Ήρθε η δύσκολη ώρα και για τη Χρυσή Αυγή.
…Η ώρα να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες
και να αποδείξει η ηγεσία της ότι είναι Πατριώτες και όχι Ναζί πράκτορες της CIA και της Νέας Τάξης.
Μόνη της πρέπει να εγκαταλείψει τη Βουλή
για να “τελειώσει” τη Μεταπολίτευση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Έχει ο Μιχαλολιάκος το κότσια να το κάνει;
 
Η Ιστορία είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Λειτουργεί σαν ένα απρόσιτο “θηλυκό”,  το οποίο μπορεί να το κυνηγάς σε όλη σου τη ζωή και αυτό να μην γυρίσει ποτέ να σου ρίξει μια δεύτερη “ματιά” …Ένα σκληρό “θηλυκό”, που δεν σε λυπάται όσες θυσίες κι αν κάνεις προκειμένου να το “συναντήσεις” …Ένα απρόβλεπτο “θηλυκό”, που, πάνω στην ώρα που κουράστηκες να το κυνηγάς ή βολεύτηκες σε μια καλή ρουτίνα, θα έρθει και θα σου αναστατώσει τη ζωή …Ένα άτιμο “θηλυκό”, που την ώρα που νομίζεις ότι “έστρωσες” την —έστω και άδοξη— ζωή σου, θα έρθει και θα σε “γλυκοκοιτάξει”, βάζοντάς σου “φωτιά” …Την ώρα που θα έχεις πάρει τις τελικές αποφάσεις σου, θα έρθει να σου υποσχεθεί τα πάντα και να σε “γκρεμίσει” στην απελπισία.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει το γνωστό …”πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να σου συμβεί”. Τέτοια προσοχή χρειάζονται και οι ευχές για τα μεγάλα “ραντεβού”. Αυτό πιστεύουμε ότι έπαθε ο Μιχαλολιάκος. Ευχόταν λάθος πράγματα τη σωστή ώρα γι’ αυτόν και δυστυχώς του βγήκαν τη λάθος ώρα. Επί χρόνια ευχόταν να κλείσει “ραντεβού” με την ιστορία, αλλά δεν μπορούσε. Το ευχόταν, όμως, όταν δεν είχε τίποτε να χάσει. Το ευχόταν, όταν του ήταν εύκολο …επειδή ήταν τζάμπα …Όταν ήταν ένας γραφικός φασιστάκος, που ο κόσμος γελούσε, όταν “φούσκωνε” το μικρό του κορμί, προκειμένου να μην φαίνεται σαν “μπασμένος” Βαλκάνιος ανάμεσα σε παρελαύνοντες γιγαντόσωμους “Αρίους” …Όταν ήταν ένας φανατικός “ακροατής” των “Απριλιανών” …Όταν παρίστανε τον “σοφό” ανάμεσα σε ένα συρφετό ομοϊδεατών αγραμμάτων.
Τώρα όλα αυτά άλλαξαν. Τώρα “χτίζει” ένα διαφορετικό προφίλ. Δεν συμμετέχει στις ακρότητες της Χρυσής Αυγής. Δεν υπερασπίζεται τους “Απριλιανούς”. Δεν πηγαίνει στις κηδείες τους. Δεν συνυπογράφει τις “αναμνήσεις” τους. Δεν κάνει “αποτίμηση” του έργου του Φύρερ …Τώρα γενικά δεν κάνει “φασαρία”. Τώρα μπήκε στη Βουλή, αλλά …και στα ταμεία της Βουλής. Εκτός από την οικογένεια Μητσοτάκη η οικογένειά του είναι αυτήν, η οποία εισπράττει τα πιο πολλά από αυτήν τη Βουλή. Πάνω από 20.000 ευρώ τον μήνα “καθαρίζει” ο “φίρερ” μαζί με το γυναικάκι του …Το άσχετο από όλες τις απόψεις γυναικάκι του, που το “φόρτωσε” στην πλάτη του λαού. Τώρα τι θα κάνει; Το ραντεβού, το οποίο από την νεότητά του ευχόταν να του τύχει, έρχεται και του χτυπάει την “πόρτα”.
Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να κάνει το απόλυτο “ΜΑΤ” της Μεταπολίτευσης …Ματ σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο επίπεδο το ιδεολογικό όσο και στο επίπεδο το πατριωτικό. Τι σημαίνει αυτό; Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα του εθνικοσοσιαλισμού …Ένα από τα κόμματα εκείνα, τα οποία περιγράφονται ως ναζιστικά. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αυτό το λένε οι ίδιοι ή τουλάχιστον το έλεγαν μέχρι να γευτούν τα χρήματα της Βουλής. Μέχρι τώρα υμνούσαν τον Χίτλερ, υιοθετούσαν τα οράματά του και ζήλευαν τα επιτεύγματά του.
Τα εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα “χτίστηκαν” ιδεολογικά ως “αναχώματα” του κομμουνισμού. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, αντιπροσώπευαν τον ιδεολογικό αντίποδα του κομμουνισμού. Ο κύριος εχθρός τους πάντα είναι ο κομμουνισμός και άρα τα κόμματα που τον εκφράζουν. Η Χρυσή Αυγή, δηλαδή, θα ήταν ιδεολογικά “ευτυχής” και απόλυτα “πετυχημένη” εκ του ιδεολογικού της καταστατικού, αν εξουδετέρωνε σε βαθμό καταστροφής το ελληνικό κομμουνιστικό μόρφωμα και στην προκειμένη περίπτωση το γνωστό ΚΚΕ. Αυτήν την ευκαιρία την έχει τώρα η Χρυσή Αυγή, για να αναδειχθεί το πιο πετυχημένο ευρωπαϊκό κόμμα του Εθνικοσοσιαλισμού.
Ταυτόχρονα έχει την ευκαιρία να εκτελέσει και τα πατριωτικά του καθήκοντα. Υποτίθεται ότι σήμερα δίνει τα “πάντα”, για να σώσει τον λαό από τους δωσίλογους και τους προδότες …Τους δωσίλογους και τους προδότες, που είναι γνωστό σε όλους ότι κρύβονται μέσα στα δύο μεγάλα και υπερχρεωμένα “μαγαζιά” του δικομματισμού. Η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία με μία της πολιτική “κίνηση” να “τελειώσει” για πάντα τα κόμματα των δωσίλογων …Το κόμμα του άχρηστου Σαμαρά και του εφιάλτη Μητσοτάκη …Το κόμμα του προδότη Παπανδρέου και του άθλιου Βενιζέλου.
Τι είναι αυτό το ραντεβού με την Ιστορία;
Πριν από λίγες ημέρες σε έκθεσή του για την Ελλάδα ο Επίτροπος Μούιζνιεκς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Χρυσή Αυγή, για την οποία πρότεινε …”να επιβληθούν αποτελεσματικές κυρώσεις ή απαγόρευση, εάν χρειαστεί”. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η διεθνής νομοθεσία, όπως η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και η σύμβαση για την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων, προβλέπουν την επιβολή κυρώσεων “και άλλων περιορισμών” σε όσους υποστηρίζουν εγκλήματα μίσους ή εμπλέκονται σ’ αυτά. Θεωρεί περίπου αυτονόητο ότι όπως στη Γερμανία είναι παράνομα τα ναζιστικά κόμματα, έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα.
Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής σε αυτήν την ευρωπαϊκή “απαίτηση” ήταν άμεση και δυναμική …“Αν επιχειρήσουν να θέσουν παράνομα τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως”, τόνισε ο —”κλειδοκράτορας” της Κολάσεως— Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Σοβαρά “σύντροφε” Μιχαλολιάκο θα ανοίξεις τις πύλες της κολάσεως; Φτάνεις τα “πόμολα” αυτών των πυλών ή σου πέφτουν λίγο “ψηλά” για το “μπόι” σου; Και καλά να υποθέσουμε ότι θα μπορέσεις να τις ανοίξεις …Θα αντέξεις εσύ ο ίδιος να δεις αυτά, που υπάρχουν εκεί μέσα;
Τι πιστεύουμε ότι κρύβεται πίσω από αυτήν την δήθεν “απαγόρευση” της Ευρώπης; Σίγουρα όχι ό,τι φαίνεται. Στην πραγματικότητα δεν είναι κίνηση εναντίον της Χρυσής Αυγής …Είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ …Ναι, δεν διαβάσατε λάθος …Οι φασίστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χτυπάνε το “σαμάρι”, για να “ακούσει” το “γομάρι”. Χτυπάνε δήθεν τη Χρυσή Αυγή, για να “σηκώσουν” το “πεθαμένο” ΠΑΣΟΚ …Το χρήσιμο γι’ αυτούς “σοσιαλιστικό” κόμμα.
Απλά, για να το καταλάβει αυτό κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει τον σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης …Τον σχεδιασμό μιας Μεταπολίτευσης, που αυτήν τη στιγμή καταρρέει και θέλουν πάση θυσία να στηρίξουν. Θέλουν να δημιουργήσουν θέμα με τη Χρυσή Αυγή, ώστε να την κάνουν να φαίνεται απειλητική για τη Δημοκρατία και να εμφανίζουν τον γνωστό χοντρό “ταβερνολόγο” ως υπερασπιστή της Δημοκρατίας. Να τον δικαιώσουν, γιατί πρώτος αυτός ως “επιστήμονας” και “δημοκράτης”, έκανε λόγο για τη “νομιμότητα” της Χρυσής Αυγής.
Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει συνειδητά και ο “υπερπατριώτης” Μιχαλολιάκος …Το υπάκουο και υποτακτικό “κανίς” της Ντόρας …Τον συμφέρει άλλωστε σε μια εποχή, όπου οι αντιευρωπαϊκές “κορώνες” είναι της μόδας. Η ευρωπαϊκή “απειλή” της αποβολής θα δώσει στον Μιχαλολιάκο τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα αντιευρωπαϊκά αισθήματα που αναπτύσσει σήμερα ο ελληνικός λαός και η απειλή της αποβολής του από τη Βουλή θα του δώσει τη δυνατότητα να απειλεί με βίαιες ενέργειες και άρα να δώσει στον χοντροβαγγέλη του ΠΑΣΟΚ τη δυνατότητα να παριστάνει τον δημοκράτη. Ο χοντρός, εξαιτίας του οποίου βυθιστήκαμε στα χρέη και την ατιμωρησία των υπουργών, θα παριστάνει και τον “σωτήρα” της δημοκρατίας για να “σωθεί” στις επόμενες εκλογές.
Κωδικός “Βαϊμάρη”.
Τι είναι οι “Λαχανίες” της Ευρώπης;
Πριν δούμε τον καλοπληρωμένο από το ελληνικό δημόσιο φασίστα να πηδάει για να πιάσει τα “πόμολα” των Πυλών της Κολάσεως, χρήσιμο είναι να κάνουμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή, προκειμένου ο αναγνώστης να καταλάβει τι περίπου συμβαίνει και γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται αντιμέτωπη με τον “εφιάλτη” της, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η “συνάντησή” της με την Ιστορία. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνουμε αυτήν την αναδρομή, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ειδικό ελληνικό φαινόμενο, το οποίο για την κατανόησή του απαιτεί περιορισμένες γνώσεις, που φτάνουν μέχρι την ιδεολογία του Κασιδιάρη.
Η Χρυσή Αυγή είναι η ελληνική έκφραση του ευρωπαϊκού φαινομένου του Ναζισμού …Είναι η επίσημη “αντιπροσωπεία” του Ναζισμού στην Ελλάδα. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι ο Ναζισμός, δεν θα καταλάβεις ποτέ τι ρόλο παίζει η τοπική “αντιπροσωπεία” του στην Ελλάδα. Ο Ναζισμός ήταν είναι ένα τεχνητό δημιούργημα, το οποίο εξυπηρετούσε τα συμφέροντα αυτών που τον δημιούργησαν. Ήταν η “κερκόπορτα” της Ευρώπης στην αμερικανική “εισβολή” και κατάκτηση. Εξαιτίας του Ναζισμού —και από το 1945 και εντεύθεν—, το σύνολο της Ευρώπης βρίσκεται υπό την απόλυτη και σκληρή κηδεμονία των ΗΠΑ …Κηδεμονία, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από την κατοχή.
Στην σχέση αυτού του Ναζισμού με τον κομμουνισμό βρίσκεται όλο το μυστικό της άθλιας μεταπολεμικής περιόδου …Της πιο ταπεινωτικής περιόδου για την ευρωπαϊκή ιστορία. Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό της ευρωπαϊκής υποταγής στον υπερατλαντικό ζυγό. Στον κομμουνισμό αναζητούμε τη “μήτρα” του ναζισμού. Η “επένδυση” των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης στον εβραϊκό υπόκοσμο της Ευρώπης πέτυχε αυτό το κατόρθωμα και τα κέρδη ήταν τεράστια. Ο σχεδιασμός ήταν απλός. Θα χρηματοδοτούσαν τον Εβραίο Μαρξ να τους κάνει μια κατά παραγγελία “κοσμοθεωρία”.
Θα χρηματοδοτούσαν και το “επαναστατημένο” γυφταριό στους “αγώνες” του και όλα θα δρομολογούνταν βάση σχεδίου. Αυτά τα περί “γυφταριού” δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λέει ο “αρχιεπανάστατης” Λένιν …”Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος”. Αν αυτό το σύνολο της αθλιότητας μαζί με τους Εβραίους καθοδηγητές του δεν είναι “γυφταριό”, τότε τι είναι; Όλα αυτά απαιτούσαν άπειρη χρηματοδότηση για να έρθουν εις πέρας. Απαιτούσαν μια “θεωρία”, την οποία δήθεν κάποιοι θα την πίστευαν, αλλά απαιτούσαν και άπειρα χρήματα για να “σπρώχνεις” τους αγύρτες και να “τραβάς” τους αφελείς.
Ο Μαρξ ήταν αυτός, ο οποίος θα επέτρεπε στους Αμερικανούς να “τσουβαλιάσουν” τον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο Κόσμο. Γιατί; Γιατί με τον κατάλληλο σχεδιασμό αυτή η λανθασμένη θεωρία μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιους “λίγους”, αλλά να τρομοκρατήσει τους “πολλούς”. Μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιους Ρώσους και να τρομοκρατήσει όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Μπορούσε να τρομοκρατήσει τον ελεύθερο κόσμο …και, όταν υπάρχει τρομοκρατία, υπάρχει “τσουβάλιασμα”. Ο Μαρξ γι’ αυτόν τον λόγο έγινε ο καλύτερος συνεργάτης των τοκογλύφων. Όλοι οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης έβαλαν “ρεφενέ” και η επανάσταση στη Ρωσία “πέτυχε”. Από τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ μέχρι τους Μόργκαν και τους Γκόλντμαν, όλοι οι τραπεζίτες έβαλαν το χέρι στην “τσέπη”.
Η σκέψη τους ήταν απλή, αλλά ήθελε μεγάλη χρηματοδότηση …πράγμα, το οποίο δεν τους ενοχλούσε ιδιαίτερα, εφόσον ως τραπεζίτες ιδιοκτήτες της FED τύπωναν τα χρήματα με τον τόνο. Ποια ήταν αυτή η σκέψη; Χρηματοδοτείς τον κομμουνισμό, για να πάρεις το κέρδος από τον Ναζισμό …Χρηματοδοτείς μια εύκολη δράση, για να καρπωθείς μια δύσκολη αντίδραση …Χρηματοδοτείς μια δράση στην “καθυστερημένη” κοινωνικά τσαρική Ρωσία και αποκτάς τον έλεγχο της “δύσκολης” Γερμανίας.
Χάρη στον κομμουνισμό —τον οποίον οι ίδιοι χρηματοδότησαν, για να “τρομοκρατήσουν” τον ευρωπαϊκό κόσμο— “γέννησαν” τον Χίτλερ. Χάρη στην “απειλητική” κομμουνιστική Ρωσία “τσουβάλιασαν” σε πρώτη φάση την Πρωσία και τη Βαυαρία, δημιουργώντας τη βάση για την σημερινή Γερμανία, που είναι η Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν τη δική τους ιδιόκτητη Γερμανία. Μια Γερμανία, η οποία τους ανήκει απόλυτα, εφόσον στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε, παρά ένα ομοσπονδιακό “τσουβάλι”, το οποίο έχει μέσα του “παγιδευμένη” την παλιά Πρωσία και τη Βαυαρία …Απλό και ευφυές κόλπο. Εφεύραν ένα καινούργιο γερμανικό “κράτος”, για να εκμεταλλευτούν εν αγνοία τους τα παλιά.
Στην πιο πρωτόγονη δύναμη της Ευρώπης, που ήταν η Ρωσία, χρηματοδότησαν μερικούς σταλινικούς βλάκες, για να “υψώσουν” το Σφυροδρέπανο και με αυτόν τον τρόπο τρομοκράτησαν πρώτα τη Γερμανία και μετά ολόκληρη την Ευρώπη. Εξ’ αντανακλάσεως θα επωφελούνταν από την τρομοκρατία της Ευρώπης …Μιλάμε για τα ένστικτα των προβάτων …Οι χαρά των τσομπάνηδων, που παίζουν με τους σκύλους από απόσταση. Οι πλειοψηφίες των αγραμμάτων έτρεχαν όπου τις έσπρωχνες. Σε αυτούς τους αγράμματους απευθύνονταν ο μαρξισμός. Ο Μαρξ με τη θεωρία του έλκυε τους αφελείς και τους αγράμματους, οι οποίοι νόμιζαν ότι με μια “επανάσταση” θα μπορούσαν να τα πάρουν ΟΛΑ και απωθούσε τους επίσης αφελείς και επίσης αγράμματους, οι οποίοι φοβούνταν ότι με μια “επανάσταση” θα μπορούσαν να τους τα πάρουν ΟΛΑ.
…Ο “πάτος” της κοινωνίας σε απόλυτο διχασμό. “Απέναντι” στους τενεκέδες τού προλεταριάτου, οι τενεκέδες των μπυραριών. Το κόλπο ήταν εκπληκτικά απλό. Όλοι είχαν κάτι να φοβούνται …Οι πλειοψηφίες άλλαζαν και αυτό τρόμαζε τους πάντες. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι δεν φοβούνταν την αφελή μαρξιστική θεωρία, φοβούνταν τα σμήνη των αγραμμάτων που την φοβούνταν και έτρεχαν στις ναζιστικές “στάνες” πανικόβλητοι. Ο τρόμος της Ευρώπης απέναντι στην απειλή της Σοβιετικής Ένωσης, θα την παρέδιδε στα “χέρια” των δικών τους ανθρώπων …Κοινοί κακοποιοί της Νέας Υόρκης “πυροβόλησαν” έναν “νοικοκύρη” της ευρωπαϊκής “γειτονιάς”, για να τρομάξουν τους υπόλοιπους — με πρώτους τους Γερμανούς. Με άθλια υποκείμενα —όπως η Ρόζα Λούξεμπουργκ— τρόμαξαν με την κομμουνιστική απειλή τους Πρώσους και τους Βαυαρούς αστούς εθνικιστές και τους “τσουβάλιασαν” στη δική τους Γερμανία.
Με μια ιδεολογία της πλάκας απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο της Ρωσίας και της Γερμανίας ταυτόχρονα. Έτσι απλά γίνονται τα υψηλά παιχνίδια της πολιτικής και η Γερμανία ήταν προϊόν τέτοιου παιχνιδιού. Δημιουργείς τον κομμουνισμό και περιμένεις από την αντίδραση να δημιουργηθεί ο ναζισμός. Ο Μαρξ, δηλαδή, είναι ο “πατέρας” του κομμουνισμού και του Στάλιν, αλλά είναι ταυτόχρονα και “πατέρας” του ναζισμού και του Χίτλερ. Η τεχνητά δημιουργημένη “απειλή” του κομμουνισμού δημιουργούσε τον “αντικομμουνισμό”, ο οποίος ήταν το ιδεολογικό υπόβαθρο του ναζισμού. Αυτή η απειλή δημιουργούσε τον “αντικομουνισμό” της Γερμανίας, που με τα δικά τους χρήματα τον “έσπρωχναν” στον Χίτλερ. Δική τους ήταν η σταλινική Σοβιετική Ένωση και δική τους ήταν και η ναζιστική Γερμανία.

Δεν ήταν δηλαδή μόνον ο Μαρξ ή ο Λένιν στο payroll των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης….Ακόμα και ο Στάλιν τέτοιος ήταν …Υπάλληλος του Ροκφέλερ στις πετρελαϊκές επιχειρήσεις του στο Μπακού. Αυτοί “απειλούσαν” τους Γερμανούς βιομηχάνους και αστούς με μπολσεβίκικη “επανάσταση” και οι Εβραίοι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης με τα χρήματά τους έφεραν στην εξουσία τον Χίτλερ και τους μεθύστακες των μπυραριών …Τον Χίτλερ, τον οποίο —αποδεδειγμένα πλέον— χρηματοδοτούσαν οι “Αμερικανοί”. Κοινά αφεντικά είχαν ο Στάλιν και ο Χίτλερ. Για τα ίδια συμφέροντα ενεργούσαν …Από τη στιγμή που τα αφεντικά τους με αυτόν τον απλό τρόπο κατέκτησαν στον απόλυτο βαθμό τη Γερμανία, δεν είχαν πρόβλημα να δοκιμάσουν το ίδιο και στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης.

Αυτό το μοντέλο ελέγχου ενός κράτους χωρίς στρατιωτική κατάκτηση στηρίχθηκε στο γερμανικό προηγούμενο. Αυτό, το οποίο πέτυχαν προπολεμικά οι Αμερικανοί και όσοι βρίσκονται “πίσω” τους —ονόματα δεν λέμε, εβραϊκές υπολήψεις δεν θίγουμε—, στη Γερμανία το εφάρμοσαν και σε όλους τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς μεταπολεμικά. Με τη χρηματοδότηση των προπολεμικών Ναζί έλεγξαν τη Γερμανία και με την ίδια χρηματοδότηση κατάφεραν και έλεγξαν όλα τα κράτη της μεταπολεμικής “ελεύθερης” Ευρώπης.
Όλα τα κράτη αυτής της Ευρώπης στη μεταπολεμική περίοδο λειτουργούν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της κατακτημένης Γερμανίας. Αν μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τα κράτη του Τρίτου Κόσμου τον όρο “Μπανανία”, τώρα θα πρέπει να προσδιορίσουμε για πρώτη φορά έναν άλλο τίτλο για τα κράτη του Πρώτου Κόσμου, τα οποία βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο των Αμερικανών. Γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη; Γιατί, για τα κράτη του Τρίτου Κόσμου αρκεί μια στρατιωτική Δικτατορία, για να ελεγχθούν απόλυτα και αυτή η Δικτατορία τα καθιστά “Μπανανίες”.
Τα πολιτικά συστήματα όλων των ευρωπαϊκών κρατών είναι πιο πολύπλοκα, εφόσον οι λαοί τους είναι πιο χειραφετημένοι και βεβαίως πιο έμπειροι στον ιμπεριαλισμό και άρα στον αντι-ιμπεριαλισμό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ελέγχονται με πιο περίπλοκους τρόπους …Ελέγχονται με πιο “δημοκρατικά” σκηνικά …Ελέγχονται με πιο δόλιους τρόπους. Όλα αυτά τα μεταπολεμικά κράτη μοιάζουν με αυτό της Γερμανίας …Της κατακτημένης Γερμανίας …Της Γερμανίας εκείνης, που “οραματίστηκε” ο Εβραίος Χέρμαν Κοέν …Της Γερμανίας του “ενός” λαού, του “ενός” Ράιχ και του “ενός” Φίρερ …Του Φίρερ, ο οποίος ήταν “υπάλληλός” τους.
Αν λοιπόν τα υποταγμένα κράτη του Τρίτου Κόσμου ονομάζονται “Μπανανίες”, λόγω του κυρίαρχου γεωργικού προϊόντος, που υπάρχει στο γεωγραφικό τους πλάτος, τότε τα επίσης υποταγμένα κράτη της Ευρώπης πρέπει να χαρακτηρίζονται ως “Λαχανοκράτη” …”Kohl”-republic …”Kohl-land”, λόγω της Deutsch-land, η οποία υπήρξε το κράτος-πρότυπο γι’ αυτά …”Λαχανίες” κανονικές …Τα κράτη του Λάχανου …Τα κράτη του κόλ και του Kohl …Τα κράτη του κώλου στα ελληνικά. Πώς λειτουργούν οι “Λαχανίες”; Με ένα απόλυτα στημένο πολιτικό σκηνικό, το οποίο “περικυκλώνει” τον λαό και δεν του δίνει διεξόδους πέρα από τις επιλογές εκείνες, που του δίνουν τα “αφεντικά” του.
Έχουν έναν “Χριστιανοδημοκρατικό” πυλώνα, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη “Δεξιά” και έναν “Σοσιαλοδημοκρατικό” πυλώνα μαζί με την κομμουνιστική “ουρά” του, που αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη “Αριστερά”. Χοντρικά οι ιδεολογικές τους διαφορές είναι οι εξής: Η Δεξιά αντιπροσωπεύει το “ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ”, με όριο ό,τι συνέβαινε στον Μεσαίωνα και η Αριστερά με όριο τον κομμουνισμό αντιπροσωπεύει το “ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ”, όπως συνέβη στη Σοβιετική Ένωση. Μέσα σε αυτά τα άκαμπτα πλαίσια παγιδεύονται οι λαοί. Οι “στημένες” εξουσίες βολεύονται, γιατί στα “παζάρια” μεταξύ των άκρων πάντα θα βρουν θέση όλοι τους ό,τι και να λένε.
Παντού ακολουθείται ο ίδιος “τυφλοσούρτης”, ο οποίος ακολουθήθηκε στη Γερμανία. Όπως το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γερμανίας ιδρύθηκε και “ανδρώθηκε” από την Εβραία Λούξεμπουργκ, έτσι και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας ιδρύθηκε και “ανδρώθηκε” από τον Εβραίο Μπεναρόγια. Όπως το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γερμανίας χρηματοδοτήθηκε, ελέγχθηκε και “ανδρώθηκε” από τους Εβραίους Κάουτσκυ, Μπάμπελ, Μπερνστάιν, έτσι και το Ελληνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτήθηκε, ελέγχθηκε και “ανδρώθηκε” από τους Εβραίους της Νέας Υόρκης και “έτρεξε” χάρη στον Εβραίο Παπανδρέου.
Μέσω αυτού του ΠΑΣΟΚ οι Αμερικανοί και όσοι βρίσκονται πίσω τους —ονόματα δεν λέμε, εβραϊκές υπολήψεις δεν θίγουμε— έλεγξαν στον απόλυτο βαθμό την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ένα “σοσιαλιστικό” ΠΑΣΟΚ, το οποίο το πλαισίωσαν με όλη τη “σαβούρα” της ελληνικής κοινωνίας …Με όλους τους ναζιστές δωσίλογους της Κατοχής …Τους Λαμπράκηδες, τους Λάτσηδες, τους Χριστοφοράκους και τους Πικραμένους. Ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο το στελέχωσαν με όλα τα “σκουπίδια” που παρήγαγε το Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. Αυτό το ΠΑΣΟΚ το έβαλαν “απέναντι” στην επίσης δική τους χριστιανοδημοκρατική ΝΔ και έπαιξαν την πιο μακρόχρονη θεατρική “παράσταση” της μεταπολεμικής εποχής. Οι πολιτικοί “ηθοποιοί” τριάντα χρόνια “παρίσταναν” τους αντιπάλους.
Σε όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης οι δύο “μεγάλοι” του δικομματισμού είχαν μάθει να δίνουν μια “παράσταση” αντιπαλότητας και αυτή τους έδινε το μονοπώλιο της εξουσίας. Είχαν πιάσει τα δύο “ψευδοάκρα” του πολιτικού σκηνικού και παρίσταναν τους “μονομάχους” …Με τη σειρά στην εξουσία …Μία ο ένας, μία ο άλλος …Μία θα ήταν ο “καλός” και μία ο “κακός”. Στην Κυβέρνηση θα έκαναν ό,τι τους βόλευε εις βάρος του λαού και της πατρίδας και στην αντιπολίτευση θα γίνονταν οι “ατρόμητοι” υπερασπιστές του λαού …Τριάντα χρόνια μας “δούλευαν” με αυτόν τον τρόπο.
Οι λαοί με πολύ απλό τρόπο περιορίζονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές και εγκλωβίζονται σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι Ευρωπαίοι και είναι ο “δικομματισμός”. Ο δικομματισμός της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας ή της Ιταλίας. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τον ίδιο πολιτικό σχεδιασμό έχουν. Όταν δεν κυβερνάει ο “δεξιός” ηθοποιός, θα κυβερνάει ο “σοσιαλιστής” συνάδερφός του. Τα δύο κυρίαρχα κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία και όλοι είναι ευχαριστημένοι …Όλοι εκ περιτροπής νικητές και χαμένοι. Αλληλοδιαδέχονται ο ένας τον άλλον και κανείς Ευρωπαίος δεν αντιδρά στους κηδεμόνες των εξουσιαστών, που είναι οι Αμερικανοί. Παγιδεύονται όπως τα πρόβατα ανάμεσα σε τσοπάνους και σκυλιά, που εναλλάσσονται στους ρόλους τους.
…Οι ίδιοι άνθρωποι να “μεταμορφώνονται” ανάλογα με τη θέση που κατέχουν στην Βουλή …Αδίστακτοι, ανελέητοι, κλέφτες και απρόσιτοι στον λαό όταν κυβερνούν και “ανθρώπινοι” στο όριο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Ό,τι κάνουν, όταν κυβερνούν, είναι αυτό το οποίο καταγγέλλουν όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Το “σωστό” πάντα το εκφράζει η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση κάνει πάντα το λάθος …Το απόλυτο “καπέλωμα” της κοινωνίας …Μιλάμε για “δούλεμα” κανονικό καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ό,τι και να γινόταν, αυτός, ο οποίος θα ασκούσε την εξουσία, θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών και όχι του λαού που τον ψήφισε.
Κανένας δεν μπορούσε να “καταγγείλει” την αθλιότητα και την προδοσία τού δικομματισμού καλύτερα από τον ίδιο τον δικομματισμό. Γιατί; Γιατί γνώριζαν τα πάντα από πρώτο “χέρι”. Γι’ αυτούς ήταν απλά θέμα “βάρδιας” το ποιος από τους δύο θα εγκληματούσε. Αν ήταν η “σειρά” του ΠΑΣΟΚ, αυτό θα έκανε το “λάθος” και αν ήταν η σειρά της ΝΔ, αυτή θα έκανε το “σωστό”. Κανένας δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τις αθλιότητες, από αυτούς που τις πραγματοποιούσαν. “Πυροβολούσε” ο ένας τον άλλον και ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν εχθροί μεταξύ τους, ενώ αυτοί ήταν φίλοι και συνέταιροι.
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ντέντεκτιβ, για να καταλάβει “ποιοι” και από πού προέρχονται αυτοί που μας κατέστρεψαν. Όλους αυτούς τους ενώνει μια πολιτισμική “επιλογή” ξένη και απόλυτα εχθρική προς την Ελλάδα …Τους ενώνει η “αμερικανική” επιλογή των Κολεγίων …Κολεγιόπαιδες είναι τόσο αυτοί που μας έβαλαν στην κόλαση του Μνημονίου όσο κι αυτοί, οι οποίοι μετά το “τέλος” της προδοσίας τους δεν τους τιμώρησαν …Κολεγιόπαιδες είναι οι Πρωθυπουργοί του Μνημονίου …Ο Γιωργάκης, ο Παπαδήμος, αλλά και ο γερμανοτραφής Πικραμένος …Κολεγιόπαις είναι ο Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο, ο Παπακωνσταντίνου.
Ποιοι μας υποσχέθηκαν ότι θα τους τιμωρήσουν και μας “έκλεψαν” την ψήφο μας; …Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Σαμαρά …Του Σαμαρά, ο οποίος ήταν συγκάτοικος του Γιωργάκη στο Κολέγιο. Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Μητσοτάκη, που σθεναρά υποστήριζε το Μνημόνιο ακόμα κι όταν η ΝΔ παρίστανε την αντιμνημονιακή δύναμη …Το κόμμα, το οποίο σήμερα καταστέλλει κάθε αντίδραση του λαού απέναντι στους ιμπεριαλιστές υπό τις εντολές του Κολεγιόπαιδα Δένδια …Το κόμμα, το οποίο, για την εξυπηρέτηση του Μνημονίου, “δανείστηκε” τον Στουρνάρα από τους “απέναντι” …Το κόμμα των “αντιπάλων”, που καθημερινά αποδεικνύεται πως είναι “αδερφοί” …Πραγματικοί “αδερφοί”, εφόσον οι πάντες κινούνται μέσα σε μυστικές και άλλες “αδελφότητες”.
Αυτό γινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Το πρόβλημα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, βρίσκεται όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη, για να ελέγχεται ο κόσμος …Όταν δεν υπάρχουν κρατικές θέσεις, για να τις μοιράζει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μας οδηγεί στα χέρια των τοκογλύφων …Όταν δεν υπάρχουν υποσχέσεις για νέα βολέματα, που οδηγούν σε νέα δάνεια …Όταν το “κοπάδι” δεν μπορεί να επιβιώσει με τον τρόπο που έμαθε να ζει και αρχίζει και τείνει προς τη διάλυση. Τότε χρειάζεται η “άμυνα” και αυτή η άμυνα γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.
Το κόλπο της Βαϊμάρης.
Με εντολή των ΗΠΑ και την άδεια του Βερολίνου “μπήκε” η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.
…Αδερφάκια είναι το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή.
…Έχουν τον ίδιο “πατέρα” και εξυπηρετούν την ίδια παρακρατική “οικογένεια”.
Το “κόλπο της Βαϊμάρης” είναι το απόλυτο “όπλο” των Αμερικανών και των Εβραίων, προκειμένου να ελέγξουν τα ευρωπαϊκά κράτη ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης οικονομικής κρίσης. Τι είναι αυτό το “κόλπο”; Αυτό το κόλπο είναι η εφαρμογή της εμπειρίας τους στη Γερμανία …Είναι η “εργαστηριακή” μίμηση των συνθηκών της Βαϊμάρης. Απλά γίνεται με την αντίθετη “φορά” από αυτήν που έχει εφαρμοστεί στη Γερμανία. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα μιας ανεξέλεγκτης διάλυσης των δικών σου κομμάτων, πρέπει να βρεις τρόπο να παγιδεύσεις τον λαό. Όταν έχεις πρόβλημα κατάρρευσης κάποιων πολιτικών “πυλώνων”, πρέπει να βρεις “αντιστηρίγματα”, προκειμένου να την αποτρέψεις.
Όπως είπαμε πιο πάνω, οι Αμερικανοί και Εβραίοι απέκτησαν τον απόλυτο έλεγχο της Γερμανίας, παίζοντας με τα “άκρα” του γερμανικού λαού. Όπως είπαμε πιο πάνω, οι άνθρωποι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον κομμουνισμό της Λούξεμπουργκ, ήταν οι ίδιοι, που χρηματοδοτούσαν τον αντικομμουνισμό των ναζιστών του Χίτλερ …Οι άνθρωποι, οι οποίοι χρηματοδότησαν τους ατσάλινους πολιτικούς “φράκτες” της Βαϊμάρης. Με αυτόν τον τρόπο εγκλώβισαν τον γερμανικό λαό σε μια θανάσιμη “παγίδα”. Τον έβαλαν να κινείται ανάμεσα στα απάνθρωπα άκρα και εκεί τον τσάκισαν. Όπου κι αν πήγαινε ο λαός, αυτοί θα τον έλεγχαν, εφόσον θα “έπεφτε” στους δικούς τους ανθρώπους. Ό,τι και να επέλεγαν οι Γερμανοί, ήταν “τελειωμένοι”.
Από τη στιγμή που το κατόρθωσαν αυτό, οι συνωμότες ολοκλήρωσαν το σχέδιό τους με τον πλέον αριστουργηματικό τρόπο. Αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν και χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, τον έβαλαν να κάνει τον μεγάλο πόλεμο. Γιατί; …Για να χάσει τον πόλεμο και μετά να διατηρούν οι ίδιοι τους Γερμανούς υπό την απόλυτη ομηρία τους. Μετά τον πόλεμο ο αμερικανικός στρατός έφτασε στη Γερμανία όχι σαν “κατακτητής”, αλλά ως “προστάτης” των Γερμανών. Οι Γερμανοί, τρομοκρατημένοι από τη φρικαλεότητά των δικών τους εγκλημάτων, έτρεμαν την εκδίκηση των λαών. Φοβούνταν ότι θα εισέβαλαν στη Γερμανία οι πάντες και θα τους τιμωρούσαν όπως “δικαιούνταν” …Θα τους τιμωρούσαν μέχρις εξαφανίσεως.
Αυτόν τον γερμανικό τρόμο εκμεταλλεύτηκαν οι Αμερικανοί και εμφανίστηκαν στη Γερμανία ως προστάτες των Γερμανών. Οι Γερμανοί όχι μόνον δεν αντέδρασαν στην αμερικανική κατοχή, αλλά υποτάχθηκαν απόλυτα σ’ αυτούς …Ο πρώτος και μοναδικός λαός στην ιστορία της Ευρώπης και ίσως και του κόσμου, που είδε τους ξένους κατακτητές του ως “σωτήρες” του …Οι πάντες ευτυχείς. Οι απλοί Γερμανοί αισθάνονταν ασφαλείς από την εκδικητική μανία των γειτόνων τους και οι Ναζί εγκληματίες πολέμου ποτέ δεν τιμωρήθηκαν. Οι Αμερικανοί διάλεξαν τα πιο κτήνη απ’ αυτούς και “έχτισαν” τη Δημοκρατίας της Γερμανίας που γνωρίζουμε σήμερα …Τη Δημοκρατία της δικής τους ιδιόκτητης Γερμανίας …Τη Δημοκρατία αυτή, την οποία διαχειρίζονται οι Ναζί όμηροί τους.
Από εκεί και πέρα έβαλαν τα πράγματα στον “αυτόματο πιλότο”. Οι Αμερικανοί έστησαν τα δύο κυρίαρχα κόμματα της Γερμανίας και την έλεγχαν χωρίς καν να ασχολούνται μ’ αυτήν …Το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του CDU και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του SPD. Το παλαιό κόμμα των Ναζί και το κομμουνιστικό, λόγω Ανατολικής Γερμανίας, τα “εξαφάνισαν”, για να μην υπάρχουν επικίνδυνες αποκαλύψεις και συνειρμοί. Οι Ναζί υποτίθεται είχαν “εξαφανιστεί” —λόγω “τιμωρίας”— και οι “κομμουνιστές” είχαν μετακινηθεί “δίπλα” στην Ανατολική Γερμανία —λόγω ιδεολογίας— …Οι Αμερικανοί ευτυχείς. Είχαν “εξαφανίσει” τους φασίστες καί των δύο άκρων και εμφανίζονταν σαν “εγγυητές” της δημοκρατίας …Της δικής τους ιδιόκτητης Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Αυτή είναι η μεθοδολογία της Βαϊμάρης …Η μεθοδολογία εκείνη, η οποία επιτρέπει σε κάποιον ιμπεριαλιστή να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο ενός θεωρητικά ελεύθερου κράτους. Μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου η μεθοδολογία αυτή σε “παραλλαγές” της εφαρμόστηκε σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Απλά, όπως είπαμε, εφαρμόστηκε με την αντίθετη “φορά”. Τα κράτη της Ευρώπης μετά τον καταστροφικό πόλεμο ήταν εκείνα, τα οποία αναζητούσαν τα δάνεια για την ανασυγκρότησή τους και δεν είχαν ανάγκη οι Αμερικανοί να τα παγιδεύσουν, δίνοντας κρυφά δάνεια στους φασίστες, όπως έκαναν με τους Γερμανούς προκειμένου να πετύχουν το ίδιο.
Αυτή η διαφορά ήταν καθοριστική. Γιατί; Γιατί τα κράτη έμπαιναν αυτόματα στη φάση της κατακτημένης Γερμανίας …Δεν κατακτιούνταν από την αρχή, όπως η Γερμανία …Έμπαιναν οικιοθελώς υπό την αμερικανική κατοχή. Άρα; Άρα, ο “τυφλοσούρτης” εφαρμοζόταν από την “κατάκτηση” και μετά …Εφαρμοζόταν από τον “αυτόματο πιλότο” και μετά. Φτιαχνόταν από την αρχή ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και ένα αντίπαλο σοσιαλδημοκρατικό. Αυτά εναλλάσσονταν στην εξουσία και καθήλωναν τους λαούς στην αμερικανική “κηδεμονία”. Γινόταν αυτό, το οποίο λέγαμε πιο πάνω.
Τι συνέβαινε όμως, όταν μια πιθανή οικονομική κρίση δημιουργούσε φυγόκεντρες κοινωνικές τάσεις και “άδειαζε” τα “μαγαζιά” των ιμπεριαλιστών και των χαφιέδων τους; Τότε το σχέδιο της Βαϊμάρης πήγαινε με την αντίθετη φορά. Από τη στιγμή που δεν λειτουργούσε ο “αυτόματος πιλότος” πηγαίναμε στη “manual” λειτουργία. Τι σημαίνει αυτό; Το ύστατο μέτρο άμυνας, για να μην χαθεί ο έλεγχος των θυμάτων τους, ήταν να δημιουργήσουν μέσα σε αυτά τις αυθεντικές συνθήκες της Βαϊμάρης.
Στην περίπτωση, δηλαδή, που ο λαός “απομακρυνόταν” από τα “μαγαζιά” τους, τον περίμεναν στα “άκρα” του σκηνικού …Στην πραγματικότητα τον “έσπρωχναν” οι ίδιοι σ’ αυτά, προκειμένου να τον “διδάξουν” και να τον τρομοκρατήσουν. Χρηματοδοτούσαν και ενίσχυαν μόνοι τους τα φασιστικά άκρα καί των δύο πλευρών για “διδακτικούς” λόγους. Τα ενίσχυαν, ώστε να απειλούν τα κράτη με τα γερμανικά “λάθη” και να τρομοκρατούν τους λαούς τους. Ενίσχυαν οι ίδιοι τους φασίστες, για να φαίνονται οι ίδιοι σαν οι σταθεροί και αμετακίνητοι προστάτες της δημοκρατίας.
Όλα αυτά ήταν ένα παιχνίδι. Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι στα όρια οι πολίτες θα έφευγαν προς μια συγκεκριμένη “κατεύθυνση” ανάλογα με την ιδεολογική προτίμηση του καθενός. Οι “δεξιόστροφοι” θα πήγαιναν προς την άκρα δεξιά —και άρα στον Ναζισμό— και οι “αριστερόστροφοι” θα πήγαιναν προς την άκρα αριστερά —και άρα στον κομουνισμό—. Εκεί τους περίμεναν οι φασίστες, για να τους “καλουπώσουν”. Εκεί θα “υιοθετούσαν” τους προκάτ “φόβους” των άκρων …Τους “κατασκευασμένους” από τα “αφεντικά” φόβους. Οι δεξιόστροφοι θα φοβούνταν τα σταλινικά “λάθη” της Ρωσίας και οι “αριστερόστροφοι” θα φοβούνταν τα ναζιστικά “λάθη” της Γερμανίας.
Οι τάσεις δηλαδή θα έσπρωχναν τους λαούς στους “τοίχους” των άκρων και θα απειλούνταν με “λάθη” …Συγκεκριμένα “λάθη” …Δοκιμασμένα και επώδυνα “λάθη” για τους λαούς. Κάποιοι “αριστεροί” θα φοβούνταν τα “λάθη” των φασιστών, που είναι τα πογκρόμ κατά των ξένων ή οι πολεμικές προκλήσεις κατά των γειτόνων. Κάποιοι “δεξιοί” θα φοβούνταν τα “λάθη” των κομμουνιστών, που είναι οι δημεύσεις των ιδιωτικών περιουσιών ή η κατάλυση της ίδιας της δημοκρατίας στο όνομα του προλεταριάτου. Η γνώση της ιστορίας και η γνώση των συνεπειών αυτών των “λαθών” θα περιόριζαν τους λαούς εκεί όπου βόλευε τα αφεντικά.
…Κατάλαβε ο αναγνώστης το παιχνίδι; Οι ιμπεριαλιστές, ελέγχοντας εξωτερικούς παράγοντες, είτε θα σε τρομοκρατούσαν ότι θα καταντούσες σαν τη Γερμανία του Χίτλερ είτε θα σε τρομοκρατούσαν ότι θα είχες την κατάληξη της Ρωσίας του τελευταίου Τσάρου. Η γνώση της ιστορίας ήταν αυτή, η οποία θα περιόριζε τους λαούς στα όρια που βόλευαν τους ιμπεριαλιστές. Δεν χρειαζόταν να περιορίσουν οι ίδιοι τους λαούς. Οι λαοί θα αυτοπεριορίζονταν από τον φόβο. Ο φόβος θα απέτρεπε τους λαούς από το να “ακουμπήσουν” τα επικίνδυνα “άκρα” και άρα θα τους καθήλωνε στα “μαγαζιά” των Αμερικανών …Στα “μαγαζιά” του πολύ πιο ακίνδυνου “κέντρου”, τα οποία, ακόμα κι αν τα μισούσαν, θα τα θεωρούσαν σαν μια ελάχιστη διασφάλιση ενός μίνιμουμ Δημοκρατίας …Απλά πράγματα. Όταν φοβάσαι, κάθεσαι στη μέση της βάρκας και δεν πλησιάζεις καμία άκρη της.
Με αυτόν τον σχεδιασμό οι πάντες είχαν κάτι “μεγάλο” να φοβούνται και αυτό εξασφάλιζε τους ξένους “προστάτες”, οι οποίοι εμφανίζονταν σαν οι εγγυητές της Δημοκρατίας …Οι ιδιοκτήτες των υπό χρεοκοπία κομμάτων. Όπως αντιλαμβανόμαστε, για να λειτουργήσει αυτός ο σχεδιασμός, θα πρέπει η εξέλιξη του να βρίσκεται πάντα υπό έλεγχο. Τα “άκρα” πρέπει να είναι πάντα τα προαποφασισμένα και όχι οτιδήποτε ακραίο. Τα άκρα πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά και την “παθογένεια” που βολεύει τα αφεντικά και όχι απλά να εκφράζουν ακραίες θέσεις άσχετες κι ανεξέλεγκτες. Δεν θέλουν να σε “αρρωσταίνουν” γενικά, αλλά να σου κολλάνε την “αρρώστια” για την οποία διαθέτουν οι ίδιοι τα “φάρμακα”.
Αυτό σημαίνει ότι τα άκρα πρέπει να είναι πάντα τα γνωστά …Τα γνωστά, τα οποία έχουν δημιουργηθεί και έχουν μελετηθεί επαρκώς, προκειμένου να μην έχουμε απρόβλεπτες εξελίξεις. Να είναι από τη μία πλευρά ο κομμουνισμός και από την άλλη ο ναζισμός. Αυτό, για να γίνει, δεν χρειάζεται να είναι παρόντα καί τα δύο άκρα σε μόνιμη βάση. Αρκεί το ένα να επιβιώνει και όταν δυναμώσει θα δημιουργήσει εξ’ αντανακλάσεως το άλλο. Δεν χρειάζεται δηλαδή πάντα να είναι μέσα σε μια Βουλή καί οι κομμουνιστές καί οι Ναζί ταυτόχρονα. Αρκεί να διατηρείς τους κομμουνιστές και οι Ναζί —όταν θα έρθει η ώρα— θα εμφανιστούν αυτόματα.
Άρα, ποιο διατηρείς πάντα; …Αυτό, το οποίο δημιουργείται πιο δύσκολα …Αυτό, το οποίο απαιτεί πιο χρονοβόρες διαδικασίες. Ποιος “κατασκευάζεται” πιο δύσκολα; Ένας σταλινικός κομμουνιστής ή ένας πανικοβλημένος εθνικιστής, που στρέφεται εναντίον του οποιουδήποτε του υποδείξεις; …Ο πρώτος φυσικά. Θέλει χρόνο να δημιουργήσεις έναν “απονευρωμένο” πνευματικά, ηθικά και πατριωτικά άνθρωπο, ο οποίος υπακούει τυφλά σε εντολές ξένων. Άρα, πάντα φροντίζει το σύστημα να διατηρεί στη “νομιμότητα” το κομμουνιστικό άκρο …Να διατηρεί στη δημοκρατική νομιμότητα έναν φανατισμένο —και ελεγχόμενο από διεθνή κέντρα— εχθρό της Δημοκρατίας.
Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρχε πάντα το ΚΚΕ στη Βουλή της Μεταπολίτευσης. Θέμα έξυπνου σχεδιασμού είναι. Υπήρχε μόνιμα για τον ίδιο λόγο που υπάρχει πάντα η “τσακμακόπετρα” σε έναν αναπτήρα, άσχετα αν δεν συμμετέχει σε μόνιμη βάση στη λειτουργία της φλόγας …Για παν ενδεχόμενο …Για τη δύσκολη ώρα …Για να ξανανάψει ο αναπτήρας σε περίπτωση που “σβήσει”. Αυτή η κομμουνιστική “τσακμακόπετρα” φτιάχτηκε γι’ αυτόν τον λόγο από τον Εβραίο Μπεναρόγια υπό τις εντολές, την καθοδήγηση και τη χρηματοδότηση του διεθνούς σιωνισμού.
Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν —και χωρίς ποτέ να εξηγήσουν τους λόγους— έβαλαν το ΚΚΕ των χαφιέδων της Μόσχας και του Εμφυλίου στη Βουλή. Το έβαλαν να υπογράψει ένα “μπακαλόχαρτο” ότι “σέβεται” τη Δημοκρατία και του έδωσαν τη νομιμότητα που χρειαζόταν. Μαζί με τη νομιμότητα —και αυτό ήταν ένα βασικό ζητούμενο— του έδωσαν και δημόσιο χρήμα, για να συντηρείται στη ζωή. Αναγκαστικά, γιατί αυτό προέβλεπε η “μελέτη” του ειδικού στον κομμουνισμό Λένιν. Αναγκαστικά, γιατί τόσο οι αγύρτες όσο και οι αφελείς θέλουν χρήμα, για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να είναι χρήσιμοι.
Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, γνώριζαν ότι μπορούσαν να ελέγχουν την Ελλάδα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να την μετατρέψουν σε μια Δημοκρατία της Βαϊμάρης ανά πάσα στιγμή …Μια Δημοκρατία απόλυτα ανίκανη να ελέγξει τον εαυτό της …Μια Δημοκρατία, η οποία βλέπει παντού εθνικούς εχθρούς και ταυτόχρονα οι πολίτες της αλληλομισούνται, εξαιτίας της ιδεολογικής τους διαφοροποίησης …”Βούτυρο” στο ψωμί των ιμπεριαλιστών, εφόσον ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου εμφανίζουν εθνικούς εχθρούς γύρω από τα σύνορά σου και ταυτόχρονα να προκαλούν κοινωνικά προβλήματα. Οι εθνικοί εχθροί και η φτώχεια “αναζωογονούν” τους Ναζί και οι Ναζί “ξυπνάνε” τους κομμουνιστές. Το ένα συντηρεί το άλλο και διατηρεί “καυτά” τα “άκρα”, ώστε να μην πλησιάζουν πολύ τα “πρόβατα”.
Ο αναγνώστης αρχίζει και καταλαβαίνει τον λόγο, που στην εποχή του Μνημονίου εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή …Καθόλου τυχαίο δεν είναι. Από τη στιγμή που τα δύο κυρίαρχα κόμματα συνέπραξαν στην υπαγωγή μας στο καθεστώς του Μνημονίου και άρα στην παράδοση της χώρας στους ξένους κατακτητές, δεν είχαν περιθώρια. Ήταν θέμα χρόνου αυτά τα “μαγαζιά” να αδειάσουν. Αυτό ήταν το επικίνδυνο γι’ αυτούς και αυτό ήθελαν να προλάβουν. Ήθελαν να προλάβουν τους Έλληνες πριν η αντίδρασή τους γίνει ανεξέλεγκτη. Έπρεπε να προλάβουν να τους βάλουν στα “καλούπια” της Βαϊμάρης, για να τους ελέγξουν …Να τους βάλουν στα δουλεμένα “καλούπια” της Βαϊμάρης.
Γι’ αυτόν τον λόγο “έσπρωξαν” τη Χρυσή Αυγή και διέλυσαν το ΛΑΟΣ. Προτίμησαν την ανοργάνωτη και περιθωριακή Χρυσή Αυγή από το πολύ πιο οργανωμένο ΛΑΟΣ …Άχρηστο τούς ήταν το ΛΑΟΣ. Παρ’ όλη τη θεωρητική και ακραία δεξιά “συγγένεια”, που χαρακτηρίζει αυτά τα δύο κόμματα, είναι παντελώς διαφορετικά. Το ΛΑΟΣ συνδέεται περισσότερο με τους φιλοβασιλικούς και δεν τους εξυπηρετούσε. Αυτούς τούς εξυπηρετούσε το ναζιστικό “άκρο”, για να γίνει το “παιχνίδι” της Βαϊμάρης.
Να βάλουν τους ναζιστές να σπάνε κανένα καφάσι στις λαϊκές, για ν’ “αναστήσουν” τους “απέναντι”. Χωρίς τους Ναζί το ΚΚΕ δεν θα μπορούσε να είναι χρήσιμο. Χωρίς τους “εύφλεκτους” Ναζί η “τσακμακόπετρα” δεν θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη με τις “σπίθες” της. Χωρίς τους Ναζί δεν θα μπορούσε το ΚΚΕ να ανασύρει από τα βρομερά συρτάρια του τον σοβιετικό “αντιναζιστικό” αγώνα υπέρ της “δημοκρατίας” και της “ελευθερίας” …Δεν θα μπορούσε να παρουσιάζεται σαν ένας εκ των προστατών της ευρωπαϊκής δημοκρατίας.
Όταν λοιπόν οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης μαζί με τους Ναζί της Γερμανίας είναι αυτοί, που ρημάζουν την Ελλάδα, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Έχουν κέρδος όλοι αυτοί από την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής. Έχουν κέρδος από τον εκλεκτό τού Παπαδόπουλου, ο οποίος υπήρξε πράκτορας της CIA. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε βέβαιο ότι η “πατριωτική” Χρυσή Αυγή ισχυροποιήθηκε με εντολή των τοκογλύφων, οι οποίοι ρημάζουν την Ελλάδα. Γνώριζε το Βερολίνο το κέρδος που θα έχει από τη Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό την στηρίζει με όλα τα μέσα. Τζάμπα κάνουν κάποιοι τους “πατριώτες” μέσα στη Χρυσή Αυγή …Είναι τόσο “πατριώτες” όσο ήταν και οι ναζιστές δωσίλογοι της Κατοχής.
…Μέρος του σχεδίου των κατακτητών ήταν η “δόξα” της Χρυσής Αυγής. Γιατί; Γιατί οι κατακτητές έπρεπε να βοηθήσουν τους βασικούς συνεργάτες τους στην Ελλάδα …Έπρεπε να βοηθήσουν τους εγκληματίες του δικομματισμού να διαφύγουν με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος …Να τους βοηθήσουν να αποφύγουν την οργή του κόσμου σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να τον ξαναμαζέψουν, εφόσον ο φόβος των “άκρων” θα τους παρέλυε. Τι κάνεις όταν έχεις δύο εγκληματίες, που πρέπει να τους φυγαδέψεις από τον χώρο όπου εγκλημάτησαν; Τι κάνεις όταν αυτοί οι δύο εγκληματίες είναι οπλισμένοι και αδίστακτοι; Από τη στιγμή που μιλάμε για σωτηρία κακοποιών, θα πρέπει να περιορίσουμε τη σκέψη μας σε μεθόδους κακοποιών.
Έχει προσέξει κάποιος πώς τα μέλη μιας συμμορίας υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, όταν βρίσκονται υπό γενική απειλή; Προχωράνε μαζί “πλάτη με πλάτη” και ο ένας καλύπτει από την πλευρά του τον άλλο. Αυτό είναι το όριο στο οποίο μπορούν να φτάσουν οι κακοποιοί. Αυτήν την “παράσταση” βλέπουμε τώρα. Οι καραγκιόζηδες του δικομματισμού, οι οποίοι επί τριάντα χρόνια “αλληλοπυροβολούνταν”, παριστάνοντας τους αντιπάλους και “δουλεύοντάς” μας, τώρα πάνε “πλάτη με πλάτη”. Τώρα, που κανένας δεν “παρακολουθεί” την “παράσταση” του δικομματισμού, την άλλαξαν. Ο καθένας από αυτούς “πυροβολά” τον “απέναντι” που του αναλογεί.
Το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, “πυροβολεί” τη Χρυσή Αυγή σε μια ύστατη προσπάθεια να εμφανιστεί σαν “δημοκρατικό” κόμμα της “Αριστεράς”, που μάχεται τον Ναζισμό. Η ΝΔ “πυροβολεί” το ΚΚΕ σε μια επίσης ύστατη προσπάθεια να εμφανιστεί σαν “δημοκρατικό” κόμμα της “Δεξιάς”, που μάχεται τον Κομμουνισμό. Μιλάμε για “δούλεμα” κανονικό. Αυτοί, οι οποίοι πρόδωσαν τον λαό και παρέδωσαν την πατρίδα λεία στους τοκογλύφους, παριστάνουν τους “ήρωες” της δημοκρατίας. Αυτοί, οι οποίοι υπογράφουν το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο, “έστησαν” απέναντί τους τούς “κομπάρσους” της Βαϊμάρης και παριστάνουν τους “ήρωες”. Αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για 3500 αυτοκτονίες Ελλήνων, “κυνηγάνε” τον γραφικό Μπαρμπαρούση, ο οποίος —συνοδεία των μνημονιακών καναλιών— κλωτσάει άδεια καφάσια στις λαϊκές.
…Αυτό είναι το κόλπο. Γι’ αυτόν τον λόγο ο βουλιμικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “πολεμάει” με πάθος τη Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένει στην κατά μέτωπο σύγκρουση με το κόμμα του Μιχαλολιάκου και πρόσφατα συζήτησε με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη προτάσεις, για ν’ αντιμετωπιστούν με θεσμικό τρόπο οι έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Ο γνωστός ταβερνολόγος —με διδακτορικό στο κοκορέτσι— δεν σταμάτησε σ’ αυτό. Εξαντλώντας την “επιστημοσύνη” του, διαπίστωσε το παράνομο της εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Την παρανομία βεβαίως του ΚΚΕ, το οποίο εδώ και τριάντα χρόνια “απομυζά” κρατικούς πόρους για την αντιδημοκρατική του δράση δεν την διαπίστωσε.
Την ίδια ώρα “πυροβολεί” και ο Σαμαράς τον δικό του “κομπάρσο” …Επιτίθεται στο ΚΚΕ. Γιατί το κάνει αυτό; Για να “συμπληρώσει” την άμυνα με τον συνέταιρό του. Τι μας είπε ο άνθρωπος, ο οποίος υπέγραψε το τελευταίο Μνημόνιο και προστάτευσε τους εγκληματίες, που μας έβαλαν στο πρώτο Μνημόνιο; …”Υπάρχουν κι αυτοί που κερδοσκοπούν πάνω στην απελπισία του ελληνικού λαού …και συγκρούονται μαζί μας, επειδή ακριβώς προσπαθούμε να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα …Έκαναν τις συντεχνίες παντοδύναμες, προστάτευσαν το άντρο των κουκουλοφόρων, τώρα θα μάθουν ότι δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάκτυλο …οι ίδιοι δεν είναι υπεράνω κριτικής …Δεν είναι ανεύθυνοι, είναι και κάτι παραπάνω, αδιόρθωτοι” …Μιλάμε ο πιτσαδόρος της Νέας Υόρκης είναι καί πατριώτης καί γενναίος, που τα λέει στο ΚΚΕ έξω από τα “δόντια”.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που είπαμε στην αρχή του κειμένου ότι η ευρωπαϊκή “επίθεση” στη Χρυσή Αυγή είναι “δώρο” για το ΠΑΣΟΚ. Όσο πιο πολύ εκνευρίζουν και άρα κάνουν πιο βίαιη τη Χρυσή Αυγή, τόσο πιο καλό “ρόλο” αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ να “παίξει”. Το ΠΑΣΟΚ των προδοτών και των δωσίλογων θέλει να έχει απέναντί του μια βίαιη Χρυσή Αυγή, για να παριστάνει ο χοντρός πρόεδρός του τον γενναίο “δημοκράτη”, που δεν φοβάται τίποτε. Μια δυνατή Χρυσή Αυγή θα δώσει “πόντους” και στο ΚΚΕ και άρα θα δώσει μια ανάλογη “γενναιότητα” και στον Σαμαρά, ο οποίος θα το “πολεμά” με αυταπάρνηση.
Μιλάμε για “παράσταση”, που πρέπει να “ανέβει” στην Επίδαυρο. Καθημερινά “σκοτώνουν” τους “πεθαμένους”. Οι δυνάμεις, οι οποίες ρήμαξαν τη χώρα για σχεδόν μισό αιώνα, βρήκαν “εχθρούς” να πολεμήσουν. Οι δυνάμεις, οι οποίες δημιούργησαν τη διαπλοκή και λεηλάτησαν μια ολόκληρη πατρίδα, βρήκαν “εχθρό” στο πρόσωπο των πεθαμένων σταλινικών. Οι δυνάμεις, οι οποίες “κατάπιαν” τον κόπο ενός ολόκληρου λαού, βρήκαν “εχθρό” στο πρόσωπο του Κασιδιάρη. Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να ετοιμάζονται για τις κρεμάλες, βγαίνουν και παριστάνουν τους “ήρωες”.
Ποια είναι η Ρόδος;
Με αυτά και με τα άλλα φτάνουμε στο δια ταύτα. Τι θα κάνει ο Μιχαλολιάκος; Θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτήν την ανθελληνική “παράσταση”; Από τη στιγμή που έχει γραφεί αυτό το κείμενο, δεν έχει καμία δικαιολογία αν το κάνει. Είτε τα γνώριζε όλα αυτά πριν τα γράψουμε είτε όχι, τώρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει άγνοια. Δεν μπορεί να παριστάνει τον “κομπάρσο” του Βενιζέλου και των μνημονιακών. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Θα συνεχίσει να το κάνει εις βάρος της πατρίδας και του λαού; …Αυτή είναι η απορία μας.
Γι’ αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για αναπάντεχο “ραντεβού” του με την ιστορία. Τώρα πραγματικά μπορεί να γράψει ιστορία, αν το θέλει …Τώρα όμως κοστίζει. Στον ίδιο θα κοστίσει τουλάχιστον 20.000 ευρώ τον μήνα. Στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο για τον ελληνικό λαό αυτός θα χάσει 7 παλιά εκατομμυριάκια, αν πάει στο “ραντεβού” …Τόσα του δίνει το μνημονιακό παρακράτος, προκειμένου να συμμετέχει ως “κομπάρσος” στην τελευταία “παράσταση” της Μεταπολίτευσης …Τόσα του δίνουν οι συνομήλικοί του της γενιάς του Πολυτεχνείου, για να τους “κράζει” ως Ναζιστής, για να παριστάνουν αυτοί τους “δημοκράτες”.
Τώρα μπορεί πράγματι να ανοίξει τις Πύλες της Κολάσεως …Όχι όμως όπως το εννοεί αυτός, αλλά όπως το εννοούμε εμείς …Όχι όπως βολεύει τους προδότες, αλλά όπως βολεύει τον λαό …Η γνώση-“κλειδί” υπάρχει. Το θέμα είναι αν έχει τα κότσια και βέβαια τον πατριωτισμό να το κάνει …Τι πρέπει να κάνει; …Να δηλώσει ευθέως ο Μιχαλολιάκος ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό “κίνημα”, το οποίο υπακούει και “εγείρεται” στον Φύρερ του και δεν πιστεύει στην αστική Δημοκρατία …Να δηλώσει ότι δέχεται να “αποβληθεί” από την Ελληνική Βουλή, την οποία δεν “πιστεύει” …υπό μία όμως προϋπόθεση. Εφόσον νομικά στην Ευρώπη έχει εξισωθεί ο Ναζισμός με τον Σταλινισμό, να “αποβληθεί” μαζί του και το ΚΚΕ.
…Αυτό είναι το ΜΑΤ …Το απόλυτο ΜΑΤ της Μεταπολίτευσης. Γιατί; Γιατί καταστρέφει συνειδητά και ολοκληρωτικά το πλέον βασικό “υποστύλωμα” του σχεδιασμού. Χάρη στο ΚΚΕ και την “παθογένειά” του επιβιώνει ο δικομματισμός. Χωρίς το ΚΚΕ δεν μπορούν να επιβιώσουν τα κόμματα με τις δομές που έχουν σήμερα αναπτύξει. Αυτή είναι η δύναμη που έχει ο Μιχαλολιάκος αυτήν τη στιγμή στα χέρια του. Εφόσον κάποιοι ντόπιοι και ξένοι τού αναγνώρισαν εκ του πονηρού τα “δικαιώματα” του Ναζισμού στην Ελλάδα, μπορεί να τους κάνει ζημιά …Μπορεί να πάρει στις “πλάτες” του τον Ναζισμό και να τον “απομονώσει” …Να “απομονώσει” δηλαδή την πολιτική “αρρώστια”, που εξυπηρετεί τους ιμπεριαλιστές.
Αν το κάνει αυτό —σε συνδυασμό με τη ζημιά που μπορεί να κάνει στο ΚΚΕ—, στην κυριολεξία τους καταστρέφει. Γιατί; Γιατί καταστρέφει τον σχεδιασμό της “Βαϊμάρης”. Εξαλείφει παράγοντές του και δεν του επιτρέπει να λειτουργεί. Εξουδετερώνει τα προβλεπόμενα “άκρα”, τα οποία τους εξυπηρετούν και ανοίγει τον “δρόμο” προς την εξουσία για νέες και ανεξέλεγκτες πολιτικές δυνάμεις …Δυνάμεις δημοκρατικές, οι οποίες θα “πατήσουν” τον δικομματισμό και θα τιμωρήσουν τους χαφιέδες των ξένων …Δυνάμεις πατριωτικές, οι οποίες θα λιώσουν τους δωσίλογους. Κρατιέται δηλαδή συνειδητά στην άκρη ως Ναζιστής και αφήνει άλλους να “περάσουν”. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να “χρεωθεί” ο ίδιος τον ναζισμό και να τον “απομονώσει” …Να τον βγάλει από το “παιχνίδι” για το καλό της πατρίδας.
Με αυτόν τον τρόπο τι κάνει ο Μιχαλολιάκος; Απειλεί να σπάσει τα “στεγανά” του “βόθρου” της Μεταπολίτευσης. Αποχωρεί οικιοθελώς το ένα από τα δύο “τοιχώματα” και παρασέρνει μαζί του και το άλλο. Συνδέεται νομικά με το ΚΚΕ και το εξουδετερώνει. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι θέμα χρόνου να αδειάσει ο δικομματικός “βόθρος” και να διαλυθεί η “παγίδα” όπου είναι εγκλωβισμένος ο λαός …Έτσι ανοίγουν οι Πύλες της Κολάσεως, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, άσχετα αν εννοούσε διαφορετικά πράγματα…
Γι’ αυτόν τον λόγο είχαμε γράψει παλαιότερα το κείμενο με τον τίτλο “Η χρυσή ευκαιρία της Δημοκρατίας μας είναι η Χρυσή Αυγή“. Χρυσή ευκαιρία είναι, γιατί μπορεί να διαλύσει το στημένο σκηνικό της Μεταπολίτευσης και όχι γιατί συμπαθούμε τους Ναζί ή τους οποιουσδήποτε άλλους φασίστες. Ευκαιρία είναι για να καθαρίσει  “Η κόπρος του Αυγεία” …Η “κόπρος” της Μεταπολίτευσης, η οποία, όπως και αυτή του μύθου, έχει να καθαριστεί για πάνω από τα τριάντα χρόνια. Έτσι κλείνονται τα “ραντεβού” με την ιστορία. Ραντεβού με την ιστορία δεν κλείνεις επειδή κλωτσάς καφάσια στην αγορά ή ψιθυρίζεις μέσα στη Βουλή αυτά, τα οποία φωνάζουν οι πολίτες στον δρόμο. Ραντεβού με την Ιστορία “κλείνεις”, όταν ανοίγεις “δρόμους” εκεί όπου υπάρχουν αδιέξοδα. Ραντεβού με την Ιστορία “κλείνεις”, όταν ανατρέπεις αποτελέσματα και κερδίζεις σχεδόν χαμένες μάχες.
Είναι έτοιμος ο Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι της Χρυσής Αυγής γι’ αυτό το “ραντεβού”; Είναι έτοιμοι να κάνουν ζημιά σε εκείνους, οι οποίοι τους χρησιμοποιούν σαν ελεγχόμενες και φανατικές “μαριονέτες”. Εμείς “δείξαμε” στους ενδιαφερόμενους τη “Ρόδο” …αυτοί μπορούν να “πηδήξουν”; Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι κι αυτός ένας από τους προδότες …Ένας από τους χειρότερους προδότες, εφόσον εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ως Ναζιστής παρίστανε τον πατριώτη, ενώ ήταν πράκτορας της CIA και της Μέρκελ …Συνωμότης, ο οποίος είχε σαν αποστολή του να μετατρέψει τον αυθόρμητο και επικίνδυνο πατριωτισμό των Ελλήνων αρχικά σε ελεγχόμενο εθνικισμό και τελικά σε “καπελωμένο” Ναζισμό.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή, δεν υπάρχει “ποικιλία” ρόλων. Σε μάχες αυτού του είδους όποιος δεν είναι με τον λαό είναι εναντίον του. Σε στιγμές όπως αυτές δεν μπορείς να εξασφαλίσεις καί τον καλό μισθό καί τον πατριωτισμό. Όποιοι δίνουν ή εξασφαλίζουν υψηλούς μισθούς, προδότες ψάχνουν και τίποτε άλλο …Δεν τους έβαλαν για “πλάκα” στη Βουλή …Δεν τους βοηθάνε δημοσκοπικά για “πλάκα” όλες οι μνημονιακές εταιρείες δημοσκοπήσεων …Συνένοχους ψάχνουν και δεν υπάρχουν πιο εύκολα και φτηνά θύματα από τους φανατικούς και τους άσχετους.
Άποψή μας είναι ότι —άσχετα με το τι θα κάνει ή τι δεν θα κάνει η Χρυσή Αυγή— είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως. Με έναν λαό καθημερινά να βυθίζεται στη φτώχεια και την απελπισία είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούμε στην κοινωνική “έκρηξη”. Καθημερινά αυτοκτονεί κόσμος και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί επί μακρόν. Άνθρωποι έφτασαν στην τρίτη χιλιετία και ζουν σε σπίτια χωρίς ηλεκτρικό και κοιμούνται νηστικοί. Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα και οι γονείς αισθάνονται ντροπή για την αδυναμία τους να τα ταΐσουν. Ο λαός είναι ένα “πληγωμένο” θηρίο και τα θηρία, όταν είναι πληγωμένα, είναι πολύ επικίνδυνα.
Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να έχουμε εξελίξεις …Εξελίξεις βίαιες, που είναι σίγουρο ότι θα είναι αιματηρές για κάποιους. Ζούμε υπό καθεστώς πολέμου και ο πόλεμος από τη φύση του είναι βίαιος. Τα ζώα, που μας κυβερνούν και μας προδίδουν στους ομοϊδεάτες τους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Οι εγκληματίες του ΤΑΙΠΕΔ, που έχουν πάρει ένα “μαχαίρι” και ακρωτηριάζουν την πατρίδα μας, θα πληρώσουν για τα αίσχη τους. Οι ξένοι κατακτητές τύπου Ράιχενμπαχ, Φούχτελ και το κακό συναπάντημα σύντομα θα νιώσουν την ίδια αγωνία επιβίωσης που ένιωσαν οι πρόγονοί τους τις τελευταίες ημέρες της Κατοχής. Οι διάφοροι Πρετεντέρηδες και Τρέμηδες των “πλυντηρίων” της προπαγάνδας θα πάθουν αυτά, τα οποία δεν έπαθαν οι δωσίλογοι του Βήματος στην Κατοχή.
…Οι Πύλες της Κολάσεως θα ανοίξουν και θα τους “καταπιούν” όλους αυτούς. Κανένας δεν θα γλιτώσει και για κανέναν λόγο. Αυτό είναι κάτι, το οποίο το “υπογράφουμε” από τώρα …Στοιχηματίζουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε πάνω σ’ αυτό. Αντωνάκηδες, Γιωργάκηδες και Βαγγελάκηδες θα φύγουν με πολύ μεγάλη “πίκρα” από αυτόν τον κόσμο. Ούτε καν ακέραιοι δεν θα φύγουν από αυτήν τη ζωή …Με κλάματα και κατάρες θα φύγουν και δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα τους λυπηθεί κανείς.
Αυτή η εκτίμηση δεν είναι ακόμα μία παρηγοριά στον “άρρωστο”. Δεν είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας απλά και μόνο για να τονωθεί το ηθικό φρόνημα των αναγνωστών. Δεν είναι κατάρες στον αέρα. Αυτό είναι μια βεβαιότητα, η οποία προκύπτει από τη γνώση των όσων συμβαίνουν …Μια βεβαιότητα, η οποία απλά θέλει τον χρόνο της για να επιβεβαιωθεί. Γιατί υπάρχει αυτή η χρονική “καθυστέρηση” και οι εξελίξεις δεν είναι τόσο άμεσες όσο θα ήθελαν οι ταλαιπωρημένοι Έλληνες; …Γιατί απλούστατα οι εξελίξεις είναι παγκόσμιες και δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα.
Εφόσον το σύνολο των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα κράτη, είναι κοινά και ταυτόχρονα αυτά τα κράτη δεν είναι απόλυτα “ευθυγραμμισμένα” μεταξύ τους, αυτό σημαίνει ότι κράτη όπως η Ελλάδα, τα οποία μπήκαν νωρίτερα στην κρίση, θα “περιμένουν” λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο περιμένουμε όλοι, είναι να μπει και η Γερμανία στην οικονομική κρίση …Να ευθυγραμμιστεί κι αυτή με τους υπόλοιπους, ώστε να αλλάξει η “φάση” για όλους. Μόνο αυτή είναι η διαφορά και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει αυτή η βασανιστική και πολλές φορές απάνθρωπη “αναμονή”. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το τέλος δεν είναι αναπόφευκτο …Δεν έχουν λύσεις και δεν πρόκειται να βρουν λύσεις.
Όσοι από τους δωσίλογους “πόνταραν” το μέλλον τους πάνω σε Λέσχες και Ναζί, να είναι σίγουροι ότι δεν θα τη γλιτώσουν. Το τέλος του “έργου” θα γραφεί με διαφορετικό τρόπο και από διαφορετικούς ανθρώπους από εκείνους που θα ήθελαν.
 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
 
Share: