Το κίνημα, του … «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» διόδια θα συνεχιστεί.
 
Είναι παράνομη και αντισυνταγματική η σύνδεση των διοδίων με τον ΚΟΚ.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η κυβέρνηση των δωσίλογων παίζει τα τελευταία της “χαρτιά”. Μπροστά στην οργή των Goldman αφεντικών της, που χάνουν χρήματα, εξαιτίας της ανυπακοής των πολιτών, έχουν αρχίσει να κινούνται στους χώρους του παραλόγου και βεβαίως και του παρανόμου. Είναι προφανές ότι ο Μπόμπολας έχει “θυμώσει” και τα δουλικά τύπου Ρέππα δεν διστάζουν ακόμα και να παρανομήσουν, προκειμένου να τον εξευμενίσουν. Έχουν ανάγκη να τον εξευμενίσουν, γιατί τα γνωστά “μπουλντόγκ” της Mega ενημέρωσης θα τον “φάνε” και μετά δεν θα δει Βουλή ούτε με το κιάλι. Δεν θα έχει αντικείμενο στη ζωή του ο άεργος, ανεπάγγελτος και άχρηστος επαγγελματίας ΠΑΣΟΚος Ρέππας, ο οποίος απλά κάποτε σπούδασε οδοντιατρική, αλλά το μόνο “δόντι”, που έχει δει ποτέ στη ζωή του, είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ.

Προς ικανοποίηση αυτού του εξοργισμένου αφεντικού τρέχει πανικόβλητος ο Ρέππας, ώστε να τον εξυπηρετήσει, παραβιάζοντας με τρόπο πρωτοφανή και αναίσχυντο το ίδιο το Σύνταγμα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να μετατρέπεις την αστυνομία σε “μπράβο”-εισπράκτορα κάποιων ιδιωτικών συμφερόντων. Όταν, δηλαδή, τη βάζεις να μοιράζει πρόστιμα σε οδηγούς, οι οποίοι έχουν διαφορές με τον Μπόμπολα, στην πραγματικότητα τη μετατρέπεις σε εισπρακτορικό όργανό του. Του προσφέρεις την παράνομη υπηρεσία παράνομων εισπρακτόρων, τους οποίους μάλιστα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Ο ρόλος της αστυνομίας, που την νομιμοποιεί να μοιράζει πρόστιμα σε παραβάτες ιδιώτες, έχει σχέση με τον κοινωνικό της ρόλο. Προστατεύει τα κοινωνικά συμφέροντα, όταν αστυνομεύει τους δρόμους και απειλεί τους πολίτες με κυρώσεις, όταν αυτοί ως οδηγοί παραβιάζουν τους νόμους των “δρόμων”. Προστατεύει πολίτες από άλλους πολίτες, οι οποίοι, με τις αυθαιρεσίες τους ή τις παρανομίες τους πάνω σε θέματα οδικής συμπεριφοράς, τούς απειλούν. Αυτόν τον ρόλο δεν μπορείς να τον μεταβιβάσεις όπου θέλεις και επιπλέον δεν μπορείς να ονομάζεις την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά διαδραματίζεται στους δρόμους σαν οδική παράβαση. Μια παραβατική συμπεριφορά μπορεί να μπει στον ΚΟΚ, μόνον όταν αποδεικνύεται ότι έχει σχέση με το νομικό αντικείμενο του ΚΟΚ.
Αν, για παράδειγμα, βιάσεις στην εθνική οδό μια γυναίκα, είναι ποινικό αδίκημα και δεν έρχεται η τροχαία να σου ρίξει κλήση για παράνομη στάθμευση στα οπίσθια του θύματός σου. Δεν είναι παράβαση του ΚΟΚ, επειδή έγινε από οδηγό και έλαβε χώρα πάνω στο οδόστρωμα ή πλησίον αυτού. Σε συλλαμβάνουν ως εγκληματία για ποινικό αδίκημα και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία, η οποία προβλέπεται για όλες τις περιπτώσεις και άρα ανεξαρτήτως του χώρου όπου αυτό έλαβε χώρα. Μόνον αν αποδείξεις ότι κάτι, το οποίο συνέβη στο δρόμο από έναν οδηγό, απειλεί τα συμφέροντα ή την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών, μπορεί να οριστεί ως Παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μόνον με αυτόν τον τρόπο γίνεται “εμπλουτισμός” των παραβάσεων αυτού του Κώδικα.
Η μη καταβολή διοδίων δεν μπορεί να μπει στον Κώδικα αυτόν, γιατί απλούστατα, εξαιτίας της δεν απειλούνται ούτε τα συμφέροντα ούτε η ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου. Ως εκ τούτου δεν δικαιολογεί την επέμβαση του κρατικού οργάνου που έχει αυτόν τον ρόλο και είναι η αστυνομία. Μπορεί να απειλούνται τα συμφέροντα του Μπόμπολα, αλλά τίποτε άλλο. Νομικά δικαιώματα έχει ο Μπόμπολας, ας πάει να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια, όπως κάνουν όλοι οι πολίτες, όταν απειλούνται τα συμφέροντά τους. Εφόσον θεωρεί ότι οι πολίτες του “χρωστάνε” χρήματα από υπηρεσίες που τους παρείχε, ας πάει στα δικαστήρια ν’ αποδείξει τι είδους υπηρεσίες τους παρείχε και πόσα ακριβώς χρήματα του οφείλουν. Αυτό λέει ο νόμος και η λογική. Η αστυνομία δεν είναι εισπράκτορας κανενός.
Το γεγονός ότι η “παράνομη” ενέργεια συντελέστηκε πάνω στον οδικό άξονα, δεν δικαιολογεί την εμπλοκή της αστυνομίας. Και το να μην πληρώσεις τη βενζίνη σε ένα βενζινάδικο της εθνικής οδού είναι παράνομο, αλλά δεν σε κυνηγάει η τροχαία να εισπράξει το αντίτιμο “εμμέσως”, ενσωματώνοντάς το αυθαίρετα και άρα παράνομα σε ένα πρόστιμο οδικής παράβασης. Δικαίωμα του βενζινοπώλη είναι να σου κάνει μήνυση και να κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να εισπράξει αυτά, τα οποία θεωρεί ότι δικαιούται …Κι ο Ρέππας,… όσο βρομιάρης κι αν είναι, ο νόμος τον αντιμετωπίζει ως άνθρωπο και όχι σαν εστία ρύπανσης. Αν τον χτυπήσεις, είσαι παράνομος, επειδή παραβαίνεις τον κώδικα του ποινικού δικαίου και όχι αυτόν της υγειονομικής νομοθεσίας.
Καταλάβατε κύριε Ρέππα και κύριε Μπόμπολα; Εκεί στα δικαστήρια θα πρέπει να πάτε τους πολίτες, οι οποίοι δεν σας πληρώνουν για τις υπηρεσίες σας. Μαζί με τις πόρνες και τις χαρτορίχτρες, που δεν τις πλήρωσαν οι “κακοί” πελάτες τους. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και να μην “μασήσουν” από τις τρομοκρατικές προσπάθειες των σύγχρονων Δωσίλογων και των Μαυραγοριτών της Νέας Κατοχής. Πολιτικούς σαν τον Ρέππα και πλούσιους σαν τον Μπόμπολα είδαμε και στην Κατοχή. Τους είδαμε να μας απειλούν με κουκούλες και με γκεσταπίτικους νόμους και τους είδαμε και στα γόνατα να μας παρακαλάνε να τους λυπηθούμε.
Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει ν’ αντισταθούν. Να κάνουν απευθείας μήνυση για υπέρβαση εξουσίας σε όποιο αστυνομικό όργανο τολμήσει να σημειώσει ως τροχαία παράβαση την μη καταβολή διοδίων. Να μαζευτούν οι πολίτες και να “προσβάλουν” τον νόμο του ανεπάγγελτου Ρέππα στα ανώτατα συνταγματικά δικαστήρια. Ο φασισμός δεν πρέπει να περάσει. Οι άχρηστοι, οι δωσίλογοι και οι κλέφτες δεν πρέπει να αφεθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο. Οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ. Οι κλέφτες της λαϊκής περιουσίας θα φύγουν με τις κλωτσιές από αυτήν. Οι σταλινικοί πρώην φτωχομπινέδες, που έγιναν μεγιστάνες, κλέβοντας δημόσια περιουσία και πλούτο, θα πρέπει να καταλήξουν φυλακή.
Έλληνες πολίτες, μην φτύνετε τον Ρέππα, γιατί στο άμεσο μέλλον αυτό θα επισύρει μεγάλα πρόστιμα. Στο νέο νομοσχέδιο, το οποίο οσονούπω κατατίθεται από τη Μπιρμπίλη, αυτή η πράξη θα είναι παράβαση των διατάξεων του Οικοδομικού Κώδικα περί της ορθής διαχείρισης των όμβριων υδάτων. Θα τρώτε πρόστιμο όχι επειδή φτύνετε τον Ρέππα, αλλά επειδή τόσο αυτός όσο και ο πασόκος “νομοθέτης” θα θεωρούν ότι, εξαιτίας σας, βρέχει …Ο “αρχιτζαμπατζής” Ρέππας, που τον ταίζουμε από τα 23 του χρόνια, για να έρθει πριν τη σύνταξή του και να μας αποκαλέσει “τσαμπατζήδες”. Μέχρι και τη χοληστερίνη του τζάμπα την απέκτησε. Εμείς οι πολίτες τού την έχουμε πληρώσει. Τα “διόδια” της ελληνικής ιστορίας να δούμε πώς θα πληρώσει ο κοπρίτης.

 

Υ.Γ.
Το πόσο υποτιμούν τον “λαουτζίκο”, φαίνεται από τις ελεεινές τους σκέψεις. Τα έσοδα από τις “παραβάσεις” θέλουν δήθεν να τις αποδώσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δωσίλογοι και προδότες προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία με ενεργοποίηση των ενστίκτων της. Αντιμετωπίζοντας τον κόσμο σαν “ζωντανά” χωρίς κρίση και χωρίς γνώση, θέλουν να τα διχάσουν και να τα στρέψουν το ένα εναντίον του άλλου. Να τους υπόσχονται ότι θα τους φτιάξουν καμιά πλατεία στο χωριό τους με τα χρήματα των διερχομένων “ξένων”, οι οποίοι δεν θα πληρώνουν τα διόδια της περιοχής τους. Οι ληστές των δρόμων θέλουν να έχουν συνενόχους τους κατοίκους των χωριών γύρω από τους σταθμούς των διοδίων. Γι’ αυτό θα βάλουν καί τις Τρέμηδες καί τους Πρετεντέρηδες να “διαφημίσουν” το έξυπνο αυτό κόλπο για την εξεύρεση πόρων για την τοπική αυτοδιοίκηση.
 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Share: