Η τελευταία ξεφτίλα μιας μονίμως αναξιόπιστης Δικαιοσύνης.
Η μεγάλη ευκαιρία της Ελληνικής Δημοκρατίας να ξεφορτωθεί τους “εμποράκους” του δικαίου.
Ποια είναι τελικά η μεγαλύτερη Εγκληματική Οργάνωση στην ελληνική ιστορία;
 
…”Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία φορά θα σπάσει”. Πιστεύουμε πως η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μια ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να σπάσει επιτέλους το “απόστημα” της Ελληνικής —κατ’ ευφημισμόν— Δικαιοσύνης …Μία μοναδική και ίσως η τελευταία ευκαιρία να γυρίσει τη “σελίδα” τής υποδούλωσης, που είχε αρχίσει να γράφεται από την “απελευθέρωση” έως τώρα …Να κλείσει μια περίοδος υποτέλειας, που βασίστηκε στον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης. Η “στάμνα” αυτής της Δικαιοσύνης πολλές φορές πήγε στην “αμαρτία”, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να “σπάσει” …Πολλές φορές η Ελληνική Δικαιοσύνη “έπαιξε” παιχνίδια ντόπιων και ξένων κέντρων εξουσίας, αλλά αυτήν τη φορά πρέπει εμείς —ως λαός— να την κάνουμε την τελευταία.

Η Δικαιοσύνη είναι ίσως η πιο “σκοτεινή” μορφή εξουσίας στην πατρίδα μας …Μια εξουσία, που, ως γνωστόν στην Ελλάδα, είναι “ζαγοριανού” τύπου …Εκτελεί παραγγελίες ξένων και περιμένει ανταμοιβές από τους ντόπιους χαφιέδες τους …Υπηρετεί αφεντικά …και δυστυχώς αυτά τα αφεντικά δεν είναι ούτε ο νόμος ούτε ο ελληνικός λαός. Από καταβολής ελληνικού κράτους η Δικαστική Εξουσία είναι η “πηγή” κάθε κακού για τους Έλληνες. “Χτίστηκε” με τον τρόπο εκείνον, που την κάνει “πληγή” για την Ελλάδα …Η “πληγή” της αδικίας, που κατά καιρούς μάς οδηγεί ως λαό σε κινήσεις απελπισίας …Το αίτιο της σημερινής κακοδαιμονίας και αθλιότητας, που μαστίζει τον λαό μας …Υπεύθυνη για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων …Υπεύθυνη για τα Μνημόνια.
Γιατί της αποδίδουμε όλες τις ευθύνες για τα “έργα” και τις “παραλείψεις” των πολιτικών; …Γιατί απλούστατα σε ένα ευνομούμενο κράτος —όπως συνηθίζουν όλοι οι υποκριτές να λένε— τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν σ’ αυτούς, οι οποίοι έχουν καθήκον να επιβάλουν τους νόμους …Σε ένα ευνομούμενο και άρα σε ένα κράτος δικαίου δεν έχει τόση σημασία ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν οι εγκληματίες, αλλά ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ …και αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Στην Ελλάδα, δηλαδή, δεν έχει σημασία τι ήθελαν να κάνουν οι Βενιζέλοι, οι Τσοχατζόπουλοι ή οι Παπαντωνίου …Σημασία έχει τι αφέθηκαν να κάνουν. Δεν έχει σημασία τι έκανε ο Χριστοφοράκος, όταν ήταν στη θέση του …Σημασία έχει πού βρίσκεται σήμερα, αφού αποκαλύφθηκε το έγκλημά του. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η ευθύνη της Δικαιοσύνης, που είναι η συνολική.
Η ιστορία της Ελλάδας θα ήταν διαφορετική, αν υπήρχε αξιόπιστη δικαιοσύνη. Η σημερινή μας κατάσταση θα ήταν διαφορετική, αν δεν υπήρχε ένα κτήνος, όπως ο Ζαγοριανός …Αν ο Χριστοφοράκος δεν κατόρθωνε να διαφύγει και τον είχε στη διάθεσή του το ελληνικό κράτος, εμείς θα ήμασταν τώρα εκείνοι, που θα κουνούσαμε το “δάκτυλο” στους Ούννους και όχι το αντίθετο. Δεν θα τολμούσε καν να έρθει ο τενεκές ο Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα, για να μας “διαφωτίσει”. Η Ελλάδα θα δυσφημούσε τη μεγαλύτερη διαφθοροποιό δύναμη που γνώρισε ποτέ η Ευρώπη και δεν θα γινόταν η ίδια θύμα της Προτεσταντικής Υποκρισίας …Της εκ του πονηρού “ηθικολογίας”, η οποίαυ εκδηλώθηκε αφού εξασφάλισαν την προστασία του Χριστοφοράκου και άρα αφού πρόλαβαν και έκρυψαν —με τη βοήθεια των επίορκων δικαστικών— τις ακαθαρσίες τους κάτω από το “χαλί”.
Αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημερινό χάλι. Δεν θα υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και άρα δεν θα τολμούσαν να κλέβουν οι πάντες. Δεν θα γινόταν το πλιάτσικο των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν θα γινόταν το πλιάτσικο των εξοπλισμών. Δεν θα τολμούσαν οι αλήτες να κάνουν Swaps και να πολλαπλασιάζουν τα δάνεια, τα οποία “ετάιζαν” με παραγγελίες την SIEMENS. Δεν θα τολμούσαν οι αλήτες της ΕΛΣΤΑΤ να παίξουν με τα στοιχεία εκείνα, που μας οδήγησαν στην τραπεζική “γκιλοτίνα”. Δεν θα τολμούσαν τα σκουπίδια της Τράπεζας της Ελλάδας να παίξουν με τα ελληνικά ομόλογα, που μας οδήγησαν στην αδυναμία δανεισμού.
Αυτά είναι που μας έφεραν στη σημερινή αθλιότητα και —όπως αντιλαμβανόμαστε— όλα αυτά έγιναν, γιατί το επέτρεψε η Δικαιοσύνη. Γιατί το επέτρεψε; …Γιατί, όταν έπρεπε να κάνει τη δουλειά της και άρα να ελέγχει τους εξουσιαστές, αυτή περίμενε έξω από τα γραφεία τους, παρακαλώντας είτε για τις προαγωγές της είτε για τα επιδόματά της …Παρακαλούσε για τα εφάπαξ της και τις “άγαμες” θυγατέρες της …Γιατί έκανε αυτό, το οποίο έκανε πάντα από την εποχή της βαυαροκρατίας …Γιατί, από τότε που υπάρχει, είναι εξαρτώμενη και ελεγχόμενη από τους “Κωλέτηδες” …Γιατί είναι άθλια και εκβιαζόμενη από την εποχή του Μάσσον …Άθλια, από την εποχή που δίκαζε τον Κολοκοτρώνη, επειδή αυτό “παρήγγειλαν” τα “αφεντικά” της …Άθλια, από την εποχή που δίκαζε για τους Ναζί και δεν τιμωρήθηκε ποτέ …Άθλια, από την εποχή που δίκαζε για τη Χούντα και επίσης δεν τιμωρήθηκε ποτέ.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σκληρή μόνον απέναντι στους φτωχούς και αδυνάτους και “δημοσιοσχεσίτισσα” με τους ισχυρούς. Η Ελληνική Δικαιοσύνη των δωσίλογων Πικραμένων είναι “τεμπέλα” και ταλαιπωρεί επί χρόνια τους πολίτες. Η ίδια Δικαιοσύνη “βιάζεται” μόνον όταν εξυπηρετούνται τα αφεντικά …”Ανοιχτομάτα” μονίμως, όταν πρέπει να τους “διακρίνει” μέσα στο πλήθος …Εξυπηρέτησε τους “δανειστές”, αφήνοντας τον βουλιμικό Βενιζέλο να μετατρέψει το Σύνταγμα σε “πατσαβούρα” …Εξυπηρέτησε την Siemens, αφήνοντας τον Χριστοφοράκο να “δραπετεύσει” …Εξυπηρετεί τώρα τους δανειστές, “καταδιώκοντας” τη Χρυσή Αυγή …Μια “δίωξη”, η οποία είναι παντελώς αστεία και δεν στέκει απέναντι σε καμία σοβαρή κριτική. Γιατί; …Γιατί αυτό προκύπτει μέσα από το πνεύμα του νόμου.
Δεν μπορείς να κηρύξεις ένα πολιτικό κόμμα παράνομο ως “εγκληματική οργάνωση” για λόγους που έχουν σχέση με το κοινό έγκλημα. Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει στους “έγκριτους” νομομαθείς του Μέγκα, ένα κόμμα μπορεί να κηρυχθεί παράνομο μόνον για πολιτικούς λόγους …Μόνον για λόγους που “συνδέουν” απόλυτα την κορυφή του με τον τελευταίο του ψηφοφόρο …Μόνον για λόγους που μπορούν να τους “τσουβαλιάσουν” όλους σε μία κατηγορία …και για το “τσουβάλιασμα” αυτό το κοινό το έγκλημα δεν αρκεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένα κόμμα μπορεί να κηρυχθεί παράνομο μόνον όταν “στοχεύει” στην κατάλυση της Δημοκρατίας …Μόνον εάν ο κοινός στόχος όλων αυτών —ηγετών και οπαδών— είναι παράνομος και είναι η κατάλυση της Δημοκρατίας.
Η προστασία της Δημοκρατίας είναι και η μόνη δέσμευση ενός κόμματος απέναντι στον νόμο —όταν αυτό ιδρύεται— και άρα μόνον για την “αθέτηση” αυτής της δέσμευσης μπορεί να κηρυχθεί παράνομο. Το αν κάποια λίγα ή κάποια πολλά του μέλη είναι εγκληματίες, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα. Αυτό είναι κάτι, το οποίο έχει σχέση με τον κοινό νόμο περί εγκλήματος και σύστασης συμμοριών. Ένα κόμμα είναι υπεύθυνο μόνον γι’ αυτό το οποίο κρίνεται και αυτό είναι το καταστατικό του. Από τη στιγμή που το καταστατικό της Χρυσής Αυγής δεν λέει ότι το κόμμα στοχεύει στην “κονόμα” από νταβατζιλίκια, εμπόριο όπλων ή τραμπουκισμούς, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι παράνομη.
…Παράνομοι είναι μόνον αυτοί, που το έγκλημα τούς αφορά προσωπικά …Παράνομοι είναι οι νταβατζήδες, οι έμποροι όπλων και οι τραμπούκοι …Παράνομοι στο ατομικό επίπεδο που τους αφορά και βεβαίως δεν αφορά το κόμμα. Αν είναι παράνομος ο νταβατζής Λαγός, να πάει φυλακή. Αν είναι παράνομος ο νευρικός Κασιδιάρης, να πάει φυλακή. Γιατί να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή και άρα να συγκαταλεγεί στους εγκληματίες ο αφελής εκείνος, ο οποίος απλά φόρεσε το μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής και παρίστανε τον Robocop πατριώτη; …Αυτός είναι βλάκας …Δεν είναι εγκληματίας …Η βλακεία δεν είναι έγκλημα.
Τα πράγματα είναι απλά …Η ευθύνη στο έγκλημα αφορά αυτόν, ο οποίος το διαπράττει …Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο έγκλημα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα συλλάμβαναν μαζί με τους εγκληματίες και τους συγγενείς τους, τους ομοϊδεάτες τους, τους ομόφυλούς τους και τους γείτονές τους …Συλλογική ευθύνη υπάρχει μόνον όταν υπάρχει συλλογικό έγκλημα …Έγκλημα, όπου, παρά το συλλογικό της εκτέλεσής του, να εμπλέκονται όλοι τους προσωπικά …Έγκλημα, που να συνδέει απευθείας την κορυφή της “συμμορίας” με τη βάση της.
Απλά πράγματα, τα οποία υποχρεούται να τα γνωρίζει ακόμα και ένας πρωτοετής της νομικής. Αν όλοι αυτοί οι νταβατζήδες —που να δεχθούμε ότι δρούσαν συλλογικά κι οργανωμένα—, ήταν στην προσωπική τους ζωή Πρόσκοποι, θα διωκόταν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σαν εγκληματική οργάνωση; Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου πήγαινε φυλακή για τα Πάμπερς —μαζί με τους Πασόκους που του τα κουβαλούσαν και του δάνειζαν—, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν παράνομο και εγκληματική οργάνωση; …Θα “χάναμε” την ηρωική μορφή του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας; Τα κόμματα —ευτυχώς ή δυστυχώς— κρίνονται ΜΟΝΟΝ για τον ρόλο που αναλαμβάνουν και δεσμεύονται να τηρήσουν …Για τίποτε άλλο.
  Το πόσο βλακώδης νομικά είναι η δίωξη της Χρυσής Αυγής μπορεί να το καταλάβει κάποιος μόνον αν γνωρίζει ένα παράδειγμα πραγματικά παράνομης οργάνωσης, που παριστάνει το κόμμα …Τέτοιο είναι μόνον το ΚΚΕ. Αυτό είναι παράνομο σαν κόμμα, γιατί η ιδεολογία, η οποία πρεσβεύει, είναι αντιδημοκρατική. Είναι παράνομο, γιατί από την κορυφή έως τη βάση του έχει παράνομο στόχο. Είναι παράνομο, γιατί υπάρχει συλλογική παρανομία, που συνδέει απόλυτα την ηγεσία με το απλό μέλος. Είναι παράνομο εις γνώση του και εις γνώση της Πολιτείας και γι’ αυτόν το λόγο έχει υποχρεωθεί να “υπογράψει” ειδική δήλωση υποταγής στο Σύνταγμα …πράγμα το οποίο η Πολιτεία δεν έχει κάνει για κανένα άλλο κόμμα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν και έχουν ιδρυθεί μέσα στον χρόνο …Το ΚΚΕ είναι συνειδητά παράνομο και προκλητικό.
Αν κρίνουμε μάλιστα από τις πρόσφατες δηλώσεις της Παπαρήγα είναι και “αμετανόητο”, γιατί, όπως μας διαβεβαίωσε η πρώην Γενική Γραμματέας του, πιστεύει στο “Σφυροδρέπανο” και όχι στη Δημοκρατία …Προφανώς μόνον τα χρήματα της Δημοκρατίας αρέσουν στο ΚΚΕ. Αυτό το κόμμα μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ταυτόχρονα και εγκληματική οργάνωση, γιατί το καταστατικό του το καθιστά παράνομο και επιπλέον όλοι αυτοί, οι οποίοι είναι μέλη και ψηφοφόροι του, συνειδητά προσβλέπουν στο κρατικό χρήμα, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη του παράνομου συλλογικού τους στόχου.
…Το κρατικό χρήμα τούς μετατρέπει από παράνομο κόμμα σε παράνομη οργάνωση …Τους συνδέει όλους μαζί εξίσου σε αυτό το οποίο ο νόμος ονομάζει παράνομο και είναι η ανατροπή του Πολιτεύματος …Τους συνδέει όλους μαζί εξίσου, άσχετα αν κάποιους τους “ταΐζει” και κάποιους άλλους απλά τους διευκολύνει στην επίτευξη του συλλογικού αλλά παράνομου στόχου …Τους συνδέει εξίσου, εφόσον συλλογικός στόχος είναι η πρωτεύουσα παρανομία της οργάνωσης και όχι το “τάισμα” κάποιων εκ των μελών της.
Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να διωχθεί μόνον για πολιτικούς λόγους και για κανέναν άλλο λόγο …Μόνον για λόγους που συνδέουν ΟΛΑ τα μέλη της με μια παράνομη δράση ή σε έναν παράνομο στόχο …Για λόγους που μέχρι στιγμής —εξ’ όσων γνωρίζουμε— δεν υπάρχουν. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει δηλώσει στον Άρειο Πάγο πως είναι κόμμα ναζιστικής ιδεολογίας, όπως για παράδειγμα είναι δηλωμένο το ΚΚΕ ως κομμουνιστικό. Άσχετα με το τι πιστεύει κάποιος γι’ αυτήν, σημασία έχει τι λεει ο νόμος και τα επίσημα έγγραφα. Η Χρυσή Αυγή είναι δηλωμένη ως απλό δημοκρατικό κόμμα και άρα δεν υπήρχαν τα δεδομένα, ώστε να ληφθούν τα ανάλογα μέτρα για λόγους ασφαλείας …Δεν έχουν δηλωθεί οι ηγέτες της ως ναζιστές στον Άρειο Πάγο και ούτε έχουν συλληφθεί οπαδοί τους να επιχειρούν την ανατροπή του Πολιτεύματος με την υποστήριξη και των ψηφοφόρων τους.
Τα ναζιστικά κόμματα, για παράδειγμα, που “διώκονται” στην Ευρώπη, είναι παράνομα, γιατί δηλώνουν ναζιστικά στα καταστατικά τους …Είναι παράνομα μόνον όταν το δηλώνουν, εφόσον δεν υπάρχει μέθοδος να “μυρίζει” η Δικαιοσύνη τα “δάκτυλά” της, προκειμένου να καταλάβει τι κρύβει ο κάθε ιδρυτής κόμματος στο μυαλό του. Από εκεί και πέρα, αν ψευδώς δηλώσουν πως δεν είναι ναζιστικά και με τις πολιτικές τους δράσεις αποδεικνύουν το αντίθετο, διώκονται …Διώκονται για τις πολιτικές τους πράξεις …Διώκονται, αν με τις πράξεις και τα έργα τους επιδιώκουν ναζιστικούς στόχους και άρα την κατάλυση της Δημοκρατίας …Δεν διώκονται επειδή κάποιο μέλος τους είναι νταβατζής στη Φρανκφούρτη και κάποιο άλλο παπατζής στο Βερολίνο …Δεν διώκονται γιατί έτσι αποφάνθηκε ο μπουχέσας “τοξοβόλος” Βενιζέλος …Δεν διώκονται γιατί έτσι “συμφώνησαν” μεταξύ τους ο Πρετεντέρης και ο Τσίμας.
Ακριβώς, επειδή υπάρχει αυτή η νομική “αδυναμία” στη δίωξη της Χρυσής Αυγής, κάποιοι θεώρησαν ότι μπορούν να την ξεπεράσουν με “πατέντες”. Κάποιο κουτορνίθι του δικαστικού σώματος σκέφτηκε την παπαριά του τύπου “Φύρερ Πρίντσιπ”, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα “καρφιτσώσει” το κόμμα της Χρυσής Αυγής στον αρχηγό της. Με την “πατέντα” αυτήν θέλησαν να ταυτίσουν τη Χρυσή Αυγή με τον ηγέτη της, ώστε να την ελέγχουν μέσω του εκβιασμού. Απέδωσαν στον “Φύρερ” τις ευθύνες των εγκλημάτων κάποιων μελών τού κόμματος, ώστε οι ευθύνες του “Φύρερ” να γίνουν ευθύνες του κόμματος …Τις παρανομίες του “Λαγού” τις απέδωσαν στον ηγέτη, ώστε οι παρανομίες τού ηγέτη να γίνονται ταυτόχρονα παρανομίες του κόμματος.
Αυτό είναι κάτι, το οποίο, όταν πρόκειται περί κοινού εγκλήματος, σε καμία περίπτωση δεν στέκει νομικά. Γιατί; …Γιατί δεν υπάρχουν συλλογικές ευθύνες στο έγκλημα. Το έγκλημα αφορά μόνο αυτούς που το διαπράττουν …Δεν αφορά ούτε τους συγγενείς τους ούτε τους φίλους τους ούτε τους ιδεολογικούς τους “πατέρες”. Οι ηγέτες των κομμάτων μόνον για τα πολιτικά τους “εγκλήματα” διώκονται ως αρχηγοί “εγκληματικών” οργανώσεων με πολιτικούς “συνενόχους”. Οι ηγέτες των κομμάτων μόνον πολιτικές ευθύνες αναλαμβάνουν και όχι ποινικές. Οι ηγέτες των κομμάτων μόνον  πολιτικές ευθύνες μοιράζονται με τους συνοδοιπόρους τους και όχι ποινικές.
Αν ο “Φύρερ” σκοτώσει τη γυναίκα του ή κλέψει ένα σαλάμι από το σούπερ μάρκετ, μόνος του πάει φυλακή και όχι με παρέα. Η ιδιότητα του “Φύρερ”, δηλαδή, δεν μπορεί να γίνει “γέφυρα” για την απόδοση συλλογικών ποινικών ευθυνών. Ακόμα δηλαδή και να υπάρχει θεσμοθετημένο το δογματικό αυτό “αξίωμα” στο καταστατικό του κόμματος —που είναι σίγουρο ότι για προφανείς λόγους στη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει—, αυτό δεν μπορεί να ξεπερνά το όριο του ιδεολογικού “καθοδηγητή”. Στη Χρυσή Αυγή συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και σε όλα τα κόμματα, που είναι αρχηγικά …Όπως συμβαίνει και στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας, όπου ο παπάς-ποιμένας είναι ένα είδος “Φύρερ Πριντσίπ”, αλλά, αν πιαστεί με τα χέρια στο παγκάρι, πηγαίνει μόνος του φυλακή και όχι με το “ποίμνιο” μαζί.
Τι επιδιώκουν με αυτήν την “πατέντα”; …Να αναγκάσουν τη Χρυσή Αυγή να “δεθεί” με την υπό κατηγορία ηγεσία της, για να την εκβιάζουν …Να την “δέσουν” με ένα “βαρίδιο”, όπως είναι ο Μιχαλολιάκος, για να τη “βυθίσουν” όποτε και όσο τους βολεύει στο παιχνίδι της προπαγάνδας …Να την ελέγχουν και να την εκβιάζουν για όσο διάστημα “καθυστερεί” η απονομή δικαιοσύνης, τη στιγμή που η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι φημισμένη για την αργοπορία της. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε “απελευθέρωσαν” και τον Κασιδιάρη, ο οποίος εμφανίζεται ως “νούμερο δύο” του κόμματος. Με το “νούμερο ένα” στη φυλακή “δένουν” τη Χρυσή Αυγή με την κατηγορία της παρανομίας και με το “νούμερο δύο” ελεύθερο θα ελέγχουν τις αντιδράσεις της ως κόμμα, εφόσον θα έχουν πάντα έναν υπόδικο ως “αντίπαλό” τους.
Εδώ βέβαια μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει και ποιες δυνατότητες αντίδρασης υπάρχουν για τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα …Ένας καλός δικηγόρος χρειάζεται, σωστή μεθοδολογία και βέβαια καλές προθέσεις από την πλευρά τής σημερινής της ηγεσίας. Η Χρυσή Αυγή, δηλαδή, ως κόμμα —και με βάση το κατηγορητήριο—, μπορεί να αποδείξει όχι μόνον πως δεν είναι η ίδια “εγκληματική οργάνωση”, αλλά —αντίθετα— ότι, ακόμα κι αν υπήρχε τέτοια οργάνωση μέσα στα “σπλάχνα” της, έπεσε και η ίδια θύμα της …Θύμα ενός εσωτερικού “καρκίνου” και θύμα πολλών επιθέσεων από πολλές πλευρές, εφόσον πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι την συκοφάντησαν αυτόν τον καιρό.
Η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα, πρέπει να “διαφοροποιήσει” τη θέση της από την “οργάνωση”, που αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για παράνομες πράξεις. Αυτό είναι εύκολο να γίνει …Αρκούν λίγα άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία ανάμιξη σε αυτό το κατηγορητήριο …Άτομα, τα οποία μπορούν να αποδείξουν πως είναι μέλη του κόμματος και τα οποία δεν έχουν καμία ανάμιξη στα εγκλήματα τα οποία αποδίδονται στους ομοϊδεάτες τους …Στους συγκεκριμένους ομοϊδεάτες τους. Αυτοί μπορούν να κινήσουν τις διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας στο μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο η σημερινή ηγεσία πρέπει να αντιμετωπίσει τον νόμο και άρα θα έχει και αντικειμενικά πρόβλημα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τού κομματικού της ρόλου.
…Δεν λέμε να τους ανατρέψουν τώρα σε μια δύσκολη καμπή της ζωής τους …Λέμε να τους ζητήσουν να παραιτηθούν από τις θέσεις τους και να αναστείλουν όλες τις κομματικές τους ιδιότητες, προκειμένου το κόμμα να μπορεί —με μια νέα μεταβατική ηγεσία— να αμυνθεί …Να μην πολεμά με “μειονέκτημα” …Να μην αγωνίζεται με το μειονέκτημα ενός φυλακισμένου ηγέτη και ενός υπόδικου αντικαταστάτη του. Εφόσον η ηγεσία τού κόμματος θεωρεί τον εαυτό της αθώο, αλλά ταυτόχρονα και πιστό στους κομματικούς του στόχους, δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να δώσει την ευκαιρία στο κόμμα να δώσει τη μάχη της επιβίωσης.
Εφόσον ο Μιχαλολιάκος θέλει να σώσει το δημιούργημά του, θα πρέπει μόνος του να το “ξεκαρφιτσώσει” από πάνω του τώρα, που κάποιοι προσπαθούν να “βυθίσουν” τον ίδιο. Ο Μιχαλολιάκος θα αποφασίσει μόνος του για το αν θα συνεχίσουν αυτό το παιχνίδι εις βάρος τού κόμματός του. Ο Μιχαλολιάκος, δηλαδή —και όχι οι δικαστές—, θα είναι αυτός, ο οποίος θα αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή θα ταυτιστεί με εγκληματική οργάνωση ή όχι …Αυτός θα αποφασίσει αν θα την αφήσει να “επιπλεύσει” και άρα να σωθεί …Αυτός θα αποφασίσει αν, προκειμένου να “επιπλεύσει” ο ίδιος, θα τη “βυθίζει” μαζί του. Τέτοιες σημαντικές αποφάσεις παίρνουν οι αρχηγοί και τέτοιες αποφάσεις αποκαλύπτουν και ρόλους.
Αναγκαστικά, δηλαδή, θα πρέπει να πέσουν οι “μάσκες” …Τώρα θα φανεί τι ρόλο παίζει ο Μιχαλολιάκος …Τώρα θα φανεί αν είναι ο αρχηγός ενός απλού πατριωτικού κόμματος —όπως πρεσβεύει ο ίδιος και η παρέα του— ή αν είναι ένας προβοκάτορας, που συμμετέχει στο “κόλπο” των δανειστών, παριστάνοντας τον “πατριώτη” …Τώρα θα αποκαλυφθεί αν η Χρυσή Αυγή είναι ένα απλό κόμμα, που —έστω και με ακραίο τρόπο— υπερασπίζεται την πατρίδα ή αν είναι ένα ακόμα “πρότζεκτ” των μυστικών υπηρεσιών, που κάποτε τάιζαν τον Παπαδόπουλο …Συμμετέχει ή δεν συμμετέχει σε αυτό το “πρότζεκτ” ο Μιχαλολιάκος; …Από τη συμπεριφορά του μπορεί αυτό να αποδειχθεί.
Αν ο Μιχαλολιάκος είναι καθαρός “ηγέτης” και πατριώτης και θέλει να σωθεί η Χρυσή Αυγή ως κόμμα —γιατί έχει αναλάβει πατριωτικά καθήκοντα—, θα πρέπει να την αφήσει να σωθεί. Αν δεν την αφήσει να σωθεί, είναι πολιτικά ύποπτος. Αν δεν θέλει, μέσω της Χρυσής Αυγής, να πουλήσει ο ίδιος εκδούλευση σε κάποιους, θα πρέπει να παραιτηθεί από την αρχηγία του κόμματος και να ανοίξει τις διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας …Μεταβατικής ηγεσίας, που δεν θα έχει σχέση με συγγενικά του πρόσωπα …Μεταβατική ηγεσία, η οποία θα δεσμευτεί εξ’ αρχής να παραιτηθεί, όταν θα λήξει η δικαστική περιπέτεια του ιδεολογικού “Φύρερ” …Ηγεσία, η οποία θα επιλεγεί από τα όργανα του κόμματος με κριτήρια τέτοια, που δεν θα επιτρέπει στη Δικαιοσύνη να την συνδέσει με κανέναν τρόπο με τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται οι υπόλοιποι.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο “δρόμος” είναι ανοικτός για την “αντεπίθεση” του κόμματος. Χωρίς τα “βαρίδια” των κατηγορουμένων μπορεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη και να απαιτήσει την κρατική χρηματοδότηση. Η κρατική χρηματοδότηση είναι σε απευθείας αναλογία με τις ψήφους που έλαβε από τον λαό και δεν μπορεί να της την στερεί η “συμμορία” του δικομματισμού για όσο διάστημα χρηματοδοτείται και η ίδια. Η συμμορία, η οποία κατόρθωσε και έχει “φάει” 500 εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία ως επιδοτήσεις και άλλα 250 εκατομμύρια από “θαλασσοδάνεια”. Τόσα κατόρθωσαν και πήραν παρανόμως κατά κύριο λόγο από την πρώην κρατική ΑΤΕ …Την κρατική τράπεζα, την οποία βιάστηκαν να την ιδιωτικοποιήσουν πριν καταντήσουν και οι ίδιοι να διώκονται ως εγκληματίες.
Κοντά στο ένα δις ευρώ μάς έχουν κοστίσει τα “κομματόσκυλα” και οι βαρβάτες “μερίδες” τους. Αυτή η συμμορία τώρα μας “πουλάει” πνεύμα και “οικονομία” για τα χρήματα της Χρυσής Αυγής. Οι πονηράδες του βουλιμικού συνταγματολόγου, όμως, δεν πρέπει να βρουν εφαρμογή …Του κουτοπόνηρου χοντρού, ο οποίος μετά από δεκαετίες πολιτικής καριέρας κατάλαβε ότι η Δημοκρατία δεν πρέπει να χρηματοδοτεί τους “εχθρούς” της, αλλά που ποτέ σε αυτά τα χρόνια δεν είδε ανάμεσα σε αυτούς τους εχθρούς το ΚΚΕ …Το ΚΚΕ, που —ακόμα και τώρα, που ο λαός υποφέρει— αρνείται πεισματικά κάθε έλεγχο των οικονομικών του. Γιατί θα μπορούσε να είναι η Χρυσή Αυγή εγκληματική συμμορία, εξαιτίας των υπόδικων στελεχών της και να μην είναι για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ τού καταδικασμένου Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη και του Τσουκάτου; …Πασοκτσίδες δεν είναι όλοι αυτοί;
Έγκλειστος στη φυλακή καταδικασμένος δεν είναι ο παρ’ ολίγον αρχηγός τού ΠΑΣΟΚ και παρ’ ολίγον Πρωθυπουργός της χώρας; Ένα κόμμα, το οποίο είχε έναν ιστορικό ηγέτη κατηγορούμενο για Πάμπερς και έναν επίδοξο διάδοχο φυλακισμένο για μίζες, δεν είναι πολύ χειρότερο από μια Χρυσή Αυγή των απλών υποδίκων; Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτός, ο οποίος περιφέρεται ανά τον κόσμο, φοβούμενος ειδικό δικαστήριο για την “κονόμα” του από το Μνημόνιο; Ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τώρα δεν περιμένει κι αυτός τη σειρά του για τα Ναυπηγεία; …Με εκβιασμούς και απειλές κατορθώνει και είναι ακόμα ελεύθερος.
Πιο φτηνή μας βγαίνει η εγκληματικότητα της Χρυσής Αυγής από αυτήν του ΠΑΣΟΚ …Πιο φτηνοί είναι οι “φασίστες” από τους “δημοκράτες” …Ψιλικατζήδες είναι οι χρυσαυγίτες μπροστά στους “σοσιαληστές” …Ο “νταβατζής” Λαγός δεν φτάνει ούτε για να κουβαλάει τα τσιγάρα του Τσοχατζόπουλου …Λέμε τίποτε περίεργο; Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε αναγκαία την αλλαγή της πολιτικής της. Η Χρυσή Αυγή με μια μεταβατική ηγεσία, η οποία δεν θα απειλείται, δεν θα εκβιάζεται και δεν θα εξευτελίζεται μέσα στη Βουλή, μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα που παίρνουν και όλοι οι υπόλοιποι για τους ίδιους λόγους.
Από εκεί και πέρα να προχωρήσει σε …μηνύσεις και αγωγές εναντίον όσων την συκοφάντησαν αυτόν τον καιρό …Απλά πράγματα …Να μας εξηγήσει ο Πρετεντέρης ή ο Τσίμας από πού προέκυπταν τα σχόλιά τους, τα οποία ήταν απολύτως εκ του πονηρού και δυσφημιστικά. Πώς, δηλαδή, εξαιτίας των κατηγοριών, οι οποίες αφορούσαν κάποια πέντε-δέκα ή ακόμα και εκατό άτομα, συμπέραναν ότι ένα κόμμα, το οποίο έχει πάρει στις εκλογές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, είναι μια κοινή εγκληματική οργάνωση; …Μόνοι τους το σκέφτηκαν αυτό ή τους βοήθησαν και κάποιοι άλλοι; Αν, δηλαδή, κάποιοι από την ΕΣΗΕΑ συλληφθούν για παιδοφιλία, μπορεί ο καθένας να δείχνει τον Πρετεντέρη ή τον Τσίμα σαν παιδόφιλους, επειδή είναι μέλη της;
Αυτό ακριβώς είναι το ερώτημα, στο οποίο όλοι αυτοί οι κρετίνοι της δημοσιογραφικής αλητείας θα κληθούν να απαντήσουν. Αν αποκαλούσαν “παιδεραστές” συλλήβδην όλους τους δημοσιογράφους, θα έκαναν μήνυση οι ίδιοι στους συκοφάντες ή όχι; …Βεβαίως και ναι …Αυτό λέμε κι εμείς …Την “δικαιούνται” τη μήνυσή τους. Μπορεί ο καθένας να ζητήσει και να πάρει τα βίντεο των δελτίων ειδήσεων του Μέγκα και να δει τι “τάιζαν” τον κόσμο οι Πρετεντέρηδες και οι Τσιμαίοι …Από εκεί και πέρα ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις …Τι θεαματικότητα έχει το δελτίο ειδήσεων του Μέγκα; …Τι μισθό παίρνει ο Πρετεντέρης από τον σταθμό; …700000 ευρώ; …Αγωγή με ανάλογες απαιτήσεις …Από δύο εκατομμυριάκια σε καθέναν από το “πάνελ” της αθλιότητας, για να προσέχουν την επόμενη φορά τι λένε.
Όλα αυτά τα απλά, που είμαστε βέβαιοι ότι ακόμα και ο πιο άσχετος αναγνώστης μέσα σε λίγες γραμμές μπορεί να τα καταλάβει, δεν τα κατανοεί η καθ’ ύλην αρμόδια για την υπεράσπιση του νόμου …Η Δικαιοσύνη, που θυμώνει όταν την αμφισβητούν …Η Δικαιοσύνη, που οργίζεται όταν την κρίνουν …Η Δικαιοσύνη, που πολλές φορές έχει πιαστεί να θέλει να εκδικηθεί όποιους την καταγγέλλουν …Όταν αυτοί δεν δηλώνουν το τετριμμένον: “έχουμε εμπιστοσύνη  εις την Ελληνικήν Δικαιοσύνην”. Αυτή η “αξιοπρεπής” Δικαιοσύνη κινδυνεύει να εξευτελιστεί, εάν κάποιος σοβαρός νομικός αναλάβει την υπεράσπιση τής Χρυσής Αυγής …Κινδυνεύει να εξευτελιστεί, εάν πάνε την υπόθεση στα διεθνή δικαστήρια.
Μέχρι τότε, απλά θα γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όταν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, θα αναγκαστείς να καταπίνεις και τις “καμήλες”. Πρόσφατα άφησε τον συνδικαλιστή πρώην Δικαστή, που τώρα παριστάνει τον Υπουργό Δικαιοσύνης, να την εξευτελίσει, “υποσχόμενος” στους διωκόμενους “δίκαιη δίκη” …Την εξευτέλισε ένας γλείφτης παλαιάς κοπής, που για το μόνο που μπορεί να μας εγγυηθεί με την κυβερνητική του παρουσία είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφυδατωθεί ο κώλος του Σαμαρά …Την εξευτέλισε ένας δικός της άνθρωπος, που είναι πλέον φανερός ο λόγος που επιλέχθηκε τη δεδομένη στιγμή για το Υπουργείο.
…Ένα κομματόσκυλο, που, όσο περνά ο καιρός, συνειδητοποιούμε πως όχι απλά δεν σέβεται τη Δικαιοσύνη, αλλά στην κυριολεξία δεν γνωρίζει τι είναι Δικαιοσύνη …Μιλάμε για “μπακάλη” …Μιλάμε για παντελή άγνοια της φύσεως της νομικής επιστήμης. Ασχολούμενος με τη λογιστική και τα επιδόματα του κλάδου του, “ξέχασε” και τα στοιχειώδη …Ασχολήθηκε με τους τόκους και ξέχασε τους νόμους …Ο άνθρωπος είναι ένας βλάκας και μισός …Ύφος θεού, μυαλό χαρτόνι …Αξέχαστη ήταν η δήλωσή του για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας και τον περιορισμό τής ελευθερίας του βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση.
Αποτυχημένος δηλαδή καί ως πρώην δικαστικός, που δεν ξέρει να “διαβάζει” το Σύνταγμα και επίσης αποτυχημένος καί σαν πολιτικός, που δεν ξέρει τι του “δίνει” το Σύνταγμα …Όπου και να τον βάλεις, το ίδιο μειωμένης αντίληψης είναι και το ίδιο πρόθυμος να “γλύψει” και να “εξυπηρετήσει” αφεντικά. Όσες φορές αποφάνθηκε —ως “ειδικός”— για θέματα νόμου και δικαιοσύνης, κάποιοι τραβούσαν τα μαλλιά τους …Και όμως, αυτός ο άνθρωπος δίκαζε …και υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι εμπιστεύονταν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους στην κρίση του.
Αυτή η Δικαιοσύνη, η οποία υποτίθεται αποφασίζει με μοναδικό γνώμονα τον ΝΟΜΟ —και είναι αρμόδια για τις τιμωρίες των εγκληματιών—, επέτρεψε στον Πρωθυπουργό να ευχαριστήσει δημόσια τον Δένδια, επειδή του “έδωσε” προφυλακίσεις …Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα …Κανένας δεν σέβεται κανένα πρόσχημα, γιατί δεν γνωρίζουν τίποτε απολύτως περί της λειτουργίας των κυρίαρχων Εξουσιών …Είναι όλοι τους άσχετοι και δεν ξέρουν πού να σταματήσουν την ξεφτίλα …Όλοι τους …Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο …Από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν ξέρει τι λέει δημοσίως, μέχρι τον τελευταίο δικαστή, ο οποίος δεν αντέδρασε.
Το πώς και το γιατί ένα στέλεχος της Εκτελεστικής Εξουσίας μπορεί να “εξασφαλίσει” “δίκαιη” δίκη —που αποτελεί καθήκον της Δικαστικής Εξουσίας—, δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε. Το πώς και το γιατί ένα άλλο στέλεχος της Εκτελεστικής Εξουσίας μπορεί να “εξασφαλίσει” προφυλακίσεις —που αποτελούν αρμοδιότητα της Δικαστικής Εξουσίας— δεν μπορέσαμε να το καταλάβουμε …Δεν το καταλάβαμε εμείς και προφανώς δεν το κατάλαβε και κανένας άλλος, εφόσον κανένας δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις ηλιθιότητές του και τις προσβολές του εις βάρος της Δικαιοσύνης …Προφανώς η “περήφανη” Δικαιοσύνη μπορεί και ανέχεται τέτοιες προσβολές από την Εκτελεστική Εξουσία, η οποία —ως γνωστόν— βαστά το “ταμείο” και άρα μοιράζει επιδόματα, εφάπαξ και αυξήσεις.
Αυτή η εξαρτημένη Δικαιοσύνη δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει παιχνίδια εις βάρος του λαού και της δημοκρατικής λειτουργίας. Τα ίδια παιχνίδια “παίζει” κάθε φορά, που το σύστημα των δωσίλογων πρέπει να αλλάξει τον σχεδιασμό του και ο λαός πρέπει να αποπροσανατολιστεί. Τα ίδια παιχνίδια παίζει κάθε φορά που αυτό βολεύει τους ξένους “νταβατζήδες” και τους ντόπιους χαφιέδες, που μας κυβερνούν. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για “στάμνα”, η οποία έχει πάει ήδη πολλές φορές στη “βρύση” …Μία “στάμνα” των βδελυγμάτων που φορτώνει κάθε φορά που πάει στη “βρύση” των σκοπιμοτήτων …Αυτή η “στάμνα” είναι που πρέπει να “σπάσει”, για να σωθεί η ελληνική κοινωνία.
Η ίδια Δικαιοσύνη ήταν αυτή, η οποία “έπαιξε” το παιχνίδι των ιμπεριαλιστών στο “βρόμικο” ’89. Τότε, για παράδειγμα, δεν διέκρινε κοινή εγκληματική οργάνωση, παρ’ όλο που ήταν Πασόκοι όλοι οι κατηγορούμενοι. Τότε “είδε” πολιτικά το θέμα και αναρμόδια να επιβάλει “τιμωρίες”. Δεν τόλμησε ούτε καν να συλλάβει τον κύριο κατηγορούμενο, που ήταν ο άντρας της Μιμής. Με τα δικά της παιχνίδια έγινε ο Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και στην πραγματικότητα άλλαξε ο πολιτικός και οικονομικός σχεδιασμός της χώρας, που μας οδήγησε στη σημερινή αθλιότητα.
Τότε ξεκίνησε η διαπλοκή μεταξύ Εξουσίας και ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος. Σε αυτό βοήθησε η “στημένη” Δικαιοσύνη με εκείνη την υπόθεση …Έκανε στην κυριολεξία τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, που εκείνη την εποχή έδειχνε καμένο “χαρτί” …Μόνος του έτρεχε —με αντίπαλο υπόδικο— και μετά βίας έκανε κυβέρνηση. Αυτή άνοιξε ένα θέμα ταμπού για την ελληνική κοινωνία εκείνη την εποχή. Αυτή μας “έδειξε” ποια ήταν η “κακή” τραπεζική λειτουργία, για να καταλάβουμε εμμέσως την “καλή”. Σαν τα οικόπεδα, που, χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, παραδίδονται στους νέους ιδιοκτήτες με δικαστικές αποφάσεις.
Εκμεταλλεύτηκαν τα πάθη τού δικομματισμού και τη δημοτικότητα του Παπανδρέου, για να αποενοχοποιήσουν την πρωτοφανή για τα δεδομένα της εποχής “Διαπλοκή” και στη συνέχεια την “έχτισαν”, για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο να έχουμε χρεωθεί ως λαός τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών και να μην αντιδρά κανένας. Αυτός ήταν ο στόχος εκείνης της δίκης. Ευτέλισαν την έννοια του “Ειδικού Δικαστηρίου”, ώστε να μην φοβάται ο πολιτικός κόσμος να διαφθαρεί στο “τσουνάμι” των ιδιωτικοποιήσεων που θα ακολουθούσε. Ποτέ —και πουθενά στον κόσμο— δεν πρόσβαλαν τη Δικαιοσύνη με αυτόν τον χυδαίο τρόπο. Ποτέ δεν προσήλθαν ανώτατοι δικαστικοί να δικάσουν και ο απών κατηγορούμενος να τους εμπαίζει από το σπίτι του. Αυτό κατάφερε ο Παπανδρέου με τη βοήθεια —όπως μαρτυρεί ο Κόκκινος— του Μητσοτάκη.
Με τον τρόπο αυτόν πολιτικοποίησαν το κοινό έγκλημα, προκειμένου να ενθαρρύνουν τους κλέφτες να ρημάξουν τα πάντα …Προκειμένου να φωνάξουν οι αξιωματούχοι τους Χριστοφοράκους στα γραφεία τους, χωρίς να φοβούνται …Να ανοίγουν οι “βαλίτσες” της Siemens και να μην φοβούνται οι πολιτικοί τα “δωράκια”. Η Δικαιοσύνη απλά δήλωσε “παρόν” και αναρμόδια να κρίνει και να τιμωρήσει τη διαφθορά των πολιτικών και αυτό άνοιξε τον “ασκό” του Αιόλου.
Με μια Δικαιοσύνη απονευρωμένη και απαξιωμένη, ήταν θέμα χρόνου η “έκρηξη” της διαφθοράς. Ήταν θέμα χρόνου ο Βενιζέλος αυτό το “δώρο” να το “πακετάρει” στον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Εφόσον η Δικαιοσύνη δεν ήθελε να δικάζει και να τιμωρεί διεφθαρμένους πολιτικούς, ποιος ο λόγος να εκτίθεται κάθε λίγο και λιγάκι; Η Βουλή έπαιρνε την ευθύνη για το κοινό έγκλημα των πολιτικών και ανά δύο κοινοβουλευτικές περιόδους γινόταν reset …και ούτε γάτα ούτε ζημιά….Όλοι “καθαροί”, εφόσον κανένας δεν μπορούσε να βγάλει “άπλυτα” …Δεν υπήρχαν “άπλυτα”. Εκ του νόμου δεν τα “έβλεπες”, ακόμα κι αν στα έτριβαν στη “μούρη”.
Ο Τσοχατζόπουλος γι’ αυτόν τον λόγο έβγαζε “γλώσσα” …Θεωρούσε τα εγκλήματά του παραγεγραμμένα και ως μη-γενόμενα. Η Δικαιοσύνη, ακόμα και με όλα τα στοιχεία στη διάθεσή της, δεν μπορούσε να τον δικάσει. Η σημερινή καταδίκη του ήρθε εξαιτίας ενός άσχετου νόμου, ο οποίος έχει σχέση με τους νόμους τύπου patriot των ΗΠΑ …Εξαιτίας του νόμου περί “ξεπλύματος” χρήματος …Ενός υποχρεωτικού νόμου, ο οποίος υπάρχει εξαιτίας των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας και όχι εξαιτίας της διάθεσης των δικαστικών αρχών να τιμωρήσουν το έγκλημα. Αυτά όλα τα “ωραία” για τους διεφθαρμένους τα εξασφάλισε το “Ειδικό Δικαστήριο” τού Παπανδρέου.
Μετέτρεψαν σε “καρικατούρα” μια πολιτική δίκη, για να μπορούν στη συνέχεια να εκμεταλλεύονται τις παράπλευρες συνέπειές της …Για να επικαλούνται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί τη φαιδρότητα και την αναποτελεσματικότητά της κάθε φορά που κάποιοι θα τους απειλούσαν με τέτοιες δίκες. “Γελοίο πολιτικό θέατρο” έχει αποκαλέσει ένα Δικαστήριο Ανώτατων Δικαστικών ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος δεν καταδεχόταν να παραστεί σε αυτό, παρ’ όλο που ήταν κατηγορούμενος. Συμμετείχαν σε ένα “θέατρο” Ανώτατοι Δικαστικοί και ο κατηγορούμενος “απουσίαζε” …Αυτή ήταν η “αξία” της Δίκης …Μετά έγινε “καραμέλα” στα χείλη των διεφθαρμένων το περί ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής.
Όλοι παρίσταναν τους “Παπανδρέου”, οι οποίοι θα πολιτικοποιούσαν το έγκλημα με μια Δικαιοσύνη, η οποία τους είχε δώσει αυτό το δικαίωμα. Μας απειλούσαν οι διεφθαρμένοι με “μακελειά” και “εμφυλίους”, αν τους στέλναμε στη Δικαιοσύνη …Εξαιτίας εκείνης της δίκης μας “απείλησε” και ο άθλιος Λοβέρδος με “μακελειό”, αν πειράξουμε τον Γιωργάκη για το Μνημόνιο. Με τον τρόπο αυτόν γκρεμίστηκε ένα “ταμπού” της μεταπολεμικής περιόδου και άνοιξαν διάπλατα οι “δρόμοι” για τα “δωράκια”, που έκαναν στους εαυτούς τους οι Παπανδρέου, οι Μαντέληδες και τα άλλα τα “παιδιά”.
Με εκείνη τη δίκη η Δικαιοσύνη υποτάχθηκε στη Δικαστική εξουσία της Βουλής και άρα στην Εκτελεστική Εξουσία, που ελέγχει τη Βουλή. Αποδέχθηκε το γεγονός ότι εντός της ελληνικής επικράτειας υπάρχουν “εκλεκτοί” και κοινοί “θνητοί”. Δέχθηκε —χωρίς την παραμικρή αντίδραση— ότι οι λειτουργοί της πρέπει να σταματούν κάθε έρευνα μόλις αυτή “αγγίζει” πολιτικό πρόσωπο. Αυτή, η οποία έχει καθήκον να προστατεύει το Σύνταγμα και τους νόμους, δέχθηκε να μετατρέψει το Σύνταγμα της ισονομίας και της ισοπολιτείας σε μια “πατσαβούρα”, που δεν έχει καμία αξία.
Από εκεί και πέρα ήταν προδιαγεγραμμένη η μοίρα ενός λαού, ο οποίος έχει τέτοιους δικαστικούς και τέτοια Δικαιοσύνη. Οι πολιτικοί θα μπορούσαν να κλέβουν όσο ήθελαν, εφόσον μόνοι τους θα έκριναν τους εαυτούς τους και τους ομοίους τους …Οι Μαντέληδες θα έκλεβαν και οι Τσοχατζόπουλοι θα αποφάσιζαν αν θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Πώς είχε πει ο “μέγας” συνταγματολόγος Βενιζέλος, όταν άρχισε να κατηγορείται ο Τσοχατζόπουλος; …”επί μήνες προσβλήθηκε και διασύρθηκε ΑΔΙΚΩΣ”. Όλα αυτά έχουν το κόστος τους για τον λαό …Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουμε στο Μνημόνιο της χρεοκοπίας των δισεκατομμυριούχων πολιτικών.
Η ίδια Δικαιοσύνη έπαιξε και πάλι το παιχνίδι των ιμπεριαλιστών στο θέμα της 17 Νοέμβρη. Η εξουσία, η οποία μονίμως στελεχώνεται με “Αθανασίου”, επανέλαβε τον κακό της εαυτό. Παραβιάζοντας και πάλι κάθε έννοια νομιμότητας, αποφάσισε να “δικάσει” μόνη της τους τρομοκράτες και όχι να δικάσει ο “λαός”, μέσω ενός μικτού ορκωτού δικαστηρίου, όπως προβλέπει ο νόμος για τα πολιτικά εγκλήματα. Η επιλεκτική “μυωπία” της λειτούργησε και πάλι. Και τότε —όπως και τώρα με τη Χρυσή Αυγή— η “ανοικτομάτα” Δικαιοσύνη διέκρινε πίσω από τα ιδεολογικά “νέφη” μια κοινή “εγκληματική” οργάνωση.
Σαν κοινοί εγκληματίες δικάστηκαν τα μέλη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία στην κυριολεξία “διαμόρφωνε” την πολιτική ατζέντα στα τριάντα χρόνια της δράσης της …”Προφανώς” η 17 Νοέμβρη έβαζε βόμβες, για να κλέβει περίπτερα …Μάλλον ανακάλυψαν ότι τον Μπακογιάννη τον σκότωσαν, για να του πάρουν το ρολόι και το μπουφάν …Μάλλον ανακάλυψαν ότι τον Σόντερς τον σκότωσαν στα φανάρια της Κηφισίας, επειδή δεν τους άφησε να πλύνουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του. Ως εκ τούτου, η Δικαστική Εξουσία αποφάσισε και δίκασε μόνη της τους “κοινούς” εγκληματίες και οι διαπιστώσεις της ακόμα φέρνουν γέλιο …”Έκλεισε” την υπόθεση της μεγαλύτερης, φονικότερης και μακροβιότερης τρομοκρατικής οργάνωσης, κλείνοντας στη φυλακή μερικά άτομα, τα οποία δεν ταίριαζαν σε καμία “προδιαγραφή”.
Τα εγκλήματα της οργάνωσης, τα οποία διακρίνονταν πάντα για τη στρατιωτική τους ακρίβεια και τη χειρουργική τους αποτελεσματικότητα, τα “χρέωσαν” σε έναν χοντρό πλατύποδα, ο οποίος δεν είναι αξιόπιστος ούτε για να φέρει εγκαίρως τσιγάρα από το περίπτερο. Όλα τα εγκλήματα σχεδόν τα χρέωσαν σ’ αυτόν, εφόσον οι περισσότεροι συγκατηγορούμενοί του ήταν μικρά παιδιά στην “ακμή” της οργάνωσης. Αγράμματοι —σε σημείο αναλφαβητισμού— καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα της πλέον “μορφωμένης” οργάνωσης, η οποία σκότωνε για ιδεολογικούς “λόγους”. Άνθρωποι, χωρίς καμία πολιτική “κατάρτιση”, χρεώθηκαν επιλογές μιας οργάνωσης, η οποία με τη βία επέβαλε την πολιτική “ατζέντα” ολόκληρων δεκαετιών …Ένας Γιωτόπουλος ταίριαζε μόνον στην ηλικία και σε τίποτε άλλο …Ο Γιωτόπουλος μόνος του τα “ήξερε” ΟΛΑ και ο Ξηρός μόνος του τα “έκανε” ΟΛΑ …Αυτό αποφάνθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Γιατί το έκαναν αυτό; …Γιατί αυτό εξυπηρετούσε τα “αφεντικά” της Δικαιοσύνης εκείνον τον καιρό. …Γιατί μαζί με τους “Ξηρούς” ήθελαν να “κάψουν” και τους “Χλωρούς”, που ήταν ο υπόλοιπος ελληνικός λαός …Γιατί έπρεπε η τρομοκρατία να μπει στην καθημερινή ζωή των πολιτών και δεν υπήρχε καλύτερη πρόφαση από την 17 Νοέμβρη και το καθημερινό “σήριαλ” των “κατορθωμάτων” της. Έπρεπε τα ακριβοπληρωμένα “παπαγαλάκια” των καναλιών, που εκείνη την εποχή έπαιρναν τα “θαλασσοδάνεια”, να γεμίζουν καθημερινά τα σπίτια με “συνομωσίες”, “βόμβες”, “ανύποπτα θύματα”, “ακρωτηριασμένους πολίτες” και ανελέητους τρομοκράτες. Οι προμηθευτές —και σημερινοί “δανειστές” μας— έπρεπε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και αυτό το “καθήκον” το ανέλαβε η Δικαιοσύνη με τη βοήθεια και πάλι των …Πρετεντέρηδων και των Τσιμαίων.
Υποχρεωτικά έπρεπε να το κάνουν αυτό, γιατί κάποιος έπρεπε να “απασχολεί” τον κόσμο. Τότε γινόταν το “πλιάτσικο” των Ολυμπιακών Αγώνων. Τότε γινόταν οι αναθέσεις των μεγάλων έργων. Τότε γινόταν οι προμήθειες εξοπλισμών. Τότε ήταν Πρωθυπουργός ο Σημίτης και κυβερνούσε με τους “συμβούλους” τής Goldman Sachs. Τότε ήταν Υπουργός Πολιτισμού ο Βαγγέλης Βενιζέλος και μοίραζε τα έργα με τη μέθοδο του “επείγοντος”. Τότε ο Χριστοφοράκος διέφθειρε όποιον μιλούσε ελληνικά μέσα στα γραφεία προμηθειών του ελληνικού δημοσίου. Τότε μας πουλούσαν τα περίφημα συστήματα, τα οποία θα απέτρεπαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη μεγάλη γιορτή της Ελλάδας.
…Τζάμπα ήταν το πήγαινε-έλα της γυναίκας του Σόντερς; …Τότε που δυσφημούσε την Ελλάδα, επειδή δεν “προστάτευσε” τον άντρα της; …Τζάμπα κατηγορούσε την Ελλάδα, που δεν διέθετε τα κατάλληλα τεχνολογικά “μέσα” για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας; …Ποιοι της πλήρωναν τα εισιτήρια, για να πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα; …Αυτοί, οι οποίοι είχαν να πουλήσουν κάτι στην Ελλάδα …Στην Ελλάδα, η οποία ένοιωθε “τύψεις”, επειδή δεν έσωσε τον Σόντερς.
Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Βρετανοί άνοιξαν τις αποθήκες τους και μας μοσχοπούλησαν ό,τι “σαβούρα” είχαν και δεν είχαν. Εξαιτίας του Σόντερς Βρετανοί εγκαταστάθηκαν στα αρχηγεία των διωκτικών αρχών και μας υποδείκνυαν τις αγορές μας. Νοικιάζαμε συστήματα ασφαλείας ακριβότερα απ’ ό,τι άλλοι τα αγόραζαν. Τότε ήταν που οι γυναίκες των “αγωνιστών” φορούσαν τις γούνες τους και έβλεπαν τον “λαουτζίκο” σαν απειλή. Τότε ήταν που η γυναίκα του διευθυντή της εφημερίδας, που “προτιμούσε” η 17 Νοέμβρη, είχε γίνει προμηθεύτρια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Τώρα η ίδια αυτή “στάμνα” της ανομίας ξαναπάει στη “βρύση” των σκοπιμοτήτων. Αφού τα “αγοράσαμε” όλα με τη βοήθειά της, τώρα έρχεται η ώρα των “δανειστών” να εξυπηρετηθούν απ’ αυτήν. Η αναξιόπιστη Ελληνική Δικαιοσύνη λαμβάνει εκ νέου μέρος στον εγκληματικό σχεδιασμό εις βάρος της χώρας …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος στηρίζεται στην “απονομιμοποίηση” της Χρυσής Αυγής. Γιατί είναι χρήσιμη αυτή η “απονομιμοποίηση” της Χρυσής Αυγής; …Γιατί η Ελλάδα έχει μπει στο στόχαστρο οικονομικών δολοφόνων και πρέπει αυτοί οι δολοφόνοι να εξασφαλίσουν “άλλοθι” πριν αντιδράσει ο λαός και αναζητήσει τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της παγκόσμιας κοινωνίας.
…Προκαταβολικό άλλοθι “κατασκευάζουν” σήμερα οι δολοφόνοι και οι λακέδες τους, προκειμένου να λεηλατήσουν την Ελλάδα. Δυσφημούν την Ελλάδα, προκειμένου αυτή να μην βρίσκει συμπαράσταση από πουθενά. Τα κτήνη συκοφαντούν έναν λαό, ο οποίος βοήθησε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου ο ίδιος στη δική του δύσκολη ώρα να μην έχει βοήθεια από κανέναν. Πρέπει ολόκληρος ο κόσμος να σχηματίσει την άποψη ότι οι Έλληνες τής σύγχρονης Ελλάδας είναι φασίστες …Να σχηματίσει την άποψη ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους προγόνους τους και είναι σκληροί φασίστες και ρατσιστές. Ποιος θα λυπηθεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Ποιος θα τολμήσει να υπερασπιστεί έναν λαό φασίστα και ρατσιστή; Θα τολμήσουν οι Έλληνες “φασίστες” να αρνηθούν να πληρώσουν τα χρέη τους; Θα αρνηθούν οι Έλληνες “φασίστες” να παραδώσουν τη δημόσια περιουσία τους στους “εκλεκτούς”; …Θα τους λιώσουν και θα απαλλάξουν και την ανθρωπότητα από τη “μιαρή” παρουσία τους.
Σε αυτό το “άλλοθι” τούς είναι χρήσιμη η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή “λερώνει” την εικόνα των σύγχρονων Ελλήνων. Αφού όμως τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή —θα έλεγε κάποιος— τότε γιατί την “διαλύουν”; Δεν υπάρχει αντίφαση σ’ αυτά τα οποία λέμε; …Όχι βέβαια …Την “διαλύουν”, για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη …Την “διαλύουν” φαινομενικά, γιατί “πήραν” από αυτήν εκείνο το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον. Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε.
Από εδώ και στο εξής το κέρδος θα τους το δίνει μόνον με την “παρανομία” της. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Με τη Χρυσή Αυγή θέλουν να παίξουν το παιχνίδι εκείνο, το οποίο έπαιζαν πριν από τον Εμφύλιο με το ΚΚΕ. Τους ηγέτες της θα τους τραβολογούνε στην Ασφάλεια, όπως έκαναν με τους Ζαχαριάδηδες, τους Σιάντους και τους άλλους. Γιατί; …Για να δημιουργούν εντυπώσεις …Για να παριστάνουν οι ίδιοι τους δημοκράτες “ήρωες” και να τρομάζουν τον λαό με φασιστικά “φαντάσματα”.
Αν γνωρίζει κάποιος το παιχνίδι, το οποίο έπαιξαν με τους χαφιέδες του ΚΚΕ, θα καταλάβει και τι παιχνίδι παίζεται σήμερα με τον Μιχαλολιάκο και τους άλλους …Τους “ήρωες” της “αντίστασης”. Το ΚΚΕ το έβγαλαν τότε στην “παρανομία”, όχι επειδή ήταν ισχυρό και το φοβούνταν —όπως νομίζουν κάποιοι—, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο …Επειδή ήταν αδύναμο και δεν τους εξυπηρετούσε …Το έβγαλαν στην “παρανομία” απλά και μόνον, για να μην υπάρχει μέθοδος “μέτρησής” του. Γιατί; …Για να το παρουσιάζουν όπως ήθελαν, όποτε τους βόλευε …Για να το παρουσιάζουν σαν απειλή για τη δημοκρατία και να βγαίνουν οι ατιμώρητοι δωσίλογοι σαν κομμουνιστοφάγοι και να παριστάνουν τους δημοκράτες …Για να παρουσιάζουν στη διεθνή κοινότητα τους Έλληνες σαν “κομμουνιστές”, που με την ακραία ιδεολογία τους απειλούσαν την ασφάλεια της Δύσης.
Αν το ΚΚΕ εμφανιζόταν αδύναμο, πώς θα έπαιρναν ρόλο “σωτήρα” οι παλιοί δωσίλογοι; Αν το ΚΚΕ εμφανιζόταν αδύναμο, πώς θα έμπαιναν οι “απελευθερωτές” της ηρωικής Ελλάδας ως δυνάμεις Κατοχής; Με αυτό το άλλοθι εισέβαλαν στην Ελλάδα οι σημερινοί δανειστές μας ως δυνάμεις Κατοχής, ενώ η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στους νικητές του πολέμου. Ιμπεριαλιστές και δωσίλογοι έπεισαν τους λαούς της Δύσης ότι έπρεπε να το κάνουν αυτό, γιατί η Ελλάδα ήταν “κρυπτοκομμουνιστική” και άρα “επικίνδυνη” …”Επικίνδυνη” για όλους και βέβαια και για τον εαυτό της …Την “έσωσαν” και την ίδια με την εισβολή τους.
Μιλάμε για ένα ακραίο παιχνίδι προπαγάνδας, το οποίο καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό στον αλληλοσπαραγμό και την καταστροφή. Εξαιτίας του μή-μετρήσιμου ΚΚΕ, οι Έλληνες εμφανίστηκαν σαν “κρυπτοκομμουνιστές” και κανένας δεν αντέδρασε με την εισβολή των δυτικών δυνάμεων μέσα σε μια σύμμαχο χώρα και τη μετέπειτα δρομολόγηση του Εμφυλίου. Αυτό τούς το επέτρεψε το “παράνομο” ΚΚΕ, το οποίο δεν συμμετείχε σε εκλογικές διαδικασίες και επέτρεπε στους άθλιους να παρουσιάζουν την Ελλάδα όπως ήθελαν.
Το ίδιο παιχνίδι επιχειρούν και σήμερα με τη Χρυσή Αυγή. Προκειμένου να εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως, πρέπει να την εμφανίσουν σαν “κρυπτοφασιστική”. Προκειμένου να την απειλούν με εισβολές και εμφυλίους, πρέπει να εμφανίσουν τον λαό της σαν φασίστα. Σε μια εποχή που η Γαλλία έχει 24% ακροδεξιούς, η νόμιμη Χρυσή Αυγή με το 6% δεν τους βολεύει …Δεν τους βολεύει με ένα ποσοστό, το οποίο είναι το ένα τρίτο του ποσοστού της “αγνής” Γαλλίας ή της “άμωμης” Φιλανδίας. Βγάζοντάς την στην παρανομία, έχουν ένα πεδίο προπαγάνδας ορθάνοιχτο. Δεν θα μετριέται το ποσοστό της, γιατί δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ό,τι θέλει θα λέει ο καθένας και τα “παπαγαλάκια” αυτά θα τα αναπαράγουν. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή της συκοφαντίας της Ελλάδας με νόμιμη τη Χρυσή Αυγή, αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να ακολουθήσει στον καιρό της “παρανομίας” της.
Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η “παράνομη” Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση …Ό,τι “πιάσει” …Ό,τι θα “μετράνε” για τους Ευρωπαίους, θα βάζουν κάτι παραπάνω στους Έλληνες …που είναι περισσότερο “φασίστες”. Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο “φασίστες” της Ευρώπης …Αυτοί, οι οποίοι “ανησυχούν” τους “ενάρετους” Ευρωπαίους …Αυτοί, οι οποίοι “τρομάζουν” μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.
Αυτή η χρήσιμη απονομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν γινόταν με πολιτικούς όρους, γιατί θα περιελάμβανε μέσα και το ΚΚΕ …και αυτό ήταν ανεπιθύμητο. Επιπλέον, ακόμα και “λουκέτο” να της έβαζαν, δεν θα έκαναν τίποτε, εφόσον δεν θα τους βόλευε στην προπαγάνδα που ήθελαν να παρουσιάσουν …Δεν θα τους βόλευε μια νέα “έκδοσή” της με νέο όνομα …έστω και με τους ίδιους οπαδούς …Θα έχαναν το “σενάριο” με τον τρόπο αυτόν. Τη Χρυσή Αυγή την ήθελαν “ζωντανή”, αλλά “παράνομη” …Την ήθελαν “διωκόμενη”, αλλά με “οπαδούς” …Την ήθελαν εκτός “εκλογικών” διαδικασιών, αλλά πάντα μέσα στις “δημοσκοπήσεις” …Να την “μετράνε” μόνοι τους όσο τους βολεύει και να μην “μετριέται” όσο πραγματικά είναι στις εκλογές.
Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για “μάσκες”. Τώρα θα πέσουν οι “μάσκες”, είτε το θέλουν οι “μασκοφόροι” είτε όχι. Τώρα θα φανεί τι ρόλο παίζει ο Μιχαλολιάκος. Χωρίς τη συνεργασία του δεν μπορεί να παιχτεί αυτό το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας. Πρέπει να τους βοηθήσει και ο ίδιος, για να έχουν κέρδη …Να καθίσει στη φυλακή ως “ηγέτης” της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, όπως έλεγε ο “Φύρερ” στις “δόξες” του …Αυτός, ο οποίος αισθάνεται μια “σιχασιά”, όταν μπαίνει στη Βουλή …Αυτός, που δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα.
 Τώρα θα δούμε πού “ακονίζονται” οι “ξιφολόγχες” …Δεν ξέρουμε αν ακονίζονται στα τσιμέντα των πεζοδρομίων, αλλά σίγουρα δεν ακονίζονται με δολάρια έξω από τις πρεσβείες. Για όσο διάστημα δέχεται να παραμένει έγκλειστος στις φυλακές ως αρχηγός της Χρυσής Αυγής, είναι ύποπτος για συνεργασία με την CIA και τους τοπικούς δωσίλογους. Για όσο διάστημα δεν επιτρέπει στο κόμμα να αμυνθεί με όλα τα νόμιμα μέσα, είναι ύποπτος συνομωσίας εις βάρος του κόμματος και εις βάρος των χιλιάδων πολιτών που το ψήφισαν. Για όσο διάστημα με την επιλογή του ταυτίζει το κόμμα με μια εγκληματική οργάνωση και εκθέτει τα μέλη και τους απλούς ψηφοφόρους, είναι ένας κοινός προδότης της εμπιστοσύνης που του έδειξαν …Μαζί του και όλοι οι “συναγωνιστές” του, οι οποίοι δεν παραιτούνται και παραμένουν στη Βουλή ως υπόδικοι.
Σε αυτό το αντεθνικό παιχνίδι της δυσφήμησης του ελληνικού λαού μέσω της Χρυσής Αυγής τούς βοήθησε η αναξιόπιστη Ελληνική Δικαιοσύνη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν αυτή, η οποία δρομολόγησε τη “φάμπρικα” για την παγκόσμια δυσφημιστική καμπάνια κατά της Ελλάδας. Αυτή έβγαλε “άπλυτα” και τα απέδωσε σε ένα πολιτικό κόμμα, ενώ είναι “άπλυτα”, τα οποία έπρεπε να αποδοθούν εκεί όπου ανήκαν και άρα στον υπόκοσμο. Στατιστικά να το πάρει κανείς, σε μια χώρα όπου “βασιλεύει” ο δικομματισμός, το μεγαλύτερο μέρος τού υπόκοσμου είναι είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ. Δεν έγινε ξαφνικά ο υπόκοσμος της χώρας χρυσαυγίτες και ούτε η Χρυσή Αυγή απέκτησε τον έλεγχο του υποκόσμου.
Δεν έγινε τίποτε απ΄ όλα όσα μας έκαναν ρεζίλι στο εξωτερικό και έδωσαν την ευκαιρία στους εχθρούς της Ελλάδας να την δυσφημίσουν …Να την εμφανίσουν σαν κοινωνία φασιστών και εγκληματιών τη στιγμή που τα ποσοστά των φασιστών στην Ελλάδα είναι από τα χαμηλότερα της Ευρώπης και η εγκληματικότητα μιας ασήμαντης Χρυσής Αυγής εξίσου ασήμαντη. Αυτήν την ευκαιρία τους την έδωσε η Δικαιοσύνη …Η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία δεν σεβάστηκε τον νόμο και άρα και τον ρόλο της. Έκανε για ακόμα μία φορά αυτό, το οποίο απαγορεύεται δια ροπάλου …”Έπαιξε” πολιτικά παιχνίδια εις βάρος ανταγωνιστών και αντιπάλων των “αφεντικών της.
Έπρεπε για μία ακόμα φορά να “ξεχάσει” τα καθήκοντά της και να τους εξυπηρετήσει …Να βρει τρόπο να “παρουσιάσει” με ψευδονομικίστικα κόλπα μια πολιτική οργάνωση σαν “εγκληματική” …Να επαναλάβει τον εαυτό της — με λίγα λόγια. Όπως έκλεισε στη φυλακή μια “τρομοκρατική” οργάνωση, όπως η 17 Νοέμβρη, χωρίς να έχει τα απαραίτητα στοιχεία, έτσι θα έκανε και με την “πολιτική” οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Θα τους συλλάμβανε σαν κοινούς εγκληματίες, γιατί αυτό βόλευε την ποινική διαχείριση της υπόθεσης …Ένας φόνος, μερικά μπλουζάκια χωρίς τιμολόγια, κάποιοι σπασμένοι πάγκοι …και έτοιμο το “κατηγορητήριο” …Το γνωστό “κόλπο” …Η μόνιμη “παλινδρόμηση” της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Όταν θέλει οπωσδήποτε να κλείσει κάποιους φυλακή —ακόμα και χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία— ποινικοποιεί το Πολιτικό Έγκλημα. Όταν θέλει κάποιους δικούς της ανθρώπους να τους απαλλάξει από την τιμωρία πολιτικοποιεί το Κοινό Έγκλημα. Στην περίπτωση του Ανδρέα Παπανδρέου πολιτικοποίησε το έγκλημα μιας σπείρας κακοποιών, που έκανε “δωράκια” στον εαυτό της, επειδή ο “κάπο” έπεσε θύμα γεροντοκαψούρας. Το πολιτικοποίησε, γιατί διαφορετικά δεν μπορούσε να τους απαλλάξει. Στην περίπτωση της 17 Νοέμβρη ποινικοποίησε ένα πολιτικό έγκλημα, γιατί ήθελε σίγουρες καταδίκες, αλλά χωρίς να βρεθεί σε θέση να συζητά για τα “αίτια” που οδήγησαν στην “έκρηξη” της τρομοκρατίας. Το ποινικοποίησε, γιατί με τον τρόπο αυτόν μπορούσε να τους καταδικάσει, χωρίς να βρεθεί αντιμέτωπο με ανεπιθύμητες αποκαλύψεις, οι οποίες αφορούν τις σχέσεις κράτους και παρακράτους.
Τώρα επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα. Ποινικοποιεί τη δράση της Χρυσής Αυγής, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη χρήσιμη προφυλάκιση τού Μιχαλολιάκου, αποφεύγοντας να ανοίξει την “κουβέντα” για το Μνημόνιο και τα μνημονιακά κόμματα. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να προφυλακισθεί ο Μιχαλολιάκος, προκειμένου το “κοινό” έγκλημα να τους δώσει πολιτικό “κέρδος” χωρίς κόστος. Αν τον καταδίωκε για πολιτικό έγκλημα, θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και για το ΚΚΕ και αυτό ήταν ανεπιθύμητο …Στην ίδια “μπουζού” θα έπρεπε να είναι με την “κολεγιομάνα” Παπαρήγα και τον “ταβερνιάρη” Κουτσούμπα. Αυτό όμως δεν μπορούσε να το “αντέξει” το σύστημα και επιλέχθηκε η λύση των “μαστροπών”. Οι χρυσαυγίτες δεν ήταν επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία, αλλά έδιναν σε Πακιστανούς μπλουζάκια να τα πουλάνε …και αυτό δεν το “ανέχεται” η Δημοκρατία.
…Όλα τα άλλα είναι τα ίδια …Οι ίδιοι “παπαγάλοι” της δημοσιογραφίας, οι οποίοι είχαν αναλάβει να μας πείσουν για το πόσο κοινοί κακοποιοί ήταν οι Ξηροί, οι Κουφοντίνες και οι Γιωτόπουλοι, είναι οι ίδιοι που σήμερα μας λένε ότι οι χρυσαυγίτες είναι νταβατζήδες, κλεπταποδόχοι και μαυραγορίτες …Οι ίδιοι, που —με δάκρυα στα μάτια— προσπαθούσαν να μας πείσουν πως είναι άδικο για έναν “τιμονιέρη” —σαν τον Παπανδρέου— να τον κατηγορούμε για πάμπερς και λεφτά, σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο πολιτικός Μηχαλολιάκος πήγε στη Βουλή όχι για πολιτικούς λόγους, αλλά για να αυξήσει τα ποσοστά του από τα μπλουζάκια που πουλάνε οι Πακιστανοί.
Αν αυτοί οι ψεύτες και οι καραγκιόζηδες, οι οποίοι κονομάνε από τα “θαλασσοδάνεια” που παίρνουν οι καναλάρχες εργοδότες τους, δεν συνθέτουν “εγκληματική οργάνωση”, τότε ποιοι θα μπορούσαν να συνθέσουν. Αν δηλαδή στο μέλλον κάποια “καθαρή” δικαστική εξουσία θα αναζητήσει “Εγκληματική Οργάνωση” στην Ελλάδα, γνωρίζουμε πού πρέπει να την αναζητήσει. Μέλη αυτής της Οργάνωσης είναι οι κομματάρχες που μας κυβερνούν, οι τραπεζίτες που μας κλέβουν, οι εκδότες που μας “δουλεύουν” και οι δικαστές που τους νομιμοποιούν. Απλά, όπως όλες οι συμμορίες, έχουν κι αυτοί τους Πρετεντέρηδες και τους Τσιμαίους, για να παριστάνουν τους “τσιλιαδόρους”.
Αυτή είναι μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση, που γνώρισε ο τόπος …Οι δέκα οικογένειες, που λυμαίνονται τα πάντα και οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί, που τους εξυπηρετούν …Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Λαμπράκηδες, Λάτσηδες, Καραμανλήδες, Μπενάκηδες, Πικραμένοι και Σία …και όλο το κακό συναπάντημα, που έγιναν Μεγιστάνες, Τραπεζίτες, Εκδότες, Αρεοπαγίτες, Βουλευτές και Υπουργοί εξαιτίας τους …Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμμορία, που γνώρισε ο τόπος…
…Η συμμορία, η οποία δημιουργήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα …Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Εμμανουήλ Μπενάκης, ο Δημήτρης Λαμπράκης και ο Γεώργιος Παπανδρέου …Αυτοί κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό, για περισσότερο από έναν αιώνα …Αυτοί πρόδωσαν τον ελληνικό λαό σε όλους τους ξένους επίδοξους κατακτητές …Δικοί τους άνθρωποι ήταν οι δωσίλογοι Χριστοφοράκοι και Πικραμένοι …Δικοί τους δικαστές ήταν εκείνοι, οι οποίοι δεν τιμώρησαν ποτέ τον Γύπαρη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Ίωνα Δραγούμη …Δικοί τους δικαστές ήταν εκείνοι, οι οποίοι δεν δίκαζαν απλά, αλλά τρομοκρατούσαν με δίκες τους Έλληνες για λογαριασμό τού Βενιζέλου, του Χίτλερ, του Γλύξμπουρκ, του Παπαδόπουλου …και ποτέ δεν τιμωρήθηκαν …Δικά τους παιδιά είναι αυτοί, οι οποίοι μας οδήγησαν στα Μνημόνια, για να ξανακονομήσουν …Όπως έκαναν και οι γονείς τους.
Δεν είναι τυχαίο που οι Παπανδρέου, οι Λαμπράκηδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Πικραμένοι, οι Σαμαράδες και οι Χριστοφοράκοι είναι οι πρωταγωνιστές τής σημερινής αθλιότητας. Είναι οι πρωταγωνιστές κάθε αθλιότητας, εφόσον έχουν εξασφαλισμένη την ατιμωρησία τους. Όπως τα μήλα πέφτουν κάτω από τις μηλιές, έτσι και τα σκουπίδια πέφτουν κάτω από τους σκουπιδοτενεκέδες. Πιστεύει κανένας ότι φοβήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Siemens και πιάστηκε με το τηλεφωνικό κέντρο στον “ώμο”; …Ποτέ —και κανένας— δεν μπορεί να απειλήσει τις οικογένειες των “κάπο”.
…Αυτή είναι η μεγαλύτερη Εγκληματική Οργάνωση, που γνώρισε ο τόπος …Πραγματική Εγκληματική Οργάνωση και όχι ποιητική “αδεία”. Υπάρχουν όλα τα δεδομένα, για να κατηγορηθούν και βεβαίως να δικαστούν ως τέτοιοι. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία, που αναζητούν οι ανακριτικές αρχές, όταν προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες περί οργανωμένων συμμοριών και τις οποίες δεν βρίσκουν, για παράδειγμα, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Όλα αυτά τα άτομα έχουν συμμετοχή στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού και ταυτόχρονα τους συνδέουν χρήματα μεταξύ τους. Είχαν κέρδος από την προδοσία τους και αυτό τους “δένει” σε μία κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης.
Οι Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και Σαμαράδες είναι αυτοί, οι οποίοι μας έβαλαν στο Μνημόνιο. Εξαιτίας του δικού τους Μνημονίου οι “κολλητοί” τους τραπεζίτες πήραν πάνω από 200 δις, τα οποία τα “χρέωσαν” στον λαό. Εξαιτίας του δικού τους Μνημονίου οι εκδότες του ΔΟΛ και καναλάρχες του Μέγκα κλπ. εξακολουθούν να παίρνουν από αυτούς τους τραπεζίτες “θαλασσοδάνεια”. Οι υπάλληλοι αυτών των εκδοτών είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν “πλύση” εγκεφάλου στον λαό, προκειμένου αυτός να μην αντιδρά στις λεηλασίες όλων των παραπάνω.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία, τα οποία συνδέουν την κορυφή με τη βάση της συμμορίας …Υπάρχει το κίνητρο, υπάρχουν οι αποδείξεις της συλλογικής εγκληματικής δράσης των μελών της και υπάρχουν κλοπιμαία, τα οποία μοιράζονται μεταξύ τους. Από τον Πρωθυπουργό Σαμαρά και μέσα από μια “θάλασσα” δισεκατομμυρίων, που μοιράζει στους συνενόχους του, φτάνουμε στα 700 χιλιάρικα που παίρνει ο Πρετεντέρης, για να τον “θαυμάζει” για τις διαπραγματεύσεις του. Ο Τσίμας, δηλαδή, που παίρνει 450 χιλιάρικα, ανήκει στην ίδια “οργάνωση” με τους τραπεζίτες, οι οποίοι “δάνεισαν” στο Μέγκα χωρίς εγγυήσεις εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Η Τρέμη, που παίρνει επίσης 450 χιλιάρικα, ανήκει στην ίδια “συμμορία” με τους “μαικήνες” του Μεγάρου, οι οποίοι ωρύονται όταν ο λαός αντιδρά κάθε φορά που του στέλνουν τον “λογαριασμό” για τα δημοσία δαπάνη “μεγαλοπιάσματά” τους.
Τι λένε οι εισαγγελείς για όλα αυτά; …Τίποτε απολύτως. Αυτοί είναι σκληροί όταν κυνηγάνε τους ταπεινούς χρυσαυγίτες …Τους “κάπο”, οι οποίοι κλέβουν τα “χρυσά αυγά” δεν τολμάνε ούτε στα μάτια να τους κοιτάξουν …Πώς θα τους ζητήσουν μετά προαγωγή ή αυξήσεις; Γι’ αυτό κάνουν όλοι τα κορόιδα. Εμείς δεν λέμε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές οργανώσεις …Εμείς “δείχνουμε” συγκεκριμένους ανθρώπους ως εγκληματίες, άσχετα αν κάποιοι από αυτούς παριστάνουν τους ηγέτες ή τους θαυμαστές τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ …Συγκεκριμένους ανθρώπους “δείχνουμε”, οι οποίοι πρόδωσαν τον λαό, παριστάνοντας τους πολιτικούς …Συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι εγκληματούν για οικονομική ανταμοιβή …Συγκεκριμένους συνενόχους, οι οποίοι με δήθεν πολιτικά επιχειρήματα “δικαιολογούν” εγκλήματα και κονομάνε και οι ίδιοι από τις πράξεις τους.
Όταν αυτός, ο οποίος —μέσα από τα τηλεπαράθυρα— “επαινεί” το Μνημόνιο, πληρώνεται αδρά από εκείνον, ο οποίος παίρνει “θαλασσοδάνεια” από τον άλλο, ο οποίος πλήρωσε την προεκλογική εκστρατεία αυτού, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο, υπάρχει μεταξύ τους “σύνδεση” ή όχι; …Υπάρχουν μεταξύ τους συμφέροντα, εξαιτίας κάποιου συμβάντος, που όλος ο λαός αντιλαμβάνεται ως εθνικό έγκλημα και οι ένοχοι πλασάρουν σαν “σωτηρία”; …Υπάρχουν κέρδη, που μοιράζονται μεταξύ τους, εξαιτίας μιας κατάστασης που για όλους τους υπόλοιπους είναι ζημιογόνα μέχρι καταστροφής;
Απλά πράγματα λέμε …Υπάρχει η αποχρώσα “ένδειξη” πως όλοι αυτοί συνεργάζονται μεταξύ τους εις βάρος αυτού που πληρώνει — και είναι ο ελληνικός λαός; …Υπάρχει “άξονας”, που να συνδέει τον δημοσιογράφο Πρετεντέρη με τον εκδότη Ψυχάρη τον τραπεζίτη Σάλλα και από εκεί με τον πολιτικό Σαμαρά ή τον πολιτικό Παπανδρέου; Αν υπάρχει τέτοιος “άξονας”, προκύπτουν ερωτήματα για τα οποία αρμόδια να ερευνήσει και να απαντήσει είναι η Δικαιοσύνη …Υπάρχει ή δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση; …Όταν όλα αυτά ξεκινούν από μια αρχική συμμορία, που συντίθεται από τέσσερις βασικούς εγκληματίες, υπάρχει ή δεν υπάρχει οργανωμένη συμμορία;
Τι σχέση έχουν οι “ιδρυτές” της συμμορίας με αυτούς που μας κυβερνούν για έναν αιώνα και μας έφτασαν στη χρεοκοπία και τη γενική εκποίηση της χώρας; Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τον ανιψιό αυτού Μητσοτάκη και από τον “Γέρο της Δημοκρατίας” μέχρι τον “Ηλίθιο της Δημοκρατίας”, όλοι τους κινήθηκαν πάνω στον ίδιο άξονα συμφερόντων …Οι ίδιοι “δανειστές”, οι οποίοι μας λεηλατούν σήμερα, είναι οι ίδιοι που μας ταλαιπωρούν εδώ και έναν αιώνα …Οι ίδιοι Ρότσιλντ ήταν αυτοί, οι οποίοι έφερναν τον Βενιζέλο να μας “σώσει” …Οι ίδιοι Ρότσιλντ ήταν αυτοί, οι οποίοι πήραν “αντιπαροχή” την Τράπεζα της Ελλάδας …Την Τράπεζα αυτήν, που με τα “παιχνίδια” της μας έριξε στο Μνημόνιο …Δεν είναι δηλαδή κάτι το καινοφανές αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα.
Οι ίδιοι τοκογλύφοι, οι οποίοι ήταν χορηγοί της πολυτελούς “εξορίας” του Βενιζέλου στο Παρίσι, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα πλασάρουν τον Γιωργάκη σαν περιφερόμενο “διανοούμενο”. Οι ίδιοι εγκληματίες, οι οποίοι πλήρωναν το γκολφ του κουφού στο Παρίσι, είναι αυτοί, οι οποίοι προστατεύουν τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Αυτοί, οι οποίοι πλήρωναν το κολέγιο της Ντόρας στο Παρίσι, είναι οι ίδιοι, οι οποίοι πιέζουν για τη “σωτηρία” του Παπακωνσταντίνου. Αυτοί, οι οποίοι διόρισαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Μπέρκλεϊ, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα έβαλαν στη Βουλή τον Κωστάκη και τη Ντορούλα …ακόμα κι όταν ο λαός ήθελε να τους τιμωρήσει. Χαφιέδες των ίδιων τοκογλύφων είναι πάντα οι ηγέτες της Ελλάδας, γιατί όλοι αυτοί είναι φυσικοί συγγενείς των ίδιων ανθρώπων.
Αυτοί είναι που αυθαίρετα αυτοπροσδιορίζονται “δημοκρατικό τόξο“, γιατί ταΐζουν όλους τους “κομπάρσους” που θα παραστήσουν τους “φασίστες”, προκειμένου να τους διευκολύνουν. Αυτοί συνεργάζονται μονίμως με τους χαφιέδες του ΚΚΕ και σήμερα βρίσκουν αφελείς χρυσαυγίτες να φοράνε αρβύλες και να παίρνουν το “φορτίο” τού “αντιδημοκρατικού σουγιά“. Αυτούς πρέπει να αποβάλουμε από το πολιτικό προσκήνιο, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να ξεπεράσουμε τη σημερινή κρίση …Την κρίση την οποία προκάλεσαν τα αφεντικά τους και την μεθόδευσαν οι ίδιοι.
Από εκεί και πέρα τα βήματα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Αν εμείς οι Έλληνες θέλουμε να κάνουμε κάποτε κράτος, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Ευτυχής στην Ελλάδα είναι όποιος δεν βρέθηκε ποτέ στο έλεός της. Σώφρων είναι ο άνθρωπος, ο οποίος τακτοποιεί εξωδικαστικά τις υποθέσεις του και δεν αφήνεται έρμαιο στην κρίση της Δικαιοσύνης. Κερδισμένος είναι όποιος δεν “εμπιστεύτηκε” την τύχη του στα “χέρια” της. Όποιος λέει ότι εμπιστεύεται την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι είτε ψεύτης —και μέλος της συμμορίας, που εξυπηρετείται από αυτήν— είτε πονηρός, που νομίζει ότι με τον “καλό” λόγο θα την εξευμενίσει και θα της αποσπάσει εύνοια.
Από τη Δικαιοσύνη ξεκινάνε όλα τα κακά και σε αυτήν καταλήγουν …Να τελειώσει κάποτε το “παραμύθι”: …”δεν είναι όλοι τους ίδιοι και ότι η πλειοψηφία είναι καλοί δικαστές” …Αυτό είναι λάθος …Αυτό μπορεί να ισχύει για την Πυροσβεστική ή την Αγροφυλακή …Για τη Δικαιοσύνη αυτό δεν ισχύει. Ο νόμος είναι αυτός, ο οποίος φροντίζει να μην ισχύει αυτό, εφόσον οπλίζει τους δικαστικούς με τεράστιες εξουσίες, οι οποίες θα έπρεπε να εξασφαλίζουν την αυτοκάθαρσή της. Από τη στιγμή που ένας δικαστικός δέχεται να δικάζει δίπλα στον υπόδικο εγκληματία Ζαγοριανό, είναι ίδιος με αυτόν. Από τη στιγμή που δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με την προστασία και την εν συνεχεία “αποκατάσταση” του Ζαγοριανού, όλοι τους είναι ίδιοι με αυτόν.
Η αναξιοκρατία βασιλεύει μέσα στον χώρο της Δικαιοσύνης, γιατί αυτό βολεύει τη συμμορία που κυβερνά τον τόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε σε αυτήν την εγκληματική οργάνωση, η οποία μαστίζει την Ελλάδα εδώ και έναν αιώνα …Μια οργάνωση, η οποία διαρκώς μεταλλάσσεται, προκειμένου να επιβιώνει μέσα στον χρόνο. Αυτή η εγκληματική οργάνωση “έστησε” για λογαριασμό της τον δικομματισμό της Μεταπολίτευσης …Η ίδια οργάνωση —για λόγους ασφάλειάς της— παριστάνει σήμερα το “δημοκρατικό τόξο”. Αυτή η οργάνωση ελέγχει τα δύο κόμματα εξουσίας και μονοπωλεί την εξουσία. Αυτή η οργάνωση ελέγχει και τη Δικαιοσύνη και γι’ αυτόν τον λόγο έχει εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο και βεβαίως την ατιμωρησία.
Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; …Ότι κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν “αποδίδει”, εξαιτίας του δικομματισμού …Θέατρο είναι ο κομματισμός των στελεχών της, για να μπερδεύουν τον κόσμο. Παριστάνουν τους “αντιπάλους” και τους “εχθρούς” άνθρωποι, οι οποίοι είναι συνένοχοι σε εγκλήματα. Παριστάνουν τα κομματόσκυλα οι δικαστές καριέρας και δεν είναι τέτοια, γιατί απλά γι’ αυτούς δεν υπάρχουν ποτέ δύο κόμματα. Μοιράζονται, για λόγους “παράστασης”, σε δύο κόμματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μέλη της ίδιας συμμορίας …Της συμμορίας των δωσίλογων, που λυμαίνεται τον τόπο …Της συμμορίας των Βενιζελικών, που έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε ιδιοκτησία της …Της συμμορίας αυτής, η οποία μας πρόδωσε επί ΝΑΖΙ, μας έβαλε στον Εμφύλιο, για να γλιτώσει το τομάρι της και μας βύθισε στη Χούντα, για να εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς.
Παντού οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι και μονίμως ατιμώρητοι …Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες και τα άλλα τα καθάρματα …Αυτοί ελέγχουν τη Δικαιοσύνη …Αυτοί ελέγχουν τα παιδιά των παλιών δωσίλογων, όπως ο Πικραμένος …Αυτοί ελέγχουν τους χουντικούς, όπως ο Κόκκινος του “Ειδικού Δικαστηρίου” …Αυτοί ελέγχουν τους “μπίζνεσμαν”, όπως ο Ρωμύλος Κεδίκογλου. Όλοι οι Ανώτατοι Δικαστικοί, οι οποίοι ηγήθηκαν της Δικαιοσύνης, είναι μέλη αυτής της “εγκληματικής οργάνωσης”.
Αυτό δεν χρειάζεται κάποιος να έχει στοιχεία, για να το καταλάβει …Προκύπτει από τη “λογική” της εγκληματικής “οργάνωσης”, όπως θα έλεγαν και οι ίδιοι οι δικαστές …Κανένας δεν μπορεί να κάνει καριέρα στο Δικαστικό Σώμα χωρίς την έγκριση τού δήθεν “δικομματισμού”, ο οποίος ελέγχει απόλυτα αυτό το Σώμα και ο οποίος “δικομματισμός” είναι το “κάλυμμα” της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.
Από τη στιγμή που η Δικαστική Εξουσία επέτρεψε στην Εκτελεστική Εξουσία να ελέγχει τη Νομοθετική, στην πραγματικότητα παρέδωσε και τη δική της εξουσία στην οικογενειοκρατία, που μαστίζει αυτόν τον τόπο. Μετρημένοι άνθρωποι στα δάχτυλα του ενός χεριού ελέγχουν τα πάντα …Από τη στελέχωση της Βουλής μέχρι τη στελέχωση των Ανωτάτων Δικαστηρίων. Στα ίδια γραφεία και στις ίδιες καρέκλες κάθονται και περιμένουν τόσο αυτοί, οι οποίοι θέλουν να “εκλεγούν” Βουλευτές, όσο κι αυτοί, οι οποίοι θέλουν να “προαχθούν” ως Δικαστές.
Πάντα γινόταν αυτό …Πρόεδρος του Αρείου Πάγου από το ναζιστικό 1941 μέχρι το “ελληνικό” 1945 ήταν ο ίδιος άνθρωπος …Ο ατιμώρητος συνεργάτης των ΝΑΖΙ Κωνσταντίνος Κυριλλόπουλος, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του μόνο και μόνο εξαιτίας της υπέρβασης του ορίου ηλικίας. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν ηγέτης της “Ελληνικής” Δικαιοσύνης και δίκαζε στο όνομα του Χίτλερ, ήταν ο ίδιος, που έπρεπε να κρίνει και να καταδικάζει αυτούς, οι οποίοι έκαναν το “δεκεμβριανό” μακελειό του 1944 …Θα καταδίκαζε τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον οποίο έβλεπε ως “σωτήρα” του, για να μην τον σέρνουν οι “απελευθερωμένοι” στους δρόμους σαν τον σκύλο.
Αυτά τα “ωραία” γίνονταν πάντα στην Ελλάδα και γι’ αυτόν τον λόγο πάντα επωφελούνταν οι ίδιοι άνθρωποι και ποτέ δεν άλλαζε τίποτε. Όταν οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι δικάζουν στο όνομα της “επανάστασης” της Χούντας είναι αυτοί, οι οποίοι δικάζουν και στη Μεταπολίτευση της δημοκρατίας, εύκολα βγαίνουν τα συμπεράσματα. Όταν στην “γιορτή” της Δημοκρατίας, που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χαριεντίζονται οι Δικαστές της Χούντας με τους “αγωνιστές” κατά της Χούντας, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος διάνοια, για να καταλάβει τι συμβαίνει …Δικές τους ήταν οι Κατοχές και δικές τους οι “απελευθερώσεις” …Δικές τους οι Χούντες και δικές τους οι δημοκρατικές “Μεταπολιτεύσεις” …Ως εκ τούτου δικοί τους και οι δικαστές …Δεν μπορούν να αλλάζουν τους ευσυνείδητους “υπαλλήλους” τους κάθε φορά που αλλάζουν “σενάριο”.
Για να γίνει αυτό, έχουν θέσει ολόκληρη τη δικαστική εξουσία υπό την ομηρία τους. Έχουν δημιουργήσει ομόκεντρους “κύκλους” προβληματικών ανθρώπων, προκειμένου να ελέγχουν τα πάντα …Προκειμένου να έχουν “πλειοψηφίες” σε όλα τα όργανα που ελέγχουν “προαγωγές”, “ποινές” και “τιμωρίες” στελεχών της Δικαιοσύνης …Ένας ολόκληρος “υπόκοσμος”, ο οποίος ελέγχει τα πάντα και εκβιάζει τους πάντες …Λογικό είναι αυτό. Προκειμένου οι “κάπο” της οργάνωσης να μπορούν να ελέγχουν τα πάντα, ήταν υποχρεωμένοι να έχουν “φακέλους” των πάντων. Όλα τα στελέχη της Δικαιοσύνης είναι “φακελωμένα” από τους “ηγέτες” του δικομματισμού και άρα από τους συνεταίρους της Οργάνωσης.
Για να μην έχουν οι “Πικραμένοι” πρόβλημα στις καριέρες τους, οι “κάπο” τούς πλαισιώνουν με ανθρώπους εκβιάσιμους. Σε όλα τα πόστα, που είναι κρίσιμα, βάζουν ανθρώπους εκβιάσιμους …Ανθρώπους βυθισμένους στις εξαρτήσεις …Καλούσηδες, οι οποίοι είναι εξαρτημένοι από την πορνεία και τους αρέσει να “μετράνε” κώλους με τις μεζούρες …Αντωνίες Ηλία, εξαρτώμενες από τον τζόγο, που τους αρέσει να “μετράνε” βαλέδες και ντάμες …Μπουρμπούλιες, εξαρτώμενες από τη χλιδή, που τους αρέσει να μετράνε χρήματα διαφθοράς …Κοντά σ’ αυτούς “αδερφές”, “ανώμαλοι”, “παιδεραστές” και ό,τι δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι περιφέρεται μέσα στον ναό της Δικαιοσύνης.
Γύρω από αυτούς μια “θάλασσα” άχρηστων ανθρώπων. Αποτελεί κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο ότι η Δικαιοσύνη “ψαρεύει” τα στελέχη της στον “πάτο” των αξιών …Οι χειρότεροι απόφοιτοι των νομικών σχολών της χώρας πηγαίνουν για δικαστική καριέρα, γιατί αυτό βολεύει τα “αφεντικά” της Δικαιοσύνης. Όποιος δεν βλέπει καμία πιθανότητα να επιβιώσει ως επαγγελματίας δικηγόρος, “καταλήγει” δικαστής. Σε ποιο άλλο σύστημα θα μπορούσε να διακριθεί ο Αθανασίου; Σε ποιο άλλο σύστημα θα μπορούσε να διακριθεί ο Ζαγοριανός; Αναζητούνται οι “τυφλοί”, για να διαπρέπουν οι “μονόφθαλμοι”. Αναζητούνται οι χειρότεροι, για να μην αμφισβητούν τους Πικραμένους και τους Σανιδάδες.
Γελάει ο κόσμος με αυτά τα οποία ακούγονται καθημερινά στα ελληνικά δικαστήρια. Στις έδρες ανεβαίνουν για να δικάσουν άνθρωποι, οι οποίοι είναι πραγματικά βλάκες. Ο ίδιος ο γράφων έχει γίνει αυτήκοος μάρτυρας μιας κατάστασης, που έφερε σε απόγνωση έναν μάρτυρα γύφτο με έναν δικαστή, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει καν το συμβάν, που καλούνταν να δικάσει …Έναν δικαστή, ο οποίος δεν καταλάβαινε αυτά, τα οποία καταλάβαιναν οι πάντες μέσα στην αίθουσα …και έξω απ’ αυτήν …“Είναι βλάκας το Δικαστή”, είπε σε κάτι ομόφυλούς του, οι οποίοι τον περίμεναν στον διάδρομο. Σε ελληνικό δικαστήριο ρώτησε ο Δικαστής το “αμίμητο”: …Ποιος σκοτώθηκε στο ατύχημα, εσείς ή ο αδελφός σας;
Τέτοιοι δικαστές δικάζουν τους Έλληνες, γιατί αυτοί βολεύουν την “Εγκληματική Οργάνωση” που κυβερνά και αυτήν τη στιγμή ξεπουλά τον τόπο. Καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε αυτήν τη Δικαιοσύνη. Με αυτά, τα οποία λέμε, ξέρουμε ότι “σοκάρουμε” το “δημοκρατικό “τόξο” με την αμφισβήτησή μας, αλλά τι να κάνουμε; …Ήδη φανταζόμαστε τον “δημοκράτη” Βενιζέλο να σοκάρεται με την “ύβρη” μας …Να σοκάρεται αυτός ο “ηθικός” και “ανυποψίαστος” άνθρωπος, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του νόμου …Αυτός, ο οποίος έχει απόλυτη “εμπιστοσύνη” στη Δικαιοσύνη …Απολυτότατη τώρα μάλιστα, που έρχεται στην επιφάνεια το σκάνδαλο των Ναυπηγείων.
Αν θέλουμε να σωθεί όχι μόνον η κοινωνία, αλλά και το ίδιο το ελληνικό κράτος, αυτή η Δικαιοσύνη θα πρέπει να “ξηλωθεί” εκ βάθρων. Εμείς δεν είμαστε παρανοϊκοί, ώστε να αμφισβητούμε τον Ιερό ρόλο της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία μιας κοινωνίας και ενός κράτους. Εμείς δεν είμαστε φασίστες, ώστε να αμφισβητούμε το Σύνταγμα, το οποίο την αναγνωρίζει ως μία από τις τρεις κυρίαρχες Εξουσίες του κράτους. Εμείς αμφισβητούμε τα πρόσωπα, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση έχουν καταλάβει όλα τα πόστα της και την έχουν μετατρέψει στο πιο αποτελεσματικό “εργαλείο” της χειρότερης συμμορίας στον τόπο. Εμείς αμφισβητούμε τους διεφθαρμένους και ανίκανους “ιερείς” ενός αναμφισβήτητου “Θεού”.
Θεωρούμε μέγιστη και ύστατη ευκαιρία του ελληνικού λαού να αλλάξει τη μοίρα του και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από εκεί που προέρχονται τα μεγαλύτερα κακά. Πρέπει αυτή η σημερινή αθλιότητα της Δικαιοσύνης να είναι και η τελευταία της. Να γίνει αρχή για ένα μεγάλο “ξήλωμα” των άθλιων και των αναξίων και να ξανασχεδιαστεί το σύστημα Δικαιοσύνης με τρόπο που να εξυπηρετεί τον ρόλο του. Άποψή μας είναι ότι πρέπει να διαχωριστούν άπαξ και δια παντώς οι Εισαγγελικές Αρχές από τις Δικαστικές Αρχές …Να διαχωριστούν οι διωκτικές δυνάμεις από τις δυνάμεις απονομής δικαιοσύνης …Ελέγχοντες και ελεγχόμενοι να μην βρεθούν ξανά στα ίδια “μετερίζια” και μας φορτώνουν παράνομους συνδικαλιστές, όπως είναι ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης.
Θεωρούμε ότι οι θέσεις των Εισαγγελέων πρέπει να είναι αιρετές, ώστε να μπορεί και ο λαός να “συμμετέχει” στην προστασία της λειτουργίας της Δικαιοσύνης …Να μπορεί να εκφράζει με την ψήφο του τη βούλησή του για Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα αυτοί οι αιρετοί Εισαγγελείς θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τους ελέγχοντες με βάση τον νόμο. Από αυτές τις θέσεις κοινωνικής ευθύνης να ξεκινάνε οι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες των αξίων της κοινωνίας και όχι από τις “τουαλέτες” του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου.
Δεν είναι “αφελείς” οι κυρίαρχες χώρες, που διαχωρίζουν απολύτως τις εισαγγελικές αρχές από το δικαστικό σώμα. Μόνον στα βάθη της “ζούγκλας” δικαστές και εισαγγελείς συνθέτουν ένα “σώμα” και βάζουν και έναν Αθανασίου να τους προωθεί τα κοινά συνδικαλιστικά τους αιτήματα. Η Ελλάδα —θέλουν δεν θέλουν κάποιοι— θα βγει από τη “ζούγκλα” και θα τιμωρήσει όλα τα “θηρία”, που κατά καιρούς την “κατασπάραξαν”.
 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 
Share: