Εβραίοι και Ναζί σε νέες συνεργασίες.
Νέες μπίζνες τα συνεταιράκια.
 
Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση …Αποδεικνύεται —χωρίς καμία αμφιβολία— ως το πολυτιμότερο “εργαλείο” των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα “κουμπούρια”, καταφέρνουν και δίνουν τροφή” στα ΜΜΕ των δωσίλογων. Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες “πάσες” σε ένα “παιχνίδι”, το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι’ αυτούς. Τους δίνουν τη δυνατότητα να ελίσσονται εκεί όπου θα έπρεπε να έχουν εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο.

Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο γι’ αυτούς …Μια συμμορία προσώπων, η οποία απλά αναμασά “δυνατά” στη Βουλή αυτά, τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο δίνει το “άλλοθι” σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους “δημοκράτες” …Μια ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη “μαγκιά” του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε σήμερα να τρέμουν την ώρα που θα λογοδοτήσουν στον λαό για τα εγκλήματά τους, βγαίνουν στα μπαλκόνια και παριστάνουν τους “ήρωες” της Δημοκρατίας. Αυτήν τη χρησιμότητα μπορεί να την καταλάβει κάποιος, αν προσπαθήσει να φανταστεί τη σημερινή Βουλή χωρίς τη Χρυσή Αυγή …Να τη φανταστεί χωρίς αυτό το “εργαλείο”.
Σε ποια κοινωνική εκδήλωση θα μπορούσε να σταθεί ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Τι είδους πολιτικό “ρεπερτόριο” θα “πλάσαραν” χωρίς την Χρυσή Αυγή; Σε ποιο ακροατήριο θα εξηγούσαν τους “αγώνες” τους και την “αγωνία” τους για τη δημοκρατία; Χάρη στον Κασιδιάρη και τους άλλους μπορούν ακόμα και σήμερα να “ψελλίζουν” κάτι περί δικαιωμάτων του πολίτη, Χίτλερ και ολοκληρωτισμούς. Χωρίς τον Κασιδιάρη και τους ομοίους του, διαφορετική θα ήταν η συζήτηση μεταξύ των πολιτών …Θα συζητούσαν για την προδοσία του Γιωργάκη και την παραδειγματική τιμωρία του …Θα συζητούσαν για το “δούλεμα” του Σαμαρά, ο οποίος υποσχόταν “προανακριτικές” και στην πραγματικότητα “έκλεψε” τις εκλογές …Θα συζητούσαν την προστασία που απολαμβάνουν οι διεφθαρμένοι, εξαιτίας των νόμων του βουλιμικού Βενιζέλου ,,,Θα συζητούσαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον προδοτικό και διεφθαρμένο δικομματισμό.
…Συζητάνε όμως οι πολίτες τέτοια πράγματα; …Όχι βέβαια. Συζητάνε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να οπλοφορούν οι βουλευτές μέσα στη Βουλή. Συζητάνε για το αν έδωσε ένα “τσόκαρο” την τσάντα του για έλεγχο ή όχι. Αυτό το προπέτασμα “καπνού” τούς προσφέρει η Χρυσή Αυγή …Δεν βλέπουν τα σοβαρά και βλέπουν τα ασήμαντα …Δεν μιλάνε για το γελοίο τίμημα που έλαβε ο Βενιζέλος, προκειμένου να παραδώσει τον τερατώδη ΟΤΕ στους Ναζί της Ντόιτσε Τέλεκομ …Δεν μιλάνε για τις αθλιότητες των διοδίων και του Μπόμπολα …Δεν μιλάνε για τον Χατζηδάκη, ο οποίος, υπό τις εντολές του Μητσοτάκη, διαλύει τα πάντα …Για τον ΟΣΕ, ο οποίος θα παραδοθεί τζάμπα …Για το νερό, το οποίο θα στερηθεί ο κόσμος στο μέλλον. Η ανεργία καλπάζει και τους δουλεύουν με αντιρατσιστικούς νόμους, οι οποίοι δεν αφορούν κανέναν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο χρήσιμη είναι η Χρυσή Αυγή για κάποιους; Χρήσιμη, όμως, όχι κατά λάθος …Δεν έτυχε …Πέτυχε. Τα χρήσιμα για τον εαυτό του το σύστημα τα “κατασκευάζει” μόνο του και δεν τα περιμένει από την τύχη. Αποτέλεσμα σχεδιασμού είναι η σημερινή παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Αυτό, το οποίο εμείς σήμερα βλέπουμε εξαιτίας της χρήσης του, κάποιοι το φαντάστηκαν και το δημιούργησαν πριν αυτό υπάρξει. Γνώριζαν ότι θα δυσκόλευαν τα πράγματα για τους προδότες πολιτικούς στη Βουλή και αποφάσισαν να βάλουν μέσα σ’ αυτήν το “τσίρκο” Μεντράνο της πολιτικής …Κέρδη έχουν όλοι αυτοί κάθε φορά που τους βρίζουν οι αγράμματοι της Χρυσής Αυγής …Κέρδη μετράνε κάθε φορά που τους απειλούν οι τενεκέδες.
Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο. Οι χρυσαυγίτες βρίζουν και απειλούν και με τον τρόπο αυτόν “ευλογούν” τους δωσίλογους. Οι ίδιοι οι δωσίλογοι τούς προκαλούν ή ακόμα και τους παροτρύνουν να παραστήσουν τους “άντρακλες” μέσα στη Βουλή …Καθαρός αντιπερισπασμός …Για να μην βλέπει ο λαός τούς προδότες, έβαλαν μπροστά του τους βλάκες …Για να μην εστιάζει ο κόσμος στους δωσίλογους, έβαλαν μπροστά του τους γραφικούς. Απλά πράγματα …Χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη.
Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, για να καταλάβεις τι συμβαίνει …Τις φάτσες των δωσίλογων να δεις, όταν “πολεμάνε” τη Χρυσή Αυγή και καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. Την τεράστια “ηδονή” κάποιου, που εκτελεί “στημένο” πέναλτι βλέπεις στη φάτσα του Βενιζέλου, όταν επιτίθεται με δικηγορίστικες σοφιστείες στους αγράμματους της Χρυσής Αυγής …Σίγουρους “πόντους” μετράει κάθε φορά που κάνει τον “ήρωα” της δημοκρατίας αυτός, ο οποίος “διαπραγματευόταν” το Μνημόνιο ξαπλωμένος …Σίγουρους “πόντους” μετράει όλη η “συμμορία” των προοδευτικών. Όλοι “δημοκράτες” με σίγουρα “πέναλτι” απέναντι σε τυφλούς και παράλυτους “τερματοφύλακες” του νεοναζισμού …Κουβέληδες, Ρεπούσηδες, Τατσόπουλοι, Τσίπρες και Αλαβάνοι.
Απλά και μόνον να δει κάποιος την αγωνία του “ανθρωπιστή” Βενιζέλου να επιβάλει τον αντιρατσιστικό νόμο, θα έπρεπε να ψυλλιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Το βουλιμικό κτήνος δεν είναι δυνατόν να κόπτεται για τον ανθρωπισμό. Ο δωσίλογος, που ίδρυσε το ΤΑΙΠΕΔ, για να παραδώσει τη χώρα στους Γερμανούς, δεν είναι δυνατόν να έχει πατριωτικές “ευαισθησίες”. Ο άθλιος, ο οποίος θεσμοθέτησε την κρατική διαφθορά, που μας οδήγησε στην καταστροφή, δεν είναι δυνατόν να αγωνιά για την ψυχική μας υγεία. Το κτήνος, που προστάτευσε όλους τους επίορκους της Μεταπολίτευσης, δεν είναι δυνατόν να έχει κοινωνικά αισθήματα.
Αυτός ο άνθρωπος σήμερα σηκώνει τη “σημαία” του αντιναζιστικού μετώπου. Χάρη στον Κασιδιάρη εμφανίζεται σαν ο γενναίος “ήρωας” της δημοκρατίας …Ο φοβερός ρήτορας του αντιναζισμού. Αυτός έβαλε στο “στόχαστρό” του τον “ναζισμό” της Χρυσής Αυγής και τον “κατατροπώνει”. Όμως, ο Βενιζέλος δεν είναι “τυχαίο” πρόσωπο …Είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ …Είναι ο “άνθρωπος”, που ηγείται σήμερα της δήθεν “προοδευτικής” παράταξης …Ο άνθρωπος, που —όπως μας είπε ο ίδιος, δείχνοντάς μας τους γυμνασμένους κοιλιακούς του— συμμετέχει στη μάχη της γενιάς του για την επικράτηση του δημοκρατικού “τόξου” …Ο άνθρωπος, που μπορεί να κατέστρεψε τα πάντα, αλλά καθημερινά δίνει με “γενναιότητα” τη μάχη του με τους Ναζί της Χρυσής Αυγής.
Δεν αναφερόμαστε τυχαία στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει λόγος που το κάνουμε. Δυστυχώς γι’ αυτόν και τους ομοίους του “πέντε” άνθρωποι είμαστε στην Ελλάδα …Γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα, που συμβαίνουν γύρω μας, έχουν “ονοματεπώνυμο”. Σε μια τόσο μικρή χώρα, η οποία δήθεν αγωνιά μη τυχόν και αναβιώσει ο ναζισμός, γνωρίζουμε —ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζουμε— το who is who του καθενός και άρα ποιος είναι πραγματικός ναζιστής. Εμείς τουλάχιστον θυμόμαστε ποιος είναι πραγματικός Ναζί …Θυμόμαστε ποιος έγινε πλούσιος, εξαιτίας των Ναζί …Θυμόμαστε ποιος έγινε παράγοντας της εξουσίας, εξαιτίας των Ναζί. Μιλάμε για τους αυθεντικούς Ναζί και όχι για τα κουτορνίθια της Χρυσής Αυγής …Τα αγράμματα “μαζέματα” από τις φτωχογειτονιές της Αθήνας και όχι μόνον.
Όταν λοιπόν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ελλάδα, οι συνεργάτες τους δεν ήταν “εξωγήινοι” …Συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν. Ο πολιτικός φορέας, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Ναζί, ήταν επίσης συγκεκριμένος. Δεν βρήκαν οι Γερμανοί τους συνεργάτες τους μέσα από τις μικρές αγγελίες. Έκαναν πρόταση στις τότε υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις και από εκεί βρήκαν τους συνεργάτες τους. Με τους Γερμανούς συνεργάστηκε ένας συγκεκριμένος πολιτικός χώρος …Μετρημένα “κουκιά” ήταν αυτά …Κάποιοι έφυγαν για την Αίγυπτο, ακολουθώντας το “Παλάτι”, κάποιοι έφυγαν για το βουνό —για να κάνουν αντίσταση— και κάποιοι έμειναν στην Αθήνα, για να συνεργαστούν και να γίνουν πλούσιοι χάρη στον κατακτητή.
Ποιοι ήταν αυτοί; …Ήταν οι γονείς αυτών, οι οποίοι σήμερα “αγωνίζονται” για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο …Ήταν οι εργοδότες των “ντερμπεντέρηδων”, που σήμερα από τα κανάλια “κατακεραυνώνουν” αυτούς που το αρνούνται …Ήταν οι “μέντορες” αυτών, που σήμερα δίνουν τις μάχες της “γενιάς” τους …Ήταν αυτοί, που έγιναν πλούσιοι εξαιτίας των Ναζί και “ξεπλύθηκαν” από τις “αμαρτίες” τους μέσα στην “κολυμπήθρα” του Εμφυλίου πολέμου …Στην πραγματικότητα ήταν αυτοί, οι οποίοι μεθόδευσαν τον Εμφύλιο πόλεμο, για να γλιτώσουν την τιμωρία τους …Ήταν αυτοί, που ακόμα και σήμερα μάς απειλούν με “μακελειά” κάθε φορά που απειλούμε να αναζητήσουμε την αλήθεια γύρω από τα Μνημόνια …Τα δικά τους προδοτικά Μνημόνια.
…Ποιοι ήταν αυτοί; …Το κόμμα του θείου τού Μητσοτάκη και του παππού τού Σαμαρά …Το κόμμα του αρχιδωσίλογου Λαμπράκη …Το κόμμα του “γέρου” της Δημοκρατίας, που συμβούλευε τον Τσολάκογλου πριν μας οδηγήσει στον Εμφύλιο …Το κόμμα των “Ξυπόλυτων”, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι μέσα από τις εθνικές καταστροφές …Το κόμμα των βενιζελικών, που μέσα στον χρόνο μεταλλάχθηκε και έφτασε στις ημέρες μας ως ΠΑΣΟΚ …Οι βενιζελικοί, που μεταπολεμικά κατόρθωσαν —με τις πλάτες των ξένων προστατών τους— και όχι μόνον έγιναν πλούσιοι, αλλά έλεγξαν και το σύνολο του πολιτικού σκηνικού.
…Αυτοί ήταν οι Ναζί δωσίλογοι της κατοχής …Οι ιδρυτές και απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα κατηγορούν κάποιους φανατικούς τενεκέδες για ναζισμό, ήταν οι αυθεντικοί φανατικοί ναζιστές. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι έτοιμοι να τιμωρήσουν όποιον “αρνείται” το Ολοκαύτωμα, ήταν αυτοί, οι οποίοι συμμετείχαν στη δημιουργία του Ολοκαυτώματος. Αυτά, τα οποία λέμε, δεν είναι προϊόντα συνομωσιολογικής σκέψης …Είναι απόλυτα αποδείξιμα, εφόσον είναι γνωστά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών
Ο Λαμπράκης —και ιδρυτής του γνωστού Φιλομνημονιακού συγκροτήματος— ήταν αυτός, ο οποίος επί κατοχής, ως ηγέτης του κόμματος των Φιλελευθέρων, συνεργάστηκε με τους Ναζί. Στα γραφεία του στη Λαδά συστεγάζονταν τα γραφεία του κόμματος των βενιζελικών, οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι του “Βήματος και των “Νέων” και …οι Ναζί …Όλοι οι “λειτουργοί” της κατοχικής “ενημέρωσης” …Οι Σαμαράδες, οι Ψυχάρηδες, οι Πρετεντέρηδες και οι Ράιχενμπαχ της εποχής.
Βενιζελικός ήταν ο δωσίλογος Πάγκαλος, ο οποίος μας άφησε “κληρονομιά” το κήτος της λίμνης Βουλιαγμένης. Βενιζελικός ήταν ο Γονατάς …ο εμπνευστής και —μαζί με τον Γύπαρη— ιδρυτής των ναζιστικών Ταγμάτων Ασφαλείας και βενιζελικοί ήταν όλοι οι ταγματασφαλίτες. Βενιζελική ήταν και η γνωστή “σοσιαλίστρια” Μελίνα Μερκούρη, η οποία έφυγε από τη μεταπολεμική Αθήνα, για να μην έχει καμία περίεργη συνάντηση με αυτούς που την ήθελαν κρεμασμένη την επομένη της αναχώρησης των Ναζί.
…Όλο το “ανφάν-γκατέ” της “σοσιαλιστικής” Μεταπολίτευσης του Ανδρέα ήταν Βενιζελικοί. Βενιζελικοί ήταν οι Βαρδινογιάννηδες, οι Λάτσηδες, οι Κωστόπουλοι, οι Αγγελόπουλοι, οι Μαρινάκηδες, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες στο “εχθρικό” για την επιχειρηματικότητα “σοσιαλιστικό” περιβάλλον. Βενιζελικοί ήταν οι Χριστοφοράκοι και οι Πικραμένοι, οι οποίοι “μεσουράνησαν” στους τομείς τους κατά τη διάρκεια του “σοσιαλισμού” της Μεταπολίτευσης. Βενιζελικοί ήταν και ένα αφανές “υπόστρωμα”, το οποίο έδινε πάντα “λουλούδια” στον κρατικό μηχανισμό, προκειμένου αυτός να συνεχίσει το προδοτικό του έργο …”Λουλούδια”, όπως το σόι του γνωστού Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο.
Αυτοί οι βενιζελικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρει κάποιος τους “κουκουλοφόρους”, που σημάδευαν τους Έλληνες πατριώτες με τα γερμανικά Λούγκερ. Μετά –για να γλιτώσουν– “σκέφτηκαν” πως όλα αυτά τα έκαναν, ώστε να “γλιτώσουν” την Ελλάδα από την κομμουνιστική λαίλαπα …Πρώτα πρόδωσαν και πλούτισαν και μετά σκέφτηκαν ότι αυτό το έκαναν για το δικό μας “καλό” και όχι για το δικό τους …Πρώτα έγιναν ως δωσίλογοι ισχυροί καπιταλιστές και μετά σκέφτηκαν πώς θα σώσουν τον καπιταλισμό στην Ελλάδα. Σε αυτών την “παράταξη” σήμερα ηγείται ο χοντρός Βενιζέλος …Αυτός ο “δημοκράτης” άνθρωπος είναι εκείνος, που σήμερα δίνει τη “μάχη” του με τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Και μόνον να τα σκεφτεί κάποιος όλα αυτά, θα πρέπει να αηδιάσει. Τα παιδιά των βενιζελικών, που κάποτε παρέδωσαν την πατρίδα στους Ναζί, είναι αυτοί οι οποίοι σήμερα μας παρέδωσαν στους “δανειστές” …Ο Σαμαράς είναι ο εγγονός του Μπενάκη, που δολοφόνησε τον Δραγούμη και είναι αυτός που δίνει ως Πρωθυπουργός τη “μάχη” του απέναντι στον Ναζισμό …Ο Μητσοτάκης είναι ο ανιψιός του Βενιζέλου και είναι αυτός που μοίρασε τα πάντα στη Διαπλοκή και υποστήριξε μέχρις εσχάτων το Μνημόνιο …Ο χοντρός συνονόματος του Βενιζέλου —και ηγέτης της “δημοκρατικής” παράταξης— είναι αυτός που “νομοθέτησε” εις βάρος όλων των επόμενων γενιών Ελλήνων. Αυτός, που τα πούλησε όλα και τους άφησε ως κληρονομιά τα μελλοντικά κέρδη από μελλοντικά κοιτάσματα, που δεν έχει δει κανένας.
Γύρω από αυτούς τους αυθεντικούς ΝΑΖΙ περιστρέφονται και όλα τα “βρακολάστιχα” του παρακράτους του Εμφυλίου …Όλα τα “αριστερά” εργαλεία της Μεταπολίτευσης …Όλα τα συνεργαζόμενα “μαγαζιά” των παλιών δωσίλογων …Όλα τα “μαγαζιά”, που έχτισαν τις υποδομές τους στον Εμφύλιο …Οι χαφιέδες του ΚΚΕ και της ασφάλειας, οι οποίοι “μετακινήθηκαν” στο δημοκρατικό “τόξο”, όταν αυτό βόλευε. Πρώτος απ’ όλους ο υπουργός Δικαιοσύνης του βρόμικου ’89 Κουβέλης. Μαζί μ’ αυτόν και όλη η “παραγωγή” του σταλινικού “βόθρου”. Από τον Αλαβάνο και τη Δαμανάκη μέχρι τον Τσιπράκο είναι όλοι τους “παραγωγή” τού ίδιου “μαγαζιού” …Του “μαγαζιού” αυτού, που στα βήματα των αγράμματων “κουτβήδων” εξακολουθεί και βγάζει τους πιο φτηνούς και αξιόπιστους χαφιέδες της πατρίδας μας …Χαφιέδες του μεροκάματου.
Αυτοί έχουν θέσει τους εαυτούς τους στη “διάθεση” της πατρίδας και της Δημοκρατίας …Αυτοί καθημερινά “πολεμάνε” τους τενεκέδες της Χρυσής Αυγής …Τα πνευματικά “παιδιά” του βενιζελικού ταγματασφαλίτη Παπαδόπουλου …Τα “παιδιά” του συνταγματάρχη πράκτορα της CIA. Όλοι με τη “σειρά”, για να πάρουν τα “ένσημα” της “αντίστασης” απέναντι στον “ναζισμό”. Όλοι με τη σειρά, να “χτυπήσουν” τον Κασιδιάρη …Μιλάμε για “ήρωες” …Λίγο ο Σαμαράς, που δεν “μασάει” …Λίγο ο Βενιζέλος, που τους θεωρεί “παράνομους” στη Βουλή …Λίγο ο Τσίπρας, που τους θεωρεί κοινή εγκληματική “συμμορία” …Λίγο και το ΚΚΕ, που ψελλίζει κάτι ακατανόητα για τους αντιναζιστικούς αγώνες του κομμουνισμού στις στέπες της Ρωσίας. Μέχρι και ο γνωστός Άδωνης διεκδικεί τη θέση του στο πάνθεον των αντιναζιστών “ηρώων” …Ο εισηγητής του Μνημονίου, ο οποίος πολεμάει για τη Δημοκρατία
…”Κακό είναι, που πολεμάνε όλοι αυτοί τον ναζισμό;”, θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης …Όχι βέβαια… Συμφωνούμε και επαυξάνουμε …Συμφωνούμε τόσο, που προτείνουμε την κλιμάκωση του αγώνα. Τώρα, που αποφάσισαν οι “γενναίοι” να “σώσουν” τη χώρα από τους Ναζί, είναι ευκαιρία να ξεριζώσουμε για πάντα τον ναζισμό από την πατρίδα μας …Είναι ευκαιρία να ανοίξουν οι φάκελοι των δωσίλογων της κατοχής …Σωστό δεν είναι αυτό το οποίο προτείνουμε; Γιατί δεν ανοίγουν τον “φάκελο” των Ναζί στην Ελλάδα; …Τι φοβούνται; …Τη σημερινή Γερμανία της Μέρκελ; Έχει σχέση αυτήν η “ανταγωνιστική” Γερμανία με τη Γερμανία των Ναζί;
Αν φοβούνται τη Γερμανία, ας αφήσουν στην άκρη τα “αφεντικά” του Ρήνου. Ας ασχοληθούν μόνον με τους τοπικούς δωσίλογους …Ακόμα τους φοβούνται; …Πλησιάζει αιώνας από την εποχή του δωσιλογισμού …Αρμοδιότητα της ιστορίας και όχι της πολιτικής είναι πλέον το φαινόμενο εκείνο …Πεθαμένοι δεν είναι όλοι οι πρωταγωνιστές; …Ή μήπως όχι; …Μήπως, εξαιτίας εκείνων των πρωταγωνιστών, σήμερα κυριαρχούν τα παιδιά τους ως “δημοκράτες”; …Μήπως μαζί με τους Χριστοφοράκους και τους Πικραμένους προκύψουν και άλλα θέματα με πολύ σημαντικότερους πολιτικούς παράγοντες της Μεταπολίτευσης; …Μήπως θα αρχίσουν να τρίζουν τα θεμέλια από τα Συγκροτήματα και τα Μέγαρα στην Αθήνα; …Μήπως θα αρχίσουν τα τρίζουν τα σκαριά από τα καράβια που πλέουν μεσοπέλαγα;
…Απλά πράγματα. Δεν λέμε τίποτε παράξενο. Μας “έπεισε” τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος για τη “θέλησή” τους να πολεμήσουν τον ναζισμό …Για τη θέλησή τους να σπάσουν το “αυγό” του “φιδιού” πριν αυτό γεννηθεί ξανά στην πατρίδα μας. Τώρα, που αυτοί οι “ηγέτες” μας εντόπισαν τον κίνδυνο, θα πρέπει να “ξεριζώσουν” το κακό από τη “ρίζα” του. Ας ψάξουμε λοιπόν όλοι μαζί να δούμε ποιοι ήταν οι επιφανείς δωσίλογοι της κατοχής …Από ποιον χώρο προέρχονταν και τι απέγιναν μεταπολεμικά, εφόσον αποδεδειγμένα κανένας δεν τιμωρήθηκε. Τι έκαναν οι παλιοί δωσίλογοι την εποχή της Χούντας; Ποιος ο ρόλος τους στην προδοσία της Κύπρου; Μήπως βενιζελικοί ήταν οι Χουντικοί και οι ίδιοι ήταν που έγιναν οι αντιχουντικοί ήρωες της Μεταπολίτευσης; Τι σχέση είχε ο ναζιστής και ταγματασφαλίτης Παπαδόπουλος με τον “αντιχουντικό” δημοκράτη Χρίστο Λαμπράκη; Τι σχέση είχε ο δικτάτορας και “μέντορας” του Μιχαλολιάκου με το “αφεντικό της “δημοκρατικής” παράταξης; Τι σχέση είχε το αφεντικό του Πρετεντέρη με το αφεντικό του Κασιδιάρη;
Οι φάκελοι, οι οποίοι δήθεν καταστράφηκαν από τον γέρο Καραμανλή, μήπως περιφέρονται στις πρεσβείες και επιτρέπουν σε κάποιους να εκβιάζουν τους “ηγέτες” μας; Μήπως πριν από τη λίστα της Siemens της Μεταπολίτευσης υπήρχε και η λίστα της Siemens της Κατοχής; Τώρα, που ο κίνδυνος για επανεμφάνιση του “φιδιού” είναι ορατός, δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι ήταν οι δωσίλογοι που μας πρόδωσαν; Τώρα, που τα πάθη του Εμφυλίου έχουν καταλαγιάσει και ο λαός έχει πραγματικά “απομακρυνθεί” από τις ακρότητες του παρελθόντος, δεν πρέπει να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει; Βλέπει κανένας τέτοια πρόθεση; …Όχι βέβαια. Πρόθεσή τους είναι να “φορτώσουν” τον ναζισμό σε εύκολους “στόχους” και να παριστάνουν τους “ήρωες”. Βρήκαν πέντε αγράμματους φασίστες και τους δείχνουν με το “δάκτυλο”, παριστάνοντας τους αντιστασιακούς …Αυτοί, οι οποίοι ασκούν την εξουσία εντελώς φασιστικά, δείχνουν κάποιους φασίστες και έχουν αρχίσει να “κλαίνε” σαν θύματα του φασισμού.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο χρήσιμοι είναι οι αγράμματοι χρυσαυγίτες; …Το “άλλοθι” των ναζιστών που μας κυβερνάνε είναι …Το “άλλοθι” των συνεργατών της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Χάρη στους χρυσαυγίτες όλοι αυτοί μπορούν ακόμα και κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο. Τώρα καταλαβαίνει κάποιος τον λόγο που οι Ναζί τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού διέλυσαν το “φιλοβασιλικό” ΛΑΟΣ και έβαλαν στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή …Με τις “ευλογίες” της Μέρκελ και του Σόιμπλε μπήκε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, για να απασχολεί τον λαό στο διάστημα που αυτοί με τους συνεργάτες τους θα λεηλατούσαν το ελληνικό κράτος.
…Με τις “ευλογίες” της γερμανικής πρεσβείας το κανάλι του ΑΝΤ1 πρόσφερε στον Κασιδιάρη την ευκαιρία με το σώου απέναντι στη χαφιέ του ΚΚΕ …”Στημένα” ήταν όλα, για να παρασυρθεί ο λαός από την παράσταση με θέμα: “Ο Καραγκιόζης ανατιναζιστής και δημοκράτης” —και στον ρόλο του Χατζηαβάτη ο Κασιδιάρης—. Τώρα καταλαβαίνει κάποιος γιατί τα συστημικά “μαγαζιά” των δημοσκοπήσεων δίνουν τεράστια ποσοστά στη Χρυσή Αυγή, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια ανύπαρκτη δύναμη. Τώρα καταλαβαίνει κάποιος γιατί ο υπάλληλος του Λαμπράκη —με το όνομα Πρετεντέρης— “καταγγέλλει” καθημερινά τον φασισμό της Χρυσής Αυγής.
…Στη Χρυσή Αυγή έχουν επενδύσει τα αφεντικά των Πρετεντέρηδων και οι ίδιοι οι Πρετεντέρηδες την επιβίωσή τους. Το “φίδι” του φασισμού θα συνεχίσει να επιβιώνει χωρίς πρόβλημα για όσο διάστημα θα δείχνει με τα Megaλα του κανάλια τα κλούβια “αυγά” της “ψευδοφωλιάς” της Χρυσής Αυγής …Η πραγματική “φωλιά” του “φιδιού” είναι στα μνημονιακά κόμματα, τα οποία ελέγχονται από τους βενιζελικούς …Τα πραγματικά “αυγά” του “φιδιού” εκκολάπτονται στο Κολέγιο Αθηνών. Εκεί όπου γαλουχήθηκαν οι Γιωργάκηδες, οι Αντωνάκηδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Παπακωνσταντίνου και όλοι όσοι μας πρόδωσαν στους Ναζί της Μέρκελ. Εκεί όπου γαλουχήθηκαν οι Δήμου, οι οποίοι αισθάνονται δυστυχείς που είναι Έλληνες. Εκεί όπου γαλουχήθηκαν οι Νανόπουλοι, οι Μάνοι και οι Κλεόνες, που, μέσω των τραπεζών τους, μας βύθισαν στην καταστροφή.
…Αυτά είναι τα πραγματικά “αυγά” του “φιδιού” …Αυτά που “γεννούν” Σαμαράδες, Γιωργάκηδες και Ντορούλες …Κλούβια “αυγά” είναι αυτά της Χρυσής Αυγής …Κλούβια “αυγά”, που γεννούν ακίνδυνους και σαματατζήδες Κασιδιάρηδες. Πρόσφατα η Ντόρα μέσα στη Βουλή προσπάθησε να μας εξηγήσει τι σημαίνει τρομοκρατία και φασισμός, “δείχνοντας” την Χρυσή Αυγή. Επιτέθηκε κι αυτήν —ως γνήσια “ηρωίδα”— στους φασίστες. Ό,τι είπε ήταν λάθος. Τρομοκρατία δεν είναι οι βρισιές των αγραμμάτων. Φασισμός δεν είναι οι κραυγές του άσχετου Μιχαλολιάκου, που τον ψήφισε ο κόσμος και πήγε στη Βουλή.
…Φασισμός είναι η δική της παρουσία της στη Βουλή …Φασισμός είναι να μην μπορεί ο λαός να πραγματοποιήσει τη θέλησή του …Να μην μπορεί να κάνει αυτά, τα οποία με βάση το Σύνταγμα δικαιούται να κάνει …Φασισμός είναι να την διώχνει ο λαός από την “πόρτα” της Βουλής και να την μαζεύει ο Σαμαράς από το “παράθυρο” …Αυτό είναι φασισμός …Να μην την ψηφίζει κανένας και να την βλέπεις στη Βουλή …Να μπαίνει μέσα σ’ αυτήν σαν ποντικός από τα “σιφόνια” των παρακρατικών παζαριών του Κολεγίου …Να μην την θέλει ο κόσμος και αυτή να “υπάρχει” παρά τη θέλησή του. Φασισμός είναι να εξασφαλίζεις ως Κωστάκης ή Γιωργάκης τη βουλευτική ασυλία ερήμην του λαού. Να μην δίνεις την ευκαιρία στον λαό να σε τιμωρήσει με την ψήφο του για τα λάθη, τις παραλήψεις και τις προδοσίες σου. Αυτό είναι φασισμός και η ελληνική Βουλή είναι γεμάτη από φασίστες.
Καμία “φωλιά” και κανένα “αυγό” του φασισμού δεν θα κινδυνεύει για όσο διάστημα οι πραγματικοί Ναζί της Βουλής θα δείχνουν στον κόσμο σαν εχθρούς του τον Μιχαλολιάκο, τη γυναίκα του και τον Κασιδιάρη …Το “φίδι” θα γεννοβολάει ανεξέλεγκτα και ο κόσμος θα κοιτάει σε λάθος “φωλιά”. Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο λάθος ήταν, που ο κόσμος στήριξε με την ψήφο του τη Χρυσή Αυγή …Η οργή είναι κακός σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Δημοκρατία είναι πολύ σύνθετο σύστημα, για να νομίζει κανένας ότι μπορεί να “τιμωρήσει” τους προδότες της με κλωτσιές και με μπουνιές. Όσο οργισμένος και να αισθάνεται κάποιος, πρέπει να έχει γνώσεις και υπομονή, για να “τιμωρήσει” πραγματικά αυτούς που “πληγώνουν” τη Δημοκρατία.
…Ηγέτες ψάχνεις στη Δημοκρατία και όχι αγράμματους μπράβους. Σε ένα αεροσκάφος, που κινδυνεύει με πτώση και συντριβή, δεν ψηφίζεις τον αγράμματο μπρατσαρά που κάθεται δίπλα σου, για να μπει στο πιλοτήριο και να αρχίσει στις κλωτσιές και στις μπουνιές τους προδότες πιλότους. Όσο κι αν αυτό σε ευχαριστεί, είναι λάθος επιλογή. Σε ένα αεροσκάφος, που κινδυνεύει με συντριβή, προέχει η σωτηρία του και μετά ακολουθεί το κλωτσομπουνίδι της τιμωρίας. Σε ένα αεροσκάφος, που πέφτει, αναζητάς κάποιον από τους συνεπιβάτες που να γνωρίζει να πιλοτάρει, ώστε με την ψήφο σου να του παραδώσεις το πηδάλιο του κυβερνήτη.
Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο Κασιδιάρης είναι καλή επιλογή “κυβερνήτη”, καλά έκαναν και τον ψήφισαν. Αν όμως τον έβαλαν εκεί, για να βρίζει και να κλωτσάει τους ανίκανους κυβερνήτες, σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν έδωσαν καμία λύση στο πρόβλημά τους. Τώρα, που ο Κασιδιάρης μπήκε στο “πιλοτήριο” και πλακώνεται με τους προδότες “πιλότους”, φαίνεται το αποτέλεσμα της επιλογής τους. Με τον αγράμματο Κασιδιάρη να μην ελέγχει τον εαυτό του, τους δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζονται σαν η λογικότερη επιλογή που έχει ο λαός. Θα παραμείνουν και πάλι μόνοι τους στο “πιλοτήριο”, εφόσον οι αντίπαλοί τους θα χαρακτηριστούν συλλήβδην “Κασιδιάρηδες” …Χάρη στον Κασιδιάρη ο “πιτσαδόρος” της πλάκας παριστάνει τον Πρωθυπουργό …Χάρη στον Κασιδιάρη ο βουλιμικός παριστάνει τον ρήτορα της Δημοκρατίας …Χάρη στον Κασιδιάρη εξακολουθούν να έχουν νόημα ύπαρξης όλοι οι “βρικόλακες’ της Μεταπολίτευσης …Κωστάκηδες και Ντορούλες, όλοι κάτι θα έχουν να πουν “υπέρ” της Δημοκρατίας. Μέχρι και ο Αλαβάνος “επέστρεψε” στα πολιτικά πράγματα και αναζητά ρόλο.
Έστω όμως και έτσι, πάντα υπάρχουν περιθώρια να αλλάξουν τα πράγματα. Θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί εύκολα να κάνει την κίνηση “ΜΑΤ” εις βάρος των Ναζί δωσίλογων που μας κυβερνούν. Αρκεί να κάνει το πατριωτικό της καθήκον, χωρίς να υπολογίσει το προσωπικό κόστος των στελεχών της …Να κάνει αυτό, που τόσο πολύ της αρέσει να λέει, εφόσον παριστάνει το πατριωτικό κόμμα: Ας φύγει μόνη της από τη Βουλή, για να “δείξει” στον κόσμο τι υπάρχει στη Βουλή …Να αφήσει μόνα τους τα κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο και τον σταλινικό “βόθρο” που “ζέχνει” …Να δείξει ότι η σημερινή Βουλή δεν είναι ο “ναός” της Δημοκρατίας, αλλά το “απόστημα” της Δημοκρατίας …Ένα “απόστημα”, που απλά ο λαός πρέπει να “σκάσει” πριν τον “δηλητηριάσει” και τον οδηγήσει στον “θάνατο”.
Πώς όμως θα το κάνει; …Είναι πολλά τα λεφτά “Άρη”, όπως θα έλεγε και ο Καλογύρου. Δύο βουλευτικούς μισθούς παίρνει ο άεργος και ανεπάγγελτος “Φίρερ”. Μέχρι και ο Κασιδιάρης από γραφικός τυπάκος, που έμενε με τους γονείς του, έγινε πολύφερνος γαμπρός. Εκεί που πήγαινε στα γυμναστήρια, επειδή δεν είχε χρήματα να πιει έξω έναν καφέ, έφτασε στο σημείο να γίνει επώνυμος παράγοντας. Πώς θα φύγουν αυτοί από τη Βουλή; …Πώς θα διώξεις τον “κόπρο” από το “χασαπιό”; …Πώς θα γυρίσουν πίσω στα “πέτρινα” χρόνια; Τότε που κοιτούσαν τον κόσμο με μισό “μάτι” και ονειρεύονταν την “ευκαιρία” τους; Τώρα, που τους δόθηκε αυτή η ευκαιρία, θα την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη για λόγους “πατριωτισμού”;
…Απλά πράγματα. Μόνον τους πραγματικούς Ναζί —και κανέναν άλλο— υπηρετεί η Χρυσή Αυγή …Τους Ναζί, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του δικομματισμού …Τους παλιούς δωσίλογους του Κολεγίου …Τους ιδρυτές των Ταγμάτων Ασφαλείας, των οποίων στέλεχος ήταν ο Παπαδόπουλος …”Παράσταση” δίνουν όλοι αυτοί μέσα στη Βουλή …”Παράσταση”, που βολεύει τη γερμανική πρεσβεία …”Παράσταση”, που βολεύει τους δανειστές, εφόσον “καίνε” τα ελληνικά επιχειρήματα μόνο και μόνο επειδή τα πιάνουν στο στόμα τους …Το παλιό κόλπο με το ΚΚΕ. Ό,τι πρέπει να πει και να απαιτήσει ο λαός, το κάνουν άχρηστη “πατσαβούρα” οι χρυσαυγίτες …Όλα “σωστά” και τα πρόσωπα “λάθος” …Οι υπάλληλοι της Ντόρας —που έχει άποψη περί τρομοκρατίας και Δημοκρατίας—.
Αντιρατσιστικός Νόμος.
Για όσο διάστημα οι ψευδοναζί της Χρυσής Αυγής παραμένουν στη Βουλή, θα “βασιλεύουν” οι πραγματικοί Ναζί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ …Οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι φυσικοί απόγονοι ναζιστών εγκληματιών, που αποδεδειγμένα έστειλαν συνανθρώπους μας στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Γερμανών συνεργατών τους. Αυτοί είναι που σήμερα “καίγονται” να επιβάλουν τον “Αντιρατσιστικό Νόμο” …Έναν νόμο, ο οποίος, για παράδειγμα, ανάμεσα σε όλα τα άλλα ποινικοποιεί και την άρνηση του Ολοκαυτώματος …Ποινικοποιεί την άρνηση του δικού τους εγκλήματος. Θα πηγαίνουν φυλακή δηλαδή αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να αποδεχθούν το έγκλημα του Ολοκαυτώματος και όχι αυτοί, οι οποίοι αποδεδειγμένα συμμετείχαν σ’ αυτό …Αστείο δεν είναι και μόνον να το σκεφτεί κάποιος; …Οι αυθεντικοί ναζιστές θα διώκουν ποινικά όποιους αρνούνται τα εγκλήματα του ναζισμού.
Σ’ ό,τι αφορά αυτόν καθ’ αυτόν τον νόμο, ένα πράγμα έχουμε να πούμε …Αποτελεί ντροπή για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό και μόνον που υπάρχει ένας τέτοιος νόμος …Αποτελεί απόδειξη ήττας της κοινωνίας μας αυτός ο νόμος και μόνον που συζητιέται. Γιατί; Γιατί, όταν υπάρχει ένας τέτοιος νόμος, σημαίνει ότι έχουμε “ηττηθεί” ως ανθρώπινη κοινωνία. Σημαίνει πως δεν υπάρχει ούτε άνθρωπος ούτε πολιτισμός …Απλά πράγματα. Είναι σαν να νομοθετεί κάποιος ότι η κάθε μητέρα πρέπει υποχρεωτικά να αγαπάει τα παιδιά της. Είναι σαν να ποινικοποιείς την “άρνηση” της μητέρας να αγαπήσει τα παιδιά της.
…Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; …Όχι βέβαια. Γιατί; Γιατί, αν υπάρξει ποτέ τέτοια ανάγκη, σημαίνει ότι το ανθρώπινο είδος έχει “μεταλλαχθεί” σε τέτοιον βαθμό, που δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς έξωθεν παρέμβαση …Σημαίνει ότι βαδίζουμε προς την εξαφάνιση του είδους, εφόσον δεν μπορεί καμία εξωτερική παρέμβαση να υποκαταστήσει τους νόμους της φύσης. Είναι νόμος της φύσης η αγάπη της μητέρας προς το βλαστάρι της. Αν αναγκαστεί κάποιος να θεσμοθετήσει τη μητρική αγάπη, σημαίνει ότι ξεφύγαμε από τη φύση και βαδίζουμε προς τον θάνατο. Με τον ανθρώπινο νόμο κάποιοι μπορούν να προσπαθήσουν —ανεπιτυχώς πάντα— να “σπάσουν” έναν φυσικό νόμο, αλλά όχι να τον υποκαταστήσουν. Αυτό βλέπουμε να συμβαίνει στην περίπτωση του αντιρατσιστικού νόμου.
Ο απλός άνθρωπος —και πόσο μάλλον ο πολιτισμένος— δεν έχει ανάγκη τον νόμο, για να αγαπάει τον συνάνθρωπό του …Δεν έχει ανάγκη τον νόμο, για να αγαπάει τον κατατρεγμένο συνάνθρωπό του και άρα και τα θύματα των ανθρώπινων θηριωδιών. Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπαρίσταται στους ανθρώπους που διώκονται, αδικούνται, πεινάνε ή βασανίζονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολιτισμούς που αυτός δημιούργησε. Οι άνθρωποι τούς “ρύθμισαν”, ώστε να είναι φιλικοί απέναντι στους δυστυχείς ανθρώπους. Ο άνθρωπος τη δική του αγάπη για τον συνάνθρωπό του την “πέρασε” και στα συστήματά του. Από τα αρχαία χρόνια έχουν “κωδικοποιηθεί” αυτές οι συμπεριφορές. Έχουν περάσει στο DNA των ανθρώπινων πολιτισμών. Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν τα δικαιώματα των ικετών ακόμα και σε φονιάδες. Η έννοια της φιλοξενίας είχε περάσει ως ηθικός νόμος μέσα στη θρησκεία τους.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι, για να προσπαθούν οι ισχυροί αυτού του κόσμου τώρα —την τρίτη χιλιετία— να επιβάλουν έναν τέτοιον νόμο, σημαίνει ότι φοβούνται την αντίδραση αυτού του κόσμου. Για να προσπαθούν αυτοί, που αδικούν τους ανθρώπους, να περάσουν νόμους υπέρ των αδικημένων, σημαίνει ότι τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν από το έλεγχό τους. Γνωρίζουν αυτοί, που εξουσιάζουν τον κόσμο, ότι με τους χειρισμούς τους ξεπέρασαν τα ανθρώπινα όρια ανοχής και πολιτισμού …Γνωρίζουν ότι με τις πράξεις τους έσπρωξαν τις κοινωνίες πέρα από τα όριά τους …Γνωρίζουν ότι με τις πράξεις τους ανάγκασαν τους ανθρώπους να “συγκατοικούν” με άλλους δυστυχείς ανθρώπους σε τόσο προβληματικές συνθήκες, που αρνούνται να τους αγαπήσουν ή να συμπάσχουν μ’ αυτούς …Γνωρίζουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να έχει μονιμότητα και ότι αυτό σύντομα θα οδηγήσει στην έκρηξη.
…Μια έκρηξη, η οποία καθημερινά δείχνει όλο και πιο αναπόφευκτη. Αυτήν την έκρηξη προσπαθούν να καθυστερήσουν με τους “πυροσβεστικούς” νόμους του αντιρατσισμού …Τους νόμους εκείνους, οι οποίοι απλά “ψύχουν” μια κατάσταση, η οποία “υπερθερμαίνεται” και οδηγεί αναπόφευκτα στην έκρηξη. Όμως, ό,τι και να κάνουν, όσο σκληρά και να νομοθετήσουν, δεν μπορούν να σταματήσουν την ανθρώπινη φύση. Δεν μπορείς με νόμους και απαγορεύσεις να σταματήσεις τη ροή του ποταμού.
Οι κοινωνίες θα αντιδράσουν στο πολυπολιτισμικό μοντέλο της Νέας Τάξης, όχι επειδή είναι “καθυστερημένες” ή “πρωτόγονες”, αλλά γιατί απλά είναι ανθρώπινες. Θα αντιδράσουν όπως θα αντιδρούσε η κάθε οικογένεια, αν επιχειρούσες να μετατρέψεις το σπίτι της σε κέντρο διερχομένων. Δεν αντέχει μια κοινωνία αυτήν τη χαοτική κατάσταση …Διαταράσσεται η ψυχική της κατάσταση …Απειλείται η ψυχική της ισορροπία …Δεν λειτουργούν οι εσωτερικοί της κανόνες και απορυθμίζεται …Αρχίζει και πιέζεται και κανένας δεν γνωρίζει πού θα φτάσει, όταν θα αποφασίζει να αντιδράσει …Αρχίζει και τρελαίνεται και θα στραφεί επί δικαίων και αδίκων.
…Ανθρώπινο είναι αυτό …Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμό ή την παιδεία των ανθρώπων …Έχει σχέση με την ανθρώπινη φύση τους. Όπως αντιδρά αρνητικά ο άνθρωπος στον σωματικό πόνο, είτε είναι μορφωμένος είτε αμόρφωτος, έτσι αντιδρά αρνητικά και η ανθρώπινη κοινωνία στους δικούς της “πόνους”. Όταν βλέπουμε ότι η μέχρι τώρα “βιτρίνα” του πολυπολιτισμού και της ανοχής —που ήταν η Σουηδία— “έσπασε” μέσα σε λίγες ώρες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν η πλούσια Σουηδία δεν αντέχει, αντιλαμβανόμαστε ότι κοινωνίες, οι οποίες σύντομα θα κληθούν να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης, δεν έχουν περιθώρια ανοχής.
Οι λαοί θα αντιδράσουν, γιατί θα πρέπει να επιβιώσουν. Δεν μπορείς να τους “δουλεύεις” και μάλιστα υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης. Όταν “σπάει” η Σουηδία —και μάλιστα υπό καλές οικονομικές συνθήκες— δεν υπάρχει πιθανότητα να αντέξει μια Ελλάδα ή μια Ιταλία ή μια Ισπανία υπό συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και με τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας από πλευράς λαθρομεταναστών. Είναι άλλο πράγμα η φιλοξενία και άλλο πράγμα ο εποικισμός και αυτό —όταν συμβαίνει— οι λαοί το διακρίνουν. Είναι άλλο πράγμα το μικροέγκλημα της επιβίωσης του ξένου και άλλο πράγμα η “βαριά” εγκληματικότητα των ξένων συμμοριών. Είναι άλλο πράγμα να “περιθάλπεις” ένα θύμα, δίνοντάς του κάποια στοιχειώδη δικαιώματα και άλλο πράγμα να “θυματοποιείς” εκ του πονηρού τον θύτη, δίνοντάς του άπειρα προνόμια.
Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι κοινωνίες, είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Από τα “σποραδικά” εγκλήματα των μεταναστών, τα οποία γίνονται ανεκτά στο όνομα της επιβίωσής τους, δεν είναι εύκολο να περάσεις στην “καταιγίδα” της εγκληματικότητας, η οποία απειλεί την επιβίωση της ίδιας της κοινωνίας. Αν κάποτε οι Έλληνες έβλεπαν στο πρόσωπο ενός Πακιστανού —με παραβατική συμπεριφορά στον αγώνα της επιβίωσης— έναν νέο Γιάννη Αγιάννη, τώρα δεν βλέπουν το ίδιο στο πρόσωπο του Πακιστανού, που σακάτεψε τη μικρή Μυρτώ ή κατακρεούργησε το ζευγάρι στην Εύβοια. Οι μετανάστες έγιναν πολλοί, για να περάσουν σαν “φιλοξενούμενοι” της κοινωνίας …Είναι “συγκάτοικοι” —και μάλιστα παράνομοι— και αυτό αλλάζει τις συμπεριφορές της κοινωνίας.
Ανάλογες αλλαγές θα υπάρξουν και σε θέματα όπως το Ολοκαύτωμα για παράδειγμα. Μέχρι τώρα το παραμύθι των “θυμάτων” δούλευε άριστα. Έτρεχαν οι Έλληνες να τιμήσουν τους Εβραίους, που έπεσαν θύματα των κακών Ναζί. Έβλεπαν θύματα και αυτό καθόριζε τις συμπεριφορές τους. Όταν στην εποχή του Μνημονίου όλοι οι θύτες είναι Εβραίοι, πόσο μπορεί κάποιος να συνεχίσει την προηγούμενη συμπεριφορά του; …Θα αγκαλιάζεις το “θύμα”, όταν αυτό την επόμενη στιγμή θα σε χτυπάει στα μούτρα σαν “δανειστής”;
Γνωρίζουν επίσης ότι τα ψεύτικα Ολοκαυτώματα δεν θα μπορούν επί μακρόν να παραμένουν στα “πλαίσια” τού “μη ερεύνα, γιατί “ερεύνησαν” οι άλλοι” …Θέμα χρόνου είναι να ανοίξουν οι φάκελοι του Ολοκαυτώματος. Μέχρι τώρα μάς “δούλευαν” εύκολα, γιατί δεν υπήρχαν προβλήματα. Τα επίσημα κράτη διέδιδαν την προπαγάνδα τους σε λαούς που ήταν χορτάτοι και δεν είχαν λόγους να αντιδράνε. Τα σχέδια Μάρσαλ είχαν όρους και ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν και η φιλοσιωνιστική προπαγάνδα. Το Χόλυγουντ έκανε κι αυτό τη δουλειά του, “δείχνοντας” τους καλούς Εβραίους, που τους πήραν οι “κακοί” Ναζί και τους έκαναν “σαπούνια”. Τα κόμματα του σοσιαλισμού και της Αριστεράς έβγαζαν μεροκάματο από τη χρηματοδότηση των Εβραίων. Οι διάφορες ΜΚΟ έπαιρναν “χρυσάφι”, για να διαφημίζουν τις κοινωνικές “ευαισθησίες” των Εβραίων.
Όμως, όλα αυτά σήμερα έχουν αρχίσει να ατονούν …Το χρήμα δεν “ρέει” όπως “έρεε” κάποτε. Ο κόσμος έχει αρχίσει να “βλέπει” τα παράδοξα και να αναζητά εξηγήσεις. Έχει αρχίσει να υποπτεύεται πως δεν μπορεί τα απόλυτα θύματα αυτού του Πλανήτη να έχουν μετατραπεί μέσα σε λίγες δεκαετίες σε απόλυτους θύτες. Δεν μπορεί ένα μικρό έθνος να έχει “απώλειες” έξι εκατομμυρίων μελών του και μέσα σε λίγες δεκαετίες να έχει “κατακτήσει” τον κόσμο …Κάτι πονηρό συμβαίνει …Ή οι απλοί άνθρωποι είναι βλάκες σε σχέση με τους “εκλεκτούς” ή οι “εκλεκτοί” τούς δουλεύουν επί χρόνια.
Από αυτά τα παράδοξα ξεκινάνε οι ερωτήσεις …και οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ο τρόμος των Εβραίων …Τον Χίτλερ ποιος τον χρηματοδοτούσε; …Γιατί οι Εβραίοι Ροκφέλερ και Ρότσιλντ ήταν ανάμεσα στους πιο μεγάλους χρηματοδότες του Χίτλερ και μεταπολεμικά όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, αλλά έγιναν οι “πατριάρχες” της Νέας “αντιναζιστικής” Τάξης Πραγμάτων; …Ποια η θέση των Εβραίων στην προπολεμική Γερμανία και ποια η θέση τους στη μεταπολεμική Γερμανία; …Πώς κατόρθωσαν και έλεγξαν την FED των ΗΠΑ; …Γιατί οι Εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδοτούσαν τον Μαρξ και την Οκτωβριανή Επανάσταση; …Χωρίς τους Εβραίους θα υπήρχε Σοβιετική Ένωση; …Χωρίς αυτήν την εβραϊκή Ένωση θα υπήρχε ναζισμός και Χίτλερ; …Γιατί η σταλινικιά Μέρκελ προσκυνά τους Εβραίους;
Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν πρέπει να απαντηθούν κάποτε; …Μήπως οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα υπάρχουν στα κρεματόρια; …Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο ποινικοποιούν την άρνηση του Ολοκαυτώματος; …Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ποιον απειλούν με αυτόν τον νόμο; …Τον Χρυσαυγίτη —ο οποίος θα πάει στο καφενείο και θα πει αυτά, τα οποία έτσι κι αλλιώς έλεγε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να αλλάζει τίποτε— ή μήπως τον ερευνητή, ο οποίος θα θελήσει να δημοσιεύσει μια νέα εργασία με βάση νέα στοιχεία σε μια εποχή που το σταλινικό “μαγαζί” έχει πάει στα “σκουπίδια” της ιστορίας;
Ο συνδυασμός του νόμου περί μεταναστών με αυτόν της άρνησης του Ολοκαυτώματος δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Στην πραγματικότητα είναι μια “αντιγραφή” του νόμου που υπήρχε εκεί όπου εξ’ αρχής κινδύνευαν οι Εβραίοι, είτε ως “ξένοι” είτε ως συνωμότες …Στα κράτη όπου λίγο-πολύ οι Εβραίοι τα είχαν για να σκουπίζουν τους κώλους τους …Στα κράτη τύπου Γερμανίας, τα οποία τα “δουλεύουν” συστηματικά για πάνω από έναν αιώνα …Σε εκείνα τα κράτη —και στην εποχή της παντοδυναμίας τους— νομοθέτησαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να τρομοκρατούν τους λαούς και να τους απειλούν ακόμα και με φυλακίσεις, αν τους αμφισβητούσαν…
…Αν αμφισβητούσαν το “δικαίωμά” τους όχι απλά να βρίσκονται στη Γερμανία, αλλά να κυριαρχούν σ’ αυτήν …Αν αμφισβητούσαν το “δικαίωμά” τους όχι απλά να αποζημιώνονται από τη Γερμανία, αλλά να την λεηλατούν, εξαιτίας του υποτιθέμενου Ολοκαυτώματος. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Οι “ξένοι” Εβραίοι στη Γερμανία όχι απλά δεν είναι “ίσοι” με τους Γερμανούς, αλλά “ανώτεροι” από αυτούς. Θεσμικά —και επίσημα— είναι “ανώτεροι” από αυτούς …”Ανώτεροι”, που καταφέρνουν και είναι ασυναγώνιστοι μέσα στη γερμανική κοινωνία, εφόσον λειτουργούν με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού.
…Σε αυτούς επιτρέπεται ό,τι απαγορεύεται σε όλους τους άλλους. Πέραν του γεγονότος ότι έχουν αποζημιωθεί άπειρες φορές για τα ίδια πράγματα, δεν πληρώνουν καν φόρους στο γερμανικό κράτος. Εξαιρούνται από όλες τις υποχρεώσεις, οι οποίες προβλέπονται για τους κοινούς Γερμανούς. Ένας νόμος σαν τον αντιρατσιστικό ήταν απαραίτητος γι’ αυτούς, γιατί τρομοκρατούσε τους Γερμανούς ακόμα και στη σκέψη να τους αμφισβητήσουν και βέβαια να τους ελέγξουν.
Οι Γερμανοί, με τα πρώτα λόγια που θα “ψέλλιζαν”, θα χαρακτηρίζονταν “αντισημίτες” και θα καταστρέφονταν. Θα πήγαιναν φυλακή, θα έχαναν τις δουλειές τους και θα περιθωριοποιούνταν αυτόματα τόσο ως άτομα όσο και ως οικογένειες. Ο αντιρατσιστικός νόμος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τους ξένους επικυρίαρχους της Γερμανίας ή της Αυστρίας κλπ. Επειδή τα μεγάλα “εγκλήματα” απαιτούν και ισχυρούς συνενόχους, οι Εβραίοι φρόντισαν να μην είναι μόνοι τους σε αυτά τα εγκλήματα. Με τον ίδιο νόμο που οι Εβραίοι εξασφάλιζαν τα προνόμιά τους, “προστάτευαν” και όλους τους μετανάστες της Γερμανίας έναντι των Γερμανών. Γιατί; …Για να εξασφαλίσουν συμμάχους μέσα στη Γερμανία.
Το δήθεν αμερόληπτο σύστημα δικαιοσύνης της Γερμανίας γι’ αυτόν τον λόγο είναι “άριστο” και ποθητό από όλους τους “λάθρο”. Είναι “άριστο”, γιατί είναι σκληρό απέναντι στους Γερμανούς πολίτες. Είναι “άριστο”, γιατί προστατεύει τους ξένους εις βάρος των γηγενών. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζαν οι Εβραίοι την υπεροχή τους μέσα σε ξένη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν “συμμάχους” μέσα στη Γερμανία …Απαραίτητους συμμάχους, εφόσον, ως μειονότητα επικυρίαρχων, κινδύνευαν από ανατροπή. Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι, Τούρκοι μετανάστες έγιναν οι “σύμμαχοι” και οι προστάτες των Εβραίων για μια θέση “γκασταρμπάιτερ” στις φάμπρικες της Γερμανίας.
Αυτόν τον νόμο θέλουν να “μεταφυτεύσουν” οι Εβραίοι σε όλα τα κράτη της ΕΕ, όπως είπε και ο σιωνιστής πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λόντερ «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνον απειλή για μειονότητες, όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου» …Η προστασία δηλαδή των Εβραίων ταυτίζεται με την προστασία της Δημοκρατίας. Μιλάμε δηλαδή για “αλχημείες” άνευ προηγουμένου …Η προστασία του Σόρος και του Στρος Καν είναι ταυτισμένη με την προστασία της Δημοκρατίας.
Αυτός ο παλιός γερμανικός νόμος είναι ο σημερινός “σύγχρονος” αντιρατσιστικός νόμος. Εδώ και δεκαετίες οι σιωνιστές αυτού του κόσμου πιέζουν τα κράτη, για να μπορέσουν να περάσουν τους νόμους εκείνους, οι οποίοι τους μετατρέπουν σε “ιερές αγελάδες” σε όλα τα κράτη. Το κατάφεραν μέχρι τώρα στα κράτη που ελέγχουν απόλυτα —όπως τη Γερμανία— αλλά όχι στα υπόλοιπα. Τώρα, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κατάσταση, προσπαθούν, ως “δανειστές”, να αναγκάσουν τα κράτη να περάσουν αυτούς τους νόμους. Βάζουν αυτούς τους νόμους ως προϋπόθεση, για να συνεχιστούν τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Με πρόφαση κάποια καφάσια, που έσπασαν οι χρυσαυγίτες στο Αγρίνιο ή κάποιες “τζούφιες” σφαλιάρες του άστοχου Κασιδιάρη, “στρίμωξαν” τον ελληνικό λαό και ετοιμάζονται να επιβάλουν τον νόμο τους…
…Έναν νόμο, ο οποίος θα τους δίνει τη δυνατότητα να απειλούν να εκβιάζουν όποιον τους ενοχλεί. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι αυτός ο νόμος θα έχει εφαρμογή στα καφενεία και στους δρόμους, όπου θα παρακολουθούνται οι πολίτες για τις απόψεις τους, όπως φαινομενικά δείχνει να επιτρέπει αυτός ο νόμος. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι αυτός ο νόμος είναι για γενική χρήση και θα αρχίσουν να μας παρακολουθούν όλους …Δεν τους ενδιαφέρει η γενική χρήση. Στο γενικό επίπεδο τούς αρκεί που υπάρχει ένας νόμος που “τρομοκρατεί” τους άσχετους και τους οδηγεί στον αυτοπεριορισμό της έκφρασης. Από εκεί και πέρα δεν είναι κορόιδα να κυνηγάνε τους ασήμαντους και να θέσουν υπό αμφισβήτηση τον νόμο. Αυτό, που τους ενδιαφέρει κυρίως, είναι να έχουν ένα “εργαλείο”, για να απειλούν αυτούς, οι οποίοι πραγματικά τους απειλούν.
Τους ενδιαφέρει να υπάρχει ένας νόμος, ο οποίος θα τους επιτρέπει να εκβιάζουν τον οποιονδήποτε εκφράζει άποψη, η οποία δεν συμφωνεί με το “παραμύθι” τους και απειλεί να “ξυπνήσει” τον κόσμο …Τους ενδιαφέρει να απειλούν επιστήμονες με τις θέσεις τους στα Πανεπιστήμια …Τους ενδιαφέρει να απειλούν επιστημονικά ιδρύματα με τις επιδοτήσεις τους από το κράτος …Τους ενδιαφέρει να απειλούν τους ερευνητές με τις απαραίτητες μετακινήσεις τους σε ολόκληρο τον κόσμο …Τους ενδιαφέρει να τους απειλούν με τις καριέρες τους. Στα “βουβά”, δηλαδή, θα γίνεται χρήση αυτού του νόμου εις βάρος όποιου θα κρίνουν οι ίδιοι ότι τους απειλεί.
Με τη χρήση του νόμου θα καταστρέφονται με συνοπτικές διαδικασίες όποιοι τους απειλούν. Όταν θα αρνούνται κάποιοι δικαστικοί, πολιτικοί ή κρατικοί υπάλληλοι να καταστρέψουν αυτούς που τους υποδεικνύουν, θα κινδυνεύουν και οι ίδιοι από τον ίδιο νόμο. Η “άρνηση” του Ολοκαυτώματος, δηλαδή, δεν αφορά την Κούλα από το Πέραμα ή τον Μπάμπη από το Διακοφτό. Η “άρνηση” του Ολοκαυτώματος αφορά κάποιον πολιτικό ή ιστορικό ή φιλόσοφο, ο οποίος θα προσπαθήσει να ερευνήσει το Ολοκαύτωμα και να επεξεργαστεί τα ευρήματά του με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουν “συμφωνήσει” αυτοί μεταξύ τους.
antiratsistikos_09 Αυτά όλα ανήκουν σε μια πάγια τακτική τους, η οποία ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια από τη λήξη του πολέμου και εντεύθεν. Όμως, αυτό, το οποίο έχει αλλάξει σήμερα και το παρατηρούμε με μεγάλη προσοχή, είναι κάτι άλλο. Για λόγους φαινομενικά ανεξήγητους βλέπουμε να επείγονται, προκειμένου να επιβάλουν τους νόμους εκείνους, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν ήταν μέσα στα θέματα της καθημερινής τους ατζέντας …Αυτό είναι το παράξενο. Σήμερα, που βρίσκονται στο απόγειο της δύναμής τους, βλέπουμε καθημερινά τον φόβο τους να μεγαλώνει. Πιέζουν διαρκώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας να πάρει θέση υπέρ των θέσεών τους, ενώ φαινομενικά αυτό δεν είναι απαραίτητο.
Αυτός ο φόβος τούς οδηγεί σε λάθη. Θεωρούμε πως ήταν λάθος τού Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου να εκθέτει τον Βενιζέλο στην “αντιρατσιστική” τους μπουρδολογία. Θεωρούμε λάθος του να πιέζει φανερά τον Σαμαρά να προχωρήσει στην ψήφιση αυτού του νόμου. Γιατί το θεωρούμε λάθος; Γιατί αποκαλύπτει σχεδιασμούς, φόβους και αδυναμίες, που θα έπρεπε να είναι επτασφράγιστα μυστικά. Γιατί θα έπρεπε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το επείγον αυτού του νόμου; Γιατί ενδιαφέρονται για νόμους, που αφορούν ξένους μετανάστες μέσα στα κράτη; Πάνω στο άγχος τους και στη βιασύνη τους κάνουν λάθη “έκφρασης” …Λάθη, τα οποία στη “γλώσσα” της διπλωματίας είναι ανεπίτρεπτα …Λάθη, που για την εμπειρία των Εβραίων είναι απίστευτα…
…Τι εννοεί ο Σιωνιστής Λόντερ, λέγοντας ότι “…οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνον απειλή για μειονότητες, όπως οι Εβραίοι…” …Είναι “μειονότητες” οι Εβραίοι στα κράτη όπου βρίσκονται; …Ξένες μειονότητες; …Από πότε; …Αμερικανός δεν είναι ο Μπενράνκε; …Γάλλος δεν είναι ο Σαρκοζί; …Βρετανός δεν είναι ο Μίλιμπαντ; Η θρησκευτική επιλογή κάποιου δεν τον καθιστά αυτόματα μειονοτικό και αυτό έπρεπε να το γνωρίζει ο Σιωνιστής Λόντερ. Αν εξισλαμιστεί ένας Έλληνας, δεν γίνεται αυτόματα μέλος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, επειδή κι αυτήν είναι ισλαμική. Πρέπει να επιδιώξεις να γίνεις μειονότητα. …Καλυμμένα δεν θα έπρεπε να είναι όλα τα μέλη του Εβραϊκού Συμβουλίου από τους υπάρχοντες νόμους των κρατών; Οι εχθροί τους θα έπρεπε να τους κατατάσσουν στις “μειονότητες” και αυτοί να το αρνούνται.
Όπως αντιλαμβανόμαστε, εδώ υπάρχει πρόβλημα. Γνωρίζουν οι ίδιοι οι Εβραίοι ότι έχουν πλέον πρόβλημα. Γνωρίζουν ότι στην περίπτωσή τους η θρησκευτική τους ταυτότητα μπορεί να μετατραπεί αυτόματα σε εθνική και αυτό είναι επικίνδυνο. Αν λοιπόν αυτοί οι ίδιοι θεωρούν ότι ανήκουν σε ξένη μειονότητα, τότε δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο εμείς νομίζαμε μέχρι τώρα …Δεν είναι τόσο “Αμερικανοί” όσο πιστεύαμε …Δεν είναι τόσο “Γάλλοι” όσο πιστεύαμε. Είναι μειονοτικοί Εβραίοι της Αμερικής και της Γαλλίας και οι μειονοτικοί ποτέ δεν ξέρουν τι τους “ξημερώνει”. Τζάμπα άλλαζαν επί αιώνες τα ονόματά τους, για να τα “ευθυγραμμίζουν” με αυτά των γηγενών. Όπως αποδεικνύεται και από τους λόγους τους, δεν ενσωματώθηκαν στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και άρα εξακολουθούν να είναι ξένοι.
Αυτό, δηλαδή, το οποίο μέχρι τώρα διαφύλατταν ως κόρη οφθαλμού και τους έδινε το απόλυτο πλεονέκτημα —και το οποίο ήταν η εθνική τους ιδιαιτερότητα—, τώρα γίνεται μπούμερανγκ. Τώρα, το παλιό πλεονέκτημα γίνεται μειονέκτημα. Μέχρι τώρα, που δεν υπήρχαν άλλοι ξένοι μέσα στα κράτη —εκτός από τους Εβραίους— αυτοί ρίσκαραν για το κέρδος και έμεναν “ξεχωριστοί”. Λειτουργούσαν με όρους αθέμιτου συναγωνισμού, ως οργανωμένη συμμορία ομοεθνών μέσα σε κοινωνία ξένων …Εισέπρατταν κέρδη ως “διαφορετικοί” …Εισέπρατταν επιδοτήσεις ως μειονοτικοί …Κατάφερναν και αποσπούσαν προνόμια με διαφόρους νόμους, οι οποίοι τους ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους με βάση την καταγωγή τους ή το θρήσκευμά τους …Διατηρούσαν εύκολα τις εξουσίες μέσα στις κοινότητες, ελέγχοντας τα μέλη τους μέσω αυτών των προνομίων.
Τώρα, που υπάρχουν πολλοί ξένοι μέσα σε όλα τα κράτη, αυτό το ρίσκο γίνεται επικίνδυνο, γιατί οι Εβραίοι έχουν χάσει τη μοναδικότητά τους. Γίνονται ακόμα μία μειονότητα ξένων ανάμεσα στις πολλές άλλες που υπάρχουν μέσα σε όλα τα κράτη. Για παράδειγμα, στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια μόνον Εβραίοι υπήρχαν ως μειονότητα “ξένων” στην Ελλάδα. Σήμερα αυτοί οι Εβραίοι είναι λιγότεροι από τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς ή τους Νιγηριανούς. Σε συνθήκες εθνικιστικής έξαρσης και οικονομικής στενότητας αυτό από μόνο του είναι εφιαλτικό …Σε μια επιχείρηση “σκούπα” μπορούν να πάνε στο ίδιο “φαράσι” με τους υπόλοιπους.
Δικαιώματα θεωρητικά διασφαλισμένα εδώ και αιώνες θα γίνουν ίσα και όμοια με τα δικαιώματα ανθρώπων, οι οποίοι μπήκαν στη χώρα λίγες ημέρες πριν. Αυτή είναι η μέγιστη απειλή για τους Εβραίους. Μέχρι τώρα, ως οι μόνοι “ξένοι” μέσα στις κοινωνίες, γνώριζαν να παίζουν το “παιχνίδι” του θύματος και του φιλοξενουμένου. Γνώριζαν πώς να λειτουργούν ως “διαφορετικοί” μέσα στην κοινωνία και πώς να παριστάνουν τους “όμοιους” όταν αντιδρούσε η κοινωνία. Γνώριζαν πότε να παριστάνουν τους εθνικά Εβραίους και πότε να παριστάνουν τους “Έλληνες” εβραϊκού θρησκεύματος. Τώρα, ως “ξένοι”, θα μπουν στον ίδιο “παρονομαστή” μαζί με τους υπόλοιπους αυθαίρετους συγκατοίκους, οι οποίοι δεν ξέρουν κανένα “παιχνίδι”.
Η ιδιαιτερότητα της σημερινής εποχής, που κάνει τα πράγματα περίπλοκα και εξαιρετικά επικίνδυνα γι’ αυτούς είναι ότι έχουν χάσει το βασικό στρατηγικό πλεονέκτημά τους …Το πλεονέκτημα εκείνο, το οποίο έκανε ακίνδυνη την διατήρηση της “διαφορετικότητάς” τους μέσα στα κράτη όπου φιλοξενούνταν. Μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρχε αντικειμενικό πρόβλημα για τους διώκτες τους. Ακόμα και να ήθελες να τους διώξεις, δεν μπορούσες να το κάνεις. Δεν μπορούσες να το κάνεις καθαρά για τεχνικούς λόγους …Δεν είχαν πατρίδα, για να τους εκτοπίσεις. Επιπλέον, δεν απολάμβαναν καμίας συμπάθειας, ώστε να βρεθεί πρόθυμος κάποιος άλλος να τους δεχθεί στο κράτος του.
Ήταν ίδια περίπτωση με τους Ρομά, οι οποίοι επίσης επί αιώνες περιφέρονται στην Ευρώπη με τους ίδιους όρους. Ένας λαός-άλυτο “πρόβλημα” για τους γηγενείς …Ανεπιθύμητοι “φιλοξενούμενοι”, που, παρ’ όλο που δεν τους θέλει κανένας στο κράτος του, δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτούς, εφόσον δεν μπορεί να τους στείλει και κάπου αλλού. Επί αιώνες οι Ρομά και οι Εβραίοι βάδιζαν βίους παράλληλους. Σήμερα όμως οι Ρομά συνεχίζουν να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, ενώ οι Εβραίοι, λόγω Ισραήλ, όχι. Σήμερα οι Ρομά συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα σχεδιαστικά τους ατού, ενώ οι Εβραίοι τα απώλεσαν.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι Ρομά, ακόμα κι όταν φαίνονται απ’ όλους ως τέτοιοι, αν τους “πειράξεις”, μεταμορφώνονται ως δια “μαγείας”. Ενώ όλοι τους βλέπουν ως Ρομά, αν τους “πειράξεις”, γίνονται “Ρουμάνοι”, “Ούγγροι”, “Βούλγαροι” κλπ.. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν θέλουν να τους “φορτωθούν” αυτοί, που τους “βλέπουν” να έρχονται …Είναι αναγκαστικά και κάτι άλλο, γιατί δεν τους θέλουν κάποιοι άλλοι. Είναι εθνική μειονότητα μέσα στα κράτη που τους φιλοξενούν, αλλά, αν τους “πειράξεις”, λαμβάνουν την ιδιότητα αυτών που τους “φιλοξενούν”.
Αυτός είναι ο σχεδιασμός, που τους προστατεύει. Αν επιχειρήσεις να τους μετακινήσεις ως Ρομά, όλοι οι υπόλοιποι τους “βλέπουν” όπως τους συμφέρει, προκειμένου να σε σταματήσουν σε περίπτωση που επιχειρείς να τους “ξεφορτωθείς” εις βάρος τους. Αυτό συνέβαινε και με τους Εβραίους επί αιώνες. Ήταν ορατά Εβραίοι μέσα στην κοινωνία σου, αλλά, όταν επιχειρούσες να τους διώξεις, “μεταμορφώνονταν” αναγκαστικά σε “Έλληνες” ή “Γερμανούς” ή “Πολωνούς” για όλους τους υπόλοιπους που σε “εμπόδιζαν” να τους ξεφορτωθείς πάνω τους.
Αυτή ήταν η άμυνά τους απέναντι στους διωγμούς. Οι διωγμοί αναγκαστικά περιορίζονταν στο επίπεδο της εσωτερικής πολιτικής ενός κράτους και κατέληγαν σε μια ακίνδυνη και πολλές φορές επιθυμητή από τους Εβραίους γκετοποίηση. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Χέρτσλ και οι άλλοι σιωνιστές όχι μόνον δεν φοβούνταν τους διωγμούς, αλλά τους προκαλούσαν οι ίδιοι, θεωρώντας τους ως ένα από τα βασικά “θεμέλια” της επιτυχούς επιβίωσής τους. Οι διωγμοί γι’ αυτόν τον λόγο ήταν πάντα ακίνδυνοι και ασφαλείς. Δεν μπορούσαν να γίνουν ποτέ σε πανχριστιανικό επίπεδο, γιατί απλούστατα δεν υπήρχε “χώρος” να τους φιλοξενήσει.
Όλοι οι λαοί γνώριζαν τους Εβραίους και κανένας δεν τους ήθελε. Αναγκαστικά ο καθένας αναγκαζόταν να υποστεί τους δικούς του και να μην αντιδρά. Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, ήταν ένα σχεδιαστικό πλεονέκτημα, το οποίο επέτρεπε στους Εβραίους να παραμένουν στην Ευρώπη, έστω και ως “αναγκαίο κακό”. Σήμερα η ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ αυτό το δεδομένο το απαλείφει και αυτό είναι τρομακτικό για τους Εβραίους της διασποράς.
Από αυτόν τον φόβο πηγάζει το ενδιαφέρον τους για τους λαθρομετανάστες. Για τι άλλο θα μπορούσε να τους ενδιαφέρει τόσο πολύ ένας νόμος, ο οποίος στην περίπτωση της Ελλάδας κατά κύριο λόγο αφορά μουσουλμάνους; Γιατί τους ενδιαφέρει ένας νόμος, ο οποίος φαινομενικά δίνει δικαιώματα στους πατροπαράδοτους εχθρούς τους, που είναι οι μουσουλμάνοι; …Από ανθρωπισμό; Από ανθρωπισμό δεν επιβάλεις νέους νόμους, που κατά πάσα πιθανότητα σε βολεύουν. Από ανθρωπισμό —αν θέλεις— χαρίζεις χρέη ως τοκογλύφος. Από ανθρωπισμό δεν λεηλατείς κράτη και ασφαλιστικά ταμεία. Από ανθρωπισμό δεν αγοράζεις τζάμπα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά, για να απειλείς μέχρι να σε αποζημιώσουν στο ακέραιο.
Άρα; Άρα, από την επιμονή των Εβραίων στον συγκεκριμένο νόμο αποκαλύπτονται μερικά πράγματα …Πράγματα ανεπιθύμητα για τους ίδιους. Οι Εβραίοι με τη στάση τους αποκαλύπτουν τους φόβους τους. Αυτό, το οποίο φοβούνται οι Εβραίοι στην εποχή της απόλυτης επικοινωνίας μεταξύ των λαών, είναι να μην τους “διώξουν” από παντού ως ξένους. Να μην γίνουν οι σημερινοί “Αμερικανοί”, “Ρώσοι”, “Γάλλοι” ή “Έλληνες” μελλοντικοί Ισραηλίτες …Αυτός είναι ο εφιάλτης τους. Οι ίδιοι, οι οποίοι αποφάσισαν επί αιώνες να μην ενσωματώνονται στις κοινωνίες και να επιβιώσουν ως Εβραίοι, είναι αυτοί που σήμερα αγωνιούν μήπως η διαφορετικότητά τους τούς καταστρέψει …Ανησυχούν αυτοί, οι οποίοι αποφάσισαν να παραμείνουν επί αιώνες ως ξένοι στα κράτη που τους φιλοξενούν, μήπως και τυχόν διωχθούν ως τέτοιοι.
Βλέπουν ότι ο αντισιωνισμός έχει αρχίσει να “φουσκώνει” παγκοσμίως και έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Είναι η πρώτη φορά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια “καταιγίδα” χωρίς την “ομπρέλα” που άρεσε στον Χέρτσλ. Γι’ αυτόν τον λόγο κρύβονται πίσω από νόμους, οι οποίοι φαινομενικά αφορούν ξένους και όχι τους ίδιους. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργούν όλα τα μεταναστευτικά ρεύματα και τα “σπρώχνουν” προς την Ευρώπη …Κυρίως αυτά των μουσουλμάνων.
Γιατί υπάρχει αυτή η προτίμηση και δεν περιορίζονται στις ενδοχριστιανικές μεταναστευτικές κινήσεις; Γιατί οι χριστιανοί, ακόμα κι όταν ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα, ενσωματώνονται στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και αυτό δεν βολεύει τους Εβραίους. Μέσα σε λίγες γενιές “χάνονται” τελείως. Οι Εβραίοι γνωρίζουν ότι μόνον οι μουσουλμάνοι μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να “ενσωματωθούν” στις κοινωνίες στις οποίες εντάσσονται και αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι πολύτιμο για τους Εβραίους. Πολύτιμο, γιατί δίνει μονιμότητα στην επιλογή τους. Γιατί τους κάνει μόνιμους “προστάτες” τους. Γιατί διατηρούνται “ατόφιοι” με το πέρασμα των γενιών.
Ούτε φαντάζεται κάποιος πόσο πολύτιμα είναι τα εκατομμύρια των Τούρκων μουσουλμάνων στη Γερμανία. Κανένας δεν θα σταματήσει τα οικογενειακά επιδόματα που μετατρέπουν τους Τούρκους σε πολύτεκνους άεργους τεμπέληδες για όσο διάστημα οι Εβραίοι θα ελέγχουν τη Γερμανία. Κανένας δεν θα εμποδίζει τους μετανάστες της Γερμανίας να βρίσκουν το “δίκιο” τους στα γερμανικά δικαστήρια για όσο διάστημα οι Εβραίοι θέλουν να έχουν τους Γερμανούς στη “γωνία”.
Απλά πράγματα. Τους κουβαλάνε από την Τουρκία γι’ αυτήν τη “ζωογόνα” για τους Εβραίους αναπαραγωγή. Αν κάποιος Γερμανός “στραβώσει” και πει καμία κουβέντα, τον πάνε στα δικαστήρια με τους “αντιρατσιστικούς” νόμους. Τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή, ναζιστή, εχθροπαθή και ό,τι ηλίθιο σκεφτούν οι δικηγόροι τους και τον τιμωρούν παραδειγματικά προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων …Το αποτέλεσμα; …Τραγικό για τον γερμανικό λαό. Ο γερμανικός λαός συνεχώς γερνά και συρρικνώνεται εξαιτίας της υπογεννητικότητας και οι μουσουλμάνοι διαρκώς πολλαπλασιάζονται, αυξάνοντας το “μερίδιό” τους στη νεολαία. Σε μερικές δεκαετίες θα κυριαρχούν στη Γερμανία οι Τούρκοι “ευγνωμονούντες” τους Εβραίους.
Την ανάλογη “επένδυση” κάνουν και με τους ομοφυλόφιλους. Επενδύουν και πάλι στις ανάγκες περιφερειακών κοινωνικών ομάδων, προκειμένου να τους εκμεταλλευτούν ως “ασπίδα” …Να παριστάνουν τους “προοδευτικούς” και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν τη στήριξη αυτών που στηρίζουν. Όπως πρόσφατα επιβεβαίωσε και ο Μπάιντεν, οι Εβραίοι είναι αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους “αγώνες” για τους γάμους των ομοφυλοφίλων και το “δικαίωμά” τους να υιοθετούν παιδιά. Πολύτιμοι, δηλαδή, δεν είναι μόνον οι πολύτεκνοι άεργοι Τούρκοι, αλλά και οι μελλοντικοί ομοφυλόφιλοι “γονείς”. Πάντα οι Εβραίοι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα καταδιώκουν τους “πρωτόγονους” ρατσιστές.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Γίνονται μέσα από σχεδιασμό δεκαετιών. Ξεκίνησαν από τη Γερμανία και την “επιτυχία” τους θέλουν να την εφαρμόσουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα πάντα γίνονται με στόχο να δημιουργήσουν ομόκεντρους κύκλους συμφερόντων …Αναγκαστικά. Οι ξένοι αναζητούν τις συμμαχίες των ομοίων τους. Οι πρώτοι των “ξένων” Εβραίοι, μαζί με τους υπόλοιπους “ξένους”, ζουν εις βάρος των Γερμανών. Ο ισλαμισμός γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύτιμος για τους Εβραίους, παρά τη φαινομενική έχθρα που έχουν απέναντί του. Ο ισλαμισμός είναι εκείνο το “συστατικό” του σχεδιασμού, που διατηρεί μόνιμο τον σχεδιασμό τους. Οι ξένοι δεν εγκαταλείπουν τη θρησκεία τους μέσα στον χρόνο και άρα δεν εγκαταλείπουν και τον σχεδιασμό που ευνοεί αυτήν τη θρησκεία και άρα και τους συμμάχους τους.
Αυτόν τον σχεδιασμό θέλουν να επιβάλουν σε ολόκληρη την ΕΕ με τα εκατομμύρια των ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Έχουν κέρδος από αυτούς, όπως έχουν κέρδος και από την προκλητικότητά τους. Έχουν κέρδος από το κτήνος της Πάρου και γι’ αυτό του προσφέρουν επιδεικτικά την απόλυτη νομική κάλυψη. Έχουν κέρδος από τα κτήνη όλων των ειδών, γιατί με αυτόν τον τρόπο από τη μία εξοργίζουν τους γηγενείς και από την άλλη τρομοκρατούν όλους τους υπόλοιπους μετανάστες. Αυτούς τους τρομοκρατημένους μετανάστες τους διατηρούν υπό την ομηρία τους. Όλα τα άλλα απλά συμπληρώνουν έναν σωστό σχεδιασμό. Έχουν κέρδος από τις “αντιδράσεις” τύπου Χρυσής Αυγής, γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν δίπολα στην κοινωνία, τα οποία γνωρίζουν να τα χειρίζονται.
Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν αυτόν τον προκλητικό νόμο. Δεν θέλουν οι λαοί να μπορούν να ξεφορτώνονται με συνοπτικές διαδικασίες τα κτήνη που τους προκαλούν. Δεν θέλουν να “απελαύνονται” τα προβλήματα. Θέλουν τα προβλήματα να παραμένουν ανάμεσα στα θύματά τους, για να δημιουργούν “συνέχεια” …Να υπάρχουν στις φυλακές και να διατηρούνται εν “ζωή” …Να γίνονται ζωντανά πρότυπα για άλλα κτήνη …Να δημιουργούν νέα θύματα και νέους φόβους …Να προκαλούν νέες αντιδράσεις και αυτές με τη σειρά τους να παγιδεύουν εκ νέου τα εκατομμύρια των μεταναστών στα “δίχτυα” των εβραϊκών ΜΚΟ. Ο Σόρος και η παρέα του γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και πώς μπορούν να το πάρουν.
Όλα τα άλλα είναι ψέματα. Η αντιναζιστική “υστερία” είναι μια θεατρική “παράσταση” των Εβραίων. Ο ναζισμός ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη “μπίζνα” τους. Ψέματα λένε, όταν δηλώνουν ότι φοβούνται ένα νέο Ολοκαύτωμα. Αν φοβούνταν νέο Ολοκαύτωμα, θα είχαν τελειώσει με το παλιό. Έχουν τελειώσει με αυτό, ώστε να “ξεριζώσουν” από τη “ρίζα” τα αίτια που το προκάλεσαν; Πώς τελείωσαν με το παλιό; Έβγαλαν τα πορίσματά τους; Ποια ήταν αυτά; Έξι εκατομμύρια Εβραίοι “χάθηκαν” και οι Εβραίοι δέχθηκαν ότι αυτοί που τους σκότωσαν ήταν καμία εικοσαριά άτομα που δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη και άλλοι τόσοι που “δραπέτευσαν” στη Λατινική Αμερική; Όλοι οι Ναζί της Γερμανίας επιβίωσαν και διέπρεψαν στη μεταπολεμική εβραιοκρατούμενη Γερμανία. Ψάχνουν ακόμα εγκληματίες Ναζί; …Να τους υποδείξουμε εμείς μερικούς, αν δεν μπορούν να τους βρουν.
…Ολόκληρο το σόι του Σόιμπλε είναι Ναζί εγκληματίες …Ας πάνε να τους συλλάβουν. Θέλουν κι άλλους; …Τους δείχνουμε τον πρώην και εν ζωή Πάπα της Ρώμης …Τους “δείχνουμε” τους ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων βιομηχανιών της Γερμανίας. Οι Εβραίοι δεν οδηγούν Μερσεντές, Φόλκσβάγκεν ή Άουντι; Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των βιομηχανιών που τα παράγουν. Δεν τους έβλεπαν πίσω από τα σύρματα των στρατοπέδων όταν διάλεγαν σκλάβους για τα εργοστάσιά τους; Γιατί δεν τους απαγγέλλουν κατηγορίες, προκειμένου να τους συλλάβουν;
Πρόσφατα συνέλαβαν έναν 93χρονο εργαζόμενο στο στρατόπεδο του Άουσβιτς και έχουν αφήσει έξω τους ιδρυτές του Άουσβιτς; Συνέλαβαν έναν ασήμαντο —ονόματι Χανς Λίπσις— και αφήνουν απ’ έξω τις “φίρμες”; Γιατί; Γιατί οι πλούσιοι Γερμανοί Ναζί είναι συνεργάτες και ευεργέτες των Εβραίων. Κάθε φορά που γίνεται θέμα το Ολοκαύτωμα, οι Εβραίοι “τσιμπολογάνε” από τη γερμανική “τσέπη”. Μαθαίνουμε ότι η Γερμανία ετοιμάζεται και πάλι να τους “αποζημιώσει” …Για νιοστή φορά θα αποζημιώσει τους ίδιους ανθρώπους. Η ίδια Γερμανία, που βλέπει τα χρόνια ως “αιώνες”, όταν πρόκειται να αρνηθεί τα χρέη της στους Έλληνες, νιώθει τα χρόνια ως “λεπτά”, όταν πρόκειται να αποζημιώσει τους “βιαστικούς” Εβραίους.
Πώς λοιπόν “σφράγισαν” τον φάκελο του Ολοκαυτώματος, όταν δεν έχουν τιμωρηθεί όλοι οι ένοχοι; Πώς “σφράγισαν” αυτό τον “φάκελο”, όταν είναι ορατό ότι δεν έχουν εντοπίσει και βεβαίως δεν έχουν δικάσει ούτε καν τους δικούς τους προδότες; Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Εβραίος Ροκφέλερ ήταν βασικός χρηματοδότης του Χίτλερ. Έχουν εξετάσει οι Εβραίοι την περίπτωσή του; Τον έχουν “δικάσει”; Τον έχουν στοχοποιήσει ως εβραϊκή ηγεσία; Πώς τον αφήνουν να παριστάνει τον κυρίαρχο του κόσμου ως συντονιστή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ; Είχαν τον δικό τους Άκερμαν επικεφαλής της Ντόιτσε Μπανκ και έμαθαν κι αυτοί από τις εφημερίδες ότι αυτή η τράπεζα ήταν μέγας χρηματοδότης του Χίτλερ και των στρατοπέδων συγκέντρωσης;
Κυνηγούν έναν αιωνόβιο κακομοίρη ως εργαζόμενο των στρατοπέδων συγκέντρωσης και δεν κυνήγησαν τον ιδιοκτήτη της Μερσεντές, ο οποίος ήταν από τους εμπνευστές αυτών των στρατοπέδων, προκειμένου να εξασφαλίσει τζάμπα εργάτες; Συλλαμβάνουν αυτόν, που έφτιαχνε τις βρύσες μέσα στα στρατόπεδα και όχι αυτούς που τα “γέμιζαν”; Γιατί δεν κυνήγησαν τον προσφάτως αποθανόντα ιδιοκτήτη των επιχειρήσεων Media Markt, Makro, Saturn, Real και Kaufhof και συνιδρυτή του ομίλου Metro. Τους διέφυγε; Δεν τον γνωρίζανε; Αν πάνε στον σύλλογο Γερμανών βιομηχάνων και ας συλλάβουν κάποιον στην τύχη και έχουν πάνω από 90% πιθανότητες να κάνουν το “σωστό”. Ας πάνε να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη της ΙΚΕΑ, ο οποίος είναι γνωστός για το ναζιστικό του παρελθόν. Γιατί δεν το κάνουν; …Γιατί δεν μπορείς να συλλάβεις τους συνεργάτες σου …Δεν μπορείς να μετατρέψεις σε θύματα ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να σε εκβιάσουν.
Επιπλέον, υπάρχει και το άλλο παράδοξο. Εφόσον είναι θύματα εγκλημάτων, γιατί θέλουν να παραμένει σφραγισμένος ο “φάκελος” Ολοκαύτωμα; Αυτό είναι πρωτοφανές στα χρονικά. Θεωρητικά —και ως θύματα— δεν τους συμφέρει να κλείσει ποτέ αυτός ο φάκελος. Δεν υπάρχουν θύματα, που να θέλουν να κλείσουν οι φάκελοί τους. Γιατί; Γιατί, όσο είναι “ανοικτοί”, δεν θα ξεχαστούν ποτέ τα παθήματά τους. Οι ίδιοι οι Εβραίοι θα έπρεπε να προσφέρουν υποτροφίες σε όποιους νέους επιστήμονες θέλουν να ασχοληθούν με αυτό. Οι ίδιοι θα έπρεπε να προσφέρουν στοιχεία για όποιον μπορεί να “εξάγει” ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για ό,τι συνέβη τότε. Γιατί τα θύματα θέλουν να κλείσουν οι “φάκελοί” τους;
Από εκεί και πέρα υπάρχει και η παράμετρος της ποινικοποίησης της αμφισβήτησης. Είναι εξ’ ορισμού παράλογο να ποινικοποιεί κάποιος την άρνηση του Ολοκαυτώματος. Εφόσον πράγματι υπήρξε, ως ιστορικό γεγονός, δεν έχει νόημα να το αμφισβητείς. Είναι σαν να αμφισβητείς τη βαρύτητα …Να ποινικοποιήσουμε την άρνηση της βαρύτητας; Όποιοι είναι αρνητές της βαρύτητας, ας ανέβουν σε μια ταράτσα να μας το αποδείξουν. Το ίδιο συμβαίνει και με το Ολοκαύτωμα. Όποιος θέλει μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπήρξε. Το πρόβλημα το έχει αυτός ο οποίος το αμφισβητεί και όχι αυτός που το έχει υποστεί …Όποιος το αμφισβητεί, πρέπει να το αποδείξει.
Είναι αφελείς οι Εβραίοι, που επιδίωξαν έναν τέτοιο νομικό πλεονασμό; …Όχι βέβαια …Πονηριά είναι το περιεχόμενο αυτού του νόμου …Νομικίστικη αθλιότητα. Είναι διατυπωμένο με τέτοιον τρόπο, που να τους βολεύει στο επίπεδο της προπαγάνδας. Πώς γίνεται αυτό; Εφόσον είναι ιστορικά αναμφισβήτητο το Ολοκαύτωμα, φαίνεται παράλογος και βλάκας όποιος το αρνείται. Ποντάρουν στο πάθος και την άγνοια του βλάκα, ο οποίος διακρίνεται από το αντισιωνιστικό μένος και τον περιμένουν να “αρνηθεί” τα προφανή. Τον περιμένουν να “τυφλωθεί” από τις προκλήσεις και τις υποκρισίες τους και να χτυπήσει το “χέρι” του στο νομικό “μαχαίρι” …Αυτή η άρνηση είναι το ζητούμενο.
Αυτή η άρνηση “τοποθετεί” αυτόματα τους Εβραίους στην πλευρά των “λογικών” και των αδικημένων θυμάτων. Επιπλέον, τους δίνει τη δυνατότητα να ταυτίζονται με το Ολοκαύτωμα και να το υπερασπίζονται σαν να τους αφορά αποκλειστικά. Με τη δύναμη που έχουν στα παγκόσμια ΜΜΕ, παίρνουν “εργολαβία” την άμυνα και μονιμοποιούνται σαν θύματα, εξαιτίας των βλακών που αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα και των προβοκατόρων που πληρώνουν οι ίδιοι για να το αμφισβητούν και να τους δίνουν τον λόγο —κάθε φορά που θέλουν— να ξεκινήσουν τη χρυσοφόρα “κλάψα”. Αυτό είναι το κόλπο της διατύπωσης. Την αμφισβήτηση των εχθρών τους προς το πρόσωπό τους την κάνουν αμφισβήτηση προς μια ιστορική πραγματικότητα. Τους βάζουν και χτυπάνε το “χέρι” τους στο “μαχαίρι” και τους εξουδετερώνουν.
Αυτό, το οποίο μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει, δεν είναι το Ολοκαύτωμα …Είναι η ταύτιση των Εβραίων με αυτό …Είναι οι αριθμοί των θυμάτων που ισχυρίζονται ότι υπήρξαν ανάμεσά τους και είναι απολύτως ψευδείς. Απολύτως, γιατί δεν ταιριάζει με τα πληθυσμιακά μεγέθη του συνόλου του εβραϊκού λαού. Τέλος, αυτό, που μπορεί να κάνει κάποιος με μια στοιχειώδη έρευνα —και γι’ αυτόν τον λόγο απαγορεύεται η έρευνα—, είναι να τους τοποθετήσει στην πλευρά των θυτών …Να διερευνήσει τη σχέση τους με τους Ναζί …Να διερευνήσει τη χρηματοδότηση των Ναζί. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός της παρουσίας των Εβραίων στα στρατόπεδα …Έτερον εκάτερον. Κάποιοι Εβραίοι πλήρωναν τους Ναζί και κάποιοι Εβραίοι σέρνονταν από τους Ναζί. Οι Εβραίοι, οι οποίοι βρέθηκαν στα στρατόπεδα, ήταν προφανώς η εβραϊκή “πλέμπα”, που κάποιοι Ρότσιλντ θεωρούσαν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν κατά βούληση.
Αυτήν είναι η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα. Για τους Εβραίους ήταν το “κόστος”, που δέχθηκαν κάποιοι ισχυροί ομοεθνείς τους να “πληρώσουν” ως λαός, για τη σημερινή τους επιτυχία …Το “ξεκάρφωμα” των Εβραίων για το μεγαλύτερο “κόλπο” της ιστορίας …Το “άλλοθι” για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Το Ολοκαύτωμα ήταν Ολοκαύτωμα των ευρωπαϊκών λαών και όχι των Εβραίων …Συνέταιροι των ΝΑΖΙ ήταν οι Εβραίοι στο ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ Ολοκαύτωμα. Επίσης ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ,  όμως, ήταν και χρηματοδότες του Χίτλερ. Από Εβραίους να ζητήσουν εξηγήσεις οι Εβραίοι, οι οποίοι βασανίστηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων. Εκείνοι αποφάσισαν να τους βάλουν στα κρεματόρια του “τόκου”. 
…Πάλι καλά να λέμε, που οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι δεν επιδίωξαν να ποινικοποιήσουν την “άρνηση” για τα εγκλήματα των Ναζί στα χρόνια της Κατοχής …Να αρνηθείς τα εγκλήματα των Ναζί και να σε κυνηγάνε νομικά ο εγγονός του δωσίλογου Πάγκαλου και ο Πρετεντέρης, ο οποίος γράφει τα άρθρα του στα ίδια γραφεία που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί της Κατοχής …Αυτό το παράδειγμα να θυμάται ο αναγνώστης και τα κατάλαβε όλα.
Οι Εβραίοι της Ελλάδας.
Τα πιο τέλεια εγκλήματα στην ιστορία αυτού του κόσμου έχουν αποκαλυφθεί από ασήμαντες και τυχαίες συμπτώσεις. Έχουν αποκαλυφθεί τέλεια σχεδιασμένα εγκλήματα από αστεία τροχαία ατυχήματα σε ανύποπτους χρόνους. Έχουν προκύψει απρόοπτες εξελίξεις από αποδείξεις διοδίων ή ακόμα και κομμωτηρίων, που δεν δικαιολογούνταν οι ώρες έκδοσής τους. Τέτοιο αποκαλυπτικό γεγονός πιστεύουμε ότι έγινε με την παρέμβαση του ΚΙΣΕ στην περίπτωση του αντιρατσιστικού νόμου …Μια απρόκλητη, άστοχη και εξόχως αποκαλυπτική παρέμβαση …Μια παρέμβαση που μπορεί να αποκαλύψει τον κρυφό ρόλο των Εβραίων στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής.
Πραγματικά δεν καταλάβαμε τι ήθελε να “πει” το ΚΙΣΕ για τον αντιρατσιστικό νόμο και άθελα του εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Δεν καταλάβαμε καν γιατί μπήκε στο “κάδρο” του αντιρατσιστικού, ενώ μπορούσε να το “σπρώχνει” από τα παρασκήνια, όπως κάνουν συνήθως οι Εβραίοι στα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Για ποιον λόγο τους ενδιαφέρει ένας τέτοιος “φιλομεταναστευτικός” νόμος σε μια χώρα, η οποία δεν τους αντιμετωπίζει ως ξένους και τιμά διαρκώς το Ολοκαύτωμα στο ανώτατο πολιτικό και πολιτειακό επίπεδο.
Σαν τι ακριβώς μίλησαν για τον αντιρατσιστικό νόμο; …Σαν “Έλληνες” εβραϊκού θρησκεύματος —όπως είναι το επίσημο “παραμύθι” τους, προκειμένου να εκμεταλλεύονται τα προνόμια των νόμων περί ανεξιθρησκείας— ή μήπως σαν μειονοτικοί Εβραίοι ελληνικής υπηκοότητας; Αν ισχύει το πρώτο, τότε η παρέμβασή τους είναι άστοχη και δεν έχει καμία βάση, που να τους αφορά. Αν όμως ισχύει το δεύτερο, τότε υπάρχει ενδιαφέρον. “Αποκαλύπτουν” πώς πραγματικά αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους στην Ελλάδα και που προφανώς δεν είναι όπως παρουσιάζονται στην επίσημη προπαγάνδα τους. “Αποκαλύπτουν” το πώς λειτουργούν μέσα στην ανυποψίαστη ελληνική κοινωνία.
Κατ’ αρχήν δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι για πρώτη φορά δεν υπάρχει ευθυγράμμιση μεταξύ ενός κεντρικού σιωνιστικού οργάνου, όπως είναι το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, με ένα περιφερειακό σιωνιστικό όργανο, όπως είναι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας …Λέει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΣΕ και επισημαίνει: «Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας, υπάρχει ανάγκη για την αντιμετώπιση των ακραίων πρακτικών και ιδεολογιών». Όταν αναφέρονται στην ιστορία της χώρας μας, είναι προφανές ότι αναφέρονται στην κοινή μας χώρα. Δεν ξεχωρίζουν τους εαυτούς τους ως “μειονότητα” και αναφέρονται στην Ελλάδα σαν Έλληνες διαφορετικού θρησκεύματος.
Αυτοί οι “Έλληνες” με το εβραϊκό θρήσκευμα δεν είναι ομοεθνείς με τους εθνικά Εβραίους του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου; Συμφωνούν ή διαφωνούν με το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, το οποίο θεωρεί τα μέλη του ξένες εθνικές μειονότητες μέσα στις χώρες όπου κατοικούν; Θεωρούν οι Εβραίοι της Ελλάδας τους εαυτούς τους διαφορετικούς από τους Εβραίους του υπόλοιπου κόσμου; Θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες διαφορετικού θρησκεύματος ή τους θεωρούν εθνική μειονότητα Εβραίων, οι οποίοι μεταξύ άλλων διαφέρουν από τους Έλληνες και στο θρήσκευμα;
Αυτό, το οποίο ρωτάμε, είναι πολύ σημαντικό, γιατί τα ίδια πράγματα τυγχάνουν διαφορετικής ερμηνείας ανάλογα με τις ιδιότητες που φέρουν οι πρωταγωνιστές τους. Είναι κάποιοι από αυτούς τους Εβραίους “Έλληνες” προδότες, όπως είναι και πολλοί άλλοι Έλληνες, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους εχθρούς των Ελλήνων ή είναι μια ξένη μειονότητα, η οποία συνεργάστηκε και συνεργάζεται συνολικά και οργανωμένα με τους προδότες Έλληνες;
Ο Ρέστης, για παράδειγμα, είναι ένας Έλληνας εβραϊκού θρησκεύματος, από εκείνους που θεωρητικά θα πρέπει να θρήνησαν θύματα εξαιτίας των ναζιστικών θηριωδιών. Έχει δηλαδή σοβαρούς λόγους να μισεί τους Ναζί. Ως επιφανής σιωνιστής, δεν γνωρίζει ποιοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί στην Ελλάδα; Δεν γνωρίζει ότι ο ΔΟΛ, τον οποίο θέλησε να αποκτήσει, ήταν υπό κατάσχεση ναζιστική περιουσία; Δεν γνωρίζει ότι ο “φιλόμουσος” Λαμπράκης, του οποίου ήταν περήφανος συνέταιρος, ήταν γιος και διάδοχος του αρχιδωσίλογου της Κατοχής; Αν δεν τα γνώριζε όλα αυτά, γιατί δεν έπαιρνε ένα τηλέφωνο στο ίδρυμα Βίζενταλ, για να ενημερωθεί από τις πηγές που οι Εβραίοι θεωρούν απόλυτα αξιόπιστες; Όπως όμως διαπιστώνουμε, δεν είναι ο μοναδικός Εβραίος που τελεί εν “αγνοία” και που προφανώς δεν ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια.
antiratsistikos_13 Οι περισσότεροι “Έλληνες” εβραϊκού θρησκεύματος στην Αθήνα είναι απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών. Συμμαθητές, φίλοι και κολλητοί συγκεκριμένων ανθρώπων. Δεν γνωρίζουν ποιοι βρίσκονται σε εκείνο το Κολέγιο; Δεν γνωρίζουν ποιοι το ίδρυσαν και ποιοι το διευθύνουν και τι σχέσεις είχαν με τις δυνάμεις Κατοχής των Ναζί; Δεν γνωρίζουν ότι ο μέγας ευεργέτης του Κολεγίου Λάτσης έχει δικαστεί για δωσιλογισμό; Κάνουν οι Εβραίοι εκδηλώσεις για τους επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος και φωνάζουν τον εγγονό του φασίστα Μπενάκη να τους μιλήσει; Δίνουν την είδηση της σύλληψης του υπερήλικα εργαζόμενου στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς στο Mega του ναζιστή Λαμπράκη;
Πολλά πράγματα μπορούμε να προσάψουμε στους Εβραίους, αλλά όχι αφέλεια. Αφελείς δεν είναι. Άρα; Άρα, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οι Εβραίοι γνωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα αφήνουν να φανούν. Οι Εβραίοι της Ελλάδας έχουν πολύ περισσότερες σχέσεις με τους Ναζί της Γερμανίας και τους δωσίλογους της Ελλάδας απ’ όσο αφήνουν να φανεί. Η απόδειξη είναι προφανής. Ο χρόνιος και σχεδόν μόνιμος και αποκλειστικός συγχρωτισμός τους με τους Ναζί δωσίλογους του Κολεγίου και τους Ναζί επιχειρηματίες της Διαπλοκής είναι η απόλυτη απόδειξη. Άρα, εφόσον εμείς θεωρούμε ότι οι σημερινοί δωσίλογοι του Μνημονίου είναι τα φυσικά παιδιά των παλιών ναζιστών δωσίλογων, ευνόητα είναι μερικά πράγματα…
…Συνεργάτες ήταν όλοι αυτοί μεταξύ τους …και τότε …και τώρα. Όπως τότε, έτσι και τώρα, οι —σύμφωνα με το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο— ξένοι Εβραίοι συνεργάστηκαν με τους τοπικούς δωσίλογους εις βάρος των Ελλήνων. Τους βοήθησε λέει στην επιβίωσή τους ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός …Ποιος ήταν ο Δαμασκηνός; …Ο διορισμένος από τους Ναζί ακραιφνής βενιζελικός αρχιερέας. Αυτός, ο οποίος δέχθηκε να ορκίσει την Κυβέρνηση των δωσίλογων, γιατί ο νόμιμος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος …δεν την όρκιζε. Τους Εβραίους δηλαδή τους βοήθησε στην επιβίωση ο δωσίλογος συνεργάτης των Ναζί …Ο ομοϊδεάτης του Λαμπράκη, του Πάγκαλου και του Μητσοτάκη.
Εκτός απ’ αυτόν τους βοήθησε και ο Αστυνομικός Διευθυντής της κατεχόμενης Αθήνας. Ο βενιζελικός και επίσης δωσίλογος πατέρας του μακαρίτη Κολεγιόπαιδα Έβερτ. “Έσωσε” κι αυτός στη διάρκεια της Κατοχής κάποιους Εβραίους …από ανθρωπισμό, όπως μας λέει το “παραμύθι”. Εμείς λέμε ότι δεν τους “έσωσε”, γιατί απλούστατα δεν είχαν ανάγκη να σωθούν …”Κάλυψη” τους έδωσε, για να έχουν “αποδείξεις” ότι διώκονταν στην Κατοχή, ενώ αυτό δεν συνέβαινε …”Κάλυψη” τους έδωσε για τα μεταπολεμικά χρόνια της σίγουρης “επιτυχίας”, την οποία είχαν από τότε εξασφαλίσει …”Κάλυψη” έδωσε στους γονείς των συμμαθητών τού γιου του …Να δείχνουν μεταπολεμικά κάποιες ψεύτικες ταυτότητες με ψεύτικα ονόματα, για να ισχυρίζονται ότι κρύβονταν στην Κατοχή. Πολύ πριν φύγουν οι Γερμανοί από την Ελλάδα κάποιοι Εβραίοι γνώριζαν για την μεταπολεμική τους “επιτυχία”. Γνώριζαν τι έκαναν, όταν έγραφαν τα παιδιά τους στο Κολέγιο Αθηνών …Στο Κολέγιο των συνεργατών τους …Οι πλούσιοι Εβραίοι. Για τους φτωχούς έτσι κι αλλιώς κανένας δεν ενδιαφέρεται …και ποτέ.
Αυτοί οι Εβραίοι “ερωτεύτηκαν” τους βενιζελικούς, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί. Προφανώς δεν γνώριζαν τι γινόταν στην κατοχική Αθήνα. Τόσο πολύ τους “ερωτεύτηκαν”, που χρηματοδότησαν τον γιο του γραμματέα του Βενιζέλου να ιδρύσει το κόμμα εκείνο, το οποίο θα αποτελούσε τη “συνέχεια” του βενιζελισμού. Εβραίοι της Νέας Υόρκης χρηματοδότησαν το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο διακρίθηκε ο εγγονός του δωσίλογου Πάγκαλου …Οι ίδιοι Εβραίοι της ίδιας Νέας Υόρκης, οι οποίοι χρηματοδότησαν καί τον Χίτλερ καί τον Μαρξ καί τον Λένιν. Αυτοί οι Εβραίοι χρηματοδότησαν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, της Μαργαρίτας, του Λαμπράκη, του Παπαδήμου, του Πικραμένου, του Χριστοφοράκου …αλλά και του Πρετεντέρη και της Τρέμη.
…Το ΠΑΣΟΚ των “ηρώων” του Πολυτεχνείου …Το ΠΑΣΟΚ, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στη Μοσάντ …Το ΠΑΣΟΚ της “αντιστασιακής” Μελίνας, που την πήρε ο “ολοκαυτωμένος” Ντασέν …Το ΠΑΣΟΚ του “καταλληλότερου” Σημίτη, που έκανε τα swaps με την Goldman Sachs που χρηματοδότησε το προλεταριάτο …Το ΠΑΣΟΚ του γαμπρού του Μπακατσέλου. Πόσο πιο “κοντά” με τους Ναζί θα μπορούσαν να είναι; Τι άλλο πρέπει να “ανακαλύψουμε”, για να καταλάβουμε ότι γνωστοί και φίλοι ήταν οι Εβραίοι της Αθήνας με τους Ναζί; Για πόσο “πελάτες” μας έχουνε, όταν Εβραίοι και βενιζελικοί “αγωνίζονται” για τη δημοκρατία εναντίον του Κασιδιάρη; …Όταν οι Εβραίοι του ΚΙΣΕ και οι γνήσιοι απόγονοι του Μπενάκη και του Βενιζέλου μας απειλούν με ποινικοποίηση της “άρνησης” του Ολοκαυτώματος; 
Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε ότι παίρνει άλλη διάσταση ο ρόλος του Κολεγιόπαιδα και Εβραίου Γιωργάκη. Δεν ήταν τυχαίος ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην προδοσία του Μνημονίου. Δεν ήταν σύμπτωση η σχέση του με τον Σόρος ή τον Στρος Καν. Μεθοδεύτηκε το Μνημόνιο και αυτός, ο οποίος το δρομολόγησε, ήταν άνθρωπος αυτών που το μεθόδευσαν …Ο Γιωργάκης δεν είναι Έλλήνας προδότης, όπως πολλοί νομίζουν. Ο Γιωργάκης είναι ένας τίμιος Εβραίος πατριώτης, ο οποίος απλά έκανε ζημιά σε έναν πατροπαράδοτο εχθρό των Εβραίων, όπως είναι οι Έλληνες …Είναι ένας τίμιος Εβραίος, όπως ήταν τίμιος Εβραίος ο Τσουμπάις, ο οποίος παρέδωσε τη Ρωσία στα “αρπακτικά” της Σιών.
Τα πάντα αλλάζουν υπό αυτό το πρίσμα. Ο Φάις δεν είναι ένας τυχαίος Έλληνας, που συμμετείχε στο έγκλημα του Χρηματιστηρίου …Είναι ένας δολιοφθορέας Εβραίος, ο οποίος συμμετείχε στη μεθόδευση του Σημίτη για την καταστροφή των Ελλήνων. Ο Τσαμάζ δεν είναι ένας τυχαίος Έλληνας, που έτυχε και ανέλαβε τη διοίκηση του ναζιστικού πλέον ΟΤΕ …Είναι ένας δολιοφθορέας Εβραίος, ο οποίος συμμετείχε από πριν στη διαφθορά, στη διάλυση και στο ξεπούλημα του οργανισμού και στο τέλος ανέλαβε τη διοίκησή του στο όνομα των συμφερόντων των αφεντικών του …Δολιοφθορέας, όπως ο Μωϋσής στη ΔΕΗ και πλήθος άλλων Εβραίων, οι οποίοι “διακρίνονται” στις ΔΕΚΟ και των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζουμε.
Η ενασχόληση των Εβραίων με το δημόσιο κεφάλαιο των χωρών που τους φιλοξενούν δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο. Ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος στη διαφθορά και τις “ιδιωτικοποιήσεις” είναι μόνιμο φαινόμενο. Αυτό, το οποίο έκαναν ο Τσαμάζ στον ΟΤΕ ή ο Μωϋσής στη ΔΕΗ, δεν είναι καν πρωτοφανές φαινόμενο. Τα ίδια έκαναν και οι Αμπράμοβιτς, Χανταρκόφσκι, Μπερεζόφσκι, Βέξελμπεργκ και όλα τα “σκουπίδια” που λεηλάτησαν τη Ρωσία. Από εκεί και πέρα τα πάντα γίνονταν σε “στρωμένο” έδαφος. Ακολουθήθηκε η “πεπατημένη” για τη συμμορία της αρπαγής και της λεηλασίας.
Σε αυτό το κύκλωμα ανήκει και ο Μιωνής, που τελευταία γίνεται πολύς λόγος γι’ αυτόν. Ο Μιωνής δεν είναι μόνον συμμαθητής του Παπανδρέου ή του Σαμαρά στο Κολέγιο Αθηνών …Είναι ένας δολιοφθορέας Εβραίος, ο οποίος συμμετείχε στο ξεπούλημα του Μνημονίου και —ως γνήσιος Εβραίος— μετά το έγκλημά του κατέφυγε στο Ισραήλ για την ασφάλειά του …Ο Μιωνής, ο οποίος από “άγνοια” συνεργάστηκε κι αυτός με έναν βενιζελικό δωσίλογο, όπως ο Λάτσης της Γιούρομπανκ …Ο Μιωνής, ο οποίος κλήθηκε από εξεταστική επιτροπή της Ελληνικής Βουλής να καταθέσει και αρνήθηκε να παρουσιαστεί …Ο Εβραίος Μιωνής, που, όπως και ο ομοεθνής του και συμμαθητής του Γιωργάκης, θέλησε να “καταθέσει” με τον τρόπο που απαγορεύεται για τους κοινούς θνητούς και είναι με γραπτό υπόμνημα.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο υποκριτές είναι τα μέλη του ΚΙΣΕ; Καθημερινά συναναστρέφονται και κάνουν μπίζνες με ναζιστές και χάρη στον Κασιδιάρη απέκτησαν την “ευκαιρία” να καταγγέλλουν τον ναζισμό. Καθημερινά λειτουργούν ως ανηλεείς θύτες του ελληνικού λαού και εξαιτίας του Παναγιώταρου πήραν μαντήλια, για να κλαίνε σαν θύματα …Με δάκρυα στα μάτια ζήτησαν τη “βοήθεια” του ελληνικού λαού στη μάχη τους απέναντι στον ναζισμό …Στη μάχη τους απέναντι στο φαινόμενο αυτό, το οποίο γιγάντωσαν τα χρήματα του Ροκφέλερ και του Ρότσιλντ.
Κάλεσαν μάλιστα “πανδημοκρατική” εκστρατεία γι’ αυτόν τον σκοπό. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) καλεί, με ανακοίνωσή του «όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο, που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος». Αν δεν συγκινηθείς με αυτήν την “κραυγή” αγωνίας των αθώων πολυεκατομμυριούχων, …με τι θα συγκινηθείς; …Να σώσουμε τους Εβραίους και τους Ναζί, για να σωθούμε. Να σώσουμε τον Γιωργάκη και τον Μιωνή, για να σωθεί η Δημοκρατία στη χώρα όπου γεννήθηκε …Να σώσουμε και τον Αντωνάκη και τη Ντορούλα, για να μείνουμε “ελεύθεροι” …Μόνο για την Καρέτα-Καρέτα δεν ενδιαφέρθηκαν, αλλά έχουν καιρό μπροστά τους να τη θυμηθούν.
Η κατάρα των Εβραίων.
Το έχουμε ξαναπεί —και δεν θα βαρεθούμε να το λέμε συνέχεια— …Βαδίζουμε προς το τέλος της ιστορίας. Στην κυριολεξία βλέπουμε να “παίζονται” οι “καθυστερήσεις” του ανθρώπινου αγώνα. Ό,τι και να κάνουν οι Εβραίοι, δεν θα ξεφύγουν από τη μοίρα τους. Τους έχει καταραστεί ο Ίδιος ο Θεός με τη φοβερότερη εβραϊκή κατάρα …Με τη δική τους κατάρα …Θα τα χάσουν ΟΛΑ, όταν θα τα αποκτήσουν ΟΛΑ. Όσο τους βλέπουμε να προοδεύουν και να πλουτίζουν, τόσο πιο πολύ χαιρόμαστε, γιατί πλησιάζουν στο “χείλος” του “γκρεμού”. Μακάρι σύντομα να τα αποκτήσουν όλα, για να τους δούμε στα γόνατα. Η απληστία τους είναι το “καύσιμο”, το οποίο θα τους σπρώξει γρήγορα και σίγουρα στην άβυσσο. Η απληστία τους θα τους οδηγήσει και πάλι στην έρημο της απομόνωσης.
…Το Ισραήλ θα τους “κάψει”. Η περίφημη “Γη της Επαγγελίας” θα γίνει η “κατάρα” τους …Το Ισραήλ των εργαζόμενων Ισραηλινών, οι οποίοι είναι επίσης θύματα της “σαβούρας” του σιωνισμού. …Το Ισραήλ, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει το δικαίωμα ύπαρξής του ανάμεσα στα κράτη αυτού του κόσμου …Το Ισραήλ, που —ακόμα κι αν δεν υπήρχε σήμερα— θα έπρεπε να το “εφεύρουμε” για το καλό του κόσμου …Το Ισραήλ, που —και παράνομο να ήταν— θα έπρεπε να το νομιμοποιήσουμε …Το Ισραήλ, που κανένας λογικός άνθρωπος ή λαός δεν θα δεχθεί ποτέ να διαλύσει, εφόσον μπορεί να λειτουργήσει ως “λεκάνη” απορροής του παγκόσμιου σιωνισμού. Εκεί θα καταλήξουν οι σημερινοί πάμπλουτοι σιωνιστές …Θα καταλήξουν εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν …Θα καταλήξουν όπως ξεκίνησαν …και άρα με άδεια χέρια …Θα καταλήξουν όπως δικαιούνται να καταλήγουν οι προδότες και οι αχάριστοι φιλοξενούμενοι.
Σύντομα θα αποδειχθεί ότι οι μειονοτικοί Εβραίοι της Ελλάδας συνεργάστηκαν οργανωμένα με όλους τους εχθρούς της Ελλάδας εις βάρος των Ελλήνων …Μαζικά και κατ’ εξακολούθηση. Όπως ακριβώς οι Τσάμηδες της Ηπείρου, οι οποίοι μαζικά απελάθηκαν και δεν είπαν και κουβέντα, εφόσον υπήρχε μια Αλβανία που …τους περίμενε. Αυτό το ενδεχόμενο είναι, που σήμερα τρομοκρατεί τους Εβραίους παγκοσμίως. Τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να τους “πακετάρουν” οι λαοί και να τους στείλουν στο Ισραήλ. ΟΛΟΙ οι λαοί και όχι μόνο οι Έλληνες.
Γιατί αυτό είναι πιθανό; Γιατί αυτά, τα οποία έκαναν στην Ελλάδα και εις βάρος των Ελλήνων, τα έκαναν παντού στον κόσμο και εις βάρος όλων των λαών …Παντού πρόδωσαν και έκλεψαν. Όταν θα γίνουν αντιληπτοί από τους λαούς, θα καταλάβουν πόσο λάθος ήταν η ίδρυση του Ισραήλ …Θα γελάνε και οι Ρομά με την αστοχία τους. Γι’ αυτόν τον λόγο “γαντζώνονται” σήμερα πάνω στους λαθρομετανάστες και τις “αδερφές” …Συμμάχους αναζητούν την ύστατη ώρα. 
…ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ το Ολοκαύτωμα, αλλά και η έρημος …ΠΛΑΤΙΑ.
 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 

 

ΥΓ. 1
Η αγραμματοσιά του Κασιδιάρη έριξε πάλι “νερό” στον μύλο των σιωνιστών. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, ήρθε με τη συμπεριφορά του να “αποδείξει” ότι οι Εβραίοι με την εμμονή τους στην ποινικοποίηση της άρνησης μέχρι κάποιο σημείο έχουν δίκιο. Απέδειξε ότι με την ύπαρξη τόσο φανατικών και άσχετων ανθρώπων, έχει νόημα η ποινικοποίηση. Χωρίς να επικαλεστεί κανένα ιστορικό ή άλλο στοιχείο, αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα με τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο που προσπαθούν να το επιβάλουν και οι Σιωνιστές …”Πίστευε και μη ερεύνα” οι μεν και το ίδιο έκανε και ο Κασιδιάρης για τον αντίθετο λόγο. Ταυτόχρονα “αμφισβήτησε” και τη νομιμότητα του κράτους του Ισραήλ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε ό,τι συμφέρει απόλυτα τους σιωνιστές …Δικό τους “σκονάκι” να διάβαζε, δεν θα είχε τόση επιτυχία …Έκανε ό,τι απαγορεύει η λογική και η γνώση …Έλεος πια.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν …είναι τόσο βλάκας ή απλά είναι μια πρακτοράντζα πρώτης γραμμής; Υπάρχει έστω και ένα παντελώς ασήμαντο γνωστικό αντικείμενο, που να το κατέχει; Το δημοτικό το έχει τελειώσει κανονικά ή εκμεταλλεύτηκε νόμους, οι οποίοι δεν επιτρέπουν “λιμνάζοντες” μαθητές; Παλαιότερα τον παρακολουθήσαμε στις ανιστόρητες “διαλέξεις” του για τον Μελιγαλά. Σήμερα τον παρακολουθούμε σε ανάλογες “διαλέξεις” με θέματα που αφορούν τον σιωνισμό. Πώς ζει αυτός ο άνθρωπος; Είναι δυνατόν να μην κατέχει τίποτε σε αυτόν τον κόσμο; …Τα δεκάκιλα βαράκια, που γυμνάζεται, πόσα κιλά έχουν; …Τρία; …Τα παιδιά του Ζεβεδαίου, ποιον είχαν πατέρα;
 

 

ΥΓ. 2
Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήρθε από αλλού. Μετά τα “ωραία” του Κασιδιάρη, ακούσαμε τα “ωραία” του χοντροκέφαλου Βασίλη Οικονόμου. Ο πρώην “πρασινοφρουρός”, ο οποίος σήμερα παριστάνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, έδωσε κι αυτός ρεσιτάλ ασχετοσύνης …Αυτός κι αν νόμισε ότι έκανε την κίνηση “ματ” …Τι έκανε; …Αυτό, το οποίο είπαμε ότι δεν θα γίνει ποτέ εξαιτίας αυτού του νόμου, γιατί δεν θα το επιθυμήσουν ποτέ οι σιωνιστές να γίνεται …Αυτό, το οποίο “εξασθενεί” τον νόμο και στο τέλος τον εξουδετερώνει. Ποιο είναι αυτό; …Η κατάχρησή του …Να “δείχνεις” έναν άσχετο “αρνητή” του Ολοκαυτώματος και να ζητάς τη σύλληψή του …Να φέρεσαι όπως οι θρησκόληπτοι του Μεσαίωνα, οι οποίοι απαιτούσαν να “καούν” στην πυρά αυτοί, οι οποίοι “διαφωνούν” με το επίσημο “δόγμα”.
Αυτό έκανε ο “δημοκράτης” της πασοκικής “τζαμαχιρίας”. Ανέβηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση στο βήμα της Βουλής και “έδειξε” τον άσχετο “αρνητή” Κασιδιάρη, ζητώντας την άμεση σύλληψή του. Πρέπει να αισθάνθηκε πολύ περήφανος για τη “βιρτουόζικη” παρέμβασή του …Έκανε τη “μούρη” των ναζιστών “κρέας” ο “δημοκράτης” …Τους έβαλε όλους στη “θέση” τους …Έκανε το καθήκον του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ της Βουλής …Το μεροκάματο να βγαίνει …Να μπορεί να ζητήσει και από τους Εβραίους μια βοήθεια και για την επανεκλογή του, η οποία δεν φαίνεται και τόσο σίγουρη πλέον. Δεν υπάρχει και ο Τριανταφυλλόπουλος να τον βάλει στο πάνελ με τον μακαρίτη τον Φιντέλ να τον βλέπει ο κόσμος και να “θυμηθεί” να τον ψηφίσει.
Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ τείνουμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Βουλή δεν είναι το φασιστικό “απόστημα” της δημοκρατίας μας, όπως πολλές φορές ισχυριζόμαστε. Όλο και πιο πολύ τείνουμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ενός κοινού “σκουπιδοτενεκέ” της ελληνικής κοινωνίας. Ό,τι “άχρηστο” κυκλοφορεί στην κοινωνία φρόντισαν οι βενιζελοναζί να το βάλουν μέσα στη Βουλή για να τους “πλαισιώνει”. Δεν εξηγούνται διαφορετικά όλα αυτά τα παράδοξα που βλέπουμε. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί μέσα, οι οποίοι με τη βλακεία τους είναι πιο επικίνδυνοι και από τους συνωμότες. Τον συνωμότη μπορεί να ελπίζεις ότι σε κάποια στιγμή θα τον νικήσεις …Ο βλάκας είναι ανίκητος …Πραγματικό “ζόμπι” …Τον νικάς κι αυτός συνεχίζει ακάθεκτος.

 

Share: