή αντίδραση. Ο λαός παρ’ όλο που υπέφερε για αρκετά χρόνια, δεν έβρισκε λύσεις – και νέα πρόσωπα να τις εκφράσουν—, γιατί πάντα οι χρυσαυγίτες, φορτωμένοι με κρατικό χρήμα και μέσα, “έτρεχαν” να “καπελώσουν” την κατάσταση. Ό,τι καλό και χρήσιμο ακουγόταν στην κοινωνία, το έπαιρνε η Χρυσή Αυγή και το “ακύρωνε”, εφόσον, και μόνον που το εξέφραζε αυτή, το μετέτρεπε αυτόματα σε “κακό” και “άχρηστο”. Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής κάποιος ναζιστής τής Χρυσής Αυγής θα δώσει την ευκαιρία στους κομμουνιστές προδότες να “υμνήσουν” τη Δημοκρατία και την Ελλάδα. Την ώρα δηλαδή που οι κομμουνιστές θα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για τις προδοσίες τους, όλο και κάποιος ναζιστής χρυσαυγίτης θα τους “σώσει”, τινάζοντας τη συζήτηση στον “αέρα” …Αυτός είναι ο ρόλος τους και γι’ αυτό πληρώνονται. Έτσι φτάσαμε στη σημερινή αθλιότητα, χωρίς ο κόσμος ν’ αντιδράσει.

 

Γνωρίζοντας πλέον οι Σιωνιστές ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν εξουθενωθεί, επιχειρούν σήμερα το τελειωτικό “χτύπημα” …Χρήματα έναντι εθνικής κυριαρχίας …Μιλάμε για πραγματική τραγωδία τύπου “Έμπορου της Βενετίας” …Με τον Μοσκοβισί να ενσαρκώνει σήμερα έναν σύγχρονο Σάιλοκ, ο οποίος πιέζει για “ακρωτηριασμό” έναντι χρέους. Με τον Μοσκοβισί ζητάνε από την Κυβέρνηση το “κρέας” τού Ελληνισμού …Ο Μοσκοβισί, ο οποίος δεν είναι κάποιος τυχαίος …Είναι απόγονος των αντίστοιχων “Μπεναρόγια” τής Ρουμανίας. Η οικογένειά του ήταν από αυτές που “θεμελίωσαν” τον “σωτήριο” κομμουνισμό στη Ρουμανία και άρα έχει απόλυτη γνώση τής κατάστασης στην περιοχή. Αυτός ο Σιωνιστής έρχεται σήμερα και ανταλλάσσει χρήματα με τη “σάρκα” τής Ελλάδας.

 

Αυτός ο Σιωνιστής έρχεται σήμερα και “διαπραγματεύεται” με την Κυβέρνηση. Ποια Κυβέρνηση; …Τη δική τους Κυβέρνηση …Αυτήν που έφτιαξαν οι Μπολσεβίκοι και ο Κόκκαλης …Την Κυβέρνηση μιας παραφυάδας τού ΚΚΕ, και άρα τού ίδιου του ΚΚΕ …Την Κυβέρνηση του κόμματος του Μπεναρόγια …Την Κυβέρνηση του κόμματος αυτού, το οποίο απήγαγε και βασάνισε χιλιάδες Ελληνόπουλα μέσα το κομμουνιστικό μπλοκ …Την Κυβέρνηση που οι Σιωνιστές μπορούν να εκβιάζουν μέχρι θανάτου …Την μόνη ελληνική Κυβέρνηση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει σε προδοσία τής Μακεδονίας.

 

Περί αυτού πρόκειται. Θέλουν να μετατρέψουν την οικονομική καταστροφή, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, σε εθνική καταστροφή. Αυτό γίνεται μόνον με προδοσία. Είναι καθαρή προδοσία τής Μακεδονίας η σημερινή συμφωνία. Όταν δέχεσαι ότι υπάρχει “Βόρεια Μακεδονία”, εξυπακούεται ότι δέχεσαι πως υπάρχει και “Νότια Μακεδονία”. Όταν αυτή η “Βόρεια Μακεδονία” προσδιορίζει “εθνικότητα”, εννοείται ότι η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί από σύνορα και άρα αφορά ΟΛΟΥΣ όσους για τον οποιονδήποτε λόγο φέρουν τον “τίτλο” αυτόν, ο οποίος παύει πλέον να είναι μόνον γεωγραφικός. Στο μέλλον, δηλαδή, ο κάθε Έλληνας Μακεδόνας – από τη στιγμή που θα γεννιέται – θα έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα …Με ένα τεράστιο τεχνητό δίλημμα: …Τι είναι ο ίδιος εθνικά; …Μακεδόνας ή Έλληνας; …Με ποιους θα πρέπει να “ταυτίζεται”; …Με τους βόρειους ή με τους νότιους; …Σε ποια ιδιότητα και σε ποια σχέση θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα;

 

Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο γι’ αυτούς. Γιατί; …Γιατί, όταν ο χρόνος θα αφεθεί να ωριμάσει την κατάσταση, θα ξεκινήσει η επόμενη φάση τού σχεδιασμού …Η φάση τού διχασμού τής μακεδονικής κοινωνίας και η ενεργοποίηση των εσωτερικών συγκρούσεων. Όταν θα έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες τη “μακεδονική” “ταυτότητα” των Σκοπιανών κι ο κόσμος όλος θα τους αναγνωρίζει σαν “Μακεδόνες”, θα αρχίσουν οι προκλήσεις …Προκλήσεις, όμως, οι οποίες θα έχουν πάντα ως στόχο την ελληνική Μακεδονία. Εφόσον δέχεσαι την ύπαρξη της “Βόρειας Μακεδονίας” και τυχαίνει να κατοικείς λίγο πιο νότια απ’ αυτήν, άρα είσαι κάτοικος της “Νότιας Μακεδονίας”. Από εκεί και πέρα εύκολα τα προβοκατόρικα ερωτήματα: Γιατί κατοικείς τη “Νότια Μακεδονία”, εφόσον δεν είσαι “Μακεδόνας”; Τι είσαι; Έλληνας ή Πόντιος. Με ποια ιδιότητα είσαι στη “Νότια Μακεδονία”; Μήπως είσαι κατακτητής; Μήπως καταδυναστεύεις τους ντόπιους “Μακεδόνες”; Όλα αυτά – με τα μέσα που διαθέτουν οι Σιωνιστές – είναι εύκολο να παρουσιαστούν όπως τους βολεύουν.

 

Θέμα χρόνου είναι γι’ αυτούς να το κάνουν …Θα το κάνουν, γιατί στόχος τους είναι η “Νότια Μακεδονία” …Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη, την οποία οι Εβραίοι – και ο Μπουτάρης – αντιλαμβάνονται σαν εβραϊκή πόλη …Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την “επαφή” της με το Αιγαίο …Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή “διαπραγμάτευση”. Αν πάρουν τον όρο “Μακεδόνας”, αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό “βήμα” …Δεν αποτελεί δηλαδή “υποχώρησή” τους – ή κάποιου είδους “απώλεια” – η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες …Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα …Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η “υποχώρησή” τους αυτή…

 

…Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν ν’ αρπάξουν την ιδιότητα του “Μακεδόνα”. Γιατί; …Γιατί χρειάζονται τον όρο “Μακεδόνας” απολύτως “γυμνό” από την ελληνικότητά του …Γιατί αυτόματα – και χωρίς ν’ αλλάξει το παραμικρό δεδομένο – οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές “μειονότητες” της Μακεδονίας …Μία ακόμα μειονότητα ανάμεσα στη βουλγαρική, την αλβανική, την εβραϊκή ή αυτή των Ρομά. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι – με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό – να τους κάνουν πραγματική “μειονότητα” μέσα σε μία διεθνοποιημένη “Μακεδονία”.

 

 

Πραγματικές Θερμοπύλες με έναν “αόρατο” εχθρό.

 

Απέναντι σ’ αυτόν τον τρομερό αντίπαλο με το οργανωμένο σχέδιο μάχης στέκονται σήμερα οι Έλληνες …στην κυριολεξία ανοργάνωτοι. Προδομένοι από τις ηγεσίες τους δεν μπορούν ν’ αναπτύξουν μια κοινή στρατηγική άμυνας. Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό, όταν έχεις προδότες ηγέτες όπως τον Τσίπρα ή τον Κοντζιά; Πώς είναι δυνατόν να ελπίζεις σε αλλαγή, όταν η επόμενη επιλογή είναι η “ρεαλίστρια” οικογένεια Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν ν’ αντισταθείς, όταν ακόμα και μια μαζική διαμαρτυρία υποβαθμίζεται και λοιδορείται απ’ αυτούς, οι οποίοι κέρδισαν τις εκλογές, “γλείφοντας” τον κυρίαρχο λαό; Πώς θα αμυνθεί αυτός ο κυρίαρχος λαός, όταν ξαφνικά “υποβαθμίζεται” και από κυρίαρχος και σοφός γίνεται “ετερόκλητος όχλος”, που καθοδηγείται από φασίστες; Πώς είναι δυνατόν να κερδίσεις μια μάχη, αν δεν “βλέπεις” τον εχθρό σου;

 

Αυτός ακριβώς είναι σήμερα ο μέγας κίνδυνος στη Μακεδονία. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι “εχθροπραξίες” και οι Έλληνες – ειδικά της Μακεδονίας—, οι οποίοι θα δέχονται τα “χτυπήματα”, δεν θα γνωρίζουν καν ποιοι είναι οι εχθροί τους …Εχθροί τους είναι πάντα οι κομμουνιστές …Αυτοί, οι οποίοι πολιτισμικά βρίσκονται “απέναντι” στον Ελληνισμό και είναι δημιουργήματα και συνοδοιπόροι τού βαρβαρικού Σιωνισμού. Δεν μπορείς να νικήσεις ένα μολυσματικό “πύον”, το οποίο σε απειλεί με θάνατο, αν δεν στραφείς εναντίον τής “πληγής” που το “παράγει”. Αυτήν τη στιγμή οι κομμουνιστές μπορούν και απειλούν τη Μακεδονία, γιατί υπάρχει το μόνιμα μολυσματικό “ΚΚΕ”, το οποίο τους αναπαράγει, τους τροφοδοτεί και τους κατευθύνει. Αυτό το ΚΚΕ κατευθύνουν οι Σιωνιστές ως “πέμπτη φάλαγγα” μέσα στην Ελλάδα και εναντίον τού Ελληνισμού.

 

Οι κομμουνιστές είναι οι αντίπαλοι των Ελλήνων στη Μακεδονία. Οι ατιμώρητοι κομμουνιστές όλων των Βαλκανίων …Οι Βούλγαροι κομμουνιστές τής FYROM, όπως ο Ιβανόφ ή ο Ζάεφ …Οι Αλβανοί κομμουνιστές τής FYROM, όπως ο Νζαφέρι. Αυτοί παίζουν τα κομμουνιστικά “παιχνίδια” εις βάρος όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά εις βάρος όλων των εθνών τής περιοχής. Πώς να μην τα “παίξουν”, όταν υπάρχει ασφάλεια κι αυτοί οι οποίοι θίγονται είναι όμοιοι τους και δεν αντιδρούν; Παίζουν “παιχνίδια” εις βάρος τής Βουλγαρίας με τη μεγαλύτερη μειονότητα στη FYROM, γιατί ηγέτης τής Βουλγαρίας είναι ο κομμουνιστής Μπορίσοφ. Παίζουν “παιχνίδια” εις βάρος τής Αλβανίας με τη δεύτερη μεγαλύτερη μειονότητα στη FYROM, γιατί ηγέτης τής Αλβανίας είναι ο κομμουνιστής Ράμα …Η “αποθέωση” του καπιταλισμού και της Δημοκρατίας στα Βαλκάνια …Το “λούνα-παρκ” των Σιωνιστών στην Ευρώπη.

 

Όμως, οι χειρότεροι όλων είναι οι Έλληνες κομμουνιστές …Αυτοί, που, για να εξυπηρετήσουν τους Σιωνιστές, προκάλεσαν το Εμφύλιο έγκλημα …Αυτοί, οι οποίοι απήγαγαν και στη συνέχεια “κατασκεύασαν” στην Ανατολική Γερμανία – με βία και χημεία – τους “Μακεδόνες” των Σκοπίων …Αυτοί είναι οι πραγματικοί ανθέλληνες …Οι πιο ανθέλληνες όλων των εποχών. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό: Δεν υπάρχει πολιτισμός ή λαός, που να μην έχει “αγκαλιάσει” και ως εκ τούτου να μην έχει εντάξει τον Αλέξανδρο στις φωτεινές σελίδες τής ανθρώπινης ιστορίας …Κανένας στον κόσμο. Οι μόνοι, που τον θεωρούν “σφαγέα” των λαών, είναι οι Έλληνες κομμουνιστές …Οι αγράμματοι τενεκέδες, οι οποίοι υπηρέτησαν ένα φασιστικό σύστημα, το οποίο εν καιρώ ειρήνης σκότωσε πάνω από 100.000.000 ανθρώπους και θεωρούν “σφαγέα” έναν πολεμιστή, ο οποίος πολέμησε απέναντι στους στρατούς των πιο σκοτεινών συστημάτων…

 

…Οι τενεκέδες Γλέζοι, οι οποίοι υπηρέτησαν ένα σύστημα, μέσα στα οποίο ο αδερφός χαφιέδιζε τον αδερφό, θεωρούν “σφαγέα” έναν άνθρωπο, ο οποίος έδωσε ελπίδα σε ΟΛΟ τον Κόσμο και αγαπήθηκε από ΟΛΟ τον Κόσμο ΟΛΟΥΣ αυτούς τους αιώνες …Έναν άνθρωπο, που, δύο χιλιάδες χρόνια μετά το “πέρασμά” του, ο μισός Πλανήτης δίνει στα παιδιά του το όνομα του, για να τον τιμήσει. Αυτόν βλέπουν σαν “σφαγέα” οι επαγγελματίες χαφιέδες, οι οποίοι “έβλεπαν” τον “Παράδεισο” στην Ανατολική Γερμανία, η οποία διατηρούσε έναν χαφιέ για κάθε έξι πολίτες …Οι πληρωμένοι από τους Σιωνιστές χαφιέδες, οι οποίοι παριστάνουν τους διεθνιστές και κατά μία παράξενη “σύμπτωση” θα εμφανιστούν σαν φανατικοί εθνικιστές “Μακεδόνες” …Οι χαφιέδες των Σιωνιστών, που, όχι μόνον “Μακεδόνες” αλλά κι “εξωγήινοι” θα δήλωναν, προκειμένου να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

 

Θα το ξαναγράψουμε και θα το γράφουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί, μέχρι να το μάθουν και οι χαφιέδες …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Όλοι όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, είναι πρωτίστως κομμουνιστές. Στη Μακεδονία όλοι οι Μακεδόνες είναι Ελληνορθόδοξοι. Ασχέτως γλώσσας για κάποιους απ’ αυτούς – και κυρίως στα παλαιότερα χρόνια – οι πάντες ήταν και είναι Ελληνορθόδοξοι. Καταμετρημένοι ένας προς έναν …Στην κυριολεξία, εφόσον οι Ελληνορθόδοξες Μητροπόλεις καταγράφουν εδώ και αιώνες όλες τις γεννήσεις, τους γάμους και τις κηδείες των “ποιμνίων” τους …Καταγεγραμμένοι όλοι τους, όπως οι δίγλωσσοι πλέον Ελληνορθόδοξοι των ΗΠΑ, για παράδειγμα.

 

Οι πάντες στη Μακεδονία – μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών – είναι Ελληνορθόδοξοι και άρα Έλληνες. Δεν υπάρχουν ούτε Βούλγαροι ούτε Σέρβοι ούτε εξωγήινοι. Η απόδειξη βρίσκεται μέσα στην ίδια τη Μακεδονία. Ας πάει όποιος θέλει σε οποιοδήποτε μακεδονικό χωριό κι ας μελετήσει την παλιά εκκλησία του. Είναι παντελώς διαφορετικές οι ελληνορθόδοξες εκκλησίες από τις βουλγαρικές ή τις σερβικές. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι όλοι αυτοί ανήκουν εδώ και αιώνες στο ελληνορθόδοξο ποίμνιο της Κωνσταντινούπολης. Σ’ ό,τι αφορά αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους “Μακεδόνες”, είναι είτε κομμουνιστές, που, ως άθεοι, μισούν την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, είτε πληρωμένοι Μπολσεβίκοι, που εξυπηρετούν έξωθεν επιβεβλημένους σχεδιασμούς.

 

Σε κάθε περίπτωση είναι ελάχιστοι στον αριθμό και σύμφωνα με τις αναλογίες που δίνει ο Λένιν, τα περισσότερα είναι χαϊβάνια, που “αναμασούν” άκριτα ό,τι τους δίνει ο Περισσός των πληρωμένων προδοτών …Μισάνθρωποι, μισέλληνες και απόλυτα πιστοί στον σιωνισμό, ο οποίος τους ταΐζει ως κομμουνιστές. Το ίδιο άθλιοι θα παρέμεναν είτε στη σημερινή Ελλάδα είτε σε οτιδήποτε φαντάζονταν στο μέλλον ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί. Ακόμα δηλαδή και στη “Μακεδονία”, την οποία σήμερα δήθεν οραματίζονται, αυτοί θα ήταν το ίδιο σκουπίδια …Θα ήταν σταθερά κομμουνιστές και χαφιέδες όποιου λαού είχε την ατυχία να τους έχει στις τάξεις του.

 

Το καλό με τους κομμουνιστές είναι πως είναι εύκολοι στον χειρισμό τους …Πολύ εύκολοι. Αρκεί να μην πέφτεις στην παγίδα τους και τους δίνεις “αέρα” σε μια “φλόγα” μίσους που κουβαλάνε όλοι τους. Πρέπει να γνωρίζεις πως έχουν την εβραϊκή “παθογένεια” των “πατέρων” τους και άρα ν’ αποφεύγεις αυτά, τα οποία νομίζεις προφανή και τα οποία αφορούν τους κοινούς ανθρώπους. Οι διωγμοί τούς διατηρούν ακμαίους και όχι το αντίθετο. Για παράδειγμα, όταν θέλεις να τους τιμωρήσεις, δεν τους καταδιώκεις, γιατί δεν σε συμφέρει να δίνεις σε μισάνθρωπους τη δικαιολογία τού μίσους και του διωγμού, ώστε να βρίσκουν ένα έστω και φτηνό νόημα στη ζωή τους …Ούτε καν τους φυλακίζεις.

 

Οι φυλακές είναι τιμωρία για τους κοινούς ανθρώπους και όχι για τους αποκτηνωμένους ανθρώπους, όπως είναι οι κομμουνιστές. Αυτούς δεν τους βάζεις στη φυλακή, εφόσον αυτήν την αντιλαμβάνονται ως “σπίτι” τους, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκεί βρίσκονται οικειοθελώς οι “πατερούληδές” τους και τα “αδέρφια” τους. Τους χαφιέδες κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν με χαρτζιλίκια ως τεμπελχανάδες, τους τιμωρείς, αφήνοντάς τους να εργαστούν για την επιβίωσή τους …Η τιμωρία τους θα είναι να ζουν ως μισάνθρωποι ανάμεσα σε ευτυχισμένους και δικαιωμένους ανθρώπους …Δακτυλοδεικτούμενοι “τενεκέδες”. Από εκεί και πέρα, όσο και να τους “μειώνεις” ή να τους προσβάλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ τους μείωσαν οι δικοί τους “πατερούληδες” κι αυτοί ακόμα τους προσκυνάνε στα μαυσωλεία την ώρα που ακόμα βρίσκουν πτώματα στον “παράδεισό” τους.

 

Όλα αυτά τα προηγούμενα βέβαια μόνον για τους κομμουνιστές …Γι’ αυτούς, οι οποίοι κατά 99% σύμφωνα με τον Λένιν είναι αγύρτες ή αφελείς. Για τους Μπολσεβίκους τού 1% δεν ισχύει το ίδιο. Αυτοί θα έχουν μπροστά τους έναν “μονόδρομο” …Τον “μονόδρομο”-Ζαχαριάδη, ο οποίος οδηγεί σε παγωμένα τοπία και θερμές αποφάσεις …Σε έναν “μονόδρομο” με μόνον μία επιλογή στη ζωή τους …Την επιλογή-Ζαχαριάδη …Απλά πράγματα. Τον προδότη, όταν θέλεις να τον τιμωρήσεις, δεν του στήνεις κρεμάλα …Δημιουργείς συνθήκες, για να τη στήσει μόνος του. Από τον Ιούδα και τον Εφιάλτη μέχρι τον Ζαχαριάδη αυτό γινόταν πάντα …Έτσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να γνωρίζουν όλοι για τι ακριβώς μιλάμε …Να γνωρίζουν όλοι το κατά πού “πηγαίνουμε”.

 

Αυτοί λοιπόν οι τιποτένιοι και ελεεινοί πολεμούν σήμερα τον Ελληνισμό – υπό την ηγεσία των πληρωμένων προδοτών – για λογαριασμό των Σιωνιστών. Αυτοί οι αγύρτες και οι αφελείς, που ακολουθούν τους προδότες Μπολσεβίκους, “πληγώνουν” την Ελλάδα …Αυτοί είναι που σήμερα ολοκληρώνουν ένα έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού, το οποίο το ξεκίνησε ο “πατερούλης” Ζαχαριάδης …Ένα έγκλημα, το οποίο ξεκίνησε με τους “Σλαβομακεδόνες” τού Ζαχαριάδη, για να φτάσουμε στους “Μακεδόνες” τού Τσίπρα.

 

Αυτοί είναι που πολύ πρόθυμα “πληγώνουν” τη Μακεδονία υπέρ των πραγματικών τους αφεντικών …Θεωρητικά υπέρ τού Λένιν και του Στάλιν και πρακτικά υπέρ των Σιωνιστών …Αυτοί είναι που δημιούργησαν εξ’ αρχής ένα ανύπαρκτο πρόβλημα και έχουν κέρδη απ’ αυτό. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε πολύ σημαντικό το να γνωρίζει κάποιος τον εχθρό του. Δεν μπορείς να πολεμάς έναν αντίπαλο, τον οποίο δεν γνωρίζεις …Ούτε καν ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας δεν μπορείς να κάνεις.

 

Επίσης, δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας υπάρχουν “απουσίες”; Ποιος είναι αυτός, ο οποίος στην κυριολεξία “λάμπει” δια της απουσίας του; …Το “καμάρι” τής Θεσσαλονίκης …Ο ΠΑΟΚ …Ο ΠΑΟΚ, που για ένα πέναλτι μπορεί να κάψει την πόλη …Κι όμως …Στο πιο μεγάλο “προσκλητήριο” του Ελληνισμού και της Μακεδονίας ο ΠΑΟΚ είναι απών. Γιατί; …Γιατί προφανώς δεν το επιτρέπει ο λαθρέμπορος πρόεδρός του. Γιατί; …Γιατί, εκτός από κουμπουροφόρος είναι και κομμουνιστής …Είναι κομμουνιστής θαυμαστής τού Πούτιν και ομοϊδεάτης τού Τσίπρα. Πώς όμως θα κινηθεί δυναμικά η κοινωνία, όταν οι όποιες οργανωμένες συλλογικές δομές της είναι “βραχυκυκλωμένες”; Πόσο διαφορετικά θα ήταν κάποια πράγματα, αν ο προσφυγικός ΠΑΟΚ αντιδρούσε άμεσα και χωρίς να επηρεάζεται από τα χαρτζιλίκια τού προέδρου; …Πολύ διαφορετικά, και αυτό το γνώριζαν αυτοί, οι οποίοι τοποθέτησαν έναν κομμουνιστή στη θέση τού προέδρου.

 

 Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ως το βασικότερο πρόβλημα, το οποίο πρέπει απαραίτητα να λυθεί σήμερα, την “ορατότητα”. Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από δυνάμεις, οι οποίες δεν είναι “ορατές” στους ρόλους τους. Απειλούνται τα εθνικά τους συμφέροντα από ανθρώπους, οι οποίοι παριστάνουν ότι αγωνίζονται για την ιδεολογία τους. Δεν μπορούν οι Έλληνες να αμυνθούν και, όταν το κάνουν, το κάνουν με λάθος τρόπο. Φαντάζουν οι ίδιοι εθνικιστές και απολίτιστοι και οι πραγματικοί εθνικιστές και βάρβαροι φαίνονται σαν κοσμοπολίτες και διεθνιστές. Φτάσαμε στο σημείο ένας κομμουνιστής χαφιές σαν τον Καρανίκα να μιλάει για “εθνίκια” και για ναζιστές κάθε φορά που κινητοποιείται ο λαός.

 

Όλα αυτά πρέπει ν’ αλλάξουν, γιατί οδηγούν σε βέβαιη ήττα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνον με την αποκάλυψη των πραγματικών μονομάχων …Μόνον με την αποκάλυψη των πραγματικών πρωταγωνιστών. Τα επόμενα συλλαλητήρια στη Μακεδονία δεν πρέπει να γίνουν για τα ακίνδυνα και αδύναμα Σκόπια, αλλά για την εσωτερική πέμπτη φάλαγγα του ΚΚΕ …Αυτοί είναι που θα “επιτεθούν” στη Μακεδονία, κάνοντας χρήση των σιωνιστικών μέσων, τα οποία – ως γνωστόν – είναι τα διεθνή ΜΜΕ και ο τραπεζικός τομέας. Αυτοί οι πραγματικοί ανθέλληνες θα εμφανιστούν σε λίγο καιρό σαν “Μακεδόνες”, που θα ζητάνε δήθεν δικαιώματα. Θα συνεννοούνται και μεταξύ τους στα δήθεν “μακεδονικά”, ενώ όλοι – εκτός από τον Μπολσεβίκο Φίλη – γνωρίζουν ότι αυτά είναι βουλγαρικά.

 

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος “μάντης”, για να καταλάβει το σχέδιό τους …Ένας “τυφλοσούρτης” είναι. Θα θέσουν σαν “μέτρο” τής “μακεδονικότητας” τους Σκοπιανούς και τη γλώσσα τους και θα επιχειρήσουν να σπείρουν τον διχασμό μέσα στην Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο τούς είναι απολύτως χρήσιμο το ΚΚΕ με τις γνώσεις του σ’ ό,τι αφορά την ελληνική κοινωνία. Οι ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ύπαρξη του προσφυγικού στοιχείου στη Μακεδονία, για να το διαφοροποιήσουν από τους ντόπιους. Με μερικές προβοκάτσιες και με μια προκλητική ρητορική, είναι εύκολο να παράγουν κάποια φαινόμενα δήθεν εσωτερικών “τριβών”, τις οποίες τα σιωνιστικά ΜΜΕ μπορούν να μεγεθύνουν …Εδώ “χορεύουν” χωρίς όργανα …Εδώ ήδη έχουν πάει την Ελλάδα στα διεθνή Δικαστήρια για καταπίεση “μειονότητας”.

 

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι ελέγχουν τον τραπεζικό τομέα, θεωρούν ότι μπορούν να “διχάσουν” τους Μακεδόνες με το κύριο “όπλο” τους, που είναι το χρήμα …Αυτό, δηλαδή, που πάντα κάνουν. Αυτό γίνεται εύκολα και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης με προνομιακά δάνεια. Με τον Σόρος να ελέγχει όλο το τραπεζικό σύστημα των Σκοπίων – και άρα της “Βόρειας Μακεδονίας” – είναι εύκολο να επιχειρήσουν την τραπεζική “διείσδυση” στην Ελλάδα …Ό,τι δηλαδή προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη, όπου με δάνεια προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία και να “δέσουν” σε ένα “μίγμα” εκβιασμών και προνομίων όποιους αφελείς σπεύσουν να επωφεληθούν. Τα ίδια έχουν σκοπό να κάνουν και στη Μακεδονία – και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές – και να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους. Η τουρκική κρατική τράπεζα  Halkbank – η οποία έχει την άποψη του Ερντογάν για τη “Μακεδονία” – ετοιμάζει – μετά τη συμφωνία των Πρεσπών – 40 νέα υποκαταστήματα στα Σκόπια. Επειδή κάποιοι είναι αφελείς και βιαστικοί, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί στις εκδηλώσεις τους.

 

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά – όπως καταλαβαίνουμε – απαιτείται προδοσία …Απαιτείται η ύπαρξη και η δραστηριοποίηση της “πέμπτης φάλαγγας” στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν, αν δεν υπάρχουν συντονισμένες και οργανωμένες δυνάμεις μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Αυτόν τον προδοτικό ρόλο έχει προετοιμαστεί εδώ και πολλές δεκαετίες να παίξει το ΚΚΕ. Αυτοί είναι σε άμεση σύνδεση και συνεννόηση με τους Σκοπιανούς, γιατί δεν “βγαίνει” διαφορετικά το σχέδιό τους. Ο συντονισμός τους είναι εύκολος, γιατί απλούστατα είναι ΟΛΟΙ τους κομμουνιστές …Το σύνολο των κομμουνιστικών κομμάτων τής περιοχής είναι “συντονισμένο” σε αυτήν την ανθελληνική επιχείρηση …Είναι κομμουνιστική η προσπάθεια που γίνεται και γι’ αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με όλους αυτούς …Δικοί του άνθρωποι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα δηλώνουν κατακτημένοι “Μακεδόνες” και θ’ αναζητούν τη “βοήθεια” και τη “συμπαράστασή” τους.

 

Λάθος είναι που κοιτάνε οι Έλληνες προς Βορρά για τον εχθρό τους …Στον Νότο βρίσκεται ο εχθρός …Δεν βρίσκεται στα Σκόπια …Στην Αθήνα βρίσκεται, και συγκεκριμένα στον Περισσό. Τα ίδια ελεεινά σκουπίδια, που υπό τις εντολές των Σιωνιστών προκάλεσαν τον Εμφύλιο και τη Σφαγή στον Γράμμο και στο Βίτσι, επιχειρούν σήμερα με τις ίδιες πλάτες ν’ αλλάξουν το αποτέλεσμά του …Περί αυτού πρόκειται. Ακόμα και η εκδήλωση στην Πρέσπα αυτόν τον συμβολικό χαρακτήρα είχε …Κάτω από τον Γράμμο και το Βίτσι οι νικητές κομμουνιστές έκαναν αυτό, το οποίο ήθελαν να κάνουν εξ’ αρχής …Παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Σιωνιστές και στους Γερμανούς υπαλλήλους τους.

 

Την επόμενη φορά, που θα διοργανωθούν συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, θα πρέπει αυτά να είναι υπέρ τής Ελλάδας και υπέρ τής Δημοκρατίας. Τι σημαίνει αυτό; …Να απαιτήσουν ΟΛΟΙ μαζί οι Έλληνες αυτά, τα οποία ο Ευρωπαϊκός Νόμος επιβάλει, και είναι η καταδίκη τού κομμουνισμού …Να απαιτήσουν τη διάλυση και τον έλεγχο των πεπραγμένων τού ΚΚΕ …Των προδοτικών πεπραγμένων …Να ζητηθούν επιτέλους τα αρχεία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, που αφορούν το “παιδομάζωμα” …Να ζητηθούν τα ονόματα όλων των βασανιστών τού ΚΚΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στην ιδεολογική “επιμόρφωση” των απαχθέντων παιδιών …Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κομμουνιστών εκείνων, οι οποίοι άρπαξαν τα παιδιά αυτά από τις οικογένειές τους …Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων ΚΚΕδων δολοφόνησαν παιδιά, τα οποία αποπειράθηκαν να δραπετεύσουν. Όλα αυτά τα γνωρίζει η συμμορία τού Περισσού και τα βαστά στα αρχεία της, προκειμένου να εκβιάζει την εξουσία των δωσίλογων, όταν απειλείται η ασφάλειά της.

 

 Μόνον αν καταλάβουν οι Έλληνες ποιο είναι το “πεδίο” τής μάχης, έχουν ελπίδες να νικήσουν …Μόνον αν εξουδετερωθεί το κύριο “όργανο” των Σιωνιστών στην Ελλάδα είναι εύκολο να εξουδετερωθούν και τα Σκόπια. Δεν έχουν “φορτίο” τα Σκόπια, για να είναι από μόνα τους επικίνδυνα. Η Μακεδονία δεν κινδυνεύει απ’ έξω …Από μέσα κινδυνεύει. Ο ελληνικός κομμουνισμός κάνει τα Σκόπια να φαίνονται επικίνδυνα, γιατί τα εμφανίζει σαν “φόβητρο-είδωλο”, ενώ αυτός ο ίδιος είναι που κάνει από “μέσα” τη ζημιά. Αν εξουδετερωθεί το ΚΚΕ, τα Σκόπια δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε για μία εβδομάδα. Η χρησιμότητά τους για τους Σιωνιστές είναι που τους δίνει ζωή, εφόσον συντηρούνται αποκλειστικά με χρήματα του Σιωνισμού. Ο κίνδυνος λοιπόν δεν είναι από εκεί …Ο κίνδυνος είναι από “μέσα” και άρα από το ΚΚΕ. Χωρίς το ΚΚΕ δεν υπάρχει ο μηχανισμός εκείνος, που να συντονίζει αλλά και να μοιράζει χαρτζιλίκια σε “Μακεδόνες”, οι οποίοι θα αντιδρούν δήθεν απέναντι σε “κατακτητές”. Χωρίς το ΚΚΕ δεν υπάρχει το μέσον εκείνο, για να μπορούν οι Σκοπιανοί να “μπαίνουν” μέσα στη Μακεδονία. Χωρίς το ΚΚΕ στην πραγματικότητα ακυρώνεται όλος ο σιωνιστικός σχεδιασμός …Όλη η στρατηγική τους πρέπει ν’ αλλάξει.

 

Αν τώρα στη χειρότερη περίπτωση περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει ο ελληνικός λαός με τη στάση του να την ακυρώσει στο πρακτικό επίπεδο. Εφόσον θέλουν να λέγονται “Βόρεια Μακεδονία”, εμείς οι Έλληνες θα αλλάξουμε τη στρατηγική μας Θα τους ονομάζουμε “Βόρεια Κομμουνιστική Μακεδονία” …Να δούμε πόσο “μακριά” θα πάνε και ποιες θα είναι οι προοπτικές τους …Μαζί με τη Βόρεια Κορέα θα είναι οι απολύτως μοναδικές χώρες, οι οποίες θα ελέγχονται από σκληρούς σταλινικούς κομμουνιστές …Οι μόνες χώρες που ως εθνικό τους “θεμέλιο” θα έχουν μια ιδεολογία …εις βάρος τής φυσικής τους καταγωγής.

 

Από τη στιγμή που επέλεξαν έναν γεωγραφικό προσδιορισμό, για να βάλουν “χέρι” στην Ελλάδα, η Ελλάδα μπορεί να επιλέξει έναν ιδεολογικοπολιτισμικό προσδιορισμό, για να βάλει αυτή “χέρι” στα Σκόπια. Ποιο το κέρδος αυτής της στρατηγικής; …Όταν ο κομμουνισμός τους “τελειώσει”, θεωρητικά θα χάσουν την εθνική τους “πλατφόρμα”. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούν κάλλιστα να ενωθούν με τη Νότια Ελληνική Μακεδονία και άρα να ενσωματωθούν στην Ελλάδα από την οποία “αποκόπηκαν” μόνον για λόγους ιδεολογίας …Μόλις τελειώσει το ιδεολογικό τους “ταξίδι”, μπορούν να επιστρέψουν στο ασφαλές ελληνικό “λιμάνι”.

 

 

Ο σιωνιστικός αιώνας “τελειώνει”
και μαζί του και όλα τα “εργαλεία” του,
που “μάτωσαν” την ανθρωπότητα

 

Κατά τη γνώμη μας λάθος έκαναν τα κτήνη και ήρθαν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους για τη Μακεδονία αυτήν την εποχή. Η ισχύς τους βρίσκεται σε καθοδική πορεία και η κάθε εμφάνισή τους προκαλεί αντιδράσεις. Ο σιωνισμός βρίσκεται ένα βήμα πριν τη γενική κατάρρευση. Κοντά σ’ αυτούς όμως θα έπρεπε ν’ ανησυχούν ακόμα πιο πολύ οι υποτακτικοί τους …Να ανησυχούν ακόμα περισσότερο, γιατί αυτοί προσωπικά ήταν εκείνοι, οι οποίοι πρόδιδαν τις πατρίδες τους για τα “αργύρια” των αφεντικών τους. Τα αρχεία τής ΣΤΑΖΙ θα ανοίξουν και όλοι αυτοί οι προδότες θα πληρώσουν ακόμα και τα “σβησμένα”. Η “πεθαμένη” Γερμανία μετράει μήνες ζωής. Δεν θα αντέξει την πίεση της σημερινής οικονομικής κρίσης και του εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ, και, αν αρχίσουν τα φαινόμενα της σήψης, θα ανοίξουν “πόρτες” και “παράθυρα” εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχουν “μαντρότοιχοι”.

 

Είναι θέμα χρόνου πλέον να έχουμε κοσμογονικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όπως και να ονομάζει κάποιος την κατάσταση – ανάλογα με τα θρησκευτικά ή τα ιδεολογικά του “πιστεύω” – είναι γεγονός ότι η ανθρωπότητα έχει μπει σε μια τελική “φάση”. Η απόλυτη ανάπτυξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τρομερή ανάπτυξη των δικτύων επικοινωνίας και μεταφορών έκανε τον κόσμο μια “σταλιά”. Αναγκαστικά λοιπόν αυτός ο “μικρός” κόσμος με τα τόσο “μεγάλα” προβλήματα θα πρέπει να τα λύσει, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα καταστραφεί. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές όταν τόσο μεγάλες “τάσεις” εφαρμόζονται σε τόσα μικρά σημεία “επαφής”. Αν αυτό τώρα το ονομάζει κάποιος “Τέλος τού Κόσμου” ή όπως αλλιώς επιθυμεί, αυτό δεν έχει καμία σημασία …Ήδη τα σημάδια τής “σήψης” είναι εμφανή.

 

Ένα από αυτά τα σημάδια είναι και το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα …Στην ελεγχόμενη από τους ισχυρούς Ελλάδα. Το ολιγομελές ΚΚΕ, στο σύνολο του χρόνου που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μπορούσε να “κρύβεται” μέσα στον αχανή κόσμο τής Αριστεράς. Έχοντας υιοθετήσει την “κλάψα” και την τεχνική τής “αυτοθυματοποίησης” των Εβραίων ιδιοκτητών του, μπορούσε και κρυβόταν μέσα στον τεράστιο πολιτικό χώρο τής Αριστεράς. Αυτός ο χώρος έχει σήμερα πρόβλημα, εξαιτίας τής κυβερνητικής “θητείας” τού ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, το οποίο λειτουργούσε ως πανίσχυρος “κορμός” και τους επέτρεπε να ελέγχουν το σύνολο του ελληνικού λαού, έχει αρχίσει να διασπάται στα εξ’ όν συνετέθει …Απομονώθηκαν οι αριστεροί από τους κομμουνιστές και οι κομμουνιστές από τους Μπολσεβίκους …”Απογυμνώθηκε” ο σχεδιασμός τους κι αποκαλύφθηκαν οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ.

 

Για εμάς όλο αυτό δεν ήταν απλά αναπόφευκτο, αλλά και δίκαιο. Θα ήταν άδικο να τελειώσει όλος αυτός ο σχεδιασμός τους – που κόστισε στον Ελληνισμό άπειρο αίμα και πόνο—, χωρίς να δοθεί ευκαιρία στον Ελληνισμό να “δει” ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τον πρόδιδαν μόνιμα τον τελευταίο αιώνα. Θα ήταν άδικο να γίνει ένα παγκόσμιο reset τής ιστορίας και αυτοί, οι οποίοι εδώ και έναν αιώνα πληρώνονταν για να προδίδουν τον Ελληνισμό, να τη γλιτώσουν, γιατί απλά δεν πρόλαβαν να το ξανακάνουν. Θα ήταν άδικο για τον Ελληνισμό να μην μπορεί να τιμωρήσει τους προδότες του.

 

Απλά πράγματα. Έπρεπε να συμβούν όλα αυτά που γίνονται σήμερα –  και μάλιστα με αυτόν τον προκλητικό τρόπο …Να παρασυρθούν από την άγνοιά τους οι προδότες και να προκαλέσουν τους Έλληνες, βασιζόμενοι στις “πλάτες” των αφεντικών τους …Να δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να καταλάβει τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε η τιμωρία τους ν’ αποτελεί μια φυσική κατάληξη. Με εικασίες δεν μπορείς να καταδικάσεις κανέναν …όσο σίγουρος κι να είσαι για τις πραγματικές του προθέσεις …Οι πράξεις καταδικάζουν και όχι οι αντιλήψεις. Δεν μπορείς κάποιον να τον τιμωρήσεις ως προδότη, ακόμα κι αν γνωρίζεις ότι τον “ταΐζουν” οι εχθροί σου …Ούτε και μπορείς να τιμωρήσεις κάποιον για τις προδοσίες των προκατόχων του.

 

Αυτή ήταν πάνω-κάτω η κατάσταση που αφορούσε τους Μπολσεβίκους τού ΚΚΕ. Υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσουν οι νεότεροι, γιατί δεν πρόλαβαν να προδώσουν και όχι επειδή ήταν διαφορετικοί από τους προηγούμενους προδότες. Υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσουν και να “τιμωρούμε” είτε πεθαμένους είτε ετοιμοθάνατους. Τι νόημα έχει τώρα να “τιμωρήσεις” τον Ζαχαριάδη ή τον Κόκκαλη ή τον Φλωράκη; Τι νόημα έχει να εξευτελίσεις τώρα τον ετοιμοθάνατο καραγκιόζη Γλέζο; Εφόσον το ΚΚΕ παραμένει ίδιο, πρέπει να βρεις τους νέους Μπολσεβίκους, οι οποίοι έχουν πληρωθεί και είναι έτοιμοι να προδώσουν…

 

…Να βρεις τον Τσίπρα, που του χάρισαν ένα πτυχίο Πολυτεχνείου, για να είναι στη διάθεσή τους …Που του πλήρωναν “επαναστατικές” κρουαζιέρες στη Γένοβα …Να βρεις τον άεργο κι ανεπάγγελτο Παππά, ο οποίος περίμενε από τον πατέρα του το σύνθημα για “ντου” στην “επιχείρηση” …Να βρεις τον σερβιτόρο Καρανίκα, που μαζί με την εξουσία ανακάλυψε και τα Hogan …Να βρεις το πορνίδιο την Αχτσιόγλου όταν θα ρευστοποιήσει το “κεφάλαιό” της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της …Να βρεις τον Τζανακόπουλο, ο οποίος σήμερα δηλώνει ότι η συμφωνία είναι “συμφέρουσα” για τους Έλληνες, τη στιγμή που έχει πάει στα Σκόπια για να διαδηλώσει υπέρ των συμφερόντων των Σκοπιανών …Να βρεις αυτόν που πήγε στα Σκόπια για “ταμείο” και μετά ήρθε στην Ελλάδα να εκπληρώσει την “εργολαβία” του.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν πολύ σημαντικό να πάρει την εξουσία το ΚΚΕ – σε οποιαδήποτε μορφή του—, ώστε ν’ ανοίξει τα “χαρτιά” του και να εκτεθεί …Ν’ αποκαλύψει τη λειτουργία του και βέβαια τα αφεντικά του …Να εκθέσει τα πρόσωπα αυτά, τα οποία μέχρι τότε έμεναν κρυμμένα και στο απυρόβλητο …Έπρεπε να δημιουργηθούν οι συνθήκες αυτές, ώστε να προδώσουν την Ελλάδα οι ίδιοι οι σημερινοί Μπολσεβίκοι …Να φύγουμε από τη “σφαίρα” τής εικασίας και της απλής υπόθεσης …Να φύγουμε από τις “αναγωγές” μεταξύ ομοίων, που καταλήγουν σε αμφίβολης αντικειμενικότητας – και άρα αμφισβητούμενα – αποτελέσματα …Έπρεπε να έχουμε προδοσία και άρα και προδότες…

 

…Έπρεπε να δούμε με τα μάτια μας το ΚΚΕ να περιφρουρεί τη Βουλή, όταν οι προδότες δωσίλογοι παρέδιδαν την πατρίδα μας στους Σιωνιστές τοκογλύφους …Έπρεπε να δούμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας η κομμουνιστική προδοσία τού Ελληνισμού …Έπρεπε να δούμε τη γενική προδοσία, την οποία θα επιχειρούσαν σε βαθμό που θα απειλούσε το σύνολο της ελληνικής ύπαρξης σ’ αυτόν τον κόσμο. Περί αυτού πρόκειται. Καθημερινά αποκαλύπτεται πως έχουμε να κάνουμε με πληρωμένους “δολοφόνους”, οι οποίοι έχουν αναλάβει ένα συμβόλαιο θανάτου να εκτελέσουν. Δεν είναι μόνον η Μακεδονία. Οι Μπολσεβίκοι σήμερα εκπληρώνουν όλη την ανθελληνική σιωνιστική ατζέντα, όπως αυτή εκφράστηκε είτε από τους κομμουνιστές είτε από τους Ναζί. Ό,τι ήθελαν να κάνουν οι Σιωνιστές, είτε μέσω των κομμουνιστών στη Μακεδονία είτε μέσω των Ναζί στην Ήπειρο, το κάνουν με το ΚΚΕ-εσωτερικού. Ό,τι ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι υπέρ των κεμαλοναζί στη Θράκη, το κάνουν οι ίδιοι Μπολσεβίκοι υπό τις εντολές τής Μέρκελ.

 

Το σύνολο της κομμουνιστοναζιστικής “ατζέντας” αυτήν τη στιγμή “τρέχει” από τους Μπολσεβίκους τού ΚΚΕ, όπως ο Κοντζιάς. Το ίδιο γίνεται σε όλα θέματα και όχι μόνον τα εθνικά. Ας δει κάποιος τι γίνεται στον τομέα τής Παιδείας …Κι εκεί “ξεπατώνουν” ό,τι τους υποδεικνύουν. Προσπαθούν να καταστρέψουν την έννοια της “οικογένειας”, γιατί αυτή δίνει αυτονομία στον άνθρωπο, ενώ αυτοί θέλουν την εξάρτησή του από το κράτος και τους “πατερούληδες” …Θέλουν τα παιδιά από τη βρεφική σχεδόν ηλικία στα παιδαγωγικά “εργαστήρια” του συστήματος. Ό,τι δίνει δύναμη στον Ελληνισμό και την ελληνική παιδεία προσπαθούν είτε να το εξαφανίσουν είτε να το “ακρωτηριάσουν” σε βαθμό αναπηρίας. Αυτά όλα θα καταδικάσουν τους σημερινούς εγκληματίες τού κομμουνισμού. Θα αποδειχθεί ότι αυτή η θανατηφόρα συμμορία υπάρχει και λειτουργεί πάντα με έναν μόνιμο στόχο …Τον στόχο των χρηματοδοτών και αφεντικών της …Τον στόχο των Σιωνιστών.

 

Όλα αυτά τα χρόνια πληρώνονταν από τα αφεντικά τους, για να “πληγώνουν” συστηματικά τον Ελληνισμό. Συνεχώς τον εξασθενούσαν, περιμένοντας τη σημερινή στιγμή να τον “χτυπήσουν” στην “καρδιά”, προκειμένου να τον “αποτελειώσουν”. Περί αυτού πρόκειται. Αυτοί, οι οποίοι τον “πλήγωσαν” πολλές φορές στον προηγούμενο αιώνα, έρχονται σήμερα να του δώσουν την “τελειωτική βολή”. Γι’ αυτό στοχεύουν στη μακεδονική “καρδιά” τού Ελληνισμού. Γι’ αυτόν τον λόγο ο τελειωμένος πλέον και απαξιωμένος Τσίπρας μίλησε για “καθήκον”, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμμονή του να “λύσει” το “Μακεδονικό”. Τώρα πλέον δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες ούτε υποθέσεις. Όλα τα στοιχεία υπάρχουν, και θα βρεθούν.

 

Αυτό ήταν το κέρδος τής θητείας τού Τσίπρα. Η θητεία τού Τσίπρα στην Κυβέρνηση ήταν απολύτως απαραίτητη, για να “κόψει” ο κόσμος τής Αριστεράς …Για να σπάσει ο “γόρδιος δεσμός” ανάμεσα στους δημοκρατικούς Αριστερούς και τους φασίστες κομμουνιστές …Ανάμεσα στους δημοκρατικούς Αριστερούς και τους πληρωμένους Μπολσεβίκους πράκτορες. Από τη Χούντα και μετά – και εξαιτίας κάποιων “κατασκευασμένων” ηρωισμών και συνεχούς πλύσης εγκεφάλου – οι κομμουνιστές κατόρθωσαν και “τρύπωσαν” μέσα στον αριστερό κόσμο. Εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια και τον ρομαντισμό τής Αριστεράς, κατόρθωσαν και της δημιούργησαν ενοχικά σύνδρομα, τα οποία οι αριστεροί τα “εξαγόρασαν” με την ανοχή τους στους κομμουνιστές …Στους δήθεν “βασανισμένους” και “κατατρεγμένους” κομμουνιστές.

 

 Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να πετύχουν οι χρυσαυγίτες ναζιστές στη δεξιά πλευρά τού πολιτικού σκηνικού, το κατάφεραν οι κομμουνιστές από την αριστερή. Οι χρυσαυγίτες ναζιστές είναι πάντα “ορατοί” ανάμεσα στους δεξιούς, ενώ οι κομμουνιστές – με όλη αυτήν την προπαγάνδα – καταφέρνουν και παραμένουν “αόρατοι”. Φαντάζεται κάποιος τι θα γινόταν, αν οι ναζιστές χρυσαυγίτες επιχειρούσαν να ιδρύσουν κόμμα υπό τον τίτλο “Ενιαία Δημοκρατική Δεξιά”; …Πόλεμος θα γινόταν. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αφεθούν να το κάνουν αυτό. Αυτό, όμως, το οποίο δεν θα το κατάφερναν ποτέ οι Ναζιστές από τα δεξιά, το κατάφεραν οι “αδερφοί” τους οι κομμουνιστές από την πλευρά τής δημοκρατικής Αριστεράς.

 

Φερόμενοι αυτοί οι “αόρατοι” ως συμμορία Μπολσεβίκων – με αλληλοβοήθειες και τις έξωθεν πανίσχυρες “πλάτες” – κατάφεραν και “καπέλωσαν” με τον πιο απόλυτο τρόπο όλο τον αριστερό χώρο …Κομμουνιστές εξέφραζαν μόνιμα έναν κόσμο, με τον οποίον δεν ταυτίζονταν ούτε ιδεολογικά ούτε και πολιτισμικά …”Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά” ίδρυσαν και στα “ηνία” της βρίσκονταν μόνον κομμουνιστές …Ούτε δημοκράτες ούτε αριστεροί …Καθαροί πληρωμένοι Μπολσεβίκοι σαν τον Φλωράκη, τον Γλέζο και την υπόλοιπη συμμορία. Εδώ και δεκαετίες υπηρετούν τα κομμουνιστικά συμφέροντα και εξυπηρετούν έξωθεν ερχόμενους σχεδιασμούς, παριστάνοντας τους δημοκράτες την ώρα που ως κομμουνιστές πραγματικά μισούν τη Δημοκρατία …Κανονικά πληρωμένοι απ’ “έξω”, όπως αποδείχθηκε με την οικονομική διαφορά μεταξύ ΚΚΕ και Ρωσίας.

 

Με τη θητεία-Τσίπρα όλο αυτό “έσπασε”. Η κομμουνιστική “ομίχλη”, που σκέπαζε την Αριστερά, άρχισε να διαλύει και άρχισε να φαίνεται το εσωτερικό της …Άρχισαν να διακρίνονται μεταξύ τους οι δημοκρατικοί αριστεροί σε σχέση με τους κομμουνιστές και τους προδότες. Εκ των υστέρων μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι υπήρχε ανθελληνικό σχέδιο σε εξέλιξη και ότι στην εποχή των Μνημονίων αυτή η εξέλιξη θα επιταχυνόταν με μια πρωτοφανούς έντασης εκμετάλλευση της Αριστεράς …Αυτή ήταν η τελευταία τους επιλογή, για να “σφραγίσουν” τα “Μνημόνια” χωρίς κοινωνικές αντιδράσεις. Η Αριστερά θα έκλεινε τον “κύκλο” και θα “αποδείκνυε” με τον τρόπο αυτόν ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Αυτός ήταν ο ρόλος της στο “κλείδωμα” της αθλιότητας …Γι’ αυτό τής δόθηκε η δυνατότητα να κυβερνήσει.

 

Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι ο Τσίπρας ήταν “δασκαλεμένος”. Προεκλογικά – και προκειμένου ν’ αρπάξει την εξουσία – χρησιμοποιούσε μια ρητορική εθνική και πατριωτική, που γοήτευε ακόμα και τους δεξιούς. Στην πραγματικότητα “κατέβαινε” στις εκλογές σαν Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, η οποία θα έμπαινε επικεφαλής τού λαού και θα τα έβαζε με τους “κακούς” Γερμανούς και τη Μαντάμ τού Βερολίνου. Όμως, την αμέσως επομένη των εκλογών άλλαξε τη ρητορική του και άρχισε να μιλάει για Κυβέρνηση της Αριστεράς. Με ποιο στόχο; …Να δημιουργήσει μια στερεή εκλογική βάση, στηριζόμενος στα αντιδεξιά ένστικτα των Αριστερών. Με αυτήν τη δύναμη θα δρομολογούσε τη δήθεν αριστερή “ατζέντα”, η οποία στην πραγματικότητα είναι η ατζέντα τής Νέας Τάξης.

 

Ο Μπολσεβίκος Τσίπρας με τον τρόπο αυτόν εξασφάλισε την άμυνα του εαυτού του και των ομοίων του Μπολσεβίκων. Μπόρεσε και περιέβαλλε τους “αφελείς” και “αγύρτες” κομμουνιστές ομοϊδεάτες του με μια τεράστια μάζα Αριστερών, η οποία – αγνοώντας τα παρασκήνια των μυστικών υπηρεσιών – τους προστάτευε από την ανατροπή, νομίζοντας ότι εχθροί τους είναι οι δεξιοί και όχι αυτοί που τους χρησιμοποιούσαν. Όλο αυτό λειτουργούσε για όσο διάστημα υποτίθεται ασκούνταν μια έστω και κατ’ επίφαση “αριστερή” πολιτική. Όταν όμως ήρθε η ώρα τής προδοσίας τής Μακεδονίας, αυτός ο σχεδιασμός δεν άντεξε …Φυσικό ήταν να μην αντέξει. Οι Αριστεροί Δημοκράτες, αισθανόμενοι προδομένοι από τα πρωτοφανή ψέματα και τις συνεχείς αθλιότητες, άρχισαν να αντιδρούν. Αισθάνονται προδομένοι από τους φασίστες κομμουνιστές κι αυτοί με τη σειρά τους αισθάνονται πλέον εκ νέου τον φόβο τού αντικομμουνισμού, εξαιτίας των προδοτικών Μπολσεβίκων …Οι αριστεροί φοβήθηκαν τους κομμουνιστές και οι κομμουνιστές τούς Μπολσεβίκους.

 

Τώρα, που οι προδότες Μπολσεβίκοι έμειναν μόνοι τους, δείχνουν και πόσο πολύ “εκτιμούν” τον λαό …Τον Δημοκρατικό λαό. Αυτός ο λαός έγινε πλέον “ετερόκλητο” πλήθος αφελών, που τους “δουλεύουν” τα “εθνίκια”. Όμως, στην πραγματικότητα η ζημιά για τους Μπολσεβίκους έχει ήδη συμβεί. Οι “αγύρτες” και οι “αφελείς” τούς εγκατέλειψαν. Η Αριστερά “έσπασε” στα εξ’ ον συνετέθει …Σε τρία κομμάτια, που κανένα πλέον δεν εμπιστεύεται το άλλο …Αυτό μας επιβεβαιώνει και η στάση τού αριστερού Ψαριανού, ο οποίος στην πραγματικότητα καταγγέλλει τους Μπολσεβίκους των μυστικών υπηρεσιών …Αυτό μας επιβεβαιώνει η αδυναμία τους να βρουν μερικές εκατοντάδες πολιτών να υπογράψουν για την αξία τής συμφωνίας των Πρεσπών. Σε μια Ελλάδα, η οποία καθημερινά διαδηλώνει, δεν μπόρεσαν να βρουν μερικές υπογραφές την ώρα που κυβερνούν.

 

Όλα αυτά συμβαίνουν, γιατί δεν μπορεί και δεν θέλει πλέον η Αριστερά να “φορτώνεται” τις εθνικές προδοσίες των Μπολσεβίκων. Το ΚΚΕ μπορεί να έδωσε το “σώου” της αποχής από την ψηφοφορία τής Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά τώρα δεν έχει πλέον νόημα το “σώου”, γιατί οι αριστεροί ήδη έχουν “φύγει”. Τώρα όλα φαίνονται καθαρά. Τώρα όλοι γνωρίζουν πως – αν χρειαστεί – το ΚΚΕ των χαφιέδων θα στηρίξει τις αποφάσεις των Μπολσεβίκων τού ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι πλέον ορατό απ’ όλους ότι φτάσαμε στο απόλυτα οριακό σημείο. Μπορεί να μην περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι Μπολσεβίκοι ότι ο ελληνικός λαός θα αντιδρούσε τόσο έντονα και μαζικά για το “Μακεδονικό” ζήτημα, αλλά αυτό πλέον είναι ένα γεγονός, το οποίο θα κληθούν ν’ αντιμετωπίσουν …Έφτασε η ώρα να πέσουν οι “μάσκες” και να φανεί ποιος είναι τι …Τώρα όλοι θα έρθουν ενώπιον των ευθυνών τους.

 

Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος είναι αρμόδιος να ελέγχει τη νομιμότητα και τη συμβατότητα των κομμάτων με βάση το Δημοκρατικό μας Σύνταγμα, τι γνώμη έχει για τη διακυβέρνηση της χώρας από ένα αμιγώς κομμουνιστικό κόμμα; Είναι νόμιμο να ασκεί την εξουσία ένα κόμμα-παραφυάδα τού ΚΚΕ, τη στιγμή που υπάρχει “απαγορευτικό” για τους κομμουνιστές; Η υπογραφή τού ΚΚΕ δεν είναι απολύτως δεσμευτική και για το ΚΚΕ-εσωτερικού; …Δεν άλλαξαν ιδεολογία οι άνθρωποι που το συνέθεσαν …Διαφορετική άποψη για την ηγεσία τους είχαν απλά …Παρέμειναν όμως ένα λενινιστικού τύπου κομμουνιστικό κόμμα.

 

Αυτά τα γνωρίζει ο Άρειος Πάγος; …Αν τα γνωρίζει, τι κάνει; Εδώ πλέον τίθεται θέμα ασφάλειας της Δημοκρατίας …Εδώ μιλάμε για φασιστικές συμμορίες …Μιλάμε για ύποπτες πληρωμές …Μιλάμε για ύποπτες δοσοληψίες …Μιλάμε για διακίνηση “μαύρου” χρήματος …Μιλάμε για πληρωμένους χαφιέδες και ίσως και για δολοφόνους. Όταν μάλιστα υπάρχει και η “πρόφαση” των ρωσικών οικονομικών απαιτήσεων από το ΚΚΕ, δεν υπάρχει δικαιολογία για την αδράνεια των διωκτικών αρχών. Για ανάλογους λόγους δεν απαγγέλθηκαν στη φασιστική Χρυσή Αυγή κατηγορίες για σύσταση συμμορίας; Ανάλογη κατηγορία μπορεί να απαγγελθεί και στο ΚΚΕ. Από τη στιγμή που έχουν εκφραστεί επισήμως από την πλευρά τής Ομοσπονδίας της Ρωσίας οικονομικές απαιτήσεις απέναντι σε ένα ελληνικό κόμμα, πρέπει να επιληφθεί τού θέματος η Πολιτεία…

 

…Πρέπει να γίνει έλεγχος των οικονομικών στοιχείων αυτής της συμμορίας, εφόσον υπάρχει θέμα και μάλιστα με διεθνείς προεκτάσεις …Υπάρχει θέμα, όταν, εξαιτίας ενός τέτοιου αιτήματος, αφήνεται να εννοηθεί η παράνομη συνεργασία ενός πολιτικού κόμματος με έναν αναγνωρισμένο εχθρό τού ελληνικού κράτους. Όπως εισέβαλε το κράτος στα γραφεία τής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, κατάσχοντας φακέλους, έτσι μπορεί να κάνει και με το επίσης παράνομο και καταδικασμένο από την Ε.Ε. κομμουνιστικό ΚΚΕ. Το ΚΚΕ θα πρέπει να ελεγχθεί για χρήματα που πήρε από την εχθρική Σοβιετική Ένωση στα χρόνια τού Ψυχρού Πολέμου. Αυτά είναι χρήματα προδοσίας και τίποτε άλλο.

 

Για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε ένα ξένο και εχθρικό κράτος να χρηματοδοτεί – και ως εκ τούτου να ελέγχει – ένα ελληνικό κόμμα; …Ένα κόμμα τής Βουλής και άρα συνδεδεμένο άμεσα με τον κρατικό προϋπολογισμό; Από τη στιγμή που η φασιστική αυτή συμμορία διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, δεν πρέπει να ελεγχθεί; Πότε θα πάνε οι ελεγκτικές αρχές να δούνε τι συμβαίνει μέσα στα “παλάτια” των πάμπλουτων Μπολσεβίκων; Πότε θα πάνε να ελέγξουν και να δουν τι είδους οικονομικές δοσοληψίες είχαν αυτοί με την εχθρική Σοβιετική Ένωση; Τι ακριβώς “υπηρεσίες” πλήρωναν με ρούβλια οι κομμουνιστές τής Μόσχας; Είναι φανερό ότι πληρώνονταν με ρούβλια τόσο τα Ρόλεξ τού Κουτσούμπα όσο και τα Κολέγια της Παπαρήγα. Τι ακριβώς “αγόραζαν” οι Σοβιετικοί με τα χρήματα αυτά;

 

Αν ανοιχθούν όλα αυτά τα αρχεία, εύκολα ανοίγουν και τα πιο επικίνδυνα. Το ΚΚΕ γνωρίζει ποιοι και για τα συμφέροντά ποιων δρομολόγησαν τόσο τον Εμφύλιο όσο και το Παιδομάζωμα. Το ΚΚΕ γνωρίζει ποιοι σύντροφοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ παιδιά, που προσπάθησαν να διαφύγουν. Το ΚΚΕ γνωρίζει ποια παιδιά πέθαναν από τις κακουχίες. Το ΚΚΕ γνωρίζει όλη την ψυχοτρόπο “χημεία” που δόθηκε σ’ εκείνα τα παιδιά, πολλά εκ των οποίων πέθαναν στη συνέχεια από καρκίνο. Αν αποκαλυφθεί η προδοσία τού ΚΚΕ, πόσο αυτό θα αφήσει ανέπαφη την “παραφυάδα” τού ΚΚΕ-εσωτερικού; Ακόμα “ενωμένα” ήταν τα κόμματα, όταν βασανίζονταν τα Ελληνόπουλα στο Ανατολικό Μπλοκ και όλοι οι ΚΚΕδες γνώριζαν τι συμβαίνει.

 

makedonikes_Thermopyles_023Αν ανοίξουν αυτά τα αρχεία, πόσες ώρες μπορεί να μείνει στην Ελλάδα ο Κόκκαλης; Πού θα πάει η Παπαρήγα, ο Κουτσούμπας και τα άλλα τα σκουπίδια; Τα πράγματα σε μια τέτοια περίπτωση αλλάζουν ριζικά. Αυτή η αλλαγή είναι το ζητούμενο στην περίπτωσή μας. Μόνον αν χτυπηθεί το ΚΚΕ υπάρχει ελπίδα να σωθεί η Μακεδονία. Για όσο διάστημα το ΚΚΕ των προδοτών και των χαφιέδων επιβιώνει, είναι η “πληγή” που θα “μολύνει” μόνιμα τη Μακεδονία και την κοινωνία της. Χωρίς το ΚΚΕ κανένα κύκλωμα “Μακεδόνων” δεν μπορεί να δραστηριοποιηθεί παράνομα στη Μακεδονία. Χωρίς αυτό το κύκλωμα, όμως, τα “μουλάρια” των Σκοπίων δεν μπορούν ν’ “αναπαραχθούν” ούτε για μία γενιά ακόμα. Στην κυριολεξία το τέλος τού ΚΚΕ είναι η σωτηρία τής Μακεδονίας.

 

Γνωρίζοντας όλα αυτά ο αναγνώστης, μπορεί να καταλάβει από πού προέρχεται η αισιοδοξία τού γράφοντος, γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί το θέμα αυτό. Η αισιοδοξία προέρχεται από τη γνώση. Αυτοί οι σχεδιασμοί, όσο έξυπνοι ή δαιμόνιοι κι αν φαίνονται, πρέπει να παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά για να έχουν κάποια αξία. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο αποκαλυφθούν, δεν μπορούν να λειτουργήσουν …Απλά πράγματα. Αν μπορείς και δηλητηριάζεις κάποιον με ένα πανίσχυρο δηλητήριο, έχοντας πείσει τους πάντες ότι τον θεραπεύεις από αγάπη, είναι πολύ έξυπνο κόλπο. Αν αποκαλυφθείς, παύει όχι μόνον να είναι έξυπνο, αλλά παύει να είναι και κόλπο …Δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται, όσο κι αν το προσπαθείς.

 

Όταν λοιπόν εμείς αποκαλύπτουμε έναν ύπουλο σχεδιασμό, ο οποίος για την εκτέλεσή του απαιτεί απόλυτη μυστικότητα και “λεπτούς” προδοτικούς ρόλους, τα πράγματα γίνονται δύσκολα γι’ αυτούς που τον δρομολογούν. Όσο έξυπνος διαρρήκτης κι να είσαι, δεν μπορείς να επιτύχεις τον στόχο σου, όταν κάποιος δίπλα σου φωνάζει “κλέφτης” και σε δείχνει με το δάκτυλο. Όταν η αποκάλυψη μιας τέτοιας συνωμοσίας μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, είναι θέμα χρόνου να ακυρωθεί …Είναι θέμα χρόνου να μεταδοθεί σε μια κρίσιμη πληθυσμιακή “μάζα”, που σε κάποια στιγμή θα τον κάνει ανέφικτο.

 

Αν καταλάβουν σήμερα οι αναγνώστες τού κειμένου ότι το ΚΚΕ είναι το “μυστικό” τής Μακεδονίας σε λίγους μήνες αυτό θα είναι πλέον κοινό “μυστικό”. Σε ελάχιστο χρόνο θα το γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων και αυτό από μόνο του δημιουργεί εξελίξεις …εξελίξεις αναπόφευκτες. Εδώ βέβαια τίθενται και θέματα υποχρεώσεων των αναγνωστών. Ο καθένας κρίνεται με βάση τον ρόλο του σε κάθε κατάσταση. Εμείς κρινόμαστε για την ορθότητα αυτών που γράφουμε και κάποιοι άλλοι κρίνονται για την ταχύτητα που αυτά τα οποία διαβάζουν – και με τα οποία συμφωνούν – μεταδίδονται μέσα στην κοινωνία.

 

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τη διάδοση μιας γνώσης, όταν μέσω αυτής τής γνώσης μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας. Μόνον η παράμετρος του χρόνου είναι μεταβλητή σ’ αυτήν την περίπτωση και άρα οι αναγνώστες έχουν τον τρόπο τους να παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα. Αν οι Έλληνες καταλάβουν ότι ο πόλεμος στην Μακεδονία είναι πολιτισμικός, θα αλλάξουν την τακτική τους και θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν ν’ αντέξουν σε “πιέσεις” και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν για άλλη μία φορά.

 

Οι συνωμότες Σιωνιστές δεν έχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές σ’ αυτήν τη σύγκρουση. Όσο κι αν αυτό δεν τους βολεύει, μόνον με τους κομμουνιστές “αντιπροσώπους” τους μπορούν να πολεμήσουν στη Μακεδονία και αυτούς οι Έλληνες μπορούν να τους απαξιώσουν και να τους εξουδετερώσουν. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα απ’ αυτήν την απαξίωση των κομμουνιστών …Των “καταδικασμένων” πλέον ως εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας κομμουνιστών. Μιλάμε για πραγματικό υπόκοσμο. Είναι μακράν – λόγω επιλογής – οι χειρότεροι άνθρωποι στην ανθρώπινη ιστορία …Το αποκαλύπτουν τα πολλά μηδενικά πίσω από τους αριθμούς που αφορούν τα πτώματα που έχουν αφήσει πίσω τους …Το αποκαλύπτουν οι προδοσίες τους, οι οποίες έγιναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη …Το αποκαλύπτει η προσωπική τους μιζέρια και αθλιότητα …Μισάνθρωποι πραγματικοί !!

 

Μιλάμε για ανθρώπινη “πανούκλα”. Ακόμα και σήμερα, που έχει καταδικαστεί ο κομμουνισμός, κρύβουν τα εγκλήματά του, απλά και μόνο για να μην εξοργιστεί σε βαθμό ανεξέλεγκτο η ανθρωπότητα …Μόνο και μόνο για να μπορούν να χρησιμοποιούν τους κομμουνιστές και να τους εκβιάζουν. Δεν υπάρχουν πιο άσχετοι, αστοιχείωτοι και αμόρφωτοι άνθρωποι από τους κομμουνιστές …Μολυσματικοί “ιοί”, που ξέφυγαν από τα “βρομόνερα” των εβραϊκών γκέτο και μόλυναν ολόκληρο τον κόσμο …Στην κυριολεξία “σαβούρα”. Απ’ όπου και να τους πιάσεις, θα “λερωθείς” …Τον Θεό τους δεν έχουν, και δεν είναι απλά άθεοι. Αυτοί είναι που σήμερα εμφανίζονται ως αντίπαλοι του Ελληνισμού και είναι έτοιμοι να του κάνουν κακό στη Μακεδονία.

 

Η στρατηγική μας γι’ αυτόν τον λόγο τούς “στοχοποιεί”. Όταν γνωρίζουμε το πώς λειτουργούν και το πώς θα επιχειρήσουν να δράσουν στη Μακεδονία, μπορούμε να τους εξουδετερώσουμε. Πρέπει οπωσδήποτε να πάψουν να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν το “δίπορτο” παιχνίδι. Πρέπει να “απαλείψουμε” τη μία ιδιότητα του “Μακεδόνα”, ώστε, κάθε φορά που κάποιος απ’ αυτούς ενεργεί, να φαίνεται ότι ενεργεί ως κομμουνιστής και άρα να εξουδετερώνεται πριν προλάβει να παίξει τα “παιχνίδια” του. Τον καθηλώνεις στο πάγιο επίπεδο του κομμουνιστή, που θέλει να κάνει κακό στην Ελλάδα και δεν τον αφήνεις να “μετακινηθεί” στο επίπεδο του “Μακεδόνα”, όπου έχει όραμα “ελευθερίας”.

 

Αν κάποιον προβοκάτορα προλάβεις να τον αντιμετωπίσεις με το: “άντε πάνε βρες κανέναν να σε πληρώσει ρε άχρηστο κομμούνι”, δεν προλαβαίνει να “κλάψει” σαν “Μακεδόνας” …Αυτή είναι η στρατηγική που προτείνουμε. Οι κομμουνιστές ν’ αντιμετωπίζονται όπως προβλέπει ο νόμος …Όπως προβλέπει ο νόμος για τους ναζιστές και τους χρυσαυγίτες …Απολύτως απαξιωτικά …Ποιος μίλησε; …Κομμουνιστής ή ναζιστής; …Καμία σημασία δεν έχει. Πριν ξεκινήσουν λοιπόν το “παιχνίδι” τής “μακεδονικότητας”, θα πρέπει να “φάνε” ένα κυνήγι ως κομμουνιστές …Ως εχθροί τής δημοκρατίας και οπαδοί ενός καταδικασμένου συστήματος, το οποίο εξόντωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους …Ως εχθροί τής Ελλάδας και της Ευρώπης, και απολύτως όμοια με τους “αδερφούς” τους ναζιστές.

 

Αυτή η συμπεριφορά θα σώσει τη Μακεδονία, γιατί όλοι οι δήθεν “Μακεδόνες” είναι ήδη γνωστοί και ήδη “στιγματισμένοι” στη Μακεδονία ως κομμουνιστές. Ας “ξεβολεφτούν” όλοι αυτοί από τις κρατικές ή κομματικές θέσεις που τους δίνουν χαρτζιλίκι και άνεση και μετά βλέπουμε πόση δύναμη και βέβαια πόση όρεξη θα έχουν για “παιχνίδια”. Ας καταστραφεί ο οργανωμένος κομματικός μηχανισμός τού ΚΚΕ, ο οποίος μοιράζει με νόμιμη δικαιολογία “χαρτζιλίκια” και θα δούμε πώς θα μπορέσουν αυτό το πρόβλημα να το παρακάμψουν. Αυτοί οι μισθοί και τα χαρτζιλίκια τού χαφιέ τούς κάνουν επικίνδυνους …Το ΚΚΕ τούς κάνει επικίνδυνους.

 

Αν ανοίξουν οι φάκελοι του ΚΚΕ και αποδειχθεί ο προδοτικός του ρόλος, όλα αλλάζουν μέσα σε μία στιγμή. Το κράτος σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί – και δικαιούται – να βάλει “λουκέτο” στο κόμμα των προδοτών και των χαφιέδων. Μπορεί και δικαιούται να “ξηλώσει” από τον κρατικό μηχανισμό ΟΛΑ τα μέλη τού ΚΚΕ …ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ …Μέσα σε μια βραδιά μπορούν να τα χάσουν όλα. Από εκεί και πέρα είναι εύκολη η εξουδετέρωσή τους, γιατί, χωρίς τα “αργύρια”, προδότες δεν υπάρχουν. Μόνον με την ιδιότητα του κομμουνιστή είναι εξαιρετικά αδύναμοι, γιατί εκεί “σταματά” η απειλή τους. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να μπορείς να τους μπλοκάρεις στην πρώτη ιδιότητα, καθώς έτσι δεν μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι με τη δεύτερη …Δεν μπορούν να παίζουν τον ρόλο τού εκ του ασφαλούς προκλητικού κομμουνιστή, ο οποίος “κλαίει” σαν σκλαβωμένος “Μακεδόνας”.

 

Αν “σπάσει” αυτή η “μετάβαση” ιδιοτήτων, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί είναι απολύτως αντιμετωπίσιμοι. Οι υγιείς κοινωνίες μπορούν πολύ εύκολα να αντιμετωπίσουν τους “χολερικούς” που τις απειλούν …Ιδιαίτερα τους “χολερικούς” αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν συνειδητά να “μολύνουν” όσους περισσότερους μπορούν με την “αρρώστια” τους, προκειμένου να επωφεληθούν σε άλλο επίπεδο. Μια κοινωνία ανθρώπων γνωρίζει πώς να απομονώνει και τελικά πώς να αποβάλει από τις τάξεις της τέτοιους “αρρώστους”. Η Μακεδονία δεν θα κινδυνεύσει ούτε για μία στιγμή από αυτήν την ανθρώπινη “σαβούρα”.

 

 Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι τενεκέδες να έχουν την παραμικρή ελπίδα επικράτησης σε περίπτωση που οι Έλληνες ανασυνταχθούν κι αντιληφθούν τι συμβαίνει; Γνώση χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά και ο γράφων αυτήν τη γνώση τη δίνει. “Φως” πρέπει να μπει στη ζωή των ανθρώπων. Σ’ αυτήν τη φωτεινή ζωή δεν έχουν θέση οι δυνάμεις τού σκότους …Δεν έχουν θέση άνθρωποι που φέρουν το σκότος αυτό. Όλα αυτά τα αγράμματα ανθρωποειδή, τα οποία τα ταΐζει εδώ και έναν αιώνα ο Σιωνισμός, δεν μπορούν να επιβιώσουν σε συνθήκες διαφάνειας. Οι χαφιέδες, οι συκοφάντες, οι προβοκάτορες, οι δολοφόνοι, οι προδότες και ό,τι έχει σχέση με τον κομμουνισμό και τον σιωνισμό, δεν έχουν θέση σε μια αυθεντική ελληνική κοινωνία …Δεν έχουν θέση σε καμία ανθρώπινη κοινωνία.

 

Ο κομμουνισμός είναι “τελειωμένος”, όχι επειδή το νομοθέτησε η ναζιστική Ε.Ε.. Είναι “τελειωμένος”, γιατί απλούστατα είναι μια ανθρώπινη “χαβούζα” σε ένα περιβάλλον, το οποίο πια δεν την αντέχει. Έχουν μορφωθεί οι άνθρωποι. Επικοινωνούν μεταξύ τους. Θέλουν ν’ αλλάξουν στάση ζωής. Θέλουν να είναι “καθαροί” και υγιείς σε όλα τα επίπεδα και δεν μπλέκουν πλέον σε τέτοια “παιχνίδια”. Δεν έχουν θέση ανάμεσά τους τα αποβράσματα των μυστικών υπηρεσιών των τοκογλύφων …Η ίδια η ανθρωπότητα δείχνει να αλλάζει όλη τη νοοτροπία της και τις απόψεις της περί ανθρώπου και ανθρώπινης επιτυχίας. Η νίκη δεν είναι μακριά …Οι Θερμοπύλες θα αντέξουν …Η Ελλάδα δεν θα πέσει σε καμία περίπτωση …Δεν θα αφεθεί να πέσει.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε από την αρχή ότι στη Μακεδονία βρίσκεται σε εξέλιξη ένας τρομερός πόλεμος …Ένας πόλεμος μεταξύ πολιτισμών, όπως τον είχε εξ’ αρχής προαναγγείλει ο Εβραίος Σάμουελ Χάντιγκτον …Η Ελλάδα είναι ο πραγματικός εχθρός τους και όχι το Ισλάμ, όπως επί χρόνια αφήνεται εκ του πονηρού να εννοηθεί. Το Ισλάμ δεν μπορεί να είναι εχθρός τους, γιατί είναι απολύτως συμβατό με τον βαρβαρισμό …Είναι απολύτως συμβατό τόσο με τον χριστιανισμό τής Δύσης όσο και με τον ιουδαϊσμό …Η Ελλάδα είναι αυτή που είναι “διαφορετική”, και αυτή είναι ο εχθρός τους. Οι Σιωνιστές επικεφαλής τής Νέας Τάξης, με όργανά τους τούς συμφεροντολόγους Ούννους και τους ψωριάρηδες κομμουνιστές, χτυπάνε τον Ελληνισμό, γιατί αυτός αποτελεί βασικό πυλώνα τού ανθρώπινου πολιτισμού.

 

 Στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι που δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν είχαν “ξαναχτυπήσει” την Ελλάδα ως μυστικοσύμβουλοι των Περσών. Τα παιδιά τής Βαβυλώνας, που ποτέ δεν εγκαταλείπουν τον μεγάλο τους στόχο, είτε “χτυπάνε” από Ανατολή είτε από τη Δύση …Αυτοί, οι οποίοι ψάχνουν πάντοτε την ισχύ ενός “Κύρου”, για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους και κυρίως τους Έλληνες. Κάποτε χτύπησαν τον Ελληνισμό με τον Κύρο και σήμερα ακόμη κι ένας Τραμπ τούς φτάνει. Γιατί τους φτάνει; …Γιατί στόχος τους είναι η παγκόσμια εξουσία …Η εξουσία που θα είχε ένας Μεσσίας …Ο δικός τους Μεσσίας στην προκειμένη περίπτωση.

 

Στόχος τους είναι ν’ αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας και στην πραγματικότητα να γίνουν “θεοί” των ανθρώπων …Πραγματικοί θεοί, εφόσον θα τους ανήκουν τα πάντα και οι ίδιοι θ’ αποφασίζουν για την τύχη τού καθενός από εμάς. Εμπόδιο σε αυτόν τον στόχο είναι μόνον αυτοί που μπορούν ν’ αντισταθούν στον ολοκληρωτισμό …Είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν τις γνώσεις αλλά και κυρίως τη νοοτροπία ν’ αντισταθούν σε τόσο σκληρές εξουσίες …Είναι αυτοί, οι οποίοι μπορούν να δώσουν δύναμη και στους υπόλοιπους ανθρώπους ν’ αντιδράσουν …Είναι τα πρότυπα, που δίνουν “χαρακτήρα” στον άνθρωπο. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη να “χτυπήσουν” τις “σταθερές” αυτού του πολιτισμένου και δημοκρατικού κόσμου …Να “χτυπήσουν” τις ιδρυτικές του δυνάμεις …Να “χτυπήσουν” ό,τι “προσανατολίζει” τον άνθρωπο …Ό,τι του δίνει “μνήμη” και άρα δύναμη να συνεχίσει την πορεία του όπως αυτήν την έχει ορίσει ο Θεός…

 

…Περί αυτού πρόκειται. Σήμερα “ξεπατώνουν” τα πάντα στο πέρασμά τους. Γκρεμίζουν οτιδήποτε συνδέει τον Θεό με τον άνθρωπο …Γκρεμίζουν τις “γέφυρες” με τον Θεό …Καταστρέφουν οτιδήποτε “οδηγεί” τον άνθρωπο προς Δρόμο Τού Θεού …Προωθούν μια αφηρημένη “Πανθρησκεία”, για να υποβαθμίσουν στην απόλυτη κλίμακα τον ρόλο των “γεφυροποιών” Θεανθρώπων. Απαξιώνοντας τον ρόλο αυτόν, επιχειρούν να υποβαθμίσουν και τελικά να “κόψουν” τους “δεσμούς” τού ανθρώπου με τον Θεό …Πλαστογραφούν την ανθρώπινη ιστορία, προκειμένου ν’ απαλείψουν ό,τι στοιχείο ή δεδομένο δεν ευνοεί τους ίδιους και βοηθά τους ανθρώπους. Διαγράφουν ιστορικά γεγονότα, ώστε να οδηγήσουν τον άνθρωπο μακριά από τον Θεό και τον Λόγο Του.

 

Όλα αυτά γίνονται οργανωμένα και για συγκεκριμένο λόγο. Αδυνατώντας οι ίδιοι ν’ “ανέβουν” στο επίπεδο του Θεού, θέλουν να “κατεβάσουν” τον άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου, ώστε να δημιουργήσουν τις αποστάσεις που τους βολεύουν …Θέλουν τους λαούς χωρίς “μνήμη” και χωρίς “θέληση” …Τους θέλουν χωρίς ανώτερα πρότυπα …Τους θέλουν απολύτως υποταγμένους …Τους θέλουν ζώα, που λειτουργούν με βάση τα ένστικτα. Θέλουν πελάτες και όχι πολίτες …Θέλουν μάζες τυφλών και φανατικών οπαδών και όχι ευσεβείς σκεπτόμενους ανθρώπους …Θέλουν καταναλωτικά ζώα, που η μανία τους για κατανάλωση θα διατηρεί τα ένστικτά τους μονίμως ενεργοποιημένα και θα τα καθηλώνει στο επίπεδο του αρπακτικού ζώου …Ζώα, που κατευθύνονται στα “μαγαζιά-σφαγεία” τους με μόδα, πορνό και μπάλα.

 

Εκλεκτοί τής νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί, οι οποίοι κατεβαίνουν από το Όρος με τον Λόγο τού Θεού …”Εκλεκτοί” τής νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα κατεβαίνουν από το mall με το iPhone των “θεών”. Ευσεβείς τής νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί που, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως κι ανοίξουν οι “Ουρανοί”, ελπίζοντας να πάρουν τη Γνώση των Εκλεκτών …”Ευσεβείς” τής νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως “ανοίξουν” οι προσφορές, ελπίζοντας να πάρουν το iPad των “εκλεκτών”. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της, δεν έχουν έλεος. Είναι αποφασισμένοι να “κατεβάσουν” τον άνθρωπο στα “τάρταρα”, προκειμένου αυτοί να φαίνονται “ψηλά”.

 

Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο …Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν “γονατισμένο”. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό …Οτιδήποτε θυμίζει στον άνθρωπο πόσο όμορφος, έξυπνος και ταλαντούχος είναι …εξαιτίας της θείας καταγωγής του …Αυτός είναι ο πόλεμος των πολιτισμών τον οποίο προανήγγειλε ο Χάντιγκτον. Θέλουν να επιτεθούν και να κατανικήσουν τον Ελληνισμό. Θέλουν να τον “σβήσουν” από την ιστορία και μαζί μ’ αυτόν και τους σύγχρονους Έλληνες. Θέλουν να “σβήσουν” οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τις αρχές αυτού του μεγάλου πολιτισμού. Βασικός “πυρήνας” της ανθελληνικής προπαγάνδας τους είναι να παρουσιάσουν τον Ελληνισμό σαν μία ακόμα φαντασμένη και αποτυχημένη “Αντουανέτα” τού παρελθόντος.

 

 Θέλουν να μείνει και να εδραιωθεί η άποψη των κομμουνιστών για τον Ελληνισμό, η οποία είναι η χειρότερη και ελεεινότερη που υπήρξε ποτέ στον κόσμο …Η άποψη του Γλέζου, του Πάγκαλου και της Παπαρήγα για τους Έλληνες. Οι αποτυχημένοι, οι αγράμματοι και οι δολοφόνοι θέλουν να είναι οι “αξιολογητές” των θεμελιωτών τού Δυτικού Πολιτισμού. Να μείνει στον κόσμο η άποψή τους …Η άποψη ότι οι Έλληνες ήταν μια φλύαρη “Αντουανέτα”, η οποία έτρωγε “παντεσπάνι” τη στιγμή που οι δούλοι της πεινούσαν …Και, επειδή οι κομμουνιστές ήταν “καλοί” και “ψυχοπονιάρηδες” άνθρωποι, ήταν με το μέρος – και στο πλευρό – των δούλων και όχι με τους υποκριτές “μπουρζουάδες” Έλληνες, οι οποίοι “ψευδοφιλοσοφούσαν”, καρπούμενοι την “υπεραξία” τής εργασίας των δούλων …Πλούσιοι υποκριτές ήταν οι Έλληνες γι’ αυτούς τους “καλούς” ανθρώπους που άφησαν πίσω τους 100 εκατομμύρια νεκρούς.

 

Δυστυχώς έμελλε να το δούμε κι αυτό …Να δούμε τα “κόπρανα” της ανθρώπινης ιστορίας να “σκοτεινιάζουν” τον δεύτερο μετά τον Θεό φωστήρα τής ανθρωπότητας. Στον αιώνα των δολοφόνων Σιωνιστών και των αγράμματων κομμουνιστών η Ελλάδα έγινε ο στόχος τους, γιατί αντιπροσωπεύει τα απολύτως αντίθετα απ’ αυτά που οι ίδιοι πρεσβεύουν. Η υπέρλαμπρη Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει το “θαύμα” τής αρχαιότητας και το θεμέλιο της σύγχρονης ζωής, συκοφαντήθηκε και δυσφημίστηκε όσο κανείς άλλος στον κόσμο. Επειδή αυτό βόλευε το δολοφονικό σκουπιδαριό τού κομμουνισμού, οι αρχαίοι Έλληνες έγιναν ξαφνικά δουλέμποροι και ο Αλέξανδρος ένας κοινός σφαγέας των λαών. Αυτός είναι ο λόγος που τους έχει γίνει έμμονη ιδέα η Μακεδονία …Αυτή είναι που συνδέει τον Ελληνισμό με τον Αλέξανδρο και τον Θεό …Συνδέει τον Ελληνισμό με την Αίγυπτο …Συνδέει τον Ελληνισμό με τη Ρώμη των δίδυμων “ποντίφικων“.

 

Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν μπροστά τους την ελληνική αντίσταση σε οποιαδήποτε μορφή κι αν αυτή υπάρξει κι εκδηλωθεί. Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος έδωσε τα πρότυπα των ελεύθερων και σκεπτόμενων ανθρώπων και οι οποίοι δεν παύουν να είναι ευσεβείς – χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου την ανθρώπινη αξία τους—. Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος δίδαξε στον κόσμο τη Δημοκρατία ως το μόνο πολίτευμα με το οποίο μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να συνυπάρξουν. Γι’ αυτόν τον λόγο εξευτελίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα, αφού προηγουμένως εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας. Αφού πρώτα έκαναν “πατσαβούρα” τη Δημοκρατία, θέλουν τώρα να εξευτελίσουν και τη “μητέρα” της …Με δικούς τους χαφιέδες, τους οποίους φόρτωσαν στην Ελλάδα “Δημοκρατικά”, θέλουν να τη διαλύσουν με ελληνικές υπογραφές.

 

makedonikes_Thermopyles_025Αυτός είναι ο στόχος τους …Να εξευτελίσουν το αιώνιο σύμβολο της αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα και τον ολοκληρωτισμό …Το αιώνιο σύμβολο της αμφισβήτησης αυτών, οι οποίοι αυθαίρετα παριστάνουν τους επίγειους θεούς. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα καμαρώνουν που η Ελλάδα έχει πέσει στα “χέρια” των μιαρών Μπολσεβίκων. Γι’ αυτόν τον λόγο χαίρονται, που παρουσιάζουν τον πνευματικά πιο παραγωγικό λαό στην ιστορία σαν έναν λαό υπερχρεωμένων τεμπέληδων ρουμτουλεηττάκηδων. Να είναι όμως σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν τον στόχο τους. Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα. Η μακεδονική “καρδιά” τής Ελλάδας δεν θα αφεθεί σε ξένα χέρια …Οι μακεδονικές “Θερμοπύλες” ΔΕΝ θα “πέσουν”.

 

Οι βάρβαροι θα νικηθούν ξανά στην Ελλάδα …γιατί ΕΤΣΙ είναι “γραμμένο” …Όπως επίσης είναι “γραμμένο” ότι στην τελική φάση τού Θεϊκού Σχεδίου θα έχουμε κλάματα κι ανατροπές …Ανατροπές και κλάματα …Θα κλάψουν αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους θεούς και γελάνε με τα βάσανα που οι ίδιοι προκαλούν στους ανθρώπους. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι με μόνο προσόν το χρήμα βρέθηκαν “καβάλα” σε “άλογα” εξουσίας, θα πρέπει να γνωρίζουν και τα ρίσκα που παίρνουν, εξαιτίας αυτής της επιλογής τους. Ειδικά αυτά τα αυτοκρατορικά “άλογα” – με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους – είναι άγρια …Πολύ άγρια …Μοιάζουν με αυτά της Αποκάλυψης και είναι θανατηφόρα …Είναι “άλογα”, των οποίων οι δυνάμεις είναι στα “μέτρα” των Θεών και δεν είναι εύκολα στον χειρισμό τους από κοινούς ανθρώπους. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσεις τον έλεγχό τους, δεν σε ρίχνουν απλά κάτω …Γυρνάνε, και σε ποδοπατάνε, μέχρι να σε λειώσουν.

 

 

 

 

Τραϊανού Παναγιώτης
Μακεδόνας …και άρα Έλληνας

 

 

 

Share: