Μια φορά κι έναν καιρό…
…ήταν μια πεταλούδα, που τρομοκρατούσε τον πλανήτη.
Μετά απ’ αυτές τις εκλογές τίποτε δεν θα είναι ίδιο πια σε αυτήν τη χώρα.
Το ΤΕΛΟΣ τής Μεταπολίτευσης ήρθε.
 
Αυτό, το οποίο συμβαίνει με την Ελλάδα, είναι πρωτοφανές και τείνει να γίνει το μεγάλο μυστήριο της σύγχρονης παγκόσμιας οικονομίας. Για κάποιον άγνωστο και μυστηριώδη λόγο η Ελλάδα εμφανίζεται σαν η “πεταλούδα”, που, αν κινήσει τα “φτερά” της στο νότιο άκρο τής βαλκανικής χερσονήσου, θα γίνει το αίτιο ενός καταστρεπτικού σεισμού, που θα απειλήσει όλον τον κόσμο. Κάθε φορά που η μικρή Ελλάδα “φταρνίζεται”, η παγκόσμια οικονομία “αρρωσταίνει”. Η Ελλάδα καθημερινά – με βάση τα διεθνή ΜΜΕ και τις ηγεσίες των μεγάλων κρατών – είτε “απειλεί” με την ασυνέπειά της την παγκόσμια οικονομία με την απόλυτη καταστροφή είτε καλείται με τη θυσία της να τη “σώσει”.

Υπάρχουν μεγάλα κράτη, με χρέη πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ, όπως η Ιταλία ή η Γαλλία, τα οποία “νοθεύουν” τους ετήσιους προϋπολογισμούς τους και δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Όλοι αυτοί “κρύβουν” εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, για να βελτιώσουν τους “αριθμούς” τους και κανένας δεν ανησυχεί. Όλα όσα τους αφορούν γίνονται σε ένα φιλικό και συγκαταβατικό περιβάλλον. Μέχρι και ο Σόιμπλε είναι “χαλαρός” με τις “πατέντες” των Γάλλων ή των Ιταλών, οι οποίοι δεν σέβονται τις ευρωπαϊκές νόρμες. Όλοι αυτοί, όμως, είτε αντιμετωπίζουν “χαλαρά” τις παρασπονδίες των ισχυρών είτε αγνοούν επιδεικτικά τις ευρωπαϊκές υποδείξεις, ταυτίζονται μεταξύ τους σε ένα πράγμα: …Ανησυχούν για την “πεταλούδα” …Ανησυχούν για την Ελλάδα…
…Ανησυχούν για την Ελλάδα τόσο οι “ηθικοί” Γερμανοί όσο και οι “ανυπάκουοι” Ιταλοί …Ανησυχούν για τις ελληνικές “τρύπες” τού ενός ή των δύο δις ευρώ – οι οποίες κατά καιρούς εμφανίζονται μετά από διαφωνίες με την Τρόικα – αυτοί, των οποίων τα χρέη μετρώνται σε τρισεκατομμύρια. Θεωρούν – άγνωστο βάσει ποιας μαθηματικής “εξίσωσης” – ότι μπορούν αυτά τα αναλογικά απειροελάχιστα ποσά να καταστρέψουν” τη ζώνη του “ευρώ” και κατ’ επέκταση την παγκόσμια οικονομία …Πανικοβάλλονται για τα 500 δις χρέους της Ελλάδας και όχι για τα δύο τρις χρέους της ευρωπαϊκής “ρεματιάς” με το όνομα Λουξεμβούργο…
…Ανησυχούν για την πολιτική κρίση της “ανορθόδοξης” Ελλάδας των δήθεν τεράστιων χρεών όλοι οι “ηθικολόγοι” Προτεστάντες, οι οποίοι δείχνουν την Ελλάδα με το “δάκτυλο” και δεν βλέπουν τι συμβαίνει στη δική τους “αυλή” …Ανησυχούν για την Ελλάδα την ώρα που το Βέλγιο με τον ανάλογο πληθυσμό, αλλά το δυσανάλογο χρέος των 1,3 τρις ευρώ, παρέμενε επί μήνες ακυβέρνητο …Ανησυχούν για την Ορθόδοξη Ελλάδα αυτοί, οι οποίοι αγνοούν τα 3.7 τρις ευρώ χρέους τής Ολλανδίας των “προσκυνητών” …Ανησυχούν για την ταπεινή Ελλάδα ακόμα και οι Βρετανοί, που μόνον το χρέος των 9,1 τρις ευρώ είναι πλέον “αυτοκρατορικό” πάνω τους. Προφανώς διαφθορά υπάρχει μόνον όταν “τρώνε” χρήματα οι Έλληνες και κανένας άλλος.
Ολόκληρη η Ευρώπη – με πρωτοπόρο τη Γερμανία – είναι βουτηγμένη στη διαφθορά και όλοι “δείχνουν” την Ελλάδα …Τα μισά δικαστήρια τής Γερμανίας έχουν ως καθημερινό αντικείμενό τους το να ψάχνουν μίζες και …όλοι δείχνουν τη μαγική ελληνική “πεταλούδα” της παγκόσμιας οικονομίας. Ανησυχούν για τα “ψίχουλα”, τα οποία αφορούν μια ασήμαντη οικονομία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν ασχολούνται καν με τα “φιλέτα” που “φαγώθηκαν” από τους γίγαντες της διαφθοράς. Φτάσαμε στο σημείο να χτυπάει παγκόσμιος “συναγερμός” για τις επαναπροσλήψεις των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, που – με βάση δικαστικές αποφάσεις – θα “εξέτρεπαν” την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση την παγκόσμια…
…Μόνο το μη κατοικήσιμο του Πλανήτη Άρη και την αδυναμία άμεσου αποικισμού του δεν τα συνέδεσαν με το ελληνικό χρέος. Παράξενο δεν είναι αυτό; Όταν με τα “ρέστα” των ισχυρών “μπαλώνονται” οι ελληνικές “τρύπες”, γιατί εμφανίζονται όλοι αυτοί σαν πανικοβλημένοι; Μόνον oι ετήσιοι τόκοι τού ιταλικού χρέους είναι μεγαλύτεροι από το ελληνικό χρέος στο σύνολό του. Δάνεισαν στην Ελλάδα πάνω από 300 δις και φοβούνται για “τρύπες” μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ; Δίνουν στις ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη και τους ανησυχούν οι σχολικοί φύλακες;
Όμως, τα παράδοξα δεν σταματούν εδώ. Παντού κυριαρχούν τα διπλά μέτρα και τα διπλά σταθμά …Ό,τι ισχύει για όλους, δεν ισχύει για την Ελλάδα …και το αντίστροφο. Ο Ιταλός Γκρίλο απείλησε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για δημοψήφισμα με αίτημα την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ και την ίδια στιγμή αντέδρασε – σχεδόν “βίαια” – ο ομοεθνής του Ντράγκι: “ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να βγει – προφανώς εννοώντας χωρίς αίμα εφόσον το θεωρεί πολεμική πράξη – από τη ζώνη του ευρώ”, διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ο άνθρωπος της Goldman Sachs και ισχυρός άνδρας της Φρανκφούρτης. Σε ΚΑΝΕΝΑΝ λαό τής ευρωζώνης δεν αναγνωρίζεται πλέον το δικαίωμα της οικονομικής αυτοδιάθεσης και άρα η επιλογή να αποφασίσει την έξοδό του από αυτήν.
Την ίδια ώρα που “ενημερώνουν” την Ιταλία για τα προφανή και άρα για την απαγόρευση “εξόδου” από το Ευρώ, κάθονται και απειλούν την Ελλάδα με μια τέτοια “αποβολή” …Μια “αποβολή”, η οποία υποτίθεται θα έχει ως “αίτιο-πυροκροτητή” της την έλλειψη ρευστότητας του κράτους μέλους, το οποίο υποτίθεται ότι θα “αποβληθεί”. Μιλάμε για ψέματα άνευ προηγουμένου, που απευθύνονται στην άγνοια των λαών, οι οποίο πέφτουν θύματα εκβιασμού και απειλών. Η έξοδος από την ευρωζώνη όχι απλά δεν δίνεται ως επιλογή, αλλά – σύμφωνα με τη Συνθήκη της Νομισματικής Ένωσης – απαγορεύεται ρητώς. Πραγματικός πόλεμος εναντίον των μελών της Ευρωζώνης είναι η απόπειρα του οποιουδήποτε να την εγκαταλείψει.
Ούτε καν η έλλειψη ρευστότητας δεν μπορεί να οδηγήσει κατ’ αρχήν σε “ατύχημα” και στη συνέχεια σε αποβολή. Θα ήταν απολύτως “αυτοκτονικό” για την Ένωση να μην υπάρχουν διατάξει στη Συνθήκη τής Νομισματικής Ένωσης, που θα καθιστούν υποχρέωση των θεσμικών οργάνων της να διατηρούν τη ρευστότητα του κάθε κράτους της Ένωσης σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αν μια τέτοια Ένωση “παρέδιδε” το μέλλον της στις επιλογές των ηγεσιών των κρατών, δεν θα άντεχε ούτε μία δεκαετία.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Όχι απλά δεν επιτρέπεται εθελούσια έξοδος από το Ευρώ – και άρα εξαιτίας κάποιας πρόθεσης του ενδιαφερομένου – , αλλά δεν υπάρχει ούτε καν η περίπτωση ενός απροσδόκητου “ατυχήματος”. Τα πάντα έχουν προβλεφτεί μέσα στις διατάξεις της Συνθήκης τής Ένωσης, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα να υπαναχωρήσει κάποιος και να θελήσει να αποχωρήσει απ’ αυτήν. Ακόμα δηλαδή και εκ του πονηρού να επιχειρήσει μια άστοχη οικονομική πολιτική, η οποία θα οδηγεί σε έλλειψη ρευστότητας, να μην υπάρχει πιθανότητα να το πετύχει. Η Ένωση διαθέτει όλα τα μέσα και είναι υποχρεωμένη να τα χρησιμοποιήσει, προκειμένου να μην υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί ένα τέτοιο “ατύχημα”.
 Όλα αυτά τα προφανή ισχύουν για τους πάντες, εκτός της Ελλάδας. Για παράδειγμα, όλοι μίλησαν για GRexit όταν οι ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα έδειχναν αδυναμία να περάσουν τα στρες-τεστ μέχρι να χρηματοδοτηθούν από τους “κακομοίρηδες”. Δεν είδαμε όμως κανέναν να μιλάει για BELxit, όταν η DEXIA του Βελγίου παρουσίαζε “τρύπα” μεγαλύτερη από χρέη ολόκληρων κρατών. Γιατί το τερατωδών διαστάσεων πρόβλημα της DEXIA το ανέλαβε η ΕΚΤ και δεν ανέλαβε τα πολύ μικρότερα προβλήματα των πολύ μικρότερων ελληνικών τραπεζών; Γιατί δεν υποχρέωσε κανείς το Βέλγιο να “φορτωθεί” ως κράτος μαζί με τους πολίτες του το “βάρος” της τράπεζάς του. Αν η Ντόιτσε Μπανκ δεν περάσει τα στρες-τεστ, θα επωμιστεί τα βάρη της το γερμανικό κράτος;
Μόνον στην Ελλάδα έγινε αυτό, γιατί μόνον στην Ελλάδα υπήρχαν προδότες ηγέτες οι οποίοι δεν θα αρνούνταν να πραγματοποιήσουν αυτό το έγκλημα εις βάρος του λαού που τους εμπιστεύτηκε. Μόνον η Ελλάδα απειλείται με απευθείας “αποβολή” …και όταν δεν απειλείται από τέτοια εσκεμμένη ενέργεια των “συνεταίρων” της, απειλείται από ένα “ατύχημα”. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Σήμερα, και παραμονές των εκλογών στην πατρίδα μας, επανεμφανίζονται άφοβα οι εγκληματίες στον τόπο του εγκλήματος και λένε τα ίδια πράγματα. Επαναλαμβάνονται τα ίδια ψευδή, παράνομα και εκβιαστικά επιχειρήματα. Ο λαός, εξαιτίας τής άγνοιάς του, τρομοκρατείται και ακούει μέχρι και τον ψυχοπαθή Σαμαρά να του υπόσχεται σταθερότητα και ανάπτυξη. Ανέχεται να του λέει ψέματα ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος δύο χρόνια πριν του “έκλεψε” την ψήφο, υποσχόμενος τις τιμωρίες των εγκληματιών, οι οποίοι τυγχάνουν φίλοι, συγκάτοικοί και συμμαθητές του.
Το σύνολο των όσων λέγονται είναι ψέματα …Ένα “γαϊτανάκι” ψεμάτων, το οποίο το ξεκίνησε το άθλιο κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών και της Μοσάντ, η Δαμανάκη. Στην πραγματικότητα όχι απλά δεν τίθεται θέμα εσκεμμένης “αποβολής”, αλλά, ακόμα κι αν μεθοδεύσει ένα κράτος από μόνο του ένα “ατύχημα”, προκειμένου να “δραπετεύσει” από το “σφαγείο”, η Ένωση έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να το αποτρέψει. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι, ακόμα και να ήθελε ένα κράτος να χρεοκοπήσει εντός της ζώνης του ευρώ, επικαλούμενο προβλήματα ρευστότητας, δεν θα μπορούσε να το επιτύχει, εφόσον η Ευρωζώνη θα φρόντιζε να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ακόμα κι αν ένα κράτος δήλωνε αδυναμία πληρωμών, θα ανάγκαζε την ΕΚΤ να του στέλνει “καραβιές” με χαρτονομίσματα, προκειμένου να μην βρεθεί σε κατάσταση “στάσης πληρωμών”.
Τα όσα λέγονται δηλαδή παραμονές των εκλογών για τις δόσεις των επτά ή των δέκα δισεκατομμυρίων, τα οποία δήθεν δεν θα αποταμιευτούν αν “δυσαρεστηθεί” η Ευρώπη ή η Τρόικα, είναι όλα ψέματα και ηλιθιότητες. Ο τελευταίος, που δεν τον συμφέρει να υπάρχει δυσλειτουργία στη χρηματοδότηση των κρατών – και άρα και της Ελλάδας – είναι η ίδια η Ευρώπη. Άρα, η ίδια η Ευρώπη είναι αδύνατον να εκβιάσει κάποιον με έξοδο από την Ευρωζώνη γι’ αυτά τα χρήματα. Όταν μιλάμε δηλαδή για GRexit, μιλάμε για καθαρό εκβιασμό με όρους συμμοριών και άρα με όρους ποινικού δικαίου …Μιλάμε για ένα “παιχνίδι”, στο οποίο συμμετέχουν οι ξένοι ιμπεριαλιστές, αλλά συμμετέχουν και οι ντόπιοι προδότες, εφόσον στα επίπεδα αυτά η άγνοια νόμων είναι απίθανη.
Δεν είναι δυνατόν ένας Πρωθυπουργός τής Ελλάδας να μην γνωρίζει τι έχουν υπογράψει οι προκάτοχοί του και σε τι υποχρεώσεις έχουν δεσμεύσει τη χώρα που κυβερνά. Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός τής Ελλάδας να μην γνωρίζει ότι είναι πρακτικώς αδύνατη η GRexit και να κάθεται σαν το δαρμένο σκυλί μπροστά στη Μέρκελ που τον απειλεί. Δεν είναι δυνατόν ένας αρχηγός τής Αντιπολίτευσης να “ορκίζεται” ότι δεν έχει πρόθεση εξόδου από το ευρώ, όταν θα έπρεπε να γνωρίζει πως δεν είναι μέσα στις επιλογές του να το κάνει αυτό, ακόμα κι αν το επιθυμούσε. Δεν είναι δυνατόν έμπειροι πολιτικοί άνδρες να μιλάνε για πιθανότητες ενός δήθεν “ατυχήματος”. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει συλληφθεί ακόμα το πολυτεχνικό “σκουπίδι”, το οποίο παρίστανε την Ελληνίδα Επίτροπο και στην πραγματικότητα, λειτουργώντας ως “λαγός” των τοκογλύφων, ξεκίνησε τον ψευδοεκβιασμό τού GRexit.
Μιλάμε για “δούλεμα”, που δεν έχει ξαναγίνει. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι με τη νίκη τού ΣΥΡΙΖΑ θα επαναρυθμιστεί η ένταση της δύναμης της βαρύτητας …Να μας πούνε ότι οι Τροϊκανοί ζήτησαν διαβεβαιώσεις τού αρχηγού του, προκειμένου να καθησυχαστούν οι ανησυχίες των Γερμανών αυτοκινητοβιομηχάνων, οι οποίοι κατασκευάζουν απλά αυτοκίνητα εδάφους. Τόσο αστείες είναι όλες αυτές οι απειλές, γι’ αυτούς οι οποίοι γνωρίζουν στοιχειωδώς το πώς λειτουργούν οι συμφωνίες για την ευρωζώνη. Τολμούν όμως τα διεφθαρμένα σκουπίδια τύπου Γιουγκέρ, Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρεν ή Λαγκάρντ να εκστομίζουν τέτοιες απειλές, γιατί έχουν απέναντι τους προδότες να ανταλλάσσουν τις “πάσες”, προκειμένου να δουλεύουν τον ελληνικό λαό.
Εκατομμύρια ευρώ έπρεπε να πληρώνουν οι εφημερίδες ή οι πολιτικοί, οι οποίοι θα τολμούσαν να επικαλεστούν στον δημόσιο λόγο τους ψεύδη τύπου GRexit. Ένα ολόκληρο επιτελείο νομικών έπρεπε να έχουν τόσο τα ευρωπαϊκά όσο και τα ελληνικά θεσμικά όργανα, τα οποία θα παρακολουθούσαν όλη αυτή την πολεμική, η οποία έχει οικονομικές συνέπειες για τη λειτουργία τής ευρωπαϊκής και της ελληνικής οικονομίας. Από τη στιγμή που υπάρχουν “ζημιές” για την οικονομία, κάθε φορά που γίνεται αναφορά περί εξόδου τής Ελλάδας από το ευρώ, θα έπρεπε αυτές να “αποτυπώνονται” στις αξιώσεις της εναντίον όποιων παρανομούσαν.
Έπρεπε, κάθε φορά που κάποιος ανέφερε τη λέξη GRexit και ανέβαιναν τα spreads των ελληνικών ομολόγων, να εγείρονταν από την πλευρά τής Ελλάδας οικονομικές αξιώσεις και να χρεώνεται εκείνος τη διαφορά …Νόμιμες αξιώσεις, εφόσον υπάρχει παρανομία, η οποία κοστίζει γι’ αυτόν που πέφτει θύμα τής ψευδούς προπαγάνδας. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα αξιώσεων, εφόσον θα αρκούσε στην Ελλάδα να επιδεικνύει σε όλους αυτούς τη διάταξη της Συνθήκης τής Νομισματικής Ένωσης, η οποία θεωρεί την είσοδο μιας χώρας στην Ευρωζώνη μη αναστρέψιμη. Υπάρχει διάταξη της Συνθήκης τής Νομισματικής Ένωσης, η οποία επιβάλει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την υποχρέωση να διατηρεί τη ρευστότητα μιας εθνικής οικονομίας πέρα από κάθε κόστος, εφόσον το κόστος τής διάλυσης της Ευρωζώνης είναι απείρως πολλαπλάσιο.
Είναι δυνατόν να πηγαίνουμε σήμερα για εκλογές και να μιλάνε όλοι για κλείσιμο “στροφίγγων” από τον Ντράγκι ή για εξαίρεση των ελληνικών ομολόγων από την αγορά; Ποιος, για ποιον λόγο και με ποιο επιχείρημα θα έκανε αυτήν την εξαίρεση. Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση; …Μπακάλικο, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Φυλακή θα κινδύνευε να πάει ο κάθε Ντράγκι, αν θα ξεχώριζε μεταξύ τους τα κράτη τής Ευρωζώνης. Από την τσέπη του θα καλούνταν να πληρώσει τα κόστη των εγκληματικών επιλογών του. Φυλακή θα έπρεπε να πάνε και όσοι επικαλούνται τέτοια ψέματα, εφόσον είναι προφανής η πρόθεσή τους να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν έναν ολόκληρο λαό, τη στιγμή που αυτός βρίσκεται μπροστά στις κάλπες και άρα έτοιμος να εκτελέσει το πιο ιερό για τη Δημοκρατία καθήκον του.
Όμως, σε αυτό το έγκλημα οι ξένοι δεν είναι μόνοι τους. Δεν μπορούσαν οι ξένοι μόνοι τους να απειλήσουν έναν ολόκληρο λαό …Έναν λαό, ο οποίος θα έπρεπε να έχει στο πλευρό του το σύνολο των “όπλων” που μπορεί να διαθέτει ένα κράτος. Ένας πολίτης μπορεί να εκβιαστεί και να τρομοκρατηθεί εξαιτίας της άγνοιάς του …Ένας λαός, όμως, όχι. Ένα κράτος έχει νομικούς, για να προστατεύει ακόμα και τα αδαή μέλη του από τον εκβιασμό. Δεν είναι δυνατόν να κρίνονται εκλογικές μάχες – και άρα ηγεσίες – , επειδή κάποιοι τρομάζουν τις γριές με τα φάρμακά τους. Αυτό γίνεται στην Ελλάδα από τη πρώτη στιγμή που τους “έδειξαν” σαν διεφθαρμένους και τεμπέληδες.
Πού βρίσκονται λοιπόν τα θεσμικά όργανα του κράτους αυτήν την ώρα που εκβιάζεται ο ελληνικός λαός; Γιατί όλοι οι πολιτικοί μας δέχονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την “παράσταση” του τρόμου; Γιατί δέχονται άπαντες να παίξουν με αυτά τα ψέματα. Αυτοί, οι οποίοι μας κυβέρνησαν, δικαιολογημένα. Οι άλλοι, όμως, οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται να θέλουν να μας κυβερνήσουν, γιατί το κάνουν; Το να ισχυρίζεται δηλαδή το κύκλωμα των Γιωργακωστάκηδων ότι υπάρχει κίνδυνος GRexit είναι λογικό, γιατί δεν μπορούν να απειλήσουν τους συνενόχους και εκβιαστές τους. Το να “ορκίζεται” όμως – άνευ λόγου – ο “αριστερός” Τσίπρας ότι θα μείνει προσηλωμένος στο ευρώ, είναι ύποπτο.
 

 

Το μεγάλο έγκλημα.
4000 ψυχές ζητούν δικαίωση.
 

 

Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε σήμερα δεν είναι μόνον παράνομα, αλλά είναι ταυτόχρονα και αποκαλυπτικά. Αποκαλύπτουν πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία αφορούν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού τής χώρας. Η Ελλάδα δεν έφτασε σε αυτό το σημείο αθλιότητας από τη “διαφθορά” των Ελλήνων, όπως ισχυρίζονται οι προδότες. Οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο απ’ ό,τι έκαναν όλοι οι λαοί της ευρωζώνης. Το γεγονός ότι βρέθηκαν στο “στόχαστρο” των πάντων, αποκαλύπτει ότι υπήρξαν “στόχοι” εγκληματιών. Αποκαλύπτει όμως και το πολύ χειρότερο, το οποίο ήταν η προδοσία από την πλευρά τής ηγεσίας της. Όλα αυτά αποκαλύπτονται από τη σημερινή τρομοκρατική υστερία, η οποία έχει καταλάβει τους ντόπιους και τους ξένους εγκληματίες.
Εδώ μιλάμε για εγκλήματα πρωτοφανή στην ιστορία τού έθνους …Εγκλήματα τόσο μεγάλα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν από μία και μόνον ηγεσία, ακόμα κι αν ήταν αυτή τού ίδιου τού Εφιάλτη. Κάποιοι ανοίξανε “Θερμοπύλες”, οι οποίες κόστισαν στον ελληνικό λαό απώλειες πραγματικού πολέμου σε έμψυχο υλικό και υλικό κεφάλαιο. Έπρεπε, λοιπόν, αυτά τα τόσο μεγάλα εγκλήματα να “σαλαμοποιηθούν”, για να μην οδηγηθούν οι προδότες στην κρεμάλα. Έπρεπε οι προδότες να μοιράσουν τους ρόλους μεταξύ τους, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη μεγαλύτερη προδοσία που έχει δρομολογηθεί εις βάρος τού ελληνισμού. Έπρεπε ο ένας να συμπληρώνει το “έργο” τού άλλου και η κάθε νέα προδοσία να “σβήνει” τα “ίχνη” τής προηγούμενης …Ο ένας να “σημαδεύει” το θύμα, ο άλλος να “πυροβολεί” και ο άλλος να “σκυλεύει”.
Οι Έλληνες σήμερα πληρώνουν τα “γραμμάτια” των “μεγάλων” τής Μεταπολίτευσης. Αυτοί, οι οποίοι με τις “ευλογίες” των ξένων κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση, έπρεπε να ξεπληρώσουν αυτές τις “ευλογίες” …και αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα. Τους Έλληνες τους πρόδωσαν οι “κληρονόμοι” τής Μεταπολίτευσης, για να συνεχίσουν κι αυτοί το βόλεμά τους …Οι άχρηστοι γόνοι των άχρηστων, οι οποίοι ονομάστηκαν “Εθνάρχες” και μας στάλθηκαν σαν “δώρα” από το εξωτερικό …Ο ανιψιός του δωσίλογου κωφού συνεργάτη του Μέρτεν …Ο γιος τού μεθύστακα, ο οποίος αντιλαμβανόταν τους Έλληνες σαν “καγκουρό” …Η κόρη τού “Δράκουλα”, που μόνος του αποτελεί ένα “απόστημα” της αθλιότητας και της διαφθοράς …Μαζί τους και ο ψυχασθενής εγγονός της τρελής Δέλτα.
Όλοι τους συνδεδεμένοι με αυτό, το οποίο ονομάζουμε “ξένο παράγοντα” …Όλοι τους σε εντατικά “φροντιστήρια” στο εξωτερικό. Αφού μας έβαλαν στη Χούντα, στη συνέχεια γύρισαν να μας σώσουν, αφού είχαμε ήδη σωθεί …Καραμανλής, Μητσοτάκης και Παπανδρέου ήταν υπεύθυνοι για τη Χούντα και οι ίδιοι – ελέω αφεντικών – κυριάρχησαν στη μετά Χούντας εποχή…
…Όλοι τους “κατοικίδια” μυστικών υπηρεσιών. Ο ένας μάθαινε τένις στο Παρίσι, ο άλλος ξεκουραζόταν μέχρι να επιστρέψει με τα χρήματα της αποστασίας και ο άλλος μεθοκοπούσε, κάνοντας “αντίσταση” στα ξενοδοχεία …Όλοι τους μπλεγμένοι σε καταστάσεις δωσιλογισμού στην Κατοχή …Όλοι τους μπλεγμένοι στη συνομωσία τού Εμφυλίου …Όλοι τους μπλεγμένοι στην αθλιότητα της Χούντας …Βρόμικοι μέχρι το μεδούλι και εκβιάσιμοι πέρα για πέρα …Αυτοί είναι οι “μεγάλοι” της Μεταπολίτευσης …Αυτών τα παιδιά μάς πρόδωσαν, γιατί αυτοί ανέλαβαν – για τη δική τους επιβίωση – να “ξοφλήσουν” τα “γραμμάτια” των δικών τους. Αυτών τα “ίχνη” αναζητούμε, όταν ψάχνουμε τα αίτια τής σημερινής κακοδαιμονίας. Αυτών τις ευθύνες αναζητούμε πίσω από την “παράσταση” τρόμου, την οποία δίνουν σήμερα οι Βρυξέλες, το Βερολίνο και οι προδότες από κοινού.
 

 

Το χρονικό μιας προδοσίας.
 

 

Αναζητώντας το πλέον βασικό – που πρέπει όλοι μας, ως Έλληνες, να γνωρίζουμε – , ψάχνουμε να βρούμε το πότε, το πώς και το ποιοι μας πρόδωσαν, ώστε να φτάσουμε στην αθλιότητα των Μνημονίων. Ποιοι δηλαδή ήταν οι πρώτοι, οι οποίοι δεν έκαναν χρήση των νόμων που υπέγραψε η χώρα, προκειμένου αυτή να εισαχθεί στην ευρωζώνη. Ποιοι έκαναν χρήση τής άγνοιας του λαού και επένδυσαν σ’ αυτήν. Τι θέλουμε να πούμε; …Ότι η προδοσία έγινε πολύ πριν φτάσουμε στο Μνημόνιο …Η προδοσία έγινε όταν άνοιξαν οι “Θερμοπύλες” και όχι όταν είδαμε τους “βάρβαρους” έξω από τα σπίτια μας και “μέσα” στη ζωή μας.
Πότε έγινε; …Επί κυβέρνησης Καραμανλή …Ο κοιλιόδουλος της Ραφήνας ήταν ο πρώτος και βασικότερος προδότης. Γι’ αυτόν τον λόγο ακόμα και σήμερα τον προστατεύουν, δίνοντάς του το προνόμιο τής “σιωπής”. Γι’ αυτόν τον λόγο τού πρόσφεραν το άλλοθι μιας δήθεν απόπειρας δολοφονίας. Αυτός ήταν ο βασικός προδότης και στη δική του θητεία βρίσκεται η άκρη τού “νήματος” της σημερινής αθλιότητας. Αυτός τους έκανε την πρώτη και βασικότερη εξυπηρέτηση, για να μας καταστρέψουν. Αυτός έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ στα χρονικά. Αυτός πήρε το ιδιωτικό χρέος των ιδιωτικών τραπεζών και το έκανε δημόσιο. Αυτός πήρε ένα πρόβλημα της ΕΚΤ και το έκανε πρόβλημα του ελληνικού κράτους.
Αυτό ήταν το καθοριστικό έγκλημα, το οποίο μας οδήγησε στην καταστροφή. Αυτή η εσκεμμένη και εγκληματική επιλογή ανέτρεψε τις “ισορροπίες” με το δημόσιο χρέος και το ΑΕΠ και ήταν θέμα χρόνου να μπούμε στο “σφαγείο” τού ΔΝΤ. Γιατί αυτό ήταν προδοσία και όχι μια αναγκαστική επιλογή, όπως υποστηρίζουν οι εγκληματίες; …Ήταν προδοσία, γιατί αυτά τα δεκάδες δισεκατομμύρια των χρεών τών ντόπιων τοκογλύφων δεν έπρεπε να φορτωθούν στις “πλάτες” ενός μικρού λαού. Αυτό έγινε τότε. Όταν έγιναν τα στρες-τεστ των Ελληνικών Τραπεζών, μόνον οι κρατικές τράπεζες βρίσκονταν σε καλή κατάσταση. Οι ιδιωτικές τράπεζες, με πρώτη την Πειραιώς του σκουπιδιού Σάλα, ήταν όλες για “λουκέτο”.
Όμως, αντί ο διεφθαρμένος ηγέτης να τιμωρήσει τους Έλληνες τοκογλύφους και τους ξένους συνεργάτες τους, τιμώρησε τον ελληνικό λαό. Αντί να μιμηθεί τους Ισλανδούς και να αφήσει τους ιδιώτες τραπεζίτες είτε να χρεοκοπήσουν είτε να στραφούν στην ΕΚΤ για να τους σώσει, επέλεξε να κάνει τα ακριβώς αντίθετα …Έσωσε με τον πλέον ακριβό τρόπο τις χρεοκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες και τους παρέδωσε σαν λεία-σωσίβιο τις κρατικές. Δεν έσωσε με ελάχιστο κρατικό χρήμα τις κρατικές τράπεζες. Τις άφησε λεία τής “παραπληροφόρησης”, για να τις ξεπουλήσει στους αρπακτικούς ιδιώτες τοκογλύφους για ψίχουλα. Χρηματοδότησε με άπειρο κρατικό χρήμα τις ιδιωτικές τράπεζες και τις άφησε να καταστρέψουν τα πάντα.
…Αυτή ακριβώς ήταν η προδοσία …Η προδοσία ήταν στα χρήματα που έβαλε ο προδότης Καραμανλής, για να καλύψει τις “τρύπες” των ελληνικών ιδιωτικών τραπεζών – οι οποίες ήταν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκές – και τα οποία πρόσθεσε στο ελληνικό δημόσιο χρέος. Ήταν μια προδοσία, γιατί ανέλαβε, εις βάρος τού ελληνικού λαού, μια πολυδάπανη υποχρέωση, η οποία, εκ της Διεθνούς Συμφωνίας τής Νομισματικής Ένωσης, ήταν αρμοδιότητα της ΕΚΤ να καλύψει. Δεν ήταν υποχρέωση των Ευρωπαίων Ελλήνων να καλύψουν τις ζημιές των ευρωπαϊκών τραπεζών, οι οποίες μόνον στο τυπικό επίπεδο ήταν ελληνικές, εφόσον κινούνταν ελεύθερα στην διεθνή αγορά χρήματος.
Από τη στιγμή που αυτές οι τράπεζες λειτουργούσαν μέσα σε ένα “περιβάλλον”, του οποίου τους νόμους και τους κανόνες τούς επέβαλαν και τους έλεγχαν τα ευρωπαϊκά όργανα, ευθύνη αυτών των οργάνων ήταν η όποια δυσλειτουργία τους. Από τη στιγμή που αυτές οι τράπεζες δανείζονταν απ’ όπου ήθελαν – όπως προέβλεπε το ευρωπαϊκό τραπεζικό περιβάλλον – και είχαν πελάτες χωρίς κανέναν περιορισμό καταγωγής, δεν ήταν αρμοδιότητα του ελληνικού κράτους η σωτηρία τους. Οι κατ’ όνομα “ελληνικές” ιδιωτικές τράπεζες ήταν ευρωπαϊκές, που απλά είχαν πολλούς Έλληνες πελάτες …Ήταν αρμοδιότητα της ΕΚΤ να τις επαναφέρει σε ένα ασφαλές επίπεδο λειτουργίας, όσο κι αν αυτό κόστιζε.
Δικές της παραλείψεις επέτρεψαν στις “ελληνικές” τράπεζες να “εκτροχιαστούν” και με δικά της κόστη θα έπρεπε να τις επαναφέρουν. Ποιος επέτρεπε στις τράπεζες αυτές να αγοράζουν ανεξέλεγκτα τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία χρηματοδοτούσαν τις σπατάλες των Χριστοφοράκων και των Ναζί; Ο ελληνικός λαός ήταν αυτός που το επέτρεπε και φορτώθηκε το κόστος του λάθους; Γιατί οι Ευρωπαίοι κεντρικοί τραπεζίτες δεν σταματούσαν τις τράπεζες, όταν έβλεπαν πως ήταν πλέον φανερό ότι δεν είχαν τη δυνατότητα ν’ αντεπεξέλθουν; …Μήπως επειδή συνέφερε την Μέρκελ και τον Σόιμπλε να πουλάνε τα γερμανικά εργοστάσια “σαβούρα” στην Ελλάδα, χωρίς να φαίνονται δάνεια  – και άρα κάτω από τη “μύτη” των Ελλήνων, με τη χρηματοδότηση των τοκογλυφικών τραπεζών;…
…Μήπως έτσι η Γερμανία κατέρριπτε το ένα μετά το άλλο ρεκόρ ανάπτυξής της; …Μήπως έτσι η Γερμανία έχτιζε το ένα εργοστάσιό της μετά το άλλο; …Μήπως έτσι η Μέρκελ εμφάνιζε “άλματα” οικονομικής προόδου; Με αυτόν τον ύπουλο τρόπο η ναζιστική Siemens του δωσιλογικού γόνου Χριστοφοράκου μετέτρεπε την Ελλάδα σε “μεγαλοπελάτη” της και μελλοντική “αποικία” χρέους; Πού ήταν ο περίφημος Τρισέ, όταν οι “ελληνικές” τράπεζες αγόραζαν τα “πέτσινα” ελληνικά ομόλογα με τον τόνο, για να πληρωθούν οι ηθικοί Γερμανοί; Πού ήταν ο περίφημος Τρισέ, ο οποίος υποτίθεται ήξερε όλες τις πιστωτικές “εξισώσεις”, οι οποίες αποκάλυπταν πότε θα έπρεπε να πατηθεί το “φρένο” στον τραπεζικό δανεισμό;
Αυτές οι τράπεζες έπρεπε να πληρώσουν τα λάθη τους και τις άστοχες επιλογές τους, οι οποίες τις οδήγησαν τις ίδιες στην ασφυξία και αναζητούσαν σωτηρία …Μια σωτηρία, την οποία την αναζήτησαν – με υπόδειξη των πονηρών Ευρωπαίων – στο ελληνικό κράτος. Εδώ αποκαλύπτεται και το μέγεθος της συνωμοσίας εις βάρος της Ελλάδας. Δεν ήταν μόνον οι τραπεζίτες τής Φρανκφούρτης, που δεν αναγνώρισαν τα λάθη τους και τα “φόρτωσαν” στις “πλάτες” των Ελλήνων. Συμμετοχή στο έγκλημα είχαν και οι μανδαρίνοι των Βρυξελών. Πού είναι τα περίφημα ευρωπαϊκά όργανα, τα οποία επιβλέπουν την οικονομία; …Τα όργανα των σκληρών και ηθικολόγων προτεσταντών, τα οποία απαγορεύουν τις κρατικές επιχορηγήσεις στις ιδιωτικές εταιρείες και επιβάλουν πρόστιμα στα κράτη που τις επιχειρούν …Τα όργανα, τα οποία, όποτε και ν’ αντιληφθούν μια παρανομία, επαναφέρουν τη νομιμότητα, μοιράζοντας πρόστιμα και απαιτώντας επιστροφή χρημάτων; Γιατί δεν αναγκάζουν το ελληνικό κράτος να ζητήσει πίσω το χρήμα που έδωσε στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό τομέα;
Κάνουν εξαίρεση, επειδή είναι τράπεζες; Αυτός ο τομέας δεν ανήκει στον τομέα ευθύνης της ΕΚΤ; Γιατί δόθηκαν δημόσια χρήματα για τη ρευστότητα της αγοράς, η οποία απειλούνταν από τις τράπεζες, πράγμα που ήταν υποχρέωση της ΕΚΤ να διατηρήσει; Ήταν ή δεν ήταν μια παράνομη κρατική επιχορήγηση που πήραν οι ελληνικές τράπεζες και η οποία πρέπει να επιστραφεί; Στην Ελλάδα δεν δόθηκε η ευκαιρία που δόθηκε στην Ισλανδία να αφήσει τις τράπεζες αβοήθητες εις βάρος των τοκογλύφων δανειστών τους. Στην Ελλάδα δεν δόθηκε η ευκαιρία που δόθηκε στην Ιρλανδία, να πάρει φρεσκοτυπωμένο ευρωπαϊκό χρήμα, για να διατηρήσει τη ρευστότητα της αγοράς. Στην Ελλάδα επέτρεψαν τα προβλήματα των ιδιωτικών τραπεζών να μετατραπούν σε δημοσιονομικό πρόβλημα και να μην υπάρχει περίπτωση σωτηρίας.
Κανονικά θα έπρεπε η ΕΚΤ – όπως στην περίπτωση της Ιρλανδίας – , τυπώνοντας χρήμα, να αντιμετωπίσει μόνη της το πρόβλημα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και από εκεί και πέρα να μοιράσει τις ευθύνες. Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα έπρεπε να τιμωρήσει τις ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες και να πάνε κάποιοι στη φυλακή. Ο Προβόπουλος, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και του Ρότσιλντ, έπρεπε να μπει πρώτος φυλακή, που επέτρεπε στις τράπεζες να δανείζονται ανεξέλεγκτα ποσά – άσχετα με τα κεφάλαιά τους – και να δανείζουν σε κολλητούς και φίλους χωρίς εγγυήσεις …Φυλακή έπρεπε να μπουν ο Σάλας, ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος και οι άλλοι τοκογλύφοι. Σήμερα η Ελλάδα έπρεπε να είχε μια από τις υγιέστερες οικονομίες στην Ευρωζώνη, γιατί απλούστατα οι Έλληνες ήταν πάντα πολύ συντηρητικοί στον δανεισμό τους και ταυτόχρονα οι κρατικές τράπεζες δεν είχαν πολλές επισφάλειες.
Όμως, αντί να γίνει το φυσιολογικό, έγινε το παράδοξο …Η Ελλάδα βυθίστηκε στο χάος και Κράτη-“Καζίνο”, όπως το Λουξεμβούργο του Γιούγκερ, επιβιώνουν, παριστάνοντας τους ηθικούς. Οι Έλληνες, επειδή είναι προφανώς “κατώτεροι” των Ισλανδών ή των Ιρλανδών, δεν αφέθηκαν να λύσουν τα προβλήματά τους, όπως προέβλεπαν οι νόμοι για τους “ανώτερους”. Δαιμονοποιήθηκαν εκ του πονηρού στην Ευρώπη, προκειμένου να αφεθούν αβοήθητοι από τους λαούς. Δαιμονοποιήθηκαν, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει ίσως τον χαμηλότερο ιδιωτικό δανεισμό από όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Όλα αυτά έγιναν, γιατί υπήρξε παγίδευσή του. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα διεθνούς συκοφαντίας, η οποία υποβοηθήθηκε από την προδοτική ηγεσία και χρηματοδοτήθηκε από τους ντόπιους τοκογλύφους …Πληρωμένο με χρυσάφι και ατιμωρησία ήταν το περίφημο “μαζί τα φάγαμε” του Πάγκαλου.
Νύχτα συναντιόντουσαν τα σκουπίδια με τον χαφιέ τού Ρότσιλντ Προβόπουλο, προκειμένου να αρπάξουν τα δεκάδες δισεκατομμύρια των κρατικών ενισχύσεων. Με το “κόκαλο” της δήθεν εγγύησης των καταθέσεων παρέσυραν τον λαό, ο οποίος ούτε που κατάλαβε τι του ετοίμαζαν οι εγκληματίες. Αυτό, το οποίο για την ΕΚΤ θα ήταν μερικές “φωτοτυπίες” παραπάνω, έγινε για την Ελλάδα το “βάρος” που θα την κατέστρεφε. Ο κοιλιόδουλος της Ραφήνας είχε βάλει την Ελλάδα στην “παγίδα”. Απάλλαξε την Ευρωζώνη από την υποχρέωσή της να διατηρήσει τη ρευστότητα στην Ελλάδα και την “φόρτωσε” στους “ώμους” τού ανύποπτου ελληνικού λαού. Αυτό δεν είναι παράνομο; Σε μια Ευρώπη, η οποία “χοροπηδάει” κάθε φορά που η Ελλάδα επιχειρεί να βοηθήσει κάποιους παραγωγούς, περίεργο δεν φαίνεται το πώς αποδέχθηκαν σαν φυσικό να βοηθήσει τις τράπεζες;
Φορτώθηκε ο ελληνικός λαός τα χρέη των ντόπιων και ξένων απατεώνων και ήταν θέμα χρόνου να μπει στο Μνημόνιο. Όλα αυτά έγιναν εξαιτίας τής προδοσίας Καραμανλή. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Ο χοντρός, σε πλήρη ασφάλεια, εγκατέλειψε την εξουσία, αλλά όχι και την ασυλία τής Βουλής …Πάντα “μουγκός”, αλλά πάντα σε κάποιο έδρανο της Βουλής βολεμένος. Τώρα μας δουλεύει εκ του ασφαλούς, γιατί νομίζει ότι το έγκλημά του “θάφτηκε” κάτω από έναν “σωρό” νέων εγκλημάτων που ακολούθησαν. Τώρα μας δουλεύει και ψηφίζει “ναι σε όλα”, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, τα οποία του εξασφαλίζουν την ασυλία και βέβαια την προστασία από κάθε είδους κίνδυνο. Τώρα μας δουλεύει, προσπαθώντας με τη “σιωπή” του να μας “πει” πράγματα, επενδύοντας στην κοντή “μνήμη” τού λαού.
Μετά, ήρθε η σειρά τού επόμενου εγκληματία …Τον χοντρό, που μας “πυροβόλησε”, τον διαδέχθηκε ο ηλίθιος, που μας οδήγησε στο “σφαγείο” …Ο αυτιστικός Γιωργάκης. Τι χρειαζόταν, για να μπούμε στο Μνημόνιο; …Μεγάλο δημόσιο χρέος, το οποίο δήθεν να ξεπερνά ένα αυθαίρετο ποσοστό τού ΑΕΠ και ένα αφύσικα μεγάλο “έλλειμμα”, το οποίο να κάνει αυτό το ποσοστό να υποτροπιάζει και άρα να δικαιολογεί υφεσιακά μέτρα και καταστάσεις “συναγερμού”, οι οποίες εύκολα γίνονται καταστάσεις πανικού. Γιατί λέμε “αυθαίρετο” το ποσοστό, το οποίο είχαν προϋπολογίσει; Γιατί όλα τα νούμερα και τα μεγέθη στην “επιστήμη” τής οικονομίας τής πλάκας είναι αυθαίρετα.
Γιατί, για παράδειγμα, να είναι 110% και όχι 120%;  Γιατί τότε “ορκίζονταν” ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο και οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα το έχουν φτάσει στο 180% και το θεωρούν βιώσιμο; Γιατί η Ελλάδα, με 110% τού ΑΕΠ της σε χρέος, μπήκε στο “σφαγείο” και η Ιαπωνία, με το χρέος της να ξεπερνά το 250% του ΑΕΠ της, παριστάνει την ακμαία οικονομία, η οποία έχει πόρους να “βοηθήσει” με δισεκατομμύρια τη Μέση Ανατολή. Αν η Ελλάδα με χρέος 110% μπήκε στο ΔΝΤ, το Λουξεμβούργο τι έπρεπε να πάθει με το τετραψήφιο ποσοστό του; …Να οικοπεδοποιηθεί και να μοιραστεί σε κτηνοτρόφους; …Το Βέλγιο πού έπρεπε να βρίσκεται τώρα; …Η Ολλανδία έπρεπε να έχει βυθιστεί στα κανάλια της; …Με ποιο σκεπτικό δηλαδή και βάση ποιων υπολογισμών θεώρησαν το 110% του ΑΕΠ ως “κρίσιμο” σημείο; …Ποιοι ξένοι το υπολόγισαν και ποιοι Έλληνες το αποδέχθηκαν αυτό σαν να ήταν φυσικό μέγεθος, όπως είναι η δύναμη της βαρύτητας ή η ταχύτητα του ήχου;
Αυτή ήταν η προδοσία του Γιωργάκη ….Αποδέχθηκε μια αυθαιρεσία των τοκογλύφων, σαν να ήταν “θέσφατο”. Με τις υποδείξεις των Σιωνιστών τής Goldman Sachs και του ΔΝΤ αποδέχθηκε αυτό, το οποίο κανένας άλλος ηγέτης δεν θα αποδεχόταν για τον λαό του. Δέχθηκε με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έγκλημα, το οποίο ξεκίνησε ο Καραμανλής …Να κάνει αυτό, το οποίο δεν θα δέχονταν ποτέ οι ηγέτες των άλλων Ευρωπαϊκών κρατών να κάνουν …Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ μετά απ’ αυτό του χοντρού τής Ραφήνας. Αν το παγκόσμιο ρεκόρ τού Καραμανλή ήταν να πάρει δημόσιο χρήμα και να καλύψει χρέη ατιμώρητων ιδιωτών τραπεζιτών, το πανευρωπαϊκό ρεκόρ τού Παπανδρέου ήταν να φέρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το ΔΝΤ. Όπως εκ των υστέρων έχει αποδειχθεί, ο Εβραίος Παπανδρέου συζητούσε με το ΔΝΤ τού Εβραίου Στρος Καν ακόμα και από την εποχή που έλεγε ότι “λεφτά υπάρχουν”.
Αυτή η συμπληρωματικότητα των εγκλημάτων αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε τίποτε τυχαίο στην ολέθρια κατάσταση που οδηγηθήκαμε. Μετά την προδοσία τού κηφήνα από τη Ραφήνα – κάνει ρίμα – ακολούθησε η προδοσία τού κρετίνου γιου του αλκοολικού. Έχοντας παραλάβει, λόγω παράνομων πρακτικών τού Καραμανλή, ένα κράτος με τεχνητά “φουσκωμένο” το δημόσιο χρέος του, μεθόδευσε ο ίδιος το “φούσκωμα” του ελλείμματος, που οδήγησε στην αδυναμία δανεισμού …Μεθόδευσε δηλαδή αυτό, το οποίο και πάλι θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα της Ευρωζώνης να επιλύσει και δεν θα το επέλυε, γιατί υπήρχε προδοσία.
Τι έπρεπε να κάνει εσκεμμένα ο προδότης για να οδηγηθούμε σε αυτήν την αδυναμία; …Πρώτον: Να μην δανειστεί το κράτος – την ώρα που μπορούσε να το κάνει – τα χρήματα τα οποία χρειαζόμασταν για να “βγει” η χρονιά και όχι μόνον …Δεύτερον: Να “φουσκώνει” το έλλειμμα με όλα εκείνα τα ποσά, τα οποία κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος δεν έβαζε στον κρατικό προϋπολογισμό του …Τρίτον: Να “εξευτελίσει” τον ελληνικό λαό στο παγκόσμιο κοινό, προκειμένου να μην αντιδρά σε καμία μεθόδευση που γινόταν εις βάρος του …Τέταρτον: Να επιτρέψει στα διεθνή ΜΜΕ να προκαλέσουν παγκόσμια σύγχυση εις βάρος των Ελλήνων και πανικό του ελληνικού λαού.
Το έγκλημα είχε πλέον συντελεστεί. Οι ένοχοι της πολιτικής ηγεσίας και της Τράπεζας της Ελλάδας ξανασυνεργάστηκαν μεταξύ τους και βύθισαν την Ελλάδα στο χάος. Το “πτώμα” τής Ελλάδας είχε μπει πλέον στο “σφαγείο” του ΔΝΤ και οι “σφαγείς” περιφέρονταν στην Πρωτεύουσά της με το όνομα “Τροϊκανοί”. Κάθε μέρα που περνούσε όλο και πιο πολύ βυθιζόταν στο “χάος”, εφόσον καθημερινά επιβαρυνόταν η οικονομία με υφεσιακά μέτρα. Μιλάμε για αυτοεκπληρούμενη προφητεία, εφόσον αυτοί, οι οποίοι “προέβλεπαν” την κακή κατάληξή της, ήταν οι ίδιοι που την οδηγούσαν σε αυτήν την κατάληξη. Αυτά, τα οποία έλεγαν οι Τροϊκανοί την εποχή που δεν ίσχυαν, τα λένε και τώρα, που εξαιτίας τους ισχύουν.
Ακόμα όμως κι έτσι υπήρχαν ελπίδες ολικής επαναφοράς. Μπορούσε μια πατριωτική ηγεσία να κάνει την έκπληξη και να κλείσει τους συνωμότες στη φυλακή. Να στείλει τους Τροϊκανούς στα σπίτια τους – ή στη φυλακή – και να κάνει έναν λογιστικό έλεγχο του χρέους. Να φέρει την Ευρωζώνη προ των ευθυνών της και άρα με την υποχρέωσή της να συντηρεί η ίδια τη ρευστότητα της αγοράς με “φωτοτυπίες” και άρα χωρίς να αναμιγνύει τον ίδιο τον λαό σε επικίνδυνο δανεισμό. Έπρεπε να επιστραφούν από την ΕΚΤ στο ελληνικό κράτος τα χρήματα, τα οποία είχε βάλει ο Καραμανλής για να διατηρήσει τη ρευστότητα των τραπεζών. Ταυτόχρονα, έπρεπε να γίνει ένας λογιστικός έλεγχος του χρέους και να βρεθεί μια άκρη, εφόσον δεν είχε ακόμα υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και δεν είχαν δεσμευτεί οι ευρωπαϊκοί λαοί στην αποπληρωμή των δήθεν ελληνικών χρεών.
Ήταν εύκολο, δηλαδή, να βρεθούν τα “κομμάτια” του παζλ τής προδοσίας …Το κομμάτι της προδοσίας του Καραμανλή και της ΝΔ …Το κομμάτι τής προδοσίας τού Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς όμως για τους Έλληνες δεν υπήρχε πολιτικός ηγέτης, ο οποίος θα έκανε το πατριωτικό του καθήκον. Αντί να κινδυνεύουν οι εγκληματίες από τις υγιείς δυνάμεις, οι οποίες θα ξεπηδούσαν μέσα από την κρίση, ξαναπήραν την εξουσία οι ίδιοι και συγκυβέρνησαν Πώς; …Κλέβοντας την ψήφο τού ελληνικού λαού, ο οποίος εκείνη την ώρα “έβραζε”. Την ώρα που εκατομμύρια “αγανακτισμένων” πολιτών είχε αρχίσει να βγαίνει στους “δρόμους” τής διαμαρτυρίας, ήρθε και τους δούλεψε ο ψυχασθενής. Μέσα στο “τρελάδικο” της κρίσης και της αγανάκτησης, ουδείς καταλληλότερος από τον Σαμαρά που επί χρόνια μελετούσε τα ταβάνια…
…Στην κυριολεξία Τρελαντώνης …Το γκαβό κουτσαβάκι τού Κολεγίου …Ο εγγονός τής τρελής, ο οποίος επιλέχθηκε από τον φιλομνημονιακό Μητσοτάκη να κάνει τη βρόμικη δουλειά και να σβήσει τα “ίχνη” τής συμμορίας. Τίποτε απ’ όλα όσα υποσχέθηκε στους Έλληνες – για να “κλέψει” την ψήφο τους – δεν έκανε. Αυτός, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές, υποσχόμενος εξεταστικές και τιμωρίες, δεν έκανε ούτε μία εξεταστική. Αυτός, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές, παίρνοντας όρκους ότι δεν θα γίνει το “άλλοθι” του ΠΑΣΟΚ, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του έκανε Κυβέρνηση από κοινού με το ΠΑΣΟΚ. Αυτός, ο οποίος υποσχέθηκε αποκατάσταση αδικιών, αδίκησε εκ νέου τους πάντες. Τα περί τιμωρίας των ενόχων και αποκάλυψης της αλήθειας πήγαν όλα στα “σκουπίδια”.
Όχι μόνον έδωσε ασυλία σε όλους τους πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην προδοσία, αλλά δεν τόλμησε να απειλήσει με τιμωρία ούτε τους πολύ πιο ευάλωτους και εύκολα ελέγξιμους κρατικούς παράγοντες. Διατήρησε στις θέσεις τους ακόμα και τους εγκληματίες εκείνους, οι οποίοι θα έπρεπε να πάνε φυλακή για τη συμμετοχή τους στο έγκλημα που και ο ίδιος προεκλογικά κατήγγειλε. Διατήρησε τον Προβόπουλο στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας, δίνοντάς του χρόνο να “σβήσει” τα “ίχνη” του. Διατήρησε τον Κολεγιόπαιδα Γεωργίου στη θέση τού επικεφαλής τής ένοχης ΕΛΣΤΑΤ, τη στιγμή που αυτός έχει παραπεμφθεί σε δίκη με κακουργηματικού επιπέδου κατηγορίες. Έδωσε και σε αυτόν τον χρόνο να “σβήσει” τα “ίχνη” του.
Τώρα έρχεται η ώρα τού Τσίπρα και όλα δείχνουν ότι και πάλι είναι “στημένα” …Τα “μασάζ” στο Τέξας είχαν – απ’ ό,τι φαίνεται – αποτέλεσμα. Δεν ακούμε τίποτε για τιμωρία ενόχων ή για λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δεν ακούμε τίποτε για έλεγχο της νομιμότητας της κρατικής χρηματοδότησης των τραπεζών. Δεν ακούμε τίποτε για έλεγχο των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει απειλή για τους εγκληματίες Καραμανλή και Παπανδρέου αντίστοιχα. Στην πραγματικότητα όλη η “συμμορία” θέλει να νικήσει ο Τσίπρας στις εκλογές …Ακόμα και ο Σαμαράς  – όσο βέβαια μπορεί να αντιληφθεί την ουσία της κατάστασης. Γιατί; …Γιατί, μέσω Τσίπρα, όλοι αυτοί μπορούν να σωθούν. Μπορεί να αλλάξει η “σελίδα” και άρα να χαθούν τα δικά τους ονόματα και οι δικές τους ευθύνες. Μέσω Τσίπρα θα μπορέσουν να “σβήσουν” άπαξ τα ίχνη τους. Η εποχή Τσίπρα απλά θα αναγνωρίσει τον “θάνατο” της πατρίδας μας, χωρίς να ψάξει παραπέρα για τις ευθύνες των “δολοφόνων”. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί η ίδια η εκλογική επιχειρηματολογία τού Τσίπρα μάς το αποκαλύπτει.
Ο Τσίπρας δεν αναφέρεται ποτέ στον λογιστικό έλεγχο του χρέους και κατ’ επέκταση στις ευθύνες αυτών που το δημιούργησαν. Ο Τσίπρας δεν αναζητά τις εγκληματικές ευθύνες τού Τρισέ και της ΚΕΤ, που από κοινού με τον προδότη Καραμανλή “φόρτωσαν” μια βασική υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στους “ώμους” ενός ανύποπτου λαού. Ο Τσίπρας δεν φαίνεται να αναζητά τις ποινικές ευθύνες τού Τρισέ, όταν αυθαίρετα και χωρίς καμία αρμοδιότητα αμφισβήτησε την εθνική μας κυριαρχία και απαγόρευσε στην Ελλάδα να “αγοράζει” από τη δευτερογενή αγορά το “χρέος” της. Με βάση τις τιμές εκείνης της εποχής μπορούσε η Ελλάδα να αγοράζει με 20 δις ευρώ 100 δις χρέους “σιωπηλά” και άρα χωρίς κανένας επενδυτής να διαμαρτύρεται ή να απειλεί με πιστωτικό “γεγονός”.
Δεν την άφησε όμως ο Τρισέ, υπερβαίνοντας την εξουσία του και παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας …Ο κακοποιός Τρισέ, εφόσον την ίδια στιγμή – και εν γνώση της δικής του αυθαιρεσίας – ενθάρρυνε τους ομοεθνείς του τοκογλύφους να αγοράζουν με “ψίχουλα” τα “σκουπίδια” που οι Έλληνες θα αναγκάζονταν από τον ίδιο να πληρώσουν “χρυσάφι”. Ο Τσίπρας δεν γνωρίζει γι’ αυτό το έγκλημα, το οποίο διέπραξε η ΕΚΤ εις βάρος των Ελλήνων, ώστε να επιδιώξει την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη το ελληνικό κράτος, εξαιτίας τού Καραμανλή και της ΕΚΤ; Ο Τσίπρας ποτέ δεν κατήγγειλε την προσυνεννόηση τού Παπανδρέου με τον Σιωνιστή Στρος Καν τού ΔΝΤ και τη μυστική συμφωνία του με τον επίσης Σιωνιστή Μπλακφάιν τής Goldman Sachs για αναγκαστικό δάνειο-Μνημόνιο, προκειμένου να πληρωθούν στο ακέραιο οι συνένοχοι του Τρισέ. Ο Τσίπρας ποτέ δεν κατήγγειλε τον ωμό εκβιασμό τής Δαμανάκη για την παράνομη και παράλογη απειλή του GRexit.
Ο Τσίπρας έχει κάνει “σημαία” του το “κούρεμα” τού χρέους. Αυτό σημαίνει ότι δεν “βλέπει” τίποτε πίσω από το “παραβάν” που του έχουν ορίσει αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το χρέος αυτό …Ό,τι είναι μπροστά από το “παραβάν” τής αναγνώρισης του χρέους και μόνο. Το αναγνωρίζει το χρέος σαν νόμιμο και απλά θέλει να το περιορίσει ως δυσβάστακτο. Το αναγνωρίζει σαν νόμιμο και απλά θέλει να “φορτώσει” ένα μέρος του σε άλλα ανύποπτα κορόιδα και όχι στους τοκογλύφους που το δημιούργησαν …Δεν θέλει να το “φορτώσει” στους συνεπενδυτές τού Σταθάκη ή του Μηλιού, για παράδειγμα.
“Νόμιμο” χρέος, όμως, σημαίνει ότι ο Καραμανλής απαλλάσσεται άπαξ από τις ευθύνες για το “φούσκωμά” του. “Νόμιμο” χρέος σημαίνει ότι ο Παπανδρέου απαλλάσσεται άπαξ για τις ευθύνες του στη μετατροπή ενός χαλαρού ομολογιακού χρέους σε ένα θανατηφόρο ενυπόθηκο χρέος. “Νόμιμο” χρέος σημαίνει ότι ο Σαμαράς απαλλάσσεται άπαξ για τις ευθύνες του για την αναγνώριση αυτού του χρέους και τη “ρύθμισή” του στο Δεύτερο Μνημόνιο. “Νόμιμο” χρέος σημαίνει ότι η αθλιότητα της τοπικής Διαπλοκής θα πεταχτεί στους “ώμους” κάποιων φουκαράδων εργαζομένων της Ευρώπης, με κίνδυνο να μετατραπεί ο ελληνικός λαός στον πιο μισητό λαό τής Ευρώπης.
Για εγκλήματα δηλαδή των Σιωνιστών τοκογλύφων, των Γερμανών Ναζί και των ντόπιων δωσίλογων, κινδυνεύει ο ελληνικός λαός να γίνει το βδέλυγμα της Ευρώπης. Για να σωθούν οι κοιλιόδουλοι, οι τρελοί και οι κρετίνοι, θα καταστραφεί το όνομα και η κληρονομιά ενός λαού με χιλιάδες χρόνια ιστορίας. Ο λαός, ο οποίος είχε την καλύτερη φήμη στην ανθρώπινη ιστορία, θα καταστραφεί για τα κοντοσούβλια, τις ταβανοθεραπείες και τα γυμναστήρια των άεργων και ανεπάγγελτων γόνων. Από ποιον περιμένει κάποιος να μας απαλλάξει απ’ αυτούς; …Από τον όμοιό τους Τσίπρα; …Άεργος και ανεπάγγελτος είναι και ο ίδιος. Γόνος είναι κι αυτός μιας οικογένειας με χουντικό παρελθόν και αριστερό “περιτύλιγμα”.
Ήδη άρχισε να μοιράζει “συγχωροχάρτια”. Την Αγγελοπούλου την αναγνώρισε σαν συνομιλήτριά του και στην πραγματικότητα την “αθώωσε” προκαταβολικά για τα εγκλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Τον Προβόπουλο τον χαρακτήρισε άξιο τραπεζίτη και στην πραγματικότητα τον “αθώωσε” ήδη για τα εγκλήματα που οδήγησαν στο Μνημόνιο. Για τον υπόδικο Γεωργίου, ο οποίος καταχρηστικά παραμένει στη θέση του, δεν έχει πει τίποτε απολύτως.
4000 χιλιάδες νεκροί Έλληνες ζητάνε δικαίωση. Εκατοντάδες χιλιάδες ασθενών ζητάνε σωτηρία τής ζωής τους από ένα σύστημα υγείας που ακριβοπλήρωσαν και τώρα τους σκοτώνει. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα, τα οποία δεν γεννήθηκαν ποτέ εξαιτίας της κρίσης, “ζητάνε” εξηγήσεις. Αυτούς τους ανθρώπους απ’ ό,τι φαίνεται ο Τσίπρας δεν τους “ακούει” …Ακούει όμως τις “συνιστώσες” τού κόμματός του, οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους επιχορηγούμενες από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις τού Σιωνιστή Σόρος.
…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της Ελλάδας έχει πραγματοποιήσει το ναζιστικό διευθυντήριο της Ευρώπης …ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ μαζικά, τα οποία μας επιτρέπουν να μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας …ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Έχει ο Τσίπρας τη θέληση να διεκδικήσει τα δίκια τού ελληνικού λαού; Αν δεν το κάνει, θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι λίγους μήνες μετά τη νίκη του στις εκλογές θα έχουμε και πάλι πολιτική κρίση. Η ελληνική κοινωνία είναι ένα “καζάνι” που “βράζει” και είναι θέμα χρόνου να “εκραγεί”, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση του δικαίου. Η Ευρώπη όλη θα “σκάσει”, αν το ελληνικό πρόβλημα δεν επιλυθεί με τον τρόπο που επιβάλει το δίκιο και ο πολιτισμός.
Μπορεί ο Τσίπρας να απαιτήσει από την ΕΚΤ να αναλάβει το σύνολο του ελληνικού δημοσίου χρέους, το οποίο οφείλεται στην παράνομη χρηματοδότηση των τραπεζών και το οποίο ανήκε στις δικές της υποχρεώσεις να χρηματοδοτήσει; Πόσο πιο μεγάλο είναι αυτό το χρέος από το χρέος που η ίδια ΕΚΤ ανέλαβε να “καλύψει” για λογαριασμό τής DEXIA; Γιατί να ζητάει “κούρεμα” του χρέους τη στιγμή που το χρέος αυτό είναι παράνομο; Γιατί να αναρωτιόμαστε αν είναι βιώσιμο ένα χρέος, το οποίο κανονικά δεν πρέπει να μας αφορά; Ας αναλάβει η ΕΚΤ να πληρώσει τους τοκογλύφους, που η ίδια επέτρεψε να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα. Ας αναλάβει η ίδια το χρέος που οφείλεται στις τράπεζες και θα δούμε μετά τι ακριβώς απομένει ως χρέος του ελληνικού κράτους και του λαού.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί ότι όλα όσα ακούμε σήμερα από τα προεκλογικά μπαλκόνια είναι ψεύδη και απειλές; Όλα όσα λέει σήμερα ο Τσίπρας είναι καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων. Και μόνον που συγκρίνει την ελληνική περίπτωση με τη γερμανική είναι έγκλημα. Καθόλου ίδια περίπτωση δεν είναι η εκ του πονηρού εξομοίωση του “κουρεμένου” γερμανικού χρέους τού 1953 με τη σημερινή κατάσταση που αφορά την Ελλάδα. Εκείνο ήταν ένα πραγματικό χρέος ενός κράτους και ενός λαού, που πραγματικά χρωστούσε στους λαούς της Ευρώπης. Με το “κούρεμά” του επωφελήθηκε ο γερμανικός λαός εις βάρος όλων των υπολοίπων. Το σημερινό ελληνικό χρέος είναι μια αθλιότητα των τοκογλύφων εις βάρος των Ελλήνων. Με το “κούρεμά” του αδικείται τόσο αυτός που δήθεν επωφελείται, και είναι ο ελληνικός λαός όσο κι αυτός που θα πάθει ζημιά, και είναι οι ευρωπαϊκοί λαοί.
Η “άκρη τού νήματος” υπάρχει και βρίσκεται στην Κυβέρνηση Καραμανλή και τις παράνομες χρηματοδοτήσεις των τραπεζών με δημόσιο χρήμα. Από τη στιγμή που ξέρεις πού βρίσκεται η άκρη, μπορείς να βρεις λύση απ’ όποια φάση τού εγκλήματος κι αν ξεκινήσεις; Έχει ο Τσίπρας τη θέληση και άρα τα “έντερα” να την επιδιώξει; …Να βγει και να καταγγείλει τους ντόπιους και ξένους εγκληματίες …Να βγάλει στη δημοσιότητα τη μυστική “επικοινωνία” μεταξύ Τρισέ και Καραμανλή …Να βγάλει στη δημοσιότητα τη μυστική “επικοινωνία” μεταξύ Παπανδρέου και Στρος Καν …Να βγάλει στη δημοσιότητα τη μυστική “επικοινωνία” μεταξύ Σαμαρα και Μέρκελ. Απ΄ όπου κι αν ξεκινήσει, στο ίδιο “τέλος” θα φτάσει. Μόνον έτσι θα δικαιωθεί ο ελληνικός λαός και θα σωθεί.
 

 

Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται.
Στη ζέστη των “τζακιών” εκκολάπτεται το “αυγό” τού φιδιού.
 

 

Ο φασισμός στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο. Μέσα στην “ομίχλη” τού Παρακράτους και των Εντολών των ξένων πρεσβειών η “ματιά” τού παρατηρητή φτάνει μέχρι τον πολιτικό της όρο που περιγράφει αυτόν τον φασισμό …Τον όρο αυτόν, ο οποίος, χωρίς να εξηγεί την ουσία τού προβλήματος, παραπλανά …Η “κομματοκρατία” λένε οι έγκριτοι δημοσιογράφοι είναι η μήτηρ όλων των κακών και νομίζουν ότι αποκαλύπτουν τη “ρίζα” τού προβλήματος. Αυτό είναι λάθος. “Κομματοκρατία” ιδιόκτητη, όπως αυτή της Ελλάδας, είναι στην πραγματικότητα “οικογενειοκρατία”, εφόσον τα κόμματα ανήκουν στην κυριολεξία σε συγκεκριμένους ιδιώτες …Κληρονομική εξουσία υπάρχει στην Ελλάδα …”Βασιλείς” χωρίς “στέμμα”. Κατά σύμπτωση αυτοί, οι οποίοι μας “πούλησαν” την ανατροπή των βασιλέων, είναι εκείνοι, οι οποίοι στο τέλος πήραν άτυπα τις θέσεις τους…
…Συγκεκριμένες οικογένειες είναι αυτές, οι οποίες ελέγχουν το σύνολο της εξουσίας και “βραχυκυκλώνουν” το Σύνταγμα της Δημοκρατίας. Μιλάμε για πραγματικές δυναστείες, οι οποίες θεωρούν δικαίωμά τους να ελέγχουν τα πάντα και για πάντα. Μιλάμε για τόσο εξόφθαλμες καταστάσεις, που μας έχουν πάρει χαμπάρι στο εξωτερικό και γελάνε μαζί μας. Η απόλυτη ξεφτίλα μας είναι ότι αυτό, το οποίο εμείς εδώ το έχουμε “κρυφό” καμάρι και δεν το ψάχνουμε, είναι “τούμπανο” στο εξωτερικό. Μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και μας δουλεύουν. Έχουν αντιληφθεί την αδυναμία μας και θεωρούν βέβαιο ότι οι “κατσαρίδες” τής πολιτικής θα επιβιώσουν και την επόμενη ημέρα. Θεωρούν βέβαιο ότι, ακόμα και μετά τη χειρότερη προδοσία των τελευταίων αιώνων, οι “γόνοι” των “κατσαρίδων” θα επιβιώσουν, γιατί είμαστε ανίκανοι ως λαός να επιλύσουμε το πρόβλημα.
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από ένα δημοσίευμα της Financial Times, στο οποίο ο αρθρογράφος όχι μόνον διαπίστωνε τα περί πολιτικών “δυναστειών” – που εμείς αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε – , αλλά προέβλεπε κιόλας την επιβίωσή τους. Δεν μας είχε ικανούς ούτε καν στην ύστατη ώρα τού αγώνα για την επιβίωση να “καθαρίσουμε” το θέμα. Ένας ολόκληρος λαός, απολαμβάνοντας θεωρητικά το σύνολο των δικαιωμάτων του, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον “καρκίνο” τού φασισμού …Δεν μπορεί να απαλλαγεί από μερικές οικογένειες, οι οποίες τον έχουν καταστρέψει στην κυριολεξία …Μερικές οικογένειες, οι οποίες τον έχουν λεηλατήσει και τον έχουν προδώσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και σήμερα τον έχουν παραδώσει στους ξένους τοκογλύφους…
 

 

…Τρεις οικογένειες είναι όλες κι όλες οι ιδιοκτήτριες του δικομματισμού, που, μέσω αυτού, ελέγχεται το σύνολο των εξουσιών. Οι κομματάρχες, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι μαφιόζοι Padroni, με τις δήθεν δημοκρατικές εκλογές διεκδικούν σε μεταξύ τους διαγωνισμό τον έλεγχο της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας και παριστάνοντας τους “ελεύθερους” βουλευτές, ελέγχουν και τη δικαστική εξουσία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε. Πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τού ελληνικού λαού έχουν παρθεί στο αποχωρητήριο του Μητσοτάκη, παρά στη Βουλή. Περισσότερα προσχέδια νόμων έχουν πρωτογραφτεί στις λαδόκολλες και στις χαρτοπετσέτες των χασαποταβερνών όπου συχνάζει ο Κωστάκης, παρά σε υπουργικά γραφεία. Πιο σημαντικό είναι το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στον “παναθηναϊκάκια” εισαγγελέα, παρά ο νόμος και το δίκιο.
Πουθενά στον κόσμο η αποκάλυψη ενός τέτοιου τηλεφωνήματος Πρωθυπουργού δεν θα περνούσε, χωρίς να προκαλέσει πολιτική κρίση. Στην Ελλάδα των “κληρονόμων” τής εξουσίας κάτι τέτοιο φαίνεται φυσικό “προνόμιο” των κρατούντων …Αλίμονο …Αν δεν μπορεί ένας Σαμαράς, ένας Καραμανλής ή ένας Μητσοτάκης να κάνουν “υποδείξεις” ή να “βγάζουν” αποφάσεις στο όνομα της Δικαιοσύνης, τότε τι κάνουν; Σιγά μην μπουν στον ίδιο “παρονομαστή” με τον “λαουτζίκο”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιάστηκε με δωρεάν τηλεφωνικό κέντρο τής Siemens τού Χριστοφοράκου και επειδή εκ των υστέρων το πλήρωσε, εμφανίστηκε “δικαιωμένος” και σχεδόν θυμωμένος με τους “ιθαγενείς” …Του Χριστοφοράκου τής διαφθοράς, τον οποίο η αδερφή του Ντόρα ήταν αυτή που τον φυγάδευσε, αφού την “προίκισε” κι αυτήν και τα παιδιά της.
Σήμερα – και έχοντας οι πάντες γνώση τής μοιραίας κατάληξης αυτής της “άρρωστης” νοοτροπίας – καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις για την πορεία μας ως λαός. Οι σημερινές εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία τού ελληνικού λαού να “κλείσει” τον κύκλο τής προδοτικής Μεταπολίτευσης …Μιας Μεταπολίτευσης, η οποία αποδείχθηκε – και με νούμερα πλέον – πως ήταν πολύ πιο επώδυνη από την ίδια τη Χούντα. Καμία Χούντα δεν τόλμησε να κάνει αυτό, το οποίο έκαναν οι “γόνοι”. Καμία Χούντα δεν τόλμησε με μία της απόφαση να εκτελέσει 4000 ανθρώπους. Οι 4000 αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων είναι στην πραγματικότητα “εκτελέσεις” ανθρώπων …Είναι θάνατοι, οι οποίοι δεν θα υπήρχαν, αν δεν υπήρχαν οι αποφάσεις που τους προκάλεσαν …Είναι θάνατοι, οι οποίοι δεν θα υπήρχαν, αν οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες ή οι Παπανδρέου δεν πρόδιδαν τον ελληνικό λαό και δεν παρέδιδαν το ελληνικό κράτος στους τοκογλύφους.
Αυτοί είναι το πρόβλημα του ελληνισμού και απ’ αυτούς πρέπει ν’ απαλλαγούμε …Από τους γόνους …Από τα τομάρια, τα οποία ζουν εις βάρος τής κοινωνίας από την πρώτη στιγμή που γεννιούνται …Τα άεργα ανεπάγγελτα “σκουπίδια”, που θεωρούν “καθήκον” τους να μας κυβερνάνε και βέβαια δικό μας “καθήκον” να τους ταΐζουμε …Άχρηστοι άνθρωποι σαν τον Καραμανλή, που οι μόνες εργατοώρες που έχει βάλει στη ζωή του είναι σε χασαποταβέρνες. Σαν τη Ντόρα, που οι μόνες εργατοώρες που έχει βάλει στη ζωή της είναι στα κομμωτήρια. Σαν τον Γιωργάκη, που οι μόνες εργατοώρες που έχει βάλει στη ζωή του είναι στα γυμναστήρια. Πώς όμως θα απαλλαγείς από τους γόνους, αν δεν “ξεφορτωθείς” τους προγόνους τους; …Δεν μπορείς να απαλλαγείς από τα “κλαδιά”, αν δεν ξεριζώσεις τις “ρίζες” …”Ρίζες” βρομερές και τρισάθλιες, τις οποίες έχουν “φυτέψει” ξένες πρεσβείες, προκειμένου να ελέγχουν τον ελληνικό “κήπο”.
Αυτές οι “ρίζες” είναι που αναπαράγουν την πολιτική “νοσηρότητα” και η προστασία τους έγκειται σε ανούσιες και αφελείς συνήθειες του ελληνικού λαού. Στην Ελλάδα έχουν κάνει κάποιοι “επένδυση” τη συνήθεια του λαού μας να μην “αγγίζει” τους νεκρούς από μεγαλοψυχία …Ο “συχωρεμένος” λένε οι Έλληνες για τον νεκρό …”Συχωρεμένοι” όλοι και τελειώσαμε …Ακόμα και τα κτήνη “συχωρεμένα”, εφόσον πεθάνουν. A priori, λοιπόν, ο νεκρός στην Ελλάδα δεδικαίωται. Ποτέ δεν ανοίγουμε την κουβέντα γι’ αυτούς. Είναι “αμαρτία” να κρίνουμε τους νεκρούς και μάλιστα τους πολιτικούς. Ειδικά σε θέματα, τα οποία έχουν σχέση με την προσωπική τους ζωή. Άσχετα αν αυτά τα θέματα επέτρεψαν σε κάποιους ξένους να τους έχουν του “χεριού” τους και να μας έχουν κοστίσει έναν Εμφύλιο, τη Χούντα, την καταστροφή τής Κύπρου ή το σημερινό Μνημόνιο. Τους νεκρούς δεν τους πειράζουμε, ειδικά όταν οι γόνοι τους είναι στην εξουσία και θίγονται απ’ αυτήν την “ιεροσυλία”. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού και στην πραγματικότητα είναι αυτά, τα οποία μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα.
Πρέπει να πάψει η “αγιοποίηση” των πολιτικών προσώπων τής Μεταπολίτευσης. Πρέπει να γίνει “αποκαθήλωσή” τους, γιατί σε άλλη περίπτωση δεν θα ξεφορτωθούμε τους απογόνους τους. Οι νεκροί μέσα από το χώμα θα λειτουργούν σαν “ρίζες” και θα “παράγουν” διαρκώς νέους “κλώνους”. Όλοι βλέπουμε τι συμβαίνει – ακόμα και σήμερα – στην υποτιθέμενη παρακμή τους. Λίγες ημέρες πέρασαν από την εμφάνιση ενός νέου “Κωνσταντίνου Καραμανλή” στη Θεσσαλονίκη. Δεν μας έφτανε ο ένας χαραμοφάης Κωστάκης, θέλουν να μας “φορτώσουν” κι ακόμα έναν. Ο ίδιος παραγωγικός “οίστρος” χαρακτηρίζει αυτόν τον καιρό και το άλλο μεγάλο “σόι”. Ο Γιωργάκης στο νέο του “κόμμα” έχει δώσει ρόλο στην κόρη του, η οποία επέστρεψε στο οικογενειακό “φέουδο” μετά τις πληρωμένες σπουδές της στην Εσπερία. Οι Μητσοτάκηδες από την άλλη δεν έχουν πρόβλημα “φούριας” …Πάντα σε “οίστρο” βρίσκονται. Αφού ο Αποστάτης έβαλε δύο παιδιά του μέσα στη Βουλή, επέτρεψε στη Ντόρα να κάνει τον γιο της Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Περιφερειάρχης γιος εν ενεργεία βουλευτού μόνον στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχει …Ούτε καν σε κάποια χώρα τής υποσαχάριας Αφρικής, που διοικείται από φύλαρχο και τα παιδιά του.
Όταν αυτές τις αθλιότητες μπορούν να τις κάνουν τα “τζάκια” τώρα στην παρακμή τους και στη δυσκολότερή τους ώρα, ας προσπαθήσει κάποιος να φανταστεί πώς θα είναι το μέλλον μας, όταν αυτοί θα ανακάμψουν …Όταν πραγματικά θα έχουν “ανακυκλωθεί” και ο κόσμος θα έχει “ξεχάσει” τα σημερινά εγκλήματά τους …Εδώ μιλάμε κανονικά για υπόκοσμο …Μιλάμε για το “αποχωρητήριο” της κοινωνίας …Άλλωστε από το κοινωνικό “κατακάθι” έψαχναν “υλικό” οι ξένες πρεσβείες, προκειμένου να “κατασκευάσουν” τους “άγιους” της Μπανανίας …Ο υπόκοσμος του μεσοπολέμου και οι δωσίλογοι της Κατοχής είναι οι “γενάρχες” των “εκλεκτών” τής Μεταπολίτευσης. Όποιον και να πιάσεις, θα “λερωθείς” …Όχι άγιοι δεν είναι, αλλά στην τουαλέτα να τους πετάξεις, θα τη λερώσεις.
Πρέπει να πάψουμε να ζούμε στον Μεσαίωνα και να “αγιοποιούμε” πρόσωπα υπεράνω κρίσης. Όλοι πρέπει να κρίνονται, για να μπορούμε να αποφασίζουμε πάνω σε αληθή δεδομένα και όχι πάνω σε φήμες και “κατασκευές” τής προπαγάνδας. Πρέπει να πάψουμε να κρύβουμε τα πάντα κάτω από ένα “χαλί” δήθεν “εθνικών συμφερόντων”. Όποιος γνωρίζει αλήθειες για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον δημόσιο βίο, πρέπει να τις αποκαλύπτει, όποιον κι αν θίγουν. Ακόμα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε – με βάση τη λογική – το γεγονός ότι η “κομμουνίστρια” Κανέλη έτρεξε να παράσχει προστασία και να ασκήσει εκβιασμό και απειλές σε όποιον θα τολμούσε να αποκαλύψει “προσωπικά” μυστικά τού Κωστάκη.
Περίεργο δεν είναι; Αυτή, η οποία βγάζει το κομμουνιστικό “παντεσπάνι” της με συνθήματα του τύπου “δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”, έτρεξε να σπρώξει στη λήθη τα “λερωμένα” τού αρχηγού τής Δεξιάς Κωστάκη; Γιατί το έκανε αυτό και μάλιστα με τόσο απροκάλυπτο και άκομψο τρόπο; Γιατί το έκανε αυτό μια δημοσιογράφος, η οποία μάλιστα είχε περιπέτειες για το πάθος της να αποκαλύψει τις “προσωπικές” επαφές των Παπανδρέου, που αφορούσαν κατά τη γνώμη της τα δημόσια συμφέροντα; Τι είδους “προσωπικά” μπορεί να είναι αυτά, τα οποία αφορούν ένα δημόσιο πρόσωπο όπως ο Καραμανλής και τα οποία – κατά την άποψη τής τιτανοτεράστιας “μητερούλας” από την Εκάλη – πρέπει να προστατεύονται; Γιατί απείλησε τους πάντες η επίσης “ιδιόμορφη” Κανέλλη; Δεν πρέπει κάποτε να ανοίξει μια σοβαρή συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή των δημοσίων προσώπων;
Έχει δικαίωμα ένα πολιτικό πρόσωπο να έχει κρυφή προσωπική ζωή; Αν ένα πολιτικό – και άρα δημόσιο – πρόσωπο το “σηκώνει το σακάκι”, είναι αυτό προσωπική του υπόθεση ή όχι; Αν κάποια ιδιομορφία κάποιου προσώπου, που ασκεί εξουσία, τη γνωρίζουν ξένες μυστικές υπηρεσίες και όχι ο λαός, υπάρχει ή δεν υπάρχει κίνδυνος για τα εθνικά μας συμφέροντα; Μπορεί η οξύθυμη “συμφοιτήτριά” του να μας διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει τίποτε στην προσωπική ζωή τού ευτραφούς συμφοιτητή της, που να ενδιέφερε τις ξένες πρεσβείες να το γνωρίζουν και ταυτόχρονα να το αγνοεί ο κόσμος; …Η Θεσσαλονίκη γιατί κρυφογελάει, όταν ακούει το όνομα Βιλδιρίδης; …Γιατί;
Το τραγικό με την περίπτωση αυτήν είναι ότι όλοι γελάνε, αφήνοντας υπονοούμενα, αλλά κανένας δεν θέλει να πει ευθαρσώς την αλήθεια …Είναι η “μαγκιά” τού δειλού Έλληνα της Μεταπολίτευσης …Γιατί, σου λέει, να γίνω κακός εγώ; …Ας βγάλει κάποιος άλλος τα “κάστανα” από τη φωτιά. Εμείς με τον Κωστάκη γελάμε εκ του ασφαλούς στις ταβέρνες και στις καφετέριες. Μετά παίρνουμε το σοβαρό ύφος τού Προτεστάντη ηθικολόγου, ο οποίος “ελίσσεται”, αναζητώντας τα ασφαλή “λιμάνια” τής άγνοιας και της ανευθυνότητας. Γιατί να τα βάλουν οι Θεσσαλονικείς με την οικογένεια Καραμανλή; Δεν έχουν άλλον τέτοιον ισχυρό παράγοντα της πολιτικής εξουσίας να ελπίζουν σε κάτι …Παιδιά έχουν να βολέψουν όλοι …Αν τους έχουν ανάγκη στο μέλλον;
Επιπλέον είναι και θέμα υποκρισίας. Όλοι αυτοί, οι οποίοι θεωρούν ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να μένουν “θαμμένα”, αλλάζουν τη συμπεριφορά τους στα ίδια θέματα, όταν αυτά αφορούν άλλους …Όταν αφορούν άλλους, είναι όλοι “ανοιχτόμυαλοι”. Πρόσφατα έγινε θέμα στην Τουρκία η ομοφυλοφιλία τού Κεμάλ και όλα τα ελληνικά ενημερωτικά σάιτ τού ίντερνετ αναπαρήγαγαν με μεγάλη προθυμία την είδηση. Όλοι ήθελαν να ενημερώσουν τους πάντες και όλοι είχαν να προσθέσουν και τη δική τους άποψη στο θέμα. Γιατί; …Γιατί ήταν θέμα που αφορούσε τους Τούρκους. Μόνον αυτά, τα οποία κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί για τους δικούς μας “άντρακλες” αποτελούν ταμπού για ν’ αναπαραχθούν. Αν ρωτήσεις στο δρόμο – ακόμα και την Κανέλλη – θα σου πούνε όλοι ότι ο Έντγκαρ Χούβερ τού FBI ήταν μια “αδερφάρα”, που τα βράδια ντυνόταν γυναίκα και κυκλοφορούσε με το όνομα Mary. Όλοι τα ξέρουν όλα και τα μαρτυρούν …αρκεί να μην αφορά το “μαγαζάκι” που τους “ταΐζει”.
Κάπως έτσι προστατεύεται αυτή η οικογένεια για πάνω από μισό αιώνα αθλιότητας και ψεύδους. Ο πιο “άκακος” των Καραμανλήδων είναι ο “πειρατής” Λιάπης, που του άρεσε να “χαρτζιλικώνεται” από τον Χριστοφοράκο. Όσο πιο πολύ όμως πλησιάζεις τα “ιερά και όσια” αυτής της οικογένειας, τόσο πιο βρόμικη είναι. Η περίπτωση του “γενάρχη” Καραμανλή είναι ίσως η πιο αντιπροσωπευτική τής αθλιότητας και του παρασκηνίου, που χαρακτηρίζει τη μεταπολεμική πολιτική ζωή τής χώρας. Ο γέρος Καραμανλής υπήρξε ένας από τους πιο μεγάλους αλήτες τής σύγχρονης ελληνικής ιστορίας …Κανονικός αλήτης τού δρόμου και όχι απλά της πολιτικής …Ένας φτωχός και αδίστακτος επαρχιώτης, έτοιμος για όλα.
  Εμφανίστηκε στην προπολεμική Αθήνα και αναζητούσε βολέματα και πόστα, “πηδώντας” ανώμαλους πλούσιους μεγαλοαστούς …Κολομπαράδες ή μπινέδες τούς αναφέρουν αυτούς τους “άνδρες” τα επίσημα λεξικά τής ελληνικής γλώσσας …Στο Κιουπκόι τον μετρούσαν για σκληρό άνδρα, και στην Αθήνα ήταν ο “αγαπητικός” τού πλούσιου Ευταξία. Αυτός ο λαμπρός “δονητής” τής κοσμικής Αθήνας τού μεσοπολέμου “έλαμψε” δια της απουσίας του στα χρόνια των γενναίων και των ανδρών. Αυτός, ο οποίος πάντα παρίστανε τον “ευπατρίδη”, που δάκρυζε για τα εθνικά θέματα, ήταν στην πραγματικότητα μόνον “ευταξίδης”.
 “Κουφός” κυριολεκτικά και μεταφορικά, εφόσον ποτέ δεν “άκουσε” τα κελεύσματα της πατρίδας. Αστράτευτος την ώρα του μεγάλου πολέμου κατά του φασιστικού Άξονα. Άφαντος την ώρα που οι Έλληνες έδιναν τη μεγάλη μάχη τής Αντίστασης. Επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή λίγο πριν τη σίγουρη αποχώρηση των Ναζί και προκειμένου να πάρει μέρος στη “λεία” τής απελευθέρωσης. Διαπραγματεύτηκε – άγνωστο με ποιες πολιτικές “υποθήκες” – με τους Εγγλέζους το “ξέπλυμα” των αμαρτιών του.
Από τον Μέρτεν – αργότερα – μάθαμε ότι στα χρόνια τής γερμανικής Κατοχής ήταν συνεργάτης των ΝΑΖΙ. Υπήρχαν φωτογραφίες του με τον Μέρτεν, οι οποίες “μαρτυρούσαν” τη μεταξύ τους συνεργασία. Στη συνέχεια τον “έφτυνε” ο Μέρτεν από τη Γερμανία και αυτός στην Αθήνα σήκωνε “ομπρέλα”, για να μας δείξει ότι “βρέχει”. Ο Μέρτεν τον εξευτέλιζε στη Γερμανία και αυτός έκανε “μηνύσεις” σε ελληνικά – και άρα αναρμόδια – δικαστήρια την εποχή που ήταν μάλιστα Πρωθυπουργός. Φωτογραφίες, που άγνωστο τι μας κόστισαν ως λαό, εξαφάνισαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Στην περίφημη λαϊκή ρήση των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων: “Ένας πούστης, μια πουτάνα κι ένας Αμερικάνος κυβερνάνε την Ελλάδα”…και, για να παραφράσουμε τον Χατζηδάκη, ο Καραμανλής δεν ήταν ούτε Αμερικανός ούτε πουτάνα.
Σε γενικές γραμμές αυτός ο άνθρωπος ήταν μόνον “βιτρίνα” …Δειλός μέχρι θανάτου και κομπλεξικός στον ίδιο βαθμό …”Βιτρίνα” ήταν τόσο ο γάμος του με την όμορφη Αμαλία όσο και η περίφημη “εικόνα” τού σκληρού ηγέτη …Όλα εκ του ασφαλούς και όλα μια “παράσταση” απέναντι σε ανθρώπους, οι οποίοι δέχονταν να παριστάνουν τους κομπάρσους …Ο σκληρός “άντρας” είπε το περίφημο “σκάσε Αμαλία” τη στιγμή που το δύσκολο για την περίπτωσή του ήταν να πει το “σκάσε Ευταξία” …Ο σκληρός “άντρας”, ο οποίος πετούσε “τασάκια” στους συνεργάτες του, δεν πέταξε κανένα “τασάκι” αντίστασης στους Γερμανούς.
 Φώναζε σε μια μεγαλοαστή, η οποία για λόγους συμφέροντος ήταν συμβιβασμένη μέσα σε έναν “λευκό” γάμο ή σε άβουλους συνεργάτες τύπου “Μπάρμπι”, που ο ίδιος τους βόλευε και θα τον ευγνωμονούσαν ακόμα κι αν τους πυροβολούσε …Ο πολύ οξύθυμος “άντρας”, που κατά πιθανότητα ήταν μια “υστέρω”, μονίμως στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης. Όλα ψεύτικα, τόσο στη ζωή όσο και στον θάνατο. Όλα μια πολυτελής “βιτρίνα”, στηριγμένη σε ψέματα και παρανομίες. Ακόμα και στο θάνατο ψεύτικη “παράσταση” μεγαλοπρέπειας δίνει. Ακόμα και το οικόπεδο στο Ψυχικό, στο οποίο βρίσκεται το δήθεν ίδρυμά του – και τον έχουν θαμμένο μόνο του – είναι σκανδαλωδώς αποκτηθέν …”Γείτονας” της Γιάννας με κλεμμένο οικόπεδο. Μέγα σκάνδαλο είχε ξεσπάσει την εποχή που το “καβάντσωσε” παράνομα και τζάμπα για την τελευταία του “παράσταση”.
Αυτός πρέπει να ήταν ο καλύτερος “πελάτης” των πρεσβειών και των μυστικών υπηρεσιών. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να μας φαίνεται παράξενο ότι υπήρξε ο ευεργέτης και ο σωτήρας όλων των δωσίλογων της Κατοχής. Αυτός ήταν ο Πρωθυπουργός που στα “μουλωχτά” κατέστρεψε όλο το αρχειακό υλικό, το οποίο είχε συγκεντρώσει το ελληνικό κράτος μέσα από μαρτυρίες θυμάτων ή ανακρίσεις εγκληματιών. Όλα καταστράφηκαν, και γι’ αυτό οι “Χριστοφοράκοι” βγήκαν “καθαροί” να μας κυβερνήσουν ελέω Μέρκελ …Πάνω του “σχεδιάστηκε” όλο το σύστημα των “τζακιών” τής μεταπολεμικής Ελλάδας …Πάνω στον “ευεργέτη” όλων των “τζακιών” τής οικογενειοκρατίας. Αυτός είχε “μόνος” του την “έμπνευση” να φέρει τον Ανδρέα Παπανδρέου σαν “επιστήμονα” τη δεκαετία του ’60, που μας οδήγησε στην πολιτική “ανωμαλία”. Ο ίδιος γιγάντωσε τον ίδιο Ανδρέα Παπανδρέου στα χρόνια τής προδοτικής Μεταπολίτευσης. Ο ίδιος, “μόνος” του, είχε την “έμπνευση” να φέρει τον Μητσοτάκη στη ΝΔ και να του παραδώσει το κόμμα τής Δεξιάς.
…Συνέταιροι σε όλα …Πρωθυπουργοί ο Ανδρέας και ο Μητσοτάκης στα χρόνια τής “χολέρας” και Πρόεδρος ο κουφός προδότης τής Κύπρου. Γι’ αυτόν τον λόγο κανένας δεν πειράζει τον κηφήνα τής Ραφήνας. Όλοι “χρωστάνε” στην οικογένεια τού “ευταξίδη”. Όλοι έχουν λόγο να τρέξουν να υποβάλουν τα “σέβη” τους στις εκδηλώσεις τού ιδρύματός του. Γι’ αυτόν τον λόγο έδωσαν το “άλλοθι” της δολοφονικής επίθεσης στον ανιψιό του. Γι’ αυτόν τον λόγο του αναγνωρίζουν το δικαίωμα της σιωπής. Τώρα ο ανιψιός και φίλος τής Κανέλη στα “μουλωχτά” πηγαίνει στις ορκωμοσίες τής Βουλής, για να μην προκαλεί τον κόσμο …Να μην προκαλεί, μέχρι να ξεχαστεί και να εμφανιστεί και πάλι σαν “αναμάρτητος” …Σαν άφθαρτο “κεφάλαιο” του ελληνισμού και της πατρίδας.
Οικογένεια Παπανδρέου …Ιδρυτής της, ο περίφημος “γέρος τής Δημοκρατίας” …Ένα χαμένο κορμί από τα ορεινά τής Αχαΐας, που “ξεβράστηκε” στην Πρωτεύουσα και ήθελε να “πηδήξει” ό,τι κινούνταν …Ανώμαλος “παιδεραστής”, και με τη “βούλα” ελληνικού δικαστηρίου. Όταν δεν κυνηγούσε αγοράκια, “ψαχνόταν” στα πορνεία …Ένα σκουπίδι τού Μεσοπολέμου, που κανένας εχέφρων πολίτης δεν θα άφηνε είτε τη γυναίκα του είτε το παιδί του μαζί του ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ως γνήσιος καιροσκόπος τού κοινωνικού περιθωρίου, είδε τη ναζιστική Κατοχή σαν “ευκαιρία”. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε συνεργάτης τού Τσολάκογλου …Ηγετικό στέλεχος των Φιλελευθέρων, που ήταν το μοναδικό ελληνικό πολιτικό κόμμα το οποίο επισήμως συνεργάστηκε με τους Ναζί. “Ξεχρέωσε” τη σωτηρία του από τους Σύμμαχους, προκαλώντας τα Δεκεμβριανά και δρομολογώντας τον Εμφύλιο …”Θεμελίωσε” τη δυναστεία του, προσφέροντας στους Αμερικανούς μια Χούντα.
Το ίδιο σκουπίδι ήταν και ο γιος του …Μεθύστακας και σεξομανής σαν τον πατέρα του και “γενναίος” σαν τον Καραμανλή. Την ώρα της μεγάλης μάχης, που φτωχοί Έλληνες μετανάστες επέστρεφαν από τις ΗΠΑ στην πατρίδα για να πολεμήσουν, αυτός παρίστανε τον νοσοκόμο στο αμερικανικό ναυτικό. Όλη του η ζωή “στημένη” από τις μυστικές υπηρεσίες. Ό,τι και να έκανε, ήταν προστατευμένος “άνωθεν”. Ό,τι για όλους τους κοινούς “θνητούς” ήταν αίτιο καταστροφής ή λόγος τιμωρίας, για τον Ανδρέα ήταν μια απλή παρατήρηση από τον τοπικό πρέσβη …Πράκτορας της CIA, που παρίστανε τον “αντιαμερικανό” …Ως γνήσιος Εβραίος, μόνιμος συνεργάτης τής Μοσάντ, που παρίστανε τον “φιλοπαλαιστήνιο”.
Με χρήματα των Σιωνιστών ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, για να πάρει την εξουσία. Στη διάρκεια των χρόνων τής εξουσίας του διέφθειρε στην κυριολεξία μεγάλο μέρος τής κοινωνίας. Με δανεικά ενεργοποίησε τα κατώτερα ένστικτα της κοινωνίας και στην κυριολεξία έφερε τα πάνω-κάτω. Εξαιτίας του, άνθρωποι του υποκόσμου και του κοινωνικού περιθωρίου ανέβηκαν κοινωνικά και οικονομικά, ανατρέποντας κάθε έννοια αξιοκρατίας. Όποιος του “πάσαρε” γυναίκες, γινόταν κορυφαίος πολιτικός παράγοντας. Αν κάποιος από την πολύ του “πίστη” ξεπερνούσε τα όρια και του διέθετε την ίδια του τη γυναίκα, τότε γινόταν σίγουρα υπουργός …Υπουργάρα τού ΠΑΣΟΚ θα ήταν ο φιλομνημονιακός Άδωνης, αν “πετύχαινε” τον Παπανδρέου σε πλήρη ισχύ.
Η μέθοδός του ήταν απλή και χιλιοδουλεμένη από τους Σιωνιστές …Τη διαβάζαμε από περιέργεια στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών …Τη βιώσαμε στο πετσί μας στα χρόνια τής παντοκρατορίας του …Την εμπεδώσαμε πλήρως στα χρόνια τής πράσινης “Τζαμαχιρίας” τού σοσιαλισμού των γύφτων. Τα πάντα γίνονταν βάση σχεδίου. Εξασφάλιζε συμμάχους, κατασκευάζοντας συνενόχους. Αναζητώντας το μονοπώλιο τής εξουσίας, σκορπούσε τους εθνικούς πόρους, για να δημιουργήσει ομόκεντρους κύκλους συμφερόντων, οι οποίοι στην κυριολεξία αποτέλεσαν το υπόβαθρο της σημερινής κοινωνικής και οικονομικής παρακμής. Όλα αυτά τα έκανε οργανωμένα και με σχέδιο.
Χτύπησε ακόμα και τον μηχανισμό “αναπαραγωγής” των εθνικών “κυττάρων”, που είναι οι νέες γενιές. Διέλυσε την παιδεία σε όλα τα επίπεδα. Διέλυσε την ανώτατη παιδεία, τοποθετώντας με κομματικό “μέσον” ως καθηγητές στα Πανεπιστήμια ανθρώπους, οι οποίοι ούτε στα κυλικεία τους δεν έπρεπε να έχουν θέση. Διέλυσε τη Μέση Εκπαίδευση, “μπολιάζοντάς” την με τον κομματικό “συνδικαλισμό” των “δεκαπενταμελών”, ο οποίος παρήγαγε κατά παραγγελίαν τους “Τσίπρες” της επόμενης ημέρας. Διέλυσε τη βασική εκπαίδευση, επιτρέποντας στους γονείς να παρεμβαίνουν αρνητικά στο παιδαγωγικό έργο. Όλα αυτά βέβαια για “χάρη” τής “ελευθερίας” και του “σοσιαλισμού”.
Τα ίδια έκανε και στον χώρο τής οικονομίας. Αποποινικοποιώντας τη διαφθορά, μετέτρεψε τους δημοσίους υπαλλήλους σε έναν “στρατό” ορκισμένων οπαδών, οι οποίοι σχεδόν είχαν πειστεί πως ήταν “δίκαιο” και ιδεολογικά σωστό να μπορούν να “αποζημιωθούν” για την κομματική τους πίστη μέσα από το δημόσιο κεφάλαιο …Θεσμοθετημένη ήταν η διαφθορά από τον Ανδρέα.
Τα ίδια έκανε σε όλους τους χώρους. Μετέτρεψε μεγάλο μέρος τής αγροτικής κοινωνίας σε παρασιτική τάξη επιδοματούχων. Δημιούργησε μια “περήφανη” αγροτιά τής πρέφας και των καφενείων, η οποία για χρόνια δεν ήθελε να έχει σοδειά, γιατί δεν την συνέφερε η σοδειά. Κατέστρεψε το σύνολο της παραγωγής στην Ελλάδα και γέμισε τα μυαλά των εργατών με ανοησίες του τύπου “δικαίωμα στην τεμπελιά” και άλλα “σοσιαλιστικά”. Μετά άνοιξε με την ησυχία του – και υπό πλήρη ασφάλεια – την “πόρτα” τής ελληνικής οικονομίας στις μεγάλες δυνάμεις τού διεθνούς εμπορίου και της τραπεζικής τοκογλυφίας, που διέλυσαν την ελληνική οικονομία. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μάγος, για να καταλάβει ποιος έβαλε λουκέτο στις “Ιζόλες”, ποιος επέτρεψε τις μεγάλες πυρκαγιές στα “Μινιόν” και ποιος έδωσε την τραπεζική άδεια στον Κοσκωτά …Αυτός ήταν ο πρώτος και μέγας δημιουργός τού δημόσιου χρέους.
Όπως εύκολα μπορεί πλέον να αποδειχθεί, εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία εις βάρος της Ελλάδας. Οι Σιωνιστές με αυτόν ήθελαν να καταστρέψουν την ελληνική κοινωνία. Το κύκλωμα του Σιωνιστή Κίσινγκερ “φύτεψε” τον Σιωνιστή Ανδρέα στην Ελλάδα, όπως “φυτεύει” κάποιος ένα “ζιζάνιο”, για να καταστρέψει ένα καλό “χωράφι”. Στόχος του ήταν να δέσει την Ελλάδα μέσω των χρεών στο “άρμα” των τοκογλύφων ομοεθνών του και χρηματοδοτών του. Και, για να μην έχουμε και “παράπονο”, μας άφησε και τον γόνο του να τον ταΐζουμε …Πατέρας τού κρετίνου, που μας έβαλε στο Μνημόνιο. Και, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο Γιωργάκης, ο οποίος προέρχεται μέσα από ένα τόσο συφιλιδικό DNA, είναι επιτυχία που περπατάει και όρθιος …Πάλι καλά να λέμε …Εγγονός παιδεραστή και γιος μεθύστακα – όλοι τους με πλούσιο ιστορικό αφροδισίων νοσημάτων – θα μπορούσε να έχει τρία πόδια και να περπατάει στα πλάγια.
Τέλος, ο Μητσοτάκης. Για τον Μητσοτάκη λίγα μπορεί να γράψει κανείς και ταυτόχρονα να καταφέρει να είναι και πρωτότυπος. Γιατί; …Γιατί τα έχουν πει όλα για τον απέθαντο …Ακόμα και να θέλει κάποιος, δεν μπορεί να πει περισσότερα …Τον έχουν πει Αποστάτη, Γκαντέμη, Δράκουλα κλπ. …Το “μέτρο” όλων των “γόνων”, εφόσον αυτός ξεκίνησε πρώτος την “καριέρα” του ως χαραμοφάης γόνος κάποιου …Στην προκειμένη περίπτωση του Ελευθερίου Βενιζέλου …Ο απόλυτος ορισμός τής διαφθοράς και της αθλιότητας.
Δεν πρέπει να υπάρχει αθλιότητα, που να συνέβη από τον καιρό τής απελευθέρωσης κι εντεύθεν, στην οποία να μην πρωταγωνίστησε. Σύμφωνα με ιστορικές μαρτυρίες, μαζί με τον δολοφόνο τού Βενιζελισμού – τον Γύπαρη – , απειλούσε με εμφυλιοπολεμικό μακελειό την Κρήτη. Στη συνέχεια έγινε το “εργαλείο” των Αμερικανών, για να μπούμε στη Χούντα, “δραπετεύοντας” στη Γαλλία. Μετά επέστρεψε και, λαμβάνοντας “συγχωροχάρτι” από τον Καραμανλή, πρωταγωνίστησε σε όλη τη λαμογιά τής Μεταπολίτευσης …Το “ντιστριμπιτέρ” τής “μηχανής” τής διαφθοράς στην Ελλάδα τής Μεταπολίτευσης. Αυτός έκανε το “παιχνίδι” τής “μοιρασιάς” …Ο διαχειριστής τής Μεταπολίτευσης που ξεπέρασε τα “τανκς” για να “πέσει” στον Καραμανλή.
Ο άνθρωπος είναι “μάγος” …”Πολέμησε” τον Παπανδρέου, εκμεταλλευόμενος το σκάνδαλο Κοσκωτά, τη στιγμή που ο άνδρας τής Ντόρας ήταν μεγαλοϋπάλληλος του απατεώνα τραπεζίτη. Έκανε σύμβολο του αγώνα κατά της Διαπλοκής τον Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι τού Κοσκωτά. Ο αρχιεκδότης τού Κοσκωτά έγινε “σύμβολο” των αντιχουντικών αγώνων, επειδή έκανε εκ του ασφαλούς – και στη Γερμανία – μερικές εκπομπές στο γερμανικό ραδιόφωνο. Πάνω σε αυτό το “πτώμα” έχτισε ολόκληρο το πολιτικό του “άλλοθι” ο Αποστάτης. Πάνω σε αυτό το “πτώμα” έχτισε πολιτική καριέρα η Ντόρα, η οποία μέχρι τότε ήταν γνωστή μόνον στα κομμωτήρια. Ο Κυριάκος, εξαιτίας του, έγινε το “μέτρο” τής αξιοκρατίας στη χώρα. Αυτός, ο οποίος με ένα πτυχίο κοινωνιολογίας – που δεν φτάνει για να προσληφθείς σε φαστφουντάδικο – γύρισε από τις ΗΠΑ και ο πατέρας του τον έβαλε Διευθυντή Επενδύσεων της Εθνικής Τράπεζας.
Τέτοια πράγματα μόνον ο Μητσοτάκης τα κάνει. “Άλματα” μεταξύ υψηλής πολιτικής και κορυφαίων οικονομικών δραστηριοτήτων μόνον από τον “βατήρα” τής Αραβαντινού επιχειρούνται …Το απόλυτο ΙΕΚ τής επιτυχίας. Κακώς στέλνουν κάποιοι τα παιδιά τους στα Πανεπιστήμια, για να μάθουν τα μυστικά τής επιχειρηματικότητας …Στα γραφεία τού Μητσοτάκη πρέπει να τα στέλνουν. Δεν είναι μόνον ο Κυριάκος, που, ως “κοινωνιολόγος”, διέπρεψε στις “επενδύσεις” …Είναι και η Ντόρα, η οποία έχει τόσα πολλά εκατομμύρια, που κάποια “ξεχνά” να τα δηλώσει …Είναι και η κόρη της, η οποία επένδυε με τα παιδιά τού Τέως στην εποχή τής χρηματιστηριακής έξαρσης.
Σε γενικές γραμμές, όποιος είχε την “τύχη” να γίνει συνεργάτης τού Μητσοτάκη, έγινε μεγιστάνας. Πειναλέοι άνθρωποι ήταν ο Παύλος Βαρδινογιάννης ή ο Μιλτιάδης Μαρινάκης. Μόλις όμως είδαν τον Μητσοτάκη, είδαν το “φως” το αληθινό τής επιχειρηματικότητας. “Πλημμύρισαν” από γνώσεις τόσο πολύ, που στο τέλος – εξαιτίας αυτού του “ωκεανού” – έγιναν εφοπλιστές. Στην Ελλάδα των γόνων και του αθέμιτου ανταγωνισμού όλα γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Όταν τις αποφάσεις τις παίρνουν οι “παναθηναϊκάκηδες” και οι “ολυμπιακάκηδες”, όχι μόνον Μνημόνια πρέπει να περιμένουμε, αλλά να λαχταρούμε την οθωμανική περίοδο. Να μην αδικήσουμε τον αδερφό τού Παύλου, αλλά να μην αδικήσουμε και τον γιο τού Πέτρου. Σαν απόσπασμα από την Καινή Διαθήκη φαίνεται ο τρόπος που αποδίδει “δικαιοσύνη” ο capo dei capi της Αραβαντινού.
Αυτά είναι τα προβλήματα, τα οποία πρέπει να επιλύσει ο ελληνικός λαός, αν θέλει να επιβιώσει στο μέλλον. Πρέπει να ρίξει στην “πυρά” όχι μόνον τους “κλώνους”, αλλά και τις “ρίζες” των φασιστών. Για όσο διάστημα αυτές οι “ρίζες” δεν πάνε στα σκουπίδια τής ιστορίας, θα παράγουν “κλώνους” σαν την Λερναία Ύδρα. Δεν δικαιούμαστε να λεγόμαστε Έλληνες, αν δεν πληρώσουν οι προδότες τα εγκλήματά τους. Δεν δικαιούμαστε να λεγόμαστε Έλληνες, αν όλοι αυτοί οι προδοτικοί “γόνοι” δεν τελειώσουν τις ζωές τους στις φυλακές …Αν αυτοί οι άεργοι, ανεπάγγελτοι χαραμοφάηδες δεν φύγουν με κλάματα από αυτόν τον κόσμο.
Μετά από αυτές τις εκλογές η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μετά τον Τσίπρα δεν έχουν τα “τζάκια” άλλον δικό τους άνθρωπο να τους εξασφαλίσει τον χρόνο που έχουν ανάγκη για την “αποθεραπεία” τους, εξαιτίας τής τελευταίας προδοσίας …Αλλάζει “σελίδα” η Ελλάδα, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι …Ούτε ο ίδιος ο νικητής Τσίπρας θα “περάσει” στην επόμενη “ημέρα”. Έτσι κι αλλιώς ένα τυπικό “κατασκεύασμα” της Μεταπολίτευσης είναι κι αυτός …Ένας ιδεολογικός “μάρτυρας”, ο οποίος “βαπτίστηκε” στην “κολυμπήθρα” των χαφιέδων τής ΚΝΕ …Μελλοντικός “άγιος” από γνωστό “τζάκι” τού Παρακράτους …Ο πιο νεαρός από τους κομματικούς “δεινόσαυρους”, που όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν παύει να ανήκει στο “είδος” τους …Άλλο ένα παιδί των “τζακιών”, των παρασκηνίων, των μυστικών υπηρεσιών και των κομματικών “στανών”…
Αυτός θεωρούμε ότι με τη νίκη του δεν θα φέρει την “Ελπίδα” για τον λαό, όπως υπόσχεται …αλλά το τέλος μιας ιστορικής περιόδου για την πατρίδα μας. Με τη σίγουρη αδυναμία να τηρήσει τις υποσχέσεις του και να διαιωνίσει την κατάσταση που τον “γέννησε”, στην πραγματικότητα θα είναι ο διαχειριστής τής ήττας και της πτώσης τής Μεταπολίτευσης …Της Μεταπολίτευσης, που τεχνητά δίχαζε τον λαό σε – καθ’ υπόδειξη των Προτεσταντών – τεχνητά δίπολα “Αριστεράς” και “Δεξιάς”, προκειμένου να τον “δουλεύουν” οι ιδιοκτήτες των κομμάτων.
Ο Τσίπρας, ως συνεχιστής αυτής της πολιτικής απάτης, που αποτέλεσε το θεμέλιο τής Μεταπολίτευσης, θα είναι αυτός ο οποίος θα κλείσει την “πόρτα” τής προηγούμενης εποχής, αλλά από τη “μέσα” μεριά …Από τη μεριά που επιμένει να κάθεται, διαιωνίζοντας όσο μπορεί τον αρχικό διχασμό και διακηρύσσοντας σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι ο πρώτος δήθεν “αριστερός” Πρωθυπουργός της πρώτης δήθεν “αριστερής” Κυβέρνησης. Προφανώς δεν κατάλαβε ότι τόσο ο λαός όσο και οι καταστάσεις άλλαξαν και επιμένει να εκτελεί έναν πολιτικό “ρόλο” μιας “παράστασης”, η οποία ετοιμάζεται – ελλείψει θεατών – για ταπεινωτική “αυλαία”. Αν σήμερα παίζεις τον ρόλο τού επαναστάτη “Ανδρέα”, που σχεδιάζει “αλλαγές” στο γόνατο, είναι σίγουρο ότι θα σε ξεπεράσει η ιστορία. Ως εκ τούτου θεωρούμε δεδομένο ότι ο Τσίπρας δεν θα είναι ο πρώτος τής επόμενης ημέρας, αλλά ο τελευταίος τής προηγούμενης…
…Ο τελευταίος των ηγετών τού κομματικού “σωλήνα”, οι οποίοι “κατασκευάζονταν” καθ’ υπόδειξη των πρεσβειών και του Παρακράτους, και με Αλαβάνους και Παναγιωταρέες πλασάρονταν στον κόσμο σαν “φρέσκιες” και σχεδόν “επαναστατικές” επιλογές. Μαζί με τους ομοίους του θα καταταγεί και θα περιμένει κι αυτός τις εξελίξεις, οι οποίες θα γίνουν ερήμην του. Το μεγάλο “φαγοπότι” τελειώνει και έρχεται ο λογαριασμός σ’ αυτούς που πρέπει να πληρώσουν. Η Μεταπολίτευση από την επόμενη Δευτέρα δεν θα υφίσταται πλέον. Σύντομα θα γελάει ο κόσμος με το “Πολυτεχνείο” τής Δαμανάκη και του ΠΑΤΣΟΚ, όπως σήμερα γελάει με τις “αρχαιοελληνικού” τύπου φιέστες τής Χούντας.
Με τις ηλιθιότητες των τοκογλύφων και των Βρυξελών στο τέλος η ελληνική “πεταλούδα” θα πετάξει …και θα επιβεβαιωθεί η θεωρία τού χάους …ΤΕΛΟΣ.
 

 

 

 

Τραϊανού Παναγιώτης
 
 
Share: